Arabia Shugaring tjenestemand

Arabia Company er en førende russisk producent af professionel kosmetik.

Specialister fra Arabia laboratoriet sammen med førende kosmetologer har udviklet og skabt en unik serie af kosmetik til en høj kvalitet og smertefri depilation procedure og hudplejeprodukter.

Sammensætningen af ​​alle kosmetiske midler omfatter kun naturlige aktive ingredienser afledt af planteekstrakter, æteriske olier, vitaminer og aminosyrer. Alle produkter er fremragende og supplerer hinanden og giver forsigtig pasning og pleje af din hud.

Effektiviteten af ​​produkterne bekræftes både ved specielle tests i kliniske og forskningscentre og ved mange års erfaring i brug i professionelle skønhedssaloner.

Kosmetiske produkter er hygiejniske og sikre, produkter er certificeret i overensstemmelse med internationale standarder, har kvalitetscertifikater og overensstemmelseserklæringer.

Virksomhedens specialister arbejder konstant på at skabe nye unikke formler og teknologier for at kunne tilbyde vores kunder det bedste. Konstant videnskabelig søgning og opdatering af produktudvalget giver os mulighed for at indtage en ledende stilling blandt professionelle kosmetik til SPA-depilering.

Shugaring Træning

Uddannelsescentre i virksomheden "Arabia" udfører multi-level erhvervsuddannelse for skønhedspersonale i et enkelt program. I dag bruges forfatterens metoder til spa-shugaring, paraffinbehandling og kropspleje i mange luksus- og førende skønhedssaloner. Masters med et certifikat fra Arabia skolen er højt værdsat i saloner i enhver klasse. Professionel kosmetik ARAVIA Professional er det førende russiske mærke blandt depilation og kropspleje kosmetik og er populært blandt fagfolk i skønhedsindustrien.

Vejledning i træning i træningscenteret "Arabien" *

Vi udfører træning for skønhedspersonale på følgende populære områder:

 • grunduddannelse Shugaring - kvalifikation mester SPA-shugaring og et certifikat vil gøre det muligt at yde professionel service "hårfjerning sukker pasta" i kabinen, samt hver for sig;
 • genopfriskningskurser for mestere i SPA-shugaring - flere områder af avanceret træning vil give praktiserende mestere mulighed for at udvide prislisten for tjenester, arbejde hurtigere og mere økonomisk;
 • master klasse på body shaping programmer - et træningsseminar for massage terapeuter og body masters;
 • træning af parafinbehandling og SPA-hudpleje af hænder og fødder - en ekstra service til manicure og pedicure.

Fordelene ved at lære i træningscenteret "Arabia"

Arabia producerer årligt mere end 3.000 skønhedspersonale i Moskva og Skt. Petersborg, samt 5.000 i regionerne i Rusland og i udlandet. Masters med et certifikat af "Arabia" er højt værdsat i saloner i enhver klasse.

 • KVALITETUDDANNELSE. Du vil modtage en fuld teoretisk og praktisk træning i den valgte retning. Alle træningsprogrammer er udviklet af førende teknologier fra Arabia-selskabet. Specialister uddannet af vores ophavsretsteknikker arbejder med succes i skønhedssaloner i hele Rusland og i udlandet. Vi garanterer et højt uddannelsesniveau! Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af ​​træningen, refunderer vi pengene.
 • En af de bedste skyggeskoler i Rusland og CIS. ARAVIA Professional's shugaring kurser er et professionelt håndsæt og en garanti for højkvalitets hårfjerning til kunder. En dybtgående, tankevækkende tilgang og særlige arbejdsmetoder viser konsekvent deres effektivitet selv for erfarne håndværkere, som kommer til omskoling.
 • KOSMETISK RABAT. Få trænet i Arabia-firmaet og få rabat på hele ARAVIA Professional og ARAVIA Organic produkter - op til 30%!
 • SÆRLIG KENDELSE TIL ARBEJDE. Vi producerer færdige mestere til arbejde i saloner eller i privat praksis, så vores kandidater får al den nødvendige viden til fortsat at tjene som en shugaring mester (design af en arbejdsplads i henhold til SanPin krav, opretholdelse af kundebase og udarbejdelse af en individuel plan for procedurer).
 • CERTIFIKAT FOR DEN INTERNATIONALE PRØVE. Masters med et certifikat af "Arabia" er højt værdsat i saloner i enhver klasse, både i Rusland og i udlandet. Vi lægger særlig vægt på kvaliteten af ​​uddannelsen!
 • YDERLIGERE PRAKSIS. Hver mester, der er blevet uddannet, kan altid komme til fri revision. Teknologlæreren vil ikke kun forklare, hvordan man skal klare vanskelighederne ved at udføre procedurerne, men vil også arbejde på fejlene med dig i praksis. Individuelt!
 • GRATIS UDDANNELSE. Du kan gennemgå træning helt GRATIS, når du køber ARAVIA Professional kosmetik til videre arbejde.

* Aldersgrænser for studerende og modeller 18+

Uddannelse shugaring i Moskva

Shugaring (eller sukker depilation) er en af ​​de mest populære og effektive hårfjerningsmetoder. Specialister på dette område er stærkt efterspurgte på det professionelle kosmetologimarked.

I Arabia Training Center kan du gennemgå erhvervsuddannelse på flere niveauer og kvalificere dig som Master of SPA Shugaring (Depilation with Sugar Paste). Programmer er udviklet af førende teknologer-eksperter fra Arabien. Erfarne lærere udfører shugaring kurser med at træne en tekniker og sætte en hånd på en model på et tidspunkt, der er praktisk for dig og give de nødvendige undervisningsmaterialer.

Forløbet af sukkeraffald fra ARAVIA Professional er en professionelt placeret hånd og garanti for højkvalitets hårfjerning til kunder. En dybdegående og tankevækkende tilgang til shugaring træning og særlige arbejdsmetoder viser konsekvent deres effektivitet selv for erfarne håndværkere, som kommer til omskoling.

Uddannelsesniveauet afhænger af den studerendes nuværende færdigheder. Grundlæggende shugaring kursus vil lære de særlige forhold i sukker hårfjerning og få de nødvendige færdigheder til det videre arbejde med klienter, samt certificering og kvalificering af "Master SPA-shugaring".

Erfarne praktikere, der har gennemgået grundlæggende uddannelse, tilbyder firmaet "Arabia" til yderligere professionel vækst at gennemgå genopfriskningskurser på flere områder på en gang, hvilket fører til, at master vil mestre specielt og økonomisk udstyr og modtage certifikatet "Expert SPA-shugaring":

 1. Depilation teknikker dyb bikini.
 2. Smykker teknikker til ansigtet ansigt.
 3. Højhastighedsmetoder til at arbejde med sukkerpasta.

Under uddannelses- eller certificeringsperioden giver Arabia Training Center:

 • Model med nødvendige zoner;
 • forsyninger;
 • Kosmetik.

Arabia Company inviterer til at gennemgå seminarer på SPA-shugaring ARAVIA Professional. Seminarets program omfatter præsentation af produkter, en gennemgang af forfatterens metoder fra førende teknikere fra Arabia træningscenter og demonstration af shugaring teknikker på modellen. Seminarets deltagere vil modtage prislister, produktkataloger og et bevis for deltagelse på et gennemgangsseminar.

Arabia Shugaring tjenestemand

0p.

SPA - manicure / pedicure omfatter ikke kun helbred og helingsprocedurer i forbindelse med brug af varme og vand, men også en lang række foranstaltninger til at blødgøre og fugte huden, genopfylde den med vitamin E-reserver og afskalning. Påvirkningen af ​​menneskekroppen gennem luftveje og hud, SPA - manicure / pedicure giver dig mulighed for at løse en række problemer med huden, maksimalt fugtgivende det, nærer med vitaminer og mikroelementer. Proceduren kan udføres både i skønhedssaloner og hjemme.

SPA manicure / pedicure involverer meget delikat pleje af negle, hud af hænder og fødder uden at bruge tang og andre værktøjer, der kan skade.

SPA pleje begynder med rensning af huden, eksfolierende døde celler, blødgøring af lunger og korn med hjælp fra medicinske cremer, masker, skræller lavet af naturlige ingredienser. Med deres regelmæssige brug kan du opnå effekten af ​​utroligt blødhed, silke og glathed. Efter dyb rensning efterfølges proceduren ved intensiv fugtning ved hjælp af forskellige masker.

SPA pleje massage og slutter med paraffin, massage toner muskler, hud og slapper af, og paraffin behandling i lang tid bevarer elasticitet, glathed af huden, gør det muligt at løse problemet med hævelse, forbedre blodcirkulationen.

Fløjlsagtig hud af hænder og fødder, smukke pæne morgenfugle, alt dette kan opnås ved at gå igennem proceduren SPA manicure / pedicure. Sådanne begivenheder vil have en afslappende virkning på dig og give dig mulighed for at nyde naturens livgivende kraft.

Parafinbehandling er den mest overkommelige anti-aging kosmetiske procedure, der kan påføres på nogen del af kroppen. Vores hud har konstant brug for vitaminer og ekstra beskyttelse, især i den kolde årstid. Tørhed, skrælning, pigmentering, sår og smerte, her er en liste over problemer, at en paraffinmaske nemt kan spare dig.

Parafinbehandling udføres på basis af specielt renset paraffin, som ikke indeholder konserveringsmidler, farvestoffer og skadelige additiver. Øjeblikkeligt resultat vil ikke vare lang - huden strammer, bliver fløjlsagtig og elastisk.

Parafinbehandling hjemme er ikke meget forskellig fra salonproceduren. Men det er meget mere behageligt at tage sig af sig selv, når et ledigt minut fremstår, og det er også meget økonomisk og rentabelt, fordi alt hvad du behøver kan købes i vores onlinebutik uden at forlade sofaen.

Proceduren er helt smertefri og helt naturlig. Efter påføring af paraffinmassen på det valgte område er der en gradvis stigning i kropstemperaturen, hvorved huden blødgør, porerne åbne, der er en aktiv eliminering af toksiner og forskellige former for forurening fra epidermis.

Parafinbehandling har en positiv og øjeblikkelig effekt på ansigt, hænder og fødder, derfor anbefales det at gennemføre denne procedure mindst en gang om måneden for foryngelse, restaurering og ernæring.

Hovedprocessen i denne proces er varmegenvinding, hvilket fører til en forbedring af hudens tilstand. Parafin - din ungdoms hemmelighed.

SPA shugaring er en moderne metode til at fjerne hår overalt på kroppen: ansigt, arme, ben, bikini område. Populariteten af ​​denne procedure vokser hurtigt blandt både kvinder og mænd.

SPA shugaring er den mest effektive metode til fjernelse af hår og hudpleje i hele kroppen med brug af kosmetik, mættet med aktive stoffer, naturlige æteriske olier og vitaminer.

I sin SPA teknik er shugaring meget ligner voksning, kun sukkerpasta anvendes i stedet for voks, der ligner karamel i konsistens.

Fordelen ved sukkerepilation over voks er dens effektivitet og tilgængelighed. Sukkerpasta trænger dybere ind under huden og fjerner selv de mindste hår. Under proceduren fjernes shugaring ved hårvækst, dette reducerer smerte, og resten af ​​massen vaskes let af med varmt vand.

For mange er prisproblemet af stor betydning. Derfor foretrækker de selv at pleje deres kroppe til ture til saloner. På vores hjemmeside finder du alt, du har brug for til home bioepilation. Du vil sætte pris på overkommelighed og mulighed for at købe de nødvendige ingredienser og tilbehør til shugaring i vores onlinebutik.

SPA shugaring kan næppe kaldes en smertefri procedure, men ingen lovede, at stien til skønhed ville blive dækket af rosenblad. Noget skal altid ofres. En ting kan helt sikkert gøre dig glad, sukker hårfjerning er meget mere behagelig og mere behagelig end voksning. Tro mig, glat og fløjlsagtig hud er værd at gøre. Bare vær smuk!

Valget af kosmetik til shugaring er næsten det vigtigste stadium i hele proceduren. Ikke hver karamel kan gøre dine ben, hænder og andre dele af kroppen til helt glatte og fløjlsagtige. Arbejdets kvalitet og hastighed er direkte afhængig af kosmetikens gode sminke, den korrekte tæthed af pastaen og høje kvalitetsprodukter i forbindelse med hudpleje.

LeLinia kosmetik Start Epil er et omfattende system af depilation produkter, effektiv hårfjerning og komplet hudpleje.

Start Epil produkter er klar til brug, de er hygiejniske og sikre, alle produkter har kvalitetscertifikater og overholdelse af internationale standarder. De består af kun naturlige ingredienser, ekstrakter af medicinske planter og aroma olier, vitaminer og aminosyrer, som giver forsigtig pasning og pleje af din hud.

Shugaring derhjemme er ikke så svært som det ser ud til. Det vigtigste er at få en hånd, kender de grundlæggende teknikker og har højkvalitets kosmetik. I vores onlinebutik finder du alt hvad du behøver for en sådan procedure.

Du vil helt sikkert have brug for sukkerpasta, talkum, tonic til rensning af huden, termisk vand og andre plejeprodukter.

Afhængigt af rummets og hændernes temperatur kan du vælge den bedste pasta til dig: tykt, medium eller blødt for at fjerne hår med strimler. Tonic vil forberede din hud til proceduren og rense den, talk vil sikre maksimal vedhæftning af pastaen til hårene, termisk vand vil hjælpe med at fjerne rester af sukkermassen, og plejeprodukterne vil fugtige og berolige huden, hvilket gør det blødt og strålende. Alle midler er meget økonomiske, nok til et ret stort område.

Barbermaden er en ting fra fortiden, shugaring er den bedste måde at bekæmpe uønskede hår på.

ARAVIEN (Arabien)

Land: Rusland

Aravia (Arabien) er den førende russiske producent af professionelle kosmetik til depilation, SPA-pleje til huden af ​​hænder og fødder, ansigtsbehandlinger til hudpleje samt kropspleje og kropsformgivningsprodukter.

Kosmetiske linjer

Ansigtspleje
ORGANISK - Professionel linje til kropsformgivning
Start Epil - shugaring derhjemme
SPA linje til hånd og fod hudpleje
Kosmetik før og efter depilering
Sukkerpasta til shugaring
ARAVIA Kits
Parafinbehandling

Populære mærkevarer

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtig over for fugt og høj temperatur. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Tonic til intensiv hudpleje tilbøjelig til fedt, acne, såvel som tørhed og hyperkeratose. Reducerer hudens pH, hvilket bidrager til at bremse udviklingen af ​​bakterier, der fremkalder acne. Exfoliates døde hudceller i epidermis, der bidrager til forbedret regenerering. Stimulerer produktionen.

ARAVIA

Gelen med mælkesyre er beregnet til dyb rensning af huden i procedurer for korrektion og kosmetisk pleje af følsom hud, der er tilbøjelig til tørhed, såvel som olieholdig problemhud. Det aktiverer processen med regenerering af epidermale celler, forbedrer mikrocirkulationen, fremmer syntese.

ARAVIA

Skummende gel med frugtsyrer (mælkesyre, glykolsyre, vinsyre) til rensning og forberedelse af huden til intensiv pleje. Giver grundig rensning, forbedrer hudens følsomhed over for de aktive ingredienser. Fremmer rensning af porerne, fjerner skrælning, udglatter overfladen af ​​huden, har.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i en patron "Gennemsnit" / START EPIL 100 gr Papirstrimler til udtørring.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i blækpatron "Soft" / START EPIL 100gr Papirstrimler til depilation

ARAVIA

Fugtighedsbevarende, stærk creme fugtiggør og nærer kroppens hud, genopretter beskyttelsesbarrieren, øger dens elasticitet og elasticitet. Meget aktiv sammensætning beriger huden med mikroelementer, understøtter den naturlige lipidbalance, øger hudens evne til at bevare fugt. Naturlig.

ARAVIA

Anti-cellulite wrap anbefales til problemområder i kroppen. De aktive komponenter i produktet bidrager til forbedring af mikrocirkulationen, fremskynder metaboliske processer i hudcellerne, fjerner toksiner og toksiner. Økologiske gojibær forbedrer hudens naturlige beskyttelse, dens elasticitet og stimuleres.

ARAVIA

Creme med en super fugtgivende virkning for meget tør hud på fødderne. Løser problemerne med grov hud og hyperkeratose. Indeholder 10% urea, som effektivt blødgør føttens hud, har en langvarig fugtgivende effekt, der forhindrer udseendet af korn og revner. Allantoin i kombination med naturligt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Sukkerpasta til shugaring "Universal" kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtige mod fugt og høj temperatur. Sukkerpasta skader ikke de levende.

Udvalgte produkter

Aravia (Arabien) er den førende russiske producent af professionelle kosmetik til depilation, SPA-pleje til huden af ​​hænder og fødder, ansigtsbehandlinger til hudpleje samt kropspleje og kropsformgivningsprodukter.

Aravia (Arabien) er den førende russiske producent af professionelle kosmetik til depilation, SPA-pleje til huden af ​​hænder og fødder, ansigtsbehandlinger til hudpleje samt kropspleje og kropsformgivningsprodukter.

Aravia (Arabien) er den førende russiske producent af professionelle kosmetik til depilation, SPA-pleje til huden af ​​hænder og fødder, ansigtsbehandlinger til hudpleje samt kropspleje og kropsformgivningsprodukter.

Shugaring Aravia

Enhver velplejede kvinde ved, at skønhed er først og fremmest hudpleje og fuldstændig fravær af kropshår. Selv i oldtidens Persien og Grækenland blev enhver vegetation betragtet som uanstændig. Og de første forsøg på at fjerne hår med en tyk sukkerblanding blev noteret i det gamle Egypten, som nu officielt betragtes som fødestedet for "søde" epilering.

Denne antikke kosmetologiske proces kaldes shugaring fra ordet "sukker", som oversættes fra engelsk betyder "sukker".

På dette tidspunkt er der mange måder at slippe af med hår, men denne metode har et højt resultat og ingen komplikationer. Og vigtigst af alt - denne metode kan bruges hjemme, fordi shugaring pastaen nemt kan fremstilles af dig selv. For at gøre dette blandes sukker, vand med citronsaft eller syre og koges i lang tid over lav varme. Et sådant produkt opfylder imidlertid ikke altid målene og kræver en vis færdighed og ekstra tid.

Det er meget mere bekvemt at bruge færdiglavet værktøj, som har større evne til at forbinde med hår. Heldigvis er en bred vifte af professionelle kosmetik til hårfjerning nu til salg. Ifølge anmeldelserne har Aravia mærkeprodukter en særlig succes.

Om virksomhed

Aravia, som en af ​​de førende indenlandske producenter af professionel og hjemme kosmetik, har sit eget laboratorium udstyret med det mest moderne udstyr, sin egen linje og endda et træningscenter. I det lærer begyndermestere, hvordan man gør det godt og korrekt fjernelse af håret. Efter eksamen modtager kandidater en kandidatuddannelse og et internationalt certifikat. Og erfarne fagfolk, der har arbejdet med materialer fra andre mærker, kan gennemgå supplerende træning eller re-certificering her.

For elskere af shugaring, der foretrækker selvpleje, får den professionelle lejlighed til at afslutte et kort praktisk kursus "Shugaring for dig selv" med alle nødvendige teknikker til brug af sukkerpasta.

Selskabet holder også regelmæssigt gratis seminarer, tilbud med rabatter på læseplaner, SPA-mesterskab og tema værksteder. Tilmeld dig og deltage i begivenhederne kan findes på producentens officielle hjemmeside.

Af den måde har alle kandidater fra træningscentret mulighed for at købe mærkeets plejeprodukter til en rabat.

beskrivelse

Takket være videnskabelig forskning kunne kosmetologer afsløre en unik tekstur. Det er perfekt til salon og self shugaring. Hovedmaterialet til sådan fjernelse af hår er sukker sukker candy (Sugar Paste). Det skal ikke være meget viskøst, ellers vil massen holde fast i hænderne, men samtidig moderat plastisk, så pastaen let kan påføres og rulles over overfladen af ​​huden.

Farven på det kosmetiske produkt afhænger af de oprindelige ingredienser og spænder fra lysebrun til mørk honning. Karamel blødgør og fjerner hår sammen med hornede partikler af epidermis, hvilket giver huden en glat og delikat fløjlsagtig.

De vigtigste fordele ved sød pasta er fuldstændig naturlig sammensætning, beriget med vitaminer og æteriske olier såvel som produktets hypotermiske karakter, da det opvarmes til temperaturen i hænderne, og det er umuligt for dem at brænde.

At vælge den rigtige karamel er et afgørende øjeblik under forberedelsen af ​​proceduren. Det er bestemt af flere kriterier: shugaring teknik, rummets temperatur, master og klientens hænder, samt længden, stivheden og tykkelsen af ​​hårene, der skal fjernes.

Normalt kræves en lille mængde af produktet, omtrent volumenet af en valnød, for fuldstændigt at løse den kvindelige krop af vegetation. Forbrug af kosmetik afhænger af fagets faglighed samt typen og mængden af ​​hår.

arter

Dette firma producerer to typer materialer:

 • professionel pasta ("Aravia Professional") til salonpleje. Disse omfatter: "Honey", "Soft and Light", "Natural", "Tropical", "Light", "Soft", "Universal", "Ultra Soft", "Vanilla and Cream". De produceres i store mængder;
 • husstand ("Start Epil") til selvstændig brug. Nemlig: "Tæt", "Soft", "Universal" og "Medium" i banker med forskellige volumener og patroner.

Alle kosmetiske midler er hypoallergeniske, da de er lavet af enkle og naturlige ingredienser som vand, fructose og glucose.

Og ingen smagsstoffer og kemiske farvestoffer.

Hver af disse serier er tilgængelig til tre anvendelser:

 • til den klassiske manuelle teknik. Samtidig ruller sukkermassen i en bold, påføres huden og strækker sig ind i en strimmel fra bund til top. Derefter fjernes den frosne pasta i den modsatte retning med en skarp bevægelse. Denne metode anvendes typisk af højt kvalificerede kosmetologer;
 • til bandage metode. Med denne metode anvendes karamel i patroner og papirstrimler eller polymerbåndsapparater, hvilket gør det muligt at reducere sessionstiden og øge effektiviteten af ​​hårfjerning. Denne teknik er vist til nybegyndere fagfolk;
 • til blandingsteknologi med brug af pastaer med forskellig konsistens.

Særlige egenskaber

Ved tæthed er karamel ultra blød og blød, medium, hård. Alle er let blandet med hinanden, så du får meget af den ønskede konsistens.

Ultra blød pasta er præget af en ret flydende konsistens og er indiceret til epilering af store hudområder, for eksempel ryg, ben, hænder. På grund af den lave temperatur i arbejdet med den behøver de ikke at blive opvarmet. Passer perfekt til bandagemetoden til hårfjerning og bruges af kvalificerede fagfolk, der er bekendt med hårfjerningsteknik. Eksempler fra "Aravia Professional" serien er "Honey" og "Ultra Soft".

Blød karamel er velegnet til arbejde med alle typer hår, bortset fra tykke og hårde hår. En sådan pasta skal opvarmes til 37 ° C. Det bruges hyppigere i en bandage teknik, mindre ofte i en klassisk manual. Eksempler: fra husstandserien - "Soft" og "Universal", "Natural", "Expert Soft", "Soft and Light" fra professionelle produkter.

Shugaring Arabien. Kosmetikere anmeldelser om pasta. Lære at gøre depilation

Shugaring hårfjerning er praktisk og effektiv. Men sidstnævnte afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​den anvendte pasta samt hudplejeprodukter efter og før proceduren. Virksomhedens produkter Arabien har bevist sig fra den bedste side, som det fremgår af de positive anmeldelser.

Arabien produktsortiment

Arabia fremstiller produkter af høj kvalitet efter en række egenskaber. Produkterne er opdelt i to linjer: professionelle, designet til saloner og hjem, som kan bruges af begge nybegyndere, der lige er begyndt deres professionelle måde i shugaring, og personer, der ikke er uddannet. Den første har navnet Arabia Professional, og serien til hjemmebrug er Start Epil.

Begge linjer kan bruges ved brug af flere teknikker til shugaring: manuel, ved hjælp af en spatel, blandet og bandage.

Pasta sælges i to pakker: patron og dåse. Den første er en "rulle", som ruller pastaen over det ønskede område af huden. Patronens volumen er 150 ml. Mængden af ​​pasta i en krukke er 750 ml, og det er nødvendigt at indsamle pasta til depilation manuelt.

Sammensætningen af ​​pasta arabien

Sammensætningen af ​​pastaer fra dette firma varierer ikke i sorten: glucose (naturlig kulhydrat), fructose (sukker indeholdt i honning) og renset vand. Forskellen er kun i pastaens tæthed.

Bløde pastaer er velegnede til begyndere, som når de arbejder med dem, er smerten mindre intens, men samtidig smelter de hurtigt.

Mediumdensitetspastaer bruges bedst til at fjerne hår fra store områder. De bruges også til blanding med blød pasta i dannelsen af ​​"fast". Dette sker, når pastaen smeltes eller mesteren "trukket" den ikke skarpt nok.

Tæt pasta egnet til både mestere og begyndere til at håndtere individuelle områder af kroppen. Fremgangsmåden, der udføres med deres hjælp, er den mest smertefulde, men næsten ingen klæbning dannes, desuden smelter pastaerne længere. Virksomheden udfører konstant nye eksperimenter for at udvikle en mere bekvem pasta med en sammensætning, der er nyttig for huden.

Fordelene ved pastas Arabia

Arabia-produkter pastaer består af helt naturlige produkter, derfor er de ikke allergiske. Brug af dem er nemt og bekvemt. Dette bekræftes ikke kun af kundeanmeldelser og skønhedssalermestere, men også ved testning i videnskabelige centre, hvor kvaliteten af ​​produkter fremstillet af Arabien bliver testet.

Hele serien opfylder internationale standarder, har kvalitetscertifikater.

Ulemper pasta arabien

Ulemper passer ganske lidt.

De vigtigste er følgende:

 1. Prisen på produkter er ikke for høj, men ikke alle piger har råd til at bruge produkterne. Nogle gange er det mere rentabelt at gå til en shugaring session end at købe en pasta, der ikke altid er praktisk at bruge.
 2. På trods af det mindste antal procedurer, der er angivet på selskabets hjemmeside, for hvilken en eller anden pasta pakke er tilstrækkelig, klager køberne, at det slutter meget hurtigere, hvis det ikke bruges økonomisk.

arter

Blød karamel

Blød blanding. Ideel til hud, der er irriteret, samt for at fjerne pistolen. Pastaen smelter og flyder let, så proceduren skal udføres i et rum med lav temperatur, og mesteren skal arbejde med handsker.

"Soft" i hjemmebrugslinjen, "Honey" og "Natural" fra den professionelle linje er egnet til denne egenskab.

Gennemsnitlig blødhed

Med medium blød pasta kan den allerede arbejde ved stuetemperatur. Pasta klæber med tyndt, blødt hår og mellemhår samt hårdt hår på følsomme hudområder. Før brug skal pastaen opvarmes.

Fra hjemmelavede produkter er det medium pasta. I en serie for erfarne håndværkere - pasta "Tropical".

Både blød og medium

Sukkerblandingen, som kombinerer begge ovennævnte typer pastaer, fremstilles under navnet "Universal" i hjemmeserien og "Light" fra "Light and Soft" i den professionelle.

Ifølge anmeldelser var arabia light shugaring pasta egnet til epilering problem og delikat områder.

Denne pasta er meget fleksibel, tager let den ønskede form og er nem at bruge på problemområder (bikini, knæ, albuer, hofter).

Hård pasta

Pasta med en meget fast tæthed. Den kan bruges i næsten alle forhold. Før brug skal det være godt opvarmet.

Det er brugt til afhjælpning af problem, hårdt rødt hår.

I Start Epil linien i en sådan blanding svarer der til "Tykk" pasta. For hende er der ingen mulighed i form af en patron.

I den faglige linje er 3 pastaer præsenteret:

De sidste to har et lignende navn med bløde kolleger, så når du køber, skal du være opmærksom på emballagen.

Professionel linje Arabien

Det særegne er, at før man starter proceduren, er der ingen grund til at varme det op. Plast, bringer næsten ikke smerter, når de påføres. Egenskaberne ligner "Ultrasoft", men det smelter og spredes meget længere.

Home Line Arabia

Shugaring Products Company Arabia kan udføres hjemme. For at gøre dette producerer virksomheden en speciel linje kaldet Start Epil, som indeholder fire grundlæggende pasta til shugaring. Anmeldelser fra kunder af denne linje er næsten alle positive.

Pastaen er lavet i tre banker af forskellig vægt: 200 g, 400 g og 750 g. Du kan købe en patron.

Under samme navn er professionel pasta lavet, så ved køb er det nødvendigt at specificere produktserien.

Blandingen fjerner ikke huden og forårsager ikke rødme, det virker meget forsigtigt og forsigtigt. Efter påføring bliver håret svagere, så hver gang proceduren kræves mindre og mindre.

Hvor meget er pasta

Produkter fra hjemmebrugslinjen koster fra 700 til 1350 rubler. afhængig af emballagen.

Arabia Professional repræsenteres af banker på 750 g, som koster fra 1200 rubler. op til 1.500 rubler Prisen afhænger stort set af tætheden af ​​pastaen.

Sådanne priser skyldes højkvalitetsegenskaberne af pastaen, så de mestre, der bruger pastaen, er tilfredse med forholdet mellem pris og kvalitet.

Hvordan man vælger pasta

Når du vælger en pasta, skal du være forsigtig. Det er ikke ualmindeligt, at en køber, gennem uforsigtighed, erhverver noget helt andet end det han ønskede. Det er skrevet på hver bank, i hvilket tilfælde denne pasta anvendes.

Fra kriterierne kan identificeres:

 • brugt arbejdsteknik;
 • indsæt applikationsteknik
 • temperaturen på det rum, hvor proceduren udføres
 • klientens hudtype, masterhænder. Den varmere - det tættere behov pasta
 • området hvor shugaring udføres. Banken har disse oplysninger;
 • hårstivhed. Jo blødere - jo blødere pastaen.

Shugaring teknikker

Mest almindeligt anvendte 3 hovedmetoder for shugaring. Dette er hvad herrer lærer, så snart han begynder at forstå det grundlæggende. Nogle teknikere kan mestrer selv uden særlig træning eller har gennemført et webinar seminar.

Manuel shugaring teknik

Udført med hånden. Til hygiejneformål og for at forhindre, at pastaen smelter så hurtigt, bæres handsker. Hårets længde i dette tilfælde skal være tilstrækkelig til, at pastaen kan fange den.

Først tager de lidt pasta fra krukken og ruller den i deres hænder, som om de rykker fingrene fra melet. Det næste skridt er at bestemme i hvilken retning håret vokser, og udrul et lag af pasta flere centimeter lang mod vækst.

Endvidere bryder en skarp bevægelse fra albuepasta ned fra huden. For smertelindring og patientkomfort med et par fingre strækker huden.

Bandage teknik shugaring

Denne teknik kræver meget pasta. Og ikke kun pasta bruges, men også en stribe klud eller en serviet. Firmaet Arabia sælger specielle strimler til sådant udstyr.

Hårets længde skal være mindst 4-5 mm, fordi ellers vil pastaen fange håret løst.

Først anbringes pastaen på samme princip som i den manuelle teknik. Men så bliver den tilberedte strimmel stramt på karamel og presset mod udjævningsbevægelsen. Når det er tilstrækkeligt fastgjort til pastaen, trækkes stoffet opad med en skarp bevægelse.

For at undgå blå mærker og blå mærker anbefaler guiden at trykke på huden med fingrene.

Rygers Shvarting Teknik

Til påføring og fjernelse af pasta ved hjælp af en spatel. Så fingrene rører ikke huden og pastaer, så mesteren er mindre trætte hænder, og blandingen smelter mindre.

Pastaen påføres spatelen med et tyndt lag, hvorefter det påføres huden. Efter et par sekunder er der en rykke, og håret forbliver på karamel. Du kan også anvende pasta med en spatel, og derefter påføre en klud, som i teknologien for bandage teknologi.

Italiensk glasur

Denne teknik bruges allerede af fagfolk på deres område. Det kræver evnen til hurtigt at anvende pastaen og gøre jerks. Teknikken blev opfundet for at fremskynde arbejdet og reducere mængden af ​​anvendt materiale.

Først og fremmest påføres et tyndt lag pasta på det behandlede område. Det er bedre at bruge en blød pasta, da den er mere "lydig". Dernæst fjerner en tæt klump karamel alt pastaen på samme måde som med manuel teknik.

Kosmetikere tips til at gøre shugaring

Shugaring Arabia (anmeldelser om dette firma viser, at virksomheden virkelig ved hvad det producerer) indebærer hudpleje før sessionen, såvel som efter den. Overholdelse af teknikken letter meget fjernelse af uønsket hår til både mesteren og klienten.

Sørg for at starte proceduren med en affedtning af huden og rense den fra snavs. Normalt skal klienten vaske inden man besøger salonen, men hvis dette ikke sker, skal den behandlede hud behandles med en fugtig alkoholtørring. Til ansigtet bruger bikini og underarmene desuden gelen med planteekstrakter (kamille, aloe vera, mynte, birk).

Hvis indgroede hår overholdes, der passer godt til huden, skal du behandle dem med en skrubbe eller en speciel gel, som følge heraf bliver håret løftet.

Sved, der produceres af talgkirtlerne over hele overfladen af ​​kroppen, absorberes i pastaen, som det forbruges mere intensivt på. For at undgå dette er det nødvendigt at beskatte huden med talkumpulver, som vil absorbere fugt. Masters bruger menthol talkum, som beroliger huden og lindrer irritation.

Resterende efter proceduren holder pastaen klientens tøj, så huden skal renses af sukker. Det opløses i vand som kulhydrat, så erfarne herrer bruger mineraliseret vand med tilsætningsstoffer til rensning.

Efter proceduren er det nødvendigt at genoprette huden, fugte det og fjerne rødmen. E-vitamin, nærende olier og anæstetiske mousses er i stand til at hjælpe. Klienten rådes normalt til at behandle huden et par dage efter proceduren med en skrubbe eller hård vaskeklud.

Hvad der er mere for shugaring er lavet af Arabien

Shugaring Arabia (positive anmeldelser om virksomheden), nemlig pasta til shugaring, er ikke den eneste mulighed for virksomhedens produkter.

Arabien producerer også hudplejeprodukter:

 1. "Talc uden dufte." Det absorberer overskydende fugt og skaber også et beskyttende lag på huden.
 2. "Sugar Scrub". Forbedrer hudtilstanden, nærer den, fjerner døde celler.
 3. "Cream for at bremse hårvæksten." Anbefales til dem, der har en forudsætning for øget hårdhed.
 4. "Lotion mod indgroet hår". Reducerer hudbetændelse og forhindrer hår i at vokse ind i huden.
 5. "Talc med mentol." Ikke alene giver absorption af sved, men har også en bedøvelsesvirkning.
 6. "Melk for at genoprette huden." Moisturizes epidermis og beriger det med essentielle vitaminer.

Anmeldelser af læger, kosmetologer positive og negative

Shugaring Arabien, anmeldelser om brugen af ​​pasta er præsenteret nedenfor, har tjent både positive og negative kommentarer fra kunder, kosmetologer, læger. Pastes svarer altid til beskrivelsen - på dette tidspunkt er der absolut ingen klager. Men du skal bruge flere pastaer på en gang, så du skal købe pasta i bulk.

Mestere af shugaring hævder, at de ikke ser en stor forskel på at bruge hjemme linjen og besøge salonen (medmindre det tager mere tid at bruge den første mulighed). Hjemlinjen er enklere at bruge, men det er simpelthen ikke rentabelt for mesteren at bruge den, da han er vant til en mere bekvem og hurtigere indsætning.

Købere klager over, at pastaer har samme navn. For eksempel er der en "naturlig" meget tæt og "naturlig" blød. Men hvis en sådan fejl ikke er helt kritisk for en professionel linje, er to identiske pastaer med navnet "Universal" misvisende. En af dem er inkluderet i serien for specialister, og den anden i hjemme serien.

Professionel linje glæder sig over mangfoldighed, da du altid kan blande flere pastaer for at få den perfekte sammensætning, hvis kunden har en særlig sag med hud eller vegetation.

Shugaring med produkter fra Arabien er praktisk og effektivt. Anmeldelser fra læger, kosmetologer og depilation masters giver ingen tvivl om produktets kvalitet.

Artikel design: Vladimir den Store

Video om pasta til Shugarin Arabien

Shugaring med Aravia Professional:

Shugaring indsæt ARAVIA

Hvis du er en sand ekspert inden for shugaring, er Aravia Professional sukkerpasta det, du har brug for. Den førende indenlandske producent af produkter til sukkerfjernelse tilbyder en bred vifte af produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Sugar Dream online butik leverer officielt produkter som Aravia shugaring pasta, samt geler, lotions, mousses, talkum - alle de værktøjer, der er nødvendige for at forberede epilering og hudpleje efter det.

Fordele ved Aravia Professional

Sukkerpasta fra denne producent foretrækkes af følgende årsager:

 • De blev skabt specielt til professionelle masters inden for shugaring
 • Ekstraordinær plasticitet muliggør epilering med maksimal effekt.
 • Producenten tilbyder 10 pastaer, som, selvom de har forskellig densitet, men perfekt blander sig med hinanden, skyldes hans mester den nødvendige konsistens
 • Shugaring pasta Aravia Professional har en 100% økologisk sammensætning, herunder sukker og vand. Hvis du har længe været ude af shugaring nybegynderstatus, er Aravia Professional mærkevarer ideelle til alle kunder. Hvis du ikke er en mester, men allerede "fyldt din hånd" i hjemmet, vil du også sætte pris på alle kvaliteterne i dette produkt.

Aravia Professional

Det indenlandske selskab Aravia har specialiseret sig i skabelse og produktion af kosmetik til behagelig depilering. Kosmetik mærke fjerner ikke kun uønsket hår, men også fugter, lindrer og nærer huden.

Fabrikanten af ​​kosmetik "Aravia Professional" følger nøje internationale standarder for produktkvalitet. Balancerede og præcist justerede formuleringer blev oprettet i brandets eget videnskabelige laboratorium. Først efter strenge kliniske forsøg indfører produkter fra Arabien butikker, hvor de kan købes. Forresten er priserne på Aravia Professional lavere end for tilsvarende produkter af importerede mærker.

Depilation - det første element i plejen af ​​kroppen. Shugaring Aravia, hvad er fordelene? For det første bekvemmelighed: Produktet kan let påføres epithelets overflade og vaskes også med almindeligt uden tilsætning af specialprodukter, varmt vand. For det andet, tidspunktet for effekten: Når shaving Aravia fjernes, fjernes hårene sammen med pæren, så det behandlede område forbliver glat i lang tid. For det tredje, den minimale risiko for irritation på epitelet. For det fjerde, enkelhed og besparelser: Du kan selv gennemføre proceduren.

Aravia Professional

Du kan købe Aravia Professional kosmetik og være sikker på dens ægthed kun på den officielle hjemmeside eller bestil Arabia produkter til shugaring i vores online butik! Priserne vises uden rabatter! Det endelige bestillingsbeløb genberegnes i din indkøbskurv. Hav en god shopping!

Aravia Start Epil Paste: Funktionsfunktioner

Arabia tyk pasta med en meget behagelig aroma

Jeg arbejder ofte på aravia karamel med en meget tæt sammenhæng med naturlig smag. Manglen på smag er et stort plus, høj kvalitet pasta, kunder er tilfredse

Jeg købte Aravia serum fra dig, indtil jeg ser effekten, jeg bruger den i en uge, forstod ikke rigtig hvordan man masserer?

Denne pasta passer mig perfekt. Først prøvede jeg en anden tæthed, blødt, jeg gik slet ikke, jeg var skuffet over hjemme shugaring. Men med tiden blev det bedt om at prøve en tæt pasta arabia. Og alt viste sig fantastisk! En kan var nok til 5 procedurer på hele kroppen (ben, hænder, armhuler, bikini). Super økonomisk sammenlignet med priserne i kabinen!

Jeg er tilfreds med denne Aravia sukkerpasta. Jeg gjorde en shugaring mig selv, nu er der ingen mulighed for at gå hjem (barn, midler er begrænsede) i seks måneder har jeg lavet sukkerepilation for mig selv og mine venner på denne pasta. Der er ingen utilfredse. Og fast kan skyldes våde palmer, hænder sveder og pastaen flyder. Brug handsker, brug talkumpulver og det vil fungere! Jeg bruger og anbefaler til alle Start Epil.

Jeg gik gennem special træning, men jeg kan ikke arbejde med denne Aravia pasta. Pinde. Med et gennemsnit på 2-3 slag og så bliver det svært, det kommer heller ikke ud.

Dette indsæt Aravia for blødt nedtonet hår. For grovt hår behøver behovet mere tæt. Generelt arbejde med sukkerpasta, så du skal gennemgå en særlig træning. I hvert fald på internettet for at se på oplysningerne, nu er der mange video lektioner, du leder efter en start epil aravia og ur.

Jeg bruger Aravia lotion mod indgroet hår. Jeg kan godt lide det meget, depilation skal gøres mindre og mindre. I 7-10 dage nøjagtigt udvidet. Og intet indgroet hår. Men det er nødvendigt at anvende kurset og bruge en skrubbe. Virkelig fungerer værktøj.

Umiddelbart vil jeg bemærke den vidunderlige duft af paraffin aravia creme. Efter proceduren er huden meget elastisk, blød, helt tør. Men vi skal nøje følge instruktionerne og anvende cremen under filmen, ellers er effekten ikke den samme. Jeg pakker bare klamfilmen. Jeg bruger det også til mine hænder, da min hud her er mest udsat for tørhed på grund af konstant kontakt med vand, vaskemidler mv. For mine hænder bruger jeg cirka hver anden dag.

Proceduren for shugaring er ikke så meget moderigtigt som det er virkelig efterspurgt. Det er behageligt, simpelt og smukt. Jeg besluttede også at lære at gøre det hjemme. I starten syntes alting simpelt: køb et værktøj og handle på vejledningen. Hvor jeg besluttede at købe shugaring-produkter med det samme: Kun i en professionel kosmetikbutik. Ellers vil resultatet også være amatør. Jeg læste anmeldelser og beskrivelser af produkter, sammenlignet priser, og valgte firmaet Aravia (Arabien) Øst. Producenten præsenterer tre typer af denne pasta. Vælg afhængigt af hårets type. Der er blød, medium og tykk pasta. Mit hår er tykt, så jeg slog mig løs "til barberet hår." Læs vejledningen, men opfyldte ikke straks alle betingelserne. Derfor gik alt i alt forkert. Så begyndte hun at læse flere anmeldelser, fik igen at bekendtgøre instruktionerne, og alt viste sig fint. I dag anbefaler jeg shugaring pasta til mine veninder og gode bekendtskaber. Umiddelbart påpeger jeg mine fejl for dem, så alting vil træne ud fra 1. gang. Og jer også jer fortælle jer om deres fejl. 1. Manglende overholdelse af temperaturregimet. Da jeg gjorde proceduren for første gang, var værelset temmelig varmt. I badeværelset er bedre at ikke gøre. 2. Huden skal affedtes, inden du anvender pastaen. Ellers holder pastaen fast i huden. 3. Jeg anvendte ikke talkum, men det beskytter huden perfekt mod skade (blå mærker, blå mærker). 4. På et sted kan pastaen ikke anvendes mere end 1 gang. 5. Vær opmærksom på den månedlige cyklus. Det anbefales at udføre proceduren fra dag 3 før starten, og ikke tidligere end 5 dage efter deres færdiggørelse.

ARAVIA PROFESSIONAL. Voksning og Shugaring

Talc blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Anvendes straks før depilation.

Lotion med citron balsam ekstrakt og sød mandel olie effektivt forbereder huden til depilation.

Lotion til indgroede hår og for at bremse hårvæksten med valnødolie og te-træekstrakt til daglig hudpleje.

Designet til den ultimative daglige hudpleje efter depileringsproceduren.

Mælk med hvid lotusekstrakt og silkeproteiner fugtiger og genopfrisker huden efter depilering.

Olie med azulen- og eukalyptusolie er beregnet til behandling af huden efter voksaflejring.

Olie med mynteekstrakt og E-vitamin med en køleeffekt er beregnet til hudpleje efter epileringsproceduren.

Tonic med aloe vera ekstrakt og rosmarin olie forbereder huden før aflejringsproceduren.

Lim blød konsistens til bandage og kombinerede teknikker til depilering. Det er optimalt til arbejde på store overflader. Anbefales til kort, stivt hår.

Pasta er meget blød konsistens til bandage og kombinerede teknikker til depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. Velegnet til alle hårtyper.

Velegnet til arbejde på steder med hår fra 2-5 mm.

Velegnet til arbejde i velindrettede værelser eller i arbejde i handsker, samt hvis kosmetologen har kolde hænder.

Karamel meget tæt konsistens. Det anbefales til arbejde i varme, fugtige og dårligt ventilerede områder.

Karmel tæt sammenhæng. Det anbefales til arbejde i varme, fugtige og dårligt ventilerede områder.

Lotionen er designet til at rense og forberede huden til depilation.

Kosmetisk vand for at fjerne rester af sukkerpasta fra huden efter shugaringproceduren.

Cream efter depilation med funktionen af ​​suspension af hårvækst. (100 ml)

Gel for at forberede huden til udtørring.

Creme mod indgroet hår og for at bremse hårvækst. (100 ml)

I et sæt: sukkerpasta i en patron på 100 g og 6 ikke-vævede engangsstrimler. Velegnet til begyndere og begyndere.

I et sæt: sukkerpasta i en patron (100 g) og 6 ikke-vævede engangsstrimler. Velegnet til begyndere og begyndere.

Designet til båndudstyr. Det er optimalt til arbejde på store overflader.

Designet til manuel udstyr. Brugt til at arbejde i varme, fugtige og dårligt ventilerede områder, såvel som naturskønne med varme hænder.

Meget plast og blødt, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Designet til manuel depileringsteknik.

Talc blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Anvendes straks før depilation.

Creme med ylang-ylang olie. Velegnet til enhver form for hårfjerning: bioepilering med voks, sukker, elektrolyse, samt efter brug af en hjemmepilator og en barberkniv.

Lotion med citronekstrakt desinficerer huden forsigtigt og forhindrer udbrud af indgroet hår.

Lotion til langsom hårvækst med arnica ekstrakt.

Lotion mod indgroet hår og langsom hårvækst. Ideel selv for følsom hud.

Talc blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Anvendes straks før depilation.

Den nyeste formel fjerner helt alle typer snavs og døde celler og forbereder huden til depilation.

Mousse fugtiger huden perfekt, lindrer irritation og rødme, gør huden blød og elastisk. Velegnet til meget følsom hud.

Olie med mynteekstrakt er beregnet til hud, der har en stærk reaktion efter depilering.

Olie med lavendel ekstrakt fjerner hurtigt voksrester fra huden, giver en følelse af komfort, glathed og silke.

Lotionen med ekstrakter af birk og mynte forbereder effektivt huden for enhver form for depilation.

Gelen med ekstrakter af aloe vera og kamille renser forsigtigt, giver en friskhed og giver huden en delikat, behagelig aroma.

Mineraliseret vand for at fjerne rester af sukkerpasta eller karamel fra huden efter depilering.

Flydende gel for at øge plasticiteten og udvide sukkerpastaens præstationer.

Flydende gel for at øge plasticiteten og udvide sukkerpastaens præstationer.

Medium konsistenspasta til båndudstyr. Til hårdt hår.

Designet til manuel udstyr. Kræver ikke opvarmning til 37 ° C - nok til at opbevares og bruges ved stuetemperatur.

Designet til manuel udstyr. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder.

Talc blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Anvendes straks før depilation.

Creme til hud og kropspleje i det afsluttende trin af depileringsproceduren.

Creme til hud og kropspleje i det afsluttende trin af depileringsproceduren.

Designet til manuel depileringsteknik.

Designet til manuel depileringsteknik kræver ikke opvarmning.

Designet til manuel depileringsteknik. Velegnet til arbejde i både velindrettede værelser og i værelser med mellemstore temperaturer.

Designet til manuel depileringsteknik.

Creme med ylang-ylang olie. Velegnet til enhver form for hårfjerning: bioepilering med voks, sukker, elektrolyse, samt efter brug af en hjemmepilator og en barberkniv.

Polymer bandage til depilation af ben, arme og ryg. Når sukker depilation bandage er egnet til åreknuder.

Produkter ARAVIA PROFESSIONAL. Wax depilation og shugaring til overkommelige priser i online butik KrasotkaPro

Leder du efter hvor du kan købe varer aravia professionel. voksning og shugaring til lav pris i Rusland? I vores katalog finder du produkter af høj kvalitet med en garanti, der kan købes engros og detailhandel fra kendte, dokumenterede russiske og udenlandske producenter. Listen over mærker varierer fra massemarked til premium. Bestil produkter aravia professionelle. voks depilation og shugaring online og få det efter et par dage takket være vores ekspresleverancer i Den Russiske Føderation og til større byer i Hviderusland og Kasakhstan.

Instruktioner til brug Emla

Epilator Braun Silk-épil 5 5-511: Funktioner af enheden, betjening og valg af enheden