Depilation creme "Baptiste"

I strandsæsonen begynder pigerne at fjerne uønskede hår fra huden. Hvem bruger en barbermaskine til dette, hvem er en epilator, og nogen bruger en depilatory cream. Manglen på en barbermaskine er, at efter at have påført det på følsom hud, kan irritation forblive, så der bliver ikke tale om skønhed. Og på den smertefulde procedure for hårfjerning er det ikke bare hver pige der er enig.

Og det er ikke nødvendigt, når der er sådan en vidunderlig fløde til hårfjerning "Baptiste". Dette middel på huden vil have en delikat virkning, og hårene vil blive ødelagt meget effektivt, og absolut ingen smerte vil blive oplevet.

Dette produkt er en af ​​kosmetikerne i Red Line-mærket. Hovedkomponenten i denne depilationskrem er et ret aggressivt stof, der adskiller sig ved at det indeholder en stor procentdel af alkali (angivet ved pH-niveauet). Denne komponent er nødvendig for opløsningen af ​​hårets keratinkappe, og efter dette kan hårene let fjernes fra huden med cremen.

Det er klart, at aggressiv alkali vil irritere huden, mens depilatoren bliver påført det, og udviklerne har forudset dette ved at berige sammensætningsformlen med sparsomme ingredienser: naturlig olie og ekstrakter fra medicinske planter, der fugter huden godt og blødgør det.

Sådan bruges

Dette kosmetiske produkt er meget nemt at bruge, og effekten opnås meget hurtigt. Du skal bare følge instruktionerne og udføre de følgende trin konsekvent:

 • Påfør hårfarven på huden med en speciel spatel (det kommer med en creme). Depilation vil kun lykkes, hvis du anvender produktet bogstaveligt på hvert hår;
 • Lad cremen for den ønskede virkning på hårene i fem minutter;
 • Tag en scoop og rengør cremen i en lille del af huden - så du kan kontrollere, hvor godt aflejringen lykkedes. Hvis hårene kunne fjernes uden problemer, betyder det, at du kan fjerne hele den behandlede overflade. Hvis effekten ikke er god nok, hold cremen på huden i nogle få minutter;
 • Hvis hårene er for hårde, skal depilatoren påføres i tre lag, og efter påføring af det foregående lag skal du klare dig over fem minutter, og kun derefter anvende det næste lag. Når efter det tredje lag et andet fem minutter forsvinder, fjernes alle lag på en gang;
 • Vask kun afskærmningsapparatet ved hjælp af koldt rindende vand uden brug af vaskemidler.

Om fordele og ulemper

Fordelene ved Baptists depilatory cream har meget, herunder:

 • absolut smertefrihed, som gør det muligt at bruge sammensætningen til at slippe af med håret selv på huden med særlig følsomhed - i bikiniområdet;
 • ingen problemer efter depilationssessionen (den eneste undtagelse er den individuelle intolerance af et eller andet kemisk præparat). Hvis præparatet påføres på huden ved albuebøjningen, før testen udføres og sørger for, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du være helt sikker på, at du efter behandlingen ikke vil have røde pletter eller irritation eller kløe. ;
 • Hastigheden af ​​hele processen - for at fjerne hår fra et eller andet sted, vil tage i alt ikke mere end tyve minutter;
 • den enkelhed, der adskiller alle udførte manipulationer, hvilket resulterer i behovet for at anvende sammensætningen med en pind på huden;
 • høj effektivitet ved behandling af hudoverfladen med overskydende vegetation - huden bliver helt af med hår.

Men Batist har også nogle ulemper:

 • selv om dette sker sjældent nok, er en allergisk reaktion på komponenterne stadig mulig;
 • en kort periode med virkning - nye hår vil vokse på den tredje dag;
 • efterfølgende indgroede hår. Delvis hjælper med at undgå denne skrubbe for hud, der skal behandles den tredje dag efter depilation.

I den næste video lærer du, hvordan du nemt og enkelt løser problemet med indgroet hår på kroppen efter depilation.

arter

Virksomheden producerer en depilatory cream med en serie på fem unikke muligheder:

 • honning duft;
 • med chokolade;
 • med agurk;
 • med yoghurt;
 • med rosenvand.

Hvert af de nævnte produkter er både en højkvalitets afskærmning og et fremragende hudplejeprodukt. Derudover har de hver sin egen lugt, hvilket gør sessionen slippe af med overskydende hår bliver endnu mere behageligt.

I formlen for hver af Baptiste-brandens ophængere er der bioaktive komponenter af naturlig oprindelse, som opnås både fra planter af hjemmemarked (humle og salvie) og fra papaya, hvis fødested er et af de eksotiske lande.

Depilatory cream Baptiste

I et smukt kalejdoskop af midler til fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er Baptiste depilation creme et af de første steder. Depilatories mærke Baptiste ideel til at fjerne hår på benene og til depilation af det følsomme bikini område. For ikke at opleve skuffelse, når du bruger værktøjet, behøver du bare at: forstå det store udvalg af Baptist-depilatorer, vælg den rigtige type værktøj og kender alle detaljerne i dens brug.

Baptiste Depilatory Cream Review

Producenten af ​​mærket "Baptist" er det verdensberømte russiske firma "Russian expansion", der er kendt for kosmetiske produkter af høj kvalitet. Selskabets bekymring om sine kunder er følt allerede efter den første brug af Baptiste-depilatoren. Da cremen indeholder et aggressivt alkalisk stof, der nedbryder hårstrukturen til basen, tilføjede producenterne urteekstrakter og naturlige olier til creme-kemisk sammensætning, hvilket gør huden mærkbart. Og det er ikke den eneste fordel.

Fordele ved Baptiste Depilatory Creams:

 • praktisk og langsigtet: et standard 100 ml rør varer til 9-10 applikationer;
 • brugervenlighed og højt resultat af perfekt depilation med efterfølgende langsommere hårvækst;
 • lave omkostninger gør cremen til en ægte budget gave, den gennemsnitlige pris er kun 50-80 rubler.

Baptiste-mærket adskiller sig også i det kosmetiske marked med sit sortiment af cremeafskærmere med forskellige formål, idet der tages hensyn til hudtype.

Typer af midler:

 • Yoghurtskræmmende creme skabt specielt til overfølsom hud. Den naturlige yoghurt og jojobaolie, der er inkluderet i sammensætningen, vil hurtigt genoprette vandbalancen i den tørre hud efter depileringsprocessen.
 • Chokolade depilatory creme er mere velegnet til brunetter, hvis hår er kendetegnet ved hårdhed og mørk farve.
 • Agurk - perfekt harmonerer med subtiliteten af ​​huden i det ømme bikiniområde.
 • Silk Baptiste er et universalmiddel - pleje efter depilation, det bruges til enhver del af kroppen, som silkeekstrakt og E-vitamin, der er til stede i sammensætningen, opdateres og blødgør selv betændt hud.

Hver af de depilatory cremer er udstyret med en unik duft, der ikke forlader kroppen i lang tid efter depilation procedure.

Instruktioner til brug

Batiste refererer til en hurtig depilator, og kræver ikke særlige færdigheder i ansøgningen. Det er nok at påføre en lille svamp med en speciel spatel, spred den jævnt over det ønskede område af kroppen og fjern efter fem minutter krem ​​med hårresterne med samme spatel og skyll derefter med lidt varmt vand. Irritation, ifølge forbrugeranmeldelser, er yderst sjælden. Værktøjet har vist sig at være et produkt uden kontraindikationer, men nogle af nuanserne af applikationen bør stadig være kendt og taget i betragtning.


Video: korte instruktioner til depilation creme

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Før og efter aflejringsproceduren bør du ikke bruge sæbe i 24 timer for ikke at forårsage unødig skade på huden: der er nok alkali i selve cremen.
 • 12 timer før depilation, skal du gnide en dråbe fløde i dit håndled - ingen pletter og kløe betyder ingen allergi over for komponenterne.
 • For at undgå irritation må du ikke holde huden i huden i mere end 15 minutter, og du må heller ikke anvende produktet på allerede beskadiget hud.

Ved hjælp af ovenstående anbefalinger og tips vil det ikke være svært at opnå perfekt glathed og silke i huden. At dømme efter forbrugernes anmeldelser fortjener den skræmmende creme Baptiste stor ros. Nedenfor kan du give din feedback om dette produkt i kommentarerne.

Depilatory cream "Baptist": ansøgning og anmeldelser

Fjernelse af uønsket hår med særlige cremer i dag betragtes som en af ​​de sikreste måder at depilation. Der er en bred vifte af lignende produkter. En af dem hedder "Baptiste". Sidstnævnte bruges af mange, men ikke alle ved om nuancerne ved at bruge produktet.

Hvad er en creme "Baptiste"

Creme "Baptiste" er et kosmetisk produkt designet til at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen.

Linjen af ​​cremer "Baptiste" til depilation har et godt udvalg af værktøjer

struktur

Interessant nok er cremen "Baptiste" helt sammensat af naturlige ingredienser. Takket være denne funktion er produktet sikrere for huden end dets modstykker. Den vigtigste aktive bestanddel af produktet er alkali. Cremen indeholder også følgende stoffer:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer;
 • andre hjælpestoffer.

Værktøjets princip er baseret på alkaliets egenskaber. Sidstnævnte misfarver og svækker håret, så det hurtigt og smertefrit falder. Follikelen er ikke aktiveret under proceduren, derfor påvirker cremen ikke pæren.

Nyttige egenskaber

Ud over dets hovedtræk har den skræmmende creme "Baptiste" følgende hudvenlige funktioner:

 • Fremmer langsommere vækst af uønskede hår. Ved regelmæssig brug af fløden bliver den nyvoksende vegetation mindre mærkbar. Faktum er, at agenten gradvist svækker proteinets struktur, hvorfor det er svært at bemærke de hår, der vises med det blotte øje.
 • Det gør huden blød og silkeagtig. Vegetabilske olier, der udgør produktet, fyld cellerne med næringsstoffer. På grund af dette bliver epidermis mere berørt.
 • Fugtiggør huden celler dybt. Glycerin i cremen beriger vævene med fugt, hvilket positivt påvirker udseende af epidermis.
 • Giver en mærkbar følelse af friskhed. Smagsstoffer og olier, som er komponenter i cremen, har en behagelig lugt og bidrager til udseendet af behagelige fornemmelser under proceduren.

Typer af depilatory cremer "Baptiste"

Nu omfatter linjen af ​​depilatory cremer "Baptiste" seks hovedprodukter:

 1. Agurk. Værktøjet er designet til normal og følsom epidermis. Oftest bruges produktet i det intime område. Agurk creme indeholder aloe vera ekstrakt, som det gør det helt roligt og fugter huden. Værktøjet forhindrer også dehydrering af celler på grund af tilstedeværelsen af ​​grønne grøntsager i dens sammensætning. Produktet håndterer fjernelse af hår af enhver type. Agurk creme er den mest effektive af "Baptist" linje af depilation produkter.
 2. Yoghurt. Cremen er specielt designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Værktøjet har en udtalt fugtgivende effekt. Af minerne - en skarp lugt og mangel på 100% effektivitet. Produktet er egnet til at fjerne hår af enhver type. Yoghurtcreme fra Batiste-linjen skelnes af sin delikate tekstur og behagelig aroma.
 3. Chokolade. Produktet indeholder yderligere ingredienser: sheasmør og kakaoekstrakt. Sidstnævnte hjælper med at blødgøre og nære huden. Værktøjet er designet til at eliminere uønsket mørk vegetation. Hårde hår er sværere at fjerne end lyse. Derfor skal du først bruge et specielt produkt. Behageligt plus af creme - chokolade aroma, end produkter til depilation kan sjældent prale. Værktøjet viser de bedste resultater i eliminering af hård vegetation på benene og i det intime område. Chokoladecreme fra serien "Baptiste" er designet til at fjerne mørkt hår
 4. Honning. På grund af den høje koncentration af honning i sammensætningen har produktet en positiv effekt på epidermis, aktivt nærende og fugtgivende det. Huden efter proceduren er meget behagelig at røre ved. Dette er et stort plus, da værktøjet oprindeligt var beregnet til depilation. Produktets minus er dårlig fjernelse af uønsket vegetation (fløden forlader ofte intakte hår). Honningcreme "Baptiste" fjerner ikke kun uønsket hår, men også dybt nærer huden
 5. Frugt. Værktøjet er designet til at fjerne uønsket vegetation på tør og følsom hud. Produktet indeholder ekstrakter af frugt: papaya og passionfrugt. Takket være de nyeste celler under proceduren er fyldt med vitaminer. Frugtcreme er designet til tør og følsom epidermis.
 6. Med rosenvand. Værktøjet indeholder i sin sammensætning ekstrakter af papaya, humle og salvie. Disse stoffer nedsætter hårvæksten væsentligt, således at depilering kan udføres sjældnere. Det naturlige rosenvand indeholdt i cremen bidrager til:
  • fornyelse af epidermis;
  • Beskyt huden mod aggressive miljøpåvirkninger;
  • forhindre irritation
  • cellehydrering. Creme med rosa vand fra linjen "Baptiste" hjælper med at bremse hårvækst

Anvendelse af depilatory cremer "Baptiste"

Før du anvender cremer til hårfjerning "Baptiste", skal du lære om nuancerne af deres brug.

Nuancer af brug for den intime zone

Huden i det intime område er følsomt. Derfor anbefales det, at du vælger et produkt med særlig pleje ved aflejring af sådanne dele af kroppen. Hvad angår serien "Baptiste", er følgende produkter egnet til at fjerne uønsket vegetation i delikate steder:

Agurkcreme er den mest effektive af hele linjen, så det kan fjerne selv de hårdeste hår. Sidstnævnte er ikke ualmindeligt for bikiniområdet. Husk dog, at du ikke bør bruge agurk med særlig følsom hud. Faktum er, at produktet primært er beregnet til normal epidermis og kan forårsage irritation i følsomme områder.

Frugt og yoghurt cremer er ideelle til brug i bikiniområdet. Produkterne indeholder ekstra blødgøringsmidler og nærende ingredienser, der vil give dig en behagelig og behagelig procedure. Derudover er produkter med frugt og yoghurt designet specielt til følsom hud. Men det er nødvendigt at tage højde for, at midlerne ikke altid fjerner hårene helt. I dette tilfælde skal du anvende cremen med et tykkere lag under den næste depilation.

Gentag proceduren ikke med det samme, selvom ikke alle vegetationer er blevet elimineret. Så du fjerner ikke de resterende hår og tjener en forbrænding.

Valget af midler er ikke det eneste du skal vide for depilation i det intime område. For at gøre proceduren i følsomme områder effektiv og smertefri, følg disse regler:

 • Lav ikke dyb bikini creme til depilation. Et sådant forsøg truer med at forårsage alvorlig irritation eller endda forbrænding til slimhinderne.
 • Ved anvendelse af produktet skal du bruge en speciel spatel, ikke fingre.
 • Overdrive ikke cremen, vask det bedre før.
 • Efter proceduren skal du bruge en beroligende lotion eller creme til at forhindre rødme af epidermis.

Instruktioner til brug

Den særprægede af cremerne i "Baptiste" -linjen er, at produkterne er meget nemme at bruge. For at fjerne uønsket vegetation med succes skal du udføre følgende trin:

 1. Rens din hud: Tag et brusebad med gel. Det er også tilrådeligt at bruge en skrubbe til at løfte hårene. Takket være dette bliver proceduren mere effektiv.
 2. Tør huden med et håndklæde.
 3. Smør epidermis med creme ved hjælp af en speciel spatel. Prøv at sikre, at produktet helt dækker hvert hår. Depilatory cream er nemmere at bruge med en speciel scapula (spatel).
 4. Efter 5 minutter skal du bruge spatelen igen. Denne gang skal du kontrollere, om produktet har fungeret. Skub forsigtigt værktøjet mod håret. Hvis sidstnævnte er let adskilt, fuldfør proceduren: saml al fløde med en spatel og skyl det behandlede område med rigeligt vand (uden rengøringsmidler). Ellers holdes cremen i et par minutter, men ikke længere.
 5. Smør de behandlede områder med en beroligende lotion eller gel ved afslutningen af ​​proceduren.

Hvis hårene er for hårde og dårligt fjernet, skal du bruge følgende trick: Anvend først produktet med et lag, og efter 5 minutter fedtes det behandlede område igen. Spyl det foregående lag er ikke nødvendigt. Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes cremen fuldstændigt.

Mulige konsekvenser

Forkert brug af cremer til hårfjerning "Baptiste" kan føre til følgende konsekvenser:

 • Irritation. Opstår hvis huden er for følsom og tør. Hvis irritation (rødmen, kløe) allerede har optrådt, skal du straks holde op med at bruge produktet og konsultere en hudlæge. Lægen vil foretage den korrekte diagnose og ordinere behandling. Faktum er, at irritation kan være tegn på kemisk forbrænding, så pas på eventuelle ændringer i din hud efter proceduren.
 • Burns. Hovedårsagen - den uansvarlige holdning til produktets anvendelsestidspunkt. Hvis overeksponeret creme fortsætter med at udføre sin funktion. Værktøjet virker aggressivt på huden, så udseendet af en forbrænding er ikke ualmindeligt. I en sådan situation er det nødvendigt at vaske det behandlede område, og smør derefter epidermis med en sårhelende creme.
 • Indgroede hår Hvis du oplever et lignende problem, er det bedre at kontakte en kosmetolog. Men hvis der ikke er en sådan mulighed, prøv følgende: Brug et varmt håndklæde, damp de behandlede områder og anbring en skrubbe. Efter flere sådanne procedurer bør hårene komme ud. Du kan undgå problemet med indgroet vegetation, hvis du tager et varmt bad før depilation og påfører huden på huden.
 • Allergi. Opstår i tilfælde af menneskelig intolerance over for komponenterne i værktøjet. Hvis en allergisk reaktion allerede har manifesteret sig, skal du straks stoppe med at anvende cremen.

Video: Hvordan slippe af med indgroede hår

Sikkerhedsforanstaltninger

For at undgå ubehagelige konsekvenser ved brug af hårfjernings cremer "Baptiste", følg forsigtighedsreglerne:

 • Sørg for at gennemføre en test for individuel intolerance over for sammensætningen: Smør den indvendige overflade af albuen med et produkt. Hvis der inden for en dag ikke er nogen negativ reaktion, er du velkommen til at bruge værktøjet.
 • Undgå at ignorere instruktionerne i pakken. Som regel beskriver indsatsen brugen af ​​det produkt, du har købt.
 • Udfør ikke proceduren med udløbet creme. Dette er fyldt med uforudsigelige resultater eller slet ingen virkning.
 • Hvis huden er irriteret eller betændt, må du ikke depilere den på nogen måde.
 • Hvis du lider af hormonelle sygdomme, skal du konsultere din læge inden du anvender cremen.
 • Den første dag efter sessionen må du ikke bære stramt tøj. Prøv også at undgå ikke-naturlige ingredienser.
 • Gå ikke til solariumet og ikke solbade dagen efter depilation.
 • Prøv at minimere farvekosmetik de første par dage efter proceduren.
 • Udfør ikke den næste session tidligere end i tre dage.

Depilatory cream Baptiste


På trods af at processen med at fjerne uønsket hår ikke er en nem procedure og ikke altid er billig, er der metoder, hvormed depilering kan gøres hurtigt og nemt. Disse omfatter brug af speciel kosmetik.

Hårfjerningskremmen "Baptiste" er efterspurgt og populær blandt piger som et billigt og effektivt middel.

Fabrikanten tilbyder flere sorter af depilation creme, som hver er designet til forskellige dele af kroppen og en anden type hår. For at finde ud af, præcis hvilket middel der bedst købes, og hvordan man bruger det korrekt, bør du lære mere om dette kosmetiske produkt.

Kremets sammensætning og princippet om dens virkning

Et særpræg ved den depilatory cream "Baptiste" er en helt naturlig sammensætning, der sikrer sikkerhed, når den påføres huden. Den aktive ingrediens, der virker på håret, er alkali i fløden, så brugen skal være forsigtig, og følg vejledningen. Blandt andre ingredienser kan nævnes:

 • naturlige olier
 • glycerol;
 • vand;
 • smagsstoffer og nogle andre hjælpestoffer.

Takket være denne sammensætning giver den en let anvendelse af cremen "Baptiste" på huden og fjernelse af alt uønsket hår fra overfladen. I dette tilfælde påvirkes hårpæren ikke, og når der anvendes et kosmetisk præparat, opstår der ikke smertefulde fornemmelser.

Fordele og egenskaber ved brug

Depilatory cream har længe været en populær alternativ metode til at slippe af med overskydende vegetation, fordi det har mange fordele i forhold til andre midler. Blandt disse fordele omfatter de vigtigste:

 • lethed og hastighed af depilation på ethvert passende tidspunkt;
 • smertefri procedure
 • effektivitet - resultatet varer 4-5 dage
 • hudpleje og langsom hårvækst;
 • sikkerhed, mangel på irritation, nedskæringer.

Selvfølgelig påvirker en sådan række fordele, at flere og flere piger foretrækker at bruge cremen "Baptist" til selvpleje. Desuden er kosmetiklinjen repræsenteret af et bredt udvalg til forskellige kvinder. Det er vigtigt at bruge dette lægemiddel korrekt for at opnå maksimal effekt. Brugsekvensen omfatter følgende trin:

 1. Hudvask og tør.
 2. Påfør et tyndt lag creme til huden med en spatel, som er inkluderet i sættet.
 3. Lad cremen stå på huden i 5-7 minutter.
 4. Fjern værktøjet skal også bruge en spatel, og vask derefter rester af køligt vand. Det anbefales ikke at bruge brusegeler eller andre rensemidler.
 5. Påføres på huden cremen efter depilering.

Brug af cremen "Baptiste" er ikke særlig vanskelig, selv piger, der lige er begyndt at søge den optimale metode til at slippe af med hår, vil kunne nyde resultaterne.

Hvordan vælger man et passende værktøj

Hvis du skal købe "Baptiste" depilation creme, er det vigtigt at forstå præcis, hvor det vil blive brugt, og hvilken type kosmetisk produkt er bedst egnet til dette. Producenten tilbyder flere muligheder:

 • "Agurk" - indeholder komponenter, der blødgør huden, derfor er den velegnet til at fjerne bikiniområdet, underarmene og ansigtshårfjernelsen;
 • "Chokolade" - designet specielt til fjernelse af mørkt hårdt hår, som for eksempel har været barbering i lang tid;
 • "Yoghurt" - en creme, der er designet til tør og følsom hud, fjerner forsigtigt og effektivt hår fra følsomme områder af kroppen;
 • "Silke" - indeholder vitamin E og silkeekstrakt i sammensætningen, det nærer huden og bekymrer sig om det og sikrer perfekt glathed og blødhed;
 • "Honning" - designet til normal hud og effektiv fjernelse af hår på hænder og fødder, hvilket giver huden en behagelig aroma af honning.

Efter at have bestemt, hvilken slags creme der er brug for, vil det være nemt at købe et passende værktøj og nyde hver enkelt procedure. Brug kosmetik "Baptiste" enkelt og effektivt, og glat og velplejet hud vil give tillid og tiltrækningskraft til enhver pige.

Anmeldelser af cremen "Baptiste"

Elena, 28 år gammel
For at fjerne håret på mine ben forsøgte jeg mange forskellige kosmetiske produkter. Nogle var ineffektive, andre havde en frygtelig lugt. Men i løbet af de sidste par måneder har jeg brugt Baptiste serien af ​​kosmetik. Jeg købte flere rør til forskellige dele af kroppen på en gang, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Specielt som "Yoghurt" creme fjerner hurtigt hår, efterlader en følelse af friskhed og blødhed på huden.

Tatyana, 33 år gammel
Efter flere år med at barbere håret på mine ben, syntes det mig, at mine børster ikke kunne overvindes med noget. Og for nylig rådede en ven cremen til depilation "Baptiste". Jeg købte straks et "Chocolate" rør og besluttede at teste effektiviteten. Efter at have brugt det, kan jeg ikke gentage proceduren i en uge, mit hår begyndte at vokse langsommere. Og efter en måned ugentlige procedurer synes det mig, at de bliver tyndere og blødere. Og chokoladeens aroma giver et godt indtryk.

Depilatory cream "Baptiste"

Depilatory cream "Baptiste": billig og smagfuld

Som en berømt designer sagde, kræver skønhed ikke ofre, men penge. Selv om udseendet af benene og andre steder helt uden vegetation kræves af begge sider (i forbindelse med depilation).

I forfølgelsen af ​​resultatet satser de fleste repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden enten på mærket eller på det, de allerede har forsøgt. Men nogle gange, efterhånden som vi svinder for en lille svaghed / grådighed, kaster vi stadig en anstændig flaske eller et rør af en lille kendt depilator fra supermarkeddisken, styret af princippet "hvad hvis det passer". Internet anmeldelser om depilation creme af TM "Krasnaya Liniya" "Baptiste" taler om det som et meget vellykket eksperiment.

"Baptiste": en række arter

Linjen af ​​cremer fra "Baptiste" er først og fremmest kendetegnet ved dens mangfoldighed. Ud over mere eller mindre velkendte smag kan du finde helt uventede behagelige aromatiske løsninger. Så blandt de "Batista" er der sådanne cremer:

 • "Honning";
 • "Agurk";
 • "Silk";
 • "Yoghurt";
 • "Frugt";
 • "Chokolade";
 • "Med arganolie";
 • "Med rosenvand";
 • sæt til depilation bikini og ben.
Depilation creme linje fra Baptiste

Cream-after-hair removal kan også findes, men der er ikke så mange af dem som skildrene selv.

Faktisk er sammensætningen af ​​cremer næsten ens, med undtagelse af parfume-komponenten til mere glæde fra proceduren og efter den. Det er godt, når huden lugter på chokolade eller yoghurt.

De kemikalier, der fjerner hår, er ikke kendt for forbrugeren. Meget mere interessant "aktiv komponent". Ifølge fabrikanten og påskriften på pakken, efter at have brugt fløden, sænkes hårvæksten. Sammensætningen af ​​denne "aktive ingrediens", som nedsætter hårvæksten, omfatter et helt kompleks af naturlige elementer (ekstrakter af papaya, humle, salvie osv.).

Den øjeblikkelige virkning at håret holder op med at vokse efter en depilation procedure ved hjælp af ethvert middel fra Batist er naturligvis tvivlsomt. Efter langvarig brug kan du dog se resultatet. Der er anmeldelser af denne effekt, men ikke så mange. Måske har du heldig. Professionelle kosmetologer anbefaler i sådanne tilfælde brugen af ​​hele produktlinjen - depilatory cream og hudplejeprodukt efter proceduren. Således gør ét værktøj sit job, og den anden retter resultatet.

Depilation creme "Baptiste" med agurkekstrakt og Aloe Vera

Til alle lejligheder

Line for depilation "Baptiste" er præsenteret i et ret stort sortiment. Kort sagt er de vigtigste anført nedenfor:

 • "Agurk agurk". Midler til fjernelse af hår fra bikiniområdet. Velegnet til følsom hud. Efter proceduren er der en behagelig lugt af agurk og friskhed. Også huden bliver fugtet takket være aloe vera-ekstraktet, der er en del af det.
 • "Baptiste chokolade." Designet specielt til mørkt og hårdt hår. Ideel til aflejring af damer ben, der brugte en barbermaskine eller engangs maskine før.
 • "Yoghurt". Velegnet til tør og følsom hud. Ud over det aktive kompleks, der bremser væksten af ​​hår, er der jojobaolie og yoghurt. Anmeldelser anbefales at bruge til tyndt og blont hår, fordi det er meget blidt. Men med et bikiniområde er det bedre ikke at risikere det.
 • "Silk". Det har silkeekstrakt og E-vitamin. Et lignende middel efter depilering er præsenteret i denne serie.

Den vigtigste opgave for forbrugeren i dette tilfælde - bare find din egen. Hvis du nærmer dig dette mål grundigt, vil det være en første opgave at læse anmeldelser af dem, der allerede har prøvet det.

 • Sættet "Intimitet ikke at byde på" er originalt, og ingen af ​​de kendte mærker har helt sikkert en. Sættet indeholder "Agurk" (silke), "Silke" (efterplejende creme) og en rensende skrubbe til fødderne. Udvælgelsen er helt original.
 • Et sæt "charmerende ben" - består af en depilator "Yoghurt", "Silke" - efter proceduren, en skrubbe til fødderne "Bløde hæle". Du kan sige - omfattende pleje om benene.

Generelt, at overføre alle midler til depilation og efter "Baptist" ikke giver stor mening, er det vigtigste at kende deres mangfoldighed og forskellige principper for drift.

Applikationsfunktioner

Enhver baptist har en ansøgningsvejledning, hvor alt er tydeligt skrevet, og nogle ting kan endda fortolkes som "instruktioner til dummies." Det du bør være opmærksom på er hovedelementet - "thioglycollate". Dette er et reagens, som faktisk fjerner hår, og da det har en meget udtalt "duft", kan cremen ikke lugte ret behageligt på trods af alle parfume komponenter.

Brug af creme til fjernelse af hår Baptiste

En af fordelene ved dette stof er dets mindre toksicitet og mere "forsigtig" holdning til huden. Derfor, kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke. MEN! Efter en allergisk test og holde sig til midlertidige instruktioner, er det ikke værd at sætte det på nogen zone i 20 minutter.

Fordele, ulemper, anmeldelser

Efter at have systematiseret brugeranmeldelser om denne depilator er der flere fordele:

 • omkostninger - absolut en budget mulighed. Et rør er nok til et gennemsnit på 2-4 anvendelser;
 • sortiment - til enhver smag og behov. Efter depilering pleje produkter - komplet;
 • evnen til at vælge en depilator, der er mest egnet til den type hår;
 • udbredelse - findes i næsten enhver butik.
Kemiske forbrændinger med korrekt brug - truer ikke.

Mangel. Som enhver anden er cremen ikke egnet til alle. Derfor kræves en allergitest.

Behagelig og effektiv procedure for dig! Og glem ikke at forlade din tilbagemelding og kommentarer, pludselig vil nogen komme til nytte.

Depilation creme baptiste - nemt og nemt?

Til dato for at fjerne uønsket hår på kroppen er der mange metoder med forskellig pris, handlingsprincip og effektens varighed. Kemisk depilering er ikke det sidste sted i denne liste, der igen er blandt andre mærker, du bør være opmærksom på linjen af ​​cremer Baptiste. På grund af sin effektivitet og tilgængelighed er denne kosmetik efterspurgt blandt det rimelige køn.

Sammensætningen og princippet om drift

Virkningen af ​​den depilatory cream Baptiste er baseret på fjernelse af den synlige del af håret over hudoverfladen. Grundlaget for midlerne er den alkaliske komponent, som bestemmer dens grundlæggende egenskaber. For at mildne de aggressive virkninger på huden tilføjede udviklerne af denne kosmetik til sammensætningen af ​​naturlige olier, ekstrakter af urter, planter og frugter. Disse komponenter nærer og fugter huden, roer sig ned efter kontakt med alkali, og forhindrer også hurtig hårvækst.

Den grundlæggende sammensætning af et produkt indeholder ekstrakter af hummer, papaya blade og salvie. Desuden er hver type Baptiste-creme til depilering beriget med komponenter i overensstemmelse med dens formål (Sheasmør, jojoba og kakaoekstrakter, agurk eller passionfrugt).

En sådan sammensætning forårsager den følgende handling af depilatoren:

 • ødelæggelse af hårets keratinskede
 • langsommere hårvækst
 • forhindrer peeling og irritation af huden
 • ernæring og hydrering af dermis.

Forskellige produkter

Specielt udvalgt præparat gør det muligt for enhver hudtype at vælge en creme fra den præsenterede linje. I hver af depilatorierne præsenteres et individuelt sæt aktive ingredienser, der utvivlsomt vil klare deres opgave.

Serien indeholder:

 • Baptiste agurk depilatory creme udviklet til følsom hud er også godkendt til brug i bikini området. Beriget med aloe og agurkekstrakter, vil cremen forhindre irritation, blødgøre og fugtgøre det behandlede område;
 • yoghurt - perfekt klare hårfjerning på tør hud, som som regel har en høj følsomhed. Jojobaolie og naturlig yoghurt vil forhindre overdrydning af dermis, samt genoprette vandbalancen. Velegnet til fjernelse af vegetation i det intime område;
 • frugtagtig anvendes til tør, delikat hud. Ved forpurring beriger huden med næringsstoffer, bevarer fugt inde i epidermis. Det har en behagelig lugt af frugt;
 • chokolade creme depilatory skabt for at fjerne mørkt hårdt hår. Værktøjet har en behagelig lugt af kakao, har en effekt i 5-15 minutter. For at mildne den negative virkning af alkali på huden inkluderede de Shea smør og kakaobønne ekstrakt. I betragtning af den aggressive sammensætning anbefales produktet ikke til brug i et følsomt område eller med følsom hud;
 • Honning er designet til at fjerne vegetation af mørke nuancer. Den indeholder Shea smør og bi nektar ekstrakt, har en behagelig aroma;
 • Silkecreme bekymrer forsigtigt huden efter depilering. Sammensætningen er baseret på en kombination af planteekstrakter, som i hårfjerningsprodukter, men cremeformlen er desuden beriget med silkeekstrakt og vitamin E. Dette giver en udpræget antiinflammatorisk og fugtgivende virkning efter enhver form for epilering eller depilering.

Regler for anvendelse

Midlerne i denne serie er blevet brugt med succes i hjemmet, da det er let at bruge. Du behøver ikke at være en erfaren kosmetolog til selv at udføre depileringsproceduren. Du skal bare følge instruktionerne:

 1. Inden proceduren startes, er det nødvendigt at vaske og tørre det påtænkte behandlingsområde.
 2. Påfør cremen jævnt, så alle hårene er dækket som følge heraf. For at gøre dette, kommer hver pakke med en speciel spatel.
 3. At opretholde midler i 5-15 minutter. Hvis hovedbunden er stiv, vil det tage lidt længere tid. Derfor er jo tykkere vegetationen, desto flere penge vil der være brug for under proceduren.
 4. Med den samme spatel skal du kontrollere om depilatoren viste effekten: Fjern den tavse creme, hvis hårene er opløst, kan det nemt fjernes - du kan rense hele området.
 5. Vask resten af ​​affaldsbeholderen af ​​med koldt rindende vand uden brug af vaskemidler for at undgå irritation.

fordele

Baseret på sammensætning og egenskaber har en række cremer Baptiste til depilation selvfølgelig flere fordele i forhold til andre mærker af kosmetik. Hvad er fordelene ved dette produkt blandt andre?

 • effektivitet, sikkerhed og hastighed i processen med at fjerne uønskede hår;
 • brugervenlighed;
 • bevarelse af glathed og blødhed i huden meget længere end ved barbering med en maskine;
 • evne til at bremse hårvækst
 • efter depilationssessionen bliver dermis silkeagtig på grund af den fugtgivende tilvejebringelse af Baptiste creme;
 • smertefri procedure
 • forårsager ikke irritation og tørhed i huden, ligesom mange andre depilatorer;
 • tilgængelighed og økonomi (et 100 ml rør varer i ca. 6-10 applikationer);
 • evnen til at vælge værktøjet individuelt, afhængigt af typen af ​​hud og vegetation.

mangler

På trods af en så omfattende liste over fordele ved disse kosmetik, er der også ulemper, der er vigtige at overveje, når de vælger dem:

 • høj sandsynlighed for en allergisk reaktion på grund af tilstedeværelsen af ​​en alkalisk komponent;
 • kort varighed af effekt sammenlignet med voks eller sukker depilation (ikke mere end 5-7 dage);
 • Mulighed for indfødning af hår. For at forhindre denne bivirkning, 2-3 dage efter proceduren, er det nødvendigt at skrælle det behandlede område.

Sikkerhedsforanstaltninger

Hvordan beskytter huden mod uønskede manifestationer af effekten af ​​depilatory cream Baptiste, eller endda forhindre deres forekomst? Husk bare forholdsreglerne:

 1. Før proceduren, og efter den i en dag, må du ikke bruge sæbe, så du ikke overdriver huden. Endelig indeholder sæbe også løg.
 2. For at eliminere risikoen for irritation og forbrændinger skal man skylle stoffet senest 15 minutter efter påføring.
 3. Anvend aldrig depilatoren på beskadiget hud. Dette vil forårsage en inflammatorisk proces.
 4. Undgå kontakt med slimhinderne og øjnene. Skyl med rigeligt vand i tilfælde af kontakt.
 5. Hvis der opstår ubehag under proceduren, skal fløjen straks vaskes af.

Depilation med Baptiste creme er en anstændig budget mulighed for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, hvilket sikrer en jævn hud i tilstrækkelig lang tid. Værktøjet er efterspurgt blandt den kvindelige befolkning, men takket være den forbedrede formel, creme Baptiste chokolade, er det muligt at bruge i stærkere køn.

Ved at overholde de instruktioner, der er vedlagt hver pakke, kan du sikre en sikker, effektiv og effektiv procedure for depilation, som ikke længere er rutine.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Baptiste Depilatory Cream

Indhold [skjul]

Baptiste Depilatory Cream er et fremragende værktøj, der hjælper med at slippe af med uønsket hår på kroppen. Det har evnen til ikke kun at fjerne vegetation på visse dele af kroppen, men også forsigtigt bekymrer sig for huden. Hvert produkt fra Baptiste serien har en speciel aroma, et kompleks af aktive komponenter og en unik stilfuld emballage. Slap af uønskede hår med dette produkt.

effekt

Uønsket hår på kroppen er et konstant problem for hver kvinde. Vi kæmper regelmæssigt med irriterende "hamp", som konstant vokser. Nogle kvinder bruger til disse formål voks- eller salonprocedurer ved hjælp af hardwareteknologier, andre bruger en barbermaskine på gammeldags måde. En af de mest populære og ret effektive metoder til fjernelse af hår er fjernelse cremer.

Batiste er en linje af depilatoriske kosmetiske produkter, der udfører ikke kun hovedfunktionen, fjerner hår på kroppen, men giver også ekstra pleje til huden.

Positiv virkning og egenskaber ved Baptiste Depilation Cream:

 • Effektiv fjernelse af uønskede hår på kroppen, hænder, fødder.
 • Holder huden glat og silke langt længere end barberingen.
 • Langsom hårvækst.
 • Gør epidermis blød og silkeagtig.
 • Fugtgivende og nærende huden, der mætter cellerne med gavnlige elementer.
 • Det giver en fornemmelse af friskhed og komfort.
 • Under proceduren er der ingen smerte og ubehag.
 • Indeholder naturlige ingredienser, som sikkert påvirker huden.
 • Nem at bruge, virker meget hurtigt.
 • Forår ikke irritation og tør hud, som mange andre depilatorer.
 • Overkommelig og økonomisk.

Aromaer

I hjertet af hver fløde indeholder Baptiste et kompleks af aktive aktive ingredienser, der udfører hovedfunktionen - fjernelse af uønsket vegetation. De er kemikalier, der blødgør hårstrukturen og fjerner den fra epidermis.

Sortimentet af depilatory cremer af Baptiste er repræsenteret ved følgende smag:

 1. Chokolade. Det har en behagelig chokolade duft og giver proceduren en særlig atmosfære.
 2. Agurk. Indeholder i sin sammensætning aloe-ekstrakt og agurkesaft. Det har en forfriskende og beroligende effekt.
 3. Yoghurt. Designet til tør og følsom epidermis. Det har en nærende virkning, der gør huden blød og fløjlsagtig.
 4. Silke. Den indeholder silkeekstrakt og E-vitamin, giver friskhed og komfort under og efter proceduren.

Desuden tilbyder producenten sine kunder en rensende skrubbe til fødderne og barberingen. Du kan også købe interessante sæt, der består af et specielt sæt produkter Baptiste.

konklusion

Baptiste Depilatory Cream er en speciel kosmetik, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at fjerne uønsket vegetation fra kroppens hud. Sortimentet af cremer er repræsenteret af forskellige dufte, hvilket efterlader behagelige indtryk og positive følelser fra depileringsproceduren.

Instruktioner til brug

Instruktioner til brug af Bastist depilation creme:

 1. Brug en speciel spatel til at påføre huden.
 2. Påfør den nødvendige mængde af depilator på huden, så den dækker alle hårene.
 3. Efter 5 minutter skal du kontrollere om cremen fungerer ved at rydde et lille område.
 4. Hvis de let fjernes, skal du fortsætte med rengøringen af ​​hele zonen.
 5. Hvis det er nødvendigt, kan du forlade produktet i nogle få minutter.
 6. Hold ikke cremen på huden i mere end 15 minutter - dette kan forårsage irritation.

batist

Fjerner uønsket hår forsigtigt og effektivt.

Fjerner uønsket hår forsigtigt og effektivt.

Fjerner uønsket hår forsigtigt og effektivt.

Det reducerer mængden af ​​uønsket hår og tynder det.

Det reducerer mængden af ​​uønsket hår og tynder det.

Fremmer aktiv afskalning af de øverste døde hudceller.

Giver langvarig fugtgivende effekt, genopretter vandbalancen.

Depilatory cream "Chokolade" - en delikat måde at fjerne uønsket hår med en fantastisk chokolade smag

Batiste er den første linje af "lækre" depileringsprodukter, der er lavet på basis af naturlige ekstrakter og olier med navne, der ikke kun smider huden, men også hørelse, hvilket sikrer hurtig og pålidelig fjernelse af uønskede hår med en varig effekt.

Mundtlig pleje

Et smukt smil taler om godt humør og sundhed. For at bevare dit perfekte smil og sørg for din mund, skal du vælge den rigtige pasta og børste, og nogle gange bruge yderligere hygiejneprodukter.

Hvad skal man gøre med indgroede hår på benene

Hvordan man vælger en mænds elektriske barbermaskine