Sukkerpasta til shugaring: Hvordan vælger du det rigtige

Shugaring blev populær, bar næppe op. En simpel opskrift, tilgængelige ingredienser og som en bivirkning, forsinket hårvækst - hvad mere kan du bede om? Men faktisk er madlavning af pasta langt fra at være så let - det er meget hurtigere og lettere at købe færdige Først da opstår det logiske spørgsmål om hvilke kriterier der skal vælges.

Hvad er shugaring pasta

Pasta til shugaring kaldet karamelmasse, svejset efter en speciel teknologi. De vigtigste ingredienser i sammensætningen af ​​alle tre: sukker, vand og citronsaft. Men ganske ofte tilføjes forskellige naturlige komponenter til massen, for eksempel at erstatte en del af sukker med melasse, fructose, honning eller saccharose. For at give karamel yderligere egenskaber, brug æteriske olier og planteekstrakter. Nogle af dem er rettet mod fugtgivende og pleje, andre lindrer irriteret hud, mens andre sænker hårvæksten.

Og hvad der ikke skal være i sammensætningen, er forskellige konserveringsmidler og smagsstoffer: En vellavet pasta, selv uden dem, kan opbevares i mindst et år under alle forhold. Så højst sandsynligt er et sådant dårligt produkt oprindeligt skjult bag sådanne additiver, og det er bedre at afholde sig fra at købe dem.

Farven på pastaen skal være fra lys karamel til rav, ellers indeholder det højst sandsynlighed farvestoffer, konserveringsmidler eller andre uønskede tilsætningsstoffer.

Sådan vælges en pasta til shugaring

Det er svært at argumentere for, at evnen til at vælge en sukkermasse til depilation kommer med erfaring. Men du bør stadig vide, at pastaen er opdelt i typer afhængigt af konsistensen:

 • Blød. Det bør ikke være flydende, men mildt: det er let at varme op i dine hænder, rulle ind i bolde og fordeles over huden. Hyppigst anvendt på store områder (ben, mave, hænder), egnet til både bandage og manuel applikationsteknik. Før brug er det normalt lidt opvarmet i vandbad eller i håndfladerne.
 • Gennemsnitlige. En universel mulighed, der anvendes i de fleste områder: fra uønsket ansigtshår til fødder. Ideel til begyndere, der beslutter at beherske den manuelle teknik, og dem, der søger en shugaring på jagt efter deres metode til depilation. Copes med tynde og moderat stive hår.
 • Tyk. Ikke mindre universalpasta anvendes uden hjælp af strimler og passer til enhver del af huden.
 • Især tæt. Ikke egnet til personer med kolde hænder: Det vil være ubelejligt for dem at arbejde med en sådan pasta. Men samtidig er det en fremragende løsning til groft mørkt hår i følsomme områder.

Shugaring pasta er opdelt i typer afhængig af densiteten

Hvilken slags pasta passer til en nybegynder

Eksperter anbefaler ikke at stoppe din opmærksomhed på samme mærke og tætheden af ​​pastaen. Og absolut ikke værd at købe store mærke krukker med en vægt på mere end 1 kg. Pludselig er karamellen ikke egnet til at arbejde med dit hår, hvad så med de resterende sukkermasse? Sammensætningen af ​​nogle giver naturligvis dem mulighed for at blive anvendt i fødevarer uden konsekvenser, men sådan en "delikatesse" er stadig meget tvivlsom.

Nogle producenter fremstiller speciel pasta "til begyndere"

For begyndere er det bedst at købe noget dokumenteret og velbevist. For eksempel klæber Gloria eller Aravia til hjemmebrug: Disse mærker er af høj kvalitet og kan ikke skuffes, hvis du udfører proceduren for første gang. Hvis det i fremtiden - at ty til shugaring regelmæssigt, er det tilrådeligt at købe to typer karamel fra et mærke på én gang: blød og tæt. Det vil være muligt at eksperimentere frit med pastaer med forskellig konsistens ved blanding, indtil resultatet af ansøgningen er tilfredsstillende.

En anden detalje, der er lige så vigtigt for en nybegynder, er applikationsteknikken. Den valgte pasta skal overholde den: Sørg for at tjekke med en konsulent, før du køber eller kigger på pakken for at få oplysninger om, hvilken type sukker der anvendes til. Og inden du vælger, skal du beslutte, om du vil fjerne hår ved hjælp af bandestrimler, smurt med pasta eller rullende kugler med dine hænder. Hver metode har sine fordele og ulemper:

 • Bandagemetoden forfører med sin enkelhed og er ideel til begyndere. Den eneste ulempe er, at proceduren kan blive en "snavset", der forpurrer alt sammen med en sød blanding.

Bandage metode shugaring udført ved hjælp af papir eller stof strimler

Manuel shugaring passer til dem, der brugte lignende teknikker til hot wax applikation.

Hvordan vælges ved tæthed og struktur

Pasta varierer ikke kun af producenter, men også af tæthed, hvis valg afhænger direkte af tre temperaturer:

 • lokaler;
 • Mesterens hænder gør proceduren;
 • en del af udsmidningen af ​​kroppen.

Jo højere hver af disse parametre, jo tykkere pastaen skal anvendes. Ellers kan arbejdsmaterialet ophøre med at udføre sine funktioner, men det spredes ubrugeligt over huden. Også i dette tilfælde vil shugaring blive smertefuldt og efterlade blå mærker.

Video: typer sukkerpasta

Sådan vælges en pasta til forskellige zoner og hårtyper

Mange producenter opretter en hel række forskellige sukkerpastaer under hensyntagen til det behandlede område. Og for at vælge en passende masse, behøver du bare nøje at se på etiketten. Men stadig ikke alle kan finde de nødvendige oplysninger.

Til bikini-zonen anvendes sædvanligvis tykk pasta.

For områder, hvor hudtemperaturen er højere, er det værd at tage en tæt masse, mens det for kølige fødder er valget af en blød pasta, der er ideel.

På samme måde, men med en fejl på strukturen, er situationen med typen af ​​hår. Lys er normalt tynde, så de er meget lettere at fjerne. Brug derfor en blød tekstur til hænderne, hvis hårene er mørke - mellemstore. Men sort og tykk væskemasse kan ikke gribe, så brunetter, det er ønskeligt at erhverve en tykkere pasta til shugaring.

Hvis håret på dine hænder er mørkt, vil medietæthedspasta hjælpe med at fjerne dem.

Shugaring Paste Companies

Ikke alle har tid, mulighed og ønske om at engagere sig i forberedelsen af ​​sukkermasse til depilering derhjemme. Det er meget mere bekvemt at købe færdiglavet pasta i butikken: du behøver ikke bruge tid ved ovnen, og den har længere holdbarhed. Det er kun for at finde ud af, hvilke mærker du skal være opmærksom på i første omgang.

Aravia

Aravia er en indenlandsk producent, under hvis navn forskellige hudplejemidler produceres. Han omgåede ikke shugaringpastaen. På hylderne i kosmetiske butikker kan du straks finde to produktlinjer designet til at bekæmpe overskydende vegetation.

Aravia producerer to pasta linjer på en gang: bruges i salonerne Professionel og begynderorienteret Start Epil

Blandt andet er der muligheder for både bandage teknologi og manual. For at arbejde med strimler producerer Aravia pasta i bekvemme pakker repræsenteret af specielle rullerpatroner. Håndlavede shugaring elskere kan købe standard krukker.

For elskere af bandage-teknologi lancerer Aravia karamel i patroner.

Måske er den eneste ulempe ved et bestemt firma, at prisen på en lille patron på grund af komponenternes naturlighed og produktets høje kvalitet kan være høj. I gennemsnit omkring 150-300 rubler pr. 100 gram pasta. Selvom priserne på Aravia Professional-linjen er lavere, er det kun fornuftigt at købe det kun, hvis du har mestret shugaring.

Gloria

Gloria er en russisk producent. Kvaliteten af ​​pastaen er ikke ringere end Aravia, men samtidig er værdien meget tilgængelig for forbrugerne. Sammensætningen indeholder kun naturlige ingredienser: sukker, honning, æteriske olier og andre. En ejendommelig "højdepunkt" er indholdet af mentol i blandingen, som desuden afkøler huden, lindrer smerte under proceduren.

Gloria producerer et komplet sæt produkter til shugaring, der spænder fra flere typer sukkerpasta og slutter med plejeprodukter før og efter proceduren.

Virksomhedens produkter kan kaldes universelle: det er lige så velegnet til nybegyndere og fagfolk. På hylderne kan du finde 5 forskellige typer pasta:

Tilstedeværelsen af ​​den første og femte art i serien er kendetegnet ved mærket. Men der er en anden, for nogle der er et stort plus: Gloria har ikke frataget en stærk halvdel af menneskeheden, fyringspasta til mandlige shugaring.

Ikke alle karamelfirmaer kan prale af at have pasta til mænd i linjen.

Omkostningerne afhænger af emballagens omfang. Den mindste krukke vejer 330 g og koster 500-700 p., Mens den største (1,5 kg) vejer 1200-1500 p. Men muligheden for mænd vil koste 200-500 p. dyrere.

Cannaan

På trods af at pastaen fra den israelske firma Cannaan primært anvendes af fagfolk i skønhedssaloner, er den også velegnet til hjemmetablering. Men det er stadig bedre at erhverve det for dem, der allerede har formået at gøre sig bekendt med shugaring, ikke kun i teori, men også i praksis.

Cannaan sukkerpasta er ikke egnet til begyndere, men for erfarne er det et effektivt værktøj til fjernelse af håret hjemme.

Pastaen er repræsenteret af flere sorter, som, som de andre, skelnes af deres tæthed:

Dens kvalitet og effektivitet er blevet bevist af mange kosmetologer, ellers kunne det simpelthen ikke være blevet en af ​​de mest anvendte i saloner. Men denne pasta har en betydelig ulempe, som dækker et stort antal fordele: omkostninger. Ligesom effektivitet er den på et fagligt niveau, og den gennemsnitlige kvinde kan simpelthen ikke være "at smage". For en krukke pasta ca. 300 g bliver nødt til at betale mindst tusind og prisen på den største (3 kg) - ca. 5 tons. P.

Riviere sucree

Mærket Riviere Sucree, som blev opført i Frankrig tilbage i 2001, er placeret som en af ​​dem, der kun bruger naturlige og sunde ingredienser. Denne kendsgerning kombineret med den høje kvalitet og allergivenlige produkt påvirker væsentligt prisen - billig shugaringpasta fra dette firma kan ikke kaldes. Men de er ikke så dyre som Cannaan: 5 kg færdiglavet pasta koster omkring 3.500-5.000 rubler.

I modsætning til de fleste pastaer indeholder Riviere Sucree ikke honning og er allergivenlig.

Det er bemærkelsesværdigt, at basisen for sukkerblandingen består af citronsaft og fructose, "duetten", som ikke kun giver mulighed for at klare hårene kvalitativt, men også forsinker deres vækst med regelmæssig brug. Pastaen indeholder huden beroligende og fugtgivende ingredienser og har en blød afskalning. Karamel er repræsenteret af tre typer:

Saona

Pasta til shugaring Fransk producent Saona flere gange blev vinder af internationale udstillinger af skønhed. Det adskiller sig fra andre i ret flydende cremet tekstur og fravær af smertefulde fornemmelser under proceduren. Det er derfor velegnet til både følsom hud og til depilation i dekkede og dybe bikiniområder.

Produkter til shugaring Saona giver dig mulighed for at glemme smerten under proceduren

Fordele ved Saona Pasta:

 • evnen til at fjerne hår på svært tilgængelige steder
 • let skylning med varmt vand;
 • ingen ubehagelige følelser under shugaring;
 • Velegnet til saloner og hjemmebrug.

Den gennemsnitlige pris for en stor krukke med et volumen på 1 kg er 1200 rubler. Relativt billig, i betragtning af at det varer lang tid.

Hvor længe kan du opbevare pasta

Holdbarheden af ​​blandingen til shugaring afhænger af, om den er lavet af sig selv eller købt i en butik. Og hvis det i det andet tilfælde altid er muligt at se på krukken og finde den skattede dato, inden hvilken indholdet kan bruges, så er det med den første en smule vanskeligere.

Den officielle brugstid for den købte sukkerpasta er 2-3 år, mens det er ønskeligt at holde hjemmeækvivalenten i højst 4 dage. Men under de rette forhold kan du strække holdbarheden af ​​hjemmelavet karamel op til 1 år.

Bløde pastaer er gode, fordi de kan være i klare i lang tid. Dette er især praktisk for dem, der ikke er vant til at skynde sig eller bare lærer shugaring. Men levetiden af ​​den flydende pasta er stadig meget kortere end tæt. Så hvis du skal tilberede sukkerblanding til hårfjerning på egen hånd og i fremtiden, gør dens konsistens tykkere.

Hvordan forlænges levetiden af ​​pastaen

Kvinder forsøger normalt at lave denne mængde pasta for at kunne bruge det hele på én gang. Men det viser sig ofte, at det var kogt for meget. Og så gør næsten alle måske den mest almindelige fejl: de samler resten af ​​massen i en bold, som er pakket i polyethylen og skjult i køleskabet indtil næste gang. Men når han kommer, kan shugaring ikke gå så godt som den foregående procedure. Selv færdiglavet pasta, der købes i butikken, somme tider skuffer på forhånd: det begynder at ændre tekstur eller stratificere efter flere uger (måneder) af brug. Og hovedårsagen til disse problemer - delvis eller fuldstændig manglende overholdelse af opbevaringsreglerne.

Sukkerpasta skal opbevares i en beholder med låg, ikke i en pakke.

Så at massen til shugaring ikke mister sine egenskaber og ikke forringes, er det nok at følge kun tre parametre:

 • fugtighed;
 • pakningstæthed;
 • temperatur.

Pastaen adskiller sig, fordi den meget let absorberer fugt fra luften. Derfor bliver det flydende, spredes når det påføres og dårligt håndterer hovedopgaven - hårfjerning. Mere fugt truer fremkomsten af ​​det såkaldte sediment, når sukkerblandingen falder i to lag. Den eneste måde at undgå sådanne konsekvenser på er at bruge en forseglet krukke til opbevaring af pastaen. Det må ikke have huller, revner eller andre skader. Med øget fugtighed i rummet er det ønskeligt at "pakke" beholderen i flere lag af polyethylen. Dette vil helt sikkert hjælpe sukkerpastaen til at vare meget længere.

Det anbefales ikke at holde blandingen til shugaring i køleskabet, på trods af mange sådanne tips. Der vil hun hurtigt forringes. Samt fryse og optøning.

Den optimale opbevaringstemperatur for sukkermassen er fra 0 til 25-30 ° C. Men hun er ikke bange for opvarmning eller direkte sollys. Men det er værd at overveje, at det med en sådan langsigtet effekt vil ændre dens konsistens og blive for flydende.

Hvorfor pasta sugared nogle gange

Det er vigtigt at bemærke, at sukkerprodukt ikke er afhængig af opbevaringsforhold. Dette kan kun ske, hvis en uretfærdig producent er involveret i at bruge billige og ofte forkerte karamellavningsteknikker. Hjemme madlavning kan opskriften brydes, hvilket også medførte masseskader.

Når du forbereder shugaring pasta hjemme, skal du tilføje et minimum af sukker: det er bedre at erstatte en del af det med honning, så sandsynligheden for sukkerreduktion vil falde

Et produkt af ringe kvalitet indeholder overskydende fructose og glucose, som ved kontakt med fugt begynder at krystallisere, det vil sige sukkerarter i pastaen. Det er muligt at reducere intensiteten af ​​saccharificering af sådan karamel på grund af forsigtig forsegling af beholderen, hvori den opbevares. Så blandingen vil ikke kunne absorbere overskydende vand fra luften.

anmeldelser

En gang for to år siden kom jeg over en video på netværket om, hvordan man laver mad og bruger pasta derhjemme. Jeg blev interesseret, kogt (endda sket en gang fra tredje) og trak alt håret på mine ben og under min armhuler nøgne. Så blev noget for travlt, hun smed den færdige pasta sammen med beholderen og glemte denne procedure. To år senere kom en ide til mit rastløse hoved igen, men nu var jeg på vej mod en dyb bikini. Det var en eller anden måde pinligt at gå til salonen... Jeg forsøgte at lave mad igen, men det virkede ikke.

Møde med pasta Gloria skete i prof. kosmetik. Og ikke, at jeg har brug for nøjagtigt det. Hun var bare den eneste tætte pasta i området. Og til realisering af min ide har du brug for en tæt pasta. Volumen 300 ml, pris 600 rubler. Emballage - plastbeholder brun. Oplysninger fra producenten er forståelige, men utilstrækkelige. Konsistensen er tæt, farve er rav-gylden.

Selvfølgelig var den første pandekage klumpet - pastaen fastede uendeligt, mine hænder svedte af smerte og spænding, jeg måtte hele tiden løbe på toilettet - vask sticks og vask mine hænder. I alt tog det mig 7 bolde lidt mindre end en valnød. Og præcis 7 gange løb jeg for at vaske pastaen fra mine hænder og ikke kun. Jeg skiftede helt for at fjerne nul - jeg forlod en lille trekant ovenpå. Og du ved hvad jeg vil sige? Jeg ELSKEDE DET!

Sports_Mom

http://irecommend.ru/content/otzyv-diletanta-o-shugaringe-doma-glubokoe-bikini-s-pervogo-raza-za-15-chasa-i-ne-umerlazakh

Jeg forsøgte Maris pasta i foråret på intercharme. Før det arbejdede hun på Pandis og Arabien, og prøvede alle pasterne på markedet. Hvad er det her - det er overraskende, at det ikke behøver at varme, meget plastik konsistens, ligner i arbejde til Pandis. Et andet vigtigt punkt - det smelter ikke i processen, hvilket fører til en betydelig reduktion af forbruget. Hvis en bikini efter shugaring, laver jeg en dyb bikini i ét stykke (ca. 10-20 g.). Ben - Jeg tager et stykke på omkring tre valnødder, i færd med at arbejde, jeg tilføjer et nyt stykke frisk pasta "10" til arbejdspastaen, og jeg har nok til alle benene. Hænder - griber en bid. Benene gør "10", bikini og armhuler "20". "30" er mere tæt pasta, det fungerer godt på et bikiniområde om sommeren, når det er varmt og der ikke er klimaanlæg. Jeg arbejder med handsker og en spatel. Det er meget vigtigt, at der ikke er citronsyre i Maris pasta, jeg var meget overrasket, men det er den eneste pasta, hvor det ikke er. Jeg har mange allergiske klienter, så for mig er denne pasta meget velegnet. Et andet vigtigt punkt er, at pastaens pris er meget demokratisk, hvilket er gode nyheder!

Katrina M

http://beauty.net.ru/forum/forum60/topic80447/messages/

Testet en tæt pasta Aravia. Hvorfor tog jeg denne særlige pasta? Bare en masse positive tilbagemeldinger på den, en høj rating og den er velegnet til begyndere. Men det var ikke så nemt at arbejde med det, da det er ret fordelt over huden, men det passer godt og helt fjerner hår og gør det fra roden. Et stykke kan bruges en eller to gange, men ikke mere, pastaen stikker stærkt, smelter i hænderne og bliver ubrugelig, du skal tage en ny batch.

Og for nylig opdagede jeg en bandagemetode for depilation. Fremgangsmåden er den samme, kun et stykke tyk klud påføres på toppen af ​​pastaen, det er glatt og stærkt brudt! Åh, jeg blev forelsket i denne metode, fordi jeg oplevede et minimum af smerte og ubehag, pastaen er helt fjernet, den forbliver ikke på huden. Men med denne metode forbruges pastaen øjeblikkeligt, fordi en del ikke længere bruges et par gange.

_Modyody of Love_

http://irecommend.ru/content/tretii-etap-shugaringa-udalenie-volos-pastoi-testiruyu-plotnuyu-pastu-aravia-podoidet-li-ona

Fra begyndelsen af ​​sommeren begyndte jeg at arbejde på pastaen "Secrets of Tanit", jeg køber gennem onlinebutikken. Tiltrer en linje af pastaer af forskellig plasticitet. At arbejde, jeg tager en allergivenlig, en rose til en bikini - jeg holdt mig ikke i selve varmen. For fødderne tager jeg mynte og lavendel. Jeg kan godt lide det faktum, at du kan strække en tyk pasta med våde fingre og gøre det blødere, i våde områder tager det fugt fra klienten, det bliver blødere i processen, det holder ikke og fjerner det korteste hårde hår. Derfor er forbruget minimalt, på trods af at prisen på pastaen er meget overkommelig.

Tusya

http://www.hairlife.ru/forum/topic/1249/

Paste Renhed Vision BioEpil Jeg købte i Tjekkiet. Det sælges i næsten alle kosmetikforretninger, det betragtes som en professionel pasta til shugaring. Krukken er ikke så stor, men med rimelig brug vil vare lang tid.

Med vores penge koster det ca. 600 rubler, hvilket generelt er destruktivt dyrt sammenlignet med hjemmelavet sukkerpasta. Tilsyneladende er jeg meget presset, da jeg forsøgte at lave mad i hjemmet et dusin gange. Men udover de snavsede pander, som jeg ikke brugte timer i timer, sparer manikyret ikke og slår sukker af. Derfor købte jeg færdiglavet pasta.

I en krukke finder vi en gennemsigtig betonmasse, der lugter sødt af rosenolie og sukker. Otkovyrnut det er ikke muligt, fordi vi sætter krukken i mikrobølgeovnen. Bogstaveligt 10 sekunder senere kan du tage et stykke pasta med en ske og lægge det på en tallerken - vi opvarmer denne del i mikrobølgeovnen igen, men det er stærkere, at pastaen bliver flydende.

Jeg voksede omkring 5-6 mm hår, læs på internettet, at dette er den optimale længde. Anvendt en opvarmet pasta til huden - fornemmelserne er behagelige: pastaen er varm, åbner porerne, det lugter godt. Startet med at rulle af huden - ruller ikke. Det lader til, at pastaen er frosset til den ønskede tilstand, men ønsker ikke at blive fjernet fra huden, er for klæbrig. Vasket af med vand påført talkum - vil slet ikke holde fast i huden. Jeg forsøgte at ændre denne procedure i løbet af ugen mange gange, men kun opbrugt hele pengeområdet. Intet resultat.

Germa

http://irecommend.ru/content/nesusvetnaya-gadost-0

Jeg har været interesseret i emnet shugaring i lang tid, men priserne i online butikker og i kosmetikbutikker bidder meget. Jeg ønskede ikke at give en masse penge til en blanding af sukker og vand. Jeg forsøgte at lave mad selv. Det viste sig tredje gang og ganske godt, men pastaen var svær at anvende og nægtede at rive de fine hår på hendes arme, men kun brød dem væk. Jeg spillede lidt og kastede den, kom tilbage til barbermanden, men tanken om shugaring forlod mig ikke og besluttede at købe mig en lille kasse for at forsøge at sammenligne med mit hjem.

Jeg bestilte via online-butikken for at være ærlig, blev jeg fristet af den lave pris, kun 100 Hryvnia for 300 g, hvilket er ret billigt til "shop" -pastaen. Massens farve er meget smuk, minder om honning eller rav, men når du begynder at ælte det, bliver den først perle og bliver derefter som et tyggegummi.

Uden opvarmning kan den fjernes fra kassen, men det er ret svært. Hun opvarmedes i en mikrobølgeovn med maksimal effekt i 10 sekunder og klæbte nemt et stykke med fingrene. Jeg vil straks sige, at selv på hænder og hår er godt fjernet og den midterste, men det er bedre at tage en blød, skal du gå 2-3 gange på et område af huden for at trække alle hårene ud.

Valeria_Kotova

http://irecommend.ru/content/khoroshaya-pasta-dlya-novichkov-neslozhno-ispolzovat

Vælge en pasta til shugaring, først og fremmest skal du være opmærksom på dens sammensætning og densitet. Kvaliteten og muligheden for karamel afhænger af disse grundlæggende faktorer: Hvis en blød masse kan passe til benene, er det bedre at tage en tæt masse til bikinizonen eller i det mindste bruge det universelle gennemsnit.

Shugaring Arabien. Kosmetikere anmeldelser om pasta. Lære at gøre depilation

Shugaring hårfjerning er praktisk og effektiv. Men sidstnævnte afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​den anvendte pasta samt hudplejeprodukter efter og før proceduren. Virksomhedens produkter Arabien har bevist sig fra den bedste side, som det fremgår af de positive anmeldelser.

Arabien produktsortiment

Arabia fremstiller produkter af høj kvalitet efter en række egenskaber. Produkterne er opdelt i to linjer: professionelle, designet til saloner og hjem, som kan bruges af begge nybegyndere, der lige er begyndt deres professionelle måde i shugaring, og personer, der ikke er uddannet. Den første har navnet Arabia Professional, og serien til hjemmebrug er Start Epil.

Begge linjer kan bruges ved brug af flere teknikker til shugaring: manuel, ved hjælp af en spatel, blandet og bandage.

Pasta sælges i to pakker: patron og dåse. Den første er en "rulle", som ruller pastaen over det ønskede område af huden. Patronens volumen er 150 ml. Mængden af ​​pasta i en krukke er 750 ml, og det er nødvendigt at indsamle pasta til depilation manuelt.

Sammensætningen af ​​pasta arabien

Sammensætningen af ​​pastaer fra dette firma varierer ikke i sorten: glucose (naturlig kulhydrat), fructose (sukker indeholdt i honning) og renset vand. Forskellen er kun i pastaens tæthed.

Bløde pastaer er velegnede til begyndere, som når de arbejder med dem, er smerten mindre intens, men samtidig smelter de hurtigt.

Mediumdensitetspastaer bruges bedst til at fjerne hår fra store områder. De bruges også til blanding med blød pasta i dannelsen af ​​"fast". Dette sker, når pastaen smeltes eller mesteren "trukket" den ikke skarpt nok.

Tæt pasta egnet til både mestere og begyndere til at håndtere individuelle områder af kroppen. Fremgangsmåden, der udføres med deres hjælp, er den mest smertefulde, men næsten ingen klæbning dannes, desuden smelter pastaerne længere. Virksomheden udfører konstant nye eksperimenter for at udvikle en mere bekvem pasta med en sammensætning, der er nyttig for huden.

Fordelene ved pastas Arabia

Arabia-produkter pastaer består af helt naturlige produkter, derfor er de ikke allergiske. Brug af dem er nemt og bekvemt. Dette bekræftes ikke kun af kundeanmeldelser og skønhedssalermestere, men også ved testning i videnskabelige centre, hvor kvaliteten af ​​produkter fremstillet af Arabien bliver testet.

Hele serien opfylder internationale standarder, har kvalitetscertifikater.

Ulemper pasta arabien

Ulemper passer ganske lidt.

De vigtigste er følgende:

 1. Prisen på produkter er ikke for høj, men ikke alle piger har råd til at bruge produkterne. Nogle gange er det mere rentabelt at gå til en shugaring session end at købe en pasta, der ikke altid er praktisk at bruge.
 2. På trods af det mindste antal procedurer, der er angivet på selskabets hjemmeside, for hvilken en eller anden pasta pakke er tilstrækkelig, klager køberne, at det slutter meget hurtigere, hvis det ikke bruges økonomisk.

arter

Blød karamel

Blød blanding. Ideel til hud, der er irriteret, samt for at fjerne pistolen. Pastaen smelter og flyder let, så proceduren skal udføres i et rum med lav temperatur, og mesteren skal arbejde med handsker.

"Soft" i hjemmebrugslinjen, "Honey" og "Natural" fra den professionelle linje er egnet til denne egenskab.

Gennemsnitlig blødhed

Med medium blød pasta kan den allerede arbejde ved stuetemperatur. Pasta klæber med tyndt, blødt hår og mellemhår samt hårdt hår på følsomme hudområder. Før brug skal pastaen opvarmes.

Fra hjemmelavede produkter er det medium pasta. I en serie for erfarne håndværkere - pasta "Tropical".

Både blød og medium

Sukkerblandingen, som kombinerer begge ovennævnte typer pastaer, fremstilles under navnet "Universal" i hjemmeserien og "Light" fra "Light and Soft" i den professionelle.

Ifølge anmeldelser var arabia light shugaring pasta egnet til epilering problem og delikat områder.

Denne pasta er meget fleksibel, tager let den ønskede form og er nem at bruge på problemområder (bikini, knæ, albuer, hofter).

Hård pasta

Pasta med en meget fast tæthed. Den kan bruges i næsten alle forhold. Før brug skal det være godt opvarmet.

Det er brugt til afhjælpning af problem, hårdt rødt hår.

I Start Epil linien i en sådan blanding svarer der til "Tykk" pasta. For hende er der ingen mulighed i form af en patron.

I den faglige linje er 3 pastaer præsenteret:

De sidste to har et lignende navn med bløde kolleger, så når du køber, skal du være opmærksom på emballagen.

Professionel linje Arabien

Det særegne er, at før man starter proceduren, er der ingen grund til at varme det op. Plast, bringer næsten ikke smerter, når de påføres. Egenskaberne ligner "Ultrasoft", men det smelter og spredes meget længere.

Home Line Arabia

Shugaring Products Company Arabia kan udføres hjemme. For at gøre dette producerer virksomheden en speciel linje kaldet Start Epil, som indeholder fire grundlæggende pasta til shugaring. Anmeldelser fra kunder af denne linje er næsten alle positive.

Pastaen er lavet i tre banker af forskellig vægt: 200 g, 400 g og 750 g. Du kan købe en patron.

Under samme navn er professionel pasta lavet, så ved køb er det nødvendigt at specificere produktserien.

Blandingen fjerner ikke huden og forårsager ikke rødme, det virker meget forsigtigt og forsigtigt. Efter påføring bliver håret svagere, så hver gang proceduren kræves mindre og mindre.

Hvor meget er pasta

Produkter fra hjemmebrugslinjen koster fra 700 til 1350 rubler. afhængig af emballagen.

Arabia Professional repræsenteres af banker på 750 g, som koster fra 1200 rubler. op til 1.500 rubler Prisen afhænger stort set af tætheden af ​​pastaen.

Sådanne priser skyldes højkvalitetsegenskaberne af pastaen, så de mestre, der bruger pastaen, er tilfredse med forholdet mellem pris og kvalitet.

Hvordan man vælger pasta

Når du vælger en pasta, skal du være forsigtig. Det er ikke ualmindeligt, at en køber, gennem uforsigtighed, erhverver noget helt andet end det han ønskede. Det er skrevet på hver bank, i hvilket tilfælde denne pasta anvendes.

Fra kriterierne kan identificeres:

 • brugt arbejdsteknik;
 • indsæt applikationsteknik
 • temperaturen på det rum, hvor proceduren udføres
 • klientens hudtype, masterhænder. Den varmere - det tættere behov pasta
 • området hvor shugaring udføres. Banken har disse oplysninger;
 • hårstivhed. Jo blødere - jo blødere pastaen.

Shugaring teknikker

Mest almindeligt anvendte 3 hovedmetoder for shugaring. Dette er hvad herrer lærer, så snart han begynder at forstå det grundlæggende. Nogle teknikere kan mestrer selv uden særlig træning eller har gennemført et webinar seminar.

Manuel shugaring teknik

Udført med hånden. Til hygiejneformål og for at forhindre, at pastaen smelter så hurtigt, bæres handsker. Hårets længde i dette tilfælde skal være tilstrækkelig til, at pastaen kan fange den.

Først tager de lidt pasta fra krukken og ruller den i deres hænder, som om de rykker fingrene fra melet. Det næste skridt er at bestemme i hvilken retning håret vokser, og udrul et lag af pasta flere centimeter lang mod vækst.

Endvidere bryder en skarp bevægelse fra albuepasta ned fra huden. For smertelindring og patientkomfort med et par fingre strækker huden.

Bandage teknik shugaring

Denne teknik kræver meget pasta. Og ikke kun pasta bruges, men også en stribe klud eller en serviet. Firmaet Arabia sælger specielle strimler til sådant udstyr.

Hårets længde skal være mindst 4-5 mm, fordi ellers vil pastaen fange håret løst.

Først anbringes pastaen på samme princip som i den manuelle teknik. Men så bliver den tilberedte strimmel stramt på karamel og presset mod udjævningsbevægelsen. Når det er tilstrækkeligt fastgjort til pastaen, trækkes stoffet opad med en skarp bevægelse.

For at undgå blå mærker og blå mærker anbefaler guiden at trykke på huden med fingrene.

Rygers Shvarting Teknik

Til påføring og fjernelse af pasta ved hjælp af en spatel. Så fingrene rører ikke huden og pastaer, så mesteren er mindre trætte hænder, og blandingen smelter mindre.

Pastaen påføres spatelen med et tyndt lag, hvorefter det påføres huden. Efter et par sekunder er der en rykke, og håret forbliver på karamel. Du kan også anvende pasta med en spatel, og derefter påføre en klud, som i teknologien for bandage teknologi.

Italiensk glasur

Denne teknik bruges allerede af fagfolk på deres område. Det kræver evnen til hurtigt at anvende pastaen og gøre jerks. Teknikken blev opfundet for at fremskynde arbejdet og reducere mængden af ​​anvendt materiale.

Først og fremmest påføres et tyndt lag pasta på det behandlede område. Det er bedre at bruge en blød pasta, da den er mere "lydig". Dernæst fjerner en tæt klump karamel alt pastaen på samme måde som med manuel teknik.

Kosmetikere tips til at gøre shugaring

Shugaring Arabia (anmeldelser om dette firma viser, at virksomheden virkelig ved hvad det producerer) indebærer hudpleje før sessionen, såvel som efter den. Overholdelse af teknikken letter meget fjernelse af uønsket hår til både mesteren og klienten.

Sørg for at starte proceduren med en affedtning af huden og rense den fra snavs. Normalt skal klienten vaske inden man besøger salonen, men hvis dette ikke sker, skal den behandlede hud behandles med en fugtig alkoholtørring. Til ansigtet bruger bikini og underarmene desuden gelen med planteekstrakter (kamille, aloe vera, mynte, birk).

Hvis indgroede hår overholdes, der passer godt til huden, skal du behandle dem med en skrubbe eller en speciel gel, som følge heraf bliver håret løftet.

Sved, der produceres af talgkirtlerne over hele overfladen af ​​kroppen, absorberes i pastaen, som det forbruges mere intensivt på. For at undgå dette er det nødvendigt at beskatte huden med talkumpulver, som vil absorbere fugt. Masters bruger menthol talkum, som beroliger huden og lindrer irritation.

Resterende efter proceduren holder pastaen klientens tøj, så huden skal renses af sukker. Det opløses i vand som kulhydrat, så erfarne herrer bruger mineraliseret vand med tilsætningsstoffer til rensning.

Efter proceduren er det nødvendigt at genoprette huden, fugte det og fjerne rødmen. E-vitamin, nærende olier og anæstetiske mousses er i stand til at hjælpe. Klienten rådes normalt til at behandle huden et par dage efter proceduren med en skrubbe eller hård vaskeklud.

Hvad der er mere for shugaring er lavet af Arabien

Shugaring Arabia (positive anmeldelser om virksomheden), nemlig pasta til shugaring, er ikke den eneste mulighed for virksomhedens produkter.

Arabien producerer også hudplejeprodukter:

 1. "Talc uden dufte." Det absorberer overskydende fugt og skaber også et beskyttende lag på huden.
 2. "Sugar Scrub". Forbedrer hudtilstanden, nærer den, fjerner døde celler.
 3. "Cream for at bremse hårvæksten." Anbefales til dem, der har en forudsætning for øget hårdhed.
 4. "Lotion mod indgroet hår". Reducerer hudbetændelse og forhindrer hår i at vokse ind i huden.
 5. "Talc med mentol." Ikke alene giver absorption af sved, men har også en bedøvelsesvirkning.
 6. "Melk for at genoprette huden." Moisturizes epidermis og beriger det med essentielle vitaminer.

Anmeldelser af læger, kosmetologer positive og negative

Shugaring Arabien, anmeldelser om brugen af ​​pasta er præsenteret nedenfor, har tjent både positive og negative kommentarer fra kunder, kosmetologer, læger. Pastes svarer altid til beskrivelsen - på dette tidspunkt er der absolut ingen klager. Men du skal bruge flere pastaer på en gang, så du skal købe pasta i bulk.

Mestere af shugaring hævder, at de ikke ser en stor forskel på at bruge hjemme linjen og besøge salonen (medmindre det tager mere tid at bruge den første mulighed). Hjemlinjen er enklere at bruge, men det er simpelthen ikke rentabelt for mesteren at bruge den, da han er vant til en mere bekvem og hurtigere indsætning.

Købere klager over, at pastaer har samme navn. For eksempel er der en "naturlig" meget tæt og "naturlig" blød. Men hvis en sådan fejl ikke er helt kritisk for en professionel linje, er to identiske pastaer med navnet "Universal" misvisende. En af dem er inkluderet i serien for specialister, og den anden i hjemme serien.

Professionel linje glæder sig over mangfoldighed, da du altid kan blande flere pastaer for at få den perfekte sammensætning, hvis kunden har en særlig sag med hud eller vegetation.

Shugaring med produkter fra Arabien er praktisk og effektivt. Anmeldelser fra læger, kosmetologer og depilation masters giver ingen tvivl om produktets kvalitet.

Artikel design: Vladimir den Store

Video om pasta til Shugarin Arabien

Shugaring med Aravia Professional:

Sukker depilation pasta Aravia

Et af de bedste sukkerpastaer i dag er mærket af forskellige professionelle værktøjer til skønhedssaloner Aravia. Anvendelsen af ​​pastaer fra dette firma til shugaring er ikke kun en mulighed for at udføre proceduren både i salonen og i hjemmet, men også en rigtig god fornøjelse fra selve processen og det endelige resultat.

Linje Arabien er ikke kun direkte sukkermasse, men også andre midler til at forberede sig på udtørring og hudpleje efter den. Særlige micellære lotioner, professionel talkum, som ikke indeholder tilsætningsstoffer og dufte mv., Er alle designet til at fjerne hår på professionelt niveau, selv hjemme, uden særlige færdigheder og erfaring. Tæthed, som alle andre pastaer, er blød, medium og hård.

Sammensætningen af ​​Aravia pasta er helt naturlig: vand, fructose og glucose. Der er ingen farvestoffer, konserveringsmidler, citronsyre, så værktøjet er absolut ikke allergisk. Tilsætningsstoffer kan være til stede, men også ekstremt naturlige (der er cremet vanilje, honning eller tropiske pastaer).

Typer af pastaer

Aravia mærke pastaer er opdelt i professionelle og for begyndere. At anerkende dem er meget simpelt: emballagen angiver altid Aravia Professional eller Start Epil. Denne adskillelse betyder dog ikke, at professionelle versioner af pastaer ikke kan bruges til shugaring hjemme alene.

Her er blot nogle få sorter af pasta Arabia, som kan købes i butikker eller på specialiserede steder, og nogen af ​​dem kan gå både til saloner og til selvstændig brug (aftale se på pakken):

 1. Honning. Meget blødt, især til bandage teknologi og blanding med pastaer af andre tætheder (om nødvendigt). Fås i patroner eller dåser. Velegnet til behandling på en gang et stort område, efterlader ingen irritation. Moisturizes tør hud og beroliger følsomme, forårsager ikke fladning, fjerner lige langt hår op til 1 cm. Effekt - op til 4 uger.
 2. Naturlig. Ingen aromaer (vanille, honning osv.), Blødt. Velegnet til arbejde i ventilerede områder med kolde hænder eller handsker. Kan bruges med manuel teknik. Pasta kræver opvarmning til 37-40 ° C, beskadiger ikke huden, fremkalder ikke forekomsten af ​​allergier. Effekten varer i 3-4 uger.
 3. Vanillecreme. Højdensitetspasta, især til manuel udstyr. Velegnet til alle hårtyper med en længde på 2-5 mm. Det er godt at arbejde med det i varme lokaler, med "varme" hænder og til at aflejre våde områder - armhuler og bikinier.
 4. Tropical. Gennemsnitlig tæthed, universel (hvilket er især vigtigt for begyndere). God til manuel teknik med hår 2-5 mm lang. Hyppig depilering med denne pasta fører til misfarvning og udtynding af håret og over tid - for at stoppe deres vækst. Smertefulde fornemmelser ikke stærke, gradvist mindske og forsvinde. Beskader ikke huden. Effekten varer ca. 4 uger.
 5. Nem. Dette er også en gennemsnitlig pasta, behøver ikke opvarmning (den konsistens, som er normal for arbejde, opretholdes ved den naturlige temperatur i rummet). Elastisk, fjerner ethvert hår. Ideelt brugt med mellemstore rum og hænder temperaturer, et køligt værelse og varme hænder, eller et varmt værelse og kolde hænder.

Dette er ikke hele listen over pasta Arabia. Enhver af dem (naturlig, honning, creme-vanille osv.) Kan have forskellige tætheder, så hver kunde kan finde en mulighed for hans smag.

Hvordan man vælger

Enhver pasta arabien bevarer sine egenskaber i lang tid, hvilket er en ubestridelig fordel. Men at vælge et sådant værktøj til dig selv, skal du være opmærksom ikke kun på holdbarheden.

Hvad skal du fokusere på, når du køber:

 • på temperaturen i det rum, hvor det er planlagt at udføre depilationen;
 • om graden af ​​blødhed og stivhed i håret i den zone, der forbereder sig til behandling;
 • på den valgte udførelsesteknik.

Blød pasta passer til tyndt, blødt hår og banding teknologi. Fremgangsmåden skal udføres i et køligt rum eller med "kolde" hænder, da pastaen er flydende og under påvirkning af høje temperaturer kan strømme og begynde at klæbe til behandlingsområdet og hænderne.

Medium - universal. Det er velegnet til ethvert hår, undtagen for hårdt. Teknikken kan være nogen. Det er ikke nødvendigt at opvarme massen, det er allerede ret plastik og holder sig ikke fast i huden.

Tæt pasta egnet til hårdt hår og manuelle teknikker (klassisk eller applikation). Det optøner langsomt, så det kan bruges i varme rum og med "varme" hænder.

Når man vælger en pasta, skal man også tage højde for deres egne kontraindikationer, og det gælder ikke kun Arabia-mærket, men også alle andre masser til shugaring:

 • komponentallergi eller sukkerintolerans;
 • diabetes mellitus
 • graviditet eller epilepsi (shugaring er kun tilladt for dem, der er vant til følelser under proceduren for at undgå stress, hvilket fører til en stigning i livmoderens tone eller beslaglæggelse);
 • hudsygdomme, uddannelse og skade;
 • øget tendens til indfødning af hår.

I andre tilfælde er shugaring, herunder pasta arabia, ikke forbudt.

Gennemførelse af proceduren

Shugaring udføres altid i 3 faser: forberedende, main og final. Depilation pasta arabien er ingen undtagelse.

Forberedende skridt:

Huden skal være forberedt på shugaring, ellers vil det ikke være muligt at opnå det ønskede resultat:

 • behandle området med en skrubbe for at fjerne døde hudepitel og maksimal vedhæftning af pastaen med hår, samt for at forhindre indfødning af håret;
 • tage et brusebad eller vask i det mindste det område af kroppen, hvor sukkerpasta vil blive brugt til at fjerne hår;
 • behandle området med en speciel lotion eller Aravia tonic for at forberede huden til shugaring (men andre kan også);
 • tør området godt.

Denne træning kan betragtes som komplet, og det er på tide at starte hovedfasen.

Hovedproceduren i proceduren

Under depilation er det vigtigt at nøje overholde rækkefølgen af ​​udførelse og flere regler:

 • påfør jævnt og forsigtigt Aravia talkum i behandlingsområdet (i mangel af sådan kan du også bruge almindelige børn);
 • at distribuere sukkerpasta på et sted i et jævnt lag mod (!) hårvækst;
 • vent 1-2 minutter;
 • begynder at rive af med intermitterende skarpe bevægelser langs (!) hårvækst parallelt med huden og ved fingers position vinkelret på sukkerstrimlen;
 • vask det resterende sukker med vand (helst termisk).

Når alle uønskede hår er fjernet, er det på tide at gå videre til sluttrinnet, hvilket sikrer korrekt hudpleje efter depilering.

Sluttrin

Under depilation oplever huden en smule stress, så det kræver obligatorisk pleje:

 • Påfør en mælk, lotion eller fløde til den forstyrrede hud for at fugt og lindre det;
 • i 1-2 uger efter depilation, mindst en gang om 2 dage, skrubbe huden for at fjerne partiklerne, der fortsætter med at dø af og forhindre indfødning af hår.

Generelt svarer fremgangsmåden til shugaring med Aravia pastaer til fjernelse af hår af andre sukkermasser. Den eneste forskel er, at disse pastaer endnu ikke er markeret af fejl, deres brug med den rigtige tilgang er en fornøjelse og giver et rigtig godt resultat.

anmeldelser

Karina Melnikova, 30 år gammel. Jeg bestilte Start Epil vanillecreme på internettet. God tyk pasta, lugter godt. Jeg forsøgte at depilere armhulerne (effekten af ​​bladene kun indtil den næste dag, træt af barbering). Allerede 3 uger er gået, men håret er der stadig... Jeg vil helt sikkert forsøge at behandle bikini. Som et resultat, har jeg nu ingen tvivl.

Olga Stankevich, 21 år gammel. 2 uger siden besluttede vi og en kæreste at prøve på os selv for første gang, hvad en shugaring er. Købt Aravia pasta i en patron (honning). Nå, det er meget bekvemt at anvende, du behøver slet ikke røre dine hænder, laget er jævnt (takket være den samme patron), det opvarmes i en mikrobølgeovn i løbet af 10 sekunder. Generelt er vores ben nu silke hidtil. Lad os se, hvor meget længere effekten vil vare, selvom vi forstår, at væksten i håret for alle er individuel. Men så langt så godt. Men det var kun sjovt at rive off, men jeg tror, ​​at dette kun er ude af vane.

Irina Kluchevaya, 25 år gammel. Ja, Arabien er, hvad jeg ledte efter. Jeg bruger det i et halvt år, og regelmæssigt, men stadig er der stadig en halv dåse pasta. Økonomisk, bekvem, hurtig og vigtigst - effektiv! Forsøgt og blødt, og en tæt version, og i ingen blev ikke skuffet, så jeg råder alle!

Oversigt over pasta til shugaring Arabien: typer og fordele

Aravia shugaring pasta

Skønhedssaloner yder tjenester for at fjerne uønsket hår. Til disse formål skal du bruge en af ​​de bedste pastaer til shugaring - Aravia. Et stort antal positive tilbagemeldinger fra kosmetologer og kunder bekræfter sin høje effektivitet.

Fordele ved Aravia Pastes

Sukkercaramel fra firmaet Aravia adskiller sig fra lignende produkter i sine egenskaber, der har en positiv effekt:

 • For at skylle sukker karamel kræver ikke et særligt værktøj.
 • Pastaen holder sig ikke til huden. Den kan fjernes med en rykke.
 • Indsæt "Arabia" kan bruges gentagne gange.
 • Hårfjerning er hurtig og nem.
 • Pasta kommer i en smuk og bekvem emballage.
 • Sammensætningen af ​​sukkercaramel "Arabia" omfatter kun ét naturligt stof, så det ikke forårsager allergier.

Permanent shugaring pasta "Arabia" forårsager skade på folliklerne. Som følge heraf reduceres hårets tykkelse. De bliver næsten usynlige.
Denne depilation har en ulempe. Hvis hårlængden ikke når op til 2 mm, er det umuligt at fjerne dem med denne metode. Vi bliver nødt til at vente, indtil de vokser op.

Serier og typer af pastaer

Virksomheden producerer flere linjer af pastaer til shugaring.

Home Line Start Epil er universelle produkter, som selv begyndere kan klare.

 • Pastes i sortiment (patroner, banker).
 • Kosmetik, destinationer til hudpleje før og efter proceduren.


I skønhedssaloner til hårfjerning anvendes flere typer sukkerpasta. Dette omfatter:

 • Honning.
 • Naturlig.
 • Blød.
 • Tropical.
 • Nem.
 • Universal.
 • Ultra blød.

Til shugaring derhjemme produceres specielle pastaer:


Dybest set er alle pastaer kendetegnet ved deres tæthed. Hver art kræver en bestemt anvendelsesmåde. Enhver Aravia-serie er opdelt i flere typer:

 • Omsnøring. Til dette formål anvendes specielle båndindretninger, forskellige papirbånd. Vegetationen fjernes af papir, såvel som polymere anordninger. Arabien anbefaler at bruge et plastikbånd, der er meget mere effektivt end almindeligt papirstrimler. Desuden kan sådanne bånd anvendes gentagne gange.
 • Manual. Indsæt på det ønskede område håndhæves. I skønhedssaloner udføres denne procedure af mestere med høje kvalifikationer og omfattende erfaring. For det første ruller en bold ud af et lille volumen karamel Arabien. Den er overlejret på det ønskede område. Derefter rulles det fra bunden opad, indtil du får en flad strimmel. Efter hærdning er blandingen brudt, og separationsretningen skal være modsat til rullning.

Indsæt funktioner

Blødt bruges til at fjerne tyndt hår placeret mellem øjenbrynene, over læben. Under proceduren skal bygningen opretholde en kølig temperatur, ellers kan blandingen lække. Menneskehænder, der udfører operationen, skal være kolde.

For at udføre en shugaring i levevilkår udgives "blød" pasta. Den er designet til at fjerne hår, hvis højde når 5 mm.

Professionelle bruger honningpasta. Det er designet til at arbejde med tørre epidermier samt hår, hvis længde når 7-10 mm. Pasta forårsager ikke fladning. Det fjerner helt de resterende partikler, såvel som døde hår.

Naturlig sukkercaramel kan bruges til at fjerne hår, der er mindre end 5 mm lange, uanset hvilken type epidermis. Ansøgningen foregår på en manuel måde, kun i et godt ventileret område. Forbindelsen dræber ikke den levende epidermis.

En blanding af mediumdensitet kan anvendes i en bygning ved normal stuetemperatur. Og en specialists hænder skal være kolde. Denne pasta fjerner håret af mellemhårdhed. Især til brug i hjemmet produceret "medium" pasta.

For at bruge bandagemetoden skal du have en pasta i patronen. Den manuelle procedure udføres med pasta pakket i krukker. For professionelle producerer Arabien et specielt produkt - "Tropical". Til epilering opvarmes blandingen først til den ønskede temperatur.

Egenskaberne af blød og medium sukkerpasta er kendetegnet ved universel karamel. Det bruges til hjemmet hårfjerning procedurer i området:

For operationen behøver ikke opvarmning. Universal pasta lagres ved normal stuetemperatur. Det opvarmes let, kan fjerne hår af forskellig længde (2-5 mm). Den påførte sammensætning ændrer hårstrukturen. Som følge heraf bliver de tyndere og svagere. Gradvis øges perioden mellem operationer, smerter forsvinder.

Arabia Company producerer en særlig professionel linje, som omfatter en blanding af:

Denne masse er forskellig elastisk struktur, der hurtigt opvarmes lige i hænderne. Fra den er det let at opnå den ønskede konsistens. Derudover er en sådan sammensætning ikke nødvendig for opvarmning.

Hård pasta bruges kun i et godt opvarmet rum. For maksimal effekt kan den opvarmes i mikrobølgeovnen. Sammensætningen er let at klare hårdt hår, de kan håndtere sarte steder.

Især til hjemmebrug produceret "tyk" pasta. Den er pakket i krukker uden en patron. Denne serie indeholder tre professionelle produkter:

 • Vanilla. Behandler produkter af hypoallergen type. Hårlinjens længde må ikke overstige 2-5 mm. Det er tilladt at udføre hårfjerning i en bygning med høj luftfugtighed og høj temperatur. Det bruges til at fjerne hår i det intime område. Pastaen fjerner kun døde celler.
 • Naturlig. Depilation udføres kun på en manuel måde. Mulig hårfjerning, hvis længde ikke er mere end 2-5 mm. Sammensætningen kan bruges ved høj luftfugtighed, det er ikke bange for høje temperaturer, Excellent fjerner hår fra armhulerne samt bikiniområdet.
 • Tropical. Designet til at fjerne hår, hvis længde ikke overstiger 2-5 mm. Gradvist ændrer hårstrukturen, sænker deres vækst. Fjernelse finder sted næsten uden smerte.

Regler og funktioner i ansøgningen

For at udføre hårfjerning store områder er det bedre at bruge patroner. De hjælper jævnt med at anvende pastaen på huden. Opvarmning af karamel til shugaring til en temperatur på 37-40 grader kan udføres i en mikrobølgeovn uden at fjerne den fra patronen. Universal pastaer kan ikke opvarmes.

Det er vigtigt! Hvis sammensætningen påføres våd hud, vil depilering ikke give en positiv effekt. Pasta vil begynde at sprede sig. For at undgå dette skal overfladen af ​​huden vaskes godt, og derefter renses med lotion. For en mere tæt fiksering af pastaen på håret skal områder af kroppen, der skal forarbejdes, pulveriseres med talkumpulver.

For at udføre operationen ved hjælp af bandage-metoden, skal du vedhæfte en lille strimmel af stof på toppen. Et par minutter efter, at blandingen hærder, bliver stoffet revet af. Desuden afhænger smertefuldheden af ​​proceduren af ​​skarpheden og hastigheden af ​​rivning. Gradvist vil huden blive brugt, smerten forsvinder.

Hvis proceduren udføres uden materiel, rulles karamel først op inden separation. Efter proceduren skal huden behandles med et desinfektionsmiddel. Du kan bruge lotion arabia.

Gode ​​råd! For at reducere smerten, skal du trykke en lille palme på det behandlede område. Ubehag vil øjeblikkeligt forsvinde.

Tips og anmeldelser kosmetologer

Shugaring pasta arabia betragtes som et af de bedste at passe på huden. Skønhedseksperter taler kun om produkterne i dette firma på den positive side.

Hvis hårfjerningsteknologien overholdes korrekt, er proceduren hurtig og smertefri. Begyndelsen af ​​operationen kræver affedtning af huden. Behandl det område, der skal behandles med alkohol påført en fugtig klud.

For at fjerne hår i den intime og aksillære zone skal du desuden anvende en gel, der består af planteekstrakter:

Stærkt indgroede hår, der passer godt til huden, kan løftes med en speciel gel.

På grund af det faktum, at talgkirtlerne producerer sved, som aktivt absorberes af pastaen, er forbruget stærkt forøget. For at slippe af med dette skal huden affedtes med talkumpulver. Professionelle bruger talkum, som inkluderer menthol. Det lindrer hurtigt irritation, beroliger huden.

For at forhindre, at pastaen klæber til tøjet, bør sukkeret fjernes fra huden. Til dette formål bruger erfarne håndværkere mineraliseret vand, som indeholder særlige tilsætningsstoffer.

 • Vitamin E.
 • Foderolier.
 • Bedøvelse mousses.

Til lægen af ​​skønhedssalonen anbefaler mastrene et par dage efter operationen at behandle huden med en særlig skrubbe. Du kan bruge en hård vaskeklud.

konklusion

Arabia shugaring pasta er et meget effektivt og bekvemt middel. Kvaliteten af ​​produkter til depilation af dette selskab har ingen negative anmeldelser.

Sådan barberes halsen korrekt

Hvad skal man gøre for ikke elektrifieret hår