Hvad er bioepilation?

Hidtil er hårfjerning til kvinder og mænd ikke betragtes som en luksus, men det er alligevel allerede normen for dem, der tager sig af sig selv og deres udseende. Selvfølgelig er der også elskere af vegetation på huden, og hver af dem vil beslutte, om man skal fjerne hårfjerningen alene eller ej, men i dag taler vi om bioepilation med dig.

 • 1. Hvad er bioepilation?
 • 2. Bioepilation fordele
 • 3. Kontraindikationer

Bioepilation er hårfjerning med komponenter der er naturligt forekommende. Der er flere måder at fjerne uønsket hår på, herunder voks, sukker (aka shugaring).

Bioepilering med voks og sukker betragtes som sikker for din hud og for hele kroppen. Denne service er stadig meget populær, og den kan bruges i næsten alle skønhedssaloner til enhver tid på året. Højkvalitets bioepilation hos mesteren eller hjemme vil spare dig for uønsket hår overalt på kroppen. Denne metode til hårfjerning passer til mange kvinder, fordi denne procedure betragtes som en af ​​de mest effektive, overkommelige og vigtigst af alt, fjerner vegetationen hurtigt og permanent på din krop. Med den regelmæssige brug af bioepilation sænker hårvæksten, håret bliver blødt, tyndt og let, og med tiden kan det forsvinde helt.

Proceduren er tilgængelig i dag. Prisen afhænger hovedsageligt af størrelsen på det område, hvor håret er fjernet, og selvfølgelig på metoden for bioepilation.

Med bioepilation kan du miste hår på følgende områder:

 • ansigtet;
 • aksillære huler;
 • thorax;
 • tilbage;
 • bikini;
 • hænder;
 • ben;

Talende bioepilation indebærer

 1. Varm voks, som er en fast base (fyrharpiks, vegetabilske olier, gummiadditiver, proceduren udføres på enhver del af kroppen med tykt hår, det er tilrådeligt at stole på en erfaren specialist, fordi du ved selvstændig brug kan få en forbrænding, voks opvarmes til en temperatur på 50-60 grader Denne procedure anses for at være praktisk smertefri, når den påføres på en bestemt del af kroppen, ekspanderer varmt voks porerne, omslutter hvert hår, mens det hurtigt og effektivt fjerner uønsket hår);
 2. Varm voks, som er en blød base (fyrharpiks og blødgøringsmidler, varm voks bruges til fint hår, kan bruges hjemme, forvarmer voks til en temperatur på 40-45 grader, du kan købe den i specialbutikker i patroner, oftest varm voks bruges til arme, ben og ryg, brug ikke voks i følsomme områder af ansigt, armhuler og bikini);
 3. Koldvoks (proceduren udføres oftest selvstændigt hjemme, færdiglavede voksstrimler købes i butikken til forskellige dele af talet, gnid stripen med hænder før brug, så voksen opvarmes lidt, læg den i to stykker, og anvend strimlen til rent, tørt hud hårvækst på den tilsigtede del af kroppen, udglatter det flere gange, og med en skarp bevægelse slipper vi stripen mod hårvæksten, for mindre smertefulde fornemmelser er det nødvendigt at holde huden med hænderne, en strimmel kan bruges brug indtil voks stopper med at fange håret, det tager meget tid og er en ganske smertefuld procedure);
 4. Sukker hårfjerning, også kendt som shugaring (sammensætningen af ​​tyk sukkerpasta anbringes på et tidligere tilberedt område, efter hærdning fjernes det sammen med håret med strimler eller med skarpe knopper med hænder, det påføres på alle dele af kroppen med en spatel, i modsætning til voksning af hårfjerningsproceduren er praktisk taget forårsager ikke smerte)

Bioepilation er en mere smertefuld procedure i forhold til barbering eller fjernelse af hårfjerning. Til bioepilation var umærkelig for dig, anbefaler eksperter at gøre det midt i menstruationscyklusen, fordi huden i denne periode er mindre følsom. Med hårdt hår skal længden være mindst 5-6 mm. Tyndt hår fra 3 til 5 mm er nødvendigt for det materiale, der bruges til at fange hårene.

Efter bioepilation bevarer huden sin glathed fra 2 til 3 uger.

Fordele ved bioepilation:

 • hurtig måde at slippe af med uønsket vegetation, fjerne alt hår;
 • det behandlede hudområde bevarer sin glathed fra 2 til 3 uger;
 • forårsager ikke irritation, kløe eller rødme i huden
 • med hyppig brug bliver håret blødere, tyndere og vokser langsommere;
 • forårsager ikke indfødning af håret;
 • er en overkommelig fjernelse metode.

Kontraindikationer:

 • hudsygdomme;
 • smitsomme sygdomme;
 • sår og betændelser;
 • åreknuder
 • diabetes.

Efter bioepilation anbefaler vi, at du afholder dig fra at besøge solariumet, badebassinerne, svømmebassinerne samt langvarig ophold i den åbne sol for en dag.

Bioepilation: hvad det er, fordele og ulemper

Kvindernes hud i henhold til de nyeste modetrends skal være ren og glat. Korte, gennemsigtige og åbne tøj, som direkte badedrag, tvinger kvinder til at slippe af med overskydende kropshår på forskellige måder. Så under regeringen af ​​den egyptiske dronning Nefertiti fjernede herskeren og de nærmeste damer deres hår med hjælp af en klæbrig sød masse. I dag kaldes denne procedure shugaring og er en type bioepilation. Lad os se, hvad der er bioepilation, hvilke stoffer der bruges til dens gennemførelse, vi definerer fordele og ulemper ved proceduren.

Hvad er bioepilation

At forstå hvad denne procedure er for med det interessante navn "bioepilation" er let.

Dette er en blid metode til hårfjerning, udført ved hjælp af naturlige komponenter - granuleret sukker, voks, harpiks. Bioepilation sessioner giver hurtig fjernelse af uønsket vegetation og perfekt glathed i huden.

Men for gode resultater skal hårets længde være 5 - 6 cm eller mere.

Hvilken midlertidig virkning skal forventes ved bioepilation? Det er umuligt at besvare dette spørgsmål nøjagtigt, da hastigheden af ​​hårvækst er en individuel indikator for kroppens processer. Én ting er klart - det vil ikke være muligt at slippe af med denne metode for evigt, da folliklernes integritet er delvist bevaret. Sukker, harpiks og voks trækker hårene op af rødderne, så de vokser simpelthen ikke i lang tid.

Det minimale resultat af bioepilation sessioner er 2 uger, maksimum er 1 måned. Hvis der i intervaller mellem procedurer ikke anvendes andre måder at håndtere overskydende vegetation på, så vil håret vokse langsomt, og de vil se lysere og tyndere ud.

Bioepilationsproceduren er multifacetteret, så hver af dens versioner har sine egne egenskaber:

 • Varm voks Stoffet er pakket i patroner og krukker. Det opvarmes på et dampbad eller smeltes i en speciel anordning i en vokssmelt. Så snart voksen når en temperatur på 40 °, anbringes den på arme, ben, mave eller ryg. Det er her, at den opvarmede voks fungerer bedst.
 • Varm voks Metoden er ideel til kunder med tykt voksende hår. Det er imidlertid uacceptabelt at anvende i tilfælde, hvor de diagnosticerede abnormiteter i perifer kredsløb. Med varm voks bliver bikini og underarms sædvanligvis bioepileret.
 • Lav temperatur voks. Salonspecialisten opvarmer det kolde stof til en bestemt temperatur og fordeler den derefter på det hårede låg med papirstriber. Håret fastgøres til voksapplikationen og fjernes, når båndet bryder.
 • Kold harpiks. Stoffet er opført blandt miljøvenlige materialer, fordi der ikke er en enkelt skadelig forbindelse i sammensætningen. Harpiksen anvendes som et afskallingsmiddel til fjernelse af hår med det øvre lag af epidermis. Resultatet af proceduren er glat, delikat, silkeagtig hud.

Shugaring ligner bioepilation, men har en specifik funktion. Hvis man ved anvendelse af sukkerpasta anvender arbejdssammensætningen mod hårets vækst, og dannelsen forstyrres af hårets vækst, så sker voksning af hårfjerningsaktioner i modsat retning.

Udførelsesproces

Lav bioepilation let og simpelt, fordi hele proceduren består af tre faser:

 1. Forberedelse. Begivenheden indebærer rensning og behandling af den hårige overflade af kroppen med et antiseptisk og blødgørende middel (skiftevis). Forberedelsen afsluttes ved at drysses det behandlede område med talkumpulver - det vil tørre vævene. Med en stærk følsomhed over for smerte, tilbydes klienter smertelindring med en speciel spray eller fløde.
 2. Den vigtigste proces. Den valgte agent påføres på kroppen ifølge hårlinjen. I en frosset form forstyrres den af ​​en pludselig bevægelse i samme eller modsatte retning.
 3. Afslutningen af ​​arbejdet. Komplet bioepilation med fugtgivende og beroligende hud ved hjælp af kosmetiske cremer og lotioner. For at undgå smitte af åbne porer bliver organet desuden slettet med et desinfektionsmiddel (chlorhexidin og lignende).

Efterfølgende hudpleje efter bioepilation er en daglig rensning og fugtgivende. For at forebygge indfødte hår 2 til 3 dage efter sessionen behandles huden med en skrubbe. I fremtiden anvendes slibekosmetik en gang om ugen.

Hvis bioepilering blev udført ved hjælp af voks, og huden reagerede på sammensætningen med allergier, fjernes håret ikke længere. Det er nødvendigt at konsultere en læge og eliminere tegn på dermatose.

Enhver, der planlægger at fjerne hår gennem bioepilation, anbefaler vi at du gør dig bekendt med listen over kontraindikationer til det:

 • Herpes.
 • Hypertension.
 • Diabetes mellitus.
 • Tromboflebitis.
 • Koronar hjertesygdom.
 • Dermatologisk patologi.
 • Åreknuder.
 • Somatiske afvigelser.
 • Sygdomme af infektiøs oprindelse.
 • Nærhed af skibene i forhold til dermis.
 • Onkologiske tumorer på huden og i kroppen.

fordele

Nu vil vi finde ud af, hvilke fordele bioepilation har, og hvorfor mange kvinder i deres anmeldelser kalder det den bedste kosmetiske procedure.

De vigtigste fordele ved bioepilation:

 1. Alsidighed. Stoffer anvendt til hårfjerning, gør et fremragende arbejde på enhver del af kroppen, herunder det intime område. Hår af enhver struktur, type og farve forsvinder.
 2. Langvarigt resultat. Effekten af ​​glathed vedvarer i 2 til 4 uger.
 3. Høj effekt. Under bioepilation er follikler beskadiget og trukket sammen med håret. De svækkede løg straks atrofi.
 4. Muligheden for at holde hjemme og i store områder af dermis.
 5. Evnen til at slippe af med overskydende hår for evigt. Målet opnås gennem regelmæssige besøg på salonen.

mangler

Bioepilation procedurer har en stor ulempe - smerte. Særligt ubehagelig proces bliver til kvinder med hårdt tykt hår. Smertsyndrom er dog først intenst først. I fremtiden bliver kroppen vant til lidt ubehag og reagerer ikke på det med smerte. Ved hver efterfølgende session gives hårfjerning lettere og lettere, da de påførte sammensætninger tynder dem.

Vi trækker også læsernes opmærksomhed på, at når der bruges for varmt voks, er der risiko for hudforbrænding. Hvis stoffets temperatur ikke er tilstrækkelig, vil vegetationen fjernes ujævnt. For at undgå negative konsekvenser anbefaler vi at gøre bioepilation med professionelle mastere.

Bikini Bioepilation: glathed uden nedskæringer og irritationer

Bioepilyatsiya dyb bikini - den bedste metode til kvinder, der er trætte af den almindelige hårfjerning barbermaskine, dens ubehagelige konsekvenser i form af irritation og hud skader.

At komme af med hår ved brug af blandinger fra naturlige ingredienser kaldes bioepilation. Hvad det er, dens typer, fordele, ulemper, metoder til at gennemføre det er nødvendigt at studere detaljeret, inden de beslutter sig for en procedure.

Typer af bioepilation

Med hensyn til epileringsmiddel er bioepilation opdelt i flere typer:

 1. Voks. Den mest almindelige metode indebærer voksning af hår.
 2. Shugaring. Hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta (karamel) af en vis konsistens. En af de nemmeste og billigste hjemmet måder at slippe af med hår.
 3. Med brug af phyto-harpiks. Den fremstilles i små beholdere. Harpiksen er straks klar til brug, kræver ikke specialværktøj.

Valget af midler til udførelse af bioepilation er individuel for hver kvinde. Det afhænger af hudens type og egenskaber, metoden og typen af ​​epilering.

Beauticians identificere to typer bikini epilation med hensyn til storhed og dybde af det epilerede område:

 • klassisk - indebærer fjernelse af hår gennem trussellinjen;
 • dyb - fuldstændig bortskaffelse af vegetation i skridtet.

Den anden (udvidede) klassifikation deler hårfjerningen af ​​det intime område i:

 • ydre epileringsområde er begrænset til undertøj;
 • dybhår er fjernet fra lårets inderside, pubis;
 • total (golivudskuyu) - vegetationen fjernes på pubis, indersiden af ​​lårene, kønslæberne.

I de fleste saloner, foruden den valgte type hårfjerning, foreslås hårfjerning mellem skinkerne.

Fordele ved Bioepilation

Populariteten og efterspørgslen efter bioepilation forklares af fordelene ved andre måder:

 1. Den naturlige sammensætning af de anvendte midler forårsager sjældent allergier.
 2. Velegnet til hårfjerning uanset farve, struktur og tykkelse.
 3. Resultatet varer i 3-4 uger.
 4. Træk ikke kun den øverste del af håret ud, men også roten.
 5. Forlader ikke udskæringer og forbrændinger.
 6. Det har få kontraindikationer.

Regelmæssig hårfjerning fører til, at hårene bliver tynde, svage, spirer langsomt, og over tid stopper deres vækst.

Ulempen ved bioepilation er smerte i proceduren. Du kan blødgøre ubehaget ved lidt frysning af huden med isterninger eller specielle lægemidler.

Kontraindikationer

På trods af procedurens sikkerhed har bioepilation kontraindikationer. Disse omfatter:

 • utilstrækkelig hårlængde
 • skader på huden
 • udragende mol (med truslen om skade);
 • frisk solbrændt på det epilable område;
 • nylige procedurer, hvorefter huden har brug for hvile og genopretning;
 • tæt placering af vener og blodkar til hudoverfladen;
 • lav smerte tærskel.

Medicinske kontraindikationer til hårfjerning er:

 • dermatologiske sygdomme (svampelæsioner, genital herpes, udslæt af forskellig art, andre);
 • vaskulær sygdom;
 • diabetes mellitus (i tilfælde, hvor sukkerniveauet ikke er tilstrækkeligt justeret med stoffer);
 • smitsomme sygdomme;
 • menstruation;
 • graviditet;
 • høj kropstemperatur.

Derudover skal man tage højde for den personlige intolerance af komponenterne i epileringsmiddelet (voks, honning, harpiksnåle, sukker eller andre), når man vælger en hårfjerningsmetode.

Forberedelse af proceduren

Dato for sessionen skal indstilles på forhånd. Det menes at mere end andre til proceduren for hårfjerning er egnet til 5, 6, 7 dage i menstruationscyklussen. Den hormonelle baggrund af en kvinde i disse dage øger signifikant hendes smertegrænsen.

Til bioepilation i bikiniområdet var let og forårsaget mindre ubehag, du skal ordentligt forberede dig på det. Normalt begynder forberedelsesfasen nogle dage før den foreslåede procedure.

 1. Kontakt en læge om kontraindikationer og valg af epileringsmiddel.
 2. Barber håret i det epilerede område 3-4 dage før sessionen. Hårlængden på hårfjerningstidspunktet skal være 4-7 mm. Kortere hår er svært at gribe og trække ud, og plukning for langt hår giver alvorlig smerte.
 3. Inden sessionen skal du tage et bad eller bruge hygiejnebind.
 4. Affedt huden, gnid den med et hvilket som helst dermatologisk antiseptisk middel og pulver med hypoallergen babypulver. Dette gøres for at sikre, at tjære, sukkerpasta eller voks fanger kun hår uden at beskadige huden.
 5. De områder af huden omkring epilationsstedet kan bedøves med medicin eller afkøles med isterninger indpakket i et serviet.

Gennemførelse af bioepilering af en dyb bikini hjemme, anbefaler eksperter at tage et bad først. Damp og varmt vand vil gøre huden smidig, udvide blodkarrene, åbne porerne. Dette hjælper med at trække hårene ud, reducere kroppens følsomhed.

Bikini Bioepilation Technique

Varm voks

Voks bioepilation begynder med korrekt forberedelse. Indledningsvis har voksen en tæt tekstur. Før sessionen skal den opvarmes for at opnå en flydende, flygtig masse.

Det er vigtigt ikke at overophede voks. Huden i den indinale zone er øm og følsom, og voksets varme kan skade det.

Hårfjerning i det intime område udføres som følger:

 1. På kroppen anvendes opvarmet voks i retning af hårvækst. Du behøver ikke at strække massen til det maksimale hudområde. Laget skal være af medium tykkelse for at fange hårene, men ikke at bryde.
 2. Kanterne på den påførte voks er dannet tætte og afrundede, så det er bekvemt at samle op.
 3. For nemheds skyld, indtil voksen er frosset og hærdet, kan der påføres en klud eller papirstrimmel. Hendes stramt presset til voks, så den fastlagde den.
 4. Vassen er revet af med en hurtig bevægelse mod retningen af ​​hårvækst.

Handlinger gentages i hele bikiniområdet. Ekstra pleje kræver fjernelse af hår i kønslæberne.

Gentagen påføring af varmt voks på samme kropsområde anbefales ikke. Hvis enkelte hår forbliver på kroppen som følge af voksning, skal de fjernes med pincet.

Kold voks

Kold vokset bikini bioepilation udføres ved hjælp af specielle voksstrimler. De er nemme at bruge:

 1. Om nødvendigt skæres strimlerne i tyndere.
 2. Før du bruger voksstrimlerne, brug for lidt varme hænder.
 3. Sæt dem på det ønskede område, udglat din hånd i retning af hårvækst.
 4. En hurtig jerk mod væksten af ​​hårstrimmel rip.

Anvendelsen af ​​strimler med kold voks i bikiniområdet betragtes som en mild måde at slippe af med uønsket vegetation. Det forårsager ikke så alvorlig smerte som andre former for bioepilation.

Ulempen med metoden er, at kold voks voksning af håret er lidt svagere end varmt. For at opnå et godt resultat skal strimlerne derfor anvendes flere gange på samme område.

Sukkerpasta

Sukkerepilation (shugaring) udføres ved hjælp af en særlig sukkermasse, hvilke komponenter, der blødgør og nærer huden, tilsættes.

Færdigsyet kosmetik anvendes mere ofte, men du kan forberede en masse til shugaring selv.

Sukkermasse bringes til kropstemperatur, dette eliminerer forbrændinger, når du bruger det.

Påfør pastaen på de tidligere tilberedte områder med et tyndt lag mod hårvækst. Derefter gnides det ind i huden med fingre for dybere penetration i hårstrukturen.

Når pastaen hærder helt, rykker den ud i retning af hårvækst.

På grund af dets sammensætning har sukkerepilationspasta følgende positive egenskaber:

 • sænk væksten af ​​nye hår;
 • fugtiggør, nærer huden
 • fungere som en peeling.

Sukker hårfjerning bikini kan gøres selv hjemme.

Hudpleje efter proceduren

Irritationer efter bioepilation er sjældne. Men huden i det intime område er ømt og følsomt, efter epilering behøver det særlig pleje.

 1. Efter sessionen, til huden skal behandles af en lægelig antiseptisk (tinktur Miromistina, furatsilina eller chlorhexidin) eller urtetinktur (calendula, kamille).
 2. Hvis irritation opstår, behandles det med antiseptiske salver (bor plus, selcoseril eller panthenol præparater).
 3. Epileret hud skal blødgøres ved efterskæring for følsom hud eller almindelig olivenolie.
 4. I de første dage efter en bikini bioepilation session anbefales det ikke at gå i saunaen, tage et bad, svømme i poolen eller åbne dammen.

For at forhindre indfødning af hår og for at holde resultatet af epilering så længe som muligt, bør huden behandles med specielle blødgøringssprayer eller cremer flere gange om dagen.

Epilering af den intime zone med brug af naturlige produkter er den mest overkommelige måde at slippe af med uønsket vegetation i lang tid.

For at gøre proceduren smertefri og sikker, skal du ordentligt forberede dig, lære nogle af funktionerne i dens gennemførelse, gøre dig bekendt med reglerne om pleje og hygiejne efter en session.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

bioepilyatsiya

Bioepilation koncept

Under bioepilationen forstår proceduren for fjernelse af uønsket hår fra forskellige dele af kroppen med voks, blandet i en særlig mængde med hjælpekomponenter.

Præsten af ​​bioepilation var Queen Nefertiti, der erobrede samtidige med sin skønhed. Hun fjernede hår fra sin krop ved hjælp af en duftende aromatisk blanding, som desværre ikke nåede opskriften til madlavning op til vores tidspunkter. I dag forstås bioepilation (eller som det også kaldes voksning) som hårfjerning med varmt, varmt eller koldt voks.

Effekten af ​​bioepilation afhænger af kroppens individuelle kendetegn i ca. 3-5 uger, da hårpæren ikke lider under denne procedure, kun dens stamme fjernes. Efter denne periode vokser håret tilbage, men nu er det mindre pigmenteret og hårdt. Efter flere procedurer reduceres mængden og densiteten af ​​kropshår betydeligt.

Der er tre typer af bioepilation, afhængigt af temperaturen af ​​sammensætningen, der anvendes:

 • Fast (hot) - foretrukket i nærværelse af tykt hår;
 • Varmt (lav temperatur) - udføres med tyndt hår;
 • Blød (kold) - er beregnet til følsom hud, fjerner sit keratiniserede lag og gør det fløjlsagtigt.

Til kosmetiske formål skal du bruge to typer voks: hårdt og blødt.

 • Basen af ​​fast voks omfatter fyrresin eller råolieprodukter med tilsætning af citron eller vegetabilsk olie. Opvarmet til en temperatur på 38-41 grader Celsius betyder på huden i retning af hårvækst. Takket være gummiindføringer svarer hård voks præcist til hudtekstur. Ifølge anmeldelserne er bioepilering med hård voks mere sandsynligt beregnet til hårfjerning på svært tilgængelige steder (bikini-område, axillære huler);
 • Blød voks består af fyrharpiks blandet med blødgørere. Denne blanding er tilgængelig i specielle dåser eller rullekassetter, opvarmet i en speciel varmelegeme og påført huden mod hårvækst. Den resterende voks efter proceduren fjernes ved at berolige det øverste lag af epidermis med olie.

Bioepilation er en sikker, men temmelig smertefuld procedure. Den mest alvorlige smerte opstår under behandling af ansigtet (næseområdet), underarmene og bikini bioepilation. For kvinder med lavt smerte tærskel, anbefaler eksperter at ordinere en bioepilation session midt i menstruationscyklussen, da det er på disse dage, at smertetærsklen stiger.

Bioepilation procedure

Essensen af ​​bioepilation er som følger: voksen trænger ind i hårsækkenet, dækker den og stiver, hvorefter voksen fjernes med en skarp bevægelse sammen med uønsket hår. For at proceduren skal kunne lykkes, skal hårledsens minimumslængde være 5 mm.

Mens voksen opvarmes i særligt udstyr, behandles patientens hudoverflade med lotion, som fjerner rester af kosmetik og talg, hvilket giver mulighed for en strammere pasform af voks til hårene.

Vassen påføres kroppen med en træspatel eller en patron i retning af hårvækst. Efter at blandingen hærder, fjerner specialisten voksen med en stribe papir ("serviet") sammen med vegetationen ved en skarp bevægelse mod hårvækst.

Efter bioepileringsproceduren behandles huden med beroligende midler, hvilket eliminerer irritation og smerter i det behandlede område.

Ifølge anmeldelser er bioepilation egnet til at fjerne hår fra sådanne dele af kroppen som:

Bikini Bioepilation

Der er også dyb bioepilation eller bikini bioepilation. Under denne procedure betyder fjernelse af hår ikke kun i det indre lår, men også på mere intime steder - i området pubis, labia, anus og perineum. For at minimere smerte i denne meget følsomme zone anbefales det at gøre en dyb biopsilation med en tilstrækkelig længde af hår på mindst 7-10 mm. Det er muligt at reducere smertefulde fornemmelser, hvis specielle anæstetiske geler anvendes under bioepileringsproceduren.

Deep bioepilation (brasiliansk) udføres med sukker voks - den mindst smertefulde af den eksisterende, der ikke forårsager irritation og allergiske reaktioner. Eksperter anbefaler dog ikke at anvende denne procedure for personer med overdrevent følsom hud.

Bioepilation af en bikinizone er en ret kompliceret procedure, hvilket indebærer overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder, nøjagtighed og fortrolighed, hvis gennemførelse skal overlades til en specialist.

Kontraindikationer

På trods af at bioepilation ifølge anmeldelser er en nem og sikker procedure, har en fysisk procedure til at slippe af med overskydende hår egen kontraindikationer. Disse omfatter:

 • Åreknuder;
 • Sår og inflammatoriske hudreaktioner;
 • Diabetes mellitus;
 • epilepsi;
 • Krænkelse af perifer kredsløb;
 • Godartede neoplasmer på huden (vorter, mol, papillomer);
 • Alvorlige former for hypertensive og iskæmiske sygdomme
 • Individuel intolerance over for de komponenter, der udgør voks.

Har du fundet en fejl i teksten? Vælg den og tryk på Ctrl + Enter.

bioepilyatsiya

Bioepilation er fjernelsen af ​​uønsket hår med en blanding af voks og andre ekstra stoffer i en særlig mængde. Med en one-time manipulation varer effekten i gennemsnit 3-5 uger, afhængigt af kroppens individuelle egenskaber. Håret skal vokse lidt (ca. 0,5 cm), så voksen kunne dække dem. Med en systematisk gentagelse af hårfjerning begynder mængden af ​​hår til gradvist at falde, deres vækst falder ned og de bliver tyndere.

Denne procedure udføres som følger. Huden smøres med et særligt desinfektionsmiddel. Værktøjet påføres huden i retning af hårvækst. Særlige papir- eller kludstrimler placeres på toppen. Vassen dækker hårene og stiver, hvorefter den fjernes ved en skarp bevægelse mod hårvækst. I slutningen af ​​hele huden smøres med sedativer. I første omgang opfattes manipulation ret smertefuldt. I efterfølgende tider er smerten sløv. Dette skyldes det faktum, at ved systematisk udførelse af hårfjerning begynder håret at tynde og blive værre i pærerne. Og for første gang er de stadig tykke og fastholdte.

Der er 3 typer bioepilering i henhold til den anvendte vokstype:

 • varmt (hårdt) - påført med tykt hår
 • lav temperatur - udpeget med fine hår;
 • kold (blød) - egnet til enhver hudtype, gør den fløjlsagtig og fjerner det kåtlag.
 • hastighed (i modsætning til at bruge for eksempel en epilator);
 • højtydende præstationer af erfarne læger;
 • relativt lang effekt
 • blødgøring af huden med særlige blandinger, der dulmer smerten og undertrykker irritation;
 • spire efter hårets procedure, tynd i enderne og ikke trimmet, som ved barbering.

Bioepilation kan bruges som en selvstændig procedure, eller inkluderet i løbet af fotoepilation (hårfjerning med en kraftig lyspuls). Sidstnævnte metode er mest foretrukket, da disse to metoder i kombination giver det bedste resultat og giver dig mulighed for at spare det i lang tid.

Når du fjerner uønsket hår på ansigtet, kræves en procesflaske, hvor en pause på en uge til flere måneder er obligatorisk. I løbet af dette interval er det bedst at fjerne det resterende hår ved hjælp af opvarmet voks, hvilket i sammenligning med barbering har en række væsentlige fordele. Efter voksning bliver håret ikke hårdt, og effekten varer længere.

Materialet præsenteres for gennemgang. I klinikken "Medestetik" udføres hårfjerning gennem bioepilation ikke.

Hvad er bioepilation: fordele og ulemper

Legenden siger, at den egyptiske skønhed Cleopatra fjernede overskydende hår fra kroppen med sukker. I andre myter ser det ud til, at hun gjorde det med voks. Siden disse gamle tider bliver disse metoder til bioepilation undertiden ufortjent glemt, så bliver de igen populære. Hvad er bioepilation og hvorfor er denne procedure såkaldt?

"Bio" betyder liv

Udtrykket "bioepilation" kombinerer to metoder til hårfjerning ved hjælp af naturlige miljøvenlige stoffer.

 1. Voksning eller voksning.
 2. Shugaring.

Hvad er komponenterne i voks- og sukkerpasta til bioepilation og er de naturlige som de siger?

Voksammensætning

Voksens sammensætning til voksing omfatter følgende komponenter:

 1. Titandioxid. En kemisk forbindelse, der giver en cremet struktur. Dette er et lysafskærmningsfilter, der skærer skadelig UV-stråling. Farlig ved indånding i pulverform.
 2. Zinkoxid. Soothes, helbreder og reducerer smerte.
 3. Bivoks. Indeholder mere end 50 kemiske forbindelser. Omfattende anvendt i kosmetologi på grund af tilstedeværelsen af ​​udtalte bakteriedræbende egenskaber. Det bruges til behandling af forbrændinger, sår og betændelser i huden. Det giver hudens elasticitet, nærer og helbreder det.
 4. Komplekser af vegetabilske olier fugter og nærer epidermis.

Voksens sammensætning efterlader ingen grund til tvivl - det er harmløst og miljøvenligt. Og nogle komponenter anvendes i kosmetologi til helbredelse og forbedring af hudens udseende.

Shugaring pasta

Dette er en stærk sukkeropløsning. Du kan tilberede det selv, men for at afklare opskriften skal mindst 10 koge.

For at lave pasta skal du blande 100 gram sukker, saft af en citron og 1 el. en skefuld vand. Den færdige sammensætning bør ikke holde fast i hænderne, idet den er ret hård. Kamel massen af ​​en sådan konsistens tæt ombryder hår, ikke klæber til huden.

Sommetider bruges citronsyre i stedet for citron. Begge disse komponenter virker som en "blødgører" - de giver en plastmasse til den søde masse.

Sukker sirup bioepilation er en simpel og billig måde at fjerne overskydende hår. Og komponenterne i sin sammensætning, helt uskadelige. Så meget, det er almindeligt, selv i fødevareindustrien.

Hvordan voks hår er fjernet

Til voksning anvendes bløde og hårde voks. Hård - til varm depilering, blød - for kold.

Varm voks

Det bruges hyppigere i kosmetologiklinikker og saloner. Dens anvendelse kræver tilstedeværelsen af ​​vokssmelt. Fordele ved varm voksaflejring:

 1. En gavnlig virkning på huden, skrælning af døde celler.
 2. Velegnet til at fjerne vegetation i følsomme områder af bikini, underarms.
 3. Takket være den behagelige hudtemperatur bidrager det til en bedre indtrængning af gavnlige stoffer fra voks til huden. Regenererer og forynder.

Kold voks

Koldvoksning er tilgængelig for alle. Det er bredt repræsenteret i salget i form af stof eller papirstrimler, som straks påføres en vis mængde voks. Brugervenlighed løser dog ikke effektivitetsproblemet.

Kold voks har mindre klæbende egenskaber og værre trækker hår. Fordelene ved denne depileringsmetode er absolut sikkerhed, umuligheden af ​​at blive brændt og skadet.

Hvordan virker voksaflejring?

Med en kold metode til hårfjerning gnides striber med voks med hænder for at varme op til kropstemperatur. Stick strimler til problemområdet. Derefter fjernes de med en skarp bevægelse mod hårvækst. Følsomme zoner (bikinier, armhuler) behandles sjældent med kold voks på grund af alvorlig smerte.

Den varme metode til anvendelse af voks indebærer opvarmning i en voksmølle til 48-50 grader. En lille afkølet masse med en spatel anvendes hurtigt og forsigtigt i retning af hårvækst. Når det afkøles, dannes en film, som skal fjernes mod hårets vækst.

Fjernelse af hår med varm voks er ikke så følsom som kold. Opvarmning af huden med en varm klæbemiddelsammensætning spiller en distraherende rolle og har en svag analgetisk effekt.

Shugaring

For at hårene skal holde sig godt til karamelmassen, skal længden være mindst 4 mm. Sådan hårvækst er ikke altid praktisk, så proceduren anbefales at gøre om foråret, så det er mere bekvemt at gemme dem under tøj.

Plusser af sådan depilation:

 • tilgængelighed af ingredienser
 • lave omkostninger;
 • mulighed for at gøre det selv;
 • lav sandsynlighed for indgroede hår;
 • hypoallergen;
 • shugaring pasta dybt trænger ind i hårets rod.

Derudover understreges det ofte, at det er umuligt at få forbrændinger med denne aflejringsmetode, fordi massen ikke opvarmes til høje temperaturer. Dette er imidlertid den største ulempe ved shugaring. Når du bruger kold sukkerpasta, er proceduren så smertefuld, at kun personer med en høj smertetærskel har råd til sådan fjernelse af hår.

Shugaring teknik svarer til depilation med varm voks. Hovedforskellen er, at håret fjernes strengt i hårets retning. Dette undgår indgroede hår.

Bioepilation: Fordele og ulemper

Bioepilation er en kontroversiel procedure, med både tilhængere og modstandere.

 1. Enkel og billig, men effekten er kort - op til 1 måned.
 2. Kan gøres hjemme, men med udseende af indgroet hår.
 3. Hypoallergen og sikker, men smertefuldt.

En ting forbliver ubestridelig - da både voksning og shugaring er tilgængelig til privat brug, vil populariteten af ​​disse procedurer altid være høj.

Bioepilation procedure: typer, fordele og ulemper, priser

Fjernelse af uønsket hår på kroppen og ansigtet er en integreret del af livet af en moderne pige, og endda nogle unge. Bioepilation er en bekvem og hurtig måde at slippe af med vegetationen og opretholde effekten af ​​glat hud i en tilstrækkelig lang periode.

indhold

 • Bioepilation Typer
 • Fordele og ulemper ved proceduren. Omkostninger til

Uanset det smukke udseende er det ekstra hår på benene, over overlæben eller i bikini og axillære områder, især hvis de er mørke i farve, afvise andre. Det menes at bioepilation er blevet brugt siden oldtiden. Det skader ikke huden og kan næsten ikke forårsage allergiske reaktioner.

Bioepilation Typer ции

Først skal du tale om, hvad bioepilation er. Det er en procedure til fjernelse af overskydende hår med en naturlig voks sammensætning. Du kan bruge det på næsten alle områder af kroppen, herunder i armhulerne og dyb bikini. Det foregår i skønhedssaloner, og til en relativt lav pris, men du kan gøre det hjemme. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at stole på fagfolk, selv om der ikke er noget svært i processen.

Materialet der fjerner håret består af flere komponenter, såsom:

 • fyrretræ;
 • bivoks;
 • gummiekstraktor;
 • æteriske olier.

Der er forskellige typer bioepilation.

Hot Bioepilation

Det bruger voks opvarmet til en temperatur på 60 °. Det varme stof forlader ikke forbrændinger, men samtidig fordamper det huden, åbner porerne og tætter om hårene, hvilket letter deres mere glatte og højkvalitets fjernelse. Dette gør det muligt at udføre proceduren på følsomme områder som f.eks. Ansigt, armhuler og det dybe bikiniområde. Voks fordeles over huden med en speciel spatel i retning af hårvækst, hvorefter en skarp bevægelse fjernes allerede mod deres vækst. Det er i dette øjeblik, at den grundlæggende forskel mellem bioepilation og shugaring, som også er ved at vinde popularitet, manifesterer sig. Hårfjerning med sukkerpasta er det modsatte, det vil sige i retning af hårvækst.

Varm voksbehandling

For at udføre en sådan procedure er der brug for en særlig opvarmningsanordning med en rulle ved enden (voks voks) og patroner med selve agenten. Vassen opvarmes i apparatet til den ønskede temperatur, hvilket normalt tager ca. 30 minutter og påføres huden. Et specielt stof eller tykt papirstrimmel limes på toppen, som efter at rive huden væk fra hårvæksten. Denne type hårfjerning passer bedst til mindre følsomme områder, såsom arme eller ben. Du kan håndtere og bikini område (ikke dybt), hvis det ikke forårsager alvorlig smerte. Det antages, at varm voks for at fjerne hår er mere smertefuld end varm.

Koldvoksningsprocedure

Oftest udføres hjemme epilering hjemme med kold voks. For at gøre dette kan du købe i et apotek eller en kosmetisk butik voksstrimmel. De gnides mellem palmerne for at smelte produktet på dem, holde sig til ren, tør hud og komme ud som i andre tilfælde mod hårvækst. En stribe kan bruges flere gange i træk for at fjerne så mange hår som muligt. Gennemsnitsprisen på højkvalitets voksstrimler er ca. 400-500 rubler. Der er specielle kits til bikiniområdet, ansigt og underarm.

Voks, forresten, er også anderledes. Det adskiller sig ikke kun i nærvær af visse yderligere komponenter i den, for eksempel æteriske olier, men også i tæthed. Faste formuleringer fjerner hårdt hår bedre, da de holder det strammere. Blød voks er designet til at slippe af med bløde hår.

Fordele og ulemper ved proceduren. Omkostningerne ↑

Bioepilationsvoks har både positive og negative sider. Fordelene omfatter følgende egenskaber:

 • proceduren er ret hurtig, især hvis den udføres af en erfaren mester
 • effekten af ​​glat hud varer lang tid;
 • med regelmæssig fjernelse af vegetation på kroppen på denne måde bliver hårene tyndere og lettere;
 • naturlige ingredienser skader ikke kroppen
 • relativt lav pris selv i skønhedssaloner;
 • kombineret med effekten af ​​eksfolierende døde hudceller, der fjernes sammen med hårene;
 • Velegnet til alle områder af kroppen: arme, ben, ryg, bryst, bikini område, ansigt, underarms.

Den har en procedure og sine egne mangler, herunder:

 • udførelse af sådan fjernelse kræver, at hårene på huden er lange nok (ca. 3-5 mm), da kun denne længde vil tillade voks at klæbe til dem;
 • Bioepilation er en ganske smertefuld procedure, så det er ikke egnet for alle;
 • enkelte vokskomponenter kan forårsage allergier på grund af deres naturlighed
 • hvis proceduren udføres ukorrekt hjemme, så efter irritation af bioepilation kan der opstå hævelse og endda små blå mærker;
 • der er kontraindikationer, for eksempel åreknuder, åbne sår på stederne med den tilsigtede behandling, hudsygdomme, epidermale neoplasmer, diabetes mellitus.

Et par ord skal siges separat om forberedelsesfasen for proceduren. Før det bliver huden altid grundigt rengjort på forhånd og tørret. Anvendes ofte specielt talkum, som øger voksens vedhæftning med hår. Efter bioepilation vaskes rester af stoffet med en olieopløsning, som kan købes i faglige afdelinger. Det sidste trin skal være en beroligende eller fugtgivende creme. Derudover kan du bruge et specielt værktøj, der bremser væksten i håret.

Omkostningerne ved proceduren afhænger af flere faktorer. For det første er prisen på bioepilation i store byer altid højere. For det andet, jo bedre salonen og specialisten er, desto dyrere vil sessionen koste. For det tredje er der en forskel i zoner: Behandling af ben koster i gennemsnit 1.500-1.800 rubler, mens hårfjerning i en dyb bikini zone koster ca. 3.000, da prisen på varm voks er normalt højere end varm, fordi det indebærer håndtering af mere komplekse og følsomme områder.

Hårfjerning ved hjælp af bioepilation er meget populær netop fordi det sjældent er nødvendigt at gentage proceduren, og samtidig er det universelt, som det passer til hele kroppen, og det er også sikkert.

bioepilyatsiya

Bioepilation koncept

Under bioepilationen forstår proceduren for fjernelse af uønsket hår fra forskellige dele af kroppen med voks, blandet i en særlig mængde med hjælpekomponenter.

Præsten af ​​bioepilation var Queen Nefertiti, der erobrede samtidige med sin skønhed. Hun fjernede hår fra sin krop ved hjælp af en duftende aromatisk blanding, som desværre ikke nåede opskriften til madlavning op til vores tidspunkter. I dag forstås bioepilation (eller som det også kaldes voksning) som hårfjerning med varmt, varmt eller koldt voks.

Effekten af ​​bioepilation afhænger af kroppens individuelle kendetegn i ca. 3-5 uger, da hårpæren ikke lider under denne procedure, kun dens stamme fjernes. Efter denne periode vokser håret tilbage, men nu er det mindre pigmenteret og hårdt. Efter flere procedurer reduceres mængden og densiteten af ​​kropshår betydeligt.

Der er tre typer af bioepilation, afhængigt af temperaturen af ​​sammensætningen, der anvendes:

 • Fast (hot) - foretrukket i nærværelse af tykt hår;
 • Varmt (lav temperatur) - udføres med tyndt hår;
 • Blød (kold) - er beregnet til følsom hud, fjerner sit keratiniserede lag og gør det fløjlsagtigt.

Til kosmetiske formål skal du bruge to typer voks: hårdt og blødt.

 • Basen af ​​fast voks omfatter fyrresin eller råolieprodukter med tilsætning af citron eller vegetabilsk olie. Opvarmet til en temperatur på 38-41 grader Celsius betyder på huden i retning af hårvækst. Takket være gummiindføringer svarer hård voks præcist til hudtekstur. Ifølge anmeldelserne er bioepilering med hård voks mere sandsynligt beregnet til hårfjerning på svært tilgængelige steder (bikini-område, axillære huler);
 • Blød voks består af fyrharpiks blandet med blødgørere. Denne blanding er tilgængelig i specielle dåser eller rullekassetter, opvarmet i en speciel varmelegeme og påført huden mod hårvækst. Den resterende voks efter proceduren fjernes ved at berolige det øverste lag af epidermis med olie.

Bioepilation er en sikker, men temmelig smertefuld procedure. Den mest alvorlige smerte opstår under behandling af ansigtet (næseområdet), underarmene og bikini bioepilation. For kvinder med lavt smerte tærskel, anbefaler eksperter at ordinere en bioepilation session midt i menstruationscyklussen, da det er på disse dage, at smertetærsklen stiger.

Bioepilation procedure

Essensen af ​​bioepilation er som følger: voksen trænger ind i hårsækkenet, dækker den og stiver, hvorefter voksen fjernes med en skarp bevægelse sammen med uønsket hår. For at proceduren skal kunne lykkes, skal hårledsens minimumslængde være 5 mm.

Mens voksen opvarmes i særligt udstyr, behandles patientens hudoverflade med lotion, som fjerner rester af kosmetik og talg, hvilket giver mulighed for en strammere pasform af voks til hårene.

Vassen påføres kroppen med en træspatel eller en patron i retning af hårvækst. Efter at blandingen hærder, fjerner specialisten voksen med en stribe papir ("serviet") sammen med vegetationen ved en skarp bevægelse mod hårvækst.

Efter bioepileringsproceduren behandles huden med beroligende midler, hvilket eliminerer irritation og smerter i det behandlede område.

Ifølge anmeldelser er bioepilation egnet til at fjerne hår fra sådanne dele af kroppen som:

Bikini Bioepilation

Der er også dyb bioepilation eller bikini bioepilation. Under denne procedure betyder fjernelse af hår ikke kun i det indre lår, men også på mere intime steder - i området pubis, labia, anus og perineum. For at minimere smerte i denne meget følsomme zone anbefales det at gøre en dyb biopsilation med en tilstrækkelig længde af hår på mindst 7-10 mm. Det er muligt at reducere smertefulde fornemmelser, hvis specielle anæstetiske geler anvendes under bioepileringsproceduren.

Deep bioepilation (brasiliansk) udføres med sukker voks - den mindst smertefulde af den eksisterende, der ikke forårsager irritation og allergiske reaktioner. Eksperter anbefaler dog ikke at anvende denne procedure for personer med overdrevent følsom hud.

Bioepilation af en bikinizone er en ret kompliceret procedure, hvilket indebærer overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder, nøjagtighed og fortrolighed, hvis gennemførelse skal overlades til en specialist.

Kontraindikationer

På trods af at bioepilation ifølge anmeldelser er en nem og sikker procedure, har en fysisk procedure til at slippe af med overskydende hår egen kontraindikationer. Disse omfatter:

 • Åreknuder;
 • Sår og inflammatoriske hudreaktioner;
 • Diabetes mellitus;
 • epilepsi;
 • Krænkelse af perifer kredsløb;
 • Godartede neoplasmer på huden (vorter, mol, papillomer);
 • Alvorlige former for hypertensive og iskæmiske sygdomme
 • Individuel intolerance over for de komponenter, der udgør voks.

Har du fundet en fejl i teksten? Vælg den og tryk på Ctrl + Enter.

Bioepilation - hvad er det?

Bioepilation - hvad det er, ikke alle ved det, men mange bruger denne fremragende måde at fjerne overskydende vegetation i nogle dele af kroppen. Den hyppigste bioepilation udføres og har stor betydning om sommeren, da det er på dette tidspunkt, at folk går nøgne, udsætter deres ben og andre dele af kroppen.

Bioepilation kan udføres af alle hjemme. Du kan fjerne overdreven vegetation fra alle dele af kroppen. Fremgangsmåden er effektiv, men du skal vide, hvor længe en enkelt procedure vil være nok, og også hvordan man tager sig af de behandlede områder af huden efter bioepilation.

Bioepilation er en procedure, der er kendt for mange mennesker - voksaflejring, den måde mange piger bruger til at slippe af med uønsket vegetation på deres kroppe. Håret kan fjernes ved hjælp af kold, varm eller varm voks til proceduren. Valget af typen af ​​voks afhænger af præferencerne for hver person, der udfører denne procedure, såvel som udseendet af håret, som kan være tyndt og blødt eller hårdt og tykt, påvirker dette.

Hvad menes med bioepilation? Bioepilation og dets sorter

Grundlæggende om voksbiopilering

Ved hjælp af kold voks (voksstrimler), om ønsket, overskydende vegetation hurtigt og nemt fjernes fra alle dele af kroppen. Denne metode har dog nogle ulemper, hvoraf en af ​​de vigtigste en-voksstrimler hjælper med at slippe af med tynde hår, men kan ikke bruges til at fjerne hårde og tykke. Derfor er kold voks brugt til at rense hænder, fødder og ansigt fra overskydende vegetation.

Bioepilation kan udføres med varm voks, som sælges, pakket i kassetter eller krukker. Det er lidt opvarmet (til dette formål bruges et vandbad eller en særlig enhed kaldet voks voks). Når voksets temperatur bliver 40 ° C, er den helt klar til proceduren. Brug varm voks til at fjerne hår fra overfladen af ​​arme, ben, mave og ryg.

Bio-depilation med brug af varm voks bør udføres i skønhedssaloner.

Selvfølgelig kan du selv gøre det, men først skal du se, hvordan du gør det korrekt, for ikke at brænde huden. Dette kan gøres af specialister i kabinen. De opvarmer voks til 60 ° C. En sådan temperatur bidrager til afgang af huden, og dette vil tillade dig at fjerne hår i et problemområde, som armhulerne og bikini, på en bedre og smertefri måde.

Hvilken procedure at vælge: bioepilation eller shugaring?

Shugaring proceduren er at fjerne uønsket vegetation fra kroppen med sukkerpasta.

Det har meget til fælles med bioepilation, som kun adskiller sig i, at procedurerne udføres af forskellige blandinger og metoder til deres anvendelse. Sukkerpasta anvendes i retning mod væksten af ​​hår og fjernes - i retning af væksten af ​​portager. Voksning sker med nøjagtigt det modsatte.

Dem, der stadig ikke kender det bedre at bruge, bioepilation eller shugaring, anbefales det at udføre begge procedurer for at finde ud af. Begge procedurer har samme virkning. De er lige så smertefulde. Valget af procedurer for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen påvirkes af dine individuelle præferencer.

Nogle mennesker har allergiske reaktioner mod voks, så de foretrækker at bruge shugaring, især da sukkerpasta nemt fremstilles hjemme, da de nødvendige komponenter findes i køkkenet i hvert hjem.

Man bør ikke være bange for at eksperimentere - kun denne måde er valget af den ideelle løsning.

Bioepilering af hår på ansigtet

Nogle repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden lider af problemet i forbindelse med, at de har antenner - de viser sig at udføre bipilering af overlæben med voksstrimler. Vælg den lille størrelse af strimlerne, der er designet til at fjerne hår på små områder af huden.

Voksstrimlen opvarmes i hænderne i 20-30 sekunder, og så afskalles en del af det og presses mod problemskindet. I dette tilfælde skal strimlen glattes i retning af hårvækst. Strimlen holder på huden ikke mere end 15-20 sekunder, og bryder derefter ned mod hårets vækst. Dette bør gøres hurtigt og skarpt, idet du holder huden med din fri hånd - ellers kan blå mærker forblive på huden.

Efter afslutningen af ​​bioepilation vedvarer nogle gange (minutter og lige timer) rødmen af ​​huden, så du bør planlægge proceduren på forhånd.

Ved at følge denne enkle instruktion kan du udføre bioepilation uden problemer. Hurtig og effektiv bortskaffelse af uønsket vegetation vil gøre skindet af kuplen og ødet. Effektiviteten af ​​proceduren opretholdes i 2-4 uger.

Hvordan man bruger voks til at fjerne overskydende hår i intime områder?

Mennesker, der ikke er meget følsomme for smerte, kan bruge varm voks til at fjerne uønsket vegetation i bikiniområdet. Fremgangsmåden er let og nem at udføre selvstændigt. For at gøre dette skal du købe en kassette med voks, en voks voks enhed, der letter proceduren, samt flere papirstrimler til depilation.

 • Før du udfører proceduren, er det nødvendigt at rense huden i bikiniområdet, tørre det, så det er helt tørt, og anvend talkum.
 • Derefter opvarmes talkum ved voksning til en temperatur på 40 ° C.
 • At lægge voks på huden er lavet ved hjælp af en rulle. Sammensætningen påføres i retning af hårvækst og forsøger at opfange et lille område.
 • En voks påføres voksen, glattes.
 • Efter 20-30 sekunder bryder båndet i retning mod hårets vækst. Bevægelsen skal være hurtig og stabil, parallelt med huden.
 • Proceduren gentages i hele zonen.

For dem, der finder proceduren for smertefuld, anbefales det at bruge en varm bioepilation med bikini voks.

Fremgangsmåden adskiller sig fra den foregående, idet sammensætningen har en højere temperatur, som opvarmer huden bedre, på grund af hvilken hårene er bedre fanget og bedre fjernet.

Når du foretager bioepilation for første gang, er det nødvendigt at kontakte specialister i kabinen, der udfører det hurtigt, korrekt og effektivt. I efterfølgende tider kan du selv udføre proceduren.

Hvor længe varer virkningen efter bioepilation?

Ved hjælp af bioepilationsproceduren kan du hurtigt og effektivt fjerne uønskede hår på kroppen. Du skal vide, hvor længe huden vil forblive glat efter proceduren.

Alle forstår, at det er umuligt at fjerne håret permanent med en voksagtig bioepilation, da hårsækkene forbliver intakte under denne procedure. Men ved hjælp af voks bliver håret trukket ud fra rødderne, så de vokser ikke på samme sted i lang tid.

I løbet af hvilken tid vil hårene ikke vokse, selv mesteren kan ikke sige sikkert, da dette er en individuel indikator, men ikke mindre end to uger. Den maksimale tid er inden for en måned. Hvis du regelmæssigt udfører bioepilation, uden at bruge andre metoder i intervallerne mellem procedurer, for eksempel barberingsproblemer, bliver hårvæksten langsommere, bliver de tyndere og lysere.

Hvordan man skal sørge for hud efter bioepilation?

For at opretholde skønheden og ømheden af ​​huden er det nødvendigt at passe godt på det og beskytte huden mod de negative virkninger af depilation som følger:

 1. Rengør og fugt huden hver dag.
 2. For at undgå problemer med indgroet hår, to dage efter bioepilering, anbefales det at skrabe huden. Skrubbeproceduren skal gentages mindst en gang om ugen.
 3. Hvis du er allergisk over for voks, skal du straks holde op med at bruge det og konsultere en læge.
 4. For en vellykket bioepilation procedure skal du vente på, at hårene vokser ikke mindre end 5 mm. Undtagelsen fra reglen kan kun være overlæbe epilation, fordi du ved hjælp af små voksstrimler kan få fat i korte hår.
 5. Hvis proceduren for bioepilering synes at være for smertefuld, kan anæstesi anvendes, som kan bruges som bedøvelsesmiddel, som kan købes på apoteket. Dette er Emla creme, Lidocaine spray.
 6. Efter bioepilation behandles huden straks. For at gøre dette skal du bruge et desinfektionsmiddel - chlorhexidin, som ikke tillader infektionen at komme ind i hudens åbne porer.

Epilatorer BRAUN Silke-epil 5

Hvordan man barberer æg til mænd og er det nødvendigt?