Elos epilation handler om proceduren

Moderne hårfjerningsprocedure - Elos hårfjerning betragtes som en af ​​de mest effektive og sikre metoder til hurtig og højkvalitets hårbortskaffelse i forskellige dele af kroppen og ansigtet.

Det har mange fordele, der vil hjælpe med at slippe af med unødig vegetation i lang tid uden alvorlige konsekvenser og smertefrit. Anmeldelser fra personer, der har forsøgt denne procedure, er ret optimistiske, og lægernes meninger om fjernelse af hårfjerning er som regel forskellige. For at afgøre, om man skal prøve denne metode til fjernelse af hårfjerning, er det værd at se nærmere på alle subtiliteter og nuancer af proceduren, kontraindikationer og konsekvenser.

Hårfjerning en gang for alle

Elos-proceduren bidrager til ødelæggelsen af ​​håret og virker på ham med en højfrekvent lyspuls og undertrykker follikelen.

En interessant kendsgerning! I starten blev denne teknik udviklet og begyndte at blive praktiseret af kosmetologer fra Israel i slutningen af ​​forrige århundrede. Men de begyndte at bruge den kun efter 2000 som en af ​​de progressive måder at fjerne håret i lang tid.

Til denne procedure skal du have specielt udstyr samt nogle professionelle kosmetiske værktøjer.

Du burde vide det! Kun en professionel kosmetolog, som også er specialist inden for dermatologi, kan gøre en velafviklet elosepilation i overensstemmelse med alle regler og funktioner. Desuden skal han trænes i proceduren.

I begyndelsen af ​​proceduren skal klienten placeres i en speciel stol og bære briller, der beskytter synerne. Dernæst begynder lægen at behandle blink på enheden Elos hårfjerningssteder.

Tiden for proceduren kan variere afhængigt af densiteten og hårets areal. Den gennemsnitlige tid er tre eller fire timer. Efter at proceduren er afsluttet, anvender kosmetologen en creme til hårfjerningsstederne, som har en beroligende virkning på huden.

Fordelene ved proceduren Elos hårfjerning ifølge vurderinger fra læger og klienter er som følger:

 • ingen hudkontakt;
 • proceduren efterlader ikke mærker på kroppen
 • 85% effektivitet
 • Du kan fjerne hår af enhver farve og stivhed;
 • evnen til at gøre proceduren året rundt.

Antallet af sessioner, der kræves, afhænger af hårets struktur og farve. Nogle gange er fem sessioner nok, nogen kan have brug for otte. Afstanden mellem dem varierer fra fire til otte uger.

Ifølge skønhedseksperter bør hår ikke vokse på kroppen i omkring fem år.

Efter deres færdiggørelse begynder folliklerne deres vækkelse, så der kan forekomme fine hår på fjernelsesstedet. De består af enheder, foruden er dette hår meget svagt. Elos hårfjerningsprocedure kan gentages om nødvendigt, hvilket vil tillade dig at glemme hår i problemområder i lang tid. Det vil være nok 1-2 gentagne procedurer.

Elos hårfjerning eller laser?

Hver procedure har både positive og negative sider.

Fordelene ved Elos hårfjerning:

 • Ved hjælp af Elos-proceduren kan selv blondt hår fjernes.
 • Elos epilation involverer et mindre antal procedurer (ved 2-3).
 • Elos kan fjerne follikler, der er dybe nok - op til 6 mm.
 • Elos hårfjerning påvirker hvert hår. Derfor vil det i tide vare længere end laseren.
 • Fremgangsmåden udføres af en professionel kosmetolog, der kender finesserne af processen og hudens reaktion.
 • Elos hårfjerning er sikkert og har et internationalt certifikat.

Kvinder med blondt hår bør foretrække Elos til hårfjerning, hvis der ikke er kontraindikationer herfor.

Elos epilation ansigtshår

Vigtigt at vide! Når man vælger en teknik, tager man sædvanligvis hensyn til: smertegrænsen, hårfjerningsområdet, dybden, hvor folliklerne er placeret.

Inden du vælger en procedure, bør du gøre sig bekendt med, hvad der er kontraindikationerne, og hvad elos hårfjerning er. Også, når du vælger denne metode til fjernelse af håret, bør du tage højde for udtalelser fra læger og anmeldelser af patienter, der har forsøgt.

Kontraindikationer og virkninger

Epilering på denne måde bør ikke udføres i følgende tilfælde:

 • Under en ændring i kvindens hormonelle baggrund. Dette kan være en periode med graviditet, laktation, overgangsalderen, nogle gange efter en abort.
 • Når du tager hormonelle lægemidler eller antikonceptionsmidler.
 • Hvis der er sygdomme forbundet med det endokrine system.
 • I øjeblikke af stress.
 • Med individuel intolerance.
 • Efter solning i solariumet.

Kontraindikationer for Elos hårfjerning:

 • onkologi;
 • herpes sår;
 • sygdomme som diabetes og epilepsi;
 • lys overfølsomhed
 • hudskade eller skade;
 • problemer med blodkoagulation
 • øget tryk.

Når proceduren udføres af en ikke-professionel, er udseendet af forbrændinger og arr mulig. Sjældent er der smertefulde fornemmelser under epilation; vurderinger af læger forklarer, at det afhænger af organismens individuelle karakteristika.

Hvor meget koster hårfjerning Elos

Omkostningerne ved denne procedure afhænger af faktorer som:

 • området af det behandlede område
 • grad af hårlinjetykkelse
 • hårtype;
 • hudtype;
 • antal sessioner
 • yderligere anæstetika.

For kvinder med mørkt hårdt hår vil proceduren være lidt billigere, da mindre sessioner er påkrævet. Mænd kan bruge et anstændigt beløb, fordi hårområdet har meget mere. Priserne på mandlige hårfjerning er højere end kvindernes 30-35%.

Generelt kan omkostningerne ved kurset være 10.000-100.000 rubler. Det er nødvendigt at tage hensyn til, at disse udgifter vil blive fordelt over 3-4 måneder.

Intim hårfjerning

Elos epilation i bikiniområdet er en af ​​de mest populære moderne metoder til fjernelse af hår. Proceduren Elos Deep Bikini gør ikke kun kvinder, men også mænd. Bikiniområdet er meget følsomt, så tiden for en session øges til en time.

Før du tilmelder dig denne procedure, skal lægen undersøges. I en professionel salon er en læge medlem af kernepersonalet. Hvis alt er i orden, så vil han sætte tiden. Før du går til en session, skal du barbere dit hår på intime steder.

Elos epilation rå bikini passerer i etaper:

 1. Huden renses med et specielt værktøj.
 2. Derefter påføres en bedøvelsesgel på hårfjerningsstederne. Det hjælper med at forhindre forbrændinger.
 3. En maske sættes på klientens og kosmetologens øjne.
 4. Efter afslutningen af ​​Elos hårfjerning behandles bikiniområdet med en speciel spray.

Denne procedure er praktisk talt smertefri. Dens omkostninger er ret høje, men resultatet er det værd. Efter elos hårfjerning i intime steder kan du glemme.

Elos ansigts epilering: overlæbe epilation

Før epilering af overlæben er det nødvendigt at udføre den nødvendige forberedelse, og efter at den skal tage sig af passende hudpleje på dette sted.

Som forberedelse anbefales det normalt at barbere langt hår. I intet tilfælde kan de ikke trække dem ud eller trække sig ud, da dette kan fremkalde endnu større hårvækst. Hvis der er udslæt af herpes på læberne, så udskydes proceduren indtil fuldstændig forsvinden af ​​sårene. På denne dag anbefales det ikke at påføre cremen på ansigtet.

Elos overlæbe epilation

Proceduren udføres på samme måde som ved epilering af andre problemområder. I området af overlæben er der mange sovefollikler. Og elos-proceduren ødelægger kun de hårfollikler, der er i fase af deres vækst.

Derfor bør du ikke stole på et hundrede procent resultat efter den første session. Det anbefales at udnævne følgende procedure i 6-7 uger. For fuldstændigt at slippe af med håret over overlæben, vil 4 til 10 procedurer være nødvendige.

Hvad man ikke skal gøre efter epilering:

 • Anbefales ikke at forblive i solen. Du kan ikke besøge solarium i 2 uger.
 • Det er umuligt at bruge skrubber, skræl og andre midler, som kan skade læbeområdet i to uger.
 • Efter proceduren anbefales det ikke at vaske dit ansigt med sæbe og gnide det med et håndklæde.
 • Du bør ikke besøge steder, hvor sveden er mulig: en sauna, et fitnesscenter, en sauna osv. Det kan udløse udseendet af pustler på epilationsstedet.

Elos epilator til hjemmebrug

Fremtrædende producenter af husholdningsapparater, især udstyr til kropspleje, producerer Elos epilatorer til hjemmeprocedurer. Funktionsprincippet for denne epilator ligner det professionelle udstyr, der findes i salonerne. Det antages, at med hver ny procedure vil hårvæksten reduceres betydeligt, ligesom antallet af hår selv.

Virkningen af ​​proceduren afhænger i vid udstrækning af apparatets kraft og hårets stivhed.

Derfor er det bedre at købe en sådan enhed til dem, der har tyndt mørkt hår. I dette tilfælde vil resultatet være indlysende. Ejere af hårdt og let hår har ikke den ønskede effekt på deres hjemmepilator.

Du kan købe en enhed til hjemme Elos epilation og i en specialbutik eller bestille via online butik. Før du anvender det, skal du selvfølgelig ikke kun kende principperne og funktionerne i proceduren, men også være sikker på at gøre dig bekendt med brugsanvisningen til enheden.

Meninger af læger og patientanmeldelser

For at forstå, hvad der virkelig er værd at vente på fra proceduren Elos hårfjerning, skal du lytte til anmeldelser fra læger. Eksperter er ikke altid enstemmige i deres meninger: nogen er for epilering på denne måde, nogen anbefaler det ikke.

Vi vil give nogle anmeldelser af kosmetiske dermatologer i denne henseende.

Kosmetolog E. Nasutskaya:

"Det er nemmest for kunderne at få Elos hårfjerning. Indretningerne har et system, der giver dig mulighed for at udføre proceduren uden smerte. Generelt er smertetærsklen for hver person anderledes - det afhænger primært af de enkelte karakteristika "

Specialist i elos terapi K. Grigorieva:

"Blondt hår kan fjernes i 6-10 sessioner og mørkt hår i 6-8. Zoner som overlæben, intime steder, armhuler vil kræve flere procedurer. Elos kan fjerne hår, der er i øjeblikket i vækststadiet. Generelt afhænger cyklusen af ​​hårvækst af faktorer som nationalitet, køn, virkningen af ​​hormoner "

Kosmetolog D. Musaev:

"Alt hår kan ikke fjernes ved denne procedure. Op til 20% af håret vil stadig komme sig, men de bliver tynde og svage. Derfor er det nødvendigt at gøre procedurer en gang om året, der vil understøtte resultatet. "

Dermatolog I. Tyushina:

"Elos hårfjerning har visse fordele. Med sin hjælp blev det muligt at fjerne hårdt grå og blondt hår. Hudtonen påvirker ikke resultatet "

Generelt er anmeldelser af læger om proceduren Elos hårfjerning ganske positivt. Mange anser det for effektivt og sikkert, men bør betragtes som kontraindikationer. Eksperter er enige om, at proceduren skal udføres af en ekspert, som har de relevante kvalifikationer og viden.

Resultater: "før" og "efter" fotos

I anmeldelserne siger kvinder, der allerede har forsøgt denne hårfjerningsmetode, mest om effektiviteten af ​​proceduren, men noterer sig en ret høj pris.

"For nylig lavede jeg Elos armhuler. Efter epilering blev huden glat. Lavet i alt tre procedurer, en pause mellem hver - en måned. Hårdt hår er ophørt med at vokse, der er kun våben. Resultatet er tilfreds "

"Jeg besluttede på Elos epilering af overlæben. Håret var mørkt og voksede i form af antenner, som udviklede mit kompleks. Nu er der ingen hårvækst. Resultatet er tilfredsstillende. Jeg tror, ​​at Elos er den bedste procedure. "

"I øjeblikket har jeg lavet to sessioner af fjernelse af hår. Allerede gået 20% af håret. Jeg vil fortsætte procedurerne og forventer at slippe af med håret for evigt. "

Elos epilation er en af ​​de mest effektive moderne metoder til smertefri og hurtig hårfjerning i lang tid. Den er velegnet til både mænd og kvinder, har acceptable kontraindikationer for de fleste mennesker, og fjerner kvalitativt hår på alle dele af kroppen og ansigtet. Selvfølgelig er det selvfølgelig ikke muligt for alle på grund af den høje pris.

En nyttig video om funktionerne i Elos hårfjerning, hvordan det sker og hvad er dens fordele.

En interessant video om hvordan man fjerner hår på overlæben ved hjælp af Elos.

ELOS foryngelse. Myter og virkelighed

Populære procedurer for hardware kosmetologi

ELOS (Elos) foryngelse - en af ​​de mest populære procedurer for hardware kosmetologi. Den store interesse for denne metode har genereret mange myter og rygter, som ikke altid er pålidelige. Irina Nikolaevna Ivanova, en kosmetolog og dermatolog af den højeste kategori, en førende specialist inden for hardwareteknikker fra DoctorPlastic® klinikken, hjalp os med at forstå situationen.

Irina Nikolaevna er ikke kun en erfaren kosmetolog, der er flydende i Elos-foryngelse teknik, men også en certificeret træner, der træner læger i teorien og praksis af arbejde på ELOS.

KOR: Irina Nikolaevna, bedes du forklare essensen af ​​ELOS foryngelsesmetoden?

Irina Ivanova: ELOS - elektro-optisk synergi, dvs. kombineret samtidig eksponering for to energier - optisk (IPL eller laser) og radiofrekvent bipolær elektrisk strøm. Fornemmelsen af ​​at bruge to energier er enkel. Lys absorberes af målvæv og omdannes til varmeenergi. Den elektriske strøm leveres næsten samtidigt med lysenergi og omdannes også til varme. Desuden vil effekten af ​​elektrisk strøm være stærkest på steder, der allerede er opvarmet af lys, og effekten på målvæv vil være stærkere end på omgivende væv. Således får vi en god selektiv effekt på problemområder.

KOR: Ved hvilken alder er det hensigtsmæssigt at starte ELOS foryngelse?

Irina Ivanova: Brugen af ​​ELOS-foryngelse er tilladt fra 18 år. Men du bør begynde, når der er bevis for dette. Og dette er ikke kun aldersrelaterede ændringer og løs hud, men også post-acne, pigment, rosacea, som kan forekomme i enhver alder. Det kan derfor ikke siges, at ELOS kun er beregnet til patienter i en bestemt aldersgruppe. Alle individuelt.

KOR: Fortæl mig, hvad præciseres virkningen af ​​foryngelse udtrykt i?

Irina Ivanova: "Foryngelse" er snarere det kommercielle navn på proceduren. Tross alt ser "aldring" af huden i forskellige mennesker anderledes ud.
Den reelle effekt er tilvejebragt af følgende mekanismer:

 • For det første stimulerer ensartet opvarmning af væv fibroblaster på det aktive arbejde, som afhænger af tætheden, turgoren og elasticiteten af ​​vores hud. Fibroblaster begynder intensivt at producere elastin, collagen og hyaluronsyre. Huden bliver tæt, glat, strålende, hvilket betyder yngre.
 • For det andet giver ELOS-foryngelse dig mulighed for at kæmpe med rosacea. Blodet i de patologiske beholdere opvarmer, koagulerer og danner en blodprop, som slukker fartøjet fra kredsløbssystemet. Som et resultat forsvinder de vaskulære læsioner og stjerner, og hudfleken forsvinder.
 • For det tredje kan brug af ELOS lysere og i de fleste tilfælde helt fjerne alderspletter.

Summen af ​​alle tre effekter giver et mærkbart foryngende resultat.

Irina Ivanova: Dette er en almindelig misforståelse. ELOS fjerner kun de allerede eksisterende pigmentpletter, men det påvirker ikke den videre produktion af melanin. Hvis du har uregelmæssigheder eller en udsat for pigmentering, med insolation uden solcreme, kan der dannes et NY pigment.

KOR: Det spørgsmål, der bekymrer sig mest kvinder er, hvor smertefuldt er proceduren? Har du hørt diametralt modsatte anmeldelser, hvor er sandheden?

Irina Ivanova: Sandt som altid i midten. Behagelige fornemmelser forventes ikke. Men alt er helt tolerabelt, narkos er ikke påkrævet. Lidt varmt, lidt "bid" - det her er de vigtigste følelser under ELOS-terapi. Det er svært at forudsige præcis, hvordan du præcist vil reagere på denne procedure - vær ikke bange for at prøve det, det er ikke skræmmende. Alle parametre vælges individuelt, og i forskellige zoner anvendes forskellige tilstande. Det er her, hvor doktorens erfaring, kvalifikationer og faglige mening manifesterer sig.

KOR: Hvor sikker er ELOS foryngelsesproceduren? Kan der være forbrændinger, hævelse, blå mærker?

Irina Ivanova: Den maksimale energiindtrængningsdybde er 6 mm. Det er klart, at Elos-foryngelse ikke påvirker hele kroppen, men arbejder kun i et begrænset område. Rødheden af ​​huden varer fra 30 minutter til 2-3 timer - dette er en normal hudreaktion. Hertil kommer, efter proceduren, undertiden er der en lille hævelse og lige punkt forbrændinger. De passerer uden spor inden for 2-3 dage.

I hvert tilfælde advarer lægen om muligheden for sådanne konsekvenser af proceduren. ELOS kræver ikke rehabilitering. Men på denne dag er det bedre ikke at oprette datoer eller ansvarlige forretningsmøder, især hvis du gør en ELOS foryngelse for første gang.

COR: Fortæl mig, er det muligt at klare alle problemerne ved hjælp af Elos-foryngelse, især med mimic rynker?

Irina Ivanova: Måske er hovedspørgsmålet om alt æstetisk medicin, kosmetologi og plastikkirurgi virkeligheden af ​​forventningerne.
ELOS er ikke et paradis, i det mindste simpelthen fordi PANATSA IKKE BESTE! Og selv om ELOS-teknologi er en af ​​de mest effektive metoder til hardware kosmetologi, kan den ikke erstatte plast og alle andre kosmetologiteknikker og -procedurer. Nej, ELOS lindrer ikke efterligner rynker (der er andre procedurer til dette). Og efter ELOS-procedurerne reduceres dybden af ​​rynkerne. Men effekten kan ikke mærkes med det samme.

KOR: Hvornår kan vi forvente en effekt?

Irina Ivanova: Produktionscyklussen for nyt collagen er 21-28 dage, så vi vil se det endelige resultat af proceduren ikke tidligere end i 3 uger. Effekten af ​​ELOS-terapi øges gradvist. For at opnå et mærkbart og langsigtet resultat udføres kursusbehandling.

Standard kursus for foryngelse på klinikken "DoctorPlastic®" omfatter 5-6 procedurer med et interval på 3-6 uger. Elos-foryngelse viser fuldt ud sin virkning, når den anvendes i kombination med andre procedurer. Dette program for kompleks foryngelse, vores erfarne kosmetologer, udgøres individuelt under hensyntagen til dine problemer og funktioner. Vi vil i detaljer forklare, hvad denne eller den pågældende procedure er for, hvilket resultat og hvornår man kan forvente af hver terapeutisk handling.

Hvis du er interesseret i mulighederne for ELOS-terapi og andre moderne forædlingsmetoder, bedes du kontakte DoctorPlastic® klinikken

Være altid smuk og ung!

Læge Plast (Doctor Plast)
Center for Plastikkirurgi
Metro station Turgenevskaya, Chistye Prudy, Sretensky Boulevard
Myasnitskaya st., 32, s. 1
Telefoner: (495) 225-33-03, (499) 372-01-44

Du kan være interesseret i:

Elos foryngelse

Hvilke af metoderne til ansigtsforyngelse er mest effektive?

For nylig kan dette spørgsmål ikke besvares entydigt. Forrangen i en sådan sag som ansigtshudforyngelse blev udfordret af forskellige teknologier, såsom plastikkirurgi, fotorejuvenation og laserforyngelse i form af hudpolering.

 • eksponering for radiofrekvens og bredbåndslys (IPL + RF);
 • diodelaser og bredbåndslys (Diodelaser + RF);
 • eksponering for infrarødt lys og bredbåndslys (IR + RF).

Elos foryngelse - hvad er hemmeligheden?

Statistikker om forbedring af indikatorer (forskning fra den medicinske skole Cornell University, USA) viser, at patientens overordnede tilfredshed med resultatet af ELOS-foryngelsesprocedurerne (5 procedurer med et interval på 3 uger) er 92%

Lys energi og bruger den klassiske laser ansigtsforyngelse. Men kun med fremkomsten af ​​ELOS-teknologi blev det muligt at få en dybere og samtidig en mild effekt på huden. Som følge heraf stimuleres udviklingen af ​​hudens eget elastinkompleks, syntesen af ​​nyt collagen i dets dybe lag.

Dette er Elos foryngelse, anmeldelser, som i dag kan høres overalt! Når alt kommer til alt, nøjagtigt, når vores hud taber elastin og kollagen, taber det gradvist sin skønhed også.

Hvilke problemer kan løses ved hjælp af ELOS-foryngelse?

 • rynke udglatning
 • hudstramning (ikke-invasiv ansigtsløftning);
 • løfte området af det ovale ansigt og halsen (det ovale af ansigtet kan strammes meget hurtigt);
 • foryngelse af ansigtets, brystets og hændernes hud og endda maven og skinkerne.

Forskellige typer af pigmentering, edderkopper, strækmærker og hudlaksitet - alt dette er aldrig blevet overvundet med succes. ELOS-foryngelse er optimal både for at forbedre tilstanden af ​​moden hud hos kvinder og mænd og for at forhindre aldring: Begynd at bruge den fra en alder af 30 år.

Hvordan er proceduren?

Elos foryngelsesproceduren er fri for ulejligheden, der opstår under laser hudforyngelse eller fotoforyngelse. I disse procedurer er termolyse den vigtigste metode til eliminering af vaskulære lidelser og hyperpigmentering. I dette tilfælde er defekten ofte placeret dybt nok, og det er ret vanskeligt at reagere på det uden at beskadige det øverste lag - epidermis.

Tidligere anvendte to hovedteknologier: Lasere (monokrom laserstråling) og IPL (intens pulserende stråling) begrænsede deres indflydelse væsentligt på grund af, at ikke blot målfejlene, men også de omgivende væv blev "opvarmet". Risikoen for forbrændinger var meget høj.

Når ELOS-enheden påføres din hud, minimeres ubehag, det er ikke nødvendigt at bruge smertestillende midler. Og hvis man skal sammenligne med sådan teknologi som laserforyngelse, er blinkerne under ELOS-proceduren mindre lyse, de gør ikke ondt i øjnene og irriterer ikke det øverste lag af huden.

Garanteret ingen forbrændinger op til 97%! I dette tilfælde er små forbrændinger kun mulige hos patienter med en meget stærk solbrændthed, for eksempel - lige vendt tilbage fra ferie.


På videoen, lægen i vores klinik, Naida Aliyeva


Hvornår kan jeg "gå ud" efter Elos foryngelse?

Du vil ikke tro - næsten alle går efter proceduren uden rødme eller hævelse. På samme tid, efter den første procedure, vil de omkringliggende mennesker bemærke, at du ser blomstrende og forynget. Kun ELOS foryngelse kan give et sådant resultat, feedback fra vores patienter om hvilket er meget positivt.

Hvor mange sessioner skal jeg bruge?

Antallet af Elos foryngelsesperioder afhænger af din huds aktuelle tilstand. Så for en kompleks og langvarig hudstramning er der fem til seks sessioner hver tredje uge.

Og hvis laserforyngelse måske minder om sig selv engang senere - for eksempel forårsager stærk hudpigmentering, når den udsættes for overdreven sol eksponering - så har ELOS-foryngelse ingen forsinkede negative virkninger.

Efter afslutningen af ​​behandlingsforløbet kan du lejlighedsvis udføre en støttende ELOS-terapi som anbefalet.

Hvad er ELOS foryngelse teknologi?

ELOS (Electro-Optical Synergy) er en kombination af lys (IPL eller laser energi) og elektromagnetisk energi af radiofrekvens (RF) bølger (samtidig handling af lys og strøm) eller mere simpelthen elektro-optisk justering.

Eksponeringen for en lyspuls for at identificere og opvarme målet (pigmentformationer, blodkar, rynker) - bruges ikke til termolyse, som i standardlysteknologier (laser eller IPL), men for at skabe en temperaturforskel mellem mål og omgivende væv.

På grund af omdannelsen af ​​lysenergi til varme øges temperaturen i disse strukturer samtidig med, at den elektriske modstand falder ind i dem, og de bliver selektive strømledere.

Nuværende virker udelukkende på målet til en temperatur af koagulation eller destruktion, der har minimal virkning på andre væv. Som du kan se, er brugen af ​​ELOS-teknologien meget sikrere end en enkelt eksponering for lys eller strøm.

Intensiv opvarmning af huden på dermisniveau stimulerer den ekstra syntese af collagenfibre. Denne effekt er kumulativ i naturen og stiger fra procedure til procedure.

Hvornår skal jeg tænke på ELOS foryngelse?

Foryngelse er ikke kun at slippe af med rynker. Ung sund hud er smuk, fordi der ikke er mangler i form af pigmentpletter, røde blodkar, hudflekken er lige, reliefen er glat.

Derfor skal du først og fremmest tænke på Elos-foryngelse, hvis du har defekter på huden, uanset hvor de er, på ansigt, nakke, hænder:

 • alder pletter
 • keratose;
 • vaskulære defekter;
 • fine rynker;
 • grå farve;
 • forstørrede porer;
 • spor af acne og blackheads;
 • rosacea.

Samtidig med fjernelsen af ​​defekter opnås effekten af ​​spænding, udstråling og elasticitet af huden.

Kan jeg forvente gode resultater af hudløft efter en Elos-foryngelsesprocedure?

Selvfølgelig vil du se den første effekt af spænding og foryngelse inden for få dage efter den første procedure.

Men dannelsen af ​​nyt kollagen og elastin, stimuleret af denne session af Elos foryngelse, manifesterer sig kun i 4-5 uger. Den opnåede effekt bør fastsættes med en række påvirkninger fra 4 til 6. Intervallet mellem behandlingerne skal tage fra 3 til 6 uger.

Er der nogen kontraindikationer for ELOS foryngelse?

Kontraindikationer til udførelse af foryngelsen ved hjælp af ELOS-teknologien diskuteres ved konsultation på stedet med en læge. Listen over generelle kontraindikationer er som følger:

 • Allergiske reaktioner på lys eller sol;
 • Onkologi;
 • graviditet;
 • Diabetes mellitus (insulinafhængig);
 • Tilstedeværelsen af ​​pacemakere og andre defibrillatorer;
 • Intenet solbrændte, herpes i det aktive stadium
 • Hudsygdomme i det akutte stadium;
 • Modtag i den sidste måned antibiotika af tetracyclingruppen eller andre lægemidler, som øger hudens lysfølsomhed;
 • Accept af retinoider i de sidste 6 måneder.

Behøver jeg forberedelse før jeg udfører proceduren for Elos foryngelse?

2-3 uger før proceduren, bør du afstå fra at besøge solariumet (solskoldning), meget garvet hud er 100% kontraindikation for proceduren. Eventuelle procedurer på garvet hud øger risikoen for forbrændinger og udseendet af alderspletter.

I flere dage før proceduren skal kemisk eller mekanisk irritation af huden undgås.

Hvor lang tid er en session?

Varigheden af ​​1 procedure varierer fra 45 minutter til 2 timer. Det afhænger af størrelsen på det behandlede område og på antallet af applikatorer, der anvendes i en procedure.

Hvordan skal jeg passe på ELOS eksponering?

Visuelle ændringer umiddelbart efter proceduren er individuelle, men i gennemsnit kan du fokusere på følgende vilkår:

 • Røde blodkar mangler bliver mørkere. Porerne er indsnævring. Inden for 30 minutter er der en lille rødme og let hævelse;
 • Et par dage efter proceduren kan fokalet for hyperpigmentering og hudområder med rosacea mørke, undertiden dannes en skorpe, da effekten i disse områder er mest intens
 • Mild hævelse og erytem (rødmen) efter proceduren forventes bivirkninger. Som regel forsvinder de inden for den første dag: Efter 3 dage bliver ansigtets hud lettere, dets tekstur forbedres, hævelse forsvinder, en signifikant løfteeffekt noteres, men pigment- og vaskulære defekter er stadig mærkbare;
 • Pigmenterede pletter begynder at lysne i 2-4 uger efter proceduren, vaskulære defekter falmer i 8-10 uger.

Hvor smertefuldt er Elos foryngelsesproceduren?

Det afhænger stort set af din individuelle tolerance (intolerance) smerte. Men under alle omstændigheder er anæstesi ikke påkrævet. Normalt mærkes kun varme og prikkende.

Spidsen afkøles til 5 grader, og dette bidrager til et mere behageligt flow af proceduren. I nogle tilfælde er der smerte, oftest i behandlingen af ​​blodkar på næsens vinger.

Lægen under sessionen kan justere intensiteten af ​​lys og elektrisk energi i overensstemmelse med din reaktion på proceduren.

Er huden foryngelse garanteret efter at have taget en ELOS kursus?

Statistikker om forbedring af indikatorer (forskning fra den medicinske skole i Cornell University, USA) viser, at patientens overordnede tilfredshed med resultatet af ELOS-foryngelsesprocedurerne (5 procedurer med et interval på 3 uger) er 92%.

Her er et par flere tal taget fra undersøgelsen:

 • Rynker - 70% forbedring i gennemsnit
 • Hyperpigmentering - 80% reduktion
 • Hudelasticitet - steg med 60%
 • Porestørrelse - 65% reduktion
 • Erythema og telangiectasi - 60-75% forbedring.

Du kan selv bestemme, om disse statistikker passer dig. Du kan også se på kliniske undersøgelser af det tyske fakultet for Institut for Medicin, Hong Kong University of Medicine. Den udtalte effekt af udjævning af rynker og hudløftning observeres i gennemsnit hos 80% af patienterne.

Modstanden (immunitet) af huden til virkningerne af radiobølger ses i 3-5% af tilfældene, og lægen vil kunne bestemme den efter den første procedure.

Hvad er bedre - at udføre ELOS foryngelse med en dyse eller to?

I dette tilfælde løses problemet i samråd med lægen. Hvis kun løft er nødvendig, er det sandsynligt, at lægen vælger en applikator ST. Der er en god mulighed for at se godt ud inden fejringen, efter at have gennemført proceduren i 3-5 dage.

I tilfælde af hudfejl og behov for løft vil lægen anbefale 2 applikatorer. Først behandles huden med en SR applikator, derefter ST under en procedure.

Til foryngelse er det optimalt at arbejde med to applikatorer. Den gennemsnitlige varighed af ansigtsforyngelsesproceduren er en og en halv time.

Elos foryngelse og Elos løft: personlig erfaring

- Jeg har en mor, hun er 62, men når du er ung i hjertet, er 62 kun tal i dit pas). Og så sjælen svarede til kroppen, gør det forskellige procedurer for foryngelse: hyaluronsyreinjektioner, photorejuvenation, fraxel. Og så besluttede vi at gøre det med Elos-foryngelse og Elos-løft.

Elos teknologien er baseret på en kombination af to typer energi - lys og energi fra elektrisk strøm, som en dyb, men samtidig meget forsigtig effekt på huden fremkommer. Som følge heraf får denne mekanisme huden til at producere sit eget kollagen. Generelt kan du ved hjælp af Elos foryngelse fjerne: rynker (og hvis ikke fjernet, så meget for at reducere dem), pigmentpletter, edderkopper og flathed i huden. I klinikken i Golden Medical Group blev vi opfordret til at gøre to procedurer på én gang - Elos-foryngelse og Elos-løft. De er lavet med en enhed, men med to forskellige dyser, som hjælper med at opnå den bedste effekt. Først og fremmest fokuserede vi på pigmentpletter, som min mor havde i tilstrækkeligt store mængder, og selvfølgelig også på en ansigtsløftning og en forbedring af hudtonen.

Boxing Beauty Insider + Make Up for Ever

Alt du behøver for makeup er i en kasse.

Så her er et billede før Elos-foryngelse og Elos-løftningsprocedurer. Bemærk, næsten lige før dette blev der foretaget en fotorejuvenation (om end ikke i Rusland, men i Tjekkiet og 1 procedure) og fraxel (i nederste del af ansigtet).

Hele proceduren varede 4 timer (i første omgang Elos-foryngelse 2 timer med en dyse, så Elos-løfte - også ca. to timer - en anden), men vi lavede ansigt, hals og hænder. Funktionen af ​​Elos-apparatet i sig selv ligner den lette ukolchiki, men det er slet ikke en smertefuld procedure (lægen vælger individuelt den nødvendige effekt, så patienten er komfortabel) - moderen faldt endda i søvn efterfølgende :). Før proceduren udtages huden naturligt, og der bruges specielle briller på øjnene (som for en garvning) - så de lyse blinker ikke beskadiger synet.

Under proceduren

Efter proceduren blev huden rød og lidt opsvulmet.

Under proceduren

Den næste dag blev huden rød og hele ansigtet var hævet.

Efter tre dage svækkede hævelsen og rødheden næsten helt, pigmentpletterne blev mørkebrune (som det burde være, så skylles denne hud og vi får et glat og ungt ansigt)).

Efter en uge faldt hele rødheden, og huden begyndte gradvist at skrælle af.

Skønhedseksperten sagde, at efter Elos foryngelse og Elos-løft er det vigtigt at bruge solcreme med SPF 30, før de går ud i solen, og hele tiden smeder huden med en fedtet creme. Og her blev vi hjulpet af "Bepanten" og de midler, jeg gav min mor)), nemlig:

 • Olie fra Body Shop med jordbær - det nærer og fugter huden, absorberer hurtigt nok uden at forlade huden for olieagtig;
 • Lush's universal moisturizer SteamCream er et naturligt middel, selvom det lugter forfærdeligt)))), men virkelig fugtiggør));
 • bybeskyttende creme Dr. Sebagh SPF 30 Sun City Protection - et anti-aging middel, der beskytter mod skadelige virkninger af miljøforurening og kampe mod for tidlig aldring forårsaget af solstråling. Et godt middel absorberes imidlertid i lang tid, og hvis du tager mere creme end du har brug for - bliver hele dit ansigt hvidt dens tekstur er lidt som Niveyevsky børns solcreme);
 • og Thalgo Sun Repair Cream-Mask reparationsmaske til ansigtet og décolleté-området - det er generelt efter solskoldning, men vi besluttede at det også ville fungere for denne situation), hjælper masken til hurtigt at genopfriske huden.

Det er værd at vide, at du ikke kan gøre Elos-foryngelse og Elos-løft:

 • mennesker med kræft, såvel som sygdomme i blodet og huden;
 • gravide kvinder;
 • hvis der er en pacemaker
 • epilepsipatienter;
 • mennesker med allergi mod solen;
 • efter at have taget den sidste måned af antibiotika af tetracyclingruppen eller andre lægemidler, der øger hudens følsomhed over for lys;
 • efter at have taget retinoider i de sidste 6 måneder
 • patienter med diabetes.

I de næste efterbilleder i to uger efter proceduren! -)

Skal jeg gøre Elos hårfjerning? Anmeldelser af patienter om proceduren

Elos epilation er en af ​​metoderne til hardware kosmetologi, som eliminerer uønsket hår på ansigt og krop. En hårpære ødelægges samtidigt af en elektrisk strøm og en lysflamme: kosmetologer kalder det en binær handling. Normalt modstår hårsække ikke et "dobbelt slag" og dør, og håret på det behandlede område vokser ikke længere. Eller i det mindste suspenderer de deres vækst i 5-10 år. I skønhedssaloner siger de, at denne procedure er en universel mulighed, der passer til næsten alle, uanset køn, alder og smertegrænser. Det er imidlertid meget mere interessant at kende almindelige folkes mening om, hvor effektiv epilering er, hvad det er, og anmeldelser om resultatet. Desuden hjælper råd og førstehånds observationer med at undgå trivielle fejl og skuffelser.

Så elos epilation: anmeldelser, nuancer og chokerende åbenbaringer.

"Valeria, 26 år gammel. For det første skal lægen spørge om sundhedstilstanden, tale om kontraindikationer. Hvis du straks tilbydes at klæde og bryde epilationen, stå op og gå: det betyder at ingen bekymrer sig om dit helbred, og ingen vil være ansvarlig for resultatet.
Forresten behøver du ikke at barbere håret før proceduren! Der kræves en længde på ca. 3-5 mm for at pulsen kan trænge ind i pæren og dræbe den. For mig, som for en naturlig blonde, er det største plus, at impulsen ikke kun virker på mørke, men også på blondt hår og på fluff.
Hvis alt er godt, læg dig ned på sofaen, og du anvender et ret tykt lag af gennemsigtig kontaktgel. Lægen vælger enhedens "korrekte" effekt: Som regel begynder de med en lille en, så hvis det ikke er smertefuldt, øge det. Jeg gjorde ikke ondt og ved høj effekt, undtagen for en gang, da jeg kom på nerveen. Epilation udføres i to faser: Først behandles hele området en gang, derefter - igen. Området for flashen er lille, ca. 5 x 7 mm, så du har brug for tid og tålmodighed. " "Elya, 30 år gammel. Essensen af ​​Elos er en kombination af en elektrisk udladning og en foto flash. Jeg gjorde tre sessioner, men uden stor effekt, selvom jeg blev lovet, at halvdelen af ​​håret ville falde ud. Intet sådan! Da de voksede, så vokser de... medmindre det er lidt tyndere. Kosmetologen sagde, at dette er normalt, vi har brug for et par flere procedurer, selv om hun ved høringen sagde, at der kun behøver fire besøg. Ærligt, for sådanne penge, den ynkelige effekt... knuden knuses mig. Generelt er piger skeptiske over for løfter! " Marina, 37. Hele proceduren tager 15 minutter (to zoner!). Ingen ubehagelige følelser og lugt, smerte eller irritation på epilationsstedet. Fra begyndelsen til slut kontrollerer lægen hele processen, og hvis du føler ubehag, skal du straks rette op på situationen.
Inden for tre uger, falder håret, der har undergået behandling, ud. Du vil sætte pris på resultatet og vil ikke vende tilbage til andre former for hårfjerning! "

Reklame og virkelighed

Æstetisk medicin og kosmetologi tilbyder flere moderne metoder til fjernelse af hår: voks, shugaring, alexandrit laser, photoepilation, kemiske forbindelser, der "smelter" hårrotten. Den største fordel ved elos hårfjerning er evnen til at slippe af med belastende vegetation i 5-7 år og endog for evigt! Under alle omstændigheder lover dette reklame. Hvad siger dem, der allerede har prøvet denne epilation? Anmeldelser kan opdeles i entusiastiske, negative og tilbageholdte (eller neutrale).

"Olga, 35 år gammel. Mange saloner er interesseret i kun én ting: rive flere penge ud. De kan specifikt gøre procedurerne dårligt, så kunderne kan gå til dem længere. Jeg havde brug for 12 procedurer (dyb bikini). Nu er der slet ikke noget hår på puben, på læberne er der en tynd fluff, der let fjernes af cremen. Jeg indså, at alt er meget individuel: ingen ved helt sikkert, hvor mange procedurer du har brug for, og hvor længe effekten varer. " "Karina, 23 år gammel. Tro ikke på reklame! Hun lover en smertefri procedure, men det er ikke sandt. Det hele afhænger af hårets struktur og densitet på din smertegrænse. Jeg er tålmodig, men det gør ondt, endda sprængt. Modstod tre sessioner, resten havde ikke styrken eller holdningen. Men det var nok for håret til at forsvinde og begynde at vokse igen kun efter seks måneder. Konklusion: Effektiv, men lang og smertefuld. Måske i fremtiden vil Elos epilation ikke være så smertefuldt, så vil jeg vende tilbage til det. " "Julia, 25 år gammel. For at få et stabilt resultat, har du brug for mindst 10 besøg hos en skønhedsekspert, cirka en gang om måneden (som er forbundet med hårsygdomscyklusen hos folliklerne) i i alt næsten et år. Desuden er det ikke muligt at rage eller trække hår ud i bruddet mellem procedurerne. Uanset hvordan annonceret binær epilation, i tilfælde af en hormonel stigning, vokser al vegetation tilbage. Det er en skam! "

Sammenligning af salon og hjemmet fjernelse epilation

Første gang proceduren blev udført kun i kosmetiske klinikker og SPA-saloner, på professionelt udstyr, så fremkom kompakte epilatorer til brug i hjemmet. For blygte kvinder blev de en ægte frelse: Ikke alle besluttede at diskutere deres problemer med en fremmed (selvom i en hvid kappe) og endnu mere til at demonstrere intime dele af kroppen. I mellemtiden er moderne æstetiske kanoner tvunget til at fjerne hår ikke kun på ben og armhuler, men også i den såkaldte "bikini zone". Oprindelig, intim frisyre eller perfekt glat følsom hud af perineum - de fleste kvinder stræber efter dette. Kompakte epilatorer hjælper også for dem, der mangler tid til at besøge salonen. Den bedste løsning i dette tilfælde - Elos hårfjerning derhjemme. Anmeldelser af hjemmepilatører vil hjælpe dem, der endnu ikke har besluttet model og mærke af enheden, og dem, der tvivler på dens effektivitet.

"Kira, 25 år gammel. Jeg købte Elos epilatoren Me Quartz og var ganske glad: de voksende hår blev tyndere, og derefter begyndte skaldede græsplæner at dukke op. Efter 4 måneders brug er kropshår næsten væk. Fornemmelse for hårfjerning er ikke den mest behagelige, men for skønhedens skyld kan du lide. Desuden er de voksende hår blevet så svage, at det er nok at gnide en vaskeklud i brusebadet og de falder af. " "Anna, 31 år gammel. Jeg ved ikke hvorfor at torturere mig sådan? Shugaring, laser, home elos... en slags middelalder... Jeg gør elos epilation i klinikken: 8 procedurer og ingen problemer! Smid ikke penge, der er uklart på hvad, men gå til klinikken og på et professionelt apparat gør høj kvalitet og vigtigere smerteløse procedurer! " Ilana, 28 år gammel. For to uger siden købte jeg en Elos epilator til brug i hjemmet af det israelske firma Syneron. Som mange brugte jeg hele dagen på arbejde, så da jeg så sådan en ting i butikken, besluttede jeg straks at købe den. Sælgeren forklarede detaljeret, hvordan man ansøger, plus instruktionerne i boksen (omend på engelsk). På denne enhed er pause mellem behandlinger 2 uger. Efter den første procedure begyndte håret at vokse langsommere, og i dag efter det andet bemærkede jeg det første hårtab. Jeg troede ikke engang så hurtigt: Sælgeren fortalte mig: "Forvent ikke et mirakel på en gang, vær tålmodig og gør alt efter instruktionerne."

Bemærk, at professionelle enheder til saloner og klinikker altid vil være mere kraftfulde og funktionelle end epilatorer til hjemmebrug. Deres muligheder er bredere, deres magt er større, men det garanterer ikke en hurtig og varig effekt.

Dyrt eller ej?

Et af de mest diskuterede emner i anmeldelser om elos hårfjerning er det høje omkostninger. Selvfølgelig er det i dag en af ​​de dyreste typer af hårfjerning. Til sammenligning er behandlingen af ​​en zone med den nymodede metode tre gange dyrere end epilering med god gammel voks.

"Elena, 26 år gammel. Jeg er en af ​​de narre, der "pokker" på reklame. Jeg ønskede at gøre alt på én gang: overlæbe, armhuler, dyb bikini... Jeg gik gennem 4 sessioner, og min begejstring for proceduren er mindre hver dag. Piger, efter min mening er det dyrt og ineffektivt! Da jeg læste anmeldelserne selv, troede jeg, at nogen var uheldige, men jeg ville bestemt være heldig. Jeg har allerede brugt 50 tusind rubler til Elos, og jeg ved ikke, hvor meget mere at forberede. Tænk hundrede gange før du begynder! "

Og her er en anden mening.

"Gulnara, 38 år gammel. Hvordan fik jeg kampen med håret! I 20 år begyndte og sluttede hver dag med det faktum, at jeg slog hårdt af hår. Pincet "registreret" i lommen, i toilettet, på toilettet, mens andre "pulverer næsen", spilder jeg ikke forgæves - jeg trækker ud og trækker ud. Tidligere, da jeg boede hos min mand i en lille landsby, var der ikke noget alternativ. Nu bor vi i Kazan, jeg tilmeldte mig et kursus af epilering. Den første behandling (hage) koster 1500 rubler, og de efterfølgende - 2500 rubler hver. Lægen advarede om, at 10-12 procedurer er nødvendige, hvad angår tid er det næsten to år siden først procedurerne udføres hver måned, og så øges pause mellem dem gradvist. To uger efter den første manipulation og håret begyndte at falde. Hvis resultatet efter kurset varer mindst et år, vil jeg være glad! Hvad angår penge... tror jeg, at enhver kvinde er værd at investere dem i hendes udseende. Og jeg vil være smuk og velplejet, men ikke skægget og ulykkelig. "

Selvfølgelig har alle forskellige økonomiske muligheder. Men når lægen kalder kursomkostningerne, er den normale reaktion et lille chok. Således ligger minimumsprisen for et hårfjerningskursus på et lille område (overlæbe) i Moskva fra 30.000 til 50.000 rubler. Men hvis du deler det i 10-12 måneder, er mængden mindre skræmmende.

Anmeldelser biorevitalisering: positiv og ikke kun. Indtryk af dem, der allerede har bestået denne procedure.

Historien om fordele og ulemper ved Elos hårfjerning, anmeldelser og priser vil være ufuldstændig, hvis du ikke nævner en så vigtig nuance som risikoen og komplikationerne ved denne metode.

Hvad er farlig Elos hårfjerning

Før du begynder epilering, er den kosmetolog, der skal udføre den, forpligtet til at finde ud af om du er gravid, har du kræft eller har keloid ar. En lunefuld holdning til Elos kan have uventede ubehagelige konsekvenser. Det øger også risikoen for komplikationer: forbrændinger, ar, pigmentpletter eller rosacea, smertefulde fornemmelser. For eksempel vises brændinger oftest, fordi hudens fytotype ikke svarer til de strømparametre, der er angivet på enheden. Eller hvis du for nylig har været på stranden eller i et solarium, men glemte at fortælle lægen om det. Nogle medicin og hormonelle præventionsmidler kan også forårsage en forbrænding under epilering. Anmeldelser af farerne ved proceduren er ikke almindelige, men fortjener nøje opmærksomhed.

"Anna, 33 år. Det viste sig at være dermatologiske problemer for mig. Jeg gjorde epilering af bikini-zonen: Jeg forherrede heroisk processen og troede, at den mest ubehagelige ting var forbi. Og den næste dag begyndte et mareridt: hele pubis var dækket af mavesår og stor acne ved hårets rødder. Selvom jeg gjorde alt som lægen bestilte (det behandlede chlorhexidin og panthenol). Det gør ondt, det er skræmmende, skammeligt... Fem procedurer blev betalt for, men der er ikke noget ønske om at vende tilbage til salonen. " "Katya, 53 år gammel. Jeg har også en dårlig oplevelse: der var pigmentering på ansigtet, jeg betalte mange penge for at slippe af med det hurtigere. Elos epilation stoler ikke længere. Resultatet er klart ikke værd at pengene! " Anastasia, 29 år gammel. Passerede tre sessioner: shin og bikini zone. De to første er mere eller mindre, selvom det er meget smertefuldt, rådede lægen endog ham til at drikke cognac før det. I går gik det tredje gang og fik omfattende forbrændinger på begge ben. Lægen, der gjorde proceduren, løb straks væk et sted, og i stedet for ham kom administratoren og begyndte at hævde, at jeg selv var skyldig, og at min hud var "for tanned". Påstået fremkaldte denne solbrændte sådan en forbrænding, selvom jeg ikke var i solen i en måned! Endnu engang går det næsten ikke.

Analyse af feedback giver dig mulighed for at få en generel ide om proceduren og vurdere, hvordan denne metode passer til dig. Hovedværdien af ​​kommentarerne er, at de blev skrevet ikke af forspurgte personer, men af ​​almindelige kvinder, der havde lært af deres egen erfaring om fordelene og ulemperne ved Elos og delte deres indtryk og følelser. Måske vil det være interessant og nyttigt for dig, blive en slags forsikring mod risici og hjælpe dig med at træffe en beslutning, som du har tænkt på i lang tid.

Elos ansigt foryngelse: anmeldelser

I moderne kosmetologers arsenal - et helt sæt værktøjer, der hjælper os med at slippe af med manglerne og sætte gang i gangen. Foryngelsesprogrammer er især efterspurgte blandt kunderne i dag, især da mange teknologier er opfundet.

Udtrykket "elos" er nu meget få mennesker overrasket, så han trådte fast ind i skønhedsspecialisters ordforråd. En ikke-kirurgisk måde at give dit ansigt et ungdommeligt udseende, en sikker og effektiv metode - hvorfor er det ikke vores rigtige magi?

Se også:

Essensen af ​​ELOS teknologi

Kort sagt er denne teknik baseret på samtidig anvendelse af elektrisk og lysstråling. Virkningen af ​​enheden er ikke kun på overfladen af ​​dermis, som de fleste af de æstetiske kosmetologiske procedurer, men også dybt ind i vævet.

Enheden påvirker alle naturlige mikroprocesser og starter fornyelsesmekanismen igen. Cellerne fornyes på grund af produktionen af ​​elastin og kollagen - og de er ansvarlige for det friske udseende og elasticiteten af ​​hudoverfladen.

Jo ældre en person er, jo mere langsomme processen med dannelse af disse væsentlige komponenter til menneskelig skønhed. Som følge heraf er løs hud, dårlig turgor, en oval af ansigtet forstyrret...

Indikationer for elos-foryngelse

Proceduren er angivet for personer over 30 år, hvis hud har tegn på aldersrelaterede ændringer i huden. I en tidligere appel til en ELOS-specialist er det uønsket - naturen hjælper dig stadig med at producere "ungdomsstoffer" alene. Selv peeling Jessner, anmeldelser af hvilke er meget gode, kan ikke gøres for tidligt.

Men efter 35 år kan du fange de første tegn på aldring.

Du kan også ty til denne metode, hvis du har:

- hudpigmentering (fregner og alderspletter)

- ptosis (tab af facialkonturer)

- Rynker af forskellig sværhedsgrad, herunder ansigtsbehandling

- rosacea (rosacea)

Der er kontraindikationer af Elos foryngelse, og kosmetologen er forpligtet til at advare dig om dem. Du kan ikke gøre denne procedure, hvis du:

 • er gravid eller ammer
 • du er syg med hiv
 • har keloid ar
 • infektionssygdomme i huden på behandlingsstederne
 • bare solbadet
 • du har herpes eksacerbation
 • Der er sygdomme som diabetes, onkologi
 • tilstedeværelse af implantater

Elos-foryngelsesapparatet virker forsigtigt og sparsomt, så eksperter bruger ikke smertestillende midler før proceduren.

Sørg for at spørge, hvordan du plejer dit ansigt efter en session. For eksempel vil du helt sikkert blive forbudt at solbade og bruge en solbadning, solcreme skal anvendes på din hud, og du kan glemme skræl og skrubber i de næste 2-3 uger.

Anmeldelser om Elos ansigtsforyngelse

Der er mange meninger på internettet om denne type anti-aging teknologi. De er alle forskellige: nogen troede, at han havde spildt penge, og nogen var tilfredse. Her er nogle af respondenterne:

Efter fødslen blev jeg stærkt voksen, på 25 kilo. Men så tog hun fat på sig selv og kastede næsten alt, hvad hun fik. Jeg gør fitness hver dag med min krop, men her er ansigtet... Det var et ynkeligt syn (kosmetologen rådede Elos, fordi det ikke skulle hjælpe noget andet. Jeg gjorde fire procedurer. Ikke umiddelbart mærkbar, men advarede om, at det kun kunne ses om en måned. Og det skete! Jeg er tilfreds! Og fregnerne blev mærkbart mindre!

Jeg fik at vide, at jeg var for ung til Elos. Men Fraksel at fjerne mine ar efter acne, er for dyrt, så jeg overtalte en kosmetolog. Han er mere end tilfreds med resultatet - nu er huden som en røv i en baby; på stedet er der kun små prikker, næppe mærkbare. I et år vil jeg spare penge og gå igen.

Yderst utilfreds med metoden! Selvom jeg blev fortalt i salonen, at dette er min individuelle hud, og denne teknologi passede mig ikke. Jeg kom med rosacea og pigmentering. Jeg gjorde tre sessioner - alt er på plads. Desuden var hans ansigt den sidste gang, hvor kinderne var dækket af blærer! Hvis det ikke var for Ultralan, ved jeg ikke, hvordan alt ville være okay. Jeg ved ikke, om jeg vil sagsøge salonen - de syntes at gøre alt efter teknologi.

Manden gav penge til jubilæet. Jeg valgte i lang tid om at tage til udlandet eller bruge på skønhed. Jeg besluttede at gøre det andet. Af alle former for foryngelse, og de er utroligt mange, har valgt Elos apparatet. Jeg har gået til sessioner i to måneder nu, men jeg ser ikke en meget mærkbar effekt for sådanne penge. Måske (eller det forekommer kun), små rynker omkring øjnene er mindre mærkbare - det er alt. Mine "bulldog kinder" hængt og hængt. Advaret om, at effekten ikke bliver øjeblikkelig, men det har allerede været to måneder! Jeg er meget bange, uanset hvor mange penge der blev kastet til vinden...

Jeg går til elos for at gøre mit ansigt hvert år om vinteren - i sommeren og i solrige måneder er det umuligt... Resultaterne er gennemsnitlige, men huden bliver hvidere, og jeg har bare brug for det. Deala kun to dyser - løft og foryngelse, betalt for alle 60 tusind rubler. Det ville være bedre at købe en mezoroller til ansigtet, negative anmeldelser ikke skræmme mig.

Som du kan se, anmeldelser - den mest forskellige. Vi venter på dine kommentarer i slutningen af ​​artiklen. Har du gjort denne procedure? Tilfreds for effekten? Sørg for at sende os en mail!

Hårfjerning Anæstetisk Creme: Topmærker

Præcis opskrift på hjemmelavet shugaring