Midler, der stimulerer regenerering af Bayer Bepanten salve - gennemgang

I stedet for branded crap efter barbering. Han hjalp mig endda på vandreture, da jeg var nødt til at barbere på usundhedsmæssige forhold.

  • Topbedømt
  • Først på toppen
  • Faktisk top

269 ​​kommentarer

Og du kan købe bare Dexpanthenol, som er 3 gange billigere

Eller smør ansigtet med ethvert middel, der har denne meget "panthenol" i staten

Selvom creme efter solskoldning. Jeg bruger for eksempel "kropsmælk". Og hvad ansigt er ikke kroppen eller noget XD

Af en eller anden grund bruger jeg næsten ikke noget under barberingen, dumt urin skæg med vand, dyb en barbermaskine under varmt vand og gå. Ingen geler med noget, xs hvorfor jeg ikke kan lide det hele) Og selv irritationen er det ikke

pf, en kamp, ​​nyufi

kampen vil brænde, og bladet med mig var seks måneder

Nå så progesteroninjektion og ingen problemer med overskydende vegetation

Du kan tørre dit ansigt med plutonium hver morgen.

en gang er nok

Ikke nok, blød glans og glød går hurtigt væk.

Jeg er ikke stærk i materiel på memes, men der er en mistanke om, at det var herfra, at hun gik med reklamekrem til / efter / i stedet for barbering))

Og for 10 år siden havde jeg nok af det faktum, at jeg var nødt til at bringe problemer for mig selv i form af nedskæringer, irritationer, kaste væk en masse penge til en barberskum-lotion og slippe af mit skæg.

Jeg troede du var uddød allerede, nej, stadig ikke i emnet med dit skæg klatre.

Er vi uddød? Nej! Det er dig, kødæderne, vil snart blive udslettet.

men. vi er kød spise. vi vil spise dig.

Hvad er det, du foreslår, at vi har som almindelige.

Det er bedre!

Fortsæt med at give dig ubehag, hvis du vil.

Hvilken karakter ubehag?

Og du samlet her for at diskutere, hvor god det er, når ansigtet efter barbering kløer og betændes?

Dexpanthenol er endnu billigere.

At det er billigere betyder ikke bedre.

og jeg er allergisk over for de fleste produkter med panthenol, eller arbejder ikke simpelthen. virkelig hjælper kun bepanthen og niveyevsky creme med panthenol

fordi bepanten uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Den oprindelige formel. her er en direkte analogi = Ruby Rose eller klinikker for eksempel. fra hvilken linje er den højere chance for at tjene en allergi?

Nå, hvad kan jeg gøre, hvis jeg er allergisk overfor en del af vores panthenol? han er jo ikke kun en pantnola. hvis du køber det i udlandet, er det også normalt, men huden er normalt fordøjelig. Jeg sætter heller ikke pris på kvaliteten af ​​de resterende russiske originale stoffer

gud som jeg forstår dig) forresten, måske en allergi over for glycerin eller lignende ingredienser, der kommer ind i disse cremer. Jeg havde en gang sådan her. Jeg ændrede alle midler) og for nylig blev fyren vapit, og allergien returnerede  Jeg sender denne sag til balkonen: D

Jeg er en pige) det var skrevet til, at ikke alle tolererer deshmanskie-versioner af cremer og andre midler, og et rør med mine "udgifter" har jeg nok til 3-4 gange

De har en anden konsistens, Dexpanthenol er en fedtet salve, smurt med det ærligt, og bepanten creme er som en lys creme efter barbering uden lugt og farve

Der er D-panthenol salve og fløde, Nizhfarmchegototam producent. De har både salve (olieholdig) og fløde (lys, uden farve og lugt).

Hvordan slippe af med irritation efter barbering?

Den irritation, der optræder på huden efter barbering, er ikke kun en ubehagelig bivirkning, men kan også forårsage mange problemer. Det er meget vigtigt, hvis det ikke er tilfældet, forsøge ikke at barbere igen. Kæm ikke bumlerne, da du kan beskadige dem og inficere infektionen. Hvis du leder efter, hvordan du kan slippe af med irritation efter barbering, bør du se på de forskellige værktøjer, som mange producenter tilbyder os i dag.

Afhjælpning efter irritation efter barbering

I dag kan du i apoteker og almindelige kosmetiske butikker se forskellige former for irritation efter barbering. Skynd dig ikke for at købe den mest annoncerede eller dyre. Først skal du finde ud af, hvad du skal kigge efter, når du køber.

Du skal søge efter stoffer, der indeholder salicylsyre, heksebaseret, glycerinsyre, aloe vera.

Hvis der i et værktøj er flere af de ovennævnte komponenter, er det værd at give det fortrinsret. Bemærk også, at nogle stoffer anvendes på huden, mens andre kan gnides i irritationssteder med en bomuldspindel.

Hvis du ikke ved hvad du skal vælge, kan du gå til en skønhedssalon til en hårfjerningsmast. Det vil hjælpe dig med at vælge den creme eller gel, der passer bedst til dit særlige tilfælde. Du skal også korrekt anvende midler på huden.

Salicylsyre

Det er et populært antiseptisk middel til lokal brug. Ofte bruges til behandling af barbering efter irritation. Hjælpestof af lægemidlet: 70% ethanol. Det har keratolytisk lokal irritation, antiseptisk, antiinflammatorisk virkning.

For at slippe af med ubehagelige følelser og rødme, er det nødvendigt at påføre huden på to eller tre gange om dagen. Men det er værd at huske, at den maksimale dosis for voksne er 10 ml salicylsyre pr. Dag. Terapi kan fortsættes ikke mere end en uge.

Bemærk, at salicylsyre ikke anbefales til brug under graviditet og amning. I nogle tilfælde er mulige bivirkninger: kløe, brændende, allergier, idiosyncrasi, hyperæmi.

Aspirin for irritation

Interessant men stærk irritation efter barbering kan nemt og hurtigt fjernes med almindeligt aspirin, som sælges i et apotek. For at gøre dette skal du tage to tabletter og knuse dem i pulver. At gøre dette i glasvarer. Herefter skal du tilføje glycerin.

Gnid det resulterende produkt i irriterede områder, let massere. Skyl ikke. Giv aspirin med glycerin helt absorberet i huden.

Vagis

Vagisil er et specielt værktøj, der er designet til at bekæmpe hudirritation efter barbering. Det kommer i form af en gel og fløde. Vagisil hjælper med at slippe af med ikke kun bumser og rødme, der kan forekomme efter at have brugt en barberkniv eller lignende, men også for at lindre kløe og brændende i det intime område.

Vagisil creme er beregnet til påføring på huden for at undgå forskellige ubehagelige fornemmelser. De aktive ingredienser er planteekstrakter, så det har ingen bivirkninger. Påfør cremen efter hver barberingsprocedure, eller hvis du føler ubehag i det intime område. Også egnet til at opretholde en sund pH-balance.

panthenol

Det er et lægemiddel, der bruges til at reparere beskadigede slimhinder eller irriteret hud. Panthenol bruges normalt til behandling af forbrændinger, bullous dermatitis, slid, vesikulær dermatitis, rødme og irritation. For den bedste effekt anbefales det at bruge stoffet i form af en spray.

Den aktive aktive bestanddel er dexpanthenol. Han håndterer perfekt regenerering af huden. Før du påfører det beskadigede hudområde, skal du rykke dåsen flere gange. Brug kun efter barbering, hvis du allerede har bemærket spor af irritation. I nogle tilfælde kan panthenol udløse udviklingen af ​​allergier.

Bepanten

Et andet populært stof, der giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at slippe af med irritation på huden efter barbering. Det er en analog af Panthenol. Fås i form af en creme. Det hjælper med at forbedre trofisme og vævsregenerering. Det aktive stof er dexpanthenol.

Brug Creme, applicér cremen med et tyndt lag på irriteret hud og gnid ind med lette massearbejder. For at få et positivt resultat skal du gentage proceduren mindst to gange om dagen.

Cremen tolereres godt og forårsager ikke bivirkninger (bortset fra sjældne manifestationer af allergi), den kan bruges under graviditet, under amning og til behandling af dermatitis hos spædbørn. Kan ikke bruges med individuel intolerance over for lægemidlet.

Boro plus

Denne ayurvediske antiseptiske creme hjælper med hurtigt at slippe af med irritation på huden efter barbering. Det har antiinflammatorisk og antifungal virkning. På grund af dette kan det bruges til at behandle ridser, slid, nedskæringer, forbrændinger (kun overfladiske), insektbid.

Sammensætningen af ​​lægemidlet består kun af naturlige stoffer: aloe vera, tulasi, kapur kachari, ham, gurkemeje, sandeltræ og vetiver. Når irriteret efter barberingskrem påføres med et tyndt lag og let gnides. Du kan ansøge op til to gange om dagen. Brug indtil rødmen og andre irritationssymptomer forsvinder.

Efter barbering creme

Der er forskellige cremer til irritation efter barbering. Nogle af dem påføres huden umiddelbart før proceduren for at blødgøre huden. Andre kan bruges efter proceduren, hvis ubehag allerede har optrådt. Sådanne cremer giver som regel næring til huden, blødgør den og gør den mere behagelig og silkeagtig.

Hvorfor cremer hjælper med at slippe af med irritation? Normalt vises rødme og bumser på grund af at huden er for tør. Derfor skal det først afkøles eller blødgøres.

Selvfølgelig vælger alle den creme, der passer bedst til ham. Mange kosmetikproducenter tilbyder en række forskellige produkter med forskellige sammensætninger og aktive stoffer. Når du køber, skal du prøve at vælge dem, der ikke forårsager allergier eller forværrer kløende hud. De mest populære producenter i dag er: Nivea, L'Oréal, Garnier.

Baby creme

På trods af at baby creme er designet til at behandle blære dermatitis og ble udslæt hos babyer, bruges det ofte af voksne. Det er især populært i behandlingen af ​​irritation efter barbering, da det hurtigt blødgør koden, nærer det og bekæmper betændelse. På samme tid kan du altid finde en baby creme med kamille, celandine, til fugtgivende, med en beroligende effekt, en rækkefølge.

Samtidig er en anden vigtig fordel ved baby creme dens komplette sikkerhed. Du kan være helt sikker på, at dette værktøj ikke vil medføre ubehag, selvom du er tilbøjelig til allergi. Dens lave omkostninger er ikke mindre behageligt øjeblik. Det betyder, at du ikke skal bruge store penge på dyre kosmetik fra kendte producenter, men du får et godt og effektivt resultat.

For at afhjælpe irritation efter barbering skal der påføres en lille smule baby creme på beskadiget hud og gnide den ind med lette massagerende bevægelser. Skyl ikke, men giv midler til at blive fuldstændigt absorberet. Du kan bruge efter hver barbering.

Efter barbering salve

Hvis der opstår irritation efter barbering konstant på trods af alle forebyggende tiltag, kan du bruge specielle salver. De kan købes på ethvert apotek. Prisen kan variere, det afhænger af fabrikantens berømmelse og aktive ingredienser.

Det mest populære og dokumenterede værktøj til dato betragtes som hydrokortison salve 1%. Det har en fremragende antiseptisk virkning. Denne salve hjælper med at berolige huden, lindre betændelse og rødme, lindre kløe og brændende. Men vær opmærksom på, at hydrocortison ikke anbefales til daglig eller permanent brug. Huden kan vænne sig til dette lægemiddel og giver ikke positive resultater.

En anden populær behandling for irritation på huden efter barbering er enhver salve, som indeholder en lille mængde benzenperoxid (fra 2,5 til 5%). Sådanne lægemidler gør et fremragende arbejde med irritation og kan endda bruges hver dag. Men de har en anden lige stor ulempe: Sådanne salver fjerner kun ydre årsager til irritation, men hjælper ikke med at slippe af med følsomheden af ​​huden.

Zink salve

Den aktive ingrediens i zinksalve er zinkoxid. Også i sammensætningen kan du finde medicinsk petrolatum. Det er et antiseptisk præparat, som også håndterer desinfektion. Afviger i strikning, adsorbering, tørring.

Påfør på den berørte hud skal være i en lille mængde, lidt gnidning. Brug fire til seks gange om dagen. Blandt de vigtigste bivirkninger kan identificeres: allergier, rødme, udslæt og kløe. Kan ikke anvendes med individuel intolerance over for stoffets komponenter.

Efter barbering irritationspulver

Nogle gange er det umuligt at slippe af med irritationen efter barbering med nogen af ​​de ovennævnte retsmidler. I dette tilfælde hjælper du det sædvanlige babypulver baseret på talkumpulver. Pulver det område, der er blevet beskadiget af det, og meget hurtigt vil du bemærke, at selv en lang barbering ikke giver dig nogen rødme eller bumser.

Efter barbering olie

Uheldigvis tåler kosmetiske og farmaceutiske produkter ikke irritation efter barbering, især hvis det forekommer i bikiniområdet. For at gøre processen med at slippe af med overskydende hår mere behageligt og ikke bringe flere problemer, kan du bruge almindelige æteriske olier. Men her skal du være opmærksom på, at du skal købe sådanne olier efter irritation efter barbering, som har en regenererende, antiinflammatorisk og beroligende virkning.

De mest populære i dette tilfælde er: lavendelolie, bergamot, sandeltræ, tea tree, patchouli.

Til anvendelse skal du tage 4 dråber af en af ​​ovennævnte olier pr. 1 tsk lotion eller efterskærings creme. Du kan også blande dem med kokosolie. Takket være dem kan du blødgøre håret, fugt og forynge huden, genoprette lipidlaget, lindre irritation og få en fornemmelse af friskhed og komfort.

Kokosolie

Mange piger ved, at kokosolie er fantastisk til hår. Men det hjælper også med at fugtige huden, genoprette det efter solskoldning, lindre tørhed, irritation og flak. Derfor er kokosolie perfekt til dem der har ubehag efter epilering.

Dette værktøj kan bruges uden frygt hver dag med for følsom hud. Plus anvende ekstra tykt efter barberingen. Efter påføring skal du gå på huden i kort tid, og fjern resterene med et almindeligt papirhåndklæde.

Efter barbering irritation deodoranter

Mange kosmetikproducenter tilbyder specielle deodoranter, der påføres irriterede hudområder efter barbering. Normalt er de vant til at reducere rødmen og behandle bumser i armhulen.

Sådanne produkter skal indeholde fugtighedsgivende ingredienser såvel som vitamin E. Deodorantkrystal og Hemani fremstillet af kaliumaluminium er også effektive.

Folkemedicin for irritation efter barbering

De mest populære midler til at slippe af med irritation på huden efter barbering er hjemmelavede opskrifter.

  1. Tag en spiseskefuld tør og knust kamille og så meget tørret mynte. Fortynd dem i to glas vand. Kom på en lav varme og kog. Hæld i en termos og lad den brygge i to timer. Fugt en bomuldspinne med denne bouillon og tørre irritationsstedet.
  2. Tag et par blade af aloe vera og hug dem med en blender. Tilsæt vegetabilsk olie og bland godt. Denne creme kan gnides efter barbering i fødderne på huden for at undgå irritation.
  3. Tag en teskefuld honning, to dråber af enhver æterisk olie og en spiseskefuld flager "Hercules" (jorden). Bland alt ved hjælp af en blender, applicer på huden og massage.

Citronsaft

For at lindre betændelse efter barbering kan du bruge citronsaft. Men det kan kun anvendes på huden af ​​hænder og fødder, da det kun kan forværre irritation i armhulerne og i bikiniområdet. Citronsaft håndterer dette problem meget godt på grund af det faktum, at det indeholder antioxidanter. De hjælper med at beskytte huden mod forskellige ydre irritationsmidler.

Tøjvask

Tøjvask sæbe er kun fremstillet af naturlige produkter: animalsk fedt, vegetabilsk olie og særlige tilsætningsstoffer, der hjælper med at forbedre produktets egenskaber. Den vigtigste fordel ved vaskesæbe kan kaldes det faktum, at det er allergivenligt, miljøvenligt og sikkert for mennesker.

Hvis du lider af alvorlig irritation på huden efter barbering, vil dette produkt hjælpe dig med at sige farvel til det uden problemer. Anvend sæbe i dette tilfælde er som følger: sæbe sæbet og gnid huden godt med irritation. Lad skindene tørre helt på kroppen, skyll derefter med varmt vand og let massere huden.

Medicinsk ekspertredaktør

Portnov Alexey Alexandrovich

Uddannelse: Kiev National Medical University. AA Bogomoleter, specialitet - "Medicine"

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv