Hvordan man bruger en lotion mod indgroet hår Aravia professionel

I dag er det svært at forestille sig, at for flere årtier siden så håret på damerne og i armhulerne helt naturligt. I dag er glat hud trendy, ikke kun i hele kroppen, men også i bikini zone. Imidlertid bliver sindsløbet (fjernelse af hår) ofte ubehagelige konsekvenser - udseendet af indgroet hår.

For at klare det smertefulde og æstetisk uinteressante fænomen vil hjælpe en række kosmetik. En ledende stilling i denne liste er ifølge mange positive anmeldelser, Aravia Professional lotion mod indgroet hår.

Årsager til indfødning af hår

Ud fra et medicinsk synspunkt må indgroede hår efter depilering ikke forårsage sundhedsskader. Men bikiniområdet eller benene, prikket med prikket, smertefuldt at røre ved, pustler - er et ubehageligt syn. Normalt irriterer dette problem kvinder, da hanhår er hårdere og grovere, og derfor gør det lettere at bryde gennem epidermierne.

Udseendet af indgroet hår er forbundet med følgende faktorer:

 1. Ved depilering fjernes kun hudhalsakslen, men folliklen forbliver intakt. Over tid fører hyppige procedurer til en svækkelse af håret, og det kan ikke vokse ud.
 2. Ukorrekt barbering (med en stump kniv eller mod hårvækst).
 3. I enhver form for hårfjerning bliver håret ofte ikke fjernet sammen med hårsækkenet, men afbrydes. Samtidig fortsætter follikelen og underdelen med at vokse, og håret, som ikke trænger ind i koagulerer ind i en knude, forårsager hudbetændelse.
 4. Årsagerne til den fysiologiske karakter: hudtype, struktur og stivhed i håret.
 5. Manglende forberedelsesfase før proceduren og ukorrekt hudpleje efter en depilationssession.

Ingen er immun fra problemet med indfødning af håret, men praktisk erfaring viser, at folk med hårdt mørkt hår og tykt hud hyppigere udsættes for dette syndrom.

Hos mænd ses indgroede hår i ansigtets barberingsområde, mens kvinder lider under benene, armhulerne og bikiniområdet.

Konsekvenser og uønskede virkninger af hårindvækst

Ofte er fjernelsen af ​​uønsket vegetation kompliceret ved lokalisering og betændelse af indgroet hår. Kosmetiske problem har sit eget navn - pseudofollikulit (uddannelse i form af en rødlig tuberkel med purulent påfyldning inde). Nogle gange gennem det serøse indhold, vises et hår gennem det sorte bindestreg.

Konsekvenserne af dermatologiske mangler ved indfødning af håret er karakteriseret ved en række specifikke tegn:

 1. Ved den indledende fase er hudens lokale læsion i form af rødme og hævelse.
 2. I løbet af de næste 2-3 dage intensiveres smerter og kløe. Der er sæler på stedet for indvækst, der omdannes over tid til noduler (papler).
 3. Når inficerede sår supplerer papler.
 4. Efter ca. 10 dage dannes milia (hvide ål), svære at-berøre formationer på stedet med en lyserød udslæt.
 5. Med en kompliceret pseudo-folliculitis er en purulent abscess mulig.

Med et positivt resultat gør det indgroede hår uafhængigt sin vej ud. I dette tilfælde bliver den inflammatoriske proces gradvist nivelleret. Den bedste måde at behandle en dermatologisk lidelse på er at kontakte en specialiseret institution.

Forsigtig! Når man forsøger at slippe af med indgroet hår derhjemme, er der risiko for infektiøse komplikationer.

Handlinger, der skal undgås:

 1. Brug værktøjet til at ekstrahere hår uden desinfektion.
 2. Re-ty til den metode til depilation, der forårsagede pseudo-folliculitis.
 3. Klem de purulente indhold af sælerne.

Det skal siges, at problemet med hårindvækst sjældent går væk af sig selv. Og for sin løsning er der udover at besøge skønhedssalonen og uafhængig mekanisk udtræk af hårakslen udviklet specielle værktøjer. Et af disse stoffer - creme og lotion fra Arabiens indgroede hår vil blive diskuteret yderligere.

Sammensætningen og formålet med midlerne Aravia (Arabien)

Opgaven med at forhindre pseudofollikulitis med succes at klare betyder arabien mod indgroede hår. Form frigivelse - cremer og lotioner. Kompositionssammensætningen er repræsenteret af naturlige ingredienser.

I sammensætningen af ​​cremen mod indgroet hår er Aravia Professional aktive elementer:

 1. AHA (frugt) syrer - citronsyre, vinsyre, alfa-hydroxysyre (glykolsyre). Hovedkomponenterne i cremen har en mild skrubseffekt på det hornagtige lag af epitelet, lindre hudtykkelsen og forhindrer hårets frie vækst.
 2. Sojabønneolie nærer huden.
 3. Stearinsyre blødgør naturligt epidermis.
 4. Glycerin fugter huden.
 5. Licoriceolie fra lakridsrod har antiinflammatorisk virkning.
 6. Dimethicon (silikoneolie) bekæmper hudirritation.
 7. Salicylsyre har antibakterielle og sårhelende egenskaber.
 8. Bisabolol er en værdifuld ingrediens fra den farmaceutiske kamille, der er berømt for dens antimikrobielle og antiinflammatoriske virkninger.
 9. Kemiske antioxidanter, konserveringsmidler, dufte spiller en støttende rolle.

Værktøjet er designet til at passe efter depilation og i løbet af interpillerperioden for at blødgøre, fugte huden og forhindre indgroet hår.

Frugt og salicylsyre, glycerin er hovedbestanddelene i Aravia Professional lotion. Takket være dem er overfladen af ​​huden blødgjort og fugtig, irritation, kløe og rødme fjernes. Værktøjet har en desinfektionsvirkning uden at overdrive huden. Det aktive enzympapain i sammensætningen af ​​lotionen virker direkte på hårsækken, der hæmmer væksten af ​​folliklerne.

Det er vigtigt! Lotion uden frygt kan bruges på de mest delikate områder af huden - i bikiniområdet og i armhulerne.

Instruktioner til brug

Fabrikanten anbefaler at anvende en creme eller lotion dag efter depilation. Værktøjet påføres et tørt område af huden, underkastet proceduren, forsigtigt gnides, indtil den er helt absorberet.

Lægemidlet vaskes ikke af. Anvendelsesforløbet er 10-15 dage.

Arabiens middel har en kumulativ og forlængende virkning, det vil sige, at stoffets virkning fortsætter efter endt kursus.

Da produktet indeholder frugtsyrer, for at undgå hudpigmentering anbefales det ikke at anvende sammensætningen før de går udenfor i solrigt vejr.

anmeldelser

Kvinder, der bruger arabisk creme eller lotion, har rapporteret et positivt resultat efter brug af produkterne. Fraværet af bivirkninger, selv for følsom hud, blev understreget.

Interepilationsperioden er forlænget, og i efterfølgende sessioner er de smertefulde fornemmelser dæmpet.

Her er nogle anmeldelser fra brugere.

Polina L, 30 år gammel: "Efter shugaring rådede kosmetologen Arabiens indgroede hårlotion. Selvom kun benene blev depileret, besluttede jeg at tage en chance og behandle bikiniområdet også. Efter 3-4 gange overskred resultatet alle forventninger: Det indgroede hår, der længe havde plaget mig i den intime zone, faldt af. Så stoffet er fuldt ansvarligt for den tilsigtede anvendelse. Og håret bliver svagt og sparsomt, så jeg bruger epilering meget sjældnere. "

Rosa M, 28 år gammel: "Jeg bruger en depilator fra firmaet Braun. Men problemet med indgroet hår er kendt for første gang. Læs om værktøjet Arabia, erhvervet, men brugt første uregelmæssigt henholdsvis, og effekten var usynlig. Så lærte jeg mig selv at lave en aftenritual med en lotion efter et brusebad, og resultatet var ikke længe at komme. Udover at løse hovedproblemet med voksende hår fik jeg en glat, velhydreret hud, slap af rødme og peeling. Jeg finder kun en ulempe - produktet absorberes i lang tid. "

konklusion

Der er mange lignende anmeldelser. Kvinder har fundet en måde at håndtere et følsomt problem på. Midler arabien forhindrer indvækst af hår, helt lindre kløe og irritation, fugt og nære huden, fri for allergiske reaktioner.

ARAVIA Cream til indgroet hår med AHA-syrer - anmeldelser

Creme til indgroet hår med AHA-syrer

ARAVIA Anti-indgroet hårfløde med AHA-syrer 28. oktober 2017

Dette værktøj blev bare en favorit for mig, da jeg for første gang kunne klare mit evige problem, udseendet af indgroet hår efter depilation. Som det viste sig, fungerer cremen virkelig. Cremen indeholder frugtsyrer, hvoraf huden bliver skrællet, og derfor kommer håret lettere ud. Den samme creme eksfolierer ikke kun, men fugter også huden, hvilket også hjælper i kampen mod indgroede hår.

Cremen er ikke så meget, kun 100 ml, men forbruget af cremen er så lille, så selv med regelmæssig brug vil det vare i lang tid. Jeg bruger fløde hver dag. Om aftenen anvender jeg det, og om morgenen bruger jeg Arabia creme til at bremse hårvæksten. Effekten af ​​cremen fremkommer gradvist, det sker ikke, når man smør og slipper af det indgroede hår, så de skal bruge for at få effekten hele tiden. Creme virkelig ønsket, jeg anbefaler det at købe.

ARAVIA Anti-indgroet hårfløde med AHA-syrer 19 juli 2017

Jeg købte denne fløde i salonen, hvor jeg gør depilation til 700 rubler.

Den har en creme tekst, men er lidt vandig, når den påføres, så det er let at påføre og absorberes hurtigt, så du kan klæde dig straks efter påføring af den. Meget behagelig.

Jeg bruger det kun på mine fødder ved at anbefale en kosmetiker. Til en bikini er han ikke aktiv.

Anvendelsesmetode: Fra 2. dag efter depilering, hver dag om morgenen efter et brusebad på tør hud.

Resultatet: Der er ingen indgroede hår, de gamle er gået om en måned, jeg brugte også en skrubbe. Spots fra gamle indgroede hår er også væk. Huden er fugtig og blød. Cremen varer i 3-4 måneder, meget økonomisk forbrug og praktisk dispenser.

Generelt er jeg meget glad og vil købe mere, når jeg skal slutte.

ARAVIA Anti-indgroet hårcreme med AHA-syrer 14. april 2017

Jeg købte cremen med frugt ANA-syrer til udskiftning af det allerede færdige middel Start Epil to i en mod indgroet hår (fremragende midler), jeg besluttede at prøve produktet fra den faglige linje af interesse.

Som en del af fløden er der frugtsyrer, som kun exfolierer hudcellerne, takket være hvilke hår ikke vokser. Også denne creme fugtiger huden helt, idet den ikke kun bruges som forebyggelse af indgroede hår, men også som plejeagent.

Volumenet på 100 ml, cremen er meget let fordelt på huden og absorberes hurtigt, efter at der ikke er nogen ubehag. Midler virkelig klare med indgroede hår, bare en anden dejlig "bonus" - en behagelig lugt. ))) Så jeg anbefaler.

ARAVIA Anti-indgroet hårfløde med AHA-syrer 6 december 2016

Ved hjælp. Denne fløde i tre måneder og kunne fuldt ud sætte pris på dens virkning. Han klare sig perfekt med sin opgave, forhindrer udbrud af indgroede hår efter shugaring.

Som en del af denne cremefrugtsyrer, der exfolierer huden, fremmer fri hårvækst. Ud over den meget gode virkning at forhindre indgroede hår har denne creme også plejeegenskaber. Det er meget let på huden og absorberes hurtigt.

Produktets volumen er ikke meget stor - kun 100 ml, men det er meget økonomisk. Jeg kan godt lide duften af ​​cremen, men desværre kan jeg bare ikke forstå, hvad det lugter. Jeg bruger fløde dagligt. Jeg anbefaler at prøve. )

Aravia professionelt indgroet hårlotion

På grund af epilering er huden glat og fløjlsagtig. Men efter proceduren står kvinder ofte over for indgroet hår. De ser æstetisk grimt ud og kan fremkalde betændelse.

Fremkalde faktorer

Hjem epilation ledsages ofte af problemet med indgroet hår end proceduren i salonen. Kosmetologer hævder, at denne proces er påvirket af antallet af epidermale flager såvel som dens tæthed.

Tyk hud komplicerer væksten af ​​et nyt tyndt hår. Derfor bøjer det sig og begynder at vokse i vandret retning. Mennesker med hård struktur og mørk hårfarve er mere modtagelige for indvækst. Mørkt hår har mere intens vækst end let hår. Hovedårsagerne til indvækst:

 • tætte epidermier
 • hormonal svigt
 • skade på hårkanalen;
 • hårskade under epidermis på grund af forkerte hårfjerningsprocedurer;
 • barbering;
 • ubehageligt undertøj, bølgende bevægelse af syntetiske materialer.

Negative effekter

Ufarligt problem kan fremkalde alvorlige komplikationer. Hår indgroet i de øverste lag af huden er mindre farligt end i dybe.

Det er lettere at fjerne. En dyb proces kan karakterisere en rød bump. Håret kan forøge og fremkalde suppuration i dybden af ​​huden, op til infektionsprocessen.

Et levende eksempel på indgroet hår

Hvad anbefales ikke

Nogle foretrækker at håndtere problemet alene. Men sådanne handlinger kan provokere komplikationer. Anbefales ikke:

 1. Brug en skarp nål eller tang for at forhindre infektion og spredning af inflammation.
 2. Gentag proceduren for hårfjerning.
 3. Tryk på hårsækken på stedet for indvækst, for ikke at skade de dybe lag af epitelet.
 4. Brug en speciel creme.

Output fundet

For at forhindre problemet med indgroet hår vil hjælpe "Arabia" - lotion. Værktøjet kan bruges på enhver del af huden (bikini, underdele, hænder).

Produktet blev udviklet af russiske specialister. Ved regelmæssig brug, som det fremgår af anmeldelser, bliver huden hydreret, irritation og ubehag forsvinder. Lotionen forhindrer forekomsten af ​​urticaria og rødme, hvilket kan forårsage udtørring. Smerter desinficerer huden uden at overdrive den. Ved stærk indvækst anbefales det at kombinere lotion med brug af sukkerskrubbe fra Aravia Professional.

Aravia Professional - mod indgroet hår

struktur

Midler mod indgroet hår i dets sammensætning indeholder:

 • citronekstrakt;
 • glycerol;
 • salicylsyre;
 • glycolsyre.

Takket være citronekstraktet - det vigtigste stof i sammensætningen er hudens beskyttende egenskaber forbedret, cellerne fornyes, blodcirkulationen er forbedret, epithelets farve forfriskes, huden bliver glatt og forhindring af for tidlig aldring af huden.

Kosmetisk fjerner døde hudceller og hjælper håret til at lodrette sin vej gennem huden. Det aktive enzympapain påvirker hårsækkenet, hvilket får det til at bremse.

Lotionen giver dig mulighed for at øge tiden mellem hver efterfølgende depilation, hvilket gør det ikke så smertefuldt.

Sådan ansøger du

Aravia Professional anbefales at anvende en lotion mod indgroet hår en dag efter afslutning af depilation. Påfør daglig på det tørre område af depilationen. Det tager lidt tid at opsuge. I dette tilfælde vil effekten være maksimal. Lotion er ikke nødvendigt at vaske af. Brug 10 til 15 dage.

Kontakt en specialist, hvis indgroet hår begyndte at suppurate. Hvis tilstanden ikke forbedres om 2-3 dage, bør hjælp være hurtig.

Hvordan slippe af med indgroet hår efter epilering

Problemet med indgroet hår er kendt for næsten alle kvinder. I dette tilfælde kan indvæksternes art og deres antal variere meget i hvert enkelt tilfælde. Fra et mindre tuberkul til en mønstret "web" under huden. I denne artikel vil vi se på dette problem fra forskellige vinkler, tale om årsager og virkninger og selvfølgelig om måder at løse dette problem på.

Hvorfor vokser håret efter epilering?

For at forstå, hvorfor hår vokser ind i huden efter epilering, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme typerne af indgroet hår og ved hjælp af deres eksempel håndtere årsagerne. Dette vil hjælpe dig med at finde den bedste måde at løse dette problem på, samt etablere behovene i din hud.

Hovedtyperne af indgroet hår efter epilering

1. Hår ligger parallelt med huden under et meget tyndt lag af hud, så håret kan let hentes med pincet, hvis det ønskes (men det er bedre at passe på sådanne ønsker).

Årsag: Manglende ordentlig hjemmepleje, uregelmæssighed i denne pleje eller ukorrekt behandling. Ak, dette er 100% sandt, da du ikke vil indrømme det.

Højkvalitets post-care derhjemme er halvdelen af ​​succesen for at opnå glat hud uden indgroet hår. Hjørnestenen i denne sag er regelmæssigheden af ​​hjemmeprocedurer. Uden dette sker der ingenting. Dette burde være din livsstil. Der er intet svært i dette:

(skrubbe + fugtighedsgivende) * regularitet = smuk hud.

Dette er en generel formel til at løse problemet med indgroet hår. Oplysninger om hvert emne vil blive dækket i næste afsnit af denne artikel. I mellemtiden skal du acceptere dig selv som et aksiom, at din deltagelse i processen med at slippe af med indgroede hår er 50%.

Jeg brugte ikke syntetiske linned undertøj på et særskilt sted, men besluttede at nævne det her. Undgå at misbruge denne type tøj, ellers risikerer du at se indgroet hår hurtigt, især på steder med kontakt af sømme med huden.

2. Hår ligger på overfladen under en meget tynd stratum corneum, der drejer ind i en bold.

Årsag: se punkt 1 i denne liste samt fremkomsten af ​​dette problem lettet ved brug af komedogene kosmetik, for eksempel lotioner og cremer baseret på mineralolier (generelt bør det forstås, at alle kosmetiske produkter er massemarked, og det er noget, der kan købes i enhver butik, opnået ved raffinering af olieprodukter). Der er næsten ingen fordel for dem til fugtgivende hud. Det er også nødvendigt at opgive det sædvanlige babypulver (hvis du selv udfører proceduren). Det er groft dispergeret og kan tilstoppe porerne og føre her til et sådant svingende hår.

En af faktorerne i dette tilfælde kan også være sværhedsgraden ved at skære gennem håret i løbet af epilering. Dette er en naturlig årsag til indvækst, fordi efter flere procedurer bliver håret tyndt og svagt, bliver det svært for dem at gøre deres vej til overfladen. De har brug for hjælp i denne vanskelige opgave, så denne genstand er tæt forbundet med den tidligere, der henviser til behovet for pleje derhjemme.

3. Hår ligger parallelt med huden og dybt inde i det uden betændelse.

Ofte kan denne type indvækst findes på benene, mindre ofte på hofter og bikinier.

Årsagen: i dette tilfælde ville det være forkert at tale kun om utilstrækkelig pleje. Denne type findes ofte i indehavere af "tyk" hud, folk, der er tilbøjelige til hyperkeratose (jeg kan ikke skrive noget fornuftigt herom, da dette er et medicinsk problem, og den eneste måde at løse det på er at kontakte en hudlæge i tide for at hjælpe med at bestemme årsagen til denne hudpatologi og ordinere behandling). Jeg minder dig om, at håret bliver tyndere under epilering, og det bliver sværere og sværere at komme igennem. Også den enkelte vinkel på hårvækst spiller en vigtig rolle her.

4. Dybbetændelse, håret er ikke synligt eller synligt, men det er dybt.

Årsag: lad os starte med den forkerte teknik i proceduren. Under den forkerte hårfjerningsteknik forstår vi mesterens handlinger (eller din, hvis du selv gør denne procedure), der fører til obmya hår under huden ved bunden af ​​roden.

Separat på dette tidspunkt er en elektrisk epilator. Sådanne forfærdelige indvækster som efter anvendelsen af ​​denne ting, har jeg aldrig set, måske aldrig. Flere dybe betændelser, der efterlader grimme ar bagved. En klient efter regelmæssig brug af denne torturmaskine i bikiniområdet måtte henvende sig til en kirurg for at fjerne en masse indgroet hår, det var umuligt at klare dem selv.

Hvis dit hår vokser stærkt, og du bruger epilatoren - smid det, bryder det det meste af håret, hvilket efterfølgende fører til ukorrekt vækst og betændelse.

Generelt kan i dette tilfælde årsagerne være en hel flok. Her finder du en bummer hår og hyperkeratose (lær mere) og stramt undertøj samt manglen på tilstrækkelig efterbehandling og selvfølgelig vanskeligheden ved at skære tyndt hår efter flere epilationskurser. Ofte er denne type indgroet hår fundet i områder med en dyb forekomst af hårrødderne. Klassisk sag i bikiniområdet. I dette tilfælde er det bedre ikke at vente på problemer, så det er meget vanskeligere at løse dem end at forhindre dem.

Forebyggelse af indgroet hår er grundlaget for smuk hud, og det er bedre at tage sig af det efter den første procedure.

De vigtigste fejl i hjemmeplejen.

Jeg vil forsøge at formidle min idé på en sådan måde, at det vil være helt klart for alle, at det prioriteres med fugtgivende lotion og ikke på skrubberne i modsætning til den etablerede stereotype. Endnu en gang Hovedværktøjet i bekæmpelse og forebyggelse af indgroet hår - en kvalme fugtighedscreme. Det vigtigste, men ikke den eneste. Forstår du det?

Dette er det vigtigste, du skal vide for at besvare spørgsmålet om, hvordan man forhindrer indgroet hår efter epilering.

Huden skal fugtes dagligt og bruge en skrubbe i gennemsnit 2 gange om ugen. Jeg taler, jeg taler og taler om brugen af ​​specielle midler mod indgroet hår og skrubber, og hvis klienterne hører en skrubbe-skrubbskrubbe og manglen på en god creme, der eliminerer problemet, som om de forsøger at kompensere for den daglige gnidning af huden med en vaskeklud i bruseren. Men det fører til den modsatte virkning og forværrer situationen.

Træner dine vaskeklude hver dag, traumatiserer du huden, keratiniseringen af ​​huden accelererer, talgkirtlerne bliver vanvittige og begynder at virke i øget tilstand, og det bliver hårdere og hårdere for at bryde igennem til overfladen.

Jeg minder dig om, at formlen for at undgå problemet med indgroet hår efter epilering ser ud som dette:

(skrubbe + fugtighedsgivende) * regularitet = smuk hud

Ved første øjekast er alt simpelt - det er gode nyheder. Men der er en dårlig en - en god fugtighedscreme, der kan løse dette problem, sælges ikke i værkstedet og kan ikke koste 300 rubler.

Sammensætningen af ​​sådanne lotioner bør omfatte urinstof (lær mere), aminosyrer, glycerin, ANA-syrer (lær mere) (mælkesyre, æblesyre, citronsyre og andre alfa hydroxysyrer), det er også muligt at tilføje BHA-syre (salicylsyre), en kombination af urinstof og ANA-syrer giver bare fantastiske resultater. Men den triste ting er, at sådanne produkter i en simpel butik ikke sælges, og deres omkostninger er højere end gennemsnitsprisen for et "fugtighedsbevarende" produkt i massemarkedet.

Dem, der kan lide at bruge naturlige olier i ren form (!) Vil også blive skuffet. Nej, de er ikke i stand til at klare deres opgave, de fugtiger ikke huden, men skaber kun en film, der forhindrer yderligere tab af fugt. Dette sker, fordi molekylet af naturlige olier og ekstrakter er stort og ikke er i stand til at trænge ind selv i de øverste lag af huden, det samme gælder for mineralolie. Må ikke vildledes af de smukke indskrifter på rør af creme, der skriger om deres unikke og effektivitet på grund af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Anvendelse af disse stoffer på hudoverfladen vil ikke give det forventede resultat, fordi hvilke molekyler af disse stoffer er? Det er rigtigt, store (det er derfor, hyaluronsyre er prikket i huden for at få en varig fugtgivende virkning)! De trænger ikke ind i epidermierne, men lægger et tykt lag på stratum corneum og tillader ikke fugt at fordampe på grund af den dannede film. Men urea, glykolsyre og mælkesyre molekyler (samt andre alfa-hydroxyacider) er små, de trænger let ind i epidermis og giver en fremragende effekt af dyb fugtgivende huden. Kombinationen af ​​urinstof og ANA-syrer giver måske det mest sikre resultat - dyb og langvarig hydrering hud, fordi disse stoffer er komponenter i den naturlige fugtgivende faktor (NMF) - lær mere

Midler mod indgroede hår

Når du besvarer spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af med indgroet hår efter epilering, minder jeg om behovet for en integreret tilgang. Derfor vil jeg fortælle dig om cremer, lotioner og scrubs. Jeg vil forsøge at dække et andet prisklasse af midler, men du bør ikke regne med billighed af faglige midler.

scrubs

Når du leder efter en god exfoliator, skal du være opmærksom på salt scrubs. Salt har fremragende slibende egenskaber, der mætter huden med mineraler og sporstoffer, men der er en yderligere egenskab. Skoleforløbet af biologi og anatomi fortalte os om vand-saltbalancen, kun de fleste af os har glemt det, men forgæves. Salt, der har været på overfladen efter vask af skrubbe (mikropartiklerne og dette er allerede nok) vil tiltrække vand fra de dybe lag af huden, som følge heraf vil huden blive fugtet og vil se frisk ud.

Prisintervallet for dette produkt er virkelig bredt: fra 300 til 1.500 rubler per bank.

Hvis du foretrækker mekanisk afskalning med scourers, skal du kigge på den tyrkiske mitten kese. Den er lavet af silke, geituld eller bambusfiber. Der er flere typer stivhed af denne mitten. Du kan vælge den bedste mulighed for hver del af kroppen fra næse til hæle.

Prisen på 1 vaskeklud ca. 200 rubler

Lotion mod indgroet hår

Hvert firma med speciale i sukker- eller vokspleje producerer et professionelt middel til indgroet hår efter epilering, det kan være enten lotion (lotion er en vand-alkoholopløsning af aktive stoffer) og cremer. Vælg din smag og tegnebog. Jeg tillader kun mig at udtrykke min subjektive mening om nogle af disse produkter. Jeg håber, at min erfaring vil hjælpe dig med at beslutte dig selv.

Det første jeg gerne vil bemærke er, at jeg ikke kan lide anti-indgroede hårprodukter i form af lotioner, fordi de i modsætning til producentens forsikringer ikke klare fugtgivende, og nogle tørrer endda huden og kan ikke undvære ekstra pleje. Lotioner og geler trænger perfekt ind i huden, men det er ikke nok for tør hud.

Den vigtigste aktive ingrediens i sådanne lotioner er oftest alkoholopløsning af salicylsyre 2% (BHA syre) og det tørrer huden.

Ved valg af produkter som Depilflax Hair Puller 125 ml eller Depilive Folisan 150 ml er det værd at passe på at købe produkter til yderligere fugtgivende hud. Prisen på disse lotion er henholdsvis fra 500 til 1000 rubler. I dette tilfælde ville jeg kun vælge prisen, hvis der ikke er nogen forskel, hvorfor betale mere.

Udvalget af anti-indgroede hårprodukter omfatter lotioner, der foruden salicylsyre indeholder AHA-syrer (mælkesyre, glycolsyre) og urinstof (urea), og tilstedeværelsen af ​​enzymer er også mulig: papain, bromelain (bromelain), betain (betain).

For eksempel er lotions af indenlandske producent Aravia Professional lotion mod indgroet hår og lotion "2 i 1" mod indgroet hår og for at bremse hårvæksten. Prissætningspolitikken for dette mærke er ret demokratisk. Disse fonde kan købes for omkring 450-500 rubler. Men jeg ville ikke håbe på en seriøs fugtgivende effekt af disse produkter. Især i efteråret-vinterperioden, når centralvarme meget tørre luften omkring os.

Cremer mod indgroet hår

Så vi kom til cremerne fra indgroede hår, der vil hjælpe med at klare problemet. Det er på tide at opdatere din hukommelse og huske, hvilke typer indgroede hår er, det vil hjælpe dig med at vælge de nødvendige midler.

Hvis du har indgroede hår af type 1 og type 2, har du held og lykke, fordi du kan løse dette problem ganske hurtigt og uden alvorlige finansielle investeringer, som her kan du gøre med saltskrubbe eller urinblomst. For eksempel TOPICREM fugtgivende emulsion til kroppen 500 ml. Takket være kombinationen af ​​urinstof og glycerin giver den dyb og langvarig hydrering af huden, det absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtfilm. Cremeforbruget er minimalt, denne flaske er nok for dig i lang tid, så du ikke mister noget ved at nægte en kommode fra den økonomiske, men kun få den. Cremen kan købes til ethvert apotek pris fra 980 rubler.

At klare indgroede hår 3 og 4 vil tage mere tid og kræfter. Vejen til at kæmpe er den samme, medmindre i tilfælde af betændt indgroet hår (med pus), bør huden skrubbe undgås for ikke at sprede infektionen til sund hud, hvilket kan forværre situationen endnu mere. På dette stadium kommer ANA-syrer til spil, selv om deres indhold i sådanne cremer ikke overstiger 4-5%. Dette er ikke meget, men for at forbedre situationen er det nok, forudsat regelmæssig, moderat skrubning. Professionelle cremer mod indgroet hår er alle meget ens, selv på bekostning af en lidt anderledes, vælge hvad du vil.

Jeg starter med Beauty Image "Foli-End" creme 100 ml. Solgt i Hitek. Prisen er ca. 1.300 rubler, men den kan findes billigere, nogle gange betydeligt billigere fra en autoriseret forhandler, oplysninger om hvilke du kan finde på firmaets officielle hjemmeside i afsnittet "Kontakter". Derudover har de en online butiksside, kostprisen på fløden er 1041 rubler, selv om der ikke er et ord om prisen for levering i landet. Du skal finde ud af dig selv her - http://www.beautyimage.ru

Pandhy's ACV 150 ml. Prisen på 1450 rubler i den officielle repræsentants online-butik, leveret i hele Rusland via post. Sammensætningen indbefatter eddikesyre, urinstof, glycerin og panthenol. Et fremragende værktøj til bekæmpelse og forebyggelse af indgroet hår. - lær i detaljer

Du kan gå kortere, i mange byer er der SkinLight-afdelinger (se afsnittet "Kontakter" på firmaets hjemmeside). Du kan købe produkter hurtigere og billigere af dem, hvis du er heldig, som for praktikere efter at have modtaget certifikatet, er priserne lavere end på hjemmesiden. Måske vil du acceptere at sælge produktet på prislisten for mesterne.

Hvordan man håndterer indgroet hår, hvis det største problem du har, er for eksempel koncentreret på benene, fordi brugen af ​​disse værktøjer i store områder kan betyde en betydelig lomme. I dette tilfælde kan du købe Pandhy's ACV-volumen på 500 ml fra den officielle repræsentant i din by. Prisen til herrer i december 2015 er omkring 2500 rubler. Dette er et godt tilbud for en sådan mængde varer af fremragende kvalitet.

I november 2015 var det indenlandske selskab Aravia Prosessional tilfreds med nyhederne til hjemmepleje, blandt andet den efterlængte Aravia creme mod indgroet hår med ANA syrer. Og det er også længe ventet, fordi Arabiens prispolitik er meget demokratisk, og du kan købe en sådan creme 2 gange billigere end dens modparter. Produktet er nyt, og der er ikke nogen reel feedback fra forbrugerne, men den indeholder alt hvad du behøver, så du kan trygt prøve det. Volumen 100 ml, pris fra 500 rubler.

Alexandria Professional, pioner for sukkerfjerning, har også sine midler til at løse dette problem. Phenomen-all er en bedst sælger producent. Først havde jeg tvivl om dette stof på grund af dets sammensætning, men det virker som om at stramme indgroede hår på overfladen af ​​huden og forbedre sit overordnede udseende. Men duften er stærk på ventilatoren. Ylang-ylang, calendula, jojoba, salvie, sesam og mange andre ting, der skaber følelsen af ​​en indisk butik. Så hvis du er følsom over for lugte, skal du få noget andet. Prisen er 1500 rubler, 59 ml.

Cremer med højt indhold af ANA

Jeg vil gerne fortælle dig om cremer, der vil ændre din hud uden anerkendelse. Du vil glemme, hvad der er indgroet hår, selv uden brug af skrubbe. Disse er cremer baseret på mælkesyre, hvis indhold skal være mindst 10%, men jeg har ingen idé om, hvor de kan købe dem i Rusland. Bestil kun fra USA, men i betragtning af prisen vil levering fra Ebay koste en smuk krone og koster ikke mindre end selve cremen. Derfor tilbyder jeg dig et alternativ, og selvfølgelig kan du heller ikke købe det fra os (godt, hvordan kunne det være?), Men leveringen fra USA er kun omkring $ 2.

Mange af jer har sikkert hørt om webstedet iherb.com, og en person kan allerede have været i smagen i lang tid og køber der mange nyttige naturlige produkter, kosmetik og simpelthen nyttige husholdningsartikler. Levering i Rusland tager ca. 3 uger, prisen er normalt fra 2 til 4 dollars (betingelser ændres ofte, der er tilbud og specialtilbud for levering, så du kan altid finde ud af det nøjagtige beløb fra dem på hjemmesiden).

Alpha Hydrox Silk Body Lotion fra Neoteric Cosmetics Inc. Med 12% glycolsyre, 340 ml pris i øjeblikket med en rabat på 55% 850 rubler.

På trods af at den fulde pris på disse penge er 1900 rubler, har jeg aldrig set den på denne side uden rabat eller med en rabat på under 55%, det vil sige ikke mere end 850 rubler (prisen afhænger af dollarkursen)

Disse cremer fugtiggør, forny og jævnligt ud hudtekstur. Kun én advarsel, vær forsigtig med brugen af ​​sådanne midler i perioden med den lyse sommersol og før du besøger solariumet. Midler med højt indhold af syrer kan medføre øget følsomhed overfor ultraviolet stråling.

Selvom levering af en creme med mælkesyre kan dræbe alt ønske om at købe det, vil jeg dog fortælle dig det - måske vil leveringsbetingelserne fra jeg blive blødere (det er ikke skadeligt at drømme) eller iherb vil fylde deres sortiment med det, men hvad kan der ske!

Amlactin 12% fugtgivende lotion 576 gr. Pris fra $ 10 til $ 16.

Hvis du har meget indgroet hår efter epilering, er kombinationen af ​​mælkesyre og urinstof nøjagtigt det, du har brug for. Denne creme anbefales af amerikanske dermatologer som et nr. 1 middel til tørt, dehydreret hud. Det indeholder ikke farvestoffer og smag, har en langvarig fugtigheds- og afskalningseffekt.

Hvordan fjerner indgroet hår?

Jeg vil virkelig gerne svare på dette spørgsmål "ingen måde", men det er usandsynligt at stoppe nogen.

Ikke alle indgroede hår kan forsøges at fjerne. Type 1 og 2 (indgroet hår under en tynd film af hud) giver bare ikke mening at prøve at vælge, bare justere plejen og alt går som ved magi.

Indgroet hår type 3 kan ikke fjernes. Håret ligger dybt under huden uden betændelse og vil efterhånden komme til overfladen. At forsøge at få det kan føre til betændelse, hvilket vil forværre udseende på din hud dramatisk. Men hvad du virkelig får som følge af din tinkering er de ar og stagnerende pletter, der er meget vanskelige at slippe af med, de må måske ikke gå væk i årevis, forkæle dig fornuftigt.

Før du tager pincetten i dine hænder eller begynder at skubbe håret med dine hænder, er det værd at huske, at efter dine handlinger er der et sår, der vil helbrede senere sammen med hårfollikelens munding, der åbner på overfladen af ​​huden. Der er ingen udgang, håret fortsætter med at vokse og finder ikke en udgang til overfladen. Konstant indgroet hår på samme sted som følge af din personlige indsats.

Det er muligt at fjerne kun indgroet hår af type 4, når det allerede er tydeligt synligt, og det vil ikke være svært at hente det op (det betyder at det kan fjernes i en let bevægelse). Det er dog nødvendigt at være forsigtig. Behandl hænderne og overfladen af ​​huden, hvorfra håret skal fjernes med 70% alkohol (ikke 96, men 70).

Pick up håret med en tynd engangs insulin nål. Desinficere området igen. Alt. Ingen klemme, klippe, pick behøver ikke.

Fremskridt står ikke stille, og kosmetikindustrien er klar til at give os et svar på det oftest stillede spørgsmål på dette område "Hvad skal man gøre hvis hår vokser efter epilering"? Dette er et middel til "fjernelse af indgroet hår". Hudlæger Ingro Gå 120 ml fra 1300 rubler.

Creme mod indgroet hår med ANA syrer ARAVIA Professional

beskrivelse

Formål: Hudpleje efter shugaring i inter-depilationperioden for at fugtige og forhindre indgroede hår.

Ansøgningsområder: ansigt, krop.

Aktive ingredienser: Frugtsyrer (glykolsyre, vinsyre, citronsyre), sojabønneolie, allantoin.

En effektiv creme til forebyggelse af indgroet hår efter depilation. Frugtsyrerne i sammensætningen skræl forsigtigt de hornede celler af epidermis, lindre hyperkeratose, hvilket letter den frie vækst af fint hår. Fugtiger huden, lindrer irritation og forhindrer betændelse. Velegnet til daglig pleje af depilerede områder.

Påføringsmetode: Påfør en lille smule creme til huden, indtil den er helt absorberet. Det anbefales til både kursus og daglig brug.

Ingredienser: (INCI) Aqua, Glycine Soja (Sojabønne) Olie, Stearinsyre, Kaliumcetylphosphat, Urea Glycerin Glyceryl Stearat Glycyrrhiza Glabra BHT, parfum, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, benzylalkohol, methylphosphin, methylisothiazolinon, methylisothiazolinon

Bemærk: Opbevares ved stuetemperatur.

Volumen: 100 ml.

Artikel: 1032

Aktive ingredienser

Frugtsyrer (glycolsyre, vinsyre, citronsyre), sojabønneolie, allantoin.

Anvendelsesmetoder

Påfør en lille smule creme til huden, indtil den er helt absorberet. Det anbefales til både kursus og daglig brug.

Retsmidler for indgroet hår efter epilering

Der er mange måder at fjerne overskydende vegetation på kroppen. Blandt alle de mange moderne metoder er brugervenlig hårfjerning stadig den mest populære. Hun har sine egne fordele og ulemper, blandt andet irritation og indgroet hår efter en hjemme- eller salonprocedure forårsager en masse problemer. Der er flere måder at fjerne indgroede hår efter epilering.

Symptoms funktioner

I de fleste tilfælde dannes indgroede hår efter epilering under proceduren hjemme, men dette problem kan også fremkomme efter besøget af salonen. Dette symptom opstår, når overfladen af ​​epidermis er ret tæt - der er ingen mulighed for håret til at bryde igennem dette beskyttelseslag. Han begynder at bøje sig og vokser så ind i huden eller vandret til ham. I det omgivende væv forekommer næsten altid karakteristisk betændelse og rødme.

Ingroet hår efter epilering

Ifølge statistikker opstår problemet ofte på hårdt og mørkt hår, fordi de har en mere tæt struktur end blond. Det er derfor, at indgroede hår normalt vises efter barbering af benene eller bikiniområdet.

Der er flere grunde, der fører til dannelsen af ​​indgroet hår eller øger symptomens ydre manifestationer:

 • overdækket tæt lag af epidermis;
 • ændringer i hormonniveauer (under graviditet, i 1 halvdel af menstruationscyklussen, mens der tages hormonelle lægemidler);
 • skade på hårkanalen under hårfjerningsproceduren
 • dannelse af et lille ar i hårkanalen. Dette kan forekomme med en række hudskader eller epilering direkte;
 • bryde håret under niveauet af epidermis. Ofte opstår med ukorrekt barbering;
 • krænkelse af barberingsteknikken (brug af et stumt blad, maskin glider mod hårvækst, mangel på gel eller skum under proceduren);
 • iført tæt og ubehageligt undertøj, der passer godt til kroppen efter proceduren. Det gælder især tøj fra syntetiske stoffer.

Indgroede hår, der optrådte efter epilering, skal fjernes. Ellers er der risiko for alvorlig irritation, inflammation og suppuration af epidermis samt dannelse af folliculitis.

midler

Beauticians anbefaler ikke at fjerne indgroet hår ved hjælp af traditionelle metoder - en pin eller en nål. Selv ved brug af desinficerede instrumenter er der en chance for at forårsage en infektion eller endnu mere skade på hårsækken. For nylig er et stort udvalg af forskellige anti-indgroede hårprodukter kommet på markedet for kosmetiske produkter, hvorefter de forsigtigt og forsigtigt løser problemet.

Sprayerne

Brug af sprøjter eller lotioner er den nemmeste og mest harmløse måde at håndtere et indgroet hår på. Værktøjet blødgør huden og åbner porerne, reducerer inflammation og bidrager også til den normale vækst af hårpæren. Det anbefales ikke at bruge i de startede tilfælde. For at opnå et synligt resultat anbefales disse produkter at blive brugt regelmæssigt. De mest populære mærker er:

 • Ingrowgo, SkinDoctors. Dette er et effektivt værktøj fra en kendt australsk producent af kosmetik. Fås i form af en lotion, hvilket gør det nemt at påføre huden. Rødhed og andre tegn på inflammation forsvinder inden for 24 timer efter påføring. Kan bruges på nogen del af kroppen;
Ingrow gå til hudlæger
 • LET'PIL, Gloria. Populær verdensomspændende lotion, der kommer i en økonomisk pakke i form af en spray. Den består af forskellige syrer (salicylsyre, mælkesyre, æblesyre) såvel som naturlige ingredienser, der ikke kun forhindrer indfødning af håret, men også blødgør og fugter huden. Det anbefales at bruge 2-3 gange om ugen efter proceduren for epilering;
 • HairPuller, Depilflax. Den vigtigste aktive ingrediens i dette værktøj er salicylsyre. Takket være de ekstra komponenter virker det forsigtigt på hårsækkene og epidermis celler, hvilket gør huden jævn og jævn. Ved regelmæssig brug reduceres risikoen for indgroede hår betydeligt;
 • Oasis. Fås i en bekvem lille flaske, der varer i flere måneders brug. Eliminerer betændelse i området af indgroet hår, udligner hudens farve og struktur. Ved regelmæssig brug kan du ikke være bange for bivirkninger efter hårfjerning.
Oasis

De fleste sprøjter indeholder salicylsyre eller mælkesyre. De håndter ikke kun effektivt eliminering af kosmetiske problemer, men kan også forårsage alvorlige allergier og irritation. Før du bruger det anbefales det at kontrollere sammensætningen på albuens hud, og kun derefter anvende på mere følsomme dele af kroppen.

Cremer

Lægemidlet til indgroet hår efter epilering i form af en creme har en olieagtig struktur, takket være, at den absorberes godt af huden. Resultatet af proceduren er mærkbart efter 2-3 timer efter påføring af sammensætningen. Cremen har en kompleks virkning, det fugter huden, eliminerer betændelse og forhindrer også dannelsen af ​​indgroede hår. De mest kendte modeller:

 • AHA-Cream, AraviaProfessional. Cremen skal bruges umiddelbart efter hårfjerning eller shugaring. Den består af flere typer frugtsyrer, der eksfolierer døde hudceller i epidermis og lindrer betændelse, forhindrer udbrud af indgroet hår. Velegnet til alle hudtyper;
AHA-Cream, Aravia Professional
 • Koncentreret creme Foli-End, Beauty Image. Som en del af dette værktøj indeholder også frugtsyrer. De giver dig mulighed for effektivt at exfoliere døde hudceller, hvorfor huden bliver tyndere. Takket være ekstra komponenter fjernes irritation og betændelse. Ved regelmæssig brug reduceres risikoen for indgroet hår, og huden blødgør og bliver glat.
 • Follivit. Lavpris apotek afhjælpning for indgroede hår. Tilgængelig i form af en creme-gel, som består af salicylsyre, urinstof og andre syntetiske komponenter. Effektivt lindrer betændelse og irritation, og forhindrer også problemet, så det kan bruges som en forebyggende foranstaltning.
Follivit

Cremer som lotion efter epilering skal anvendes regelmæssigt og påføres huden 2-3 gange om dagen, når et indgroet hår fremkommer. På trods af at de fleste producenter placerer deres kompositioner som allergivenlige, bør du ikke bruge disse midler konstant. På grund af det høje indhold af syntetiske syrer er der mulighed for hudirritation.

olier

Forskellige æteriske olier bruges ofte i sammensætningen af ​​kosmetik til indgroet hår. De hjælper med at slippe af med irritation og rødme, øge normal hårvækst. Bruges normalt olie af jojoba, mandel, oliven, appelsin eller te træ som en del af forskellige masker, scrubs, samt metoden til cauterization af sår. Det er vigtigt at forstå, at hjemmelavede kosmetik er mindre effektive og ikke klare alvorlige problemer efter epilering. Når man vælger en olie, er det nødvendigt at tage højde for sammensætningen, kompatibiliteten med andre ingredienser og individuel intolerance over for visse plantekomponenter.

Brug varm olie forsigtigt, fordi forbrændinger er lette.

Vær opmærksom, når du bruger varm olie i cauterization. Til dannelse af en termisk forbrænding er kun en dråbe opvarmet kosmetik tilstrækkelig.

Mekanisk fjernelse

Brug af pincet til at fjerne indgroet hår er den mest almindelige måde at håndtere dette ubehagelige problem på. Proceduren giver dig mulighed for hurtigt at slippe af med det patologiske hår med minimal sundhedsrisiko. Sletning sker i henhold til følgende algoritme:

 1. Det er nødvendigt at lave en varm komprimering, så huden bliver dampet ud og det indgroede hår vises på overfladen. På dette tidspunkt kan du ikke trække fingrene, fordi der er en chance for at forlade pæren og en del af håret under huden;
 2. Det anbefales at bruge flade pincet - det er vanskeligere for dem at utilsigtet beskadige et betændt hudområde. Ved hjælp af en steril nål skal du maksimere håret ud under huden og derefter forsigtigt hente det op med pincet og trække det ud;
 3. Efter proceduren skal huden behandles med et desinfektionsmiddel, og med stærk irritation anvendes en beroligende komprimering, f.eks. Fra en farmaceutisk kamille eller kalendula.
Mekanisk indgroet hårfjerning

Alle værktøjer skal rengøres og desinficeres grundigt. Fjernelse af indgroet hår med pincet anbefales ikke til personer med følsom hud såvel som i nærvær af alvorlig betændelse.

Disse er de mest overkommelige produkter, der kan findes på ethvert apotek. Salve fra indgroet hår efter epilation giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at slippe af med problemet, samt for at undgå uønskede konsekvenser. Ofte anvendes salver i sammensætningen af ​​kosmetik til hjemmet sammen med olier og andre komponenter. Følgende midler anvendes traditionelt:

 • Ichthyol salve. Det har en udpræget anti-inflammatorisk og antiseptisk virkning. Tillader dig at slippe af med håret i nærvær af stærk irritation og endog suppuration. Produktet påføres natten over, og om morgenen skal filmen fjernes, og huden behandles med en fugtighedscreme og lotion;
Ichthyol salve
 • Salicyl salve. Det mest populære lægemiddel til indgroede hår. Salven forårsager en svag afvikling af det øvre lag af epidermis, som følge af hvilket det patologiske hår kommer ud. Det anbefales ikke at anvende i ren form, det er ønskeligt at fortyndes salicylsalve på anden måde. Desuden bør du ikke bruge det under graviditet eller under amning;
 • Vishnevsky salve. Det er ønskeligt at anvende med stærk suppuration med indgroet hår. Påfør salven skal være om natten, og top med et bandage eller plaster. Efter 1-2 procedurer kan du fortsætte med den mekaniske hårfjerning. Brug ikke denne salve til profylaktiske formål;
 • Levomekol. Dette er et kombineret middel til aktuelt brug. Det har en stærk antibakteriel og antiinflammatorisk effekt. Det bør kun bruges i de mest forsømte tilfælde, i nærværelse af irritation og betændelse. Påfør salven i 2-3 timer, og behandl derefter området med et beroligende middel. Mulige bivirkninger i form af hævelse, rødme eller irritation.

Brug ikke farmaceutisk salve i sin rene form. For effektiv fjernelse af voksen hår er det ønskeligt at tilføje yderligere komponenter - æteriske olier, tinkturer og pomace fra urter.

video

fund

Indgroet hår efter epilering er et almindeligt problem, som mange kvinder står overfor. I dag er der mange værktøjer til at undgå mekanisk fjernelse af indgroede hår. For at forhindre forekomsten af ​​dette ubehagelige symptom anbefales det at anvende forskellige profylaktiske kosmetiske midler, anvende salonmastere og vælge den mest optimale type hårfjerningsprocedure.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • parametre
 • levering
DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

7 måder at lette håret uden farvestof

Antalkohol mod uønsket hår