estet portal

Laser hårfjerning er en af ​​de mest effektive procedurer af denne art. Det er dog værd at bemærke, at effektiviteten og resultaterne af laserhårfjerning afhænger i høj grad af det korrekte valg af apparat til laserhårfjerning. Derfor vil Estet-portal i dag beskrive de typer af lasere, der bruges til laserhjertefjernelse, samt fortælle om deres egenskaber og anbefalede applikationer for at opnå maksimale resultater efter fjernelse af uønsket hår.

Hvis du følger nyhederne i moderne kosmetologi, spurgte du sikkert dig selv spørgsmålet om, hvilken laser hårfjerning er. Dette er et af de mest profitable områder i hardware kosmetologi: der er en konstant efterspørgsel efter det, og omkostningerne ved procedurerne er sådan, at det giver dig mulighed for at opnå en enhed payback i løbet af måneder. Derefter arbejder enheden udelukkende på klinikken.

Egenskaber ved laser hårfjerning som hårfjerningsprocedurer

Essensen af ​​laser hårfjerning ligger i den selektive absorption af laserstråling af melanin indeholdt i hårsækken. Denne proces ledsages af opvarmning af follikel og celledød, der er ansvarlig for hårvækst.

Epilering af et område kræver flere procedurer for endelig bortskaffelse af uønsket hår. Antallet af gentagelser afhænger af laserapparatets effektivitet, om mulighederne for at justere sin effekt under epileringsprocessen for at vælge den tilstand, der er mest egnet i hvert enkelt tilfælde.

Laser hårfjerning er en ganske smertefuld procedure, så laser hårfjerning maskiner er udstyret med specielle moduler, der giver afkøling af den underliggende hud. Ofte er disse kontaktkøleplader eller luftkøleanordninger.

En meget vigtig parameter, når du vælger en laser til fjernelse af hår, er for hvilken Fitzpatrick hudfototyper den kan bruges til. Ifølge denne klassifikation skelnes der seks hudfototyper, der adskiller sig i epidermismætningen med melanin. Jo bredere laserens muligheder i denne retning er, desto mere er det universelt og kan bruges både i skinnede mennesker med lys / mørkt hår og i mørkhudede mennesker.

Typer af lasere i apparater til fjernelse af hår

Baseret på laser hårfjerning enheder, der i øjeblikket anvendes, er følgende typer laser hårfjerning afhængigt af typen af ​​laser: alexrit, neodymium (Nd: YAG), diode.

Epilering på alexandrit laser er den mest smertefulde, som i kombination med sin begrænsede natur, når den bruges på forskellige hudfototyper, forårsager sin gradvise udskiftning af andre typer lasere. En række undersøgelser viser kun dets effektivitet med fototyper I-III.

Neodymlaser er designet specielt til IV-VI hudfototyper. Dens brug er også ret smertefuldt og kræver pålidelig hardwarebedøvelse.

Diodelaseren er den mest alsidige og kan bruges til personer med I-VI hudfototype, selv med meget ret hår, eksklusive hår helt uden pigment (grå og hvid). Samtidig er denne type laser mest effektiv, da den giver mulighed for at slippe væk fra et bestemt område i kun fire procedurer.

Sådan finder du den perfekte laser hårfjerningsmaskine

Af diodlaserne på markedet tiltrækker LightSheer DUET-enheden opmærksomhed. Dens grundlæggende forskel fra andre enheder til laser hårfjerning er et innovativt anæstesystem, når håret fjernes på store områder (ryg, lår, ben). Til dette formål, i LightSheer DUET, blev dysen til epilering af store områder udstyret med en vakuumforstærker, der trækker huden ind i hulrummet af håndtaget og derved bringer den tættere på laserstrålingens kilde. Træk op, huden bliver glatt, hvilket gør hårsækkene mere tilgængelige til fjernelse. Ved at trække huden ind i hulrummet i håndtaget irritere nerveseptoren i den på denne måde, så sker en ændring i smerteimpulsens modalitet. På grund af dette opnås en god bedøvelsesvirkning af laserhårfjerning.

Til epilering af zoner med vanskeligt terræn (ansigt, axilla) eller med vanskelig adgang (bikini zone) bruger LightSheer DUET et lille tip med en kontaktkøleplate, hvilket reducerer hudtemperaturen til +4 C.

På grund af pålidelig bedøvelse bliver proceduren for hårfjerning på LightSheer DUET-enheden virkelig behagelig. Yderligere fordele ved enheden er dens alsidighed i brug til enhver hudfototype og behovet for færre procedurer sammenlignet med alexandrit- og neodymlasere.

Materiale taget fra Premium Estetics hjemmeside.

Sådan vælges en enhed til laser hårfjerning

Hvad er den mest effektive hårfjerning? Et spørgsmål, der vedrører flertallet af piger. En af de mest effektive metoder til fjernelse af uønsket hår er laser hårfjerning. Brugt apparat til laser hårfjerning påvirker kvaliteten af ​​proceduren. Kvalifikation af en kosmetolog er også meget vigtig. Alle enheder lindre hår, der er i vækststadiet. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at et stort antal af dem er i sovende tilstand. De kan komme ud af denne tilstand til enhver tid, så hårfjerning er en seriel procedure.

I dag er 4 lasere til hårfjerning meget populære. Typer af lasere til hårfjerning:

Stråling af lysbølger absorberet af melanin, hvilket farvet hår, er grundlaget for apparatet anvendt til laserhårfjerning. Dette fører til opvarmning og ødelæggelse af hårsækken. Som følge heraf bliver pæren ødelagt, og håret falder ud efter en vis periode. I flere år standser pæren voksen. Læs også hvad der er skadelig laser hårfjerning.

Ruby apparat

Ruby laser tilhører en serie af de ældste enheder. Grundlaget er en rubinstang, som består af chrom og aluminiumoxid. Hans hastighed er lille, blinker af lys er lavet omkring 1 per sekund. Dette fører til, at kosmetologen skal bruge tilstrækkelig tid.

Længden af ​​lysbølgerne giver dig mulighed for at påvirke overfladen af ​​dermis, så ved hjælp af en rubinlaser er håret, der er tæt på overfladen, fjernet godt.

Det skal tages i betragtning, at rubinapparatet kun har en effektiv effekt på mørkt hår og netop på lysdermis. Han rådes ikke til at bruge mørkhudede eller garvede mennesker. Faktum er, at dette kan føre til forbrændinger eller lyse pletter. Linket kan læses på hvilken dag håret falder ud efter laser hårfjerning.

Alexandrit laser

Epilation med brug af alexandrit laser er meget populær. Udstyret har en ret høj ydeevne. Lysbølgeindekset er 755 Nm. Denne længde giver dig mulighed for at ødelægge hårfarvepigmentet i brunhårede og brunetter. Denne dybe indtrængning antyder imidlertid behovet for at afkøle epidermis før proceduren ved anvendelse af specielle formuleringer.

Arbejdshastigheden er ca. 10 blink per sekund. Kvalitet er bedre i forhold til rubin. Den tid, der skal bruges i kabinen - ca. 40 minutter. Fremgangsmåden giver en lille smerte. Hvis en persons smertetærskel er for høj, så vil en speciel beroligende præparat anvendes af kosmetologen. Under linket kan du finde ud af, hvor ofte laser fjernelse skal fjernes.

Diode metode

I tilfælde af en tilstrækkelig dyb placering af hårsækkene anbefales det at gøre epilering med en diodelaser, hvis bølgelængde er 810 - 940 Nm. Arbejdshastigheden er ca. 2 blink per sekund. En sådan signifikant dybde af penetration bidrager til et større antal bivirkninger. Det er svært at helt fjerne håret med denne enhed.

Fordelen er, at den kan bruges uden frygt for udseende af pletter til mennesker med mørk farve af dermis, med undtagelse af sorte mennesker. Det er i stand til at vise dets effektivitet i forhold til forholdsvis stiv hår og deres forbedrede vækst. Som et resultat vil de blive bløde og diskret. Men for at klare lys og rødt hår kan han ikke.

Hvis vi sammenligner diode- og alexandritlasere, bemærkes det, at selv om den første bølge er længere, er den ikke reguleret. Alexandrit-pulserne er lavere, men det er en enhed, der gør epilering mindre følsom. Denne egenskab er forbundet med kontaktløs afkøling.

Fordelen ved dioden er, at der i en sådan procedure kan mere hår fjernes. Dette betyder, at for at få helt af med hår fra en bestemt zone, vil mindre sessioner være nødvendige.

Diodelaseren har en ringdiameter på 9 mm, derfor er det bedre at udføre hårfjerning med denne enhed i nærværelse af mere komplekse zoner. Dette gælder især for laser hårfjerning af bikiniområdet. Alexandrit rådede til at bruge til at ødelægge håret over overlæben. Det beskriver hvordan laser hårfjerning på ansigtet.

Neodym-maskine

Innovativ laser enhed - neodymium, i den stråler energi er ikke rettet mod melanin, men til blodkar og celler. Denne epilering kan sikkert bruges på alle former for dermis.

Karakteristika ved denne laser hårfjerning maskine er som følger:

 • bølgelængde - 1060 Nm;
 • driftshastighed - ca. 100 blink per sekund;
 • behandlingstid er 30 minutter.

Find også ud af om laser hårfjerning er mulig for evigt.

Sammenligningsanalyse af enheder

Hvilken laser er bedre kan bedømmes ved at sammenligne deres egenskaber.

Laser neodym-apparater til hårfjerning har følgende fordele:

 • Mulighed for brug for alle former for dermis;
 • sikkerhed;
 • anstændig hastighed.

Sådant udstyr har den største ulempe - det er prisen. Men det skal tages i betragtning, at denne type enhed, som diode en, har en temmelig svag effekt. Kursets varighed er ca. 18 procedurer, og i 1 session kan du slippe af med halvdelen af ​​pærerne.

Det andet sted med hensyn til præstationer i rubin. Effekten af ​​dem er ikke dårlig. De forlader intakt 20-30%, antallet af sessioner i gennemsnit når 10-12.

De ledende alexandrit apparater til hårfjerning, som er i stand til at fjerne 90% af håret. 8-10 sessioner vil være nok til at opnå det ønskede resultat.

I videoen - hvordan man vælger den ønskede enhed:

Sikkerhed er en af ​​de vigtigste egenskaber ved enheden. Og som enhver laserudstyr, der ikke har beskyttelse, frembringer proceduren ubehag som følge af væsentlig opvarmning af vævet. Dette gælder især for rubin og neodym enheder. Læs også, om du kan gøre laser hårfjerning til gravide kvinder.

Anvendelsesområder

Med den samme laserstyrke lider den mørke derma mindre, hvis den behandles med en diodelaser. Det fungerer godt i bredere skala. Denne enhed bruges med succes til patienter med mørk hårfarve 1 - 6 fototype. Et godt resultat i behandlingen af ​​denne enhed kan opnås ved dyb kvalitetskøling.

Årsagen er den højeffektdensitet af den udstrålede energi, som er nødvendig for denne epilering.

Hvis en person med mørkt hår har en lav pære, vil en rubin enhed gøre. Men proceduren vil tage lang tid. Med dybtliggende rødder vil neodym- eller diodlaseren fungere godt.

Uanset hvad enheden blev udført hårfjerning, selv med hensyn til en type hud, kan resultatet være anderledes. Doktors kvalifikation spiller her en yderst vigtig rolle, for det er han, der er ansvarlig for det optimale magtniveau og skal overvåge dermis reaktion. For nylig er laser hårfjerning af underarmszonen stigende. Læs også om laser overskæg hårfjerning hos kvinder.

Apparat til laser hårfjerning - valgfuldhed

Laser hårfjerningsprocedure glæder altid kunder af skønhedssaloner med et langsigtet resultat. Kvaliteten af ​​proceduren afhænger ikke kun af skønhedsekspertens kvalifikationer, men også på apparatet, hvorpå laser hårfjerning udføres. Og der er intet galt med det før sessionen for at præcisere, hvilket udstyr der bruges.

Laserstråle arbejde

På trods af de forskellige lasersystemer forbliver handlingsprincippet for alle de samme. Når den udsættes for en retningsstrålende lysstråle af en vis længde i et område med uønsket vegetation, absorberer og opretholder hårfarvepigmentet (melanin) varme indtil hårfollikelen er ødelagt. I dette tilfælde lider huden ikke på nogen måde.

Effekten af ​​en neodymlaser skal skelnes fra de andre: i dette tilfælde opvarmer lysstrålen det dybe lag af huden, hvor cellerne i hårsækkenet, kapillærerne og blodkarrene, der forsyner håret med næringsstoffer, falder under indflydelse.

Energiske karakteristiske egenskaber ved laserteknikker, som hver især har individuelle egenskaber:

 • strålekraft;
 • strålingsenergi;
 • varmebølgelængde;
 • energi flux tæthed.

Hvad er typer af lasere

Det første udstyr til laser hårfjerning optrådte i 60'erne af XX århundrede. Udviklinger og forbedringer på dette område står ikke stille, og i dag er der allerede flere forskellige typer laser. Funktionsprincippet for udstyret er det samme, men der er stadig karakteristiske træk og forskelle.

rubin

Ruby laser er grundlæggeren af ​​brugen af ​​denne type teknologi til kosmetiske formål. Under hensyntagen til det faktum, at nyere modifikationer allerede er blevet udviklet, falder den overvejede indstilling gradvis ind i baggrunden i skønhedsindustrien.

Ruby laserstråles egenart er, at det viser et højt resultat, når man fjerner mørkt hår udelukkende på hvid hud. Længden af ​​lyspulsen er for kort (694,3 Nm), på grund af denne specificitet er der en effekt på melanin, som ikke kun er indeholdt i hårene, men også i integumentet. Af samme grund er smertefulde fornemmelser og udseendet af pigmentpletter mulige på steder, der er udsat for strålen.

alexandrit

Bølgelængden af ​​denne laser kan variere fra 700 til 820 Nm. Disse indstillinger fastsættes af en kosmetolog under hensyntagen til hudens og hårets fototype umiddelbart inden epileringssessionen. Takket være dette interval ved hjælp af alexandrit laser blev det muligt at fjerne mørkt hår, men allerede med mørk hud.

Teknikken giver mulighed for en kort tid til kvalitativt at behandle et relativt stort område.

diode

Apparatet til hårfjerning baseret på en diodelaser betragtes som universel. En let bølgelængde på 800 Nm gør det muligt at udføre proceduren for hårfjerning med mørk og garvet hud. Denne funktion skelner teknikken fra resten. Med hensyn til vegetationens farve - igen påvirkes kun mørket af laseren.

Neodym

Neodymlaseren er kendetegnet ved kraft og virkningsstyrke, det er også en din-bølge-1064 Nm. Funktionsprincippet for denne teknik adskiller sig fra resten, det blev beskrevet ovenfor. Takket være denne særprægede funktion blev det muligt at fjerne lys og gråt hår, som ikke påvirkes af andet udstyr. Mørkskinnede kunder kan heller ikke bekymre sig om at blive brændt.

Sammenligningsegenskaber ved metoderne

Før du træffer dit valg i retning af at købe en enhed til laserfjerning, skal du være opmærksom på de vigtigste egenskaber. Men det er også vigtigt at overveje, at hver af metoderne har sine fordele og ulemper.

Hvis enheden er købt til en skønhedssalon eller klinik - modeller af samme type er velkomne, og til privat brug vil der være helt forskellige (budget) muligheder.
Hvad er kriterierne for evaluering af lasersystemets funktion

 1. Effekt. Dette refererer til antallet af hår fjernet som en procentdel for en enkelt procedure. Derfor afhænger varigheden af ​​det fulde forløb af fjernelse af denne indikator.
  Alexandrite laser indtager et førende sted i kvaliteten af ​​fjernelse: efter behandling falder 90% af uønsket hår ud. I gennemsnit overstiger kurset ikke ti sessioner.
  Det andet sted med hensyn til effektivitet bag en rubinlaser: den fjerner ca. 70-80% af vegetationen. For den meget "gamle" teknik er dette et godt resultat. Antallet af sessioner varierer typisk fra 10 til 12.
  Diode og neodymlasere udviser den svageste effektivitet: ca. 50% af hårsækkene elimineres i en session, antallet af procedurer i et kursus kan være mere end 15.
 2. Arbejdshastighed Denne indikator påvirkes af sådanne egenskaber som lysdiodens diameter. Jo større denne indikator er, desto mere overflade vil dysen behandle i ét tryk. Alle typer af lasere, eksklusive dioder, har omtrent samme høje driftssats.
  Da diameteren af ​​diodelaserens lysstråle er lavere, er proceduren på den langsommere og mere ubelejlig i store områder. Fordelen ved dioden - fjernelse i fjerntliggende områder, for eksempel dyb bikini. Og fra indgroet hår - det er den rigtige beslutning.
 3. Type installation. I hovedparten af ​​udstyret er stationært og kræver et separat rum og alle tilstødende til proceduren. Sådanne laseranordninger anbefales ikke at blive flyttet for ikke at forstyrre nogen funktioner eller fabriksindstillinger. Lamper i alexandrit og rubinlaser er designet til et bestemt antal blink. Med regelmæssig brug af en kosmetolog vil udskiftningen ske i 3-4 måneder.
 4. Sikkerhed for kunden. Under fjernelse af hår med en laser af enhver type undgår ikke ubehagelige fornemmelser. Nogen føler en lille prikken, og nogen har en stærk brændende fornemmelse. Udviklet specielle metoder til køling af dermis under laser hårfjerning. Af de fire enheder er proceduren mest smertefuld på neodym- og rubinlasere.

Kølesystemet er:

 1. Kontakt. I dette tilfælde afkøles huden af ​​en safirdyse, som har en temperatur på ca. 5 o C. Effekten ses både på toppen og på det dybe niveau af huden. Effektiviteten af ​​metoden er bedre manifesteret ved forarbejdning af store arealer; når man arbejder på en lille overflade, bliver afkøling næsten ikke følt;
 2. Kontaktløs. Sådan køling er af to typer: luft og kryogen. I det første tilfælde blæser epidermis med kold luft. Den anden mulighed indebærer tilførsel af kølevæske før laserflashet. Begge metoder påvirker kun de øverste kugler i dermis.

Den mindste og mest kompakte er diodebaserede hårfjerningsmaskiner. Derfor skal du være opmærksom på denne type udstyr, hvis du vil overføre udstyr i skønhedssalonen eller i hjemmet.

Laser epilering derhjemme

Depilering derhjemme forpligter ikke køb af specielt udstyr. Og her med epilering er situationen anderledes, uanset om det er en laser eller en anden metode.

Der er laserinstallationer, der kombinerer flere teknikker. Deres pakke indeholder som regel ekstra dyser af forskellig form, designet til andre kosmetiske eller medicinske procedurer. Den amerikansk fremstillede teknik - Candela i GentleMAX PRO apparatet kombinerer neodym og alexandrit teknikker.

Universal diode-baserede installationer - MeDioStarXT eller LightSheer ET, er mest efterspurgte i kosmetologiklinikker og saloner på grund af evnen til at arbejde på enhver form for hud og vegetation.

Men disse ændringer tilhører en række professionelle, og er ikke helt egnede til hjemmebrug. At arbejde med dem kræver visse færdigheder. Der er endda kurser, hvorefter kosmetologen udsteder et certifikat, der bekræfter kvalifikationen. De betragtede enheder er dyre (de enkleste modeller koster fra 45 tusind enheder).

Til brug i hjemmet udviklede budgetmodeller af enheder, der ikke kræver visse færdigheder, da alle indstillinger allerede er indstillet i starten. Det er kun vigtigt at læse instruktionerne i sættet. Det er værd at bemærke, at alle enheder i denne serie er ret kompakte, hvilket øger driftens anvendelighed.

Hvilke modeller er mest populære

 1. RIO Laser Salon (UK) har en lys bølgelængde på 808 Nm, med en flash varighed på 4 sekunder, som udløses automatisk. Virkningen sker på hvert hår individuelt, næsten smertefrit takket være det integrerede kølesystem. Derfor er det tilrådeligt at bruge det selv i de mest følsomme områder.
 2. RIO LASH-3000 har 5 driftsformer og indbygget scanningsfunktion. Denne funktion gør det muligt at fjerne en automatisk søgning efter hår. Påvirkningsområdet pr. Tryk er 3,5 cm, hvilket er ret omfattende for ikke-professionelle installationer. Anti-overophedningssystemet forhindrer forbrændinger, kun lysvarme mærkes, når det berøres.
 3. Scanning Laser Hair Remover (UK) - En kompakt enhed med manuel (Single) og scanning (Scan). Brugeren ændrer kun indstillingen afhængigt af behovet. Princippet om indflydelse er en pulserende retningsstråle. I scanningstilstanden er det muligt at fjerne op til tyve hår per flash, mens laserens eksponeringstid på mindst 10 sekunder er mindst 10 sekunder, maksimalt 50 sekunder. Det indbyggede moderne kølesystem gør brug af enheden helt sikker.
 4. Nubway 808 er en desktop model baseret på en diodstråle med en bølgelængde på 808 Nm. Pulser fodres enkelt og dobbelt, afhængigt af indstillingerne. Moderne hudkølesystem eliminerer fuldstændigt ubehag under behandlingen. Derfor er modellen efterspurgt blandt ejere af følsom hud. Enheden styres af berøringsnøgler, har en bred vifte af pulsens varighed og frekvens.
 5. Xemos W-808 (Korea) bruges til hårfjerning på alle dele af kroppen, herunder følsomme områder. På grund af dens kompakthed er det meget bekvemt for epilering på vanskelige steder (ved hånden, en dyb bikinizone). Diodelængden er 808 Nm. Enheden har 3 driftsformer (strøm). Ved forarbejdning forbliver huden intakt, såvel som ved arbejde med ovenstående modeller. Udviklet på baggrund af de nyeste innovative teknologier, sikrer beskyttelsesniveauet en smertefri proces.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Laser Hair Removal Equipment

I forfølgelsen af ​​en glat, silkeagtig krop forsøger mange moderne kvinder en række måder at håndtere overdreven vegetation på. Da menneskekroppen næsten er helt dækket af hår, er spørgsmålet om at slippe af med dem meget akutte. I dag er der mange forskellige måder at håndtere uønsket vegetation på, blandt hvilke de mest populære er: barbering ved hjælp af en maskine, voksning, shugaring, elektroepilation (strøm), ved anvendelse af epilator-type maskiner og laserepilation. Det er den sidste type af vegetation fjernelse, på trods af den høje pris, der tiltrækker et stigende antal kvinder.

Hvordan virker en laser enhed?

Funktionen ved laserstrålen er, at den ikke påvirker håret selv, men ødelægger dets struktur og rod. Denne enhed producerer en stråle af en vis længde, som har en direkte virkning på hårpigmentet (melanin). På grund af dette opvarmes det, og hårsækken er ødelagt. Efter en tid forlader den døde rod sit "sted". For at komme helt af med vegetationen er der behov for at gennemgå en række procedurer (normalt 6-8), fordi ca. 10% af alle hår er i sovemodus. Hvis du kun går gennem en eller to sessioner, er der en risiko igen for at se mange nye "genoplivede" hår.

Fordelene ved laser hårfjerning

I dag skønhedssaloner position laser hårfjerning som den mest effektive og sikre måde at bekæmpe overdreven hår.

Fordelene ved laser hårfjerning

Hvert år øges antallet af fans af denne metode, og størstedelen af ​​svarene er kun positive. Hvad tiltrækker de mest repræsentanter for det svagere køn? For at forstå dette er det værd at udforske fordelene ved at bruge en laserstråle, som omfatter:

 • minimal sandsynlighed for lokal irritation og betændelse. Desuden er det den laser, der er i stand til at håndtere problemet med indgroede hår;
 • bedste værdi for pengene. På trods af at sammenlignet med andre metoder til behandling af vegetation, er prisen på laser hårfjerning noget højere, virkningen varer meget længere. Ufrivillige gentagne sessioner udelukker flere yderligere finansielle investeringer;
 • Denne type hårfjerning passer ikke kun til kvinder, men også til mænd. Den eneste betingelse er tilstedeværelsen af ​​mørk vegetation. Enheden vil ikke se lys eller grå hår, og resultatet vil ikke opfylde dine forventninger;
 • Hvis du gennemfører et fuldt kursus, som indeholder 6-8 procedurer, kan du slippe af med vegetationen for evigt. Men vurderinger af nogle kvinder benægter en sådan permanent virkning. Årsagen til dette kan være en overtrædelse af sekvensen af ​​sessioner, ikke nok mørkt hår, solskoldning eller individuelle karakteristika;
 • denne form for at slippe af med uønsket hår er egnet til absolut nogen del af kroppen;
 • Ved hjælp af en laser er der mulighed for en lille udglatning af mimic rynker. Det giver dig mulighed for at opdatere din hud lidt, hvilket gør den yngre;
 • I dag er der ikke behov for at besøge specialiserede saloner - laser hårfjerning kan gøres hjemme! For nylig er bærbare enheder blevet tilgængelige til brug i hjemmet. Sådan udstyr til laser hårfjerning kan frigøre dig fra periodiske besøg til saloner samt yderligere økonomiske omkostninger.

Mere om enheden til laser hårfjerning derhjemme

Det vigtigste spørgsmål, der interesserer kvinder, er prisen på en sådan enhed. I Rusland varierer prisen fra 300 dollars. Men hvis vi sammenligner omkostningerne ved salonsessioner, kan vi konkludere, at en sådan enhed vil betale for sig selv efter flere husstandsprocedurer.

Princippet om drift af "hjemme" udstyr er det samme som stationært. Forskellen er, at hjemmeapparatet er mindre kraftfuldt. Men han håndterer hovedopgaven perfekt.

Mindre ydeevne giver en kvinde lettere overførsel af epilering. Mindre rødme efter hårfjerning forsvinder meget hurtigere end efter brug af kraftige salongmaskiner. Af samme grund vil det være nødvendigt at gennemføre hårfjerningssessioner oftere. Dette vil dog ikke påvirke det endelige resultat. Brugervenlighed ligger ikke kun i muligheden for selvstændig brug af hjemmet, men også i bærbarhed samt funktionalitet. Moderne teknologimarked tilbyder muligheder med mulighed for at styre lysets hastighed og intensitet. En sådan enhed kan sikkert tage med dig på vejen - det tager meget plads. Før du køber denne maskine, skal du sørge for, at din hårtype er egnet til laserbrug. Hvis der er lyse eller grå hår, vil de simpelthen ikke give efter for nogen indflydelse.

Kontraindikationer til brug af laserudstyr

Det næste skridt, som skal passere, før du køber en sådan epilator, er at sørge for, at der ikke er nogen begrænsninger. Hvis mindst en af ​​følgende kontraindikationer gælder for dig, anbefaler vi at du ikke bruger laserudstyr. Den bedste løsning er at kontakte en læge, der godkender eller forbyder denne form for bortskaffelse af uønsket vegetation.

 • maligne tumorer
 • infektiøse hudsygdomme;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • graviditet og amning
 • et stort antal mol eller fødselsmærker;
 • allergiske reaktioner
 • alder op til 18 år.
Hjem brug laser laser

Sådan fjerner du hår med en laser derhjemme?

Hvor realistisk er det at fjerne hår derhjemme? Ansøgningsvejledning:

 1. For at komme i gang skal du læse instruktionerne omhyggeligt. Dybest set kræver sådanne enheder ikke særlige færdigheder. Men forsøm ikke de generelle anbefalinger fra producenten. Det er nødvendigt at læse alle brugskrav. Derefter - for at teste på et lille område af huden.
 2. Hvis det foregående trin var vellykket, fortsæt til forberedelsen af ​​huden. For at gøre dette, et par timer før hårfjerning, rengør det grundigt med almindelig sæbe. Det er meget vigtigt ikke at bruge cremer eller lotioner før proceduren. Glem ikke at overholde en vigtig betingelse - hårene må ikke være kortere end 1-3 mm.
 3. Start proceduren selv direkte. Flyt enheden med en flash fra et sted til et andet. Bemærk venligst, at hver zone kun kan behandles én gang.
 4. Gentag en session ikke tidligere end et par uger efter den forrige.

Hvordan vælger du en god laser epilator?

På det moderne marked findes forskellige modeller af enheder af berømte mærker. Ifølge anmeldelser fra mange kvinder, der har prøvet dette mirakel af teknologi på sig selv, er den mest værdige mulighed RIO-laser produceret i England.

Princippet om laser hårfjerning

Der findes flere typer af sådanne epilatorer med forskellige softwaresæt, strømjustering og funktionalitet. Alle enheder er udstyret med et specielt kølesystem for at reducere smerte. Til selvbrug i hjemmet skal du være opmærksom på regelmæssige modeller uden ekstra originale funktioner. Mest sandsynligt behøver du slet ikke dem. De vigtigste udvælgelseskriterier - praktisk og komfort.

Rio Salon Laser er en god mulighed for brug på svært tilgængelige steder. En høj grad af beskyttelse giver dig mulighed for sikkert at slippe af med hår på steder med meget følsom hud. Ideel til bikini område.

Rio Lash 3000. Udstyret med en scanningsfunktion, der giver dig mulighed for at genkende og fjerne flere hår på én gang. Det særlige system for sikker forvaltning gør det muligt at minimere forekomsten af ​​forbrændinger. En god mulighed for store områder af kroppen.

Rio Laser Tweezer. Den mest kompakte model af alle enheder fra denne producent. Høj portabilitet giver dig mulighed for nemt at transportere sådant udstyr under rejser eller på forretningsrejser.

Laser epilator Rio Salon Laser Scanning Hair

Laser hårfjerning er blevet tilgængelig ikke kun i salonen, men også hjemme. Du behøver ikke længere bruge tid til at skrive til en specialist, sidde i linjer og betale for meget for specialiserede agenturer. Før du beslutter dig for at købe en sådan enhed, skal du sørge for, at det passer dig rigtig godt. Vær særlig opmærksom på forekomsten af ​​kontraindikationer. Under alle omstændigheder vil du helt sikkert nyde alle fornøjelser ved denne type hårfjerning.

Er enheden effektiv til laser hårfjerning derhjemme?

Laser hårfjerning er en af ​​de mest succesfulde og populære metoder til langvarig fjernelse af kropshår. Flere og flere kvinder foretrækker denne procedure, glemmer barbermaskiner og cremer med en frygtelig lugt, og følgelig om behovet for at depilere kroppen ofte. Skønhedsindustrien har taget et nyt skridt i retning af udvikling og har lanceret en laser hårfjerningsmaskine, der kan bruges hjemme. Men kan han erstatte ture til en kosmetolog?

FAST ARTIKEL NAVIGATION

Funktioner og kontraindikationer af proceduren

Når en laserstråle udsættes for en celle, der indeholder pigment, opvarmes den og ødelægges internt. Hvis temperaturen når 80 grader, bliver cellen fuldstændig ødelagt uden evnen til at regenerere. Således vil pæren på dette websted ikke vises, og håret vil ikke vokse ud af det. Det er på dette princip, at laseren virker, som bruges af kosmetologer i salonerne.

Enheden er designet til brug i hjemmet, fungerer efter samme algoritme (hvis du ikke rører ved nogle af nuancerne), så indikationerne og kontraindikationerne for denne procedure svarer til dem, der er fastsat for salonsessionen.

 • Laserstrålen er ikke tilladt i tilfælde af kræft, stofskifteforstyrrelser og endokrine kirtelfunktioner, såvel som i smitsomme hudlæsioner.
 • Det er forbudt at udføre proceduren i områder med et stort antal mol, vorter, papillomer, fødselsmærker, såvel som forbrændinger, sår, slid, åreknuder. Ved graviditet og tilstedeværelsen af ​​allergiske reaktioner bør konsultere en læge.
 • Epilation (både hjemme og i salonen) vil være praktisk talt ineffektiv, hvis du har en stærk solbrændthed, såvel som blond eller gråt hår.

Sidste øjeblik i dag kan omgåes, hvis du bruger en neodymlaser, men den er kun tilgængelig for fagfolk, og en simpel forbruger kan ikke købe det. Således har anordningen til laserhårfjerning, som er præsenteret i en almindelig butik, allerede en let afkortet funktionalitet.

Men dette er ikke den eneste ulempe - ikke mindre vigtigt er, at denne enhed har mindre strøm end salonen en, så dens hastighed og dækningsområde er lavere. Eksperter siger: Hvis du planlægger at fjerne hår fra dine ben derhjemme, kan du glemme det - sessionen varer flere timer.

Redaktionelt styre

Hvordan vælger du en enhed?

Den største fordel ved "hjemme" epilatoren er dens relative sikkerhed. I sammenligning med salonen opvarmer den ikke aktivt cellen, fanger et mindre område, gør proceduren mere komfortabel, har et godt kølesystem og kræver ikke alvorlige faglige færdigheder. Det er sandt, at det stadig er sværere at bruge end en barbermaskine, så du kan få brug for nogle hårde træningstræning før epilering vil give glæde af resultatet. Men for en start er det værd at beslutte en bestemt enhed, og som anmeldelser viser, er der ingen direkte forbindelse mellem pris og kvalitet.

 • RioSalonLaser er den billigeste enhed i dag, hvis omkostninger er omkring 12 tusind rubler. Bølgelængden er 808 nm, der er 5 effektniveauer, der kan bruges på huden fra meget lys til oliven. Niveauer 1 til 3 anbefales til stærk solbrændthed. Hver follikel behandles i 4 sekunder. Funktionsmåden er pulseret.
 • RioLaserTweezer er placeret i omtrent samme priskategori, men er fokuseret på at bestemme hårets eliminering, dvs. ikke for store områder. De anbefales at epilere øjenbryn, områder over overlæben mv. Bølgelængden er også 808 nm, eksponeringstiden er den samme - 4 sekunder, antallet af tilstande er 5.
 • RioX60 er det dyreste enhedsmærke, designet til brug i hjemmet: prisen ligger i størrelsesordenen 36-40 tusind rubler. Teknisk set er det identisk med flere budgetmodeller, og den eneste væsentlige forskel er evnen til at håndtere et mere omfattende område.
 • PhillipsLumea er et produkt af et velkendt mærke, der har etableret sig blandt hanknopper (elektriske) og kvindelige epilatorer, som nu har produceret en mere interessant og sofistikeret enhed. Det er rigtigt, at det er placeret som en fotoepilator, men selve proceduren er ekstremt tæt på laseren. Her er også 5 strømtilstande i 1 min. Enheden gør 370 blinker, bølgelængden afhænger af dysen og varierer mellem 570-600 nm.

Det er sandsynligt, at i dag også produkter fra andre producenter kan findes, men deres sikkerhed og effektivitet er et stort spørgsmål, især hvis mærket ikke tidligere er set i kosmetologens niche. Derfor, hvis du virkelig vil prøve hjemmet hårfjerning af denne type, være opmærksom på de listede modeller. Hvor godt de virkelig er, vi finder ud af lidt senere.

Hvordan udfører du proceduren selv?

Hvis du er sikker på, at du ikke falder ind i nogen kategori af dem, der ikke anbefales til en sådan epilation, kan du prøve at fjerne håret med en laser derhjemme. For at gøre dette skal du i 14-20 dage ikke røre ved dem, så en dag før proceduren, afskæres, så længden ikke er mere end 2 mm (til en bikini - 3 mm). Husk at 14 dage før det er forbudt at solbade.

 • I betragtning af tidspunktet for eksponering af en bestemt enhed skal du holde hovedet over det behandlede område i nogle få sekunder, indtil håret er "brændt". Med flertallet af enheden til selvbrug ser proceduren sådan ud, så det er ret svært at overdrive det
 • Efter proceduren behandles dette område med panthenol og under ingen omstændigheder udsættes for sollys og alkoholholdige stoffer i 14 dage. Du kan gentage sessionen senest 2 uger.
 • Hvis epilering giver ubehag (op til svær smerte), kan du bruge Emla salve, som gnides i huden i 50-60 minutter. før laserens start.

Hvor mange sessioner vil det tage? Et præcist svar på dette spørgsmål kan ikke gives, da alt afhænger af dine individuelle karakteristika. Den omtrentlige mængde for området over overlæben og underarmene er 5-7, på en bikini tager det mere - op til 9, og 4-5 er nok til benene.

Forbruger anmeldelser

Desværre, da undersøgelsen viser reaktionen hos kvinder, der har forsøgt de enheder, der kan bruges hjemme, er udtalelsen om dem ret negativ eller neutral, snarere end positiv. Professionelle bekræfter: En sådan enhed vil i bedste fald hjælpe med at slippe af med håret over overlæben eller i øjenbrynsområdet og med en meget høj fototype-kontrast, men i andre situationer er det ofte helt ubrugeligt.

"Jeg gik til salonerne og på et tidspunkt besluttede at det ville være nok at lægge pengene uendeligt ud, hvis der er mulighed for at gøre det samme hjemme. Faktisk er det præcis, hvordan min Rio Salon blev købt - en laser der kan bruges uafhængigt. Lille, kompakt; Jeg gav omkring 13 tusind til dette mirakel, idet jeg havde besluttet, at det ville betale sig. Ikke her var det! Prøve udført på benet, fordi ansigtet var ked af det, bikini såret og på hånden ubehageligt. Det ville selvfølgelig være tåbeligt at sammenligne enheden med salonen, og jeg forstod at sessionen ville tage en time eller mere, men det var fritid, hvorfor ikke. Det viste sig, at dette ikke er det værste: det værste er, at dette under-laser hår fjerner endnu værre end min gamle elektriske epilator. I en halv time med plage fjernede jeg knap halvdelen af ​​mit nederste ben og på en eller anden måde med nogle "øer", og her gav jeg op. I retfærdighed vil jeg sige, at der i de næste 2 uger ikke voksede der, håret begyndte at skade kun ved udgangen af ​​måneden, men resultatet er stadig meget utilfredsstillende. "

Tatiana, 33 år gammel.

"Efter at have prøvet en hjemmeplasper epilator, indså jeg, at en professionel skulle overlades til fagfolk. Denne enhed er et almindeligt legetøj, hvis funktionalitet er skåret ned, så pengene bliver spildt. Jeg har lys hud og mørkt blondt hår, som fjernes uden store vanskeligheder i salonen, men jeg ville ikke fjerne min hjemme laser (jeg havde Rio X60): som om han ikke havde set dem overhovedet. Jeg forsøgte 5 gange, efter hver af dem ventede jeg på hvilken dag alt ville falde ud - producenten lovede at inden for 7-14 dage efter proceduren. Et mirakel skete ikke, hun vendte tilbage til barbermanden. "

Sammenfattende er det værd at sige endnu en gang om, at sådanne enheder stadig ikke kan sammenlignes med salonen, og oftere påvirker de ikke pæren på nogen måde end giver mindst et mere eller mindre håndgribeligt resultat. Blandt fordelene kan man måske kun nævne sikkerhed, men hvad er det værd, hvis der ikke er nogen effekt?

Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Opfindelsen af ​​laserudstyr gav en stærk impuls til udviklingen af ​​kosmetologi. Tidligere kvinder så i en drømmepilation fra kroppen, kæmpede med dem, og lasere blev fremragende hjælpere. Men du skal vide om typer af laser og deres effektivitet.

 • 1. Typer af lasere
 • 1.1. rubin
 • 1.2. alexandrit
 • 1.3. diode
 • 1.4. Neodym
 • 2. Indikationer for brug
 • 3. Kontraindikationer
 • 4. Den bedste type laser hårfjerning

Epilering ved hjælp af laserudstyr kom til menneskeheden for ikke så længe siden fra omkring midten af ​​det sidste århundrede. De mest populære af dem er diode.

Typer af lasere

De vigtigste egenskaber er kraften og bølgelængden, som er forskellige, ligesom de typer af lasere. Det sidstnævnte karakteristiske og giver laserfølsomheden over for melanin - hudpigment, som absorberer termisk stråling. Arbejdet med to indikatorer sammen sikrer succesen med de nødvendige procedurer. Og typerne af lasere til hårfjerning adskiller sig præcist i disse egenskaber.

rubin

Enheden blev introduceret til verden i anden halvdel af det sidste århundrede, og siden da er teknologien stadig i efterspørgsel. Den er baseret på en rubinstang lavet af aluminiumoxid med tilsætning af krom. Ruby enheder har en bølgelængde på 694,3 mm, som giver dig mulighed for effektivt at håndtere uønsket vegetation.

En unik funktion er, at denne enhed kun bruges til at fjerne mørkt hår, der vokser på let hud. Et sådant krav er berettiget, da en bølge af lys af lille længde absorberes af melanin. Hvis enheden bruges til mørk hud, vil melaninet på de behandlede områder kollapse, og efter det vil der være en hvid plet.

alexandrit

Det smalle anvendelsesområde for den tidligere enhed krævede konstruktion af en udskiftning. Hun blev alexandrit laser. Dens basis er lavet af samme materiale, belagt med krom. Størrelsen af ​​laserlysbølgen vælges ved høringen, før det planlagte kursus, og intervallet varierer fra 700-820 mm.

Alexandrite laser giver dig mulighed for at justere længden af ​​lysbølgen manuelt. Dette udvide anvendelsesområdet for dets anvendelse til hårfjerning og -korrektion. Og i modsætning til det foregående udstyr fjerner alexandrit-laser mørkt hår på mørk hud.

diode

Det hedder også safir, det er tredje fase i udviklingen af ​​sådanne enheder. Epilation diode laser bruges oftest. En stærk strøm af strålingsenergi gør det muligt at fjerne hår, selv fra sort hud, og det giver dig mulighed for at bruge en diode laser til epilering, også i sydens lande.

Lysbølgen er 800 mm, men der er en ulempe - lav arbejdshastighed. Dette kan forårsage ubehag for personen under epileringsprocessen og endda smerte. Du skal også have en stigning i antallet af sessioner for at få et mere effektivt resultat. Men på trods af dette var det diode laser hårfjerning, der blev tilladt af FDA at arbejde med teenage hud.

Neodym

Dette er den nyeste af tekniske enheder, der bruges til hårfjerning. Dens bølge har den længste længde på 1080 mm og den største effekt af alle enheder. Disse egenskaber gør det muligt for strålerne at trænge dybt ind i huden, og derfor har epilationen med en neodymlaser en skadelig virkning på hovedbunden.

En sådan bølgelængde gør det muligt at fjerne hår i en lys skygge på enhver hud. Neodymbaserede lasere anvendes også i ikke-kirurgisk hudforyngelse, især under laseropvarmning.

Indikationer for brug

Epilation er foreskrevet og ifølge lægernes vidnesbyrd kan årsagen være hypertrichose eller hirsutisme, det vil sige sygdomme, der fører til unormal hårvækst.

Hvis du har brug for et godt resultat af laser hårfjerning, vælges typen afhængigt af omstændighederne.

Hårintrowth vil også være en indikation, fordi håndtering af manglen på andre metoder er problematisk, mens forskellen i proceduren er nul. Dette gælder også for irritation efter barbering, hvilket medfører ulejlighed.

Laser hårfjerning er ordineret til atleter, der har brug for æstetik til kroppen.

Kontraindikationer

Proceduren med nogle risici, epilering med alexandrit laser og alle andre har en række forhold, hvorunder det ikke kan gøres.

 1. Hvis patienten er under 18 år, er proceduren forbudt, da hormonbalancen i den unge krop er ustabil.
 2. Du kan ikke brænde hår og gravid, fordi det kan uforudsigeligt påvirke deres helbred.
 3. Hvis på det foreslåede sted er der skader på huden, så proceduren kan ikke være, alt dette efterfølges af mesteren, gør depilation.
 4. Hvis huden er overfølsom, og denne test viste, kan laser hårfjerning ikke være truet af skade.
 5. Stop signalet vil blive udtalt allergiske reaktioner, herpes infektioner og foci af betændelse på huden, maligne tumorer.
 6. Hvis kroppen kaster influenza og andre virale infektioner, er det værd at vente med diode epilation.
 7. Forbuddet mod proceduren og dem, der er syge med diabetes mellitus ukompenseret stadium, hypertension, åreknuder.

Behandle mol skal også omhyggeligt efter at have foretaget en foreløbig undersøgelse for at studere naturen.

Den bedste type laser hårfjerning

Hver type procedure er god, men prioriteten vil blive mærket og egnet i materialetåsenheden. Bordet vil hjælpe dig med at bestemme hvilken laser hårfjerning vil være den bedste.

Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Hals rødme

Hvordan vasker og skylder håret med sodavand?