Efter barbering balms - jo bedre end andre betyder?

Barbering er en tvungen daglig procedure, at alle mænd er dømt til livet. Og hvis i ungdomsårene, denne proces giver en ung mand, der voksede op til at føle sig som en voksen, mandig, så over tid bliver det en kedelig nødvendighed, nogle gange det gør efterfølgende irritation og ubehag.

Denne reaktion skyldes fjernelsen af ​​barberbladene i det øvre dermale lag sammen med barberhår. Resultatet er en tynd epidermis, tilbøjelig til betændelse og irritation efter sådan skrabning. Og i betragtning af, at huden af ​​mænd og så er meget følsomme over for sådanne procedurer (på trods af sin naturlige tæthed større end for kvinder), Ph niveau af et meget stort antal sved og talgkirtler er meget væsentligt, er det ikke overraskende, at barbering ofte forårsager at skabe på huden et gunstigt miljø for reproduktion af bakterier.

Det er tydeligt, at den sarte hud på ansigtet på grund af sandsynligheden for sådanne problemer behøver ikke kun før og under barberingen, men også efter barbering. Nu er der mange midler til dette, og enhver kan selv vælge noget passende (lotion, skum osv.).

Men den bedste mulighed for hudpleje er med rette anerkendt efter barberingsbalsam som et fugtigheds- og desinfektionsmiddel.

Egenskaber af balsam

En god efter barbering balm anses for at være sådan, hvis den rent faktisk udfører en række specifikke funktioner:

 • fugtgivende (sådan en stærk virkning i bekæmper tætheden af ​​ansigtet vil ikke give nogen lotion);
 • beroligende huden
 • desinfektion (antibakteriel) virkning
 • restaurering (regenerering) af væv;
 • dyb grundig udrensning
 • blødgøring;
 • dækning beskyttelse;
 • behagelig, diskret aroma.

. Det vil sige, bruge balsam efter barbering - en omfattende pleje til mænds hud efter daglig traumatiserende procedure, og hvis nogen af ​​disse værktøjer ikke opfylder alle disse funktioner, kan denne balsam næppe kaldes virkelig god.

Hvis f.eks. Barberingshjælpen kun vaskes med sæbe og vand, vil dette efterhånden føre til tør hud. Og ejerne af den allerede tørre type, er denne metode generelt kontraindiceret.

Lotion er uønsket af samme grund: Den indeholder altid alkohol, som tørrer huden, og brændende fornemmelser i ansigtet efter påføring af dette produkt er ikke behagelige for alle og kan tolereres. Balm, tværtimod, ikke altid indeholder alkohol, dens konsistens ligner creme eller gel (som lotion, væske, såsom vand), således at huden fugtgivende mænd er meget mærkbar, som er så vigtigt for ejere af tør eller følsom hud. Balsam har ikke en sådan "plukning" effekt på microrani som lotion.

Hvordan man vælger

Fejlen ved at vælge den rigtige barberingsbalsam kan være fyldt med det faktum, at et negativt resultat vil være til stede i ordets ordlige betydning. Hvordan vælger du den bedste måde at ikke skade dig selv og hvad du skal være opmærksom på:

struktur

Jo flere plante- og mineralkomponenter der findes i balsam, når man læser information om sammensætningen, desto bedre. Vær sikker på at være nyttigt at en balsam, der indeholder naturlige voks, planteekstrakter, essentielle olier og så videre. Men det er vigtigt at vide, om der er noget af det følgende allergisk reaktion, ellers, uanset hvor nyttige eller var en del af, ikke andet end skade, et sådant værktøj vil ikke medbringe. Men i hvert fald garanterer tilstedeværelsen af ​​forskellige kemiske duftstoffer og syntetiske stoffer på huden ikke nogen fordel.

Hudtype

Det er godt, at balsamerne er så varierede i sammensætning: For alkoholholdige eller normale hud er alkoholholdige mere velegnede til tørre - på olier og uden alkohol. For det følsomme er det bedre at tage produktet uden dufte og farvestoffer, fordi der med yderst hud er meget uønsket forekomst af overskydende kemiske bestanddele.

egenskaber

Vi har allerede sagt, hvilke kvaliteter en virkelig god efter barbering balm for mænd burde have. Men mange betyder og i så høj grad besidder størstedelen af ​​disse nødvendige egenskaber, derfor er det nødvendigt at starte ved valg af hudtype:

 • for olieagtig - rensning af porerne (balsam på alkohol);
 • til tør-fugtgivende, beroligende og blødgørende (i olier);
 • for følsomme - et minimum af kemikalier i sammensætningen + fugt + rensning;
 • til normal - valget er lettere her, da enhver mulighed kan være optimal.

I gennemsnit bidder priserne på balsams ikke, men du behøver ikke at spare for meget på dette. Hvis balsam solgt i gave - grådige uværdige, hvis den aktuelt - overdreven parsimoni kan påvirke huden i ansigtet er ikke den bedste måde, og med denne "skønhed" nødt til at gå et stykke tid over showet. Selvom kvaliteten af ​​de dyre muligheder ofte ikke altid svarer til prisen, og en billigere balm måske passer til nogen mere end de mest roste mærkevarer. Derfor er prisen på dette produkt ikke den vigtigste retningslinje, når du vælger.

Populære mærker

Taknemmelighed af kunderne under deres eksistens på markedet lovligt vandt:

 1. Ginseng Active Homme (Yves Rocher). Balm "virker" umiddelbart efter påføring på huden, ikke fedtet. Det har straks en beroligende virkning, fugter huden og gør den blød og glat hele dagen. Ved konstant brug letter enhver efterfølgende barbering. Det fremkalder ikke udseendet af rødme, blødgør selv meget stive børster.
 2. Blue de Chanel After Shave Balm (Chanel). Fransk balsam, perfekt fugtgivende, stramning og beroligende hud. Giver friskhed, helbreder mikrotraumas og giver et velplejet look til ansigtet. Fugtighedsbevarende varer hele dagen, duften er næppe synlig træagtig citrus.
 3. Nivea Mænd. Dette er en hel serie balsam til mænd med forskellige hudtyper. Forlad ikke fornemmelsen af ​​tørhed, brændende og stikkende, hvilket er vigtigt for følsom hud. Alle balsamer Nivea tone, fugt. Også Nivea desinficerer huden grundigt og har en antibakteriel virkning. Som en mulighed - Creme-balsam fra Nivea, der giver endnu længere fugtighed og modstandsdygtighed mod irritation. Du kan vælge en passende mulighed for dig selv: Nivea Men Sensitive - Til følsom hud, Cooling - med en køleeffekt mv. Nivea - en række balsamme, der ikke indeholder alkohol.
 4. Gillette. Dette er også en hel række barberingsprodukter, der også repræsenterer forskellige balsam. Fuktgivende, forfriskende effekt, beskyttelse, blød effekt og behagelig aroma - disse er de kvaliteter, der betragtes som shave-produkter fra Gillett. (Valg: GillettePro, Mach 3, Fusion og mange andre.). Undtaget irritation.
 5. ArkoMen. Blødgør og beroliger huden, der er muligheder for forskellige typer (Cool, Fresh, Sensitive osv.). Advarer udseendet af acne (antibakterielle effekter) nærer huden med energi, øjeblikkeligt lindrer tæthed og tørhed, godt opdateres.
 6. Payot. En hel række perfekt fugtgivende balm, der effektivt lindre ubehag efter barbering, tørhed og brænding. Stopper ikke porer. Lækker på huden pænt, klipper ikke (fordi den ikke indeholder alkohol). Sammensætningen omfatter planteekstrakter og vitaminer, således at balsam giver forsigtig pleje. Ideel til følsom mandlig hud.

Hvordan man vælger

Hvis balsam er valgt som plejeprodukt efter barbering, vil dets anvendelse ikke medføre problemer:

 • Fjern alt hår og barberopløsning med vand (uden sæbe);
 • Påfør en balsam på den rensede hud (lagets tykkelse er valgt afhængigt af instruktionerne i instruktionerne eller på anmodning);
 • gøre en gnidningsbevægelse delikat fordele balsam over det behandlede område;
 • Vent til absorberet (skyll ikke).

Der er ingen visdom, et minimum af tid, og effekten er blød, ren, tonet, beskyttet hud og en behagelig aroma for hele dagen!

De bedste aftershave balsams til mænd: hvad skal man vælge?

De stereotyper, som kvinder overvejende har brug for kosmetik, er faktisk splittet med virkeligheden. I dagligdagen omfatter kosmetikars arsenal til barbering og efter produkter for at lette barberingen og beskytte huden mod irritation. Og kun med det rigtige valg af midler kan en mand virkelig beskytte huden mod virkningerne af barbering.

Den mest populære og efterspurgte form for frigivelsen af ​​aftershave-produkter er balsam. Funktioner af tekstur, tekstur og unikke formler af balsam sammensætning efter barbering giver mange mænd mulighed for at nyde blød, fugtet og smidig hud i ansigtet. Efter barbering skal balsamme påføres i overensstemmelse med den relevante hudtype og karakteristika for dens reaktion på barbering.

Hvad er aftershave balms til?

Mand hud er 30% tættere end kvindelig hud, et stort antal sved og talgkirtler arbejder aktivt i den, men den kræver dyb faglig pleje. Især når en mand, når man bruger en maskine eller en barbermaskine, fjerner det øverste lag af huden med børstehårene. Derefter udsættes det næste lag af epidermis, som endnu ikke er tilpasset det ydre miljø og virkningsfaktorer.

Efter barbering balsam forsigtigt nærer og fugter huden, genoprette sin naturlige surhedsgrad Ph, der ikke tillader den patogene flora at tilstoppe porerne. Sammensætningen af ​​balsam er fuld af værdifulde stoffer, der desinficerer huden, beroliger og genopretter lokal immunitet over for eksterne faktorer. Brugen af ​​balsam vil give omfattende og professionel hudpleje.

egenskaber

Hvis du sammenligner balsamerne med andre former for frigivelse af kosmetik til pleje af huden efter barbering, er balsamerne kendetegnet ved en rig koncentreret sammensætning af værdifulde stoffer og blød tekstur. Den maksimale sammensætningsproces omfatter vitaminer, mineraler, planteekstrakter, olier og andre næringsstoffer.


Derudover har den multifunktionelle balsam følgende egenskaber:

 • meget fugtgivende af huden uden at vægte huden
 • beroliger epidermis efter stress
 • antibakteriel virkning;
 • stimulering af hudregenerering
 • blødgøring af dermis;
 • øge beskyttelsesfunktionerne i huden og dannelsen af ​​et yderligere beskyttende lag;
 • diskret delikat smag.

På grund af egenskabslisten betragtes balsam som en omfattende professionel hudpleje, som ikke kun er nødvendig efter barbering, men også for at beskytte den mod miljøets og vejrforholdets virkninger. Ved hjælp af balm kan du fjerne følelsen af ​​tæthed, tørhed og skrælning af huden, men samtidig uden at danne et fedtet lag på overfladen og skinne.

Anvendelsesmåde

For den mest effektive pleje skal en mand samtidig bruge barberingsbalsam og efterskæringsbalsam fra samme fabrikantlinie. Anvend et sådant værktøj til at passe på hudens overflade efter hver barbering til følgende scenario:

 • Ved hjælp af barbering og balsam til barbering fjernes alle hår på ansigtet;
 • ansigt vask med varmt vand;
 • Påfør en lille smule balsam til ren og tør hud;
 • gnidning sarte bevægelser af sammensætningen er fordelt langs linjen for barbering;
 • Lad balsamet være helt absorberet.

Mange mænd ved ikke fuldt ud, hvordan man skal bruge efter barberingsbalsam, påfør den på tør eller våd hud, og om det skal vaskes af i slutningen. Faktisk accepterer denne type kosmetik daglig brug på tør hud, du behøver ikke at vaske dit ansigt efter påføring af en balsam. Et par minutter af denne procedure, og huden bliver blød, stram og øm.

Hvilken man skal vælge?

For hver mand er de bedste balsamer de, der ikke indeholder kemiske aggressive komponenter. Det er nødvendigt at vælge ud fra flere indikatorer, for eksempel:

 • hudtype;
 • træk ved hudreaktionen til barbering;
 • producentens pålidelighed
 • anbefalinger fra kosmetologer, stylister;
 • talrige anmeldelser af mænd.

Manden skal være særlig opmærksom på hans hudtype og derfor vælge en balsam til barbering og efter barbering. Til normal eller fedtet hud anbefaler lægerer balsamer, der indeholder alkohol, såvel som antiinflammatoriske planter og tanniner. Tør hud accepterer produkter uden alkoholer på en olieagtig basis. En følsom hud er bedre at samle balsamer uden farvestoffer, dufte og dufte.

Bedste efter barbering balsam

Hvis en mand var i stand til at bestemme typen af ​​hud og præferencer, er det kun at vælge sig selv en pålidelig producent af balsam efter barbering. Faktisk er det svært at fastslå med det samme, hvilket balsam er bedre, da markedet for mænds kosmetik er fyldt med mangfoldighed og bredt valg. Derfor tilbyder eksperter og kosmetologer deres anbefalinger og den øverste liste over de bedste mærker af after shave balms.

Arko mænd


Det mest populære mærke af billige kosmetik til mænd, som produceres i Tyrkiet. Balsams fra dette mærke beroliger huden efter stress, fugt og blødgør forsigtigt og diskret. Derudover dekontaminerer balsam huden, forebygger smitte og nedslidninger. Nogle balmme køler og toner huden, mens andre slapper af og eliminerer tørhed og stramhed.

Proraso


Balsams fra Proraso mærket er ikke mindre efterspurgte, da de er relativt billige og har en multifunktionel sammensætning. Balm komponenter desinficere huden, forhindre betændelse og irritation, helbrede sår og slid, har en antiseptisk effekt. Daglig brug af Proraso balm øger hudmodstanden mod eksponeringsfaktorer. Balm passer bedst til normal hudtype.

Loreal for mænd


Balsam fra Loreal til mænd er en intensiv fugtgivende, fjernelse af tæthed og brænding af huden, forbedring af tone og elasticitet. Sammensætningen skal udtrække pebermynte, så køleeffekten letter følelsen af ​​efter barbering. Den innovative formel af Loreal Balsam indeholder yderligere komponenter i ADS-beskyttelsessystemet, som forbedrer lokal immunitet og hudbarriere.

Gillette


Gillettes efterbehandlingslinje af produkter antyder balsam til alle hudtyper. Nogle af dem kølige og tone op, andre genopfriske og blødgøre, nogle af dem nærer næring og fugt. Forskelle i Gillette balsam er komplekse effekter på huden, behagelig aroma, forfriskning og ernæring af huden, og vigtigst af alt mere end overkommelige priser på produktlinjen.

Nivea


Dette verdensomspændende kosmetik-mærke byder på en række balsamer efter barbering. Hvis du vælger den rigtige balsam efter hudtype, beskytter den din hud mod irritation, følelser af tæthed og skrælning. Alle balsam fra Nivea opfrisker og forfrisker huden, hvilket giver det en behagelig aroma og et sundt udseende. Balme har yderligere antibakterielle og desinficerende egenskaber.

Yves Rocher


Fra denne fabrikant anses Ginseng Active Homme med en fedtfattig, let konsistens som en populær barberingsfeltbalsam, som samtidig nærer dyb og fugtiger epidermislaget. Efter ansøgningen beroliger balsam huden øjeblikkeligt og efterlader den mat og glat efter vægt i en dag. Systematisk brug i fremtiden bidrager til barberingsprocessen, forebyggelse af rødme og irritation.

Payot


Denne producent tilbyder et komplet sæt balsam til forskellige hudtyper med henblik på ansigtsbehandling efter barbering. Kosmetik bekæmper effektivt irritation, rødme, tørhed og skrælning, tæthed i huden. Sammensætningen fugter og nærer huden med aktive ingredienser, men glemmer ikke porerne i huden. I sammensætningen er der ingen alkohol, så du kan anvende balsam hver dag. Formlen suppleres med vitaminer og planteekstrakter til at mætte huden med de nødvendige ressourcer.

Chanel


Fransk kosmetik af højeste klasse, som er efterspurgt og stoler rundt om i verden. Efter barbering balsam fra denne producent nærer og aktivt fugter huden, strammer og forbedrer elasticitet, og vigtigst af alt, umiddelbart beroliger efter barbering. Balsamet helbreder også sår og slid, genopfrisker og giver huden en diskret træagtig citrus duft. Det importerede kosmetiske mærke er nu frit tilgængeligt på det russiske marked.

De mest overkommelige balsams efter barbering tilbydes af det tyrkiske firma Arco, i gennemsnit er enhedsprisen 100-200 rubler. Segmentet af gennemsnitspriser for efter barberingsbalm indeholder penge fra Gillette til 200-250 rubler. Loreal til mænd, Nivea og Proraso balm til prisen 300-350 rubler. For balsam fra det berømte økologiske og naturlige mærke Yves Rocher skal du betale 700-750 rubler. De dyreste balsams fra Payot og Chanel kostede mellem 700-4000 rubler.

konklusion

Mænds arsenal af kosmetik skal nødvendigvis omfatte balsam til barbering og efter, da de gør stressprocessen til huden blød, delikat og sikker. Anvend denne makeup kan være daglig, hvilket giver epidermis omfattende professionel pleje. Det mest populære mærke på hjemmemarkedet for mænds kosmetik er Arco og Gillette med overkommelige priser. Men balsams Payot og Chanel købes sjældent, da de koster mange penge.

Balm eller lotion efter barbering - Vælg værktøj efter årstid og hudtype

Korrekt valgt barbering er i stand til at neutralisere de negative virkninger af en daglig og ikke altid behagelig procedure for mænd. Hvad er forskelligt fra lotion efter barbering balsam, ikke alle ved. Desuden tilbyder producenterne af parfumeri- og kosmetiske serier et så bredt udvalg, at selv en selvsikker mand kan blive forvirret.

Hvad er bedre - balsam eller lotion?

For at bestemme, hvad der er bedre - balsam eller lotion efter barbering, skal du overveje følgende faktorer:

 1. Virkningen af ​​kosmetik.
 2. Hudtype af en mand.
 3. Sæsonbestemt brug.

Razor sammen med vegetation fjerner det øverste lag af epidermis, som følge af hvilken irritation, udslæt og mikroskader forekommer. Derfor er et generelt krav til kosmetik efter barberingskosmetik dens antiseptiske virkning. Den klassiske barbering behandling er eau de cologne, meget senere blev parfumer-kosmetiske serier genopfyldt med geler, cremer, men lotioner og balsam blev den mest populære blandt mænd. Hvad er forskellen mellem disse midler?

Lotion Effect, Benefits

Classic aftershave lotion indeholder op til 40% alkohol og har en stærk antiseptisk effekt. Alkoholmiddel er egnet til mænd med olieagtig, normal, kombineret hudtype. I sammensætningen er der i tillæg til alkohol yderligere ingredienser - vitaminer, ekstrakter af urter og olier. Tilsætningsstoffer neutraliserer tørringseffekten af ​​alkohol, gør huden beskyttet. Alkohol betyder længere at opretholde parfume sammensætningen.

Mænd med tør hud bør ikke bruge kosmetik på alkohol. Alkoholkomponenten vil forårsage desquamation. I dette tilfælde vil ekstrakter af olier og urter, for eksempel aloe vera, tea tree, eucalyptus, udføre en antiseptisk virkning, og næringsstoffer vil blive tilsat af sheasmør, kokosnød, ginseng, druer. Tilstedeværelsen af ​​vitaminer C og F, som forhindrer irritation og øger epidermalcellernes immunitet, bliver obligatorisk.

Mænd med følsom hud bør undgås som en del af aloe vera-ekstraktpræparater, som forårsager irritation med deres stærke antiseptiske egenskaber. I dette tilfælde egnet lotion, gel eller balsam med retinol (vitamin A) eller panthenol til hurtig regenerering af epidermis.

Fordelene ved lotion omfatter:

 • antimikrobielle, fugtighedsgivende, blødgørende virkning;
 • naturlige ingredienser;
 • hurtig tørring uden mærker på tøj;
 • diskret parfumesammensætning.

Når du vælger en lotion, skal du fokusere på det mærke, der allerede er i brug. For eksempel, hvis Nivea creme eller gel bruges til barbering, skal aftershave kosmetik være fra samme producent. Produkter af samme linje supplerer hinanden og forbedrer den positive effekt.

Handlingen og de vigtigste forskelle i balsammen

Balm efter barbering har en cremet konsistens, men i modsætning til traditionel creme absorberer den hurtigere og fugtiger huden bedre. Sammensætningen kan indeholde alkohol, men indholdet er minimalt. Hvis valget er mellem lotion og aftershave balsam, bør du kende nogle af funktionerne i sidstnævnte:

 • Balsam tørrer ikke huden;
 • Intensivt fugtiger, nærer, blødgør huden
 • har en mindre udpræget antimikrobielle effekt.

Lotioner er egnede til olieholdige, blandede og normale hudtyper, balsammer - til følsomme og tørre. Men der er et andet valgkriterium - sæsonbestemt anvendelse af omsorgsfulde kosmetik.

Seasonal Selection

For fedtet hud i den varme årstid vil alkohol lotion være det bedste valg. I den kolde årstid skal du afstå fra at bruge den. Vandig-alkoholholdig opløsning vil medføre forvitring og efterfølgende desquamation. Om vinteren og efteråret skal du vælge en god balsam, der påføres i et tyndt lag en halv time før du går ud.

Tør hud egnet lotion uden alkohol om sommeren, fugtgivende balsams om foråret og nærende om vinteren. Midler sættes i en lille mængde, efterlader helt absorberet. Dette vil fjerne muligheden for forvitring i frost samt ophobning af skadelige mikroorganismer på ansigtet om sommeren.

Før du køber et uprøvet produkt, test for en allergisk reaktion. Hvis det behandlede område ikke forekommer rødt, kan værktøjet bruges.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Ritty.ru

Kvinders online magasin for dejlige damer

Efter barbering for følsom hud, hvordan man ikke betaler for meget?

 • skønhed
- 05/22/2018 05/22/2018 0 463


På trods af menneskers individualitet er det hver især nødvendigt at udføre proceduren for barbering af stubben i ansigtet. Hvis nogle af denne handling ikke forekommer ofte, kan andre tilberede sig til barbering dagligt. Årsagerne kan være meget forskelligartede, fra den kjole, der kræves af erhvervet, til det personlige ønske om at have glat hud på ansigtet. Alligevel forårsager barbering ofte irritation og ubehag som følge af nedskæringer. Til støtte for en mand i dette vanskelige øjeblik kommer værktøjet efter barbering, hvilket vil afbøde konsekvenserne af proceduren.

Det mest anvendte og fremstillede produkt er aftershave lotion med alkoholindhold. Dette produkt optrådte længe før sine modstykker, og i tillæg til friskhedens gave til ansigtets hud har den også en virkning mod inflammation. Men producenterne står ikke stille, og hvert år forsøger de at forbedre deres produkt. I dag ud over efterskæringslotion kan du finde alle slags geler, cremer og balsamer, der er beregnet til mere følsom hud.

Nogle af de foreslåede værktøjer efter barbering har sine fordele og ulemper. For eksempel, når du bruger en creme, er der risiko for forurening af porer, der forårsager dannelse af sorte pletter eller acne, og en lotion indeholdende alkohol vil forårsage en smertefuld virkning, når den rammer skåret. Derfor er det nødvendigt at holde flere efterskæringsværktøjer i arsenalet og bruge dem på baggrund af situationen for ofte barberende mænd.

Hvad er bedre efter barbering: gel, lotion eller cologne?

Gelen har ubestridelige fordele. Det blødgør huden, giver dem elastik og desinficerer dem. Derudover er gelen i stand til at beskytte huden mod ultraviolette stråler. Men dette værktøj forlader ofte fedtede pletter.

Aftershave lotion

Den har den hurtigste absorption, mangler spor af fedt, effektivt desinficerer, lindrer og udstråler en behagelig lugt. Ulempen er, at værktøjet knækker huden på sårstedet og med hyppig anvendelse kan forårsage tørhed og ubehag, der udløser skrælning.

Efter barbering creme

Velegnet til følsom og tør hud. Cremen giver næring og fugtighed huden, såvel som nem at påføre og giver en behagelig følelse. Men dette værktøj efter barbering er mangler. For eksempel er cremen ikke anvendelig til hud, der er udsat for fedt. Det kan føre til tilstoppede porer.

Balsam til mænd efter barbering

Som regel indeholder midler i form af balm indeholder naturlige ingredienser, der giver huden en behagelig og diskret lugt. Balm egnet til delikat og modtagelig hud. Vi kan skelne fra mangler - delvis absorption og som følge heraf sporer på huden i form af en fedtfilm.

Aftershave Köln

Nogle mænd, der forsøger ikke at forstyrre på bekostning af eftershave, begynder at bruge almindeligt cologne eller toiletvand til dette formål. Dette er ikke ligefrem den rigtige tilgang. Cologne er trods alt designet til at sprede aromaen, snarere end at lindre irritation af huden efter barbering. Köln indeholder ingen hudpleje olier eller ekstrakter. Men hvis en mand ikke har følsom hud, og heller ikke er tilbøjelig til irritation, så brug cologne som en barbering, er ikke forbudt. Det desinficerer effektivt huden og giver en behagelig aroma.

Forsigtig ikke duften af ​​aftershave, fordi den kan ledsage en mand i lang tid, op til en hel dag.

I barberingsprocessen afskæres overfladen af ​​epidermis, hvilket åbner områder af huden, der ikke er forberedt på sådanne ændringer, hvorfor forskellige ubehagelige fornemmelser opstår. Derfor kan det ikke medføre irritation efter barbering. Ifølge forbrugerne og deres vurderinger blev vurderinger af de mest efterspurgte produkter af denne type samlet.

Den bedste gel efter barberingen

CHRISTINA FOREVER


Efterbehandlingsprodukt fra Israel tilhører premiumklassen. Dens omkostninger starter fra 1200 rubler. Gel klæber perfekt med irritationer på huden på grund af de naturlige komponenter, der udgør sammensætningen (calendula, aloe vera og hazel). Efter påføring huden ser ud fugtet, og manden føles friskhed forårsaget af en let mynte smag. Hyaluronsyre og ginkgo biloba ekstrakt påvirker huden på det cellulære niveau, styrker og toning det. Takket være disse komponenter anbefales CHRISTINA FOREVER gel til brug for mere modne mænd, der strækker sig fra 25-30 år. Værktøjet bruges ret økonomisk, og et rør på 100 ml vil vare i lang tid. Derudover bærer gelen en behagelig aroma af vegetabilsk oprindelse. Af minerne skelnes kun den overpris.

NATURA SIBERICA ICE YAK OG YETI

Efterbehandlingsmiddelet virker øjeblikkeligt og giver beroligende hud og forhindrer ubehag. Russisk gel, der koster fra 170 rubler, har god absorption, forlader ikke fedtede pletter. Den indeholder en unik komponent - yakmælk, der nærer huden, hvilket gør det blødt og behageligt at røre ved. Shea smør, som er en del af det, vil lindre irritation, panthenol vil have en tonic effekt, og vilde frysekstrakter vil vise sine antiseptiske egenskaber. Gelen er tilgængelig i beholdere på 150 ml og har en forfriskende menthol aroma. Af de mange anmeldelser blev kun positive dem identificeret, og der blev ikke fundet nogen mangler i gelen.

GILLETTE SERIES SENSITIV HUD


I mange vurderinger anerkendes den franske gel sensibiliserende hud som den bedste efterskærmning for følsom hud. Gelen er tilgængelig for størstedelen af ​​den mandlige befolkning, da dens værdi starter fra 290 rubler. Producenten producerer et værktøj i et usædvanligt lille volumen (75 ml). Det anbefales at bruge gelen dagligt, da det ikke tørrer huden, aktivt fugtgivende og toning det. Eventuelt ubehag i form af rødme eller kløe, efter påføring af gelen, er fraværende. Mangler i midlerne er ikke identificeret.

Det bedste middel til irritation efter barbering i form af creme

L'OREAL PARIS HYDRA SENSITIV


Bedømmelsen af ​​de bedste aftershave-produkter til følsom hud af en cremet konsistens er besat af franske varer, der koster fra 355 rubler. Efter brug af cremen opnås effekten af ​​beroligende hud øjeblikkeligt. Anbefalet til brug af mænd, hvis hud er tilbøjelig til acne og allergiske manifestationer i form af rødme eller brændende. Kremets unikhed ligger i dets sammensætning, som udelukker alkohol. Dette giver det maksimale for at opnå en omhyggelig tilgang til huden. Cremen gør ikke kun fugtig, men også aktivt nærer huden, hvilket gør det muligt at bruge produktet selv for meget tør hud. Shea smør, glycerin og ginseng ekstrakt, som er de vigtigste komponenter i fløden, hjælper med at bekæmpe ubehag efter proceduren og endda ud af tone i ansigtet, hvilket gør det glattere. Baseret på forbrugeranmeldelser blev fejlene i cremen ikke detekteret.

ARKO COMFORT


Løsningen for irritation efter barbering til budgetprisen (fra 80 rubler) var ønsket af mange mænd. På trods af de lave omkostninger, lette cremen hurtigt ubehag, fugtgivende og nærende hud. Den tyrkiske producent har beriget cremen med E-vitamin og havmineraler. Værktøjets unikke karakter ligger i komplekset, der sigter mod hurtig helbredelse af slid og ridser. En lille beholder (50 ml) passer nemt mellem bagagen og er bekvemt for rejsende. Sammenlignet med cremer analoga forlader ikke fedtede mærker på ansigtet og har god og hurtig absorption. Af minerne udsender forbrugerne sammensætningen af ​​cremen, som er uden fuld naturlighed.

Bedste Aftershave Lotion

R. HARRIS ARLINGTON


Lotion fra Storbritannien tilhører premiumklassen. Dens pris pr. 100 ml varierer fra 3.500 rubler. På grund af det øgede alkoholindhold kæmper værktøjet godt med eventuelle inflammatoriske processer. Designet kun til fedtet eller normalt hud. Det er uønsket for tør hudtype, da der er store risici for tørring og skrælning af huden. Glasrøret er præsenteret i et stilfuldt design, der passer perfekt sammen med mænds rigor. Eftershave lotion forbruges ganske sparsomt, og med daglig brug af 100 ml beholdere kan være nok i mere end 12 måneder. Foruden helbredskomplekset indeholder produktet stoffer, der er ansvarlige for regenerering af hudceller. Fabrikanten anbefaler lotion til brug af mænd i alle aldersgrupper. Vedholdende og lyse citrus duft aktiverer en mand hele dagen. Ulemper forbruge kun de høje omkostninger.

POST SHAVE COOLING LOTION AMERICAN CREW


Mange mænd foretrækker aftershave lotion at have en stærk forfriskende effekt. Dette produkt, fremstillet i USA, værd fra 950 rubler, opfylder disse krav. Derudover er værktøjet lavet af naturlige ingredienser, som omfatter olier og urteekstrakter. Derfor vil lotionen ikke kun opfriskse effektivt, men også berolige det irriterede hudområde takket være te-træolien. Ægtebær, græskarfrø og nældeekstrakter hjælper med at helbrede eventuelle sår, hvis de opstår. Værktøjet fås i et stilfuldt rør (125 ml), der er udstyret med en bekvem dispenseringsmekanisme. Nogle mænd betragter lægemidlet som den bedste aftershave lotion, da brugen er mulig ikke kun til det tilsigtede formål (efter proceduren for at slippe af med børster), men også som et permanent middel til hudpleje. På trods af den fremragende kvalitet og effektivitet af lotion, har ikke alle mennesker råd til at købe dette produkt til en så høj pris. Dette er den eneste ulempe.

OLD SPICE WhiteWater


For nogle mænd er den bedste aftershave lotion en behagelig duft. Det italienske værktøjsmærke Old Spice opfylder fuldt ud de angivne krav. Duften af ​​produktet har en særlig unikhed og mangfoldighed. Billig eftershave kan købes i en glasflaske med en nominel værdi på 100 ml til en pris på 570 rubler. Værktøjet er ret økonomisk og en flaske er nok, som regel, ikke mindre end et halvt år. Sea lugt lotion forfrisker, såvel som energi og godt humør. Alkoholen i sammensætningen vil desinficere sår og tørre dem. Fra de negative anmeldelser følger det, at lotionen ikke altid er praktisk at bruge på grund af manglen på en dispenser på flasken, såvel som under udskæringerne brænder den huden.

Den bedste aftershave balsam til mænd

NIVEA "Beroligende"


Tysk efterskrabning, prissat fra 400 rubler, anbefales til brug for mænd med følsom hud. Dyb ernæring og fugtgivende virkning af huden er tilvejebragt ved inddragelse af heksehassel i sammensætningen. Balsammen er velegnet til den tørreste hud og lindrer samtidig irritationen efter barberingsproceduren. Alkohol er ikke inkluderet. Det har god absorption og kan ikke forårsage allergisk kropsudslæt. De vigtigste fordele er fraværet af en fedtet og klæbrig film. Huden bliver behagelig at røre uden et strejf. Fejl i balsam blev ikke detekteret.

WELEDA


Den barberende kur fra Tyskland er af god kvalitet til en overkommelig pris. Balm klarer sin opgave på den "fremragende", hvilket giver en blid svag lugt. Det tørrer ikke huden, mens det genopfriskes og giver hydrering. Hudirritationer hjælper med at undgå ekstrakter af kamille og myrra, som er en del af balsammen. Den fugtighedsgivende virkning opnås ved aloe vera, og jojobaolie danner nær huden og gør det blødt umiddelbart efter påføring. Værktøjet koster fra 1050 rubler. WELEDA er et af de få, der gennemgik fuld laboratoriekontrol, hvilket viste sin positive præstation. Anbefales til modtagelig hud og indeholder ikke kemiske elementer. Ifølge kundeanmeldelser følger det, at midlerne kun har 1 ulempe, det er en høj pris.

Del posten på "Efter barbering for følsom hud, hvordan man ikke betaler for meget?"

Efter barbering balsam

Barbering er en mekanisk effekt på hårene og påvirker epidermis tilstand negativt. Derfor er det meget vigtigt at ordentligt passe på din hud efter denne procedure. Og det er bedst at bruge en speciel efter barberingsbalsam.

Egenskaber og handling

Hovedvirkningen af ​​efter barberingsbalsam er, at den beroliger huden, blødgør den og hjælper med at genoprette den udsatte procedure.

Ligesom alle andre plejemidler skal dette erhverves i overensstemmelse med hudtype. Der er også en balsam til mænd og kvinder. Deres største forskel ligger i tekstur og sammensætning. Kvindebalsam har en mere delikat tekstur, og dens sammensætning kan omfatte yderligere komponenter.

Kvalitet efter barbering balm bør have en beroligende, toning, fugtgivende, nærende effekter. Dette værktøj bør også have en antibakteriel virkning, fordi kun på denne måde kan du desinficere dit ansigt og undgå alvorlig irritation og betændelse. Den regenererende egenskab er også en af ​​de obligatoriske. Ligegyldigt hvor forsigtigt og forsigtigt barbering, det lader stadig på overfladen af ​​epidermis lidt beskadigelse, som skal fjernes med en barbering efter barbering.

Virkningen af ​​dette middel er, at når det anvendes på ansigtet, trænger vigtige næringsstoffer dybere ind, som har den ovennævnte virkning.

Hvad er anderledes end andre midler

For korrekt pleje efter en barbermaskine, kan ikke kun en balsam anvendes, men også en lotion. Selvom det er det første, der får større præference.

De vigtigste forskelle mellem disse to produkter fra hinanden ligger i deres direkte virkninger på huden.

 • Hvis lotionen for det meste toner, køler og tørrer, udfører balm fuldstændigt modsatte funktioner: nærer, heler, blødgør.
 • Det første produkt er mere egnet til brug af personer af begge køn med olieagtig eller kombineret hudtype. Det andet middel vil være ideelt til tør hudpleje. Dette gælder både mænd og kvinder ansigtspleje produkter.
 • En anden vigtig forskel er, at alkohol aldrig er til stede i nogen fabrikants balsams. Men i lotioner findes den meget ofte. Denne komponent hjælper trods alt med at rense ansigtet og tørre det.

Egenskaber af sammensætninger til forskellige hudtyper

Det er allerede blevet sagt, at det er nødvendigt at købe efter barbering balsam, idet der tages hensyn til typen af ​​hud. Dette skyldes det faktum, at sammensætningerne af sådanne produkter varierer, og manglende opmærksomhed på denne kendsgerning kan føre til skuffelse i produktet.

Værktøjet beregnet til pleje af følsom hud, er i de fleste tilfælde hypoallergen. Teksturerne af disse produkter er meget lette, hvilket gør det muligt for balsam at absorbere hurtigt og ikke efterlade en følelse af fedt på ansigtet. Disse produkter indeholder også ekstra urte- eller vitaminekstrakter. Deres tilstedeværelse giver dig mulighed for hurtigt at berolige, nære og befugt epidermis uden skade.

Balsams beregnet til tør hud, indeholder i de fleste tilfælde en stor mængde olier og vitaminkomplekser. De giver dig mulighed for hurtigt at nære epidermis med nødvendige stoffer, lindre det og undgå kløe og irritation. Sommetider er der i sammensætningen af ​​sådanne produkter en afkogning af kamille, som har en fremragende antiinflammatorisk, antibakteriel, beroligende og blødgørende virkning.

Produkter til pleje af fedtet hud skal indeholde i sin sammensætning afkøling og toning komponenter. Deres nøjagtige navn afhænger af den specifikke fabrikant. Men det er bedre at give præference for naturligt ekstrakt af mynte, citron eller mentol. Sådanne produkter vil perfekt snævre porer, afkøle den beskadigede epidermis, og samtidig hjælpe den med at genoprette og roe ned.

Til kvinder og mænd med normal hudtype er enhver balsam egnet efter barbering fra alt ovenfor. Det trænger trods alt beroligende, nærende og blødgørende, og alle produkter af denne art har sådanne egenskaber.

Men for at plejen skal være omfattende, er det ikke bare nødvendigt at købe det mest egnede produkt, men også at bruge det korrekt.

Sådan bruges

Det er nødvendigt at anvende midler på på forhånd forberedt hud. For at gøre dette skal du efter barberingen grundigt vaske hele dit ansigt med rent, køligt vand. Det anbefales ikke at bruge sæbe eller andre rengøringsmidler. Dette kan føre til tør hud og også fremkalde irritation.

Efter vask vaskes ansigtet grundigt med et håndklæde. Der skal sørges for, at det er helt tørt. Det er ikke nødvendigt at gøre skarpe, intensive bevægelser, når du tørrer det, det kan endnu mere beskadige epidermis.

En lille smule balsam påføres på håndfladen, let gnides imellem dem, og kun så med lette klappende bevægelser fordeles over huden. Hvis du efter en balsam på ansigtet har en følelse af tæthed, kan du genbruge lidt flere penge til det nødvendige område.

Skyl balsmen fra ansigtet ikke. Al dens effektivitet forsvinder samtidig. Det er nødvendigt at forlade agenten på huden, indtil den er helt absorberet. Det anbefales at forlade huset og kjole først, efter at resten af ​​balsam forsvinder fra huden.

Top Marks Rating

Næsten alle producenter af omsorgsfulde midler til ansigtet udgives til salg efter barberingsbalsamme. For ikke at gå tabt i denne sort og gøre et rigtigt korrekt køb anbefaler vi at du gør dig bekendt med vores vurdering af de mest populære og effektive produkter.

Vær altid
i humør

Efter barbering balm Nivea Mænd: beskrivelse, anmeldelser

Fra masterweb

Tilgængelig efter registrering

Efter barbering er balsam et nødvendigt værktøj, der bruges næsten dagligt af mænd. Det kan lindre irriteret hud, skabe en køleeffekt og fremme regenerering af hudceller. Det bedste produkt i dette kosmetiske segment, ifølge mænd, er Nivea for Men.

Hvorfor har jeg brug for pleje efter barbering?

I processen med at bruge en barbermaskine fjerner den ikke kun håret på ansigtet, men ofte de øvre hudceller. Dette fører til sådanne konsekvenser som irritation, kløe, brænding. Mænd med følsom hud står over for daglig ubehag efter barbering og forsøger at gøre disse virkninger så upåklagelige som muligt.

Kosmetiske virksomheder udvikler lignende balm baseret på menneskers hudbehov og forsøger at tilføje et stort antal omsorgsfulde komponenter til dem. Efter alt efter barbering bør balm ikke kun berolige irriteret hud, men også blødgøre den, afkøle den og fremme hurtigcelleregenerering. Mange af disse værktøjer har til formål at bremse væksten af ​​hår, som efter nogen tid reducerer behovet for daglig brug af en barbermaskine.

Nivea-mærket har sammen med de bedste dermatologer i verden udviklet et stort antal mænds hudplejeprodukter. Den mest populære af disse er efter barbering balsam til følsom hud.

Produktbeskrivelse

Dette værktøj er ikke kun rettet mod at fjerne irritation efter at have brugt en barbermaskine, men har også mange funktioner, der er højt værdsat af den mandlige halvdel af befolkningen. Det indeholder et stort antal desinfektionsmidler, der desinficerer huden. Efter barbering balm indeholder mange urteekstrakter, der bidrager til en ret hurtig helbredelse af sår og revner, som kan forekomme efter barberingsprocessen.

Fugtgivende og nærende huden, som er lovet af producenten, er nødvendig for en smuk mand. "Nivea" skaber også en køleeffekt på ansigtet, hvilket bidrager til en behagelig følelse efter barbering.

Nivea har lanceret flere typer balsam på det kosmetiske marked, og de bedste af dem, som allerede nævnt, er for følsom hud, såvel som Silver Protection. Den første af disse er velegnet til mænd, hvis hud er modtagelig for allergiske reaktioner og alvorlig irritation.

En "Sølvbeskyttelse" er en fremragende antibakteriel balsam med en beroligende og kølende effekt. Begge muligheder er meget populære blandt mænd over hele verden, og de har et stort antal fordele.

Til følsom hud

Balsammen, der er designet til at passe til den følsomme hud hos mænd, er omgivet af hvid emballage. Det skiller sig ud på hylderne i andre hudplejeprodukter til mænd. Anmeldelser af after shave balsam viser, at dens store fordel er dens overkommelighed og budgetværdi.

Værktøjet har en let, ret flydende konsistens, som bidrager til en behagelig og nem fordeling over huden og hurtig absorption. Det begynder straks at berolige irritationer og fjerner allergiske reaktioner. Efter et par minutter forbliver der ikke rødme i ansigtet og huden ser godt ud og smukt.

Køleeffekten varer i en time efter påføring, og duftene, som er til stede i barberingsbalsammen, er ikke i konflikt med mænds cologne.

Silver beskyttelse

Dette produkt findes også i hvid emballage, men dets kendetegn er den blå hue. Denne balsam indeholder sølvioner, der er kendt som en af ​​de bedste antibakterielle komponenter i sammensætningen af ​​kosmetiske produkter.

Denne efter barbering balm er rettet mod desinfektion og hurtigt beroligende irriteret mandlig hud. Det skaber et usynligt lag, som beskytter følsom hud mod miljøets skadelige virkninger. Balsam væskekonsistens, absorberes straks i huden og forårsager ikke ubehag.

Mænd, der ikke har en følsom hudtype og ikke er udsat for irritation, foretrækker denne version af Nivea efter barberingsbalsam. Det passer godt til huden, fugter, nærer og beskytter det.

konklusion

De fleste mænd rundt omkring i verden bruger daglig hudplejeprodukter. Dette er et nødvendigt skridt, så huden ikke er irriteret, ser godt ud og tiltrækker den kvindelige befolkning. Efter barbering anvendes balsam ikke kun af mænd, men også af kvinder for at berolige irriteret hud efter epilering. Samtidig foretrækker købere produkter af Nivea-mærket, som i mange år har bevist den høje kvalitet af de producerede varer til en forholdsvis lav pris.

Test af værktøjer efter barbering. Del I

Rolig, kun rolig!

Vores overskrift på mandlige kosmetik fortsætter med at udvikle sig og glæde - min, jeg er ikke bange for dette ord, medforfatter Alexey, i sveden af ​​hans ansigt, er testmidler, der er designet til at gøre livet lettere for mænd og utroligt fornemme dem. I dag vil vi tale om midlerne til at berolige huden efter barbering. Ord til Alexey.

For nylig skrev jeg om barberingsprodukter, og nu er det tid til aftershave kosmetik. Ja, ja, du var ikke forkert, for det sidste har jeg gjort en bedrift og lært, at midlerne til og efter barbering også er kosmetik. Bestemt, hm, succes.

Og nu lad os komme ned til forretningen.

After-Shave Gel, The Art of Shaving

Min tidligere bekendtskab med dette mærke var meget flot, så da jeg åbnede kassen i de velkendte blå og stribede farver, forventede jeg allerede noget godt.

Jeg må straks sige, at vi ser fremad, mine forventninger var berettigede. Det første vi ser er selvfølgelig emballage. Jeg taler ikke om ovennævnte konventionelle boks, men om fartøjet indeholdende vores gel. Normalt er sådanne ting enten i rør eller i dåser eller i plastflasker - dette er alt sædvanligt og almindeligt. Umiddelbart bliver vi mødt af en ret massiv gennemsigtig glasflaske med en rav gel inde. Det ser usædvanligt og elegant ud, men samtidig som en mand. Hvis tøjet bliver mødt, er mødet absolut vellykket.

Men jeg barberede og det var på tide at prøve det i praksis. Lavendel-duftende gel bliver let og forsigtigt påført huden, forfriskende og fjernelse af irritation, men ikke køling af det. Kun i steder med nedskæringer vises en let mentol-køling effekt. Fornemmelserne er behagelige, gelen absorberes hurtigt, og efter lidt tid glemmer du allerede, at du faktisk barberet. Men følelsen af ​​friskhed bevares, hvilket er dejligt. Plus stopper han hurtigt blødninger i sårene, hvis de var.

Gruppen viste sig bestemt at være umagen værd. Jeg vil bruge det med stor glæde, som jeg råder dig til (hvis mænd læser denne blog, kan jeg ikke lide det samme for pigerne, men jeg tør ikke tilbyde: "Kun ren alkohol!").

Omtrentlig pris - 1500 rubler.

Instant Hydration Balm (Instant Hydration Balm) 3in1, Gillette

Det unikke ved dette produkt er anført på emballagen - den balsam beskyttende faktor SPF - 15, der beskytter huden mod UVA / UVB stråler (jeg forstår ikke dette, så det er skrevet på kassen). Desværre ødelagde May os ikke med solen, så jeg kunne ikke kontrollere effekten af ​​dette forsvar.

Med hensyn til selve balsammen er den i en konventionel beholder med et stik ved udløbet (som jeg altid skriver ned som plusser). Luften af ​​balsam er evig neutral Gellett, jeg føler ekstremt, at der er noget i det, men for hele sin størrelse kan min mands næse ikke genkende sådanne sarte aromaer.

Det påføres forsigtigt på huden, beroliger det, men fratager ikke menthol effekt, selvom det er lys. Fugtgivende huden har også et sted at være, men måske en smule overdreven. Hvis det tages for givet fra det foregående eksperimentelle emne og ikke er opmærksom på det, lider absorptionsmidlet. Men for folk med tør hud balm passer bare fint.

Balm er god som en barbering. Det udfører sine funktioner for at berolige huden ganske godt, men den beskyttende faktor i vores land ser muligvis lidt meningløs ud. Ikke vejret, og ikke folkene. Hvis vi har brug for det, vil vi stadig anvende solcreme alene uden håb om en barberingsbalsam.

Omtrentlig pris - 210 rubler.

Post-Shave Healer, Clinique

Helt ærligt, i begyndelsen blev jeg flov over ord healer, jeg behøver ikke at behandle noget, jeg er ikke så ondt. Selvom du husker de første eksperimenter med barbergel fra samme Clinique, så. Nå, okay, lad os komme til virksomhed og prøve denne "læge".

Emballagen er i dette tilfælde den sædvanlige plastikflaske i klinikernes evergrå farve, farven på tunge efterårs- vinterskyer. Så snart hætten blev skruet ud, ramte en stærk aloe lugt næsen. Jeg ved ikke hvordan nogen, men i barndommen ofte havde jeg en løbende næse og influenza behandlet med aloesaft, der voksede i potter hjemme, så er lugten efter "healer" efter min mening perfekt.

Men konsistensen i første omgang forvirrede mig - ikke en gel eller en balsam, men mælk. Jeg har aldrig brugt mælk. Så for ansigt til ansigt måtte jeg huske færdighederne hos en specialstyrker soldat. Ja, jeg lyver, jeg tog det bare og sætte det, hvorfor skulle vi forstyrre unødvendige cykler? Clinique, selvfølgelig, var i hans repertoire - "læge" fornøjelse ligger på ansigt, opdateres og fugter uden en antydning af køle- nedskæringer er spændt på ingen tid. Selvom det er ubelejligt at anvende det: Jeg har ikke lært at gøre det på en sådan måde, at det ikke strømmer mellem fingrene eller falder i vasken.

Hvis du tilpasser og lærer at anvende denne mælk på ansigtet, så vil dette produkt bare være perfekt. Så jeg tager en mesterklasse med Oksana. Og jeg giver ham dristigt råd til enhver, der har en kærlighed til aloe eller en tendens til at skære.

Omtrentlig pris - 1700 rubler.

Tre repræsentanter for shave-kosmetik gennemgås og præsenteres for folks domstol. Sammenfattende vil jeg sige, at Gillette er nyttig i høj grad bange for solen mænd med dryish hud og The Art of Shaving og Clinique - universelt nyttige værktøjer, der passer alle, det er meget godt, de er.

Jeg håber, at denne anmeldelse vil hjælpe dig med at reducere blodsudgydelser i badeværelserne!
Og hvad er dine mænd reddet af?

Skal mænd barbere deres ben

Hvad overskriver ikke udtrykket, og hopper i trusser? Hvad et overskæg, et eksempel?