Estel Niagara biowave (Estel Niagara) - bio-permanent af den nyeste generation

I dag er det næsten umuligt at overraske nogen med en biowave. I modsætning til, at tendensen i de sidste par år er lige hår - mange kvinder stadig foretrækker krøller. Ved hjælp af en perm kan du nemt opnå et fremragende hårvolumen. I dette tilfælde skal du bare bruge en biowave. Hovedformålet med denne artikel er et forsøg på at forstå alle de fornemmelser af Estelle Niagara's biowave (Estel Niagara), dets vigtigste fordele, ulemper, samt omkostningerne ved salon og hjemliggørelse. Konsekvenserne af at bruge biowaves og pleje krøller efter implementeringen vil blive beskrevet.

Princippet om drift

Estelle Niagara er en bio-permanent af den nyeste generation, der ikke indeholder ammoniumthioglycolat. Takket være den milde alkaliserende formel baseret på cystamin garanterer den en sparsom virkning under curlingprocessen. Som et resultat er biowavekrøller velplejede, naturlige og ensartede.

Efterhånden som sammensætningen trænger, ændres kun en ubetydelig del af strukturen og svovlbroerne af håret, hvilket giver dem styrke. Niagara er beriget med provitamin B5 og er kendetegnet ved en pH-værdi tæt på neutral.

Bio-permanent er kendetegnet ved en neutral lugt, har en delikat effekt, samt maksimal pleje af krøller.

struktur

Biowave Estelle Niagara består af alle de nødvendige værktøjer. Derfor, inkluderet i sætet, fixer-permanent vil være en fremragende efterbehandling. Det vil ikke blot genoprette pH-balancen i hovedbunden, men også give krøllerne lydighed, blødhed. Desuden neutraliserer værktøjet det bio-permanente tilbage i håret, samt påvirker krøllerne, selv efter vask.

Produktets sammensætning er natriumsulfat, natriumbenzoat, phosphorsyre, xanthangummi, hydrogenperoxid. Alle disse stoffer har til formål at genoprette pH-balancen, mens provitamin B5 genopretter hårstrukturen.

Bemærk, at sammensætningen, i modsætning til en perm, ikke indeholder ammoniumthioglycolat.

Omkostninger i kabinen og hjemme

Eszel Niagara biowave refererer til krøllen af ​​en delikat effekt på håret. Proceduren kan gøres både i en specialiseret salon og selvstændigt hjemme. Kendetegnende biozavivki Niagara - totalt fravær af ammoniak toiglikolevoy syre og dens derivater.

Biovævningen i kabinen er næsten identisk med den sædvanlige kemiske perm. De samme stykker papir, spoler anvendes, lignende muligheder for at snyde:

Imidlertid vil omkostningerne ved arbejdet hos en højt kvalificeret, ansvarlig og opmærksom mester i behagelige forhold koste omkring 1.800-2.000 rubler. I hjemmet vil prisen på biowave være lig med prisen på det direkte beskrevne sæt. Prisintervallet fra 400-650 rubler.

Kontraindikationer

I modsætning til hvad biozavivka Estelle Niagara vedrører sikker og skånsom, men der er en række kontraindikationer dens anvendelse. Løsningen er repræsenteret af aktive stoffer, der trænger ind i hovedbunden, også i blodet. Ved varmebehandling øges deres handling. Hvis der er sygdomme eller alvorlige skader, kan de forværre.

Den beskrevne biowave anbefales ikke i følgende tilfælde:

 • menstruation;
 • modtagelighed for allergi
 • epilepsi;
 • stress;
 • tørt hår type;
 • samtidig med at der tages hormonelle lægemidler
 • graviditet;
 • amning.

Ellers er en sådan procedure helt sikker.

Før og efter billeder

Hvad du har brug for til hjemmebrug

Når man køber Estelle Niagara, modtager kvinden følgende komponenter:

 • 100 ml af Estelle Niagara Bio-Permanent;
 • 100 ml fikserende permanent Estelle Niagara;
 • engangshandsker;
 • instruktioner.

Derudover skal du for selvledende procedure i hjemmet:

 • ikke-metalliske hårkrøller;
 • ikke-metallisk kam;
 • Skål ikke-metallisk til blanding;
 • håndklæde for at beskytte dit tøj;
 • Estelle Intensive Cleansing Hair Shampoo;
 • ur med timer;
 • svamp til anvendelse af fixativ-permanent.

Biowave procedure

Både i en specialiseret salon og hjemme, er proceduren for udførelse af proceduren beskrevet i biowave som følger:

 1. Hårpræparation. Hår skal vaskes med shampoo, mens du ikke masserer hovedbunden. Skyl derefter shampoo grundigt, og fjern overskydende fugt med et håndklæde.
 2. Afvikling På dette stadium er den obligatoriske brug af handsker. Hvis biopermanentet kommer på hovedbunden, skal det fjernes med en vådservietter. I processen med snoede tråde skal du forsøge at gøre det glat med en let spænding.
 3. Holdetid Under biowaveproceduren kan en yderligere varmekilde anvendes. Den gennemsnitlige varighed af eksponeringen fra imprægneringstidspunktet for den sidste streng er:
 • 15 min - for håret svært at give op med varme, uden varme - 25 minutter;
 • 15 min - til normalt hår med varme, 25 min. - uden varme
 • 15 min - For farvet hår med varme, 25 min. - uden varme
 • 10 min - For beskadiget og bleget hår med varme, 20 min. - uden varme.
 1. Skylning. Efter eksponering er færdig, skyl håret så grundigt som muligt under varmt vand i 5 minutter. I dette tilfælde er fjernelse af krøllerne forbudt. Overdreven fugt fjernes med et håndklæde.
 2. Fiksering. For at fixe krøllerne, neutralisere rester af bio-permanente, genoprette kurvens pH-balance, skal hovedbunden anvende den universelle fixer-permanente Niagara.

Effektvarighed

Varigheden af ​​den beskrevne biowave i hvert enkelt tilfælde er individuel og svarer til 3-6 måneder.

Varigheden afhænger af følgende faktorer:

 • hårlængde og tekstur;
 • fondens sammensætning
 • eksponeringstid
 • master kvalifikation.

Rådet. På sparsomt og kort hår varer krøllerne langt længere end på lange og voluminøse. Desuden er en sådan procedure udført i en skønhedssalon af en kvalificeret mester meget bedre, mere holdbar.

Effekter og hårpleje

Absolut enhver manipulation med hår, hvor kemikalier anvendes - den stærkeste stress for dem. Derfor søger professionelle herrer at bruge de mest blide midler. Biowave Estelle Niagara forårsager ingen skade.

Hårpleje, efter at have fuldført bioproduktet Estel Niagara-proceduren, involverer følgende handlinger: blid vask af låse og hoved, mild kæmning, periodisk brug af masker og olier.

Fordele og ulemper

Ifølge eksperter og kvinder, der har forsøgt en biowave, omfatter de vigtigste fordele:

 • Tilstedeværelsen af ​​luksuriøse krøller;
 • stigning i hårvolumen
 • i processen med hårgenvækst er grænsen for biowave fraværende;
 • sparsom metode, der ikke forårsager væsentlig skade på hårstrukturen.

På trods af de betydelige fordele ved Estelle Niagara's biowave har hun også følgende ulemper:

 • tab af hårglans og tørhed
 • Tilstedeværelsen af ​​en ubehagelig lugt.

Sammenfattende ovenstående kan vi konkludere, at absolut biowave skelnes af sine fordele og ulemper. Estelle Niagara er ingen undtagelse. Det gør det imidlertid muligt ikke kun at spare tid, men også at se altid feminin og velplejet.

Alternative måder at krølle hår på:

Bio permanent hvad er det

• Ensartede og smukke krøller

• Maksimal brugervenlighed

• Beskyttelse og styrkelse af hårstruktur

• optimal hårpleje

• glans og silke

NIAGARA bio-permanent giver en delikat effekt og maksimal hårpleje. Det har en neutral lugt.

Den bio-permanente i den nye generation indeholder ikke ammoniumthioglycolat. Den milde alkaliske formel baseret på cysteamin (cysteamin), som er relateret til strukturen af ​​en af ​​de vigtigste aminosyrer i håret, cysteine, giver en sparsom krølleffekt og garanterer velplejede, ensartede naturlige krøller. NIAGARA indeholder provitamin B5 og har en pH-værdi tæt på neutral.

Til fastgørelse af krøllerne, genoprettelse af pH-balancen i hovedbunden og håret og neutralisering af bio-permanente rester anvendes den universelle fixer-permanente NIAGARA, der anvendes med enhver form for bio-permanent.

NIAGARA permanent fikseringsmiddel produceres i koncentreret form. Før brug er det nødvendigt at fortynde det med vand i forholdet 1: 1.

TIP: Før du bruger produkterne permanent, skal du altid læse brugsanvisningen på forhånd omhyggeligt. Strengt at følge instruktionerne garanterer et optimalt resultat perm.

1. FORELØBENDE DIAGNOSTIK

Preliminær diagnose af hårets og hovedbunden vil give dig mulighed for at vælge den rigtige sammensætning, samt afgøre, om det endda er muligt at udføre proceduren.

ADVARSEL! Brug ikke, når du arbejder med klienter, der oplever en allergisk reaktion.

på sammensætningerne. Må ikke anvendes med irriteret hovedbund, i tilfælde af revner eller sår.

Find ud af klienten og vurder uafhængigt hårets tilstand til berøring og visuelt: Hvor porøst, tørt, skørt hår er, om de var forfarvede, misfarvede, om de tidligere var udsat for kemisk perm. Vær særlig opmærksom på hårets tips, fordi deres tilstand ofte er værre end hårets tilstand langs længden og i rodzonen.

TEST PÅ HUDSENSITIVITET. Påfør en lille smule bio-permanent på huden bag øret, vent 10-15 sekunder, fjern forsigtigt med en fugtig klud. Påfør en lille mængde fixativ-permanent opløsning (1: 1) til et andet hudområde, vent 1-2 minutter, og fjern det også forsigtigt med en fugtig klud. Hvis der ikke er tegn på en allergisk reaktion i løbet af dagen, kan du bruge midler til permanent perm.

2. VALG AF BIO-PERMANENT

Afhængigt af hårets tilstand skal du vælge en af ​​følgende sammensætninger:

For hår, der er svært at krølle (normalt grå eller hårdt asiatisk hår), brug bio-permanent nummer 1 "til hårdt hår". For naturligt hår, ubehandlet af kemiske præparater (oxidative farvestoffer, lynpulver, kemiske permformuleringer), brug biopermanent nummer 2 "til normalt hår". For hår farvet med oxidative farvestoffer, brug bio-permanent nummer 3 "for farvet hår". For farvet hår i meget dårlig stand, for svagt eller meget porøst, for stærkt melirovannyh (mere end 70% blegede tråde) og bleget hår, brug bio-permanent nummer 4 "for bleget og beskadiget hår."

TIP: Vi anbefaler på det kraftigste, at du altid bruger beskyttelsesformuleringer til porøst, svækket eller kemisk behandlet hår inden curling: Ved normalt og fedtet hår, brug CUREX Perm til at glatte hårstrukturen til tørt hår - CUREX Perm balance hår. Disse produkter indeholder en afbalanceret mængde provitamin B5, siloxaner, hvedeproteiner og kollagen samt fugtigheds- og konditioneringsmidler. Alle disse komponenter adsorberer selektivt på de beskadigede områder og tilpasser således hårstrukturen og beskytter de svækkede områder mod overdreven eksponering for sammensætningen, hvilket sikrer en ensartet krølle. Øvelse viser, at hårdets tilstand kun i sjældne tilfælde er 100% ideel, og der kræves derfor ikke nogen udjævningsforbindelse.

3. HÅRBEREDNING

Vask dit hår med shampoo til dyb rengøring uden at massere hovedbunden. Skyl shampoo grundigt og fjern overskydende fugt med et håndklæde. Må ikke tørre håret helt, men husk på, at jo mere fugt der er tilbage på håret, jo mere bio-permanent på håret vil blive fortyndet med denne resterende fugtighed.

Før indpakning skal du behandle håret med en spray for at justere strukturen på CUREX Perm-håret (hvis håret er fedtet eller normalt) eller med en balsam for at justere strukturen af ​​CUREX Perm-håret (hvis håret er tørt) med bevidst anvendelse af produktet på de beskadigede og porøse områder. Efter påføring af sprayen må du ikke skylle, balsam - det er bedre at vaske det af.

4. TWIST

ADVARSEL! Brug handsker. Hvis biopermanentet kommer i hovedbunden, skal du fjerne det med en fugtig klud.

Vrid hårets tråde på krøllerne, og prøv at vind håret glat, med en lille spænding. Husk at jo tyndere strengen er, desto bedre vil den mætte, og jo mere elastisk og ensartet krøllen bliver. Efter vikling siver alle krøllerne hver streng 2-3 gange med en tilstrækkelig mængde bio-permanent, der starter fra den nedre oksipitale zone.

TIP: Hvis håret er langt (mere end 20 cm), anbefales det først at imprægnere strengen med en bio-permanent, og kun derefter pakke den på krøller. Ellers kan det på grund af den store tykkelse af det krøllede hår vise sig, at de indre lag af trådene på krøllerne bliver ujævnt mættede eller forbliver fuldstændigt ubehandlede.

Tip: For bedre at holde strengen på spolen og ikke glide, og spidsen af ​​strengen ikke banker ud, anbefales det at bruge papir til kemisk krølning (til spidserne). Dette vil lette og fremskynde svindelprocessen, så du kan danne en glat krølle. I dette tilfælde vil du helt sikkert være nødt til at forudbehandle det biopermanente på enderne af håret, før du pakker trådene, for så vil papiret ikke tillade dem at suge dem ordentligt, og de bliver ikke krøllede.

Tip: Strengene på krøllerne kan være forskellige - efter skibsførerens skøn, men den samlede rækkefølge skal være som følger: For det første såres tråde på bagsiden af ​​hovedet og derefter i parietalzonen, og kun i slutningen er tråde af den tidlige zone. Dette skyldes den hastighed, hvormed krøllens dannelse opstår: På håret i den okkipitale zone er krøllen den sværeste at danne og kræver derfor en længere holdetid; og derfor er den hurtigste og nemmeste krølle dannet på håret fra de tidsmæssige zoner. Hair parietal zone indtager en mellemstilling.

5. TIDSBEGRÆNSNING

Når du arbejder med hår, kan du bruge ekstra varme. I gennemsnit er eksponeringstiden fra imprægneringen af ​​den sidste streng: for svært at nå frem til håret - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme); til normalt hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme); for farvet hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme); for bleget og beskadiget hår - 10 minutter (med varme), 20 minutter (uden varme).

TIP: Det skal bemærkes, at ovenstående tal er omtrentlige, og den endelige eksponeringstid bestemmes ved periodisk afprøvning af resultaterne af perm. Om nødvendigt genopfrisk imprægnering. Vær ikke bange for at slappe af flere gange og vride tråderne tilbage på forskellige områder af hovedet, idet du styrer krølningsdannelsesprocessen. Om nødvendigt skal du tilføje tid til den endelige dannelse af krøller.

ADVARSEL! Periodisk overvågning af krøldannelsesprocessen er ekstremt vigtig og kan ikke overses. Desuden skal den allerførste kontrol udføres inden for 1-2 minutter efter påbegyndelsen af ​​anvendelsen af ​​det bio-permanente. Spin den første spole på bagsiden af ​​dit hoved og se på strengen. Hvis en krølle er begyndt at danne, betyder det at du har valgt sammensætningen korrekt. Hvis du efter kun 2 minutter ser en skarp krølle dannet, betyder det, at sammensætningen er for koncentreret, og curling processen går for hurtigt. Det er nødvendigt at vaske det bio-permanente hurtigt fra håret og bruge en svagere, sparsom sammensætning.

6. RINSING

Efter eksponeringstiden skylles håret grundigt med varmt vand i mindst 5 minutter uden at fjerne hårkrøllerne. Fjern overskydende fugt med et håndklæde.

7. FASTSTILLING

Til fastgørelse af krøllerne, genoprettelse af pH-balancen i hovedbunden og håret og neutralisering af bio-permanente rester anvendes den universelle fixer-permanente NIAGARA, der anvendes med enhver form for bio-permanent. Fiksativet indeholder vitamin B5, som hjælper med at genoprette hårets struktur og beskytter hovedbunden.

ADVARSEL! NIAGARA permanent fikseringsmiddel produceres i koncentreret form. Før brug er det nødvendigt at fortynde det med vand i forholdet 1: 1. Uden fortynding får du en 1-2 tone hårklarering. Efter skylning fjernes curlers ikke. Fiksering foretages i følgende rækkefølge: Hæld den nødvendige mængde fixer i ikke-metalliske retter, fortyn det med vand i forholdet 1: 1 og skum med en svamp. Ved hjælp af en svamp, slå opløsningen ind, indtil skummet er dannet på curlers, sørg for, at håret er godt gennemblødt.

Eksponeringstiden er 5-7 minutter.

Fjern hårkrøllerne og anvend endnu en gang fixeropløsning til håret i 5 minutter. Skyl derefter håret med vand og skyll det med shampoo til dyb rengøring.

For at give dit hår ekstra elasticitet, silke og glans, behandl dit hår med CUREX Perm Balsam.

Hvad er øjenbryn biatatuage og hvordan er det gjort?

I dag er der mange måder at give dine øjenbryn den ønskede form, gøre dem visuelt mere ekspressive og tykke. En af de mest tilgængelige og sikre metoder for øjenbrynskorrektion er hennabaseret makeup. Så du kan også vælge det selv, lad os se, hvad der er biotatuage af øjenbryn.

Øjenbryn biotatuage - hvad er det?

Biotatuazh er en type vedvarende farvning af øjenbryn, som udføres med specielle maling baseret på naturlig henna. Til denne procedure anvendes en speciel henna i en brun skygge, som vælges af mesteren under hensyntagen til selve farven på klienten selv.

Under denne procedure påføres maling direkte på huden og ikke til de dybe lag af epidermis (som det sker for eksempel med permanent makeup), som selve proceduren er smertefri, hævelse vises ikke efter det, og resultatet af henna tatovering kan vurderes umiddelbart efter at guiden er færdig.

Øjenbryn farvning med denne type tatovering udføres kun 40-60 minutter (afhængigt af typen af ​​hår, samt den valgte farvefarve), det virker i 4-5 uger med passende pleje.

Vask af maling for tidligt de damer, der efter en sådan procedure vil besøge badet eller bruge aggressive skum og geler for at fjerne makeup. Hvor længe holder malingen i så fald? Som regel beholdes den intense farve i op til 2 uger, hvorefter øjenbrynene skal korrigeres.

Biotatuage udføres både hjemme og i saloner eller på en kosmetologs kontor. Uafhængigt udføre en sådan procedure kan de kvinder, der har mindst lidt erfaring med at farve øjenbryn, da det bliver lettere for dem at jævnt anvende maling og gøre den korrekte øjenbryn form. Dem, der ikke tidligere har anvendt en sådan tatovering og ikke ved hvordan man gør det, skal du kontakte salonen for at få det perfekte resultat af sådan farvning.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Mange eksperter anbefaler deres kunder biotatuazh, der kalder denne procedure den sikreste for sundhed (ved brug af naturlige ingredienser), nem at udføre, og har også en minimal mængde bivirkninger. Det er denne type tatovering, der anbefales til både gravide og ammende mødre, for hvem permanent makeup er kontraindiceret.

Og hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering?

Derudover er dette den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion under huden, og hårene er ikke beskadiget under proceduren, tværtimod er sådanne farvninger som regel kun styrket.

Henna tatovering er også velegnet til kvinder, der ønsker at vokse øjenbryn eller ændre deres form over tid, fordi det er meget nemt at justere. Derudover er denne metode til hårkorrektion det mest overkommelige, det er flere gange billigere end den klassiske tatovering med fjerning.

Desværre har proceduren sine ulemper. Disse omfatter den lave modstand af en sådan tatovering, samt særlige krav til pleje af en sådan tatovering. Så de damer, der har lavet en sådan permanent makeup, er forbudt at svømme i havet lige efter proceduren, såvel som at besøge badet eller saunaen, bør du også undgå at besøge garvningslokalet eller stranden, for det kan med en sådan virkning på malingen ændre farven.

Hvordan udføres biotatuageproceduren trin for trin?

Hvordan er øjenbryn biotatuage gjort?

Efter at have forstået, hvad der er øjenbryn biatatuzh, kan du overveje mere detaljeret og dens fasetimplementering. I kabinen udføres denne procedure som følger:

 • Føreren bestemmer formen på øjenbryn, der er mest gavnlig for en person, viser ham billeder før og efter korrektionen for at tage hensyn til alle hans kunders ønsker.
 • Klientens hud behandles med en alkoholopløsning, hvis ansigtet har kosmetik, vaskes det grundigt inden proceduren. Øjenbrynets ønskede form er skitseret, hvorefter de overskydende hår fjernes med pincet og saks.
 • Herefter fortærer masteren maling i de rigtige proportioner, sætter den forsigtigt på øjenbrynene og opretholder den rigtige tid. Derefter vaskes malingen forsigtigt med bomuldspuder, mens klienten vises resultatet af korrektion ved brug af henna.

Vigtigt: Hvis øjenbrynene fra denne teknologi virker for lyse for dig, skal du ikke have travlt med at blive forstyrret. Efter et par dage vil henna ikke være så lyst, og tonen bliver helt naturlig.

Derefter vil du i salonen helt sikkert blive fortalt, hvordan du skal passe godt på dine øjenbryn, og hvor længe resultatet vil vare på dit ansigt under hensyntagen til din hudtype (som regel for piger med olieholdig hud varer denne tatovering op til tre uger, ikke mere, til kvinder med normal eller tør - op til 4 og endda op til 5 uger). Du skal kun nøje følge alle instruktionerne til pleje af en sådan tatovering og besøge guiden for den næste korrektion rettidigt.

Studio Bio Permanent Bio-Curler - Anmeldelse

Hvad er det. o_o

Af naturen er mit hår meget meget tyndt, gennemskinneligt. Der er ikke noget volumen, og nogle gange vil du have så meget smukt hår, fluffy og meget))))

Når jeg allerede havde kemi til mig selv, men normalt, ikke bio, men sovjetisk), hår dræber kapeter, men da jeg ikke kan gendanne dem og på grund af olier bliver meget olieagtig hovedbund. så tror jeg, jeg vil passe, men efter kemi)

Først om dette "mirakel":

Emballage "original" knust i en retning emballage.

Den indeholder instruktioner, handsker, en lotionflaske, en låseplaske og plejefløde.

Pris 169 rubler og greb det på mit tynde hår i 2 gange eller 2,5)))

De er som om der er to typer, for svækket og hårdt at bære hår. Jeg tog for trudruzavlivaemyh. Selvom det ensartede krøllejern varer på tre dage uden lak, så er håret let at style.

Oprindeligt var hun endda bange for at gøre kemi, fordi ordet hårdt skrubende hår skræmte mig, jeg troede jeg ville være et får.

Jeg gjorde alt strengt i overensstemmelse med instruktionerne.

1. Lavet en test for allergier, selvom jeg ikke er allergisk. En dråbe lotion faldt på indersiden af ​​albuen, efter 10 minutter vasket jeg af og så i 2 timer.

2. Vasket hår med naturlig shampoo.

3. Anvendte et tyndt lag på enderne af hårkrempleje.

4. Hun sår håret på en spole (hun smurt huden på panden, ørerne, fløjen med et tykt lag og bundet et håndklæde i hårlinjen langs hårlinjen).

5. Lotion hældes i bægeret og svamp grundigt gennemblødt håret i spoler.

6. Jeg dækkede den med en pakke og et håndklæde og tilbragte 25 minutter, selv om dette er den maksimale tid.

7. Vask af med vandkrem, uden at spolen fjernes.

8. Jeg brugte en beholder og i stedet for 6-7 minutter ifølge instruktionerne, var jeg med ham i mere end 10 minutter.

9. Hun tog spolerne og vaskede derefter håret uden shampoo.

10 tørret hår.

Jeg modtog intet. Jeg havde forventet, at håret ville vride og blive bølget, men fik kun fluffhår. Ingen krølle eller nogen bølge på håret.

Estel, Niagara Bio-permanent nr. 1, for hårdt hår, 500 ml

Om produktet

Anvendelsesmåde

Vask dit hår med shampoo til dyb rengøring uden at massere hovedbunden. Skyl shampoo grundigt og fjern overskydende fugt med et håndklæde. Må ikke tørre håret helt, men husk på, at jo mere fugt der er tilbage på håret, jo mere bio-permanent på håret vil blive fortyndet med denne resterende fugtighed. Før indpakning skal du behandle håret med en spray for at justere strukturen på CUREX Perm-håret (hvis håret er fedtet eller normalt) eller med en balsam for at justere strukturen af ​​CUREX Perm-håret (hvis håret er tørt) med bevidst anvendelse af produktet på de beskadigede og porøse områder. Efter påføring af sprayen må du ikke vaske det af, det er bedre at vaske balsammen af.

ADVARSEL! Brug handsker. Hvis biopermanentet kommer i hovedbunden, skal du fjerne det med en fugtig klud. Vrid hårets tråde på krøllerne, og prøv at vind håret glat, med en lille spænding. Husk at jo tyndere strengen er, desto bedre vil den mætte, og jo mere elastisk og ensartet krøllen bliver. Efter vikling siver alle krøllerne hver streng 2-3 gange med en tilstrækkelig mængde bio-permanent, der starter fra den nedre oksipitale zone.

Når du arbejder med hår, kan du bruge ekstra varme. I gennemsnit er eksponeringstiden fra imprægneringstidspunktet for den sidste streng:

 • for svært at give hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme);
 • til normalt hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme);
 • for farvet hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme);
 • for bleget og beskadiget hår - 10 minutter (med varme), 20 minutter (uden varme).

ADVARSEL! Periodisk overvågning af krøldannelsesprocessen er ekstremt vigtig og kan ikke overses. Desuden skal den allerførste kontrol udføres inden for 1-2 minutter efter påbegyndelsen af ​​anvendelsen af ​​det bio-permanente. Spin den første spole på bagsiden af ​​dit hoved og se på strengen. Hvis en krølle er begyndt at danne, betyder det at du har valgt sammensætningen korrekt. Hvis du efter kun 2 minutter ser en skarp krølle dannet, betyder det, at sammensætningen er for koncentreret, og curling processen går for hurtigt. Det er nødvendigt at vaske det bio-permanente hurtigt fra håret og bruge en svagere, sparsom sammensætning.

Efter eksponeringstiden skylles håret grundigt med varmt vand i mindst 5 minutter uden at fjerne hårkrøllerne. Fjern overskydende fugt med et håndklæde.

Til fastgørelse af krøllerne, genoprettelse af pH-balancen i hovedbunden og håret og neutralisering af bio-permanente rester anvendes den universelle fixer-permanente NIAGARA, der anvendes med enhver form for bio-permanent. Fiksativet indeholder vitamin B5, som hjælper med at genoprette hårets struktur og beskytter hovedbunden.

ADVARSEL! NIAGARA permanent fikseringsmiddel produceres i koncentreret form. Før brug er det nødvendigt at fortynde det med vand i forholdet 1: 1. Uden fortynding får du en 1-2 tone hårklarering. Efter skylning fjernes curlers ikke. Fiksering foretages i følgende rækkefølge: Hæld den nødvendige mængde fixer i ikke-metalliske retter, fortyn det med vand i forholdet 1: 1 og skum med en svamp. Ved hjælp af en svamp, slå opløsningen ind, indtil skummet er dannet på curlers, sørg for, at håret er godt gennemblødt. Eksponeringstiden er 5-7 minutter. Fjern hårkrøllerne og anvend endnu en gang fixeropløsning til håret i 5 minutter. Skyl derefter håret med vand og skyll det med shampoo til dyb rengøring. For at give dit hår ekstra elasticitet, silke og glans, behandl dit hår med CUREX Perm Balsam.

Estel Niagara Chemical perm Fuld brugsanvisning

Estel Niagara Chemical perm Fuldstændig brugsanvisning i hjemmet

1. Preliminær diagnose

Preliminær diagnose af hårets og hovedbundens tilstand gør det muligt at vælge den rigtige sammensætning
- Estel №1 Bio-permanent til stiv hår Niagara
- Estel №2 Bio-permanent til normalt hår Niagara
- Estel №4 Bio-permanent for bleget og beskadiget hår
ADVARSEL! Brug ikke der er nogen allergisk reaktion! Må ikke anvendes med irriteret hovedbund, i tilfælde af revner eller sår.
Find ud af hårets tilstand ved berøring og visuelt: Hvor meget hår er porøst, tørt, skørt, var de præ-malet, bleget, hvis de tidligere var udsat for kemisk perm.
Vær særlig opmærksom på hårets tips, fordi deres tilstand ofte er værre end hårets tilstand langs længden og i rodzonen.

Påfør en lille smule bio-permanent på huden bag øret, vent 10-15 sekunder, fjern forsigtigt med en fugtig klud. Påfør en lille mængde fixativ-permanent opløsning (1: 1) til et andet hudområde, vent 1-2 minutter, og fjern det også forsigtigt med en fugtig klud. Hvis der ikke er tegn på en allergisk reaktion i løbet af dagen, kan du bruge midler til permanent perm.

Afhængigt af hårets tilstand skal du vælge en af ​​følgende sammensætninger:
For hår, der er svært at krølle (normalt grå eller hårdt asiatisk hår), brug bio-permanent nummer 1 "til hårdt hår".
For naturligt hår, ubehandlet af kemiske præparater (oxidative farvestoffer, lynpulver, kemiske permformuleringer), brug biopermanent nummer 2 "til normalt hår".
For hår farvet med oxidative farvestoffer, brug bio-permanent nummer 3 "for farvet hår".
For farvet hår i meget dårlig stand, for svagt eller meget porøst, for stærkt melirovannyh (mere end 70% blegede tråde) og bleget hår, brug bio-permanent nummer 4 "for bleget og beskadiget hår."

Tip: Det anbefales på det kraftigste altid at bruge konserveringsmidler til porøst, svækket eller kemisk behandlet hår inden krølling: Brug normalt Estel Therapy tofaset lotionsprøjtintensiv restaurering til tørt hår - Estel Balm DE LUXE for at udjævne strukturen hår.
Disse produkter indeholder en afbalanceret mængde provitamin B5, siloxaner, hvedeproteiner og kollagen samt fugtigheds- og konditioneringsmidler. Alle disse komponenter adsorberer selektivt på de beskadigede områder og tilpasser således hårstrukturen og beskytter de svækkede områder mod overdreven eksponering for sammensætningen, hvilket sikrer en ensartet krølle. Øvelse viser, at hårdets tilstand kun i sjældne tilfælde er 100% ideel, og der kræves derfor ikke nogen udjævningsforbindelse.

3. Fremstilling af hår til proceduren ifølge Estel Niagara Chemical Curling

Vask hår Estel Essex Shampoo dybt rent uden at massere hovedbunden. Skyl shampoo grundigt og fjern overskydende fugt med et håndklæde. Må ikke tørre håret helt, men husk på, at jo mere fugt der er tilbage på håret, jo mere bio-permanent på håret vil blive fortyndet med denne resterende fugtighed.
Før indpakning, spray dit hår med bevidst at anvende produktet på beskadigede og porøse områder. Efter påføring af sprayen må du ikke skylle, balsam - det er bedre at vaske det af.

ADVARSEL! Brug handsker. Hvis biopermanentet kommer i hovedbunden, skal du fjerne det med en fugtig klud.
Vrid hårets tråde på krøllerne, og prøv at vind håret glat, med en lille spænding. Husk at jo tyndere strengen er, desto bedre vil den mætte, og jo mere elastisk og ensartet krøllen bliver. Efter vikling siver alle krøllerne hver streng 2-3 gange med en tilstrækkelig mængde bio-permanent, der starter fra den nedre oksipitale zone.
-TIP: Hvis håret er langt (mere end 20 cm), anbefales det først at imprægnere strengen med en bio-permanent, og kun derefter pakke den på krøller.
Ellers kan det på grund af den store tykkelse af det krøllede hår vise sig, at de indre lag af trådene på krøllerne bliver ujævnt mættede eller forbliver fuldstændigt ubehandlede.
-Tip: For bedre at holde strengen på spolen og ikke glide, og spidsen af ​​strengen ikke banker ud, anbefales det at bruge papir til kemisk krølning (til spidserne). Dette vil lette og fremskynde svindelprocessen, så du kan danne en glat krølle. I dette tilfælde vil du helt sikkert være nødt til at forudbehandle det biopermanente på enderne af håret, før du pakker trådene, for så vil papiret ikke tillade dem at suge dem ordentligt, og de bliver ikke krøllede.
-TIP: Strengene på krøllerne kan være forskellige, men den generelle rækkefølge bør være som følger: Strengene vikles på bagsiden af ​​hovedet, så i parietalzonen, og kun i slutningen er tråderne i den tidlige zone. Dette skyldes den hastighed, hvormed krøllens dannelse opstår: På håret i den okkipitale zone er krøllen den sværeste at danne og kræver derfor en længere holdetid; og derfor er den hurtigste og nemmeste krølle dannet på håret fra de tidsmæssige zoner. Hair parietal zone indtager en mellemstilling.

Når du arbejder med hår, kan du bruge ekstra varme.
I gennemsnit er eksponeringstiden fra imprægneringstidspunktet for den sidste streng:
for svært at give hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme);
til normalt hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme);
for farvet hår - 15 minutter (med varme), 25 minutter (uden varme);
for bleget og beskadiget hår - 10 minutter (med varme), 20 minutter (uden varme).

Efter eksponeringstiden skylles håret grundigt med varmt vand i mindst 5 minutter uden at fjerne hårkrøllerne. Fjern overskydende fugt med et håndklæde.

Estel Niagara permanent fixer, der anvendes med enhver form for bio-permanent, bruges til at fixe krøllerne, genoprette pH-balancen i hovedbunden og håret og neutralisere resterne af det bio-permanente.
Fiksativet indeholder vitamin B5, som hjælper med at genoprette hårets struktur og beskytter hovedbunden.

Fordele og teknologi af biotatuazha

Er din øjenbryn form langt fra perfekt? Er du træt af at bruge tid på daglig sminke? Henna biotatuage øjenbryn - dette er den procedure, der vil gøre dig smuk og velplejet med næsten ingen indsats!

Hvad er det?

Biotatuazh - hvad er det? Dette er en af ​​de typer af vedvarende farvning af øjenbryn med specielle farvestoffer skabt på basis af naturlig henna. I modsætning til permanent makeup, hvor pigmentet trænger ind i de epidermis dybe lag, anvendes maling i biotatuage kun på huden. På grund af dette er proceduren helt sikker og smertefri. Og resultatet af arbejdet kan vurderes med det samme.

Afhængig af typen af ​​hår og den valgte skygge tager en session 40-60 minutter. Hvor meget effekt er nok? Med passende pleje varer biotatuage omkring 4-5 uger. Hvis du begynder at besøge badet aktivt og fortsætter med at vaske med aggressivt skum / gel, bliver perioden halveret, hvorefter øjenbrynene skal justeres.

Henna øjenbryn farvning teknik udføres ved hjælp af to forskellige metoder:

 • Skyggefjedring - giver en grundig fjerning af maling (som når man maler med skygger eller blyant).
 • Hår til hår - består i at anvende fine streger af forskellig længde, efterligner effekten af ​​naturlige øjenbryn, giver dem det ønskede volumen, tykkelse og bredde.

Tip! At lave øjenbryn med henna er ikke kun tilgængelig i salonen, men også hjemme. Erfaring er imidlertid nødvendig her! Hvis du aldrig har farvet dine øjenbryn selv med almindelig maling, er det bedre at kontakte salonen. Hertil kommer, at sammensætningen af ​​henna har en granulær konsistens, hvilket i høj grad komplicerer dets anvendelse.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Øjenbryn biotatuage har både fordele og ulemper. Overvej alle mulighederne.

 • Sikkerhed sikret ved brug af naturlige materialer og fravær af punkteringer. Dette er den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion. Af denne grund kan det udføres under graviditet og under amning;
 • Varige resultater. Hvor lang tid holder henna på øjenbrynene? Som du allerede har forstået, forbliver farven lys og mættet meget længere end med andre farvestoffer;
 • Acceptabel pris er en anden vigtig faktor;
 • Evnen til at ændre formen af ​​asymmetriske eller for smalle buer. Du kan trygt eksperimentere med hvert besøg til mesteren, fordi sporene i det sidste maleri vil være helt usynlige;
 • Rigtig udseende. På grund af den klart spores kontur, vil de voksende hår ikke være tydelige. Dette giver dig mulighed for at ændre formen på øjenbrynene (tykkelse og bredde);
 • Tillader dig at skjule fejl - ar, ar, skaldede pletter mv.
 • Positive effekt. Henna beskadiger ikke kun øjenbryns fine hår, men gør dem også stærkere.
 • Spar tid. Maleri vil spare dig for det daglige behov for at bruge en skygge og en blyant;
 • Hvis du ikke kan lide resultatet, kan du vaske det af med et af hjemmet - citronsyre, citronsaft, hydrogenperoxid eller vaskesæbe. I ekstreme tilfælde kan du vente et stykke tid, indtil pigmentet går væk i sig selv, eller du kan bare bryde omsorgsreglerne;
 • Hypoallergenic - urtekomponent forårsager sjældent rødme og udslæt. For igen at sikre, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du foretage en foreløbig test. For at gøre dette anbringes en lille mængde af sammensætningen på bøjningen af ​​albuen eller på indersiden af ​​håndleddet og vent i 15 minutter. Hvis der i denne periode ikke var nogen problemer i den behandlede zone, fortsæt du sikkert
 • Bred farvepalet. I modsætning til folkelig tro er henna ikke kun rød, men også brun. Alle paletter af lyse og mørke toner er tilgængelige for dig.
 • Behovet for pleje - rigtigt og konstant. Hvis dette ikke er gjort, vil pigmentet afvaskes hurtigere;
 • Forbuddet mod adgang til sauna, bad, pool og hav. Ignorerer denne betingelse, du smider bare penge væk.
 • Varighed af maleri. Hvis almindelig maling holdes i 15 minutter, så med biotatuage tager det mindst en time. Det er svært for mange at sidde!

At kende alle fordele og ulemper ved denne procedure, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg! Du kan også hjælpe disse billeder før og efter.

Tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og farve dine øjenbryn med henna selv:

Materialer der er nødvendige til farvning

Hvad har du brug for til biotatuazha? For proceduren skal du bruge følgende materialer:

 • Certificeret henna pulver;
 • Ikke-metallisk kapacitet i hvid farve - det giver dig mulighed for bedre at navigere i at opnå den ønskede skygge;
 • Træpind;
 • Pensel til anvendelse;
 • krat;
 • Cellofan stykker;
 • Bomuldspindler og svampe;
 • Hvid kosmetisk blyant;
 • Varmt vand
 • Salicylalkohol eller et hvilket som helst andet desinfektionsmiddel;
 • Olie - kosmetisk (ricinus, mandel, fersken, sesam) eller grøntsag (olivenolie, solsikke).

Hvordan ser proceduren ud?

Hvordan har biotatuzh øjenbryn? Hvis du vil udføre det hjemme, skal du følge disse instruktioner:

 • Rens huden med en skrubbe - den åbner porerne og fjerner snavs fra dem. Henna vil vare længere, og det vil ligge jævnt.
 • Fjern sminke med crema, gel eller fløde.
 • Tør øjenbrynsområdet med enhver alkoholkrem eller desinfektionsmiddel - de beskytter huden.
 • Vælg formen på de øjenbryn, der passer dig, og træk den med en hvid kosmetisk blyant.
 • Alle overskydende hår skal fjernes med pincet.
 • Vælg den ønskede farve og forbered sammensætningen. For at gøre dette blandes hennapulver med en lille mængde vand. Sammensætningen af ​​sammensætningen skal være tyk nok - ikke strømme over ansigtet og forblive på øjenbrynene.
 • Brug en tynd børste på henna på øjenbrynene uden at gå ud over "skitsen", der er skitseret med en blyant. Hjælp dig med en vatpind eller en ren vatpind. Husk, linjerne skal være klare, og formen på øjenbrynene - det samme.
 • Dæk de malede områder med stykker af cellofan.
 • Vent til den rigtige tid. For en rig mørk farve vil det tage cirka en time, for en lysere nuance - op til 40 minutter.
 • Fjern de resterende henna med en svamp gennemblødt i varmt vand. Dette bør gøres langs linjen for hårvækst.
 • Hvis du vil have en rig mørk farve, tilbringer korrektionen af ​​øjenbryn med henna - påfør et andet lag maling og vent yderligere 10 minutter.
 • For at konsolidere effekten smør øjenbrynene med enhver olie.

Det er vigtigt! Bio permanente øjenbryn kan ikke udføres med individuel intolerance over bestanddelene i sammensætningen og forekomsten af ​​revner eller nedskæringer på huden. Indtræden af ​​henna i et åbent sår kan forårsage ubehag. I dette tilfælde skal proceduren udskydes, indtil epidermis er helt helet.

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Når du udfører øjenbryn biotatuage med henna, er det meget vigtigt at vælge den rigtige farvefarve. Det skal matche hårets tone. Enig, sorte øjenbryn i kombination med lys krøller vil se latterligt ud. Og de lyse snor af buer vil bestemt ikke udsmykke en brunette eller en brunhåret kvinde. For ikke at forveksle med valget, brug vores tips:

 • Kastanje - henna + basma (3: 1);
 • Chokolade - henna (1 tsk) + infusion af valnødblade;
 • Sort - henna + basma (1: 1);
 • Mahogany nuance - henna + kakao (3 tsk.) + Varmt vand;
 • Kastanje med en rød undertone - henna + kaffe (1: 1).

Lysebrune eller brune-røde øjenbryn anbefales til ejere af et retfærdigt hår. Brownies kan vælge mellem nuancer lidt lysere eller lidt mørkere end den naturlige farve af trådene. Det er ikke nødvendigt at male øjenbrynene i tone - de vil simpelthen fusionere med håret og gå tabt i ansigtet. Hvad angår brunetter passer hele paletten fra mørkebrun til sort perfekt til dem.

Det er vigtigt! Hvis det ser ud til dig, at øjenbrynene viste sig for at være for lyse, skal du ikke skynde dig for panik - om 2-3 dage vil hennaens farve blive lidt kedelig og blive mere naturlig.

Hvordan forlænges effekten?

Hvor længe varer henna? Det afhænger ikke kun af kvaliteten af ​​det udførte arbejde, sammensætningens varighed og den egentlige pleje, men også om hudtype. For eksempel varer pigmentet på tør hud op til 4-5 uger, mens den er på fedtet hud - kun op til 2,5. For at udvide disse vilkår skal du udføre henna øjenbryn farve fra gode mestere. Selvfølgelig kan du prøve at gentage det selv, men alle subtiliteter og nuancer af denne procedure er kun kendt for brovist. Den anden vigtige betingelse er brugen af ​​professionel henna. Til farve har du brug for et særligt brunt pulver. Henna for hår passer ikke - det giver en rød farve. Og den sidste - så farvningen var stabil, forbered øjenbrynsområdet. For at gøre dette skal du på dagen for maleriet rense huden med en skrubbe (butik eller hjemme).

Hvordan pleje øjenbryn efter biotatuazha?

For at sikre øjenbrynens ordentlig pleje skal du høre råd fra eksperter:

 • Umiddelbart efter proceduren (24 timer) må du ikke vågte dine øjenbryn med vand;
 • Under vask med aggressive tonikere skal geler, lotioner og skrubber være forsigtige med, at de ikke falder på det malede område;
 • Flere gange om ugen anbringes en nærende maske voks, linolie og vaselin, taget i lige store mængder. Hvor længe skal du holde hende? 10 minutter er nok;
 • Afvise brugen af ​​øjenbryn kosmetik;
 • Om morgenen og inden du går i seng, smør hårene med enhver olie, du kan bruge - solsikke, oliven, ricinus osv. Det er mere bekvemt at påføre det med en tynd børste eller børste fra slagtekroppen;
 • Men fra fedtfløde og sminkefjerner skal du give op - de beskadiger pigmentet.

At vide, hvordan man plejer øjenbryn efter hennafarvning, vil du være i stand til at opretholde lysstyrken af ​​pigmentet i lang tid.
Nu ved du, hvordan du laver et biotatu øjenbryn, og du kan selv prøve denne vidunderlige teknik.

Se også: Sådan laver du øjenbryn biatatuktion korrekt med henna (video)

Studio Bio Permanent Biowave

Let, blidt hår, biovægt på basis af keratinkompleks og sheasmør, gør det muligt at curle noget hår uden at irritere hovedbunden.

Biowave nr. 1 anbefales til normalt og hårdt at bære hår.

Biowave №2 anbefales til curling svækket hår.

Inde i boksen er: instruktion, 1 par handsker, lotion (100 ml), fikserende (100 ml), hårpleje creme før og efter perm (50 ml).

Lotion og fixativ indeholder blødgørende og fugtgivende ingredienser, derudover er der en creme-pleje med sheasmør til beskyttelse før og efter proceduren for at genoprette og fodre hår og hovedbund.

Før brug, test for en allergisk reaktion.

Vask dit hår, vri det med et håndklæde. Behandl dit hår med hårpleje creme før og efter perm.

Vind håret på spolerne af den ønskede størrelse. Smør panden, templer og hals med et ansigtscreme på hårlinjen for at beskytte huden mod kemisk eksponering.

Påfør lotion til hår indpakket på spoler, der starter fra nederste del af hovedet. Skyl håret med varmt vand i 3-5 minutter uden at fjerne spolerne. Blot dit hår med et håndklæde.

Påfør holderen til håret snoet på spoler, lad i 5-7 minutter.

Fjern forsigtigt spolerne, skyll håret med varmt vand uden brug af shampoo. Behandl dit hår med hårpleje creme før og efter perm.

Biowave hår på korte, mellemstore og store krøller - billede før og efter

Curly krøller passer til alle former for ansigtet, visuelt opdatere billedet og give det romantik. Biowave hår med en procedure giver dig mulighed for at opnå en langvarig virkning af krøllede tråde og glemme endda i et halvt år om vanskelighederne med styling.

Hvad er biowave hår

Biowave er en moderne hår curling teknik, der ikke bruger hårde kemiske komponenter. Fremgangsmåden udføres ved anvendelse af specielle formuleringer, hvor ca. 60% af bestanddelene er naturlige. Det kan selvfølgelig ikke siges, at midlerne til biologisk krølning udelukkende består af naturlige ingredienser, men procentdelen af ​​syntetiske additiver i dem er meget mindre end i en kemisk vinkling.

Virkning efter biowave

Hovedbestanddelen af ​​næsten alle curlingprodukter er cysteamin. Dette er en syntetisk syre, der ligner cystein. Det er nødvendigt at fjerne overskydende svovl og forbedre deres struktur. Det er denne forbindelse, der giver en ubehagelig lugt til krøllerne efter proceduren, men samtidig hjælper det også med at forbedre deres tilstand.

Fordele ved biowave:

 • Relativ sikkerhed Selvfølgelig kan denne procedure ikke kaldes helt harmløs, men håret fra krøllebiologisk aktive komponenter lider mindre end fra regelmæssig styling med curling eller strygning;
 • Krøller kan rettes. Hvis du bliver træt af at gå hele tiden med en lægning, så kan krøller simpelthen udjævnes med en ensretter. I modsætning til en perm, hvorefter tråde er som træk, påvirker biologiske effekter ikke strukturen. Efter den næste vask kommer den krøllede form tilbage;
 • Ethvert middel til proceduren noget tør huden på rødderne. For ejere af tørt hår - dette er en minus, men for piger med kombinerede eller fedtede krøller - et betydeligt plus. På grund af dette vil de blive meget mindre beskidte, fedtede rødder selv efter 5 dage vil være næsten umærkelig;
 • Langvarig effekt. Hvis du giver den rigtige pleje, vil resultatet af bølgen være mindst seks måneder. Når låsene vokser, vil det være muligt at gentage proceduren;
 • Efter en sådan krølle kan du male rødderne og længden. Efter kemi anbefales slet ingen effekt på tråde, især i rodzonen. Men hvad skal man da gøre for de piger, der regelmæssigt toner voksende rødder? Den biologiske sammensætning af midlerne til perm løst dette problem.

På trods af alle fordele har proceduren også nogle ulemper.

Ulemper ved biowave:

 • På trods af naturen gør den skade. Fremgangsmåden er ikke for alle, nogle piger siger, at selv med passende omhu begynder de en massiv del af tips og tab af tråde;
 • Den eneste måde at helt slippe af med effekten af ​​biowave - skåret hår. Foranstaltningerne er radikale, men effektive. Fuldt rettet beskadiget hår, selv et år efter curling kan det ikke. Hvis de voksende tangler er trætte, skære dem bare;
 • Denne teknologi ødelægger hårstrukturen. De kan blive porøse eller begynde at skubbe hårdt;
 • Proceduren anbefales ikke under graviditet på grund af sandsynligheden for skade på fosteret;
 • Et par uger efter krølling vil der være en ubehagelig lugt fra hovedet (våd uld, strømper - som det ser ud til). Fjern det, næsten umuligt. Hverken professionel shampoo eller rosmarin bouillon hjælper. Det bør bare tage lidt tid at helt vaske cysteamin fra krøllerne;
 • Spanking vil kræve speciel restaurering. Uden det, efter en måned med regelmæssig tørring, bliver de en hårtørrer som en klump af løs hår;
 • Fremgangsmåden har kontraindikationer. Den biologiske bølge udføres ikke under amning, tilstedeværelsen af ​​inflammatoriske processer i kroppen, eventuelle sygdomme i hovedbunden, åbne sår eller ridser på behandlingsstederne.

Typer af biowave

Skønhedssaloner bruger en række værktøjer til biowave. Ifølge deres aktive sammensætning er proceduren klassificeret.

 1. Silk Perm. Produkterne omfatter silkeproteiner, som giver glans og elasticitet tilbage. Fremgangsmåden er kendt for blødhed, derfor anbefales det for piger med farvede eller blegede låse. Det bruges også til korrektion af kemisk bølge;
 2. Japansk biowave omfatter ikke kun essentielle aminosyrer, men også proteinrystelser. Oftest er det en blanding af kollagen med kunstige ingredienser. Det bruges, hvis tråde er tykke og lange, fordi det er kendt for dets "stivhed". Effekten varer i mindst 5 måneder, hvorefter der skal foretages en korrektion
 3. Den italienske Mossa biozavivka (Mossa), såvel som sur, giver dig mulighed for at få smukke elastiske krøller med stærk fiksering. Det bruges hovedsagelig på kort hår, men denne teknik er også velegnet til bob og kaskade hårklipp. Som et resultat af hendes fine krøller, som afrikanske krøller.

Også perm er klassificeret efter længden for hvilken den udføres.

Biowave på store krøller

Lette store krøller eller luksuriøse Hollywood krøller er i stand til at give chic til ethvert billede. En sådan design frisyre er ideel til kort hår med en bob haircut og ejere af manen til taljen. Hovedforskellen i denne teknik fra andre er brugen af ​​proteinblandinger af gennemsnitlig fiksering af japansk produktion.

Skær et mustache i 14

Korrektion af øjenbryn efter tatovering: funktioner og omkostninger ved proceduren