Chokolade depilatory creme til mørkt og hårdt hår fra Baptiste

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Depilatory cream "Baptiste"

Depilatory cream "Baptiste": billig og smagfuld

Som en berømt designer sagde, kræver skønhed ikke ofre, men penge. Selv om udseendet af benene og andre steder helt uden vegetation kræves af begge sider (i forbindelse med depilation).

I forfølgelsen af ​​resultatet satser de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden enten på mærket eller på det, de allerede har forsøgt. Men nogle gange, efterhånden som vi svinder for en lille svaghed / grådighed, kaster vi stadig en anstændig flaske eller et rør af en lille kendt depilator fra supermarkeddisken, styret af princippet "hvad hvis det passer". Internet anmeldelser om depilation creme af TM "Krasnaya Liniya" "Baptiste" taler om det som et meget vellykket eksperiment.

"Baptiste": en række arter

Linjen af ​​cremer fra "Baptiste" er først og fremmest kendetegnet ved dens mangfoldighed. Ud over mere eller mindre velkendte smag kan du finde helt uventede behagelige aromatiske løsninger. Så blandt de "Batista" er der sådanne cremer:

 • "Honning";
 • "Agurk";
 • "Silk";
 • "Yoghurt";
 • "Frugt";
 • "Chokolade";
 • "Med arganolie";
 • "Med rosenvand";
 • sæt til depilation bikini og ben.
Depilation creme linje fra Baptiste

Cream-after-hair removal kan også findes, men der er ikke så mange af dem som skildrene selv.

Faktisk er sammensætningen af ​​cremer næsten ens, med undtagelse af parfume-komponenten til mere glæde fra proceduren og efter den. Det er godt, når huden lugter på chokolade eller yoghurt.

De kemikalier, der fjerner hår, er ikke kendt for forbrugeren. Meget mere interessant "aktiv komponent". Ifølge fabrikanten og påskriften på pakken, efter at have brugt fløden, sænkes hårvæksten. Sammensætningen af ​​denne "aktive ingrediens", som nedsætter hårvæksten, omfatter et helt kompleks af naturlige elementer (ekstrakter af papaya, humle, salvie osv.).

Den øjeblikkelige virkning at håret holder op med at vokse efter en depilation procedure ved hjælp af ethvert middel fra Batist er naturligvis tvivlsomt. Efter langvarig brug kan du dog se resultatet. Der er anmeldelser af denne effekt, men ikke så mange. Måske har du heldig. Professionelle kosmetologer anbefaler i sådanne tilfælde brugen af ​​hele produktlinjen - depilatory cream og hudplejeprodukt efter proceduren. Således gør ét værktøj sit job, og den anden retter resultatet.

Depilation creme "Baptiste" med agurkekstrakt og Aloe Vera

Til alle lejligheder

Line for depilation "Baptiste" er præsenteret i et ret stort sortiment. Kort sagt er de vigtigste anført nedenfor:

 • "Agurk agurk". Midler til fjernelse af hår fra bikiniområdet. Velegnet til følsom hud. Efter proceduren er der en behagelig lugt af agurk og friskhed. Også huden bliver fugtet takket være aloe vera-ekstraktet, der er en del af det.
 • "Baptiste chokolade." Designet specielt til mørkt og hårdt hår. Ideel til aflejring af damer ben, der brugte en barbermaskine eller engangs maskine før.
 • "Yoghurt". Velegnet til tør og følsom hud. Ud over det aktive kompleks, der bremser væksten af ​​hår, er der jojobaolie og yoghurt. Anmeldelser anbefales at bruge til tyndt og blont hår, fordi det er meget blidt. Men med et bikiniområde er det bedre ikke at risikere det.
 • "Silk". Det har silkeekstrakt og E-vitamin. Et lignende middel efter depilering er præsenteret i denne serie.

Den vigtigste opgave for forbrugeren i dette tilfælde - bare find din egen. Hvis du nærmer dig dette mål grundigt, vil det være en første opgave at læse anmeldelser af dem, der allerede har prøvet det.

 • Sættet "Intimitet ikke at byde på" er originalt, og ingen af ​​de kendte mærker har helt sikkert en. Sættet indeholder "Agurk" (silke), "Silke" (efterplejende creme) og en rensende skrubbe til fødderne. Udvælgelsen er helt original.
 • Et sæt "charmerende ben" - består af en depilator "Yoghurt", "Silke" - efter proceduren, en skrubbe til fødderne "Bløde hæle". Du kan sige - omfattende pleje om benene.

Generelt, at overføre alle midler til depilation og efter "Baptist" ikke giver stor mening, er det vigtigste at kende deres mangfoldighed og forskellige principper for drift.

Applikationsfunktioner

Enhver baptist har en ansøgningsvejledning, hvor alt er tydeligt skrevet, og nogle ting kan endda fortolkes som "instruktioner til dummies." Det du bør være opmærksom på er hovedelementet - "thioglycollate". Dette er et reagens, som faktisk fjerner hår, og da det har en meget udtalt "duft", kan cremen ikke lugte ret behageligt på trods af alle parfume komponenter.

Brug af creme til fjernelse af hår Baptiste

En af fordelene ved dette stof er dets mindre toksicitet og mere "forsigtig" holdning til huden. Derfor, kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke. MEN! Efter en allergisk test og holde sig til midlertidige instruktioner, er det ikke værd at sætte det på nogen zone i 20 minutter.

Fordele, ulemper, anmeldelser

Efter at have systematiseret brugeranmeldelser om denne depilator er der flere fordele:

 • omkostninger - absolut en budget mulighed. Et rør er nok til et gennemsnit på 2-4 anvendelser;
 • sortiment - til enhver smag og behov. Efter depilering pleje produkter - komplet;
 • evnen til at vælge en depilator, der er mest egnet til den type hår;
 • udbredelse - findes i næsten enhver butik.
Kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke.

Mangel. Som enhver anden er cremen ikke egnet til alle. Derfor kræves en allergitest.

Behagelig og effektiv procedure for dig! Og glem ikke at forlade din tilbagemelding og kommentarer, pludselig vil nogen komme til nytte.

Depilatory cream Baptiste anmeldelser. Den bedste depilatory creme!

Hvilke piger er ikke bekymrede for overskydende vegetation på nogen del af kroppen? Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe pigerne.

På et tidspunkt havde jeg mulighed for at prøve, sandsynligvis alle eksisterende værktøjer. Ud over salonprocedurer - med min hårvækst er der ingen penge nok til salon depilation procedurer...

Så væske voks og voks strimler - det er meget smertefuldt og ineffektivt, at håret ikke rent faktisk vises i tre uger, du har brug for mindst et par måneder af deres brug. Jeg forstår ikke hvem der er i stand til at udholde så meget smerte?

Det næste forsøg var køb af en elektrisk epilator. Det gør ondt, men ikke så meget som fra voksstrimler. Det tager meget tid, og det mangler meget med et barns udseende. Men jeg kunne virkelig godt lide resultatet! Hår virkede virkelig ikke 2-3 uger! Men da de begyndte at vokse var det uudholdeligt. Kender du begrebet indgroet hår? Dette er meget ubehageligt... og mit hår begyndte at vokse ind i huden. Jeg var nødt til at opgive epilatoren, jeg bruger det selvfølgelig, men kun en gang om året, før jeg går på ferie.

Der er ingen grund til at tale om barbermanden, hver pige har behandlet hende. Nå har jeg en forfærdelig irritation og kløe! Det er ikke rigtigt ikke at ridse dine ben, når de kløer forfærdeligt!

En ægte opdagelse (og jeg synes den bedste opfindelse til depilation) for mig var en depilatory cream. Ingen irritation, intet indgroet hår, ingen smerte! Effekten er nok i et par dage. Selvom det ikke er langt, men sammenlignet med barbering, er det det værd.

Så prøvede jeg mange forskellige cremer i lang tid, og til sidst fandt jeg det bedste! Depilatory cream Baptiste virker om 5 minutter, hvilket er vigtigt for moren til en lille rastløs dreng. Cremen er hvid, har en delikat tekstur og en behagelig aroma. Let at anvende på nødvendige områder. 5 minutter er nok til at påvirke håret I løbet af denne tid plejer jeg at lægge en maske på mit ansigt. J Komplet med en creme kommer med en spatel for at fjerne cremen, med hjælp er cremen let fjernet sammen med unødvendigt hår og let afvaskes med varmt vand. Ingen irritation og ubehag. Når håret begynder at vokse, er der ingen kløe, som efter barbering. Og en stor fordel ved denne creme er prisen. Det er 3 gange billigere end den annoncerede Vita, og ikke mindre effektivt.

Jeg anbefaler Bartiste depilatory creme til alle - de bedste anmeldelser om det. Køb - du vil ikke fortryde. Hvem brugte det - hvad er anmeldelserne? Eller en anden creme kan nogen anbefale?

Depilatory cream "Baptist": ansøgning og anmeldelser

Fjernelse af uønsket hår med særlige cremer i dag betragtes som en af ​​de sikreste måder at depilation. Der er en bred vifte af lignende produkter. En af dem hedder "Baptiste". Sidstnævnte bruges af mange, men ikke alle ved om nuancerne ved at bruge produktet.

Hvad er en creme "Baptiste"

Creme "Baptiste" er et kosmetisk produkt designet til at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen.

Linjen af ​​cremer "Baptiste" til depilation har et godt udvalg af værktøjer

struktur

Interessant nok er cremen "Baptiste" helt sammensat af naturlige ingredienser. Takket være denne funktion er produktet sikrere for huden end dets modstykker. Den vigtigste aktive bestanddel af produktet er alkali. Cremen indeholder også følgende stoffer:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer;
 • andre hjælpestoffer.

Værktøjets princip er baseret på alkaliets egenskaber. Sidstnævnte misfarver og svækker håret, så det hurtigt og smertefrit falder. Follikelen er ikke aktiveret under proceduren, derfor påvirker cremen ikke pæren.

Nyttige egenskaber

Ud over dets hovedtræk har den skræmmende creme "Baptiste" følgende hudvenlige funktioner:

 • Fremmer langsommere vækst af uønskede hår. Ved regelmæssig brug af fløden bliver den nyvoksende vegetation mindre mærkbar. Faktum er, at agenten gradvist svækker proteinets struktur, hvorfor det er svært at bemærke de hår, der vises med det blotte øje.
 • Det gør huden blød og silkeagtig. Vegetabilske olier, der udgør produktet, fyld cellerne med næringsstoffer. På grund af dette bliver epidermis mere berørt.
 • Fugtiggør huden celler dybt. Glycerin i cremen beriger vævene med fugt, hvilket positivt påvirker udseende af epidermis.
 • Giver en mærkbar følelse af friskhed. Smagsstoffer og olier, som er komponenter i cremen, har en behagelig lugt og bidrager til udseendet af behagelige fornemmelser under proceduren.

Typer af depilatory cremer "Baptiste"

Nu omfatter linjen af ​​depilatory cremer "Baptiste" seks hovedprodukter:

 1. Agurk. Værktøjet er designet til normal og følsom epidermis. Oftest bruges produktet i det intime område. Agurk creme indeholder aloe vera ekstrakt, som det gør det helt roligt og fugter huden. Værktøjet forhindrer også dehydrering af celler på grund af tilstedeværelsen af ​​grønne grøntsager i dens sammensætning. Produktet håndterer fjernelse af hår af enhver type. Agurk creme er den mest effektive af "Baptist" linje af depilation produkter.
 2. Yoghurt. Cremen er specielt designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Værktøjet har en udtalt fugtgivende effekt. Af minerne - en skarp lugt og mangel på 100% effektivitet. Produktet er egnet til at fjerne hår af enhver type. Yoghurtcreme fra Batiste-linjen skelnes af sin delikate tekstur og behagelig aroma.
 3. Chokolade. Produktet indeholder yderligere ingredienser: sheasmør og kakaoekstrakt. Sidstnævnte hjælper med at blødgøre og nære huden. Værktøjet er designet til at eliminere uønsket mørk vegetation. Hårde hår er sværere at fjerne end lyse. Derfor skal du først bruge et specielt produkt. Behageligt plus af creme - chokolade aroma, end produkter til depilation kan sjældent prale. Værktøjet viser de bedste resultater i eliminering af hård vegetation på benene og i det intime område. Chokoladecreme fra serien "Baptiste" er designet til at fjerne mørkt hår
 4. Honning. På grund af den høje koncentration af honning i sammensætningen har produktet en positiv effekt på epidermis, aktivt nærende og fugtgivende det. Huden efter proceduren er meget behagelig at røre ved. Dette er et stort plus, da værktøjet oprindeligt var beregnet til depilation. Produktets minus er dårlig fjernelse af uønsket vegetation (fløden forlader ofte intakte hår). Honningcreme "Baptiste" fjerner ikke kun uønsket hår, men også dybt nærer huden
 5. Frugt. Værktøjet er designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Produktet indeholder ekstrakter af frugt: papaya og passionfrugt. Takket være de nyeste celler under proceduren er fyldt med vitaminer. Frugtcreme er designet til tør og følsom epidermis.
 6. Med rosenvand. Værktøjet indeholder i sin sammensætning ekstrakter af papaya, humle og salvie. Disse stoffer nedsætter hårvæksten væsentligt, således at depilering kan udføres sjældnere. Det naturlige rosenvand indeholdt i cremen bidrager til:
  • fornyelse af epidermis;
  • Beskyt huden mod aggressive miljøpåvirkninger;
  • forhindre irritation
  • cellehydrering. Creme med rosa vand fra linjen "Baptiste" hjælper med at bremse hårvækst

Anvendelse af depilatory cremer "Baptiste"

Før du anvender cremer til hårfjerning "Baptiste", skal du lære om nuancerne af deres brug.

Nuancer af brug for den intime zone

Huden i det intime område er følsomt. Derfor anbefales det, at du vælger et produkt med særlig pleje ved aflejring af sådanne dele af kroppen. Hvad angår serien "Baptiste", er følgende produkter egnet til at fjerne uønsket vegetation i delikate steder:

Agurkcreme er den mest effektive af hele linjen, så det kan fjerne selv de hårdeste hår. Sidstnævnte er ikke ualmindeligt for bikiniområdet. Husk dog, at du ikke bør bruge agurk med særlig følsom hud. Faktum er, at produktet primært er beregnet til normal epidermis og kan forårsage irritation i følsomme områder.

Frugt og yoghurt cremer er ideelle til brug i bikiniområdet. Produkterne indeholder ekstra blødgøringsmidler og nærende ingredienser, der vil give dig en behagelig og behagelig procedure. Derudover er produkter med frugt og yoghurt designet specielt til følsom hud. Men det er nødvendigt at tage højde for, at midlerne ikke altid fjerner hårene helt. I dette tilfælde skal du anvende cremen med et tykkere lag under den næste depilation.

Gentag proceduren ikke med det samme, selvom ikke alle vegetationer er blevet elimineret. Så du fjerner ikke de resterende hår og tjener en forbrænding.

Valget af midler er ikke det eneste du skal vide for depilation i det intime område. For at gøre proceduren i følsomme områder effektiv og smertefri, følg disse regler:

 • Lav ikke dyb bikini creme til depilation. Et sådant forsøg truer med at forårsage alvorlig irritation eller endda forbrænding til slimhinderne.
 • Ved anvendelse af produktet skal du bruge en speciel spatel, ikke fingre.
 • Overdrive ikke cremen, vask det bedre før.
 • Efter proceduren skal du bruge en beroligende lotion eller creme til at forhindre rødme af epidermis.

Instruktioner til brug

Den særprægede af cremerne i "Baptiste" -linjen er, at produkterne er meget nemme at bruge. For at fjerne uønsket vegetation med succes skal du udføre følgende trin:

 1. Rens din hud: Tag et brusebad med gel. Det er også tilrådeligt at bruge en skrubbe til at løfte hårene. Takket være dette bliver proceduren mere effektiv.
 2. Tør huden med et håndklæde.
 3. Smør epidermis med creme ved hjælp af en speciel spatel. Prøv at sikre, at produktet helt dækker hvert hår. Depilatory cream er nemmere at bruge med en speciel scapula (spatel).
 4. Efter 5 minutter skal du bruge spatelen igen. Denne gang skal du kontrollere, om produktet har fungeret. Skub forsigtigt værktøjet mod håret. Hvis sidstnævnte er let adskilt, fuldfør proceduren: saml al fløde med en spatel og skyl det behandlede område med rigeligt vand (uden rengøringsmidler). Ellers holdes cremen i et par minutter, men ikke længere.
 5. Smør de behandlede områder med en beroligende lotion eller gel ved afslutningen af ​​proceduren.

Hvis hårene er for hårde og dårligt fjernet, skal du bruge følgende trick: Anvend først produktet med et lag, og efter 5 minutter fedtes det behandlede område igen. Spyl det foregående lag er ikke nødvendigt. Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes cremen fuldstændigt.

Mulige konsekvenser

Forkert brug af cremer til hårfjerning "Baptiste" kan føre til følgende konsekvenser:

 • Irritation. Opstår hvis huden er for følsom og tør. Hvis irritation (rødmen, kløe) allerede har optrådt, skal du straks holde op med at bruge produktet og konsultere en hudlæge. Lægen vil foretage den korrekte diagnose og ordinere behandling. Faktum er, at irritation kan være tegn på kemisk forbrænding, så pas på eventuelle ændringer i din hud efter proceduren.
 • Burns. Hovedårsagen - den uansvarlige holdning til produktets anvendelsestidspunkt. Hvis overeksponeret creme fortsætter med at udføre sin funktion. Værktøjet virker aggressivt på huden, så udseendet af en forbrænding er ikke ualmindeligt. I en sådan situation er det nødvendigt at vaske det behandlede område, og smør derefter epidermis med en sårhelende creme.
 • Indgroede hår Hvis du oplever et lignende problem, er det bedre at kontakte en kosmetolog. Men hvis der ikke er en sådan mulighed, prøv følgende: Brug et varmt håndklæde, damp de behandlede områder og anbring en skrubbe. Efter flere sådanne procedurer bør hårene komme ud. Du kan undgå problemet med indgroet vegetation, hvis du tager et varmt bad før depilation og påfører huden på huden.
 • Allergi. Opstår i tilfælde af menneskelig intolerance over for komponenterne i værktøjet. Hvis en allergisk reaktion allerede har manifesteret sig, skal du straks stoppe med at anvende cremen.

Video: Hvordan slippe af med indgroede hår

Sikkerhedsforanstaltninger

For at undgå ubehagelige konsekvenser ved brug af hårfjernings cremer "Baptiste", følg forsigtighedsreglerne:

 • Sørg for at gennemføre en test for individuel intolerance over for sammensætningen: Smør den indvendige overflade af albuen med et produkt. Hvis der inden for en dag ikke er nogen negativ reaktion, er du velkommen til at bruge værktøjet.
 • Undgå at ignorere instruktionerne i pakken. Som regel beskriver indsatsen brugen af ​​det produkt, du har købt.
 • Udfør ikke proceduren med udløbet creme. Dette er fyldt med uforudsigelige resultater eller slet ingen virkning.
 • Hvis huden er irriteret eller betændt, må du ikke depilere den på nogen måde.
 • Hvis du lider af hormonelle sygdomme, skal du konsultere din læge inden du anvender cremen.
 • Den første dag efter sessionen må du ikke bære stramt tøj. Prøv også at undgå ikke-naturlige ingredienser.
 • Gå ikke til solariumet og ikke solbade dagen efter depilation.
 • Prøv at minimere farvekosmetik de første par dage efter proceduren.
 • Udfør ikke den næste session tidligere end i tre dage.

Depilatory cream Baptiste


På trods af at processen med at fjerne uønsket hår ikke er en nem procedure og ikke altid er billig, er der metoder, hvormed depilering kan gøres hurtigt og nemt. Disse omfatter brug af speciel kosmetik.

Hårfjerningskremmen "Baptiste" er efterspurgt og populær blandt piger som et billigt og effektivt middel.

Fabrikanten tilbyder flere sorter af depilation creme, som hver er designet til forskellige dele af kroppen og en anden type hår. For at finde ud af, præcis hvilket middel der bedst købes, og hvordan man bruger det korrekt, bør du lære mere om dette kosmetiske produkt.

Kremets sammensætning og princippet om dens virkning

Et særpræg ved den depilatory cream "Baptiste" er en helt naturlig sammensætning, der sikrer sikkerhed, når den påføres huden. Den aktive ingrediens, der virker på håret, er alkali i fløden, så brugen skal være forsigtig, og følg vejledningen. Blandt andre ingredienser kan nævnes:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer og nogle andre hjælpestoffer.

Takket være denne sammensætning giver den en let anvendelse af cremen "Baptiste" på huden og fjernelse af alt uønsket hår fra overfladen. I dette tilfælde påvirkes hårpæren ikke, og når der anvendes et kosmetisk præparat, opstår der ikke smertefulde fornemmelser.

Fordele og egenskaber ved brug

Depilatory cream har længe været en populær alternativ metode til at slippe af med overskydende vegetation, fordi det har mange fordele i forhold til andre midler. Blandt disse fordele omfatter de vigtigste:

 • lethed og hastighed af depilation på ethvert passende tidspunkt;
 • smertefri procedure
 • effektivitet - resultatet varer 4-5 dage
 • hudpleje og langsom hårvækst;
 • sikkerhed, mangel på irritation, nedskæringer.

Selvfølgelig påvirker en sådan række fordele, at flere og flere piger foretrækker at bruge cremen "Baptist" til selvpleje. Desuden er kosmetiklinjen repræsenteret af et bredt udvalg til forskellige kvinder. Det er vigtigt at bruge dette lægemiddel korrekt for at opnå maksimal effekt. Brugsekvensen omfatter følgende trin:

 1. Hudvask og tør.
 2. Påfør et tyndt lag creme til huden med en spatel, som er inkluderet i sættet.
 3. Lad cremen stå på huden i 5-7 minutter.
 4. Fjern værktøjet skal også bruge en spatel, og vask derefter rester af køligt vand. Det anbefales ikke at bruge brusegeler eller andre rensemidler.
 5. Påføres på huden cremen efter depilering.

Brug af cremen "Baptiste" er ikke særlig vanskelig, selv piger, der lige er begyndt at søge den optimale metode til at slippe af med hår, vil kunne nyde resultaterne.

Hvordan vælger man et passende værktøj

Hvis du skal købe "Baptiste" depilation creme, er det vigtigt at forstå præcis, hvor det vil blive brugt, og hvilken type kosmetisk produkt er bedst egnet til dette. Producenten tilbyder flere muligheder:

 • "Agurk" - indeholder komponenter, der blødgør huden, derfor er den velegnet til at fjerne bikiniområdet, underarmene og ansigtshårfjernelsen;
 • "Chokolade" - designet specielt til fjernelse af mørkt hårdt hår, som for eksempel har været barbering i lang tid;
 • "Yoghurt" - en creme, der er designet til tør og følsom hud, fjerner forsigtigt og effektivt hår fra følsomme områder af kroppen;
 • "Silke" - indeholder vitamin E og silkeekstrakt i sammensætningen, det nærer huden og bekymrer sig om det og sikrer perfekt glathed og blødhed;
 • "Honning" - designet til normal hud og effektiv fjernelse af hår på hænder og fødder, hvilket giver huden en behagelig aroma af honning.

Efter at have bestemt, hvilken slags creme der er brug for, vil det være nemt at købe et passende værktøj og nyde hver enkelt procedure. Brug kosmetik "Baptiste" enkelt og effektivt, og glat og velplejet hud vil give tillid og tiltrækningskraft til enhver pige.

Anmeldelser af cremen "Baptiste"

Elena, 28 år gammel
For at fjerne håret på mine ben forsøgte jeg mange forskellige kosmetiske produkter. Nogle var ineffektive, andre havde en frygtelig lugt. Men i løbet af de sidste par måneder har jeg brugt Baptiste serien af ​​kosmetik. Jeg købte flere rør til forskellige dele af kroppen på en gang, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Specielt som "Yoghurt" creme fjerner hurtigt hår, efterlader en følelse af friskhed og blødhed på huden.

Tatyana, 33 år gammel
Efter flere år med at barbere håret på mine ben, syntes det mig, at mine børster ikke kunne overvindes med noget. Og for nylig rådede en ven cremen til depilation "Baptiste". Jeg købte straks et "Chocolate" rør og besluttede at teste effektiviteten. Efter at have brugt det, kan jeg ikke gentage proceduren i en uge, mit hår begyndte at vokse langsommere. Og efter en måned ugentlige procedurer synes det mig, at de bliver tyndere og blødere. Og chokoladeens aroma giver et godt indtryk.

Depilatory cream "Baptiste"

Glat og delikat, som silke, hud er den ultimative drøm for mange kvinder, fordi det er muligt at finde en sådan ideel overflade kun ved at fjerne alt hår fra kroppen.

Glatte ben er garanteret.

Men i betragtning af at kropshår udfører en vigtig for en persons funktion med regulering af varmeoverførsel, er deres fjernelse fyldt med forstyrrelser af mange interne processer, hypotermi eller overophedning af kroppen. Og alligevel kan udøvelsen af ​​æstetik nemt tilfredsstilles ved hjælp af "Baptiste" depilationskrømen, med hvilken de lokale områder af kroppen kan bringes til en ideel tilstand: ben, bikiniområde, underarm område, hænder og ansigt.

Har jeg brug for depilation overhovedet

Depilation er udført af alle stjerner.

Det er ikke nødvendigt at fortælle, hvordan ubekæmpede kvindelige armhuler ser ud og lugter, men i princippet må en kvinde ty til afhjælpningsproceduren i flere tilfælde.

 1. I nogle for at slippe af med håret, for eksempel på ansigtet, som begyndte at mørkere, der skitserer antennernes kontur over overlæben og giver ubehag.
 2. I andre, efter fødslen, når kvinder i fødsel, som for første gang befinner sig i barselshospitalet, barberes kønssonen, og efterfølgende er det nødvendigt at holde bikini i konstant rækkefølge.
 3. De tredje tilfælde af overdreven hårdhed er forbundet med endokrine og hormonelle sygdomme, og depilering i sådanne situationer anvendes som en støttende æstetisk terapi.

I modsætning til epilering, som også giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation, er depileringsproceduren kun at fjerne den synlige del af håret uden at påvirke pæren. Ved hjælp af depilation med en creme eller voks kan du midlertidigt finde en glat, babylignende hud ved at fjerne synlige hår. Fremgangsmåden ved brug af cremen er smertefri og har et langvarigt resultat. Som det fremgår af anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt creme "Baptiste", går glat hud efter proceduren i to uger.

Hvad er gode cremer "Baptiste"

Effektiv depilation med minimal omkostninger

"Baptiste" er en hel serie af depilatory cremer, der er effektive, tage lidt tid til at udføre proceduren, og vigtigst af alt er de ret budgetvenlige.

Serien præsenterer midler til retningsbestemt handling for ansigtet, til benene, til bikiniområdet, som også kan vælges efter hudtype, hvilket er meget praktisk og reducerer sandsynligheden for bivirkninger. Cremer "Baptiste" er tilgængelige ikke kun på grund af lave omkostninger. Du kan købe dem i enhver parfumeri- og kosmetisk butik eller apotek. Den særlige "Baptiste" -serien af ​​cremer er tilstedeværelsen af ​​naturlige bestanddele i sammensætningen, planteekstrakterne og olierne, som har en yderligere hudplejeeffekt.

Typer af depilation creme "Baptiste"

Depilation procedure er en af ​​de særlige finesser at pleje din krop til en rigtig moderne kvinde. Glatte ben anses for at være det samme stærke argument for at opnå succes for enhver virksomhed, såvel som et skarpt sind, kompetence, ressourcefærdighed. I øjeblikket er der mange typer af depilation: voks, enzymaflejring, shugaring (her finder du pastaopskriften).

Cream "Baptiste" - det mest effektive, højkvalitets og mest overkommelige værktøj til at fjerne uønsket vegetation i benene og bikiniområdet.

ansøgning

Den bedste halvdel af universet suppleres af selvtillid, skønhed og uimodståelighed fra det allerførste minut i praksis med at bruge stor fløde. Det er dette værktøj til depilation, der vil give dig en uforglemmelig fornøjelse fra selve processen og beundring for kvalitetsresultatet af det arbejde, der er gjort for at tage sig af din virksomhed.

Sammensætningen har til formål at forsinke den yderligere vækst af uønsket hår effektivt. De kvaliteter, der repræsenterer fløden på det internationale marked, er: brugervenlighed, praktisk, langsigtet. Højdepunktet af cremen er et 2 i 1 system: depilation + pleje.

 1. Påfør cremen "Baptiste" på hudoverfladen ved hjælp af en speciel spatel.
 2. Lad i 5 minutter.
 3. Kontroller resultatet efter den tildelte tid er udløbet: Rens det lille område af huden med en spatel. Hvis hårfjerning er let, fortsæt for at fuldføre udtørring.
 4. Vask af med koldt vand. Det er forbudt at vaske af med vaskemidler!

Hvis der opstår vanskeligheder, forlader yderligere minutter.

Hvis håret er hårdt, påfør cremen i tre lag, intervallet er 5 minutter. Slet alt efter de sidste 5 minutter.

For maksimal effekt skal alle hår være dækket.

Fantastisk glathed og ømhed i din hud dag efter dag vil være en behagelig gave til dig i lang tid.

På videoen - Baptiste depilation creme:

Sikkerhedsforanstaltninger

 1. Før du bruger depilatoren, anbring en lille smule creme i området med albuebøjningen, lad i 10 minutter og skyll grundigt. Hvis du ved udløbet af dagen ikke fik ubehaget i at bruge cremen, kan du sikkert udføre afskallingen med dette værktøj.
 2. For sikkerheden og for at forhindre den inflammatoriske proces må produktet ikke påføres områder med beskadiget hud. I tilfælde af forbrænding skylles hurtigt med vand.
 3. Undgå at få cremen i dine øjne. Hvis dette sker, skylles straks med rigeligt vand.
 4. skjul produktet på et sted, der ikke er tilgængeligt for barnet.
 5. Hold ikke fløden i mere end 15 minutter på huden.

Lær hvordan du slippe af med en stor bums på næsen.

Cream "Baptiste" er ikke kun et effektivt, højkvalitets og overkommeligt middel til at gennemføre forarbejdningsprocessen, men også den bedste måde at tilbyde hudpleje på, som kan overraske dig med en række "smag" aromaer.

De mest almindelige typer af creme "Baptiste":

"Chokolade" creme er designet til at fjerne hår med en mørk farve og en hård struktur. Det har den delikate effekt at fjerne uønsket vegetation ledsaget af en storslået chokoladearoma.

Den særprægede af cremen i en beroligende og nærende virkning på huden. Dette er fordelene ved kakaoekstrakt og sheasmør, som supplerer den grundlæggende konsistens med ekstrakter af salvie, humle og papaya blade.

Rørets volumen - 100 ml.

"Agurk" creme har evnen til at blødgøre plejen af ​​dit følsomme hud- og bikiniområde. Det fugtiger huden helt. Cremen indeholder: ekstrakter af salvie, papaya og humleblad, samt aloe vera og agurk. Alle komponenter i denne sammensætning har en blødgørende, fugtgivende og forfriskende virkning på din hud.

Rørets volumen - 100 ml.

"Yoghurt" depilatory cream vil give en forsigtig pasning til din hud. Designet til følsom og tør hud. Cremen indeholder: ekstrakter af salvie, papaya blade og humle samt jojobaolie og et mesterværk af naturen - naturlig yoghurt.

Hudens ben og bikiniområdet vil nyde ro og hydrering, og du vil blive glad for den uimodståelige virkning af glathed og ømhed.

Rørets volumen - 100 ml.

Prisen er overkommelig for hver kvinde, kvaliteten er høj. I butikker i Rusland kan du købe varer i kontanter svarende til 80 rubler.

anmeldelser

 • Marina, 31, Moskva: "Hver kvinde drømmer altid om et perfekt udseende. Cream Baptiste "Chokolade" for mig er en af ​​de bedste assistenter i processen med at skabe mit perfekte billede. Jeg har allerede brugt cremer af denne linje i 3 år, men det er denne aromatiske påfyldning, der giver et uforglemmeligt indtryk og elegant resultat. Benene glatte og ømme! Det første jeg lagde mærke til i butikken var prisen, det var for lavt i sammenligning. Men jeg blev glædeligt overrasket. Jeg foretrækker stadig denne creme! Overkommelig, praktisk, nem at betjene. Afhugningsproceduren tager meget lidt tid. Jeg anbefaler! "
 • Kenya, 27 år gammel, Novosibirsk: "Depilation er en delikat sag. Da jeg stadig var en elev, fik jeg fuldstændig skuffelse fra cremer til fjernelse af ubehageligt hår, så jeg var nødt til at opgive dem og skifte til de gamle metoder: Jeg brugte en opstiller og en barbermaskine. Lidt senere skiftede hun til voksaflejring og troede, at det var et rigtigt mirakel, som det var praktisk, og selve virkningen varer længere linjer. Men på en eller anden måde rådede min ven mig med en depilatory creme fra Baptiste serien, og jeg var glad! Det er meget bekvemt at bruge cremen: 5 minutter og dine ben er glatte og delikate. En anden positiv faktor er tilstedeværelsen af ​​en dobbelt virkning (depilation og pleje). Det faktum, at producenterne har taget sig af vores ben og bikini-område, er meget tiltrækkende og skaber en duftende linje af hudplejeprodukter: "Chokolade" til mørkt og hårdt hår med den virkning, at væksten bliver svagere, "Yoghurt" til tør og følsom hud, "Komkommer" "- især til bikini zone. Min favorit creme er med yoghurt smag. Meget velegnet til min hud. "
 • Natalia, 40 år gammel, Voronezh: "Hej! Jeg hedder Natalia, jeg vil gerne dele mine indtryk om cremerne i serien "Baptiste". Jeg er en brunette. En konsulent i butikken rådede dig til at prøve Batiste Chocolate. Dette er et helt budget fund, der overraskede mig lige efter jeg kom hjem. Først var jeg tilfreds med den dejlige lille pige på pakken og et ret stort rør af fløde. Produktet er let at anvende og spredes godt. Fyldningen af ​​røret ligner kun en chokoladesmag, og selv 5 minutter var ikke nok for mig. Først efter 12 minutter kunne jeg begynde at vaske. Men så var jeg glad! Benene er sarte og bløde, huden er fugtig og glat som silke. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet. Alt i alt er jeg glad for det. Jeg anbefaler dig en billig og effektiv creme! "

Depilatory cream "Baptist" er en pålidelig hjemmeprodukt, som er en af ​​de tre ledere blandt depilatory produkter. Cremen indeholder et stærkt biologisk kompleks, hvor de grundlæggende ingredienser er ekstrakter af salvie, papaya blade og humle. Også populær for alle med Lov Lova depilation (her er anmeldelser og pris), Velvet depilation creme (her beskrivelse og foto). Linket siger, hvilken slags depilation creme er bedre. Også skabt en mandlig fløde til udsmykning af intime områder.

Depilatory cream Baptiste

I et smukt kalejdoskop af midler til fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er Baptiste depilation creme et af de første steder. Depilatories mærke Baptiste ideel til at fjerne hår på benene og til depilation af det følsomme bikini område. For ikke at opleve skuffelse, når du bruger værktøjet, behøver du bare at: forstå det store udvalg af Baptist-depilatorer, vælg den rigtige type værktøj og kender alle detaljerne i dens brug.

Baptiste Depilatory Cream Review

Producenten af ​​mærket "Baptist" er det verdensberømte russiske firma "Russian expansion", der er kendt for kosmetiske produkter af høj kvalitet. Selskabets bekymring om sine kunder er følt allerede efter den første brug af Baptiste-depilatoren. Da cremen indeholder et aggressivt alkalisk stof, der nedbryder hårstrukturen til basen, tilføjede producenterne urteekstrakter og naturlige olier til creme-kemisk sammensætning, hvilket gør huden mærkbart. Og det er ikke den eneste fordel.

Fordele ved Baptiste Depilatory Creams:

 • praktisk og langsigtet: et standard 100 ml rør varer til 9-10 applikationer;
 • brugervenlighed og højt resultat af perfekt depilation med efterfølgende langsommere hårvækst;
 • lave omkostninger gør cremen til en ægte budget gave, den gennemsnitlige pris er kun 50-80 rubler.

Baptiste-mærket adskiller sig også i det kosmetiske marked med sit sortiment af cremeafskærmere med forskellige formål, idet der tages hensyn til hudtype.

Typer af midler:

 • Yoghurtskræmmende creme skabt specielt til overfølsom hud. Den naturlige yoghurt og jojobaolie, der er inkluderet i sammensætningen, vil hurtigt genoprette vandbalancen i den tørre hud efter depileringsprocessen.
 • Chokolade depilatory creme er mere velegnet til brunetter, hvis hår er kendetegnet ved hårdhed og mørk farve.
 • Agurk - perfekt harmonerer med subtiliteten af ​​huden i det ømme bikiniområde.
 • Silk Baptiste er et universalmiddel - pleje efter depilation, det bruges til enhver del af kroppen, som silkeekstrakt og E-vitamin, der er til stede i sammensætningen, opdateres og blødgør selv betændt hud.

Hver af de depilatory cremer er udstyret med en unik duft, der ikke forlader kroppen i lang tid efter depilation procedure.

Instruktioner til brug

Batiste refererer til en hurtig depilator, og kræver ikke særlige færdigheder i ansøgningen. Det er nok at påføre en lille svamp med en speciel spatel, spred den jævnt over det ønskede område af kroppen og fjern efter fem minutter krem ​​med hårresterne med samme spatel og skyll derefter med lidt varmt vand. Irritation, ifølge forbrugeranmeldelser, er yderst sjælden. Værktøjet har vist sig at være et produkt uden kontraindikationer, men nogle af nuanserne af applikationen bør stadig være kendt og taget i betragtning.


Video: korte instruktioner til depilation creme

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Før og efter aflejringsproceduren bør du ikke bruge sæbe i 24 timer for ikke at forårsage unødig skade på huden: der er nok alkali i selve cremen.
 • 12 timer før depilation, skal du gnide en dråbe fløde i dit håndled - ingen pletter og kløe betyder ingen allergi over for komponenterne.
 • For at undgå irritation må du ikke holde huden i huden i mere end 15 minutter, og du må heller ikke anvende produktet på allerede beskadiget hud.

Ved hjælp af ovenstående anbefalinger og tips vil det ikke være svært at opnå perfekt glathed og silke i huden. At dømme efter forbrugernes anmeldelser fortjener den skræmmende creme Baptiste stor ros. Nedenfor kan du give din feedback om dette produkt i kommentarerne.

Acne og irritation efter barbering - effektive behandlinger

Calamus rod for hår - frelse hårhår