ELOS-Hair Removal Apparatus

Elos hårfjerning er blevet en opdagelse inden for hårfjerning fra kroppen. Baseret på kliniske undersøgelser anses denne version af hårfjerning for at være perfekt ud fra alle synspunkter. Han modtog straks mange positive vurderinger fra patienterne. Enheden til ELOS-hårfjerning fjerner sådanne manifestationer som:

 • irritation og rødme i huden
 • indgroede hår
 • "Blå skæg" eller gennemskinnelige hårpærer fra under huden.

I ELOS-teknologier kombineres radiobølg og optisk energi organisk, hvorved hårets struktur ødelægges, og dets liv slutter. I sidste ende - du har en blød, glat hud uden irritation, røde pletter og andre effekter af traditionelle metoder. For at opnå det bedste resultat skal du bruge gennemsnitligt syv procedurer med pauser. Kurset er valgt for hver patient individuelt afhængigt af organismens egenskaber. Varigheden af ​​hver procedure er lidt mere end en halv time. Det er bedre at købe hele kurset på en gang, så det vil være mere rentabelt ud fra et finansielt synspunkt.

Elos hårfjerning og fotoepilation: Hvad er forskellene?

 • Enheden til ELOS-hårfjernelse fjerner ethvert hår, mens fotoepilation ikke virker for at slippe af med gråt og let hår.
 • Fotoepilation dræber ikke follikelet, men stopper kun væksten, hårene ses så igen. Elos hårfjerning fjerner dem for evigt.
 • Elos hårfjerning sker på mørk og garvet hud, mens fotoepilation er begrænset i valget af hudstruktur.
 • Elos hårfjerningsprocedurer er den bedste kombination af pris og kvalitet.

Før en behandlingssession med et ELOS-epileringsapparat fjernes håret i behandlingsområderne med en barberkniv. Derefter behandles huden med hurtige lysknapper ved hjælp af en speciel dyse. Fjernelse udføres uden smerte, fordi huden er meget afkølet på forhånd. Patienten kan kun mærke et lille ubehag i form af prikken. Bedøvelse anvendes på følsomme områder af kroppen. Efter proceduren påføres huden på huden for at blødgøre og helbrede. Håret forsvinder gradvist. Hver patient sessioner vælges individuelt. Gennem hele sessionen udført kompetent og klar kontrol. Kompakt og æstetisk udstyr beskytter huden på en forsvarlig måde mod skade. Eksperter anbefaler at købe apparater i skønhedssaloner, kosmetiske og plastikklinikker.

Fordele ved Elos hårfjerning

 • proceduren påvirker hårsækken i de dybe subkutane lag, behageligt og sikkert for patienten;
 • speciel træning er ikke nødvendig
 • Intet behov for yderligere behandling
 • hårfjerning er lavet uden kontakt - udstyret rører ikke huden;
 • ingen forbrændinger og pigmentering forbliver;
 • yderligere anti-aging effekt;
 • Der er ingen rehabiliteringsperiode.

Kontraindikationer

Proceduren er kontraindiceret til gravide kvinder, personer med diabetes, lider af kræft, hypertension og hudsygdomme, kredsløbssygdomme. Du bør ikke gå til solarium og til stranden efter procedurerne, og du skal også nægte at besøge bade, saunaer og begrænse sportsaktiviteter. Vi tilbyder en bred vifte af professionelle enheder til fotoepilation og ELOS-epilation. De kan købes engros og detailhandel. Lad være med at være bange for prisen, omkostningerne betaler sig hurtigt på grund af efterspørgslen efter disse procedurer. Vi leverer straks udstyr og giver garantier fra producenten.

Hvad er karakteristisk for Elos hårfjerning, hvad det er, og hvordan denne metode kombinerer fordelene ved andre former for hårfjerning

ELOS epilation er en service, der for nylig har taget plads på kosmetologimarkedet. På trods af nyheden er efterspørgslen efter det vokset aktivt.

En af hovedårsagerne til dette fænomen er at finde ELOS-epilation på listen over de mest effektive procedurer. Effektens intensitet på grund af dets egenskaber, hvilket ikke indebærer andre alternative metoder.

Så hvad er det - ELOS-hårfjerning, hvilke problemer løser denne teknik, hvordan man forbereder sig til proceduren, og hvad der skal gøres efter det, hvad er bedre end ELOS, laser eller fotoepilation, hvad enten det er skadeligt eller værdigt - det vil vi fortælle om alt dette yderligere.

Princippet om drift

ELOS hårfjerning er en metode til at ødelægge overskydende hår. Dens essens er en pegeffekt på hårene ved hjælp af en bipolær strøm og en lyspuls energi.

Enheden til ELOS-hårfjerning styrer lysimpulser og strøm ved hjælp af en flash. Udbruddet påvirker kun aktivt voksende hår. Hun ødelægger ikke hvilende løg.

Intensiteten af ​​virkningen af ​​to kræfter kombineret med det kølesystem, der er til stede i anordningen. Det tillader dig ikke at føle alvorlig smerte under proceduren.

Fordele og ulemper

Relevansen af ​​Elos hårfjerning skyldes flere årsager:

 • Evnen til at fjerne enhver form for hår. Denne procedure er underlagt en række uønskede hår.
 • Session sats Proceduren kræver en relativt kort tid.
 • Minimal risiko for smerte og komplikationer. Takket være evnen til at justere enheden og det innovative kølesystem er det usandsynligt, at der kommer forbrændinger og smerter.
 • Manglende rehabiliteringstid. Efter proceduren må der ikke træffes foranstaltninger, du kan solbade og føre et normalt liv uden tvivl og frygt.
 • Højeste effektivitet. I dag er ELOS-hårfjerning en af ​​de bedste metoder til at fjerne problemet med overskydende hår.
 • Nul risiko for infektion. Dette sikrer manglende kontakt med enheden.

Proceduren har også ulemper:

 • Høj pris Desværre kræver målet i dette tilfælde ganske mange penge.
 • Manglende evne til selv at gennemføre en session. For det første er dyrt apparat obligatorisk, og for det andet er der brug for særlige færdigheder.
 • Behovet for flere sessioner for bedre effekt. I tilfælde hvor hårvæksten er meget aktiv, eller der er et stort antal dvale pærer, kan det endda kræve femten sessioner.
 • Mange kontraindikationer. Da strømstyrken er kombineret med lysintensiteten, anbefales proceduren ikke stærkt til dem, der er mindst en af ​​de kontraindikerede virkninger.

Microdermabrasion - hvad det er for hvem det er nyttigt og hvordan man får den maksimale effekt og fornøjelse af det.

Og hvordan adskiller laserpoleringen sig fra det, og hvilke indikationer og kontraindikationer af denne procedure bør læses her.

Forskelle fra lignende procedurer

Hvis du vil vide, hvordan ELOS-hårfjerning er forskellig fra laser eller fotoepilation, og at vælge mellem disse metoder, skal du være opmærksom på deres forskelle fra hinanden.

Laser hårfjerning er forskellig fra ELOS hårfjerning ved et stort antal komplikationer og ubehagelige fornemmelser, da enheden med en laser ikke giver et kølesystem.

For fuldstændig hårfjerning ved hjælp af en laser kræves der et større antal procedurer. Hvis pærerne er dybe, vil laseren simpelthen ikke nå dem.

Fotoepilation er værre end ELOS-epileringseffekt, fordi kun lysintensiteten uden strøm anvendes. Det skal heller ikke udføres med grå og meget lyse hår, fordi resultatet ikke vil imponere. Komplikationer efter det er ikke udelukket.

I denne video vil kosmetologen vise og fortælle dig mere om forskellene mellem ELOS og laser og fotoepilation:

Effektområder og brug af mænd

På grund af punktet kan denne teknik anvendes til at fjerne vegetation på ethvert område af kroppen. Effekten af ​​strøm og lys reguleres afhængigt af hudens følsomhed på det valgte område.

Ødelæggelsen af ​​hår med ELOS-hårfjerning er også velegnet til mænd, men de skal deltage i flere sessioner. Den mandlige krop er præget af hurtig hårvækst, da det er provokeret af testosteron.

Kontraindikationer og virkninger

Brugen af ​​denne teknik er ikke tilladt med nogle funktioner i kroppen:

 • blodsygdomme
 • enhver form for diabetes;
 • metalimplantater;
 • sygdomme i huden i alle faser
 • allergisk over for lys og strøm;
 • sygdomme i nervesystemet
 • onkologiske sygdomme;
 • hypertension;
 • lupus erythematosus.

Konsekvenserne efter ELOS-hårfjerning lover kun at være positive, hvis der selvfølgelig ikke var kontraindikationer, og proceduren blev udført af en samvittighedsfuld og erfaren kosmetolog.

De vigtigste behagelige effekter er blødhed i huden, dens blødhed og fraværet af "hamp" (skåret hår).

Indikationer og forberedelse

Hovedindikationen for ELOS-hårfjerning er tilstedeværelsen af ​​uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Især hvis væksten af ​​hår på nogen af ​​dem kan kaldes specifik, for eksempel et skæg hos kvinder.

Der er flere trin til at forberede sig på en ELOS epilationssession:

 • Undtagelses solarium. Et par uger før manipulationen af ​​den nuværende og lyse energi fra garvningen er bedre at nægte.
 • Razor behandling af det ønskede område. Denne handling skal ske dagen før sessionen.
 • Høring af læger. Hvis kosmetologen mistænkes for at have kontraindikationer, kan han henvise til nogle læger (gynækolog, endokrinolog osv.).

Nå, hvilke biologisk aktive stoffer der anvendes til ikke-injektion mesoterapi i ansigtet og hvilke resultater det giver dig, kan du finde her.

Magnetoterapi er et af områderne fysioterapi, der har fundet bred anvendelse i kosmetologi, mere detaljeret i en separat artikel.

Hvordan går det?

Den indledende fase tager højde for organismens egenskaber og det område, kunden vælger. Lægen tager hensyn til disse detaljer for at justere apparatet.

Før du bruger enheden, anvender lægen et lag gel på hudoverfladen. Denne manipulation er vigtig for at sikre smertefrihed. Kunden bør bære mørke briller for at undgå stråling.

Desuden leder skønhedseksperten enheden til den valgte zone og skaber med den effekten af ​​en flash. Det er meget nemt at bære, selvom det virker på et bikiniområde.

Der vil kun være en følelse af behagelig prikken og varme. Det gør ikke ondt. Efter afslutningen af ​​sessionen påføres en creme på den del af kroppen, der berøres af enheden.

For eksempel er omkring otte procedurer nødvendige for at fjerne hår i bikiniområdet og på benene. I det første tilfælde vil hver af dem tage omkring en halv time, og i det andet - omkring en og en halv time.

For at eliminere whiskers bør besøge skønheden parlor omkring ti gange, og til behandling af armhuler - kun tre gange.

Anbefalinger efter sessionen

Det eneste, der skal ændres i den sædvanlige livsstil, er at undgå at besøge saunaen og badet i et par dage efter hver session. På den første dag er det bedre ikke at gå til solarium. Solbadning i solen i et par uger er muligt, men kun i kort tid og underlagt brug af beskyttende kosmetik.

Før det næste besøg på kosmetologikontoret skal du barbere den ønskede zone. Barberskrabere og depilatorisk creme er velegnede til dette formål. I intet tilfælde skal du ikke bruge hvad der fjerner hårene sammen med deres rod. Dette vil forværre virkningen af ​​Elos hårfjerning.

Nu tilbyder vi at se på fotoet af resultaterne efter ELOS-epilation:

Priser og anmeldelser

Prisen bestemmes ved at tage hensyn til den del af kroppen, der kræver proceduremæssig indgriben. For dem, der ønsker at vide, hvor meget ELOS-hårfjerning koster, tilbyder vi dig de gennemsnitlige priser for en procedure:

 • dyb bikini - 4000 - 6000 rubler;
 • skinner - 5.000 - 8.000 rubler;
 • armhuler - 2000 - 3000 rubler;
 • "Antenne" - 1000 - 2000 rubler.

Anmeldelser af proceduren kan høres meget forskellige. En person beundrer oprigtigt effekten, og nogen tværtimod mener, at det er ekstremt svært at kalde denne metode til at slippe af med håret godt. I denne sag afhænger meget af objektiviteten og særegenhederne hos hud og hår hos dem, der har oplevet teknikken på sig selv, for eksempel:

"Jeg fjernede ELOS-hårfjerning på hele overfladen af ​​benene. Resultatet skuffede ikke, men prisen er meget høj. Selvfølgelig kunne jeg lide ELOS-hårfjerning, men jeg vil ikke gøre det længere, da jeg anser det for en vej ud af kritiske situationer. "

 • Gulnara, 22 år gammel:

  "Jeg har en udpræget orientalsk type udseende, og tykt hår er hans trofaste følgesvend. Mest af alt plejede jeg at blive forstyrret på grund af øjenbryn. ELOS-epilation har hjulpet mig med at slippe af med komplekserne og få mig til at glemme alt sammen pinceterne. Selvfølgelig tog det mange procedurer, men jeg fortryder det ikke! "

  "Jeg havde en gang brug for hormonbehandling, hvilket negativt påvirker området over læberne. Min overskæg dekorerede mig slet ikke. Hvad jeg netop ikke forsøgte at slippe af med fejlen! Min mor tilbød mig en ELOS-epilation, fordi hendes ven arbejdede i en skønhedssalon og bar det ud. Jeg er meget glad for, at jeg var enig i at tage et så dristigt skridt for mig! Jeg synes, det er den bedste måde at slippe af med de modbydelige "antenner"! "

 • Christina, 30 år gammel:

  "Alt efter sådan fjernelse var stor, men jeg vil ikke tage denne foranstaltning længere. Prisen er meget høj. Hvis du kun sparer penge for en session, skal du overveje, at du brugte det næsten forgæves. Hår vil naturligvis være mindre, men de der forbliver vil vokse, som om der ikke var sket noget. "

 • ELOS-epilation - er det værd at skader en tegnebog? I dag går denne teknik til stedet for en af ​​de dyreste.

  I betragtning af kravene i hele kurset vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at bruge en masse penge. Hvis du har et spørgsmål i dit hoved om, hvorvidt spillet er værd at lyset, tage hensyn til effektiviteten og alle dens positive aspekter.

  Konklusion - denne type hårfjerning retfærdiggør de nødvendige omkostninger, men hvis der ikke er unødvendige materielle ressourcer og behovet for det, skal du finde et alternativ.

  Og til sidst inviterer vi dig til at se en video om historien om oprettelse og teknologi af ELOS-epilation:

  Elos epilation: Hvad er fordelene og kontraindikationerne

  Elos epilation er en nyskabende måde at fjerne uønsket hår på ansigt og krop. Takket være den udviklede teknologi til at kombinere tidsprøvede metoder er det den sikreste, mest effektive og komfortable metode til epilering.

  Hvad er Elos hårfjerning

  Før du beslutter dig for proceduren for fjernelse af uønsket vegetation, er det værd at vide, hvad er Elos hårfjerning.

  Udtrykket ELOS betyder, at metoden kombinerer virkningerne af lys og elektromagnetisk energi. Lys påvirker melanin i hårkonstruktioner, hvilket forårsager, at akslen falder sammen som følge af ensartet opvarmning. Elektriske strøm ødelægger vaskulære komponenter i hårsækken. Denne kombination øger effektiviteten af ​​proceduren med 30%. Follikler i dette tilfælde er fuldstændig ødelagt. Sandsynligheden for deres genopretning og genvækst af hår minimeres.

  Hvor sikkert er Elos hårfjerning, hvad det er og om metoden er egnet, kan du finde ud af ved at studere metoden mere detaljeret. Apparater til proceduren er udstyret med et innovativt kølesystem og effektstyring afhængigt af hårets tykkelse og mængden af ​​pigment. Dette gør hårfjerningsprocessen smertefri og sikker. Metoden kan anvendes uden frygt for alle dele af kroppen, herunder de mest følsomme. Hårtykkelsen påvirker ikke resultatet.

  Hvordan fjerner elos hårfjerning

  Optisk og radiobølgeenergi ødelægger hårsækken. Denne epileringsmetode har en varig virkning på grund af den fuldstændige og uigenkaldelige ødelæggelse af hårsækkenet, som garanterer glat hud i 4 måneder uden beskadigelse og indgroet hår. Lysstråler opvarmer hårsækkenet, og RF-bølger ved høje temperaturer ødelægger kemiske forbindelser i strukturen af ​​follikel og håraksel uden at skade epitelet.

  Optisk og elektrisk energi forstærker således hinanden, hvilket gør det muligt at reducere effekten af ​​optisk stråling med 60% uden tab af effektivitet.

  Den mest innovative enhed til Elos hårfjerning - E-max. Dette system omfatter 5 applikatorer med forskellige kombinationer af aktive faktorer: optisk, elektrisk, laser og infrarød stråling. Apparatet kan også afkøle huden ved 5 ° C, kontrollerer procedurens effektivitet og sikkerhed. Behandling foregår på punktprincippet. 1 cm? Epitelet behandles i 1 sekund. Området for samtidig behandling afhænger af applikatoren.

  Hvor mange procedurer er der brug for

  Elos hårfjerning påvirker håret i en tilstand af aktiv vækst. Sleeping og i retrograde fase follikler hverken lys eller elektromagnetiske bølger virker ikke. Da alt håret ikke samtidig kan være i samme udviklingsfase, vil en procedure ikke fungere.

  Hvordan man justerer den nødvendige metode og hvor mange procedurer der er brug for, afhænger af organismens individuelle egenskaber. Nogen vil være nok 4, og nogen vil have 7. For en manipulation kan du ikke fjerne mere end 80% af håret.

  De første 3 procedurer udføres 1 gang pr. Måned. Efter den tredje manipulation synkroniseres alle resterende follikler i hvilestadiet. Efter 2-5 måneder kan hår vågne op på samme tid og begynde at vokse. Dette er en god tid til den fjerde og endelige procedure.

  Antallet af manipulationer afhænger af hårets placering, da resten af ​​hårsækkene i forskellige dele af kroppen varer i forskellige tider. Over overlæben på samme tid kan 65% af håret ligge i aktiv vækst og kun 20% på benene. Fasen af ​​søvn i ansigtet varer ikke mere end 6 uger og på benene - op til 2 år. Disse nuancer bør overvejes ved tildeling af gentagne procedurer.

  Sammenligning af elos epilation med andre hårfjerningsmetoder

  I modsætning til elos-teknikken kan fotoepilering ikke påvirke håret med en lille smule pigment - lys og grå. Desuden kan hårsækkene i denne sag regenerere og give hårvækst i 1,5-2 år.

  Laser hårfjerning påvirker kun hårene med en tilstrækkelig mængde pigmenter og en stor kontrast mellem hårets og hudens farve.

  Elektrolyse kræver høj præcision fra en specialist. Elektroden skal komme ind i hårsækkenet, ellers vil proceduren være ineffektiv. Derudover er det ret smertefuldt, så kun et begrænset område af hud kan behandles i en session.

  Fordele ved Elos Hårfjerning

  Elos teknikken giver dig mulighed for at fjerne hår af enhver tykkelse og farve, herunder grå og ned hår.

  LPG-stråling er mere blid end en laser eller en elektrisk strøm, så risikoen for komplikationer er lavere: forbrændinger, irritation og rødme i huden, udvikling af depigmentering og hyperpigmentering af huden.

  Fremgangsmåden kan udføres på garvet eller garvet hud, og til foto- og laserfjerning er et forøget indhold af melanin i cellerne i epidermis en kontraindikation for proceduren.

  Elos-proceduren fører til irreversibel ødelæggelse af hårsækkene.

  Personen føler sig minimal ubehag ved udførelse af elos epilation på grund af evnen til at afkøle huden i løbet af sessionen.

  Elos hårfjerningsprocedure

  Elos hårfjerning kræver nogle foreløbige forberedelser, på grund af hvilke manipulationen selv vil være effektiv og med de mindst komplikationer.

  Forberedelse til elos epilation

  Forberedelse til Elos hårfjerning omfatter flere obligatoriske procedurer:

  1. 30 dage før, bliver du nødt til at opgive alle metoder til fjernelse af uønsket hår, hvilket indebærer at trække hårstangen ud, for eksempel voksning, shugaring, ved hjælp af en elektrisk epilator. Kun tilladt barbering.
  2. 14 dage før sessionen skal du opgive solbrænding i den åbne sol og i solariumet. Risikoen for pigmentering i tilfælde af friskbrun øges kraftigt.
  3. 2 dage før hårfjerning skal du barbere håret på huden, der skal behandles. Længden af ​​de regrowne hår må ikke overstige 1 mm.
  4. Inden proceduren udføres, er det ikke nødvendigt at påføre creme eller olie på huden.
  5. Hvis vi taler om hårfjerning i ansigtet, i løbet af måneden før den første session af elos, er du nødt til at opgive laserkorrektionen, forskellige typer af peeling, for at reducere sandsynligheden for depigmentering og pigmentpletter.
  6. Hvis tilbagefald af herpesinfektion er mulig, 2-3 dage før proceduren, bør du starte et profylaktisk forløb af at tage antiherpetiske lægemidler og fortsætte med at tage dem i yderligere 2-3 dage efter hårfjerning.

  Procedure trin

  Epilering udføres i denne rækkefølge:

  1. Patienten ligger på en sofa og lægger på briller, der er designet til at beskytte øjnene mod blinklys.
  2. En gel påføres huden med en yderligere køleeffekt. Det er nødvendigt at beskytte mod stråling og god kontakt af applikatoren med overfladen. Hvis spidsen ikke er tæt nok til at komme i kontakt med huden, vil effekten af ​​LPG-stråling gå tabt.
  3. Specialisten håndterer huden med en applikator. Flashen ledsages af en prikkende fornemmelse, korte tweaks. En halv time før proceduren kan huden behandles med lokalbedøvelse i form af creme eller spray.
  4. Varigheden af ​​sessionen afhænger af overfladearealet, for eksempel varer epilering af et dybt bikiniområde i 40 minutter og skinner - op til 30 minutter.
  5. Efter proceduren behandles huden nødvendigvis med en antiseptisk opløsning og en beroligende spray eller fløde såsom Panthenol, Bepanten, etc.

  Håret bliver sprinklet i 3-4 uger. Efter hver næste session vil antallet af regrown hår falde, og de der vises vil være tyndere og lettere end før.

  Funktioner af proceduren for forskellige dele af kroppen

  Epilering kan gøres på enhver del af kroppen. For at fjerne hår på ryggen, brystet, maven, skal du bruge 6-8 sessioner. Elos armhule epilation omfatter op til 10 procedurer. En yderligere effekt af det - reducerer svedenes intensitet.

  Hårfjerning på forskellige dele af ansigtet hjælper med at glatte hudoverfladen og forbedre dens farve. Vegetation kan fjernes fra overlæben, kindbenene, hagen og andre dele af ansigt og nakke.

  Tilstedeværelsen af ​​hår på ansigtets hud har en direkte hormonel afhængighed, sygdomme som polycystisk ovariesygdom mv., Fører til øget hårvækst, hvilket kan medføre en stigning i antallet af procedurer op til 15. Eldannelse af overlæben begynder med fjernelsen af ​​"antenner" med barbermaskine eller saks. Det er nødvendigt at tage højde for, at dette er et meget smertefuldt område, hvilket betyder, at det er bedre at straks ty til anæstesi.

  Epilation af benene, helt eller delvist, er en populær kosmetisk procedure. Det største antal hår er koncentreret på benene, kun 30% af dem er i aktiv vækst. Epilering af benene kræver helt flere sessioner, og afstanden mellem dem vil være maksimalt muligt - 8 uger.

  Processen med Elos hårfjerning i salonen

  Elos-proceduren i kabinen er mere effektiv på grund af de forskellige muligheder for professionelt udstyr. For hver zone vælges en egnet applikator med det ønskede slagområde og en kombination af fysiske egenskaber. Manipulation udført af en professionel mester er mindre tilbøjelige til at ende med komplikationer og æstetiske defekter.

  Elos hårfjerning derhjemme

  Apparater til fjernelse af hjemmet er ganske komfortable og sikre, men de er mindre professionelle i effektivitet. Før brug er det vigtigt at studere instruktionerne og vælge driftsmåde for enheden, som svarer til brugerens individuelle egenskaber.

  Begynd med den minimale effekt, estimering af egen følsomhed. Applikatoren påføres huden og ledes i forskellige retninger, hvilket kun påvirker hvert område 1 gang pr. Session. For alvorligt ubehag eller smerte afbrydes sessionen, og strømmen reduceres.

  Hudpleje efter epilering

  Inden for 2-3 uger efter epilering bør du afstå fra solbadning og besøge solariumet. For at beskytte huden ved behov for at blive i solen skal du bruge en creme med en beskyttelsesfaktor på mindst SPF 30. Dette vil beskytte mod udseendet af alderspletter.

  Til hudpleje skal du bruge en fugtighedscreme egnet til hudtype. Overophedning er uønsket, så man skal overlade at besøge saunaen, poolen, motionsrummet i rehabiliteringsperioden.

  Du kan ikke trække voksende hår efter proceduren. Depilation med voks, silke tråd, elektrisk epilator og shugaring er forbudt. Det er kun tilladt at anvende en særlig depilationskrem eller barbermaskine.

  Kontraindikationer og virkninger

  Som enhver anden kosmetisk manipulation har teknikken nogle kontraindikationer og konsekvenser.

  Komplikationer kan opstå som følge af ubekræftet arbejde hos masteren, ukorrekt programmeret emissionsspektrum eller en ukorrekt valgt effekt af enheden. Mulige negative konsekvenser:

  1. En lille lokal hævelse, som går inden for 2-4 timer efter proceduren. Lejlighedsvis opbevares op til 2 dage.
  2. Kortvarig hyperemi i huden på den behandlede del af kroppen.
  3. Misfarvning af huden, dannelse af skorper, blærer, sår, der forsvinder inden for 3 dage efter epilationssessionen.

  Har elos epilation kontraindikationer forbundet med helbredstilstanden hos klienten. Manipulationen udføres ikke, hvis patienten har fundet:

  1. Akut smitsom sygdom.
  2. Højt blodtryk med hyppige komplikationer.
  3. Tilstedeværelsen af ​​en pacemaker, metalimplantater.
  4. Oncology.
  5. Immundefekter.
  6. Bakterielle, svampe, virale sygdomme i huden i akut form.
  7. Eksem, psoriasis, neurodermatitis.
  8. Hormonbehandling, brug af stoffer, der øger følsomheden af ​​huden til lys.
  9. Sygdomme, der øger lysfølsomhed: porfyri, lupus, epilepsi eller allergi mod solen.
  10. Diabetes mellitus i dekompensationstrinnet.
  11. Graviditet eller amning.
  12. Reduceret blodkoagulation, antikoagulerende midler.
  13. Piercing i behandlingsområdet.
  14. Keloid ar og precancerøse forhold på huden i behandlingsområdet.
  15. Til epilering af armhulerne og lysken er kontraindikationer sygdomme i brystet eller organerne i det urogenitale system.

  Procedure omkostninger

  Omkostningerne ved fjernelse af hårfjerning er noget højere end nogen anden metode til fjernelse af hår. Men prisen er mere end opvejet af procedurens høje effektivitet.

  Omkostningerne ved 1 session afhænger af tykkelsen, strukturen og graden af ​​pigmentering af håret på behandlingsområdet. For at fjerne mørke hårde hår, vil der være færre sessioner, hvilket betyder at kurset bliver billigere.

  anmeldelser

  Arina, 32, Kirov

  Først gjorde jeg fotoepilation på ansigtet, men det fluffede hår blev forblevet. Besluttet på Elos og ikke beklagede. Til 3 procedurer og ingen spor tilbage.

  Olga, 36 år gammel, Sevastopol

  Elos interesseret i overlæbe hårfjerning, anmeldelser af proceduren er gode. Hun håbede ikke på hendes udholdenhed og bad om anæstesi. Alt hurtigt og effektivt forsvandt, og "antennerne" og fluffen.

  Anna, 27 år gammel, Moskva

  Jeg har problemer med hormoner, på grund af dette er der meget hår på min krop. Jeg gik til lægerne i lang tid, men intet har ændret sig. Jeg besluttede Elos og har ingen beklagelse, ja, ikke billig. Men det er 1 gang. Efter et fuldt kursus af hår vokser ikke længere.

  Elos epilation i Zelenograd

  Elos epilation er en moderne og sikker metode til permanent fjernelse af uønsket kropshår ved brug af Elos epilationsapparatet, som er baseret på kombinationen af ​​laserstråling og radiofrekvensbølger.

  Grundlaget for denne metode er en kombination af to typer energi: lysspektrets energi og bipolar radiofrekvens. ELOS og står for "Electro-Optical Synergy". Under Elos hårfjerning tiltrækkes lysenergien af ​​hårpigmentet, hvorefter hårfollikelen ødelægges ved hjælp af en radiofrekvensbølge. Ud over at slippe af med hår i nogen del af kroppen, herunder de mest problematiske (overlæbe, bikini, arme, skuldre, bryst osv.), Giver Elos teknologi en foryngende effekt på huden, der behandles.

  Priser for Elos hårfjerning

  Særtilbud

  Dyb bikini og armhuler

  Hænder fulde + armhuler

  Komplekse EXTRA

  Dyb bikini, armhuler, mål med knæ

  Kompleks ULTRA

  Deep Bikini, armhuler, hofter

  Ben helt + dyb bikini

  ALLE ORGANER Lys

  Fuld ben, dyb bikini, underarmsbuer, mave linje, overlæbe

  ALLE KROPPER Medium

  Fuld ben, fulde hænder, dyb bikini, underarms, underlivsline, overlæbe

  ALLE KROPP Premium

  Eventuelle zoner efter eget valg

  Fordelene ved Elos hårfjerning:

  • denne metode er kontaktløs;
  • har ingen bivirkninger;
  • Intet problem med indgroet hår efter epilation;
  • Solbrun og mørk hud er ikke kontraindikationer for epilering. Fremgangsmåden kan udføres på en garvet krop;
  • Elos hårfjerning passer til hår af enhver type og farve. Teknologien af ​​kombinerede effekter kan effektivt fjerne rød, blond, grå, tynd og ned hår. (i modsætning til andre metoder til laser hårfjerning);
  • hjælper med at slippe af med håret for evigt;
  • efterlader ingen forbrændinger, foci for hyper- og hypopigmentering af huden;

  Hvordan er elos hårfjerning?

  På dagen før Elos hårfjerning skal du fjerne uønsket hår selv med en barbermaskine. Dette er nødvendigt, således at håret jævnt vokser til 1-2 mm ved elosepilationstid, så epileringen er mest effektiv. I løbet af proceduren ligger du komfortabelt på kosmetikbænken med mørke beskyttelsesbriller, mens kosmetologen ved hjælp af en speciel Elos-enhed behandler din hud, som en speciel gel påføres med lysknapper. Disse blinker ødelægger hårsække og dermed slipper du af uønsket hår. Ved afslutningen af ​​proceduren påføres også en speciel creme eller aerosol på huden. Fremgangsmåden er ganske behagelig og smertefri, men det hele afhænger af din smertegrænse. Nogen føler ingenting, hvem føler sig prikkende, og nogen føler sig ubehagelige fornemmelser.

  Det krævede antal procedurer og de optimale intervaller mellem procedurer.

  Antallet af procedurer, der giver dig mulighed for at opnå det ideelle resultat for hver person individuelt. Desuden kan i forskellige dele af kroppen have brug for et andet antal procedurer. Dette skyldes det forskellige antal sovende og i hårsækkets anogen, såvel som varigheden af ​​hårfolliklernes hvilepase i forskellige dele af kroppen. Faktum er, at håret i løbet af proceduren ødelægges i den aktive vækstfase. For at fjerne alt håret i den ideelle fase for ødelæggelsen skal du gå gennem flere sessioner. Tidsintervallerne mellem behandlingerne afhænger af modningen af ​​hårsækken og er i gennemsnit 6-8 uger.

  Før epilering i bikini og underarms område er kontraindikationer nogen sygdomme i bækkenorganerne og brystkirtler. Derfor, hvis patienten har sådanne sygdomme, skal der foretages en ultralydsskanning, og tilladelse bør opnås fra mammologen eller endokrinologen.

  Restriktioner efter proceduren

  Inden for 2-4 dage efter proceduren kan du kun tage et køligt eller lidt varmt brusebad for ikke at fremkalde hudirritation; procedurer og aktiviteter, der forårsager overdreven svedtendring, bør undgås, såsom at gå i sauna og solarium, spille sport; to uger er nødvendigt at bruge solcreme; mellem behandlinger kan håret kun blive barbert eller fjernet med en speciel creme.

  I dag er der mange forskellige metoder til fjernelse af hår, men de fleste har lav effektivitet. Elos hårfjerning løser problemet med at fjerne uønsket hår fra lyse til mørke nuancer, og det er også perfekt at klare fjernelsen af ​​ansigtshår.

  Kontraindikationer for Elos epilation

  Elos hårfjerning anses for at være den mest sikre og effektive procedure, men det har også sine egne kontraindikationer, såsom graviditet, amning, hypertension med højt tryk og hyppige kriser, epilepsi, brugen af ​​visse antidepressiva og andre lægemidler, som øger hudens følsomhed overfor sollys, dekompenseret diabetes mellitus, kræft og forstadier i huden i epileringsområdet: bakteriel, svampe eller viral, ind ema, psoriasis, neurodermatitis, blødningsforstyrrelser eller medicin, der reducerer dets koagulation, metalimplantater inden for hårfjerning eller piercing i stedet for den påtænkte procedure, tilstedeværelsen af ​​en stimulator for hjerteaktivitet.

  anmeldelser

  Efter besøget var meget tilfreds. Opmærksom, hjælpsomt personale, behagelig atmosfære hjælper med at slappe af og nyde procedurerne, folk der kender deres forretning, individuelle tilgang))) Alt meget.

  Epilation studio gerne. Nice atmosfære, professionel kosmetolog. Jeg gjorde epilering af benene der. Processen selv tog omkring en time, de fortalte mig, at for et virkelig langt resultat, det er ikke noget hår.

  Jeg fjernede hårfjerning i denne salon, jeg kunne godt lide alt, jeg kan fortælle fra alle metoder, hårfjerning er den bedste og langsigtede hårfjerning, gjorde før turen til havet. Det har været ganske lang tid, og jeg er tilfreds med resultatet.

  Top 7 bedste hjemmelavede elos epilatorer. Hvilket er bedre at købe

  Elos epilatorer bliver mere og mere populære. Mange piger og kvinder stiller sig selv spørgsmål: Hvad er bedre end andre, og hvad hjem brug elos epilator at købe.

  Hvor effektive er hjemme Elos epilatorer

  Elos-epilator påvirker hårsækkene med to typer stråling på én gang - lys og radiobølge (ELOS - Electro Optical Synergy, dvs. elektro-optisk interaktion).

  Energien fra blitzen af ​​lysstråling reducerer produktionen af ​​hår i pæren, og den termiske energi af elektromagnetiske radiobølger hæmmer deres vækst.

  Hvis før denne slags hårfjerning kun kunne gøres i salonen, kan du nu købe en Elos epilator til hjemmebrug. Det er nemt at bruge og meget effektivt, og på næsten alle hudtyper og i enhver farve og kvalitet af hår.

  Fordelene ved Elos hårfjerning:

  • en mindre fremgangsmåde i forhold til andre former for hårfjerning (for at opnå en varig effekt er der ca. 6-8 ugentlige procedurer)
  • selve sessionen er meget kortere - ca. 30 minutter;
  • fremragende effekt på både hvid og mørk hud;
  • hår kan fjernes overalt på kroppen, herunder fluffen over læben;
  • proceduren er smertefri;
  • kan bruges om sommeren uden frygt for solbadning;
  • sikker metode
  • evnen til at tilpasse enheden til dine behov
  • der er næsten ingen chance for en forbrænding;
  • fjernelse effektivitet af uønsket hår - op til 90% eller mere;
  • besparelser på salonprocedurer.

  10 grunde til at købe en premium Elos epilator

  Før du køber en Elos epilator til hjemmebrug, skal du beslutte dig om, hvilken man foretrækker at tage. På en sådan enhed er det bedre ikke at redde, fordi det er vigtigt for sundhed og velvære.

  ELOS - elektro-optisk interaktion

  Premium-klasse enheder har mange grunde til at stoppe valget på dem:

  1. De testes, og deres sikkerhed er bekræftet af certifikater.
  2. Høj effektivitet at slippe af med uønsket hår.
  3. Smerteløse procedurer.
  4. Sættet indeholder briller for at beskytte dine øjne mod blinklys.
  5. Evnen til at ændre patronen (i nogle modeller medtages straks).
  6. Tilstedeværelsen af ​​en speciel adapter til ansigtet.
  7. High power lamper.
  8. Garanteret lang fejlfri drift.
  9. Praktisk berøringskontrol.
  10. Evnen til at bruge alle familiemedlemmer (undtagen børn).

  Hvem vil ikke bruge Elos epilator

  Trods alle de positive egenskaber og sikkerhed er Elos epilator ikke egnet for alle.

  Før du køber en maskine til hjemmebrug, skal du vide om begrænsningerne.

  Årsagerne til, at det er bedre at ikke bruge Elos epilatoren er:

  • øget hudfølsomhed over for sollys;
  • brugen af ​​visse lægemidler (krævet medicinsk konsultation)
  • alkoholindtagelse
  • hudsygdomme og skader;
  • onkologiske sygdomme;
  • graviditet og amning
  • diabetes mellitus
  • dårlig blodpropper
  • alvorlig hjerte-kar-sygdom
  • tilstedeværelsen af ​​en pacemaker
  • mentale abnormiteter.

  Det er vigtigt at huske! Det er helt forbudt at bruge Elos-epilator til børn under 14 år.

  Top 7 mest populære hjem Elos epilatorer

  At vælge, hvilken Elos-epilator til hjemmebrug at købe, kan du stå over for mange tilbud. For at afgøre, hvilken enhed der skal stoppes, skal du finde ud af, hvad hver producent tilbyder.

  Iluminage Touch 300.000

  Denne enhed, fremstillet i Israel, er godkendt af FDA (Food and Drug Administration - Food and Drug Administration, USA), der anvendes over hele verden.

  Photoepilator Iluminage Touch 300 000

  features:

  • Sættet indeholder briller for at beskytte dine øjne, en dyse til epilering på dit ansigt.
  • En hårtørrer er indbygget i epilatoren for at afkøle huden, hvilket gør processen smertefri.
  • Der kræves ingen yderligere træning.
  • 300.000 lyskilder, nok i lang tid.
  • Nem at håndtere. Det er nok til at passere over huden med en applikator i enhver retning, da seriel flash begynder at fungere.
  • Uanset hudtype fjerner effektivt hår.

  Dette er en fransk epilator. Ikke egnet til alt hår (på rødt, gråt og lys ineffektivt), gælder ikke for sort hud.

  features:

  • Den har mere strøm (12 J) end den foregående prøve samt vinduets størrelse (7,5 cm2).
  • 3 år bestået klinisk forskning, opfylder standarden for medicinsk udstyr IEC 60601-1, der er helt sikkert.
  • Effekten er mærkbar efter den første procedure, for 8-10 sessioner er der en fuldstændig bortskaffelse af uønsket hår.
  • Luftkøling.
  • Høj grad af hårfjerning.
  • Arbejdsjustering: 6 effektniveauer, skifte baseret på hårlængde (4 sorter) og hudfarve (5 typer).
  • Sættet indeholder 2 par beskyttelsesbriller, en kølegel, en rensespray, en mærkepenne og et sæt beskyttelses klistermærker.

  Vær opmærksom! Hvis der er mol i hårfjerningszonen, skal de forsegles.

  Mig min elos kvarts

  Elos-epilator er lavet i Israel, ligesom den første prøve. Velegnet til salon og hjemmebrug, og du kan købe den til en meget lavere pris end den foregående 2.

  Photoepilator Me My Elos Quartz

  features:

  • Antallet af udbrud er lidt beskedent - 100.000, men effektiviteten er ret høj.
  • Lad os anvende på alle hudtyper undtagen meget mørke (6 fototype) og til hår af enhver farve, herunder meget lys og grå.
  • Fungerer på teknologi godkendt af FDA.
  • Høj hastighed hudbehandling.
  • Det er muligt at skifte lampen og bruge forskellige dyser.
  • Flere niveauer af intensitet.
  • Egnet selv for følsom hud.
  • Automatisk afbrydelse i fravær af arbejde inden for et minut.

  RIO IPL PRO

  Denne enhed er oprindeligt fra Storbritannien. Med hensyn til magt er det lidt bag ovenstående modeller, men der lægges stor vægt på sikkerheden.

  Photoepilator RIO IPL PRO

  features:

  • Der er beskyttelse mod børn.
  • UV filter.
  • Gradvis stigning i intensitet for at undgå forbrændinger.
  • Flashen brænder kun, når 4 sensorer kommer i kontakt med huden, hvilket hjælper med at beskytte øjnene.
  • Luftkøling.
  • Sluk automatisk, hvis den ikke bruges i 20 minutter.
  • Stort område af indvirkning.
  • Der er ingen briller i sættet, men der er en disk med trinvise instruktioner på russisk. Derudover er der to kvartslamper.
  • Ikke egnet til mørk og sort hud, såvel som til lys, rødt og gråt hår.

  Remington ipl4000

  Produceret i Kina. Lampens levetid er kun 1500 blink, men i det komplette sæt er der 2 ekstra enheder. Point er ikke inkluderet. For ansigtet er ikke brugt. Men prisen er ret lav, hvilket tiltrækker et stort antal købere.

  features:

  • Der er et UV-filter, som beskytter huden mod forbrændinger.
  • Godkendt af hudlæger.
  • Hårfjerning er smertefri og hurtig.
  • 5 niveauer af intensitet.
  • Der er en hudkontakt sensor.
  • Effekten er mærkbar efter 1 session.
  • Fabrikanten garanterer bortskaffelse af hår i op til 4 måneder.

  Silk'n Glide Infinity

  Epilator lavet i Israel. Han har kun en ulempe - der er ingen mulighed for at skifte lampen, patronen kan ikke fjernes, men dens forsyning varer i flere år.

  Photoepilator Silk'n Glide Infinity

  features:

  • Velegnet til kvinder og mænd med enhver form for hud (undtagen sort) og hår, på enhver del af kroppen (men ansigtspakken er ikke inkluderet i kittet).
  • Lampen har en ressource på 400.000 pulser.
  • Slip modes (egnet til at bruge lav energi og fremskynde proceduren) og pulsering (god ved høje energiniveauer giver dig mulighed for at kontrollere effekterne på forskellige hudområder og undgå gentagelse).
  • Ved hjælp af Bluetooth og programmet installeret på smartphone, kan du se, hvor mange blink, lampen har forladt, læs procedurerne og planlæg dem med påmindelser, og bloker også enheden for uønsket brug.
  • Hudfarvesensor.
  • Op til 92% af uønsket hår fjernes.
  • Eksponeringsområdet på 3 cm2 er praktisk til brug i ansigtet og i bikiniområdet.
  • Fabrikantens erklærede fuld kropshårfjerningshastighed er 20 minutter.
  • Bevist effektivitet og sikkerhed.
  • Lille størrelse og vægt.

  Mig PRO Ultra

  En god israelsk maskine til en rimelig pris.

  Photoepilator Me PRO Ultra

  features:

  • Velegnet til alle hårtyper.
  • Kan bruges på enhver hudtype.
  • Det har et stort forarbejdningsområde - 6 cm2.
  • Lampens levetid - 120.000 blink.
  • Pakken indeholder briller og en dyse til ansigtet.
  • Seriel flash.
  • Proceduren er smertefri og sikker.
  • Effekt efter 4 sessioner.

  Hvordan man laver hjem Elos hårfjerning

  Hvis du allerede har besluttet, hvilken elos epilator til brug i hjemmet for at købe, og det allerede er købt, så skal du først og fremmest læse instruktionerne til brug, og kun derefter fortsætte til proceduren. I hver epilator er der nuancer, som du behøver at vide for ikke at skade dit eget helbred.

  Vær opmærksom! Inden der udføres elosepilation i bikini- og brystkirtlerne, er det nødvendigt at foretage en ultralydsscanning og konsultere en mammolog og en endokrinolog.

  Hvis laserforyngelse af huden eller kemisk peeling er blevet udført, skal de efterfølges af mindst tre måneder, før det kan gøres ved Elos epilation.

  2 uger før proceduren er kosmetiske injektioner forbudt i de områder, der skal udsættes for, og i 4 dage - enhver hudirriterende manipulation (dampning, afskalning osv.).

  En dag eller to før hårfjerning, skal alt hår være barbert.

  Voksne hår på 1-2 mm vil give energi bedre, derfor er effekten maksimal.

  Proceduren selv udføres som følger:

  1. Beskyttelsesbriller er slidt, en kølegel påføres epileringsområdet (med nogle modeller er det ikke nødvendigt).
  2. Enheden vælger den ønskede tilstand (baseret på typen af ​​hud og hår), strømmen til den første session er minimal.
  3. Applikatoren bevæger sig langsomt langs huden, mens de allerede behandlede steder koster to gange i en session, anbefales det ikke at berøre dem.
  4. Hvis der er alvorligt ubehag, skal intensiteten reduceres.
  5. Efter proceduren påføres en beroligende creme på huden.

  Sådan plejer du din hud efter hjemmet hårfjerning

  Uanset hvor smertefri proceduren er, er huden stadig såret, så pas på den efter epilering skal være særlig forsigtig.

  Nøgleanbefalinger:

  • I de første par dage anbefales ikke vand og varme (bad, sauna, bad, pool, gym osv.) Og brug af skrubber.
  • Når du går ud i solen, skal du anvende solcreme til din hud.
  • Kun barbering af hår fremstår mellem behandlinger, ingen voks, pincet eller andre muligheder for at fjerne dem.
  • Brug en sårheling, beroligende og fugtgivende creme.

  Proceduren for at slippe af med uønsket hår derhjemme er ret simpelt og sikkert.

  Det vigtigste er at vælge den rigtige epilator afhængigt af behovene, typen af ​​hud og hår, såvel som på grundlag af økonomiske muligheder.

  Selv relativt billige enheder fra dokumenterede producenter kan hjælpe med at fjerne hår hurtigt og smertefrit. Overholdelse af instruktionerne og reglerne for pleje vil fremskynde processen med at opnå en glat og smuk hud.

  Lær hvordan du bruger Me Quartz home epilator:

  I denne video kan du lære om princippet om drift af elos-epilatorer:

  IIuminage Precise Epilator Review:

  Elos epilatorer til hjemmebrug: Funktioner ved valg og brug af enheder

  Ikke så længe siden blev Elos hårfjerning på markedet for kosmetiske tjenester, men blev hurtigt populært og populært blandt piger. Brug af dobbelt eksponering - lys og elektrisk strøm giver en signifikant bedre og sikrere effekt end nogen anden hårfjerningsproces.

  I dag erstatter hjemmet Elos epilator selvfølgelig de fleste andre måder at håndtere uønsket vegetation på, fordi den er enkel og nem at bruge.

  For at vælge en god enhed til brug i hjemmet, skal du forstå, hvilke typer Elos epilatorer der findes, hvad er deres funktioner, og hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du køber. Når du har detaljerede oplysninger om sådanne enheder, får du en nyttig epilator med maksimalt nyttige funktioner og tilstande. Derefter vil brugen kun give glæde og det forventede resultat.

  Funktioner af enheden Elos epilator og dens fordele

  Epilator-elos funktion er baseret på virkningen af ​​to energier: lysemission og lavfrekvent strøm. En sådan symbiose fremskynder ikke kun proceduren ved at forbrænde follikelen hurtigere, men betragtes også som mere sikker for huden. Selv apparater til hjemmebrug fjerner alt uønsket hår fra et udvalgt område af kroppen komfortabelt og effektivt.

  De vigtigste fordele ved at bruge Elos epilatorer omfatter:

  • ingen ømhed, kun lille ubehag på hudoverfladen er mulig;
  • kan anvendes på alle hudtyper og hår i forskellige farver, selv lys;
  • enkel og nem at bruge, giver dig mulighed for at slippe af med håret, selv i svære at nå steder;
  • absolut sikkerhed, ingen rødme, irritation eller sår på huden;
  • efter 5-6 procedurer vil håret stoppe med at vokse for evigt.

  Det er dette antal fordele kombineret med den bekvemmelighed og brugervenlighed, der gør hjemme Elos epilatorer så populære og efterspurgte.

  Hvordan vælger du den bedste mulighed elos epilator

  For at finde en god Elos epilator til hjemmebrug, som giver dig mulighed for effektivt og sikkert at udføre hårfjerningsprocedurer, er det vigtigt at forstå hvilke egenskaber det skal have. Blandt de vigtigste parametre, som du skal være opmærksom på, når du køber, kan du nævne:

  • antallet af blinker - påvirker epilatorens driftstid;
  • dyser og tilstande - gør det muligt at fjerne hår på alle dele af kroppen, selv fra overfladen af ​​følsom hud;
  • enkelhed og klarhed i ledelse og indstillinger
  • bekvemmelighed og ergonomisk brug;
  • prisen.

  Afhængigt af hvilket resultat du vil have, hvor lang tid elos epilatoren skal bruges, og hvilke økonomiske muligheder kunden har, kan du overveje forskellige modeller af enheder.

  Typer af enheder til fjernelse af hjemmet

  Efter at have forstået de vigtige parametre i enheden til hjemmeprocedurer, kan du sammenligne disse egenskaber med forskellige epilatorer og finde den mulighed, der optimalt og effektivt udfører de funktioner, der er tildelt det. Til dato er valget af enheder til Elos epilation ret stort, så det bliver nemt at købe. Versioner af elos epilatorer er repræsenteret af sådanne modeller:

  1. ILuminage Me Touch er den mest avancerede version, den har det største antal blinker - op til 300.000. Det har flere blitztilstande og er udstyret med en ekstra vedhæftet fil til mild og sikker ansigtshårfjernelse. Stilfuldt design, behagelig krop og intuitiv interface.
  2. Epilator Me Quartz 100.000 blinker - det optimale forhold mellem enhedens pris og kvalitet. Giver effektivitet, lethed og høj hastighed af proceduren. Sikkerheden ved fjernelse af håret er garanteret af epilatorens egenskaber.
  3. Me Soft ILuminage 200.000 blink er en brugervenlig enhed, der er egnet til at fjerne hår af enhver farve. Afhængigt af det valgte niveau af lysintensitet kan du hurtigt og effektivt udføre proceduren. Praktisk i håndtering af vanskelige steder, og også tilpasset ansigtsepilation.
  4. Mig Min Elos Tanda 5.400 flash er en af ​​de første epilatorer, enkel og nem at bruge. Udmærker sig forskelligt i omkostninger fra lignende modeller, men samtidig behandler det også effektivt og omhyggeligt problemet med overskydende hår.

  Nogle gange er det svært at vælge en Elos epilator blandt de mange muligheder, men en sammenligning af deres funktioner og omkostninger gør det muligt at træffe den bedste beslutning.

  Sådan bruges Elos epilator hjemme

  På trods af enkelthed og bekvemmelighed hos hjemmepilatører mig min elos, er du nødt til at forberede deres brug. For det første kan nogle få uger før brugen ikke udsætte huden for solens stråler, anvende kemiske peeling eller gøre injektioner. For det andet, et par dage før proceduren, bør håret blive barbert og lad det vokse lidt. Så epilatorens elosbjælke "fangster" håret og påvirker follikelen nøjagtigt.

  Det tredje vigtige øjeblik for hårfjerning er at oprette elos epilatoren. For at indstille den optimale tilstand og strøm, skal du omhyggeligt læse instruktionerne og forstå enhedens enhed. Kontroller, at hudens reaktion skal udføres i svageste tilstand. Derefter kan du gradvist og forsigtigt håndtere hele huden.

  Efter proceduren bør huden ikke smøres med noget, i de næste 2-3 uger skal du besøge badet, og saunaen er kontraindiceret. Derudover bør du også afstå fra at være i solen og om nødvendigt bruge solcreme. Reglerne for hudpleje er ikke komplicerede, men de vil bidrage til at forhindre forekomsten af ​​negative virkninger.

  Således valg og køb af home elos epilator - proceduren er enkel og tager ikke meget tid, hvis du oprindeligt forbereder og beskytter dig selv med information. Sammenligning af vigtige egenskaber og forskellige modeller vil give mulighed for at foretage det rigtige køb.

  Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).

  Glat mand - smuk mand? Mænds hårfjerning