Øjenbryn Pincet: art overblik og fabrikanter, brug og pleje regler

Åben harmonisk udseende, understreget ovalt i ansigtet, korrekt anbragte accenter - alt dette kan gøres ved øjenbryn, eller rettere deres form. Ændret øjenbrynens form - ændret ansigtets udtryk: glad, overrasket, vred.

De siger, at der i naturen er syv typer øjenbryn, som fortæller meget om deres ejer, hans karakter og mulige muligheder. Selvfølgelig, nu damer, for det meste ikke "bære" naturlige øjenbryn. Og alligevel fortsætter fysiognomisterne i form af deres korrektion at lære meget om en persons karakter.

Uanset hvilken form for øjenbryn du vælger, kan du ikke gøre uden pins. Selv i tilfælde af at du har tid og penge til regelmæssige besøg på saloner. Små hår kan forekomme pludselig - og ikke engang løbe til makeup kunstner på grund af et eller to hår!

 • Dine pincet til øjenbryn bliver din uerstattelige assistent. Vælg det - hele kunsten. Damerne sparer som regel ikke penge til køb - det er meget svært at finde det eneste værktøj, der passer dig i alle henseender. Og værner om det som et øje.
 • Specielt damer var berømt for sådan sparsommelighed i de tidspunkter, hvor de kun havde én mulighed for at ligne deres foretrukne skuespillerinder - at bruge et emne fra en skoleberedskab: tegne pen. Han og nu mange kvinder i mode betragter som det bedste redskab til øjenbrynskorrektion, efter at have forsøgt snesevis af forskellige pincet.

Rispepher eller pincet?

Industrien producerer i dag en række modeller af metal- eller plastpincetter.

 • Nogle gange dækker top fabrikanter af tilbehør pincetten med farvet emalje og dekorere dem med Swarovski krystaller. Overvej om du skal betale en masse penge til instrumentets glamour.
 • Højkvalitets metalpincetter, som ikke indeholder skadelige urenheder og ikke er korrosionsfarlige på grund af hyppig desinfektion, kan ikke være a priori billige.
 • Vi anbefaler dig at være opmærksom på pincet af medicinsk stål eller titanium.

Værktøjskant

Men det er ikke alt. Det er et afgørende valg for værktøjets arbejdskant.

Følgende krav pålægges det:

 1. Perfekt glat og jævn overflade. Ellers skader du din hud. Selv små ar i vækstområdet af øjenbrynene kan forblive i mange år. For at skjule denne mangel skal du ty til øjenbrynens tatovering.
 2. Pincet skal være symmetrisk og tæt sammen uden at danne et hul. Af denne karakteristika afhænger evnen til at plukke lige fremtrykte hår eller "hamp", næppe synlig for det blotte øje.

Dette er de generelle krav til instrumentets arbejdsdel, som igen kan have en anden overfladeform:

 • Direkte anbefales til grove hår;
 • fasade - en universel form, med hvilken du kan arbejde som en smal og fremspringende kant;
 • pegede på tykke øjenbryn;
 • i form af et "sting" eller en nål til at plukke de fineste hår eller "hamp".

Skønhedstips

Det er meget sjældent muligt at vælge et universelt værktøj til plukning af øjenbryn og deres efterfølgende korrektion.

 • Vi anbefaler at købe et værktøj med en lige arbejdsflade til "groft" arbejde.
 • Pegede (i form af en nål) for et perfekt design af området over øjnene.
 • Som en ekstra pincet er reedpeder en succes. Ja, ja det samme, fra skolen villig.

Pen form spørgsmål

Med et materiale og en arbejdsflade blev der defineret. Men fra de forskellige former for kuglepenne - drej dit hoved!

 • Enkle pincet er repræsenteret af to fastgjorte plader omkring ti centimeter lange.
 • Producenter af professionelle pincetter betaler øget opmærksomhed på ergonomien i det daglige arbejdsredskab. For at lette sin vægt skal du gøre perforering af håndtaget i form af munter "ærter" eller rhombusser.
 • Til salg kan du finde en "kniv" med gummierede håndtag. Efter vores mening gør dette "lancetten" tungere og bærer ikke yderligere bekvemmelighed.
 • Der er et værktøj i form af små søm saks. Det synes mere behageligt for mange kvinder. Men skynd dig ikke at vælge. Tag saks pincet i dine hænder og prøv dem at arbejde "inaktiv." Træt højre hånd og hans venstre hånd og det er fuldstændig umuligt at bruge? Køb ikke et sådant værktøj - vi lider!

Mirakel af teknologi

 • Kosmetisk industri står ikke stille. Tilbehørssortimentet opdateres med misundelsesværdige konsekvenser. Værktøjsfabrikanterne besluttede sig for at komme væk fra enkle mekaniske pincett og frigivet automatisk øjenbrynpincetter.

Nyhed med hensyn til brugervenlighed er meget kontroversiel. Det er ikke så nemt at mestre det: Der kræves passende færdigheder. Hvis vi anser at vi bliver nødt til at træne på vores eget ansigt, så er der ikke så mange, der ønsker at mestre den nye teknik.

Automatiske pincet består af to redskaber til arbejde: man fanger et hår, den anden fungerer som en hånd, og vender automatisk pincetet på plads.

 • For nemheds skyld at plukke øjenbryn inde i instrumentet monteres lyskilden. LED-pincet synes at være attraktivt ved første øjekast. Faktisk for stærkt lys, der slår direkte i øjnene, skader dem. Hvis vi taler om korrektion af et eller to hår, kan du sikkert købe dette mirakel af teknologi. For langt arbejde er det lidt brug. Husk! Øjenbryn formgivning er omhyggeligt og ansvarligt arbejde. Den bedste belysning er lyst dagslys.
 • Men pincet, der er udstyret med et forstørrelsesglas, må ikke forårsage klager fra specialister.

Professionel pincet

Det anbefales at købe et korrektionsværktøj, der ikke er i gang i en underjordisk passage, men i professionelle butikker. Sortimentet i dem er ret rig, du vil modtage omfattende information fra specialisten om producenten, fordelene ved modellen, du kan "prøve" værktøjet til din hånd uden hast. I denne forbindelse mister onlinebutikker køb "live" - ​​du får en "kat i en taske."

Ofte har et professionelt værktøj en skarphed på indersiden og udadtil. Specialiserede afdelinger tilbyder sin efterfølgende korrektion.

Kendte professionelle producenter fremstiller kosmetiske tilbehør under mærkerne:

 • Zinger. Et velkendt tysk fremstillingsvirksomhed i årtier producerer kosmetiske værktøjer af fremragende kvalitet. Kundeanmeldelser er meget positive.
 • Sephora. Det franske selskab, der indtager en ledende stilling på det kosmetiske marked.
 • Mertz. Tysk firma leverer værktøjssæt til Rusland siden slutningen af ​​forrige århundrede. Produktlinjen har en ekstraordinær sort.
 • Solinberg. Det tyske selskab har i flere år leveret europæiske professionelle professionelle værktøjer.

Dette er ikke alle producenter af professionelle øjenbrynpincetter. På egen hånd vil du finde snesevis af pålidelige producenter, der vil give det bedste valg til formkorrektion.

For nylig er kits til omfattende øjenbrynspleje blevet vist. De består af højkvalitets værktøjer, gel, voks, nuancer af forskellige farver.

Regler for brug af et professionelt værktøj

Det vil være nyttigt at minde om, hvordan man udfører depilation med pincet. Hovedregler:

 1. Desinfektion. Vask dine hænder, inden du begynder arbejdet, tør apparatets arbejdsflade af med en alkoholopløsning. Med en mild desinfektionsmiddel, for eksempel Miramistin, behandler ansigtets arbejdsområde.
 2. Smertefri. Forbered din hud for en ubehagelig procedure ved hjælp af en varmekompressor. Tag altid kun et hår under depilation, træk det i retning af vækst. Stram let arbejdsområdet på huden for at gøre proceduren mindre smertefuld. Øjenbrynskorrektion med pincet - video:
 3. Sikkerhed. Overvåg pinceternes tilstand. Hvis de er stump, skærp dem. Hvis du har brugt værktøjet til andre formål og jags dukkede op på arbejdskanten, kan du alvorligt skade din hud, op til udseende af ar. Håndter med meget skarpe tips.

Opbevaring og pleje

Du har endelig fået et praktisk, praktisk og pålideligt værktøj, der passer dig i alle henseender. Pas på ham!

 • Hvis du har købt øjenbrynpincetter uden en matchende sag, sy et lille stof eller ruskind tilfælde med en snørebånd. Brug altid det i en skønhedsekspert, for ikke at spilde tid og nerver på søgen.
 • I slutningen af ​​arbejdet desinficer du dit nye køb. Tør det. Sæt i sagen. Med passende pleje vil han tjene dig i mange år. På den professionelle værktøjsproducent giver en garanti.

konklusion

Efter at have studeret denne artikel, hvor vi har forsøgt at beskrive de grundlæggende egenskaber for øjenbrynpincet så præcist som muligt, kan du nemt vælge et sådant vigtigt redskab i hver kvindes liv. Skønhed og udtrykkelighed i dine øjne afhænger af det nøjagtige valg efter din individualitet.

Øjenbryn pincet

Hver kvinde ønsker at se attraktive ud. Men nogle af det retfærdige køn tiltrækker øjet og fascinerer med deres udseende, andre synes mindre smukke. Årsagen til denne opfattelse er harmoni af det kvindelige ansigt eller dets fravær. En meget vigtig rolle i dannelsen af ​​det kvindelige udseende spilles af øjenbryn, hvis pæne form gør ansigtet mere velplejet. Du kan gå til en skønhedssalon og overlade dit ansigt til en professionel mester, eller du kan selvstændigt tilpasse formen derhjemme. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at du opnår et perfekt resultat uden hjælp af øjenbrynpincetter.

Særlige egenskaber

Øjenbryn pincet - et must-have værktøj i en kvindelig kosmetik taske. Uanset om du har tykke øjenbryn eller tynd - for at opnå den perfekte form, skal du bruge pincet. Der er også andre navne på denne kosmetologiske enhed. Øjenbrynpincet - en af ​​dem.

Hvad hedder de?

Men på det faglige niveau betegnes dette værktøj som en raider. I starten var det en indretning til tegning, bestående af to metalsticks med en base. Afstanden mellem kanterne blev indstillet ved hjælp af et særligt scrollhjul. For yderligere 30-40 år siden brugte kvinder massivt reedfederen til at korrigere formen på øjenbrynene. Efterhånden blev han tvunget ud af pincet og professionelle øjenbrynpincetter. Alle disse kosmetiske værktøjer ser næsten ens ud og bruges til at give øjenbrynene den perfekte, neat form.

arter

I dag tilbydes det retfærdige køn et rigt udvalg af forskellige pincet og øjenbrynpincetter.

Mode står ikke stille. Denne erklæring gælder for det kvindelige udseende. Ethvert kosmetologisk værktøj kræver opgradering og opdatering. Udvalget af professionelle øjenbrynpincetter er repræsenteret af følgende muligheder:

 • automatisk;
 • pincet; saks;
 • pincet, nål;
 • pegede;
 • indsnævret;
 • skrå;
 • buet;
 • direkte widescreen;
 • elektrisk;
 • baggrundsbelyst.

Når du vælger et værktøj, skal du fokusere på din egen fysiologi (formen af ​​øjenbrynene, tykkelsen og retningen af ​​hårvæksten), hyppigheden af ​​brugen af ​​enheden og personlige præferencer.

Populære producenter

Kosmetiske værktøjer på det moderne verdensmarked er repræsenteret af en række mærker. Der er producenter, som kun specialiserer sig i fremstilling og salg af værktøj, og der er universelle virksomheder, der også producerer forskellige kosmetiske produkter. Der er budget muligheder for personer med mellemindkomst, og der er luksusvarer.

Blandt de hundreder af virksomheder, der er kendt på kosmetologimarkedet, er følgende: Mac, Staleks, Zinger, Metzger, Solingen, QVS og andre.

Ikke alle kvinder forstår straks, hvilken producent der foretrækker. Det er bedre at fokusere på produktets kvalitet og funktionalitet, forbrugeranmeldelser og personlige præferencer.

Hvordan vælger man?

Når du vælger pincet, skal du først beslutte om øjenbrynens form og bestemme hvilket værktøj der passer bedst til.

De vigtigste udvælgelseskriterier for professionelle øjenbrynpincetter omfatter følgende:

 • form - type design af værktøjskanten;
 • produktionsmateriale (den bedste mulighed er pincet af rustfrit stål med glidende gummierede indlæg);
 • type (universal, automatisk eller baggrundsbelyst);
 • fremstillingsvirksomhed;
 • prissegment.

Desværre kan det første køb ikke altid lykkes. Du kan købe professionelle pincet af luksus, men du kan ikke arbejde med det. "Hans" værktøj til at føle. Som professionelle kosmetologer bemærker, undertiden er det kun gennem forsøg og eksperimenter, at man kan finde de perfekte pincet til øjenbrynformning.

Hvordan trækker du ud korrekt?

Så købt pincet, nu skal du lære at bruge det korrekt. Normalt vil du straks teste værktøjet. Men skynd dig ikke, fordi en fejl - og øjenbrynens form kan blive forkælet. Læs anbefalingerne og råd fra kosmetologer, studer de forskellige teknikker, vælg formularen - og kun derefter fortsæt med at gennemføre planen.

Korrektionsteknologi

For det første er håndhygiejne og desinfektion nødvendige, og kun så vil det være muligt at fortsætte med proceduren. Glem ikke at behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel.

Med en hånd forsigtigt stram huden, den anden - med forsigtige og omhyggelige bevægelser fjern hårene en efter en. Efter korrektion anbringes en kosmetisk gel, der lindrer irritation og lindrer skadet hud. Du kan bruge de sædvanlige isstykker, som hurtigt lindrer smerte.

For at udelukke muligheden for hårdannelse efter proceduren skal du trække dem ud i retning af vækst. Eksfolierende skrubningsprocedurer forhindrer også efterfølgende hårindvækst.

Hvordan laver du selv en formular?

Bøjernes bøjning, størrelse og form er valgt efter typen af ​​ansigt. Der er knækkede øjenbryn, buet, buet, hus, vandret og stigende.

For at bestemme formularen, tag en øjenpenne i dine hænder og tegne tre punkter på øjenbryn:

 1. Vedhæft en blyant ved at forbinde i en linje næsens vinge og det indre hjørne af øjet - dette vil være begyndelsen af ​​øjenbryn.
 2. Den lodrette linje forbinder næsens vinge og øvre øvre øvre kant - dette er øjenbryns højeste punkt.
 3. Den tredje linje forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet - dette er enden af ​​øjenbryn.

Sådan steriliseres der hjemme?

Uanset om du udfører øjenbrynskorrektion i kosmetologisalonen eller i skønhedscentret, stoler på fagfolkets hænder eller gør alt selv, skal du ikke glemme renheden af ​​de anvendte instrumenter. Øjenbrynpincetter skal vaskes (du kan bruge almindeligt fast vand, men destilleret vand er bedre), desinficere og sterilisere.

Hvis der i skønhedssaloner til sterilisering af kosmetologiprodukter anvendes forskellige specialapparater (ultraviolet sterilisator, tørvarmeskab eller glossperic sterilisator), er implementeringen af ​​denne procedure derhjemme tvivlsom. Den bedste mulighed er at købe en lille kvarts lampe eller en glas-glas sterilisat til en overkommelig pris.

Sådan repareres?

At kosmetologeværktøjet ikke brød, er det nødvendigt at bruge det til udpeget formål. Forholdsregler kan eliminere unødvendige problemer med reparation eller uplanlagte slibning øjenbryn pincet. For eksempel øger hyppigheden af ​​pincet uden en sag i din pung eller kosmetiske taske risikoen for et værktøjsbrud.

Der sker dog noget i livet. Pincet kan deformere eller bryde lige som følge af et uheldigt fald på gulvet. Uden de dygtige hænder af mesteren kan ikke gøre, da i dette tilfælde skal retting og straightening. Efter reparation skal du sørge for, at pincettene er i god stand: Kontrollér, at spidserne er jævnt lukket.

Hvordan man skærper?

Brug af de samme pincetter i lang tid kan du bemærke, at det bliver sværere at arbejde med værktøjet. Det hår kan ikke fjernes, formularen kan ikke justeres korrekt. Ofte beslutter piger at købe en ny "assistent" og begå en fejltagelse. Fejlen ligger i, at det "gamle" værktøj ikke svigtede, men kun dets tip var kedeligt. Pincet til øjenbryn, der bruges hjemme, bør skærpes en gang om 6-7 måneder, og værktøjer fra professionelle skønhedssaloner - en gang om 2-3 måneder, siden der er intensiteten af ​​brugen er højere.

Du kan skarpe øjenbrynpincer selv, for dette har du brug for sandpapir. Sørg for, at bevægelserne er ensartede og nøjagtige, ikke nødvendigt at skynde sig. Behandle indersiden først, så ydersiden.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at søge hjælp fra en professionel. Føreren af ​​skarphed kosmetologi værktøjer skærper din "assistent" perfekt.

Hvad kan pluk øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet?

Brug af pincet eller pincet til at danne øjenbryn er den nemmeste og mest overkommelige måde. Men der er alternative metoder og enheder, der bruges til at skabe den perfekte form af øjenbrynene. De kan med succes erstatte professionelle værktøjer:

 • tråde (denne teknologi kræver erfaring og færdighed);
 • voks (som i den tidligere version, kan du ikke undvære færdigheder eller hjælp fra en professionel kosmetolog);
 • trimmer (egnet til kvinder med høj hudfølsomhed og lav smerte tærskel, da enheden ikke trækker hår ud, men simpelthen trimmer dem);
 • epilator for øjenbryn (denne metode har en række ulemper, blandt hvilke udsender ømhed og varighed af proceduren samt en høj sandsynlighed for efterfølgende hårinvækst).

anmeldelser

Øjenbrynpincetter er "hjælperen" i hver kvindes kosmetikpose, uden hvilken det er umuligt at opnå den perfekte form for øjenbryn. Hvis vi taler om, hvorvidt dette værktøj er nødvendigt, er svaret absolut bekræftende. Anvendelsen af ​​pincet til øjenbrynformning betragtes fortjent som den mindst traumatiske og meget smertefri metode. Proceduren kræver ingen særlige færdigheder, det er nok at følge de mere erfarne masters generelle regler og anbefalinger.

Ønsker at have perfekte øjenbryn - køb kvalitet pincet. Produktanmeldelser fra de bedste producenter er næsten altid positive. Når du vælger pincet eller pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten og styrken af ​​det anvendte materiale, form og type af værktøjet, graden af ​​skærpning. Ideelle øjenbryn kræver det bedste værktøj, hvilket kan tage meget tid at søge.

Fortsætter temaet i artiklen - en video om valg af den perfekte øjenbrynpincett.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Øjenbryn Pincet Solingen Automatisk Pro-Diamond - Anmeldelse

Farligt værktøj, der vil forlade dig uden øjenbryn!

Hej, kære læsere!)))

Jeg må fortælle om dette her med en monsterpincet, der næsten berøvede mig om mine øjenbryn (.

Jeg købte den for to år siden. På den dårligt stjernede dag lavede jeg mine nødvendige kosmetiske indkøb i en onlinebutik, og parallelt med at bladre gennem varelisten så jeg et billede af pincet. Troede da, hvordan det virker? Måske er det mere bekvemt end almindelige pincet? Jeg besluttede at købe.

Da ordren blev leveret, åbnede jeg straks pakken, tog pincetten ud og fortsatte med eksperimentet.

Første indtryk var - dette er et dyr, ikke pincet. Selv bange for ham, ærligt. Det var chokerende at han arbejdede med lynhastighed, du ville ikke have tid til at blinke i øjet.

For det andet er plukning smertefrit, og jeg følte ikke, hvad jeg gjorde.

Jeg justerer ofte min øjenbryn - hårene vokser tæt på templet, på næsebroen, nogle gange skal du fjerne forkert voksende hår.

Når der var en sag, besluttede jeg at forkorte øjenbrynens tips efter reglerne for makeup, da mine øjenbryn er lange af naturen og går ud over linjen fra næsens vinge til det yderste punkt i øjet. Et eller andet sted omkring en halv centimeter. Og så begyndte jeg at plukke ved hjælp af en automatisk pincet. Jeg ville ønske jeg var stoppet til tiden. Men gerningen var færdig, og resultatet var trist:

Forkortede hendes øjenbryn med en hel centimeter (!), Blev de ekstremt uigenkendelige og tynde. Jeg var forfærdet af arbejdet med denne pincet - det er absolut umuligt at kontrollere det i mine hænder. Han griber straks og fjerner hår. Nådesløst!

Dårlig mine øjenbryn genoprettet i meget lang tid. Heldigvis industriens hår (og de kunne ikke vokse - endog skræmmende at tænke) - jeg tog omhyggeligt øje med mine øjenbryn, smurt dem med mandel og ricinusolie til natten.

Konklusion: Automatiske pincet til mig er fjende nummer 1. Jeg risikerer ikke længere det, og bruger almindelige pincet. Og hun stoppede efter modetrends - nogle gange tynde øjenbryn, så brede. Hvorfor? For hvad? At gøre en tatovering øjenbryn?

Sådan vælges og bruges øjenbrynpincetter: et par enkle tips

Korrigering af ansigtshår har længe været en permanent og nødvendig procedure blandt de fleste kvinder. Til gennemførelse er nogle vendt til herrerne i salonen, men nogen foretrækker at løse problemet med egne hænder og fjerne overskydende vegetation ved hjælp af professionelle øjenbrynpincetter.

I denne artikel vil vi nærmere undersøge typerne af pincet, reglerne for deres brug samt mulighederne for korrektion uden brug af sådanne velkendte værktøjer.

Dannelsen af ​​smukke og pæne hår på ansigtet udføres på forskellige måder, men oftest ty til brug af pincet

Varianter af tilbehør

I øjeblikket er det svært at forestille sig en moderne kvindes liv uden adskillige anordninger til justering af udseende, hvoraf den ene er en speciel enhed til fjernelse af overskydende ansigtshår. Deres store mangfoldighed sætter kvinder inden de vælger det mest hensigtsmæssige og egnede værktøj til at løse individuelle problemer.

Overvej de eksisterende typer øjenbrynpincetter:

Foto af en klassisk form af et ansigtshår fjerner

 1. Klassiske pincet - har form af metalplader svejset langs kanterne med glatte eller skråtrukne spidser af forskellig tykkelse - fra bred til skarpeste. En af de mest almindelige muligheder, der giver mulighed for at løse en lang række problemer - fra fjernelse af fine hår til at justere tykt og bredt.

Foto tilbehør i en form, der ligner en saks

 1. Pincet - øjenbryn saks - en meget bekvem type tilbehør, der i høj grad forenkler proceduren på bekostning af komfortable ører for et mere stramt greb i værktøjet med fingrene. Således er chancen for at slippe det fra hænderne minimal. Derudover bliver armen i træk og belastninger langt mindre i den lange tilpasningsproces.

Foto af enheden med en indbygget pære til nem fjernelse af hår nær øjnene

 1. Øjenbrynpincetter med baggrundsbelysning - en relativt ny nyhed. Fordelen ved denne enhed er evnen til præcist og præcist at fjerne hår under alle forhold. Takket være den indbyggede LED-pære, som giver fremragende dyrkning af det dyrkede område, er der ikke behov for at søge den rigtige og lyse belysning.
  Prisen på et så bekvemt værktøj kan kun lidt overstige alle lignende produkter på markedet med det formål at løse de samme problemer.

Foto automatisk betyder at rette uønsket ansigtshår

 1. Automatiske øjenbrynpincetter er et temmelig usædvanligt værktøj, hvis brug kræver nogle færdigheder og erfaring. Designet er et metalhåndtag, med tryk, hvorpå indfangning af hår finder sted, og tangene bevæger sig indad. Dette værktøj er ret stort i modsætning til resten af ​​brødrene, men fordelen ved det er meget hurtig fjernelse af vegetationen og følgelig minimal smerte, når den anvendes korrekt.

Tip!
I processen med at vælge et passende tilbehør til korrektion af øjenbrynslinjen, skal du prøve at give præference for de mest spidsede og godt skarpe tips.
Dette vil sikre hårets bedste greb og dets yderligere nemme fjernelse.

Når du vælger en sådan enhed, skal du først gå ud fra dine behov og funktioner i problemet. For at fjerne tyndt og sparsomt ansigtshår er et klassisk værktøj med skarpe ender velegnet, hvilket gør det muligt at fjerne et hår ad gangen hurtigt og praktisk talt uden smerte.

Til korrektion af tæt vegetation i nærheden af ​​øjnene er brede og godt skærpet værktøjstips egnede, så du kan få fat i flere hår på én gang og nemt fjerne dem. Tilbehørets format er bedre at vælge på basis af maksimal komfort, når du udfører proceduren med dine egne hænder.

Vælg det værktøj, der er bekvemt for dig!

Sådan bruges værktøjet

Sådan pluk øjenbryn med pincet, for ikke at forlade hampen og ikke skade øjenlågets ømme hud - et meget almindeligt spørgsmål blandt kvinder. Forberedelse af det område, der skal behandles, og korrekt anvendelse af værktøjet vil gøre det muligt at udføre proceduren så effektivt som muligt.

Instruktioner til brug af apparatet til hårkorrektion omfatter følgende procedure:

 • du skal vaske dine hænder og derefter rengøre øjenlågens hud og behandle det såvel som selve instrumentet med et desinfektionsmiddel
 • Brug fingrene i din hånd for lidt at stramme øjenlåget og med et værktøj i din anden hånd tag forsigtigt hårene;

Huden skal være lidt strammet, hvilket vil reducere smerte og hurtigt tage fat på håret på det rigtige sted.

 • håret skal fastspændes med værktøjet i selve basen og med en skarp, men pæn skruenøgle trukket ud - nødvendigvis langs linjen i sin vækst. Ellers er det muligt at provokere udseendet af indgroet vegetation;
 • Det sidste trin er anvendelsen af ​​en beroligende tonic på den behandlede hud for at lindre irritation og forhindre eventuelle irritationer samt behandling af instrumentet efter brug.

Tip!
Før påbegyndelse af proceduren for fjernelse og for nemheds skyld ved dens gennemførelse bestemmes konturen af ​​den ønskede form af øjenbryn bedst på forhånd ved anvendelse af en hvid eller lyserød kosmetisk blyant.

Udpegning af en kontur, fejl er usandsynligt!

Andre metoder og værktøjer

Selvfølgelig gør dette værktøj i høj grad forenklet opgaven, men hvordan trækker du ud øjenbrynene - hvis der ikke er nogen pincet? Meget ofte, for at løse et sådant problem anvendes en almindelig tæt og glat tråd omkring 50 cm lang, hvis ender er bundet til dannelse af en ring.

Fotoet af proceduren for fjernelse af overskydende hår viser tydeligt, hvordan du trækker øjenbryn uden pincet med tråde

Derefter snores denne tråd i midten omkring 5-10 gange og sikrer den glatte bevægelse ved hjælp af fingrene. En stor trekant skal påføres området med overskydende hår og gradvist stram det med fingrene i en lille trekant. Ved at gribe vegetationen trækker tråden ud og fjerner den.

konklusion

Der er mange måder at slippe af med overskydende ansigtshår, men oftest er kvinder interesseret i at vælge pincet til øjenbryn, fordi Dette er det nemmeste og mest populære tilbehør til brug i hjemmet med egne hænder.

Hvad kan pluk øjenbryn - hvis der ikke er nogen pincet? - Et ret almindeligt spørgsmål blandt kvinder, men dette tilbehør har fast taget sin plads i kosmetologen

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer til dette emne, er videoen i denne artikel klar til at afsløre flere oplysninger. Skriv os spørgsmål i kommentarerne, og vi vil svare.

Automatisk øjenbryn pincet

automatisk øjenbryn pincet 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Der er ingen tilgængelige produkter til forespørgsel "automatisk øjenbryn pincett".

Ingen produkter fundet

Der er ingen tilgængelige produkter til forespørgsel "automatisk øjenbryn pincett".

Øjenbrynpincetter: hvilken man skal vælge

En skarp genstand i en kvindelig kosmetikpose er pincet, som kvinder bruger til at rette øjenbrynene. Skønt nu i mode og tykke øjenbryn, men et par ekstra hår skal trække ud hver uge ikke kun fra øjenbrynene, men også fra andre dele af kroppen. Pincetten hjælper en kvinde ud i mange tilfælde, nogle gange tjener den som en skruetrækker, når du skal skrue noget eller trække det ud af et tyndt hul. Selvfølgelig er det først og fremmest et kosmetisk tilbehør, der skal være bekvemt for dig at bruge. For at gøre dette skal du forstå, hvilke typer pincet er og deres formål.

Typer af pincet

 • Med lige og brede kanter

Formål: Til meget tykke øjenbryn.
Udvælgelseskriterier: Når du køber, skal du være opmærksom på, at pincettene, når du komprimerer pladen, passer tæt sammen.

 • Med let skrånende kanter

Formål: Dette er en universel mulighed for øjenbrynskorrektion, som er velegnet til enhver hårstruktur. Takket være den skrånende kant fjernes hårene uden skade.

Dette er et godt værktøj til dem, der mestrer denne proces for første gang, og er også ejer af tykke øjenbryn. Fordelen ved det er, at de skarpe kanter gør det nemt at trække lidt voksede hår.

 • Med tips i form af to nåle

Velegnet til kvinder med høj smerte tærskel, fordi det absolut ikke skaber smerte. Det er dog nødvendigt at bruge et sådant værktøj meget omhyggeligt: ​​der er stor risiko for skade.

Vidunderlig teknik i skønhedsbranchen, som giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at fjerne overskydende hår, bringe øjenbrynene i orden. Det er bare at arbejde med et sådant værktøj kræver visse færdigheder.

Alle disse typer værktøjer, du kan se og købe i Cody i Jekaterinburg.

Ideelt set har selvfølgelig to eller flere typer pincet. Professionelle mestre har flere typer af dem.

Hvad skal man overveje, når man vælger pincet

Derfor, når du vælger pincet til dig selv eller til professionelle aktiviteter, er det vigtigt at overveje følgende punkter:

 1. Produktionsmateriale: metal eller plast. Den anden mulighed anbefales ikke at overveje, fordi købet vil skuffe dig: det bryder hurtigt og tager hårdt ind i håret.
 2. Fraværet af ridser på overfladen af ​​pincet, chipping.
 3. Tilpas tæthed. Hvis værktøjet er godt, så når enderne trykkes sammen, skal de passe tæt sammen. Ikke den sidste rolle spilles af brugervenlighed. Tag pincetten i hånden, prøv visuelt at arbejde med dem. Hvis det er bekvemt for dig at holde det i dine hænder, så har du ikke problemer med det i fremtiden.

Det er også værd at huske på, at uanset hvor høj kvalitet og dyr et værktøj, før eller senere kræver det skarphed. Pincet kan også skærpes i en specialbutik eller hjemme ved hjælp af fint sandpapir, men det skal gøres omhyggeligt.

Også pincet skal altid være rent, og derfor bør det opbevares i et dæksel, manicure sæt, og inden hver brug glemmer at behandle det med alkohol eller et andet desinfektionsmiddel før og efter for ikke at inficere infektionen med huden. Bare prøv ikke at bruge en creme: værktøjet vil glide meget, og du kan skade dig selv.

Alt om øjenbrynpincetter

Øjenbrynpincet - et værktøj, der kræves af hver øjenbrynskorrektionsspecialist, og enhver kvinde skal have tang i hendes arsenal. Evnen til at give øjenbrynene den ideelle form afhænger mere af mesterens professionalisme end på værktøjet. Men at arbejde med stumpe pincet, der ikke tager fat i håret og ridser huden, bliver en komplet straf.

Hvad er forskellige pincet

De fleste øjenbrynpincetter har en lignende form og omtrent samme længde. De adskiller sig hovedsageligt i form af arbejdskanten og det materiale, de er fremstillet af. Pincet af forskellige plastmaterialer, metallegeringer og rustfrit stål sælges i butikker og onlinebutikker. Uanset om du køber pincet til arbejde eller personlig brug, skal du kun vælge rustfrit stål.

Plastpincetter kan indeholde giftige stoffer, som gennem huden eller med indåndet luft vil fordøje kroppen langsomt. Kniplinger af en legering af ukendt sammensætning er også et tvivlsomt valg. Afhængigt af legeringens sammensætning og metoden for dens produktion kan sådanne værktøjer blive rustne, hurtigt kedelige, bøje. Ved regelmæssig desinfektion vil de blive ødelagt af korrosion. Det bedste valg er værktøjer lavet af austenitisk klasse 12x18H10T strukturelt stål. De har en høj korrosionsbestandighed, må ikke rustes med langvarig kontakt med vand, modstå udsættelse for ætsende medier, tjene i lang tid og skarpe godt. Denne stålkvalitet bruges til at lave en række medicinske instrumenter, herunder pincet.

Da geometrien af ​​pincet til professionel og personlig brug er den samme, købes de bedst i specialbutikker, der sælger produkter til skønhedssaloner. Selv i sådanne butikker kan priserne på værktøjer variere meget. Hvis du ser 2 praktisk talt identiske pincetter af samme producent, der adskiller sig i omkostningerne med 1,5-2 gange, tyder dette på, at en billigere forekomst er lavet af lavere kvalitet stål, der indeholder mikrofoner eller stålet er billigere måde og er mindre holdbar, blødere. Sådanne pinsetter fejler hurtigere. I tilfælde af et utilsigtet fald, fra en højde på 20 cm, stopper hårene normalt. Når du forsøger at skærpe, danner de en ujævnt kant med finner. Faktisk er de ikke genstand for skærpning.

Udvælgelse af pincet i form af arbejdskant

Typer af pincet er bestemt af:

 • stål, hvorfra det fremstilles
 • Instrumentets geometriske form (den skal ligge komfortabelt i hånden, ikke glide ud, i virkeligheden bør pincetten være en forlængelse af mesterens hånd);
 • Elasticitetsgrader ved kompression (tilslutning af enderne);
 • forkanten af ​​arbejdskanten
 • Skæringsmetoden, som skal være på begge sider med pincet med en bred kant (hvis det ønskes, kan du skarpe med reparations- og vedligeholdelsesværktøjet eller dig selv).

Mekaniske pincett til øjenbryn produceret med 4 former for arbejdskant:

 • lige bred
 • tilbøjelig bred
 • indsnævret;
 • nåleformede.

Der er også automatisk type pincet. Det er et inddrageligt design. Den inddragelige del bruges til at tage fat i et hår, hvorefter det trækker sig ud og trækker et hår ud. Denne procedure giver ingen smertefulde fornemmelser, men kan kun udføres af en mester. Det er yderst ubelejligt for dem at selvstændigt justere formen på øjenbrynene.

Nogle mekaniske tang er lavet med lys. På værktøjet installere en lille LED lommelygte, som skal hjælpe med at se bedre hår. I praksis er effekten af ​​en sådan belysning ubetydelig. Baggrundslyset er tydeligt synligt i mørkede rum, i lyst oplyste rum er det næsten umærkeligt. Det er strengt forbudt at anvende sådanne apparater i saloner, da de ikke kan gennemblødes i en antiseptisk opløsning og steriliseres i en ultraviolet lampe, specielt desinficeret i en autoklave, som kan forårsage infektion med virale, svampe og parasitære sygdomme, herunder HIV, alle hepatitisstammer osv.

Lige, bred hæm er god til hurtig justering af tykke øjenbryn med tykt hår, men giver ikke mulighed for en detaljeret undersøgelse af øjenbrynene.

Skrå kant passer til alle typer øjenbryn. Det er praktisk at bruge både erfarne mestere og begyndere.

Den indsnævrede kant er mest velegnet til arbejde med meget fine hår.

De nålformede tænger er universelle, med lidt fingerfærdighed, som de giver dig mulighed for hurtigt, smukt og smertefrit at rette eventuelle øjenbryn til både klienten og sig selv.

Tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige øjenbrynpincetter:

Gør øjenbrynene hjemme

Hvis du aldrig har været involveret i udvælgelsen af ​​blanketten og fjernelse af overskydende hår, er det bedre at kontakte en professionel. Guiden hjælper dig med at vælge geometrien på øjenbrynene, der bedst understreger din skønhed, gør dit ansigt ekspressivt, giver anbefalinger til pleje og pålægning af makeup.

Hvis du kun har brug for at justere de voksne hår, og du har en vis færdighed, kan du selv fjerne uønskede hår. Køb straks professionelle pincet. Der er ingen grundlæggende forskel i designet mellem professionelle og husholdnings tang, men det er meget mere praktisk for en professionel at arbejde, de er af høj kvalitet og holdbar. Når det bruges individuelt, varer det mere end et år.

Vælg formen af ​​tang og geometrien på arbejdskant, så det er bekvemt for dig at gribe et hår ad gangen og trække det ud i retning af vækst. Den mest ubehagelige - med en lige bred kant. Ved smertefri behandling skal du tage den nålformede. Til selvbetjening vælger mange pincett med en konisk eller konisk kant.

Pleje pincet

Selv om pinchet synes at være den enkleste armatur, kræver det også ordentlig pleje. For at kunne tjene det længe og smidigt skal du følge en række regler.

 • Tænger kan ikke tabes: falder forårsager beskadigelse af arbejdskant. Ofte, efter et fald, selv fra en lav højde, bliver pincet ubrugelig.
 • Før første brug og efter hver brug vaskes tængerne under rindende vand med vaskemiddel, nedsænket i en antiseptisk opløsning. Hvis værktøjet bruges af en person, er der 10 minutter i en 0,05% opløsning af chlorhexidin Bigluconate nok, at pincetterne ikke har et næringsmedium til mikroorganismerne. Efter at instrumentet er taget ud, tørres forsigtigt og opbevares i en ren sag eller en specielt udpeget boks.

I kabinen er anordningen nedsænket i en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. "Optimax" (koncentrationen og tiden for opløsningen er foreskrevet i instruktionerne og afhænger af det specifikke middel).

Efter opløsningen sendes tangen til sterilisatoren, hvor de forbliver til næste brug.

 • Pincet skal skærpes i tide. Skæringsplanen afhænger af hyppigheden af ​​brugen. I saloner, hvor proceduren er i stor efterspørgsel, justerer de skærpningen en gang i 2-3 måneder alene eller hos mesteren. Individuelle pincet kan skærpes. Gør det 1 gang i 6-7 måneder, ved hjælp af en elektrochechetochka med en dyse til saks. Med sin hjælp kan du runde for skarpe hjørner.
 • Hvis du bærer øjenbrynpincetter i en håndtaske, skal du sørge for, at arbejdskanten er beskyttet af en hætte, og tangene placeres i en praktisk sag, som beskytter den mod beskadigelse og forhindrer pincetten i at ødelægge posen og genstande inde i den.

Se også: Sådan vælges de bedste øjenbrynpincetter (video)

Lyst hudirritation efter barbering i det intime bikiniområde: Hvad skal man gøre, hvordan man slippe af og rengør

Sikkerheds barbermaskine