Sikkerheds barbermaskine - Hvis den ikke er klar til det farlige

Hilsner venner! Denne artikel er relevant ikke kun for dem, der barberer, men også for dem der har skæg! Hvorfor?

Skægget er forskelligt, og i de fleste tilfælde skal du opretholde dit skæg i en præsentabel form (linje af kinder, hals, konturer på hagen osv.)

I løbet af de sidste 100 år har teknologien drastisk ændret vores liv, for det meste til det bedre. Men med hensyn til barbering er det ikke så simpelt. I den moderne verden tages ledende stillinger ved barbering ved hjælp af barbermaskiner med udskiftelige patroner. Det er værd at anerkende, det er praktisk. Men alt er ikke begrænset til bekvemmelighed, ikke? Lad os se.

En barberkniv er forfader til moderne barbermaskiner. Men der er betydelige forskelle.

Fordele og ulemper ved en moderne og sikker barbermaskine

Moderne barbermaskine eller trimmer

 • De sparer meget tid. Hvis du for eksempel er forsinket, og du har ikke tid til en god barbering.
 • De kræver ikke særlige færdigheder og sikkert. Selv et barn kan klare det.
 • De barberer næsten enhver tykkelse, ikke engang et meget langt skæg. Her vil en farlig barberkniv klare det (dette er nok den vigtigste fordel ved moderne barbermaskiner).
 • Blækpatroner er ikke billige (for omkostninger ved pakning af patroner kan du købe et stort antal blader til en sikkerheds barbermaskine)
 • Har brug for el eller batterier (i tilfælde af trimmer)
 • Brug skum eller barbergel fra butikken (ikke så stor minus, men hvis du fortyndede barberkrem alene, så forstår du forskellen... især i prisen).

Sikkerheds barbermaskine

 • Barberingskvalitet er meget højere. Forestil dig: du skræller kartofler. Bladet fjerner skrællaget. Så det andet blad lidt mere osv. Præsenteret? Forestil dig nu hvad der sker med din hud med denne behandling. Den første kniv barberer håret, den anden lidt mere, den tredje berører allerede et tyndt lag hud osv. Plus, der er risiko for indgroede hår på grund af det faktum, at skadet hud kan vokse sammen over et hår, der er barberet meget kort.
 • Du sparer mange penge. Emballagepatroner koster dig ca. 800 rubler, for de samme penge kan du købe en pakke med 200 blade til en sikkerheds barbermaskine.
 • Du kan barbere hvor du vil, du behøver ikke en stikkontakt eller et batteri.
 • Hvis nogen ser dig med en klassisk sikkerheds barbermaskine mens du barberer, vil de straks tro at du er en ægte mand med æg (eller Badass Dude i Amerika)
 • Barbering med en lige barberkniv vil tvinge dig til at afsætte en bestemt tid til barbering. Ved hjælp af en barberkniv har du tid til dyb refleksion. På nuværende tidspunkt stopper vi sjældent for at reflektere over vigtige ting.
 • Holdbarhed. Når du bruger penge på en kvalitets barbermaskine, og det er det! Behov for kun at købe flere blade. Denne barbermaskine kan endda blive arvet.

Sådan barberes med en barberkniv

Til at begynde med har du brug for en barberbørste og en creme.

Bedre, selvfølgelig den, som du pisker dig selv, men i ekstreme tilfælde Gillette vil gøre.

Hvad er barberingsbørsten til? Det løfter hår, når der påføres cremen, hvilket giver en tættere og glattere barbering. Vi vender nu direkte til processen.

 • Sæt barberbørsten under varmt vand; hun vil blødgøre hårene. Generelt giver brugen af ​​en barberingsbørste barbering til et nyt niveau (bringer det tættere på kunst, så at sige.). Barbering børste er bedst fra badger uld.
 • Skud overskydende vand fra barberingsbørsten.
 • Skær børste med barberkrem.
 • Begynd at påføre cremen på ansigtet i en cirkulær bevægelse, der masserer huden.
 • Hvis cremen på ansigtet bliver som et skæg af julemanden - er du på rette spor!
 • Tag nu en opladet barberkniv og lav den første bevægelse ned (i løbet af hårvækst). Hold en lille vinkel, omkring 30 grader, og gør ikke en stor indsats. Raket bør falde næsten under sin egen vægt.
 • Med hensyn til vinklen på barbermaden bør du ikke være bekymret, da den er designet på en sådan måde, at du sandsynligvis vil holde den korrekt.

Efter at have barberet bevægelser på vækst af hår, kan du gøre en bevægelse mod vækst, men intet pres! Barbering mod vækst vil gøre huden jævnere.

Hvilken sikkerheds barbermaskine at vælge

Jeg bringer dig opmærksom på et par bemærkelsesværdige

Sikkerhedsskrabere

Endelig

En barberkniv er ikke for alle. Samt hårdt arbejde. Barbering med en barberkniv kræver karakter, tid, tålmodighed og omhu, men det er det værd! Hvis du er i stand til at gøre en ekstra indsats, skal du være sikker på at du bliver bemærket og værdsat.

Venner! Det er alt sammen.

Del dine erfaringer med brugen af ​​barbermaskiner i kommentarerne.

Vores læsere vil sandsynligvis være meget interessante og nyttige yderligere oplysninger om dette problem.

PS kunne lide det - abonnere og del med venner!

Dobbeltsidet barbermaskine

encyklopædi

Bedstefarens barbermaskine var meget enklere end en moderne maskine. Faktisk behøver intet at være kompliceret til denne dag.

Det er tid for mænd at huske teknologien til barbering, hvis bedste er endnu ikke blevet opfundet. Med en dobbeltsidet barbermaskine.

Nyt niveau - sikkerhed dobbeltsidet barbermaskine

Mange bruger i dag et dobbeltsidet kniv til barbering igen, og effekten er virkelig unik, og der er ikke noget bedre. Er det ikke sikkert, om et skærelag kan være bedre end dine patroner med tre zelletblade, især med deres fugtighedsgivende strimler, aloe og vitamin E? Nå, lad os se.

Dobbeltsidet barbermaskine

Lidt historie

For mange år siden var mænds frisører også engageret i barbering. Frygt for at bruge barbermaskiner på sig selv, mændene var klar til at betale fagfolk for deres velplejede udseende før de daterede og vigtige forhandlinger.

Selvfølgelig har farlig barbering sin charme...

Med ankomsten af ​​dobbeltsidede barbermaskiner kunne de barbere sig hjemme alene - det var sikrere og lettere end at bruge en lige barberkniv. Således betegner udtrykket "barberkniv".

... men alle kan klare en barberkniv

Hvordan man bruger en dobbeltskåret barbermaskine

Begyndere skal være tålmodige og begynde at barbere med omhu. Standardskrabere med udskiftelige patroner er vanskelige at skære, men med sådanne dobbeltsidede barbermaskiner kan du få et par stykker. Mange mennesker er bange for det første forsøg på barbering med et dobbeltkantet blad. Det virker mærkeligt at kalde en sådan barbermask sikkert, men det er først i første omgang. For at få tillid, anbefaler vi at læse vores tip. Brug den dobbeltskårne barberkniv som følger.

1. Fugt barberbørsten med varmt vand for at blødgøre borsterne. Generelt ved at bruge en barberingsbørste giver din barbering en ny fornemmelse (den bedste barberbørste er lavet af badgercoat). Det vil løfte hår, hvilket betyder at barberingen bliver så ren som muligt.

Top barberbørster - fra badger uld

2. Afskyd overskydende vand med en barberingsbørste. Påfør barberkrem på den fugtige overflade. Påfør cremen på ansigtet med en lille børste i samme cirkulære bevægelse som du anvender lotionen. Hvis du som følge heraf får det samme storslåede skæg, som julemanden - du er på rette spor.

Påfør masser af barberkrem til ansigt.

3. Kør en barberkniv på din kind med en hældning på ca. 30 grader.

4. Træk razeren lige ned. Ingen indsats er nødvendig - barberhåndtaget håndterer alt af sig selv.

Tag barbermaskinen ned i en vinkel på ca. 30 grader ved barberingen.

5. Tænk på noget modigt, for eksempel at du er ved at skære et træ.

6. Gentag flere gange.

Det anbefales at gøre 1-2 bevægelser på hårets vækst og en let bevægelse imod - denne teknik sikrer en perfekt glat barbering. Pas på med barbering mod hårvækst - disse er ofte indgroede hår, og de to første bevægelser langs deres vækstlinje reducerer risikoen for nedskæringer.

Fordele ved dobbeltskårne barbermaskiner

Prøv det, og du vil sige til dig selv: "Intet særligt. Intet problem. Det er usandsynligt, at du får ondt, fordi en barberkniv fuldt ud retfærdiggør sit navn: den har en anatomisk beregnet kant, der beskytter mod nedskæringer i de fleste tilfælde.

Sikkerheds barbermaskine har en anatomisk beregnet kant, der beskytter mod nedskæringer.

Du ved nok ikke, hvorfor mænd nogle gange skal holde stykker toiletpapir her og der. Det kom ikke til dette, men nogle gange er det umuligt at gøre uden ruhed: her og der fra tid til anden vil du bemærke små fejl, for eksempel udragende hår. Nå, hvor er sandheden, spørger du? Alle artikler på internettet råber ivrig efter at barbering med dobbeltside blade overgår selv de vildeste forventninger...

Over tid vil du forstå - ingen bedrager dig, alle havde ret, du skal bare hænge af det. Øv og øv igen. Effekten af ​​barbering med dobbeltsidede knive vil helt sikkert blive værdsat af andre, og hver gang resultatet vil virke bedre end det foregående. Hvis en kvindes hånd rører ved din kind og hun kan lide det, er du på rette spor.

Kvinder vil helt sikkert sætte pris på din nye barberingsteknik.

Fans af barbering med sikkerhedsskrabere med dobbeltklinger kommer snart til en slags nirvana. Ingen ruhed, udskæringer og indgroede hår. Og selvfølgelig vil testen for glat hud passere dig til den højeste score.

Med en barberkniv - ingen hårde kanter, skær og indgroet hår!

Dette ligner meget forskellen mellem en købt og skræddersyet kostume - indtil du prøver på en, der bliver skræddersyet og tilpasset dig, vil du ikke mærke forskellen. En dobbeltkantet barbermaskine er et lignende kostume lavet til dig. En sådan barbering vil gøre den kedelige pligt en forfriskende ritual: mange kan ikke vente på muligheden for at skure barberingsbørsten og pryder glatheden af ​​barberknivenes anden bevægelse over huden.

Barbering med dobbeltklinge og pensel kan være et behageligt ritual.

Hvis du vil være med i kredsen af ​​elskere af barbering med et dobbeltside blad, husk: denne barbering tager mere tid, især først. Men når du sætter din hånd på, kan du konkurrere i hastighed med elskere af engangspatroner.

Forskellen mellem en kassette barberkniv og en dobbeltskåret barbermaskine

Der kan være en situation, hvor du har travlt eller endda beslutter at oprette et forsøg, der sammenligner en dobbeltsidet kniv og en treknivsmaskine, er enig i at give sidstnævnte en chance.

I kampen mellem den nye teknologi og den klassiske stil vil alting ikke være glat: barberingsprocessen vil helt sikkert ligegyldigt, selv lyden vil virke ubehagelig for dig. Du kan barbere hurtigt og nemt, men kompromiset om kvalitet er usandsynligt at appellere til dig.

Ganske vist er barberingskassette ikke sådan affald. Barbering med dem vil være hurtig, men ikke så hurtig som med en elektrisk barbermaskine. Fra tid til anden må mange bruge dem, hvis det er nødvendigt at gå hurtigt ind på arbejdsproblemer, og der er ikke nok tid til en højkvalitets barbering. De er nemme at bruge og sikre. Dette er deres største fordel - hvis du ikke skar halsen med dem som teenager, bør ingen være forsigtige med et sådant resultat.

Den eneste god kvalitet barbermaskine med udskiftelige patroner er evnen til at barbere en alvorlig børste, selv skæg.

Kassettebeholderen kan håndtere både lange stubbe og skæg

Dette er den eneste situation, hvor dobbeltsidede blade ikke hjælper: Hvis du ikke har barbert i fire dage, vil de give dig ubehag og endda smerte. Når du vender tilbage fra ferie, vil din første barbering sandsynligvis være med en maskine. Først efter at du slippe af med børstehårene, kan du gå videre til denne regelmæssige barbering med en børste og et dobbeltkanten.

Til barbering med værktøjsmaskiner er færdigheden ikke vigtig, men de koster penge: Du kan lægge omkring 800 rubler til otte Mach 3 kassetter, og du kan købe 100 superthin dobbeltsidede blade for kun hundrede eller to!

Udover at en barberkniv er smuk og effektiv, er den også billig.

Ud over vittigheder, for en tredjedel af prisen, få en barbering, som hverken dig eller din kæreste vil glemme!

Det samme gælder for batterier. Har du et batteri kam? Nej, det gør et fremragende arbejde alene og med deltagelse af højkvalitets hår styling gel. Her og barbermaden vil klare sig uden batterier. Point.

Normalt barberer mænd deres maskiner med en creme eller barbergel fra et rør under tryk - kan du ikke se, hvordan dette stof klumper dine porer? Derudover gør det ikke fugt. Og fra hvad det er lavet, vil du bare ikke tænke. Men normalt skum eller barberkrem, som du pisker selv og fugtiger huden bedre og er billigere og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Barberkrem klæber ikke porer og fugter huden

Derudover sparer barbering med et dobbeltsidet kniv dig fra indgroet hår! Hvordan? Forestil dig at du peeling kartofler: bladet skærer af det øverste lag. Hvad hvis din peeler har to knive? Det andet blad skærer lidt mere end det første: På denne måde skærer du og smider vitaminer! Og hvis du bruger seks blade? Forestil nu dit ansigt i stedet for denne uheldige kartoffel. Mest sandsynligt er et blad nok til dig.

Hvorfor en dobbeltskåret barbermaskine er virkelig cool

Når en mand ønsker at føle sig kold, går han til gymnastiksalen for at svinge muskler. Og hvis du vil føle det cooleste, barbere sig i brusen på dit værelse med et ægte dobbeltsidet blad, der slår skum som hjemme. Det er som en stigning i belastningen, som du med succes klare.

Folk respekterer altid den, der barberer på den klassiske måde. Barbering med dobbeltsidede blade kræver mere tid og kræfter, men indsatsen vil vende tilbage til dig hundrede gange. Hvis du ikke er i stand til at gøre en indsats for at passe dig selv og dit udseende, skal du ikke forvente nogen favoriserer fra dem, der er klar til en sådan indsats.

Sikkerhedsskrabere: Hvad er disse barbermaskiner?

Det er svært at argumentere for, at hvert år fremskridt hurtigt ændrer vores liv. Men hvis vi taler om barbering, så kan der ikke være et konkret svar til det bedre, vi har gjort fremskridt eller ej. Til dato tager primacy blandt barbermaskiner maskine med udskiftelige patroner. Den er nem at betjene og kan genbruges.

Hvis du ikke begrænser dig til en bekvemmelighed, men også tænker på kvaliteten af ​​barberingen, så er der ingen lige sikkerheds barbermaskine med udskiftelige knive. "Bedstefarens maskine" er meget enklere og mere praktisk at bruge med, hvad der fungerer perfekt, så du behøver ikke at komplicere dit liv.

Sikkerhedsskrabere

Hele strukturen består af et håndtag og bunden af ​​hovedet og dækket. I dette tilfælde er der to typer T-formede barbermaskiner: mekanisk og normal. Den første sort omfatter modeller, hvor komponenterne skrues eller snavses af, og den anden er sommerfuglskraberne, hvor hoveddækslet til udskiftning af bladet åbnes automatisk.

Historien om

For mange år siden skærer mænds frisørsaloner ikke kun deres hår, men også barberer. Det var barbermaskinens barbermaskine, der hjalp mænd til at se perfekt ud på en dato eller et vigtigt møde. Selvbetjening barbering kniv hjemme, flertallet af mænd frygtede.

Hvem opfandt sikkerheds barbermanden? Den første sikkerheds barbermaskine så lyset i begyndelsen af ​​det 20. århundrede i Amerika. Hendes forælder var kong Gillette. Designet af den første model var meget simpel og strålende på samme tid. De første sikkerhedsskrabere bestod kun af to komponenter, nemlig fra håndtaget og kammen, som blev skruet på håndtaget. Det var mellem disse to dele og fast bilaterale skarpe blade.

På et tidspunkt hvor alle mænd kun brugte barbermaskiner til barbering, var det en rigtig sensation at skabe en sikker maskine. For at effektivt bruge en barberkniv tog meget tid og poleret teknik, men i dette tilfælde var resultatet en glat hud uden nedskæringer og irritationer. På få år efter opfindelsen af ​​den T-formede maskine blev der solgt næsten 15 millioner eksemplarer, og en æra begyndte, hvor det var uanstændigt at dyrke et skæg, og pænt skævede mandlige ansigter blev moderigtige.

værdighed

Den allerførste fordel ved denne barbering er baseret på det faktum, at et anatomisk beregnet ansigt, der berører huden så tæt som muligt, minimerer muligheden for nedskæringer.

Efter at manden har fået det godt og er godt opmærksom på barberingen med en sikker maskine, vil han sætte pris på hans assistents ydeevne. Et blad er tilstrækkeligt til at fjerne hvert hår på selve roden og for at opnå et glimrende resultat uden deres efterfølgende indtrængen, tørhed og irritation af huden.

Kassetteapparater er udstyret med flere knive, som sammen med børstehårene fjerner det øverste lag af huden og jo mere passerer jo større er sandsynligheden for irritation. For dyre kassetter går der næppe nogen tidsmæssige ændringer, hvilket medfører skade og hudirritation, hvilket elimineres ved brug af en T-formet maskine.

En anden god fordel er at spare. En regelmæssig kniv koster meget mindre end en standardkassette, så regelmæssig udskiftning af kniven fører ikke til et stærkt slag på budgettet.

mangler

Nogle producenter kan spare og bruge i fremstillingen af ​​deres modeller komponenter af lav kvalitet - dette fører til deres hurtige fiasko. Også for den T-formede barbermaskine kræver særlig pleje, som bidrager til det varige arbejde, hvis den nødvendige pleje mangler, så er der intet at synde, at kvaliteten af ​​barberingen bliver lav. Det automatiske system kræver effektiv skylning efter brug, ellers bliver alle hår og snavs ikke fjernet, hvilket resulterer i maskinbrud. Denne slags barbermaskine har simpelthen ingen andre ulemper.

Hvorfor hedder sådanne barbermaskiner sikkert?

I sammenligning med en barberkniv fortjener en T-formet maskine navnet sikkert. De første forsøg på at bruge en dobbeltsidet barbermaskine kan naturligvis føre til flere nedskæringer, men det er kun første gang. Hver mand skal føle sin hud og sætte den optimale bevægelsesretning. Resultatet er en perfekt glat hud efter barbering. Uden irritation og nedskæringer vil enhver forstå, hvorfor sådanne barbermaskiner hedder sikkert.

Hvordan barberes med en barberkniv?

Sammen med maskinen skal du købe en barberbørste, som er et uundværligt redskab i ren barbering.


Gør ansvarlig for udvælgelsen af ​​barberingsbørsten, hvilket gør barberingen mere effektiv. Det er bedre at købe et tilbehør lavet specielt til badgeruld.

 1. Fugt barberbørsten med varmt vand, som blødgør børsterne. Påfør shaving gel på det og skum på huden i en cirkelbevægelse. Denne procedure hjælper med at skabe et fluffy skum, som yderligere vil hæve hårene, hvilket gør barberingen mere ren.
 2. Vi installerer barbermaskinen med et skæreblad til kinden i en hældning på 30 grader og gør glatte bevægelser nede. Du bør ikke trykke på huden. Alle bevægelser skal være lette uden ekstra tryk.
 3. Barberingsproceduren gentages flere gange for at afskære alle de savnede hår helt.

Udskiftning af blade (Walkthrough)

Afhængigt af bladets kvalitet er det nok til 3-8 barberingsprocedurer. Derefter begynder en sikkerheds barbermaskine med udskiftelige knive at trække håret, og barberingsprocessen selv bliver ubehagelig.

Dette er et direkte signal om at det er tid til at udskifte bladet.

 1. For at ændre det skal du demontere strukturen og løsne det hoved, som kniven er fastgjort fra håndtaget.
 2. Mens du skruer af håndtaget, skal du holde de andre dele af maskinen med din brugte hånd.
 3. Træk den brugte kniv ud og sæt en ny mellem hovedet og monteringen.
 4. Efter at være sikker på at alle hullerne i barbermaskinens dele passer, kan det snoet blive.
 5. Den nemmeste måde at udskifte bladet på i en automatisk maskine. For at gøre dette skal du bare dreje knappen flere gange for at åbne låget, trække det gamle blad og udskifte det med en ny.

Når du trækker skærbladet ud, skal du tage det forsigtigt af de sidehærdede kanter for at fjerne hudskader på fingrene.

Hvordan opbevares?

Skyl grundigt efter hver brug. For at gøre dette er det nødvendigt at demontere strukturen, skylle alle dens dele og tørre dem separat. Situationen er sværest ved at rense sommerfuglen, som ikke er helt adskilt, den skal skylles godt under rindende vand og rystes godt af det resterende vand.

Hvis barbermaskinen er foldet op våd, kan den forårsage rust og reducere dets levetid. Det er vigtigt at holde maskinen på et tørt sted, helst på et specialstativ i en suspenderet tilstand, så delene ikke kommer i kontakt med andre aggressive medier.

Skader det huden?

Det kan siges, at hver bevægelse af bladet barberer renere og fjerner det øverste lag af huden. Derfor beskadiger kassetter med tre eller flere blader huden mere end en barberkniv med et skarpt nyt blad.

Historien om barbering er lang, så den moderne form af den T-formede maskine blev skabt under hensyntagen til alle funktionerne i et mandligt ansigt. Vinklen af ​​kontakt med huden er også i stand til at modstå korrekt uden nogen indsats. Med forbehold af teknikken til barbering kan der ikke være skader på huden.

Til sidst vil jeg gerne bemærke, at ikke alle kan bruge en barberkniv. Nogle har ikke tid nok, andre ønsker at passe på maskinen. Under alle omstændigheder involverer en razors historie en nøjagtighed fra en mand og tåler ikke hast. Kun gutter med karakter vil kunne bruge dette tilbehør til barbering, men det vil sandsynligvis give særlig opmærksomhed fra det svagere køn!

Test: sikkerheds barberkniv mod moderne maskine

Tidligere generelt har vi allerede sammenlignet forskellige typer barbermaskiner. Nu bevæbnet med en populær moderne maskine og en god sikkerheds barbermaskine, besluttede vi at sammenligne disse to værktøjer og besvare det ret almindelige spørgsmål: hvilken af ​​dem er bedre i praksis. Prøven blev udført i tre faser: en daglig barbering, en to-dages stubbbarbering og en tre-dages stubbbarbering eller længere.

Udvælgelse af objekter til test

Så til testning tog vi: En af de mest populære og teknologisk avancerede modeller af Gillette Fusion ProGlide Power, velkendt og velbevist blandt brugere af T-maskiner, Merkur 37C-razeren og testemnet med tykke og stive børster. Bladene til sikkerheds barbermaden var japanske fjer.

Sikkerheds barbermaskine

Merkur 37C-maskine blev valgt på grund af dens største fordel - den "skrå" snit - bladet i barberhovedet er placeret i en lille vinkel, hvor henholdsvis håret er barberet. En sådan barberhøvler barberer mere effektivt end den klassiske straight cut-version. På den anden side er huden mere udsat for nedskæringer. Brugen af ​​en sådan barbermaskine er berettiget i vores tilfælde - barbering tykke og stive børster. Men for mange mænd med en blød og mindre tæt børste, ville det være berettiget at bruge en blødere glat knivskarber.

Den samme faktor i et tykt og hårdt skæg afgør valget af de japanske fjerhøjrørskiver - de skarpeste blader, der er tilgængelige på markedet - da de mere tilgængelige Personna eller Derby-blade ikke giver en lige så glat barbering i vores tilfælde.

Moderne maskine

Den gennemprøvede Gillette Fusion ProGlide Power-maskine bruger udskiftelige patroner med fem knive og er udstyret med en vibrationsmotor. Måske er det så populært og berømt, at det ikke behøver en særlig beskrivelse. Bemærk, at producenten placerer ProGlide Power blades som den skarpeste inden for rækkevidde (vi overvejer ikke ProShield, da de ikke er så almindelige på tidspunktet for denne artikel).

Fremstilling af skum og barbering

Før barbering med begge maskiner blev børsterne udstødt med varmt vand og påført med forkrem. Ved barbering med en Gillette-maskine blev der anvendt en gel fra samme fabrikant. Og til fremstilling af barberskum med Merkur-maskine blev der brugt et sæt Proraso-creme fra en rød linjal, en skål til at slå skum og en klassisk pungebørste (Best grade).

En dag børster

På den første dag af forsøget, efter skummende vores guinea til direkte sammenligning barberet halvdelen af ​​hans ansigt vibrerende Gillette ProGlide Power, og den anden maskine Merkur 37C med knive Feather.

 • Ved barbering følte Gillette minimal modstand, men huden forblev fuldstændig glat. Generelt var barberbevægelsen let og glat.
 • Merkur med et meget skarpt blad Feather krævede en meget mere forsigtig, for ikke at skille sig selv ved et uheld, men barberingsprocessen tog mere tid.
 • Efter barbering var resultaterne på begge sider næsten identiske, hvilket også blev bekræftet af testpersonens kone, der udtalte, at der ikke var nogen forskel
 • I løbet af de næste fem dage var barberingsresultaterne af hver af maskinerne helt tilfredsstillende, selv om både Gillette-bladene og fjederbladet begyndte at miste deres skarphed.

Som et resultat viste begge maskiner med en daglig barbering sig fra den bedste side. I dette tilfælde vinder Gillette ProGlide Power klart i hastighed, da der ikke var fare for et snit, og selve knivene ikke er så skarpe som Feather.

To dag børster

Den næste fase af testen var komplikationen af ​​opgaven - efter hver barbering voksede de to dage børster ud ", hvorefter barberingsproceduren blev gentaget i samme rækkefølge. En ny ProGlide Power-patron og et nyt fjerblad blev brugt til barbering.

 • "Frisk", lige ud af æsken, bevægede Gillette ProGlide Power-patronen stille gennem børsterne uden at klæbe sig, ligesom fjederbladet i Merkur-maskine gik som en kniv gennem smør.
 • Gillette patronen var nok til tre fuld længde barbering af to-dages stubben, for fjerde gang barberingen medførte ubehag.
 • Blades fjeder varede fem gange.

I denne del af forsøget tog en barberingsproces omtrent samme tid, da Gillette tog flere passerer for at barbere nogle områder. Nederste linje: begge maskiner klare sig lige med opgaven.

Tre dage og længere børster

Nu er det tid til at finde ud af, hvordan begge barbermaskiner kan klare tykke, tre, fire eller fem-dagers stubbe.

 • Den "friske" patron af Gillette Fusion ProGlide Power klarte næsten ikke denne opgave uden den ubehagelige fornemmelse, som ofte kaldes "trækker håret", selv når det fremmes med glatte små slag.
 • Ubehag steg i forhold til antallet af dage mellem barberingen. Gillette har ikke kun praktisk taget trukket hårene ud af det eksperimentelle skæg, hvilket forårsager ubehag, men også øget hudirritation, som følge heraf var denne del af forsøget forbi.
 • Senere blev et par Merkur + Feather brugt til barbering af de smukt voksne børster, der stadig glat og ubesværet klare opgaven og efterlod glat hud med minimal irritation.
 • Men de tre barbering af et fem-dages skæg med fjærens stål blev grænsen for bladet - efter det mistede den skarphed, der var nødvendig for en anden behagelig barbering.

Så i denne runde blev der en klar sejr for tandemet af Merkur 37C og Feather, samt i det hele taget efter testen. Med en daglig barbering vinder Gillette ProGlide Power helt sikkert i barberingshastighed. Men hvis du barberer oftere, eller hvis du har tykke og stive børster, så er det ikke sandsynligt, at en moderne maskine vil være en god mulighed.

Glem ikke om så vigtige øjeblikke som irritation efter barbering, metoderne til kamp, ​​som vi allerede har skrevet: fem knive Gillette tilsyneladende skade huden mere end selv to eller tre omgange med en sikkerhed barbermaskine med et enkelt blad. Også billige geler og skum fra dåser tørrer huden og beskytter næsten ikke mod irritation. Dette er især vigtigt for ejere af følsom hud - og hvis du er vant til at barbere hver dag, så er det endda en "enklere" barberkniv, som en af ​​Parker-modellerne, et bedre valg.

Om finansiering

Frem til dette punkt har vi kun fokuseret på kvaliteten af ​​barberingen. Men lad os overveje den finansielle side af problemet (priserne er angivet ved skrivning af denne artikel i foråret 2017). Lad os starte med startpakken uden at tage hensyn til lageret af knive eller patroner samt efterberøringsprodukter. Og på baggrund af det faktum, at med et blad og en patron du let kan barbere et gennemsnit på 5 gange, lad os estimere flere globale omkostninger.

Beskrevet som ovenfor sæt for en sikker barbering, bestående af maskinen Merkur 37C ($ 43), til to creme emballage barbere et års brug ($ 12), skålen ($ 14) og en vatpind ($ 21) vil koste mere "runde" sum 90 $, det vil sige tre gange dyrere.

Ved første øjekast er valget ikke til fordel for en sikker maskine.

Som følge heraf ser vi, at omkostningerne ved hjælp af forbrugsstoffer - blader og patroner - ubetinget taler for den første, som desuden giver det bedste resultat ved barbering. Og den høje "down payment" vil snart betale sig ikke kun økonomisk, men også i kvalitets- og barberingsfornemmelser.

Omkostningerne ved barbering er også til fordel for fløden - det bruges sparsomt, og to rør af "hoved" varer i et år. Tilbage til de T-formede barbermaskiner er der mere overkommelige modeller af sikkerheds barbermaskiner, hvilket vil reducere den indledende investering, ikke ringere i kvalitet til vores eksperimentelle maskine Merkur.

Men hvis det ikke er nok, så tænk på det faktum, at brugte knive producerer betydeligt mindre snavs end Gillette patroner, hvilket er et plus i retning af økologi.

anbefalinger

Sammenfatning af de endelige resultater går sikkerhedsmaskinen i forhold til Gillette-barbermaskiner med hensyn til barberingskvalitet, meget mindre hudirritation og langsigtede økonomiske problemer (T-formede barbermaskiner er meget holdbare med ordentlig pleje).

Men hvis hastigheden af ​​barberingsproceduren er vigtig for dig, og du barberer hver dag og / eller ikke ejer nogen stive børster - Fusion ProGlide er dit valg. Hvis du ofte rejser med fly med kun håndbagage, kan du ikke tage bladet til en barberkniv, det er præcis hvad Gillette-maskinen vil gøre for dig.

Sikkerheds barbermaskine med udskiftelige knive

Fra år til år på Picaba, nej, nej og igen vil det bryde igennem til nogen til åbenbaringer - de siger, at Gillette var helt forvirret med sine priser (stadig i et helt århundrede med kroge eller ved skurk blev de næsten monopolister). Og som en logisk fortsættelse begynder agitation for klassiske maskiner.

Men bagholdet - omkostningerne ved "normale" maskiner (metal, nødvendigvis fra Tyskland, med justerbar vinkelvinkel med "højre" vagt, klaring, spænding, bladoverhæng osv. Osv., Så alle folkene starter fra et par eller tre tusind rubler (den mest zashkvar blandt "connoisseurs") og slutter ikke overhovedet.

Nå, så kan du selvfølgelig læse srach i kommentarerne. Vis dudes som barberer i 5 år med en elektrisk barbermaskine og deres normer generelt. Dudes der ikke barberer overhovedet og de også, normer. Dudes, som foragter tiggerne, der forsøger at redde på barberingen. Dudes, der er meget stramt rejste æstetikere, der ikke genkender noget undtagen en barbermaskine til 20 tusinde, som de omhyggeligt skærpe Regel på et særligt læderbælte, og send denne barbermor til barnebarnet.

Og her sidder du sådan, kigger på, hvad fyrene anbefaler med erfaring - og noget går slet ikke ud. Nå, måske, om to eller tre år, hvis vi lever. Og de kører stadig noget om vatpind, kopper, skatter, prescious, avtersheyva, alun.

Hellige lort! Åh, alt dette fuck! Det er nemmere at få padden af ​​og igen tage denne fucking cassette af fusion progled power, er det forkert, en fleksibel med ti blade på den ene side, tre på den anden og et batteri mellem dem. Nå eller den gode gamle Mach 3, som reklamens fokus har flyttet til (men nu er det flyttet fra den lave priskategori til den midterste - den mest populære). Nå, eller nemmere at gå for at tørre din gamle elektriske barbermaskine. Nå, eller grin på skurkenes ansigt, strøg hans skæg. Og derfor, for at fortsætte med at tænke på, at måske en dag, alle sammen, vil de nå deres hænder, måske vil jeg prøve.

Så hvis fix-ideen allerede er begyndt at krybe ind i dit hoved - lad det gå - du vil sove bedre. Tag et kig på butikkerne, på samme marked (hvor den hornede djævel kan købes) og gaffel ud for 200-300 rubler bare til et sådant sæt (Achtung, reklame!)

Alt. Intet mere. Dette er et startsæt, hvor vi har tabt alt, hvad du har brug for og efterladt det mest nødvendige. Hvorfor denne? Selvfølgelig er min mening subjektiv, men stadig.

Først og vigtigst er dette den bedste maskine fra det samlede strandsegment. Hvis du ikke kan lide det, kast det væk (giv det til bedstefar) og glem denne ide som et mareridt. Al denne forvirring med knive er ikke for dig. Sådanne oplysninger og kun 200-300 rubler, og ja endda et stykke plastik med metal i appendagen. Vidunderlig aftale.

For det andet leveres pakken med fem gode knive, og du behøver ikke at bryde hjernen over deres valg. Forresten er valg af knive en rent individuelt ting: de, der har halvdelen af ​​internettet på kogende vand, kan ikke lide dig overhovedet. Heldigvis er sortimentet af disse knive bredt, prisen er lille - de tog fem forskellige pakker til 30 rubler hver og sammenligner dem.

For det tredje er denne særlige maskine lavet af god plastik, metal for vægt hældes inde i håndtaget. Håndtagets længde er sammenlignelig med længden af ​​håndtaget på maskiner med udskiftelige kassetter (for andre T-maskiner er håndtagets længde meget kortere). Generelt er alle betingelserne for en "smertefri" overgang fra din sædvanlige kassette til bladet.

For det fjerde kan stramningskraften justere vinklenes vinkel i små grænser. Men hvis du beslutter dig for at eksperimentere.

"Kan hun barbere hendes æg?" kan, en gang hver.

"Hun kunne skære sig som en fuck!" Det er ikke uden grund kaldet "sikkert". Vaughn, selv plakater, der var inspirerende.

Tåbeligt kan du selvfølgelig afskære en finger med et papir. Hvis du selv efter at have kigget på et par træningsvideoer i tyrnet, ikke kunne barbere uden klip efter flere forsøg - du forlader denne sag ud af skadeens vej. Nok af os og en Kisa Vorobyaninov.

"Hvad mere video og se?" - kun hvis du er fuldstændig håbløs eller foretrækker at forsikre lige i tilfælde.

Nå, det er alt sammen. Talte ud Og der allerede, hvis du poprerer, kan du komme med penslerne med cremer. Bare husk, hvis du lægger en barbering på dit ansigt, og det er prikker og generelt ubehagelige fornemmelser - dette er en dårlig barberingsbørste. Giv det til din bedstefar - han er ligeglad.

Farlig barberkniv med udskiftelige blade

Kender du mange måder at undgå barbering, der ikke er meget nyttigt for huden? Der er dog situationer, hvor der ikke er nogen anden måde at fjerne uønsket hår på. Det er vigtigt at vælge den rigtige kvalitetsskraber, som varer lang tid. Præference er bedre at give modeller med udskiftelige blade.

Hvad er en farlig shavette razor

Barbering er en integreret del af mændens værelse. Selv om en række skæg er på mode nu, kræver de også særlig pleje. Ofte bruges en barberkniv med udskiftelige knive til korrektion. Dette er en kompleks enhed, der hviler på et træhåndtag, og det skarpe blad er ikke beskyttet af noget. Ifølge de fleste mænd, for effektiv barbering nok til at holde på ansigtet kun én gang.

Den ubestridelige fordel ved en barberkniv med udskiftelige knive er, at den praktisk talt ikke kan blive ubrugelig. Du vil købe nye knive, og du kan nemt spare barbermaden i flere år, eller endda videregive den til din søn eller yngre bror. Hvis du vælger en model uden udskiftelige knive, skal den skærpes en gang om ugen, men det vil stadig leve meget lang tid.

Lige barbermaskiner leveres med udskiftelige eller permanente knive. Moderne mænd anser den første mulighed mere bekvemt, da det minder om enheden af ​​en klassisk sikker maskine. Derefter kan du vælge kvaliteten af ​​stål og træ, formen på håndtaget, vægten af ​​barbermaden. Der er dyre modeller, der bruges af fagfolk i barberbutikker eller fashionable barbershop, men der er også lette muligheder til brug i hjemmet.

enhed

En barbermaskine med udskiftelige blade (den såkaldte "shavetka") ser ud som en klassisk farlig, men det er meget lettere at bruge. Bladet forbliver glat, barberede hår er ikke tilstoppede mellem pladerne, så denne enhed er nem at bruge. Det er ikke nødvendigt at skære en barbermaskine, og en mand behøver ikke bruge store penge til at købe varer til at passe hende: en klassisk barbermaskine kræver en rem til at rette bladet, sten til slibning og specielle pastaer.

Razor knive

Hvis du har en barbermaskine med udskiftelige knive, behøver du ikke købe nogen specielle "dele". I den kan du bruge de samme dele som til en konventionel maskine. Men for nogle modeller bliver du nødt til at vælge specialformede knive, som sælges i sæt med barbermaskine. Husk, at når du er monteret med et sådant blad, kan du skære dig selv meget dårligt, så du skal være opmærksom på hygiejneprocedurer og efterfølgende opbevaring af værktøjet.

Shavette Razor Barbering

For at resultatet skal være fremragende, kræves grundig træning i barberingsteknik. Hvis du stadig ved, hvordan man barberer en barberkniv for at undgå nedskæringer og andre skader, skal du huske den første regel - du skal kun bruge dette værktøj i fred og ro. Glem ikke at lukke badeværelsesdøren: hvis hånden rykker, kan skader på huden ikke undgås.

Hvis du har fødemærker, vorter, gamle ar og andre uregelmæssigheder på dit ansigt, som værktøjet kunne fange, skal du være særlig forsigtig. Ved korrekt brug af et skarpt knivblad kan du fjerne alle hårene med en enkelt bevægelse af hånden, men overfladen skal være glat og bevægelserne skal høres. Mænd bemærker, at ved regelmæssig brug af shavtek formår man at slippe af med problemet med irritation af huden og indgroede hår på ansigtet.

Farlig barbermaskine med udskiftelige knive fra de bedste producenter

Hvis du selv vil købe en barbermaskine, så giv den bedre kendskab til kendte producenter. Der er flere:

 • Shavett. Det mest almindelige mærke, der gav et stabilt navn til lignende værktøjer. Producerer en række modeller til enhver smag og tegnebog, du kan købe færdige kits.
 • Fezer. Populært japansk firma, der producerer en række produkter til barbering. Afviger i brugervenlighed.
 • Kunstner Club. Moderigtigt japansk firma, der producerer lyse og lette razorer. Du kan bestille varer via internettet.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

I modsætning til den sædvanlige engangsmaskine kan en bænk ikke komme i nærmeste supermarked. Mænd, der vælger at bruge et sådant værktøj, bør kontakte de professionelle frisørsaloner eller frisørsalget. Du kan også finde et passende barberingstilbehør på specialiserede websites. At købe selve værktøjet koster ikke mindre end 2000 rubler. Derudover skal du afhente bladene, deres pris er ca. 500 rubler.

Barbermaskiner

Et skarpt ansigt er stadig en egenskab af det ideelle billede af en velplejede mand. Og ikke den sidste rolle i at opnå et perfekt resultat afspilles af de værktøjer, der anvendes i denne proces. Moderne barbermaskiner, som mænds personlige præferencer, er utroligt forskellige: klassiske T-formede, billige forbrugsstoffer, praktiske løsninger med udskiftelige patroner. Hvordan i denne overflod af forslag til at vælge den optimale barbermaskin? Hvad er deres forskelle, hvad er fordele og ulemper? Er der en perfekt mulighed?

Indhold:

Engangs barbermaskiner

Alle ved om den lave pris ved denne mulighed. Og det tiltrækker forbrugerne. Af de mest kendte og mest populære producenter af engangsbærere er virksomhederne Bic, Gillette og Schick. Det er, som i dag er de vigtigste deltagere i kampen for massepungens tegnebog.

Engangsmaskiner sammenligner sig positivt med konkurrenter på grund af deres lave pris.

fordele

Som barbermaskiner med udskiftelige patroner har engangsmaskiner en eller flere blade, som gør det muligt at skære håret forsigtigt på ansigtet. Men de har en række fordele, der adskiller dem fra konkurrenter. Disse fordele omfatter:

 • Pris. Det er naturligvis usandsynligt at finde noget billigere!
 • Tilgængelighed. Disposable barbermaskiner er nemme at finde, da de sælges selv i et aviskiosk eller en lille butik rundt om hjørnet.
 • Beløbet. Til en relativt lille pris får du en pakke bestående af flere maskiner på én gang.
 • Brugervenlighed. Sådanne barbermaskiner bliver en behagelig følgesvend hjemme, på forretningsrejse eller på tur. Især hvis du går på en tur, hvor overvægt ikke er velkommen. For eksempel vil du vandre et bjergopstigning med en rygsæk på ryggen, bo i en campingplads eller deltage i en regatta på en yacht der involverer lange havkrydsninger. Plast barbering her vil være den bedste løsning, fordi det er let og ikke fryser til hænderne, selv ved en temperatur på 0 grader Celsius.

Mærkeligt, og hvorfor producenterne ikke bruger den sidste fordel ved at reklamere for deres produkter? Men sjov til side! Trods alt har engangsmaskiner desværre ulemper.

mangler

 1. Sådanne maskiner bliver hurtigt stumpe. Derfor er emballagen ikke tilstrækkelig i lang tid, hvilket tvinger dig til konstant at købe en ny. Her tænker du på penge, såvel som eksistensen af ​​reelle fordele ved brug af engangsmaskiner.
 2. Kvaliteten af ​​stål og belægningsklinger er lav. Glem ikke, at dette er en engangspost! Få mennesker kan bruge disse maskiner, fordi for nogle mænd forårsager barbering irritation eller andre hudproblemer.
 3. Lette vægt af en sådan barbermaskine på samme tid bør tilskrives sine mangler. Han tvinger trods alt en mand til at presse hårdere på maskinen. Dette er nødvendigt for at opnå et stærkere greb på huden, når du barberer, og dermed et bedre resultat. Men sådanne bestræbelser igen kan føre til irritation, acne og tørhed.

Barbermaskiner med udskiftelige patroner

Dette er den mest populære mulighed, der bruger størstedelen af ​​den mandlige befolkning på planeten. Ud over det berømte reklamebureau Gillette produceres lignende produkter af andre fremtrædende producenter:

 • MUEHLE er en af ​​verdens førende producenter af højkvalitets barberingstilbehør.
 • Bolin Webb er en producent af ultramoderne formemaskiner designet i stil med klassiske engelske biler.
 • D. R. Harris er et berømt firma med mere end 200 års historie af mærket. Og også er leverandøren af ​​den engelske kongresdomstol.
 • Det italienske firma S.Quire byder på barberslibere med et moderne, undertiden ekstraordinært design.
 • Og andre.
Barbermaskiner med udskiftelige patroner kan have forskellige designs og farver.

fordele

 • Mænd tiltrækkes af anvendeligheden af ​​sådanne maskiner og kvalitetsresultater. De er nemme at bruge, giver dig mulighed for omhyggeligt at barbere børsterne. Udskiftelige patroner er udstyret med flere parallelle knive parallelt med hinanden, samt reducerer risikoen for irritation med specielle strimler med et smøremiddel, som øger hårene med et gummibånd. Alt dette gør barberingen mere grundig. Varigheden af ​​selve processen tager i gennemsnit ca. 10 minutter.
 • Blades af maskiner er lavet af højere kvalitet end i engangs modstykker, stål og har en speciel belægning. Dette giver dem bedre slip på huden og dermed en blødere barbering.
 • Ergonomi. Sådanne maskiner er udstyret med et behageligt glidende håndtag og et flydende hoved. Sidstnævnte er i stand til i barberingsprocessen at gentage kurverne i ansigtet, hvilket giver mulighed for at opnå et bedre resultat.
 • Maskiner med udskiftelige patroner er let tilgængelige, fordi de kan findes i ethvert supermarked.
 • Uden at skifte patronen forbliver barberingen effektiv til 3-4 procedurer.
 • Et stort udvalg af modeller, der er forskellige i antallet af knive, nogle designfunktioner i hovedet eller håndtaget. Dette giver dig mulighed for at købe den mest passende mulighed for en bestemt kundes behov.
 • Omkostninger. Fabrikanter producerer modeller rettet mod forbrugere med en meget anderledes tegnebogsstørrelse. Prisen på maskiner spænder fra flere hundrede rubler til titusinder. Derfor er denne type værktøjsmaskiner nydt af både almindelige borgere og meget respektable forretningsmænd. Hver i sin priskategori, selvfølgelig.
Flydende hoved og skridsikre greb tiltrækker købers interesse i barbermaskiner med udskiftelige patroner

mangler

 1. Afhængig af tykkelsen af ​​brystvækst og hårets struktur (blød eller hård, tynd eller tyk) er det nogle gange nødvendigt at lave flere pas med en barberhane til en forsigtig barbering. Dette kan forårsage irritation på følsom hud. Derfor anbefales det at købe et efterbehandlingsprodukt.
 2. Det er muligt at dyrke individuelle hår. Selvom denne ulempe er meget mindre almindelig end barbering med en engangs maskine.

MELLEM FOR OG EFTER SKAVE I ET VIDT SAMMENHED ER PRÆSENTERET I ONLINE BOWANDTIE. KVALITATIV, INDEHOLDER NATURLIG OG OMHÅNDNING AF SKINENES FÆLLES KOMPONENTER - DER SKAL DE NØDLIGT FINDE DEN IDEELLE LØSNING FOR DIG!

Classic T Shaped Machines

Det er en dobbeltsidet sikkerheds barbermaskine, hvis popularitet er steget dramatisk i de sidste par år. Især blandt mænd, der søger at skabe et individuelt stilfuldt billede. T-formede maskiner er sikre og nemme at bruge med visse færdigheder.

Klassiske T-formede maskiner giver den bedste barberingskvalitet (til venstre - åben kam, i den midterste lukkede kam, på den højre skråstang)

fordele

 • Brugen af ​​en T-formet maskine giver det højeste kvalitetsresultat i forhold til de ovenfor beskrevne analoger. Faktum er, at i løbet af proceduren dampes ansigtets hud ud, og hårene løftes. Derfor skærer bladet dem mere omhyggeligt i selve roten. Som et resultat har vi et rigtigt rent barberet ansigt, der er værd for en monark eller en ægte gentleman.
 • På grund af egenskaberne ved proceduren med deltagelse af den klassiske T-formede maskine kræver barbering et meget mindre antal bladpasser langs stubben på ansigtet. Og det påvirker gunstigt hudens tilstand, hvilket reducerer risikoen for irritation betydeligt såvel som manifestationen af ​​virkningen af ​​indgroet hår.
 • En række klassiske T-formede maskiner giver dig mulighed for at vælge den optimale model til en bestemt mand. Det er nødvendigt at tage ikke kun hensyn til den æstetiske komponent i barbermanden du kan lide, men også tykkelsen og stivheden af ​​børsterne, såvel som de individuelle præferencer hos køberen. Der er 3 typer maskiner: åben (åben kam), lukket (lukket kam), skråt (slantbar). Den første af dem klare let med tykke eller stive børster. Den anden er meget almindelig og populær, nem at bruge, og er også en glimrende mulighed for begyndere. Maskin med skrå skær giver den bedste barbering. Med hensyn til aggressiviteten af ​​en bestemt type afhænger det af den specifikke model af en bestemt fabrikant.
Udskiftelige knive er alt, hvad du skal ændre regelmæssigt, når du bruger en T-formet maskine.
 • Real penge besparelse. Du vil spørge: "Hvordan?" Faktum er, at du kun en gang bruger en vis mængde på en barbermaskin. Så er alle dine efterfølgende omkostninger kun omkostningerne ved at købe en ekstra kniv. Og de har en utrolig lav pris. Således betaler din maskine efter blot et par måneders brug. Sammenligner dette med de faste omkostninger ved at købe nye pakker af disponible modparter eller udskiftningspatroner?

FORSKELLIGE MASKINER OG OGSÅ KLARTE SHAVE KITS, FINDER DU NÅGELIG BOWANDTIE ONLINE STORE. Valget er stort og varieret, og priserne kan tilfredsstilles af køberen med en hvilken som helst WALLET-størrelse. VÆLG EN VÆRDIG MULIGHED FOR DIG SELV, SOM GAVE FOR EN KEND MAN, EN RELATIV, EN MAN!

mangler

Den klassiske T-formede barbermaskine har flere ulemper. Men de er ikke så signifikante sammenlignet med konkurrenternes ulemper.

 • Processen tager lidt længere tid end at barbere en maskine med en udskiftelig patron. Men i dette tilfælde skal du huske det endelige resultat, fordi det er perfekt! Og her er selvfølgelig fordelen på siden af ​​den T-formede fyr.
 • Barbering af en sådan maskine kræver visse færdigheder. Men der er ikke noget, hvis du ønsker det, kan du hurtigt lære.

Afslutningsvis

Selvfølgelig er der ikke noget definitivt svar på spørgsmålet om, hvilken barbermaskin der er bedre. Og det er helt naturligt. En af børsterne er trods alt ret sjældne og bløde, den anden lider af den kendsgerning, at den hårde ansigtsplantage gør sin vej inden for få timer efter barberingen. Derudover har mange følsomme over for ekstern aggressiv faktorer hud. Derfor er der for en bestemt mand en perfekt mulighed! Hvilket er valgt under hensyntagen til sådanne kriterier som: praktiske, bekvemmelighed og omkostninger ved tilbehøret at pleje, tidsforbrug til barbering, slutresultatets kvalitet, bladmateriale, tilstedeværelsen af ​​en fugtighedscreme eller andre funktioner. Her bestemmer alle for sig selv, hvad der er mest værdifulde og vigtige for ham.

Hvad razors bruger du og hvorfor? Del din mening, vi er virkelig interesserede!

Salonmesteren tillid henna øjenbrynskorrektion?

Mandlig hudpleje