Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Laser Hair Removal Equipment

I forfølgelsen af ​​en glat, silkeagtig krop forsøger mange moderne kvinder en række måder at håndtere overdreven vegetation på. Da menneskekroppen næsten er helt dækket af hår, er spørgsmålet om at slippe af med dem meget akutte. I dag er der mange forskellige måder at håndtere uønsket vegetation på, blandt hvilke de mest populære er: barbering ved hjælp af en maskine, voksning, shugaring, elektroepilation (strøm), ved anvendelse af epilator-type maskiner og laserepilation. Det er den sidste type af vegetation fjernelse, på trods af den høje pris, der tiltrækker et stigende antal kvinder.

Hvordan virker en laser enhed?

Funktionen ved laserstrålen er, at den ikke påvirker håret selv, men ødelægger dets struktur og rod. Denne enhed producerer en stråle af en vis længde, som har en direkte virkning på hårpigmentet (melanin). På grund af dette opvarmes det, og hårsækken er ødelagt. Efter en tid forlader den døde rod sit "sted". For at komme helt af med vegetationen er der behov for at gennemgå en række procedurer (normalt 6-8), fordi ca. 10% af alle hår er i sovemodus. Hvis du kun går gennem en eller to sessioner, er der en risiko igen for at se mange nye "genoplivede" hår.

Fordelene ved laser hårfjerning

I dag skønhedssaloner position laser hårfjerning som den mest effektive og sikre måde at bekæmpe overdreven hår.

Fordelene ved laser hårfjerning

Hvert år øges antallet af fans af denne metode, og størstedelen af ​​svarene er kun positive. Hvad tiltrækker de mest repræsentanter for det svagere køn? For at forstå dette er det værd at udforske fordelene ved at bruge en laserstråle, som omfatter:

 • minimal sandsynlighed for lokal irritation og betændelse. Desuden er det den laser, der er i stand til at håndtere problemet med indgroede hår;
 • bedste værdi for pengene. På trods af at sammenlignet med andre metoder til behandling af vegetation, er prisen på laser hårfjerning noget højere, virkningen varer meget længere. Ufrivillige gentagne sessioner udelukker flere yderligere finansielle investeringer;
 • Denne type hårfjerning passer ikke kun til kvinder, men også til mænd. Den eneste betingelse er tilstedeværelsen af ​​mørk vegetation. Enheden vil ikke se lys eller grå hår, og resultatet vil ikke opfylde dine forventninger;
 • Hvis du gennemfører et fuldt kursus, som indeholder 6-8 procedurer, kan du slippe af med vegetationen for evigt. Men vurderinger af nogle kvinder benægter en sådan permanent virkning. Årsagen til dette kan være en overtrædelse af sekvensen af ​​sessioner, ikke nok mørkt hår, solskoldning eller individuelle karakteristika;
 • denne form for at slippe af med uønsket hår er egnet til absolut nogen del af kroppen;
 • Ved hjælp af en laser er der mulighed for en lille udglatning af mimic rynker. Det giver dig mulighed for at opdatere din hud lidt, hvilket gør den yngre;
 • I dag er der ikke behov for at besøge specialiserede saloner - laser hårfjerning kan gøres hjemme! For nylig er bærbare enheder blevet tilgængelige til brug i hjemmet. Sådan udstyr til laser hårfjerning kan frigøre dig fra periodiske besøg til saloner samt yderligere økonomiske omkostninger.

Mere om enheden til laser hårfjerning derhjemme

Det vigtigste spørgsmål, der interesserer kvinder, er prisen på en sådan enhed. I Rusland varierer prisen fra 300 dollars. Men hvis vi sammenligner omkostningerne ved salonsessioner, kan vi konkludere, at en sådan enhed vil betale for sig selv efter flere husstandsprocedurer.

Princippet om drift af "hjemme" udstyr er det samme som stationært. Forskellen er, at hjemmeapparatet er mindre kraftfuldt. Men han håndterer hovedopgaven perfekt.

Mindre ydeevne giver en kvinde lettere overførsel af epilering. Mindre rødme efter hårfjerning forsvinder meget hurtigere end efter brug af kraftige salongmaskiner. Af samme grund vil det være nødvendigt at gennemføre hårfjerningssessioner oftere. Dette vil dog ikke påvirke det endelige resultat. Brugervenlighed ligger ikke kun i muligheden for selvstændig brug af hjemmet, men også i bærbarhed samt funktionalitet. Moderne teknologimarked tilbyder muligheder med mulighed for at styre lysets hastighed og intensitet. En sådan enhed kan sikkert tage med dig på vejen - det tager meget plads. Før du køber denne maskine, skal du sørge for, at din hårtype er egnet til laserbrug. Hvis der er lyse eller grå hår, vil de simpelthen ikke give efter for nogen indflydelse.

Kontraindikationer til brug af laserudstyr

Det næste skridt, som skal passere, før du køber en sådan epilator, er at sørge for, at der ikke er nogen begrænsninger. Hvis mindst en af ​​følgende kontraindikationer gælder for dig, anbefaler vi at du ikke bruger laserudstyr. Den bedste løsning er at kontakte en læge, der godkender eller forbyder denne form for bortskaffelse af uønsket vegetation.

 • maligne tumorer
 • infektiøse hudsygdomme;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • graviditet og amning
 • et stort antal mol eller fødselsmærker;
 • allergiske reaktioner
 • alder op til 18 år.
Hjem brug laser laser

Sådan fjerner du hår med en laser derhjemme?

Hvor realistisk er det at fjerne hår derhjemme? Ansøgningsvejledning:

 1. For at komme i gang skal du læse instruktionerne omhyggeligt. Dybest set kræver sådanne enheder ikke særlige færdigheder. Men forsøm ikke de generelle anbefalinger fra producenten. Det er nødvendigt at læse alle brugskrav. Derefter - for at teste på et lille område af huden.
 2. Hvis det foregående trin var vellykket, fortsæt til forberedelsen af ​​huden. For at gøre dette, et par timer før hårfjerning, rengør det grundigt med almindelig sæbe. Det er meget vigtigt ikke at bruge cremer eller lotioner før proceduren. Glem ikke at overholde en vigtig betingelse - hårene må ikke være kortere end 1-3 mm.
 3. Start proceduren selv direkte. Flyt enheden med en flash fra et sted til et andet. Bemærk venligst, at hver zone kun kan behandles én gang.
 4. Gentag en session ikke tidligere end et par uger efter den forrige.

Hvordan vælger du en god laser epilator?

På det moderne marked findes forskellige modeller af enheder af berømte mærker. Ifølge anmeldelser fra mange kvinder, der har prøvet dette mirakel af teknologi på sig selv, er den mest værdige mulighed RIO-laser produceret i England.

Princippet om laser hårfjerning

Der findes flere typer af sådanne epilatorer med forskellige softwaresæt, strømjustering og funktionalitet. Alle enheder er udstyret med et specielt kølesystem for at reducere smerte. Til selvbrug i hjemmet skal du være opmærksom på regelmæssige modeller uden ekstra originale funktioner. Mest sandsynligt behøver du slet ikke dem. De vigtigste udvælgelseskriterier - praktisk og komfort.

Rio Salon Laser er en god mulighed for brug på svært tilgængelige steder. En høj grad af beskyttelse giver dig mulighed for sikkert at slippe af med hår på steder med meget følsom hud. Ideel til bikini område.

Rio Lash 3000. Udstyret med en scanningsfunktion, der giver dig mulighed for at genkende og fjerne flere hår på én gang. Det særlige system for sikker forvaltning gør det muligt at minimere forekomsten af ​​forbrændinger. En god mulighed for store områder af kroppen.

Rio Laser Tweezer. Den mest kompakte model af alle enheder fra denne producent. Høj portabilitet giver dig mulighed for nemt at transportere sådant udstyr under rejser eller på forretningsrejser.

Laser epilator Rio Salon Laser Scanning Hair

Laser hårfjerning er blevet tilgængelig ikke kun i salonen, men også hjemme. Du behøver ikke længere bruge tid til at skrive til en specialist, sidde i linjer og betale for meget for specialiserede agenturer. Før du beslutter dig for at købe en sådan enhed, skal du sørge for, at det passer dig rigtig godt. Vær særlig opmærksom på forekomsten af ​​kontraindikationer. Under alle omstændigheder vil du helt sikkert nyde alle fornøjelser ved denne type hårfjerning.

Laser hårfjerning derhjemme

Der er mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Hvilke af dem at vælge, hvis depilering ikke giver en varig effekt, og voks eller sukkerepilation kan forårsage alvorlig smerte? Et alternativ til de sædvanlige metoder vil være laser hårfjerning, hvilket kan gøre huden glat og smertefri i lang tid. Takket være moderne teknologi var det muligt at gennemgå denne procedure ikke kun i skønhedssalonen, men også hjemme, ved at købe en bærbar laser epilator.

Hvordan virker en laser epilator til hjemmebrug

Laser epilatorens mekanisme er simpel: Når den er tændt, udsender enheden en infrarød stråle, der trænger ind i hårsækken. Der absorberes lysenergien af ​​det brune pigmentmelanin og omdannes til varme, opvarmning og beskadigelse af hårrotten. Som et resultat falder håret ud. Efter flere behandlinger er pæren fuldstændig ødelagt.

Takket være melaninpigmentet bliver lysenergien omdannet til varme, der har en ødelæggende virkning på follikelet.

Laser hårfjerning virker kun under den aktive fase af hårvækst, hvilket ikke er let at fange. Derfor, ofte efter de første procedurer, fortsætter håret med at vokse. Normalt kræves der flere sessioner for helt at slippe af med overskydende vegetation. Sommetider strækker den sig i 5-6 måneder.

Vigtigt: Laser hårfjerning er kun egnet til ejere af mørkt hår og skøn hud på grund af det høje indhold af melaninpigment.

Hjemmeapparatet adskiller sig fra salonen med mindre strøm og fangstområde, så det vil tage mere tid at slippe af med håret helt hjemme. Hertil kommer, at selve proceduren udføres, er det vigtigt at nøje overholde alle regler for brug af enheden, ellers er der stor risiko for ikke kun at opnå den ønskede effekt, men også at blive brændt. I dette tilfælde skal du påtage sig alt ansvar for dit helbred.

Home laser epilator adskiller sig fra professionelle magt og greb område

Men fra et finansielt synspunkt ser en laser epilator til hjemmebrug meget mere attraktiv ud end at besøge salonen. Betale en gang får du et ubegrænset antal procedurer. Dette er meget vigtigt, fordi det ikke er kendt på forhånd, hvor mange sessioner det vil tage for dig at helt slippe af med uønsket vegetation.

Valg af Home Laser Apparatus

Før du køber en enhed til privat brug, skal du overveje flere faktorer:

 • fototype af din hud (enheden skal være forsynet med den korrekte type laser);
 • områder, som du skal håndtere (der er specialiserede enheder til forskellige dele af kroppen).

Typer af enhed

Epilatorer er udstyret med alexandrit eller neodymium laser. I det første tilfælde er laser effekten kun effektiv for ejere af mørkt hår og fair skin, den anden mulighed har et bredere spektrum af handling. Den mest effektive og alsidige type laser er en diode. Det er designet til at arbejde med enhver hudfototype. Desværre kan ikke en enkelt laser epilator klare meget lyse eller grå hår.

Der er enheder med funktionen Single og Scan. Forskellen er, at husstandspililatoren Single kun kan påvirke kun ét hår, og Scan-modellen er udstyret med en scanner, der bestemmer hårets placering, automatisk styrer en stråle af lys på dem. Omfanget af epilatorer med Scan-funktionen når 60 kvadratmeter. mm, hvilket væsentligt reducerer procedurens tid. Desuden giver scanningsfunktionen dig mulighed for at undgå forbrændinger, der kan opnås ved fejlagtigt at rette en punktepilator til et område, hvor der ikke er noget hår. Der er enheder, der kombinerer begge funktioner.

Udvælgelseskriterier

Så hvis du har vejet alle fordele og ulemper og er klar til at købe et laserapparat til hårfjerning derhjemme, skal du være opmærksom på følgende aspekter:

 • økonomiske muligheder. Ifølge eksperter vil billige enheder ikke bringe det forventede resultat, så det anbefales at være opmærksom på enheder med en gennemsnitlig pris på 400-500 dollars;
 • tjeneste. Normalt kræver laser epilatorer ikke udskiftning af komponenter. Fotoepilatorer med tilsvarende funktion, tværtimod, har en grænse for blinker udgivet, derfor kræver de regelmæssig udskiftning af lampen. Forveks ikke;
 • laserstrålingsparametre. Jo længere bølgelængden jo dybere penetrerer epidermis. Det anbefales, at en hudlæge arbejder med bølger længere end 800 nm. Undtagelsen er modellerne af epilatorer, udstyret med et system med intelligent scanning og automatisk valg af strålingsparametre;
 • Komfort enhed. Laser hårfjerning er en lang proces, så sørg for, at enheden passer komfortabelt i din hånd, har komfortable dimensioner og tilstrækkelig ledningslængde;
 • forarbejdningsområde. Jo mindre det er, tilsvarende er der mindre tid til epilering;
 • tilgængelighed af kølefunktion. Nogle gange kan en laser hårfjerningssession være smertefuld, så nogle modeller er udstyret med et kølesystem. Denne mulighed vil minimere al ubehag;
 • producenten. Vælg en velkendt og pålidelig producent.

Home photoepilators

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 50.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 3.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Hjem epilation: bikini, arme, ben og alt-alt-alt.

Hjem epilation: laser hårfjerning.

Laser hårfjerning - dette er en gennemprøvet og populær metode til hårfjerning ved hjælp af den tyndeste stråle af lys. Den lysenergi, der transmitteres af laserstrålen, akkumuleres i hårpæren, hvilket fører til dens død. Det betyder, at hårene holder op med at vokse og ikke længere genere dig. Men det skal huskes, at laseren kun fjerner mørke hår, og det sker ikke i en procedure, en eksponeringsforløb er nødvendig. Og nu har denne metode "flyttet" fra dyre saloner til lejligheder, fordi ved hjælp af bærbare instrumenter Rio hver især kan udføre procedurer i hjemmet. Sådanne hjemmepilatorer er rettet mod maksimale resultater, mens producenterne især bekymrer sig om sikkerhed og brugervenlighed.

Egenskaber ved laser hårfjerning:

 • Fjernelse af mørkt hår på let hud,
 • Smerteløs hudbehandling
 • Evnen til at fjerne hår på kroppen og ansigtet,
 • Overkommelige priser for epilatorer,
 • Flere grader af beskyttelse
 • Kompakt og bekvemt design af enheder.

Laser hårfjerning derhjemme - et smertefrit trin til perfekt glat hud

I dag er laser hårfjerning - en af ​​de mest effektive måder at glemme om uønskede hår, både kvinder og mænd. Dybest set er laser hårfjerning anbefales til kosmetiske formål, selv om der kan være medicinske grunde. Proceduren selv indebærer ødelæggelsen af ​​håret, hårsækkene uden negative virkninger på huden.

Princippet om drift

Den termiske effekt, der opstår, når et mørkt farvestofpigment absorberes af et hår ved at udstråle laserlys, forårsager hårsækkene at dø. Øjeblikkelig opvarmning af hele håret forårsager en yderligere ophør af dens vækst.

Proceduren tid varierer fra 5 til 30-40 minutter. Det afhænger af det område af huden, hvor håret er fjernet. Så for at fjerne hår over læben får brug for et gennemsnit på 2-3 minutter, håret i armhuler og bikini fjernet i 15 minutter, 40 minutter på skinnebenet.

Kontraindikationer

For nylig er laser hårfjerning derhjemme blevet meget populær. Komfortabel procedure til fjernelse af håret hjemme er blevet en realitet takket være udseendet ved salg af kompakte funktionelle modeller af laser epilatorer. Før du køber en enhed til laserfjerning hjemme, skal du være bekendt med kontraindikationerne til proceduren.

 1. Absolutte kontraindikationer, der gør denne procedure umulig eller ubrugelig:
 • onkologiske sygdomme;
 • infektionssygdomme, der påvirker huden (herpes, etc.);
 • diabetes mellitus
 • mørk eller garvet hud;
 • grå eller meget blondt hår
 1. Relative kontraindikationer, hvor proceduren kan udføres i samråd med eksperter:
 • tilstedeværelsen af ​​et stort antal mol;
 • forskellige sygdomme og hudlæsioner
 • solskoldning;
 • åreknuder
 • graviditet;
 • allergiske reaktioner
 • katarralsygdomme

Desuden er en hindring for laser hårfjerning en ung alder.

Apparat til fjernelse af hjemmet laser hårfjerning

Enheder, der giver dig mulighed for at udføre laser hårfjerning derhjemme, er sikre, meget praktiske at bruge. En række bærbare modeller, hvis pris varierer fra 7.200 til 29.000 rubler, afviger i typen af ​​laser, antallet af programmer og strøm. Alle enheder er udstyret med et specielt kølesystem for at minimere smerte. For laser depilation derhjemme er det bedre at købe enheden uden et stort sæt funktioner, som du sandsynligvis ikke vil bruge. Hovedvalgskriteriet er bekvemmelighed. Online-butikker tilbyder højtydende modeller af enheder til hjemmebaseret laserfjerning fra førende producenter i verden.

At udføre laser hårfjerning derhjemme, kan du bruge bærbar laser epilator firma RIO (en mere detaljeret beskrivelse er på linket):

 • Laser epilator RIO Laser Salon - En enhed fremstillet i England, er underlagt garantiservice i et år efter køb. Ideel til følsom hud. Apparatets vægt er kun 850 gram;
 • Laser epilatoren RIO LASH-3000 med en scanningsfunktion fra Det Forenede Kongerige forhindrer hudskade og fjerner uønskede hår i 8-12 sessioner.

Sådan bruger du en laser epilator derhjemme

Laser hårfjerning giver dig mulighed for at fjerne uønsket vegetation på alle dele af kroppen og selv på de mest følsomme steder i mange år. Hvis du køber en laser epilator til dit hjem, kan du betydeligt spare penge og tid på dyre salonprocedurer.

 • 1. Funktioner af laser epilatoren
 • 2. Fordele og ulemper ved en laser epilator
 • 3. Betjeningsprincippet for laser epilatoren derhjemme
 • 3.1. Hvor mange blinkninger er der brug for til et fuldt kursus
 • 4. Efter epileringstidspunktet
 • 5. Kontraindikationer
 • 6. Ofte stillede spørgsmål
 • 6.1. Har du brug for at barbere eller fjerne hår med en epilator før proceduren?
 • 6.2. Og efter hvilken tid håret efter denne procedure vil begynde at falde? Og efter hvilken periode vokser nye?

Egenskaber ved laser epilatoren

Laserstrålen virker kun på hår, der er i vækststadiet, og derfor er det nødvendigt at gentage procedurerne mange gange for at ødelægge al vegetation. Laseren virker på pigmentmelaninet, som indgår både i hudens og selve hårets struktur, så fjernelse af lys og gråt hår med en laser er umuligt, men det kan klare mørke på lys hud uden problemer. Mørk hud rig på melanin kan forårsage en forbrænding, så solbadning er forbudt en uge før proceduren.

Fordele og ulemper ved en laser epilator

 • sikkerhed;
 • smertefri;
 • fuldstændig fjernelse af vegetation på alle steder
 • brugervenlighed;
 • anti-indgroet hår og hudforyngelse;
 • Du kan nemt finde ud af, hvordan du bruger en laser enhed.
 • høj pris for epilatoren;
 • Det tager meget tid at fjerne alt håret;
 • der er kontraindikationer, derfor bør folk, der lider af visse sygdomme, ikke bruge nogen laser epilator, herunder gravide kvinder.

Princippet om drift af laser epilator derhjemme

I hjemmet udføres laser hårfjerning i flere sessioner i hver zone. Og hvis i salonen er der brug for 6-8 procedurer for at fjerne vegetation, så er hjemme ikke mindre end 10, da kraften i hjemmepilatoren er meget lavere.

Enheden fungerer med blinker, normalt bliver 1-3 hår fjernet i en enkelt flash, med undtagelse af enheder, der har en scanningsfunktion, så fra 60 til 200 hår kan ødelægges i en flash.

Strålen trænger ind i håret, og på grund af melanin opvarmes hårpæren og ødelægges. Efter et par dage falder håret ud.

I arbejdet med epilatoren er det meget let at forstå. Nogle enheder har strømregulatorer, de justeres afhængigt af hårets tykkelse og farve såvel som på det behandlede område (på følsom hud, bikini og underarm, er det bedre at bruge medium effekt). Apparatets arbejdsflade påføres det behandlede område, og der laves en flash, og efter hver 2-3 blinker skal enheden have tid til at genoplade.

Hvis du har børn, skal du vælge enheder med børnesikring.

Hvor mange blinkninger er der brug for til et fuldt kursus

Beregn antallet af nødvendige blink er ret simpelt. Arealet af den behandlede overflade er delt af laserens overflade, med moderne indretninger, som regel fra 1-3 cm.

Efter epilering periode

Efter hver zone er blevet behandlet, skal der overholdes flere regler for at undgå komplikationer:

 1. Brug ikke andre former for hårfjerning, undtagen en barbermaskine, for ikke at beskadige huden.
 2. Brug ikke peeling og skrubbe i 3-4 dage.
 3. Må ikke solbade i en uge efter proceduren.

Kontraindikationer

Desværre er laser hårfjerning ikke egnet til alle, og der er begrænsninger ikke kun i alderen, men også i sundhed:

 • hudsygdomme;
 • onkologi;
 • eventuelle infektioner
 • tager antibiotika og beroligende midler
 • diabetes mellitus
 • graviditet og amning
 • åreknuder
 • hud 3 og 4 farvetyper;
 • hjertesygdom og tilstedeværelsen af ​​pacemakere;
 • alder mindre end 18 år.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for at barbere eller fjerne hår med en epilator før proceduren?

Ved brug af en hjemmeplasper epilator kræver lidt forberedelse, så vegetationen skal barberes om 2-3 dage, da den optimale længde skal være 2-3 mm. Hvis du gør proceduren for langt hår, vil strålen ikke nå pæren og vil ikke kunne ødelægge den.

Og efter hvilken tid håret efter denne procedure vil begynde at falde? Og efter hvilken periode vokser nye?

Hår begynder at falde ud et par dage efter laser hårfjerning, men nogle hår kan falde ud med det samme, men resten over de næste 10 dage.

Kun de hår, der var i et inaktivt stadium, begynder at vokse tilbage, og de, der behandles med en bærbar laserepilator, kommer kun til igen i 1-2 måneder, og hver gang vil der være mindre og mindre af dem.

At udføre laser hårfjerning hjemme med en bærbar enhed er ikke så hurtig og effektiv som salon hårfjerning, fordi prisen på en laser enhed, der køber skønhedssaloner kan nå en million rubler eller mere. Husholdningsapparater har lav strøm, men alligevel, hvis du har tålmodighed og har regelmæssige sessioner, mindst hver 2-3 uger, vil dit hår forsvinde, og din hud bliver jævn og smuk i mange måneder.

Dækningsområder - Ikke alle modeller anvendes i følsomme områder på grund af ureguleret strøm, og derfor skal man være opmærksom på muligheden for at bruge forskellige, når man vælger en laserhjerteanordning derhjemme.

Laser hårfjerning af dyb bikini udføres ved hjælp af et specielt apparat. [Toc]. Der er 4 typer lasere til hårfjerning i det intime område.. Sukker depilation derhjemme.

Laser epilering af overlæben og laser epilation af hagen kræver ikke meget tid, ikke mere end 20 minutter.. Sukker depilation derhjemme.

Forberedelse til laser hårfjerning er det samme for enhver zone, uanset om den er over læben, benene, armhulerne eller bikini.. Depilation voks hjemme.

Hvad er laser hårfjerning. Laser hårfjerning procedure er en metode til hårfjerning ved hjælp af en særlig enhed udsender korte laser blink.. Sukker depilation derhjemme.

Sådan gør du laser hårfjerning hjemme

Problemet med uønsket vegetation bekymrer hver moderne pige, fordi tilstedeværelsen af ​​hår på hendes ben og i bikiniområdet er et helt uacceptabelt fænomen. Og for nogle få år siden var tilgængelige husbaserede metoder til bekæmpelse af vegetation barbering og shugaring, i dag kan du endda udføre laser hårfjerning derhjemme.

I specialforretninger kan du finde laserenheder designet til hjemmebrug. På trods af at sådanne systemer adskiller sig i minimale strøm, er de også veletablerede og vil medvirke til at opnå succes. Den utvivlsomme fordel ved sådanne anordninger er, at de hjælper med at spare betydeligt på salonprocedurer.

Hvordan kan laser hårfjerning gøres hjemme?

Piger, der drømmer om hjemmet laser hårfjerning, er det nødvendigt at forstå, at denne behandling kun delvis ligner en salon procedure. Beauticians advarer om, at en fuldstændig laser hårfjerning ikke kan udføres uafhængigt.

For det første udmærker fagligt udstyr sig med de højeste omkostninger, og til tider er det ikke overkommeligt selv for æstetiske kosmetologicentre.

Desuden er brug af professionelle lasersystemer kun tilladt med lægelig uddannelse og forudgående specialundervisning. I mangel af denne viden er brugen af ​​enheden sundhedsfarlig.

Hvad angår enhederne til laserfjerning hjemme, er de forskellige i handlingsprincippet. Efter tilkobling frigiver en infrarød stråle absorberet af melanin. Herefter omdannes lysenergien til varme, hvorved hårrotten opvarmes og ødelægges.

Efter håret falder ud, vil hullet blive strammet af epidermis. For at pæren skal dø, er det nødvendigt at udføre mindst 5 procedurer. Hjem enheder til laser hårfjerning påvirker kun hårene, der er i vækststadiet. Sovepærer laser "tager ikke." Derfor vil hårene efter de første behandlinger fortsætte med at vokse, men i de efterfølgende procedurer vil de dø.

Det skal bemærkes, at husholdningsapparater har mindre strøm og fanger mindre plads, så behandlingen vil tage mere tid. På trods af at sådanne anordninger er præget af øget sikkerhed, med analfabeter, kan de også fremkalde bivirkninger, og derfor skal de fulde undersøgelser gennemføres fuldt ud, inden de påbegyndes.

Det er vigtigt! Apparater til laserfjerning hjemme er kun beregnet til fjernelse af mørkt hår. Hvis en pige har naturligt blondt hår, vil denne behandling være meningsløs.

Hvordan man vælger en epilator til hjemmebrug

Den største forskel mellem professionelle systemer og enheder til brug i hjemmet ligger i længden af ​​de producerede bjælker, såvel som i kraften i lysfløften.

Eksperter advarer, på trods af at i salg du kan finde enheder, der varierer meget i omkostninger, hvad angår effekt og effekt, er de praktisk taget ikke forskellige fra hinanden.

Prisen afhænger som regel af yderligere automatiske funktioner, der giver punktpåvirkning og giver enheden øget sikkerhed. Til dato er de bedst anbefalede enheder til brug i hjemmet fremstillet af britiske mærker: Philips, TRIA, The Dezac Group Ltd.

Typer af husholdningsapparater

Når du køber en enhed til laserfjerning hjemme, skal du overveje at de er opdelt i 4 kategorier:

 1. Ruby laser. Designet til at fjerne mørkt hår på lette epidermier. Bølgelængde - 694 nm.
 2. Aleksanditovy. Mere egnet til fjernelse af rødt og blondt hår. Sådanne instrumenter frembringer stråler med en længde på 755 nm.
 3. Diode laser. Det betragtes som universelt, fordi det passer til enhver form for hud og hår. Bølgelængde - 810 nm.
 4. Neodym laser. Sådanne indretninger er konstrueret til at behandle den svarte epidermis og udsende bølger med en længde på 1064 nm, den skal udføres med stor forsigtighed.

Du skal forstå, at du kun kan stole på et godt resultat, hvis enheden er købt under hensyntagen til typen af ​​hud og hår. Resultatet og anvendeligheden afhænger også af slagområdet.

 • De fleste budgetmodeller er designet til en punktvirkning, hvor en flash dræber kun ét hår. Brug af sådanne enheder er ikke særlig bekvemt, da behandlingen tager meget tid. Desuden kan det ikke være så nemt at få en laserstråle til hårvækst. Sådanne indretninger er mere egnede til piger, der gerne vil permanent slippe af med hår i en lille del af kroppen;
 • enheder med et stort område af samtidig eksponering. Sådanne indretninger har en indbygget homing-funktion, takket være, at laserstrålerne uafhængigt er rettet mod hårsækken.

Omkostningerne til budgetmodeller varierer fra 8 000 til 13 000 rubler. De mest avancerede modeller til hjemmebrug er dyrere flere gange, deres omtrentlige pris er 75.000 rubler. Eksperter hævder, at når du køber, skal du tage højde for ikke blot prisen på enheden, men også hudens individuelle egenskaber og det formål, som du købte enheden til.

Kontraindikationer til proceduren

Både professionel og laser hårfjerning derhjemme har samme kontraindikationer. At ty til sådan behandling anbefales ikke i følgende tilfælde:

 • fødsel og amning
 • cancer patologi;
 • diabetes mellitus
 • hudsygdomme;
 • krænkelse af epidermis integritet i det behandlede område
 • forværring af infektionssygdomme
 • åreknuder
 • et stort antal mol i det behandlede område.

Hvis en pige for nylig har taget solbadning, skal proceduren udskydes til et senere tidspunkt, da garvning ofte fører til forbrændinger og dannelse af pigmentering.

Instruktioner til brug

Før du tager handling, skal du finde ud af, hvordan du bruger en laser epilator. For at gøre dette skal du læse de vedlagte instruktioner i detaljer.

Uanset hvilket område der skal behandles, skal huden være forberedt på proceduren før epilering, ellers vil effekten være delvis. Dette kræver at overholde følgende anbefalinger:

 • 3 uger før behandling er det forbudt at gå til stranden og til solariumet, brug selvdanning;
 • en måned før proceduren er det påkrævet at opgive alle typer epilering. Du kan kun fjerne hår med en barberkniv;
 • På dagen for proceduren bør hårets længde i bikinizonen eller på benene variere inden for 2-3 mm. Hvis hårene er længere, vil energi kun blive absorberet af stammen, men det vil ikke nå follikelen.

Laser hårfjerning selv er meget enkel. Pigen bliver nødt til at bære specielle sikkerhedsbriller, der følger med sættet, så tag enheden til huden, tænd den og behandle hele epidermis.

Det skal sikre, at strålerne ikke falder på mol. Hvis behandlingen er for smertefuld, kan du bruge anæstetisk creme (Emla bruges oftest).

Apparatets eksponeringstid er direkte afhængig af strøm. Yderligere oplysninger om brug af enheden vil blive skrevet i instruktionerne.

Hjælp! Uanset apparatets kraft vil de første pærer dø af hurtigere end efter 10 dage.

Hudpleje efter sessionen

Efter hjemmet laser hårfjerning, vil huden blive svækket, så hun vil have brug for særlig pleje. For at forhindre forekomsten af ​​komplikationer og for at opnå den ønskede effekt, skal du overholde disse regler:

 • Efter sessionen anbefales det at behandle huden med en creme med regenererende virkning. Dette forhindrer rødme og irritation. De fleste kosmetologer anbefaler at bruge panthenol-baserede cremer;
 • i de næste 3 dage er det forbudt at tage et bad (kun et lidt varmt bad er tilladt), også at besøge bade og saunaer;
 • i 5 dage bør huden ikke behandles med nærende eller fugtgivende cremer, da dette kan fremkalde irritation;
 • Hvis proceduren blev udført om sommeren, skal huden behandles med solcreme, inden den går udenfor.

Intervallet mellem sessioner bør ikke overstige 4 uger, da folliklerne kan have tid til at komme sig, hvorfor kurset skal begynde igen.

konklusion

At foretage laser hårfjerning derhjemme skal du komme med maksimalt ansvar.

Man må huske på, at analfabeter kan forårsage alvorlige komplikationer. Derfor er det i mangel af en bestemt medicinsk uddannelse meget umideligt at ikke risikere, men at stole på en professionel.

Vi vælger enheden til laserfjerning hjemme

Problemet med uønsket hår bekymrer nu alle moderne kvinder, der søger at se velplejede og smukke. Derfor er der et stort antal metoder til fjernelse af dem. En af dem - laser hårfjerning.

Og hvis det tidligere var nødvendigt at afholde en aftale med en kosmetolog, er det ikke nødvendigt at gøre det overhovedet for at kunne udføre denne funktion. Når alt kommer til alt, kan du købe en enhed til laser hårfjerning hjemme og med mindre succes end det er gjort i skønhedssaloner, slippe af med vegetationen.

Nu for at kunne permanent slippe af med uønsket hår er det ikke nødvendigt at besøge en kosmetolog

Egenskaber ved laser hårfjerning

Ved hjælp af en laser kan du slippe af med hår på nogen del af kroppen.

Laser hårfjerning derhjemme har flere fordele:

 • Spare penge. Hvis du beregner, hvor mange penge du bruger på serviceniveauet i skønhedssalonen, hvor prisen for en procedure kan være ret høj og prisen på en laser enhed, viser det sig, at det er endnu mere rentabelt at udføre hårfjerning hjemme.
 • Sikkerhed. Muligheden for skade på huden er udelukket, hvis naturligvis abstrakt til brug af enheden er blevet nøje undersøgt.
 • Apparater til hjemmebrug har en tretrinsbeskyttelse fra barnet.
 • De fleste enheder er behagelige at bruge, de holder simpelthen i deres hænder i lang tid, da de har en behagelig form og moderat vægt.

Enheden er så behagelig i drift, at du nemt kan udføre funktionen uden hjælp fra tredjepart

 • Huset er behageligt. Du behøver ikke spilde tid på ture til skønhedssaloner. Hertil kommer, at ikke alle herrer klarer hårfjerning med succes. I hjemmet kan du på ethvert fritid udføre procedurer under hensyntagen til alle egenskaber i din egen krop.
 • Det er muligt at vælge enheden under hensyntagen til dine personlige karakteristika - mængden af ​​unødvendig vegetation, påvirkningsområdet, hudtype.
 • Effektiviteten af ​​proceduren - resultatet er ikke værre end i skønhedssalonen.
 • Fraværet af smertefulde følelser, ubehag under epilationen. Alt det du føler er varmt fra strålen.

Men laser hårfjerning derhjemme, som i skønhedssalonen, har en række kontraindikationer:

 • Sød diabetes.
 • Tilstedeværelsen på kroppen af ​​hvidt, meget lys eller gråt hår - de er ufølsomme over for laserstrålens effekter.
 • Åreknuder, hvis epilationen udføres på benene.
 • Periode med graviditet og amning.

Graviditet - en af ​​kontraindikationerne til brugen af ​​en laser enhed

 • Infektiøse og onkologiske sygdomme.
 • Mørk og garvet hud.
 • Et stort antal mol på kroppen.
 • Allergi.
 • Forkølelse.
 • Forværring af erhvervede sygdomme.
 • Alder op til 18 år.

Fundamentalt!
Hvis du er bekymret for mindst en af ​​ovennævnte kontraindikationer, må du under ingen omstændigheder laser epilering.
Konsekvenserne kan være uforudsigelige og katastrofale.
Du bør ikke risikere dit helbred selv i dette tilfælde, hvis du er i tvivl om sikkerheden ved en lignende procedure.
Det er bedre at bede om hjælp fra en specialist.

Typer og mekanisme for drift af laser epilatorer til hjemmebrug

Apparater til hjemmebrug produceres ofte af producenter af udstyr til skønhedssaloner

Laserstrålen med en bølgelængde på 808 nm har evnen til at genkende stederne af en enorm ophobning af melanin - pigmentet i hud og hår og påvirker det også på en destruktiv måde. Jo større forskellen mellem hud og hårfarve er, desto bedre er effekten.

Af denne grund reagerer strålen ikke på fluffede, lyse, gråhårede hår - de er blottet for melanin, og laseren genkender dem ikke. Også hår på mørk og garvet hud kan ikke fjernes, derfor er du meget mindre i solen, hvis du har planlagt en funktion.

Hvis du er tiltrukket af laser hårfjerning - er hjemmeenheden ofte produceret af de samme producenter, der laver instrumenter til at arbejde i saloner. Men de har alle en række forskelle. For det første er det strålens magt og slagområdet.

Dot laser maskine

Enheder med de laveste priser er pointwise. En flash eliminerer et hår. Lavpris er et plus, men det er pinligt at bruge en sådan enhed - det er ikke altid muligt at slå hårlampen med en stråle nøjagtigt, og der er meget tid brugt på funktionen.

Dot instrument behageligt at bruge, hvis du skal epilere små områder af kroppen.

Hvis der er mange problemområder, så er det bedre ikke at spare penge og at købe en enhed, der behandler et stort område, har også funktionen til homing. Essensen af ​​sidstnævnte er, at den optiske enhed scanner huden og leder laserstrålen nøjagtigt på hårsækkene. Så resultatet opnås endnu hurtigere.

Personlig gennemførelse af epilatoren

Før det, hvordan man begynder at bruge enheden med egne hænder, er det meget vigtigt at finde din egen hudfototype. Det afhænger af graden af ​​pigmentering.

Hvad er elektrolyse og hvilke typer har denne metode?

Hårfjerning på ansigtet