Arabien - anmeldelser af kosmetik

Udover den rigtige adfærd af shugaring skal den være i stand til at færdiggøre kompetent kompetence. Det russiske mærke Aravia har et stort udvalg af produkter til dette formål under det smukke navn "creme". Jeg har en af ​​dem, kaldet "Regenerating Cream with D-Panthenol".

Hvad er behovet for et sådant produkt? Efter sukkeraflejringen er huden lidt skadet, og vi bør fremskynde regenerationen. I cremen af ​​"Arabia" i sammensætningen er der D-panthenol, sheasmør og bisabol, der bidrager til genoprettelse af hudens naturlige barriere og beskytter den mod de negative miljøeffekter.

Produktet er meget behageligt at bruge. Cream fjerner næsten følelsen af ​​tørhed og stramhed, såvel som skrælning, hvilket for mig er en utvivlsomt fordel. Det er muligt at anvende midler til alle typer hud, herunder for følsomme. De absorberes godt uden at efterlade effekten af ​​fedt og klæbrighed, hvilket vil være mest relevant for dem, der ikke sidder stille og altid har travlt med noget selv efter shugaring.

Absolut anbefale. Efter at have brugt kun positive indtryk!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Meget ofte, folk før shugaring bede om smertelindring. Nogen bruger Emla eller Lidocaine, som er helt ulogisk. Disse værktøjer virker som en placebo-effekt, og den første efterlader et fedtet lag på huden, hvilket er uacceptabelt for sukkeraflejring.

Det er til dette formål, at Aravia skabte en kølegel med mint kamferolie, så under proceduren ikke at koncentrere sig om smerte, men at slappe af og ikke føle ubehag.

De er meget glade for at bruge, fordi effekten begynder næsten øjeblikkeligt. Gelen absorberes hurtigt, hvilket efterlader ingen klæbrighed bagved den. Handlingen varer nøjagtigt, så længe shugaring-proceduren varer. Jeg kan godt lide at bruge den til mig selv på områder, hvor der er behov for nedsat følsomhed. Normalt er det en bikini. Med gel fra Arabien med olie af mynte kamfer, sukker depilation bringer udelukkende glæde)

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

Hej alle sammen! Håndpleje er en af ​​de væsentlige egenskaber ved at bevare dig selv i god form. Jeg har altid været omhyggelig med valget af cremer, og derfor slog jeg straks af produkter af lav kvalitet. Sidste gang jeg virkelig kunne lide TM "Arabia". Jeg forsøgte mange produkter og var tilfreds med alt.

Et af disse erhvervelser var en håndcreme med mango og kokosolie.

Måske er det første, jeg gerne vil påpege, en fantastisk lugt. Åh ja, hvad angår denne Aravia altid stor. De fleste makeup kosmetik de lugter så lækker, at du bare vil spise den.

Cremen er pakket i et stort og økonomisk dispenserrør. Det forekommer mig, at dette beløb er nok ikke for et helt liv, men for to og et halvt. For at lægge begge hænder tilstrækkeligt bogstaveligt, skal man trykke på dispenseren.

Tekstur er meget flot. Cremen absorberes hurtigt, men der er ingen følelse af klæbrighed og fedt. Huden er fugtet, og den mest lækre duft, jeg vil føle hele tiden, er bevaret. Om vinteren er det et rigtigt must-have, ikke kun for mig, men også for mine hjem.

Jeg tror, ​​at dette er langt fra mit sidste produkt fra Aravia Professional, fordi deres kosmetik blot virker nogle mirakler, og det gælder alle linjer: shugaring, ansigt, krop osv. Jeg er glad, når producenten er så omhyggelig med hvad det gør han.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

Jeg vil gerne dele en anmeldelse om dette smukke rosenvand, beregnet til hudpleje efter shugaring. Meget gode toner og fugtighed, fjerner godt rødmen. Jeg rådgiver for følsom hud. Kunder elsker duften, det er blidt og ikke irriterende.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Jeg vil skrive om Anti-Acne Serum for Cream-serum til problematisk hud, fordi det behageligt overraskede mig. Jeg bruger det en gang om dagen, om morgenen. Efter blødning anvender jeg en normal fugtighedscreme.

Så små pimples forsvinder om et par dage, og meget betændelse, der truede med at krybe ud, kom slet ikke ud, og den faldt ved roden. Dette er overraskende, fordi der aldrig har været en sådan effekt fra masse kosmetik fra acne, og jeg forventede ikke et mirakel.

Det løser naturligvis ikke det globale problem med acne, det skal stadig afklares, men som et lokalt middel til behandling af inflammation er det meget godt. Jeg anbefaler!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

Endelig kom omkring for at skrive en anmeldelse om denne smukke pasta))). brug tid 2 måneder, gjorde 4 gange ben, bikini, antenner. Jeg har lavet shugaring mig selv i omkring 4 år nu. Jeg stoppede med at lide pasta, som jeg brugte tidligere. Jeg besluttede at prøve ud af klassen ovenfor. Otsanovilas på Arabien, læse anmeldelser på fora osv. Jeg tog mig en, der ikke behøver opvarmning og blødhed, da jeg har en anstændig oplevelse. Efter den første procedure var hun glad for pasta på benene, hun ryster meget hurtigere end før. Mindste forbrug. Det føles som jeg har nok i et år! Det eneste ved ankomsten af ​​varmt vejr er at tilføje en mere tæt, da mine hænder er varme. En af disse dage vil jeg bestille dette også, de har en tykkere pasta.

Hvad kan jeg sige mere - jeg anbefaler til hjemmebrug.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Jeg vil gerne fortælle om anti-cellulite wrap anti-cellulitis intensiv produktion af arabien. Meget behagelige fornemmelser under proceduren (hun lavede sig selv), både varm og kølig på samme tid, en behagelig lugt. Jeg gjorde så langt kun to gange, mens det er for tidligt at tale om et bestemt resultat, skal du gøre det mindst 10 gange, men huden bliver så smuk, ingen ord. Efter at du har smurt din hud med Vitality SPA styrker kroppen cremen.

Jeg anbefaler begge.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

Ved mesterklassen om shugaring (Arabien) så jeg med mine egne øjne, hvordan ved hjælp af sådanne bandager, pigen bogstaveligt en eller to gange drak hendes armhuler. Dette kunne ikke undlade at imponere, undrede jeg mig uden tøven. Ikke alle emballager (30 stykker i den), men kun 5. Pr. Prøve. Til armhuler, forresten, bruges andre, kortere. Og disse, jeg købte (som i billedet) i størrelse som standardpapirstrimler til depilation. Specifikt - 7h17sm. De repræsenterer tynde, men tætte plader, helt gennemsigtige. Kanterne afrundede.

BESKRIVELSE: Den bruges til bandageudstyr samt til at fjerne klæbrig pasta. Forbindelsen er lavet af et specielt materiale, der giver dig mulighed for at bruge et bandage i flere områder af kroppen og helt eliminerer skaderne i huden. Forbindelsen giver dig mulighed for nemt og smertefrit at fjerne meget kort og meget langt hår, især i områder med kompleks fiksering af huden. Når sukker depilation bandage er egnet til åreknuder.

Mit indtryk er på en eller anden måde ikke meget. På den ene side er det mere hensigtsmæssigt, at du på grund af gennemsigtighed kan se, hvor du skulpturerer.

Det andet plus er, at de på grund af materialet ikke er gennemblødt med pasta som henholdsvis papir eller klud, de er lettere og hurtigere at vaske.

For det tredje er de teoretisk blot de evige. Og du behøver ikke at tørre dem - bare vasket, tørret og alt, du kan bruge det næste gang. Dette er også praktisk, fordi papirstrimler (og stof også) skal tørres, og det tager tid, og før eller senere slides de ud (når de kan genbruges).

Faktisk gjorde jeg dette: flere anvendelser er mulige, men efter vask bliver de rynket, ikke så glatte som nye. Dette er allerede en minus.

Af en eller anden grund har jeg mere smerte at rive dem af. Og hårene er trukket ud værre end med papir (eller væv) striber. Tilsyneladende passer de ikke tæt nok. Måske er det bare mig, men alligevel.

Så jeg havde ikke meget at gøre med dem. Jeg forlod det bare i tilfælde, måske vil de stadig komme i brug (jeg besluttede at tjene penge ved shugaring))).

[Redigeret af forfatteren den 11. marts 2015]

Shugaring Arabien. Kosmetikere anmeldelser om pasta. Lære at gøre depilation

Shugaring hårfjerning er praktisk og effektiv. Men sidstnævnte afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​den anvendte pasta samt hudplejeprodukter efter og før proceduren. Virksomhedens produkter Arabien har bevist sig fra den bedste side, som det fremgår af de positive anmeldelser.

Arabien produktsortiment

Arabia fremstiller produkter af høj kvalitet efter en række egenskaber. Produkterne er opdelt i to linjer: professionelle, designet til saloner og hjem, som kan bruges af begge nybegyndere, der lige er begyndt deres professionelle måde i shugaring, og personer, der ikke er uddannet. Den første har navnet Arabia Professional, og serien til hjemmebrug er Start Epil.

Begge linjer kan bruges ved brug af flere teknikker til shugaring: manuel, ved hjælp af en spatel, blandet og bandage.

Pasta sælges i to pakker: patron og dåse. Den første er en "rulle", som ruller pastaen over det ønskede område af huden. Patronens volumen er 150 ml. Mængden af ​​pasta i en krukke er 750 ml, og det er nødvendigt at indsamle pasta til depilation manuelt.

Sammensætningen af ​​pasta arabien

Sammensætningen af ​​pastaer fra dette firma varierer ikke i sorten: glucose (naturlig kulhydrat), fructose (sukker indeholdt i honning) og renset vand. Forskellen er kun i pastaens tæthed.

Bløde pastaer er velegnede til begyndere, som når de arbejder med dem, er smerten mindre intens, men samtidig smelter de hurtigt.

Mediumdensitetspastaer bruges bedst til at fjerne hår fra store områder. De bruges også til blanding med blød pasta i dannelsen af ​​"fast". Dette sker, når pastaen smeltes eller mesteren "trukket" den ikke skarpt nok.

Tæt pasta egnet til både mestere og begyndere til at håndtere individuelle områder af kroppen. Fremgangsmåden, der udføres med deres hjælp, er den mest smertefulde, men næsten ingen klæbning dannes, desuden smelter pastaerne længere. Virksomheden udfører konstant nye eksperimenter for at udvikle en mere bekvem pasta med en sammensætning, der er nyttig for huden.

Fordelene ved pastas Arabia

Arabia-produkter pastaer består af helt naturlige produkter, derfor er de ikke allergiske. Brug af dem er nemt og bekvemt. Dette bekræftes ikke kun af kundeanmeldelser og skønhedssalermestere, men også ved testning i videnskabelige centre, hvor kvaliteten af ​​produkter fremstillet af Arabien bliver testet.

Hele serien opfylder internationale standarder, har kvalitetscertifikater.

Ulemper pasta arabien

Ulemper passer ganske lidt.

De vigtigste er følgende:

 1. Prisen på produkter er ikke for høj, men ikke alle piger har råd til at bruge produkterne. Nogle gange er det mere rentabelt at gå til en shugaring session end at købe en pasta, der ikke altid er praktisk at bruge.
 2. På trods af det mindste antal procedurer, der er angivet på selskabets hjemmeside, for hvilken en eller anden pasta pakke er tilstrækkelig, klager køberne, at det slutter meget hurtigere, hvis det ikke bruges økonomisk.

arter

Blød karamel

Blød blanding. Ideel til hud, der er irriteret, samt for at fjerne pistolen. Pastaen smelter og flyder let, så proceduren skal udføres i et rum med lav temperatur, og mesteren skal arbejde med handsker.

"Soft" i hjemmebrugslinjen, "Honey" og "Natural" fra den professionelle linje er egnet til denne egenskab.

Gennemsnitlig blødhed

Med medium blød pasta kan den allerede arbejde ved stuetemperatur. Pasta klæber med tyndt, blødt hår og mellemhår samt hårdt hår på følsomme hudområder. Før brug skal pastaen opvarmes.

Fra hjemmelavede produkter er det medium pasta. I en serie for erfarne håndværkere - pasta "Tropical".

Både blød og medium

Sukkerblandingen, som kombinerer begge ovennævnte typer pastaer, fremstilles under navnet "Universal" i hjemmeserien og "Light" fra "Light and Soft" i den professionelle.

Ifølge anmeldelser var arabia light shugaring pasta egnet til epilering problem og delikat områder.

Denne pasta er meget fleksibel, tager let den ønskede form og er nem at bruge på problemområder (bikini, knæ, albuer, hofter).

Hård pasta

Pasta med en meget fast tæthed. Den kan bruges i næsten alle forhold. Før brug skal det være godt opvarmet.

Det er brugt til afhjælpning af problem, hårdt rødt hår.

I Start Epil linien i en sådan blanding svarer der til "Tykk" pasta. For hende er der ingen mulighed i form af en patron.

I den faglige linje er 3 pastaer præsenteret:

De sidste to har et lignende navn med bløde kolleger, så når du køber, skal du være opmærksom på emballagen.

Professionel linje Arabien

Det særegne er, at før man starter proceduren, er der ingen grund til at varme det op. Plast, bringer næsten ikke smerter, når de påføres. Egenskaberne ligner "Ultrasoft", men det smelter og spredes meget længere.

Home Line Arabia

Shugaring Products Company Arabia kan udføres hjemme. For at gøre dette producerer virksomheden en speciel linje kaldet Start Epil, som indeholder fire grundlæggende pasta til shugaring. Anmeldelser fra kunder af denne linje er næsten alle positive.

Pastaen er lavet i tre banker af forskellig vægt: 200 g, 400 g og 750 g. Du kan købe en patron.

Under samme navn er professionel pasta lavet, så ved køb er det nødvendigt at specificere produktserien.

Blandingen fjerner ikke huden og forårsager ikke rødme, det virker meget forsigtigt og forsigtigt. Efter påføring bliver håret svagere, så hver gang proceduren kræves mindre og mindre.

Hvor meget er pasta

Produkter fra hjemmebrugslinjen koster fra 700 til 1350 rubler. afhængig af emballagen.

Arabia Professional repræsenteres af banker på 750 g, som koster fra 1200 rubler. op til 1.500 rubler Prisen afhænger stort set af tætheden af ​​pastaen.

Sådanne priser skyldes højkvalitetsegenskaberne af pastaen, så de mestre, der bruger pastaen, er tilfredse med forholdet mellem pris og kvalitet.

Hvordan man vælger pasta

Når du vælger en pasta, skal du være forsigtig. Det er ikke ualmindeligt, at en køber, gennem uforsigtighed, erhverver noget helt andet end det han ønskede. Det er skrevet på hver bank, i hvilket tilfælde denne pasta anvendes.

Fra kriterierne kan identificeres:

 • brugt arbejdsteknik;
 • indsæt applikationsteknik
 • temperaturen på det rum, hvor proceduren udføres
 • klientens hudtype, masterhænder. Den varmere - det tættere behov pasta
 • området hvor shugaring udføres. Banken har disse oplysninger;
 • hårstivhed. Jo blødere - jo blødere pastaen.

Shugaring teknikker

Mest almindeligt anvendte 3 hovedmetoder for shugaring. Dette er hvad herrer lærer, så snart han begynder at forstå det grundlæggende. Nogle teknikere kan mestrer selv uden særlig træning eller har gennemført et webinar seminar.

Manuel shugaring teknik

Udført med hånden. Til hygiejneformål og for at forhindre, at pastaen smelter så hurtigt, bæres handsker. Hårets længde i dette tilfælde skal være tilstrækkelig til, at pastaen kan fange den.

Først tager de lidt pasta fra krukken og ruller den i deres hænder, som om de rykker fingrene fra melet. Det næste skridt er at bestemme i hvilken retning håret vokser, og udrul et lag af pasta flere centimeter lang mod vækst.

Endvidere bryder en skarp bevægelse fra albuepasta ned fra huden. For smertelindring og patientkomfort med et par fingre strækker huden.

Bandage teknik shugaring

Denne teknik kræver meget pasta. Og ikke kun pasta bruges, men også en stribe klud eller en serviet. Firmaet Arabia sælger specielle strimler til sådant udstyr.

Hårets længde skal være mindst 4-5 mm, fordi ellers vil pastaen fange håret løst.

Først anbringes pastaen på samme princip som i den manuelle teknik. Men så bliver den tilberedte strimmel stramt på karamel og presset mod udjævningsbevægelsen. Når det er tilstrækkeligt fastgjort til pastaen, trækkes stoffet opad med en skarp bevægelse.

For at undgå blå mærker og blå mærker anbefaler guiden at trykke på huden med fingrene.

Rygers Shvarting Teknik

Til påføring og fjernelse af pasta ved hjælp af en spatel. Så fingrene rører ikke huden og pastaer, så mesteren er mindre trætte hænder, og blandingen smelter mindre.

Pastaen påføres spatelen med et tyndt lag, hvorefter det påføres huden. Efter et par sekunder er der en rykke, og håret forbliver på karamel. Du kan også anvende pasta med en spatel, og derefter påføre en klud, som i teknologien for bandage teknologi.

Italiensk glasur

Denne teknik bruges allerede af fagfolk på deres område. Det kræver evnen til hurtigt at anvende pastaen og gøre jerks. Teknikken blev opfundet for at fremskynde arbejdet og reducere mængden af ​​anvendt materiale.

Først og fremmest påføres et tyndt lag pasta på det behandlede område. Det er bedre at bruge en blød pasta, da den er mere "lydig". Dernæst fjerner en tæt klump karamel alt pastaen på samme måde som med manuel teknik.

Kosmetikere tips til at gøre shugaring

Shugaring Arabia (anmeldelser om dette firma viser, at virksomheden virkelig ved hvad det producerer) indebærer hudpleje før sessionen, såvel som efter den. Overholdelse af teknikken letter meget fjernelse af uønsket hår til både mesteren og klienten.

Sørg for at starte proceduren med en affedtning af huden og rense den fra snavs. Normalt skal klienten vaske inden man besøger salonen, men hvis dette ikke sker, skal den behandlede hud behandles med en fugtig alkoholtørring. Til ansigtet bruger bikini og underarmene desuden gelen med planteekstrakter (kamille, aloe vera, mynte, birk).

Hvis indgroede hår overholdes, der passer godt til huden, skal du behandle dem med en skrubbe eller en speciel gel, som følge heraf bliver håret løftet.

Sved, der produceres af talgkirtlerne over hele overfladen af ​​kroppen, absorberes i pastaen, som det forbruges mere intensivt på. For at undgå dette er det nødvendigt at beskatte huden med talkumpulver, som vil absorbere fugt. Masters bruger menthol talkum, som beroliger huden og lindrer irritation.

Resterende efter proceduren holder pastaen klientens tøj, så huden skal renses af sukker. Det opløses i vand som kulhydrat, så erfarne herrer bruger mineraliseret vand med tilsætningsstoffer til rensning.

Efter proceduren er det nødvendigt at genoprette huden, fugte det og fjerne rødmen. E-vitamin, nærende olier og anæstetiske mousses er i stand til at hjælpe. Klienten rådes normalt til at behandle huden et par dage efter proceduren med en skrubbe eller hård vaskeklud.

Hvad der er mere for shugaring er lavet af Arabien

Shugaring Arabia (positive anmeldelser om virksomheden), nemlig pasta til shugaring, er ikke den eneste mulighed for virksomhedens produkter.

Arabien producerer også hudplejeprodukter:

 1. "Talc uden dufte." Det absorberer overskydende fugt og skaber også et beskyttende lag på huden.
 2. "Sugar Scrub". Forbedrer hudtilstanden, nærer den, fjerner døde celler.
 3. "Cream for at bremse hårvæksten." Anbefales til dem, der har en forudsætning for øget hårdhed.
 4. "Lotion mod indgroet hår". Reducerer hudbetændelse og forhindrer hår i at vokse ind i huden.
 5. "Talc med mentol." Ikke alene giver absorption af sved, men har også en bedøvelsesvirkning.
 6. "Melk for at genoprette huden." Moisturizes epidermis og beriger det med essentielle vitaminer.

Anmeldelser af læger, kosmetologer positive og negative

Shugaring Arabien, anmeldelser om brugen af ​​pasta er præsenteret nedenfor, har tjent både positive og negative kommentarer fra kunder, kosmetologer, læger. Pastes svarer altid til beskrivelsen - på dette tidspunkt er der absolut ingen klager. Men du skal bruge flere pastaer på en gang, så du skal købe pasta i bulk.

Mestere af shugaring hævder, at de ikke ser en stor forskel på at bruge hjemme linjen og besøge salonen (medmindre det tager mere tid at bruge den første mulighed). Hjemlinjen er enklere at bruge, men det er simpelthen ikke rentabelt for mesteren at bruge den, da han er vant til en mere bekvem og hurtigere indsætning.

Købere klager over, at pastaer har samme navn. For eksempel er der en "naturlig" meget tæt og "naturlig" blød. Men hvis en sådan fejl ikke er helt kritisk for en professionel linje, er to identiske pastaer med navnet "Universal" misvisende. En af dem er inkluderet i serien for specialister, og den anden i hjemme serien.

Professionel linje glæder sig over mangfoldighed, da du altid kan blande flere pastaer for at få den perfekte sammensætning, hvis kunden har en særlig sag med hud eller vegetation.

Shugaring med produkter fra Arabien er praktisk og effektivt. Anmeldelser fra læger, kosmetologer og depilation masters giver ingen tvivl om produktets kvalitet.

Artikel design: Vladimir den Store

Video om pasta til Shugarin Arabien

Shugaring med Aravia Professional:

ShuGaring indsæt "Arabia"

Anmeldelser, der kunne lide at lide eller ej? Træk alt ud?

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Jeg har nok vokspatroner. Kun gør manuel teknik. Strimler kun ondt og bikini og ikke strimmel

Jeg læste mange negative anmeldelser.

Hvor gik du hen Til en privat mester eller et studie af Arabien?

Du vil gerne teste pasta

Har arabien lettet op med at prøve? Og så venter jeg på din tilbagemelding på det))))

Shugaring Arabia har to linjer: Til professionelle og begyndere, Start Epilpasta til begyndere, Arabien til professionelle, begge pastaer er af fremragende kvalitet, jeg kan nu lide Universal Epil Start.

Jeg klarte ikke at klare denne pasta, men jeg arbejder konstant med en anden. Jeg kan rådgive dig på den pasta jeg tager for mig selv - professionel cannabansk pasta (jeg køber i Sweet Epil online-butikken) jeg kan godt lide det meget)))

Jeg har næsten hele linjen i Arabien Prof. pasta, ligesom pasta... det vigtigste i denne sag er at vælge tætheden)

Jeg arbejder i arabien. Alt passer til

Jeg arbejder med pasta arabia i temmelig lang tid. Jeg prøvede alle de pastaer, selv eksperten, gør det muligt. I arsenalet af alt i en krukke er der en kat. Den hurtigste forbruges. Åh, hvad betyder de før og efter shugaring, bare glæde, ikke kun min, men også kunder.

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Negative anmeldelser

Pastaen er meget blød, selvom du tager en fast tæthed. Derfor, for dem, der har varme hænder eller et varmt rum, vil pasta ikke fungere. Faktisk kan jeg ikke vurdere, fordi pastaen er klæbrig stramt

 • kære til dit niveau
 • ingen fordele! nogle fejl!
 • for tæt struktur

Alle udmattede - pasta dubeet, hår normalt ikke fange. Ikke elastisk og kan derfor ikke lide. Jeg forsøgte mange forskellige pastaer, og denne er den værste. Selvom ikke endnu værre var Gloria. Men at tale om, hvordan jeg følte, blev normalt brugt tæt på en bikini, så lad os tale om det. Jeg tog pastaen og strakte den lidt til en elastisk tilstand, jeg sætter den, jeg venter lidt, den skal podstat lidt og trække skarpt - og det er som en "halvkaramel" - håret udtrængte kun 70% af det. Jeg tager afsted, og der er ingen irritation. Her kan man selvfølgelig ikke drømme om dette.

 • Billig pris
 • manglende irritation
 • økonomisk
 • Giver ikke 100% af resultatet
 • smelter straks

Jeg besluttede at prøve epilering med sukkerpasta hjemme, før jeg var i salonen 2 gange. Butikken solgte kun pastaen fra start-epil-selskabet, jeg valgte en blød 200g krukke. Det blev også solgt stramt (eller hårdt), sælgeren sagde, at de afviger i hvilket rum de vil bruge - varmt eller køligt, i vores lejlighed er frisk, så jeg tog en blød en.

Det viste sig, at pastaen smelter på kroppen øjeblikkeligt, noget der kun kan gøres, når split-systemet er tændt, ved fuld effekt (det vil sige 16 grader, maksimal blæsning). Fabrikanten anbefaler at varme op, inden du bruger i mikrobølgeovnen, du behøver ikke at gøre det, pastaen smelter i dine hænder med det samme.

Til sidst var noget jeg gjorde, resultatet var, jeg kunne kun fjerne håret fra benene, og det var ikke overalt, det var umuligt at fjerne hår fra mine knæ og fingre overhovedet.

Men jeg var glad for, at jeg efter hjemmet ikke havde irritation og alvorlig betændelse som efter salonen.

Efter proceduren brugte jeg mælk, jeg kunne virkelig godt lide det, det var behageligt, det var økonomisk og nemt at anvende.

 • skal bruge strimler

Depilation vokser. Jeg besluttede at prøve sukkerpastaen, de der bruger voks ved, hvor meget travlhed under proceduren. På internettet fandt jeg en depileringsrulle med brugen af ​​sukkerpasta, hvor mesteren med bare hænder udsmidte pastaen på depileringszonen og let plukkede pastaen, rullede den ind i en bold og gentog proceduren igen. Jeg kunne godt lide, at proceduren var ret hurtig, i modsætning til voks. Hun kom til specialbutikken til saloner til sukkerpasta. Konsulenten forsikrede mig om, at der ikke ville være nogen problemer med Start Epilpastaen, jeg ville ikke ødelægge med striber eller noget andet affald, jeg forklarede til konsulenten, at jeg vil arbejde med voks med mine bare hænder uden yderligere enheder. Men jeg fik ikke mit resultat. Det viste sig, at pastaen skulle fjernes i strimler, da den simpelthen smelter i hånden. Jeg er ikke særlig glad, fordi det var muligt at bruge bare varm voks, som også fjernes med genanvendelige strimler, og det koster også meget mindre end sukkerpasta.

Neutrale anmeldelser

Sammen med min ven besluttede vi at beherske teknikken til hjemmetablering, i butikken med salon-kosmetik, de bad om voks, men efter udflugten tilbød sælgeren os mod sukkerpastaen (shugaring). Selvfølgelig vil jeg have det mindre traumatisk og hårene ikke vokser ind, disse ønsker har spillet en rolle. Pasta tog et blødt hjem

studerede teorier på internettet og praktiseres med succes på egen hånd. Ikke uden at sidde fast, men jeg forstod hvordan man forhindrer dem - man bør ikke fortryde talkum, og hænderne skal køles bedre under koldt vand, hvis huset er meget varmt, så pastaen smelter mindre på huden. For mig selv har jeg hurtigt fået samme Start Epil karamel, men af ​​medium tæthed, så hun kunne udtrække mit hårde hår lettere. Det samme, en blød løsning til dem med tynde og delikate hår. På billedet kan du se, hvordan pastaen bliver klumpet - denne klump skal vaskes i hænderne og tørre mod hårets vækst i huden under talkumpulver. Derefter trækker du depileringszonen med fingrene, trækker den langs hårvæksten. Hvis klumpen er blødgjort og pludselig sætter sig fast, vask dine hænder, rens sukkerresterets hud med vand og start igen med en anden klump, så der ikke er nogen blå mærker. Sådan beskærer jeg mine ben, arme, armhuler og lav bikini. (Jeg er dybt ubehagelig, selv om jeg ved, at mange mennesker gør det). Mest af alt kan jeg godt lide at shuffaring, at huden forbliver øm, fordi den ikke er overophedet, ikke ridset osv. Og at hårene kun er vejret i 12-14 dage. Al harmoni! Vær smuk og hensynsløs til overdreven hår.

 • fjerner hårdt hår helt
 • for tæt struktur

Denne pasta er designet til at fjerne hårdt mørkt hår, især til bikiniområdet.

Men ifølge mine bemærkninger er det mindre plastik, i nogle tilfælde trækker håret (hvis det er længere end nødvendigt). På grund af den for tykke konsistens brugte jeg pastaen ekstremt sjældent, forbruget pr. År var en halv dåse.

Når lidt mindre end halvdelen blev tilbage i krukken, tilføjede jeg en blød pasta til den. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, pastaen blev lidt mere flydende, og håret blev fjernet omkring 3 mm i længden, og det lignede Jolie i konsistens. 4 måneder efter blanding blev begge pastaer kandiseret.

Generelt er jeg tilfreds med pastaen, jeg har en universal, som ikke kræver opvarmning. Om vinteren fungerede det perfekt, og om sommeren, da det var varmt i rummet, smeltede det hurtigt. Derfor sætter jeg det for den koldere sæson. Det vigtigste er, at pastaen ikke virkelig gør ondt for at gøre hårfjerning (sammenlignet med epilatoren), kun mine hænder bliver trætte hurtigt))

Jeg må sige, at der er både poler og minusser, der ikke vil gå overalt. Så lad os starte med minuserne. For det første er proceduren utrolig lang. Selvfølgelig lover de at med tiden vil en hånd kumulere, og processen vil gå meget hurtigere, men sandsynligvis efter den hundrede procedure. Den anden minus er rodet. Over gulvet, babypulver (uden hvilket processen ikke er mulig), + stikker stadig til hænderne. Otteret kan kun under koldt vand.

Og endelig, fordelene ved dette værktøj: Håret efter proceduren vokser blødt, det vil sige, der er ingen børstehår. Intet indgroet hår. Og det vigtigste plus betyder, for dem, der har delikat hud, fra dette betyder (i hvert fald for mig personligt), der var ingen irritation, som er meget vigtigt for mig!

Positive anmeldelser

I dag om shugaring ikke hørt kun døv. Der er tusindvis af typer og endnu flere opskrifter til forberedelsen, og ikke alle kan lave mad. For dem, der ikke har lyst til at spise pasta fra kosmetiske virksomheder, der er kendt og ikke meget. Den mest almindelige og overkommelige pasta starter epil fra producenten Aravia.

Pasta er fremragende, en række forskellige typer giver dig mulighed for at vælge et individ, der passer til dig.

Piger anbefaler til alle og alle, meget bedre end voksepilation, men for ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til alle former for irritationer, er dette en udsmykning. Ja, og nok i lang tid.

 • effektivitet
 • overkommelig pris
 • økonomi
 • Det sælges ikke i alle kosmetikbutikker, men kun i professionelle

Jeg plejede at gå til en skønhedssalon for depilation, og det kostede mig mange penge, og efter at have set mesterens arbejde, indså jeg, at der ikke er noget i denne procedure, du skal blot få din hånd fyldt. På jagt efter penge stødte jeg på denne pasta i en professionel kosmetikbutik, hvor sælgere roste det som det bedste for hjemmet. Pasta kommer i tre konsistenser: blød, medium og tæt. Den første er beregnet til fint hår, det andet til moderat og det tredje til groft hårdt og tykt hår. Jeg tager et stramt bikini og underarms område og et blødt ben. For året med at bruge dette værktøj undrede aldrig. Der er ingen indgroet hår, der er ingen irritation, smerten er minimal i forhold til andre midler, og selvfølgelig behøver de gemte penge, for året brugte jeg på depilation 5 gange mindre end normalt! Jeg anbefaler at bruge efter proceduren olien fra det samme firma med menthol, om hvilket jeg også vil skrive en anmeldelse.

 • Hypoallergenic og letter mesterens arbejde

Nu skal vi tale om et andet værktøj til depilation. Denne sukkerpasta til shugaring, som er elsket af mange mestre. At dømme efter hvor ofte jeg ser hende på borde af depilation masters og i butikker.

For eksempel har en af ​​mine herrer, som jeg for nylig begyndte at gå til depilation for ikke så længe siden, ofte brugt denne pasta. Denne pasta passer godt og fjerner hår. Fra denne proces går bedre og hurtigere, fordi alt afhænger ikke kun af færdigheder. Og denne sukkerpasta medfører ikke allergier og andre problemer. Hvad mange synes om det. Vi har til hensigt at købe det, så hvis det er umuligt at besøge mesteren, skal du bruge det selv.

Værktøjet er meget effektivt og nemt at bruge. Først gjorde jeg epilering kun i skønhedssalonen. Og så anbefalede min mester at købe Paste Start Epil. Hjemmebrug hjemme viste sig at være fuldstændig ukompliceret. God sammensætning, ønsket konsistens, gode resultater. Emballage er designet til flere procedurer, hvilket er meget praktisk og økonomisk.

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt
 • meget praktisk til shugaring derhjemme
 • egnet til enhver teknologi
 • næppe skadet
 • økonomisk forbrug

En tæt pasta fjerner hårdt hår: Det er et bikiniområde og armhuler. Fanger perfekt hår, selv den korteste og tyndeste. Fremragende effekt af glathed og lavt traume i huden.

I sammenligning med voksning er det efter min mening en mindre smertefuld og blid måde. Derudover er sukkerpasta naturlig i sammensætning og kan fjerne hår fra ethvert område: fra ansigtshår til hårdt og groft hår, da det har flere tætheder, der passer til forskellige typer af kropshår.

Tidligere brugte jeg en hjemmelavet shugaringpasta kogt fra 1 kg sukker, men det var svært at varme det op, og det var nødvendigt at konstant kontrollere om det var opvarmet til den ønskede temperatur eller overophedet. Der er mange problemer med hjemmelavet sukkerpasta, og processen var meget kedelig og længe, ​​du går frem og tilbage med denne krukke, og du ved ikke, om det er klar nu eller ej. Med denne pasta er alt super, et halvt minut i mikrobølgeovnen og gik for at fjerne uønsket hår, processen tager cirka 15-20 minutter. Jeg har en høj smertefejl, så jeg sletter mig selv og der er ingen problemer, smerter, brændende fornemmelser, allergier og lignende. Alt er sterilt. Korrekt forberedelse til fjernelse af hår fra kroppen er vigtigt: Først og fremmest skal du dampe med varmt brusebad, for eksempel skrubbe din hud uden olier, tør grundigt tør din hud og påfør klorhexidin eller præ-depileringsmidler, talkum, og du er klar til proceduren.

Jeg brugte også filmvoks og flydende voks med striber, jeg synes det ikke er nødvendigt at sige, at striberne er en udførelse, og mange handlinger er endnu ikke stoppet, det er meget problematisk at vende tricket, jeg vil anbefale det i salonen. Filmvoks er en fremragende løsning, men for mig er det mere smertefuldt shugaring. Fordi det ikke er plastik og tårer håret og tager fat på hudoverfladen, fjerner den rent uden tvivl. Sommetider er huden irriteret efter den. Lugten er meget skarp, kemisk, selv hovedet kan smerte. Unaturlig.

Af den måde, efter seks måneders regelmæssig brug, kom jeg til den konklusion, at hårene begyndte at vokse tyndere, og tætheden blev reduceret med sikkerhed!

Indsæt fra Start Epil er meget overkommelig, du kan købe den i enhver professionel butik til saloner. Til en pris er det super rentabelt, fordi det ikke er nok til privat brug, det er økonomisk brugt. Banker nok i lang tid. Der er ingen allergi, irritation eller rødme. Vaskes let af, varig effekt og mindre mærkbar smertefuld virkning på huden. Tak START EPIL for vidunderlig pasta!

. En vigtig afklaring er, at det er tydeligt i mikrobølgeovnen, hvor meget der er angivet, præcis 10 sekunder og ikke et halvt minut, da jeg automatisk pressede og gik på toilettet, en halv kande under halen, vi har brug for en ny pasta, egenskaberne går tabt, pastaen bliver til en sukkerflydende fraktion, og halvdelen bliver som en sten, så følg vejledningen klart !!

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt

År 2 Jeg havde en god voksning. Så hørte hun om nyheden (i vores by) af spa depilation-Shugaring!

Der var mange meninger, selvfølgelig var der negative anmeldelser (men de begrundede sig ikke selv, da jeg begyndte at bruge denne procedure)

Jeg studerede i et firma, der er en repræsentant for denne pasta.

Jeg kunne godt lide det faktum, at denne pasta ikke forårsager allergier.

Proceduren er mindre smertefuld og effekten varer i meget lang tid.

Et andet meget stort plus er, at håret ikke vokser i bagefter.

Det er netop tæt pasta, der er meget bedre for mig personligt, under proceduren bliver mine fingre varme og hvis pastaen er mindre tæt, smelter den meget hurtigt, og strømmen er større.

Og solid, når det justerer sig til kroppens temperatur, gør et elegant job af sin opgave og bryder ikke hårene.

En anden fordel er, at det helt fjerner hår, selv de korteste.

God til hårdt hår.

Senere mødte jeg ofte andre pasta, men denne var bedre, for mig var der ikke personligt.

Hvis det er køligt, så sætter jeg krukken i varmt vand, det blev blødere, om sommeren med hende ingen problemer overhovedet.

for dem der har kolde hænder. Det er bedre ikke at torturere dig selv, tag en blød. Forresten kan de blandes til en passende tæthed for dig)

 • Klassisk naturlig sammensætning
 • prisen
 • bekvem emballage
 • Jeg vil gerne have mere lydstyrke

Jeg købte en sukkercaramel til hjemmebrug, Start Epil, i en butik, hvor der sælges professionel hårdhedsskønhed Aravia, og jeg anser det for nødvendigt at dele min feedback med alle fans af orientalske hårfjerningsteknikker. En pæn krukke med en skala, gennemsigtig - synlig ravfarve og tykk pastaekonsistens. Skruehætte. Emballagen i sig selv indebærer evnen til at opvarme slammet i mikrobølgeovnen og varmt vand. Men jeg bliver ikke varm, kølig klump bedre.

En lille del af mos er ret let, og så snart klæbrigheden er væk og en klump rullet op, begyndte jeg at behandle benene (efter at have forarbejdet dem med lotion og talkumpulver er det vigtigt).

Smørret en tykk masse mod væksten af ​​håret, skarpt fjernet ved vækst. Jeg er vant til det - jeg gør det hurtigt og praktisk uden smerte. Næsten alle hår fjernes straks. Hvis det sker at sidde fast (det sker, hvis der er lidt talkum eller ikke at strække huden), er pastaen let afvasket med vand og en våd svamp.

Jeg tror, ​​at denne masse på 300 gram vil være nok til 8-9 gange, hvis du hærger arme, ben og armhuler.

Fra erfaring, hvis klumpen begynder at holde hårdt, fortsæt ikke med at behandle dem, kan hæmatomer forekomme. Det er bedre at tage en ny, og at gennembore din hud og fingre. Resultatet er altid godt. Og håret vil ikke vare i lang tid, og huden er ren og glat, den tørrer ikke, hvor den bliver rød, den vender hurtigt igen til normal.

 • billigt
 • er tilgængelig
 • komfortabelt
 • økonomisk
 • uden at forlade huset.

Ligesom mange piger, der elsker sig selv, forsøger jeg at passe på mig selv og være særlig opmærksom på fjernelse af uønskede hår i benene og bikiniområdet. En regelmæssig barbermaskine forårsager kun irritation, og hårvækst begynder på den anden dag, mens de er for stive, der ligner svinekødsbørster. Hvad angår ture til salonen er det for det første dyrt, og for det andet tager det tilstrækkelig tid. Derfor fandt jeg en enkel og billig måde at slippe af med ubrugelig vegetation. Sukkerpasta Start Epil ligesom intet andet bare for at hylle copes med den mission, der er betroet den. Anvendelsesmåden er klar for alle: Om nødvendigt opvarmes ovennævnte middel lidt, ruller ind i en lille kugle og spredes, lad os sige langs benet, mens du godt tager fat på alle uønskede hår, fjernes derefter i en skarp bevægelse og så videre indtil hele overfladen af ​​huden Gorny. Effekten varer op til 10-14 dage.

Min-Krem

kosmetik fra A til Z

Cosmetics Arabia anmeldelser skønhedseksperter

Royal omsorg for hænder og negle Aravia professionel

Shugaring ol inklusive hjemme med Aravia! 6 produkter, der passer til lige nybegyndere

1. Indsæt til shugaring Aravia "Universal" Start Epil.

2. Talc uden duftstoffer og kemiske tilsætningsstoffer Aravia Professional.

3. Creme restaurering af Aravia Start Epil.

4. Lotion før depilering Aravia Start Epil.

5. Lotion "2 1" efter shugaring mod indgroet hår og langsom vækst

6. Termisk vand efter depilering Aravia Start Epil.

Og nogle konklusioner om home shugaring, for dem der stadig tvivler.

Ansigtsmasker fra professionel kosmetik Aravia

Aravia Professional "Callus Remover" - Gelblødgøring fra majs Callus Remover

Aravia Professional kosmetik: produkt anmeldelser

Den indenlandske kosmetiske virksomhed "Arabien" er kendt for den russiske forbruger. På markedet for produkter til ansigt og krop tilbyder det professionelle produkter, der er meget populære hos kunderne.

Vigtigste arbejdsområder

Historien om Aravia Professional begyndte i 2003. Men arbejdet med specialister på udvikling af produkter beregnet til depilation procedure begyndte tre år tidligere. Det er værd at bemærke, at denne manipulation på det tidspunkt ikke var så smertefri og behagelig på grund af brugen af ​​en voksmetode til fjernelse af uønskede hår.

Men selskabet "Arabia" gik videre. Hun introducerede konstant den nyeste teknologi, takket være hvilken epilering der blev muligt ved hjælp af sukkerpasta og karamel. Derudover var produktsortimentet underlagt konstant opdatering, og i dag er der to retninger på det kosmetiske marked under mærket Aravia Professional. Hvad omfatter de?

1. Professionelle kosmetiske midler beregnet til skønhedssaloner, som omfatter:

- Shugaring, eller komplekse system til SPA-depilation ved hjælp af sukkerpasta. Inkluderet er kosmetik til fremstilling og rensning af huden. Desuden i denne linje er en række af sukker pasta, beregnet til shugaring procedurer, samt creme, gør det muligt at udføre hudpleje efter hårfjerning. I sortimentet af professionelle produkter fra firmaet "Arabien" er de midler, hvorpå de udfører proceduren for paraffinbehandling. Disse er forskellige typer kosmetiske paraffiner, såvel som kold paraffin creme og nogle hudplejeprodukter.

2. Kosmetiske produkter, der er beregnet til hjemmeskæringsproceduren.

Et ægte gennembrud var fremkomsten af ​​en ny linje af Arabien - Start Epil. I denne retning er der alle værktøjer fra den professionelle linje, men beregnet til brug derhjemme.

Og i dag er selskabet løbende ved at forbedre sine produkter og realisere det på det kosmetiske marked i Rusland og i SNG-landene. Derudover yder specialisterne i særlige træningscentre professionel træning i shugaring.

Sammensætningen af ​​kosmetik

Alle produkter fra firmaet Aravia Professional, som kan læses som regel kun positive, laves i overensstemmelse med de opskrifter, der er udviklet i det videnskabelige laboratorium, der er ejet af mærket. På samme tid i sammensætningen af ​​kosmetik er kun naturlige ingredienser.

De produceres og forarbejdes af de mest kendte virksomheder, der leverer naturlige råvarer.

Unikke formler af et kvalitetsprodukt produceret af virksomheden omfatter:

- aktive naturlige ingredienser, der er afledt af æteriske olier og planteekstrakter;
- mineraler og vitaminer
- aminosyrer.

Alle disse ingredienser kompletterer hinanden perfekt, samtidig med at der ydes forsigtig hudpleje.

Virksomhedens produkter Aravia Professional anmeldelser fortjener som et højkvalitets og meget effektivt produkt. Og dette bekræftes ikke kun af mange års erfaring i brugen af ​​denne kosmetik af specialister fra professionelle skønhedssaloner, men også ved tests udført i videnskabelige og kliniske centre.

Ud over dets effektivitet er de produkter, der fremstilles af Arabia, sikre og hygiejniske. Alle af dem har overensstemmelseserklæringer og kvalitetscertifikater.

produktion

Det er ikke tilfældigt, at de brugere, der brugte Aravia Professional kosmetik til ansigt og kropspleje, giver feedback om det som et højkvalitets og meget effektivt produkt. Sådanne høje takster sikres ved brandets egen produktion, der anvender det mest moderne udstyr til bestilling fra førende firmaer i Tyskland, Schweiz, Italien, Frankrig og Rusland. Det er de nyeste højteknologiske enheder, der i mange henseender giver den højeste kvalitet af kosmetik fremstillet af virksomheden. Desuden starter produktionscyklussen ikke uden kontrol af den tekniske kvalitetskontrol afdeling af de anvendte råvarer. Det kontrolleres for at overholde alle nødvendige standarder og i slutproduktionsfasen, da produkterne er klar.

Shugaring

Dette er en universel og stadig mere populær procedure, der muliggør depilation. Til gennemførelse skabte Aravia Professional-selskabet sukkerpasta. Anmeldelser af dette produkt bekræfter dets 100% hypoallergenic. Og det er ikke tilfældigt. Denne kosmetiske produkt har trods alt kun en naturlig sammensætning.

Dens opskrift omfatter fructose, glucose og vand. En meget blød og smertefri afskalning udføres ved hjælp af dette værktøj fra Aravia Professional.

Ekspertanmeldelser bekræfter, at sukkerpasta er i stand til at trænge ind i hårsækkenes mund og for at sikre forsigtig udtørring. Samtidig bliver huden ikke kun perfekt glat, men også hydreret. Med brugen af ​​sukkerpasta fra firmaet Aravia Professional modtager shugaring feedback som en procedure, hvis virkning varer op til fire uger.

Depilation produkter

Den professionelle linje fra Arabia selskabet til en shugaring omfatter tre grupper af kosmetiske produkter. De er beregnet til manipulationer før, under og efter. Denne brug gør det muligt for dem at forberede huden godt. På grund af dette bliver hårene langt mere effektivt fanget af sukkerpasta, og depileringsprocessen ledsages af minimal smerte. Derudover modtager Aravia Professional desuden anmeldelser på grund af dets evne til helt at fjerne de storslåede follikler. Mod indgroede hår er shugaring en fremragende forebyggende foranstaltning. Efter alt, med deres fuldstændige fjernelse, er der ingen sandsynlighed for brud og indvækst i huden. Problemet, der bekymrer mange kvinder og mænd, som også kosmetologer lægger særlig vægt på, er løst.

Midler, der anvendes efter sukkerpasta, fugtiger huden helt og bidrager til hurtig genopretning. Overvej hver af disse grupper af produkter mere detaljeret.

Lotion spray

I den første fase af shugaring, hvis navn i Arabias faglige sprog lyder som en pre-epil, udføres der direkte forberedelse til proceduren. Den omhyggelige implementering er meget vigtig for behagelig hårfjerning, hvilket gør det muligt at ikke beskadige huden.

På nuværende tidspunkt tilbyder virksomheden sine kunder at bruge lotionsprayen. Ifølge vurderinger fra dem, der brugte dette værktøj, slår det perfekt ud af huden. Ved dens konsistens ligner lotion almindeligt vand. I en lille mængde sprøjtes det på huden og gnides ind i det med lette massagebevægelser. Ifølge eksperter bør lotionen absorberes fuldstændigt. Tross alt bør shugaring kun udføres på tør hud. Under mærket producerede Aravia Professional sprøjter, der indeholdt mynte i sammensætningen. Ifølge forbrugerne giver sådanne værktøjer dig mulighed for at føle en behagelig chill og reducere smerte i løbet af proceduren.

krat

Dette værktøj bruges kun til forberedelse til shugaring kun efter behov eller på anmodning fra brugeren. Hvad gør skrubben? Dette værktøj fjerner dermis døde celler og gør huden glattere og glattere. Den skrubbe, som Arabien tilbyder, er meget delikat, hvilket gør det nemt at påføre det på huden. Mange brugere noterer imidlertid produktets behagelige og diskret aroma. For at forberede proceduren påføres en lille mængde skrub på huden med lette massagebevægelser. Fjern resten med en tør klud.

talkum

Ifølge nogle brugere kan shugaring proceduren udføres ved hjælp af konventionelle baby pulver. Eksperter fra Arabien anbefaler dog stadig brug af professionelle værktøjer, der er skabt af dem, herunder talkumpulver. Han bliver nødt til at fjerne overskydende fugt og olie fra overfladen af ​​huden. Dette sikrer det bedste kvalitet greb mellem håret og pastaen.

Værktøjet til proceduren

Sukkerpasta, designet til shugaring, takket være resultaterne af det fælles arbejde hos virksomhedens specialister med verdens førende kosmetologer, produceres i patroner. De bruges, når man bruger en kombination eller bandage teknik til at fjerne uønsket hår.

Patronen er udstyret med en rulle, på grund af hvilken Aravia Professional pasta er påført med et jævnt og tyndt lag. Tilbagemelding fra brugere og eksperter hævder, at i dette tilfælde bliver affileringsproceduren hurtigere og mere økonomisk.

Sortlisten over Arabia-mærket indeholder følgende:

- Sukkerpasta kaldet "honning". Den er designet til shugaring og har en meget blød tekstur, der perfekt fjerner alle typer hår, herunder pistol hår.

- Sukkerpasta "Naturlig". Den er også lukket i patroner og har en blød tekstur. Hovedformålet er at fjerne hårdt og kort hår.

Afhængig af procedurens teknik kan du vælge en blød eller hård pasta. Den første er god til bandage depilation. Teknikken til at udføre denne procedure ligner voksning. Når shugaring sukkerpasta dog ikke opvarmes. Ved hjælp af et værktøj i patronen påføres det mod hårets vækst og fjernes med polymerstrimler i retning af vækst. Ifølge forbrugerne fortjener effekten af ​​denne procedure alle ros.

Fast form af sukkerpasta anvendes til manuel depilering. Denne procedure udføres kun manuelt. Virksomheden Arabia tilbyder for dette produkt, som er i banker og er et homogent stof af ravfarve. Sådan sukkerpasta er så tyk at den kræver forudgående opvarmning (fortrinsvis i en mikrobølgeovn).

Et varmt middel anvendes mod hårvækst. Det fjernes derefter med en skarp bevægelse. Det er nødvendigt at overholde retningen af ​​hårvækst. Ifølge brugerens tilbagemelding er denne metode til at udføre shugaring ikke kun meget effektiv, men også meget økonomisk.

Kosmetisk vand

Den sidste fase af shugaring hedder Post-epil. Produkterne, der tilbydes af Arabien, giver ham mulighed for effektivt at klare hudirritation ved at desinficere de behandlede områder og passe dem.

Ifølge brugerens feedback er kosmetisk vand fantastisk til dette formål. Det er lukket i en beholder udstyret med en dispenser og spray. Alle manipulationer med det reduceres til at anvende produktet på en serviet, hvorefter huden gnides med den. Ifølge brugerens tilbagemeldinger svalker vandet de behandlede områder fremragende og fjerner de resterende pastapartikler perfekt. Volumenet af flasken er ret stor, og det varer lang tid.

Kosmetisk creme

Dette er et andet værktøj, der er inkluderet i Aravia Professional-linjen. Brugen af ​​kosmetisk creme fugtiger huden mest effektivt. Dette giver hende mulighed for at få et strålende og velplejet udseende. Kosmetisk creme tjener også til at forhindre indgroede hår.

Brugere noterer en bekvem dispenser til en beholder, hvor der er placeret en væske, hvilket gør det muligt at bruge værktøjet økonomisk og komfortabelt. Cremen selv har en tyk konsistens og er ret fedtholdig.

lotion

Virksomheden "Arabia" producerer et værktøj specielt designet til at bekæmpe indgroet hår. Denne lotion hjælper også med at bremse hårvæksten. Ifølge brugernes feedback er værktøjet meget effektivt.

Til peeling

En velplejet og smuk krop har altid været en kilde til stolthed og samtidig misundelse. Trods alt har ikke mange mennesker mulighed for at tildele midler til at besøge professionelle skønhedssaloner.

Arabia-selskabet hjælper med at løse dette problem og tilbyder skrælninger, som du kan tage vare på i kroppen. En af dem er Aravia Lactica exfoliate gel. Den indeholder vand og mælkesyre og anvendes i procedurer for korrektion og kosmetisk pleje til problematisk olieagtig samt følsom hud, der er tilbøjelig til tørhed. Gelen hjælper med at aktivere processen med regenerering af epidermale celler, forbedrer vævsmikrocirkulationen, fremmer syntesen af ​​glycosaminoglycaner og kollagen i huden.

Hvilket mærke af Aravia Professional får mælkesyre peeling anmeldelser? Brugere noterer sig den fremragende fugtgivende virkning af gelen, som desuden fremmer helbredelse af acne mærker og ar, lyser pigmentpletter og fregner og behandler også acne.

Udviklet af firmaets specialister, Aravia Professional enzymskrælning. Anmeldelser af dette værktøj bekræfter effekten af ​​dyb rensning. Cremen, som indeholder papaya, perfekt og samtidig renser huden forsigtigt fra sebum, sved og proteinrester. Denne Aravia Professional ansigtsbehandling er velegnet. Ekspertanmeldelser bekræfter, at dette giver en regenererende, antiinflammatorisk og depigmenterende effekt. Cream-peeling fra Arabia selskab hjælper med at eliminere hyperkeratose og forbereder huden til intensiv pleje.

Til ansigt

Ophold i årene unge og smukke vil give den rigtige hudpleje. Hvad tilbyder Aravia Professional til ansigtet? Brugeranmeldelser hævder, at produkter fremstillet under dette mærke er gode til omfattende pleje. Deres brug gør det muligt at bevare hudens vitalitet for at bevare sin ungdom og sundhed. Skønhedsprodukter til ansigtet, der sælges under mærket Aravia Professional, giver dig mulighed for at eliminere følgende:

- forstyrrelser i talgkirtlen;
- tegn på udmattelse
- alder pletter, acne og acne;
- forstørrede porer;
- markeret hyperkeratose
- forskellige aldersproblemer.

Disse kosmetik er baseret på unikke opskrifter med omhyggeligt udvalgte ingredienser. Deres brug opfylder alle nødvendige krav og er helt sikkert for helbredet.

Creme paraffin

Denne serie kosmetiske produkter beskytter huden perfekt mod frost og vind. Derudover modtager Aravia Professional paraffin creme anmeldelser som et behageligt produkt, der giver dig mulighed for at passe på dine fødder og hænder. Det bruges til intensiv ernæring af huden, hvilket giver en regenererende effekt.

Derudover fejrer brugerne den dejlige afslappende og beroligende effekt af cremen, som forsigtigt bryr sig ikke kun om hud af hænder og fødder. Dens anvendelse på neglene giver dig mulighed for at fjerne deres skrøbelighed og blødgør cuticle.

Depilatory pasta Aravia - shugaring mod epilatoren: hvem vinder? HVORDAN DU VÆLDER VÆLG DEN RESTE PASTA? Hvordan gør shugaring ret? Hvis pludselig pasta er bagt - hvorfor det sker og hvordan man kan fastsætte Æstetiske billeder og alt om proceduren shugaring - i tilbagekaldelsen.

Shugaring er kendt som en af ​​de mest populære måder at fjerne uønsket hår på, og passende pasta til sukkeraflejring er nu i området. Jeg valgte en mellemdensitetspasta fra Arabien til shugaring, og jeg vil fortælle dig alle fordele og ulemper ved en depilatory pasta. Hvilken pasta passer? Hvordan udføres proceduren? Om dette - i tilbagekaldelsen.

Depilatory pasta Aravia Tropical Review

Pris: 1600r

Volumen: 750g

Pasta Density: Medium

Hvor kan man købe: på hjemmesiden Aravia

En detaljeret liste over butikker, der viser dem på kortet, og adresserne på onlinebutikker, er meget praktiske.

Direkte Link: Medium Tropical Shugaring Paste

Beskrivelse:

Den mest populære sukkerpasta til medium shugaring er designet til manuel depileringsteknik til alle typer hår med en længde på 2-5 mm. Efterfølgende epileringsprocedurer er mindre smertefulde og vil kræve mindre og mindre.

Håret bliver tyndere og lyse. Hårdiameter reduceres med 50%. Beskadiger ikke levende hudceller, og fjern kun kåber og hår.

Udnævnelse: Til alle typer hår

Depilationszoner: alle zoner

Driftstilstand: Produktets arbejdstemperatur er 37-40 ° С

Depilationsteknik: manuel

Sådan bruges: Forvarm sukkerpastaen til 37-40 ° C i en dåse voks eller mikrobølgeovn uden at åbne krukken. Tag den krævede mængde sukkerpasta fra dåsen og applicer på huden mod hårvækst. Fjern ved hårvækst.

Sukkerpasta til depilering Aravia

Ingredienser:

Sukkerpasta til depilering Aravia sammensætning

glucose, fructose, vand.

Fremragende og helt naturlig sammensætning.

Så jeg valgte pastaen med medium densitet og så endda på det tætte, og jeg synes, at det var nødvendigt at tage det. Selvom Tropical Pasta viste sig at være vidunderlig i sidste ende, men for dens anvendelse måtte jeg komponere og genkalde måder i løbet af stykket.

Lad os starte med emballagen. Stor sød krukke med skruehætte:

Depilation Paste Aravia Tropical Review Sugar Depilation Paste Aravia

Pastaen er beskyttet af en tæt foliemembran:

Sukkerpasta til depilering Aravia

Og oven på membranen - en lille bog-krybbe med en beskrivelse af proceduren og midler til shugaring:

Sukkerpasta til depilering af Aravia Sukkerpasta til depilering af Aravia

Meget flot og praktisk, du kan opdatere i hukommelsen nogle øjeblikke af proceduren.

Inde i bankerne gennemsigtig pasta til depilation:

Sugar Depilation Review

Konsistens - Middeltæthed. Hvis du vipper glasset - det vil ikke hælde, men til røret er sukkerpastaen blød nok.

Sugar Depilation Review

Jeg forventede, at jeg på en eller anden måde skulle varme op pastaen før proceduren, men til sidst ringede jeg roligt med min hånd.

Shugaring indsæt Aravia Review

For mig er pastaen meget blød. Seriøst. Jeg læste om det i de næste anmeldelser, men forestillede mig ikke.

Depilatory pasta Aravia Tropical Review

Shugaring indsæt Aravia Review

Jeg har et varmt værelse, varme hænder, og jeg har brug for en tykkere konsistens. Og jeg ville endda tage den mest tætte pasta, men af ​​en eller anden grund blev jeg rådgivet imod det.

Derfor er det logisk, at når jeg forsøgte at rive i løbet af få sekunder, blev pastaen noget klistret, og jeg måtte skrabe det fra min hud, fingre og omgivende genstande: /

Og jeg har erfaring med at håndtere pasta, og jeg gør alt hurtigt nok.

Proceduren for shugaring er som følger:

2. Rensnings Lotion

3. Talc på huden

5. Care efter shugaring

Ærligt?

Da jeg gjorde alt i henhold til programmet - fik jeg fuldstændig nonsens.

Pastaen holdt sig ikke, hårene klæbte ikke, og derfor var det nødvendigt at behandle det samme område flere gange, hvilket er uønsket.

Talc var ikke nok (og jeg forsøgte mere pulver og endda gennemsigtigt pulver). Stykker af pasta fløj i papirkurven en efter en.

Når pastaen begyndte at holde fast normalt - det var nok til et par gange, så siddede det fast.

Hvad gjorde jeg?

Jeg tog og vaskede alt, tørrede min hud tørt. Jeg huskede, at jeg havde læst om shugaring med en spatel (?) For længe siden. Jeg havde et træ til rådighed, der fulgte med et skrubbsæt.

Shugaring indsæt Aravia Review

Nå for første gang i mit liv begyndte jeg at gøre shugaring med en spatel. Og det gik pludselig forkert!

Shugaring pasta Aravia Review Indsæt til depilation Aravia Tropical anmeldelse

Hvorfor talc ikke fungerede på mig - jeg har ingen idé. I teorien anvendes talkum for ikke at skade huden, når du river et stykke pasta ud.

Men på mig og en pasta klarte bare fint.

Jeg søger imod hårets vækst og fjerner pastaen - på væksten. Sørg for at bevæge sig parallelt med huden, ikke op.

Og i forskellige områder er retningen af ​​hårvækst anderledes. For eksempel kan man se på den rigtige applikation på 2 billeder:

Depilatory pasta Aravia Tropical Review

Sukkerpasta til depilering Aravia

Ved hjælp af et stykke pasta behandlede jeg benene ved hjælp af en anden - et bikiniområde. Uden bedøvelse! Sig selv! For mig er det nonsens.

For eksempel kunne jeg bruge epilatoren (på mine fødder!) Om få sekunder, hvorefter jeg smed det i det fjerne hjørne - det var så smertefuldt.

Jeg forsøgte også at behandle armhulerne, men jeg skreg samtidig med Mel Gibson i filmen "What Women Want", så jeg sætter sagen til side for senere: D

Aravia indsætter farve under proceduren

Hvordan slippe af med klæbrig pasta?

Pasta fast, hvorfor? Der kan være flere grunde, men de vigtigste er:

1. Tætheden af ​​pastaen er ikke helt korrekt.

2. Temperatur og fugtighed i huden og / eller luften er ændret.

3. Du har holdt pastaen på huden længere end nødvendigt.

Selvfølgelig kan pastaen simpelthen vaskes af. Men det er hurtigere og enklere at påføre frisk eller hårdere pasta på toppen af ​​pinden, hvis nogen, og fjern den med den sædvanlige bevægelse til depilation. Jeg vil vise ansøgningsprocessen på billedet:

Sådan fjernes fastpakkede limpasta. Sådan fjernes fastpakkede limpasta

En dag efter proceduren brugte jeg en speciel creme fra Arabien med syrer - det er nødvendigt, så hårene ikke vokser.

Til samme formål har jeg også syreafskalning, men hidtil har jeg ikke været praktisk til det som sådan - virkningen af ​​cremen er ganske nok.

Jeg bruger jævnligt både creme og peeling som en sur hudpleje til ansigtet - syrer har en gavnlig virkning på huden, der er udsat for betændelse og udslæt, og peeling hjælper også med at udjævne farven og hudtekstur og fjerne døde celler.

I øjeblikket har Arabien en særlig linje af ansigtsplejeprodukter.

Så hvordan vælger du pasta?

Først og fremmest bør du omhyggeligt læse anbefalingerne på webstedet. Egenskaber af pastaer er meget godt malet, efter min mening. Jeg tror, ​​at den hårdeste pasta passer mig mere til håndskalering.

Billeder af kataloget Aravia

Billeder af kataloget Aravia

På den anden side kan hænderne blive trætte af en meget tæt pasta

Traditionelt anvendes tættere pastaer til stivere og tykkere hår; til varme hænder og varme værelser. Softer pastaer - til tynde og bløde hår; til kølige hænder og værelser.

For mig er fordelene ved Aravia medium density pasta som følger:

✔ Intet behov for at varme og blødgøre

✔ Næsten ingen grund til at ælte

✔ Når du bruger en spatel, er resultatet simpelthen fremragende.

Med alt dette vil jeg bemærke, at når temperaturen i rummet er noget lavere, kan jeg bruge pastaen uden hjælp af en spatel i manuel teknik.

Og processen går på samme måde uden at holde fast.

✔ Ekstremt økonomisk forbrug. Meget meget Du forstår ja - et stykke ikke for stort var nok til mine ben.

Af hensyn til retfærdighed vil jeg sige, at jeg forarbejdede det meste skinn, da ovenover vokser fluffen, og der for at fjerne hår hurtigt.

✔ Huden er glat og behagelig.

✔ Pasta er den mest forskellige i diameter hår.

✔ Jeg beskadiger ikke huden, selv uden talkum.

✔ Intet indgroet hår og irritation (sandsynligvis fordelene ved en særlig fløde)

Der er ingen ulemper som sådan, det eneste:

For mig var det umuligt at bruge denne pasta til manuel (manuel) shugaring.

Hvis du har et køligere rum, kan kold hænder - pasta passer godt til den manuelle metode.

Hvordan ser processen med shugaring ud i sidste ende?

1. Skrub og rense huden - dette er noget, der ikke bør forsømmes før proceduren.

2. Næste - Jeg tørrer huden tør og begynder proceduren. For at fjerne overskydende vand fra huden og for at beskytte mod overdreven klæbning af pastaen - brug talkum. Men denne metode var ikke særlig nyttig for mig.

3. En dag efter depilationen anvender jeg Aravia syre lotion på huden. Vær opmærksom på, at både depilation og syrer øger hudens lysfølsomhed - det vil sige solbrændinger og garvning bør forsinkes i flere dage.

4. Under pausen mellem behandlinger vil jeg helt sikkert bruge skrubbe - det hjælper også med at forhindre indgroede hår. I princippet bruger jeg allerede denne skrubbe, så hård vaskeklud, og jeg behøvede ikke at vænne mig til dette punkt :)

resultat:

✔ Glat og meget behageligt for berøringshuden.

✔ Håret virker ikke længe nok.

✔ Hver gang de virkelig bliver mindre, og de selv - tyndere.

✔ Ingen irritation og blå mærker.

✔ Intet indgroet hår. Men her er pleje efter depilering vigtig.

Arabien lover at

Pastaen beskadiger ikke levende hudceller og fjerner kun kåt skalaer og hår.

Og det er sandt - pasta gør ikke ondt, ingen blå mærker efter shugaring, huden er glat og behagelig.

Generelt kunne jeg virkelig lide pastaen, og det glæder mig, at jeg fangede netop denne slags.

Og lad os antage - bikini-området, ben, og delvist: D armhuler - uanset hvor meget jeg har givet i kabinen? Og for det ene program jeg brugte nogle meget spormængder af pasta, selv om vi betragter det første mislykkede forsøg.

Så jeg kan godt lide den tropiske pasta fra Aravia, hvor du ikke ser :)

Sukkerpasta til depilering Aravia

Det er alt, jeg ønskede at fortælle dig i denne anmeldelse, hvis du har spørgsmål, kan du spørge dem i kommentarerne :)

Jeg vil også være glad for at se dig i mine andre anmeldelser.

Jeg håber, at anmeldelsen var nyttigt for dig, tak for din opmærksomhed! )

Kan jeg barbere et bikiniområde med en barberkniv?

Kids spil med barberkrem