T-formet barbermaskin

Den T-formede barbermaskin er en klassisk type barbermaskin, som de fleste mænd bruger i dag. Opfundet af producenten Gillette i 1901, har dette vidunderlige værktøj gennemgået mange ændringer, mens det forbliver næsten uændret i form, princippet om drift og brugervenlighed.

Særlige egenskaber

Navnet på denne razor taler for sig selv - det har en T-form med en længde på et håndtag og et hoved, hvor bladet er placeret. Dette design giver maksimal komfort og sikkerhed ved barbering - dette er den største forskel mellem sådanne maskiner fra de eksisterende "farlige" barbermaskiner. Der er mange varianter af præstationer - fra klassikeren med to eller tre aftagelige dele til systemer som "sommerfugl" til den mest behagelige udskiftning af knivene, så alle kan vælge selv den mest egnede.

En sådan barbermaskine består normalt af flere dele:

 • håndtaget er plast eller metal, ofte rillet for at gøre værktøjet nemmere at holde i din hånd;
 • Crest er den nederste base, en universal kniv er placeret på den;
 • Hovedet er den øverste del af maskinen og lukker bladet.

Mænds T-formede maskiner værdsætter på grund af følgende fordele:

 • komforten ved at bruge værktøjer med et bekvemt håndtag;
 • barberingskvalitet og glat hud efter det;
 • rentabilitet - efter det gamle knivs svigt skal du bare købe en ny uden at erstatte maskinen selv;
 • universalitet - udskiftelige blade af typen "Sputnik" er identiske og billige.

Den klassiske version af den T-formede maskine bruger et standardblad, som sædvanligvis sælges i sæt af flere stykker. De er meget billigere end aftagelige kassetter, som måske stadig ikke er de samme for forskellige typer barbermaskiner.

Ved metoden for placeringen af ​​åsen er der 4 versioner af T-formede maskiner:

 • Med lukket kam eller "Lukket kam". I sådanne systemer er bladene den sikreste, de kan næsten ikke skæres. Denne mulighed anbefales til unge mænd, der lige er begyndt at barbere, men de er også perfekte til mænd med bløde børster, der skal rake 2-3 gange om ugen. Ulempen er, at de næppe er acceptable for meget groft hår, og de kan muligvis ikke rense ansigtet så grundigt som muligt.
 • Åben kam eller åben kam er bedst for erfarne mænd med grove børster. Disse barbermaskiner giver den mest rene og effektive barbering.
 • Åbne / lukkede kammaskiner kan justere en åben eller lukket kam. En sådan kombineret version vil være nyttig for mange, men selve konstruktionen er mere kompleks, den kan hurtigt svigte, og maskinen selv bliver tilstoppet hurtigere, det vil kræve rengøring.
 • Slantstangen eller Kosorez-maskinmodellen har en skrånende ryg. Brystet er vinklet i henhold til guillotinprincippet, barbering er meget effektiv. Men denne mulighed er velegnet til mænd med barbering erfaring, da det ikke er helt sikkert.

Udover de klassiske versioner af T-formede barbermaskiner, hvor den øverste del er helt fjernet, er der også modeller "Butterfly" eller "butterfly", med en speciel lås til fastgørelse. Kanten er let etableret og fjernet på den specielle faste mekanisme. Dens design er mere kompliceret end værktøjsmaskiner fra 3 dele, men hvis du behandler denne barbermaskine forsigtigt, vil den tjene med komfort i lang tid.

Alle disse muligheder er tosidige, hvilket giver endnu større bekvemmelighed, det vil sige, de kan bruges 2 gange længere end ensidige maskiner med et blad i kassetter.

Brandoversigt

Fra de T-formede værktøjsmaskiner fremstillet i Rusland kan noteres "Marshal", "Rubin", "Rapier." Classic Marshall Maxi barbermaskiner til dobbeltsidede blade er lavet med et slidstærk metalhoved og et udvidet plasthåndtag til en behagelig barbering. Producenten "Rubin" er kendt for sine razors af høj kvalitet siden sovjetiske tider. I dag er mange modifikationer præsenteret med en anden placering af kammen, metal og plasthåndtag af forskellig længde. Rapier Platinum Lux dobbeltsidet barbermaskine har et simpelt klassisk design og et langt plasthåndtag.

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Hvis du har barberet en T-formet barbermaskine i lang tid, ved du, hvad aggressivitet er, og hvordan en åben kam er forskellig fra en lukket, du kan sikkert springe over dette indlæg, i det finder du ikke noget nyt. Hvis du vil prøve en klassisk barbering, men ikke ved hvordan du nærmer dig den, skal du læne dig tilbage.

Hvordan vælger man en t-formet barbermaskine? Der er mange producenter og endnu flere modeller af værktøjsmaskiner. Hver har sit eget design, har sin egen geometri, design, hovedtype, dermed forskellene i pris og kvalitet på barberingen. Ikke alle ønsker at håndtere alle disse detaljer, hvad skal du være opmærksom på først og fremmest? Det nemmeste svar er at læse anmeldelser og vælge en bestemt model. Mere avanceret - se på omkostninger og aggressivitet. Dette er de to vigtigste parametre, der skal orienteres.

pris

Vigtigt plus af de t-formede barbermaskiner, at den ganske gode arbejdsmaskine kan fås for små penge.

Budgetoptionerne inkluderer Weishi (fra $ 10, Kina), Timor (fra $ 20, Tyskland), Feather Popular model ($ 30, Japan). Selvfølgelig vil du ikke passere en sådan maskine til dine børnebørn, men det er en god mulighed at starte med.

Razor fra fremragende præstation og kvalitet præstation kan købes for $ 50. Disse er de klassiske modeller af Muehle, Merkur, etc.

Fra $ 85 og derover er der interessante muligheder. For eksempel maskiner med justerbar angrebsvinkel (Merker Progress and Futur) med et interessant håndtag design (Muehle, Timor), et usædvanligt design (Erbe med to blade).

aggressivitet

Aggressivitet er en barbers evne til effektivt at skære stubbe. En stærkt aggressiv maskine fjerner håret så tæt som muligt på roden, barberer rent og kræver færre passerer, men det kræver teknologi (fejl kan være fyldt med irritation eller nedskæringer). Maskinen med lav aggressivitet virker forsigtigt, med det kan du være mindre præcis.

Her er det vigtigt at foretage en reservation: aggressivitet er et betinget begreb. Producenter mærker ikke deres produkter, og denne parameter kan ikke bestemmes af øjet. Hvad vil barberingen med en bestemt maskine, kun øve shows. Heldigvis lever vi i en alder af internettet, og i næsten alle modeller kan vi finde gennemsnitlige data om aggressiviteten.

Som den første barbermaskine bør du vælge en blød model, der er mange af dem: dette kaldes allerede Feather Popular, Merkur 23C, 34C og 41C, "Butterfly" Erbe Solingen, Phoenix DOC.

Guldstandarden blandt t-formede maskiner hedder Muehle R89 (til aggressivitet under gennemsnittet). Meget er blevet sagt om ham, kort sagt - en stor barbermaskine, barbering rent, forsigtigt, svært at skære. Det er oftere end andre anbefale til begyndere (dog helt fortjent).

Mere aggressive muligheder (Parker med lukket snit, ATT H1 og H2, Fatip modeller, Muehle R41) vælges som regel af dem, for hvem en mild barbering med en lav aggressiv maskine er et forløb. Modeller med justerbar (Merkur Progress, Merkur Futur) er også en mulighed for erfarne. De kan variere aggressiviteten afhængigt af længden af ​​børster og knive. At købe en avanceret og langt fra billig barbermaskine, bare for at passe på en mode og barbere på det altid, er ikke helt rationel.

Maskinen er valgt - hvad er næste?

Og så skal du afhente bladet. Hvis du læser et indlæg dedikeret til knive, så ved du, at de er alle forskellige og opfører sig anderledes - en person er egnet, den anden er ikke. Tag derfor til den nye maskine for at prøve nogle få bladespakker fra forskellige producenter.

Vurdering af top 3 tyske t-shaving maskiner (professionel)

T-formede maskiner, som vores bedstefar en gang har brugt, er tilbage i mode. En af høj kvalitet og stilfuld er de tyske T-formede barbermaskiner, der er kommet ind i moderne tid i en ny fortolkning.

I dag er det ikke en skam at præsentere en gave som sådan en maskine, fordi kvaliteten er på ingen måde ringere end en kassette med flere blade. Og designet er slående i sin sammenhæng og stil.

Forskellige T-formede maskiner

Når man køber en T-formet maskine, er det værd at overveje alle nuancer, da sorten rammer dem, og nogle gange er det svært at forstå, hvilken indstilling der vil være den sikreste og mest kvalitative i brug. Hver detalje fra kammen til håndtaget har sine egne egenskaber, vil påvirke teknikken og kvaliteten af ​​barberingen.

Med åben og lukket kam

En åben kam er velegnet til dem, der allerede behersker kunsten at barbere. Med denne maskine vil proceduren finde sted i minutter. Det fjerner perfekt børsterne i et par streger, men samtidig er det meget traumatisk. En uerfaren mand vil have svært ved at mestre manøvreringsteknik og trykke ham for at undgå skade.

Typer af T-formede maskiner

En lukket kam kan købes af en mand, der lige er begyndt at mestre de tyske T-formede maskiner, fordi de har brug for dygtighed og erfaring til barbering. Det er en lukket kam, der giver en følelse af pålidelighed og praktiske egenskaber til ejeren og vil bidrage til at opnå uvurderlig praktisk erfaring.

Med snoet og lige hoved

Maskinerne i den første variant er utroligt praktiske og praktiske, men kun for dem, der ikke er nye til brugen af ​​sådanne enheder. Det snoet hoved roterer i alle retninger så spændende og lynhurtigt, at barberingen ikke tager lang tid, håret skæres en efter en med utrolig hastighed og i en vis vinkel.

Det snoet hoved roterer i alle retninger så klogt og lynhurtigt, at det ikke tager lang tid at barbere.

Maskiner med et lige hoved vil ikke være så aggressive og tillader en mand at klare hårfjerningsprocessen i den retning, der kræves. Du bliver nødt til at bruge mere tid, fordi det lige hoved ikke er i stand til at fjerne håret i ét tryk, i modsætning til den snoetede. Men så slipper hun af unødige nedskæringer og skader.

Konventionelle og med et sommerfugl system

"Butterfly" er et system, der involverer mekanisk udfoldning af en maskine til udskiftning af knive. Dette er den mest hensigtsmæssige måde, da der er mange rotationer af håndtaget, og maskinen vil åbne og lukke af sig selv som en sommerfugl i flyvningen.

Konventionelle ændringer er meget sværere, du skal omhyggeligt tage bladet til en skarp kant, den korteste og indsætte den i maskinen. De består normalt af to hoveddele: hovedet og bundpladen, som er fastgjort til håndtaget.

Men der er også tre komponenter, når du skal demontere håndtaget og to plader (øverste og nederste) af hovedet, på hvilket bladet er fastgjort.

Vær opmærksom! På trods af at maskinerne med "sommerfugl" systemet er meget mere praktiske ved udskiftning af knivene, er de helt ubelejlige ved montering og demontering til rengøring. Og bladet skal renses ganske ofte. Derfor anbefales det at tænke grundigt, inden du vælger denne type maskine.

Aggressiv og blød

Flere forhold påvirker aggression: bladoverhæng, span og vagt. Det væsentligste er bladets rækkevidde, da dette er afstanden fra knivets kant og tangenten til barberhovedet.

Med andre ord påvirker det beskyttelsesniveauet for en person fra et åbent blad. Jo større afstanden er, desto farligere er barberingsproceduren. Maskinens aggressivitet reguleres også af vinklen mellem kniven og tangenten til barberhovedet. En vinkel inden for 30 grader anses for optimal.

I dag er der justerbare maskiner, når vingevinklen kan justeres uafhængigt. Naturligvis betyder bløde maskiner en mindre clearance og en minimal bladvinkel. Det er på disse faktorer, at man bør være opmærksom, når man vælger en tysk T-formet barbering, så barbering kun giver glæde.

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Når man vælger en T-formet maskine, skal man fokusere på erfaring og praksis. I dag er der et stort udvalg af sikkerheds barbermaskiner. De kombinerer et stilfuldt design, ekstravagance og pålidelighed. Men denne genstand vil kun være sikker for dem, der allerede har mindst minimale færdigheder til at håndtere en klassisk maskine.

Nybegynderpasningsmaskiner med minimal aggressivitet, som ikke tillader at tillade et stort antal nedskæringer.

For at gøre dette skal du vælge:

 • lukket kam eller maskine model med kombineret type kam;
 • hovedet skal være lige for at undgå unødvendige skader;
 • værktøjsmaskiner til at erstatte bladene mere bekvem og komfortabel;
 • letvægtsmaskine, der ikke vil medvirke til nedskæringer med for højt tryk på barbermaskinen.

Vigtigt at vide! Til den tyske T-formede maskine til barbering efter købet bragte kun glæde af processen, er det nødvendigt at huske om de vigtigste kriterier for aggressive barbermaskiner. Især hvis manden ikke tidligere havde erfaring med at bruge emnet af denne art.

Hovedets tyngde vil påvirke aggressiviteten. Jo tyngre konstruktionen der støtter bladet, barberingen bliver mere ekstrem, da det vil lægge mere pres på huden.

Nybegynder bør være opmærksom på håndtaget, det skal være med en riflet overflade og den optimale længde, så du kan gøre omkredsen af ​​nogle få fingre til en pålidelig barbering. Jo kortere håndtaget, desto mere aggressivt vil hårfjerningsprocessen være.

Hvis en mand allerede har brugt en T-formet maskine i det første år, kan han prøve en mere avanceret version af barbermaskinen. Det vil selvfølgelig være mere ekstremt i form af aggression, men når du mestrer det, vil barbering kun give glæde. En sådan barbermaskine kan gøre en perfekt glat overflade af huden med minimal tid.

Hvis en mand allerede har brugt en T-formet maskine i det første år, kan han prøve en mere avanceret version af barbermaskinen.

For at gøre dette, når du køber, skal du være opmærksom på den tyske T-formede barbermaskin med et åbent blad. En barbermaskine kan være aggressiv eller have sin tilpasning. Med styringen af ​​styret pres kan du justere til en tung maskine, det vil gøre processen med hårfjerning renere og mere komfortabel på kort tid.

Avancerede brugere har ubestridelige fordele i forhold til design. Da valget kan falde på den stilfulde miniature barbermaskiner med et metalhåndtag eller endda at købe en vintage version.

Populære mærker af tyske producenter

I øjeblikket kan annoncer for tyske T-formede barbermaskiner ses ganske sjældent og kun online. Men det betyder ikke, at de ikke er populære. Hvis en mand i det mindste en gang forsøger den tyske kvalitet af klassiske barbermaskiner, er det usandsynligt, at han vil forlade ham ligeglad.

De mest populære er flere kendte tyske mærker.

Muehle

Har etableret sig som et usædvanligt højkvalitetsmærke med en bred vifte. Maskiner fra denne producent er værdsat af alsidighed, da de fleste modeller er ideelle til både nybegyndere og aggressive barberingskærere.

De giver fejlfri fjernelse af håret, selv i vanskelige at nå steder. Derudover er Muehle ideel som en gave, designen er altid stilfuld og eksklusiv.

Hvis vi taler om egenskaberne, er de fleste maskiner kendetegnet ved universel afbalancering og centrering af hovedet, hvilket bidrager til bladets harmoniske arrangement.

I mange modeller er der en justering af aggressivitet. Denne souvenir vil ikke kun være behagelig, men også eksklusiv, da Muehle-maskinerne samles manuelt. Dette er en fantastisk gave til en mand, der respekterer den klassiske stil med barbering.

Merkur solingen

Det betragtes som et titlet og praktisk mærke, især for en nybegynder. Fabrikanten sørgede for, at hovedparten af ​​maskinerne havde en bred vifte af muligheder.

For eksempel kan du på internettet nemt finde maskiner af dette mærke med flere bekvemme tilstande og justeringer af aggressivitet, som gør det muligt at undgå en grov barbering eller tværtimod at mærke kraften og skønheden ved hurtig og præcis svæveflyvning.

Timor

Dette er et klassisk og diskret design, men samtidig fantastiske muligheder for barbering. Mærket gør en række forskellige maskiner, der passer til både professionel og nybegynder. Det er imponerende med sin universelle, moderne hovedbalancering og utrolig præcis glide.

I grund og grund har barbermaskiner Butterfly-systemet, som er værdsat for praktiske ved skiftende knive. En sådan gave vil behage en fastholdt og praktisk mand, designet selv vælger sin ejer. Faktum er, at næsten alle modeller har en korthed, de er lidt som de maskiner, som vores bedstefar roste så meget.

En interessant kendsgerning! Ifølge den berømte amerikanske journalist Dan Koppel, der gennemførte en uafhængig undersøgelse af de mest populære barbermaskiner, mærkes Merkur Solingen-mærket nu i udlandet.

Det er i USA i første omgang. Mærket er især elsket af stylister, der ofte må ty til at barbere et bredt udvalg af børster i deres praksis.

Hvorfor vælge den klassiske barbermaskine

Meget tilbagevenden fra antikviteter, returnerer t-formede maskiner også deres tidligere herlighed. Og det er helt naturligt. Tross alt er klyngeslibere, der har 3-4 knive, helt sikkert bekvemme, men de er slet ikke økonomiske. Det er meget mere praktisk at købe en kvalitetsmaskine og nyde den fremragende kvalitet, kun at bruge penge på knivene.

Meget afhænger af, hvilken slags barberkniv en mand vælger. Hvis dette er en billig mulighed for 200 rubler, så vil kvaliteten af ​​et sådant køb naturligvis være bedre. Det er bedre at se på den tyske T-formede barbering, selvom den forbløffer med dens værdi.

Det vil betale sig i det kommende år, når en mand ikke længere ønsker at vende tilbage til moderne barbermaskiner og bruge penge på dem hver måned.

Kvaliteten af ​​barbering ved en klassisk maskine er mange gange forskellig fra moderne og kun på en positiv måde. Det giver dig mulighed for at rense og rengøre stubbens ansigt perfekt fra ansigtet, mens du bruger et minimum af indsats og tid.

Den klassiske maskine giver dig mulighed for at rense ansigtet perfekt fra børsterne

Sikkerheden ved hårfjerning garanteres ved mindre tryk og glider på samme hudområde, hvilket er typisk for udskiftelige patroner.

Enhver vil selv kunne vælge den optimale barbermaskine til sit udstyr, selv om det er en tysk kvalitet. I dag er det meget nemt at købe T-formede maskiner, de er i store mængder i onlinebutikker eller i specialiserede butikker. Hvad angår prisen, varierer prisen på tyske maskiner fra 1.500 rubler til 30.000.

Det hele afhænger af hvilket mål køberen forfølger. Hvis du skal slå en eksklusiv gave, så kan du selvfølgelig købe en tysk maskine med en dyrebar belægning og smykker.

For den moderne gennemsnitlige mand er maskinen ret egnet i prisklassen op til 5 tusind rubler.

For en moderne gennemsnitsmand er en maskine i prisklassen op til 5 tusind rubler helt egnet til hårfjerningsprocessen for kun at give glæde.

Utvivlsomt er T-formede maskiner ikke forgæves på toppen af ​​popularitet, fordi deres fordele i forhold til moderne patroner og kassetter er indlysende. Synet af en mand, der barberer sådan et farligt og brutalt objekt, fortjener beundring.

Sådan barberes t-formet klassisk maskine, se her:

På typerne af klassiske T-formede maskiner i detaljer i denne video:

Sådan vælger du den bedste klassiske barbermaskin:

Hvordan vælger man en T-formet maskine (barbermaskine)?

En T-formet maskine er et værktøj, som du hurtigt og sikkert kan fjerne børster. Det har mange navne: sikkerheds barbermaskine, Double Edge Safety Razor, DE Rezor. Der er andre muligheder, som vi kaldte de mest almindelige navne.

Efter opfindelsen indtager den T-formede maskine et vigtigt sted blandt de foreslåede indretninger. Moderne barberingsenheder kunne ikke erstatte deres forgænger. Det er ikke overraskende, fordi den T-formede barbermaskine gør et fremragende arbejde med sine opgaver.

Hvordan vælger man et godt værktøj til barbering?

Fås i en bred vifte af T-formede maskiner. De kombinerer succesfuldt stilfuldt design, skønhed og pålidelighed. Barberingsudstyr har eksisteret i årtier. Af denne grund sparer det penge. Disse er ritualinstrumenter, som foretrækkes af dem, der sætter pris på kvalitet og komfort.

Hvordan vælger man en T-formet maskine, hvis barbermaskinerne ligner hinanden meget? Det virker kun sådan. Mellem dem er der forskelle, vi overvejer.

Produktionen af ​​barbermaskiner med høj ydeevne, involveret i nogle få virksomheder. Disse omfatter:

Det drejer sig om virksomheder, hvis produkter fortjener forbrugernes opmærksomhed. Efter at have købt et kvalitetsværktøj til barbering har man ingen spørgsmål. Dette er et velbegrundet fænomen, fordi fabrikanterne tænker gennem alting til mindste detalje: tyngdepunktet, balanceringen af ​​hovedet og håndtaget.

Også gode T-formede maskiner fremstilles under varemærket ikon, Tradere, Feather. Der er flere nye projekter på markedet, men de er ikke særlig populære. Derfor vil vi ikke overveje dem.

Selvfølgelig kan du tage en chance og købe en barberkniv til så lavt som $ 20. Dette er et lotteri. Måske har du heldig.

Hvad er en T-formet maskine? Denne enhed består af tre eller to dele. Der er også ikke-separable værktøjer. De bruger butterfly lock systemet.

Hvad er mere praktisk design?

Fremhæv de vigtigste punkter:

Klassisk med 3 og 2 dele

Razors af to og tre dele - med korrekt brug af maskiner i lang tid. De kan kombineres med forskellige hoveder. Den største ulempe er værktøjets lange forberedelse til arbejdsstaten;

Razor låsesystem

Butterfly - låsesystemet, kendetegnet ved pålidelighed og brugervenlighed. Blade belastes nemt og hurtigt. Ulemperne omfatter manglen på en kombination af forskellige hoveder. Der er en myte om, at en barberkniv med et sådant låsesystem er kortvarigt. Dette er en ubekræftet rygte. Hvis en mand ikke hammer negle, vil et værktøj til barbering vare mere end et dusin år.

Hvilke typer T-formede barbermaskiner er tilgængelige?

Lad os fremhæve dette øjeblik mere detaljeret:

Lukket kam

Den bedste mulighed for begyndere. Dette er en barbermaskine med et hoved med en lukket kam. Denne model er mest almindelig, fordi den er den sikreste.

Åbn kam

Designet giver kontakt med en kant med hud. En åben kam shaver har en betydelig fordel. Dette er drømmen om en mand, der kan lide en tæt barbering med et minimum antal passerer.

Åben / Lukket

Kombineret mulighed. En mand kan eksperimentere og bruge en åben eller lukket kam.

Skråstang

Speciel type barbermaskine. Den største forskel er den skråt skåret. At bruge en sådan maskine kan være repræsentanter for det stærkere køn med erfaring og dygtighed.

Hvad ser et barberhoved med et lastet blad ud?

Dette ses tydeligt i diagrammet:

 1. Blade overhæng - denne indikator henviser til afstanden mellem maskinens hoved og kanten af ​​bladet;
 2. Clearance er en parameter, der bestemmer aggressiviteten af ​​en T-formet barbermaskine. Dette er kløften mellem knivstøtten. Jo større afstanden er, desto farligere er barbermaskinen;
 3. Span - hvilket betyder afstanden mellem vagtens kant og bladet;
 4. Hovedets bund - denne genstand beskytter ansigtet mod nedskæringer.

Hvordan man bestemmer graden af ​​aggressivitet af en barbermaskine?

Blade overhang er en grundlæggende parameter. Men der er andre kriterier, der kræver opmærksomhed:

 • Vægten af ​​"hovedet" T-formet barbermaskine;
 • Håndtagslængde er en vigtig parameter. Maskinen med kort håndtag er mere manøvrerbar.
Hvis barbermaskinen har et langt og tungt håndtag, kan manden justere vinklen mellem huden og bladet.

Til salg er forskellige modeller af T-formede maskiner. Alternativt kan du give højde for barbermaskinen med funktionen at justere vinklen på bladet. Dette er et glimrende valg, fordi maskinværktøjer varer lang tid og aldrig fejler. Deres ulemper er den høje omkostninger og komplicerede rengøringsproces.

Under alle omstændigheder, hvad skal du barbere, beslutter du. Vælg en T-formet maskine fra et stort udvalg og brug det i mange år. Hav en god barbering!

Sikkerheds barbermaskiner t formet klassisk

Mit tidligere indlæg kom ikke ind i det varme, men jeg håbede virkelig ikke. Han var så til at kaste en fiskegrej, takket være, at jeg indså, at emnet for klassisk barbering er interessant for dig. Og jeg besluttede mig ikke for at trække og skrive dette indlæg i lang tid.

Vi starter måske fra begyndelsen. Nej, jeg vil ikke skrive om historien om barbering, skabe en T-formet maskine og lignende, for ikke at skræmme mine abonnents rester. Men kort sagt vil jeg sige, at denne maskine blev opfundet og sat i brug af kammerat Gillett i 1901. Og det blev en revolution i verden med barbering, da bladet blev udskifteligt og det behøvede ikke at blive skærpet.

Og i dette indlæg vælger vi vores første t-formede barbermaskine. Umiddelbart vil jeg advare dig om, at det vil være mere interessant for begyndere Lovers of Classic Shaving, snarere end dem, der allerede bruger den T-formede maskine.

Omkostningerne ved t-formede maskiner har en meget stor spredning. Maskiner af indenlandsk produktion på markederne kan købes for små penge, der spænder fra 50 rubler (som f.eks. Øst, marskal, brise, pilot, sparer, raver). For det meste begyndte disse maskiner at blive produceret i sovjetiske tider, og siden da er der ikke sket noget. Og ligesom mange af de sovjetiske produkter er disse maskiner kopier af billige udenlandske barbermaskiner. Jeg vil ikke tale om kvaliteten af ​​barbering med disse væv, fordi jeg ikke barberede dem. Men i mit hus er en maskine "Sunrise", købt af interesse) Jeg kan ikke sige noget dårligt om det, mange barberer disse maskiner. Men du skal selvfølgelig forstå, at disse barbermaskiner er præcis, hvad de er, og ikke forvente noget overnaturligt fra dem. Men som den første maskine - du kan prøve dig selv helt, for ikke at bruge ekstra penge.

Dernæst vil jeg tale om den maskine, som jeg startede med. Det viste sig, at jeg sååå fyrede ikke engang at købe en maskine, men "forsøger". Jeg var nødt til hurtigt at finde / købe / låne / stjæle en T-formet maskine. Jeg var den sikreste mulighed for at gå til en kosmetik, ikke en netbutik (i store netværkskosmetiske butikker som flyve, rivgosh osv., Du vil ikke finde sådanne barbermaskiner). Nå i denne butik købte jeg en shick maskine i en blisterpakke og et bundt af klinger i sættet. Her er dette:

Selve knivskarmen er plastik, men der er en metalstang i håndtaget, takket være hvilket værktøjsmaskiner der ligger behageligt i hånden. Denne razor forstår ikke de klassiske 3 dele, men kun den øverste del af hovedet skrues af, hvilket jeg synes er praktisk.

Jeg er omkring 30 år gammel, børsterne er ikke meget stive, men jeg kunne virkelig ikke barbere. Jeg går til sidst, vokser børster af millimeter til 5-8 og derefter barberer. Og min første barbering med en T-formet maskine var med en så stor børstehår.

Jeg vil ikke lyve for dig, at det var fabelagtig, magisk og jeg straks kastede en barberkniv med 3 knive. Fra første gang er alt sjældent godt. Men jeg vil fortælle dig det vigtigste, jeg kunne lide:

1. Jeg har ikke skåret mig selv. Selvom mange der, når han hører om sådanne barbermaskiner, siger at det er farligt, er det muligt at "afskære kinden".

2. I en "passage" barberede jeg næsten alle stubben under roden. Razor mak3 havde ikke noget sådant resultat.

3. Børsterne fik ikke fast i bladet og blev let afvasket med en vandstrøm.

Det var selvfølgelig ubelejligt at barbere nogle områder af ansigtet, da hovedet på denne barbermaskine ikke "flyder". Og siden jeg var vant til at barbere med maskiner med et stort antal blade, brugte jeg en t-formet maskine mange gange på den ene del af ansigtet - hvilket ikke anbefales.

Jeg var tilfreds med resultatet. Når alt kommer til alt, hvis denne razor til en pris på 150 rubler giver et sådant resultat, hvad kan de razors jeg så på internettet til 3000 rubler?) Og lige før barbering havde jeg et humør - "Jeg vil helt sikkert lide det."

I øjeblikket bruger jeg stadig denne barbermaskine, når du rejser.

Da jeg var tilfreds med barbering, var det næste spørgsmål, hvilken slags barbermaskine at købe for en alvorlig barbering. Efter at have studeret en masse oplysninger, lavede jeg flere konklusioner for mig selv:

1. Raket bør være med en lukket kam (Hvad er forskellen mellem en åben og en lukket kam, jeg vil fortælle i følgende indlæg).

2. Hun burde være med 89 hoved.

3. Det skal være en simpel konstruktion, fra 3 dele.

4. Det skal være et velkendt mærke.

I andet afsnit bor vi mere detaljeret. Hvad er et "barberhoved"? I princippet er det logisk at gætte.

89 hovedet er et klassisk T-formet barberhoved med en lukket kam. Den bruges i alle maskiner af det fremtrædende tyske mærke Muhle (undtagen den nye ROCCA-samling) og absolut i alle maskiner af det engelske mærke Edwin Jagger. De fleste kinesiske og ikke-kinesiske mærker kopierer det. Tilnærmelsesvis er dette et ideal i klassisk barbering, og det anbefales at begyndere begynder med det.

Ingen fotomaskine Muhle R106 lige med 89 hoved.

Som et resultat havde jeg lige valget mellem disse to mærker. Nemlig mellem maskinerne Muhle R89 og Edwin Jagger DE89. Maskiner er helt identiske i parametre og kvalitet. Om kvaliteten skal du sige særskilt - det er perfekt. Når du holder en sådan maskine i dine hænder, føler du, at dette er en ting. nej, ikke sådan. Føle, at dette er en ting! Værktøj til traditionelt ritual. Ritualer, som mænd har lavet i århundreder. Og når du kigger på denne maskine, indser du, at du kan overlade den til din søn, og han vil give den til hans osv.)))

Faktisk ville jeg tydeligt lægge ud i dette indlæg alle firmaer. som producerer barberingstilbehør og værktøjsmaskiner. Men noget om følelserne, talte jeg meget om min erfaring. I fremtiden vil jeg forsøge at blive samlet mere. Men dette indlæg håber jeg at gøre din appetit.

Opsummer kort:

Jeg anbefaler, til at begynde med, prøv en billig maskine. Sørg for at du er interesseret, og du vil fortsætte med at gøre det. Og hvis du vil, være opmærksom på tre virksomheder: Merkur, Muhle og Edwin Jagger. Nemlig på maskiner med en lukket kam Muhle r89, 106, 108, nogen Edwin Jagger maskiner og Merkur 33c, 34c maskiner og lignende. Disse er maskiner af en gennemsnitlig priskategori. Og dette er ikke mit valg, mange skriver om disse barbermaskiner som om deres første maskine.

PS: Jeg hævder ikke at være den ubestridte kender til klassisk barbering. Og hvis der er kommentarer til emnet - skal du tage dem i betragtning. I hvad kan også være forkert. Plus min erfaring er, at jeg beskæftiger mig med mange modeller af T-formede barbermaskiner og andre barbermaskiner, og jeg kan lave anmeldelser på dem, du er interesseret i.

En bonus her er mit billede af en klassisk Edwin Jagger 3D Laser Diamond maskine

Anatomi af "Teska": Hvad du behøver at vide om designet af en klassisk barbermaskine

Den klassiske T-formede barbermaskine er en strålende opfindelse af ingeniør og iværksætter King Camp Gillette. Denne enkle enhed gør det muligt for mænd at barbere uden ekstra økonomiske omkostninger og tekniske vanskeligheder. "Tashki" på et tidspunkt næsten fuldstændigt erstattet barbermaskiner på grund af bekvemmelighed og effektivitet. Hvordan har t-formede maskiner? Læs artiklen.

 • vigtigste
 • artikler
 • T-formet barbermaskine
 • Anatomi af "Teska": Hvad du behøver at vide om designet af en klassisk barbermaskine

Forstå anatomien af ​​en klassisk barbermaskine

Udformningen af ​​den T-formede maskine

En klassisk sikkerheds barbermaskine består af et håndtag og et hoved. Håndtaget kaldes undertiden foden. Maskinens hoved består af en plade og et dæksel.

Klassisk sikkerheds barberkniv: 1 - håndtag eller ben, 2-plade, 3-dæksel

Oftest møder tre- og todelt T-formede maskiner. Tredelt håndtag, plade og låg kan adskilles fra hinanden under demontering. Det mest kendte eksempel på en tredelt razor er Muhle R89.

Tre-delt barbermaskin: dæk, komfur og håndtag er adskilt fra hinanden

I todelte maskiner er pladen strukturelt integreret med håndtaget, og låget er fastgjort med en skrue i bunden af ​​håndtaget. Et eksempel på en todelt maskine er Muhle R41 Twist.

Muhle R41 Twist - en klassisk todelt maskine

Der er også maskiner som "sommerfugl". I håndtag, låg og brændeovn er ikke aftagelige. For at installere bladet med en skrue åbnes dækslet, som består af to vinger. En af de mest berømte sommerfuglemaskiner er Feather Popular.

Fjær populær - populær sommerfugl razor

Anatomi og fysiologi af "hovedet" af en klassisk maskine

Hovedets design har størst effekt på ydeevneegenskaberne og komforten i en klassisk barbersikkerhed. Følgende er hovedtyperne af hoveder, såvel som deres egenskaber.

Hovedtype: lukket og åben

De første modeller af T-formede maskiner havde en åben hovedtype. Dette kan ses ved at se på tegningerne fra opfinder af sikkerheds barbermanden, Mr. Gillette.

Opfinder Gillette opfandt en barbermaskine med en kam

Åbne hovedmaskiner betragtes som effektive og aggressive. Plader af maskiner af denne type har en kam, som fjerner skumbrønden, og bidrager også til barbering selv meget lange børster.

Den berømte maskine Muhle R41 står adskilt fra hinanden. Dette er en åben hoved barbermaskin. Men i stedet for at kæbe tænderne. På grund af dette er hovedet på R41 undertiden ikke henvist til den åbne kam, men til tandkammen.

Muhle R41 - tandkammehovedmaskine

Open-head maskiner bruges oftest af mænd, der barberer hver anden eller tre dage. De foretrækker at dyrke en lang børste, som er praktisk at skære med en mere effektiv og aggressiv maskine.

Maskiner med lukkede hoveder optrådte senere. Den nederste plade af disse razors har en solid vagt, hvilket reducerer invasiviteten, når huden kommer i kontakt med bladet. Til fjernelse af skum på vagt er der specielle indskæringer. Et klassisk eksempel på en maskine med lukket hoved - Muhle R89.

Lukkede luftskærere betragtes som mere komfortable og blødere end åben kam. De foretrækkes oftest af mænd, der barberer hver dag eller hver anden dag.

Lige og skråt skåret

Maskiner med lige rezom dukkede op først. De forekommer oftest. For eksempel henviser Muhle R89 og R41 til lige razorer. Maskiner af denne type fjerner børsterne med en huggning. I dette tilfælde danner kraftvektoren en vinkel på 90 ° i forhold til håret.

Maskiner med skrå skær blev foreslået 11 år senere barbermaskiner med en lige snit. Opfinder Thomas Wilde besluttede at anvende guillotinprincippet til at forbedre effektiviteten af ​​barbermaskiner. Til dette formål foreslog han design af maskinen, hvor bladet er installeret på den skrå. Dermed fræserens navn.

Et eksempel på en maskine med skrå skær - Alpha Ecliptic skrå

I skrå eller saks fjerner kniven børsterne med en skærebevægelse. I dette tilfælde er kraftvektoren rettet mod håret i en vinkel, som varierer afhængigt af hovedets design og maskinens specifikke model.

Principen for guillotinen er realiseret i skråningen: skåret i en vinkel eller skrå skær

Derefter blev designen af ​​skråningerne perfektioneret på grund af en stærk krumning af hovedet. Det buede hoved drejer bladet. På grund af dette ændres skærekantens egenskaber. Dette øger maskinens effektivitet, hvilket gør den mere aggressiv.

Fræsere leveres med åbne og lukkede hoveder. Et eksempel på en maskine med et åbent hoved - Phoenix bakelit skrå. Et eksempel på en maskine med lukket hoved - Merkur 37c.

Maskiner med lige og skrå skær er vanskelige at sammenligne. De er ikke bedre og ikke værre end hinanden. Når de vælges, styres kønnere af deres egne præferencer og endda fornemmelser. Faktum er, at på en razors hud med et lige og skråt skåret føles anderledes.

Gap, span og blade overhæng

Disse er de vigtigste egenskaber ved T-formede barbermaskiner, hvor effektiviteten og komforten ved barberingen afhænger.

Gap eller mellemrum er afstanden mellem bladet og hovedpladen. Spændafstand fra kanten af ​​bladet til kanten af ​​pladen. Afgang er afstanden fra bladets kant til en imaginær linje, der forbinder dækslet og hovedpladen.

Sikkerheds barbermaskine: 1 - mellemrum, 2 - spids, 3 - rækkevidde

Maskens aggression, effektiviteten og komforten ved barberingen påvirkes af alle tre parametre: mellemrum, spænding og afgang. Desuden afhænger aggressionen også af typen af ​​vagt, maskinens vægt og den måde at barbere på.

Det kan ikke siges, at en razors effektivitet og komfort i høj grad afhænger af en enkelt faktor, for eksempel på et hul eller en afgang. Ikke desto mindre er det muligt at udlede lovene:

 • Jo større kløften, spænding og afgang, jo mere effektive og aggressive barbermaskinen.
 • Jo mindre disse parametre er, jo mere behagelige maskinen.

Razors med aggression kontrol

Justerbare maskiner er populære på grund af evnen til at tilpasse maskinen i overensstemmelse med ejerens præferencer, hudens egenskaber og børsternes længde. Faktisk får ejeren flere razorer til rådighed: fra mild til daglig barbering til aggressiv til barbering af de lange børster.

Der er to måder at regulere aggression på. Den første er mekanisk. Ved hjælp af positionskontrollen vælger ejeren en af ​​de forudindstillede barberingsfunktioner. Faktisk ændrer mekanismen hovedets geometri, som følge af, at mellemrummet, spændingen og afgangen ændres. En af de mest populære maskiner med aggressionskontrol er Merkur Progress.

Merkur Progress - en populær maskine med aggressionskontrol

Den anden måde at regulere aggression på er udskiftelige plader. Et slående eksempel er Rockwell 6C og 6S T-Machines. Faktisk er disse seks forskellige barbermaskiner i ét. Tre dobbeltsidede plader giver forskellige niveauer af aggressivitet, som gør det muligt for hver mand at finde en passende barberingsmetode.

Rockwell razor er hovedsagelig seks maskiner i en

Om pennene på klassiske maskiner

Håndtaget eller benet på en t-formet barberhøvel påvirker effektiviteten og komforten ved barberingen. Men at skrive i detaljer om enhedens penne giver ikke mening af to grunde. Den første - håndtaget bør kun overvejes i forbindelse med hovedet. Den samme fod kan arbejde forskelligt med et hoved eller et andet.

Det andet er, at hver mand skal vælge en barbermaskine og et håndtag til sig selv. Det er mere bekvemt for en person at barbere med en tung og tykk benmaskine. En anden foretrækker et kort håndtag med en knap på enden. Den tredje vil lide det tynde og lange ben og så videre.

Når du vælger en pen, skal du følge de følgende afhandlinger:

 • En barbermands "indfødte" ben er normalt bedre end et tredjepartshåndtag. Ved brug af et "alien" håndtag kan balancen på maskinen ændres, hvilket påvirker effektiviteten af ​​barbering og komfort.
 • Tilgængelighed af formularen. Her skal du holde maskinen i dine hænder og endda teste den.
 • Tilstedeværelsen af ​​hak. Det er nødvendigt ikke at miste maskinen under brug.
 • Fysiske parametre: længde, diameter, vægt. De skal også vælges efter personlige præferencer.

Nogle kønnere foretrækker at barbere sig med de såkaldte "Frankensteins": med præfabrikerede maskiner, hvis hoved og håndtag er lavet af forskellige virksomheder. Alligevel regner selvværdige producenter med parametrene for barbermaskiner, idet der tages hensyn til hovedets geometri og de fysiske parametre i håndtaget.

Håndtag til barbermaskiner kan være af forskellige former.

Fremstillingsmateriale af den t-formede barbermaskine

Denne parameter påvirker maskinens praktiske egenskaber. For eksempel er det praktisk at bære en let plast- eller bakelitmaskine med dig på forretningsrejse eller tage en vandretur. En stål barbermaskine er normalt tungere end en legeringsmaskine, som skal overvejes under barberingen. Detaljer om de grundlæggende materialer i fremstillingsmaskinerne nedenfor.

Plastic shavers

Plastskrabere har flere fordele og ulemper. De er meget lette, så plastik "tashki" - en god marcheringsmulighed. De er også normalt billige, hvilket også er en meget vigtig fordel.

Den lille vægt af plastmaskiner påvirker barbermaskinens ydeevne. For at lette maskinen barberet, skal den skubbe. Hos mænd med en prædisponering kan dette forårsage hårstrengning og irritation.

En vigtig ulempe ved plastmaskiner er ustabil form. Under indflydelse af høj temperatur, for eksempel i meget varmt vand eller endda under påvirkning af direkte sollys, kan de deformere. Derfor kan plastikmaskiner ikke desinficeres ved kogning.

Stå ud bakelit T-formede maskiner. Bakelit er et meget holdbart og letvægtsmateriale. Det er endda vant til at lave våben. Samtidig er bakelitten lige så let som almindelig plastik. Derfor, hvis du har brug for en vandreture letvægtsmaskine, foretrækker du bakelitprodukter. Berømt bakelit maskine - Phoenix Open Comb Slant.

Legeringsmaskiner

Disse er metal barbermaskiner fremstillet ved sprøjtestøbning. Barberskrabere er lavet af forskellige legeringer:

 • Silumin. Disse er lavkvalitetsprodukter, der let deformeres og knuses.
 • Messing. Denne legering er velegnet til fremstilling af højkvalitetsmaskiner. Et eksempel er Fatip italienske barbermaskiner.
 • ZAMAC eller zink legering med aluminium. Denne legering gør også fremragende maskiner. Et eksempel er Muhle R89 og R41 barbermaskiner.

Razor messing og ZAMAC stærk nok og holdbar. Dette er sandt, hvis en af ​​følgende betingelser er opfyldt: Anvendelse af en højkvalitets anti-korrosionsbelægning. Fra det beskyttende lag afhænger af, hvor lang tid barbermaskinen vil vare. Køb derfor kun barbermaskiner fra legeringer fra anerkendte producenter.

Fatip razors er lavet af messing og belagt med anti-korrosionsbelægning.

NB! Anti-korrosionslegeringsskraber skal håndteres med omhu. De kan ikke rengøres med slibemidler, ridse, dråbe fra en stor højde. Mekaniske virkninger kan beskadige belægningen, og dette vil før eller senere føre til korrosion af maskinen.

Stålmaskiner

Disse er t-formede razorer af et premium segment. Normalt er de tungere end værktøjsmaskiner fremstillet af legeringer, som skal overvejes under barberingen. I modsat fald adskiller knivskarakteristika for værktøjsmaskiner af stål og legering sig ikke.

Stål "tashki" betragtes som mere holdbart i forhold til barbermaskiner fremstillet af legeringer. Der er en vittighed på de specialiserede fora: hvis en maskine lavet af legering med en omhyggelig behandling varer en levetid, så vil barbermaskinen vare i flere liv.

Nogle kendere anser stålmaskiner mere æstetiske end barbermaskiner lavet af legering. Dette er en kontroversiel erklæring, da en uinitieret person næppe vil skelne en barberkniv fra en legering fra et stål barbermaskine.

Stål Tashkas har en ulempe: de er normalt meget dyrere end barbermaskiner lavet af legeringer. Et eksempel på en maskine med stålkarakter - Muhle Rocca.

Muhle Rocca - t-formet maskine af stål

Klassisk sikkerheds barberkniv: effektivitet, komfort, æstetik

Sådan kan man karakterisere mange elskede "teshki". Og disse egenskaber bestemmes af et razors design eller "anatomi". Overvej det, når du vælger og bruger maskiner. Det hjælper med at barbere rent og med glæde.

T-formede barbermaskiner

Den T-formede barbermaskine begyndte at blive brugt i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Dette værktøj til barbering skæg og overskæg skabte King Camp Gillett, grundlæggeren af ​​firmaet med samme navn. Den T-formede maskine, i modsætning til analoger med udskiftelige kassetter, fjerner hår på ansigt og krop mere kvalitativt og kræver ikke udskiftning gennem årene. Med hensyn til effektivitet kan dette værktøj sammenlignes med en lige barberkniv.

Der er flere sorter af T-barbermaskiner. I dette tilfælde består alle modeller af følgende elementer:

 1. Håndtag. Lavet af plast eller metal. Håndtaget har en riflet overflade, så den T-formede maskine holdes fast i hånden.
 2. Kam (nederste base), hvor bladet er placeret (en eller flere).
 3. Hoved. Den øverste del af maskinen, som lukker bladet.

Afhængigt af designfunktionerne er T-formede razorer opdelt i følgende typer:

 • med åben (lukket) højderyg;
 • med twist head;
 • sommerfugl.

Der er T-formede maskiner, som giver dig mulighed for at justere bladets afgangsniveau. Sådanne værktøjer giver en mere blid og sikker barbering.

Åben (lukket) kam

Classic T-formet maskine har en lukket kam. Værktøjet giver en sikker barbering. Enheder med lukket snit anbefaler uerfarne mænd, som ikke tidligere har brugt T-barbermaskiner. Sådanne værktøjer er ikke egnede til ejere af stive børster.

Sidstnævnte anbefales T-formede maskiner, der har en åben kam. Sådanne anordninger anvendes til farlig barbering. På trods af at T-formede maskiner med åben kam ofte skærer huden, er værktøjerne ret høje i popularitet. Dette skyldes, at denne type enheder giver den mest glatte barbering.

Den bedste mulighed kan kaldes T-barbermaskiner af den kombinerede type, som tillader om nødvendigt at åbne eller lukke kammen. Denne mulighed er kendetegnet ved en kompleks struktur, som enheden fejler hurtigere.

Der er også en anden model af den T-formede maskine, kendt som "Kosorez". I denne udførelsesform er der en skrånende højderyg. Bladet fjerner børsterne i overensstemmelse med typen af ​​guillotin, hvorved kvaliteten af ​​barberingen forbedres. Som i tilfælde af maskiner med en åben højderyg anbefales "Kosorez" til erfarne mænd.

Vrid (fast) hoved

Den klassiske T-formede razor er udstyret med et fast hoved. Med dette værktøj kan du sikkert fjerne ansigtshår, uafhængigt af at styre vinklen på bladet. Den største ulempe ved enheden med et lignende hoved er, at det er umuligt at afskære al vegetation i en bestemt zone i et enkelt pass. I dette tilfælde beskadiger denne type værktøj sjældent huden.

T-formet maskine med et snoet hoved mere effektivt og hurtigt barberer hår. Disse modeller løber glat langs huden og gentager konturerne i ansigtet. Det snoet razorhoved fjerner ansigtshår hurtigere på grund af glat drejning. Desuden er blades rettet mod hårets vækst og sikrer dermed et optimalt snit. På grund af det snoet hoved fører brugen af ​​en T-formet barberhøvle ofte til skade på huden.

sommerfugl

T-formede sommerfugle ("Butterfly") er mere populære end klassiske maskiner. Et værktøj af denne type er forsynet med et hoved, der åbner for at skifte knive. Dette design er mere praktisk at bruge. For at ændre knivene skal du blot dreje knappen flere gange for at åbne hovedet.

Hvordan vælger man?

For at finde en løsning på spørgsmålet om hvordan man vælger en T-formet razor, skal man selv bestemme egne præferencer. Derudover spiller en stor rolle i dette af en mands oplevelse. Begyndere, der ikke tidligere har brugt den T-formede maskine til barbering, bør fokusere på modeller, der opfylder flere parametre:

 • lukket eller kombineret kam;
 • lige hoved
 • mekanisk type;
 • lav vægt

Når du vælger den optimale T-formede maskine, anbefales det at være opmærksom på følgende aspekter:

 1. Aggressivitetsværktøj. Denne indikator bestemmer bladets udgang ud over hovedet. For begyndere anbefaler ikke-aggressive barbermaskiner med lukkede kamme. Som du får erfaring, kan du skifte til kombinerede muligheder.
 2. Det materiale, hvorfra håndtaget er lavet. Holdbarheden af ​​det T-formede værktøj afhænger af det. Apparatet med håndtaget fra rustfrit stål tjener længere. Et sådant værktøj er dyrt og har en relativt stor vægt. Maskinens håndtag skal have en riflet overflade, og længden skal opfylde menneskets individuelle krav.
 3. Enkelhed af design. Før du køber, anbefales det at kontrollere, hvor nemt det er at fjerne hovedet for at udskifte knivene.
 4. Byg kvalitet. Hver detalje skal let fjernes og installeres, såvel som fastgjort til håndtaget.

Ved køb af en T-formet barbermaskine bør ikke gemmes. Billige modeller fejler hurtigt, og betaler derfor ikke over tid. Kostbare muligheder fra kendte mærker (især det tyske firma Muehle) vil vare i mange år. Derudover er sådanne værktøjer præget af god ergonomi.

aggressivitet

Under aggressivitet forstår du normalt afstanden mellem kanten af ​​bladet og skærehovedet på den T-formede barbermaskine. Denne indikator bestemmer sandsynligheden for hudskade under barberingen.

Aggressive maskiner er velegnede til mænd, der tidligere har brugt T-formede maskiner. Sådanne værktøjer fjerner håret så tæt på roden som muligt, så huden bliver glat efter barberingen. Sikkerheds barbermaskinen giver en blødere barbering. Men for normal fjernelse af hår ved hjælp af disse værktøjer kræver der ofte flere passeringer.

Fabrikanter angiver ikke en grad af aggressivitet på produkter. Desuden er det umuligt at bestemme denne indikator alene. Derfor er valget af graden af ​​aggressivitet hovedsagelig på grund af brugen af ​​at bruge specifikke maskiner. Derfor, inden du køber den første T-formede barbermaskine, anbefales det at læse anmeldelser om hver model.

Fremstillingsmateriale af den T-formede barbermaskine

T-formede maskiner er lavet af plast, legeringer og rustfrit stål. I grund og grund er kuglepenne fremstillet af det første materiale. Men nogle producenter bruger plast til at skabe hovedet.

Hvis valget af værktøj baseret på fremstillingsmaterialet ikke forårsager vanskeligheder, er det ret vanskeligt at bestemme de bedste knive til T-formede barbermaskiner. I dette tilfælde behøver du ikke at navigere prisen. Eksperter anbefaler at være opmærksom på produktionslandet. Du bør også overveje graden af ​​følsomhed i huden: Jo højere den er, desto mindre aggressiv vil bladene gøre.

Plastic shavers

Valget af T-formede maskiner til fordel for plastmodeller anbefales kun til begyndere. Sådanne indretninger er lave omkostninger og lav vægt. I dette tilfælde kan en god maskine heller ikke give en jævn barbering: For at det skal klippe hår normalt, er det nødvendigt at trykke konstant på det, hvilket reducerer værktøjets levetid.

Plastskrabere under påvirkning af høj temperatur eller sollys ændrer den oprindelige form.

Legeringsmaskiner

T-formede barbermaskiner er lavet af forskellige legeringer opnået ved højtryksstøbning: messing, zink og aluminiumlegering, silumin. Sidstnævnte materiale udsættes for deformation og bryder let. Til privat brug anbefales det at købe messing barberingsværktøjer med anti-korrosionsbelægning.

Stålmaskiner

T-formede rustfri stålanordninger er dyrere end andre barbermaskiner af denne type. Sammenlignet med legeringer har dette materiale længere levetid. T-formede razorer lavet af rustfrit stål er tungere end deres modparter og koster mere.

Home epilation - måder og tips

Nødvendig shugaring hårlængde