Depilation creme "Baptiste"

I strandsæsonen begynder pigerne at fjerne uønskede hår fra huden. Hvem bruger en barbermaskine til dette, hvem er en epilator, og nogen bruger en depilatory cream. Manglen på en barbermaskine er, at efter at have påført det på følsom hud, kan irritation forblive, så der bliver ikke tale om skønhed. Og på den smertefulde procedure for hårfjerning er det ikke bare hver pige der er enig.

Og det er ikke nødvendigt, når der er sådan en vidunderlig fløde til hårfjerning "Baptiste". Dette middel på huden vil have en delikat virkning, og hårene vil blive ødelagt meget effektivt, og absolut ingen smerte vil blive oplevet.

Dette produkt er en af ​​kosmetikerne i Red Line-mærket. Hovedkomponenten i denne depilationskrem er et ret aggressivt stof, der adskiller sig ved at det indeholder en stor procentdel af alkali (angivet ved pH-niveauet). Denne komponent er nødvendig for opløsningen af ​​hårets keratinkappe, og efter dette kan hårene let fjernes fra huden med cremen.

Det er klart, at aggressiv alkali vil irritere huden, mens depilatoren bliver påført det, og udviklerne har forudset dette ved at berige sammensætningsformlen med sparsomme ingredienser: naturlig olie og ekstrakter fra medicinske planter, der fugter huden godt og blødgør det.

Sådan bruges

Dette kosmetiske produkt er meget nemt at bruge, og effekten opnås meget hurtigt. Du skal bare følge instruktionerne og udføre de følgende trin konsekvent:

 • Påfør hårfarven på huden med en speciel spatel (det kommer med en creme). Depilation vil kun lykkes, hvis du anvender produktet bogstaveligt på hvert hår;
 • Lad cremen for den ønskede virkning på hårene i fem minutter;
 • Tag en scoop og rengør cremen i en lille del af huden - så du kan kontrollere, hvor godt aflejringen lykkedes. Hvis hårene kunne fjernes uden problemer, betyder det, at du kan fjerne hele den behandlede overflade. Hvis effekten ikke er god nok, hold cremen på huden i nogle få minutter;
 • Hvis hårene er for hårde, skal depilatoren påføres i tre lag, og efter påføring af det foregående lag skal du klare dig over fem minutter, og kun derefter anvende det næste lag. Når efter det tredje lag et andet fem minutter forsvinder, fjernes alle lag på en gang;
 • Vask kun afskærmningsapparatet ved hjælp af koldt rindende vand uden brug af vaskemidler.

Om fordele og ulemper

Fordelene ved Baptists depilatory cream har meget, herunder:

 • absolut smertefrihed, som gør det muligt at bruge sammensætningen til at slippe af med håret selv på huden med særlig følsomhed - i bikiniområdet;
 • ingen problemer efter depilationssessionen (den eneste undtagelse er den individuelle intolerance af et eller andet kemisk præparat). Hvis præparatet påføres på huden ved albuebøjningen, før testen udføres og sørger for, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du være helt sikker på, at du efter behandlingen ikke vil have røde pletter eller irritation eller kløe. ;
 • Hastigheden af ​​hele processen - for at fjerne hår fra et eller andet sted, vil tage i alt ikke mere end tyve minutter;
 • den enkelhed, der adskiller alle udførte manipulationer, hvilket resulterer i behovet for at anvende sammensætningen med en pind på huden;
 • høj effektivitet ved behandling af hudoverfladen med overskydende vegetation - huden bliver helt af med hår.

Men Batist har også nogle ulemper:

 • selv om dette sker sjældent nok, er en allergisk reaktion på komponenterne stadig mulig;
 • en kort periode med virkning - nye hår vil vokse på den tredje dag;
 • efterfølgende indgroede hår. Delvis hjælper med at undgå denne skrubbe for hud, der skal behandles den tredje dag efter depilation.

I den næste video lærer du, hvordan du nemt og enkelt løser problemet med indgroet hår på kroppen efter depilation.

arter

Virksomheden producerer en depilatory cream med en serie på fem unikke muligheder:

 • honning duft;
 • med chokolade;
 • med agurk;
 • med yoghurt;
 • med rosenvand.

Hvert af de nævnte produkter er både en højkvalitets afskærmning og et fremragende hudplejeprodukt. Derudover har de hver sin egen lugt, hvilket gør sessionen slippe af med overskydende hår bliver endnu mere behageligt.

I formlen for hver af Baptiste-brandens ophængere er der bioaktive komponenter af naturlig oprindelse, som opnås både fra planter af hjemmemarked (humle og salvie) og fra papaya, hvis fødested er et af de eksotiske lande.

Depilatory cream "Baptist": ansøgning og anmeldelser

Fjernelse af uønsket hår med særlige cremer i dag betragtes som en af ​​de sikreste måder at depilation. Der er en bred vifte af lignende produkter. En af dem hedder "Baptiste". Sidstnævnte bruges af mange, men ikke alle ved om nuancerne ved at bruge produktet.

Hvad er en creme "Baptiste"

Creme "Baptiste" er et kosmetisk produkt designet til at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen.

Linjen af ​​cremer "Baptiste" til depilation har et godt udvalg af værktøjer

struktur

Interessant nok er cremen "Baptiste" helt sammensat af naturlige ingredienser. Takket være denne funktion er produktet sikrere for huden end dets modstykker. Den vigtigste aktive bestanddel af produktet er alkali. Cremen indeholder også følgende stoffer:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer;
 • andre hjælpestoffer.

Værktøjets princip er baseret på alkaliets egenskaber. Sidstnævnte misfarver og svækker håret, så det hurtigt og smertefrit falder. Follikelen er ikke aktiveret under proceduren, derfor påvirker cremen ikke pæren.

Nyttige egenskaber

Ud over dets hovedtræk har den skræmmende creme "Baptiste" følgende hudvenlige funktioner:

 • Fremmer langsommere vækst af uønskede hår. Ved regelmæssig brug af fløden bliver den nyvoksende vegetation mindre mærkbar. Faktum er, at agenten gradvist svækker proteinets struktur, hvorfor det er svært at bemærke de hår, der vises med det blotte øje.
 • Det gør huden blød og silkeagtig. Vegetabilske olier, der udgør produktet, fyld cellerne med næringsstoffer. På grund af dette bliver epidermis mere berørt.
 • Fugtiggør huden celler dybt. Glycerin i cremen beriger vævene med fugt, hvilket positivt påvirker udseende af epidermis.
 • Giver en mærkbar følelse af friskhed. Smagsstoffer og olier, som er komponenter i cremen, har en behagelig lugt og bidrager til udseendet af behagelige fornemmelser under proceduren.

Typer af depilatory cremer "Baptiste"

Nu omfatter linjen af ​​depilatory cremer "Baptiste" seks hovedprodukter:

 1. Agurk. Værktøjet er designet til normal og følsom epidermis. Oftest bruges produktet i det intime område. Agurk creme indeholder aloe vera ekstrakt, som det gør det helt roligt og fugter huden. Værktøjet forhindrer også dehydrering af celler på grund af tilstedeværelsen af ​​grønne grøntsager i dens sammensætning. Produktet håndterer fjernelse af hår af enhver type. Agurk creme er den mest effektive af "Baptist" linje af depilation produkter.
 2. Yoghurt. Cremen er specielt designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Værktøjet har en udtalt fugtgivende effekt. Af minerne - en skarp lugt og mangel på 100% effektivitet. Produktet er egnet til at fjerne hår af enhver type. Yoghurtcreme fra Batiste-linjen skelnes af sin delikate tekstur og behagelig aroma.
 3. Chokolade. Produktet indeholder yderligere ingredienser: sheasmør og kakaoekstrakt. Sidstnævnte hjælper med at blødgøre og nære huden. Værktøjet er designet til at eliminere uønsket mørk vegetation. Hårde hår er sværere at fjerne end lyse. Derfor skal du først bruge et specielt produkt. Behageligt plus af creme - chokolade aroma, end produkter til depilation kan sjældent prale. Værktøjet viser de bedste resultater i eliminering af hård vegetation på benene og i det intime område. Chokoladecreme fra serien "Baptiste" er designet til at fjerne mørkt hår
 4. Honning. På grund af den høje koncentration af honning i sammensætningen har produktet en positiv effekt på epidermis, aktivt nærende og fugtgivende det. Huden efter proceduren er meget behagelig at røre ved. Dette er et stort plus, da værktøjet oprindeligt var beregnet til depilation. Produktets minus er dårlig fjernelse af uønsket vegetation (fløden forlader ofte intakte hår). Honningcreme "Baptiste" fjerner ikke kun uønsket hår, men også dybt nærer huden
 5. Frugt. Værktøjet er designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Produktet indeholder ekstrakter af frugt: papaya og passionfrugt. Takket være de nyeste celler under proceduren er fyldt med vitaminer. Frugtcreme er designet til tør og følsom epidermis.
 6. Med rosenvand. Værktøjet indeholder i sin sammensætning ekstrakter af papaya, humle og salvie. Disse stoffer nedsætter hårvæksten væsentligt, således at depilering kan udføres sjældnere. Det naturlige rosenvand indeholdt i cremen bidrager til:
  • fornyelse af epidermis;
  • Beskyt huden mod aggressive miljøpåvirkninger;
  • forhindre irritation
  • cellehydrering. Creme med rosa vand fra linjen "Baptiste" hjælper med at bremse hårvækst

Anvendelse af depilatory cremer "Baptiste"

Før du anvender cremer til hårfjerning "Baptiste", skal du lære om nuancerne af deres brug.

Nuancer af brug for den intime zone

Huden i det intime område er følsomt. Derfor anbefales det, at du vælger et produkt med særlig pleje ved aflejring af sådanne dele af kroppen. Hvad angår serien "Baptiste", er følgende produkter egnet til at fjerne uønsket vegetation i delikate steder:

Agurkcreme er den mest effektive af hele linjen, så det kan fjerne selv de hårdeste hår. Sidstnævnte er ikke ualmindeligt for bikiniområdet. Husk dog, at du ikke bør bruge agurk med særlig følsom hud. Faktum er, at produktet primært er beregnet til normal epidermis og kan forårsage irritation i følsomme områder.

Frugt og yoghurt cremer er ideelle til brug i bikiniområdet. Produkterne indeholder ekstra blødgøringsmidler og nærende ingredienser, der vil give dig en behagelig og behagelig procedure. Derudover er produkter med frugt og yoghurt designet specielt til følsom hud. Men det er nødvendigt at tage højde for, at midlerne ikke altid fjerner hårene helt. I dette tilfælde skal du anvende cremen med et tykkere lag under den næste depilation.

Gentag proceduren ikke med det samme, selvom ikke alle vegetationer er blevet elimineret. Så du fjerner ikke de resterende hår og tjener en forbrænding.

Valget af midler er ikke det eneste du skal vide for depilation i det intime område. For at gøre proceduren i følsomme områder effektiv og smertefri, følg disse regler:

 • Lav ikke dyb bikini creme til depilation. Et sådant forsøg truer med at forårsage alvorlig irritation eller endda forbrænding til slimhinderne.
 • Ved anvendelse af produktet skal du bruge en speciel spatel, ikke fingre.
 • Overdrive ikke cremen, vask det bedre før.
 • Efter proceduren skal du bruge en beroligende lotion eller creme til at forhindre rødme af epidermis.

Instruktioner til brug

Den særprægede af cremerne i "Baptiste" -linjen er, at produkterne er meget nemme at bruge. For at fjerne uønsket vegetation med succes skal du udføre følgende trin:

 1. Rens din hud: Tag et brusebad med gel. Det er også tilrådeligt at bruge en skrubbe til at løfte hårene. Takket være dette bliver proceduren mere effektiv.
 2. Tør huden med et håndklæde.
 3. Smør epidermis med creme ved hjælp af en speciel spatel. Prøv at sikre, at produktet helt dækker hvert hår. Depilatory cream er nemmere at bruge med en speciel scapula (spatel).
 4. Efter 5 minutter skal du bruge spatelen igen. Denne gang skal du kontrollere, om produktet har fungeret. Skub forsigtigt værktøjet mod håret. Hvis sidstnævnte er let adskilt, fuldfør proceduren: saml al fløde med en spatel og skyl det behandlede område med rigeligt vand (uden rengøringsmidler). Ellers holdes cremen i et par minutter, men ikke længere.
 5. Smør de behandlede områder med en beroligende lotion eller gel ved afslutningen af ​​proceduren.

Hvis hårene er for hårde og dårligt fjernet, skal du bruge følgende trick: Anvend først produktet med et lag, og efter 5 minutter fedtes det behandlede område igen. Spyl det foregående lag er ikke nødvendigt. Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes cremen fuldstændigt.

Mulige konsekvenser

Forkert brug af cremer til hårfjerning "Baptiste" kan føre til følgende konsekvenser:

 • Irritation. Opstår hvis huden er for følsom og tør. Hvis irritation (rødmen, kløe) allerede har optrådt, skal du straks holde op med at bruge produktet og konsultere en hudlæge. Lægen vil foretage den korrekte diagnose og ordinere behandling. Faktum er, at irritation kan være tegn på kemisk forbrænding, så pas på eventuelle ændringer i din hud efter proceduren.
 • Burns. Hovedårsagen - den uansvarlige holdning til produktets anvendelsestidspunkt. Hvis overeksponeret creme fortsætter med at udføre sin funktion. Værktøjet virker aggressivt på huden, så udseendet af en forbrænding er ikke ualmindeligt. I en sådan situation er det nødvendigt at vaske det behandlede område, og smør derefter epidermis med en sårhelende creme.
 • Indgroede hår Hvis du oplever et lignende problem, er det bedre at kontakte en kosmetolog. Men hvis der ikke er en sådan mulighed, prøv følgende: Brug et varmt håndklæde, damp de behandlede områder og anbring en skrubbe. Efter flere sådanne procedurer bør hårene komme ud. Du kan undgå problemet med indgroet vegetation, hvis du tager et varmt bad før depilation og påfører huden på huden.
 • Allergi. Opstår i tilfælde af menneskelig intolerance over for komponenterne i værktøjet. Hvis en allergisk reaktion allerede har manifesteret sig, skal du straks stoppe med at anvende cremen.

Video: Hvordan slippe af med indgroede hår

Sikkerhedsforanstaltninger

For at undgå ubehagelige konsekvenser ved brug af hårfjernings cremer "Baptiste", følg forsigtighedsreglerne:

 • Sørg for at gennemføre en test for individuel intolerance over for sammensætningen: Smør den indvendige overflade af albuen med et produkt. Hvis der inden for en dag ikke er nogen negativ reaktion, er du velkommen til at bruge værktøjet.
 • Undgå at ignorere instruktionerne i pakken. Som regel beskriver indsatsen brugen af ​​det produkt, du har købt.
 • Udfør ikke proceduren med udløbet creme. Dette er fyldt med uforudsigelige resultater eller slet ingen virkning.
 • Hvis huden er irriteret eller betændt, må du ikke depilere den på nogen måde.
 • Hvis du lider af hormonelle sygdomme, skal du konsultere din læge inden du anvender cremen.
 • Den første dag efter sessionen må du ikke bære stramt tøj. Prøv også at undgå ikke-naturlige ingredienser.
 • Gå ikke til solariumet og ikke solbade dagen efter depilation.
 • Prøv at minimere farvekosmetik de første par dage efter proceduren.
 • Udfør ikke den næste session tidligere end i tre dage.

Baptiste Depilatory Cream

Indhold [skjul]

Baptiste Depilatory Cream er et fremragende værktøj, der hjælper med at slippe af med uønsket hår på kroppen. Det har evnen til ikke kun at fjerne vegetation på visse dele af kroppen, men også forsigtigt bekymrer sig for huden. Hvert produkt fra Baptiste serien har en speciel aroma, et kompleks af aktive komponenter og en unik stilfuld emballage. Slap af uønskede hår med dette produkt.

effekt

Uønsket hår på kroppen er et konstant problem for hver kvinde. Vi kæmper regelmæssigt med irriterende "hamp", som konstant vokser. Nogle kvinder bruger til disse formål voks- eller salonprocedurer ved hjælp af hardwareteknologier, andre bruger en barbermaskine på gammeldags måde. En af de mest populære og ret effektive metoder til fjernelse af hår er fjernelse cremer.

Batiste er en linje af depilatoriske kosmetiske produkter, der udfører ikke kun hovedfunktionen, fjerner hår på kroppen, men giver også ekstra pleje til huden.

Positiv virkning og egenskaber ved Baptiste Depilation Cream:

 • Effektiv fjernelse af uønskede hår på kroppen, hænder, fødder.
 • Holder huden glat og silke langt længere end barberingen.
 • Langsom hårvækst.
 • Gør epidermis blød og silkeagtig.
 • Fugtgivende og nærende huden, der mætter cellerne med gavnlige elementer.
 • Det giver en fornemmelse af friskhed og komfort.
 • Under proceduren er der ingen smerte og ubehag.
 • Indeholder naturlige ingredienser, som sikkert påvirker huden.
 • Nem at bruge, virker meget hurtigt.
 • Forår ikke irritation og tør hud, som mange andre depilatorer.
 • Overkommelig og økonomisk.

Aromaer

I hjertet af hver fløde indeholder Baptiste et kompleks af aktive aktive ingredienser, der udfører hovedfunktionen - fjernelse af uønsket vegetation. De er kemikalier, der blødgør hårstrukturen og fjerner den fra epidermis.

Sortimentet af depilatory cremer af Baptiste er repræsenteret ved følgende smag:

 1. Chokolade. Det har en behagelig chokolade duft og giver proceduren en særlig atmosfære.
 2. Agurk. Indeholder i sin sammensætning aloe-ekstrakt og agurkesaft. Det har en forfriskende og beroligende effekt.
 3. Yoghurt. Designet til tør og følsom epidermis. Det har en nærende virkning, der gør huden blød og fløjlsagtig.
 4. Silke. Den indeholder silkeekstrakt og E-vitamin, giver friskhed og komfort under og efter proceduren.

Desuden tilbyder producenten sine kunder en rensende skrubbe til fødderne og barberingen. Du kan også købe interessante sæt, der består af et specielt sæt produkter Baptiste.

konklusion

Baptiste Depilatory Cream er en speciel kosmetik, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at fjerne uønsket vegetation fra kroppens hud. Sortimentet af cremer er repræsenteret af forskellige dufte, hvilket efterlader behagelige indtryk og positive følelser fra depileringsproceduren.

Instruktioner til brug

Instruktioner til brug af Bastist depilation creme:

 1. Brug en speciel spatel til at påføre huden.
 2. Påfør den nødvendige mængde af depilator på huden, så den dækker alle hårene.
 3. Efter 5 minutter skal du kontrollere om cremen fungerer ved at rydde et lille område.
 4. Hvis de let fjernes, skal du fortsætte med rengøringen af ​​hele zonen.
 5. Hvis det er nødvendigt, kan du forlade produktet i nogle få minutter.
 6. Hold ikke cremen på huden i mere end 15 minutter - dette kan forårsage irritation.

Chokolade depilatory creme til mørkt og hårdt hår fra Baptiste

tilbagekaldelse

Jeg begyndte at udforske depilatory cremer omkring 2 år siden. Så prøvede jeg først Veet fugtighedscreme og min glæde kendte ingen grænser. Og indtil for nylig købte den kun. Men når jeg gik til butikken, så jeg lyse munter kasser med en skindkrem til forskellige hudtyper og med forskellige "velsmagende" aromaer og til en pris mere end 3 gange mindre end jeg betalte for Veet. Selvfølgelig besluttede jeg straks, at jeg var nødt til at prøve, fordi selv om det viser sig, at bøden er af dårlig kvalitet, gør prisen det muligt ikke at fortryde det særligt. Da jeg var naturligt mørkhåret, og selv den konstante barbering ændrede hårets struktur på mine ben, besluttede jeg at tage det for mørkt og hårdt hår, fordi det er det sværeste at fjerne sådant hår. Efter at have kommet hjem, besluttede jeg selvfølgelig at prøve det. Jeg brugte det ikke med en spatel, men med mine fingre i et tyndt lag og besluttede at forlade det i 15 minutter, dvs. til det maksimale, fordi jeg var sikker på at i 5 minutter selv med de fleste nukleare midler kunne mit hår ikke fjernes))). Nå, her er hvad jeg kan sige om dette produkt:

- lugten er meget behagelig, depilatoren afgiver slet ikke som den samme Veet, men det lugter som smeltet mælkchokoladestang, eller mere præcist mælkekokoladecocktail, og efter brug forlader denne hud en let mærkbar lugt, mmm. )))

- Farven er lysebrun, næsten mælkchokolade.
- I de 15 minutter, hvor cremen var på min hud, var der ingen ubehag, dvs. det smagte ikke, det smagte ikke, det klødde ikke, men med Veet creme følte jeg alle disse fornemmelser, selvom jeg kun holdt det i 6 minutter.
- håret var helt pensioneret, og der var ingen røde irritationspunkter tilbage.
- huden er blød, fugtig, glat og smuk.
- hår begyndte at vokse på 3. dag efter depilation, for mig er det helt normalt, dvs. Jeg bemærkede ikke en reel afmatning i hårvækst, men det kan tage længere tid for dem at bruge.
- Forbruget af produktet er økonomny, da det er nok at anvende et tyndt lag, og konsistensen giver dig mulighed for jævnt at fordele cremen over hele overfladen af ​​benene.

Jeg fjernede også håret på min overlæbe, jeg kunne også godt lide alt. Hold cremen mindre end stående. Som følge heraf vokser håret ikke blødt blødt, dvs. ingen irritation, dvs. de blev lysere end de var, de blev bemærkelsesværdige efter ca. 1,5 uger, og vigtigst af alt, på trods af at jeg har problemhud, der er tilbøjelig til tilstopning af porerne, var der ingen bumser, i modsætning til voksning.

Det betyder generelt meget tilfreds. Jeg vil bruge det hele tiden. Jeg anbefaler til alle piger med mørkt, hårdt hår, der er trætte af irritation og tørret hud efter barbering med maskinen, såvel som dem, der har hår, der vokser fra epilation. Budget løsning med fremragende resultater.

Forresten er der et stort udvalg af cremer til forskellige hudtyper. Måske vil alle kunne afhente noget for sig selv. Hav en god shopping!

Depilatory cream Baptiste

I et smukt kalejdoskop af midler til fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er Baptiste depilation creme et af de første steder. Depilatories mærke Baptiste ideel til at fjerne hår på benene og til depilation af det følsomme bikini område. For ikke at opleve skuffelse, når du bruger værktøjet, behøver du bare at: forstå det store udvalg af Baptist-depilatorer, vælg den rigtige type værktøj og kender alle detaljerne i dens brug.

Baptiste Depilatory Cream Review

Producenten af ​​mærket "Baptist" er det verdensberømte russiske firma "Russian expansion", der er kendt for kosmetiske produkter af høj kvalitet. Selskabets bekymring om sine kunder er følt allerede efter den første brug af Baptiste-depilatoren. Da cremen indeholder et aggressivt alkalisk stof, der nedbryder hårstrukturen til basen, tilføjede producenterne urteekstrakter og naturlige olier til creme-kemisk sammensætning, hvilket gør huden mærkbart. Og det er ikke den eneste fordel.

Fordele ved Baptiste Depilatory Creams:

 • praktisk og langsigtet: et standard 100 ml rør varer til 9-10 applikationer;
 • brugervenlighed og højt resultat af perfekt depilation med efterfølgende langsommere hårvækst;
 • lave omkostninger gør cremen til en ægte budget gave, den gennemsnitlige pris er kun 50-80 rubler.

Baptiste-mærket adskiller sig også i det kosmetiske marked med sit sortiment af cremeafskærmere med forskellige formål, idet der tages hensyn til hudtype.

Typer af midler:

 • Yoghurtskræmmende creme skabt specielt til overfølsom hud. Den naturlige yoghurt og jojobaolie, der er inkluderet i sammensætningen, vil hurtigt genoprette vandbalancen i den tørre hud efter depileringsprocessen.
 • Chokolade depilatory creme er mere velegnet til brunetter, hvis hår er kendetegnet ved hårdhed og mørk farve.
 • Agurk - perfekt harmonerer med subtiliteten af ​​huden i det ømme bikiniområde.
 • Silk Baptiste er et universalmiddel - pleje efter depilation, det bruges til enhver del af kroppen, som silkeekstrakt og E-vitamin, der er til stede i sammensætningen, opdateres og blødgør selv betændt hud.

Hver af de depilatory cremer er udstyret med en unik duft, der ikke forlader kroppen i lang tid efter depilation procedure.

Instruktioner til brug

Batiste refererer til en hurtig depilator, og kræver ikke særlige færdigheder i ansøgningen. Det er nok at påføre en lille svamp med en speciel spatel, spred den jævnt over det ønskede område af kroppen og fjern efter fem minutter krem ​​med hårresterne med samme spatel og skyll derefter med lidt varmt vand. Irritation, ifølge forbrugeranmeldelser, er yderst sjælden. Værktøjet har vist sig at være et produkt uden kontraindikationer, men nogle af nuanserne af applikationen bør stadig være kendt og taget i betragtning.


Video: korte instruktioner til depilation creme

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Før og efter aflejringsproceduren bør du ikke bruge sæbe i 24 timer for ikke at forårsage unødig skade på huden: der er nok alkali i selve cremen.
 • 12 timer før depilation, skal du gnide en dråbe fløde i dit håndled - ingen pletter og kløe betyder ingen allergi over for komponenterne.
 • For at undgå irritation må du ikke holde huden i huden i mere end 15 minutter, og du må heller ikke anvende produktet på allerede beskadiget hud.

Ved hjælp af ovenstående anbefalinger og tips vil det ikke være svært at opnå perfekt glathed og silke i huden. At dømme efter forbrugernes anmeldelser fortjener den skræmmende creme Baptiste stor ros. Nedenfor kan du give din feedback om dette produkt i kommentarerne.

batist

Fjerner uønsket hår forsigtigt og effektivt.

Fjerner uønsket hår forsigtigt og effektivt.

Fjerner uønsket hår forsigtigt og effektivt.

Det reducerer mængden af ​​uønsket hår og tynder det.

Det reducerer mængden af ​​uønsket hår og tynder det.

Fremmer aktiv afskalning af de øverste døde hudceller.

Giver langvarig fugtgivende effekt, genopretter vandbalancen.

Depilatory cream "Chokolade" - en delikat måde at fjerne uønsket hår med en fantastisk chokolade smag

Batiste er den første linje af "lækre" depileringsprodukter, der er lavet på basis af naturlige ekstrakter og olier med navne, der ikke kun smider huden, men også hørelse, hvilket sikrer hurtig og pålidelig fjernelse af uønskede hår med en varig effekt.

Grøn te

Grøn te er som en drink elsket af mange. Alle ved, at det har antioxidantegenskaber, styrker immunsystemet og påvirker også de metaboliske processer, som bidrager til vægttab. Men derudover findes grøn te ofte i mange kosmetik.

Ingroet hår efter epilering

Hånd hårfjerning