Depilation Cream Avon Skin So Soft

Et populært kosmetikfirma producerer ansigtsaffilationskrem Avon Skin So Soft. Dette er et universelt middel, hvis sorter i løbet af få minutter vil fjerne ikke kun benene og bikiniområdet fra håret, men også den følsomme hud i ansigtet. Som et hvilket som helst kosmetisk produkt har Avon brandspildere plusser og minuser og kræver en opmærksom tilgang i deres brug.

Gennemgang af Avon Depilatory Creams

At tale om Avon-kosmetik er unødvendigt, de viste deres kvalitet i 126 år af deres populære eksistens. De førende eksperter inden for bakteriologi og farmakologi er involveret i at skabe hudvæskende cremer til Skin So Soft serien. En seriøs tilgang af virksomheden tillod at udvide sortimentet af produkter, som omfatter en unik olie af engpennick til fugtighedscreme og blødgøring.

Fordele Avon:

 • Værktøjet løser øjeblikkeligt antennerne på grund af den kumulative virkning af keratin og natrium i den kemiske sammensætning. Fås i et miniatyrrør på 15 ml. Det er nok til 6-7 ansigtshårfjerningsprocedurer.
 • Depilatory Cream Skin Så Soft til bikini zone er designet specielt til eliminering af hår i det intime område. Shea smør og jojoba inkluderet i cremen blødgør og toner den tynde hud af bikini.
 • "Perfekt glathed" for ekstremt følsom hud adskiller sig i brugstid og hjælper med at slippe af med overskydende hår på kun 2 minutter uden at forårsage en aggressiv alkalisk effekt.
 • Enkelhed og hastighed: For at opnå glathed tager det flere minutters minimal indsats.
 • Varighed af resultatet og blødpleje. For det første tager komponenterne i Avon depilatory agenten på samme tid sig af huden, fugtgivende og forfriskende huden. For det andet vises efterfølgende hår kun efter 1-1,5 uger, og vokser blødere end børster fra barbering.
 • Smertefri. Depileringsproceduren med cremen forårsager ikke nogen smerte, selvom den alkaliske aggressive komponent i Skin So Soft cremen ødelægger hårstrukturen til jorden.

Linjen af ​​kosmetik af dette mærke er fyldt med lotioner, der sænker hårvæksten i bikiniområdet og på ansigtet. I sortimentet er der sæt til depilation med tørklæder imprægneret med olie af eng pennic.

Gennemsnitlig pris for Avon Skin So Soft er fra 250 til 300 rubler per pakke. Selskabet sælger aktivt via agenter (netværksmarkedsføring). Find i dine byrepræsentanter af dette firma på sociale netværk og køb fløden med en god rabat.

Foto: data fra virksomhedens officielle hjemmeside

Instruktioner til brug

Skin So Soft indeholder følsomme heksehassel, hvide pil og aloeekstrakter til følsomme hud- og bikiniområder, hvilket vil forårsage betændelse under visse forhold.

 • der er åbne sår, bumser og revner på huden;
 • ansigt strøget med mange mol;
 • Der er en forudsætning for dermatologiske sygdomme.

Hudpræparation

Før du begynder depilationen, en dag før proceduren, skal du lægge en dråbe hud så blød creme på bøjlen af ​​håndleddet. Hvis der ikke er rødme, så er der ingen allergi over for komponenterne i depilatoren. Derefter skal du dampe huden for at blødgøre håret og åbne porerne. På overfladen af ​​porerne åbnes ideelt badet med kamille. Nu kan du gå videre til hårfjerning.

Cream depilation procedure

 1. Dæk huden med et jævnt lag. Det er ikke nødvendigt at pålægge det med et meget tykt lag, 0,5-1 mm er nok.
 2. Vi venter på tiden, ifølge instruktionerne, men ikke mere end 8 minutter.
 3. Fjern spatelen, der er inkluderet i kittet, cremen sammen med det lange hår.
 4. Brug ikke alkaliske sæbeprodukter. Vask den allerede glatte hud uden hår med varmt vand og behandle med specialservietter fra Avon-sæt.


Video: korte instruktioner til brug.

Flertallet af forbrugerne, der har forsøgt hudpleje af Skin So Soft-linjen, var meget tilfredse med resultatet. Undtagelsen var de negative anmeldelser, som koger ned til tilstedeværelsen af ​​en ubehagelig lugt af depilant. Faktisk har Avon en dyb ammoniakluft, men den ubehagelige aroma forsvinder hurtigt og giver ingen spor. Generelt giver anmeldelser af de fleste forbrugere os mulighed for at tale om de utvivlsomme fordele ved Skin So Soft fra Avon.

Du kan bruge Avon brand depilator i enhver alder, naturlige bestanddele ikke kun lindre kroppen af ​​overskydende vegetation, men også mætte huden med fugt og vigtige vitaminer. Forlad dine anmeldelser om Avon Depilation Cream i kommentarerne til denne artikel.

Avon: Skin So Soft Ansigtshår Fjernelse Cream (Test Drive)

I dag vil jeg gerne berøre et emne, der sjældent taler om, og hvis de gør det, er det ofte på en negativ måde. I princippet er det fra postens titel klart, at vi vil tale om det ekstra hår i ansigtet, især - pistolen over overlæben. For mig personligt var han aldrig et problem, før jeg begyndte at blogge og lave konkurrencer. Meget korte og næsten gennemsigtige hår i makrofotografering ser skræmmende store ud, og hvis en del af de jordiske kvinder selv forstår og accepterer dette, læser læsere, der vokser op på urealistisk og perfekt glans æstetik, purr næse, råber fu-fu-fu og sender billeder af "hårede monstre »Til de relevante samfund, hvor de lærer med gusto og ikke er flov over udtryk, hvordan man kan slippe af med denne skændsel. Derudover er der faktisk en del piger og kvinder, hvis hår er for mørkt og tykt, så selv en lille fluff ser ikke meget feminin ud, især på retfærdig hud.

Personligt ved jeg flere måder at håndtere problemet på:

- at fjerne pistolen på billedet er nok photoshop (eller rettere, dets korrekte og umærkelige brug)

- afklaring (der er specielle cremer og pastaer)

- du kan trække fluffen med pincet, hvilket er ret smertefuldt

- fjern med voksstrimler (aldrig aldrig, aldrig vil jeg det)

- Fjern med særlige midler (hårfjerningskrem).

Det var klart, at da jeg så i Avon-kataloget, ansigtshårfjernelse creme med Pennick meadowolie fra Skin So Soft serien, besluttede jeg straks, at jeg havde brug for det.

I et lille rør med et volumen på 15 ml med en behagelig næse (der findes ofte i lipglans) er der en hvid creme med en ret karakteristisk lugt (en person, der brugte depilationskremer vil forstå), selvom det er mindre hård end sige lignende produkter til benene.

Indvendig er en imponerende instruktion, som det stærkt anbefales at læse (og med god grund).

Før brug er det vigtigt at udføre en allergitest, fløden kan ikke holdes på huden i længere tid end 8 minutter, der bruges hyppigere end en gang om dagen og også på øjenbrynene, brystet og de intime dele af kroppen. Ellers er alt simpelt: Påfør et tykt lag af fløde på det ønskede område, vent 2,5 minutter, fjern derefter cremen fra et lille område med en våd klud. Hvis hårene fjernes let, skal du fjerne det fra resten af ​​overfladen, hvis ikke meget meget - lad i et par minutter, men ikke mere end 8 minutter i alt.

Efter at have læst alle disse advarsler besluttede jeg først at prøve cremenes virkning på fingrene, hvor jeg også har en fluff, som ofte går ud af sted på manikyret. Om fem minutter fjerner cremen uønskede hår, som begynder at vokse om 2-3 dage uden nogen indsats og konsekvenser. Brug af cremen påvirker ikke tykkelsen og tykkelsen af ​​de voksende hår (testet i seks måneder, så denne konklusion er ikke forhastet).

Og nu til håret på ansigtet. I titlen lovede jeg et testdrev, så der bliver billeder, som det er, skal folk med en særlig følsom åndelig organisation hurtigt rulle ned.

Faktisk ser fluffen over læben sådan ud under en omtrentlig skydning: ikke ligefrem horror, rædsel, men også ikke ideel, sved af læbestifter på en sådan baggrund ville være langt fra glamourøse.

Jeg påfører cremen direkte fra røret og markerer tiden:

Min hud over min læbe er meget øm og følsom, så temmelig snart er der en følelse af noget prikkende og prikkende, så jeg holder fløden i mere end 3 minutter. Derefter tager jeg af cremen sammen med hårene med en bomuldsspids lidt fugtet med termisk vand.

Og voila, helt ren hud uden unødvendig, bortset fra at en lille mærkbar rødme, som forsvinder om en time.

Ingen negative reaktioner, med undtagelse af den nævnte rødme, er blevet bemærket af mig. Jeg var lidt bange for, at der ville være nogle bumser eller irritationer, men der var ikke sådan noget. Rødhed, men ikke behagelig, passerer hurtigt og uden spor, og for min reaktive hud er det næsten normalt, især siden producenten advarede.

Samlet på bare tre minutter får vi helt ren og glat hud, så du kan lave fejninger som i et blankt blad:

Anslået pris: 35 UAH

Jeg vil også gerne bemærke, at linjen har skindkrem til benene og bikiniområderne, der er velegnede til følsom hud.

Er du opmærksom på ansigtshår? Kæmper du med problemet, og hvordan føler du dig om de "hårede" kampe? Prøvede midlerne til denne serie?

ps. Irena I Beauty We Trust har skrevet på et lignende emne med et Braun Face sæt på en blog.

Avon huden så blød

Med arganolie og en krydret,
blomster duft.

shoppe nu "

Med arganolie og en pæon,
moskus duft.

shoppe nu "

Med macadamia møtrik olie og a
macadamia, vanille duft.

shoppe nu "

Med babassuolie og a
grøn blomsteret duft.

shoppe nu "

Med meadowfoam olie.

shoppe nu "

SKIN SO SOFT FAQs

Er huden så god til myg?

Det er en linje til hudpleje. Bug Guarding line-ups, myg, sand fluer og bidende midges.

Kan jeg bruge min hud? Kan jeg bruge mine kæledyr?

Det er ikke en formuleret formel.

Hvad er badolie spray?

Det er også et bad af oliespray. Få alle de fugtgivende fordele, du normalt vil nyde i badet, nu på farten. Det er 5 fl oz. flaske.

Avon depilatory cream

Hver pige på sommerens sommer vil have en perfekt glat hud. Avon depilatory cream vil være en førsteklasses assistent i denne virksomhed. I dag er dette kosmetiske selskab meget populært og eftertragtet af forbrugerne.

Avon Skin Så Soft depilation cremer kan om få øjeblikke slippe af med ben, arm, bikini og delikat hud.

Særlige egenskaber

Kvinder, der har følsom og overfølsom hud, er velbevidste om, hvor smertefuld og ubehagelig proceduren for at slippe af med uønsket hår er. Det er ingen hemmelighed, at en barbermaskine kan beskadige sart hud, forårsage irritation og betændelse. Ubehagelig smertefuld procedure med epilering med specielle anordninger forårsager rødme, hvilket er meget vanskeligt at slippe af med.

Derfor er depilatory cremer en succes for mange kvinder. Deres blide formel virker forsigtigt på huden, hvilket gør det glat og smidigt. Dette er værktøjet Avon Skin So Soft. Det har en ekstraordinær forsigtig handling. Dette værktøj vil forsigtigt lindre uønsket vegetation overalt på kroppen uden at irritere eller forårsage en allergisk reaktion.

Depilatory creme passer perfekt til følsom og delikat hud i bikiniområdet. Du vil ikke mærke det mindste ubehag under proceduren. Det fugtiger rent læderdækslet og giver også næring til det med de nødvendige nyttige komponenter. Pennolje, som er en del af produktet, genopretter det, hvilket gør det elastisk og glat.

Værktøjet er helt egnet til alle hudtyper. Det kan bruges til enhver tid på dagen, bekvemt for dig. For at opnå et mere effektivt resultat, skyl ikke agentet i 5-7 minutter. Metoden til anvendelse er meget enkel. Massage i ben, arme eller bikini.

"Perfekt glathed"

Nogle kvinder kan på grund af visse omstændigheder fremstå uønskede hår på ansigtet. Naturligvis forsøger hver dame at slippe af med dem så hurtigt som muligt. Men man bør ikke være for hurtig i denne sag, tværtimod bør man omhyggeligt og omhyggeligt henvende sig til valget af et produkt, der kan fjerne uønsket og ubehageligt hår i ansigtet.

Avon Depilatory Cream "Perfect Smoothness" for at lindre dig af en sådan "vegetation" og forsigtigt tage sig af den delikate hud i ansigtet. Produktet har en fugtgivende og beroligende effekt. En naturlig sammensætning forårsager ikke irritation eller betændelse. De vigtigste aktive ingredienser har en gavnlig virkning på hudens tilstand.

Disse komponenter er:

 • Aloe ekstrakt godt fugter, nærer huden, eliminerer kløe og irritation forbedrer blodcirkulationen, fremmer udveksling af lipider og proteiner i cellerne;
 • Sojaproteiner stimulerer stofskiftet på cellulært niveau, normaliserer proteiner og fedtstofskifte, bevarer fugt og regenererer huddækslet;

Avon huden så blød

Avon Skin So Soft Line "Golden Pleasure" med Andiroba møtrikolie er en reel værdi for huden.

Eksperter fra Avon, et kosmetikfirma, har valgt en rigtig skat som grøntsagskomponenten i Skin So Soft linje "Golden Pleasure": den værdifulde, vildt voksende andidrob-træolie fra hjertet af Brasilien.

Linjen - ny Avon katalog 04/2016 indeholder 2 produkter til hudpleje:

 1. Creamsouffle med en vidunderlig kombination af aromaer af vanille, lavendel og figner - fugtiggør huden hårdt, giver en blød og behagelig aroma;

kode for ordre 88874, volumen 200 ml;

 1. Body Spray Oil med en blinkende effekt - har en let tekstur, har nærende og blødgørende egenskaber;

kode 88873, volumen 150 ml.

Den vigtigste plantekomponent i kosmetikprodukterne på linjen er baseolien af ​​valnød Andiroba, som er rig på Omega 9.

Andiroba (Karapa Guinea, Sabirma de Guinea, andiroba) er et stort træ (90 m og mere i højden), der vokser i regnskove i tropisk Brasilien, Guyana og Colombia. Det blomstrer med smukke store blomster, hvorefter brune trælignende nødder 8-10 cm i diameter vises.

Olie opnås ved kold og varm pressning. På grund af tilstedeværelsen af ​​limonoider, vitamin F, en stor mængde fedtsyrer (stearinsyre, myristinsyre, palmitolsyre, oliesyre, arakidinsyre, linolsyre) og meliaciner har den helbredende, fugtighedsgivende, blødgørende, emulgerende, antiinflammatoriske og nærende egenskaber.

Kosmetik med valnødolie Andiroba er effektive til at pleje kroppen som forebyggelse af cellulite: Ved at blokere enzymerne, som bidrager til dannelsen af ​​dette fænomen, forhindrer dets dannelse og forekomst.

Andiroba olie har den største effekt for pleje af tør, fading og dehydreret hud.

Ved hjælp af Avon Skin So Soft Cream Souffle og Spray med Golden Butter Cream, giver du din hud dyb næring, blødhed og silke. Det vil få tone og forbedre udseende.

At bestille et produkt fra den præsenterede linje - udfyld formularen eller still et spørgsmål i kommentarerne for at præcisere detaljerne i ordren på hjemmesiden. Vælg en behandling med værdifuld andiboolie!

Body Lotion Avon hud så blødt Shine - anmeldelser

Avon hud så blød krops lotion Shine giver dig mulighed for at fugt og blødgøre huden, hvilket giver en skinnende effekt. Huden får faktisk en ægte lysbrun, mens lotionen giver dig mulighed for at bevare fugt. forlader huden hydreret i længere tid.

Anmeldelser af "Avon Skin Lotion Body Lotion beroligende glød"

Jeg kunne virkelig godt lide emballagen! hun har en sådan sommer sand farve, med tilføjelse af en chokolade skygge, hendes hånd utvivlsomt strækker sig til dette rør! Volumenet er stadig ret stort, så meget som 200 ml, nok i lang tid. Duften af ​​værktøjet i applikationen til huden er meget behagelig, men efter et stykke tid

huden begynder at lugte den sædvanlige selvbrændingslotion, i et ord - vel, ikke så flot. Jeg fik aldrig mit tøj snavset. Påfør lotionen jævnt, uden pletter og skaldede pletter, der vises en brunfarvet skygge den næste dag efter påføring. Det er let og let mærkbart. Det vaskes ud på samme ensartede måde. Ud over garvning fugtiger denne lotion huden og beskytter den mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling (SPF15). Lotionen forlader huden med et let behageligt glimmer, for hvilket han er et stort plus. Bare glem ikke at vaske dine hænder grundigt efter påføring af denne lotion. Han vil hjælpe dig med at holde din solbrun i lang tid!

Stor, økonomisk emballage, overkommelig pris, smukt design, en svag tan effekt og hudglødning

Ubehagelig lugt fra huden efter påføring

Jeg kan ikke sige noget konkret om denne lotion. Jeg ved, at der er dem der kan lide det vildt - det har jeg ikke. Jeg prøvede med en ven, købte mig ikke selv

fundet bare fantastisk lotion til min hud. Denne lotion hævder 7 effekter: Moisturizes huden, har en solbeskyttelsesfaktor SPF15, giver hudens glathed og blødhed, giver skimmer og en lysbrun, fornemmer hudtonen, strammer og forbedrer udseende meget. Denne lotion passer til hele anmeldelsen

til normal og retfærdig hud. Før jeg anvendte det, brugte jeg også "Pearl Shine" skrubben fra denne linje. Så lotionet påføres godt, jævnt fordelt gennem huden, har en karamelfarve. Jeg har brugt det i en uge nu og resultatet er indlysende, men snarere på kroppen))))) Min hud er blevet mørkere i skyggen, en følelse af en lysbrun virkning. I dagslys er flimring ikke så synlig (undtagen i solen), men i kunstigt lys flimrer min hud. Min hud bliver glat efter dens anvendelse. Jeg kan ikke sige noget om at trække op, da min hud er i god stand, men ellers er det helt sikkert bare smuk. Generelt er jeg meget tilfreds med denne lotion. Det er fortsat at vælge en ansigtsbehandling, og så mod baggrunden af ​​kroppen er den bleg)) )))) Jeg anbefaler denne lotion til andre (det er jo jo sommer udenfor og vil ikke være en "toadstool" iført et nederdel) og jeg køber det selv. Forresten, jeg vil gerne tilføje: dette er ikke et solbrunt, det er ikke nødvendigt at forvente en sådan effekt

Vises en lys nuance af solbrun, absorberer godt, jævnt påført, lugter godt.

Facebook

Avon Skin So Soft

Avon # skinsosoft fås på specialtilbud her på www.gailsonline shop.co.uk

Min Avon Store

Avon Skin So Soft deles med Buy Avon fra GailsAvon.

99p Levering på alle ordrer over £ 20 kun i de næste 48 timer!
Besøg https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps og bestil dine foretrukne Avon produkter!

PLUS
Vælg din GRATIS GIFT SET, når du køber udvalgte 2 makeup-produkter. Du skal blot klikke på TILBUD-fanen i min butik
https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps

Køb Avon fra GailsAvon tilføjet 4 nye billeder - Erverver forskønnet på Køb Avon Fra Gailsavon.

99p Levering på alle ordrer over £ 20 kun i de næste 48 timer!
Besøg https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps og bestil dine foretrukne Avon produkter!

PLUS
Vælg din GRATIS GIFT SET, når du køber udvalgte 2 makeup-produkter. Du skal blot klikke på TILBUD-fanen i min butik
https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps

Avon Skin So Soft

Webstedets adresse på Avon Skin So Soft er blevet opdateret.

Avon Skin So Soft

Avon Skin So Soft-siden har opdateret åbningstiderne.

Avon Skin Så bløde mærker Sommeren i Køb Avon Fra Gailsavon.

For dem sommer tider.
Perfekt til dine kæledyr også!
Hestejere. Det er et vandfarve.
1. klasse leverancer
Din # Avonskinsosoft vil være lige uden for døren...

skønhed

Depilation bikini område. Avon Depilation Product

På sommersøen bliver spørgsmålet om depilation mere og mere relevant, og selvfølgelig kan ingen moderne dame ignorere bikiniområdet. Der er flere måder at depilere dette område på, men fra mit synspunkt, da huden her er overfølsom, skal du være meget forsigtig med dette problem.
Så jeg vil gerne fortælle dig om mit eksperiment med depilation af bikiniområdet. Da jeg ikke stoler på skønhedssaloner i denne sag, såvel som på grund af min skamhed, forsøgte jeg at udføre denne procedure derhjemme.
Efter at have købt Avon Skin så Soft depilation creme (hårfjerning creme til bikini linje), begyndte jeg grundigt at studere instruktionerne til brug af dette værktøj. © https://lady.webnice.ru [-1.193.124.189.214.803.e08ea5eac4023fc74c05b98d1dade2a0]

Avon Skin så blødt (hårfjerningskrem til bikini linje)

 • blød formel fjerner hår i bikiniområdet i 2,5 minutter;
 • giver huden glathed og blødhed;
 • egnet til følsom hud;
 • Spatel inkluderet.

Efter at have studeret vejledningen inde og ude og bevæbnet med en spatel, der var bundtet med selve cremen, gik jeg for at oprette et forsøg.
Instruktionerne læses: "Anvend en tilstrækkelig mængde creme på bikini-området med spatel, så de helt dækker rigtige spørgsmål område (dvs. alle hårene). Vent 2 til 5 minutter, fjern cremen med en spatel og skyll med varmt vand. "

Første minut efter påføring af cremen Jeg følte ikke noget, bare en svag lugt af ammoniak hit i næsen (fra de anmeldelser for at se, hvad andre creme til hårfjerning, for eksempel Veet, lugten er meget stærkere). Derefter begyndte det område, hvor cremen blev påført, at brænde lidt. Men ikke smertefuldt, men ret tolerant, bare lidt mere håndgribelig.
Jeg råder dig til at vente 5 minutter, så vil alle hårene blive fjernet nemt uden nogen synlig indsats fra din side. Undgå at få cremen på særligt følsomme steder. Dette er meget ubehageligt.
Jeg vil også gerne advare dig om, at du har brug for at anvende cremen med en spatel temmelig tykt lag, der ikke forbliver uberørt af håret, ellers kan huden ikke prodepilirovatsya, og det vil forblive hår.

Min personlige råd: efter enhver hårfjerning proces huden, hvad nogle særlige midler, såsom en lotion, creme eller olie for at undgå enhver irritation. Talcum hjælper mig godt.
Efter første gang bliver Avon Cream Depilation meget behagelig og forårsager ikke nogen ulejlighed.
Med hensyn til timingen af ​​"handlingen" betragter jeg dette som et rent individuelt spørgsmål. I mit eksempel varede depilation creme fra 5 til 7 dage.

Brugsanvisningen beskrev også bivirkninger i form af en brændende fornemmelse, en allergisk reaktion, alvorlig irritation mv. Men efter at have læst et tilstrækkeligt antal anmeldelser på internettet, og eksempelvis kan jeg sige, at sådanne tilfælde ikke blev observeret.
Jeg vil også gerne bemærke, at nogle piger bruger en hårfarve til hår fra de aksillære områder og ben. Og de kan virkelig godt lide det. Personligt har jeg hidtil kun anvendt denne creme til det tilsigtede formål. Der er 75 ml i det, så jeg tror, ​​at hvis de udskiller hele kroppen, vil røret ikke være nok i lang tid.

Generelt, en temmelig enkel, sikker, smertefri og overkommelig måde at depilere et bikini område på.

Avon huden så blød

Jeg giver hermed mit samtykke IP Golovantsevoy (311,784,722,800,418 OGRN) til behandling og brug af mine personlige data, der indgår på denne formular (navn, e-mail-adresse, mobilnummer, bopæl, serie, nummer, afdeling kode, udstedelsesdato og udstedende myndighed Passport Af Den Russiske Føderation) til efterfølgende overførsel til Avon Beauty Products Company Ltd. for at indgå en aftale med mig om salg af produkter under AVON-varemærket.

FORARBEJDNING OG BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

GENEREL INFORMATION OG ANVENDELSE

dateret 30. juni 2017

Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vi ønsker at dit arbejde på internettet skal være så behageligt og nyttigt som muligt, og du vil helt roligt bruge det bredeste udvalg af informationer, værktøjer og muligheder, som Internet tilbyder.

SP OGRN 311784722800418 momsnummer 780211620405 (i det følgende - den "Avon", "vi") har udviklet denne politik om behandling og beskyttelse af personoplysninger (i det følgende - den "politik") med henblik på at gøre dig bekendt med vores metoder til indsamling af oplysninger, ved hjælp af den tolkos formål at behandle personoplysninger til en kontrakt om salg af produkter direkte til Avon Beauty Products Company, distribution og andre midler til behandling af personoplysninger. Denne politik gælder for oplysninger opnået via dette websted avon-global.ru, som har et link til denne politik (herefter "webstedet")

Modtagelse (indsamling) af personlige data. "Personlige data" er enhver information, der direkte eller indirekte vedrører et bestemt eller definerbart individ (i det følgende benævnt "personoplysninger"), herunder Dit efternavn, navn og patronymic, adresse, telefonnummer, email adresse. Vi modtager dine personlige data, når du beslutter dig for at deltage i vores incitamentsprogrammer eller leverer det direkte til os på andre måder, især når du registrerer dig hos vores system, køber produkter eller på anden måde interagerer med os via webstedet. Gennem registreringsproceduren på webstedet indsamler og behandler vi følgende kategorier af dine personlige data via webstedet: navn, e-mail-adresse, mobilnummer, bopæl, serie, nummer, underopdelingskode, udstedelsesdato og hvem udstedte RF-pas. Avon behandler kun dine personlige data lovligt. Ved at registrere dig på webstedet accepterer du vilkårene i denne politik og dit samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne politik. Vi kan også modtage dit samtykke til behandling af personoplysninger strengt skriftligt (når det kræves i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation) eller behandle Personoplysninger om andre juridiske grunde, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation. Vi udfører behandling af personoplysninger ved hjælp af både automatiseringsværktøjer og uden brug af sådanne værktøjer. Vi udfører følgende handlinger med dine personlige data: behandling af personlige data, herunder optagelse, indsamling, organisering, akkumulering, lagring, opdatering (opdatering, ændring), hentning, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), herunder grænseoverskridende, ikke-personaliserende, blokering, sletning, destruktion. Formål med behandling af personoplysninger. Vi kan behandle dine personlige data:

 • med det formål, at du specielt gav det til os, så vi kan svare på dine ønsker, behandle og udføre ansøgninger;
 • så vi kan sende dig oplysninger om vores samarbejde og vores fælles transaktioner
 • For at informere dig om produkter, tjenester, programmer og tilbud, som vi tror, ​​vil du regelmæssigt og via e-mail via telefon og SMS udføre reklameoplysninger (inklusive rabatter og specialtilbud) og sende reklameprøver produkter;
 • at tage højde for dine præferencer, især ved at give oplysninger om produkter eller specialtilbud, der er designet til dig;
 • at holde dig informeret om de produkter, du kan lide;
 • at tillade dig at bruge webstedet;
 • at hjælpe dig med at finde en uafhængig repræsentant, herunder tilbyde tjenester til den nye Avon repræsentant, hvis Avon repræsentant, med hvem du har samarbejdet, er ophørt med at engagere sig i at sælge Avon produkter;
 • for at tiltrække personer, der er interesseret i produkter under AVON-varemærket, til at rådgive Avon-repræsentanter gennem hjemmesiden avon-global.ru;
 • til vores interne formål, herunder dataanalyse, revision, bestemmelse af reklamekampagners effektivitet;
 • for at sikre, at du kan deltage i kampagner, konkurrencer og lignende salgsfremmende begivenheder og administrere dem (nogle af disse begivenheder indeholder yderligere regler, der indeholder yderligere oplysninger om, hvordan du bruger og behandler dine personlige data, vi anbefaler at du læser disse regler omhyggeligt)
 • at opfylde dine ordrer, levere ordrer, kontakte dig vedrørende dit køb og yde passende kundeservice;
Overførsel af personoplysninger. Vi må overføre dine personlige data:
 • Direkte til Avon Beauty Products Company, placeret på adressen: Russiske Føderation, 119048, Moskva, ul. Usacheva, 2, s. 1; OGRN: 1037708067320; TIN: 7708234256 for at behandle Personlige data for at indgå en aftale om salg og køb af produkter under varemærket Avon samt til tredjeparter, der yder os sådanne tjenester som f.eks. Webhosting, dataanalyse, ordreafgivelse, kundeservice, tjenester email osv. (Sådanne tredjeparter vil blive forsynet med dine personlige data eller adgang til dem med det formål at levere ovenstående tjenester til os eller på vores vegne);
 • AVON uafhængige repræsentanter, i det omfang det er nødvendigt, så de kan kontakte dig, opfylde dine ordrer og give dig tjenester;
 • hvis vi finder det nødvendigt eller hensigtsmæssigt: a) i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation b) at udføre obligatoriske retsakter og kravene i Den Russiske Føderations kompetente statslige organer samt at overholde de regler for samarbejde, der er oprettet af vores virksomhed; at beskytte vores aktiviteter eller aktiviteter hos vores partnere at beskytte rettigheder, fortrolige oplysninger, sikkerhed, ejendom hos Avon Beauty Products Company, samt vores partnere, dig eller andre personer; og for udøvelsen af ​​vores ret til at anvende de retsmidler, eller at være i stand til at skære tab, hvis overførslen af ​​personoplysninger i disse tilfælde er ikke i strid med den gældende lovgivning i Den Russiske Føderation.

Indhentning af ikke-personlige oplysninger. "Ikke-personlige oplysninger" henviser til enhver information, der ikke direkte eller indirekte er relateret til en bestemt eller udpeget person, og bør derfor ikke betragtes som personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation. Sådanne oplysninger er især (strengt forudsat at ikke-personlige oplysninger ikke kombineres med personoplysninger):

 • Oplysninger om browseren
 • Oplysninger opnået ved hjælp af cookies, pixelmærker og andre teknologier
 • demografiske data og andre oplysninger fra dig eller vores uafhængige salgsrepræsentanter
 • aggregerede data.
Vi og tredjeparts tjenesteudbydere kan modtage ikke-personlige oplysninger af forskellige slags. Så for eksempel kan vi finde ud af:
 • type af din computer (Windows eller Macintosh), skærmopløsning, version af operativsystemet, version af internetbrowseren;
 • • demografiske informationer, der omfatter din placering, uddannelse, erhverv, alder, køn, samt andre oplysninger, såsom dine hobbyer og faglige interesser, når du frivilligt giver det til os. Uden at kombinere med Personlige data tillader det ikke, at du identificerer dig eller andre.
Samlede data Vi kan kombinere personlige data, så det ikke bliver muligt at identificere dig eller nogen anden person, hvis du bruger kombinerede oplysninger, hvis personlige data bruges til at beregne andelen af ​​vores kunder i en bestemt region. I nogle tilfælde kan vi kombinere personlige oplysninger og ikke-personlige oplysninger (f.eks. Dit navn og din geografiske placering). Oplysninger, der kombinerer personlige data og ikke-personlige data, er underlagt reglerne for behandling af personoplysninger. Brug, overførsel og anden behandling af ikke-personlige oplysninger. Da det er umuligt at identificere dig ved hjælp af ikke-personlige oplysninger, kan vi modtage det, bruge det og overføre det til ethvert formål.

KOKKER OG ANDRE TEKNOLOGIER

Cookies: Avon og tredjeparts tjenesteudbydere må bruge cookies på webstedet. Cookies tillader webserveren at overføre data til en computer til opbevaring og andre formål. Vi bruger cookies og andre teknologier, især for at yde et højere serviceniveau, for at give mere komplette oplysninger for at sikre, at du hele tiden kan bruge Websitet. Vores serviceudbydere må også bruge cookies på vores hjemmeside. Hvis du ikke har brug for oplysninger opnået via cookies, kan du nægte brugen af ​​cookies - dette er en standardfunktion, som er tilgængelig i næsten alle browsere. Du kan få detaljerede oplysninger om cookies på følgende websted, der ikke er tilknyttet os: http: //www.allaboutcookies.org/. Lokale hukommelsesobjekter: Avon og tredjeparts tjenesteudbydere kan bruge lokale flashhukommelsesobjekter ("Flash LSO") til specifikke formål, især for at identificere dig og gemme indholdet i din kurv. Flash LSO'er adskiller sig fra cookies i antallet og typen af ​​lagrede data. Derudover kan du som regel ikke kontrollere, slette eller nægte evnen til at bruge Flash LSO med din browser. For detaljerede oplysninger om Flash LSO'er og deres forvaltning, skal du åbne hjælpesiden i Flash Player, vælge panelet Globale lagringsindstillinger og følge instruktionerne. For at finde Flash LSO på din computer skal du åbne panelet Website Storage Settings og følge instruktionerne der for at se eller slette visse Flash LSO'er efter eget valg. Pixel-tags og andre teknologier: Transparente GIF-filer er små billeder med et unikt navn, som på mange måder ligner cookies. I modsætning til cookies er gennemsigtige GIF'er imidlertid små billeder med et unikt navn, som på mange måder virker som cookies. I modsætning til cookies, der er gemt på din computers harddisk, er gennemsigtige GIF-filer imidlertid skjulte værktøjer og er indlejret i siderne på hjemmesider. Vi kan blandt andet bruge transparente GIF-filer (også kendt som web-beacons, tracking bugs og pixel-tags) på webstedet for at spore besøgendes handlinger på webstedet og kompilere statistikker om brugen af ​​webstedet og driftshastigheden. Avon og tredjeparts tjenesteudbydere kan også bruge transparente GIF-filer i HTML-e-mail-meddelelser til at overvåge svarfrekvensen, bestemme succesen med marketingkampagner og vide, hvornår vores e-mails bliver vist og sendt. Site Analytics: Avon kan arbejde med tredjeparts tjenesteudbydere, der bruger teknologierne beskrevet i dette afsnit til at udføre siteanalyser, overvåge og forstå principperne for at bruge webstedet af besøgende. For eksempel hjælper Omniture, en webanalysetjeneste, os med at forbedre webstedsydelsen og brugeroplevelsen. Du kan få flere oplysninger og den privatlivspolitik, der anvendes af Omniture til dine beslutninger, samt hvordan du vælger det, i Omniture privatlivets afsnit. Widgets, applikationer og andre værktøjer.. Hvis du beslutter dig for at bruge de teknologier, der leveres af os (f.eks. Widgets), kan personlige data eller ikke-personlige oplysninger, der er opnået gennem sådanne teknologier, gøres offentligt tilgængelige, f.eks. Via sociale netværk, andre websteder og platforme, hvor du kan aktivere det tilsvarende værktøj. Derudover kan nogle teknologier have "viral" egenskaben overført til andre platforme (for eksempel kan din ven eller klient placere en widget på din blog, der indeholder dine oplysninger). Avon er ikke ansvarlig for at modtage, bruge eller distribuere Personoplysninger og (eller) andre oplysninger, der bliver offentligt tilgængelige.

Måder at bestemme IP-adressen "IP-adressen" på din computer er et nummer, der automatisk tildeles din computer af en internetudbyder (ISP). IP-adressen kan automatisk bestemmes og registreres i serverloggen, når en bruger besøger webstedet Derudover registreres besøgstidspunktet og de besøgte sider. At definere en IP-adresse er en standardpraksis, der automatisk udføres på mange websteder. Regler for brug og offentliggørelse af IP-adresser Vi kan bruge IP-adresser til at bestemme statistikker om brugen af ​​webstedet, diagnosticere problemer på serveren, opdage svig, administrere webstedet og andre formål. Vi kan også bruge IP-adresser og formidle dem til tredjeparter til ethvert formål, som Personoplysninger anvendes og formidles til. Bemærk, at vi overvejer IP-adresser, serverlog og relaterede data som ikke-personlige oplysninger i alle tilfælde, hvor de angivne data ikke er forbundet med personlige data.

SOCIALE NETVÆRK OG INTERAKTIVE FACILITETER

Særlige funktioner på vores websted giver dig mulighed for at interagere med os og andre brugere. Kommunikation gennemføres via blogs, fora, private beskeder, chatrum og specielt oprettede samfund. Når du bruger sådanne kommunikationsværktøjer, skal du huske, at de oplysninger, du giver, herunder dit navn, sted og e-mail-adresse, kan være tilgængelige for andre brugere. Vi er ikke ansvarlige for de informationer, der offentliggøres ved hjælp af interaktiv kommunikation, og vi anbefaler kraftigt at levere væsentlige personlige data (for eksempel oplysninger om dit helbred eller et bankkort). Hvis du bruger disse kommunikationsmidler, kan dine personlige data forblive på hjemmesiden, selv efter at du har forladt det.

ORGANISATIONER AF TREDJEPARTSORGANISATIONER

Vores websted kan indeholde links til tredjepartswebsteder og -organisationer. Vi er ikke ansvarlige for overholdelsen af ​​fortrolighed og reglerne for behandling af personoplysninger på tredjepartswebsteder, der er integreret med eller forbundet med vores websted via links, samt for overholdelse af fortrolighed fra tredjeparts internetannonceringsorganisationer. Hvis webstedet indeholder et link til et andet websted, betyder det ikke, at indholdet er godkendt af Avon. Avons uafhængige repræsentanter er eneansvarlige for deres websteder og de oplysninger, der gives på dem. Hvis du giver oplysninger til den uafhængige repræsentant for Avon via webstedet, får Avon adgang til sådanne oplysninger og bruger den i overensstemmelse med denne politik.

Vi kan involvere tredjeparts reklamebureauer til at arbejde med annoncer, der er placeret på webstedet. Sådanne agenturer kan bruge oplysninger om dine besøg på webstedet for at reklamere for produkter og tjenester, der kan være af interesse for dig. I forbindelse med at arbejde med annoncer på webstedet kan sådanne organisationer placere eller genkende de unikke cookies i din browser. Hvis du vil have mere information om dette emne eller finde ud af, hvad der skal gøres, så dine oplysninger ikke bruges af reklamebureauer, skal du gå til http://networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

Vi træffer alle nødvendige organisatoriske, tekniske og juridiske foranstaltninger for at beskytte Personlige Data under vores kontrol. Hvis du har grund til at tro på, at din interaktion med os er blevet usikker (for eksempel mistænker du for, at sikkerheden for din konto i vores system er i fare), bedes du straks informere os om det problem, du har på [email protected]

Avon respekterer dine rettigheder, når du behandler dine personlige data for at fremme varer, værker og tjenester på markedet, og derfor udfører vi direkte kontakter til disse formål med dit forudgående samtykke (opnået ved registrering på webstedet). Hvis du vil nægte at modtage oplysninger om marketingtilbud og (eller) Avon-kampagner, send os en besked på [email protected] Vi vil forsøge at reagere hurtigt på dine anmodninger.

RETTEN TIL TILGANG TIL PERSONOPLYSNINGER OG BESTEMMELSE OM GENNEMFØRELSE AF ANDRE RETTIGHEDER I PERSONOPLYSNINGER

Hvis du vil have adgang til dine personlige data, kan du skrive til os med en anmodning om at præcisere dine personlige data, blokere det og ødelægge det, samt udøve andre rettigheder, der er givet til dig som et emne for personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation. på [email protected] I dette tilfælde skal du præcisere essensen af ​​din anmodning. Vi vil forsøge at handle så hurtigt som muligt. Under alle omstændigheder vil vi svare på din anmodning i overensstemmelse med de frister, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

OPBEVARING OG ANDRE TYPER PERSONLIG DATABARING

Når du indsamler dine personlige data via Avon-webstedet, sørger det for optagelse, organisering, akkumulering, lagring, opdatering (opdatering, ændring), hentning af dine personlige data ved hjælp af databaser, der er placeret i Den Russiske Føderations område. Vi behandler og gemmer dine personlige data ikke længere end formålet med behandling af personoplysninger, der er angivet i denne politik (undtagen som krævet i lovgivningen i Den Russiske Føderation).

BRUG AF BØRNSIDEN

Dette websted er ikke beregnet til brug for personer under 14 år (14 år), og vi beder sådanne personer om ikke at levere personlige oplysninger via webstedet.

REGISTRERING AF OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER. OPLYSNINGER OM TREDJEPARTER TILTRYDELSE AF PERSONOPLYSNINGER AF ALLE BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA PÅ ACCORD NAVN AV AVON

Når du overfører dine personlige data til tredjeparter, der er nævnt i denne politik (f.eks. Affiliates, tredjeparts tjenesteudbydere osv.). Vi sikrer nøje overholdelse af fortroligheden af ​​overførte personlige data samt andre krav i Den Russiske Føderations lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. For at gøre dette konkluderer Avon med tredjeparter de relevante aftaler, der opfylder kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation og især Føderal lov nr. 152-ФЗ dateret 27. juli 2006 "På personoplysninger". Du kan anmode om oplysninger om tredjeparter, der har adgang til dine personlige data, samt behandling af dine personlige data på vegne af og på vegne af Avon ved at kontakte os på [email protected] Vi vil forsøge at reagere hurtigt på dine anmodninger. Under alle omstændigheder vil vi svare på din anmodning inden for de frister, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

ÆNDRINGER TIL DENNE POLITIK

Vi forbeholder os ret til regelmæssigt at foretage ændringer af denne politik. Ændringer i politikken træder i kraft efter offentliggørelsen af ​​en ny version af politikken på hjemmesiden. Ved at interagere med Avon efter at have foretaget sådanne ændringer accepterer du den nye version af politikken.

Avon Skin So Soft

Avon Skin So Soft

Bar sæbe

Lotion

årgang

 • Søg relateret

Søg relateret

 • Se også produkter i

Se også produkter i

Avon Skin So Soft Lotion

Avon Skin So Soft Bar Sæbe

Avon Skin So Soft Gel

Vintage Avon Skin So Soft

Avon Skin Scent 25 Oz Bonus størrelse

Avon Skin Scent 25 Oz

Avon Skin Spray 5oz * meget frisk *

Avon Skin Soap Oil Spray med Jajoba Original Duft 5 fl oz Ny Sealed

 • 48 tilhængere
 • |
 • 422 solgt

1 Avon Skin Soap Original Body Lotion Original 11.8 oz Ny Forseglet * meget friske *

AVON SKIN SO SOFT ORIGINAL GELLED BODY OIL 6,76 OZ SEALED

Original duft parti 2

Avon Skin So Soft Bug Guard Plus IR3535® SPF 30 Gentle Breeze Lotion

 • 2 følgere
 • |
 • 9 solgt

FLOTT 2 AVON SKIN SO SOFT ORIGINAL BATH OIL 16.9 fl.oz

 • 27 tilhængere
 • |
 • 50 solgt

Avon Skin Beroligende Olie Spray m / Jajoba Original Duft Lof af 2 NY SEALED

 • 137 tilhængere
 • |
 • 803 solgt

Avon Skin Så Soft Bug Guard Plus Picaridin Håndklæde Insect Repellent Aloe

 • 28 tilhængere
 • |
 • 159 solgt

RiOriginal Avon Skin w / Spray Pump

Avon Skin So Soft Masser af 2 SOFT SENSUELLE KROPSLEXIONER 11,8 FLOZ OG NYHED!

 • 3 følgere
 • |
 • 1 solgt

Avon Skin So Soft Bug Guard Plus Picaridin insektafvisende håndklæder

AVON Skin-So-Soft SSS ORIGINAL - Vælg din Fave

Avon Skin Så Soft Bug Guard Plus Picaridin Insect Repellent STOR FAMILIE STØRRELSE

 • 33 følgere
 • |
 • 182 solgt

Body Lotion Spray Oil Håndcreme

 • 21 + tilhængere
 • |
 • 53+ solgt

* Masser af 4 * AVON SKIN SO SOFT ORIGINAL BATH OIL 16,9 fl.oz * FRESH *

 • 29 tilhængere
 • |
 • 78 solgt

Masser af 2 AVON SKIN SO SOFT ORIGINAL BATH OIL SPRAY 5 fl. hver

 • 25 tilhængere
 • |
 • 98 solgt

Avon Skin Så Soft Bug Guard Repellent Plus IR3535 Gentle Breeze SPF 30 Lotion

 • 33 følgere
 • |
 • 232 solgt

AVON SKIN SO SOFT ORIGINAL JOJOBA BATH OIL SPRAY 5FL OZ NEW SEALED

 • 148 tilhængere
 • |
 • 821 solgt

Avon SSS Skin Beroligende Skin Moisturizing Body Lotion Jojoba Oil 11,8 oz 24 timer

 • 70 tilhængere
 • |
 • 546 solgt

Masser af 3 Avon Skin beroligende ORIGINAL Bath Oil 16,9 Oz Hver "PRIORITET SHIPPING"

 • 22 tilhængere
 • |
 • 75 solgt

Avon Skin Soap Oil Spray - 5oz - Ny og forseglet - Gratis forsendelse!

Avon Skin Soap Original Original Bath Oil 5oz. spray * FRESK *

AVON SKIN SO SOFT

ORIGINAL BADOLIE SPRAY + JOJOBA

 • 20 tilhængere
 • |
 • 75 solgt

ORIGINAL BAD OLIE SPRAY JOJOBA OIL

NY SEALED! OPFØRE DEN LEGENDÆRE SOFTNESS OF "SKIN SO SOFT" ORIGINAL BADOLIE I EN KOMPONENT SPRØJ! FRASK HERBAL SCENT!

Gelatin depilation derhjemme

Voskoplav: hvordan man bruger enheden og hvilke typer der findes