Gennemgang af "Ame" på Depilation Cream Red line Baptiste agurk

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Depilation creme "Baptiste"

I strandsæsonen begynder pigerne at fjerne uønskede hår fra huden. Hvem bruger en barbermaskine til dette, hvem er en epilator, og nogen bruger en depilatory cream. Manglen på en barbermaskine er, at efter at have påført det på følsom hud, kan irritation forblive, så der bliver ikke tale om skønhed. Og på den smertefulde procedure for hårfjerning er det ikke bare hver pige der er enig.

Og det er ikke nødvendigt, når der er sådan en vidunderlig fløde til hårfjerning "Baptiste". Dette middel på huden vil have en delikat virkning, og hårene vil blive ødelagt meget effektivt, og absolut ingen smerte vil blive oplevet.

Dette produkt er en af ​​kosmetikerne i Red Line-mærket. Hovedkomponenten i denne depilationskrem er et ret aggressivt stof, der adskiller sig ved at det indeholder en stor procentdel af alkali (angivet ved pH-niveauet). Denne komponent er nødvendig for opløsningen af ​​hårets keratinkappe, og efter dette kan hårene let fjernes fra huden med cremen.

Det er klart, at aggressiv alkali vil irritere huden, mens depilatoren bliver påført det, og udviklerne har forudset dette ved at berige sammensætningsformlen med sparsomme ingredienser: naturlig olie og ekstrakter fra medicinske planter, der fugter huden godt og blødgør det.

Sådan bruges

Dette kosmetiske produkt er meget nemt at bruge, og effekten opnås meget hurtigt. Du skal bare følge instruktionerne og udføre de følgende trin konsekvent:

 • Påfør hårfarven på huden med en speciel spatel (det kommer med en creme). Depilation vil kun lykkes, hvis du anvender produktet bogstaveligt på hvert hår;
 • Lad cremen for den ønskede virkning på hårene i fem minutter;
 • Tag en scoop og rengør cremen i en lille del af huden - så du kan kontrollere, hvor godt aflejringen lykkedes. Hvis hårene kunne fjernes uden problemer, betyder det, at du kan fjerne hele den behandlede overflade. Hvis effekten ikke er god nok, hold cremen på huden i nogle få minutter;
 • Hvis hårene er for hårde, skal depilatoren påføres i tre lag, og efter påføring af det foregående lag skal du klare dig over fem minutter, og kun derefter anvende det næste lag. Når efter det tredje lag et andet fem minutter forsvinder, fjernes alle lag på en gang;
 • Vask kun afskærmningsapparatet ved hjælp af koldt rindende vand uden brug af vaskemidler.

Om fordele og ulemper

Fordelene ved Baptists depilatory cream har meget, herunder:

 • absolut smertefrihed, som gør det muligt at bruge sammensætningen til at slippe af med håret selv på huden med særlig følsomhed - i bikiniområdet;
 • ingen problemer efter depilationssessionen (den eneste undtagelse er den individuelle intolerance af et eller andet kemisk præparat). Hvis præparatet påføres på huden ved albuebøjningen, før testen udføres og sørger for, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du være helt sikker på, at du efter behandlingen ikke vil have røde pletter eller irritation eller kløe. ;
 • Hastigheden af ​​hele processen - for at fjerne hår fra et eller andet sted, vil tage i alt ikke mere end tyve minutter;
 • den enkelhed, der adskiller alle udførte manipulationer, hvilket resulterer i behovet for at anvende sammensætningen med en pind på huden;
 • høj effektivitet ved behandling af hudoverfladen med overskydende vegetation - huden bliver helt af med hår.

Men Batist har også nogle ulemper:

 • selv om dette sker sjældent nok, er en allergisk reaktion på komponenterne stadig mulig;
 • en kort periode med virkning - nye hår vil vokse på den tredje dag;
 • efterfølgende indgroede hår. Delvis hjælper med at undgå denne skrubbe for hud, der skal behandles den tredje dag efter depilation.

I den næste video lærer du, hvordan du nemt og enkelt løser problemet med indgroet hår på kroppen efter depilation.

arter

Virksomheden producerer en depilatory cream med en serie på fem unikke muligheder:

 • honning duft;
 • med chokolade;
 • med agurk;
 • med yoghurt;
 • med rosenvand.

Hvert af de nævnte produkter er både en højkvalitets afskærmning og et fremragende hudplejeprodukt. Derudover har de hver sin egen lugt, hvilket gør sessionen slippe af med overskydende hår bliver endnu mere behageligt.

I formlen for hver af Baptiste-brandens ophængere er der bioaktive komponenter af naturlig oprindelse, som opnås både fra planter af hjemmemarked (humle og salvie) og fra papaya, hvis fødested er et af de eksotiske lande.

Baptiste Depilatory Cream

Indhold [skjul]

Baptiste Depilatory Cream er et fremragende værktøj, der hjælper med at slippe af med uønsket hår på kroppen. Det har evnen til ikke kun at fjerne vegetation på visse dele af kroppen, men også forsigtigt bekymrer sig for huden. Hvert produkt fra Baptiste serien har en speciel aroma, et kompleks af aktive komponenter og en unik stilfuld emballage. Slap af uønskede hår med dette produkt.

effekt

Uønsket hår på kroppen er et konstant problem for hver kvinde. Vi kæmper regelmæssigt med irriterende "hamp", som konstant vokser. Nogle kvinder bruger til disse formål voks- eller salonprocedurer ved hjælp af hardwareteknologier, andre bruger en barbermaskine på gammeldags måde. En af de mest populære og ret effektive metoder til fjernelse af hår er fjernelse cremer.

Batiste er en linje af depilatoriske kosmetiske produkter, der udfører ikke kun hovedfunktionen, fjerner hår på kroppen, men giver også ekstra pleje til huden.

Positiv virkning og egenskaber ved Baptiste Depilation Cream:

 • Effektiv fjernelse af uønskede hår på kroppen, hænder, fødder.
 • Holder huden glat og silke langt længere end barberingen.
 • Langsom hårvækst.
 • Gør epidermis blød og silkeagtig.
 • Fugtgivende og nærende huden, der mætter cellerne med gavnlige elementer.
 • Det giver en fornemmelse af friskhed og komfort.
 • Under proceduren er der ingen smerte og ubehag.
 • Indeholder naturlige ingredienser, som sikkert påvirker huden.
 • Nem at bruge, virker meget hurtigt.
 • Forår ikke irritation og tør hud, som mange andre depilatorer.
 • Overkommelig og økonomisk.

Aromaer

I hjertet af hver fløde indeholder Baptiste et kompleks af aktive aktive ingredienser, der udfører hovedfunktionen - fjernelse af uønsket vegetation. De er kemikalier, der blødgør hårstrukturen og fjerner den fra epidermis.

Sortimentet af depilatory cremer af Baptiste er repræsenteret ved følgende smag:

 1. Chokolade. Det har en behagelig chokolade duft og giver proceduren en særlig atmosfære.
 2. Agurk. Indeholder i sin sammensætning aloe-ekstrakt og agurkesaft. Det har en forfriskende og beroligende effekt.
 3. Yoghurt. Designet til tør og følsom epidermis. Det har en nærende virkning, der gør huden blød og fløjlsagtig.
 4. Silke. Den indeholder silkeekstrakt og E-vitamin, giver friskhed og komfort under og efter proceduren.

Desuden tilbyder producenten sine kunder en rensende skrubbe til fødderne og barberingen. Du kan også købe interessante sæt, der består af et specielt sæt produkter Baptiste.

konklusion

Baptiste Depilatory Cream er en speciel kosmetik, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at fjerne uønsket vegetation fra kroppens hud. Sortimentet af cremer er repræsenteret af forskellige dufte, hvilket efterlader behagelige indtryk og positive følelser fra depileringsproceduren.

Instruktioner til brug

Instruktioner til brug af Bastist depilation creme:

 1. Brug en speciel spatel til at påføre huden.
 2. Påfør den nødvendige mængde af depilator på huden, så den dækker alle hårene.
 3. Efter 5 minutter skal du kontrollere om cremen fungerer ved at rydde et lille område.
 4. Hvis de let fjernes, skal du fortsætte med rengøringen af ​​hele zonen.
 5. Hvis det er nødvendigt, kan du forlade produktet i nogle få minutter.
 6. Hold ikke cremen på huden i mere end 15 minutter - dette kan forårsage irritation.

Depilatory cream Baptiste anmeldelser. Den bedste depilatory creme!

Hvilke piger er ikke bekymrede for overskydende vegetation på nogen del af kroppen? Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe pigerne.

På et tidspunkt havde jeg mulighed for at prøve, sandsynligvis alle eksisterende værktøjer. Ud over salonprocedurer - med min hårvækst er der ingen penge nok til salon depilation procedurer...

Så væske voks og voks strimler - det er meget smertefuldt og ineffektivt, at håret ikke rent faktisk vises i tre uger, du har brug for mindst et par måneder af deres brug. Jeg forstår ikke hvem der er i stand til at udholde så meget smerte?

Det næste forsøg var køb af en elektrisk epilator. Det gør ondt, men ikke så meget som fra voksstrimler. Det tager meget tid, og det mangler meget med et barns udseende. Men jeg kunne virkelig godt lide resultatet! Hår virkede virkelig ikke 2-3 uger! Men da de begyndte at vokse var det uudholdeligt. Kender du begrebet indgroet hår? Dette er meget ubehageligt... og mit hår begyndte at vokse ind i huden. Jeg var nødt til at opgive epilatoren, jeg bruger det selvfølgelig, men kun en gang om året, før jeg går på ferie.

Der er ingen grund til at tale om barbermanden, hver pige har behandlet hende. Nå har jeg en forfærdelig irritation og kløe! Det er ikke rigtigt ikke at ridse dine ben, når de kløer forfærdeligt!

En ægte opdagelse (og jeg synes den bedste opfindelse til depilation) for mig var en depilatory cream. Ingen irritation, intet indgroet hår, ingen smerte! Effekten er nok i et par dage. Selvom det ikke er langt, men sammenlignet med barbering, er det det værd.

Så prøvede jeg mange forskellige cremer i lang tid, og til sidst fandt jeg det bedste! Depilatory cream Baptiste virker om 5 minutter, hvilket er vigtigt for moren til en lille rastløs dreng. Cremen er hvid, har en delikat tekstur og en behagelig aroma. Let at anvende på nødvendige områder. 5 minutter er nok til at påvirke håret I løbet af denne tid plejer jeg at lægge en maske på mit ansigt. J Komplet med en creme kommer med en spatel for at fjerne cremen, med hjælp er cremen let fjernet sammen med unødvendigt hår og let afvaskes med varmt vand. Ingen irritation og ubehag. Når håret begynder at vokse, er der ingen kløe, som efter barbering. Og en stor fordel ved denne creme er prisen. Det er 3 gange billigere end den annoncerede Vita, og ikke mindre effektivt.

Jeg anbefaler Bartiste depilatory creme til alle - de bedste anmeldelser om det. Køb - du vil ikke fortryde. Hvem brugte det - hvad er anmeldelserne? Eller en anden creme kan nogen anbefale?

Chokolade depilatory creme til mørkt og hårdt hår fra Baptiste

tilbagekaldelse

Jeg begyndte at udforske depilatory cremer omkring 2 år siden. Så prøvede jeg først Veet fugtighedscreme og min glæde kendte ingen grænser. Og indtil for nylig købte den kun. Men når jeg gik til butikken, så jeg lyse munter kasser med en skindkrem til forskellige hudtyper og med forskellige "velsmagende" aromaer og til en pris mere end 3 gange mindre end jeg betalte for Veet. Selvfølgelig besluttede jeg straks, at jeg var nødt til at prøve, fordi selv om det viser sig, at bøden er af dårlig kvalitet, gør prisen det muligt ikke at fortryde det særligt. Da jeg var naturligt mørkhåret, og selv den konstante barbering ændrede hårets struktur på mine ben, besluttede jeg at tage det for mørkt og hårdt hår, fordi det er det sværeste at fjerne sådant hår. Efter at have kommet hjem, besluttede jeg selvfølgelig at prøve det. Jeg brugte det ikke med en spatel, men med mine fingre i et tyndt lag og besluttede at forlade det i 15 minutter, dvs. til det maksimale, fordi jeg var sikker på at i 5 minutter selv med de fleste nukleare midler kunne mit hår ikke fjernes))). Nå, her er hvad jeg kan sige om dette produkt:

- lugten er meget behagelig, depilatoren afgiver slet ikke som den samme Veet, men det lugter som smeltet mælkchokoladestang, eller mere præcist mælkekokoladecocktail, og efter brug forlader denne hud en let mærkbar lugt, mmm. )))

- Farven er lysebrun, næsten mælkchokolade.
- I de 15 minutter, hvor cremen var på min hud, var der ingen ubehag, dvs. det smagte ikke, det smagte ikke, det klødde ikke, men med Veet creme følte jeg alle disse fornemmelser, selvom jeg kun holdt det i 6 minutter.
- håret var helt pensioneret, og der var ingen røde irritationspunkter tilbage.
- huden er blød, fugtig, glat og smuk.
- hår begyndte at vokse på 3. dag efter depilation, for mig er det helt normalt, dvs. Jeg bemærkede ikke en reel afmatning i hårvækst, men det kan tage længere tid for dem at bruge.
- Forbruget af produktet er økonomny, da det er nok at anvende et tyndt lag, og konsistensen giver dig mulighed for jævnt at fordele cremen over hele overfladen af ​​benene.

Jeg fjernede også håret på min overlæbe, jeg kunne også godt lide alt. Hold cremen mindre end stående. Som følge heraf vokser håret ikke blødt blødt, dvs. ingen irritation, dvs. de blev lysere end de var, de blev bemærkelsesværdige efter ca. 1,5 uger, og vigtigst af alt, på trods af at jeg har problemhud, der er tilbøjelig til tilstopning af porerne, var der ingen bumser, i modsætning til voksning.

Det betyder generelt meget tilfreds. Jeg vil bruge det hele tiden. Jeg anbefaler til alle piger med mørkt, hårdt hår, der er trætte af irritation og tørret hud efter barbering med maskinen, såvel som dem, der har hår, der vokser fra epilation. Budget løsning med fremragende resultater.

Forresten er der et stort udvalg af cremer til forskellige hudtyper. Måske vil alle kunne afhente noget for sig selv. Hav en god shopping!

Depilatory cream Baptiste


På trods af at processen med at fjerne uønsket hår ikke er en nem procedure og ikke altid er billig, er der metoder, hvormed depilering kan gøres hurtigt og nemt. Disse omfatter brug af speciel kosmetik.

Hårfjerningskremmen "Baptiste" er efterspurgt og populær blandt piger som et billigt og effektivt middel.

Fabrikanten tilbyder flere sorter af depilation creme, som hver er designet til forskellige dele af kroppen og en anden type hår. For at finde ud af, præcis hvilket middel der bedst købes, og hvordan man bruger det korrekt, bør du lære mere om dette kosmetiske produkt.

Kremets sammensætning og princippet om dens virkning

Et særpræg ved den depilatory cream "Baptiste" er en helt naturlig sammensætning, der sikrer sikkerhed, når den påføres huden. Den aktive ingrediens, der virker på håret, er alkali i fløden, så brugen skal være forsigtig, og følg vejledningen. Blandt andre ingredienser kan nævnes:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer og nogle andre hjælpestoffer.

Takket være denne sammensætning giver den en let anvendelse af cremen "Baptiste" på huden og fjernelse af alt uønsket hår fra overfladen. I dette tilfælde påvirkes hårpæren ikke, og når der anvendes et kosmetisk præparat, opstår der ikke smertefulde fornemmelser.

Fordele og egenskaber ved brug

Depilatory cream har længe været en populær alternativ metode til at slippe af med overskydende vegetation, fordi det har mange fordele i forhold til andre midler. Blandt disse fordele omfatter de vigtigste:

 • lethed og hastighed af depilation på ethvert passende tidspunkt;
 • smertefri procedure
 • effektivitet - resultatet varer 4-5 dage
 • hudpleje og langsom hårvækst;
 • sikkerhed, mangel på irritation, nedskæringer.

Selvfølgelig påvirker en sådan række fordele, at flere og flere piger foretrækker at bruge cremen "Baptist" til selvpleje. Desuden er kosmetiklinjen repræsenteret af et bredt udvalg til forskellige kvinder. Det er vigtigt at bruge dette lægemiddel korrekt for at opnå maksimal effekt. Brugsekvensen omfatter følgende trin:

 1. Hudvask og tør.
 2. Påfør et tyndt lag creme til huden med en spatel, som er inkluderet i sættet.
 3. Lad cremen stå på huden i 5-7 minutter.
 4. Fjern værktøjet skal også bruge en spatel, og vask derefter rester af køligt vand. Det anbefales ikke at bruge brusegeler eller andre rensemidler.
 5. Påføres på huden cremen efter depilering.

Brug af cremen "Baptiste" er ikke særlig vanskelig, selv piger, der lige er begyndt at søge den optimale metode til at slippe af med hår, vil kunne nyde resultaterne.

Hvordan vælger man et passende værktøj

Hvis du skal købe "Baptiste" depilation creme, er det vigtigt at forstå præcis, hvor det vil blive brugt, og hvilken type kosmetisk produkt er bedst egnet til dette. Producenten tilbyder flere muligheder:

 • "Agurk" - indeholder komponenter, der blødgør huden, derfor er den velegnet til at fjerne bikiniområdet, underarmene og ansigtshårfjernelsen;
 • "Chokolade" - designet specielt til fjernelse af mørkt hårdt hår, som for eksempel har været barbering i lang tid;
 • "Yoghurt" - en creme, der er designet til tør og følsom hud, fjerner forsigtigt og effektivt hår fra følsomme områder af kroppen;
 • "Silke" - indeholder vitamin E og silkeekstrakt i sammensætningen, det nærer huden og bekymrer sig om det og sikrer perfekt glathed og blødhed;
 • "Honning" - designet til normal hud og effektiv fjernelse af hår på hænder og fødder, hvilket giver huden en behagelig aroma af honning.

Efter at have bestemt, hvilken slags creme der er brug for, vil det være nemt at købe et passende værktøj og nyde hver enkelt procedure. Brug kosmetik "Baptiste" enkelt og effektivt, og glat og velplejet hud vil give tillid og tiltrækningskraft til enhver pige.

Anmeldelser af cremen "Baptiste"

Elena, 28 år gammel
For at fjerne håret på mine ben forsøgte jeg mange forskellige kosmetiske produkter. Nogle var ineffektive, andre havde en frygtelig lugt. Men i løbet af de sidste par måneder har jeg brugt Baptiste serien af ​​kosmetik. Jeg købte flere rør til forskellige dele af kroppen på en gang, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Specielt som "Yoghurt" creme fjerner hurtigt hår, efterlader en følelse af friskhed og blødhed på huden.

Tatyana, 33 år gammel
Efter flere år med at barbere håret på mine ben, syntes det mig, at mine børster ikke kunne overvindes med noget. Og for nylig rådede en ven cremen til depilation "Baptiste". Jeg købte straks et "Chocolate" rør og besluttede at teste effektiviteten. Efter at have brugt det, kan jeg ikke gentage proceduren i en uge, mit hår begyndte at vokse langsommere. Og efter en måned ugentlige procedurer synes det mig, at de bliver tyndere og blødere. Og chokoladeens aroma giver et godt indtryk.

Typer af depilation creme "Baptiste"

Depilation procedure er en af ​​de særlige finesser at pleje din krop til en rigtig moderne kvinde. Glatte ben anses for at være det samme stærke argument for at opnå succes for enhver virksomhed, såvel som et skarpt sind, kompetence, ressourcefærdighed. I øjeblikket er der mange typer af depilation: voks, enzymaflejring, shugaring (her finder du pastaopskriften).

Cream "Baptiste" - det mest effektive, højkvalitets og mest overkommelige værktøj til at fjerne uønsket vegetation i benene og bikiniområdet.

ansøgning

Den bedste halvdel af universet suppleres af selvtillid, skønhed og uimodståelighed fra det allerførste minut i praksis med at bruge stor fløde. Det er dette værktøj til depilation, der vil give dig en uforglemmelig fornøjelse fra selve processen og beundring for kvalitetsresultatet af det arbejde, der er gjort for at tage sig af din virksomhed.

Sammensætningen har til formål at forsinke den yderligere vækst af uønsket hår effektivt. De kvaliteter, der repræsenterer fløden på det internationale marked, er: brugervenlighed, praktisk, langsigtet. Højdepunktet af cremen er et 2 i 1 system: depilation + pleje.

 1. Påfør cremen "Baptiste" på hudoverfladen ved hjælp af en speciel spatel.
 2. Lad i 5 minutter.
 3. Kontroller resultatet efter den tildelte tid er udløbet: Rens det lille område af huden med en spatel. Hvis hårfjerning er let, fortsæt for at fuldføre udtørring.
 4. Vask af med koldt vand. Det er forbudt at vaske af med vaskemidler!

Hvis der opstår vanskeligheder, forlader yderligere minutter.

Hvis håret er hårdt, påfør cremen i tre lag, intervallet er 5 minutter. Slet alt efter de sidste 5 minutter.

For maksimal effekt skal alle hår være dækket.

Fantastisk glathed og ømhed i din hud dag efter dag vil være en behagelig gave til dig i lang tid.

På videoen - Baptiste depilation creme:

Sikkerhedsforanstaltninger

 1. Før du bruger depilatoren, anbring en lille smule creme i området med albuebøjningen, lad i 10 minutter og skyll grundigt. Hvis du ved udløbet af dagen ikke fik ubehaget i at bruge cremen, kan du sikkert udføre afskallingen med dette værktøj.
 2. For sikkerheden og for at forhindre den inflammatoriske proces må produktet ikke påføres områder med beskadiget hud. I tilfælde af forbrænding skylles hurtigt med vand.
 3. Undgå at få cremen i dine øjne. Hvis dette sker, skylles straks med rigeligt vand.
 4. skjul produktet på et sted, der ikke er tilgængeligt for barnet.
 5. Hold ikke fløden i mere end 15 minutter på huden.

Lær hvordan du slippe af med en stor bums på næsen.

Cream "Baptiste" er ikke kun et effektivt, højkvalitets og overkommeligt middel til at gennemføre forarbejdningsprocessen, men også den bedste måde at tilbyde hudpleje på, som kan overraske dig med en række "smag" aromaer.

De mest almindelige typer af creme "Baptiste":

"Chokolade" creme er designet til at fjerne hår med en mørk farve og en hård struktur. Det har den delikate effekt at fjerne uønsket vegetation ledsaget af en storslået chokoladearoma.

Den særprægede af cremen i en beroligende og nærende virkning på huden. Dette er fordelene ved kakaoekstrakt og sheasmør, som supplerer den grundlæggende konsistens med ekstrakter af salvie, humle og papaya blade.

Rørets volumen - 100 ml.

"Agurk" creme har evnen til at blødgøre plejen af ​​dit følsomme hud- og bikiniområde. Det fugtiger huden helt. Cremen indeholder: ekstrakter af salvie, papaya og humleblad, samt aloe vera og agurk. Alle komponenter i denne sammensætning har en blødgørende, fugtgivende og forfriskende virkning på din hud.

Rørets volumen - 100 ml.

"Yoghurt" depilatory cream vil give en forsigtig pasning til din hud. Designet til følsom og tør hud. Cremen indeholder: ekstrakter af salvie, papaya blade og humle samt jojobaolie og et mesterværk af naturen - naturlig yoghurt.

Hudens ben og bikiniområdet vil nyde ro og hydrering, og du vil blive glad for den uimodståelige virkning af glathed og ømhed.

Rørets volumen - 100 ml.

Prisen er overkommelig for hver kvinde, kvaliteten er høj. I butikker i Rusland kan du købe varer i kontanter svarende til 80 rubler.

anmeldelser

 • Marina, 31, Moskva: "Hver kvinde drømmer altid om et perfekt udseende. Cream Baptiste "Chokolade" for mig er en af ​​de bedste assistenter i processen med at skabe mit perfekte billede. Jeg har allerede brugt cremer af denne linje i 3 år, men det er denne aromatiske påfyldning, der giver et uforglemmeligt indtryk og elegant resultat. Benene glatte og ømme! Det første jeg lagde mærke til i butikken var prisen, det var for lavt i sammenligning. Men jeg blev glædeligt overrasket. Jeg foretrækker stadig denne creme! Overkommelig, praktisk, nem at betjene. Afhugningsproceduren tager meget lidt tid. Jeg anbefaler! "
 • Kenya, 27 år gammel, Novosibirsk: "Depilation er en delikat sag. Da jeg stadig var en elev, fik jeg fuldstændig skuffelse fra cremer til fjernelse af ubehageligt hår, så jeg var nødt til at opgive dem og skifte til de gamle metoder: Jeg brugte en opstiller og en barbermaskine. Lidt senere skiftede hun til voksaflejring og troede, at det var et rigtigt mirakel, som det var praktisk, og selve virkningen varer længere linjer. Men på en eller anden måde rådede min ven mig med en depilatory creme fra Baptiste serien, og jeg var glad! Det er meget bekvemt at bruge cremen: 5 minutter og dine ben er glatte og delikate. En anden positiv faktor er tilstedeværelsen af ​​en dobbelt virkning (depilation og pleje). Det faktum, at producenterne har taget sig af vores ben og bikini-område, er meget tiltrækkende og skaber en duftende linje af hudplejeprodukter: "Chokolade" til mørkt og hårdt hår med den virkning, at væksten bliver svagere, "Yoghurt" til tør og følsom hud, "Komkommer" "- især til bikini zone. Min favorit creme er med yoghurt smag. Meget velegnet til min hud. "
 • Natalia, 40 år gammel, Voronezh: "Hej! Jeg hedder Natalia, jeg vil gerne dele mine indtryk om cremerne i serien "Baptiste". Jeg er en brunette. En konsulent i butikken rådede dig til at prøve Batiste Chocolate. Dette er et helt budget fund, der overraskede mig lige efter jeg kom hjem. Først var jeg tilfreds med den dejlige lille pige på pakken og et ret stort rør af fløde. Produktet er let at anvende og spredes godt. Fyldningen af ​​røret ligner kun en chokoladesmag, og selv 5 minutter var ikke nok for mig. Først efter 12 minutter kunne jeg begynde at vaske. Men så var jeg glad! Benene er sarte og bløde, huden er fugtig og glat som silke. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet. Alt i alt er jeg glad for det. Jeg anbefaler dig en billig og effektiv creme! "

Depilatory cream "Baptist" er en pålidelig hjemmeprodukt, som er en af ​​de tre ledere blandt depilatory produkter. Cremen indeholder et stærkt biologisk kompleks, hvor de grundlæggende ingredienser er ekstrakter af salvie, papaya blade og humle. Også populær for alle med Lov Lova depilation (her er anmeldelser og pris), Velvet depilation creme (her beskrivelse og foto). Linket siger, hvilken slags depilation creme er bedre. Også skabt en mandlig fløde til udsmykning af intime områder.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Depilatory cream Baptiste: anmeldelser og fordele, cambric depilatory cream anmeldelser. batista depilatory cream anmeldelser

Fordelene og ulemperne ved cremer til hårfjerning Baptiste. Udvalget af værktøjer til proceduren. Anmeldelser af depilatory cremer og funktioner i deres ansøgning.
Baptiste Depilatory Cream: høj kvalitet til en lav pris
Depilation creme er en af ​​de mest overkommelige metoder til at opnå glathed i forskellige dele af kroppen. Procedurens enkelhed, lave omkostninger, mangel på smerte og øjeblikkelige resultater gør depilatory cream på en attraktiv måde sammen med andre metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Veet, Velvet og Baptiste var de mest anerkendte produktproducenter.


Det handler om ham
Hvis du er træt af børsterne, der vises næste morgen efter barbering, og når du arbejder med en epilator, flyver gnister fra dine øjne, hvis voks eller sukkerpasta tager meget tid, og der er ingen penge til hårfjerning med en laser, er depilation med fløde det, du har brug for.
Virkningsprincippet er baseret på den kemiske sammensætning af cremen, som letterligt ødelægger hårene. Ved hjælp af en speciel spatel, der er inkluderet i sættet, fjernes de sammen med flødenes rester. Depilatory cream er nemt slettet fra huden med varmt vand.

På bare 10 minutter bliver din hud silkeagtig og behagelig at røre ved.
Enkelhed. Anvendelse af cremen forårsager ikke vanskeligheder. I overensstemmelse med instruktionerne vil du helt sikkert ikke fejllægge sekvensen.

Derudover er der typer cremer til forskellige hudtyper og kropsområder.
Effektivitet. Alle uønskede hår kan fjernes: Lys og tynd eller mørk og hård. Det er kun nødvendigt at vælge cremen korrekt for den ønskede aflejringszone.
Blødhed. Håret bliver blødere end efter brugen af ​​barberskære.

Derfor er hård hamp og stubbe ikke bange.
Smertefri. Fraværet af smerte er et vægtigt argument til fordel for depilatory cream, hvilket skelner det fra epilatoren, for eksempel ved andre kendte metoder.
Pleje. Komponenterne af disse cremer har en nærende og fugtgivende effekt på huden. Derfor er forbrændingen af ​​fløden samtidig en afgangsprocedure.

Denne teknik er trods de mange fordele ikke uden negative aspekter.
Cremer fremkalder ofte allergier. Derfor, før du bruger det, er det nødvendigt at foretage en test.

For at gøre dette påføres en lille smule creme på huden og vaskes i overensstemmelse med den tid, der er angivet i instruktionerne. Som eksperter anbefaler, baseret på forskningsdata, kan der forekomme en allergisk reaktion inden for 24 timer. Derfor kan man først efter 24 timer bedømme, om du er allergisk over for nogen af ​​bestanddelene i depilatorisk fløde.
Ulempen kan betragtes som et kort resultat i sammenligning med sådanne hårfjerningsteknikker som voksning eller shugaring, som også anvendes hjemme. Depilatory cream giver glathed i op til tre dage, hvorefter du kan mærke regrown hår på hudoverfladen og til berøring. Anvendelsen af ​​en hæmmercreme, hvis virkning sigter mod at bremse væksten af ​​hår, kombineret med en depilatorisk creme giver et længerevarende resultat, men generelt er effekten stadig temmelig kortvarig.
Depilatory cream er uønsket til brug på ansigtet og den dybe bikini zone.

At komme på sådan følsom hud og slimhinder kan forårsage en negativ reaktion. Husk stadig, at depilatory cream er et kemisk middel.
I tilfælde af manglende overholdelse af instruktionerne, hvis du for eksempel længe på huden i længere tid risikerer du at indtage en forbrænding og alvorlig irritation. Tror ikke, at jo længere - jo mere effektive. Dette er forkert.

Følg anvisningerne tydeligt.
Alternativt middel
Tidligere blev kun hængende cremer som Veet og Velvet hørt meget. Men i sidste ende kan et stigende antal positive anmeldelser findes på et så mærke som Batiste.

Dette er en fremragende alternativ løsning til dyre og mere velkendte værktøjer. Det vil snarere siges, at Batista er navnet på linjen af ​​depileringsprodukter fra den røde linje. Den består af produkter baseret på naturlige olier og ekstrakter. En serie af Baptiste sminke depilatory cream, creme efter depilation. rensende fodskrubbe og barbergel.
Linjen indeholder flere forskellige depilatory cremer:
Chokolade creme depilator er uundværlig for at slippe af med mørke og hårde hår.

Dens Shea smør og kakaoekstrakt blødgør huden og mætter den med næringsstoffer. Vurderingerne fremhævede chokoladeets dejlige lækker aroma, som giver processen med hårfjerning fornøjelse, hvilket gør den endnu mere behagelig og afslappende.
Anmeldelser anbefaler især at prøve på personlig oplevelse "agurk" creme depilator.

Det er egnet til at fjerne uønskede hår fra det følsomme område og bikiniområdet. Den indeholder ekstrakter af agurk, humle, aloe vera, papaya, salvie, forfriskende og fugtgivende huden. Dette værktøj vil forsigtigt tage sig af den delikate hud på det delikate område. Ud over at slippe af med hår, kombinerer cremen samtidig funktionen af ​​inhibitoren.

Det sænker hårets vækst, hvilket giver et længere resultat.
Yoghurtskræmmende creme, som du måske gætter fra navnet, indeholder yoghurt. Også inkluderet i dets sammensætning er Jojoba olie og andre nyttige ekstrakter. De blødgør forsigtigt og fugter huden og giver det glat og skinnende. At dømme efter anmeldelser, yoghurt creme udstråler en behagelig duft, der fylder rummet under proceduren.

Denne forbløffende lugt forbliver på benene i nogen tid, hvilket gør mange piger så glade.
Omkostningerne ved alle ovennævnte skræmmende cremer fra Baptiste er 80 rubler pr. 100 ml. Enig, dette er en betydelig fordel, der opmuntrer købet. Og som anmeldelserne hævder, påvirker de lave omkostninger ikke kvaliteten, effektiviteten af ​​cremen blev allerede kontrolleret af tusindvis af piger.
Nyheden af ​​serien er depilatory cream med arganolie og rosenvand. Arganolie har beskyttende egenskaber.

Det blødgør og beroliger huden, nærer cellerne.
Rose vand genopretter huden på grund af regenererende egenskaber, bidrager til bevarelsen af ​​vandbalancen. Sættet leveres med imprægneret klud, som desuden tager sig af huden efter depilering.

Disse afskallende cremer koster også 80 rubler. Men deres volumen er noget mindre - 90 ml.

Depilatory cream Baptiste - typer af produkter, anmeldelser

Kategori: Pen rascher 09

I strandsæsonen begynder pigerne at fjerne uønskede hår fra huden. Hvem bruger en barbermaskine til dette, hvem er en epilator, og nogen bruger en depilatory cream. Manglen på en barbermaskine er, at efter at have påført det på følsom hud, kan irritation forblive, så der bliver ikke tale om skønhed. Og på den smertefulde procedure for hårfjerning er det ikke bare hver pige der er enig.

Og det er ikke nødvendigt, når der er sådan en vidunderlig fløde til hårfjerning "Baptiste". Dette middel på huden vil have en delikat virkning, og hårene vil blive ødelagt meget effektivt, og absolut ingen smerte vil blive oplevet.

Dette produkt er en af ​​kosmetikerne i Red Line-mærket. Hovedkomponenten i denne depilationskrem er et ret aggressivt stof, der adskiller sig ved at det indeholder en stor procentdel af alkali (angivet ved pH-niveauet). Denne komponent er nødvendig for opløsningen af ​​hårets keratinkappe, og efter dette kan hårene let fjernes fra huden med cremen.

Det er klart, at aggressiv alkali vil irritere huden, mens depilatoren bliver påført det, og udviklerne har forudset dette ved at berige sammensætningsformlen med sparsomme ingredienser: naturlig olie og ekstrakter fra medicinske planter, der fugter huden godt og blødgør det.

Hvordan man bruger?

Dette kosmetiske produkt er meget nemt at bruge, og effekten opnås meget hurtigt. Du skal bare følge instruktionerne og udføre de følgende trin konsekvent:

 • Påfør hårfarven på huden med en speciel spatel (det kommer med en creme). Depilation vil kun lykkes, hvis du anvender produktet bogstaveligt på hvert hår;
 • Lad cremen for den ønskede virkning på hårene i fem minutter;
 • Tag en scoop og rengør cremen i en lille del af huden - så du kan kontrollere, hvor godt aflejringen lykkedes. Hvis hårene kunne fjernes uden problemer, betyder det, at du kan fjerne hele den behandlede overflade. Hvis effekten ikke er god nok, hold cremen på huden i nogle få minutter;
 • Hvis hårene er for hårde, skal depilatoren påføres i tre lag, og efter påføring af det foregående lag skal du klare dig over fem minutter, og kun derefter anvende det næste lag. Når efter det tredje lag et andet fem minutter forsvinder, fjernes alle lag på en gang;
 • Vask kun afskærmningsapparatet ved hjælp af koldt rindende vand uden brug af vaskemidler.

Om fordele og ulemper

Fordelene ved Baptists depilatory cream har meget, herunder:

 • absolut smertefrihed, som gør det muligt at bruge sammensætningen til at slippe af med håret selv på huden med særlig følsomhed - i bikiniområdet;
 • ingen problemer efter depilationssessionen (den eneste undtagelse er den individuelle intolerance af et eller andet kemisk præparat). Hvis præparatet påføres på huden ved albuebøjningen, før testen udføres og sørger for, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du være helt sikker på, at du efter behandlingen ikke vil have røde pletter eller irritation eller kløe. ;
 • Hastigheden af ​​hele processen - for at fjerne hår fra et eller andet sted, vil tage i alt ikke mere end tyve minutter;
 • den enkelhed, der adskiller alle udførte manipulationer, hvilket resulterer i behovet for at anvende sammensætningen med en pind på huden;
 • høj effektivitet ved behandling af hudoverfladen med overskydende vegetation - huden bliver helt af med hår.

Men Batist har også nogle ulemper:

 • selv om dette sker sjældent nok, er en allergisk reaktion på komponenterne stadig mulig;
 • en kort periode med virkning - nye hår vil vokse på den tredje dag;
 • efterfølgende indgroede hår. Delvis hjælper med at undgå denne skrubbe for hud, der skal behandles den tredje dag efter depilation.

arter

Virksomheden producerer en depilatory cream med en serie på fem unikke muligheder:

 • honning duft;
 • med chokolade;
 • med agurk;
 • med yoghurt;
 • med rosenvand.

Hvert af de nævnte produkter er både en højkvalitets afskærmning og et fremragende hudplejeprodukt. Derudover har de hver sin egen lugt, hvilket gør sessionen slippe af med overskydende hår bliver endnu mere behageligt.

I formlen for hver af Baptiste-brandens ophængere er der bioaktive komponenter af naturlig oprindelse, som opnås både fra planter af hjemmemarked (humle og salvie) og fra papaya, hvis fødested er et af de eksotiske lande.

Dette sæt af ingredienser forsinker processen med vækst af overskydende hår. Effekten af ​​depilation skyldes indholdet i cremen thioglycolatets sammensætning - et salt af thioglycolsyre, der aktivt kan opløse keratin i hårseksenet. For at hjælpe huden med at overføre de negative virkninger af dette stof indeholder alle disse produkter også ingredienser, der er nyttige til huden i form af naturlige olier af shea og jojoba, samt ekstrakter fra en bestemt plante, herunder agurk, kakao, passionfrugt og honning.

agurk

Denne sammensætning er velegnet til piger med særlig følsom hud. De kan sikkert håndtere bikiniområdet. Ud over det sædvanlige kompleks af bioaktive ingredienser indeholder dette produkt naturlige ekstrakter af aloe vera og agurk. Begge disse komponenter beriger cremen med fugtighedsgivende egenskaber såvel som blødgørende - til pleje af særligt følsomme områder.

Sammensætningen af ​​denne sammensætning ligner agurkharpiks, og hvis nogen ikke kan lide det meget, skal du ikke bekymre dig om det, for der bliver ikke mere lugt umiddelbart efter vask af cremen. Fjernelse af dunede hår er muligt allerede i det femte minut af cremeneksponering. Kutiklet af et mere stift hår opløses kun om ti minutter.

Omkostningerne ved et rør med en kapacitet på 100 ml er 80 rubler.

yoghurt

Dette produkt er identisk med agurk og anbefales også til piger med særlig følsom hud og til behandling af bikiniområdet. Selv om sammensætningen af ​​disse to produkter er anderledes - i dette tilfælde er ingredienserne humlehopper, salvie, papaya, jojobaolie og endog naturlig yoghurt.

Den biokemiske sammensætning af denne creme er så delikat, at den ikke fjerner for hårdt hår, hvilket betyder, at piger med sådan vegetation det ikke passer, de skal vælge andre cremer.

For 125 gram yoghurt fløde skal du betale 100 rubler.

chokolade

Dette produkt er lige i de tilfælde, hvor hårene der skal fjernes, er for stramme. En bonus er den magiske duft af chokolade, som forbliver på huden efter vask af cremen. Sammensætningen skal påføres i ca. femten minutter, og hvis håret er for hårdt, skal du bruge triple applikation, når det næste lag påføres på fem minutter.

I dette produkt er sammensætningen præget af øget aggressivitet, og for områder med delikat hud bør ikke anvendes. Kompenserer hudens traumatiske virkning af cremeadditiverne i sin formel, i form af naturlig kakaoekstrakt, samt helbredelse af sheasmør.

Farven på denne chokoladecreme er næsten den samme som huden - beige, dens pris pr. 100 gram er 80 rubler.

Efter proceduren

Dette er et supplement til linjen af ​​depilatory cremer. Effekten af ​​silkecreme er rettet mod fugtgivende huden og beroliger den efter en negativ indvirkning. Sammensætningen af ​​dette produkt indeholder et kompleks af naturlige ingredienser:

 • salvie;
 • papaya;
 • humle;
 • vitamin E;
 • silke ekstrakt.

Alle disse komponenter ud over pleje bidrager til, at hårene på det ikke vokser meget hurtigt.

For et rør af omsorgsfuld fløde med en kapacitet på 125 ml bliver der kun nødt til at betale 50 rubler.

Resultatet opnået ved brugen af ​​Baptiste depilation cremen afhænger i høj grad af hvor hårdt de behandlede hår er og hvordan cremen er valgt til dem. Men nogen af ​​de beskrevne cremer har den højeste kvalitet - det er tidstestet, og det fremgår af de mange positive anmeldelser af kunderne.

Hvor er det til salg?

Erhvervelsen af ​​Baptists depilatorier er mulig i butikkernes kosmetiske afdelinger, hvor man som regel kan finde alt sorten af ​​disse cremer, eller i det mindste de fleste af dem. Du kan foretage en ordre i online-butikken, hvis for nogen denne måde at købe varer er mere praktisk.

Den imponerende effekt af at bruge disse produkter til depilation, perfekt udvalgte ingredienser, tilstedeværelsen af ​​en behagelig lugt, attraktiv emballage og overkommelige priser - alt sammen skabte det nye produkt fra den russiske kosmetiske industri at vinde et sted på kosmetikforretningernes hylder og tvang importerede kolleger, for hvilke penge bliver nødt til at betale mere, men effekten kan ende med at blive mindre.

Sådan fjerner du næsehår

Hvordan man skærer en mands øjenbryn (hvis øjenbrynene som Brezhnev)?