Shugaring Arabien. Kosmetikere anmeldelser om pasta. Lære at gøre depilation

Shugaring hårfjerning er praktisk og effektiv. Men sidstnævnte afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​den anvendte pasta samt hudplejeprodukter efter og før proceduren. Virksomhedens produkter Arabien har bevist sig fra den bedste side, som det fremgår af de positive anmeldelser.

Arabien produktsortiment

Arabia fremstiller produkter af høj kvalitet efter en række egenskaber. Produkterne er opdelt i to linjer: professionelle, designet til saloner og hjem, som kan bruges af begge nybegyndere, der lige er begyndt deres professionelle måde i shugaring, og personer, der ikke er uddannet. Den første har navnet Arabia Professional, og serien til hjemmebrug er Start Epil.

Begge linjer kan bruges ved brug af flere teknikker til shugaring: manuel, ved hjælp af en spatel, blandet og bandage.

Pasta sælges i to pakker: patron og dåse. Den første er en "rulle", som ruller pastaen over det ønskede område af huden. Patronens volumen er 150 ml. Mængden af ​​pasta i en krukke er 750 ml, og det er nødvendigt at indsamle pasta til depilation manuelt.

Sammensætningen af ​​pasta arabien

Sammensætningen af ​​pastaer fra dette firma varierer ikke i sorten: glucose (naturlig kulhydrat), fructose (sukker indeholdt i honning) og renset vand. Forskellen er kun i pastaens tæthed.

Bløde pastaer er velegnede til begyndere, som når de arbejder med dem, er smerten mindre intens, men samtidig smelter de hurtigt.

Mediumdensitetspastaer bruges bedst til at fjerne hår fra store områder. De bruges også til blanding med blød pasta i dannelsen af ​​"fast". Dette sker, når pastaen smeltes eller mesteren "trukket" den ikke skarpt nok.

Tæt pasta egnet til både mestere og begyndere til at håndtere individuelle områder af kroppen. Fremgangsmåden, der udføres med deres hjælp, er den mest smertefulde, men næsten ingen klæbning dannes, desuden smelter pastaerne længere. Virksomheden udfører konstant nye eksperimenter for at udvikle en mere bekvem pasta med en sammensætning, der er nyttig for huden.

Fordelene ved pastas Arabia

Arabia-produkter pastaer består af helt naturlige produkter, derfor er de ikke allergiske. Brug af dem er nemt og bekvemt. Dette bekræftes ikke kun af kundeanmeldelser og skønhedssalermestere, men også ved testning i videnskabelige centre, hvor kvaliteten af ​​produkter fremstillet af Arabien bliver testet.

Hele serien opfylder internationale standarder, har kvalitetscertifikater.

Ulemper pasta arabien

Ulemper passer ganske lidt.

De vigtigste er følgende:

 1. Prisen på produkter er ikke for høj, men ikke alle piger har råd til at bruge produkterne. Nogle gange er det mere rentabelt at gå til en shugaring session end at købe en pasta, der ikke altid er praktisk at bruge.
 2. På trods af det mindste antal procedurer, der er angivet på selskabets hjemmeside, for hvilken en eller anden pasta pakke er tilstrækkelig, klager køberne, at det slutter meget hurtigere, hvis det ikke bruges økonomisk.

arter

Blød karamel

Blød blanding. Ideel til hud, der er irriteret, samt for at fjerne pistolen. Pastaen smelter og flyder let, så proceduren skal udføres i et rum med lav temperatur, og mesteren skal arbejde med handsker.

"Soft" i hjemmebrugslinjen, "Honey" og "Natural" fra den professionelle linje er egnet til denne egenskab.

Gennemsnitlig blødhed

Med medium blød pasta kan den allerede arbejde ved stuetemperatur. Pasta klæber med tyndt, blødt hår og mellemhår samt hårdt hår på følsomme hudområder. Før brug skal pastaen opvarmes.

Fra hjemmelavede produkter er det medium pasta. I en serie for erfarne håndværkere - pasta "Tropical".

Både blød og medium

Sukkerblandingen, som kombinerer begge ovennævnte typer pastaer, fremstilles under navnet "Universal" i hjemmeserien og "Light" fra "Light and Soft" i den professionelle.

Ifølge anmeldelser var arabia light shugaring pasta egnet til epilering problem og delikat områder.

Denne pasta er meget fleksibel, tager let den ønskede form og er nem at bruge på problemområder (bikini, knæ, albuer, hofter).

Hård pasta

Pasta med en meget fast tæthed. Den kan bruges i næsten alle forhold. Før brug skal det være godt opvarmet.

Det er brugt til afhjælpning af problem, hårdt rødt hår.

I Start Epil linien i en sådan blanding svarer der til "Tykk" pasta. For hende er der ingen mulighed i form af en patron.

I den faglige linje er 3 pastaer præsenteret:

De sidste to har et lignende navn med bløde kolleger, så når du køber, skal du være opmærksom på emballagen.

Professionel linje Arabien

Det særegne er, at før man starter proceduren, er der ingen grund til at varme det op. Plast, bringer næsten ikke smerter, når de påføres. Egenskaberne ligner "Ultrasoft", men det smelter og spredes meget længere.

Home Line Arabia

Shugaring Products Company Arabia kan udføres hjemme. For at gøre dette producerer virksomheden en speciel linje kaldet Start Epil, som indeholder fire grundlæggende pasta til shugaring. Anmeldelser fra kunder af denne linje er næsten alle positive.

Pastaen er lavet i tre banker af forskellig vægt: 200 g, 400 g og 750 g. Du kan købe en patron.

Under samme navn er professionel pasta lavet, så ved køb er det nødvendigt at specificere produktserien.

Blandingen fjerner ikke huden og forårsager ikke rødme, det virker meget forsigtigt og forsigtigt. Efter påføring bliver håret svagere, så hver gang proceduren kræves mindre og mindre.

Hvor meget er pasta

Produkter fra hjemmebrugslinjen koster fra 700 til 1350 rubler. afhængig af emballagen.

Arabia Professional repræsenteres af banker på 750 g, som koster fra 1200 rubler. op til 1.500 rubler Prisen afhænger stort set af tætheden af ​​pastaen.

Sådanne priser skyldes højkvalitetsegenskaberne af pastaen, så de mestre, der bruger pastaen, er tilfredse med forholdet mellem pris og kvalitet.

Hvordan man vælger pasta

Når du vælger en pasta, skal du være forsigtig. Det er ikke ualmindeligt, at en køber, gennem uforsigtighed, erhverver noget helt andet end det han ønskede. Det er skrevet på hver bank, i hvilket tilfælde denne pasta anvendes.

Fra kriterierne kan identificeres:

 • brugt arbejdsteknik;
 • indsæt applikationsteknik
 • temperaturen på det rum, hvor proceduren udføres
 • klientens hudtype, masterhænder. Den varmere - det tættere behov pasta
 • området hvor shugaring udføres. Banken har disse oplysninger;
 • hårstivhed. Jo blødere - jo blødere pastaen.

Shugaring teknikker

Mest almindeligt anvendte 3 hovedmetoder for shugaring. Dette er hvad herrer lærer, så snart han begynder at forstå det grundlæggende. Nogle teknikere kan mestrer selv uden særlig træning eller har gennemført et webinar seminar.

Manuel shugaring teknik

Udført med hånden. Til hygiejneformål og for at forhindre, at pastaen smelter så hurtigt, bæres handsker. Hårets længde i dette tilfælde skal være tilstrækkelig til, at pastaen kan fange den.

Først tager de lidt pasta fra krukken og ruller den i deres hænder, som om de rykker fingrene fra melet. Det næste skridt er at bestemme i hvilken retning håret vokser, og udrul et lag af pasta flere centimeter lang mod vækst.

Endvidere bryder en skarp bevægelse fra albuepasta ned fra huden. For smertelindring og patientkomfort med et par fingre strækker huden.

Bandage teknik shugaring

Denne teknik kræver meget pasta. Og ikke kun pasta bruges, men også en stribe klud eller en serviet. Firmaet Arabia sælger specielle strimler til sådant udstyr.

Hårets længde skal være mindst 4-5 mm, fordi ellers vil pastaen fange håret løst.

Først anbringes pastaen på samme princip som i den manuelle teknik. Men så bliver den tilberedte strimmel stramt på karamel og presset mod udjævningsbevægelsen. Når det er tilstrækkeligt fastgjort til pastaen, trækkes stoffet opad med en skarp bevægelse.

For at undgå blå mærker og blå mærker anbefaler guiden at trykke på huden med fingrene.

Rygers Shvarting Teknik

Til påføring og fjernelse af pasta ved hjælp af en spatel. Så fingrene rører ikke huden og pastaer, så mesteren er mindre trætte hænder, og blandingen smelter mindre.

Pastaen påføres spatelen med et tyndt lag, hvorefter det påføres huden. Efter et par sekunder er der en rykke, og håret forbliver på karamel. Du kan også anvende pasta med en spatel, og derefter påføre en klud, som i teknologien for bandage teknologi.

Italiensk glasur

Denne teknik bruges allerede af fagfolk på deres område. Det kræver evnen til hurtigt at anvende pastaen og gøre jerks. Teknikken blev opfundet for at fremskynde arbejdet og reducere mængden af ​​anvendt materiale.

Først og fremmest påføres et tyndt lag pasta på det behandlede område. Det er bedre at bruge en blød pasta, da den er mere "lydig". Dernæst fjerner en tæt klump karamel alt pastaen på samme måde som med manuel teknik.

Kosmetikere tips til at gøre shugaring

Shugaring Arabia (anmeldelser om dette firma viser, at virksomheden virkelig ved hvad det producerer) indebærer hudpleje før sessionen, såvel som efter den. Overholdelse af teknikken letter meget fjernelse af uønsket hår til både mesteren og klienten.

Sørg for at starte proceduren med en affedtning af huden og rense den fra snavs. Normalt skal klienten vaske inden man besøger salonen, men hvis dette ikke sker, skal den behandlede hud behandles med en fugtig alkoholtørring. Til ansigtet bruger bikini og underarmene desuden gelen med planteekstrakter (kamille, aloe vera, mynte, birk).

Hvis indgroede hår overholdes, der passer godt til huden, skal du behandle dem med en skrubbe eller en speciel gel, som følge heraf bliver håret løftet.

Sved, der produceres af talgkirtlerne over hele overfladen af ​​kroppen, absorberes i pastaen, som det forbruges mere intensivt på. For at undgå dette er det nødvendigt at beskatte huden med talkumpulver, som vil absorbere fugt. Masters bruger menthol talkum, som beroliger huden og lindrer irritation.

Resterende efter proceduren holder pastaen klientens tøj, så huden skal renses af sukker. Det opløses i vand som kulhydrat, så erfarne herrer bruger mineraliseret vand med tilsætningsstoffer til rensning.

Efter proceduren er det nødvendigt at genoprette huden, fugte det og fjerne rødmen. E-vitamin, nærende olier og anæstetiske mousses er i stand til at hjælpe. Klienten rådes normalt til at behandle huden et par dage efter proceduren med en skrubbe eller hård vaskeklud.

Hvad der er mere for shugaring er lavet af Arabien

Shugaring Arabia (positive anmeldelser om virksomheden), nemlig pasta til shugaring, er ikke den eneste mulighed for virksomhedens produkter.

Arabien producerer også hudplejeprodukter:

 1. "Talc uden dufte." Det absorberer overskydende fugt og skaber også et beskyttende lag på huden.
 2. "Sugar Scrub". Forbedrer hudtilstanden, nærer den, fjerner døde celler.
 3. "Cream for at bremse hårvæksten." Anbefales til dem, der har en forudsætning for øget hårdhed.
 4. "Lotion mod indgroet hår". Reducerer hudbetændelse og forhindrer hår i at vokse ind i huden.
 5. "Talc med mentol." Ikke alene giver absorption af sved, men har også en bedøvelsesvirkning.
 6. "Melk for at genoprette huden." Moisturizes epidermis og beriger det med essentielle vitaminer.

Anmeldelser af læger, kosmetologer positive og negative

Shugaring Arabien, anmeldelser om brugen af ​​pasta er præsenteret nedenfor, har tjent både positive og negative kommentarer fra kunder, kosmetologer, læger. Pastes svarer altid til beskrivelsen - på dette tidspunkt er der absolut ingen klager. Men du skal bruge flere pastaer på en gang, så du skal købe pasta i bulk.

Mestere af shugaring hævder, at de ikke ser en stor forskel på at bruge hjemme linjen og besøge salonen (medmindre det tager mere tid at bruge den første mulighed). Hjemlinjen er enklere at bruge, men det er simpelthen ikke rentabelt for mesteren at bruge den, da han er vant til en mere bekvem og hurtigere indsætning.

Købere klager over, at pastaer har samme navn. For eksempel er der en "naturlig" meget tæt og "naturlig" blød. Men hvis en sådan fejl ikke er helt kritisk for en professionel linje, er to identiske pastaer med navnet "Universal" misvisende. En af dem er inkluderet i serien for specialister, og den anden i hjemme serien.

Professionel linje glæder sig over mangfoldighed, da du altid kan blande flere pastaer for at få den perfekte sammensætning, hvis kunden har en særlig sag med hud eller vegetation.

Shugaring med produkter fra Arabien er praktisk og effektivt. Anmeldelser fra læger, kosmetologer og depilation masters giver ingen tvivl om produktets kvalitet.

Artikel design: Vladimir den Store

Video om pasta til Shugarin Arabien

Shugaring med Aravia Professional:

Sukker depilation pasta Aravia

Et af de bedste sukkerpastaer i dag er mærket af forskellige professionelle værktøjer til skønhedssaloner Aravia. Anvendelsen af ​​pastaer fra dette firma til shugaring er ikke kun en mulighed for at udføre proceduren både i salonen og i hjemmet, men også en rigtig god fornøjelse fra selve processen og det endelige resultat.

Linje Arabien er ikke kun direkte sukkermasse, men også andre midler til at forberede sig på udtørring og hudpleje efter den. Særlige micellære lotioner, professionel talkum, som ikke indeholder tilsætningsstoffer og dufte mv., Er alle designet til at fjerne hår på professionelt niveau, selv hjemme, uden særlige færdigheder og erfaring. Tæthed, som alle andre pastaer, er blød, medium og hård.

Sammensætningen af ​​Aravia pasta er helt naturlig: vand, fructose og glucose. Der er ingen farvestoffer, konserveringsmidler, citronsyre, så værktøjet er absolut ikke allergisk. Tilsætningsstoffer kan være til stede, men også ekstremt naturlige (der er cremet vanilje, honning eller tropiske pastaer).

Typer af pastaer

Aravia mærke pastaer er opdelt i professionelle og for begyndere. At anerkende dem er meget simpelt: emballagen angiver altid Aravia Professional eller Start Epil. Denne adskillelse betyder dog ikke, at professionelle versioner af pastaer ikke kan bruges til shugaring hjemme alene.

Her er blot nogle få sorter af pasta Arabia, som kan købes i butikker eller på specialiserede steder, og nogen af ​​dem kan gå både til saloner og til selvstændig brug (aftale se på pakken):

 1. Honning. Meget blødt, især til bandage teknologi og blanding med pastaer af andre tætheder (om nødvendigt). Fås i patroner eller dåser. Velegnet til behandling på en gang et stort område, efterlader ingen irritation. Moisturizes tør hud og beroliger følsomme, forårsager ikke fladning, fjerner lige langt hår op til 1 cm. Effekt - op til 4 uger.
 2. Naturlig. Ingen aromaer (vanille, honning osv.), Blødt. Velegnet til arbejde i ventilerede områder med kolde hænder eller handsker. Kan bruges med manuel teknik. Pasta kræver opvarmning til 37-40 ° C, beskadiger ikke huden, fremkalder ikke forekomsten af ​​allergier. Effekten varer i 3-4 uger.
 3. Vanillecreme. Højdensitetspasta, især til manuel udstyr. Velegnet til alle hårtyper med en længde på 2-5 mm. Det er godt at arbejde med det i varme lokaler, med "varme" hænder og til at aflejre våde områder - armhuler og bikinier.
 4. Tropical. Gennemsnitlig tæthed, universel (hvilket er især vigtigt for begyndere). God til manuel teknik med hår 2-5 mm lang. Hyppig depilering med denne pasta fører til misfarvning og udtynding af håret og over tid - for at stoppe deres vækst. Smertefulde fornemmelser ikke stærke, gradvist mindske og forsvinde. Beskader ikke huden. Effekten varer ca. 4 uger.
 5. Nem. Dette er også en gennemsnitlig pasta, behøver ikke opvarmning (den konsistens, som er normal for arbejde, opretholdes ved den naturlige temperatur i rummet). Elastisk, fjerner ethvert hår. Ideelt brugt med mellemstore rum og hænder temperaturer, et køligt værelse og varme hænder, eller et varmt værelse og kolde hænder.

Dette er ikke hele listen over pasta Arabia. Enhver af dem (naturlig, honning, creme-vanille osv.) Kan have forskellige tætheder, så hver kunde kan finde en mulighed for hans smag.

Hvordan man vælger

Enhver pasta arabien bevarer sine egenskaber i lang tid, hvilket er en ubestridelig fordel. Men at vælge et sådant værktøj til dig selv, skal du være opmærksom ikke kun på holdbarheden.

Hvad skal du fokusere på, når du køber:

 • på temperaturen i det rum, hvor det er planlagt at udføre depilationen;
 • om graden af ​​blødhed og stivhed i håret i den zone, der forbereder sig til behandling;
 • på den valgte udførelsesteknik.

Blød pasta passer til tyndt, blødt hår og banding teknologi. Fremgangsmåden skal udføres i et køligt rum eller med "kolde" hænder, da pastaen er flydende og under påvirkning af høje temperaturer kan strømme og begynde at klæbe til behandlingsområdet og hænderne.

Medium - universal. Det er velegnet til ethvert hår, undtagen for hårdt. Teknikken kan være nogen. Det er ikke nødvendigt at opvarme massen, det er allerede ret plastik og holder sig ikke fast i huden.

Tæt pasta egnet til hårdt hår og manuelle teknikker (klassisk eller applikation). Det optøner langsomt, så det kan bruges i varme rum og med "varme" hænder.

Når man vælger en pasta, skal man også tage højde for deres egne kontraindikationer, og det gælder ikke kun Arabia-mærket, men også alle andre masser til shugaring:

 • komponentallergi eller sukkerintolerans;
 • diabetes mellitus
 • graviditet eller epilepsi (shugaring er kun tilladt for dem, der er vant til følelser under proceduren for at undgå stress, hvilket fører til en stigning i livmoderens tone eller beslaglæggelse);
 • hudsygdomme, uddannelse og skade;
 • øget tendens til indfødning af hår.

I andre tilfælde er shugaring, herunder pasta arabia, ikke forbudt.

Gennemførelse af proceduren

Shugaring udføres altid i 3 faser: forberedende, main og final. Depilation pasta arabien er ingen undtagelse.

Forberedende skridt:

Huden skal være forberedt på shugaring, ellers vil det ikke være muligt at opnå det ønskede resultat:

 • behandle området med en skrubbe for at fjerne døde hudepitel og maksimal vedhæftning af pastaen med hår, samt for at forhindre indfødning af håret;
 • tage et brusebad eller vask i det mindste det område af kroppen, hvor sukkerpasta vil blive brugt til at fjerne hår;
 • behandle området med en speciel lotion eller Aravia tonic for at forberede huden til shugaring (men andre kan også);
 • tør området godt.

Denne træning kan betragtes som komplet, og det er på tide at starte hovedfasen.

Hovedproceduren i proceduren

Under depilation er det vigtigt at nøje overholde rækkefølgen af ​​udførelse og flere regler:

 • påfør jævnt og forsigtigt Aravia talkum i behandlingsområdet (i mangel af sådan kan du også bruge almindelige børn);
 • at distribuere sukkerpasta på et sted i et jævnt lag mod (!) hårvækst;
 • vent 1-2 minutter;
 • begynder at rive af med intermitterende skarpe bevægelser langs (!) hårvækst parallelt med huden og ved fingers position vinkelret på sukkerstrimlen;
 • vask det resterende sukker med vand (helst termisk).

Når alle uønskede hår er fjernet, er det på tide at gå videre til sluttrinnet, hvilket sikrer korrekt hudpleje efter depilering.

Sluttrin

Under depilation oplever huden en smule stress, så det kræver obligatorisk pleje:

 • Påfør en mælk, lotion eller fløde til den forstyrrede hud for at fugt og lindre det;
 • i 1-2 uger efter depilation, mindst en gang om 2 dage, skrubbe huden for at fjerne partiklerne, der fortsætter med at dø af og forhindre indfødning af hår.

Generelt svarer fremgangsmåden til shugaring med Aravia pastaer til fjernelse af hår af andre sukkermasser. Den eneste forskel er, at disse pastaer endnu ikke er markeret af fejl, deres brug med den rigtige tilgang er en fornøjelse og giver et rigtig godt resultat.

anmeldelser

Karina Melnikova, 30 år gammel. Jeg bestilte Start Epil vanillecreme på internettet. God tyk pasta, lugter godt. Jeg forsøgte at depilere armhulerne (effekten af ​​bladene kun indtil den næste dag, træt af barbering). Allerede 3 uger er gået, men håret er der stadig... Jeg vil helt sikkert forsøge at behandle bikini. Som et resultat, har jeg nu ingen tvivl.

Olga Stankevich, 21 år gammel. 2 uger siden besluttede vi og en kæreste at prøve på os selv for første gang, hvad en shugaring er. Købt Aravia pasta i en patron (honning). Nå, det er meget bekvemt at anvende, du behøver slet ikke røre dine hænder, laget er jævnt (takket være den samme patron), det opvarmes i en mikrobølgeovn i løbet af 10 sekunder. Generelt er vores ben nu silke hidtil. Lad os se, hvor meget længere effekten vil vare, selvom vi forstår, at væksten i håret for alle er individuel. Men så langt så godt. Men det var kun sjovt at rive off, men jeg tror, ​​at dette kun er ude af vane.

Irina Kluchevaya, 25 år gammel. Ja, Arabien er, hvad jeg ledte efter. Jeg bruger det i et halvt år, og regelmæssigt, men stadig er der stadig en halv dåse pasta. Økonomisk, bekvem, hurtig og vigtigst - effektiv! Forsøgt og blødt, og en tæt version, og i ingen blev ikke skuffet, så jeg råder alle!

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Negative anmeldelser

Pastaen er meget blød, selvom du tager en fast tæthed. Derfor, for dem, der har varme hænder eller et varmt rum, vil pasta ikke fungere. Faktisk kan jeg ikke vurdere, fordi pastaen er klæbrig stramt

 • kære til dit niveau
 • ingen fordele! nogle fejl!
 • for tæt struktur

Alle udmattede - pasta dubeet, hår normalt ikke fange. Ikke elastisk og kan derfor ikke lide. Jeg forsøgte mange forskellige pastaer, og denne er den værste. Selvom ikke endnu værre var Gloria. Men at tale om, hvordan jeg følte, blev normalt brugt tæt på en bikini, så lad os tale om det. Jeg tog pastaen og strakte den lidt til en elastisk tilstand, jeg sætter den, jeg venter lidt, den skal podstat lidt og trække skarpt - og det er som en "halvkaramel" - håret udtrængte kun 70% af det. Jeg tager afsted, og der er ingen irritation. Her kan man selvfølgelig ikke drømme om dette.

 • Billig pris
 • manglende irritation
 • økonomisk
 • Giver ikke 100% af resultatet
 • smelter straks

Jeg besluttede at prøve epilering med sukkerpasta hjemme, før jeg var i salonen 2 gange. Butikken solgte kun pastaen fra start-epil-selskabet, jeg valgte en blød 200g krukke. Det blev også solgt stramt (eller hårdt), sælgeren sagde, at de afviger i hvilket rum de vil bruge - varmt eller køligt, i vores lejlighed er frisk, så jeg tog en blød en.

Det viste sig, at pastaen smelter på kroppen øjeblikkeligt, noget der kun kan gøres, når split-systemet er tændt, ved fuld effekt (det vil sige 16 grader, maksimal blæsning). Fabrikanten anbefaler at varme op, inden du bruger i mikrobølgeovnen, du behøver ikke at gøre det, pastaen smelter i dine hænder med det samme.

Til sidst var noget jeg gjorde, resultatet var, jeg kunne kun fjerne håret fra benene, og det var ikke overalt, det var umuligt at fjerne hår fra mine knæ og fingre overhovedet.

Men jeg var glad for, at jeg efter hjemmet ikke havde irritation og alvorlig betændelse som efter salonen.

Efter proceduren brugte jeg mælk, jeg kunne virkelig godt lide det, det var behageligt, det var økonomisk og nemt at anvende.

 • skal bruge strimler

Depilation vokser. Jeg besluttede at prøve sukkerpastaen, de der bruger voks ved, hvor meget travlhed under proceduren. På internettet fandt jeg en depileringsrulle med brugen af ​​sukkerpasta, hvor mesteren med bare hænder udsmidte pastaen på depileringszonen og let plukkede pastaen, rullede den ind i en bold og gentog proceduren igen. Jeg kunne godt lide, at proceduren var ret hurtig, i modsætning til voks. Hun kom til specialbutikken til saloner til sukkerpasta. Konsulenten forsikrede mig om, at der ikke ville være nogen problemer med Start Epilpastaen, jeg ville ikke ødelægge med striber eller noget andet affald, jeg forklarede til konsulenten, at jeg vil arbejde med voks med mine bare hænder uden yderligere enheder. Men jeg fik ikke mit resultat. Det viste sig, at pastaen skulle fjernes i strimler, da den simpelthen smelter i hånden. Jeg er ikke særlig glad, fordi det var muligt at bruge bare varm voks, som også fjernes med genanvendelige strimler, og det koster også meget mindre end sukkerpasta.

Neutrale anmeldelser

Sammen med min ven besluttede vi at beherske teknikken til hjemmetablering, i butikken med salon-kosmetik, de bad om voks, men efter udflugten tilbød sælgeren os mod sukkerpastaen (shugaring). Selvfølgelig vil jeg have det mindre traumatisk og hårene ikke vokser ind, disse ønsker har spillet en rolle. Pasta tog et blødt hjem

studerede teorier på internettet og praktiseres med succes på egen hånd. Ikke uden at sidde fast, men jeg forstod hvordan man forhindrer dem - man bør ikke fortryde talkum, og hænderne skal køles bedre under koldt vand, hvis huset er meget varmt, så pastaen smelter mindre på huden. For mig selv har jeg hurtigt fået samme Start Epil karamel, men af ​​medium tæthed, så hun kunne udtrække mit hårde hår lettere. Det samme, en blød løsning til dem med tynde og delikate hår. På billedet kan du se, hvordan pastaen bliver klumpet - denne klump skal vaskes i hænderne og tørre mod hårets vækst i huden under talkumpulver. Derefter trækker du depileringszonen med fingrene, trækker den langs hårvæksten. Hvis klumpen er blødgjort og pludselig sætter sig fast, vask dine hænder, rens sukkerresterets hud med vand og start igen med en anden klump, så der ikke er nogen blå mærker. Sådan beskærer jeg mine ben, arme, armhuler og lav bikini. (Jeg er dybt ubehagelig, selv om jeg ved, at mange mennesker gør det). Mest af alt kan jeg godt lide at shuffaring, at huden forbliver øm, fordi den ikke er overophedet, ikke ridset osv. Og at hårene kun er vejret i 12-14 dage. Al harmoni! Vær smuk og hensynsløs til overdreven hår.

 • fjerner hårdt hår helt
 • for tæt struktur

Denne pasta er designet til at fjerne hårdt mørkt hår, især til bikiniområdet.

Men ifølge mine bemærkninger er det mindre plastik, i nogle tilfælde trækker håret (hvis det er længere end nødvendigt). På grund af den for tykke konsistens brugte jeg pastaen ekstremt sjældent, forbruget pr. År var en halv dåse.

Når lidt mindre end halvdelen blev tilbage i krukken, tilføjede jeg en blød pasta til den. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, pastaen blev lidt mere flydende, og håret blev fjernet omkring 3 mm i længden, og det lignede Jolie i konsistens. 4 måneder efter blanding blev begge pastaer kandiseret.

Generelt er jeg tilfreds med pastaen, jeg har en universal, som ikke kræver opvarmning. Om vinteren fungerede det perfekt, og om sommeren, da det var varmt i rummet, smeltede det hurtigt. Derfor sætter jeg det for den koldere sæson. Det vigtigste er, at pastaen ikke virkelig gør ondt for at gøre hårfjerning (sammenlignet med epilatoren), kun mine hænder bliver trætte hurtigt))

Jeg må sige, at der er både poler og minusser, der ikke vil gå overalt. Så lad os starte med minuserne. For det første er proceduren utrolig lang. Selvfølgelig lover de at med tiden vil en hånd kumulere, og processen vil gå meget hurtigere, men sandsynligvis efter den hundrede procedure. Den anden minus er rodet. Over gulvet, babypulver (uden hvilket processen ikke er mulig), + stikker stadig til hænderne. Otteret kan kun under koldt vand.

Og endelig, fordelene ved dette værktøj: Håret efter proceduren vokser blødt, det vil sige, der er ingen børstehår. Intet indgroet hår. Og det vigtigste plus betyder, for dem, der har delikat hud, fra dette betyder (i hvert fald for mig personligt), der var ingen irritation, som er meget vigtigt for mig!

Positive anmeldelser

I dag om shugaring ikke hørt kun døv. Der er tusindvis af typer og endnu flere opskrifter til forberedelsen, og ikke alle kan lave mad. For dem, der ikke har lyst til at spise pasta fra kosmetiske virksomheder, der er kendt og ikke meget. Den mest almindelige og overkommelige pasta starter epil fra producenten Aravia.

Pasta er fremragende, en række forskellige typer giver dig mulighed for at vælge et individ, der passer til dig.

Piger anbefaler til alle og alle, meget bedre end voksepilation, men for ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til alle former for irritationer, er dette en udsmykning. Ja, og nok i lang tid.

 • effektivitet
 • overkommelig pris
 • økonomi
 • Det sælges ikke i alle kosmetikbutikker, men kun i professionelle

Jeg plejede at gå til en skønhedssalon for depilation, og det kostede mig mange penge, og efter at have set mesterens arbejde, indså jeg, at der ikke er noget i denne procedure, du skal blot få din hånd fyldt. På jagt efter penge stødte jeg på denne pasta i en professionel kosmetikbutik, hvor sælgere roste det som det bedste for hjemmet. Pasta kommer i tre konsistenser: blød, medium og tæt. Den første er beregnet til fint hår, det andet til moderat og det tredje til groft hårdt og tykt hår. Jeg tager et stramt bikini og underarms område og et blødt ben. For året med at bruge dette værktøj undrede aldrig. Der er ingen indgroet hår, der er ingen irritation, smerten er minimal i forhold til andre midler, og selvfølgelig behøver de gemte penge, for året brugte jeg på depilation 5 gange mindre end normalt! Jeg anbefaler at bruge efter proceduren olien fra det samme firma med menthol, om hvilket jeg også vil skrive en anmeldelse.

 • Hypoallergenic og letter mesterens arbejde

Nu skal vi tale om et andet værktøj til depilation. Denne sukkerpasta til shugaring, som er elsket af mange mestre. At dømme efter hvor ofte jeg ser hende på borde af depilation masters og i butikker.

For eksempel har en af ​​mine herrer, som jeg for nylig begyndte at gå til depilation for ikke så længe siden, ofte brugt denne pasta. Denne pasta passer godt og fjerner hår. Fra denne proces går bedre og hurtigere, fordi alt afhænger ikke kun af færdigheder. Og denne sukkerpasta medfører ikke allergier og andre problemer. Hvad mange synes om det. Vi har til hensigt at købe det, så hvis det er umuligt at besøge mesteren, skal du bruge det selv.

Værktøjet er meget effektivt og nemt at bruge. Først gjorde jeg epilering kun i skønhedssalonen. Og så anbefalede min mester at købe Paste Start Epil. Hjemmebrug hjemme viste sig at være fuldstændig ukompliceret. God sammensætning, ønsket konsistens, gode resultater. Emballage er designet til flere procedurer, hvilket er meget praktisk og økonomisk.

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt
 • meget praktisk til shugaring derhjemme
 • egnet til enhver teknologi
 • næppe skadet
 • økonomisk forbrug

En tæt pasta fjerner hårdt hår: Det er et bikiniområde og armhuler. Fanger perfekt hår, selv den korteste og tyndeste. Fremragende effekt af glathed og lavt traume i huden.

I sammenligning med voksning er det efter min mening en mindre smertefuld og blid måde. Derudover er sukkerpasta naturlig i sammensætning og kan fjerne hår fra ethvert område: fra ansigtshår til hårdt og groft hår, da det har flere tætheder, der passer til forskellige typer af kropshår.

Tidligere brugte jeg en hjemmelavet shugaringpasta kogt fra 1 kg sukker, men det var svært at varme det op, og det var nødvendigt at konstant kontrollere om det var opvarmet til den ønskede temperatur eller overophedet. Der er mange problemer med hjemmelavet sukkerpasta, og processen var meget kedelig og længe, ​​du går frem og tilbage med denne krukke, og du ved ikke, om det er klar nu eller ej. Med denne pasta er alt super, et halvt minut i mikrobølgeovnen og gik for at fjerne uønsket hår, processen tager cirka 15-20 minutter. Jeg har en høj smertefejl, så jeg sletter mig selv og der er ingen problemer, smerter, brændende fornemmelser, allergier og lignende. Alt er sterilt. Korrekt forberedelse til fjernelse af hår fra kroppen er vigtigt: Først og fremmest skal du dampe med varmt brusebad, for eksempel skrubbe din hud uden olier, tør grundigt tør din hud og påfør klorhexidin eller præ-depileringsmidler, talkum, og du er klar til proceduren.

Jeg brugte også filmvoks og flydende voks med striber, jeg synes det ikke er nødvendigt at sige, at striberne er en udførelse, og mange handlinger er endnu ikke stoppet, det er meget problematisk at vende tricket, jeg vil anbefale det i salonen. Filmvoks er en fremragende løsning, men for mig er det mere smertefuldt shugaring. Fordi det ikke er plastik og tårer håret og tager fat på hudoverfladen, fjerner den rent uden tvivl. Sommetider er huden irriteret efter den. Lugten er meget skarp, kemisk, selv hovedet kan smerte. Unaturlig.

Af den måde, efter seks måneders regelmæssig brug, kom jeg til den konklusion, at hårene begyndte at vokse tyndere, og tætheden blev reduceret med sikkerhed!

Indsæt fra Start Epil er meget overkommelig, du kan købe den i enhver professionel butik til saloner. Til en pris er det super rentabelt, fordi det ikke er nok til privat brug, det er økonomisk brugt. Banker nok i lang tid. Der er ingen allergi, irritation eller rødme. Vaskes let af, varig effekt og mindre mærkbar smertefuld virkning på huden. Tak START EPIL for vidunderlig pasta!

. En vigtig afklaring er, at det er tydeligt i mikrobølgeovnen, hvor meget der er angivet, præcis 10 sekunder og ikke et halvt minut, da jeg automatisk pressede og gik på toilettet, en halv kande under halen, vi har brug for en ny pasta, egenskaberne går tabt, pastaen bliver til en sukkerflydende fraktion, og halvdelen bliver som en sten, så følg vejledningen klart !!

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt

År 2 Jeg havde en god voksning. Så hørte hun om nyheden (i vores by) af spa depilation-Shugaring!

Der var mange meninger, selvfølgelig var der negative anmeldelser (men de begrundede sig ikke selv, da jeg begyndte at bruge denne procedure)

Jeg studerede i et firma, der er en repræsentant for denne pasta.

Jeg kunne godt lide det faktum, at denne pasta ikke forårsager allergier.

Proceduren er mindre smertefuld og effekten varer i meget lang tid.

Et andet meget stort plus er, at håret ikke vokser i bagefter.

Det er netop tæt pasta, der er meget bedre for mig personligt, under proceduren bliver mine fingre varme og hvis pastaen er mindre tæt, smelter den meget hurtigt, og strømmen er større.

Og solid, når det justerer sig til kroppens temperatur, gør et elegant job af sin opgave og bryder ikke hårene.

En anden fordel er, at det helt fjerner hår, selv de korteste.

God til hårdt hår.

Senere mødte jeg ofte andre pasta, men denne var bedre, for mig var der ikke personligt.

Hvis det er køligt, så sætter jeg krukken i varmt vand, det blev blødere, om sommeren med hende ingen problemer overhovedet.

for dem der har kolde hænder. Det er bedre ikke at torturere dig selv, tag en blød. Forresten kan de blandes til en passende tæthed for dig)

 • Klassisk naturlig sammensætning
 • prisen
 • bekvem emballage
 • Jeg vil gerne have mere lydstyrke

Jeg købte en sukkercaramel til hjemmebrug, Start Epil, i en butik, hvor der sælges professionel hårdhedsskønhed Aravia, og jeg anser det for nødvendigt at dele min feedback med alle fans af orientalske hårfjerningsteknikker. En pæn krukke med en skala, gennemsigtig - synlig ravfarve og tykk pastaekonsistens. Skruehætte. Emballagen i sig selv indebærer evnen til at opvarme slammet i mikrobølgeovnen og varmt vand. Men jeg bliver ikke varm, kølig klump bedre.

En lille del af mos er ret let, og så snart klæbrigheden er væk og en klump rullet op, begyndte jeg at behandle benene (efter at have forarbejdet dem med lotion og talkumpulver er det vigtigt).

Smørret en tykk masse mod væksten af ​​håret, skarpt fjernet ved vækst. Jeg er vant til det - jeg gør det hurtigt og praktisk uden smerte. Næsten alle hår fjernes straks. Hvis det sker at sidde fast (det sker, hvis der er lidt talkum eller ikke at strække huden), er pastaen let afvasket med vand og en våd svamp.

Jeg tror, ​​at denne masse på 300 gram vil være nok til 8-9 gange, hvis du hærger arme, ben og armhuler.

Fra erfaring, hvis klumpen begynder at holde hårdt, fortsæt ikke med at behandle dem, kan hæmatomer forekomme. Det er bedre at tage en ny, og at gennembore din hud og fingre. Resultatet er altid godt. Og håret vil ikke vare i lang tid, og huden er ren og glat, den tørrer ikke, hvor den bliver rød, den vender hurtigt igen til normal.

 • billigt
 • er tilgængelig
 • komfortabelt
 • økonomisk
 • uden at forlade huset.

Ligesom mange piger, der elsker sig selv, forsøger jeg at passe på mig selv og være særlig opmærksom på fjernelse af uønskede hår i benene og bikiniområdet. En regelmæssig barbermaskine forårsager kun irritation, og hårvækst begynder på den anden dag, mens de er for stive, der ligner svinekødsbørster. Hvad angår ture til salonen er det for det første dyrt, og for det andet tager det tilstrækkelig tid. Derfor fandt jeg en enkel og billig måde at slippe af med ubrugelig vegetation. Sukkerpasta Start Epil ligesom intet andet bare for at hylle copes med den mission, der er betroet den. Anvendelsesmåden er klar for alle: Om nødvendigt opvarmes ovennævnte middel lidt, ruller ind i en lille kugle og spredes, lad os sige langs benet, mens du godt tager fat på alle uønskede hår, fjernes derefter i en skarp bevægelse og så videre indtil hele overfladen af ​​huden Gorny. Effekten varer op til 10-14 dage.

Shugaring pasta arabien

Shugaring pasta Arabia er et helt naturligt produkt, der ikke indeholder konserveringsmidler eller farvestoffer. Den indeholder kun fructose, glucose og destilleret vand. Med dette værktøj er det muligt at få den perfekte glatthed, udtørring af tynde, bløde hår på ansigtet, tykkere hår på kroppen, samt at slippe af med gammel, kåt hud.

Arabien produktsortiment

Aravia-selskabet tilbyder 2 typer pastaer med en kapacitet på 100, 150 (i patroner), 200, 400 og 750 ml:

 • Professionel til shugaring i forhold til skønhedssaloner;
 • TM "Start Epil": Til procedurer derhjemme.

De fleste pastaer kræver ikke opvarmning eller opvarmes direkte i patroner op til temperaturen på den menneskelige krop ved 37 ° C. For at fjerne håret på en temmelig stor overflade af kroppen, er en lille kugle med en valnød nok til hænder og fødder. Desuden kan et sådant stykke bruges mange gange, så længe pastaen fortsætter med at klæbe til kroppen:

Tætheden af ​​pastaen Aravia Professional kan opdeles i 3 hovedtyper:

 • blød og ultra-blød: meget plastik, for at fjerne det fineste hår på ansigtet; da sådanne forbindelser er ret flydende, bør rumtemperaturen være lav (pasta "honning", "lys", "blød og lys", "ultra blød"), når de anvendes kan bruges til at fortynde mere tætte karameller;
 • mellemtykkelse: at fjerne hår af mellemhårdhed; disse omfatter pasta "Tropical", "Universal";
 • Fast (tæt) pasta: Til hård eller tidligere barberet hår ("Vanillecreme" og "Natural"), det kan bruges selv i vådrum som f.eks. en pool eller sauna eller værelser med høje temperaturer.

Udover pastaer producerer virksomheden også hudplejeprodukter efter depilation: skrubber, mælk, lotioner, pulvere til forbedring af indstillingen og specielt termisk vand for at fjerne karamelrester.

Ansøgningsmetode

Til arbejde på store områder er det bedst at bruge patroner, hvorved sliket hurtigt og jævnt fordeles over overfladen. Sukkerpasta til shugaring opvarmes i en mikrobølgeovn lige i en lukket krukke eller patron op til en temperatur på 37-40 ° С. Du kan endda lidt strække det i dine hænder. Nogle typer af karamel, for eksempel "Universal", må ikke engang opvarmes før brug.

For at fjerne hår på 2-5 mm er det bedst at bruge pasta "Tropisk" middelkoncentration. En lille mængde karamel opsamles på en spatel og påføres huden mod hårets vækst med udjævningsbevægelser. Klisterlaget skal være lille: dets tykkelse kan være 0,5 cm. Hvis der anvendes en bandage teknik, påføres en lille strimmel stof på toppen.

Et par minutter efter hærdning af sammensætningen med en hurtig bevægelse, bliver stoffet stærkt revet mod hårvækst. Og jo skarpere og hurtigere bliver det gjort, desto mindre smertefuldt vil proceduren være. Over tid bliver huden vant til det, og smerten bliver meget mindre. Hvis pastaen påføres uden stof, bliver karamellen simpelthen forsigtigt snoet først fra kanten og derefter skarpt revet af. Efter proceduren skal huden behandles med et hvilket som helst desinfektionsmiddel, for eksempel Arabia lotion.

Shugaring teknikker

Afhængig af hvilken type hår der fjernes, kan deres tykkelse og placering, shugaring udføres på flere måder:

 • manual: henviser til den klassiske teknik; Arabia pasta anvendes simpelthen med fingerspidser; da fordelingen er mere ensartet, og sammensætningen presses tæt mod kroppen, selv meget korte hår kan fjernes;
 • spatel: sammensætningen fordeles over huden med en metal- eller træspatel, i enden af ​​stien forlader en lille rulle til den efterfølgende rive af sukkermassen;
 • bandage: Brug en spatel og en strimmel af klud eller papir, hvorpå karamel er påført med et indlæg på 1 cm fra kanterne; i dette tilfælde anvendes der en blød pasta, der let stikker til dem; det er meget bekvemt at anvende teknikken til store overflader, for eksempel at fjerne hår fra hænder eller fødder; Denne metode er imidlertid ikke egnet til tykt hår, da det kan føre til afbrydelse;
 • ved metoden med italiensk glasur (blandingsteknik): 2 typer pastaer anvendes i arbejdet - tæt og blødt; blød karamel påføres med en spatel med det første lag, så limes et andet lag med en hårdere sammensætning.

Fordele og ulemper ved pasta "Arabia"

Fjernelse af krops vegetation med Aravia sukker candy har helt sikkert mange fordele:

 • med regelmæssig shugaring ved hjælp af Arabien er folliklerne delvist beskadiget, så hårene bliver tyndere og mindre synlige;
 • sukkerkaramell vaskes meget let uden brug af særlige midler;
 • det holder sig næsten ikke til huden, så det er nemt at fjerne det med en rykke;
 • I modsætning til voksstrimler må sukkerformuleringer få lov til at blive anvendt gentagne gange;
 • Det er nemt at arbejde med det, over tid, når du får erfaring, bliver shuffaring en simpel og ret hurtig procedure;
 • karamel er pakket i en bekvem pakke;
 • Siden Arabien sukkerpasta indeholder kun naturlige ingredienser, er det helt hypoallergenisk.

Ulempen ved denne type depilation er måske en. For kort - mindre end 2 mm - hår med denne procedure vil ikke være muligt at fjerne, så du bliver nødt til at vente på, at de vokser.

Kan jeg lave mad i hjemmet?

På trods af at processen med kogning af karamel til shugaring ikke er så vanskelig, selv med en vis erfaring, er det ikke altid muligt at gætte den "korrekte" konsistens af pastaen. Resultatet vil trods alt afhænge af sukkerets oprindelige fugtindhold, dets slibning osv.

Hvad kan der ske, hvis konsistensen er forkert?

 • karamel vil bryde håret ud, så afhugningen skal gøres oftere end normalt; om 3-4 dage vises de igen; med brug af professionelle kompositioner forekommer regrowthen meget langsommere - 2 uger;
 • håret må ikke fjernes fuldstændigt, så proceduren skal gentages;
 • i tilfælde af klæbning af karamel på huden kan blå mærkning dannes under rive.

Hvordan vælges den "rigtige" shugaring pasta?

Når du vælger dette værktøj til depilation, bør du styres af følgende regel: Jo tykkere hårene er, jo mere tæt skal karamel være. Mikroklimaet i rummet spiller også en væsentlig rolle. Med et overskud af fugt kan også blød pasta spredes.

For at gøre Aravia til en hurtig og smertefri procedure er det bedre at bruge de mest tætte og viskose kompositioner, når man bruger det manuelt. Når du bruger en spatel, er det mere bekvemt at anvende en lidt blødere pasta.

Færdige mestere i shugaring ved, at temperaturen i den menneskelige krop er forskellig i forskellige områder. Således er det mindre højt i armene og underbenet end i armhulerne og bikiniområdet. Selv temperaturen i hænderne er afgørende. Derfor, når du arbejder med bløde caramels, er det ønskeligt at fugte hænder med koldt vand med jævne mellemrum. I nogle tilfælde skal for at opnå den ønskede konsistens af sammensætningerne kombineres.

Hvis du ikke ønsker at gå til en specialiseret salon, er det bedst at købe et komplet sæt af shugaring, som omfatter flere slags pasta til høj kvalitet shugaring Aravia forskellige tætheder, spatel, og særlige midler til hudpleje.

Hvor meget er pasta arabia?

En lille patron med en pasta med en kapacitet på 100 ml koster 170-180 rubler. En kapacitet på et lidt større volumen på 150 ml koster 250-260 rubler, og en 200 gram krukke er 370-380 rubler.

Men det er mest fordelagtigt at købe arabipasta i store beholdere. Det kan trods alt opbevares i lang tid. Så prisen på en krukke på 750 ml er 1350-1400 rubler. Professionel pasta i samme emballage koster lidt mere - 1600-1700 rubler.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Arabia Indsæt til shugaring - anmeldelser

Shugaring pasta

Arabia Shugaring Paste 17. juni 2014

Jeg gjorde et par år shugaring i kabinen. Ideen om at forsøge at fjerne hår med sukkerpasta på egen hånd, forlod mig ikke i lang tid. Da jeg besluttede at prøve, tog jeg den pasta, som min mester bruger. Så jeg havde sukkerpasta Arabien Tropisk medium konsistens.

Som jeg blev forklaret i salonen, er det fra denne pasta, at de professionelle begynder deres arbejde. At dømme efter det faktum, at min depilation virker, gjorde jeg det rigtige valg. Pasta er tyk, men viskøs. Hår klæber perfekt, alt bliver renset første gang. Depilating det er opnået som tynde hår på benene, og tæt i bikini området og armhuler.

Krukken er enorm, 750 gram. Jeg, til personlig brug, nok i et par måneder. Nu undrer jeg mig over, hvorfor jeg ikke havde besluttet uafhængig depilation før og efterlod så mange penge i salonerne.

Arabia Shugaring Paste 26. maj 2014

I år begyndte jeg at forberede mig på stranden sæson i det tidlige forår. Gå til stranden, jeg vil være slank, stram og selvfølgelig ikke have ekstra hår. Jeg var altid bange for depilationssmerter og brugte barbermaskiner. Og så læser jeg anmeldelser om, hvordan piger går 2-3 uger efter shugaring uden hår og besluttede at det var tid for mig at prøve.

Før jeg købte en pasta, læste jeg anmeldelser, så en video og kom til den konklusion, at du skal købe sukkerpasta fra Arabien fra serien til hjemmebrug, Start Epil. Jeg valgte tæt i første omgang, og så indså jeg, at jeg også havde brug for at købe blød en.

Blød pasta er perfekt til aflejring af benene med polymerstrimler. Således anbringes pastaen hurtigt, og hårene fjernes næsten uden smerte.

Tykk pasta kom op for at fjerne tykt hår på bikini linjen og armhulerne.

Før depilation forbereder jeg huden med en speciel lotion. Lotionen renser porerne og gør proceduren mindre smertefuld. Så puncher jeg huden, så grebet af pasta og hår er bedre.

Sukkerpasta anvendes altid mod hårvækst og fjernes ved vækst. Afbrydelse skal ske skarpt og strengt parallelt med huden.

Efter shugaring er det nødvendigt at fjerne resterne af sazarnypastaen ved hjælp af termisk vand og en serviet. For at berolige huden skal der påføres creme eller mælk.

Jeg købte også produkterne til forberedelse til shugaring og pleje efter det fra Arabien.

Min hud er tilbøjelig til indgroet hår og irritation, og efter shugaring er alt fint. En dag efter proceduren ser huden frisk ud, og der er ingen antydning om irritation på det.

Ifølge mine følelser er depilering af benene med sukkerpasta endnu mindre smertefuldt end at trække ud øjenbrynene. Jeg vil helt sikkert ikke være tilbage til barberingen!

Rotary eller elektrisk barbermaskin - hvilken man skal vælge

Healing creme eller salve til intime områder