Voksepilator

Uønsket kropshår giver kvinder mange problemer. Permanent barbering forårsager irritation, elektrofilatoren overophedes og forårsager ubehag, fotoepilering har en række kontraindikationer. Resultatet er den sikreste måde at fjerne hår på med voks. Denne procedure forårsager ikke ubehagelig smerte.

Hvad er voks voks?

Du kan slippe af med uønsket hår ved brug af voks på flere måder: i salonen, alene hjemme. Udgifterne til professionel hårfjerning ved epilatoren vil være flere gange højere end voksning derhjemme. Voksning hjælper med at fjerne overskydende vegetation på brystet, benene, armene, armhulerne i bikiniområdet.

For at bremse væksten bør proceduren ikke kun omfatte voksfjernelse af håret, men også efterfølgende behandling af kropsdele med specielle lotioner og cremer, først så vil resultatet være synligt fuldt ud. Proceduren tager ikke mere end 20 minutter, regelmæssigheden af ​​en gang hver 4-5 uger, afhængig af hastigheden af ​​hårvæksten. De første få procedurer kan forårsage let irritation og føre til indgroede hår.

Hvad er inkluderet i enheden til voksning

En speciel anordning til bioepilation vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår smertefrit og hurtigt, hvilket vil lette fjernelsesproceduren. Den består af en varmelegeme, der drives af netværket, en patron med voks. Enheden er nem at rengøre efter brug af affald ved brug af specialservietter, der er inkluderet i sætet sammen med papirstrimler til proceduren.

Voks til depilation

Voks i patroner er uundværlig for hurtig og høj kvalitet fjernelse af uønsket vegetation på kroppen. Voks kan bruges både varmt og varmt - det hele afhænger af hudtype og hårstruktur. Depilatory betyder naturlig, ikke forårsager irritation. I øjeblikket er det let at finde en passende løsning på grund af det store valg af smeltepunkt, sammensætning, yderligere tilsætningsstoffer.

I saloner til dyb bikiniepilation anvendes voks ofte i dåser, som er i granulatstilstand, opvarmes derefter i et vandbad til en flydende tilstand. Denne metode kræver mere tid, kan forårsage forbrændinger, da varm voks er et vanskeligt materiale at bruge. Bedre apparater med vokskassetter er endnu ikke opdaget - brasiliansk hårfjerning, fjernelse af hår over overlæben med roden, alle disse komplekse procedurer kan udføres uden smertefulde fornemmelser.

Razogrevatel

Udstyret er designet til hurtigt at varme op til den ønskede temperatur og flydende vokstilstand til hårfjerning. I grund og grund har alle voksepilatvarmere et standardvolumen på 100 ml, der passer til alle patroner, der er i stand til at fungere fra elnettet eller batteriet, med et specielt tilfælde. Professionel salonvoksning til patroner kan samtidig varme fra to eller flere blokke.

patron

Voks til fjernelse af hår i en patron - brugervenlighed, brugervenlighed, ingen dråber, pletter på tøj, møbler osv. Teknologi applikationsværktøjer i patronen af ​​en ikke-professionel, aldrig udført hårfjerning på egen hånd. Patroner er universelle, passer til næsten alle varmelegemer. Patronrulleanlæg giver dig mulighed for nemt, smertefrit at slippe af med hår.

Hvordan er voksning færdig

Fremgangsmåden for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen sker i flere faser:

 1. Det er først nødvendigt at affedre og desinficere hudoverfladen med en speciel lotion.
 2. Brug en varmelegeme til at smelte voksen i patronen til den ønskede temperatur.
 3. Påfør produktet på huden.
 4. Vedhæft en papirstrip og med en skarp bevægelse fjern den i retning mod vækst.
 5. Fjern overskydende voks fra huden.
 6. Behandl overfladen med en anti-indvækstcreme.

Voksepilator fra de bedste producenter

En højkvalitets vokskøler til patroner opvarmes jævnt og smelter voksen uden at danne klumper. Professionelle enheder fjerner selv de korteste hår smerteligt hurtigt. Armhuler, pubis, bikini område, antenner over læben - glat og silke i lang tid. De bedste producenter af voksepilater: Beurer, Rica, Babyliss, Gezatone. Hele bioepilationssæt sælges, som inkluderer alt tilbehør, der er nødvendigt til fjernelse af hår.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

Priserne på voksepilater kan variere afhængigt af faktorer:

 • Et anvendelsesområde - til professionel brug eller hus.
 • Producent.
 • Salgssted - i online-butikker er omkostningerne til epilatorer ofte mindre, det er lettere at vælge og bestille end i butikker.
 • Komplet sæt sæt.
 • Voksens kvalitet.

Produkter af europæiske mærker er dyrere, men samtidig af høj kvalitet, med klare instruktioner, hvor det er tilgængeligt og korrekt forklaret, hvordan man bruger vokssmelt. Epilatorer med en vokspatron tjener i lang tid, derfor er det ønskeligt at købe en høj kvalitet, dyr enhed.

Hvordan man vælger en epilator

Det er tilrådeligt at udføre den første voksning i salonen. Med en professionel mester, der bestemmer typen af ​​hud, vil du hjælpe med at vælge en voks, en sikker opvarmningstemperatur, vil give råd om, hvordan man udfører en selvstændig procedure derhjemme. I alle tilfælde bør epilatoren vælges i overensstemmelse med de parametre, der passer til hudtype, epileret område, følsomhed, prædisponering for forekomsten af ​​irritation.

Sådan bruger du patronvoksning?

Siden antikken er standarden for feminin skønhed anset for at være en glat, velplejet krop uden tegn på unødvendigt hår. Og i dag søger kvinder efter måder at slippe af med overskydende vegetation og vælge de mest effektive. Blandt de populære metoder, som moderne kvinder oftest bruger, er voksning eller voksning. Indtil for nylig gælder denne procedure udelukkende for salontjenester. Til sessionen er det nødvendigt at opvarme voksmassen til en bestemt temperatur, hvilket er ret vanskeligt at gøre ved hjælp af tilgængelige værktøjer (potter eller skåle) derhjemme. Med fremkomsten af ​​specielle instrumenter til opvarmning af voks er problemet med hjemmeprocedurer blevet meget enklere. Nu, for at gøre en voksfjerning selv, behøver du kun at lære at bruge voks voks.

Typer af enheder

Før man fortsætter med hjemmet til fjernelse af unødvendig vegetation med voks, er det vigtigt at forberede sammensætningen, nemlig smelte blandingen til den ønskede konsistens og temperatur. Voks smelter er beregnet til dette formål, hvilket i høj grad letter den forberedende proces og gør proceduren sikker. I dag på det kosmetiske marked kan du finde flere typer enheder, der smelter voks, hvis væsentligste forskel ligger i designet:

 • dåse apparat;
 • kassette modeller;
 • Kombinerede voksvoks.

Udformningen af ​​apparatet af enhver art er yderst simpelt og omfatter:

 • stå under tanken med blandingen;
 • ledning til stikkontakt eller base
 • knapper og kontrol knapper.

På trods af modellerne eller deres omkostninger er driftsprincippet altid det samme: automatisk valg og understøttelse af det optimale temperaturniveau på grund af den indbyggede termostat. En sådan funktion af anordningen forhindrer kroppen i at blive brændt.

Voskoplav, eller apparat til smeltning af voks, består af en stativ under tanken, varmeelementet og kontrolknapper

Kananordningen - den er beregnet til opvarmning af vægten i banker og bruges generelt i skønhedssaloner, da den beregnes på store mængder voksblanding. Værktøjet i bankerne bruges til den såkaldte "hot" hårfjerning, når massen efter hærdning fjernes ved hjælp af væv eller papirstrimler. Denne type fjernelse af overskydende vegetation er velegnet til armhule eller bikini zone. Det er nødvendigt at arbejde med konserves meget forsigtigt, da temperaturen af ​​den smeltede masse når 120 grader.

Kassetten er ideel til hjemmeben vegetation sessioner og består af kassetter eller patroner fyldt med en blanding og anbragt på en stativ med et varmeelement. Patron voks coplav har specielle dyser til forskellige dele af kroppen og et rullehoved til at påføre produktet på huden i et tyndt og jævnt lag. En sådan model er den bedste mulighed for epilering med varm voks opvarmet til +60 ° C.

Den kombinerede model - er beregnet til samtidig opvarmning af patroner og kapacitet med voksblanding. Sådanne enheder bruges som regel i skønhedssaloner, men hvis du ønsker det, hvis prisen passer dig, er det helt acceptabelt at bruge det hjemme. I disse indretninger er funktionen af ​​separat opvarmning af massen i hver beholder eller kassette tilvejebragt.

Instruktioner for brug af enheden

Dem, der beslutter at købe en enhed til opvarmning af voksblandingen, skal du først bestemme, hvor ofte og i hvilken størrelse kroppen vil blive epilering. Til konstant brug og behandling af store hudområder er det sandsynligt, at der vil være behov for en model, hvor flere beholdere kan opvarmes på samme tid. For små epilerede områder, til brug for engangsbrug eller brug af enheden under rejsen, er det bedre at blive på en kassette, hvor kvaliteter som enkelhed og kompaktitet er i første omgang.

For at proceduren skal vise et positivt resultat, er det nødvendigt at studere instruktionerne, før du starter sessionen, og find ud af, hvordan du bruger voks korrekt. Alt er simpelt her:

 • varme massen til den ønskede temperatur;
 • distribuere på hudens problemområde
 • Fjern blandingen samtidig med unødig vegetation.

Fordelen ved voksning er:

 • varigt resultat - huden vil forblive glat i 2-4 uger. Permanent hårfjerning vil føre til, at hovedbunden bliver tyndere og vil vokse meget langsommere, hvilket forlænger følgelig effekten af ​​glat hud;
 • brugen af ​​voks reducerer risikoen for irritation på huden efter proceduren;
 • Voksning anvendes på alle dele af kroppen og ansigtet.
Kassette voks voks er bedst egnet til arbejde med varm voks.

Kontraindikationer

Det er strengt forbudt at udføre proceduren i følgende tilfælde:

 • diabetes mellitus
 • graviditet;
 • hudsygdomme.

Betingelser for brug af kassetteenhed

 • i første fase er det nødvendigt at placere patronen i en voksmølle og tænde for netværket i 20-30 minutter, indtil massen smelter til den ønskede konsistens og temperatur;
 • For at starte proceduren skal du dreje kassettrullen ned og vente et par sekunder, indtil den varme voks kommer på rullen og derefter anvende et lag af penge på problemområdet, der bevæger sig i retning af hårvækst. Nulstil kassetten, indstil den således, at massen ikke løber ud (lodret position);
 • læg en papirstrimmel på laget af blandingen og tryk tæt på kroppen;
 • i en skarp bevægelse for at rive voksen sammen med båndet og klæbende hår, der bevæger sig mod hårets vækst. På den anden side skal du bruge den anden hånd til at stramme og fiksere huden i denne position. Jo stærkere spændingen er, jo svagere er ømheden;
 • i tilfælde af at en del af vegetationen forbliver, skal manipulationen gentages;
 • Fjernelse af rester fra epilering med olie.

Den vigtigste betingelse for kvaliteten af ​​sessionen er, at huden er helt tør, inden blandingen påføres.

For at behandle den næste del af kroppen gentages hele sekvensen af ​​handlinger, begyndende med at dreje patronen (for at dække den med voks) og påføre et lag af opvarmet blanding på hudoverfladen. Hvis massen er kold, skal du tænde for voks, varme massen i kassetten og fortsætte proceduren.

Det skal huskes, at du efter voksningssessionen også bør følge reglerne for hudpleje:

 • inden for 8-10 timer efter proceduren anbefales det ikke at udsætte behandlede områder for vand;
 • at besøge saunaen eller badet bør udskydes i mindst 2-3 dage;
 • For at forhindre indvækst af hår, skal hudområder, der er blevet vokset, behandles med en skrubbe.

Efter at have mestret de nødvendige færdigheder til voksning, vil det være ret nemt at udføre voksningsproceduren derhjemme.

Fordelene ved voks voks

Plusser apparater til opvarmning af voksblandingen:

 • sikkerhed;
 • kompakthed;
 • volumen;
 • opvarmningshastighed
 • magt;
 • påkrævet temperatur
 • økonomisk strømforbrug.

Ved køb af en enhed er det værd at afklare, om denne model af vokssmelte svarer til den type blanding, der anvendes under proceduren, da hver enhed er konstrueret til en bestemt sammensætning, for eksempel: hvis varmeren er dåse, vil voksmassen for patronen ikke smelte.

En højkvalitets enhed med et stort sæt ekstra funktioner, der skaber bekvemmelighed under hjemmeprocedurer, er en virkelig nyttig enhed til krops- og ansigtspleje, der giver mulighed for voksning med minimal indsats og positive resultater.

Voksning derhjemme - anbefalinger fra kosmetologer

Den velkendte halvdel af menneskeheden har i lang tid praktiseret den velkendte hårfjerning med voks. Til hvilke metoder anvendte skønhederne ikke at have en glat hud uden et enkelt hår... Nogle af dem er chokerende, nogle forårsager et smil. Epilation med varm voks derhjemme er den mest harmløse og effektive måde.

Glatte ben - hver kvindes drøm

Lidt historie

I Rom skulle adelen ødelægge alt kropshår - dette blev betragtet som et af hovedtegnene for at tilhøre overklassen. I kurset var vegetabilske decoctions, skærpet sten (de erstattede barbermaden). Men de egyptiske dronninger Cleopatra og Nefertiti kom op med en mere godartet og smertefri metode - hårfjerning ved hjælp af bivoks indeholdende det fulde kompleks af vitaminer og mineraler, der er nødvendige for huden.

Voksstrimler optrådte for første gang i Amerika i begyndelsen af ​​tresserne og blev straks meget populære, som før denne fjernelse blev udført ved hjælp af creme og pulver, hvilket forårsagede akut allergiske reaktioner og irritation af huden. Voks hårfjerning derhjemme er blevet mere populær end laser. Interessant nok blev laser hårfjerningsteknologi praktiseret i midten af ​​60'erne, men forårsaget mange negative virkninger.

Cleopatras opskrift - honning, bivoks, afkogning af medicinske urter

I begyndelsen af ​​firserne kom Brasilien fra epilering af bikini-zonen. Åbn badetøj krævede simpelthen hårfjerning i bikiniområdet, som de brasilianske søstre beviser, der åbnede den første salon på Manhattan, som straks begyndte at nyde vildt populære. Den samme universelle voks blev anvendt som den vigtigste aktive komponent i proceduren.

Alt nyt er godt glemt gammelt. Derfor er "voksning" den mest overkommelige, universelle og effektive hårfjerningsprocedure i dag. Moderne kosmetologi giver mange variationer af sammensætningen af ​​blandingen og indretningerne for nemheds skyld med dine egne hænder.

Hvilken voks at foretrække - fordele og ulemper ved sammensætningerne

Valget af valgmuligheder bør baseres på komponenternes individuelle bærbarhed.

Der er tre hovedtyper af voks sammensætning: varmt, varmt, film (koldt). Hvordan laver man voksfjerning hjemme og hvilken version af sammensætningen foretrækker?

Fast voksblandinger

Nødvendige tilbehør til korrekt hårfjerning

Sammensætningen omfatter harpiks af nåletræer og naturlig bivoks. Afhængigt af mærket suppleres sammensætningen med blødgørende og regenererende planteekstrakter og æteriske olier.

Opvarmet til 45 - 47 grader blandingen gør proceduren mindre smertefuld, men det er sandsynligt at blive brændt. Derfor er det bedre at udføre sådan fjernelse i kabinen hos en erfaren mester.

Før du er hjemme gør voksing varm sammensætning, er det ønskeligt at købe en særlig enhed til opvarmning af blandingen. Det garanterer den rigtige temperatur og eliminerer hudskade.

Eksperter anbefaler at foretrække den granulære sammensætning, den opvarmer jævnt og hurtigt.

Er vigtigt. Nogle "håndværkere" i stedet for nåleharpiks tilsat til sammensætningen af ​​raffinerede olieprodukter. Det er nødvendigt at læse sammensætningen grundigt, fordi olie kan forårsage alvorlig hudirritation.

Praktisk og billig apparat til opvarmning af voks

Apparater til voksning derhjemme, lettere voksning, gør det lettere at fjerne hårfjerning selv.

Hvilken enhed er bedre at vælge:

 • Kassette - smelter blandingen i specielle kassetter. Risikoen for forbrænding under påføring er minimal, da rullen fordeler blandingen i et tyndt lag. Enheden fungerer fra netværket, så det er ubelejligt, når du rejser. Ulemperne ved anordningen indbefatter behovet for at købe nøjagtigt kassetterne til enheden af ​​et bestemt selskab, hvilket ikke altid er praktisk og rentabelt;
 • Krukke - en blanding lægges i tanken, termostaten og regulatoren giver mulighed for at indstille den ønskede opvarmningstemperatur. Du kan indlæse enhver form for voks i krukken, hvilket er meget bekvemt. Opvarmning kan variere i intervallet, der passer til både varm og varm hårfjerning. Minus - blandingen påføres med en spatel.

Er vigtigt. Ved køb af en kassettevoksningsenhed er det bedre at foretrække et apparat med dyser af forskellig bredde. Denne enhed giver dig mulighed for bekvemt at udføre hårfjerning i forskellige zoner og på samme tid. Prisen på den enkleste enhed er 800 rubler, den universelle er 5.000 rubler.

Varm voksblanding

På billedet - retningen for fjernelse af voksfilmen

Den mindre aggressive sammensætning af komponenterne - harpiksnåle, mange vegetabilske olier og honning - gør denne blanding til den bedste løsning til brug derhjemme. Hvid voks og en række urteekstrakter har en beroligende og beroligende effekt.

Før du vasker hårfjerning hjemme med en varm blanding, skal du vide, at proceduren er ret smertefuld.

Kosmetologer anbefaler at bruge anæstetiske cremer for at reducere smerte.

 • Spray "Lidocaine";
 • Emla creme;
 • Analgin, ibuprofen, tempalgin - en halv time før proceduren
 • Køledyser.

Er vigtigt. Sørg for at teste for tilstedeværelsen af ​​allergier, især når du bruger lidokain.

Blandingens opvarmningstemperatur er behagelig for kroppen - 37 grader. Instruktioner for brug af sammensætningen anbefaler at fjerne voks fra huden med vegetabilsk olie for at lindre irritation. Hørolie anbefales af mange brugere - det fjerner øjeblikkeligt hudrødhed.

Filmvoks

Praktisk, men ineffektiv

Det mest budgetmæssige, men ikke den bedste løsning. Effektiviteten er lav, og smerten er forfærdelig. Det eneste plus er hurtigt og uden unødvendige problemer, men er det nødvendigt?

Vurdering af de bedste blandinger til hårfjerning

Før du laver voks i hjemmet, er det vigtigt at købe en blanding, der er effektiv og sikker. Tabellen viser de bedste værktøjer i 2015 ifølge brugerens tilbagemelding.

Tip! Før du vokser derhjemme, skal du sørge for at beskytte huden med en tonic.

Home depilation

Uønsket hår er ikke længere et problem!

Problemet med uønsket hår har altid været akut for kvinder over hele verden. Selv i oldtiden forsøgte kvinder at gøre deres hud glat og øm, fjerne hår fra kroppen. Heldigvis er der i dag mange forskellige måder at fjerne uønsket hår på, hvoraf det ene vokser. Voksning er en meget populær procedure i dag, som kan gøres både i skønhedssalonen og hjemme. Epilering med voksning i hjemmet sparer dig penge og tid - du behøver ikke at have særlige færdigheder, du skal bare erhverve de nødvendige midler til depilation - og salonproceduren er til rådighed for dig. Voksning er meget effektiv - efter at huden forbliver glat i 3 til 4 uger, og hårene bliver tyndere og lettere, vokser langsommere.

Hårfjerningsprodukter - hvad har du brug for?

For at gøre voksning hjemme præcis som i en skønhedssalon, har du brug for følgende arsenal af værktøjer:

 • Varmvarmer eller voks voks
 • Voks til hårfjerning i patroner
 • Hårfjerning strimler
 • Særlige kosmetik før og efter proceduren.

For hurtig hårfjerning kan du også voks voks, denne metode til hårfjerning er velegnet, hvis du har travlt og ikke har tid til at lave en komplet procedure.

Voskoplav - en speciel enhed, der vil hjælpe jævnligt opvarme voks til hårfjerning til den ønskede temperatur. Voskoplavom meget praktisk at bruge - du skal bare sænke vokspatronen i forvarmeren, vent 20 minutter - og du er færdig!

Voks til hårfjerning er varmt og varmt. Varm voks er ideel til at fjerne uønsket hår på hænder, fødder, ansigt. Oftest er varm voks til brugervenlighed tilgængelig i patroner. Det er nødvendigt at fjerne voks fra hudoverfladen med specielle strips til epilering med en skarp bevægelse mod hårvækst. Men voksning af bikiniområdet kræver en særlig tilgang - dette område er meget følsomt, så det er mest bekvemt at fjerne håret med varmt voks. Vassen påføres huden med en spatel og fjernes efter hærdning med hånden. Tænker du allerede på, hvor du kan købe voks til epilering? I online butik "Constellation of Beauty" finder du et rigt udvalg af forskellige typer voks - til enhver smag!

Indgroet hår: hvordan man kan slippe af med dem?

Ingroet hår - et meget ubehageligt fænomen, oftest forekommer det med misbrug af mekanisk epilering. For at undgå udstødning af indgroet hår er det bedst at udføre voksepilation - når du bruger voks, er risikoen for indfødning af hår minimal. For at forhindre, at hår vokser ind i huden efter voksning, er det nødvendigt at afslutte proceduren korrekt ved hjælp af speciel kosmetik. Post-depilation lotions og olier fjerner voksrester fra huden og hjælper med at lindre irritation og rødme. Nogle emulsioner indeholder lysreflekterende partikler, der giver huden en glans og glans. Og specielle lotioner mod indvækst af hår vil bidrage til at undgå dette problem i de mest følsomme områder-bikini og underarms.

Værktøj til voksning og shugaring

Voksning er en effektiv metode til at fjerne hår på kroppen med voks. Voks til depilation passer perfekt med hår af hårdhed. En shugaring giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation med sukkerpasta. Begge procedurer har deres egne metoder. For at vælge den rigtige, skal du vide om funktionerne i hver. Vi vil fortælle om disse funktioner nedenfor.

Afskærmningsstrimler af højkvalitets ikke-vævet materiale.

Kan bruges til at arbejde med varm og varm voks.

Et sæt værktøjer til en højkvalitets depileringsprocedure: voks i en patron (2 stk.), Voks voks, strimler. Velegnet til begyndere og begyndere. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Super blød voks voks har en særlig plasticitet. Velegnet til at fjerne hårdt hår selv på følsom, tør hud.

Gennemsigtig voks for at fjerne tyndt, blont hår. Ideel til hud udsat for allergi.

Designet til manuel udstyr. Kræver ikke opvarmning til 37 ° C - nok til at opbevares og bruges ved stuetemperatur.

Voks med en æterisk olie i patronen er ideel til at fjerne kort hår med øget stivhed.

Plastvoks indeholder druemostekstrakt, fjerner forsigtigt hår af enhver type, forårsager ikke peeling af huden, efterlader ingen spor af klæbrighed.

Elastisk voks. Velegnet til at fjerne kort hårdt hår.

Professionelt hårfjerningssæt. Velegnet til begyndere og begyndere.

Designet til manuel udstyr. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder.

Designet til at smelte voks og holde det varmt i lang tid.

Meget plast og blødt, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Designet til manuel depileringsteknik.

Fjerner effektivt tætte og korte hår. Ideel til underarm og klassiske bikinier.

Den specielle formulering af voks er designet specielt til male depilation.

Varmeapparatet er designet til at opvarme voks i dåser og opretholde driftstemperaturen.

Voskoplav havde til hensigt at opvarme voksen i en standardpatron pr. 100 g og opretholde driftstemperaturen.

Kompakt og praktisk voks til opvarmning af voks i en dåse.

Designet til manuel udstyr. Brugt til at arbejde i varme, fugtige og dårligt ventilerede områder, såvel som naturskønne med varme hænder.

I et sæt: sukkerpasta i en patron på 100 g og 6 ikke-vævede engangsstrimler. Velegnet til begyndere og begyndere.

Et sæt værktøjer til en højkvalitets depileringsprocedure: voks i granuler (2 stk.), Voks voks, spatler, handsker. Velegnet til begyndere og professionelle håndværkere. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Designet til båndudstyr. Det er optimalt til arbejde på store overflader.

Designet til opvarmning og vedligeholdelse af voksens driftstemperatur

Creme mod indgroet hår og for at bremse hårvækst. (100 ml)

Sæt til proceduren shugaring. Velegnet til begyndere og begyndere. (Dette produkt udstedes kun på webstedet!)

Produktet er beregnet til båndudstyr. Optimal til arbejde på store overflader.

Lim blød konsistens til bandage og kombinerede teknikker til depilering. Det er optimalt til arbejde på store overflader. Anbefales til kort, stivt hår.

Voskoplav og paraffinbad i en enhed.

Produktet er beregnet til båndudstyr. Det er også egnet til følsom og allergisk hud.

Vassen er egnet til at fjerne korte og hårde hår. Ideel til depilering af underarms og dybe bikinier.

Par af perle voks med duften af ​​modne blommer. Særlige komponenter giver voksen en særlig plasticitet. Velegnet til følsom hud med skrøbelige kapillærer.

I et sæt: sukkerpasta i en patron (100 g) og 6 ikke-vævede engangsstrimler. Velegnet til begyndere og begyndere.

Pasta er meget blød konsistens til bandage og kombinerede teknikker til depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. Velegnet til alle hårtyper.

Film voks til depilation i sarte områder: armhuler, bikini, ansigt. Egnet til genopvarmning i mikrobølgeovnen.

Lotion til indgroede hår og for at bremse hårvæksten med valnødolie og te-træekstrakt til daglig hudpleje.

Vassen er egnet til at fjerne korte og hårde hår. Ideel til depilering af underarms og dybe bikinier.

Universal voks voks til opvarmning af enhver form for voks.

Designet til manuel depileringsteknik kræver ikke opvarmning.

Produktet er beregnet til båndudstyr. Optimal til arbejde på store overflader.

Velegnet til arbejde på steder med hår fra 2-5 mm.

Voskoplav til opvarmning og vedligeholdelse af voksens driftstemperatur.

Varmeapparatet med et vindue er designet til at opvarme voksen i en standardpatron og opretholde driftstemperaturen.

Lotion for at forhindre indgroet hår efter depilation på hænder og fødder.

Varmeapparatet er beregnet til at opvarme voksen i en standardpatron pr. 100 g og opretholde driftstemperaturen.

Velegnet til arbejde i meget varme rum i varm sommer eller med stærk opvarmning om vinteren

Meget koncentreret pasta skabt specielt for at forhindre indvækst af hår efter depilation, samt at behandle virkningerne af indgroet hår.

Lotion med citronekstrakt desinficerer huden forsigtigt og forhindrer udbrud af indgroet hår.

Voks i granulat anbefales til klassiske bikini, underarm og ansigtszoner.

Designet til opvarmning og vedligeholdelse af voksens driftstemperatur

Mellem hård hårfjerning voks. Ideel til hud udsat for allergi.

Højkvalitets engangsark af trelags materiale af en ny generation.

Voks i granulat anbefales til klassiske bikini, underarm og ansigtszoner.

Voskoplav med praktisk stand-base til bedre fiksering på arbejdsfladen

Premium syntetisk voks indeholder ikke naturlig fyrresin. Forårsager ikke allergier. Særlige vokskomponenter giver dig mulighed for at fange og fjerne hårde og meget korte hår fra 1 mm.

Voks til hårfjerning i følsomme områder (ansigt, armhuler, bikini).

Designet til manuel depileringsteknik.

Talc blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Anvendes straks før depilation.

Lavet af højkvalitetsmateriale, bliv ikke vådt, lad ikke stratificere.

Cream efter depilation med funktionen af ​​suspension af hårvækst. (100 ml)

Film voks til depilation i sarte områder: armhuler, bikini, ansigt. Egnet til genopvarmning i mikrobølgeovnen.

Hårfjerning voks

Voksning (voksning) giver den længste periode med nydelse af fraværet af overskydende og uønsket vegetation. Fjernelse af follikler er en pålidelig garanti for, at hår ikke forstyrrer dig i tre uger eller endog en hel måned.

Denne teknik resulterer gradvist i et fald i hårsækkets aktivitet og i nogle tilfælde selv til fuldstændigt ophør af deres arbejde. Hårene fjernes let og permanent og bliver generelt blødere og tyndere. Glat hud er ikke en myte, men en realitet!

Beslutter at vælge et sæt til voks, afgøre, om du vil bruge kold, varm eller varm voks.

Varm fjernelse

Det er den ideelle løsning til fjernelse af vegetation fra ben, bryst, arme og ryg (hvis vi taler om mænd). Dens fordel er, at det ikke forårsager så meget ubehag og smerte som koldt. Det er dog sikkert for huden, fordi den når den ønskede tilstand ved en temperatur på kun 37 grader Celsius.

Det er næppe muligt at gøre uden vokssmeltning - et specielt apparat, hvor dåser eller patroner opvarmes til den ønskede temperatur. For at gøre dette skal du vente omkring en halv time, på dette tidspunkt skal du rengøre, affedt og desinficere din hud ved hjælp af specialværktøjer. Dæk et lille smalt område ikke længere end 12 cm med opvarmet voks, fastgør voksstrimler til det og forsigtigt stryge i retning af hårvækst. Forlad kun et gratis stykke, som du godt kan forstå. Efter at have ventet et par sekunder, skal du straks rive stripen i retning mod hårets vækst. Hvis området ikke er helt rent, gentag proceduren.

Afslutningsvis skal du fjerne den resterende voks og forkæle din hud med antiirriterende behandlinger.

Varm voks

Hvad har du brug for voksaflejring af denne type? Du vil klare uden striber, men uden voks voks. Ingen af ​​specialisterne, som er ambassadør for sundhed og skønhed, anbefaler ikke at udføre proceduren derhjemme for ikke at overleve risikoen for forbrænding, især da denne type procedure bruges til at behandle de mest følsomme områder - ansigt, bikini og underarms (faktisk som sukkerepilation). Men hvis det udføres i henhold til alle reglerne, oplever du mange gange mindre smerte end ved arbejde med varm voks. Og alt sammen fordi follikelen åbner som følge af udsættelse for en højere temperatur (42-60 grader), og et hår springer ud af den sædvanlige "slot" uden problemer og smerter.

Hvis du skal få alt til voksning, se hvilken type voks der er mere bekvemt at bruge. De, der er i badene, smelter ved toppetemperaturen og tjener til at slippe af med kort og hårdt hår. Hermetisk voks er medium i smeltepunkt, hærder hurtigt og bruges i mindre mængder end den foregående type. Filmen smelter i det mindste for denne type temperatur, er meget økonomisk og forhindrer maksimalt hårindvækst. De er tæt på blandingen til shugaring i henhold til graden af ​​forebyggelse af hårindvækst.

Aflejringsteknologien falder sammen med den varme teknologi, med den eneste undtagelse, at i stedet for strimler bruger du kanten af ​​væskens film.

Epilation shugaring

Denne type indgroet hårfjerning har mange fordele.

Blandingen er utrolig elastisk på grund af den fordelagtige kombination af glucose og fructose. Takket være dette er gør depilation utroligt bekvemt. Og det er ligegyldigt i hvilket område: afhængigt af hvor tæt blandingen er, kan du lave en shugaring bikini hjemme eller på andre områder - armhuler, ben, hænder. I dette tilfælde er du ikke i fare for at overleve muligheden for en forbrænding: den maksimale opvarmningstemperatur er 40 grader. Et træk ved teknologien er den fuldstændige mangel på blå mærker, irritation og dilaterede skibe som følge heraf. Generelt er sukker hårfjerning ikke så smertefuldt som fjernelse af overskydende vegetation med voks. Proceduren har meget få fejl. I dette tilfælde udsættes hudcellerne ikke for nogen virkning: alle manipulationer sker udelukkende med hårene. Deres længde kan forresten være kortere end ved behandling med voks - kun ca. to millimeter!

Beslutter at købe sukker shugaring, vil du være tilfreds med de lave omkostninger ved materialer. Dette er virkelig en økonomisk måde at slippe af med overskydende hår. Derudover er blandingen hypoallergen, den eneste gruppe af mennesker, der er kontraindiceret til brug, er diabetikere. Du behøver ikke at gå på salonen for at forkæle dig selv med en professionel procedure.

Hvordan shugaring? Nem, enkel og vigtigst hurtig. Blandingen opvarmes i et øjeblik i et vandbad. Når det bliver smidigt, dække det med et lille område, der bevæger sig med indsats mod hårets vækst. Tryk ikke et lille stykke på huden - du vil ryste for det og forsøge at gøre det så skarpt som muligt. Hvis du foretrækker at bruge strimlerne - gå videre. Tjek, hvor glat huden er. Er det nok? Skyl nu med vand og nyd glat hud uden indgroede hår i flere uger.

Hjemmelavede depilationsvoks: fordele og fordele

Blandt de mange forskellige hårfjerningsmetoder er voksning meget populær. Voksning er en temmelig let at følge fremgangsmåden, det kan udføres uafhængigt derhjemme. For at reducere ubehag og fremskynde processen anvendes specielle enheder - vokssmelter, til depilering derhjemme, er sådanne enheder uundværlige.

Før voksningsproceduren er det nødvendigt at opvarme voksmassen. Varm voksen tættere på hudoverfladen og tag alle hårene. Hertil kommer, under påvirkning af temperaturen, bliver porerne i huden udvidet og hårfjerningen mindre smertefuld.

- stå under beholderen med voks

- ledning til stikkontakter

Ved driftsprincippet ligner enheden varmeren af ​​babyflasker med mælk.

Varmerne er kompakte, sikre, økonomiske i energiforbrug, evnen til at indstille den ønskede temperatur.

Varianter af voks

Voskoplavy er inddelt i tre typer:

 • kassette
 • dåse
 • kombineres.

Kassetteapparatet opvarmer vokset placeret i en speciel kassette. På toppen af ​​denne beholder er der en rulleapplikator, ud over at der leveres kassetter med dyser af forskellig størrelse. Temperaturindstillingen er lille, kun op til 60 grader. Ved hjælp af disse muligheder er det muligt at anvende voks i et lige tyndt lag. Voks fjernes fra huden med specielle papirstriber.

Voks appliceres på overfladen af ​​huden i retning af hårvækst, derfor kassetterne anvendes kun på arme, ben, ryg. Nogle kassetter er udstyret med en speciel sensor, hvorigennem det voksniveau, der forbliver i kassetten, er synligt. Kassettevarmer er praktisk og nem at bruge, så det betragtes som den mest bekvemme vokssmeltningsanordning til selvfjernelse hjemme.

Boksens voks smelter voks, der er placeret i dåsen. En sådan anordning har en stor kapacitet og høj temperatur betingelser - dåse voks voks kan opvarme op til 120 grader. Ofte købes sådanne enheder til professionelle saloner, men de kan bruges hjemme.

I en dåsevarmer anvendes en særlig varmfilmsvoks. Når denne voks køler på huden, bliver den til en tynd film, der nemt kan fjernes uden brug af ekstra midler. Voks er påført med en speciel spatel, den kan påføres på forskellige dele af kroppen - på brystet, underlivet, armhulerne, bikiniområdet. Før brug anbefales det at kontrollere voksets temperatur på hånden for at undgå forbrændinger.

Ved brug af dåse voks smelte kræver særlig opmærksomhed og forsigtighed. Varmvarmeren skal være forsynet med et låg, der dækker beholderne og beskytter mod sprøjtning af voks. Nogle modeller kan opvarme to dåser voks på samme tid. Når du vælger en dåse voks, er det nødvendigt at kontrollere tilstedeværelsen af ​​en termostat og termostat, som installeres for hver bank separat.

Sådanne indretninger anvendes i professionelle butikker. I den kombinerede radiator til kassetter og banker er der deres egne kontrolpaneler og termostater. Du kan indstille forskellige temperaturforhold afhængig af typen af ​​voks. Den kombinerede enhed hjælper med at gøre depilation på en hvilken som helst del af kroppen og sparer tid for proceduren væsentligt.

Anbefalinger til valg af voks voks

Før du vælger en varmelegeme, skal du bestemme, hvor ofte det bliver brugt. Hvis epileringsproceduren skal udføres ganske ofte i mange dele af kroppen, så skal du vælge en enhed med mulighed for samtidig opvarmning af flere tanke med voks. Hvis planerne er hyppige ture, anbefales det at vælge en kompakt og brugervenlig vokssmelte med evnen til at arbejde på en trådløs base.

Ved voksning skal voksning afbrydes fra strømforsyningen. Det er tilrådeligt at købe en model, der er arrangeret efter typen af ​​en moderne el-kedel, når kassetten er installeret i en vokssmelte, og til anvendelse af voks kommer patronen helt fra enheden.

Nogle modeller af vokssmelte har funktionen til at opretholde den ønskede temperatur i lang tid. Takket være denne funktion er det muligt at udføre hårfjerning med voks på alle dele af kroppen en gang.

En god tilføjelse er apparatets udstyr med specielle holdere, der sikrer sikkerhed og beskytter mod forbrændinger.

Alle disse funktioner gør apparatet til voksfremstilling sikkert og praktisk at bruge, og en række arter giver dig mulighed for at vælge en model i overensstemmelse med dine ønsker.

Voksning derhjemme

En af metoderne til at fjerne overskydende vegetation, der er til rådighed til selvopfyldelse, er voksning eller voksning. Takket være ham, hvis du følger de rette regler, kan du give din hud glathed og fløjlsagtig. Voksning involverer imidlertid 3 lidt forskellige teknikker, og ikke alle anbefales til brug i hjemmet.

Vifte af voks

Voksning kan gøres på tre måder: varmt, varmt og koldt. Hver af dem har sine egne subtiliteter, dens egen kompleksitet af implementering.

Varmt voks

Voks til varm depilation indeholder olieprodukter, harpikser og forskellige vegetabilske olier. I en speciel enhed (voksning) opvarmes den til 55-60 ° C, der hurtigt påføres hårets vækst og, når det hærder, skæres stærkt, men mod væksten. Når korrekt valgt temperatur er velegnet til at fjerne hår i armhulen eller bikiniområdet. Det antages, at den varme metode ikke er så smertefuld på grund af det faktum, at når huden opvarmes, ekspanderer dens porer og hårene trækkes uden meget modstand. Derfor bruges denne metode så ofte til de mest følsomme områder. Men hvis det ønskes, er det ikke forbudt at fjerne vegetation fra ansigt, ben eller hænder såvel som fra brystet eller fra ryggen hos mænd.

Varmt voksning udføres hovedsageligt i salonen af ​​en erfaren specialist. For uafhængig præstation anbefales denne metode ikke, da der ikke er stor erfaring, er der stor sandsynlighed for at få forbrændinger.

Varm voksning

Voks til varm depilering indeholder blødgørere og harpikser. Det opvarmes til 40-45 ° C og påføres hurtigt på den beregnede hud på problemområdet, så det ikke fryser i hænderne. De skal bruges på samme måde som med en varm teknik. Velegnet til arbejde på brede områder af arme eller ben, såvel som mange mennesker bruger det til bikini og underarm depilation. Varmet i den opvarmede voks udvider porerne, som i den varme metode, og hårene fjernes ikke så smertefuldt.

Denne hårfjerning er velegnet til hjemmebrug, da det er sikkert, hvis du ikke ved et uheld bliver overophedet af voks.

Koldvoksning

Hvis de 2 tidligere typer voksning ikke er så smertefulde, så bliver du nødt til at lide for at bruge den kolde metode. Men på den anden side er det lettere at udføre, enhver begynder kan klare det. For at gøre dette behøver du kun at købe færdige voksstrimler i butikken, forberede huden i overensstemmelse hermed, og du kan nyde resultatet.

Forkølelse med voks er velegnet til hjemmebrug, da processen er enkel, kræver det ikke meget erfaring og en særlig vokssmelt (du kan varme strimlerne ved blot at gnide dem mellem dine palmer). Denne metode er praktisk, men lidt mindre effektiv: nogle gange kan isolerede hår forblive.

På trods af den smertefulde metode er metoden meget populær blandt kvinder, der er klar til at gøre noget for skønhedens skyld. Det bruges til opslamning af alle dele af kroppen - ansigt, hænder, ben, bikini, underarms.

Styrker og svagheder

Voksning er en meget effektiv måde at fjerne hår på, selv om det ikke kun har fordele, men minuser, som du skal vide om, før du beslutter dig for at gøre det selv.

fordele

Fordelene ved voksning forklare, hvorfor det er så populært blandt elskere af glat hud:

 • virkning op til flere uger (3-4);
 • kan gøre det selv;
 • egnet til alle dele af kroppen;
 • processen tager ikke meget tid;
 • behøver ikke høj professionalisme
 • vegetationen bliver blødere, tyndere, og over tid sænker dens vækst.
 • det gør ondt
 • med meget følsom hud eller krænkelse af gennemførelsesreglerne er irritation mulig (men det går normalt hurtigt);
 • rester er ikke altid godt fjernet (olie kræves);
 • der er en chance for indvækst (hvis du ignorerer skrælning);
 • Absolut alle vegetationer på det behandlede område fjernes ikke altid (især til den kolde metode);
 • mulig allergi over for komponenter (før proceduren er det nødvendigt at udføre en prøve).

Ulemperne omfatter følgende kontraindikationer:

 • diabetes;
 • hjertesygdom;
 • dårlig blodpropper
 • manglende evne til at udholde smerte
 • åreknuder
 • onkologiske sygdomme;
 • smitsomme sygdomme;
 • eventuelle hudlæsioner, formationer og sygdomme inden for den planlagte behandling (på armene, benene, underarmene osv.);
 • med forsigtighed - gravid (varm voks er forbudt, ellers - kun hvis proceduren længe har været bekendt med fornemmelserne).

Det er meget vigtigt at vide om fordele, ulemper og kontraindikationer, men det er ikke nok til at udføre voksningen korrekt. Du skal forstå, at voksning i hjemmet voks kræver special træning, kompetent ydeevne og ordentlig pleje efter proceduren.

uddannelse

Hvis huden ikke er ordentligt forberedt, er det minimale, der kan ske, den manglende forventede effekt. Som maksimalt indgroet hår eller hudirritation. Dette er især ubehageligt, når sådanne virkninger forekommer på ansigtet eller i de ømme områder i armhulerne og bikinierne. For at undgå sådanne problemer bør legemsdelen, der forbereder sig til voksbehandling, behandles ordentligt:

 1. Sørg for, at hårets længde er mindst 4-5 mm (for kort voks kan ikke fange);
 2. 2 dage før proceduren gør en let peeling med en skrubbe;
 3. at teste for allergier
 4. før proceduren (højst 1,5 time), tag et bad eller en bad, damp huden godt
 5. dumme huden med anæstetika om nødvendigt (specielle geler, aerosoler eller lidokain);
 6. behandle området med et desinfektionsmiddel, affedtning;
 7. lad det tørre
 8. Anvend talkum på huden, smid det lidt (dette tillader ikke voks at klæbe helt på huden, men tillader hvert hår at pakke tæt på).

Det er alt, hvad du skal gøre før depilation, men implementeringen af ​​disse regler er strengt nødvendigt.

hårfjerning

Hovedprocessen har også sine egne nuancer vedrørende behandling af forskellige zoner. Ikke alle dele af kroppen er depileret på nøjagtig samme måde, så det gør ikke ondt for at blive fortrolig med forskellene i deres behandling.

armhulerne

Ofte kvinder klager over, at efter depilation, opstod irritation i armhulsområdet, selvom alt efter deres forsikringer blev gjort helt korrekt. Imidlertid tager mange ikke hensyn til, at hår i dette område ikke vokser i en retning. Og da voksen skal plukkes strengt mod hårets vækst, er en del af vegetationen, når limning af voks på hele hårfladen fjernes strengt omvendt - ved vækst. Dette fremkalder irritation. Derfor er det nødvendigt at fjerne vegetation i underarmszonen i flere faser ved hjælp af små strimler eller små portioner varm voks.

Også irritation kan opstå, hvis huden er meget følsom i princippet. Det er ønskeligt for sådanne mennesker at vælge en anden form for depilation.

Under alle omstændigheder bør huden straks strækkes (når du gør det, skal du hæve din hånd så høj som muligt med bagud). Dette vil medvirke til at reducere smerte og fjerne vegetationen mere grundigt.

Efter depilering skal du behandle huden med hydrogenperoxid eller chlorhexidin. Parfume på armhulenes område må ikke bruges en anden dag.

bikini

Den intime zone (herunder den dybe bikini) er det mest følsomme område sammenlignet med hænder eller fødder på huden, så du skal mentalt forberede ubehagelige fornemmelser. Ideelt set skal du behandle dette område i salonen med en varm metode, men hvis der er behov for voksning derhjemme hjemme, så er en varm mulighed egnet eller i det mindste færdige købsstrimler (tynde, især for små områder). Sidstnævnte mulighed er uønsket for gravide for at undgå stress og et skarpt spring i livmoderens tone.

Proceduren foregår i dele, hver for sig (næsten det samme som i armhulerne), der starter fra pubis og bevæger sig længere og længere til skinkerne (hvis du har brug for en dyb bikini). Hårets længde på samme tid bør ikke overstige 10-11 mm, men ideelt - 5-7 mm. Større længde bør forsigtigt forkortes med saks eller en trimmer. Mere det vil se sådan ud:

 1. anvende voks (eller strimmel) til det forberedte område
 2. flade, udglatte hårvækst
 3. trækker huden i begyndelsen af ​​adskillelsen, trækker skarpt voks væk;
 4. fjern voksrest (brug til denne olie - kosmetisk eller oliven);
 5. Påfør en beroligende gel for at undgå irritation;
 6. hvis der er enkelt hår, trække dem ud med pincet.

For at reducere smerten endnu mere, er det bedre ikke at gøre voksaflejring før menstruation, men umiddelbart efter det.

Hænder og fødder

Vegetationen på huden af ​​hænder og fødder er ofte meget tyk, og købte voksstrimler kan efterlade isolerede hår på plads. Derfor er en varm depileringsmetode mere hensigtsmæssig her (især for følsomme områder af arme og ben - skulderområdet og lårene). Længden af ​​armene og benene må ikke overstige ca. 5 mm. Hvis det er mere - afskær det overskydende trimmer.

Påfør et tyndt lag varm voks til området af arme eller ben med en spatel, lim papir eller stofstrimlerne til udtørring med tryk, rip dem mod hårvækst.

bryst

Dette er en mulighed for mænd, der lider af overdreven vegetation på brystet. Men da den menneskelige vegetation er hårdere end kvindelig vegetation, er den varme depilering mere egnet til dem. Hvis der ikke er mulighed for eller ønske om at besøge salonen, kan du anvende en varm metode derhjemme. Fremgangsmåden skal udføres i henhold til de generelle regler: anvendelse mod vækst, afbrydelse i modsat retning, fjernelse af voksrester.

Hvis du beslutter dig for at gøre depilation med kold voks, er det tilrådeligt at bruge specielle små striber til små områder. Operationsprincippet er standard, men du skal huske på, at efter proceduren er der let irritation, rødme eller blå mærkning.

Ansigtshår bør ikke være meget kort. Det vil være smertefuldt, men det er muligt at udholde, men effekten opnået efter depilation vil vare i lang tid. Der er dog en separat kontraindikation for ansigtet: det er umuligt at udføre voksbehandling i nærvær af acne, fedt, forstørrede porer.

Afgang efter depilation

Huden vil have et stort behov for pleje efter at have oplevet stress, så det skal have kompetent pleje. Hvad skal man gøre

 • Vassen skal omhyggeligt fjernes (brug olivenolie eller specialolie eller fløde);
 • desinficere området
 • lindre og fugt huden
 • brug en creme, der hæmmer hårvæksten
 • efter 3 dage gør peeling.

Hvad kan ikke gøres efter depilation:

 • brug tøj og syntetiske tøj;
 • svømme;
 • solbadning;
 • sved (efter voksning er forbudt saunaer, bad, motion).

Det er også nødvendigt at tage sig af huden mellem depilations: hun vil være taknemmelig for olie, cremer eller lotioner, der fugtiger og nærer det.

Mulige konsekvenser

Der er ting, som det er bedre at være forberedt på forhånd (bare i tilfælde) eller forsøge at undgå dem. Når du har besluttet dig for voksaflejring, skal du også vide, hvad det kan føre til og gøre det okay:

 • forbrændinger er mulige, når du bruger varm voks hjemme og uden erfaring;
 • i tilfælde af overtrædelse af reglerne for voksning - blå mærker, irritation, rødme i huden
 • mens du forsømmer skrælning, blødgøring af huden med cremer og uhensigtsmæssig opdræt af voksinvækst;
 • uden en testprøve - allergi
 • som følge af brugen af ​​varm eller varm voks med forstørrede porer - infektion;
 • varm sauna eller bad - forbrændinger;
 • når der udføres voks på følsom hudrødhed, irritation (især uønsket for gravide kvinder med deres øgede følsomhed);
 • overdreven stærk strækning af huden inden adskillelsen af ​​voks - latex og nogle gange - strækmærker;
 • i tilfælde af utilsigtet skade på huden under depilering eller med for følsom hudirritation
 • hvis du ikke bruger fløde eller olie - tør hud.

Undersøg kun omhyggeligt processen med voksaflejring, og den nøjagtige opfyldelse af alle krav er nøglen til en smuk og sund hud.

Barbering i intime steder til en mand

Hvor mange øjenbryn vil vokse, hvis du barberer dem?