Enheden en humle for elektrolyse

Højfrekvent elektrolyse er den mest undersøgte og velafprøvede måde at fjerne hår permanent på. Næsten enhver moderne klinik eller skønhedssalon er udstyret med apparater til epilering og koagulation.

Funktioner af enheder "SHMEL-1000"

lethed

Enhederne er meget nemme at betjene, "købt - inkluderet - startet for at vinde". Udviklingen af ​​epilator og koagulator blev udført i samarbejde med professionelle kosmetologer. Forbrændinger, pigmentpletter - er udelukket, når du arbejder på "Shmel-1000" -enheder, forudsat at du lærer at arbejde korrekt på dem. De videoer og undervisningsmaterialer, som vi har oprettet til dig, hjælper dig hurtigt og nemt at beherske evnen til at arbejde på vores enheder.

Master klasse

For at forbedre dine færdigheder og gøre dig bekendt med enhedens funktion (flash epilator). Du kan tage en master klasse på hårfjerning under vejledning af professionelle kosmetologer i den eksisterende skønhedssalon. Det er vigtigt for os at du ved, hvordan du arbejder med enheden.

pålidelighed

Konverteringsproduktion på fabrikken er af høj kvalitet. Vi giver 18 måneders garanti

Minimeret smerte.

Takket være den højeffekt af enheden og den automatiske indstilling af eksponeringstiden mindskede vi smerten.

Hurtig tilbagebetaling.

Efter 20 timers drift vil enheden betale sig, og du vil begynde at tjene penge.

tæthed

Enheder har små dimensioner, bekvem og vejer lidt

Hvordan købte jeg mig en elektrisk epilator op til $ 1000

Jeg modtog flere breve og spurgte, hvordan jeg valgte og købte en elektrisk epilator. Lad os starte fra begyndelsen - hvorfor jeg begyndte at gøre mig selv og fandt ikke en god mester.

I slutningen af ​​2000 besøgte jeg 3 elektrolyseprocedurer på en betalt klinik for en kvinde, der arbejdede med traditionel elektrolyse ved hjælp af en sovjetisk skrivemaskine. Jeg havde ikke betændelser og ødemer som sådan, men det var meget lang og meget smertefuldt. Jeg kunne bare ikke holde det og skifte til laser hårfjerning, fordi den allerførste procedure i mit liv tillod mig at gå i flere måneder uden noget hår, men denne gang var effekten meget værre: Jeg gik gennem to måneder til månedlige procedurer, og da tålmodigheden sluttede så jeg, at mit skæg blev dobbelt så tykt.

Derefter ramte jeg i et stykke tid folkemiddlerne, lette mit hår og spredte med tinkturer, indtil jeg havde et overskæg vokser i et par med mit skæg. Ca. så kom jeg tilbage til undersøgelsen af ​​spørgsmålet om apparatmetoder til fjernelse af hår. Kilderne var meget specifikke: elektrolyse hjælper under alle omstændigheder, og på baggrund af traditionel elektrolyse er termolyse og en blanding som myggenbid. Jeg fandt også et russisk-sprogforum hvor fællesskabsmedlemmer delte deres indtryk af elektroepilation, som de gjorde for sig selv. Jeg ville også, men i starten besluttede jeg at kontrollere, hvor effektive og smertefulde denne praktiserende mestere er.

Efter at have ringet flere klinikker, saloner og private mestere, de anmeldelser, som syntes mig lovende, tilmeldte jeg mig en lille virksomhed - hun havde de fleste anmeldelser. Hun arbejdede i lejligheden og fremhævede et af værelserne til arbejde. Det så alt ikke meget hygiejnisk ud. Liggende på sofaen lyttede jeg på hendes snak om, hvordan håret nogle gange stædigt ikke giver, at jeg kan bære smerten osv. Pigen arbejdede som vinden - hun rydde området af tykt hår (resten blev lysere) på bare en time, jeg kunne ikke huske, hvad jeg sendte tilbage. Desværre undlod jeg at redde min hals fra sved eller vejstøv, jeg fik en infektion i mine sår, alt så forfærdeligt - du kan se i artiklen om komplikationerne ved elektrolyse. Hele denne tid fortsatte jeg med at læse det selvlærte forum.

Så gik halvanden og halvt: sårene begyndte at helbrede, og fra under kyststamme ved siden af ​​tårnene blev der opført nyt hår efter sårene. I den anden procedure arbejdede pigen endnu hurtigere - fjernede alt om 40 minutter, men i slutningen bemærkede jeg blodet på pincetten og var meget bange: det var kaket blod, ikke min. Samme dag lagde jeg en ordre til mit eget apparat og bad om, at blodet på pincetten var resultatet af en sund persons lidelse.

Nu har jeg i flere år lavet elektrolyse og gradvist udvidet området med virkning. Jeg fortryder ikke mit køb, men ringe løsningen ideel er også forkert.

Fordele ved selvelektrolyse:

 • 100% sikker mod infektion. En af de fælles myter hævder, at selve strømmen er en sterilisator. Jeg er bange for at forestille mig, hvor mange mennesker der kunne betale for denne fejl. Gør elektrolyse til dig selv og ingen andre, du kan ikke tænke på den menneskelige faktor.
 • Det er billigere. Elektrolyse af det område, jeg var interesseret i til at først koste 1000 rubler i timen + fare 100 rubler. Den elektriske epilator koster 20.000 rubler. Følgelig betalt enheden for 20 procedurer. I mit tilfælde var det lidt mindre end et år. I dette tilfælde kræver elektrolyse på ansigtet ca. 3 år.
 • Du reducerer risikoen for infektion undervejs. Jeg kunne ikke klare at lukke behandlingsområdet for at forhindre infektionen i at komme ind i åbne sår. Det bremser helbredelsen af ​​huden og øger risikoen for komplikationer.
 • Du kan gøre elektrolyse, når du vil. Jeg nægter ikke procedurer til sommeren, fordi jeg har råd til at behandle mit ansigt om morgenen, bo hjemme til slutningen af ​​dagen. Som følge heraf er betændelsen den næste dag væk, du kan anvende solcreme.
 • Du kan gøre proceduren selv på grund af 1-2 hår. Dette er sandt, når forarbejdningsområdet er næsten halvt væk, og at gå til helvede på dovenskabens horn for dem.
 • Du får et andet erhverv, i det mindste grundlæggende færdigheder til videre undersøgelse.

Ulemper ved selv elektrolyse:

 • Metoden afhænger af færdigheden. Begynd at lære et nyt erhverv for dig selv, gør dig klar for det faktum, at det ikke vil fungere med det samme. Du vil være meget ringere end de etablerede herrer i både hastighed og kvalitet af fjernelse af hår. I sidste ende vil du have brug for mere tid.
 • Gør procedurer med mesteren, du ligger bare ned, udholde og betale. Snoet over dig, spænder dine øjne og forsøger at komme ind i en anden persons follikel. Du betaler ham de modtagne penge for, hvad du allerede er stærk.
 • Du vil kun kunne håndtere steder, der er let tilgængelige. For eksempel kan hagen, halsen og overskæget behandles ved hjælp af et forstørrelsesspejl, men sideburns kan ikke rengøres fuldstændigt. Det samme gælder for den førende arm, armhuler på samme side, skinker, hofter bag, anus, bagsiden af ​​ryggen mv.
 • Gør selv procedurerne, dig selv og disciplin dig selv. Når du er optaget i et stykke tid, går du til proceduren, fordi du har forpligtelser over for mesteren. Til dig selv kan du tilgive udsættelsen af ​​proceduren, du kan være doven til at behandle nogle hår, så dagen når du slippe af med håret, vil flytte væk.

Nedenstående liste præsenterer næsten alle de modeller, der på en eller anden måde har fået øje med. Jeg eliminerede mere end halv en gang: De viste sig for dyrt for de tilgængelige funktioner eller overflødige til mine formål (for eksempel behøver jeg ikke koagulering). Til sidst er der tre muligheder. Priser og parametre er relevante i begyndelsen af ​​2017. Nogle modeller er allerede trukket tilbage fra salg; i dette tilfælde blev jeg styret af prisen på brugte elektriske epilatorer. Næsten alle de viste modeller er placeret som semi-professionelle lavpris elektriske epilatorer.

Elektrolyse - Review

`'° *.✿ ✿ ✿ ° ° *" `Electroepilation - permanent hårfjerning? En stor gennemgang af bikini elektroepilation, alle fordele og ulemper, sammenligning med fotoepilation, samt oplevelse af elektroepilering derhjemme. "

God dag alle sammen! ✿

I dag vil jeg tale om min erfaring med bikini elektroepilation. Jeg skrev allerede om fotoepilation (som ikke hjalp mig), så det var sving at tale om hårfjerning med chok.

Jeg har lidt mere hår på min krop end en almindelig pige, jeg skammer mig endda til at bære en badedragt (undskyld for sådan en intim detaljer). Jeg har kæmpet hårdt i lang tid, at jeg ikke gjorde noget med dem - jeg barberede, fjernede hår, lavede shugaring (jeg brugte blandingen til at lave mad og bruge købt en), gik til fotoepilation, og nu kom jeg til elektrolyse. Selv i min ungdom forsøgte jeg en "bedstemors opskrift" til hårfjerning, men selv der er det pinligt at fortælle. Jeg kan kun sige at jeg brugte kaliumpermanganat og et bad til dette. Jeg forsøgte at lette håret på mine ben med maling, men det var stadig helt i skole

Fra alt dette fandt jeg ud af mig selv at:

1. Det er ikke så nemt at slippe af med håret, selvom der er et sted på internettet, skriver de anmeldelser som: "Efter hårfjerning med sukker bliver de tyndere, og så vokser de slet ikke!" Eller "Jeg vandede mit hår med cedertrække og de faldt alle sammen! "- tror ikke på det. Ja, efter at trække ud (og ikke barbering) bliver de bløde, men de forsvinder ikke hvor som helst, de vokser, når de vokser, og hvis du forlader, vil de være hårde igen.

2. Efter alle manipulationerne øges vækstgrænsen for mørkt hår, så det er bedre at vælge kun en, men den rigtige måde (og godmesteren)

Efter den næste "nej strand" sommer besluttede jeg at afslutte hårene med noget. Efter at have læst anmeldelser om elektroepilation besluttede jeg at gøre det, måske ville det hjælpe mig. Hun fandt en passende skønhedssalon, kaldet, tilmeldt. Jeg blev straks advaret om, at mesteren var svag af hjertet, og "hun gør ikke en dyb bikini". Nå, jeg havde heller ikke brug for dette, lige langs konturen af ​​mine undertøj.

I salonen mødte en ung pige mig, førte mig ind på kontoret, satte mig på en sofa, satte på handsker. Jeg spurgte om jeg var allergisk over for lidokain, jeg sagde nej. Så spurgte hun: "Nå, vi hugger anæstesi?", Siger jeg, lad os prøve uden det, vi har oplevet fotoepilation uden det. Til hvilken pigen smagte, men proceduren begyndte.

Jeg vil lave en lille digression og fortælle dig, hvad elektrolyse er for dem, der ikke kender.

Elektrolyse - elektrisk ødelæggelse af hårpæren ved at lede en elektrisk udladning direkte til hårets rod. Der er en procedure for at dræbe rod, hvilket fører til dysfunktion af hårpæren (håret vokser ikke). En elektrisk ladning udføres gennem en nål indsat i hudhulet, der optages af håret og dets pære (dybde 2-7 mm) i en vis tid afhængigt af typen af ​​elektroepilation.

Føreren begyndte at indsprøjte en wolframfilament under huden (ikke en nål! Men mere på det senere) og starte strømmen. Det gør ondt, mit ben strækker sig selv efter hver udledning! Jeg tolererede ganske lidt, gav mig straks op og bad om en anæstesiindsprøjtning. Forresten gør injektionen af ​​anæstesi også ondt!

Så følte jeg næsten ikke noget, der var enkelthår, hvor anæstesi ikke fik, og herren bad om at være tålmodig. Det var stadig smertefuldt ved krydset af zoner, bedøvet af anæstesien, hvor hun ikke handlede, og du var nødt til at udholde, for ikke at stikke anæstesien ind i sådanne små områder.

Hele processen blev udført i overensstemmelse med algoritmen:

- Nuværende levering til hårets bund

- hårfjerning med pincet

- tørre injektionsstedet med et desinfektionsmiddel

For første gang gik den ene side en hel time, så det blev besluttet at gøre den anden side den næste dag. Det blev også behandlet en time.

Allerede ved udgangen fra salonen følte jeg smerte og brændende som en forbrænding. Føreren sagde ikke at vådte indsprøjtningsstederne for en dag og tørre kalendulaens tinktur ved ankomsten hjem. Derefter blev de røde prikker i skorper. Føreren bestilte at se, at skorpeene ikke bliver våde, du kan endda bruge babypulver.

Jeg led af disse skorpe session 3, så min tålmodighed sprang ud. Hun spurgte, om der er en måde at håndtere dem, fordi de heler i meget lang tid, de gør ondt, de kan ikke blive slået af (og pennerne er ridset). Føreren rådgav Solcoseryl salve, den skal bruges om morgenen og aftenen og stoppe med at smøre, når hudtilstanden passer dig helt.

Efter 2 sessioner blev jeg besøgt af en anden ulykke - pigmentering. De områder, der blev afskåret, blev meget mørkere end resten af ​​huden. Så gjorde jeg ikke noget med det, det vises stadig igen efter næste session. Og nu er det tid til at tænke på, hvordan man skal håndtere det.

Selv efter injektion af anæstesi forbliver blå mærker, som forsvinder om en uge.

Allerede efter den første session var "øer" uden hår synlige. Jeg gik til sessionerne fra september til april, med et interval på 6 uger, sagde mesteren at dette er den bedste mulighed.

Først gik hårene hurtigt, men i slutningen begyndte mesteren tilsyneladende at tinker. Håret blev tilbage, forskellen med de foregående sessioner blev mærkbar. Nogle gange følte jeg mig selv idiotisk at smide på enheden, og så fjernede du bare håret med pincet! Men herrerne kan på den ene side forstås, hvis det plejer at tage en time til den ene side, så nu vil det være 20-25 minutter, vil klienten snart komme igennem. På den anden side vil jeg gerne færdiggøre alt hurtigt! Ja, lad ham tage en dobbeltbetaling, hvis kun resultatet var.

Nu er varmen begyndt, guiden har overført elektrolyse sessioner til efteråret. Men jeg tror, ​​at i efteråret vil jeg gå til en anden salon.

I sidste ende blev hårene virkelig mindre (og de vokser ikke), hvis mesteren ikke havde kogt sig omkring, så ville de måske slet ikke eksisteret!

Jeg vil gerne tale særskilt om bedøvelse. Det skete så, at en anden session faldt ud i påsken, min salon blev lukket ved denne lejlighed (ja ja, jeg var også i chok). Jeg begyndte at ringe til andre saloner for ikke at gå glip af sessionstiden. Allerede nået næsten en aftale med en administrator, som hun siger til mig i slutningen: "Glem ikke at anvende EMLU hjemme, og derefter madfilm ovenpå og straks til os." Jeg spørger i stupor, "men du forstyrrer ikke anæstesi. "Så administratoren kvalt næsten. En ulempe af information faldt på mig, at det var umuligt at gøre dette, de var en skønhedssalon, det var forbudt, ingen injektioner.

Jeg løb til apoteket, kiggede på priserne for denne EMLU, det viste sig for 5 rør omkring 1500 rubler. Og individuelt rør sælges ikke overalt. Jeg ringede til dem igen, sagde, at jeg ikke havde forventet at bruge penge på anæstesi. Administratoren blev overrasket af sådanne satser, for da hun sidst købte den, kostede den "omkring 200 rubler." Jeg var nødt til at opgive proceduren i denne salon og foretage elektrolyse derhjemme (mere på det nedenfor).

Efter sessionerne kaldte min kæreste mig en bjørn, der stjal honning fra bier. Røde prikker mindede ham om bi-sting, og efter sessioner skød han: "Men hvor er honningen?". Men det blev virkelig sjovt, da jeg var opmærksom på navnet på enheden til elektrolyse. Han blev kaldt Bumblebee-1000. Jeg fortalte ikke fyren om det her, han ville bare have sprængt ud, men selvsagt lo selv.

På denne enhed udføres elektrolyse med wolframfilamenter, jeg købte en separat for mig selv i salonen og fulgte med procedurerne.

Da jeg ikke kunne komme til proceduren i salonen, kaldte jeg mesteren, måske ville hun rådgive hvad. Det blev besluttet at udføre elektrisk epilering hjemme, da mesteren havde sit eget lignende apparat. Enheden er lille, så den kan let transporteres i en lille kuffert.

I hjemmet er det meget vigtigt at forberede arbejdspladsen og skabe den rette atmosfære! Vi låste os selv med mesteren i soveværelset, så ingen kunne blande tv og samtaler. Jeg sad på sengen, læggeren læste apparatet og andre ting på sengebordet. Det var godt, at der var en forlængerledning hjemme, det var svært at komme til stikkontakten.

Jeg vil med det samme sige, at mesteren er ubehagelig at sidde. Stolen var højere end sengen, og hun måtte bøje stærkt. Plus, der var en speciel lampe i kabinen for bedre belysning af den behandlede overflade, og hjemme kun lyset fra lysekronen.

Jeg ville ikke tørre at gentage dette hjemme, det er elementært ubelejligt for mesteren, og også den ikke-arbejdende atmosfære i lejligheden skabte en mærkelig fornemmelse.

I salonen blev jeg fortalt prisen - 1200 rubler per time arbejde (20 rubler et minut) + 50 rubler per tråd (en gang), anæstesi er gratis.

De første sessioner gik jeg i 2 dage i træk, en dag på den ene side, en dag på den anden. Så begyndte hun at lave en session for alt.

Jeg kan ikke nævne det nøjagtige beløb brugt, for i sidste ende brugte jeg ikke en time i kabinen. Men jeg kan sikkert sige at elektrolyse er meget billigere end fotoepilation.

Alvorlige smerter (elektro / foto): ja / nej

Lang og vanskelig helbredelsesperiode (elektro / foto): ja / nej

Hudpigmentering (elektro / foto): ja / nej

Høj pris pr. Procedure (elektro / foto): nej / ja

Effektivitet (elektro / foto): ja / nej

Elektrolyse kan virkelig fjerne hårene for evigt, hvis mesteren er kompetent og ærlig. Ja, denne procedure har mange ulemper, men det er det værd! Hvis du ikke er bange for smerte, er du velkommen til at kigge efter en passende mester og gå til proceduren. Jeg begyndte nu at tænke og kunne ændre mesteren efter 2-3 procedurer. Først prøver han at vise sig som en god specialist, og først da begynder han at tinker. Under alle omstændigheder vil jeg i efteråret gå til en anden salon.

Tak for læsning til slutningen! ✿

Abonner på mine nye anmeldelser, jeg vil være glad for enhver kritik og ros ◕‿◕

Home enhed til elektrolyse: omkostninger, typer

Moderne skønhedsstandarder dikterer deres egne regler, hvilke kvinder, der vil have fejlfri udseende, bør strengt følge.

Ifølge de procedurer, der blev vedtaget i dag, bør der ikke være uønskede hår på kroppen af ​​det retfærdige køn. At gøre dette er svært og udmattende.

De fleste kvinder barberer bare de dele af kroppen, hvor mørke hårde hår vokser. Denne metode er ikke særlig praktisk og giver ikke langvarig resultat.

Moderne kosmetologi foreslår at håndtere problemet ved hjælp af elektrolyse maskiner, selv hjemme. Dette er en kompliceret procedure, men virkningen af ​​den varer meget lang tid.

Kan jeg lave elektrolyse derhjemme? Hvordan vælger man en passende enhed til elektrolyse derhjemme?

Hvad er fordele og ulemper ved elektrolyse derhjemme? Hvad er princippet om dens indvirkning på håret?

For at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at uddele hver af disse problemer i detaljer.

Typer af elektroepilatorer

Elektrolyseanordninger bliver konstant forbedret.

I dag er der flere typer af sådanne enheder:

Den første sort har en meget høj effektivitet. Ved hjælp af en nål elektrisk epilator kan du slippe af med uønsket hår for evigt, fordi dets handling er rettet mod at ødelægge hårrotten. Sådanne anordninger bruges normalt til professionelle formål, har en høj pris.

Muligheden for at bruge nålenheder i hjemmet er ikke udelukket, især hvis du beslutter dig for at tjene ved elektrolyse. Hvis du bare vil slippe af med uønsket hår, vil omkostningerne ved at købe en sådan enhed ikke blive tilbagebetalt.

I dette tilfælde bør du besøge kosmetologiklinikken. I specialiserede medicinske institutioner til elektrolyse brug kun nålenheder.

De sidste tre sorter fjerner hår, trækker dem ud. Effekten af ​​dem er længere end barberingen, men ikke så holdbar som ved nålelektrolyse. Sådanne indretninger er egnede til personlig brug.

Læs mere om dyb bikini hårfjerning - shugaring her. Sommeren er lige rundt om hjørnet!

Princip for drift af enheder

Ved brug af nålelektrolyse fjernes hår ved hjælp af elektriske udladninger, som føres direkte til pærerne med en nål.

For nylig er enheder af denne type blevet betydeligt forbedret, de er blevet mere kompakte og lettere at betjene. Dette gjorde det muligt at bruge dem hjemme.

Hvis du beslutter dig for at købe den nødvendige enhed, vil du helt sikkert støde på sådanne uforståelige udtryk som "termolyse", "elektrolyse", "blend" og "flash". Disse er elektrolysemetoder, de adskiller sig i henhold til virkningsprincippet på hårroten:

Indretningerne af hver af disse typer har deres fordele og ulemper, når de bruges hjemme. Lad os se, hvilke funktioner hver af dem har.

 • Før laser hårfjerning, bør du konsultere en hudlæge.
 • I skønhedssalonen, før epilationen, vil lægen helt sikkert foreslå bedøvelse, så glem ikke at fortælle hvilke stoffer du er allergiske overfor.
 • Hvis du oplever irritation efter epilering, skal du prøve at behandle huden med aloesaft eller afkogning af kamille.

termolyse

Under proceduren tilføres en højfrekvent vekselstrøm direkte til hårfollikelet ved hjælp af en nålelektrode. Det opvarmer håret, som efter en sådan effekt dør. Denne procedure er særlig smertefuld. Men samtidig er hun tilfreds med den effektive.

I løbet af en session af sådan elektrohår fjernelse kan du eliminere op til 30% af håret. Desuden, hvis hårsækken er bøjet, kan håret vokse tilbage. Det er nødvendigt at udføre en sådan procedure flere gange, da håret er i forskellige stadier af vækst, og det er nødvendigt at fjerne det som det vokser.

Termolyse er en ret traumatisk tilstand af elektrolyse. Opvarmning kan forårsage hudirritation eller endda forbrændinger. Derudover kan ar opstå efter sådanne skader.

elektrolyse

Denne tilstand kræver ikke indtrængning af nålen direkte til hårrødderne.

Ødelæggelsen af ​​løgene sker ved hjælp af flydende alkali, som dannes, når den udsættes for en konstant elektrisk strøm.

Denne tilstand er effektiv selv med krumning af follikelen.

For at udføre denne procedure kræves kundens hjælp, hvem skal holde en neutral elektrode, mens den aktive elektrode injiceres under huden. Anvendelsen af ​​en isoleret nål kan reducere den mulige skade på huden, da elektrolyse i dette tilfælde kun forekommer ved nålens spids.

Denne elektrolysemodus er mindre smertefuld. Men proceduren tager meget tid, selv når du bruger multi-nål apparater.

Bland

Denne type elektrolyse kombinerer begge tilstande beskrevet ovenfor: både direkte og vekslende elektrisk strøm anvendes. Fremgangsmåden udføres i faser: først-termolyse, derefter - elektrolyse.

Denne procedure giver stærk smerte for patienten. Hastigheden af ​​udførelse af sådanne manipuleringer forbliver også lav. Det udelukker ikke muligheden for ardannelse. Men mens denne blanding er meget effektiv.

Højfrekvent vekselstrøm med større styrke anvendes end under termolyse, men samtidig reduceres dets udsættelse for hår. Denne tilstand giver dig mulighed for at udføre proceduren så hurtigt som muligt.

Smerteproceduren og dens invasivitet er meget lavere end ved brug af andre tilstande. Men samtidig lider effektiviteten. At bruge denne type elektrolyse er bedst at fjerne fint hår.

Den enkleste procedure er voksbehandling. Læs mere om ansøgningen og resultaterne.

Se billeder af brasiliansk hårfjerning her. Skønhed skal være i alt!

Under linket kan du se videoen - hvordan man udfører Kegel øvelser til kvinder https://nesekret.net/beauty/fitness/uprazhneniya-kegelya. Lær at behage dig selv og din elskede.

Sådan vælges en maskine til arbejde

Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en elektrisk epilator, og besluttede at vælge et nåleapparat, er det værd at overveje i detaljer alle mulige muligheder.

Der er flere af de mest populære producenter af sådanne enheder og deres modeller:

 1. Humle 1000. Produceret på den russiske plante "Proton". Enheden er kompakt og kraftfuld, den fungerer i "flash" mode.
  Fremgangsmåden til fjernelse af håret med denne enhed udføres med den største hastighed. Prisen på apparatet til elektrolyse Bumblebee 1000 i forskellige butikker spænder fra 30.000 rubler til 40.000.
 2. Ross. Apparatet til elektrolyse, oprindelseslandet er Spanien. På verdensmarkedet for apparater til elektrolyse har dette selskab en af ​​de ledende stillinger.
  En af de nyeste modeller Depilplus 13 MHz. Dette er en ret besværlig enhed, der passer til en professionel fjernelse af hårfjerning.
  Den er udstyret med alle driftsformer. Omkostningerne ved en sådan enhed er i området 4000 USD.
 3. Polly Galatea. Apparatet til elektrolyse, russisk produktion. Inkluderer modes "termolyse", "blend", "flash".
  Omkostningerne ved en sådan anordning til elektrolyse over 50.000 rubler. Det er kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge både i klinisk og hjemme.

At vælge en af ​​disse modeller er en ret vanskelig opgave. Hver af dem har sine fordele og ulemper, herunder ved hvor meget det koster for apparatet til elektrolyse.

Enhederne i firmaet Ross er de mest funktionelle, men på samme tid skelnes de af urimeligt høje omkostninger. Prisen i dette tilfælde er højere på grund af populariteten af ​​mærket.

Husholdningsapparater er ikke værre. Samtidig er de lettere at betjene og mere kompakte. Enheden Bumblebee 1000 er mere egnet til brug hjemme end POLLY "Galatea", her skal du huske købets formål.

Electroepilatorer til dig selv

Elektriske epilatorer, hvis handling er baseret på fjernelse af uønsket hår, og ikke ved deres ødelæggelse, er mest egnede til personlig brug. Disse enheder varierer i mindste størrelser og lave, i sammenligning med nålenheder, prisen.

For at vælge en egnet elektrisk epilator skal du forstå princippet om drift af hver type:

 1. Forårsmaskiner fjerner hår med en roterende spiral.
 2. Diskenheder trækker unødig vækst på kroppen ved hjælp af diske, som under rotation hele tiden nærmer sig og afviger.
 3. Pincet - dette er en opgraderet version af disken. De indeholder metalplader, der fungerer som pincet.

Det er ret nemt at vælge en af ​​disse sorter, da pincet af elektriske epilatorer er den nyeste og mest bekvemme udvikling. De resterende arter går gradvist ud af produktionen.

For at minimere smerten viste modeller sig, der kombinerer funktionen af ​​en pincet og en barberkniv. De er perfekte til begyndere, fordi de fornemmelser, proceduren får dig til at vænne sig til.

Et udvalg af de mest effektive øvelser til slankning af hofterne. Smalle ben er altid på mode!

Detaljeret protokol af Jessner peeling procedure i artiklen. Fløjlsagtig hud, som et barn.

Vigtige punkter

Fremgangsmåden til fjernelse af hår er altid ledsaget af smerte.

For at reducere dem er det værd at bruge specielle cremer, der lindrer ubehag.

Lokalbedøvelse er også mulig, for eksempel lidokaininjektion.

Elektrolyseproceduren har kontraindikationer:

 • krænkelse af hudens integritet i uønsket hårvækst;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus
 • onkologiske sygdomme;
 • svampeinfektioner;
 • graviditet;
 • nervøse lidelser.

Efter at have opdaget en af ​​disse betingelser, udsætte proceduren indtil fuldstændig opsving.

Efter at have købt den valgte elektriske epilator er det vigtigt ikke at glemme at passe på det. Apparater skal rengøres efter hver brug.

Derudover skal du omhyggeligt læse brugsanvisningen, som skal vedhæftes til køb. Hvis du følger alle anbefalingerne korrekt, vil apparatet fungere i lang tid og effektivt.

Du kan finde flere oplysninger om dette emne i afsnittet Epilation.

elektrolyse

Ved at indsende denne formular bekræfter jeg mit samtykke til behandlingen af ​​mine personoplysninger i overensstemmelse med Privacy Policy for MEDMART LLC

Ved at indsende denne formular bekræfter jeg mit samtykke til behandlingen af ​​mine personoplysninger i overensstemmelse med Privacy Policy for MEDMART LLC

Ved at indsende denne formular bekræfter jeg mit samtykke til behandlingen af ​​mine personoplysninger i overensstemmelse med Privacy Policy for MEDMART LLC

Ved at indsende denne formular bekræfter jeg mit samtykke til behandlingen af ​​mine personoplysninger i overensstemmelse med Privacy Policy for MEDMART LLC

Ved at indsende denne formular bekræfter jeg mit samtykke til behandlingen af ​​mine personoplysninger i overensstemmelse med Privacy Policy for MEDMART LLC

Tilbuddet dannes automatisk og sendes til den angivne email adresse inden for 1-2 minutter. Hvis det er nødvendigt, kan du kontakte vores specialist ved at ringe til numrene på webstedet.

Ved at indsende denne formular bekræfter jeg mit samtykke til behandlingen af ​​mine personoplysninger i overensstemmelse med Privacy Policy for MEDMART LLC

electrodepilator

I forfølgelsen af ​​skønhed gør kvinder ofre - en smertefuld hårfjerning med en elektrolytisk epilator, som hjælper med at slippe af med uønsket vegetation for evigt.

Electroepilator er en enhed til fjernelse af uønsket hår permanent. Det kan beskrives som følger: En lille boks med tænd / sluk knapper, en skærm og et stik til en pen med en nål, direkte en pen med en nål, et bandage på armen med en neutral elektrode, et sæt engangse nåle til proceduren.

Essensen af ​​elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet med elektrisk strøm, som kommer til pæren gennem en tynd nål indsat under huden. Kosmetisk elektrolyseprocedure anses for at være den mest effektive til at fjerne uønsket hår permanent i bikiniområdet, på ansigt, ben og arme og på kroppen som helhed. Det anbefales dog ikke at udføre sin subspecies termolyse i armhulenes område på grund af placeringen af ​​et stort antal lymfeknuder der.

Hvad er det?

En tynd nål indsættes under huden i follikelområdet og udledninger af elektrisk strøm strømmer igennem den. Varme dræber hårets krop og pæren uden mulighed for genopretning. Varmen klæber med mørkt, tyndt og tykt, gråt, bleget hår, i et ord, med absolut nogen. I løbet af en session behandles et lille hudområde, da det er nødvendigt at handle hver follikel separat. 100% resultat af hårfjerning opnås efter et forløb af procedurer, der kan vare i et og et halvt år.

arter

 • nål

Den mest effektive type elektroepilatorer. Essensen af ​​denne epilering er indførelsen af ​​en tynd nål i hårsækkenet (til en dybde på ca. 0,5 mm) og eksponering for en elektrisk strøm. Normalt anvendes nål-type elektroepilatorer i en specialiseret salon og har en høj pris (men der er modeller til hjemmebrug).

Nålelektropler har nåle fremstillet af forskellige materialer. Medicinske stålnåle er en klassiker, der bruges til patienter med en normal smertegrænse og ingen allergier. Kosmetologer bruger nåle med guldbelægning til inveterale allergikere, og for dem der ikke tåler smerter med teflon.

 • pincer

Hvert hår er fanget af pincet, hvorigennem en strøm passerer inden for få minutter (normalt 1-2). Elektrisk hårfjerning med en pincet er helt smertefri og sikker, men eksperter stiller spørgsmålstegn ved dens gennemførlighed: håret har ikke høj ledningsevne, så strømmen når ikke hårsækken, det vil sige, det ødelægger det ikke fuldstændigt. Så opfandt forskere specielt elektrisk ledende geler - de hjælper elektricitet til at komme til hårets papiller.

Elektrisk nålfjerning er opdelt i flere typer i tillæg:

 1. Termolyse er den vekslende effekt af højfrekvent strøm, som leveres til hårrotten ved hjælp af en medicinsk nål. Det betragtes som den mest effektive procedure til fjernelse af håret, fordi det ødelægger follikelen fuldstændigt (det fjernes simpelthen af ​​varme). Termolyse er en temmelig smertefuld procedure, men det er ikke altid muligt at fjerne håret første gang. Undtagelsen er den buede form af folliklen, som er modtagelig for ødelæggelse i anden eller tredje gang og skyldes normalt hårnålskader - voksning, voksning, sukker eller en regelmæssig epilator.
 2. Elektrolyse er en praktisk talt smerteløs metode, som er baseret på strømforsyningen til follikel gennem hudoverfladen. Nålen er ikke indsat under huden, og derfor krænker ikke dens integritet. En konstant strøm på overfladen af ​​huden danner natriumioner, sidstnævnte i kombination med vævsfluid danner en alkali under den. Alkali "dræber" hårsækkenet, sidstnævnte bliver så let fjernet sammen med hårets "krop". På det tidspunkt er denne metode ret lang - det tager flere minutter at behandle hver follikel, selvom epilatoren har flere nåle.
 3. Metoden til "blanding" kombinerer de to procedurer, der er anført ovenfor. Follikelen opvarmes under virkning af højfrekvent strøm og ødelægges af alkalisk syre gennem elektrolyse. Der er specielle enheder "Blend", hvis indstilling sker automatisk i forhold til kundens hudspecifikationer (typen af ​​dermis, følsomhed, smertegrænse osv.).
 4. "Flash" er en type termolyse. Det adskiller sig ved at levere en strøm med endnu højere frekvens (ikke mere end 2000 kHz) og en forkortet forsyningstid, dvs. strømmen leveres ved blink. Meget effektiv og mindre smertefuld elektrolysemetode, designet til at arbejde med fine hår.
 5. Den sekventielle blanding er mindre smertefuld på grund af reduktionen af ​​den nuværende amplitudepuls.
 6. "Sekventiel Flash" er en variation af den klassiske flash-metode. Follikelen påvirkes af højfrekvent sinusformet vekselstrøm, det vil sige at forarbejdningshastigheden af ​​hver papilla øges, og kvaliteten forårsager hår af forskellig tykkelse til at dø.

Egenskaber og fordele

Elektrolyse er den mest effektive metode til at håndtere uønsket ansigts- og ansigtshår. Han har mange fordele og ulemper. Til at begynde med bemærker vi positiverne:

 • Velegnet til alle typer og farver af hår og hud, og endda håndterer lyse hår (i modsætning til foto og laser hårfjerning);
 • Det kan påføres på alle områder på ansigt og krop, herunder auricle, hage og næse;
 • Eliminerer uønsket vegetation med 100%;
 • Fremgangsmåden udføres i kabinen eller hjemme;
 • Enheden til proceduren kan være hjemmelavet.

Elektrolyse har mange funktioner, der kan skubbe en kvinde eller mand fra hende:

 • Smertefulde fornemmelser under proceduren. Anordningen til hårfjerning ved elektrolyse refererer til nålen, men indebærer ikke indføring af en nål under huden og forårsager derfor ikke alvorlig smerte, i modsætning til termolyse med en nål, der trænger ind i hårsækkenet med 0,5 mm.
 • Behovet for at fuldføre hele kurset, som ikke kan kombineres med andre metoder til hårfjerning og depilering. Elektrolyse udføres med et kursus på op til 30 procedurer for en zone. I løbet af en session behandles ikke mere end 30% af hårsækkene (i et område - ben, bikini, armhuler), fordi proceduren er smertefuld (især nålformet). Efter den fuldstændige behandling af en zone er det nødvendigt at vente fra 3 måneder til et halvt år for at "reserve" hårene skal vokse. Ca. 80% af kropshår er i aktiv vækst, de andre 20% er i "dvaletilstand", og for at vække dem skal du vente på deres manifestation. Det er strengt forbudt at fjerne hår med en barbermaskine eller voks i løbet af elektrolysen.

Flash epilator "Humlebee-1000"

Pris 32 895 rubler. til 1 stk

Novosibirsk, st. Sukharnaya 101, 1 etage

✓ Ved bestilling af mindre end 10.000 rubler er leveringsomkostningerne 300 rubler.

✓ Ved bestilling af mere end 10.000 rubler - GRATIS.

✓ Ved bestilling af mindre end 10 000 gnid, er leveringsomkostningerne 250 rubler.

✓ Ved bestilling af mere end 10.000 s. - GRATIS.

✓ Ved bestilling af mindre end 10 000 gnidninger er leveringsomkostningerne 350 rubler.

✓ Ved bestilling af mere end 10.000 s. - GRATIS.

(.) Ud over Academgorodok, pos. Krasnoobsk

✓ Ved bestilling mindre end 1.500 stk., Er leveringsomkostningerne 200 rubler.

✓ Ved bestilling af mere end 1.500 r. - GRATIS.

Forsendelsesomkostninger i henhold til taksterne for den russiske post.

Ved bestilling af mindre end 59.000 rubler afhænger omkostningerne ved levering af det russiske posts takster.
Ved bestilling af mere end 59.000 rubler - leveringsomkostningerne er GRATIS * (i tilfælde af 100% forudbetaling af ordren, undtagen levering af massagestole, IR-hytter, spa kapsler, Solbrændte saloner, Cedar tønder og skrifttyper).
Leveringstid fra 3 til 20 dage.

Forsendelsesomkostninger i henhold til transportvirksomhedernes takster.


* Gratis levering for ordrer fra 59.000 rubler kun for byer i Den Russiske Føderation.

Ingen type kommentarer er valgt i komponentindstillingerne.

Sådan vælges en elektrisk epilator til hjemmebrug

Fjernelse af uønsket vegetation har allerede taget rod i det moderne samfund som en naturlig hygiejnisk procedure. Der er mange måder at bekæmpe uønskede hår på, men de giver ikke altid mulighed for at opnå et langvarigt resultat.

Elektrokililatorer til hjemmebrug betragtes som et godt alternativ, hvor vurderinger tyder på høj effektivitet af deres anvendelse.

Typer og typer af elektroepilatorer

Essensen af ​​elektrolyse er at føre en elektrisk strøm direkte til hårpæren ved hjælp af en tynd nål, på grund af hvilken den ødelægges. Varme dræber akslen og hårsækkenet uden mulighed for genopretning. Denne metode er velegnet til alle former for vegetation.

Under proceduren behandles et lille område af huden, da effekten på hvert hår udføres separat. For at opnå 100% af resultatet er det nødvendigt at gennemføre et forløb af procedurer, der varer fra en til en halv.

Apparater til elektrolyse derhjemme er nål og pincet.

nål

Nåle er den mest effektive blandt elektriske epilatorer.

Under proceduren indsættes nålen i hårsækkenet til en dybde på ca. 0,5 mm og påvirkes af elektrisk strøm.

Denne type epilator bruges oftest i saloner, og de er ret dyre, men der er specielle modeller til hjemmebrug.

Nålene på enheden kan være lavet af forskellige materialer. For allergikere, for eksempel, er der nåle med guldbelægning, for personer med lave smertegrænser - med teflon.

I andre tilfælde kan du bruge de klassiske nåle af medicinsk stål.

Nålelektrolyse er yderligere opdelt i følgende typer:

 1. Termolyse. Har en vekslende effekt af højfrekvent strøm. Metoden gør det muligt at ødelægge hårsækken fuldstændigt, men det er ret smertefuldt, og det er ikke altid muligt at fjerne håret fra første gang.
 2. Elektrolyse. Hårene påvirkes af direkte strøm gennem hudens overflade. Indførelsen af ​​nålen under huden er ikke lavet, og derfor er metoden absolut smertefri. Men proceduren tager meget lang tid, da det tager flere minutter at påvirke hvert hår.
 3. Flash metode. Det er en type termolyse. Effekten viser sig at være en strøm med endnu større frekvens, men med korte intervaller i tide (blinker). Anmeldelser af nålelektropler af denne type vidner om deres høje effektivitet og mindre ømhed i sammenligning med andre.
 4. "Bland". Kombinerer termolyse og elektrolyse.
 5. "Sekventiel flash". Er en slags flash metode.
 6. Sekventiel blanding. Et træk ved fremgangsmåden er tilførslen af ​​en nuværende puls af mindre amplitude, og derfor nedsætter smerten.

pincer

Funktionerne ved arbejdet med pincet af elektriske epilatorer består i beslaglæggelsen af ​​hvert hår med en speciel pincet og passerer en elektrisk strøm gennem den.

Epilering på denne måde er fuldstændig smertefri og sikker. På grund af det faktum, at håret ikke har tilstrækkelig ledningsevne, forekommer den fuldstændige ødelæggelse af folliklerne ikke. For at forbedre ledningsevnen anvendes specielle geler.

Modeloversigt

Hvordan vælger man en elektrisk epilator? For at få svar på dette spørgsmål skal du først undersøge alle mulige muligheder. Der er flere modeller af elektriske epilatorer. De mest populære er:

 1. Humlebee 1000. Den klassiske version af denne enhed er mest velegnet til udførelse af epilering ved hjælp af flash-metoden. Det er ret kompakt og let at bruge, det produceres i Rusland. I modellen er der en separat koagulator til fjernelse af vorter og edderkopper.
 2. Cosmorem. Apparatets funktion udføres i henhold til typen af ​​hæmolyse. Den kan bruges både af fagfolk og hjemme. Fordelen ved enheden er dens overkommelige pris. Anmeldelser af elektropladeren Cosmor vidner om dens høje effektivitet, muligheden for at slippe af med unødvendig vegetation for evigt.
 3. Biomak EP 300. Enheden fungerer som "flash". Derudover er der en koagulator til fjernelse af papillomer, vorter og edderkopper.
 4. Biomak 400. Biomakapparatet til elektrolyse som en flash-metode virker. Denne model er mere kraftfuld i forhold til den forrige.
 5. Ross. En af de nyeste modeller er en temmelig stor enhed, perfekt til professionel fjernelse af uønsket vegetation. Enheden er udstyret med et stort antal driftsformer.
 6. Polly "Galatea". Det er også en enhed af indenlandsk produktion. Det virker i flere tilstande, ifølge typen: termolyse, blanding, flash. Det er ret kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge enheden, både hjemme og i kabinen.

I rangeringen tager den indenlandske enhed Bumblebee 1000 først og fremmest på grund af det faktum, at det er det nemmeste at bruge, og dets flash-type arbejde er mest effektivt. På verdensmarkedet er en af ​​de ledende stillinger besat af det spanske firma Ross, men enhederne fra denne producent er urimeligt dyre.

Anmeldelser af elektriske epilatorer er få, men mest positive. Brugere noterer sig kvaliteten af ​​proceduren på benene, nålen i dette område er lettere og mindre smertefuldt at indtaste. I bikiniområdet er processen meget mere kompliceret. Ifølge anmeldelserne anbefales det at udføre epilering på denne måde kun i den intime zone efter at have narret sig.

Brugsanvisning

Før elektrolyse derhjemme skal du først omhyggeligt læse instruktionerne for brug af enheden.

Forsigtig! Hårfjerning ved hjælp af en nål elektrisk epilator er en medicinsk procedure, så selv brug af enheden derhjemme kræver en vis mængde viden og færdigheder fra en person.

Ved brug af enheden skal følgende trin følges:

 1. Tilslut enheden til netværket og læg nålen i en speciel holder.
 2. Behandl området af hudoverfladen, som skal behandles med et antiseptisk middel.
 3. Indfør nålen i porerne, hvorfra håret vokser med ca. 0,5 mm. Det er nødvendigt at introducere det i retning af hårvækst, for den nærmeste tilgang til pæren.
 4. Klik på pladen for at give strøm. Efter en vis tid, der er skrevet i instruktionerne til enheden, slip pladen for at stoppe strømforsyningen.
 5. Fjern håret med pincet. Hvis dens fjernelse er let, blev proceduren udført korrekt.
 6. Gentag proceduren med et andet hår, afvige fra den forrige med 3-5 mm.

Hjælp! Der er modeller af elektriske epilatorer med automatisk strømforsyning, mens frekvensen er indstillet på forhånd. I dette tilfælde er der ikke behov for konstant at trykke på pladen.

Elektrisk hårfjerning kan også bruges til at fjerne hår i det intime område, men på grund af at huden her er mere følsom, er proceduren selv lidt mere kompliceret. For at mindske smerten anbefaler specialister at bruge forskellige smertestillende midler til lokal anvendelse.

Mulige konsekvenser

På grund af hudirritation under proceduren kan der opstå nogle ubehagelige symptomer efter det, som efter en tid forsvinder alene. Mulig forekomst:

 • ømhed følte i en periode efter epilering;
 • hævelse, rødme, hævelse, vedvarende i flere dage;
 • hududslæt i form af acne, papler, pustler, hudorme
 • skorpe eller peeling, som under ingen omstændigheder kan kæmes;
 • midlertidig pigmentering inden for hudbehandling
 • Synlige præstationssteder for injektioner, som ikke forsvinder i lang tid.

Mange af de angivne konsekvenser kan ikke undgås, men de kan minimeres ved at følge følgende anbefalinger:

 1. Efter proceduren må man kun bære løst tøj for at forhindre dets påvirkning på de nyrevne områder.
 2. I 2-3 dage efter epilering kan du ikke bruge kosmetik med undtagelse af antiseptika og helbredende salver eller cremer.
 3. Ca. en dag bør man undgå kontakt med vand på den behandlede hud.
 4. Fjern ikke skorstenen og skræl partiklerne under ingen omstændigheder.
 5. Du kan ikke solbade, besøge solariumet.
 6. Undgå overdreven fysisk anstrengelse, besøg på bade og saunaer, hvilket forårsager overdreven svedtendens, hvilket kan provokere forekomsten af ​​kløe.

Hjælp! Genopretningsperioden efter elektrolyse er sædvanligvis ca. 1,5-2 uger. I denne periode anbefales det at overholde ovennævnte anbefalinger.

konklusion

Elektriske epilatorer gør det muligt for dig at slippe af med overskydende vegetation for evigt i løbet af procedurer i en periode på op til et og et halvt år. Enheder er nål og pincet. Men vurderinger af nålelektroniske epilatorer til hjemmebrug indikerer deres større effektivitet i sammenligning med pincet. Men pincet på grund af manglende skadelige virkninger af huden forårsager ikke smerte og er helt sikkert.

Hvis du vælger den mest passende enhed, anbefales det at gøre dig bekendt med alle mulige muligheder. Før proceduren er det vigtigt at studere instruktionerne for brug af enheden, da kvaliteten af ​​det opnåede resultat afhænger af, hvor korrekt implementeringen er. Efter proceduren kan der opstå ubehagelige konsekvenser, som kan minimeres ved at følge enkle anbefalinger.

Elektrolyse derhjemme

Overraskende syntes det i den tidligere Sovjetunionen, at elektrisk hårfjerning var meget tidligere professionel. Allerede i 80'erne og 90'erne af det 20. århundrede kunne beboere i post-sovjetiske rum købe kompakte nålepirater. På trods af det faktum, at de første modeller af apparaterne blev fremstillet på en håndværksmæssig måde og havde en ret simpel konstruktion, klarte de opgaveindstillingen for dem. Tidens elektriske epilatorer, ligesom deres moderne brødre, fjernede effektivt overskydende vegetation på nogen del af ansigt og krop.

Mange år er gået siden da, så rækkevidden af ​​hjemmebaserede elektrolyseapparater er vokset markant. Instrumenterne selv har fået et præsentabelt udseende og er blevet mere sikre. Moderne hjem elektriske epilatorer er kompakte enheder, der giver epilering af høj kvalitet. Ligesom Elos epilatorer fjerner de håret en gang for alle.

Fordele ved hjemmet elektrisk hårfjerning:

 • ubetinget effektivitet (fjerner noget hår for evigt)
 • forholdsvis lave omkostninger i forhold til professionelle

Ulemper ved hårfjerning derhjemme:

 • ømhed
 • behovet for at gennemføre et forløb af procedurer
 • der kan være vanskeligheder med at mestre metoden til hårfjerning

Gezatone DE 3000

Hvis du allerede er begyndt at vælge en enhed til fjernelse af hårfjerning hjemme, så står du sikkert overfor sådanne uforståelige ord som "termolyse", "elektrolyse", "blid" og "flash". Dette er alle navnene på elektrolysemoduserne:

Termolyse - højfrekvent vekselstrøm anvendes. Det opvarmer hårsækken og vævet omkring det. Opvarmning får pæren til at dø af og den fuldstændige ophør af hårvækst fra den. På trods af den tydelige effektivitet har termolyse en betydelig ulempe. Det kræver høj præcision ydeevne. En nybegynder, der lige begyndte at øve elektro-hårfjerning hjemme, vil tage lidt tid at lære at præcis indsætte nålen i hårsækken.

Eksempel: Gezatone DE300 (THERMOLYSIS-tilstand), EHF-12-MTUCI, Biomak EP 101

Elektrolyse (galvanisering) - udføres ved hjælp af direkte elektrisk strøm. Efter indsætning af en nål i huden dannes der alkali omkring det. Da det er i flydende tilstand, trænger det let ind i hårpæren og ødelægger det. I modsætning til termolyse kræver elektrolysemodus ikke "kirurgisk præcis" indsættelse af nålen. Det resulterende alkali selv vil finde hårrot og klare det.

Eksempel: Gezatone DE300 (COAGULATION mode)

Blend (Blend) - en tilstand der kombinerer termolyse og elektrolyse. Det har højere effektivitet end andre tilstande.

Eksempel: Biomak Blend EP 200

Flash (Flash) - ligesom under termolyse anvendes højfrekvent vekselstrøm. Men dens styrke er meget større, og eksponeringstiden er meget mindre. Flash giver dig mulighed for at elektrolyse meget hurtigere end andre tilstande.

Eksempler: Humlebi-1000 Flash Epilator, Biomak EP 300

Når du vælger en elektrisk epilator, skal du være opmærksom på, hvad epilationen er: nåle eller wolframfilamenter. Med hensyn til effektivitet giver begge disse værktøjer lige høj kvalitet arbejde. Men efter at trådene sporer på huden, er mindre udtalte end efter nåle. Derfor er det bedst, hvis elektrofileren er tilpasset både nåle og tråde.

Gennemførelse af elektrisk fjernelse af hjemmet

Du skal bruge følgende:

 1. elektrisk epilator (glem ikke at tørre nåle med alkohol)
 2. pincet
 3. smertestillende til topisk applikation, såsom Emla creme eller lidokain
 4. alkohol
 5. bomuldspuder

En time før proceduren anbringes en lokalbedøvelse på det ønskede hudområde. Hvis dette er din første elektriske hårfjerning hjemme, så start med et lille område (10X10cm). Efter en time skal du tørre dette sted med alkohol for at fjerne rester af bedøvelsen. Fortsæt derefter med proceduren. Når det bruges som et lidokinbaseret analgetik, skal du huske at det varer kun 30 minutter.

Under elektrolyse skal du følge de instruktioner, der fulgte med din enhed. Forskellige virksomheder kan afvige lidt, men generelt vil du følge denne algoritme:

 • Indtast nålen eller tråden nøjagtigt i hårets rod, tryk på pedalen eller knappen for at starte en elektrisk impuls. Det vil gøre ondt, men du skal lide.
 • fjern hjørnet eller tråden
 • Brug pincet trækker håret, det er ikke svært, da det ikke længere er i live
 • Gentag algoritmen igen med et andet hår

Efter at have behandlet hele området kan du bemærke, at det har et rødt og hævet udseende. Du bør ikke bekymre dig om det, det er en normal hudreaktion på irritation forårsaget af epilering. Det vil finde sted inden for 1-2 dage efter proceduren. Gentagen elektrolyse kan gøres 3-4 uger efter den første. I løbet af denne periode kan spirehår fjernes med en barberkniv eller skræmmende creme.

Hvorfor er gentagne epilationer nødvendige?

Ikke alt hår, som en person har, er i samme vækstfase. En væsentlig del af håret er altid i ro og er ikke synligt på overfladen af ​​huden. I den første procedure kan du kun fjerne synligt hår. De vil aldrig genere dig igen. Efter nogen tid vil der være dem, der hvilede under proceduren. De skal behandles med en elektrisk epilator eller fjernes med depilatoriske midler.

Hudpleje:

Våd det ikke inden for 24 timer. I 7 dage skal du ikke besøge bade, saunaer, svømmebassiner, tag ikke varmt bad og bad. I 2-3 uger skal du beskytte det mod solen: Gå ikke til solarium og stranden. Hvis det pro-epilerede område af huden ikke er dækket af tøj, smør det med SPF på 25, når du går udenfor.

 1. Graviditet, amning
 2. Åreknuder i området af
 3. Herpes i det akutte stadium inden for elektrolysen
 4. Alder op til 17 år
 5. Bære en pacemaker
 6. Kritiske dage
 7. Overtrædelse af hudens integritet i området
 8. onkologi
 9. Diabetes og bronchial astma
 10. Sygdomme i det kardiovaskulære system
 11. Tilstrækkelighed til at danne keloider.
04 aug 2013 OLga 3796

Mænds hår

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor