T-formet barbermaskin

Den T-formede barbermaskin er en klassisk type barbermaskin, som de fleste mænd bruger i dag. Opfundet af producenten Gillette i 1901, har dette vidunderlige værktøj gennemgået mange ændringer, mens det forbliver næsten uændret i form, princippet om drift og brugervenlighed.

Særlige egenskaber

Navnet på denne razor taler for sig selv - det har en T-form med en længde på et håndtag og et hoved, hvor bladet er placeret. Dette design giver maksimal komfort og sikkerhed ved barbering - dette er den største forskel mellem sådanne maskiner fra de eksisterende "farlige" barbermaskiner. Der er mange varianter af præstationer - fra klassikeren med to eller tre aftagelige dele til systemer som "sommerfugl" til den mest behagelige udskiftning af knivene, så alle kan vælge selv den mest egnede.

En sådan barbermaskine består normalt af flere dele:

 • håndtaget er plast eller metal, ofte rillet for at gøre værktøjet nemmere at holde i din hånd;
 • Crest er den nederste base, en universal kniv er placeret på den;
 • Hovedet er den øverste del af maskinen og lukker bladet.

Mænds T-formede maskiner værdsætter på grund af følgende fordele:

 • komforten ved at bruge værktøjer med et bekvemt håndtag;
 • barberingskvalitet og glat hud efter det;
 • rentabilitet - efter det gamle knivs svigt skal du bare købe en ny uden at erstatte maskinen selv;
 • universalitet - udskiftelige blade af typen "Sputnik" er identiske og billige.

Den klassiske version af den T-formede maskine bruger et standardblad, som sædvanligvis sælges i sæt af flere stykker. De er meget billigere end aftagelige kassetter, som måske stadig ikke er de samme for forskellige typer barbermaskiner.

Ved metoden for placeringen af ​​åsen er der 4 versioner af T-formede maskiner:

 • Med lukket kam eller "Lukket kam". I sådanne systemer er bladene den sikreste, de kan næsten ikke skæres. Denne mulighed anbefales til unge mænd, der lige er begyndt at barbere, men de er også perfekte til mænd med bløde børster, der skal rake 2-3 gange om ugen. Ulempen er, at de næppe er acceptable for meget groft hår, og de kan muligvis ikke rense ansigtet så grundigt som muligt.
 • Åben kam eller åben kam er bedst for erfarne mænd med grove børster. Disse barbermaskiner giver den mest rene og effektive barbering.
 • Åbne / lukkede kammaskiner kan justere en åben eller lukket kam. En sådan kombineret version vil være nyttig for mange, men selve konstruktionen er mere kompleks, den kan hurtigt svigte, og maskinen selv bliver tilstoppet hurtigere, det vil kræve rengøring.
 • Slantstangen eller Kosorez-maskinmodellen har en skrånende ryg. Brystet er vinklet i henhold til guillotinprincippet, barbering er meget effektiv. Men denne mulighed er velegnet til mænd med barbering erfaring, da det ikke er helt sikkert.

Udover de klassiske versioner af T-formede barbermaskiner, hvor den øverste del er helt fjernet, er der også modeller "Butterfly" eller "butterfly", med en speciel lås til fastgørelse. Kanten er let etableret og fjernet på den specielle faste mekanisme. Dens design er mere kompliceret end værktøjsmaskiner fra 3 dele, men hvis du behandler denne barbermaskine forsigtigt, vil den tjene med komfort i lang tid.

Alle disse muligheder er tosidige, hvilket giver endnu større bekvemmelighed, det vil sige, de kan bruges 2 gange længere end ensidige maskiner med et blad i kassetter.

Brandoversigt

Fra de T-formede værktøjsmaskiner fremstillet i Rusland kan noteres "Marshal", "Rubin", "Rapier." Classic Marshall Maxi barbermaskiner til dobbeltsidede blade er lavet med et slidstærk metalhoved og et udvidet plasthåndtag til en behagelig barbering. Producenten "Rubin" er kendt for sine razors af høj kvalitet siden sovjetiske tider. I dag er mange modifikationer præsenteret med en anden placering af kammen, metal og plasthåndtag af forskellig længde. Rapier Platinum Lux dobbeltsidet barbermaskine har et simpelt klassisk design og et langt plasthåndtag.

T-formede barbermaskiner: hvilken skal man vælge?

I den moderne mand arsenal bør være basale genstande og kosmetik til barbering af børster eller modellering af skæg og overskæg. Blandt dem kan være en t-formet barbermaskin - en slags barberkniv med lang levetid og perfekt barbering af børstehårene til selve roden. I henhold til graden af ​​efterspørgsel og brugen af ​​t-formede barbermaskiner er ledere i dag.

T-formet maskine er et værktøj til barbering af børster på ansigtet, hvilket indebærer et hoved med udskiftelige bladkassetter. Dette giver dig mulighed for at bruge værktøjet i lang tid, hvilket sikrer kvaliteten af ​​barbering med minimal risiko for skade og nedskæringer. For første gang blev en sådan apparat til barbering opfundet af producenten af ​​barberingstilbehør og kosmetik Gillette i 1901.

Varianter af T-formede maskiner

Kendt for næsten alle mænd, har den mandlige t-formede maskine til barbering, fra 1901 til i dag, gennemgået mange ændringer og ændringer, men den har bevaret sin form og funktionsprincip.

Fabrikanter af barberingstilbehør tilbyder i dag mange sorter af en sådan maskine, og de klassiske T-formede barbermaskiner til mænd antyder brugen af ​​et standardblad, som sælges komplet med en barbermaskine.

Åben (lukket) kam

Den sikreste barbering med en formet maskine kan opnås med en lukket barberkam, der er mærket med et "lukket kam" mærke. Dette system design af maskinen betyder sikre knive, så du kan bruge denne type maskine til unge mænd og begyndere i specifikationerne for barbering med denne type maskine. Pick up maskiner med denne type blad er bedre for de mænd, der barberer et par gange om ugen. Ulempen ved en sådan maskine er, at knivene ikke klare sig godt med stive børster og giver ikke altid maksimal børsterrengøring.

En anden ting er at barbere det med en åbenkrummet maskine, denne slags barbermaskine bliver markeret "åben kam". Eksperter anbefaler denne mulighed til erfarne mænd, som nemt kan klare barberingen med en formet maskine. Fordelen ved dette værktøj er den maksimale rensning af huden fra børstehårene og det cornified lag, minus - risikoen for skade er højere end den lukkede type.

Der er også en kombineret model - "Open / Closed comb" sikkerheds barberkniv t-formet, som kan regulere åbning eller lukning af kammen, afhængigt af menneskets behov. Maskinen har en kompleks struktur, hvilket resulterer i fejlagtig håndtering af maskinens ledninger til tilstopning, fejl.

Snoet (fast) hoved

Med et snoet hoved og en barbermaskin er den ideel til erfarne mænd i depilationsproblemer med et sådant værktøj. Det snoet hoved på en sådan maskine bevæger sig forsigtigt langs huden og roterer som håret vokser. På grund af dette tager hårfjerning meget mindre tid og kræfter, og hårene skæres i den rigtige vinkel. Men samtidig kalder mange eksperter sådanne blade til en t-formet barbermaskine og et hoved farligt i graden af ​​traumer.

Hvis man dog bruger en maskine med et lige fast hoved, kan en mand sikkert fjerne overskydende hår i ansigtet med sin egen manuelle indstilling af skærevinklen og retningen af ​​knivene. Ulempen ved en sådan maskine er det faktum, at det lige hoved ikke er i stand til at fjerne alle hårene på én gang i en bevægelse, som et snoet hoved. Den utvivlsomme fordel er de mindre risici for nedskæringer og slid.

almindelig

Til gengæld foreslår den klassiske barbermaskine muligheden for at fjerne den øverste del. Det er vanskeligt at skifte den sædvanlige t-formede maskine; for det er en mand nødt til at tage knivene på den hårde side og sætte dem ind i maskinens hoved. Denne maskine indeholder to hoveddele - hovedet med kniv og nederste del, som skal fastgøres til håndtaget på maskinen. Sjældent er der almindelige maskiner med 3 dele, nemlig to plader af hovedet og et håndtag.

sommerfugl

Det genanvendelige metal udseende af "Butterfly" maskine eller sommerfugl er efterspurgt mere end de sædvanlige klassiske versioner. I et sommerfuglsystem involverer mekanisk udfoldning af maskinhovedet til udskiftning af knive. Eksperter mener, at sommerfuglen er den mest bekvemme maskine til hjemmebrug, kun nogle få cirkulære bevægelser med et håndtag, og maskinen vil åbne som sommerfuglvinger under flyvning.

aggressiv

I dette tilfælde påvirkes maskinens grad af aggressivitet ved tre kriterier: bladets afgang ved maskinen, vagt og flyvning. Men oftest taler vi om knivens rækkevidde, nemlig afstanden mellem knivets kant og tangenten til barberhovedet. Derfor er graden af ​​beskyttelse mod hudskader underforstået, og jo længere denne afstand er, desto farligere vil depileringsproceduren være. Den optimale vinkel mellem kniven og tangens på barberhovedet skal ligge inden for 30 grader.

blød

Maskinens bløde udseende adskiller sig fra det aggressive, idet det indebærer selvjustering af blades vinkel. Derfor vil alle indikatorer for aggressivitet med et sådant værktøj blive holdt til et minimum, hvorfra navnet på maskinen kommer op - blødt. Den bløde sikre maskine er som regel en tysk formet barbermaskine, der sikrer en behagelig og behagelig barbering af børster.

Funktioner i udvælgelsen

På grund af denne mangfoldighed af arter ved mænd ikke, hvordan man vælger en t-formet barbermaskine efter personlige præferencer og behov. Hovedvalgskriteriet bør være mænds erfaring og hans praksis i driften af ​​en sådan enhed. For begyndere og unge mænd tilbyder producenter mange variationer af sikre maskiner med et perfekt og originalt design, men der skal stadig være mindst erfaring med håndtering af en sådan maskine.

For begyndere skal du vælge en maskine til følgende parametre:

 • kammen skal være en lukket eller kombineret type enhed;
 • lige hoved maskine;
 • mekaniske maskiner;
 • lette maskin muligheder.

Kriterierne for aggressivitet bør være direkte proportional med mænds praksis og erfaring med brugen af ​​den t-formede maskine. Detaljerede anbefalinger og tips om hvordan man vælger en maskine med en optimal grad af aggressivitet kan fås hos sælgeren. Jo tungere vægten af ​​maskinens hoved er, desto mere ekstreme bliver barberingen. Det samme kan siges om længden af ​​håndtaget, desto mindre er det, jo mere farligt vil proceduren være.

Hvordan afhenter bladet?

Pick up de bedste klinger til t-formede barbermaskiner kan være på sådanne indikatorer som aggressivitet, skarphed og holdbarhed af service. Men prisen på knivene bestemmer ikke deres kvalitet og de ovennævnte egenskaber. Eksperter anbefaler at være opmærksom på producenten og det land, hvor sådanne komponenter fremstilles. Sekundære faktorer, såsom vandhardhed, kosmetik mv., Påvirker også kvaliteten af ​​knivskarberingen.

Bladene skal vælges efter hudtype, for eksempel kan blades med minimal aggressivitetsindikatorer være velegnede til følsom hud. For andre mænd er sådanne blade ikke egnede, da de ikke klare hårdt og tykt hår, skæg og overskæg. Derfor bør menneskets personlige erfaring og præferencer også være vigtige kriterier for valg af knive.

Forskelle på maskiner, hvilken skal man vælge?

For at vælge den bedste mulighed for en t-formet maskine til en behagelig barbering af skæg og overskæg, skal en mand begynde at blive bekendt med de vigtigste fordele og svagheder ved hver maskintype. Ikke den sidste rolle i valget af maskinen vil spille forskellene mellem dem, nemlig:

 1. Graden af ​​aggressivitet og risiko for skade. For nybegyndere og uerfarne mænd er det bedre at vælge sikre typer barbermaskiner, og erfarne og dygtige mænd kan bruge farlige muligheder, som er lettere og hurtigere at klare opgaverne.
 2. Håndter materiale. Højeste kvalitet og holdbar service er maskiner med et rustfrit stålhåndtag, der vil være tungt efter vægt. Et højkvalitetsgreb vil være ergonomisk, med ribben på overfladen for at forhindre glidning i hånden, behagelig form og længde.
 3. Komforten i at adskille og samle hovedet - kam, knive og omslag. Alle dele skal være lette at åbne, og fast fastgjort og sidde fast på håndtaget, da dette påvirker barbersikkerheden.
 4. Producent. Hidtil er toppen af ​​de bedste t-formede barbermaskiner ledet af den tyske Muehle-barbermaskine, selvom den i mange kriterier og egenskaber ikke er ringere end den IDE-formede russisk fremstillede barbermaskine, der først og fremmest har været placeret på salget i mere end 20 år.

Det er værd at være opmærksom på typen af ​​maskine, nemlig versionen af ​​ryggen i maskinen - skrånende, lige, lukket eller åben, roterende eller stationær. Den billigste og mest bekvemme type t-formet maskine, der er i brug, er "Open / Closed comb" -modellen, som er universel ifølge alle menneskers behov og færdigheder.

Hvorfor betragtes tyske maskiner som de bedste i verden?

Ledere med hensyn til efterspørgsel og kvalitet af t-formede værktøjsmaskiner er tyske producenter som Muehle, Merkur Solingen, Wilkinson og Timor. Dette skyldes det faktum, at den tyske barberkniv er lavet af rustfrit stål af høj styrke type, sådanne maskiner vil være stærke og holdbare i levetiden. Rangeringen af ​​specialister ledes af modellen R89 Muhle fra Tyskland med et originalt design og kvalitetsindikatorer. Priserne på t-formede maskiner fra Tyskland fra førende producenter varierer fra 1.500 til 30.000 rubler.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Faktisk er barbering med en figurativ maskine ikke meget forskellig fra proceduren med engangsmæssig billig maskiner. Til barbering er det kun vigtigt at give en fedtet ren hud i ansigtet, såvel som ikke-elastisk og hårdt hår i skæg og overskæg. Du skal vaske dit ansigt med sæbe og varmt vand. Anvend derefter en barberkrem, der reducerer elastikken hos børsterne med sin alkaliske sammensætning.

Maskinen justeres og bevæges derefter over det påførte skum i optimal vinkel mellem knivene og hårene - 30 grader. Det er meget vigtigt ikke at være nidkær med barbering for ikke at beskadige hudens integritet. Efter at have passeret maskinen, skylles den i vand fra skummet, og en creme påføres igen på huden. I sidste ende skal du vaske dit ansigt, undersøge det for fuldstændig mangel på hår. Efter barbering anbringes midler til tørre ren hud.

Vedligeholdelse af en barberkniv involverer demontering af maskinen i dele, vaskes hver for sig og tørrer maskinen i naturlige forhold eller ved brug af et håndklæde. Saml maskinen skal være tør, efter at den t-formede barbermaskine er opbevaret i et specielt tilfælde eller besøgt i en stativ. Værelset skal være tørt og ventileret. Hvis maskinen ikke bruges i lang tid, er det bedre at belægge metalen med voks eller speciel olie for at beskytte mod rust.

konklusion

De mest populære on-demand og kvalitet t-formede barbermaskiner er produceret i Tyskland. Eksperter anbefaler rådgivere af klassikere og elite designer ting at være opmærksom på mærker som Wilkinson, Gillette, Mule og Timor. Blandt de russiske producenter er lederen marskal, Rapier og Rubin. Værdige eksperter mener det japanske mærke Feather Popular og Weishi fra Kina.

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Hvis du har barberet en T-formet barbermaskine i lang tid, ved du, hvad aggressivitet er, og hvordan en åben kam er forskellig fra en lukket, du kan sikkert springe over dette indlæg, i det finder du ikke noget nyt. Hvis du vil prøve en klassisk barbering, men ikke ved hvordan du nærmer dig den, skal du læne dig tilbage.

Hvordan vælger man en t-formet barbermaskine? Der er mange producenter og endnu flere modeller af værktøjsmaskiner. Hver har sit eget design, har sin egen geometri, design, hovedtype, dermed forskellene i pris og kvalitet på barberingen. Ikke alle ønsker at håndtere alle disse detaljer, hvad skal du være opmærksom på først og fremmest? Det nemmeste svar er at læse anmeldelser og vælge en bestemt model. Mere avanceret - se på omkostninger og aggressivitet. Dette er de to vigtigste parametre, der skal orienteres.

pris

Vigtigt plus af de t-formede barbermaskiner, at den ganske gode arbejdsmaskine kan fås for små penge.

Budgetoptionerne inkluderer Weishi (fra $ 10, Kina), Timor (fra $ 20, Tyskland), Feather Popular model ($ 30, Japan). Selvfølgelig vil du ikke passere en sådan maskine til dine børnebørn, men det er en god mulighed at starte med.

Razor fra fremragende præstation og kvalitet præstation kan købes for $ 50. Disse er de klassiske modeller af Muehle, Merkur, etc.

Fra $ 85 og derover er der interessante muligheder. For eksempel maskiner med justerbar angrebsvinkel (Merker Progress and Futur) med et interessant håndtag design (Muehle, Timor), et usædvanligt design (Erbe med to blade).

aggressivitet

Aggressivitet er en barbers evne til effektivt at skære stubbe. En stærkt aggressiv maskine fjerner håret så tæt som muligt på roden, barberer rent og kræver færre passerer, men det kræver teknologi (fejl kan være fyldt med irritation eller nedskæringer). Maskinen med lav aggressivitet virker forsigtigt, med det kan du være mindre præcis.

Her er det vigtigt at foretage en reservation: aggressivitet er et betinget begreb. Producenter mærker ikke deres produkter, og denne parameter kan ikke bestemmes af øjet. Hvad vil barberingen med en bestemt maskine, kun øve shows. Heldigvis lever vi i en alder af internettet, og i næsten alle modeller kan vi finde gennemsnitlige data om aggressiviteten.

Som den første barbermaskine bør du vælge en blød model, der er mange af dem: dette kaldes allerede Feather Popular, Merkur 23C, 34C og 41C, "Butterfly" Erbe Solingen, Phoenix DOC.

Guldstandarden blandt t-formede maskiner hedder Muehle R89 (til aggressivitet under gennemsnittet). Meget er blevet sagt om ham, kort sagt - en stor barbermaskine, barbering rent, forsigtigt, svært at skære. Det er oftere end andre anbefale til begyndere (dog helt fortjent).

Mere aggressive muligheder (Parker med lukket snit, ATT H1 og H2, Fatip modeller, Muehle R41) vælges som regel af dem, for hvem en mild barbering med en lav aggressiv maskine er et forløb. Modeller med justerbar (Merkur Progress, Merkur Futur) er også en mulighed for erfarne. De kan variere aggressiviteten afhængigt af længden af ​​børster og knive. At købe en avanceret og langt fra billig barbermaskine, bare for at passe på en mode og barbere på det altid, er ikke helt rationel.

Maskinen er valgt - hvad er næste?

Og så skal du afhente bladet. Hvis du læser et indlæg dedikeret til knive, så ved du, at de er alle forskellige og opfører sig anderledes - en person er egnet, den anden er ikke. Tag derfor til den nye maskine for at prøve nogle få bladespakker fra forskellige producenter.

Hvordan vælger man en T-formet maskine (barbermaskine)?

En T-formet maskine er et værktøj, som du hurtigt og sikkert kan fjerne børster. Det har mange navne: sikkerheds barbermaskine, Double Edge Safety Razor, DE Rezor. Der er andre muligheder, som vi kaldte de mest almindelige navne.

Efter opfindelsen indtager den T-formede maskine et vigtigt sted blandt de foreslåede indretninger. Moderne barberingsenheder kunne ikke erstatte deres forgænger. Det er ikke overraskende, fordi den T-formede barbermaskine gør et fremragende arbejde med sine opgaver.

Hvordan vælger man et godt værktøj til barbering?

Fås i en bred vifte af T-formede maskiner. De kombinerer succesfuldt stilfuldt design, skønhed og pålidelighed. Barberingsudstyr har eksisteret i årtier. Af denne grund sparer det penge. Disse er ritualinstrumenter, som foretrækkes af dem, der sætter pris på kvalitet og komfort.

Hvordan vælger man en T-formet maskine, hvis barbermaskinerne ligner hinanden meget? Det virker kun sådan. Mellem dem er der forskelle, vi overvejer.

Produktionen af ​​barbermaskiner med høj ydeevne, involveret i nogle få virksomheder. Disse omfatter:

Det drejer sig om virksomheder, hvis produkter fortjener forbrugernes opmærksomhed. Efter at have købt et kvalitetsværktøj til barbering har man ingen spørgsmål. Dette er et velbegrundet fænomen, fordi fabrikanterne tænker gennem alting til mindste detalje: tyngdepunktet, balanceringen af ​​hovedet og håndtaget.

Også gode T-formede maskiner fremstilles under varemærket ikon, Tradere, Feather. Der er flere nye projekter på markedet, men de er ikke særlig populære. Derfor vil vi ikke overveje dem.

Selvfølgelig kan du tage en chance og købe en barberkniv til så lavt som $ 20. Dette er et lotteri. Måske har du heldig.

Hvad er en T-formet maskine? Denne enhed består af tre eller to dele. Der er også ikke-separable værktøjer. De bruger butterfly lock systemet.

Hvad er mere praktisk design?

Fremhæv de vigtigste punkter:

Klassisk med 3 og 2 dele

Razors af to og tre dele - med korrekt brug af maskiner i lang tid. De kan kombineres med forskellige hoveder. Den største ulempe er værktøjets lange forberedelse til arbejdsstaten;

Razor låsesystem

Butterfly - låsesystemet, kendetegnet ved pålidelighed og brugervenlighed. Blade belastes nemt og hurtigt. Ulemperne omfatter manglen på en kombination af forskellige hoveder. Der er en myte om, at en barberkniv med et sådant låsesystem er kortvarigt. Dette er en ubekræftet rygte. Hvis en mand ikke hammer negle, vil et værktøj til barbering vare mere end et dusin år.

Hvilke typer T-formede barbermaskiner er tilgængelige?

Lad os fremhæve dette øjeblik mere detaljeret:

Lukket kam

Den bedste mulighed for begyndere. Dette er en barbermaskine med et hoved med en lukket kam. Denne model er mest almindelig, fordi den er den sikreste.

Åbn kam

Designet giver kontakt med en kant med hud. En åben kam shaver har en betydelig fordel. Dette er drømmen om en mand, der kan lide en tæt barbering med et minimum antal passerer.

Åben / Lukket

Kombineret mulighed. En mand kan eksperimentere og bruge en åben eller lukket kam.

Skråstang

Speciel type barbermaskine. Den største forskel er den skråt skåret. At bruge en sådan maskine kan være repræsentanter for det stærkere køn med erfaring og dygtighed.

Hvad ser et barberhoved med et lastet blad ud?

Dette ses tydeligt i diagrammet:

 1. Blade overhæng - denne indikator henviser til afstanden mellem maskinens hoved og kanten af ​​bladet;
 2. Clearance er en parameter, der bestemmer aggressiviteten af ​​en T-formet barbermaskine. Dette er kløften mellem knivstøtten. Jo større afstanden er, desto farligere er barbermaskinen;
 3. Span - hvilket betyder afstanden mellem vagtens kant og bladet;
 4. Hovedets bund - denne genstand beskytter ansigtet mod nedskæringer.

Hvordan man bestemmer graden af ​​aggressivitet af en barbermaskine?

Blade overhang er en grundlæggende parameter. Men der er andre kriterier, der kræver opmærksomhed:

 • Vægten af ​​"hovedet" T-formet barbermaskine;
 • Håndtagslængde er en vigtig parameter. Maskinen med kort håndtag er mere manøvrerbar.
Hvis barbermaskinen har et langt og tungt håndtag, kan manden justere vinklen mellem huden og bladet.

Til salg er forskellige modeller af T-formede maskiner. Alternativt kan du give højde for barbermaskinen med funktionen at justere vinklen på bladet. Dette er et glimrende valg, fordi maskinværktøjer varer lang tid og aldrig fejler. Deres ulemper er den høje omkostninger og komplicerede rengøringsproces.

Under alle omstændigheder, hvad skal du barbere, beslutter du. Vælg en T-formet maskine fra et stort udvalg og brug det i mange år. Hav en god barbering!

Anatomi af "Teska": Hvad du behøver at vide om designet af en klassisk barbermaskine

Den klassiske T-formede barbermaskine er en strålende opfindelse af ingeniør og iværksætter King Camp Gillette. Denne enkle enhed gør det muligt for mænd at barbere uden ekstra økonomiske omkostninger og tekniske vanskeligheder. "Tashki" på et tidspunkt næsten fuldstændigt erstattet barbermaskiner på grund af bekvemmelighed og effektivitet. Hvordan har t-formede maskiner? Læs artiklen.

 • vigtigste
 • artikler
 • T-formet barbermaskine
 • Anatomi af "Teska": Hvad du behøver at vide om designet af en klassisk barbermaskine

Forstå anatomien af ​​en klassisk barbermaskine

Udformningen af ​​den T-formede maskine

En klassisk sikkerheds barbermaskine består af et håndtag og et hoved. Håndtaget kaldes undertiden foden. Maskinens hoved består af en plade og et dæksel.

Klassisk sikkerheds barberkniv: 1 - håndtag eller ben, 2-plade, 3-dæksel

Oftest møder tre- og todelt T-formede maskiner. Tredelt håndtag, plade og låg kan adskilles fra hinanden under demontering. Det mest kendte eksempel på en tredelt razor er Muhle R89.

Tre-delt barbermaskin: dæk, komfur og håndtag er adskilt fra hinanden

I todelte maskiner er pladen strukturelt integreret med håndtaget, og låget er fastgjort med en skrue i bunden af ​​håndtaget. Et eksempel på en todelt maskine er Muhle R41 Twist.

Muhle R41 Twist - en klassisk todelt maskine

Der er også maskiner som "sommerfugl". I håndtag, låg og brændeovn er ikke aftagelige. For at installere bladet med en skrue åbnes dækslet, som består af to vinger. En af de mest berømte sommerfuglemaskiner er Feather Popular.

Fjær populær - populær sommerfugl razor

Anatomi og fysiologi af "hovedet" af en klassisk maskine

Hovedets design har størst effekt på ydeevneegenskaberne og komforten i en klassisk barbersikkerhed. Følgende er hovedtyperne af hoveder, såvel som deres egenskaber.

Hovedtype: lukket og åben

De første modeller af T-formede maskiner havde en åben hovedtype. Dette kan ses ved at se på tegningerne fra opfinder af sikkerheds barbermanden, Mr. Gillette.

Opfinder Gillette opfandt en barbermaskine med en kam

Åbne hovedmaskiner betragtes som effektive og aggressive. Plader af maskiner af denne type har en kam, som fjerner skumbrønden, og bidrager også til barbering selv meget lange børster.

Den berømte maskine Muhle R41 står adskilt fra hinanden. Dette er en åben hoved barbermaskin. Men i stedet for at kæbe tænderne. På grund af dette er hovedet på R41 undertiden ikke henvist til den åbne kam, men til tandkammen.

Muhle R41 - tandkammehovedmaskine

Open-head maskiner bruges oftest af mænd, der barberer hver anden eller tre dage. De foretrækker at dyrke en lang børste, som er praktisk at skære med en mere effektiv og aggressiv maskine.

Maskiner med lukkede hoveder optrådte senere. Den nederste plade af disse razors har en solid vagt, hvilket reducerer invasiviteten, når huden kommer i kontakt med bladet. Til fjernelse af skum på vagt er der specielle indskæringer. Et klassisk eksempel på en maskine med lukket hoved - Muhle R89.

Lukkede luftskærere betragtes som mere komfortable og blødere end åben kam. De foretrækkes oftest af mænd, der barberer hver dag eller hver anden dag.

Lige og skråt skåret

Maskiner med lige rezom dukkede op først. De forekommer oftest. For eksempel henviser Muhle R89 og R41 til lige razorer. Maskiner af denne type fjerner børsterne med en huggning. I dette tilfælde danner kraftvektoren en vinkel på 90 ° i forhold til håret.

Maskiner med skrå skær blev foreslået 11 år senere barbermaskiner med en lige snit. Opfinder Thomas Wilde besluttede at anvende guillotinprincippet til at forbedre effektiviteten af ​​barbermaskiner. Til dette formål foreslog han design af maskinen, hvor bladet er installeret på den skrå. Dermed fræserens navn.

Et eksempel på en maskine med skrå skær - Alpha Ecliptic skrå

I skrå eller saks fjerner kniven børsterne med en skærebevægelse. I dette tilfælde er kraftvektoren rettet mod håret i en vinkel, som varierer afhængigt af hovedets design og maskinens specifikke model.

Principen for guillotinen er realiseret i skråningen: skåret i en vinkel eller skrå skær

Derefter blev designen af ​​skråningerne perfektioneret på grund af en stærk krumning af hovedet. Det buede hoved drejer bladet. På grund af dette ændres skærekantens egenskaber. Dette øger maskinens effektivitet, hvilket gør den mere aggressiv.

Fræsere leveres med åbne og lukkede hoveder. Et eksempel på en maskine med et åbent hoved - Phoenix bakelit skrå. Et eksempel på en maskine med lukket hoved - Merkur 37c.

Maskiner med lige og skrå skær er vanskelige at sammenligne. De er ikke bedre og ikke værre end hinanden. Når de vælges, styres kønnere af deres egne præferencer og endda fornemmelser. Faktum er, at på en razors hud med et lige og skråt skåret føles anderledes.

Gap, span og blade overhæng

Disse er de vigtigste egenskaber ved T-formede barbermaskiner, hvor effektiviteten og komforten ved barberingen afhænger.

Gap eller mellemrum er afstanden mellem bladet og hovedpladen. Spændafstand fra kanten af ​​bladet til kanten af ​​pladen. Afgang er afstanden fra bladets kant til en imaginær linje, der forbinder dækslet og hovedpladen.

Sikkerheds barbermaskine: 1 - mellemrum, 2 - spids, 3 - rækkevidde

Maskens aggression, effektiviteten og komforten ved barberingen påvirkes af alle tre parametre: mellemrum, spænding og afgang. Desuden afhænger aggressionen også af typen af ​​vagt, maskinens vægt og den måde at barbere på.

Det kan ikke siges, at en razors effektivitet og komfort i høj grad afhænger af en enkelt faktor, for eksempel på et hul eller en afgang. Ikke desto mindre er det muligt at udlede lovene:

 • Jo større kløften, spænding og afgang, jo mere effektive og aggressive barbermaskinen.
 • Jo mindre disse parametre er, jo mere behagelige maskinen.

Razors med aggression kontrol

Justerbare maskiner er populære på grund af evnen til at tilpasse maskinen i overensstemmelse med ejerens præferencer, hudens egenskaber og børsternes længde. Faktisk får ejeren flere razorer til rådighed: fra mild til daglig barbering til aggressiv til barbering af de lange børster.

Der er to måder at regulere aggression på. Den første er mekanisk. Ved hjælp af positionskontrollen vælger ejeren en af ​​de forudindstillede barberingsfunktioner. Faktisk ændrer mekanismen hovedets geometri, som følge af, at mellemrummet, spændingen og afgangen ændres. En af de mest populære maskiner med aggressionskontrol er Merkur Progress.

Merkur Progress - en populær maskine med aggressionskontrol

Den anden måde at regulere aggression på er udskiftelige plader. Et slående eksempel er Rockwell 6C og 6S T-Machines. Faktisk er disse seks forskellige barbermaskiner i ét. Tre dobbeltsidede plader giver forskellige niveauer af aggressivitet, som gør det muligt for hver mand at finde en passende barberingsmetode.

Rockwell razor er hovedsagelig seks maskiner i en

Om pennene på klassiske maskiner

Håndtaget eller benet på en t-formet barberhøvel påvirker effektiviteten og komforten ved barberingen. Men at skrive i detaljer om enhedens penne giver ikke mening af to grunde. Den første - håndtaget bør kun overvejes i forbindelse med hovedet. Den samme fod kan arbejde forskelligt med et hoved eller et andet.

Det andet er, at hver mand skal vælge en barbermaskine og et håndtag til sig selv. Det er mere bekvemt for en person at barbere med en tung og tykk benmaskine. En anden foretrækker et kort håndtag med en knap på enden. Den tredje vil lide det tynde og lange ben og så videre.

Når du vælger en pen, skal du følge de følgende afhandlinger:

 • En barbermands "indfødte" ben er normalt bedre end et tredjepartshåndtag. Ved brug af et "alien" håndtag kan balancen på maskinen ændres, hvilket påvirker effektiviteten af ​​barbering og komfort.
 • Tilgængelighed af formularen. Her skal du holde maskinen i dine hænder og endda teste den.
 • Tilstedeværelsen af ​​hak. Det er nødvendigt ikke at miste maskinen under brug.
 • Fysiske parametre: længde, diameter, vægt. De skal også vælges efter personlige præferencer.

Nogle kønnere foretrækker at barbere sig med de såkaldte "Frankensteins": med præfabrikerede maskiner, hvis hoved og håndtag er lavet af forskellige virksomheder. Alligevel regner selvværdige producenter med parametrene for barbermaskiner, idet der tages hensyn til hovedets geometri og de fysiske parametre i håndtaget.

Håndtag til barbermaskiner kan være af forskellige former.

Fremstillingsmateriale af den t-formede barbermaskine

Denne parameter påvirker maskinens praktiske egenskaber. For eksempel er det praktisk at bære en let plast- eller bakelitmaskine med dig på forretningsrejse eller tage en vandretur. En stål barbermaskine er normalt tungere end en legeringsmaskine, som skal overvejes under barberingen. Detaljer om de grundlæggende materialer i fremstillingsmaskinerne nedenfor.

Plastic shavers

Plastskrabere har flere fordele og ulemper. De er meget lette, så plastik "tashki" - en god marcheringsmulighed. De er også normalt billige, hvilket også er en meget vigtig fordel.

Den lille vægt af plastmaskiner påvirker barbermaskinens ydeevne. For at lette maskinen barberet, skal den skubbe. Hos mænd med en prædisponering kan dette forårsage hårstrengning og irritation.

En vigtig ulempe ved plastmaskiner er ustabil form. Under indflydelse af høj temperatur, for eksempel i meget varmt vand eller endda under påvirkning af direkte sollys, kan de deformere. Derfor kan plastikmaskiner ikke desinficeres ved kogning.

Stå ud bakelit T-formede maskiner. Bakelit er et meget holdbart og letvægtsmateriale. Det er endda vant til at lave våben. Samtidig er bakelitten lige så let som almindelig plastik. Derfor, hvis du har brug for en vandreture letvægtsmaskine, foretrækker du bakelitprodukter. Berømt bakelit maskine - Phoenix Open Comb Slant.

Legeringsmaskiner

Disse er metal barbermaskiner fremstillet ved sprøjtestøbning. Barberskrabere er lavet af forskellige legeringer:

 • Silumin. Disse er lavkvalitetsprodukter, der let deformeres og knuses.
 • Messing. Denne legering er velegnet til fremstilling af højkvalitetsmaskiner. Et eksempel er Fatip italienske barbermaskiner.
 • ZAMAC eller zink legering med aluminium. Denne legering gør også fremragende maskiner. Et eksempel er Muhle R89 og R41 barbermaskiner.

Razor messing og ZAMAC stærk nok og holdbar. Dette er sandt, hvis en af ​​følgende betingelser er opfyldt: Anvendelse af en højkvalitets anti-korrosionsbelægning. Fra det beskyttende lag afhænger af, hvor lang tid barbermaskinen vil vare. Køb derfor kun barbermaskiner fra legeringer fra anerkendte producenter.

Fatip razors er lavet af messing og belagt med anti-korrosionsbelægning.

NB! Anti-korrosionslegeringsskraber skal håndteres med omhu. De kan ikke rengøres med slibemidler, ridse, dråbe fra en stor højde. Mekaniske virkninger kan beskadige belægningen, og dette vil før eller senere føre til korrosion af maskinen.

Stålmaskiner

Disse er t-formede razorer af et premium segment. Normalt er de tungere end værktøjsmaskiner fremstillet af legeringer, som skal overvejes under barberingen. I modsat fald adskiller knivskarakteristika for værktøjsmaskiner af stål og legering sig ikke.

Stål "tashki" betragtes som mere holdbart i forhold til barbermaskiner fremstillet af legeringer. Der er en vittighed på de specialiserede fora: hvis en maskine lavet af legering med en omhyggelig behandling varer en levetid, så vil barbermaskinen vare i flere liv.

Nogle kendere anser stålmaskiner mere æstetiske end barbermaskiner lavet af legering. Dette er en kontroversiel erklæring, da en uinitieret person næppe vil skelne en barberkniv fra en legering fra et stål barbermaskine.

Stål Tashkas har en ulempe: de er normalt meget dyrere end barbermaskiner lavet af legeringer. Et eksempel på en maskine med stålkarakter - Muhle Rocca.

Muhle Rocca - t-formet maskine af stål

Klassisk sikkerheds barberkniv: effektivitet, komfort, æstetik

Sådan kan man karakterisere mange elskede "teshki". Og disse egenskaber bestemmes af et razors design eller "anatomi". Overvej det, når du vælger og bruger maskiner. Det hjælper med at barbere rent og med glæde.

Sikkerheds barbermaskine t formet

Mit tidligere indlæg kom ikke ind i det varme, men jeg håbede virkelig ikke. Han var så til at kaste en fiskegrej, takket være, at jeg indså, at emnet for klassisk barbering er interessant for dig. Og jeg besluttede mig ikke for at trække og skrive dette indlæg i lang tid.

Vi starter måske fra begyndelsen. Nej, jeg vil ikke skrive om historien om barbering, skabe en T-formet maskine og lignende, for ikke at skræmme mine abonnents rester. Men kort sagt vil jeg sige, at denne maskine blev opfundet og sat i brug af kammerat Gillett i 1901. Og det blev en revolution i verden med barbering, da bladet blev udskifteligt og det behøvede ikke at blive skærpet.

Og i dette indlæg vælger vi vores første t-formede barbermaskine. Umiddelbart vil jeg advare dig om, at det vil være mere interessant for begyndere Lovers of Classic Shaving, snarere end dem, der allerede bruger den T-formede maskine.

Omkostningerne ved t-formede maskiner har en meget stor spredning. Maskiner af indenlandsk produktion på markederne kan købes for små penge, der spænder fra 50 rubler (som f.eks. Øst, marskal, brise, pilot, sparer, raver). For det meste begyndte disse maskiner at blive produceret i sovjetiske tider, og siden da er der ikke sket noget. Og ligesom mange af de sovjetiske produkter er disse maskiner kopier af billige udenlandske barbermaskiner. Jeg vil ikke tale om kvaliteten af ​​barbering med disse væv, fordi jeg ikke barberede dem. Men i mit hus er en maskine "Sunrise", købt af interesse) Jeg kan ikke sige noget dårligt om det, mange barberer disse maskiner. Men du skal selvfølgelig forstå, at disse barbermaskiner er præcis, hvad de er, og ikke forvente noget overnaturligt fra dem. Men som den første maskine - du kan prøve dig selv helt, for ikke at bruge ekstra penge.

Dernæst vil jeg tale om den maskine, som jeg startede med. Det viste sig, at jeg sååå fyrede ikke engang at købe en maskine, men "forsøger". Jeg var nødt til hurtigt at finde / købe / låne / stjæle en T-formet maskine. Jeg var den sikreste mulighed for at gå til en kosmetik, ikke en netbutik (i store netværkskosmetiske butikker som flyve, rivgosh osv., Du vil ikke finde sådanne barbermaskiner). Nå i denne butik købte jeg en shick maskine i en blisterpakke og et bundt af klinger i sættet. Her er dette:

Selve knivskarmen er plastik, men der er en metalstang i håndtaget, takket være hvilket værktøjsmaskiner der ligger behageligt i hånden. Denne razor forstår ikke de klassiske 3 dele, men kun den øverste del af hovedet skrues af, hvilket jeg synes er praktisk.

Jeg er omkring 30 år gammel, børsterne er ikke meget stive, men jeg kunne virkelig ikke barbere. Jeg går til sidst, vokser børster af millimeter til 5-8 og derefter barberer. Og min første barbering med en T-formet maskine var med en så stor børstehår.

Jeg vil ikke lyve for dig, at det var fabelagtig, magisk og jeg straks kastede en barberkniv med 3 knive. Fra første gang er alt sjældent godt. Men jeg vil fortælle dig det vigtigste, jeg kunne lide:

1. Jeg har ikke skåret mig selv. Selvom mange der, når han hører om sådanne barbermaskiner, siger at det er farligt, er det muligt at "afskære kinden".

2. I en "passage" barberede jeg næsten alle stubben under roden. Razor mak3 havde ikke noget sådant resultat.

3. Børsterne fik ikke fast i bladet og blev let afvasket med en vandstrøm.

Det var selvfølgelig ubelejligt at barbere nogle områder af ansigtet, da hovedet på denne barbermaskine ikke "flyder". Og siden jeg var vant til at barbere med maskiner med et stort antal blade, brugte jeg en t-formet maskine mange gange på den ene del af ansigtet - hvilket ikke anbefales.

Jeg var tilfreds med resultatet. Når alt kommer til alt, hvis denne razor til en pris på 150 rubler giver et sådant resultat, hvad kan de razors jeg så på internettet til 3000 rubler?) Og lige før barbering havde jeg et humør - "Jeg vil helt sikkert lide det."

I øjeblikket bruger jeg stadig denne barbermaskine, når du rejser.

Da jeg var tilfreds med barbering, var det næste spørgsmål, hvilken slags barbermaskine at købe for en alvorlig barbering. Efter at have studeret en masse oplysninger, lavede jeg flere konklusioner for mig selv:

1. Raket bør være med en lukket kam (Hvad er forskellen mellem en åben og en lukket kam, jeg vil fortælle i følgende indlæg).

2. Hun burde være med 89 hoved.

3. Det skal være en simpel konstruktion, fra 3 dele.

4. Det skal være et velkendt mærke.

I andet afsnit bor vi mere detaljeret. Hvad er et "barberhoved"? I princippet er det logisk at gætte.

89 hovedet er et klassisk T-formet barberhoved med en lukket kam. Den bruges i alle maskiner af det fremtrædende tyske mærke Muhle (undtagen den nye ROCCA-samling) og absolut i alle maskiner af det engelske mærke Edwin Jagger. De fleste kinesiske og ikke-kinesiske mærker kopierer det. Tilnærmelsesvis er dette et ideal i klassisk barbering, og det anbefales at begyndere begynder med det.

Ingen fotomaskine Muhle R106 lige med 89 hoved.

Som et resultat havde jeg lige valget mellem disse to mærker. Nemlig mellem maskinerne Muhle R89 og Edwin Jagger DE89. Maskiner er helt identiske i parametre og kvalitet. Om kvaliteten skal du sige særskilt - det er perfekt. Når du holder en sådan maskine i dine hænder, føler du, at dette er en ting. nej, ikke sådan. Føle, at dette er en ting! Værktøj til traditionelt ritual. Ritualer, som mænd har lavet i århundreder. Og når du kigger på denne maskine, indser du, at du kan overlade den til din søn, og han vil give den til hans osv.)))

Faktisk ville jeg tydeligt lægge ud i dette indlæg alle firmaer. som producerer barberingstilbehør og værktøjsmaskiner. Men noget om følelserne, talte jeg meget om min erfaring. I fremtiden vil jeg forsøge at blive samlet mere. Men dette indlæg håber jeg at gøre din appetit.

Opsummer kort:

Jeg anbefaler, til at begynde med, prøv en billig maskine. Sørg for at du er interesseret, og du vil fortsætte med at gøre det. Og hvis du vil, være opmærksom på tre virksomheder: Merkur, Muhle og Edwin Jagger. Nemlig på maskiner med en lukket kam Muhle r89, 106, 108, nogen Edwin Jagger maskiner og Merkur 33c, 34c maskiner og lignende. Disse er maskiner af en gennemsnitlig priskategori. Og dette er ikke mit valg, mange skriver om disse barbermaskiner som om deres første maskine.

PS: Jeg hævder ikke at være den ubestridte kender til klassisk barbering. Og hvis der er kommentarer til emnet - skal du tage dem i betragtning. I hvad kan også være forkert. Plus min erfaring er, at jeg beskæftiger mig med mange modeller af T-formede barbermaskiner og andre barbermaskiner, og jeg kan lave anmeldelser på dem, du er interesseret i.

En bonus her er mit billede af en klassisk Edwin Jagger 3D Laser Diamond maskine

T-formede rakemaskiner til mænd: Valg af valg og brug

T-formet barbermaskine - en maskine, der er kendt for alle mænd, fordi det er en klassiker, bevist af tid og erfaring. Dagens klassiske maskiner er forskellige fra deres forfædre, der er forskellige typer og generelt ser ud som en rigtig mænds tilbehør. Men en ting forbliver uændret - den T-formede barberhøvel giver kvaliteten af ​​barbering, som kan sammenlignes med ethvert moderne system og er slet ikke ringere end dets egenskaber.

For at værdsætte alle fordelene ved en klassisk maskine kan du sammenligne den med andre barbermaskiner, finde ud af hvilke egenskaber der er mest vigtige og hvordan man barberer korrekt, så den er effektiv og sikker. Sikkerheds barbermaskine forbliver så populær blandt moderne mænd som det er et halvt århundrede siden.

Hovedtyperne af T-formede maskiner

Ikke så længe siden var en t-formet barberkniv en håndtag, et hoved, hvori et kniv blev indsat, og et låg der dækkede strukturen. Et simpelt system var pålideligt og let at vedligeholde, om nødvendigt kunne bladet ændres uafhængigt. I dag er den klassiske barbermaskine blevet mere funktionel og passer til de forskellige behov og ønsker hos mænd.

Der er fire hovedtyper af T-formede maskiner:

 1. Razor med lukket kam - Lukket kam. Den blødeste og sikreste mulighed, optimal for dem, der begynder at mestre maskiner af denne type.
 2. Åben kam - Åben kam er en mulighed for erfarne mænd, der giver en perfekt glat barbering.
 3. Den kombinerede Open / Closed comb-løsning er et slags kompromis mellem sikkerhed og kvalitet af fjernelse af hår. Men ikke alle producenter tilbyder denne mulighed.
 4. Razor med en skrå kam Slant bar. Bladet på denne maskine virker på guillotinprincippet, derfor er det kun egnet til erfarne barberspecialister. Det giver det bedste resultat.

Der er en anden forskel på barbermaskiner, som er barbermaskinens design. Nogle af dem består af to dele: benene med holderen og topdækslet, under hvilket bladet er fastgjort. For andre er holderen en separat del, så maskinen er adskilt i 3 komponenter. Derudover er der også et butterfly-låsesystem, hvor bladholderen slet ikke fjernes.

For at forstå, hvilken indstilling der er bedre at vælge, og om det er værd at begynde at bruge en t-formet barberkniv overhovedet, bør du lære om fordelene ved sådanne maskiner over andre systemer og finde ud af, hvordan man bruger dem.

Fordele og forskelle i T-formede maskiner

Moderne mænd, der har mulighed for at vælge imellem et stort udvalg af forskellige maskiner og barbersystemer, vender sig i stigende grad til den klassiske version og foretrækker t-formede barbermaskiner. Dette sker af flere årsager:

 • konsekvent barberingskvalitet, glat og blød hud i slutningen af ​​hver procedure
 • omkostningseffektiv vedligeholdelse, fordi bladet er meget billigere at købe end en flytbar kassette med tre eller fem blade;
 • Maskinens kvalitet, driftssikkerhed, systemets enkelhed;
 • Efter traditionen og ønsket om at se imponerende ud, har selv de moderne T-formede barbermaskiner trods alt "tidernes ånd".

En vigtig forskel mellem den klassiske maskine og moderne plastik og silikone barbermaskiner er, at universalbladet kan placeres i en model af enhver mærke og værdi. Konventionelle maskiner har individuelle fastgørelsessystemer og afhængighed af udskiftelige kassetter i en bestemt virksomhed og kategori. Samtidig er kvaliteten af ​​barberingen ikke ringere end moderne maskiner med flydende hoveder, eller endda elektriske barbermaskiner og trimmere.

Hvordan vælger man en god T-formet maskine

Efter at have besluttet at købe en klassisk barberkniv, er det vigtigt at forstå, hvordan de adskiller sig selv, hvilken indstilling der vil være optimal for en bestemt mand, og hvilke egenskaber maskinen skal have for at vare i lang tid og give et godt barberingsresultat. Ved køb er det vigtigt at være opmærksom på sådanne nuancer:

 • Materiale til fremstilling af håndtag og hoved - det er bedre at tage rent metal, rustfrit stål, det er stærkere og vil vare længere;
 • ergonomi af håndtaget - det skal have korrugeringer eller gummiindsatser for at undgå at glide i din hånd
 • enkelhed i design og bekvemmelighed ved at ændre bladet - du skal prøve, hvordan man fjerner topdækslet, hvor nemt det er at sætte et nyt blad;
 • omkostninger - det er bedre ikke at spare på en t-formet barbermaskine, især da dette køb i sidste ende betaler sig meget hurtigere end en konventionel moderne maskine;
 • barbermærke eller firma - det er bedre at købe en god mærke maskine en gang og nyde dens kvalitet, bekvemmelighed, udseende i mange år.

T-formede mænds barbermaskiner kan købes i almindelige butikker eller på internettet. At kende deres egenskaber og egenskaber, vil det være nemt at vælge den optimale model.

Top T-Shaped Maskiner til mænd

I dag er antallet af mærker og firmaer, der producerer klassiske maskiner, så stor, at det ikke er nemt at vælge en mulighed blandt denne sort. Derfor er det værd at overveje bedømmelsen af ​​de bedste barbermaskiner, sammenligne deres parametre og træffe den endelige beslutning. I vurderingen af ​​de mest populære mærker var:

 1. Merkur 42C er praktisk, enkel, pålidelig og holdbar. Komfortabelt i hånden og giver fremragende kvalitet barbering.
 2. Fatip Piccolo - det italienske selskabs barbermaskine efter 60 års eksistens fortsætter med at producere produkter af høj kvalitet og smukke. Maskinen er kendt for mændens glathed, sikkerhed og bekvemmelighed.
 3. Gillette - lederen i produktionen af ​​værktøjsmaskiner og barbersystemer, glemmer ikke klassikerne og giver alle mænd mulighed for at nyde fordelene. Den T-formede maskine er kendt for sin pålidelighed og brugervenlighed.
 4. Weishi 9306-FL er en billig, men stilfuld maskine med god vægt og nem positionering i din hånd. Skærer helt og holdent alle hænger og trug af hagen, og kvaliteten af ​​designet sikrer langvarig brug.

Selvfølgelig er markedet også til stede i mange andre modeller og sorter af T-formede barbermaskiner. For tillid til valget kan du spørge råd fra mænd, der allerede bruger denne enhed eller læse brugeranmeldelser.

Sådan bruger du en klassisk barberkniv

For de unge, der lige er begyndt at barbere, og mænd, der har besluttet at skifte fra den sædvanlige til den klassiske maskine, vil den første gang ritualen være usædvanlig og endog ubehagelig. Det t-formede barbermaskine skal trods alt vænne sig til og tilpasse sig. Ud over maskinen skal du have sæbe eller barberskum, men nogle mænd foretrækker stadig at bruge en lille børste til at påføre den på huden.

Før du barberer huden, er det ønskeligt at dampe. For at gøre dette skal du bruge et håndklæde gennemblødt i varmt vand. Derefter påføres skære skum på huden, så det dækker hele overfladen, der bliver barberet. Et godt lag af skum bliver en slags buffer mellem huden og bladet og beskytter overfladen mod skader. Ved hjælp af en t-formet barbermaskine er det vigtigt ikke at skynde sig og gøre alt omhyggeligt, især de første par gange.

I barberingsprocessen er maskinen bedre at holde spidsen, så trykket bliver blødt og simpelt, og glideren er uhindret. Efter hver bedrift har hovedet på huden, skal det vaskes af skum og hår, især hvis hårets længde på hagen var signifikant. Dette vil hjælpe med at undgå nedskæringer og skader.

Mænd, der længe har brugt t-formede maskiner, hævder, at den mest behagelige vinkel af barbering er 30 grader. Men i færd med hårfjerning, vil hver bruger forstå, hvordan det er mere bekvemt og lettere at barbere børsterne.

Efter barberingsproceduren skal det resterende skum vaskes af med vand og sørg for at anvende en lotion eller creme til huden for at blødgøre huden, forhindre betændelse og beskytte epidermis. Værktøjet skal have mulighed for at tørre, men i øjeblikket kan man tage sig af barbermaskinen. Det er bedst at demontere alle komponenterne og vaske dem separat. Derefter skal dele tørres og monteres igen, så kan barbermaskinen sættes i stand eller sættes i et specielt tilfælde.

Således forbliver t-formede razorer relevante i dag, og deres sort og typer tillader hver mand at få den bedste mulighed for sig selv. Brug af en klassisk maskine er forskellig fra det sædvanlige, men ved træning kan du opnå maksimale resultater og glat hud.

Healing creme eller salve til intime områder

Sådan barberes for første gang