Shugaring Arabien. Kosmetikere anmeldelser om pasta. Lære at gøre depilation

Shugaring hårfjerning er praktisk og effektiv. Men sidstnævnte afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​den anvendte pasta samt hudplejeprodukter efter og før proceduren. Virksomhedens produkter Arabien har bevist sig fra den bedste side, som det fremgår af de positive anmeldelser.

Arabien produktsortiment

Arabia fremstiller produkter af høj kvalitet efter en række egenskaber. Produkterne er opdelt i to linjer: professionelle, designet til saloner og hjem, som kan bruges af begge nybegyndere, der lige er begyndt deres professionelle måde i shugaring, og personer, der ikke er uddannet. Den første har navnet Arabia Professional, og serien til hjemmebrug er Start Epil.

Begge linjer kan bruges ved brug af flere teknikker til shugaring: manuel, ved hjælp af en spatel, blandet og bandage.

Pasta sælges i to pakker: patron og dåse. Den første er en "rulle", som ruller pastaen over det ønskede område af huden. Patronens volumen er 150 ml. Mængden af ​​pasta i en krukke er 750 ml, og det er nødvendigt at indsamle pasta til depilation manuelt.

Sammensætningen af ​​pasta arabien

Sammensætningen af ​​pastaer fra dette firma varierer ikke i sorten: glucose (naturlig kulhydrat), fructose (sukker indeholdt i honning) og renset vand. Forskellen er kun i pastaens tæthed.

Bløde pastaer er velegnede til begyndere, som når de arbejder med dem, er smerten mindre intens, men samtidig smelter de hurtigt.

Mediumdensitetspastaer bruges bedst til at fjerne hår fra store områder. De bruges også til blanding med blød pasta i dannelsen af ​​"fast". Dette sker, når pastaen smeltes eller mesteren "trukket" den ikke skarpt nok.

Tæt pasta egnet til både mestere og begyndere til at håndtere individuelle områder af kroppen. Fremgangsmåden, der udføres med deres hjælp, er den mest smertefulde, men næsten ingen klæbning dannes, desuden smelter pastaerne længere. Virksomheden udfører konstant nye eksperimenter for at udvikle en mere bekvem pasta med en sammensætning, der er nyttig for huden.

Fordelene ved pastas Arabia

Arabia-produkter pastaer består af helt naturlige produkter, derfor er de ikke allergiske. Brug af dem er nemt og bekvemt. Dette bekræftes ikke kun af kundeanmeldelser og skønhedssalermestere, men også ved testning i videnskabelige centre, hvor kvaliteten af ​​produkter fremstillet af Arabien bliver testet.

Hele serien opfylder internationale standarder, har kvalitetscertifikater.

Ulemper pasta arabien

Ulemper passer ganske lidt.

De vigtigste er følgende:

 1. Prisen på produkter er ikke for høj, men ikke alle piger har råd til at bruge produkterne. Nogle gange er det mere rentabelt at gå til en shugaring session end at købe en pasta, der ikke altid er praktisk at bruge.
 2. På trods af det mindste antal procedurer, der er angivet på selskabets hjemmeside, for hvilken en eller anden pasta pakke er tilstrækkelig, klager køberne, at det slutter meget hurtigere, hvis det ikke bruges økonomisk.

arter

Blød karamel

Blød blanding. Ideel til hud, der er irriteret, samt for at fjerne pistolen. Pastaen smelter og flyder let, så proceduren skal udføres i et rum med lav temperatur, og mesteren skal arbejde med handsker.

"Soft" i hjemmebrugslinjen, "Honey" og "Natural" fra den professionelle linje er egnet til denne egenskab.

Gennemsnitlig blødhed

Med medium blød pasta kan den allerede arbejde ved stuetemperatur. Pasta klæber med tyndt, blødt hår og mellemhår samt hårdt hår på følsomme hudområder. Før brug skal pastaen opvarmes.

Fra hjemmelavede produkter er det medium pasta. I en serie for erfarne håndværkere - pasta "Tropical".

Både blød og medium

Sukkerblandingen, som kombinerer begge ovennævnte typer pastaer, fremstilles under navnet "Universal" i hjemmeserien og "Light" fra "Light and Soft" i den professionelle.

Ifølge anmeldelser var arabia light shugaring pasta egnet til epilering problem og delikat områder.

Denne pasta er meget fleksibel, tager let den ønskede form og er nem at bruge på problemområder (bikini, knæ, albuer, hofter).

Hård pasta

Pasta med en meget fast tæthed. Den kan bruges i næsten alle forhold. Før brug skal det være godt opvarmet.

Det er brugt til afhjælpning af problem, hårdt rødt hår.

I Start Epil linien i en sådan blanding svarer der til "Tykk" pasta. For hende er der ingen mulighed i form af en patron.

I den faglige linje er 3 pastaer præsenteret:

De sidste to har et lignende navn med bløde kolleger, så når du køber, skal du være opmærksom på emballagen.

Professionel linje Arabien

Det særegne er, at før man starter proceduren, er der ingen grund til at varme det op. Plast, bringer næsten ikke smerter, når de påføres. Egenskaberne ligner "Ultrasoft", men det smelter og spredes meget længere.

Home Line Arabia

Shugaring Products Company Arabia kan udføres hjemme. For at gøre dette producerer virksomheden en speciel linje kaldet Start Epil, som indeholder fire grundlæggende pasta til shugaring. Anmeldelser fra kunder af denne linje er næsten alle positive.

Pastaen er lavet i tre banker af forskellig vægt: 200 g, 400 g og 750 g. Du kan købe en patron.

Under samme navn er professionel pasta lavet, så ved køb er det nødvendigt at specificere produktserien.

Blandingen fjerner ikke huden og forårsager ikke rødme, det virker meget forsigtigt og forsigtigt. Efter påføring bliver håret svagere, så hver gang proceduren kræves mindre og mindre.

Hvor meget er pasta

Produkter fra hjemmebrugslinjen koster fra 700 til 1350 rubler. afhængig af emballagen.

Arabia Professional repræsenteres af banker på 750 g, som koster fra 1200 rubler. op til 1.500 rubler Prisen afhænger stort set af tætheden af ​​pastaen.

Sådanne priser skyldes højkvalitetsegenskaberne af pastaen, så de mestre, der bruger pastaen, er tilfredse med forholdet mellem pris og kvalitet.

Hvordan man vælger pasta

Når du vælger en pasta, skal du være forsigtig. Det er ikke ualmindeligt, at en køber, gennem uforsigtighed, erhverver noget helt andet end det han ønskede. Det er skrevet på hver bank, i hvilket tilfælde denne pasta anvendes.

Fra kriterierne kan identificeres:

 • brugt arbejdsteknik;
 • indsæt applikationsteknik
 • temperaturen på det rum, hvor proceduren udføres
 • klientens hudtype, masterhænder. Den varmere - det tættere behov pasta
 • området hvor shugaring udføres. Banken har disse oplysninger;
 • hårstivhed. Jo blødere - jo blødere pastaen.

Shugaring teknikker

Mest almindeligt anvendte 3 hovedmetoder for shugaring. Dette er hvad herrer lærer, så snart han begynder at forstå det grundlæggende. Nogle teknikere kan mestrer selv uden særlig træning eller har gennemført et webinar seminar.

Manuel shugaring teknik

Udført med hånden. Til hygiejneformål og for at forhindre, at pastaen smelter så hurtigt, bæres handsker. Hårets længde i dette tilfælde skal være tilstrækkelig til, at pastaen kan fange den.

Først tager de lidt pasta fra krukken og ruller den i deres hænder, som om de rykker fingrene fra melet. Det næste skridt er at bestemme i hvilken retning håret vokser, og udrul et lag af pasta flere centimeter lang mod vækst.

Endvidere bryder en skarp bevægelse fra albuepasta ned fra huden. For smertelindring og patientkomfort med et par fingre strækker huden.

Bandage teknik shugaring

Denne teknik kræver meget pasta. Og ikke kun pasta bruges, men også en stribe klud eller en serviet. Firmaet Arabia sælger specielle strimler til sådant udstyr.

Hårets længde skal være mindst 4-5 mm, fordi ellers vil pastaen fange håret løst.

Først anbringes pastaen på samme princip som i den manuelle teknik. Men så bliver den tilberedte strimmel stramt på karamel og presset mod udjævningsbevægelsen. Når det er tilstrækkeligt fastgjort til pastaen, trækkes stoffet opad med en skarp bevægelse.

For at undgå blå mærker og blå mærker anbefaler guiden at trykke på huden med fingrene.

Rygers Shvarting Teknik

Til påføring og fjernelse af pasta ved hjælp af en spatel. Så fingrene rører ikke huden og pastaer, så mesteren er mindre trætte hænder, og blandingen smelter mindre.

Pastaen påføres spatelen med et tyndt lag, hvorefter det påføres huden. Efter et par sekunder er der en rykke, og håret forbliver på karamel. Du kan også anvende pasta med en spatel, og derefter påføre en klud, som i teknologien for bandage teknologi.

Italiensk glasur

Denne teknik bruges allerede af fagfolk på deres område. Det kræver evnen til hurtigt at anvende pastaen og gøre jerks. Teknikken blev opfundet for at fremskynde arbejdet og reducere mængden af ​​anvendt materiale.

Først og fremmest påføres et tyndt lag pasta på det behandlede område. Det er bedre at bruge en blød pasta, da den er mere "lydig". Dernæst fjerner en tæt klump karamel alt pastaen på samme måde som med manuel teknik.

Kosmetikere tips til at gøre shugaring

Shugaring Arabia (anmeldelser om dette firma viser, at virksomheden virkelig ved hvad det producerer) indebærer hudpleje før sessionen, såvel som efter den. Overholdelse af teknikken letter meget fjernelse af uønsket hår til både mesteren og klienten.

Sørg for at starte proceduren med en affedtning af huden og rense den fra snavs. Normalt skal klienten vaske inden man besøger salonen, men hvis dette ikke sker, skal den behandlede hud behandles med en fugtig alkoholtørring. Til ansigtet bruger bikini og underarmene desuden gelen med planteekstrakter (kamille, aloe vera, mynte, birk).

Hvis indgroede hår overholdes, der passer godt til huden, skal du behandle dem med en skrubbe eller en speciel gel, som følge heraf bliver håret løftet.

Sved, der produceres af talgkirtlerne over hele overfladen af ​​kroppen, absorberes i pastaen, som det forbruges mere intensivt på. For at undgå dette er det nødvendigt at beskatte huden med talkumpulver, som vil absorbere fugt. Masters bruger menthol talkum, som beroliger huden og lindrer irritation.

Resterende efter proceduren holder pastaen klientens tøj, så huden skal renses af sukker. Det opløses i vand som kulhydrat, så erfarne herrer bruger mineraliseret vand med tilsætningsstoffer til rensning.

Efter proceduren er det nødvendigt at genoprette huden, fugte det og fjerne rødmen. E-vitamin, nærende olier og anæstetiske mousses er i stand til at hjælpe. Klienten rådes normalt til at behandle huden et par dage efter proceduren med en skrubbe eller hård vaskeklud.

Hvad der er mere for shugaring er lavet af Arabien

Shugaring Arabia (positive anmeldelser om virksomheden), nemlig pasta til shugaring, er ikke den eneste mulighed for virksomhedens produkter.

Arabien producerer også hudplejeprodukter:

 1. "Talc uden dufte." Det absorberer overskydende fugt og skaber også et beskyttende lag på huden.
 2. "Sugar Scrub". Forbedrer hudtilstanden, nærer den, fjerner døde celler.
 3. "Cream for at bremse hårvæksten." Anbefales til dem, der har en forudsætning for øget hårdhed.
 4. "Lotion mod indgroet hår". Reducerer hudbetændelse og forhindrer hår i at vokse ind i huden.
 5. "Talc med mentol." Ikke alene giver absorption af sved, men har også en bedøvelsesvirkning.
 6. "Melk for at genoprette huden." Moisturizes epidermis og beriger det med essentielle vitaminer.

Anmeldelser af læger, kosmetologer positive og negative

Shugaring Arabien, anmeldelser om brugen af ​​pasta er præsenteret nedenfor, har tjent både positive og negative kommentarer fra kunder, kosmetologer, læger. Pastes svarer altid til beskrivelsen - på dette tidspunkt er der absolut ingen klager. Men du skal bruge flere pastaer på en gang, så du skal købe pasta i bulk.

Mestere af shugaring hævder, at de ikke ser en stor forskel på at bruge hjemme linjen og besøge salonen (medmindre det tager mere tid at bruge den første mulighed). Hjemlinjen er enklere at bruge, men det er simpelthen ikke rentabelt for mesteren at bruge den, da han er vant til en mere bekvem og hurtigere indsætning.

Købere klager over, at pastaer har samme navn. For eksempel er der en "naturlig" meget tæt og "naturlig" blød. Men hvis en sådan fejl ikke er helt kritisk for en professionel linje, er to identiske pastaer med navnet "Universal" misvisende. En af dem er inkluderet i serien for specialister, og den anden i hjemme serien.

Professionel linje glæder sig over mangfoldighed, da du altid kan blande flere pastaer for at få den perfekte sammensætning, hvis kunden har en særlig sag med hud eller vegetation.

Shugaring med produkter fra Arabien er praktisk og effektivt. Anmeldelser fra læger, kosmetologer og depilation masters giver ingen tvivl om produktets kvalitet.

Artikel design: Vladimir den Store

Video om pasta til Shugarin Arabien

Shugaring med Aravia Professional:

Arabien - anmeldelser af kosmetik

Udover den rigtige adfærd af shugaring skal den være i stand til at færdiggøre kompetent kompetence. Det russiske mærke Aravia har et stort udvalg af produkter til dette formål under det smukke navn "creme". Jeg har en af ​​dem, kaldet "Regenerating Cream with D-Panthenol".

Hvad er behovet for et sådant produkt? Efter sukkeraflejringen er huden lidt skadet, og vi bør fremskynde regenerationen. I cremen af ​​"Arabia" i sammensætningen er der D-panthenol, sheasmør og bisabol, der bidrager til genoprettelse af hudens naturlige barriere og beskytter den mod de negative miljøeffekter.

Produktet er meget behageligt at bruge. Cream fjerner næsten følelsen af ​​tørhed og stramhed, såvel som skrælning, hvilket for mig er en utvivlsomt fordel. Det er muligt at anvende midler til alle typer hud, herunder for følsomme. De absorberes godt uden at efterlade effekten af ​​fedt og klæbrighed, hvilket vil være mest relevant for dem, der ikke sidder stille og altid har travlt med noget selv efter shugaring.

Absolut anbefale. Efter at have brugt kun positive indtryk!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Meget ofte, folk før shugaring bede om smertelindring. Nogen bruger Emla eller Lidocaine, som er helt ulogisk. Disse værktøjer virker som en placebo-effekt, og den første efterlader et fedtet lag på huden, hvilket er uacceptabelt for sukkeraflejring.

Det er til dette formål, at Aravia skabte en kølegel med mint kamferolie, så under proceduren ikke at koncentrere sig om smerte, men at slappe af og ikke føle ubehag.

De er meget glade for at bruge, fordi effekten begynder næsten øjeblikkeligt. Gelen absorberes hurtigt, hvilket efterlader ingen klæbrighed bagved den. Handlingen varer nøjagtigt, så længe shugaring-proceduren varer. Jeg kan godt lide at bruge den til mig selv på områder, hvor der er behov for nedsat følsomhed. Normalt er det en bikini. Med gel fra Arabien med olie af mynte kamfer, sukker depilation bringer udelukkende glæde)

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

Hej alle sammen! Håndpleje er en af ​​de væsentlige egenskaber ved at bevare dig selv i god form. Jeg har altid været omhyggelig med valget af cremer, og derfor slog jeg straks af produkter af lav kvalitet. Sidste gang jeg virkelig kunne lide TM "Arabia". Jeg forsøgte mange produkter og var tilfreds med alt.

Et af disse erhvervelser var en håndcreme med mango og kokosolie.

Måske er det første, jeg gerne vil påpege, en fantastisk lugt. Åh ja, hvad angår denne Aravia altid stor. De fleste makeup kosmetik de lugter så lækker, at du bare vil spise den.

Cremen er pakket i et stort og økonomisk dispenserrør. Det forekommer mig, at dette beløb er nok ikke for et helt liv, men for to og et halvt. For at lægge begge hænder tilstrækkeligt bogstaveligt, skal man trykke på dispenseren.

Tekstur er meget flot. Cremen absorberes hurtigt, men der er ingen følelse af klæbrighed og fedt. Huden er fugtet, og den mest lækre duft, jeg vil føle hele tiden, er bevaret. Om vinteren er det et rigtigt must-have, ikke kun for mig, men også for mine hjem.

Jeg tror, ​​at dette er langt fra mit sidste produkt fra Aravia Professional, fordi deres kosmetik blot virker nogle mirakler, og det gælder alle linjer: shugaring, ansigt, krop osv. Jeg er glad, når producenten er så omhyggelig med hvad det gør han.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

Jeg vil gerne dele en anmeldelse om dette smukke rosenvand, beregnet til hudpleje efter shugaring. Meget gode toner og fugtighed, fjerner godt rødmen. Jeg rådgiver for følsom hud. Kunder elsker duften, det er blidt og ikke irriterende.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Jeg vil skrive om Anti-Acne Serum for Cream-serum til problematisk hud, fordi det behageligt overraskede mig. Jeg bruger det en gang om dagen, om morgenen. Efter blødning anvender jeg en normal fugtighedscreme.

Så små pimples forsvinder om et par dage, og meget betændelse, der truede med at krybe ud, kom slet ikke ud, og den faldt ved roden. Dette er overraskende, fordi der aldrig har været en sådan effekt fra masse kosmetik fra acne, og jeg forventede ikke et mirakel.

Det løser naturligvis ikke det globale problem med acne, det skal stadig afklares, men som et lokalt middel til behandling af inflammation er det meget godt. Jeg anbefaler!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

Endelig kom omkring for at skrive en anmeldelse om denne smukke pasta))). brug tid 2 måneder, gjorde 4 gange ben, bikini, antenner. Jeg har lavet shugaring mig selv i omkring 4 år nu. Jeg stoppede med at lide pasta, som jeg brugte tidligere. Jeg besluttede at prøve ud af klassen ovenfor. Otsanovilas på Arabien, læse anmeldelser på fora osv. Jeg tog mig en, der ikke behøver opvarmning og blødhed, da jeg har en anstændig oplevelse. Efter den første procedure var hun glad for pasta på benene, hun ryster meget hurtigere end før. Mindste forbrug. Det føles som jeg har nok i et år! Det eneste ved ankomsten af ​​varmt vejr er at tilføje en mere tæt, da mine hænder er varme. En af disse dage vil jeg bestille dette også, de har en tykkere pasta.

Hvad kan jeg sige mere - jeg anbefaler til hjemmebrug.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Jeg vil gerne fortælle om anti-cellulite wrap anti-cellulitis intensiv produktion af arabien. Meget behagelige fornemmelser under proceduren (hun lavede sig selv), både varm og kølig på samme tid, en behagelig lugt. Jeg gjorde så langt kun to gange, mens det er for tidligt at tale om et bestemt resultat, skal du gøre det mindst 10 gange, men huden bliver så smuk, ingen ord. Efter at du har smurt din hud med Vitality SPA styrker kroppen cremen.

Jeg anbefaler begge.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

Ved mesterklassen om shugaring (Arabien) så jeg med mine egne øjne, hvordan ved hjælp af sådanne bandager, pigen bogstaveligt en eller to gange drak hendes armhuler. Dette kunne ikke undlade at imponere, undrede jeg mig uden tøven. Ikke alle emballager (30 stykker i den), men kun 5. Pr. Prøve. Til armhuler, forresten, bruges andre, kortere. Og disse, jeg købte (som i billedet) i størrelse som standardpapirstrimler til depilation. Specifikt - 7h17sm. De repræsenterer tynde, men tætte plader, helt gennemsigtige. Kanterne afrundede.

BESKRIVELSE: Den bruges til bandageudstyr samt til at fjerne klæbrig pasta. Forbindelsen er lavet af et specielt materiale, der giver dig mulighed for at bruge et bandage i flere områder af kroppen og helt eliminerer skaderne i huden. Forbindelsen giver dig mulighed for nemt og smertefrit at fjerne meget kort og meget langt hår, især i områder med kompleks fiksering af huden. Når sukker depilation bandage er egnet til åreknuder.

Mit indtryk er på en eller anden måde ikke meget. På den ene side er det mere hensigtsmæssigt, at du på grund af gennemsigtighed kan se, hvor du skulpturerer.

Det andet plus er, at de på grund af materialet ikke er gennemblødt med pasta som henholdsvis papir eller klud, de er lettere og hurtigere at vaske.

For det tredje er de teoretisk blot de evige. Og du behøver ikke at tørre dem - bare vasket, tørret og alt, du kan bruge det næste gang. Dette er også praktisk, fordi papirstrimler (og stof også) skal tørres, og det tager tid, og før eller senere slides de ud (når de kan genbruges).

Faktisk gjorde jeg dette: flere anvendelser er mulige, men efter vask bliver de rynket, ikke så glatte som nye. Dette er allerede en minus.

Af en eller anden grund har jeg mere smerte at rive dem af. Og hårene er trukket ud værre end med papir (eller væv) striber. Tilsyneladende passer de ikke tæt nok. Måske er det bare mig, men alligevel.

Så jeg havde ikke meget at gøre med dem. Jeg forlod det bare i tilfælde, måske vil de stadig komme i brug (jeg besluttede at tjene penge ved shugaring))).

[Redigeret af forfatteren den 11. marts 2015]

ShuGaring indsæt "Arabia"

Anmeldelser, der kunne lide at lide eller ej? Træk alt ud?

Jeg har nok vokspatroner. Kun gør manuel teknik. Strimler kun ondt og bikini og ikke strimmel

Jeg læste mange negative anmeldelser.

Hvor gik du hen Til en privat mester eller et studie af Arabien?

Du vil gerne teste pasta

Har arabien lettet op med at prøve? Og så venter jeg på din tilbagemelding på det))))

Shugaring Arabia har to linjer: Til professionelle og begyndere, Start Epilpasta til begyndere, Arabien til professionelle, begge pastaer er af fremragende kvalitet, jeg kan nu lide Universal Epil Start.

Jeg klarte ikke at klare denne pasta, men jeg arbejder konstant med en anden. Jeg kan rådgive dig på den pasta jeg tager for mig selv - professionel cannabansk pasta (jeg køber i Sweet Epil online-butikken) jeg kan godt lide det meget)))

Jeg har næsten hele linjen i Arabien Prof. pasta, ligesom pasta... det vigtigste i denne sag er at vælge tætheden)

Jeg arbejder i arabien. Alt passer til

Jeg arbejder med pasta arabia i temmelig lang tid. Jeg prøvede alle de pastaer, selv eksperten, gør det muligt. I arsenalet af alt i en krukke er der en kat. Den hurtigste forbruges. Åh, hvad betyder de før og efter shugaring, bare glæde, ikke kun min, men også kunder.

shugaring Aravia

Skrevet af Brulik, 14. januar, 2011 i temaer

Udvalgte indlæg

Video kanal YAKOSMETOLOG

Carbon Peeling på Neodym Laser

Intensive løft med DMAE

Ikke-ablativ laser diode foryngelse

PLINEST moderne hud bioreparation teknologi ved hjælp af polynukleotider

Ny på forumet kosmetologer

 • 0 svar
 • 3 visninger
 • Russiske skønhedsteknologier
 • 22 minutter siden
 • Løs hud

  • 0 svar
  • 2 visninger
  • Russiske skønhedsteknologier
  • For 25 minutter siden
 • To magiske potions til et rent og et ungt udseende

  • 3 svar
  • 19 visninger
  • Airina
  • 29 minutter siden
 • Lejede værelser på New Arbat

  • 0 svar
  • 3 visninger
  • Kosmo2016
  • 34 minutter siden
 • Spørgsmål: Puffiness i ansigtet

  • Venter på et bedre svar
  • 0 stemmer
  • 3 svar
  • YanaBeauty
  • 2 timer siden
 • Jeg vil sælge kosmetologienheden NV-E6 (kombinationen 6v1)

  • 0 svar
  • 9 visninger
  • manefachka
  • 3 timer siden
 • Professionel kosmetik MAVEX.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 16

  • 267 svar
  • 18.347 visninger
  • Art et beaute
  • 4 timer siden
  • Ny hos jeg kosmetikere
  • BILLET AF KOSMETIKÆR
  • Forum jeg kosmetikere
  • aktivitet
  • vigtigste
  • klubber
  • Aravia Professional
  • tråde
  • shugaring Aravia

  Alle rettigheder forbeholdes - I COSMETICIAN registreret varemærke 2008 - 2018 Powered by Invision Community
  Invision Fællesskabsstøtte i Rusland

  Shugaring Paste Arabia: Fordele og applikationer

  Sukkerpasta under det russiske mærke Arabien er et populært og overkommeligt værktøj til shugaring både i en professionel salon og under brugsbetingelser. Ud over karamellblandingen producerer virksomheden et stort antal yderligere plejeprodukter til brug før proceduren for sukkeraffald og efter færdiggørelsen. For at opnå den maksimale effekt, når du bruger pastaen, skal du følge instruktionerne for dens forberedelse og anvendelse samt forholdsregler.

  Sammensætning og fordelagtige egenskaber hos pasta Arabia

  Arabisk karamelpasta er udviklet med kosmetologers deltagelse i særlige laboratorieforhold, hvor den gennemgår de nødvendige tests. På grund af dette har produktet en helt naturlig sammensætning, hvor der ikke findes kemiske komponenter og dufte. Som de vigtigste ingredienser pasta indeholder fructose, saccharose, samt vand. Blandt de ekstra komponenter - en række planteekstrakter og vitaminkomplekser.

  Paste Arabia har en plastikstruktur og er let at anvende på områder

  Pastaen har en høj plasticitet, som gør det let at fordele den over den behandlede overflade. Under depilationssessionen trænger de fordelagtige komponenter af karamelblandingen ind i de åbne porer og fodrer epidermis-cellerne. Samtidig opstår skrælningseffekten, da det ved fjernelse af pastaen også fjernes det døde cellelag.

  Under proceduren er der en intens fugtigheds- og blødgørende effekt på overfladen. Huden bliver silkeagtig og øm, og risikoen for efterfølgende irritation minimeres.

  I kontakt med hårroten gennem de åbne follikler dækker pastaen de subkutane elementer. Ved at gribe håret langs hele længden ekstraherer karamellblandingen håret samtidig med roten langs vektoren af ​​dens naturlige vækst. Resultatet er en høj effektivitet af proceduren med den mindste grad af traume.

  Arabia pasta indeholder kun naturlige ingredienser.

  Video: Skønhedsspecialist på et sæt af depilation Aravia Start Epil

  Arabia pasta ansøgning

  Afhængig af typen af ​​hår og træk ved det behandlede område anvendes forskellige typer arabisk karamelblanding. De adskiller sig i konsistens og anvendelsesmåde. Der er 4 typer pasta af denne producent:

  1. Ultrasoft ("Honey", "Ultra Soft"). Det har den mest flydende tekstur, derfor anvendes bandage strimler til at fjerne blandingen. Værktøjet bruges hyppigere til depilering af brede områder, for eksempel ben, hænder, ryg, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​blødt hår. Denne pasta kræver ikke opvarmning, men for begyndere at arbejde med det er svært på grund af den flydende tekstur. Ultra blød pasta kræver ikke opvarmning
  2. Blødt ("Soft", "Universal", "Expert Soft", "Soft and Light"). Passer mere til bandage-teknologi end manuel. Før brug skal blandingen opvarmes til en temperatur på 37 ° C og påføres derefter med en spatel. Med sin hjælp er næsten alle typer hår elimineret, med undtagelse af meget hårdt hår. Blød pasta anvendes i bandage teknologi.
  3. Medium ("Medium", "Tropical", "Light"). Den mest populære type pasta til hjemmebrug. Den påføres og fjernes uden brug af ekstra værktøjer, såsom en spatel og bandingstrimler. Efter opvarmning tillader det behandling af enhver overflade, herunder bikini og underarm. Det er nødvendigt at sikre, at lufttemperaturen i rummet ikke var for høj, ellers vil blandingen hurtigt smelte. Medium konsistens er ideel til brug i hjemmet.
  4. Fast ("Tæt", "Naturlig", "Vanilje Creme"). Bruges til at fjerne det mest tætte og hårde hår, især karakteristisk for bikiniområdet. Før brug opvarmes blandingen og knædes i hænderne. Fjernelse af karamel sker kun på en manuel måde, da bandagebåndet ikke bliver fastgjort på pastaen. Anvendes ofte i stedet for en blanding af mellemkonsistens ved høje temperaturer i rummet. Tyk pasta bruges til at fjerne hårdt hår i bikiniområdet

  Under betingelser i en professionel salon anvendes blandinger af Aravia Professional serien, og Start Epil serien er specielt udviklet til selvstændig brug.

  For nem brug er pastaen, der har en blød og ultra-blød konsistens, produceret ikke kun i form af en dåse, men også i form af en patron. Til selvapplikation fremstilles en blanding i en patron på 100 gram og til en salon - 150 gram. Ved hjælp af en rulle er værktøjet jævnt fordelt over overfladen, og der er ingen grund til at bruge en spatel.

  Når du bruger pasta i en patron, vil spatelet ikke være påkrævet

  Hvordan man bruger pastaen

  Instruktioner til brug af karamelpasta Aravia afhænger af produktets konsistens og omfatter følgende trin:

  1. Forbered for overfladen til proceduren shugaring. Sørg for at skrælle 1 dag før den planlagte session, og på dagen for depilation tage et brusebad uden brug af kosmetiske produkter. Behandl det tørrede område med antiseptisk og talkumpulver for bedre klæbning af pastaformen til hårene. Talc vil fjerne overskydende væske fra overfladen og forbedre kvaliteten af ​​proceduren.
  2. Før brug, forvarm blandingen til en temperatur på 37 ° C med undtagelse af den ultra-bløde konsistens, som anvendes i færdig form. For at gøre dette skal du bruge en mikrobølgeovn eller en speciel vokslim, der er udstyret med en temperaturindikator. Når du bruger blandingen i en patron, er det mere hensigtsmæssigt at bruge en kassette voksklynge. Pasta skal opvarmes til en viskos stat.
  3. Tag et lille stykke af produktet med dine hænder eller en spatel, afhængigt af dets tekstur og smør lidt i dine hænder. Derefter fordeles over et lille område i modsat retning af hårvækst. Når du bruger produktet i patronen, skal du blot glide rullen over overfladen. Brug en spatel til at gribe en pasta med flydende konsistens.
  4. Hvis du bruger en pasta med flydende tekstur, skal du straks efter påføring trykke på holderen til blandingen. Den kan fremstilles uafhængigt af et stof eller papirmateriale, eller købes komplet med pasta.
  5. Vent i ca. 5 sekunder og rive stripen af ​​med en hurtig bevægelse. I dette øjemed skal du trykke på området ved siden af ​​pastaen, mens du på den anden side fjerner blandingen efter naturlige hårvækst. Pastaen appliceres mod hårvækst og fjernes langs linjen i deres naturlige vækst.
  6. Gentag proceduren i det samme område, men antallet af gentagelser må ikke overstige 3 gange. Dernæst fortsæt behandlingen af ​​næste afsnit.
  7. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du rengøre overfladen med vand og fugte området med en beroligende creme.

  Udfør ikke shugaring på for langt eller kort hår - den optimale længde er 5 mm.

  Video: Sådan shrug benene med Aravia pasta

  Egenskaber af pastaen under graviditet og ungdomsår

  På grund af den naturlige sammensætning af karamelpasta fra producenten Aravia, kan shugaringproceduren udføres af gravide såvel som under amning. Derudover kan midlerne bruges af unge, hvis hud er meget følsom. Da hårfjerningsprocessen elimineres langs linjen i deres naturlige vækst, er risikoen for smerte og bivirkninger minimal.

  Ved udførelse af shugaring under graviditet er det nødvendigt at tage hensyn til den individuelle smertegrænse.

  Men inden proceduren anbefales det at rådføre sig med en professionel for at identificere den individuelle smertegrænse og fravær af kontraindikationer. Når alt kommer til alt, kan selv lidt stress under graviditeten forårsage muskelkontraktion og føre til negative konsekvenser for fosteret. Uønsket ubehag under amning er uønsket. Dette gælder især for depilering af sådanne følsomme områder som bikini og armhuler.

  Shugaring er en af ​​de sikreste og mindst smertefulde metoder til depilation.

  Shugaring session under graviditet udføres bedst af en professionel. Det samme gælder for unge, fordi begyndere ikke altid klarer at beherske proceduren fra første gang. Ved kontakt med salonen er der givet garanti for overholdelse af sessionens teknik. Desuden er det under brug af en specialist muligt at anvende smertestillende midler, for eksempel Emla creme. Hvis der ikke er kontraindikationer, appliceres cremen på overfladen 1 time før procedurens start og isoleres for maksimal absorption, der dækker med en film. Faldet i følsomhed forekommer omtrent i en periode på 3-4 timer.

  Emla creme er effektiv til smertelindring før depilation.

  Fordele og ulemper

  Regelmæssig brug af pasta fremstillet af Arabien har følgende fordele:

  • har en let tekstur, som hurtigt vaskes af den behandlede overflade uden behov for yderligere midler;
  • holder sig ikke til siden, så den er helt fjernet ad gangen;
  • kan genanvendes på samme område;
  • har en bekvem emballage i form af dåser og patroner;
  • har en gavnlig ernæringsmæssig effekt på overfladen;
  • indebærer et stort udvalg af pastaer med forskellig konsistens;
  • meget sjældent forårsager allergier.

  Hvis du følger instruktionerne for udførelse af sukkeraflejring og vælger pastaens passende konsistens, sikres hårfjerning i en periode på 3 til 5 uger.

  Aravia karamel pasta har næsten ingen fejl, bortset fra behovet for at vokse hår op til en længde på 5 mm. Med kortere hår kan proceduren ikke udføres korrekt - de vil ikke være i stand til at fange pastaen. Derudover kræver til anvendelse af blandingen, især væskekonsistensen, erhvervelsen af ​​en lille færdighed i teknikken for dens anvendelse og efterfølgende fjernelse.

  Shugaring pastaer og hudplejeprodukter Arabien er meget forskelligartede

  Video: fordele og teknik til at bruge pasta

  Sikkerhedsforanstaltninger

  For en korrekt shugaring session, anbefales det at overholde følgende forholdsregler ved arbejde med Aravia pasta:

  1. Prøv at vælge den rigtige pasta: Brug af en blanding af tæt tekstur på blødt hår vil have for meget indflydelse på overfladen, og brugen af ​​en blød konsistens på hårdt hår vil ikke helt fjerne dem.
  2. Se temperaturen på blandingen og brug ikke produktet ved opvarmning over 40 ° C for at undgå risiko for forbrændinger. Forsøg at sætte et stykke pasta på håndleddet på forhånd for at sikre, at temperaturen er behagelig.
  3. Sørg for at desinficere overfladen og brug talcumpulver til bedre at klare håret med pasta.
  4. Overhold sessionens teknik: Brug om nødvendigt en spatel og bandestrimler, og hold ikke blandingen i området for længe for at undgå smeltning.
  5. Undgå at anvende pastaen, hvis der er sår, ridser, fremspringende mol, vorter, hudsygdomme og inflammatoriske processer i området.

  Selvom pastaen er karakteriseret ved en hypoallergen sammensætning, udføres en test under anvendelse af blandingen, inden den anvendes på store områder. Anvend lidt af blandingen til det følsomme område af håndleddet eller albuen på indersiden og kontroller, at der ikke er noget utilstrækkeligt svar i 30 minutter.

  Arabia retsmidler for indgroet hår

  Ud over sukkerpasta fremstiller Arabia specielle produkter, der anvendes efter depilering for at forhindre indgroet hår. Produkterne fremstilles i form af creme og lotionspray, som påføres dagligt på de behandlede områder.

  Cremen indeholder citronsyre, vinsyre og glycolsyre, allantoin og sojabønneolie som aktive ingredienser. Det har en mild rensende virkning på overfladen, eliminering af døde celler og hyperkeratose. Som følge heraf er det muligt at dyrke tyndt hår naturligt. Værktøjet forhindrer udviklingen af ​​betændelse, lindrer tegn på irritation og fugtiger overfladen. Cremen fordeles let over overfladen og absorberes fuldt ud. Fremstillet i en pakning på 100 ml.

  Det anbefales at anvende en creme til bikini og ansigtsområder, og til arme, ben, mave og ryg - lotion eller spray.

  Creme til indgroet hår er bekvemt at anvende på følsomme områder

  Lotion-spray "2 in 1" har en dobbelt virkning og er ikke kun rettet mod at forhindre dannelsen af ​​indgroet hår, men også at reducere udseendet af ny vegetation. Dens vigtigste ingredienser er salicylsyre og glycolsyre, glycerin og citronolie. På grund af inkorporeringen af ​​enzymet papain sænker processen for hårvækst ved at virke direkte på follikelen.

  Ved forsigtigt exfoliering af overfladelaget tillader lotion ikke hårene at forblive under huden. Ved regelmæssig brug forlænges intervallet mellem depileringsprocedurer, og efterfølgende sessioner udføres med minimal smerte. Den påføres, herunder på en tør overflade, der øger egenskaberne ved elasticitet og fugt. Værktøjet påføres jævnt på de behandlede områder med en serviet. Det er lavet i pakning på 150 ml.

  Cremer og lotioner beregnet til forebyggelse af indgroede hår påføres områderne 24 timer efter shugaring.

  Lotion-spray "2 in 1" har en dobbelt virkning og bekæmper indgroet hår

  Anmeldelser om brugen af ​​produkter Arabien

  Købt pasta på prøve. Tidligere har du altid gjort depilation i kabinen. Og her i onlinebutikken kom jeg på tværs af et komplet udvalg af produkter til en hjemmeprocedure og besluttede: det var - var det ikke! Instruktionerne siger, at pastaen skal genopvarmes før brug, men det lykkedes mig at scoop det op. Tilsyneladende er mit hjem varmt og med en konsistens af pasta jeg ikke har tabt. For første gang depilerede jeg mine ben. En portion pasta, der var en valnøds størrelse, var nok for mig på et ben. Jeg arbejdede i nitrilhandsker for at undgå fast pasta. Før jeg brugte en 10-minutters træningsvideo. Alt gik godt og smertefrit. Anden gang praktiserede jeg allerede på min mands armhuler. Selvfølgelig græd han, men lød. Men nu nyder manglen på behovet for barbering. Nå, for tredje gang, tog jeg som armstik min armhule. Til højre blev der dog opstået nogle vanskeligheder, men med hendes venstre hånd overvandt hun hende. Næste i linje bikini område, mens jeg fortsætter med at gå til kosmetologen. Det er meget bekvemt, at mærket har frigivet en hel række produkter til hjemmebrug: en rensende lotion, tonics, bandager og pasta i patroner og et middel til indgroet hår. Og alt dette til en overkommelig pris, da mængderne ikke er så store som i professionelle pakker.

  MaryAnders

  https://otzovik.com/review_5001545.html

  Jeg ønskede at forsøge at gøre depilation med sukkerpasta i lang tid, fordi den meget nærme barbering og voooot er meget udmattende... Jeg besluttede! Det var bare ikke at afgøre, hvilken vej der er bedre, at gøre den første depilation selv, eller til at begynde med, lad os sige, at lære, gå til salonen!? Desuden læste jeg, at det gør ondt og ikke alle er egnede, at det er bedre at stole på mesteren i hans håndværk. Se på prisen for shugaring i vores by (for eksempel: ben op til knæene 800r, og jeg besluttede at prøve dem) og sammenligne prisen på færdiglavet sukkerpasta (720r), som kun kan opvarmes og ikke nok på én gang besluttede at jeg selv kan klare det! I afdelingen, hvor jeg besluttede at købe pasta, blev jeg anbefalet en krukke på 400 g., Made by Arabia Ltd. i Moskva-regionen, på en krukke anvendelsesmetoden, opbevaringsbetingelser er angivet. Fabrikanten anbefaler også at bruge vinyl- eller nitrilhandsker, men jeg har ikke tænkt på det i butikken, men rådgiveren har ikke tilbudt det (Under limens låg var der en brochure om at bruge pastaen og udføre shugaring-proceduren, alt er meget tilgængeligt. Nå lærte jeg alt... Affedtet og desinficeret huden, påført talkum (god lille baby derhjemme og en masse talkum), på dette tidspunkt fjernede folien fra krukken og opvarmedes i mikrobølgeovnen i nogle sekunder, tog et lille stykke pasta (om en valnød), krøllede det i hænder, Esla mod hårvækst, trækkede huden med din fri hånd, fjernet hårvækst Og... Urrraaaa! Hårene forblev på pastaen! På 2 ben brugte jeg 3 stykker valnød, da jeg havde brug for at ændre pastaen, som jeg forstod ved at klæbe... Skader det? men tolerant, og hver gang er alt smerteløst. Længe? Ja, den første gang er lang, fordi du stadig ikke forstår hvordan og hvad du skal gøre. Resultatet? Ja, jeg vil være ærlig, hampen forblev, fordi hårene ikke var store og de skulle ikke fanges, og nogle steder viste der sig små blå mærker, men det er fra Hvad en rip off pastaen ikke er korrekt, vil det næste gang ikke tillade dette!

  Darynda

  http://otzovik.com/review_4235113.html

  Fremragende kvalitet i Arabien Let pasta - kræver ikke opvarmning. Jeg arbejder med hende på GB, armhuler, ben. Jeg arbejder i handsker. Det er ikke egnet til varme piger - svømmer for hurtigt. For varmt bruger jeg øst tæt. Kvaliteten af ​​pastaen virker for mig, og det gør også mine kunder. Jeg begyndte at arbejde med hende efter at have prøvet flere pastaer og på anbefaling af en anden kosmetolog, der arbejder med hende.

  Evakosm, skønhedsekspert

  http://beauty.net.ru/forum/forum56/topic73006/messages/?PAGEN_1=2

  I dag tog arabien en prøve af den naturlige pasta... det var i chok, i god forstand) Ordet plast og tilstoppet langsomt, let fjernet! Generelt er jeg glad som en elefant! Gjorde klientens ben, forresten. Jeg vil prøve andre arter)

  Smukt kosmetolog

  http://beauty.net.ru/forum/forum56/topic73006/messages/?PAGEN_1=2

  Jeg bruger denne lotion til indgroede hår fra Arabien. Faktisk meget økonomisk og effektiv. Tidligere led hun af indgroet hår i en bikini linje, hvor linnet er i tæt kontakt med kroppen, nu er problemet blevet fuldstændigt løst.

  Karina

  https://www.babyblog.ru/community/post/krasota/303883

  Pasta, fremstillet af Arabia, er egnet til at fjerne både blødt og tykt hår i alle områder. Blandinger af forskellige konsistenser produceres under dette mærke: fra flydende til faststof. Værktøjet indeholder kun naturlige ingredienser, så det bruges i vid udstrækning til sikker depilering hjemme og i en professionel salon. Ud over sukkerpasta producerer Aravia også yderligere plejeprodukter, herunder cremer og lotioner, som forhindrer dannelsen af ​​indgroet hår.

  begyndelsen af ​​karrieren hos mester shugarin - Side 2

  Alle fora »Forum af kosmetologi» Epilation »begyndelsen af ​​karrieren hos mesteren af ​​shugarin

  Sider Tidligere 1 2 3 Næste

  For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

  Stillinger [26 til 50 ud af 54]

  26 Svar fra Djuraeva tahmina 09/26/2014 22:21:01

  • nybegynder
  • Bedømmelse: 9
  • Registreret: 09/26/2014
  • Indlæg: 1

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Nogen hørt om La Rosa pasta? Giv adressen til deres træningscenter.

  27 Svar fra Ksenia 09/28/2014 17:33:44

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret den: 28. september 2014
  • Indlæg: 3

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Hvordan indsætter du arabien?

  28 Svar fra Tatyana Krasyuk 03.10.2014 18:52:02

  • nybegynder
  • Bedømmelse: 5
  • Registreret: 03/10/2014
  • Beskeder: 9

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Hej Jeg studerede hos Pandisa. Umiddelbart arbejdede alt på deres pasta, Svits ben og arme, alting. Så kom hun hjem og begyndte at gøre klienten Arabia (hun besluttede at spare penge. Pandis er ikke billigt). pasta smeltet, fast fra det. Og jeg havde til rådighed 2 banker af forskellig tæthed. Kan rådgive, hvad pasta skal vælge (og firmaet selvfølgelig).

  29 Svar fra Marina Anatolyevna 10/05/2014 18:57:57

  • professionel
  • Rating: 1121
  • Registreret: 03/11/2011
  • Beskeder: 1 723
  • Takket Total: 354

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Hej Jeg studerede hos Pandisa. Umiddelbart arbejdede alt på deres pasta, Svits ben og arme, alting. Så kom hun hjem og begyndte at gøre klienten Arabia (hun besluttede at spare penge. Pandis er ikke billigt). pasta smeltet, fast fra det. Og jeg havde til rådighed 2 banker af forskellig tæthed. Kan rådgive, hvad pasta skal vælge (og firmaet selvfølgelig).

  Tatiana, arbejdede du i handsker? Kunne det have været varmt i lokalet? Jeg vil gerne forstå, hvad du præcist har mislykket. Pastaen "optøer" under alle omstændigheder, når effektiviteten går ud, kun én "smelter" efter 15 minutters arbejde, og den anden efter et par stykker.
  Jeg laver pasta, og jeg synes, det er den bedste løsning.

  30 Svar fra Tatyana Krasyuk 10/06/2014 14:10:32

  • nybegynder
  • Bedømmelse: 5
  • Registreret: 03/10/2014
  • Beskeder: 9

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Hej Jeg studerede hos Pandisa. Umiddelbart arbejdede alt på deres pasta, Svits ben og arme, alting. Så kom hun hjem og begyndte at gøre klienten Arabia (hun besluttede at spare penge. Pandis er ikke billigt). pasta smeltet, fast fra det. Og jeg havde til rådighed 2 banker af forskellig tæthed. Kan rådgive, hvad pasta skal vælge (og firmaet selvfølgelig).

  Tatiana, arbejdede du i handsker? Kunne det have været varmt i lokalet? Jeg vil gerne forstå, hvad du præcist har mislykket. Pastaen "optøer" under alle omstændigheder, når effektiviteten går ud, kun én "smelter" efter 15 minutters arbejde, og den anden efter et par stykker.
  Jeg laver pasta, og jeg synes, det er den bedste løsning.

  Jeg arbejder kun i nitrilhandsker. Efter et par jerks er pasta ikke længere fjernet. Jeg tror måske, at banken ikke er fanget af kvalitet. Og du kan hemmeligheder lave mad hjemmelavet pasta. Jeg kogte et par gange, men kvaliteten klistret fungerede ikke. Jeg ville være taknemmelig for den detaljerede opskrift.

  Redigeret Tatyana Krasyuk (10/06/2014 14:19:10)

  31 Svar fra Hope 10/07/2014 15:01:58

  • medlem
  • Bedømmelse: 9
  • Registreret: 10/06/2014
  • Beskeder: 24
  • Takket Total: 1

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  piger i morgen går jeg til kurserne shugaring og voks til skole sved
  nogen hørt eller studeret?
  giv pliz en anmeldelse

  Sweetheart er den mest berømte. Hvis du ser videoen på internettet, de fleste af dem bare Sweeta.

  32 Svar fra Hope 10/07/2014 15:11:32

  • medlem
  • Bedømmelse: 9
  • Registreret: 10/06/2014
  • Beskeder: 24
  • Takket Total: 1

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Hej, erfarne herrer!
  Jeg har lige afsluttet kurser i shugaring og bikini design og jeg skal arbejde hjemme.
  Jeg vil være meget taknemmelig for dig, hvis du fortæller mig nuancerne af interesse.

  Er det fornuftigt at købe en stor mængde materiale til bikini design?
  Hvor mange af dine kunder gør mal / glitter billeder som en procentdel?
  Jeg er bekymret for, at den købte vil stå. Jeg planlægger at sætte prisen så lav som muligt.

  Desværre arbejder butikkerne med de laveste priser på materialer kun i Moskva. Så leveringsproblemet er også akut. Jeg ved ikke, hvordan man gør det bedre.

  Pasta er bedre at tage tre tætheder på én gang. Væske til ben og arme, gennemsnit for armhuler og bikini, hårdt for sommeren eller for fast. Glitter tatovering eller glitter tatovering gør straks, ingen til dig på grund af denne lille ting kommer ikke i 2-3 for og kunderne har ingen irritation. 4 typer gnister - dette er bestemt ikke nok. Jeg har omkring 40 blomster og jeg har lidt, fordi Når kunderne kommer tilbage, vil de have noget nyt. Sequin og lim er nok i lang tid, så rolig, alt vil betale sig. Lille hemmelighed: Hvis du har et spejl på kontoret eller til natbordet, på et fremtrædende sted og sætte trafaretki pailletter))) Jeg har ingen af ​​klienterne ikke efterlades uden en tatovering (selv dem, der ikke kommer til at gøre). Held og lykke!

  33 Svar fra Rush Soo 01.05.2015 22:01:05

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 05/01/2015
  • Indlæg: 3

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  God aften. Jeg vælger kurser. hvor man skal tilmelde sig, mellem Pandis og Sweet Epil. I det andet er det pinligt, at træningen kun er 1 dag, og de giver ikke materiale til træning. Er det bare i en nøgen by som sådan eller ej?

  34 Svar fra Rush Soo 01.05.2015 22:15:48

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 05/01/2015
  • Indlæg: 3

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Der er stadig muligheder som Makea Lady og Arabia, men jeg børstede dem. Måske ikke noget? Og et andet spørgsmål: Udsteder alle skoler et internationalt certifikat? For mig er dette et vigtigt punkt.

  35 Svar fra Anastasia Alekseevna 01/16/2015 10:40:01

  • medlem
  • Rating: 33
  • Registreret: 12/05/2014
  • Beskeder: 34
  • Takket Total: 5

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Der er stadig muligheder som Makea Lady og Arabia, men jeg børstede dem. Måske ikke noget? Og et andet spørgsmål: Udsteder alle skoler et internationalt certifikat? For mig er dette et vigtigt punkt.

  Hvorfor shoals? Bedre end Arabien og Pandis i Rusland er ikke at finde noget nu.

  36 Svar fra Anastasia Alekseevna 01/16/2015 11:05:32

  • medlem
  • Rating: 33
  • Registreret: 12/05/2014
  • Beskeder: 34
  • Takket Total: 5

  Re: Begyndelsen af ​​karrieren mester shugarin

  Hej Jeg studerede hos Pandisa. Umiddelbart arbejdede alt på deres pasta, Svits ben og arme, alting. Så kom hun hjem og begyndte at gøre klienten Arabia (hun besluttede at spare penge. Pandis er ikke billigt). pasta smeltet, fast fra det. Og jeg havde til rådighed 2 banker af forskellig tæthed. Kan rådgive, hvad pasta skal vælge (og firmaet selvfølgelig).

  Tatiana, arbejdede du i handsker? Kunne det have været varmt i lokalet? Jeg vil gerne forstå, hvad du præcist har mislykket. Pastaen "optøer" under alle omstændigheder, når effektiviteten går ud, kun én "smelter" efter 15 minutters arbejde, og den anden efter et par stykker.
  Jeg laver pasta, og jeg synes, det er den bedste løsning.

  Jeg arbejder kun i nitrilhandsker. Efter et par jerks er pasta ikke længere fjernet. Jeg tror måske, at banken ikke er fanget af kvalitet. Og du kan hemmeligheder lave mad hjemmelavet pasta. Jeg kogte et par gange, men kvaliteten klistret fungerede ikke. Jeg ville være taknemmelig for den detaljerede opskrift.

  Tatyana, jeg er en frequenter i den arabiske gruppe i kontakt. Og mere end en gang så jeg taknemmelige indlæg fra en pige med samme navn og efternavn. Jeg tror ikke, at dette er et tilfælde). Hvordan er det: Du er taknemmelig for Arabien der, og så vandter du det?

  Hvis håret er meget elektrificeret: tips og opskrifter, der hjælper med at klare problemet

  Painkillers til bikini hårfjerning