De bedste diode lasere til fjernelse af hår. Gennemgang og bedømmelse

Hver anden kvinde ønsker at slippe af med uønsket hår én gang for alle. Med moderne teknologi er det nemt at gøre - brug bare laser hårfjerning. I denne artikel vil vi se på forskellige typer af sådanne enheder og fremhæve deres forskelle, fordele og ulemper. Og også vælge den bedste laser på markedet.

For råd og køb af udstyr ring 8 800 777 08 69

Vigtige parametre i laser hårfjerning maskiner

 1. Strålingstype
 2. Procedurens varighed
 3. effektivitet
 4. Laser ressource
 5. Kølesystem
 6. Laser pris

Lad os først se på typerne af lasere:

 • diode
 • alexandrit
 • Neodym
 • rubin

Rubinlaseren arbejder ret langsomt (ca. 1 puls per sekund) og er ikke egnet til garvet hud samt blondt hår. Nu anvendes næsten ingen lasere.

Alexandrite laser er hurtigere (1,5 pulser per sekund) og er heller ikke egnet til blondt hår og garvet hud. Plus alexandrit laser smertefri procedure og hastigheden af ​​hårtab.

Diodelaser er hurtigere (2 eller flere pulser per sekund) og klare sig med noget, selv blondt hår.

Et entydigt svar på spørgsmålet: Hvilken er den bedste alexandrit- eller diodelaser, der ikke virker. Det hele afhænger af typen af ​​hud, hårfarve og individuelle egenskaber.

Procedurens varighed afhænger af mange faktorer, herunder størrelsen af ​​manipulatoren og lyspunktet, kapaciteten af ​​denne særlige laser. For eksempel klare diode lasere en og en halv gange hurtigere end alexrit dem.

Nogle lasere præsenteret i vores anmeldelse bruger innovative teknologier SHR (super hårfjerning). Denne teknologi giver dig mulighed for at øge frekvensen på store hudområder til 10 Hz, hvilket øger proceduren betydeligt (fra 30 til 15 minutter til fods). Afhængig af den gennemsnitlige varighed af proceduren vil der blive tildelt ratings.

Effektiviteten af ​​hårfjerningsproceduren afhænger af bølgelængden og deres kombinationer. De mest avancerede lasere kræver 4-6 procedurer for at opnå en varig effekt, som varer i årevis.

Vores anmeldelse præsenterer populære modeller af laser enheder og deres ressource varierer fra 70 tusind til 20 millioner flapper. Jo større laserens ressource er, desto mere rentabelt er et sådant køb til salonen. Undtagelsen er alexandrit lasere, med en mindre ressource er antallet af blinker brugt på patienten også flere gange mindre.

Effektiviteten af ​​kølesystemet afhænger af smertefriheden af ​​proceduren, og dette er en meget vigtig indikator. Ikke alle er i stand til at udholde smerte i 40-50 minutter, og selv med brugen af ​​bedøvende geler giver køling af håndstykket selv og frysning af smerte håndgribelige resultater. Kunderne er tilfredse og kommer tilbage igen.

Omkostningerne til ethvert udstyr til en skønhedssalon eller skønhedssalon bør være økonomisk begrundet. Dyrt laser, der købes i salonen med lav trafik, betaler meget længere. Derfor er prisen ikke den sidste parameter, hvormed du kan navigere for at finde den optimale løsning.

Sådan vælges en enhed til laser hårfjerning

Hvad er den mest effektive hårfjerning? Et spørgsmål, der vedrører flertallet af piger. En af de mest effektive metoder til fjernelse af uønsket hår er laser hårfjerning. Brugt apparat til laser hårfjerning påvirker kvaliteten af ​​proceduren. Kvalifikation af en kosmetolog er også meget vigtig. Alle enheder lindre hår, der er i vækststadiet. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at et stort antal af dem er i sovende tilstand. De kan komme ud af denne tilstand til enhver tid, så hårfjerning er en seriel procedure.

I dag er 4 lasere til hårfjerning meget populære. Typer af lasere til hårfjerning:

Stråling af lysbølger absorberet af melanin, hvilket farvet hår, er grundlaget for apparatet anvendt til laserhårfjerning. Dette fører til opvarmning og ødelæggelse af hårsækken. Som følge heraf bliver pæren ødelagt, og håret falder ud efter en vis periode. I flere år standser pæren voksen. Læs også hvad der er skadelig laser hårfjerning.

Ruby apparat

Ruby laser tilhører en serie af de ældste enheder. Grundlaget er en rubinstang, som består af chrom og aluminiumoxid. Hans hastighed er lille, blinker af lys er lavet omkring 1 per sekund. Dette fører til, at kosmetologen skal bruge tilstrækkelig tid.

Længden af ​​lysbølgerne giver dig mulighed for at påvirke overfladen af ​​dermis, så ved hjælp af en rubinlaser er håret, der er tæt på overfladen, fjernet godt.

Det skal tages i betragtning, at rubinapparatet kun har en effektiv effekt på mørkt hår og netop på lysdermis. Han rådes ikke til at bruge mørkhudede eller garvede mennesker. Faktum er, at dette kan føre til forbrændinger eller lyse pletter. Linket kan læses på hvilken dag håret falder ud efter laser hårfjerning.

Alexandrit laser

Epilation med brug af alexandrit laser er meget populær. Udstyret har en ret høj ydeevne. Lysbølgeindekset er 755 Nm. Denne længde giver dig mulighed for at ødelægge hårfarvepigmentet i brunhårede og brunetter. Denne dybe indtrængning antyder imidlertid behovet for at afkøle epidermis før proceduren ved anvendelse af specielle formuleringer.

Arbejdshastigheden er ca. 10 blink per sekund. Kvalitet er bedre i forhold til rubin. Den tid, der skal bruges i kabinen - ca. 40 minutter. Fremgangsmåden giver en lille smerte. Hvis en persons smertetærskel er for høj, så vil en speciel beroligende præparat anvendes af kosmetologen. Under linket kan du finde ud af, hvor ofte laser fjernelse skal fjernes.

Diode metode

I tilfælde af en tilstrækkelig dyb placering af hårsækkene anbefales det at gøre epilering med en diodelaser, hvis bølgelængde er 810 - 940 Nm. Arbejdshastigheden er ca. 2 blink per sekund. En sådan signifikant dybde af penetration bidrager til et større antal bivirkninger. Det er svært at helt fjerne håret med denne enhed.

Fordelen er, at den kan bruges uden frygt for udseende af pletter til mennesker med mørk farve af dermis, med undtagelse af sorte mennesker. Det er i stand til at vise dets effektivitet i forhold til forholdsvis stiv hår og deres forbedrede vækst. Som et resultat vil de blive bløde og diskret. Men for at klare lys og rødt hår kan han ikke.

Hvis vi sammenligner diode- og alexandritlasere, bemærkes det, at selv om den første bølge er længere, er den ikke reguleret. Alexandrit-pulserne er lavere, men det er en enhed, der gør epilering mindre følsom. Denne egenskab er forbundet med kontaktløs afkøling.

Fordelen ved dioden er, at der i en sådan procedure kan mere hår fjernes. Dette betyder, at for at få helt af med hår fra en bestemt zone, vil mindre sessioner være nødvendige.

Diodelaseren har en ringdiameter på 9 mm, derfor er det bedre at udføre hårfjerning med denne enhed i nærværelse af mere komplekse zoner. Dette gælder især for laser hårfjerning af bikiniområdet. Alexandrit rådede til at bruge til at ødelægge håret over overlæben. Det beskriver hvordan laser hårfjerning på ansigtet.

Neodym-maskine

Innovativ laser enhed - neodymium, i den stråler energi er ikke rettet mod melanin, men til blodkar og celler. Denne epilering kan sikkert bruges på alle former for dermis.

Karakteristika ved denne laser hårfjerning maskine er som følger:

 • bølgelængde - 1060 Nm;
 • driftshastighed - ca. 100 blink per sekund;
 • behandlingstid er 30 minutter.

Find også ud af om laser hårfjerning er mulig for evigt.

Sammenligningsanalyse af enheder

Hvilken laser er bedre kan bedømmes ved at sammenligne deres egenskaber.

Laser neodym-apparater til hårfjerning har følgende fordele:

 • Mulighed for brug for alle former for dermis;
 • sikkerhed;
 • anstændig hastighed.

Sådant udstyr har den største ulempe - det er prisen. Men det skal tages i betragtning, at denne type enhed, som diode en, har en temmelig svag effekt. Kursets varighed er ca. 18 procedurer, og i 1 session kan du slippe af med halvdelen af ​​pærerne.

Det andet sted med hensyn til præstationer i rubin. Effekten af ​​dem er ikke dårlig. De forlader intakt 20-30%, antallet af sessioner i gennemsnit når 10-12.

De ledende alexandrit apparater til hårfjerning, som er i stand til at fjerne 90% af håret. 8-10 sessioner vil være nok til at opnå det ønskede resultat.

I videoen - hvordan man vælger den ønskede enhed:

Sikkerhed er en af ​​de vigtigste egenskaber ved enheden. Og som enhver laserudstyr, der ikke har beskyttelse, frembringer proceduren ubehag som følge af væsentlig opvarmning af vævet. Dette gælder især for rubin og neodym enheder. Læs også, om du kan gøre laser hårfjerning til gravide kvinder.

Anvendelsesområder

Med den samme laserstyrke lider den mørke derma mindre, hvis den behandles med en diodelaser. Det fungerer godt i bredere skala. Denne enhed bruges med succes til patienter med mørk hårfarve 1 - 6 fototype. Et godt resultat i behandlingen af ​​denne enhed kan opnås ved dyb kvalitetskøling.

Årsagen er den højeffektdensitet af den udstrålede energi, som er nødvendig for denne epilering.

Hvis en person med mørkt hår har en lav pære, vil en rubin enhed gøre. Men proceduren vil tage lang tid. Med dybtliggende rødder vil neodym- eller diodlaseren fungere godt.

Uanset hvad enheden blev udført hårfjerning, selv med hensyn til en type hud, kan resultatet være anderledes. Doktors kvalifikation spiller her en yderst vigtig rolle, for det er han, der er ansvarlig for det optimale magtniveau og skal overvåge dermis reaktion. For nylig er laser hårfjerning af underarmszonen stigende. Læs også om laser overskæg hårfjerning hos kvinder.

Laser Hair Removal Machine

Netværk af skønhedssaloner "BEAUTY"

Jeg vil gerne sige en stor tak til gutta fra INNOVATIONE. For et halvt år siden besluttede hun at udvide sit sortiment af tjenester i sin skønhedssalon siden Jeg nærede meget om valget af apparater til hårfjerning, begyndte at læse mange artikler og anmeldelser på internettet og kom på tværs af en IPLASER-enhed. Jeg ringede til telefonnummeret og fortalte mig alt i detaljer og populært om denne enhed, en særlig tak til Zakhar! Efter mine overvejelser besluttede jeg at komme til kontoret og prøve denne enhed på mig selv. Før det besøgte jeg den nærmeste skønhedssalon i mit område, hvor diodlaseren var for at sammenligne resultatet.

På INNOVATIONE-kontoret forsøgte jeg IPLASER på mig selv og se og se! DET VAR IKKE HAPPEN HELE. Jeg følte ikke engang flashen. Efter 2 uger, som de sagde, at være mere præcise efter 10 dage, var der næsten ingen hår tilbage på IPLASER-området.

Det blev besluttet at købe deres første laser hårfjerningsenhed IPLASER. I salonen fastsatte jeg de rigtige priser og tilbagebetalingsperioden for enheden gik hurtigt. Jeg har 2 skønhedssaloner og efter 2 måneder så jeg en tilstrømning af nye kunder og en tilstrømning i omløb i den første salon, hvor IPLASER står, så i maj 2016 købte jeg en anden enhed. Og ikke ked af det!

Tak for den gode maskine!

Salon direktør L.A.L.A. stil »

Jeg vil gerne forlade en anmeldelse om virksomheden Innovatione og enheden til laser hårfjerning IPLASER. For nylig havde jeg som leder en opgave at erhverve en hårfjernings laser for evigt. Jeg søgte efter lang tid på information på internettet og sammenlignede forskellige typer lasere i dag, mens jeg havde erfaring med en diodelaser, der vidste om fordele og ulemper, valgte en helt ny og moderne laser epileringsmaskin IPLASER. Virksomheden Innovatione har mødt mig og gennemført en briefing - uddannelse og gav mulighed for at prøve denne enhed på kunder. I tre dage stod enheden i vores salon, og mit personale arbejdede på det, og jeg selvfølgelig også. Hvad kan jeg sige, enheden er ret simpel og ikke lunefuld i arbejde overophedes ikke og virker i lang tid uden at stoppe. Smertefri procedure er fantastisk.

Jeg arbejdede et halvt år på en italiensk diode laser. Enheden til epilation 1S PRO købte 1 år og 3 måneder siden. Virkningen på tyndt hår er bedre med 1S PRO, ellers er resultatet omtrent det samme. I bekvemmelighed har han virkelig ikke lige meget. Ligesom alting. Tak

Før det var der en SHR-enhed til epilering. I princippet var alt fint, nogle gange blev det ondt, der var forbrændinger et par gange. Jeg har arbejdet hos IPLASER i tre måneder nu. Hurtig og effektiv. bikini smertefuldt men tolerabel.

Skønhed Studio "Patricia"

For tre år siden købte vi en 3S ELOS, IPL og RF-enhed fra dig. Vi vil være i Moskva - vi stopper ved at teste den nye! Pas på) Igen vil vi gider :)

Home photoepilators

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 50.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 3.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Hjem epilation: bikini, arme, ben og alt-alt-alt.

Hjem epilation: laser hårfjerning.

Laser hårfjerning - dette er en gennemprøvet og populær metode til hårfjerning ved hjælp af den tyndeste stråle af lys. Den lysenergi, der transmitteres af laserstrålen, akkumuleres i hårpæren, hvilket fører til dens død. Det betyder, at hårene holder op med at vokse og ikke længere genere dig. Men det skal huskes, at laseren kun fjerner mørke hår, og det sker ikke i en procedure, en eksponeringsforløb er nødvendig. Og nu har denne metode "flyttet" fra dyre saloner til lejligheder, fordi ved hjælp af bærbare instrumenter Rio hver især kan udføre procedurer i hjemmet. Sådanne hjemmepilatorer er rettet mod maksimale resultater, mens producenterne især bekymrer sig om sikkerhed og brugervenlighed.

Egenskaber ved laser hårfjerning:

 • Fjernelse af mørkt hår på let hud,
 • Smerteløs hudbehandling
 • Evnen til at fjerne hår på kroppen og ansigtet,
 • Overkommelige priser for epilatorer,
 • Flere grader af beskyttelse
 • Kompakt og bekvemt design af enheder.

Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Opfindelsen af ​​laserudstyr gav en stærk impuls til udviklingen af ​​kosmetologi. Tidligere kvinder så i en drømmepilation fra kroppen, kæmpede med dem, og lasere blev fremragende hjælpere. Men du skal vide om typer af laser og deres effektivitet.

 • 1. Typer af lasere
 • 1.1. rubin
 • 1.2. alexandrit
 • 1.3. diode
 • 1.4. Neodym
 • 2. Indikationer for brug
 • 3. Kontraindikationer
 • 4. Den bedste type laser hårfjerning

Epilering ved hjælp af laserudstyr kom til menneskeheden for ikke så længe siden fra omkring midten af ​​det sidste århundrede. De mest populære af dem er diode.

Typer af lasere

De vigtigste egenskaber er kraften og bølgelængden, som er forskellige, ligesom de typer af lasere. Det sidstnævnte karakteristiske og giver laserfølsomheden over for melanin - hudpigment, som absorberer termisk stråling. Arbejdet med to indikatorer sammen sikrer succesen med de nødvendige procedurer. Og typerne af lasere til hårfjerning adskiller sig præcist i disse egenskaber.

rubin

Enheden blev introduceret til verden i anden halvdel af det sidste århundrede, og siden da er teknologien stadig i efterspørgsel. Den er baseret på en rubinstang lavet af aluminiumoxid med tilsætning af krom. Ruby enheder har en bølgelængde på 694,3 mm, som giver dig mulighed for effektivt at håndtere uønsket vegetation.

En unik funktion er, at denne enhed kun bruges til at fjerne mørkt hår, der vokser på let hud. Et sådant krav er berettiget, da en bølge af lys af lille længde absorberes af melanin. Hvis enheden bruges til mørk hud, vil melaninet på de behandlede områder kollapse, og efter det vil der være en hvid plet.

alexandrit

Det smalle anvendelsesområde for den tidligere enhed krævede konstruktion af en udskiftning. Hun blev alexandrit laser. Dens basis er lavet af samme materiale, belagt med krom. Størrelsen af ​​laserlysbølgen vælges ved høringen, før det planlagte kursus, og intervallet varierer fra 700-820 mm.

Alexandrite laser giver dig mulighed for at justere længden af ​​lysbølgen manuelt. Dette udvide anvendelsesområdet for dets anvendelse til hårfjerning og -korrektion. Og i modsætning til det foregående udstyr fjerner alexandrit-laser mørkt hår på mørk hud.

diode

Det hedder også safir, det er tredje fase i udviklingen af ​​sådanne enheder. Epilation diode laser bruges oftest. En stærk strøm af strålingsenergi gør det muligt at fjerne hår, selv fra sort hud, og det giver dig mulighed for at bruge en diode laser til epilering, også i sydens lande.

Lysbølgen er 800 mm, men der er en ulempe - lav arbejdshastighed. Dette kan forårsage ubehag for personen under epileringsprocessen og endda smerte. Du skal også have en stigning i antallet af sessioner for at få et mere effektivt resultat. Men på trods af dette var det diode laser hårfjerning, der blev tilladt af FDA at arbejde med teenage hud.

Neodym

Dette er den nyeste af tekniske enheder, der bruges til hårfjerning. Dens bølge har den længste længde på 1080 mm og den største effekt af alle enheder. Disse egenskaber gør det muligt for strålerne at trænge dybt ind i huden, og derfor har epilationen med en neodymlaser en skadelig virkning på hovedbunden.

En sådan bølgelængde gør det muligt at fjerne hår i en lys skygge på enhver hud. Neodymbaserede lasere anvendes også i ikke-kirurgisk hudforyngelse, især under laseropvarmning.

Indikationer for brug

Epilation er foreskrevet og ifølge lægernes vidnesbyrd kan årsagen være hypertrichose eller hirsutisme, det vil sige sygdomme, der fører til unormal hårvækst.

Hvis du har brug for et godt resultat af laser hårfjerning, vælges typen afhængigt af omstændighederne.

Hårintrowth vil også være en indikation, fordi håndtering af manglen på andre metoder er problematisk, mens forskellen i proceduren er nul. Dette gælder også for irritation efter barbering, hvilket medfører ulejlighed.

Laser hårfjerning er ordineret til atleter, der har brug for æstetik til kroppen.

Kontraindikationer

Proceduren med nogle risici, epilering med alexandrit laser og alle andre har en række forhold, hvorunder det ikke kan gøres.

 1. Hvis patienten er under 18 år, er proceduren forbudt, da hormonbalancen i den unge krop er ustabil.
 2. Du kan ikke brænde hår og gravid, fordi det kan uforudsigeligt påvirke deres helbred.
 3. Hvis på det foreslåede sted er der skader på huden, så proceduren kan ikke være, alt dette efterfølges af mesteren, gør depilation.
 4. Hvis huden er overfølsom, og denne test viste, kan laser hårfjerning ikke være truet af skade.
 5. Stop signalet vil blive udtalt allergiske reaktioner, herpes infektioner og foci af betændelse på huden, maligne tumorer.
 6. Hvis kroppen kaster influenza og andre virale infektioner, er det værd at vente med diode epilation.
 7. Forbuddet mod proceduren og dem, der er syge med diabetes mellitus ukompenseret stadium, hypertension, åreknuder.

Behandle mol skal også omhyggeligt efter at have foretaget en foreløbig undersøgelse for at studere naturen.

Den bedste type laser hårfjerning

Hver type procedure er god, men prioriteten vil blive mærket og egnet i materialetåsenheden. Bordet vil hjælpe dig med at bestemme hvilken laser hårfjerning vil være den bedste.

Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Sådan vælger du en laser epilator

808 Nm diode lasere til epilering - fordele og ulemper, eller hvad du behøver at vide om laser epilatorer.

Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at lære at vælge den rigtige professionelle laser epilator.

Apparater til laserhårfjernelse (lasere) med en bølgelængde på 808 Nm bliver stadig mere populære for at løse problemet med overdreven hårvækst og konkurrerer allerede seriøst med mere traditionelle fotoepilatorer og alexandritlasere på kosmetologimarkedet.

Mest sandsynligt vil denne tendens fortsætte i fremtiden, og dette skyldes flere grunde.

Hvad er fordelene ved at købe en diode laser til hårfjerning skønhedssalon?

Allerede kostede de bedste modeller af fotoepilatorer næsten lige så meget som en god diodelaser til fjernelse af håret, hvilket gør det muligt for salonen at tænke på at købe sidstnævnte og nægte at købe en fotoepilator. Effektiviteten af ​​diodelaseren vil være højere end den for fotoepilatoren.

Prisen på en alexandrit laser er flere gange højere, derfor kan kun de dyreste klinikker og lægecentre have råd til det. Samtidig vil effekten af ​​proceduren være sammenlignelig med en diodelaser, og der vil være betydeligt flere begrænsninger for proceduren på alexandritlaseren end på diodelaser.

Omkostningerne ved en laserepilator på 808 Nm afhænger i høj grad af producenten af ​​diodegruppen og diodegruppens effekt.
For eksempel koster en kinesisk laser med en 300 W diode gruppe omkring 6.000 - 7.000 dollars. Laseren fra samme producent med en effekt på 600 W koster 10 000 - 11 000 dollars, diode lasere med en diode gruppe på 800-1 1200 W vil koste mere end 20 000 dollars. Jo højere effekten af ​​enheden er, jo mere effektiv er den, når du arbejder i scanningsfunktionen.

2. Procedurens pris og tilbagebetaling.

Prisen på proceduren for laser hårfjerning og fotoepilation er næsten ens, men laserbacken er mindre, fordi laser hårfjerning er mere populær, og flere kunder kommer til salonen. Derudover er en seriøs konkurrence om fotoepilatorer lavet af enheder til hjemmepilapilering, hvor de bedste modeller (E-One, E-One Evolution) har tekniske egenskaber, som professionelt udstyr til fotoepilation.

3. Udgifter til proceduren.

Omkostningerne ved en laser- eller fotoepilationsprocedure består af to komponenter: omkostningerne ved vedligeholdelse af udstyr og omkostningerne ved behandling af 1 cm2 hud.

Omkostningerne ved at servicere luftkølede fotoepilatorer vil være den laveste blandt alle kategorier af enheder, men ikke kritisk lavere. Omkostningerne ved service af en laser og en vandkølet fotoepilator vil være sammenlignelige. Derfor påvirker denne parameter helt sikkert omkostningerne ved proceduren, men det er svært at overveje det. Det afhænger af specifikke modeller og producenter.

Omkostningerne ved behandling af 1 cm2 hud på laseren vil være lavere, men ikke så meget som det forekommer ved første øjekast.

Det påståede liv på de fleste producenters dioder 10 000 000 blinker. Men i virkeligheden kan de fleste lasere klare ca. 3.000.000 - 6.000.000 blusser.

Desuden har laseren et meget mindre blitzområde, så forbruget vil være betydeligt højere end det for fotoepilatoren.

Generelt er det umuligt at beregne omkostningerne ved proceduren for den generelle sag. Det er nødvendigt at sammenligne specifikke modeller med hinanden under hensyntagen til prisen på komponenter.

Når du vælger en enhed, er det vigtigt at huske, at alle beregninger skal udføres til en parameter, der er sammenlignelig med hinanden, nemlig omkostningerne ved behandling af 1 cm2 hud. Ellers vil enhver sammenligning ikke være korrekt.

I modsætning til Alexandrite laser og fotosepilatorer, giver 808 Nm laser dig mulighed for at arbejde på enhver hudtype og med nogen hårfarve. Dette skyldes dybden af ​​penetration, absorption af melanin og reflektion af laserstrålen fra huden. Effektiviteten af ​​procedurerne er meget høj.

Som det er velkendt, anvender alexandrit laser eller fotoepilatorer ikke "let" hår og er kontraindiceret for garvet hud og hudtyper 5-6 ifølge Fitzpatrick.

Lasere arbejder som regel hurtigere end fotoepilatorer og udgør op til 10 blinker pr. Sekund, hvilket kompenserer for et lille slagområde.

Diode lasere har altid et kølesystem, emitteren har en temperatur på ca. 0 grader.

Effektiviteten af ​​diodelaser og alexandrit er højere end for fotoepilatorer.

Effektiviteten af ​​en diodelaser er som følger:

- færre sessioner for sammenlignelige resultater

- manglende ubehag under proceduren

- højere behandlingshastighed

- evnen til at udføre procedurer på alle typer hud og hår

Ved korrekt udførelse af proceduren, under hensyntagen til klientens egenskaber og udstyrets mekanismer, vil proceduren for fotoepilering eller laserhårfjerning være sikker.

Men generelt giver diode lasere mindre komplikationer end fotoepilatorer og alexandrit laser.

Sammenlignet med alexandrit laser, bliver bølgelængden af ​​diodlaseren mere forskydet ind i den infrarøde zone, så energitiltrækningen bliver noget dybere. I dette tilfælde har diodelaser ikke sådan udtalt sammenhæng som alexandrit.

8. Dimensioner og vægt.

Dimensioner og vægt af vandkølede fotoepilatorer er sammenlignelige med dem til diode lasere. Som regel er disse store gulvstående apparater og deres vægt er 35-50 kg.

Alexandrite lasere kan være endnu større og tungere.

Luftkølede fotoepilatorer har meget mere kompakte dimensioner og en lille vægt på 5-8 kg. Med denne parameter er en luftkølet fotoepilator uovertruffen. Den lille størrelse og vægt gør det nemt at placere sådanne enheder i en lille hytte, for at bevæge sig ind i kabinen, at transportere fra salon til salon eller arbejde hjemme.

Er det så godt med diode lasere, og der er ingen flyver i salven i denne tønde honning? Selvfølgelig er der mere om det nedenfor.

Det svageste punkt i 808 Nm diode lasere er dioder.

Dioder brænder let ved temperaturer over 28 grader, så diode laserens kølesystem skal fungere fejlfrit. I dette tilfælde er op til 20-30% af omkostningerne ved laseren en diodgruppe. Hvis det er beskadiget, er det derfor nødvendigt at udarbejde et runde beløb til udskiftning af dioder eller håndstykkeaggregatet.

Hvad er nødvendigt for diodelaser at arbejde i lang tid og uden problemer eller kravene til korrekt drift af 808 Nm diode laser:

Vand bruges til at afkøle diodelaser og håndstykke med en diodgruppe.

Mellem dioderne er mikrokanaler, hvori vand cirkulerer. Hvis fremmede partikler eller ioner kommer ind i mikrokanalerne, deponeres de på mikrokanalernes vægge, vandet holder op med at strømme igennem dem, som følge heraf dioderne overophedes og brænder.

Under ingen omstændigheder bør almindeligt vand hældes i en sådan anordning, da dette vil skade diodearrayet.

VIGTIGT. For at dioderne skal arbejde i lang tid, er det nødvendigt at bruge vand uden ioner - deioniseret vand.

Filtre er designet til vandbehandling og beskytter også dioderne mod skader.

De bedste producenter installerer to filtre i enheder.

Et vandfilter og et andet deioniserende filter.

Det kræver regelmæssig udskiftning af filtre med den frekvens, som fabrikanten anbefaler.

VIGTIGT. Det skal siges, at når man vælger en enhed, giver det mening at vælge en, hvor der er et deioniserende filter. En sådan anordning vil fungere meget mere stabil og længere.

Dette skyldes det faktum, at selvom du hældte meget rent vand ind i enheden, cirkulerer dette vand i kølesystemet, passerer gennem radiatoren, forskellige slanger og ioner og urenheder fra selve anlæggets kølesystem kan komme ind i det. Det deioniserende filter er nødvendigt kun for at sikre, at disse urenheder fjernes permanent fra systemet.

Desuden tjener det som et forsvar "fra narren". Selv hvis en person fra personalet ved et uhell hældte ledningsvand ind i enheden, vil et sådant filter hjælpe med at undgå ubehagelige konsekvenser eller reducere deres skadelige virkninger til tider.

3. Kølesystem

Photoepilators kan have luft- og vandkølesystemer.

Fotoepilatorer med luftkølesystem er meget nemme at bruge og kræver ikke vedligeholdelse. Lampen i dem erstattes let af kabinepersonale om få sekunder.

Vedligeholdelsen af ​​fotoepilatorer med et vandkølesystem ligner lasere, og vi vil dvæle mere om det.

I de fleste 808 Nm diode laser epilatorer bruges radiatorer til at afkøle vandet, som fungerer som dette:

vand kommer ind i radiatoren, adskilles gennem små rør. En blæser blæser til radiatoren og overskydende varme drænes fra apparatet ind i rummet. Det er klart, at hvis rumtemperaturen er høj, fungerer laserepilatoren normalt kun i et bestemt temperaturområde. Apparater med en kraftig radiator vil fungere ved en rumtemperatur på op til 26 grader. Hvis temperaturen i rummet er højere, vil laseren blot stoppe eller sænke arbejdet. Dette er kritisk for salonen, fordi proceduren vil gå med konstante stop og i meget lang tid. Selv Lumenis-lasere og mange andre arbejder på denne måde. Mange enheder kan ikke arbejde selv ved denne temperatur.

Således med en ufuldstændig kølesystem kan en vigtig fordel ved en laser gå tabt - driftshastigheden.

Radiatorer arbejder også ret støjende. Jo kraftigere radiatoren, jo mere støjende enheden.

Meget mere effektivt kølesystem ved hjælp af freon.

Et sådant kølesystem fungerer som en køleenhed og køler aktivt vand. Vandet køles først til 18 grader, og så kommer det ind i kølesystemet og ind i håndstykket med dioder. Laser epilator ved hjælp af freon kan arbejde under meget kritiske forhold ved en rumtemperatur på op til 35 grader uden at stoppe i op til 24 timer om dagen. Dioder i en sådan enhed er meget bedre beskyttet og bør vare længere. Det skal bemærkes, at sådanne anordninger ikke sænker og arbejder meget roligere, hvilket gør arbejdet på dem mere behagelige.

Dioder er det vigtigste element i 808 Nm diode lasere og på samme tid det mest beskadigede. Dioder til lasere produceres i tre lande i verden - Tyskland, USA og Kina. Tyske og amerikanske dioder er af høj kvalitet og varer længere, kinesiske dioder er værre i kvalitet og forringes lettere. De fleste amerikanske og tyske producenter producerer dioder, men sender dem til Kina til montage. Det er meget vigtigt, hvilke dioder der bruges, hvordan samlingen udføres i Kina, men det er praktisk taget umuligt at bestemme alene.

Mange laserproducenter hævder, at de har de bedste dioder, men det er ofte ikke sandt.

Hvordan forstår man?

Mest sandsynligt bør du fokusere på hvilken slags garanti en producent giver en diode gruppe.

VIGTIGT. Så de fleste kinesiske producenter hævder ressourcens dioder 10 000 000 eller endog 20 000 000 blink. Men samtidig giver de garanti for enhederne i 1 år, og garantien for manipulationen er ikke leveret. Enten forsøger de at snyde og skrive, at garantien er 1 år eller 5.000.000 blusser. Det er klart, at i løbet af 1 år er det praktisk talt umuligt at lave 5.000.000 blusser. De fleste saloner gør 300 000 - 400 000 om året, så denne garanti er rent reklame.

Der er europæiske producenter, der yder en garanti på op til 5.000.000 for en manipulator og en diodegruppe, ikke i tide, men i udbrud. Mest sandsynligt har de ægte tyske eller amerikanske dioder installeret i laser epilatorer.

Alle dioder formes i grupper. Sådanne grupper af dioder kaldes barer.

Hvis der sker noget, så er det ikke en enkelt diode, der vil brænde helt ud, men hele linjen.

VIGTIGT. Hvis håndstykket har effekten af ​​en diodegruppe, f.eks. 300 W, og den har 3 bar på 100 W, så vil håndstykket miste 33,3% af strømmen, hvilket gør det umuligt at arbejde videre, og det betyder, at der skal udskiftes diodegruppen.

Hvis håndstykket har en effekt på f.eks. 500 W, og producenten har installeret 10 bar på 50 W hver, vil fejlen i en eller to stænger have en lille effekt på laseren, og udskiftningen af ​​håndstykket er ikke nødvendig. Det er værd at være opmærksom på denne parameter, når du vælger en enhed.

6. Energitætheden.

Normalt er det 40 J / cm2. Nogle gange fremstiller producenter op til 60 J / cm2.

En sådan energitæthed er nødvendig og tilstrækkelig, det giver ikke mening at øge det, og generelt er denne parameter omtrent den samme for alle diode lasere.

7. Effektdiode gruppe.

Jo højere diodegruppens effekt er, desto bedre. Og det skyldes ikke, at energitætheden stiger.

Ofte billige enheder har ikke høj effektdiode gruppe - 300 watt. Mere avancerede modeller er 500-600 watt. Der er enheder med en diodeffekt på 800-1200 watt.

I dette tilfælde vil energitætheden være 40-60 J / cm2 for alle enheder.

Fordelen ved højeffektdiodegrupper, for eksempel 800 W eller 1200 W, er, at dioder kan give en højere effekt på kortere tid. I dette tilfælde kan dioderne understøtte en højere hastighedsoperation ved en given høj effekt. Det vil sige, at de er mere effektive i scanningstilstand ved frekvenser på op til 10 Hertz (10 blink per sekund).

Opvarmning af diodegruppen vil også være mindre på grund af en kortere puls, hvilket gør diodegruppen mere holdbar.

VIGTIGT. Forstyr ikke enhedens udgangseffekt, som ikke er relateret til selve proceduren og effekten af ​​diodgruppen (selve laseren). Disse er forskellige parametre.

Nu ved du alt om diode lasere og kan roligt og omhyggeligt vælge den passende enhed. Mediolan Company tilbyder de bedste modeller, der er blevet omhyggeligt udvalgt blandt en række producenter og har alle ovenstående fordele. Med os kan du ikke kun købe en laser epilator, men også leje en enhed og se dette i praksis.

Skal jeg opgive fotoepilatorer? Selvfølgelig ikke. Vandkølede fotoepilatorer vil sandsynligvis gå ned i historien. Og luftkølede fotoepilatorer kan forblive på markedet i lang tid. Deres største fordel er let vedligeholdelse, lav vægt og kompaktitet, som gør det nemt at transportere dem til brug i forskellige saloner og hjemme.

Vi vælger enheden til laserfjerning hjemme

Problemet med uønsket hår i dag bekymrer hver moderne kvinde, der søger at se velplejede og smukke. Derfor er der mange måder at fjerne dem på. En af dem er laser hårfjerning.

Og hvis det tidligere var nødvendigt at lave en aftale med en kosmetolog for at gennemføre denne procedure, er det i dag ikke nødvendigt at gøre det. Når alt kommer til alt, kan du købe en enhed til laser hårfjerning hjemme og med mindre succes end det er gjort i skønhedssaloner, slippe af med vegetationen.

Nu, for permanent at slippe af med uønsket hår er det ikke nødvendigt at besøge en kosmetolog

Egenskaber ved laser hårfjerning

Med en laser kan du slippe af med hår på nogen del af kroppen.

Laser hårfjerning derhjemme har flere fordele:

 • Spar penge. Hvis du beregner, hvor mange penge du bruger på en række tjenester i en skønhedssalon, hvor prisen på en procedure kan være ret høj og prisen på en laser enhed, viser det sig, at det er meget mere rentabelt at udføre hårfjerning derhjemme.
 • Sikkerhed. Risikoen for skade på huden er udelukket, medmindre selvfølgelig instruktionerne om brug af enheden er blevet grundigt undersøgt.
 • Apparater til hjemmebrug har en tretrinsbeskyttelse fra barnet.
 • De fleste enheder er behagelige at bruge, lette at holde i deres hænder i lang tid, fordi de har en behagelig form og moderat vægt.

Enheden er så behagelig at bruge, at du nemt kan udføre proceduren uden hjælp fra udenforstående.

 • Husholdningsapparatet er praktisk. Du behøver ikke bruge tid på ture til skønhedssaloner. Derudover behøver ikke alle mestere at klare hårfjerning med succes. I hjemmet vil du i enhver fritid kunne udføre procedurer under hensyntagen til alle funktioner i din krop.
 • Det er muligt at vælge enheden, idet der tages hensyn til dine individuelle egenskaber - mængden af ​​uønsket vegetation, zone for påvirkning, hudtype.
 • Effektiviteten af ​​proceduren - resultatet er ikke værre end i skønhedssalonen.
 • Ingen smerte, ubehag under epilering. Alt det du føler er varmt fra strålen.

Imidlertid har laser hårfjerning hjemme, som i skønhedssalonen, en række kontraindikationer:

 • Diabetes mellitus.
 • Tilstedeværelsen på kroppen af ​​hvidt, meget lys eller gråt hår - de er ufølsomme over for laserstrålens effekter.
 • Åreknuder, hvis epilationen udføres på benene.
 • Periode med graviditet og amning.

Graviditet er et af punkterne i kontraindikationer til brugen af ​​et laserapparat.

 • Infektiøse og onkologiske sygdomme.
 • Mørk og garvet hud.
 • Et stort antal mol på kroppen.
 • Allergi.
 • Forkølelse.
 • Forværring af kroniske sygdomme.
 • Alder op til 18 år.

Det er vigtigt!
Hvis du er bekymret for mindst et af de ovennævnte punkter af kontraindikationer, skal du under ingen omstændigheder udføre laserfjerning.
Konsekvenserne kan være uforudsigelige og katastrofale.
Du bør ikke risikere dit helbred, selvom du er i tvivl om sikkerheden ved en sådan procedure.
Det er bedre at søge hjælp fra en specialist.

Typer og principper for drift af laser epilatorer til hjemmebrug

Apparater til hjemmebrug fremstilles ofte af producenter af udstyr til skønhedssaloner.

Laserstrålen med en bølgelængde på 808 nm har evnen til at genkende områder af en stor ophobning af melanin - pigmentet i hud og hår samt påvirke det på en destruktiv måde. Jo større forskellen mellem hud og hårfarve er, desto bedre er effekten.

Af denne grund er strålen ikke tilgængelig for fluffede, lyse, grå hår - de er blottet for melanin, og laseren genkender dem ikke. Også hår på mørk og garvet hud kan ikke fjernes, derfor er du mindre i solen, hvis du har planlagt proceduren.

Hvis du er tiltrukket af laser hårfjerning - produceres hjemmeapparatet ofte af de samme producenter, der gør udstyret til arbejde i salonerne. Men de har stadig en række forskelle. Først og fremmest er dette strålens magt og slagområdet.

Dot laser maskine

Enheder med den laveste pris anvendes punktvist. En flash eliminerer et hår. Lav pris er et plus, men ved hjælp af en sådan enhed er det ubelejligt - det er ikke altid muligt at ramme strålen på hårsækken præcist, og proceduren tager meget tid.

Point-enheden er praktisk at bruge, hvis du skal epilere små områder af kroppen.

Hvis der er mange problemområder, så er det bedre ikke at spare penge og købe en enhed, der behandler et stort område og også har funktionen til homing. Essensen af ​​sidstnævnte ligger i, at den optiske enhed scanner huden og leder laserstrålen præcist til hårsækkene. Så resultatet opnås meget hurtigere.

Individuel brug af epilatoren

Før du begynder at bruge enheden med dine egne hænder, er det yderst vigtigt at bestemme din hudfototype. Det afhænger af graden af ​​pigmentering.

Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning

Top elektriske barbermaskiner til mænd ifølge kundeanmeldelser