Hvad er barbermaskinens sammensætning for elektriske barbermaskiner?

Shaver hoved olie er ofte inkluderet i salgssæt, men jeg havde det ikke. Hvad er inkluderet i sammensætningen, og er det muligt at erstatte uforståelig motorolie (ansigtshud overhovedet) med flydende olieolie, som sælges i et apotek?

ofte medtaget, og oftere ikke inkluderet. gennem årene arbejder uden ham. Hvorfor har du brug for olie (kemi) på ansigtets hud?

For at barbere ren - af en eller anden grund er mine knive hurtigt blevet stumpe, og ifølge instruktionerne skulle jeg have været smurt. Men vaselinolie anses for at være harmløs.

Læs også vejledningen. Den bedste måde er en hudcreme.
manualen siger, at du kun skal smøre ved første brugsfase.
Jeg var doven og jeg smør ikke ud.

Jeg fandt det i netværket - der er patroner til rengøring af barberhovederne. Deres firma anbefaler ikke genpåfyldning, men jeg læser, at sammensætningen af ​​renseblandingen er 95% isopropylalkohol, 3% motorolie og 2% destillation, som slet ikke kan ses på baggrund af alkohol. Hvilken slags "motorolie" betyder? Spindlen til symaskiner vil gå, eller er det alt olieolie? Jeg ved, at ikke alle olier kan bruges til boring, da forkant bliver sløv

Braun Users Club

Braun Products: Razors

Information: Egenskaber ved brug af produktet

For at opretholde optimale ydeevne for din barbermaskine bør den regelmæssigt rengøres, og i nærheden af ​​et batteri skal enheden oplades korrekt.

 • Automatisk shaver rensning (i specielle enheder)
 • Skyl under varmt vand
 • Shaver Dry Cleaner
 • Rengøring med specialværktøj (rengøringsspray osv.)

Vær opmærksom på, at barberhud rengøring kan være tør eller våd.

Renseri (fig. 4) - med en børste renser vi kun knivskæringsenheden, og med en krop slår vi let på nettet med en solid overflade, for eksempel en skal.
Vådrensning (fig. 1-2) - indebærer at vaske barberingsdelen af ​​barbermaden i vand eller under rindende vand efterfulgt af tørring.
Det bør overvejes særskilt - rengøring og selvrensning af barbermaskiner, der bruger Clean @ Renew ™ -anordninger, fordi de har egne egenskaber, for eksempel kan ikke alle tidligere generationens barbermaskiner vaskes under rindende vand, men de kan og anbefales at blive rengjort ved hjælp af selvrensende apparater, blandt dem, for eksempel serie razors: "Synchro", "Activator", Series 3, 5, 7.

Automatisk barbering rengøring (figur 7)
Nogle Braun-serie barbermaskiner leveres med Clean @ Renew ™ rengørings- og genopladningssystemer. Med et tryk på en knap renses det automatisk, tørrer * og oplader din barbermaskine. * Serie 7 790cc, Serie 5 590cc, Serie 3 390cc

Rengøring med rengøringsspray (figur 6), (i vores lande er endnu ikke populær på grund af manglende kommercielt tilgængelige sprøjter) Spørgsmål Hvor finder man en spray? - Spørg den officielle repræsentant for firmaet Braun
En rengøringsspray hjælper med at rengøre din barberkniv grundigt og fjerner alle spor af talg. Efter sprøjtning på begge barberingsdele fjernes remanensen fugtet med sprøjten let.

Skær klippeaggregatet (fig. 4)
Når du har fjernet barberhovedet med et maske, er barberingsenheden let børstet. Når du er færdig med at rense knivblokken, skal du tænde barbermaskinen i to til tre sekunder.

OBS: Det er forbudt at rense barberingsnet med en børste (fig. 5).

For 100% effektivitet anbefaler fabrikanten at skifte alle barberingsdele hver 18 måned (dette er en gennemsnitlig indikator for den gennemsnitlige varighed af effektiv brug af shaverelementerne i Brown netting barbermaskiner) (Figur 9).
Husk: I 18 måneder, det er om 1,5 år, barberer en razor så mange hår som der er blade af græs på et fodboldbane!
Så som et barberingsnet og en barberingsenhed fungerer de som to halvdele af saks, som uundgåeligt slides ud efter et sådant arbejde :)

Apparat olie braun for hvad

Den elektriske barbermaskin er en temmelig dyr og kompliceret enhed. Da mange mænd bruger det regelmæssigt, er belastningen på alle detaljer ret alvorlig. Korrekt og regelmæssig pleje af el-barbermaskinen sikrer, at det vil vare dig længe, ​​og din hud bliver glat uden irritation.

Hvorfor passe på?

Der er ikke noget ved at passe på et apparat, men meget afhænger af hvilken model du har, om det har et automatisk rengøringssystem eller ej.

Mange mænd er ikke opmærksomme på, at du bør tage hånd om en barberkniv regelmæssigt, kun rensende hovedet, når knivskæregruppen simpelthen ikke kan bevæge sig på grund af snavs. Denne tilgang er meget forkert, så du kan grøfte skæreelementerne. Men hvis vedligeholdelsen af ​​enheden bliver regelmæssig, skal de ændres meget sjældnere, og knivene bevarer deres skarphed i længere tid.

Nogle mænd, der aldrig har brugt en elektrisk barberkniv, ved simpelthen ikke, hvordan man skal rense barbermaskinen, men der er ikke noget kompliceret om det. Det kræver kun rengøring og periodisk smøring af knivgruppen.

Det er vigtigt! Der er barbermaskiner, der omfatter et automatisk rengøringssystem i deres sæt af funktioner. Derfor, hvis du er for doven til at gøre dette alene, er det bedre ikke at gemme og købe bare en sådan model. Ellers er det nødvendigt at tage sig af det for at forbedre kvaliteten af ​​barberingen og forlænge apparatets levetid.

Sådan rengøres?

Mange moderne enheder behøver ikke sådan rengøring hver gang. De har en speciel sensor, der på det rigtige tidspunkt vil underrette om tilstopning, og først vil det være nødvendigt at rengøre knivgruppen. Men modellerne er lettere at rengøre efter hver barbering. Det tager lidt tid, og selve processen er enkel.

Sådan rengøres den elektriske barbermaskin?

 • Mange modeller har specielle børster i sættet, og enhedernes hoveder åbner sig selv og giver mulighed for at udføre rengøring.
 • Det er nødvendigt at sørge for, at shaveren selv er slukket for ikke at ødelægge børsten og ikke skære.

Det er vigtigt! I nogle barbermaskiner er der specielle låse, der ikke tillader dem at tænde, når arbejdshovedet er åbent.

Rengøring af elektriske barbermaskiner

For at enheden skal fungere glat i lang tid, skal du vide, hvordan du passer til en elektrisk barbermaskine:

Vedligeholdelse af en våde barberingsenhed:

 1. Træk stikket ud af stikkontakten.
 2. Anvend en særlig løsning på apparatets barberoverflade.
 3. Tænd barbermaskinen for at trænge igennem alle ubesvarede genstande.
 4. Skyl hovedet under koldt vand.
 5. Tør alle dele og geninstaller dem.

Det er vigtigt! Selv når du bruger en elektrisk enhed, kan der forekomme røde pletter og betændelse på huden efter hårfjerning. Hvis din hud er tilbøjelig til sådanne fænomener og giver dig en masse problemer, lær hvordan du fjerner irritationen efter barbering.

Enhed vedligeholdelse med tør metode støtte:

 • Sluk shaveren og tag skæreenheden ud.
 • Ryst forsigtigt alle hårene ud af nettet, forsigtigt at trykke det på en slags hård overflade.

Det er vigtigt! Rengøring af blokken og gitteret med en børste anbefales ikke.

 • Rengør de indre mekanismer i alle partikler med en speciel børste med hårde hår.
 • Saml detaljerne sammen.

Elektrisk barbermaskine fedt

Efter rengøring af enheden skal den olieres. For at gøre dette er det bedre at bruge et specielt designet værktøj, som som regel kommer med en ny elektrisk barbermaskine. Og når det slutter, kan det også bestilles på internettet såvel som en renere.

Smøring er nødvendig for at reducere den negative virkning af friktion samt at bevare knivens skarphed. Hvis du renser barbermaskinen under rindende varmt vand, bør smøring altid foretages hver gang for at forhindre affedtning af arbejdsartikler.

Det er vigtigt! Hvis du er for doven til at gøre dette alene, og byen har et firmacenter for det firma, der producerede denne enhed, så kan du bede om hjælp der.

Hvis du selv udfører smøring, skal du slippe en lille smule olie på arbejdshovedet og tænde den elektriske barbermaskine i et par sekunder, så olien kan nå klippeelementerne. Denne procedure tager som regel ikke mere end et minut.

Det er vigtigt! Det anbefales også at skifte hovedraveren omkring en gang hvert halve år.

Videooptagelser

Så følelsen efter barberingsprocessen var altid kun behagelig, og din enhed tjente dig så længe som muligt, bør du regelmæssigt tage sig af el-barbermaskinen.

Elektrisk shaverpleje

Komfort under daglig barbering er meget vigtig for ansigts følsomme hud. Enhver elektriske barbermaskin kræver vedligeholdelse for at sikre en jævn drift. For at gøre din enhed langt længere, er det nok at udføre flere enkle manipulationer efter hver barbering.

Sådan rengøres en elektrisk barbermaskin: instruktioner om korrekt rengøring

Hvis dit apparat arbejder på en våde barberingsmetode, er det efter skylningens afslutning tilstrækkeligt at skylle apparatet under rindende varmt vand og tørre det grundigt. Til dette har du brug for:

 • frakobl enheden fra lysnettet;
 • Påfør en lille flydende sæbe på nettet.
 • tænd enheden - den kører på batteriet;
 • skyl barberhoved under rindende vand;
 • fjern selve barberingsdelen og vask den separat med en strøm af varmt vand for at fjerne ikke kun børstehårene, men også rester af skrællet hud og fedt;
 • Sluk for enheden, fjern beskyttelsesgitteret og barberingsenheden, lad alle dele af barbermaskinen tørre godt.
 • monter barbermaskinerne og installer dem.

Hvis din barbermaskine understøtter den tørre metode, er det nok at rengøre enheden med en speciel børste, som følger med i kittet, efter at du har brugt den.

 • sluk for enheden og tag stikket ud
 • Fjern beskyttelsesnet og klippeaggregat, fjern omhyggeligt de resterende børster fra indendørsenheden med en børste;
 • Vigtigt: brug ikke børsten, når du rengør skæredelen, det kan beskadige det;
 • Geninstaller alle dele.

Korrekt pleje af elektriske barbermaskine

Mange mænd ignorerer reglerne for rengøring af deres apparater. Dyrere modeller er udstyret med et selvrensende system eller har en sensor, der angiver behovet for at rense barbermaskinen. Dyrere modeller kræver rengøring efter hver brug. På den måde kan du maksimere enhedens levetid. 5 - 10 minutter af din tid vil i høj grad lette, men vil ikke medføre omkostningerne ved nye knivplader. Også regelmæssigt at smøre knivdelene.

 • Efter hver brug af barbermaskinen skal du slukke for strømmen;
 • Rengør i overensstemmelse med hvordan din enhed fungerer (afhængig af tør eller våd barbering);
 • udskift knivdele regelmæssigt og smør dem (ca. en gang hver 6. måned);
 • omkring en gang hvert halve år, lad batteriet helt ud og lad det også op, det vil sikre den lange levetid.
 • forsøge at holde enheden væk fra fugt;

Vigtigt: Brug ikke enheden, når ledningen ikke er isoleret, hvis der ikke er nogen karakteristiske lyde eller der er en brændende lugt.

Smøring, rengøring og vedligeholdelse af barbermaskinen

Smøremiddel er kommercielt tilgængeligt, og du kan nemt købe det. Smøring er nødvendig for at bevare knivens skarphed og reducere den negative virkning på barberingsdele. Hvis du renser barbermaskinen med en varmt vandstråle, er det bedre at anvende smøremidlet hver gang eller efter 1-2 shaver applikationer. For at smøre barberen er det nødvendigt:

 • sæt et par fedtdråber på barberhovedet;
 • tænd barbermaskinen og lad smøremidlet trænge ind i skæredelens inderside i 1 til 2 minutter;
 • sluk for enheden;
 • Brug en tør, ren klud til at fjerne fedtrester, hvis de er faldet på barbermaskinens krop.

Vigtigt: Berør ikke overfladen af ​​barberhovedet med en klud, sørg for, at der ikke er for meget fedt, og det lækker ikke ud af skæreelementerne.

Philips Razor Care

Mange nye generationens barbermaskiner har en selvrensende funktion, og kan også bede dig om, når barbermaskinen er snavset og skal rengøres. Hver producent forsøger at forbedre deres produkt, barbermaskiner er ingen undtagelse. Producenten Philips tilbyder således specielle selvrensende patroner, specielle barberplejeprodukter til at lette pleje af elektriske barbermaskiner, og der er udviklet et særligt rengørings- og opladningssystem til elektriske barbermaskiner af dette mærke.

Ligesom Philips er Panasonic også bekymret for, at deres enheder arbejder så længe som muligt, så en hel serie af plejeprodukter fra små ting som børster til udskiftelige dele af barbermaden er udviklet specielt til barbermaskinerne i dette firma. For din barbermaskine at tjene dig i lang tid, bør du passe på sin renlighed. Bare få minutter om dagen garanterer en god barbering og lang levetid.

Hvordan og hvad skal man smøre den elektriske barbermaskine?

Bare forklar at det var tydeligt for kvinden :)

Det er bedst at smøre flydende silikoneolie.

Det er nødvendigt at adskille shaveren og rense den. Behandle med alkohol at desinficere, da hudpartikler opsamles på barbermaden.

For at smøre er det nok at fugte en bomuldspinne med flydende silikone og tørre den flydende mekanisme, som bøjer sig om ansigtslindringen. Og måske flytte aksler.

Bladene selv bør ikke smøres, som i mange elektriske barbermaskiner er de selvskærende.

Apparat olie braun for hvad

mmmmmm Dette er overskriften Alert Global Message description. Denne besked kan ændres i dine temaer acp.

 • Alle aktiviteter
 • vigtigste
 • Alt om smøremidler, klæbemidler og fugemasser. Fra privat til industriel brug.
 • Smøremidler, klæbemidler og tætningsmidler til industriel og husholdningsbrug
 • Sådan smeder du elektrisk barbermaskin?

Udgivet Vinsento, 18. oktober 2013

Emne med 8 indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være medlem for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig en ny konto i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

 • Alle aktiviteter
 • vigtigste
 • Alt om smøremidler, klæbemidler og fugemasser. Fra privat til industriel brug.
 • Smøremidler, klæbemidler og tætningsmidler til industriel og husholdningsbrug
 • Sådan smeder du elektrisk barbermaskin?

Udforsk vores fællesskab

Udforsk vores webstedsfunktioner og få forbindelse. Se ressourcer, artikler og meget mere. Klik her for at komme i gang ikoner.

Medlemskundertjenester

Har du et spørgsmål, en kommentar eller brug for hjælp? Klik på ikonet nedenfor, der passer bedst til. Vent venligst op til 24 timer for svar.

Braun smøreapparat olie brug - Sites placering efter emne

Interlube for Autolube Systems, Chassislimsystemer, Auto Lube Systems, Auto Lube Systems, Oliesmøringssystemer, Oliecirkulationssystemer, Oliekæde Smøremidler, Dual Line.

busser, trailere, kraner

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Appliance Repair - Chicago Metropolitan Area. Hvis du har brug for en reparationstjeneste i Chicago, kontakt os i dag.

Alexa vurdering: # 3,875,516 Google PageRank: 2 af 10

Braun køb, beskrivelse, bedste pris, specifikationer, instruktioner

Alexa vurdering: # 3,633,294 Google PageRank: 0 ud af 10

Officiel teknologi Braun. Bredt udvalg. Fabrikantens garanti. Levering i Rusland.

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Google PageRank: 5 ud af 10

Smøremidler, motorolie, motorolie

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Du kan vælge det bedste til madlavning kulinariske mesterværker på den officielle hjemmeside Braun (Brown) i Rusland. Innovative og teknologiske tilbydes til din opmærksomhed: blenders, juicers, kødkværne, fødevareprocessorer, dampkøler.

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

SunnyApplianceRepair virker for dig. Vores teknikere er veluddannede og veludstyrede. Du skal undgå problemerne med apparatet. Vores vigtigste øjeblikke er priser og kvalitet.

hvordan, ring, mester, opkald, tal

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Velkommen til Wolf Lubricants. Vælg dit land og opdag din motorcykelolie, fedt og væsker.

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 10

Alexa bedømmelse: # 22.428.047 Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Hvidevarer, Bil, Baby, Seng Bad, kameraer Videokameraer, Computere, Fitness Sport, Til Boligen, Møbler Madrasser, sundhed Wellness, Smykker, Græsplæne Have, film musik Gaming, Kontorartikler, Udendørsliv, Værktøj, Legetøj Spil, tv.

Alexa vurdering: # 601.793 Google PageRank: 4 af 10

Zukunft braucht Herkunft! BRAUN BÜFFEL er blevet tildelt 129 Jahren für gelebte Tradition. Der Büffel er velbekendt og symboliseret Affinität zu Leder

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Alexa vurdering: # 4,272,582 Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 10

Du kan vælge det bedste til madlavning kulinariske mesterværker på den officielle hjemmeside Braun (Brown) i Rusland. Innovative og teknologiske tilbydes til din opmærksomhed: blenders, juicers, kødkværne, fødevareprocessorer, dampkøler.

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Alexa Rang: # 172,955 Google PageRank: 5 ud af 10

Netværks backup løsninger til fysiske og virtuelle servere. WD Arkeia giver hurtige, brugervenlige og overkommelige backup-løsninger, der kan leveres som et softwareprogram, en apparat og et virtuel apparat. Download gratis prøveversion.

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Online-butik for husholdningsapparater Braun-mall er den officielle distributør af Braun, samt den officielle online-butik af apparater fra mærker som Kenwood, Delonghi, Scarlett, Viconte, Aquaphor og andre. Der er mulighed for levering og afhentning

Alexa vurdering: # 389.722 Google PageRank: 5 ud af 10

O.C. Appliance Repair Orange County, CA. Orange county. 888-878-7227 Kun autoriseret OEM. Ring nu!

Alexa vurdering: # 17.882.450 Google PageRank: 3 ud af 10

Energy-3000 LLC (Skt. Petersborg, Rusland) er den officielle partner af ENERGIE 3000 (Frankrig), som specialiserer sig i produktion og salg af brugsorienterede auto-kemiske præparater.

bilindustrien kemikalier, tilsætningsstoffer, tilsætningsstoffer, olier, bil kosmetik

Alexa vurdering: # 16.219.968 Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 40

Råolie, Dieselolie, Gasolie, Brændselsolie, Gas, Kul (REBCO, D2, Mazut M-100, Naturgas, LNG, LPG) 天然气 石油 加工 及 制品 tuin

Google PageRank: 0 ud af 10 Yandex TIC: 0

Anmeldelser og kommentarer om Braun smøreapparat olie brug

Video om Braun smøreapparat olieanvendelse

Dynamics of popularity - Braun smøreapparat olie brug

Google Trends er et diagram til sporing af søgeordssæson. Denne graf giver dig mulighed for bedre at forstå den sæsonmæssige ændring i polulariteten af ​​anmodninger om et bestemt emne.

Værdierne er i forhold til maksimumet, som er taget som 100. For at se mere detaljerede oplysninger om antallet af anmodninger på et bestemt tidspunkt, skal du svæve over grafen.

Rengør barbermaskinen, pas på din barberkniv korrekt - Braun 300 Brugervejledning

Side 6

Skærhovedet skylles let under rindende vand.
Forsigtig: Frakobl shaveren fra netledningen før
hvordan man begynder at rense barbermaskinen under hanen

Regelmæssig pleje af din barbermaskine giver dig den bedste barberingskvalitet
hele barberknivets levetid. Razor rengøring under
vandstråle - nem og hurtig måde at holde barbermaskinen ren.

Skyl shaveren under en varmekran. Du kan bruge
flydende sæbe uden slibende partikler. Vask skummet af.
Fjern derefter barberingsskærmen og skærenheden (1) og lad dem være
tørre ud
Hvis du regelmæssigt renser barbermaskinen under rindende vand, skal du anvende en gang
uge på gitteret og skærenheden (1) og trimmeren til langt hår (2)
en dråbe lys motorolie.

Alternativt kan du rense barbermaskinen med
børste:

Sluk barbermaskinen. Fjern net og skæreblok (1) og forsigtigt
banke dem på en flad overflade.
Rengør indersiden af ​​barberhovedet ved hjælp af en børste.
Bør ikke garnet og skæren, som det måtte
såre dem.

Pas på din barberkniv korrekt.

For at sikre 100% effektiv barbering anbefales det at udskifte
Samtidig skal gitteret og skæreenheden (1) hver 18 måneder eller
som de bærer.
Shaver og skæreenhed nr.:

Herefter oplades barbermaskinen helt. Bemærk: Åbning af sagen
vil beskadige instrumentet og annullere garantien.

Indholdet kan ændres uden forudgående varsel.
varsel.

Elektriske specifikationer kigger på enheden.

Braun 350cc-4 Series 3 Electric Shaver - Review

Jeg er tilfreds) Jeg vil fortælle dig, hvordan du gør mest flydende til rengøring!

I lang tid barberede han en barberkniv med knive (fra Gillette). Det var irriterende. Desuden ville jeg bruge mindre tid på denne aktivitet (skum, vand).

Begyndte at kigge efter en elektrisk barbermaskine. I butikken (M Video) kunne jeg virkelig godt lide Braun 350cc-4 Series 3 barbermaskinen.

Her er oplysninger fra producenten:

Generelle egenskaber

Barberingssystem - Net

Barberingsmetode - tør

Strømforsyning - på batteriet

Antal shaverelementer - 3

Face Contour Repeat System - Flydende hoveder

Batteri - NiMH, batterilevetid 45 minutter, opladningstid 1 time

Hurtig opladning er opladningstid 5 min.

Vandtæt taske - der er

Indikation - opladning, afladning

Enhed til rengøring og opladning - der er

Jeg kunne godt lide det, fordi det leveres med en enhed til opladning og rengøring.

Ned med ledningen!

Enheden er forbundet til netværket, og barbermaskinen har et indbygget batteri. Det kan bruges ved blot at holde det væk fra laderenheden)

Så ser barbermaskinen i blokken ud:

Der er 2 knapper på blokken: Frakobl shaveren fra sættet, og åbn rummet med blækpatronen.

Hovedet indeholder 2 maskestrimler og 1 i midten. Hovedet er forsigtigt presset, flydende, tilpasser konturerne i dit ansigt. Der er også en indtrækbar trimmer, men jeg bruger den ikke.

Barbering. Det barberer godt, men sommetider hopper hår, især i svære at nå steder. Et par hår er også ubehageligt. Du skal tilføje en barbermaskine. Også tilfreds med muligheden for tør barbering. Du kan have tid til at arbejde og bringe glans til arbejde)

Efter proceduren indsættes barbermaskinen i kroppen, og processen med selvrensning og opladning begynder. Meget behagelig.

I bunden er der et rum, hvor rensevæskepatronen er indsat.

Væskeniveauet er 170 ml.

Den mest interessante)

Patronerne blev ændret 1 gang. De er sååå dyre. Derfor har jeg efter at have læst sammensætningen af ​​denne væske indset, at jeg kunne gøre det selv.

Sammensætningen af ​​fabriksvæsken: isopropanol, duft, limon, citral, kationiske overfladeaktive stoffer.

Hvad vi gør Vi åbner en patron, vi fusionerer den fulde væske. Min patron. Udfyld 160 ml medicinsk alkohol, 5 ml vand og 5 ml farmaceutisk olie (jeg tog citrusolie fra min kone). Og voila! Du behøver ikke bruge næsten 2000, og barbermaskinen er perfekt rengjort med en sådan sammensætning).

 • ingen irritation
 • der er en blok til rengøring
 • komfortabel
 • måske en tør barbering
 • barbering med skum / gel muligt

ulemper:

 • når ikke på svært tilgængelige steder
 • dyre udskiftningspatroner
 • gør støj (men hvilken barbermaskin eller trimmer gør ikke støj)
 • ubelejligt at tage på tur

USER-MASTER.ORG

Sådan udskiftes Philips shaver rengøringsvæske?

I lang tid købte min kone og jeg på min fødselsdag en temmelig dyr Philips elektriske barbermaskine, hvis barberingshoved var en trefoil.

Før det barberede jeg med en Gillette. Jeg kunne godt lide barberingsprocessen, men barbermaskinen selv barberede ikke af stubben på min hals. Der er sandsynligvis ikke problemet i selve Gillette-barberneren, men i min stubbe. Derfor blev det besluttet at købe nøjagtigt den elektriske barbermaskine. Nå faldt valget på Philips. Som det viste sig, det rigtige valg.

En barberhovedrengøringsanordning blev også fastgjort til denne barbermaskine. Denne anordning havde en beholder, hvori det var nødvendigt at hælde en særlig væske til rengøring. En lille flaske af denne væske blev også bundtet med en Philips barbermaskin. Jeg brugte denne væske, indtil den sluttede. Ideen om at købe et nyt parti af rensevæske til en barbermaskine, som var dyrt, syntes ikke at være et meget værdifuldt spild af penge, som allerede var nok i familiebudgettet.

Derfor, efter hver barbering, vaskede jeg bare barberhovedet under hanen, hvilket ikke er forbudt. Efterhånden blev barberhovedet tilstoppet, og det blev værre og værre, det barberede mine hårde børster. Regelmæssigt rensede kone barbermanden med et tandstikker, hvilket hjalp, men ikke for længe.

På et tidspunkt var barbermaskinen meget tilstoppet, og jeg havde ikke tålmodigheden til at plukke på den med et tandstikker, og min kone har et ønske. Jeg gik for at ryge internettet med spørgsmålet, hvad der kan erstatte denne meget rengøringsvæske, men jeg fandt ikke noget værd, bortset fra at den officielle producent ikke anbefalede at gøre det overhovedet og ikke var ansvarlig for barbermaskinens arbejdstilstand. Mens jeg ledte efter svaret på mit spørgsmål, fandt min kone en simpel og genial måde at rengøre Philips barberhoved på.

Hun tog en gammel tandbørste, soaped det med almindelig vaskesæbe og rensede barberhovedet med et tryk. Alt. Barbermaskinen arbejdede til herlighed og barberede af min hårde tre-dages stilk uden smertefuldt rykkende og forsigtigt.

Og du ved allerede, hvad du ellers kan gøre for perfekte øjenbryn undtagen permanent tatovering?

Moderne typer epilering er alle "For" og "Against". Vælg det bedste.