Måder at bruge aspirin mod skæl


Skæl er hudhud i hovedbunden, manifesteret i form af hvide skalaer, synlig på håret og smuldrende på skuldrene. Ud over uæstetiske har skæl alvorligere konsekvenser. Ofte hendes ledsagere kløe, ubehag og forsømte tilfælde kan føre til hårtab.

At hjælpe i kampen mod skæl er en enorm mængde midler: fra selvfremstillede bedstemors opskrifter til dyre, der sælges i apoteker. Men ofte er ingen af ​​dem panacea, og mange handler kun i løbet af deres brug.

Virkningsprincippet for aspirin mod skæl

I mellemtiden er et billigt, men effektivt middel til skæl tilgængelig i en almindelig hjemme medicin kiste. Dette aspirin er en febrifuge og smertestillende.

Skæl, eller seborrheisk dermatitis, forårsager gærlignende svampe, som normalt altid eksisterer på menneskets hud. Men under visse omstændigheder begynder de at formere sig aktivt, hvilket fører til problemer med hovedbunden. Og aspirin eller acetylsalicylsyre hæmmer deres vækst og normaliserer mikrofloraen.

Aspirin Skæl Remedies

Der er forskellige måder at bruge skæl aspirin på.

 1. Det nemmeste er at tilføje det til shampooet. To tabletter med almindelig aspirin skal knuses i en spiseskefuld, og dette pulver lige på håndfladen blandes med en lille smule shampoo. Den resulterende blanding vasker hovedet, lidt gnidende shampoo ind i huden. Der er en advarsel - shampoo har brug for noget tid, op til 5 minutter, for at holde på hovedet. Du behøver ikke længere at tørre hår og hud ud.
 2. Hvis du ikke kan lide denne metode, kan du gøre en medicinsk skylning. En eller to tabletter af aspirin (det er mere praktisk, hvis det er i form af brusende tabletter), opløses i en liter varmt vand og skyll dit hoved efter vask.
  For større effekt kan aspirin fortyndes ikke med almindeligt vand, men med decoctions af urter. Dette kan være en afkogning af serien, nælde, kamille, egebark. Sådanne skylninger undtagen at slippe af med skæl vil give håret skinne, styrke dem og gøre det mindre fedtet.
 3. Der er en anden, mere tidskrævende, men effektiv måde at bekæmpe skæl på - aspirinmasker.

De fremstilles og anvendes på basis af kosmetiske hårmasker, hvortil aspirin tilsættes. Det skal først opløses i vand. For eksempel opløses 3 aspirintabletter i 100 ml varmt vand, tilsæt 2 spsk honning og aloesaft.

Alt er blandet og påført hårrødderne. En plastikkappe og et håndklæde (eller en varm hætte) sættes på hovedet, så maskinkomponenterne fungerer bedre. Efter 25 minutter vaskes masken af ​​med varmt vand eller afkog af urter.

Disse masker er lavet på basis af kosmetisk ler, ricinusolie, hårbalsam. De kan også beriges med et par dråber egnede æteriske olier, for eksempel lavendel, geranium, rosmarin.

Kontraindikationer og forholdsregler

Som et terapeutisk middel er aspirin mod skæl ikke egnet for alle:

 • Med individuel intolerance og allergi skal du finde en anden måde at bekæmpe skæl på.
 • Acetylsalicylsyre er også kontraindiceret til dem, der har meget tørt, skørt, beskadiget hår - det vil tørre dem endnu mere. Men ejerne af fedtet, hurtigt forurenet hår kan det redde fra skæl og samtidig give håret et mere sundt udseende.
 • Normal og olieagtig ved rødderne, men tør på hårets spidser, bør aspirin være egnet. Men til profylakse med sådan behandling er det nødvendigt at kombinere fugtighedscreme: masker, hårbalsamme, påføring af olier i enderne af håret.
 • Og selvfølgelig betyder den gyldne regel for alle kosmetik og medicin: mere betyder ikke bedre.

Vask hår med shampoo med aspirin kan ikke øve hele tiden. Kurset på 14 dage vil være tilstrækkeligt, og om nødvendigt kan det gentages om en til to måneder.

Tidspunktet for udsættelse for hårsmasker med acetylsalicylsyre er 20-25 minutter, ikke mere. I løbet af denne tid vil hun have tid til at handle, og hvis du holder hende længere, vil hun blot tørre håret ud. Hyppigheden af ​​brugen af ​​masken - en gang om ugen.

Det er umuligt at overskride antallet af aspirintabletter pr. Applikation. To tabletter til shampoo og skylle og tre til masken er nok til at klare skæl og ikke skade håret.

Aspirinbaseret produkt

 • Af admin
 • Folkelige retsmidler
 • Ingen kommentarer.

Problemet med skæl er kendt for næsten alle. Men hvis du ikke lægger mærke til det, kan det føre ikke blot til, at hudpartikler kan flakke ud, hvilket giver personen et ikke for æstetisk udseende, men i nogle tilfælde også skaldethed. Årsagerne til skæl er flere. For eksempel overdreven eller utilstrækkelig brug af shampoo, sygdomme som seboré, psoriasis og eksem.

Du kan forsøge at slippe af med skæl i skønhedssaloner eller i spa-saloner, men der er en interessant hjemlig måde at slippe af med skæl og det har været brugt i mange årtier. I modsætning til dyre behandling i specialvirksomheder koster denne hjemmelavede måde at slippe af med skæl koster pennies.

For at forberede denne skæl afhjælpe behøver ikke meget tid og kræfter. For dette værktøj behøver ingen kemikalier, der kan skade hovedets hud. Hovedindholdet er mærkeligt nok, almindeligt aspirin (acetylsalicylsyre), hvor der er forbindelser kaldet salicylater. De er en af ​​de vigtigste ingredienser, der er til stede i skælvshampoo.

Rådet. Aspirin skal anvendes nøjagtigt i henhold til doseringen, ellers bliver hovedbunden tør. Det er vigtigt at bruge en blød balsam efter proceduren. Når hårpleje skal undgå aggressive kemikalier indeholdende alkohol, som kan påvirke de små smertefulde områder af hovedet. Ved at tilføje aspirin til shampoo kan du hurtigt og effektivt slippe af med kede skæl.

Opskriften på aspirin til skælbehandling er enkel

1. Du skal knuse to almindelige aspirintabletter i en skål, og hæld derefter lys, almindelig kosmetisk shampoo ind i den.

2. Bland grundigt shampoo og aspirinpulver. Hvis en shampoohætte er nok til at vaske dit hår, så er to tabletter nok, men hvis du har brug for mere shampoo til en normal shampoo, vil aspirin få brug for mere. Mænd, som regel, behøver ikke mere end en hætte af shampoo.

3. Påfør shampoo med aspirin på hovedet og hold det i et par minutter. I løbet af denne tid absorberes salicylsyre i hovedbunden.

4. Vask af shampoo med lunkent vand.

5. For at slippe af med skæl, skal du vaske dit hår med en shampoo med aspirin hver tredje dag.

En måned senere, ifølge nogle anmeldelser om brugen af ​​aspirin mod skæl i hovedbunden for at slippe af med skæl. Det vil ikke længere eksistere, kløe og skrælning af huden vil stoppe.

Hvis der ikke er nogen ekstra tid til at forberede et sådant produkt til vask af hår med aspirin, så kan du prøve at finde en terapeutisk shampoo i apoteket, som indeholder salicylsyre. Det er muligt, at det ikke er værre end at hjælpe med at slippe af med skæl, mens den indeholder den nødvendige dosis af aktive stoffer.

Aspirin mod skæl: Opskrifter af forberedelse og anvendelse

Hver person står over for et så ubehageligt problem som skæl. Hvide skalaer vises, når man skiller af hudpartikler. Denne tilstand forkæler udseendet, skaber indtryk af uforsigtighed, forårsager ubehag og kløe. Skæl forekommer som følge af sygdomsforstyrrelser i kroppen, underernæring (utilstrækkelig brug af vitaminer), brug af kosmetiske plejemidler af lav kvalitet, hormonelle lidelser og også på grund af svampeskader. Vægte dannes med nedsat funktion af talgkirtlen.

Ved forekomst af skæl bliver håret meget svagere, tyndere og begynder at falde i store mængder. Dette problem har brug for en hurtig løsning. Ifølge patienternes anmeldelser hjælper aspirin effektivt med at bekæmpe skæl efter nogle få procedurer.

Sygdommen påvirker æstetisk udseende og reducerer selvværd.

Aspirin virkning

Aspirin (acetylsalicylsyre) er et universelt antipyretisk, antiinflammatorisk og anæstetisk lægemiddel. Det bruges til at fjerne acne og rødme i huden, helbrede skæl og styrke hår.

Narkotika virker på hovedbunden udefra, hvilket hjælper med at bevare pærerne og stammen, forhindrer en mulig negativ effekt på folliklerne. Aspirin til behandling af skæl bruges sjældent som et uafhængigt lægemiddel. Oftere, baseret på det, er forskellige masker tilberedt, tilsat til shampoo og urtebalsam.

Værktøjet i en kort periode eliminerer problemet med skæl, øger hårets volumen, har en helbredende effekt på beskadigede og tynde tråde, genopliver og giver skinne af hår af enhver type.

Behandlingsforløbet bør ikke overstige to uger, og den efterfølgende ansøgning bør ikke udføres tidligere end i en måned, ellers bliver håret for tørt. Proceduren udføres en gang hver 3-4 dage.

Kontraindikationer

Aspirin anbefales ikke til brug i sådanne tilfælde:

 • i nærvær af allergiske reaktioner på dette lægemiddel;
 • med for tørt og skørt hår (stoffet tørrer dem endnu mere).

Hvordan slippe af med skæl: de bedste opskrifter

Der er mange forskellige opskrifter baseret på acetylsalicylsyre, hvilket gør det ikke kun muligt at slippe af med skæl, men også for at forbedre hårets tilstand generelt.

Enkel brug af aspirin

For at fjerne det ubehagelige problem på kort tid skal du bruge 4-5 tabletter af medicin. En sådan opskrift er de enkleste - knuste tabletter tilsættes til en portion shampoo til en enkelt shampooing, omrørt til en ensartet konsistens uden klumper. Værktøjet gnides forsigtigt i rødderne i 3-5 minutter og spredes derefter i længden. Efter 8-10 minutter skylles håret med vand- eller urteinfusion.

Tip! Acetylsalicylsyre, hvis det anvendes ukorrekt (for lang kontakt med huden) kan forårsage en allergisk reaktion. Derfor anbefales det ikke at overskride tidspunktet for de procedurer, der er angivet i opskrifterne.

Maske med tilsætning af honning og aloe

Til behandlingsmasken skal du:

 • 3 aspirintabletter;
 • 0,5 glas vand
 • 20 g flydende honning;
 • 20 g frisk aloe juice.

Efter blanding af ingredienserne påføres blandingen på hovedbunden. Procedurstiden er 20-30 minutter. Når der vaskes, kræves der ingen shampoo.

Aspirin er meget opløseligt i vand.

Maske med tilsætning af calendula og castorca tinktur

Dette værktøj har en høj effekt og eliminerer skæl efter to eller tre procedurer. Inkluderet i calendula og ricinusolie forstærker virkningen af ​​acetylsalicylsyre, normaliserer talgkirtlen. For at udføre en procedure er det nødvendigt:

 • 3 aspirintabletter
 • 20 gram castorca
 • 10 g calendula tinktur (du kan købe den på et apotek eller forberede det selv, insistere calendula knopper i 10 dage på alkohol).

Den resulterende medicin påføres rødderne og inkuberes i 20-30 minutter, vaskes derefter af med shampoo.

Opskrifter til behandling af skæl og genoprette beskadiget hår

Lægemidlet har i tillæg til bekæmpelse af skæl også genoprettende egenskaber. De mest populære opskrifter med aspirin til skæl:

 • for at fjerne skæl og styrke hår, opløses aspirintabletter i vand (til en procedure kræves 6-7 tabletter); blandingen gnides i hovedet og efterlades i 15 minutter, hvorefter håret vaskes med afkogning af urter;
 • Aspirin (tabel 5-6) blandes med lavendelolie (5 dråber) og mandel (10 dråber); midler anvendes langs hele længden af ​​håret, påføres i 15 - 20 minutter.
Lægemidlet fremmer forbedret hårvækst

Tip! For at opnå en god effekt og slippe af med skæl, anbefales det at bruge acetylsalicylsyrebaserede masker mindst en gang om ugen for enhver tid.

Flassemaske og til accelereret hårvækst

Værktøjets sammensætning omfatter:

 • acetylsalicylsyre (tabel 3),
 • gær (25 g),
 • afkogning af medicinsk kamille (50 ml).

Hver af ingredienserne nærer hovedbunden med gavnlige aminosyrer og mikroelementer, stimulerer blodcirkulationen og normaliserer talgproduktionen. Efter påføring af en sådan maske forsvinder skæl næsten øjeblikkeligt, og håret bliver tykt og skinnende.

Efter påføring af masken på hovedbunden, vent 10 minutter og vask af med en styrket shampoo.

Maske med tilsætning af olivenolie og henna

Henna styrker håret indefra, olivenolie nærer håret og skaber en beskyttende film omkring den. Sammen med aspirin eliminerer disse ingredienser skæl og hjælper med at styrke håret.

Alle ingredienser blandes:

 • 3 spsk. l. farveløs henna,
 • 3 faneblad. stoffer
 • 2 spsk. l. olivenolie.

For den bedste effekt, efter at agenten er påført rødderne og hele længden, er hovedet pakket med cellofan og et varmt håndklæde. Proceduren er 15-20 minutter, hvorefter håret vaskes med shampoo.

Tilsætningsbagepulver

Hvordan man bruger acetylsalicylsyre til skæl for hurtig effekt? Styrk effekten af ​​aspirin kan sodavand. Denne opskrift giver dig mulighed for at slippe af med ubehagelige hvide skalaer og kløe efter første brug. Også sodavand gør krøllerne bløde og fjerner snavs godt.

Acetylsalicylsyre (4 tab.) Og 2 spsk. l. sodavand blandet og hældt med grøn te (eller kamille afkogning). Blandingen gnides i rødderne, efterlades i 5-10 minutter og vaskes af med shampoo.

Smukt og sundt hår uden skæl - nøglen til succes og selvtillid

Flaskebrænde

Masken indeholder aspirin (2 tab.), Hjemmelavet kefir (30 ml), en kyllingegul og orange olie (5-7 dråber). Masken hjælper med at klare hovedproblemet og styrke pærerne. Vitaminer har en nærende virkning på huden, stimulerer talgkirtlen og forbedrer blodcirkulationen.

For at bruge alle ingredienserne blandes, så masseres blandingen på rødderne og spredes over hele længden af ​​håret. Mask hold fra 20 til 40 minutter, vask af med shampoo eller afkog af medicinske urter.

At slippe af med et sådant problem som skæl er svært. Aspirin er et af et ret effektivt og stærkt middel til at eliminere hvide flager, kløe og normalisere talgkirtlen. Det hele afhænger af hyppigheden af ​​brug, fordi kun med systematisk brug kan du helt glemme den ubehagelige sygdom.

Hvordan kan jeg bruge aspirin til skæl: nyanserne i brug, opskrifter, effektivitet

Der er praktisk taget ingen sådan person, der ikke ville have en ubehagelig bekendtskab med små skalaer af hvid farve, som pludselig undrer sig over, hvorfor de forekommer i hovedbunden i hårrøddernes område. Dette er skæl.

Denne lidelse kan og skal bekæmpes, for det er ikke kun grimt ud fra et æstetisk synspunkt, men det kan også være et signal om, at der er sket krænkelser i den alvorlige menneskelige krop!

Skæl kan forekomme hos ejere af absolut enhver form for hår. Til gengæld ledsages dette angreb af tab af hår og reducerer hårvæksten betydeligt.

Simpelt hjem aspirin hjalp hjemsøgere af hjemmepleje med krøller til at slippe af med en sådan lidelse. Behandlingen var tilgængelig, men ekstremt effektiv.

Aspirin mod skæl

Den usædvanlige anvendelse er kampen mod skæl.

Et meget interessant spørgsmål, hvordan sker dette?

Faktum er, at skælets natur er intet andet end seborrheisk dermatitis, men i mild form.

En fundamental mikroskopisk organisme, der er en kilde, er noget andet end gær-lignende svampe.

De bor på kroppen og hovedbunden af ​​en person i mængder, der ikke skader hans mester. For at understøtte deres vitale aktiviteter fodrer disse svampe på særlige fedtsyrer på menneskets hud.

Deres reproduktion opstår, når de påvirkes af eventuelle betingelser (for eksempel en svigt i kroppen). Til gengæld har acetylsalicylsyre evnen til at undertrykke svampens vækst. Det er denne egenskab, at aspirin skylder sin popularitet i kampen mod skæl.

Fordelene ved denne behandling er tilgængeligheden, brugervenlighed og høj effektivitet. Hvis du ikke fandt dette stof i dit førstehjælpskasse, kan du få det på et apotek til en overkommelig pris. Omkostningerne ved en pakke acetylsalicylsyre er ikke mere end 10 rubler.

Som med ethvert lægemiddel har aspirin til skæl sin ulempe.

Vilkår for brug

Næste, lad os tale om hvordan man bruger salicylsyre til skæl? Der findes en række metoder til sådan behandling.

Tilsæt aspirinpulver til shampoo

Måske er denne mulighed den mest populære og bekvemme, fordi det er nok bare at knuse et par piller i din yndlings shampoo.

Skylning efter vask

En anden kendt og nem måde at bruge acetylsalicylsyre på på skæl er en opløsning af aspirin i vand. Opskriften er enkel. En pille tages for en halv liter rent vand. Skub det er ikke nødvendigt. Det skal bruges efter hver vask.

Skæl Masker

En mere tidskrævende metode gør masker.

For at oprette et sådant terapeutisk lægemiddel tages varmt rent vand i en mængde på 100 ml.

Det er nødvendigt at opløse 3 aspirintabletter.

Der skal også tilsættes honning og aloe i lige store mængder, hvilket er to spiseskefulde. Mirakel maske forsigtigt påført krøllens rødder og hovedbunden.

Perioden med at finde et sådant lægemiddel på hovedet og håret er 25 minutter. Derefter skal masken vaskes med urter afkogning.

Behandlingskurs

Sandsynligvis, efter en engangsapplikation af resultaterne vil du ikke bemærke. Denne behandling viser sin effektivitet efter flere applikationer. Den ønskede varighed af dette kursus vil være to uger.

Yderligere ingredienser til masker

For at forbedre effekten og forbedre hårets tilstand, tilsættes forskellige æteriske olier også til aspirinbaserede masker. Masken med tilsætning af burdockolie, citron og æggeblomme har en meget god effekt.

Lav også en maske med kefir, som er favorit af fans af naturlig hårpleje. Til det også tilføje decoctions af urter og følgelig aspirin.

Til acetylsalicylsyre er det også godt at tilføje ricinusolie og kalendula. Castorolien i sig selv er en kraftig forstærker og fremmer vækst af krøller.

Kontraindikationer og mulige bivirkninger

Kontraindikationer behandling af skæl med aspirin er ekstremt lille.

Det er værd at huske på, at denne teknik ikke passer til ejerne af tyndt, beskadiget og meget tørt hår.

Hvis du har en normal hårtype, betyder det ikke, at du ikke kan smitte af bivirkninger, hvis du bruger den forkert.

Hvis du overtræder den angivne dosis, er der en risiko for meget at ødelægge håret og desuden få en kemisk forbrænding. Overhold omhyggeligt koncentrationen af ​​ingrediens og varigheden af ​​masken.

Læs tips om, hvordan du vælger den rigtige shampoo til mænd eller kvinder, samt tør eller fedtet skæl.

Nyttig video

Aspirin anti-skæl video opskrift og ikke kun:

For at opsummere

Det skal huskes, at det er lettere at forhindre skæl end at behandle det. For at undgå en sådan sygdom skal du følge nogle få enkle regler:

 • rigtig ernæring. Undgå at misbruge alkohol og tobaksvarer. Undgå for store mængder mad, der indeholder en masse sukker og fedt. Du må også ikke transporteres med for stegt mad og kulsyreholdige drikkevarer;
 • vandbalance. Overhold en passende balance af rent vand i kroppen. Dette hjælper med at rense hele kroppen og forbedre stofskiftet;
 • overholde hygiejne Nogle mennesker overvåger ikke så godt deres hygiejne, så brug ikke andres hatte, andres hårbørster. Hold styr på deres renhed;
 • individuel pleje. Vælg de rigtige hår- og hovedbundsplejeprodukter baseret på din hårtype. Må ikke misbruge værktøjerne til styling af hår og sørg for at rense håret før du går i seng;
 • mindre nervøs. Stress er kroppens vigtigste fjende på alle områder. Prøv at være mindre nervøs og mere engageret i dine yndlings ting.

Ved at følge disse enkle regler kan du en gang for alle slippe af med skæl. Vær sund og smuk!

Aspirin mod skæl

Dette lægemiddel er kendt for alle som et effektivt redskab til at reducere kropstemperaturen. Når det var en forløber for ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler. Indtil i dag anvendes aspirin som en bedøvelses- og antipyretisk medicin. Men bestemt ikke alle ved, at acetylsalicylsyre har andre anvendelser. Især bruger de det i kosmetologi. Aspirin er længe blevet anvendt til at bekæmpe skæl. Kun i dette tilfælde taler vi om lokal brug af stoffet. Så find ud af hvilke egenskaber acetylsalicylsyre hjælper med at fjerne skæl? Hvad skal du vide om mulighederne for brug?

Om fordelene ved aspirin til skæl

I dag er det ikke kendt, hvem der først opdagede evnen af ​​acetylsalicylsyre til at fjerne skæl. Men for at forklare sådanne egenskaber er det ikke svært. Skæl er en af ​​de kliniske former for seborrheisk dermatitis og lys. Hovedårsagen til dens dannelse er den hurtige udskillelse af stratum corneum i de dele af hovedet, hvor der er mange talgkirtler. Og her aspirin vil den nysgerrige læser spørge?

Ja, på trods af at udviklingen af ​​seborisk dermatitis skyldes gærlignende svampe Pityrosporum oval. Normalt lever de på hovedet i en lille mængde, og under visse betingelser påvirker de kraftigt, og deres tal er 86% af hele mikrofloraen. Aspirin har også egenskaben til at inhibere væksten og reproduktionen af ​​ovennævnte svampe. Det er derfor, det er vant til at bekæmpe skæl.

Hvordan man bruger stoffet til at bekæmpe skæl

Aspirin kan være et godt alternativ til apotek retsmidler til seborrheic dermatitis og skæl. Der er trods alt altid en kategori af mænd, der stoler på de populære opskrifter af behandling, dokumenterede midler ved hånden.

Den nemmeste måde at bruge aspirin på for at løse et problem er at tilføje det til en shampoo til at vaske hår. Det er nødvendigt, at en procedure tager to tabletter, slibes stille til et pulver og blandes med shampoo. Så du skal vaske dit hår i 14 dage. Men det er ikke den eneste mulighed for at bruge aspirin til at fjerne hvide flager på hovedet. Det tilsættes kosmetiske masker, sammensætninger til skylning af hår. Den sidste mulighed er at tilføje en brusende tablet til en halv liter skyllevand. Du kan også tilføje det til samme mængde infusion af nælde, kamille, salvie.

Under alle omstændigheder er det nødvendigt at tage højde for, at acetylsalicylsyre overdriver huden. Derfor er ejerne af overdrevent tørt og beskadiget hår bedre at ikke bruge stoffet for at slippe af med skæl. Også på ham er individuel intolerance mulig.

For dem der elsker at forkæle sig selv, kan du anbefale at bruge specielle masker med aspirin i sammensætningen. Her er deres muligheder:

 1. Med aloe. Tag fire spiseskefulde af saften fra et lægemiddelværk, opløs opløsningen i to brusende acetylsalicylsyre (Aspirin Ups). Rør alt grundigt og gnid i hovedbunden. Aloe har kraftige bakteriedræbende og fugtgivende egenskaber. Dens saft vil lidt bløde tørreffekten af ​​tabletterne. Hold sammensætningen på hovedet skal være 15-20 minutter. Vask det med afkog af nælde.
 2. Med æggeblomme. Lecithin i dets sammensætning er en yderligere ernæring og forbedring af metabolisme i hovedbunden. Bland en æggeblomme med to tabletter acetylsalicylsyre fortyndet i lidt vand. Gnid ind i rødderne. Hold masken på hovedet i 20 minutter. Skyl med varmt vand.
 3. Med burdock olie. Det er et af de mest effektive folkesundhedsprodukter. Hej fire spiseskefulde olie lidt, tilsæt 3 knuste tabletter af præparatet og 2 kapsler E-vitamin. På hovedet holder masken 30 minutter, vaskes af med varmt og derefter med varmt vand.
 4. Med urter. Det er nødvendigt at tage to spiseskefulde lime blomst, nælde- og egebark og hæld halv liter liter kogende vand i en termos. Altid infusion i to timer. Det gør ondt. Det er vredet ud. Tre knuste medicinpiller tilsættes til det og gnides i hovedbunden. Vask af med varmt vand.

Hvis du ikke har tid til sådanne procedurer og vil slippe af med hvide flager på en sort jakke, skal du være opmærksom på Neutrogena T / Sal shampoo. Det indeholder salicylsyre - et stof relateret til aspirin. Det hjælper med at regenerere cellerne i epidermis, eliminerer kløe.

Så der er altid et valg. Gør din - og føler dig godt tilpas.

Hvordan slippe af med skæl med almindelig aspirin hurtigt og effektivt

Det sker, at hovedbunden begynder at skrælle, bliver dækket af skæl og endda kløe. Lignende problemer er forbundet med forstyrrelsen af ​​talgkirtlen og udviklingen af ​​svampen. Hvordan man hurtigt og billigt eliminerer den dårligt stjernede seboré, fordi du ikke ønsker at købe dyre stoffer til ekstern brug og drikkepiller? Du kan ty til en enkel, men effektiv måde - tilsæt aspirin til shampoo eller hårmaske. Ifølge brugerens tilbagemelding begynder skælv efter 5-6 procedurer at falde i mængde.

Princippet om drift

Aspirin (acetylsalicylsyre) er en ikke-steroide antiinflammatorisk tablet. Traditionelt er de vant til at reducere temperaturen og fjerne smerte. Måske har du allerede forsøgt at anvende disse tabletter lokalt i knust form, for eksempel dækkede du et sår med pulver eller påførte det på en syg tand.

I kosmetologi bruges acetylsalicylsyre primært til at bekæmpe skæl og tørre ansigt. Det fordeles på hovedets hud for at:

 • fjern rødmen og kløe;
 • fjerne gær svampe;
 • Giv krøller skinn og skønhed;
 • gør dit hår levende.

Interessant at vide: Gærsvamp lever på vores krop i den øvre hud, men kun i små mængder. Det føder på fedtsyrer udskilt af endokrine kirtler. Hvis der er fejl i deres arbejde, der er forbundet med ændringer i hormonniveauer, stofskiftesygdomme, stress osv., Begynder svampen aktivt at proliferere.

Acetylsalicylsyre er bedst egnet til fedtet hår og hudtype. For at bestemme typen af ​​seboré, se på skæl og hår: hvis de hornede skalaer har en gullig farve, og krøllerne bliver fedtede allerede på dag 2 efter vask, så har du en fed hudtype.

Således kommer de terapeutiske komponenter af aspirin ind i kampen mod svampen, lindrer betændelse og normaliserer sekretionen af ​​talg fra talgkirtlen. De berørte områder er dekontamineret, de hornede dele af huden blødgøres, og hårfolliklen modtager næring - den svampedræbende effekt på dermis opstår, og hårtabet stopper.

Fordele og ulemper

Aspirin er en frelser for dit hår. han:

 • kæmper svampe og eliminerer betændelse i hovedbunden;
 • hjælper med at genoprette den naturlige farvetone til dine krøller (især vigtigt, når folk ofte besøger poolen);
 • giver volumen og fremskynder hårvæksten;
 • På grund af at præparatet indeholder acetylsalicylsyre forhindrer alopeci (hårtab);
 • giver skinne til dine tråde;
 • koster absolut ikke dyrt (en pakke tabletter koster omkring 10 rubler).

Blandt manglerne kan man bemærke, at apotekværktøjet ikke er egnet til alt hår. I nærværelse af tørre, sprøde og split lås, bør anvendelsen af ​​acetylsalicylsyre opgives. Faktum er, at det kan tørre ud meget og endda ødelægge dit hår.

Kontraindikationer

Til ekstern brug reduceres kontraindikationer til individuel intolerance over for lægemidlet. Bivirkninger kan være hævelse, rødme og kløe på applikationsstedet. Prøv at teste en lille aspirinblanding på dit håndled eller albue ved at holde lægemidlet i 20 minutter. Hvis sådanne manifestationer er fraværende, skal du dristigt fortsætte med behandling af hovedbunden.

Det er bedst at bruge acetylsalicylsyre til normalt og fedtet hår. Pas på med doseringen: En for stor mængde aspirin kan forårsage kemisk forbrænding på hårets dermis. Derudover overholder nøje eksponeringstiden angivet i opskrifterne.

Under graviditet er sådanne midler tilladt.

Før og efter billeder

Sådan bruges

På grund af de unikke egenskaber hos aspirin elimineres mange hårproblemer, især seborrheisk dermatitis, hurtigt og nemt. Nogle kvinder, der har oplevet effekten af ​​acetylsalicylsyre, hævder, at det er meget bedre at bekæmpe skæl end dyre branded eksterne midler.

Tips til brug af:

 1. Sørg for at respektere proportionerne og eksponeringstiden for aspirinbaserede formuleringer.
 2. Hvis du bruger masker, skal du sørge for at pakke dit hoved med en plastikpose, og derefter med et håndklæde. Ved at blokere adgangen til ilt forbedrer du aktiveringen af ​​næringsstoffer.
 3. Massage sammensætningen over hovedbunden. Hvis du hælder blandingen eller anvender en maske kun på håret, vil du ikke slippe af med skæl.
 4. Når du bruger masker, der indeholder olier, er det nødvendigt at udføre en aktiv vask ved brug af shampoo.
 5. Du kan købe salicylalkohol eller lotion (1-2%). De gnider den berørte hud, før de planlægger at vaske dit hår.
 6. Sørg for at vaske kompositionerne ikke med varmt eller koldt vand, men kun med stuetemperaturvand.

Vigtigt punkt! Acetylsalicylsyre, som enhver anden, kan ikke kaldes sikker. I processen med at forberede masker og løsninger, hold proportionerne, ellers kan du få en hovedbund forbrænding.

Tilføjelse shampoo

Måske den nemmeste måde at slippe af med svampen. Det er nødvendigt at knuse 1 pille af aspirin med en pestle til en tilstand af pulver.

Kombiner produktet med en enkelt dosis shampoo (det er ikke tilrådeligt at tilføje medicinen til flasken med din favorit shampooer, ellers vil stoffet miste dets helbredende egenskaber).

Prøv at få shampoo uden laurylsulfat. Selvfølgelig er det ret svært at finde et sådant værktøj, men hvis du prøver det, er det ret realistisk. Du kan også gøre shampoo hjemme fra naturlige ingredienser.

Når du distribuerer produktet over huden, skal du ikke glemme at have en lysmassage i fem minutter. Ved afslutningen af ​​helingsproceduren afvaskes sammensætningen med normalt varmt vand.

Behandlingsforløbet er cirka 3 uger, mens behandlingen skal udføres systematisk - hver 4-5 dag.

For dem, der ikke bryder sig om at skabe værktøj, kan du i apoteker og specialiserede kosmetikbutikker finde færdiglavet shampoo med tilsætning af salicylsyre (en relative af acetylsalicylsyre) kaldet Neutrogena T / Sal. Værktøjet hjælper cellerne med at genvinde hurtigst muligt, samt fjerne kløen.

Skylning efter vask

Klassisk opskrift

Hår aspirin kan bruges som skylning efter hver vaskekurve.

Til forberedelse af værktøjer skal du bruge:

 • 1 liter rent vand
 • 2 tabletter af aspirin.

Fortynd produktet i vand og skyll simpelthen dit hår. En lignende procedure bør udføres regelmæssigt.

Rådet. I vand baseret på aspirin kan du tilføje 4 dråber tea tree olie og samme rosmarin. Sådanne ekstrakter er også designet til at bekæmpe skæl. Deres brug vil kun øge effekten.

Persille skylles

Finhak en lille flok persille og fyld den med 1 liter kogende vand. Drug insisterer 30-40 minutter. Efter afkøling er afkølet opløses 3 aspirintabletter i den. Påfør blandingen på krøllerne.

Afkogning af kamille med tilsætning af aspirin

Alle ved, at kamille passer lette krøller. I sig selv behandler aspirin ikke kun, men lyser også naturligt hår med 3 toner. Derfor, hvis du vil have dine krøller for at få en fin solskygge og lysklaration, skal du lave en speciel skylning.

Tag blomster og stængler af apotek kamille (3 spsk. L.), Hæld 500 ml vand og koge. Kog blandingen på lav varme i yderligere 5-7 minutter. Cool og tilsæt 2 aspirintabletter.

Når lægemidlet er opløst, er du velkommen til at fordele det gennem håret og ikke undgå hovedbunden. Efter 7-10 minutter skylles opløsningen med normalt rindende vand.

Aspirin i kosmetologi bruges til at fjerne den grønne farve tilbage på krøllerne som et resultat af en mislykket vask af farvestoffet. Fortynd 6 tabletter i vand og påfør håret i 10 minutter. Hætten fra et terryhåndklæde anvendes ikke.

Te med saft og aspirin

Når man kombinerer en række forskellige komponenter, der kan desinficere huden og fodre dem med næringsstoffer, er det muligt for flere tilgange at reducere mængden af ​​skæl betydeligt.

For at forberede helbredelsesmasken skal du:

 • 20 g sort te (for blondiner anbefaler vi grønt);
 • ½ liter vand
 • 5 aspirintabletter;
 • 2 spsk. l. frisk druesaft;
 • 1 spsk. l. sukkerroer
 • 5 dråber vitamin A og E (købt i ampuller på apoteket);
 • 1 spsk. l. tomatsaft.

Selvfølgelig, for at forberede en sådan vitamin cocktail, skal du tinker. Men hvis du får det, kan du klare det på 10 minutter.

fremstilling:

 1. Brew te og lad det brygge i ca. 20 minutter.
 2. Mens teen bliver forberedt, få lidt saft. Hvis der er en juicer, kan du bruge den. Ellers bliver du nødt til at gnide grøntsager og druer på en rive og spænde gennem gaze.
 3. Aspirin og alle andre ingredienser tilsættes til varm filtreret te.
 4. Bare det modtagne lægemiddel alle krøller. Sørg for, at blandingen dækker alle områder af hovedbunden.
 5. Oprethold stramt 15 minutter.
 6. Skyl med varmt vand.

Denne skylning udføres en gang om ugen. Efter nogle få procedurer bliver du nødt til at vente på luksuriøst hår uden et skæl med skæl.

Vær opmærksom også decoctions af salvie, eg bark, burdock, nudel med tilsætning af aspirin anbefales til folk med skæl.

Mask Opskrifter

Hvis du har for tør hud og hår, så er en lille mængde helbredende pulver inkluderet i maskerne. I grunden har maskerne i dets sammensætning komponenter, som forbedrer anti-skælterapi, for eksempel te-træekstrakt, kamilleafkogning, sukkerroer, ricinusolie og kokosolie. Nogle af ingredienserne i maskerne har til formål at fodre krøller. Derfor kan du, hvis du med succes kombinerer naturens gaver, forberede ikke blot en effektiv maske i kampen mod skæl, men også forbedre dine krøller og give dem en sund glans, volumen og skønhed.

Aspirin med honning og aloe

Denne maske er velegnet til enhver form for hår. Det eliminerer ikke kun svampen, men forpligter sig også til at fodre håret med nyttige komponenter og svage dem lidt.

Du skal bruge:

 • 100 ml vand
 • 3 tabletter acetylsalicylsyre;
 • 2 spsk. l. honning;
 • saft af et stort blad aloe.

fremstilling:

 1. Opløs aspirin i vand. Du behøver ikke at knuse tabletterne, fordi de selv opløses i væsken.
 2. Et stykke værelse aloe fint hugge op en tilstand af vandløb.
 3. I blandingen indtaste den naturlige honning og fortyndet aspirin. Bland grundigt.
 4. Ansøg i hovedbunden, og fordel derefter de resterende midler til rødderne.
 5. Pak håret med et håndklæde med et håndklæde for bedre indtrængning af næringsstoffer i dermis og krølleens struktur.
 6. Vent 30 minutter.
 7. Vask dit hår med shampoo og kør varmt vand.
 8. Du kan bruge afkog af urter.

Behandlingsforløbet er 2 måneder. En lignende maske skal laves mindst en gang om ugen.

Kefir-ægmaske med aspirin

Denne maske er udelukkende egnet til fedtlåse. Det er designet til at overvinde svampen inden for 3 uger (brug skal være regelmæssig).

ingredienser:

 • 1 æggeblomme
 • 300 ml kefir eller yoghurt
 • 5 tabletter af aspirin.

fremstilling:

 1. Kefir bringes til en varm tilstand, lidt opvarmet over lav varme.
 2. Aspirin opløses i et varmt mælkeprodukt.
 3. Så snart blandingen bliver stuetemperatur, tilsæt æggeblommen og slå med en blender.
 4. Det resulterende produkt efterlades på håret i 10 minutter.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skylles der med varmt vand.

Ekspertråd. Hvis du vil have masken til virkelig at arbejde, skal du forberede yoghurt eller kefir alene på basis af specielle forretter. Opbevar mejeriprodukter, der opbevares i mere end 5 dage, fuld af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Castor og calendula

Alle kender de antiseptiske egenskaber ved calendula tinktur. Castorolie er en anden aktiv anti-skælkfighter, der styrker krøller og forhindrer dem i at falde ud.

For at forberede skal du:

 • 100 ml vand
 • 2 tabletter acetylsalicylsyre;
 • 7 dråber calendula tinktur;
 • 1 spsk. l. ricinusolie.

fremstilling:

 1. Fortynd tabletter i vand. Du kan male dem for bedre opløsning.
 2. Tilsæt ricinusolie og kalendula.
 3. Fugt krøllerne med en lignende blanding, idet der lægges mere vægt på rodzonen.
 4. Sug i 20-30 minutter under et frottéhåndklæde.
 5. For at vaske skal du bruge shampoo.

Med burdock olie og citron

Dette mirakelværktøj er udarbejdet analogt med den tidligere version. Du skal male 2 tabletter af aspirin i 1 glas vand. I blandingen tilsættes 1 el. l. burdock olie og saft af en halv citron. Værktøjet gnides aktivt ind i hovedbunden og spredes over hele overfladen af ​​håret.

Behandlingsforløbet er 1 måned.

Burdock olie er dårligt egnet til fedtet hår. Faktum er, at det er meget svært at trække sig tilbage. Det bemærkes, at krølle efter en cyklus af lignende procedurer bliver endnu federe.

Maske med lavendel

Hvis du ikke kun har dannet de skadede hvide skalaer, men også dit hoved er kløende, så skal du inkludere beroligende ingredienser som lavendel og mandler i aspirinmasken.

ingredienser:

 • 5 dråber lavendel ester;
 • 10 dråber mandelfrøolie;
 • 5 tabletter af aspirin.

forberedelse

 1. Krymp tabletterne med en ske eller pistle.
 2. Tilsæt dråber olie til dem.
 3. Påfør i hovedbunden, og fordel resten på krøllerne.
 4. Hold ikke mere end 20 minutter.
 5. Vask af med varmt sæbevand.

Behandlingsforløbet er 3 uger med en 5 dages pause.

Herbal og kefir phytomask

Værktøjet fjerner perfekt skrælning, gør krøller skinnende og levende.

ingredienser:

 • 2 spsk. l. linden blomster;
 • 2 spsk. l. brændenælde;
 • 2 spsk. l. eg bark;
 • 5 dråber tea tree ekstrakt;
 • 200 ml vand
 • 100 ml kefir;
 • 3 aspirintabletter.

Faser af madlavning og brug

 1. Tilslut linden, nælde- og egebark og dække dem med kogende vand.
 2. Sæt til side i 20 minutter.
 3. Filtrer den resulterende bouillon.
 4. Tilsæt knust aspirin til det.
 5. Kombiner kefir og fortyndet bouillon. Sæt 5 dråber te-træ æterisk olie ind i stoffet.
 6. Påfør blandingen i hovedbunden og spred over hele længden af ​​håret. Wrap håret med en frotté kasket.
 7. Hold sammensætningen i ca. 30 minutter.

Advarsel! Behandlingsforløbet er mindst en måned. Masken påføres krøllerne hver 4. dag.

Det er ikke svært at gætte, at aspirin har en god antimikrobielle effekt. Hvis du regelmæssigt bruger lægemidlet til kosmetiske formål, sætter det på hovedbunden og krøllene, kan du se et betydeligt fald i hvide skalaer efter 3-5 uger.

Ud over behandlingen af ​​skæl, hjælper værktøjet perfekt og lyser krøllerne, såvel som forhindrer deres tab. Men mens du bruger acetylsalicylsyre, pas på - ikke respektere proportionerne, og eksponeringstiden kan forårsage kemiske forbrændinger.

Aspirin til skæl og kløe, behandlingsopskrifter med acetylsalicylsyre

Denne artikel vil diskutere aspirin, som et af de effektive midler til bekæmpelse af skæl, kløende hovedbund. Overvej hvordan du bruger stoffet hjemme, vi vil introducere dig til opskrifterne for skylning, clarifiers, masker med tilsætning af aspirin.

INDHOLD (aktiver knappen til højre):

Kan acetylsalicylsyre klare skæl

Acetylsalicylsyre tabletter (aspirin) er et velkendt antiinflammatorisk og antipyretisk middel.

Farmaceutisk lægemiddel giver dig mulighed for hurtigt at fjerne symptomerne på feber, reducerer forekomsten af ​​revmatisme, er nyttig i sygdomme i det kardiovaskulære system.

Men ud over de velkendte anvendelser af aspirin som en systemisk medicin anvendes tabletter også i kosmetologi.

Acetylsalicylsyre hjælper med at klare skæl, irritation og kløe i hovedbunden og eliminerer et antal hårdefekter.

Og effektiviteten af ​​en sådan virkning er uden tvivl, det vigtigste er at korrekt lære at bruge aspirin som en kosmetisk.

Fordelene ved aspirin, som et middel til skæl og kløe

Skæl i hovedbunden fremkommer som følge af en overtrædelse af epidermisepræleringsprocessen.

Årsagen til dette ligger i de fleste tilfælde i den intensive gengivelse af en gærlignende svamp - denne mikroorganisme ændrer talgkirtlernes arbejde og fremkalder øget peeling af hudceller.

Udseende af skæl ledsages af kløe og irritation, hvilket igen forårsager skader på huden.

Aspirin har alle de egenskaber, der hjælper med at genoprette epidermis normale funktion.

Acetylsalicylsyre virker i flere retninger på én gang:

 • Undertrykker multiplikationen af ​​gærlignende svampe;
 • Reducerer inflammatorisk respons
 • Stabiliserer talgkirtlen, som hjælper med at fjerne overskydende fedt fra håret;
 • Det forbedrer blodcirkulationen, hvilket igen fører til øget ernæring af hårsækkene.

Aspirin til skæl kan ubetinget bruges af dem, der er udstyret med olieagtigt hår.

Anvendelsen af ​​lægemidlet i sammensætningen af ​​maskerne, som et additiv i shampoo eller i vand til skylning fjerner olieagtig glans, gør krøller lydige og lette.

En ekstra bonus kan betragtes som udseendet af en smuk glans og accelerationen af ​​væksten af ​​tråde.

Måder at bruge aspirin til hjemmehårbehandling

Anvendelsen af ​​aspirin til at fjerne skæl og forbedre udseendet af hår er udrustet med utvivlsomme fordele.

Farmaceutisk præparation kræver ikke meget tid til at forberede en mirakelhærdning, og du kan slippe af skæl med det på flere måder:

 • Bare at tilføje piller til shampoo. For en enkeltdosis af din sædvanlige shampoo skal du bruge to tabletter, knust med en ske. Efter grundig blanding blandes blandingen på trådene og forsigtigt gnides i hovedbunden. Det anbefales at holde den påførte shampoo med aspirin på hovedet i op til 10 minutter og skyll derefter med varmt vand.
 • Brug en skylning med aspirin. I en halv liter varmt vand skal du lægge tre knuste tabletter, blande og skylle dit hoved med denne sammensætning. Vand kan erstattes med afkogning af kamille, persille, nålel. Efter skylning med behandlingssammensætningen er det absolut nødvendigt at bruge rent vand til den endelige skylning af trådene.
 • Anvendelse af kursusmask. Hjemmelavede masker baseret på aspirin fjerner ikke kun skæl, men har også en positiv effekt på hårets struktur og udseende, aktiverer krølløgens arbejde, tone op tråderne.

Når du bruger aspirin som kosmetik til hår, må man ikke glemme, at syren tørrer huden. Derfor er det ikke nødvendigt at bruge shampoo eller skyllemiddel baseret på acetylsalicylsyre mere end en gang om ugen.

Og ejere af tørre krøller bør vælge disse opskrifter, som desuden omfatter blødgørende og fugtgivende ingredienser.

Aspirin Mask Opskrifter

Aspirin masker bør anvendes i løbet af 10-15 procedurer, med betingelsen af ​​deres anvendelse på håret ikke mere end to gange om ugen.

Ved første ansøgning er det nødvendigt at udføre testen, idet der er lagt en lille mængde af den forberedte maske på et håndled. Fraværet af irritation, udslæt og rødme antyder, at denne opskrift kan anvendes sikkert.

Efter påføring af masken er det tilrådeligt at bære en varmekapsel, skyl håret med enten almindeligt vand eller et afkog af urter eller vand med tilsætning af saft fra citron eller æblecidereddike.

Skæl Masker.

 • Med honning og aloe juice. Tre hundrede milliliter lunkent vand skal opløse tre brusende aspirintabletter. To spiseskefulde flydende honning og en lige så stor mængde aloepresset juice hældes i denne opløsning. Maskenes opholdstid er 25-40 minutter.
 • Med æggeblomme. To spiseskefulde af opvarmet burdockolie skal blandes med tre aspirintabletter, der er forkrosset. Derefter tilsættes to spiseskefulde friske citron- eller limejuice og en æggeblomme til blandingen. Efter grundig blanding blandes blandingen ind i huden og fordeles i strenge, vaskes den af ​​efter 25 minutter. Kosmetologer anbefaler denne opskrift at bruge til ejere af tørre krøller.
 • På urter. Det er nødvendigt at blande to spiseskefulde lindeblomster, samme mængde blade fra nælde- og egebark. Fitosbor hældes med et glas friskkogt vand, infunderes i ca. 20 minutter og filtreres. Kødet blandes med tre knuste tabletter af acetylsalicylsyre med 100 ml kefir. Derefter tilsættes 4 dråber tea tree ester og rosmarin til blandingen. Masken er alderen i mindst en halv time.

Masker til kløe på hovedets hud.

 • Med lavendel. Fem dråber lavendel ester og 10 dråber mandelfrøolie tilsættes til de fem knuste aspirintabletter. Blandingen gnides i hovedbunden, resterne påføres krøllerne. Eksponeringstiden er ikke mere end 20 minutter.
 • Med te. Fra sort eller grønt (til blondiner) afsætter te te i mængden af ​​20 gram en drink og hælder 400 ml kogende vand over tebladene. Efter spænding i varm te skal 5 aspirin tabletter fortyndes. Næste trin er tilsætning af flydende honning i mængden af ​​to spiseskefulde, 5 dråber flydende E-vitamin og A, druesaft i mængden af ​​to skeer og en ske med juice fra frisk tomat og sukkerroer. Den forberedte maske påføres i 15 minutter.
 • Med ler. To pulverformige aspirintabletter skal kombineres med en teske hvid ler. Den tørre blanding til tilstanden af ​​ikke for flydende opslæmning fortyndes med vand og påføres i hovedbunden. Hold masken i ca. 30 minutter, det anbefales at vaske det af med rigeligt vand.

Hvordan ellers kan aspirin anvendes i hårpleje

Acetylsalicylsyre bruges ofte ikke kun som et middel til skæl og svær kløe i hovedbunden. Lægemidlet løser optimalt andre hårproblemer.

Aspirin anbefales at bruges i tilfælde, hvor hårfarvet i lys nuancer erhverver en unaturlig grønlig farve, når det kommer i kontakt med chloreret vand, sker dette ofte, når man besøger en pool.

Aspirin klæber med at give styrke og skinne til hår. Tabletter er også velegnede til lysende krøller med en eller to toner.

Skyllemidler baseret på dette lægemiddel vil fremskynde vækst af trådene og styrke rødderne.

Dekapiterende (vask) hår.

Dette er en procedure, der gør det muligt at vaske maling eller reducere intensiteten af ​​skyggen efter en mislykket farvningsprocedure.

Aspirin som en vask fremstilles ud fra 7 pund og blandes med vandtabletter.

Den forberedte blanding er omhyggeligt fordelt over hele håret, en opvarmningsdæksel sættes på toppen og efter 40 minutter vaskes håret godt.

Da syren tørrer hovedet stærkt, er det bedst at anvende den tilberedte sammensætning på rødderne 5 minutter før vask af hovedet.

Brug af aspirin er praktisk, når håret får en grønlig tone eller når blondiner bare vil genoplive hårets farve.

Fra 5 til 9 tabletter af aspirin skal knuses, fortyndes med vand og påføres i 15 minutter til håret fra rødderne til spidserne. Fremgangsmåden kan gentages for at opnå det ønskede resultat.

Men det er ønskeligt at forkæle håret med ekstra nærende masker, så overtørring kan undgås.

Fremstillet af to knuste tabletter og en halv liter lunkent vand, brug dette værktøj fortrinsvis ikke mere end en gang om ugen.

Og efter det skal du helt sikkert skylle krøllerne igen, men med vand uden tilsætningsstoffer.

Hjemmelavet lotion baseret på aspirin hjælper med at reducere elektrolyse af hår, letter kæmning og øger styrken af ​​strengene.

For at forberede en spray skal en halv liter vand blandes med 10 knuste acetylsalicylsyre tabletter.

Opløsningen fremstillet og filtreret gennem gazeen hældes i sprøjten og anvendes efter behov.

anmeldelser

Maria, 29, Moskva.

"I næsten et halvt år, mindst en gang om ugen, bruger jeg et balsam, der er fremstillet af egebarkafkok og to eller tre aspirintabletter.

Jeg er meget tilfreds med resultatet - skælflager ophørte med at dukke op på mine krøller, og strengene selv blev stærkere og fik en smuk og naturlig glans.

Jeg troede ikke, at en sådan billig løsning ville blive en livredder for mig. "

Alena, 34, Tyumen.

"Skæl på mit hoved optrådte efter en lang medicinsk behandling. Jeg forsøgte at slippe af med det på mange måder, herunder at tilføje aspirin til shampoo.

Nogle foranstaltninger hjalp på det tidspunkt, andre var slet ikke tilfredse. Efter aspirin blev skæl virkelig mindre, men mit hår blev meget tørrere, og det forekommer mig, at de begyndte at falde mere ud. "

Snezhana, 27 år gammel, Krasnodar.

"Jeg læste om fordelene ved aspirin i meget lang tid, og kun for få uger siden besluttede jeg at lave en maske af syre og kefir.

Jeg kunne godt lide opskriften - efter den tredje procedure begyndte kløe at være mindre forstyrrende, håret blev blødere og samtidig stærkere.

Fra denne uge bruger jeg stadig aspirinbaseret skylning. "

Som det kan vurderes af virkningsmekanismen og anmeldelser fra rigtige brugere, kan aspirin virkelig hjælpe med skæl, hvis det bruges korrekt.

Men når du anvender det, anbefales det ikke at udføre procedurer for ofte, dette middel kan også være skadeligt for dem, der har tørlås og hovedbund.

Med mangel på fugt er det bedst at bruge masker baseret på aspirin, og skylning med syre er mere egnet til ejere af fede krøller.

Og når du bruger hjemmepleje produkter, er det nødvendigt at tage højde for om der er overfølsomhed over for komponenterne i opskrifterne.

Under de første procedurer skal du overvåge dit velvære, fastsætte alle ændringer og indflydelse af produkterne på håret.

"Emla" når bikini hårfjerning

8 bedste depilatory cremer