Laser Hair Removal Machine

I dag er der næppe nogen kvinde, der ikke bryr sig om sin krop. Permanente masker, hudpleje cremer og selvfølgelig epilering. Det er svært at tro på det, men selv for mange århundreder siden spændte dette problem mange repræsentanter for det retfærdige køn.

Sandt nok, må måder at fjerne hår tælles på fingrene i modsætning til dagens tid. Med fremkomsten af ​​nye teknologier kunne kvinden fjerne vegetation ved hjælp af elektrisk og laser hårfjerning, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Egenskaber ved laser hårfjerning

Den vigtigste og måske den mest behagelige funktion er evnen til permanent at slippe af med uønsket kropshår. Men hvordan man opnår dette?

Under epilation forbrænder laseren hårsækkene. Det betyder, at strålen fra apparatet opvarmer og ødelægger hvert hår med en rod. Som følge heraf bliver hårpæren fuldstændig ødelagt, og håret på behandlingsstederne vokser ikke længere.

En sådan procedure udføres ved hjælp af et laserapparat og kun i specialiserede institutioner af certificerede kosmetologer. For en procedure for at slippe af med alt uønsket hår, vil det selvfølgelig ikke fungere. Alt på grund af det faktum, at det område, der er dækket af laseranordningen, er lille. Men på grund af dette er en sådan procedure kendt for dens effektivitet.

Typer laser hårfjerning maskiner

Under laser ødelæggelse af hår ved hjælp af 3 typer enheder: alexandrit laser, neodym og diode. Hver af dem har selvfølgelig visse funktioner og egenskaber. Der er også kriterier, der skal opfyldes af enhver enhed, der anvendes til fjernelse af hår. 2 principper for udvælgelse af alle enheder i denne kategori: magt og bølgelængde.

De giver laser modtagelighed for melanin (pigment af menneskelig hud). Hvis disse parametre kommer i en harmonisk kombination, sikres effektiviteten og effektiviteten af ​​proceduren.

Neodym laser til fjernelse af hår

Beskrivelse og funktioner af enheder

Hver enhed, der bruges til at fjerne hårspirer, har selvfølgelig visse funktioner og egenskaber.

alexandrit:

 • mest populære og effektive;
 • fanger det største hudområde (op til 254 kvadratmilimeter);
 • Der er et indbygget kølesystem, der gør hårfjerningsprocessen næsten smertefri;
 • mest effektive for fototyper І-ІІІ.

Neodym:

 • ideel til foto-typer IV-VІ;
 • kan forårsage smerte, så du har brug for pålidelig smertelindring.

diode:

 • universel;
 • velegnet til fototype І-ІV;
 • forårsager ikke smerte under hele processen
 • ganske behagelig;
 • ødelægger hårprocesser på kortest mulig tid som regel i 4 procedurer.

Uanset hvad det var, før du vælger alexandrit-, neodym- eller diodeapparatet, bør du konsultere en specialist.

Diode laser til fjernelse af hår

Fordele ved epilering med en speciel enhed

En laserprocedure betragtes som en af ​​de mest effektive metoder til styring af uønsket vegetation. Hun vil være i stand til at hjælpe enhver kvinde med at løse dette problem, især hvis hendes hår vokser på nakke, ansigt eller bryst.

Antallet af ubehagelige følelser, der kan opleves i forbindelse med hårfjerning på forskellige måder, minimeres her. Et andet stort plus er evnen til at udføre proceduren til enhver tid på året. Sandt, et par uger før kursets start anbefales det ikke at være lang i solen og solbade flittigt. Derfor, hvis du beslutter dig for at ændre radikalt til det bedre, skal du tage en mini-ferie og bruge den hjemme, væk fra solen.

Under udviklingen og testningen af ​​denne metode blev det bevist, at laserstrålen ud over hovedformålet også har en antibakteriel og antiinflammatorisk virkning. Derfor er en allergisk reaktion af kroppen næsten aldrig observeret. Også denne procedure er ikke skadelig, da den ikke påvirker huden.

Kontraindikationer

Uanset hvor god og progressiv udtrykket "laser hårfjerning" lyder, er der altid visse "buts". I dette tilfælde er det en kontraindikation for brugen af ​​udstyr med alexandrit-, neodym- og diodelaser.

Disse omfatter:

 • hududslæt af forskellig art og sværhedsgrad
 • diabetes;
 • onkologiske sygdomme;
 • virale og infektionssygdomme forekommer i kroppen
 • graviditet og amning
Når graviditet ikke anbefales til laser hårfjerning
 • åreknuder
 • moler, vorter og mørke pletter i store mængder;
 • traumer;
 • allergiske reaktioner
 • hormonel ubalance og andre.

Der er mange kontraindikationer. Derfor skal du konsultere både en kosmetolog og en læge, inden du starter et kursus, som også kan ordinere nogle tests. Sådanne mini-undersøgelser vil hjælpe med at eliminere komplikationer efter proceduren i fremtiden.

Laser hårfjerning

Ved at analysere alt ovenfor kan vi konkludere, at hårfjerning ved hjælp af specialudstyr hurtigt og permanent kan erstatte hjemmeprocessen med at håndtere overdreven vegetation. Efter at have gennemført mini-procedurer, kan alle få et langsigtet resultat. På grund af det faktum, at nu et bredt udvalg af muligheder bliver tilbudt kundens opmærksomhed, vil alle kunne vælge en passende måde at fjerne kropshår på.

Sådan vælges en enhed til laser hårfjerning

Hvad er den mest effektive hårfjerning? Et spørgsmål, der vedrører flertallet af piger. En af de mest effektive metoder til fjernelse af uønsket hår er laser hårfjerning. Brugt apparat til laser hårfjerning påvirker kvaliteten af ​​proceduren. Kvalifikation af en kosmetolog er også meget vigtig. Alle enheder lindre hår, der er i vækststadiet. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at et stort antal af dem er i sovende tilstand. De kan komme ud af denne tilstand til enhver tid, så hårfjerning er en seriel procedure.

I dag er 4 lasere til hårfjerning meget populære. Typer af lasere til hårfjerning:

Stråling af lysbølger absorberet af melanin, hvilket farvet hår, er grundlaget for apparatet anvendt til laserhårfjerning. Dette fører til opvarmning og ødelæggelse af hårsækken. Som følge heraf bliver pæren ødelagt, og håret falder ud efter en vis periode. I flere år standser pæren voksen. Læs også hvad der er skadelig laser hårfjerning.

Ruby apparat

Ruby laser tilhører en serie af de ældste enheder. Grundlaget er en rubinstang, som består af chrom og aluminiumoxid. Hans hastighed er lille, blinker af lys er lavet omkring 1 per sekund. Dette fører til, at kosmetologen skal bruge tilstrækkelig tid.

Længden af ​​lysbølgerne giver dig mulighed for at påvirke overfladen af ​​dermis, så ved hjælp af en rubinlaser er håret, der er tæt på overfladen, fjernet godt.

Det skal tages i betragtning, at rubinapparatet kun har en effektiv effekt på mørkt hår og netop på lysdermis. Han rådes ikke til at bruge mørkhudede eller garvede mennesker. Faktum er, at dette kan føre til forbrændinger eller lyse pletter. Linket kan læses på hvilken dag håret falder ud efter laser hårfjerning.

Alexandrit laser

Epilation med brug af alexandrit laser er meget populær. Udstyret har en ret høj ydeevne. Lysbølgeindekset er 755 Nm. Denne længde giver dig mulighed for at ødelægge hårfarvepigmentet i brunhårede og brunetter. Denne dybe indtrængning antyder imidlertid behovet for at afkøle epidermis før proceduren ved anvendelse af specielle formuleringer.

Arbejdshastigheden er ca. 10 blink per sekund. Kvalitet er bedre i forhold til rubin. Den tid, der skal bruges i kabinen - ca. 40 minutter. Fremgangsmåden giver en lille smerte. Hvis en persons smertetærskel er for høj, så vil en speciel beroligende præparat anvendes af kosmetologen. Under linket kan du finde ud af, hvor ofte laser fjernelse skal fjernes.

Diode metode

I tilfælde af en tilstrækkelig dyb placering af hårsækkene anbefales det at gøre epilering med en diodelaser, hvis bølgelængde er 810 - 940 Nm. Arbejdshastigheden er ca. 2 blink per sekund. En sådan signifikant dybde af penetration bidrager til et større antal bivirkninger. Det er svært at helt fjerne håret med denne enhed.

Fordelen er, at den kan bruges uden frygt for udseende af pletter til mennesker med mørk farve af dermis, med undtagelse af sorte mennesker. Det er i stand til at vise dets effektivitet i forhold til forholdsvis stiv hår og deres forbedrede vækst. Som et resultat vil de blive bløde og diskret. Men for at klare lys og rødt hår kan han ikke.

Hvis vi sammenligner diode- og alexandritlasere, bemærkes det, at selv om den første bølge er længere, er den ikke reguleret. Alexandrit-pulserne er lavere, men det er en enhed, der gør epilering mindre følsom. Denne egenskab er forbundet med kontaktløs afkøling.

Fordelen ved dioden er, at der i en sådan procedure kan mere hår fjernes. Dette betyder, at for at få helt af med hår fra en bestemt zone, vil mindre sessioner være nødvendige.

Diodelaseren har en ringdiameter på 9 mm, derfor er det bedre at udføre hårfjerning med denne enhed i nærværelse af mere komplekse zoner. Dette gælder især for laser hårfjerning af bikiniområdet. Alexandrit rådede til at bruge til at ødelægge håret over overlæben. Det beskriver hvordan laser hårfjerning på ansigtet.

Neodym-maskine

Innovativ laser enhed - neodymium, i den stråler energi er ikke rettet mod melanin, men til blodkar og celler. Denne epilering kan sikkert bruges på alle former for dermis.

Karakteristika ved denne laser hårfjerning maskine er som følger:

 • bølgelængde - 1060 Nm;
 • driftshastighed - ca. 100 blink per sekund;
 • behandlingstid er 30 minutter.

Find også ud af om laser hårfjerning er mulig for evigt.

Sammenligningsanalyse af enheder

Hvilken laser er bedre kan bedømmes ved at sammenligne deres egenskaber.

Laser neodym-apparater til hårfjerning har følgende fordele:

 • Mulighed for brug for alle former for dermis;
 • sikkerhed;
 • anstændig hastighed.

Sådant udstyr har den største ulempe - det er prisen. Men det skal tages i betragtning, at denne type enhed, som diode en, har en temmelig svag effekt. Kursets varighed er ca. 18 procedurer, og i 1 session kan du slippe af med halvdelen af ​​pærerne.

Det andet sted med hensyn til præstationer i rubin. Effekten af ​​dem er ikke dårlig. De forlader intakt 20-30%, antallet af sessioner i gennemsnit når 10-12.

De ledende alexandrit apparater til hårfjerning, som er i stand til at fjerne 90% af håret. 8-10 sessioner vil være nok til at opnå det ønskede resultat.

I videoen - hvordan man vælger den ønskede enhed:

Sikkerhed er en af ​​de vigtigste egenskaber ved enheden. Og som enhver laserudstyr, der ikke har beskyttelse, frembringer proceduren ubehag som følge af væsentlig opvarmning af vævet. Dette gælder især for rubin og neodym enheder. Læs også, om du kan gøre laser hårfjerning til gravide kvinder.

Anvendelsesområder

Med den samme laserstyrke lider den mørke derma mindre, hvis den behandles med en diodelaser. Det fungerer godt i bredere skala. Denne enhed bruges med succes til patienter med mørk hårfarve 1 - 6 fototype. Et godt resultat i behandlingen af ​​denne enhed kan opnås ved dyb kvalitetskøling.

Årsagen er den højeffektdensitet af den udstrålede energi, som er nødvendig for denne epilering.

Hvis en person med mørkt hår har en lav pære, vil en rubin enhed gøre. Men proceduren vil tage lang tid. Med dybtliggende rødder vil neodym- eller diodlaseren fungere godt.

Uanset hvad enheden blev udført hårfjerning, selv med hensyn til en type hud, kan resultatet være anderledes. Doktors kvalifikation spiller her en yderst vigtig rolle, for det er han, der er ansvarlig for det optimale magtniveau og skal overvåge dermis reaktion. For nylig er laser hårfjerning af underarmszonen stigende. Læs også om laser overskæg hårfjerning hos kvinder.

Home photoepilators

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 50.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Den bærbare fotosepilator behandler op til 70 hår på samme tid! Den har en udskiftelig lampe designet til 3.000 blink og er ideel til hurtigt at fjerne uønsket hår gennem hele kroppen.

Hjem epilation: bikini, arme, ben og alt-alt-alt.

Hjem epilation: laser hårfjerning.

Laser hårfjerning - dette er en gennemprøvet og populær metode til hårfjerning ved hjælp af den tyndeste stråle af lys. Den lysenergi, der transmitteres af laserstrålen, akkumuleres i hårpæren, hvilket fører til dens død. Det betyder, at hårene holder op med at vokse og ikke længere genere dig. Men det skal huskes, at laseren kun fjerner mørke hår, og det sker ikke i en procedure, en eksponeringsforløb er nødvendig. Og nu har denne metode "flyttet" fra dyre saloner til lejligheder, fordi ved hjælp af bærbare instrumenter Rio hver især kan udføre procedurer i hjemmet. Sådanne hjemmepilatorer er rettet mod maksimale resultater, mens producenterne især bekymrer sig om sikkerhed og brugervenlighed.

Egenskaber ved laser hårfjerning:

 • Fjernelse af mørkt hår på let hud,
 • Smerteløs hudbehandling
 • Evnen til at fjerne hår på kroppen og ansigtet,
 • Overkommelige priser for epilatorer,
 • Flere grader af beskyttelse
 • Kompakt og bekvemt design af enheder.

Diode laser hårfjerning maskiner

I det omfattende katalog på online-butikken "Your Beauty" finder du kun pålidelige og højkvalitets apparater til hårfjerning, herunder også den leverede model af udstyr til kosmetologi til de mest minimale priser.

Epilering med en diodelaser er en effektiv, men radikal, kosmetologisk procedure til fjernelse af uønsket vegetation på menneskekroppen.

I nogle tilfælde fører denne proces til, at de ikke længere vokser i forbindelse med hårfjerning med laser.

Det er derfor, at købe en 808 nm diode laser maskine til hårfjerning er en fantastisk måde at udstyre din skønhedssalon eller klinik med en effektiv teknik, der også vil tiltrække flere kunder.

Men før du køber dette kosmetiske udstyr, skal du overveje nogle aspekter.

Udstyr til laser hårfjerning optrådte på markedet for ikke så længe siden, men lykkedes allerede at få sin popularitet blandt skønhedssaloner.

På grund af sine fordele og en række tekniske løsninger er denne type operation praktisk for både klienten og specialisten.

Under behandlingen af ​​et bestemt område ved successive blink af laserstråling begynder melaninet inde i håret at varme op og absorbere strålenes energi.

Den del der er under hudens overflade opvarmes også, og derfor på grund af temperaturen bliver blodet og lymfekarrene ødelagt, hvilket får håret til at stoppe med at fodre.

Således falder håret efter et stykke tid simpelthen ud.

I det omfattende katalog på online-butikken "Your Beauty" finder du kun pålidelige og højkvalitets apparater til hårfjerning, herunder også den leverede model af udstyr til kosmetologi til de mest minimale priser.

Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Opfindelsen af ​​laserudstyr gav en stærk impuls til udviklingen af ​​kosmetologi. Tidligere kvinder så i en drømmepilation fra kroppen, kæmpede med dem, og lasere blev fremragende hjælpere. Men du skal vide om typer af laser og deres effektivitet.

 • 1. Typer af lasere
 • 1.1. rubin
 • 1.2. alexandrit
 • 1.3. diode
 • 1.4. Neodym
 • 2. Indikationer for brug
 • 3. Kontraindikationer
 • 4. Den bedste type laser hårfjerning

Epilering ved hjælp af laserudstyr kom til menneskeheden for ikke så længe siden fra omkring midten af ​​det sidste århundrede. De mest populære af dem er diode.

Typer af lasere

De vigtigste egenskaber er kraften og bølgelængden, som er forskellige, ligesom de typer af lasere. Det sidstnævnte karakteristiske og giver laserfølsomheden over for melanin - hudpigment, som absorberer termisk stråling. Arbejdet med to indikatorer sammen sikrer succesen med de nødvendige procedurer. Og typerne af lasere til hårfjerning adskiller sig præcist i disse egenskaber.

rubin

Enheden blev introduceret til verden i anden halvdel af det sidste århundrede, og siden da er teknologien stadig i efterspørgsel. Den er baseret på en rubinstang lavet af aluminiumoxid med tilsætning af krom. Ruby enheder har en bølgelængde på 694,3 mm, som giver dig mulighed for effektivt at håndtere uønsket vegetation.

En unik funktion er, at denne enhed kun bruges til at fjerne mørkt hår, der vokser på let hud. Et sådant krav er berettiget, da en bølge af lys af lille længde absorberes af melanin. Hvis enheden bruges til mørk hud, vil melaninet på de behandlede områder kollapse, og efter det vil der være en hvid plet.

alexandrit

Det smalle anvendelsesområde for den tidligere enhed krævede konstruktion af en udskiftning. Hun blev alexandrit laser. Dens basis er lavet af samme materiale, belagt med krom. Størrelsen af ​​laserlysbølgen vælges ved høringen, før det planlagte kursus, og intervallet varierer fra 700-820 mm.

Alexandrite laser giver dig mulighed for at justere længden af ​​lysbølgen manuelt. Dette udvide anvendelsesområdet for dets anvendelse til hårfjerning og -korrektion. Og i modsætning til det foregående udstyr fjerner alexandrit-laser mørkt hår på mørk hud.

diode

Det hedder også safir, det er tredje fase i udviklingen af ​​sådanne enheder. Epilation diode laser bruges oftest. En stærk strøm af strålingsenergi gør det muligt at fjerne hår, selv fra sort hud, og det giver dig mulighed for at bruge en diode laser til epilering, også i sydens lande.

Lysbølgen er 800 mm, men der er en ulempe - lav arbejdshastighed. Dette kan forårsage ubehag for personen under epileringsprocessen og endda smerte. Du skal også have en stigning i antallet af sessioner for at få et mere effektivt resultat. Men på trods af dette var det diode laser hårfjerning, der blev tilladt af FDA at arbejde med teenage hud.

Neodym

Dette er den nyeste af tekniske enheder, der bruges til hårfjerning. Dens bølge har den længste længde på 1080 mm og den største effekt af alle enheder. Disse egenskaber gør det muligt for strålerne at trænge dybt ind i huden, og derfor har epilationen med en neodymlaser en skadelig virkning på hovedbunden.

En sådan bølgelængde gør det muligt at fjerne hår i en lys skygge på enhver hud. Neodymbaserede lasere anvendes også i ikke-kirurgisk hudforyngelse, især under laseropvarmning.

Indikationer for brug

Epilation er foreskrevet og ifølge lægernes vidnesbyrd kan årsagen være hypertrichose eller hirsutisme, det vil sige sygdomme, der fører til unormal hårvækst.

Hvis du har brug for et godt resultat af laser hårfjerning, vælges typen afhængigt af omstændighederne.

Hårintrowth vil også være en indikation, fordi håndtering af manglen på andre metoder er problematisk, mens forskellen i proceduren er nul. Dette gælder også for irritation efter barbering, hvilket medfører ulejlighed.

Laser hårfjerning er ordineret til atleter, der har brug for æstetik til kroppen.

Kontraindikationer

Proceduren med nogle risici, epilering med alexandrit laser og alle andre har en række forhold, hvorunder det ikke kan gøres.

 1. Hvis patienten er under 18 år, er proceduren forbudt, da hormonbalancen i den unge krop er ustabil.
 2. Du kan ikke brænde hår og gravid, fordi det kan uforudsigeligt påvirke deres helbred.
 3. Hvis på det foreslåede sted er der skader på huden, så proceduren kan ikke være, alt dette efterfølges af mesteren, gør depilation.
 4. Hvis huden er overfølsom, og denne test viste, kan laser hårfjerning ikke være truet af skade.
 5. Stop signalet vil blive udtalt allergiske reaktioner, herpes infektioner og foci af betændelse på huden, maligne tumorer.
 6. Hvis kroppen kaster influenza og andre virale infektioner, er det værd at vente med diode epilation.
 7. Forbuddet mod proceduren og dem, der er syge med diabetes mellitus ukompenseret stadium, hypertension, åreknuder.

Behandle mol skal også omhyggeligt efter at have foretaget en foreløbig undersøgelse for at studere naturen.

Den bedste type laser hårfjerning

Hver type procedure er god, men prioriteten vil blive mærket og egnet i materialetåsenheden. Bordet vil hjælpe dig med at bestemme hvilken laser hårfjerning vil være den bedste.

Laser hårfjerning: hvordan man vælger og bruger enheder

Vegetation på huden - problemet med enhver kvinde. Især bliver det relevant i den varme årstid. Laser hårfjerning løser det hurtigt og effektivt. Et korrekt gennemført kompleks eliminerer uønsket hår i meget lang tid.

Funktioner af proceduren

Funktionsprincippet for enhver radial epilator er den termiske effekt på follikelen. Dyb penetration af lys bidrager til ødelæggelsen af ​​stamme og rod, og deres vækst falder ned i mindst 1 måned.

Enheder i den nyeste generation fjerner hår af enhver type og farve. Fordelen ved denne metode er, at den virker målrettet uden at skade epidermis. Afhængigt af typen af ​​enhed genkender sin stråle melanin eller hæmoglobin og ødelægger follikelet. Dyb penetration af lys berøver pæren af ​​mad, og den dør. Epilatorer er udstyret med et specielt kølesystem til huden, som gør det muligt at undgå forbrændinger, smerter og udseende af alderspots.

Brug let fjernelse af hårfjerning:

Afhængigt af de områder, der behandles, varierer procedurernes hastighed og varigheden af ​​resultatet. For at rense ansigtet fra håret med en laser vil det tage 20-25 minutter. Intim epilering og arbejde i områder, hvor dermis er grovere tager længere tid. Efter den første session fjernes ca. 15% -40% permanent. For deres fuldstændige forsvinden kræver flere ture til kosmetologen.

Udstråle ikke hårfjerning er ikke for alle. Kontraindikationer og konsekvenser:

 • diabetes mellitus
 • et stort antal mol;
 • onkologi;
 • dermatitis;
 • alvorlige kroniske sygdomme
 • epidermis skader;
 • virale infektioner;
 • graviditet og amning.

Hvis du har nogen af ​​disse lidelser, kan du ikke gøre behandlingen. Konsekvenserne kan være yderst uønskede - fra alvorlig skade på hud og blodkar ihjel! Før en session med en kosmetolog eller hjemme er det vigtigt at konsultere en specialist!

Lasertyper

Apparater til fjernelse af hår er af flere typer. Alle arbejder på basis af varmestrålen, men forskellen ligger i bølgelængden, dens styrke og densitet. Typer af lasere:

For at forstå hvilken laser der er bedst til hårfjerning, bør du gøre sig bekendt med deres hovedindikatorer.

Alexandrit apparat er egnet til at eliminere vegetation på lys hud. Derfor omfatter forberedelse til epilering med alexandrit laser nødvendigvis at nægte at besøge stranden og solsenge mindst et par uger før proceduren. Bølgelængden af ​​en sådan enhed når 755 Nm. Det fjerner ikke blond og rødt hår fra mørkhudede, og kan endda provokere deres intensive vækst. Epilering af en bikini med alexandrit laser og underarm område er meget effektiv, da den er velegnet til følsom og delikat hud.

Ruby laser er en af ​​de ældste sorter af sådant udstyr. Denne laser er den svageste. Dens kerne indeholder aluminiumoxid og krom. Dybden af ​​penetrationen af ​​strålen er lille - 694 nm. Antallet blinker - 1 pr. Sekund. En sådan anordning fjerner kun overfladisk vegetation, mens den skal være mørk i farve og hudlys. For mørke og garvede mennesker kan brugen af ​​en sådan stråle resultere i pigmentering eller forbrændinger. Lys og rød follikler, det ødelægger ikke. Ruby maskine bruges ofte til at slippe af med lyse tatoveringer.

Diode laser til hårfjerning refererer til avancerede typer og anses for universelle. Det klare vegetation af overvejende mørke nuancer og er velegnet til enhver farvetype. Typer af diode enheder, i modsætning til andre, er egnede til mørkhudede og garvede mennesker. En anden plus - safirlaser hjælper med at blødgøre og yderligere ødelægge hærdefollikler (med hirsutisme). 808-820 nm diode laser fjerner vegetation i dybe lag. Hastigheden af ​​hans høj, som giver dig mulighed for hurtigt at behandle store områder. Epilering med en diodelaser er næsten smertefri, den er udstyret med et godt kølesystem.

Neodyminstrumentet skelnes af en længdebølgelængde på op til 1064 nm og en høj flash-hastighed. Dette er den bedste laser til fjernelse af lys og gråt hår. Andre enheder kan ikke klare dette. I epilatorbjælken findes infrarødt lys. Det har en positiv effekt på lagene i epidermis og hjælper endda med at bekæmpe acne og glatte ar. Desuden virker neodymlaseren på de skibe, der holder op med at fodre pæren, og den dør. Det eneste negative - mulig smerte i løbet af en session. Men de er dræbte af et specielt kølevæske, som kosmetologen skal anvende på huden, før processen begynder.

Udvælgelsesregler

Før du køber udstyr til hårfjerning, skal du være opmærksom på nogle egenskaber. Sammenligning af indikatorer vil hjælpe dig med at vælge en effektiv installation til en overkommelig pris. Hvordan maskinen virker, vil følgende kriterier vise:

 • type installation
 • flash hastighed;
 • bølgelængde;
 • effektivitet;
 • sikkerhed;
 • type integreret kølesystem.

De fleste enheder er stationære og kræver et separat skab til installation. Sådanne enheder anbefales ikke at blive flyttet ofte, da dette kan fraråde nogle funktioner eller indstillinger. Men der er kompakte epilatorer til rådighed til hjemmebrug. Deres effektivitet er noget lavere end kosmetologien, men de fjerner også vegetationen ganske godt og skelnes af lave omkostninger.

Udstyrets hastighed afhænger af flashens diameter. Jo højere det er, desto hurtigere går processen, og det større område behandles med et enkelt tryk. Alle typer enheder, undtagen dioden, har tilsvarende hastigheder. Safirinstrumentet er langsomt og langt. Derfor vælger mange kvinder, der tænker på elos epilation eller diode metode, den første. Subtype photoepilation eller Elos indebærer fjernelse af hår ved hjælp af partikler af lys og radiofrekvenser.

Jo dybere strålebølgen trænger ind, jo mere hår ødelægger det. Tiden det tager at vokse ny afhænger også af denne indikator. Strålen fra 808 nm til epilering af tyndt hår på sarte områder er muligvis ikke nødvendigt, men for steder som bag-, ben- og bikiniområdet vil det være det bedste valg.

Effektivitet bestemmes af antallet af hår fjernet i en session. På dette afhænger varigheden af ​​hele kurset. Alexandrit laser er føreren i denne vurdering. I en procedure er han i stand til at ødelægge ca. 90% af folliklerne i det behandlede område. I gennemsnit er omkring 10 sessioner nok til helt at slippe af med uønsket vegetation. Ruby rangerer anden - 70% -80% ad gangen. Neodymium - 50% -60%. Diodeapparat eliminerer ca. 50% af håret. Men her er det værd at overveje, at det er den mest effektive laser til epilering af mørk hud.

Sikkerhed er vigtig for alle kunder. Når du bruger en strålingsepilator, er det umuligt at undgå ubehagelige fornemmelser. Ruby og neodym - den mest smertefulde. Men kosmetologien har udviklet anæstetika, der gør proceduren næsten usynlig, selv for følsomme individer. Og kølesystemerne indbygget i moderne apparater øger deres effektivitet.

Af typen af ​​kølesystemer er opdelt i to typer:

Hvad der er bedre, er bestemt afhængigt af mængden af ​​arbejde. Ikke-kontaktkøling er luft og kryogen. I den første udførelsesform dyses huden med kold luft, og i det andet, før udbruddet, tilføres fluidet, der fryser dermis. I dette tilfælde er kun den øvre del af epidermis bedøvet.

Kontaktmetoden udføres ved anvendelse af en speciel safirdyse. Det opretholder en vis temperatur ved at virke på overfladens og dyb lag af huden. Denne bedøvelsesmetode er effektiv til at fjerne hår i store områder.

Inden du vælger en laser, skal du læse brugeranmeldelser, se billeder og videoer, spørge, hvor meget specifikt udstyr der koster og konsultere en specialist!

Modeloversigt

Beam epilatorer kan opdeles i dem, der kun er egnet til kosmetiske operationer og dem, der kan bruges hjemme.

Salon udstyr modeller:

Laser Palomar er af høj kvalitet. Det amerikanske mærke producerer flere modeller til salonbrug. Hver af dem har sine egne egenskaber. "Palomar Starlux 500" leveres med flere vedhæftede filer, der eliminerer ikke kun overskydende hår, men også andre kosmetiske defekter. Palomar ICON og Palomar Vectus er avancerede modeller med ekstra funktioner.

Udstyr "Candela" er også efterspurgt af kosmetologer. Candela gentlelase - en af ​​de seneste udviklinger i virksomheden. Laser hårfjerning med Candela alexandrite laser er helt smertefrit og hurtigt. Plus, denne enhed er, at det giver dig mulighed for at behandle enhver form for hud og hår i alle farver, samt at udføre en stramning og eliminere pigmentering og strækning.

De italienske DEKA-systemer er opdelt i flere typer: alexandrit, holmium, neodym, erbium og kuldioxid. Deres magt er fra 755 nm til 1064 nm (13 typer af bølgelængde). Epilator Synchro FT suppleres med en speciel fotodyse, som sparer patienten mod mulig pigmentering under behandling med en bølge på 1064 nm.

Lumenis Lightsheer laser løser problemet på bare 2-4 sessioner. Effekten varer i ca. 5 år. Vakuumforstærkningsteknologi og tilstedeværelsen af ​​reflekterende partikler på dysen fremskynder processen og gør den smertefri selv for følsomme mennesker.

IPLASER fra 1S PRO adskiller sig fra andre enheder i et smart system, der fordeler energi ensartet. Aipi-apparatet fjerner alle hårtyper og arbejder på den femte fototype.

Soprananordningen virker på AFT-teknologi, der kombinerer stråling og fotoepilation. Blandt dens fordele kan vi fremhæve et effektivt kølesystem, fjernelse af ethvert hår og hurtig behandling af selv garvede områder.

Hjemmepilatorer:

 • avance;
 • Rio Dezac;
 • Hårfjerning Laser;
 • Tria Precision;
 • BaByliss.

Avance-mærket producerer forskellige modeller af kompakte enheder, der adskiller sig i strøm. Alle er udstyret med en bølge kontrol funktion.

Rio Dezac fjerner omkring 60 follikler ad gangen. Det er egnet til at fjerne enkelte hår. Den maksimale strålelængde er 808 nm. Det kan justeres efter hudfarve og hårtype.

Hårfjerning Laser har et attraktivt udseende og små dimensioner. Samtidig er det ret effektivt og ødelægger endda blondt hår. Enheden giver besked om tilstrækkelig lydsignalbehandling.

Tria Precision er en intelligent enhed, der selvstændigt bestemmer typen af ​​dermis og den nødvendige bølgelængde. Efter afslutningen af ​​arbejdet udsender det også et signal.

BaByliss er en kompakt og bekvem enhed, der fungerer i fire strømtilstande. Udstyret med en ekstra vedhæftning, som letter processen med at fjerne hår fra ansigtet.

Laser hårfjerning derhjemme - et smertefrit trin til perfekt glat hud

I dag er laser hårfjerning - en af ​​de mest effektive måder at glemme om uønskede hår, både kvinder og mænd. Dybest set er laser hårfjerning anbefales til kosmetiske formål, selv om der kan være medicinske grunde. Proceduren selv indebærer ødelæggelsen af ​​håret, hårsækkene uden negative virkninger på huden.

Princippet om drift

Den termiske effekt, der opstår, når et mørkt farvestofpigment absorberes af et hår ved at udstråle laserlys, forårsager hårsækkene at dø. Øjeblikkelig opvarmning af hele håret forårsager en yderligere ophør af dens vækst.

Proceduren tid varierer fra 5 til 30-40 minutter. Det afhænger af det område af huden, hvor håret er fjernet. Så for at fjerne hår over læben får brug for et gennemsnit på 2-3 minutter, håret i armhuler og bikini fjernet i 15 minutter, 40 minutter på skinnebenet.

Kontraindikationer

For nylig er laser hårfjerning derhjemme blevet meget populær. Komfortabel procedure til fjernelse af håret hjemme er blevet en realitet takket være udseendet ved salg af kompakte funktionelle modeller af laser epilatorer. Før du køber en enhed til laserfjerning hjemme, skal du være bekendt med kontraindikationerne til proceduren.

 1. Absolutte kontraindikationer, der gør denne procedure umulig eller ubrugelig:
 • onkologiske sygdomme;
 • infektionssygdomme, der påvirker huden (herpes, etc.);
 • diabetes mellitus
 • mørk eller garvet hud;
 • grå eller meget blondt hår
 1. Relative kontraindikationer, hvor proceduren kan udføres i samråd med eksperter:
 • tilstedeværelsen af ​​et stort antal mol;
 • forskellige sygdomme og hudlæsioner
 • solskoldning;
 • åreknuder
 • graviditet;
 • allergiske reaktioner
 • katarralsygdomme

Desuden er en hindring for laser hårfjerning en ung alder.

Apparat til fjernelse af hjemmet laser hårfjerning

Enheder, der giver dig mulighed for at udføre laser hårfjerning derhjemme, er sikre, meget praktiske at bruge. En række bærbare modeller, hvis pris varierer fra 7.200 til 29.000 rubler, afviger i typen af ​​laser, antallet af programmer og strøm. Alle enheder er udstyret med et specielt kølesystem for at minimere smerte. For laser depilation derhjemme er det bedre at købe enheden uden et stort sæt funktioner, som du sandsynligvis ikke vil bruge. Hovedvalgskriteriet er bekvemmelighed. Online-butikker tilbyder højtydende modeller af enheder til hjemmebaseret laserfjerning fra førende producenter i verden.

At udføre laser hårfjerning derhjemme, kan du bruge bærbar laser epilator firma RIO (en mere detaljeret beskrivelse er på linket):

 • Laser epilator RIO Laser Salon - En enhed fremstillet i England, er underlagt garantiservice i et år efter køb. Ideel til følsom hud. Apparatets vægt er kun 850 gram;
 • Laser epilatoren RIO LASH-3000 med en scanningsfunktion fra Det Forenede Kongerige forhindrer hudskade og fjerner uønskede hår i 8-12 sessioner.

Populær laser hårfjerning: hvilken er bedre for kunden

Typer af laser hårfjerning:

  • Ruby laser hårfjerning. Dette er den længst anvendte laserstråle. Og nu, nogle håndværkere bruge den til at fjerne hår mørk skygge på lys dermis, fordi længden af ​​bjælken og dens magt simpelthen ikke vil tillade at fjerne lyst hår og efterlader en forbrænding eller pigmenteret plet på mørk hud. En puls af den pågældende laser er kun 3 millisekunder, eksponeringsfrekvensen er ̶ 1 Hz.
  • Neodym. I modsætning til de to tidligere kan det fjerne lyse hår på mørk hud. Feature neodym laser hårfjerning, der umiddelbart før proceduren hår fjernes fra voks, og derefter gnides ind i huden af ​​specifik opslæmning foretaget på grundlag af kulstøvet. Det viser sig, at folliklerne er malet i en mørk farve, og på grund af dette under strålen eksploderer de bare.
  • Alexandrit laser. Denne type stråle virker hurtigere end rubinen (pulsfrekvensen er 5 Hz), og varigheden af ​​en puls er variabel og kan variere mellem 2,5 og 20 millisekunder. Alexandrite laser er i stand til at fjerne hår af enhver lys nuancer, men der er ingen 100% garanti. Der er fortsat stor sandsynlighed for forbrændinger og svær pigmentering. Før proceduren med ham kan ikke solbade.

For fuldstændig hårfjerning kræver i gennemsnit 7 sessioner.

 • Diode laser. Hurtig, kan fuldstændigt og permanent ødelægge hårsække. Varigheden af ​​en enkelt puls kan variere fra 5 til 30 millisekunder. Denne parameter indstilles på maskinen af ​​en specialist, og valget afhænger af hårets egenskaber (tykkelse, farve, follikelets dybde). Diode laser er ikke i stand til at fjerne håret i lys nuancer.
 • Elos epilation. Håret er udsat for lys, samtidig med at det lades strøm, en symbiose af elektriske og laserprocedurer. Dens essens er at maksimere opvarmning af håret med en laser og den efterfølgende sending af en elektrisk puls til follikelet. Denne metode kan ødelægge hårets rødder, der befinder sig i de dybe lag af dermis (op til 5-6 mm).
 • Kold epilation. Den såkaldte "kold" metode til hårfjerning. Vegetation påvirkes af en standard laserstråle, men dens hastighed er så hurtig som muligt. Dette fjerner smerten i patienten. Et kendetegn ved køligt hårfjerning: da laserstrålen direkte påvirker håret, kan de fjerne vegetation selv på mørk hud.

Sidstnævnte to metoder anvendes sjældent. Ofte i skønhedssaloner og specialklinikker udføres epilering med en diode eller alexrit laser. Valget af en bestemt metode afhænger af en specialistes mening og på patientens ønske. For ikke at forveksle, skal du kende de vigtigste egenskaber ved enhederne og forstå, hvad deres forskel er:

 • Diodelaser kan bruges på lys og mørk hud, fordi den har samme effekt på overfladen, uanset mængden af ​​melanin i den. Men det virker kun på mørke hår.
 • Alexandrite laserstråle kan ikke kun bruges på nogen hudtype, det fjerner effektivt lysfarvet vegetation og fluff.
 • Diodestrålen vil effektivt udføre sin opgave på præ-barberede hår. Den anden type depilation kræver ikke sådan forberedelse.
 • Da alexandritstrålen virker direkte på håret, oplever patienten ikke smerte under proceduren. Ved anvendelse af en diode behandler masteren først huden med en bedøvelsesgel, som stadig ikke garanterer en absolut mangel på ubehagelige fornemmelser.
 • Alexandrit stråle kan bruges til hårfjerning bikini område, men bliver nødt til at gå gennem flere procedurer for fuldstændig fjernelse af hår, effekten er kun muligt at dem, der er i aktiv vækstfase.

Der er forskelle mellem de typer af laser hårfjerning i spørgsmålet og i deres omkostninger. Enheden af ​​diodlaseren er meget billigere, som prisen falder. Valget af en eller anden type bør kun foretages med mesteren, i betragtning af typen af ​​hud, hårkvalitet, følsomhedsniveau og andre faktorer.

Ethvert udstyr skal være af høj kvalitet og certificeret. Under den første konsultation med mesteren skal du spørge, hvad han lige arbejder på. Det er bedre, hvis det er en "Lumenis LightSheer" (diode) eller "Candela GentleLase" (alexrit) enhed. De er certificeret, godkendt til brug i forhold til skønhedssaloner og specialiserede klinikker, har højkvalitetsegenskaber:

 • De producerer en bølgelængde, der kan ødelægge hårsække placeret i en dybde på 2-6 mm;
 • Strøm under proceduren anvendes ikke-maksimum, denne justering er bekvem for at forhindre dannelse af forbrændinger;
 • Stedet, som laserstrålen sender, er stort nok, det giver dig mulighed for hurtigt at udføre alle manipulationer;
 • Fuld krops hårfjerning opnås gennem 8 procedurer.

I salonerne kan der være andet udstyr: italiensk, kinesisk, hviderussisk. Men ifølge erfarne håndværkere, bedre end disse modeller, der produceres i USA, nej.

Der er to andre alternative metoder:

 • Elektrolyse giver dig mulighed for at få en punkteffekt og fjern hvert hår separat. Den elektriske puls, der leveres til follikelen, ødelægger vækstceller.
 • Photoepilation påvirker en begrænset mængde hud, hvilket fører til flere hårs død på én gang. Lys fører til opvarmning af cellerne i dermis, som sikrer døden hos dem, der er ansvarlige for vækst af vegetation.

Til sammenligning, når laser hårfjerning stråle er rettet mod hårene, det når folliklerne og ødelægger dem gennem intens varme.

Hvis elektrolyse udføres til en person med en normal hormonal baggrund, bliver 100% af håret fri. Photoepilation kræver flere sessioner med jævne mellemrum, men selv i dette tilfælde er den maksimale effektivitet 60%. Med laser hårfjerning skal bruge mindst 7 sessioner, og resultatet kan kun klare sig i 80% af tilfældene.

Kun elektrolyse kan anvendes på ethvert hår - tyndt og tykt på kanonen, mørkt og let. Photoepilation vil kun virke med sparsom og let vegetation. Og laseren virker udvalgt: neodymet kan ødelægge både mørke og lette hår, alexandriten er effektiv på pistolen, men dioden er kun lys og temmelig tyk. De indlysende fordele ved laser hårfjerning:

 • Metoden er egnet til at arbejde på de mest følsomme områder af huden;
 • Mindste bivirkninger og virkninger;
 • Patienten under proceduren, næsten ingen smerte.

Læs mere i vores artikel om, hvilken laser hårfjerning er bedre.

Læs i denne artikel.

Typer af laser hårfjerning

Fjernelse af uønsket ansigts- og ansigtshår kan gøres på mange forskellige måder. Moderne kosmetologi tilbyder at bruge laser hårfjerning. Det er mest effektivt, relativt sikkert, har mindst kontraindikationer og bivirkninger. Men laserstrålen kan også være anderledes, det er for denne funktion, at proceduren er klassificeret.

Ruby Laser Hair Removal

Dette er den mest berømte og langvarige laserstråle. Fremgangsmåden var særlig aktiv indtil slutningen af ​​det 20. århundrede, indtil en alexandrit laser blev undersøgt og indført i kosmetologi. Men selv nu bruger nogle herrer en rubinlaser til at fjerne hår i en mørk skygge og på lysdermis, fordi strålens længde og dens magt simpelthen ikke vil tillade at fjerne det blonde hår, og på den mørke hud efterlader et brændende eller pigmenteret plet.

En puls af den pågældende laser er kun 3 millisekunder, eksponeringsfrekvensen er 1 Hz. Eksperter anbefaler ekstremt forsigtigt med rubinlaseren og giver fortrins til mere moderne teknologier.

Alexandrit laser

Denne type stråle virker hurtigere end rubinen (pulsfrekvensen er 5 Hz), og varigheden af ​​en puls er variabel og kan variere mellem 2,5 og 20 millisekunder. Alexandrite laser er i stand til at fjerne hår af enhver lys nuancer, men der er ingen garanti i denne henseende. Der forbliver en høj sandsynlighed for forbrændinger og svær pigmentering, når der behandles vegetation på mørk hud.

Alexandrit laser er meget mere effektiv og sikrere end en rubinlaser, men du bør ikke solbade med det før proceduren. For fuldstændig hårfjerning kræver i gennemsnit 7 sessioner.

Neodym

Meget hurtigere end de to typer laserstråle, der allerede er beskrevet, kan i modsætning til de foregående to fjerne lyse hår på mørk hud. Den særlige egenskab af neodym hårfjerning med en laser er, at straks før proceduren fjernes hårene ved hjælp af voks, så gnides en specifik suspension, der er lavet på basis af kulstøv, ind i huden. Det viser sig, at folliklerne er malet i en mørk farve, og på grund af dette under laserstrålen eksploderer de bare.

Og her mere om de typer laser hårfjerning ansigt.

Diode laser

Meget hurtigt, det kan helt ødelægge hårsække og permanent eliminere uønsket vegetation. Varigheden af ​​en enkelt pulsdiode laser kan variere fra 5 til 30 millisekunder. Denne parameter indstilles på maskinen af ​​en specialist, og valget afhænger af hårets egenskaber (tykkelse, farve, follikelets dybde).

Diode laser er ikke i stand til at fjerne håret i lys nuancer.

Diode laser hårfjerning

Ud over disse 4 mest anvendte typer laser hårfjerning kan kosmetologer tilbyde to yderligere. De er mindre almindelige, men også effektive:

 • Elos epilation. Håret er udsat for lys, samtidig med at det lades strøm, en symbiose af elektriske og laserprocedurer. Dens essens er at maksimere opvarmning af håret med en laser og den efterfølgende sending af en elektrisk puls til follikelet. Denne metode kan ødelægge hårets rødder, der befinder sig i de dybe lag af dermis (op til 5-6 mm).
 • Kold epilation. Den såkaldte "kold" metode til hårfjerning. Vegetation påvirkes af en standard laserstråle, men dens hastighed er så hurtig som muligt. Dette fjerner smerten i patienten. Et kendetegn ved køligt hårfjerning er, at laserstrålen direkte påvirker håret, og de kan fjerne vegetation selv på mørk hud.

Se i denne video om metoden til ELOS-epilation:

Laser hårfjerning, som er bedre: diode eller alexrit

Ofte i skønhedssaloner og specialklinikker udføres epilering med en diode eller alexrit laser. Valget af en bestemt metode afhænger af en specialists mening og patientens ønsker. For ikke at forveksle, skal du kende de vigtigste egenskaber ved dioden og alexandrit laser og forstå, hvad forskellen er:

 • Diodelaser kan bruges på lys og mørk hud, fordi den har samme effekt på overfladen, uanset mængden af ​​melanin i den. Men det virker kun på mørke hår.
 • Alexandrite laserstråle kan ikke kun bruges på nogen hudtype, det fjerner effektivt lysfarvet vegetation og fluff.
 • Diodestrålen vil kun udføre sin opgave, hvis forhårene er barberet af. I tilfælde af den anden type depilation er dette præparat ikke påkrævet.
 • Da alexandritstrålen virker direkte på håret, oplever patienten ikke smerte under proceduren. Men når du bruger en diodelaser behandler mesteren først huden med en bedøvelsesgel, som stadig ikke garanterer den absolutte mangel på ubehagelige fornemmelser.
 • Alexandritbjælken kan bruges til epilering af bikiniområdet, men du bliver nødt til at gå igennem flere procedurer for helt at fjerne hår. Effekten er kun mulig for dem, der er i den aktive vækstfase.

Der er forskelle mellem de typer af laser hårfjerning i spørgsmålet og i deres omkostninger. Enheden til diodelaser er meget billigere, som følge af, at prisen pr. Procedure falder.

Det er umuligt at tale om hvilken slags laser hårfjerning er bedre eller værre. Hver af dem har sine egne egenskaber, lige så effektive. Valget bør kun foretages i tandem med mesteren, givet hudtype, hårets kvalitet, dermis følsomhed og andre faktorer.

Se i denne video om hvilken laser til fjernelse af hår er bedre at vælge:

Hvilken laser er bedre

Det er ikke nok at kende funktionerne i hver type laser, det er vigtigt at forstå, at udstyret skal være af høj kvalitet og certificeret. Under den første konsultation med mesteren skal du spørge, hvad udstyr han arbejder på.

Det er bedre, hvis det er en "Lumenis LightSheer" (diode) eller "Candela GentleLase" (alexrit) enhed. De er ikke kun certificeret og godkendt til brug i forhold til skønhedssaloner og specialiserede klinikker, men har også højkvalitetsegenskaber:

 • De producerer en bølgelængde, der kan ødelægge hårsække beliggende på forskellige dybder, fra 2 til 6 mm;
 • Strøm under proceduren anvendes ikke maksimalt, og denne justering er bekvem for at forhindre dannelse af forbrændinger på huden;
 • Stedet, som laserstrålen sender, er stort nok, og det giver dig mulighed for hurtigt at udføre alle manipulationerne.
 • Fuld krops hårfjerning opnås gennem 8 procedurer.

I salonerne kan der være andet udstyr: italiensk, kinesisk, hviderussisk. Men ifølge erfarne håndværkere, bedre end disse modeller, der produceres i USA, nej. Det er bekvemt at arbejde med dem, patienten får det ønskede resultat og oplever ikke overdreven ubehag under proceduren.

Hvad man skal vælge: laser hårfjerning, foto epilation, elektroepilation

Mange tror, ​​at laser hårfjerning er den bedste metode til at slippe af med uønsket vegetation, men i så fald foreslår masters andre metoder? For at gøre i det mindste nogle konklusioner er det værd at huske nogle oplysninger.

Funktioner af metoder

Elektrolyse giver dig mulighed for at få en punkteffekt og fjern hvert hår separat. Den elektriske puls, der leveres til follikelen, ødelægger vækstceller.

Med fotoepilation er effekten på en begrænset mængde hud, hvilket fører til flere hårs død på én gang. Lys fører til opvarmning af cellerne i dermis, som sikrer døden hos dem, der er ansvarlige for vækst af vegetation.

Under laser hårfjerning er strålen rettet mod hårene, når folliklerne og ødelægger dem gennem intens varme.

Præstationsniveau

Hvis der udføres elektrolyse på en person med normal hormonal baggrund, bliver det fri for håret at være 100%. Photoepilation kræver flere sessioner med jævne mellemrum, men selv i dette tilfælde er den maksimale effektivitet 60%.

Ligegyldigt hvor mærkeligt det lyder, men ifølge eksperter har laser hårfjerning lav effektivitet. Det vil være nødvendigt at bruge mindst 7 sessioner, og resultatet kan kun klare sig i 80% af sagerne.

Hvilket hår ødelægger

Af alle de undersøgte metoder kan kun elektrolyse anvendes på ethvert hår: tyndt og tykt på kanonen, mørkt og let. Photoepilation vil kun virke med sparsom og let vegetation. Og laseren virker valgt: neodym er i stand til at ødelægge både mørke og lette hår, alexandrit er effektivt på pistolen, men dioden er kun lys og temmelig tyk.

Hvorfor anbefales det at være opmærksom og foretrække laser hårfjerning? Dette er simpelthen forklaret:

 • Denne metode til destruktion af vegetation på kroppen er velegnet til arbejde på de mest følsomme områder af huden (intim zone, bryst);
 • Mindste bivirkninger og konsekvenser. Elektrolyse efterlader ofte ar og ar og fotoepilation brænder;
 • Patienten under proceduren føler næsten ikke smerte eller andet ubehag.

Og her handler det mere om fordelene ved fotoepilation.

Hvilken slags laser hårfjerning er bedre? Hvilke specifikke metoder er mere effektive? Dette er det forkerte spørgsmål. Da hudens celler under alle omstændigheder er aggressive, er det værd at vælge en metode til at slippe af med uønsket vegetation på krop og ansigt under hensyntagen til patientens individuelle egenskaber. Og det er vigtigt at lytte til mesterens anbefalinger.

Nyttig video

Se i denne video om epilering med alexandrit laser:

Shugaring som en forretning: hemmelighederne fra succes fra mesteren

11 tegn på, at du skal gøre håret kortere