Køb en enhed til fjernelse af hår!

Den avancerede metode til hårfjerning, i hardware kosmetologi, er photoepilation teknologi. I dag er markedet for hardware kosmetologi overmættet, og det er nemt at købe en enhed til fjernelse af hår. Samtidig står ejerne af skønhedssaloner overfor et alvorligt spørgsmål - hvordan man finder en professionel hårfjerningsanordning til en rimelig pris. På trods af det stigende antal tilbud er det svært at købe en professionel epilator. Leverandørerne på markedet erklærer nedsatte priser og kvaliteten af ​​det leverede kosmetologitilbehør, idet de ved at vide, at når prisen falder, lider kvaliteten også. Men det er usandsynligt, at ejerne af en skønhedssalon eller nybegyndere skønhedseksperter vil købe udstyr, der straks vil mislykkes eller skade patienten. Derudover forventer hver køber at købe en professionel fotopilator at betale en passende pris. Hvis du ønsker at bestille en pålidelig professionel fotopilator til en rimelig pris fra producenten, skal du være opmærksom på modellerne af enheder, der præsenteres i kataloget. AP-COSMETICS selskab er den officielle repræsentant for producenter af højteknologisk kosmetologi udstyr. Vi er glade for at tilbyde professionelle photoepilators til rimelige priser og på favorable vilkår.

IPL og SHR

ELOS og E-lys

 • Bestil direkte fra producenten og afprøvning af kosmetiske enheder i servicecentret.
 • Garanti udførelse
 • Øget levetid for professionelle fotoepilatorer på grund af tilgængeligheden af ​​de nødvendige reservedele og enheder, der leveres med kosmetologisk udstyr
 • Kalibreret kraft og dokumenterede specifikationer
 • Levering af udstyr på bekostning af selskabet

Udnyt dette salgstilbud, hvis du vil købe en enhed til fjernelse af håret, fordi prisen på enheder er tilgængelig, og kvalitetsniveauet.

Hvilken epilator at vælge?

Problemer med valget af apparater til hårfjerning forekommer hos nybegyndere kosmetologer. Vi rådgiver dem, der ikke har besluttet valget af en professionel fotopilator til at rådføre sig med ingeniører fra servicecentret. Rådgivende ingeniører vil svare på spørgsmål og hjælpe dig med at forstå styrken og svaghederne i udstyret til hardwarekosmetologi af interesse. Hvis du har problemer med enheden til fotoepilation, er servicecentret klar til at hjælpe dig. Ingeniører diagnosticerer og reparerer brudt kosmetologiudstyr på kort tid.

Professionel fotopilator til skønhedssalon

Først og fremmest beslutte du for hårfjerningsteknologi, og derefter fortsæt til valg af enheden af ​​interesse. Epilation opstår på grund af udsættelse for lysstråling. Imidlertid kan en laser til fjernelse af håret generere lysimpulser, og måske en fotoepilator. Overvej udstyr til hårfjerning, der arbejder på princippet om intens pulserende lys. Disse apparater til hårfjerning kaldes photoepilators (IPL). IPL's arbejde er baseret på eksponering for pulserende lys, som trænger ind i huden og opvarmer hårsækkene. Sådanne professionelle epilatorer er udstyret med halvlederkøling som et resultat af proceduren, som de bliver komfortable. Hvis du køber en professionel epilator, skal du være opmærksom på følgende punkter.

 1. Ressourceapplikator. I nogle epilatorer er applikatorens ressource begrænset, og efter at en serie på 30-50 tusind blink er gennemført, blokeres enheden. Lås op enheden er først mulig efter udskiftning af blokeren og den nye blitzlampe. Prisen på applikatoren til fotoepilatoren er højere end prisen for blokeren med en lampe. Det er bedre at købe en epilator til fjernelse af hår uden blokering og brug en forlænget lampelevetid - 100-150 tusind pulser.
 2. Køling photoepilator. Når man køber en professionel epilator, er det vigtigt at forestille sig kølekredsløbet og forstå, hvilken slags trafik kabinen kan modstå. Hårfjerningsudstyr er udstyr til kommerciel brug, og skal derfor fungere i 5-12 timer uden afbrydelse. Vær opmærksom på radiatorer for at afkøle væsken såvel som halvlederkøling. Som afkøler applikatorens safirglas, reducerer smerte under proceduren.
 3. Udseendet af enheden til hårfjerning. Repræsentativiteten og udformningen af ​​udstyret udgør indtryk af salonets arbejde. Som praksis viser kunder gerne højteknologisk designudstyr. Prisen på en sådan anordning til hårfjerning er overraskende ikke stor, og udseendet og designet vil tiltrække kunder. På den anden side af lyset er hårfjerning en anden professionel epilator - en halvlederlaser til fjernelse af hår. Den største forskel mellem lasere og epilatorer er, at kosmetologielaserne producerer en lysstråle med kun en bølgelængde, som opvarmer melanin i hårroten. Takket være os blev det meget nemmere at købe en enhed til fjernelse af hår. Ap-kosmetikfirmaet samarbejder med regioner i Rusland og CIS-landene. Transportvirksomheder, som vi samarbejder med, leverer den købte enhed til døren til en klinik eller skønhedssalon.

Professionel hårfjerningsenhed

Netværk af skønhedssaloner "BEAUTY"

Jeg vil gerne sige en stor tak til gutta fra INNOVATIONE. For et halvt år siden besluttede hun at udvide sit sortiment af tjenester i sin skønhedssalon siden Jeg nærede meget om valget af apparater til hårfjerning, begyndte at læse mange artikler og anmeldelser på internettet og kom på tværs af en IPLASER-enhed. Jeg ringede til telefonnummeret og fortalte mig alt i detaljer og populært om denne enhed, en særlig tak til Zakhar! Efter mine overvejelser besluttede jeg at komme til kontoret og prøve denne enhed på mig selv. Før det besøgte jeg den nærmeste skønhedssalon i mit område, hvor diodlaseren var for at sammenligne resultatet.

På INNOVATIONE-kontoret forsøgte jeg IPLASER på mig selv og se og se! DET VAR IKKE HAPPEN HELE. Jeg følte ikke engang flashen. Efter 2 uger, som de sagde, at være mere præcise efter 10 dage, var der næsten ingen hår tilbage på IPLASER-området.

Det blev besluttet at købe deres første laser hårfjerningsenhed IPLASER. I salonen fastsatte jeg de rigtige priser og tilbagebetalingsperioden for enheden gik hurtigt. Jeg har 2 skønhedssaloner og efter 2 måneder så jeg en tilstrømning af nye kunder og en tilstrømning i omløb i den første salon, hvor IPLASER står, så i maj 2016 købte jeg en anden enhed. Og ikke ked af det!

Tak for den gode maskine!

Salon direktør L.A.L.A. stil »

Jeg vil gerne forlade en anmeldelse om virksomheden Innovatione og enheden til laser hårfjerning IPLASER. For nylig havde jeg som leder en opgave at erhverve en hårfjernings laser for evigt. Jeg søgte efter lang tid på information på internettet og sammenlignede forskellige typer lasere i dag, mens jeg havde erfaring med en diodelaser, der vidste om fordele og ulemper, valgte en helt ny og moderne laser epileringsmaskin IPLASER. Virksomheden Innovatione har mødt mig og gennemført en briefing - uddannelse og gav mulighed for at prøve denne enhed på kunder. I tre dage stod enheden i vores salon, og mit personale arbejdede på det, og jeg selvfølgelig også. Hvad kan jeg sige, enheden er ret simpel og ikke lunefuld i arbejde overophedes ikke og virker i lang tid uden at stoppe. Smertefri procedure er fantastisk.

Jeg arbejdede et halvt år på en italiensk diode laser. Enheden til epilation 1S PRO købte 1 år og 3 måneder siden. Virkningen på tyndt hår er bedre med 1S PRO, ellers er resultatet omtrent det samme. I bekvemmelighed har han virkelig ikke lige meget. Ligesom alting. Tak

Før det var der en SHR-enhed til epilering. I princippet var alt fint, nogle gange blev det ondt, der var forbrændinger et par gange. Jeg har arbejdet hos IPLASER i tre måneder nu. Hurtig og effektiv. bikini smertefuldt men tolerabel.

Skønhed Studio "Patricia"

For tre år siden købte vi en 3S ELOS, IPL og RF-enhed fra dig. Vi vil være i Moskva - vi stopper ved at teste den nye! Pas på) Igen vil vi gider :)

Diode laser hårfjerning maskiner

I det omfattende katalog på online-butikken "Your Beauty" finder du kun pålidelige og højkvalitets apparater til hårfjerning, herunder også den leverede model af udstyr til kosmetologi til de mest minimale priser.

Epilering med en diodelaser er en effektiv, men radikal, kosmetologisk procedure til fjernelse af uønsket vegetation på menneskekroppen.

I nogle tilfælde fører denne proces til, at de ikke længere vokser i forbindelse med hårfjerning med laser.

Det er derfor, at købe en 808 nm diode laser maskine til hårfjerning er en fantastisk måde at udstyre din skønhedssalon eller klinik med en effektiv teknik, der også vil tiltrække flere kunder.

Men før du køber dette kosmetiske udstyr, skal du overveje nogle aspekter.

Udstyr til laser hårfjerning optrådte på markedet for ikke så længe siden, men lykkedes allerede at få sin popularitet blandt skønhedssaloner.

På grund af sine fordele og en række tekniske løsninger er denne type operation praktisk for både klienten og specialisten.

Under behandlingen af ​​et bestemt område ved successive blink af laserstråling begynder melaninet inde i håret at varme op og absorbere strålenes energi.

Den del der er under hudens overflade opvarmes også, og derfor på grund af temperaturen bliver blodet og lymfekarrene ødelagt, hvilket får håret til at stoppe med at fodre.

Således falder håret efter et stykke tid simpelthen ud.

I det omfattende katalog på online-butikken "Your Beauty" finder du kun pålidelige og højkvalitets apparater til hårfjerning, herunder også den leverede model af udstyr til kosmetologi til de mest minimale priser.

Top 5 bedste professionelle epilatorer (2018)

Professionelle epilatorer er meget populære hos kvinder, der kender meget om kropspleje. De giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår ikke mindre effektivt end når du henviser til en specialist i salonen.

Funktioner af udvalgte modeller

Professionelle apparater til fjernelse af hårfjerninger giver grundig, uden at hoppe, epilering, hvis resultat forbliver i 3-4 uger. Professionelle modeller skelnes mellem følgende egenskaber:

 • Velegnet til at fjerne hår over hele kroppen på grund af regulering af hastigheder.
 • Evnen til at fjerne korte og tynde hår på grund af det specielle design af epilationshovedet.
 • Et komplet sæt med specielle restriktive dyser til blide zoner.
 • Husets og dele af apparaterne er lavet af holdbare hypoallergenmaterialer.
 • Der er massageanlæg til anæstesi.

Fordele og ulemper

Positive træk ved professionelle epilatorer:

 • De har 2 hastighedsindstillinger - til delikat og til mere grundig epilering.
 • De arbejder næsten lydløst og overophedes ikke.
 • Velegnet til hårfjerning følsomme områder af kroppen.
 • Virkningen efter proceduren varer i flere uger.
 • Lav vægt og ergonomisk form giver nem brug.
 • Skader ikke huden, bedøv den med en massage.
 • Lys og ergonomisk design.

De vigtigste negative karakteristika hos professionelle epilatorer er deres høje pris og smertefulde procedure.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Når du vælger en sådan dyr enhed som professionel epilator, har du brug for en solid tilgang. For at købe dig skuffede ikke, kontroller følgende parametre af enheden:

 • Epilator trådløs eller fungerer kun på netværket.
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset.
 • Vægt og dimensioner af enheden.
 • Mulighed for brug i vand.
 • Antallet af dyser.
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner.
 • Komplet sæt kosmetik til opbevaring.

Braun 3370 Silke-epil SoftPerfection


Epilator Brown Silk Epil 3370 SoftPerfection giver dig mulighed for at slippe af med uønsket kropshår helt smertefrit og sikkert. Udstyret med specielle pincet, der arbejder uafhængigt af hinanden, gør hårfjerningsprocessen ikke kun hurtig, men også behagelig.

Epilator massagerullerne knæder og masserer huden under proceduren, hvilket gør hårfjerningen næsten umærkelig. 20 pincet passer nøje til huden, løfter hårene og fjerner dem fra roden, hvilket gør huden glat og øm. Resultatet af denne hårfjerning opbevares i flere uger.

For at opnå en sådan langvarig effekt er epilatoren udstyret med to hastigheder:

 • Første hastighed til blødt hårfjerning.
 • Gobling - til særlig grundig epilering.

Epilationen udført ved anden hastighed er særligt effektiv. Takket være kombinationen af ​​alle disse funktioner er denne epilator meget populær og er en enhed, som hudlæger anbefaler til brug.

Fås i plastikhus. Til arbejde skal du have en stikkontakt med en spænding på 220 volt.

Udstyret med forskellige dyser. Den har et aftageligt epilerende hoved, en massage dyse, en begrænser til bikini linjen. Direkte hårfjerning sker takket være arbejdet med 20 selvstændigt bevægelige pincet, som løfter, fjerner hår fra roden. Sådan fjernelse er en garanti for langsigtet effekt.

Pleje af denne enhed er ikke kompliceret. Pakken indeholder en speciel børste beregnet til blid rengøring af epilatoren efter procedurerne.

fordele:

 • Antal hastigheder: 2
 • Dyser Massager.
 • SoftLift vedhæftning løfter og fjerner fra roden selv de hår, der ikke overstiger 0,5 mm i længden, samt hår, der passer godt til huden.
 • EfficiencyPro dyse for maksimal hudkontakt.
 • Rengøringsbørste.
 • Beskyttelsesdæksel.
 • Kølehandsken køler effektivt huden før proceduren og beroliger den efter epilering og derved reducerer smerten.
 • Smartlight belysningssystemet hjælper med at forenkle hårfjerningsprocessen og ikke gå glip af selv de mindste hår.
 • Komfortabel epilering af underarm og bikini områder med en dyse til følsomme områder..
 • Systemet med 20 pincet giver dig mulighed for at holde effekten af ​​perfekt glat hud op til 4 uger.
 • Pris.
 • Strømforsyningen har et sted til vikling af ledningen. Og det ser meget mere æstetisk ud, tager mindre plads, bliver ikke forvirret.
 • Case inkluderet.

ulemper:

 • Vekselstrøm
 • Tager ikke korte hår.
 • Støj.
 • Metal pincet materiale.
 • Ikke brugt med skum.
 • Der er ingen mulighed for at skylle hovedet.
 • Der er ingen køling mitten.

Video gennemgang af denne enhed i videoen nedenfor:

Panasonic ES-ED90


Køb epilator Panasonic ES-ED90 betyder at købe et multifunktionelt hudplejeprodukt, der kan udføre flere kosmetiske procedurer. Hovedfunktionen ved denne model er tilstedeværelsen af ​​en sømfil til peeling fødder, som effektivt og forsigtigt renser huden på fødderne fra døde hudceller.

Den kompakte og praktiske epilator af Panasonic ES-ED90 giver mulighed for både kablet og trådløs brug, det er egnet til behandling af tør eller våd hud.

Komfort og sikkerhed

En speciel ramme beskytter huden mod berøring af 48 epilaterende skiver, takket være, at der ikke er spor eller irritationer på huden efter behandling. Gribets bredde er 0,5 mm - den er ideel til fjernelse af små hår, men tillader ikke enheden at forårsage skade på huden, selv i tilfælde af utilsigtet kontakt. Det flydende hoved garanterer manglen på mikrotraumas og irritation, selv når man behandler de mest følsomme områder.

Universal applikation

Inkluderet - 6 specielle dyser, herunder et barberhoved, tilbehør til behandling af følsomme områder og hudpleje til hæle. Enheden kan bruges på både våd og tør hud. I sidstnævnte tilfælde påføres et specielt fugtgivende skum, hvilket gør proceduren sikker og smertefri og forhindrer også udseende af mærker på huden.

Uden ledninger

Panasonic epilator er udstyret med et indbygget batteri, beskyttet mod fugt. På grund af dette kan enheden arbejde op til 30 minutter uden at tilslutte til stikkontakten. Den indbyggede mikrocontroller registrerer automatisk spændingsniveauet og ændrer de nuværende egenskaber og forhindrer beskadigelse af batteriet. Enheden kan oplades fra lysnettet med en spænding på 100-240 V.

fordele:

 • Mulighed for ikke kun tør, men også fugtig epilering med skum.
 • Du kan bruge epilatoren mens du tager et bad eller bad.
 • Selv de længste og tyndeste hår er nemme at fjerne takket være 48 epilerende pincet.
 • Flydende mobilhoved med en særlig hældningsvinkel letter epilering på steder, hvor kroppen er bøjet.
 • Batterilevetid 30-40 minutter, opladning på bare 1 time.
 • Pakken indeholder så mange som 6 forskellige vedhæftede filer, en kosmetikpose og en rengøringsbørste.
 • Letvægts, bekvemt formet hus med LED-baggrundsbelyst.
 • Dual-drivsystem og 2 arbejdshastigheder.
 • Fod / hånddæksel.
 • Unlined armhule / bikini cap.
 • Pre-epilation attachment.
 • Beskyttelsesdæksel til fodpleje.
 • Dyse til hurtig hårfjerning.
 • Dyse til delikat hårfjerning.
 • Dyse til underarms / bikini epilation.
 • Barbering dyse
 • Dyse til epilering af ben / arme.
 • Fodpleje vedhæftning.
 • Cover Skin protekt.
 • Kosmetisk taske til opbevaring.
 • Pensel til rengøring.
 • Vekselstrømsadapter.

ulemper:

 • Afbryder hår.
 • Barbering dyse er absolut ubrugelig.
 • Pris.
 • Støj.
 • Et mislykket system til fastsættelse af dyser - Under drift er knappen ved hånden, du kan ved et uheld trykke på, og dysen flyver.
 • Hårfjerning vedhæftning fanger huden.
 • Hvis din hårfjerning tager mere end 30 minutter (batterilevetid), så er denne epilator et værdiløst køb, fordi det tager 1 time at oplade.

Oversigt over dette produkt fra eksperter:

Philips HP 6519


Udformningen af ​​det epilerende hoved er baseret på diske, ikke pincet, så håret fjernes mere forsigtigt. Plukker fra roden uden at bryde af, selv de tyndeste hår. Diskens arbejdsflade er dækket af sølvioner. Det er et af de mest allergivenlige materialer, og dets anvendelse undgår hudirritation under epilering. For at arbejde effektivitet falder ikke, skal hovedet rengøres regelmæssigt. For større hygiejne efter hver brug, eller når det er stærkt forurenet, kan det vaskes under rindende vand.

En to-hastigheds epilator fjerner alle uønskede hår. Den første hastighed er designet til mere blid epilering og pleje af følsomme områder, og den anden er til en mere effektiv, hurtig behandling af hænder og fødder. Desuden hjælper brugen af ​​den første hastighed nybegyndere vænne sig til proceduren.

Det bedste resultat opnås ved brug af specielle tip. Inklusive enheden er udstyret med en ekstra dyse beregnet til brug på følsomme hudområder, således at epilationen af ​​bikiniområdet ikke bliver til tortur.

Enheden er udstyret med en vibrerende dyse med en massage effekt, forbereder huden til proceduren, afslappende og beroligende det, samt reducerer smerte under epilation.

En speciel peeling børste, med afrundede hypoallergenne børster, gør huden ikke kun glat, men også meget delikat, da det helt fjerner døde celler fra overfladen og "fjerner" indgroede hår. Det kan bruges både på tørt og - for større effektivitet - på våd hud.

Diode lasere til hårfjerning

Diode lasere udsender bølger af to slags længder - 810 eller 940 nm. Dette tillader brug af en diodelaser til forskellige hudfototyper og til mange formål. Deres pris er ret høj, men resultatet er det værd. Blandt de procedurer, hvor der opnås høje kliniske resultater ved hjælp af denne enhed, kan følgende fremhæves: hårfjerning af enhver farve og tykkelse på alle hudfototyper, photorejuvenation, eliminering af dilaterede skibe, kompleks acnebehandling, forbedring af hudtonen og udjævning af sin tone.

Diode laser hårfjerning

Laserapparatet frembringer effektiv fjernelse af uønsket hår ved anvendelse af en enkelt eller dobbelt puls. I dette tilfælde er bølgelængden 808 nm - den absorberes perfekt af melaninet indeholdt i hårpæren i tilstrækkelig mængde. Processen med at trænge ind på hudfladen af ​​det infrarøde spektrum er helt sikkert og smertefrit. Absorberet lysenergi omdannes til varme, på grund af dette opvarmes follikelen til 60 grader, hvorefter den koagulerer. Der er en dyb ødelæggelse af hårrødderne og karrene, der fodrer dem, på grund af de forskellige muligheder for laserapparatets bølgelængde og højeffekt. Stor laserpulsenergi er nødvendig for at fjerne tyndt og blont hår. Brugen af ​​det epidermale kølesystem reducerer risikoen for bivirkninger væsentligt, hvilket forbedrer patientens komfort meget. Brugen af ​​dette kølesystem er obligatorisk for hudtyper 4-6.

Diode laser til hårfjerning i proceduren for fotoforyngelse

Ved hjælp af en laser med en bølgelængde på 940 nm er det muligt at udføre proceduren for effektiv ikke-ablativ fotorejuvenering. I dette tilfælde styres lysenergien termisk på de enkelte elementer af dermis uden at skade huden. Som følge heraf elimineres dets aldersrelaterede ændringer, og med dem ændres ændringer som følge af miljøets indflydelse. Huden forynges, det er syntesen af ​​den ekstracellulære matrix og produktionen af ​​collagen. Nonablativ foryngelse ved hjælp af en diode laser til fjernelse af håret indebærer også eliminering af sekundære symptomer forbundet med aldersrelaterede hudændringer (overflade dyspigmentering, telangiectasi, rosacea, hirsutisme). Impulsens varmeenergi passerer ind i alle lag af huden, som følge heraf forbedrer mikrocirkulationen, vaskulatur og pigmentpletter resorberes. Diode applikator anvendes også med succes til kompleks terapi til behandling af acne.

Fjernelse af blodkar ved hjælp af en diode laser til fjernelse af hår

Du kan også bruge en laser enhed for at eliminere hymangiomer og dilaterede vener i benene. Lasere, hvis bølgelængde er i infrarød rækkevidde, vil være mest effektive til behandling af ectated vener med dyb lokalisering og stor diameter. I dette tilfælde er strålingen i stand til at trænge ind i større dybde og selektivt ødelægge de beskadigede blodkar.

Sådan vælges en enhed til laser hårfjerning

Hvad er den mest effektive hårfjerning? Et spørgsmål, der vedrører flertallet af piger. En af de mest effektive metoder til fjernelse af uønsket hår er laser hårfjerning. Brugt apparat til laser hårfjerning påvirker kvaliteten af ​​proceduren. Kvalifikation af en kosmetolog er også meget vigtig. Alle enheder lindre hår, der er i vækststadiet. Det er dog nødvendigt at tage højde for, at et stort antal af dem er i sovende tilstand. De kan komme ud af denne tilstand til enhver tid, så hårfjerning er en seriel procedure.

I dag er 4 lasere til hårfjerning meget populære. Typer af lasere til hårfjerning:

Stråling af lysbølger absorberet af melanin, hvilket farvet hår, er grundlaget for apparatet anvendt til laserhårfjerning. Dette fører til opvarmning og ødelæggelse af hårsækken. Som følge heraf bliver pæren ødelagt, og håret falder ud efter en vis periode. I flere år standser pæren voksen. Læs også hvad der er skadelig laser hårfjerning.

Ruby apparat

Ruby laser tilhører en serie af de ældste enheder. Grundlaget er en rubinstang, som består af chrom og aluminiumoxid. Hans hastighed er lille, blinker af lys er lavet omkring 1 per sekund. Dette fører til, at kosmetologen skal bruge tilstrækkelig tid.

Længden af ​​lysbølgerne giver dig mulighed for at påvirke overfladen af ​​dermis, så ved hjælp af en rubinlaser er håret, der er tæt på overfladen, fjernet godt.

Det skal tages i betragtning, at rubinapparatet kun har en effektiv effekt på mørkt hår og netop på lysdermis. Han rådes ikke til at bruge mørkhudede eller garvede mennesker. Faktum er, at dette kan føre til forbrændinger eller lyse pletter. Linket kan læses på hvilken dag håret falder ud efter laser hårfjerning.

Alexandrit laser

Epilation med brug af alexandrit laser er meget populær. Udstyret har en ret høj ydeevne. Lysbølgeindekset er 755 Nm. Denne længde giver dig mulighed for at ødelægge hårfarvepigmentet i brunhårede og brunetter. Denne dybe indtrængning antyder imidlertid behovet for at afkøle epidermis før proceduren ved anvendelse af specielle formuleringer.

Arbejdshastigheden er ca. 10 blink per sekund. Kvalitet er bedre i forhold til rubin. Den tid, der skal bruges i kabinen - ca. 40 minutter. Fremgangsmåden giver en lille smerte. Hvis en persons smertetærskel er for høj, så vil en speciel beroligende præparat anvendes af kosmetologen. Under linket kan du finde ud af, hvor ofte laser fjernelse skal fjernes.

Diode metode

I tilfælde af en tilstrækkelig dyb placering af hårsækkene anbefales det at gøre epilering med en diodelaser, hvis bølgelængde er 810 - 940 Nm. Arbejdshastigheden er ca. 2 blink per sekund. En sådan signifikant dybde af penetration bidrager til et større antal bivirkninger. Det er svært at helt fjerne håret med denne enhed.

Fordelen er, at den kan bruges uden frygt for udseende af pletter til mennesker med mørk farve af dermis, med undtagelse af sorte mennesker. Det er i stand til at vise dets effektivitet i forhold til forholdsvis stiv hår og deres forbedrede vækst. Som et resultat vil de blive bløde og diskret. Men for at klare lys og rødt hår kan han ikke.

Hvis vi sammenligner diode- og alexandritlasere, bemærkes det, at selv om den første bølge er længere, er den ikke reguleret. Alexandrit-pulserne er lavere, men det er en enhed, der gør epilering mindre følsom. Denne egenskab er forbundet med kontaktløs afkøling.

Fordelen ved dioden er, at der i en sådan procedure kan mere hår fjernes. Dette betyder, at for at få helt af med hår fra en bestemt zone, vil mindre sessioner være nødvendige.

Diodelaseren har en ringdiameter på 9 mm, derfor er det bedre at udføre hårfjerning med denne enhed i nærværelse af mere komplekse zoner. Dette gælder især for laser hårfjerning af bikiniområdet. Alexandrit rådede til at bruge til at ødelægge håret over overlæben. Det beskriver hvordan laser hårfjerning på ansigtet.

Neodym-maskine

Innovativ laser enhed - neodymium, i den stråler energi er ikke rettet mod melanin, men til blodkar og celler. Denne epilering kan sikkert bruges på alle former for dermis.

Karakteristika ved denne laser hårfjerning maskine er som følger:

 • bølgelængde - 1060 Nm;
 • driftshastighed - ca. 100 blink per sekund;
 • behandlingstid er 30 minutter.

Find også ud af om laser hårfjerning er mulig for evigt.

Sammenligningsanalyse af enheder

Hvilken laser er bedre kan bedømmes ved at sammenligne deres egenskaber.

Laser neodym-apparater til hårfjerning har følgende fordele:

 • Mulighed for brug for alle former for dermis;
 • sikkerhed;
 • anstændig hastighed.

Sådant udstyr har den største ulempe - det er prisen. Men det skal tages i betragtning, at denne type enhed, som diode en, har en temmelig svag effekt. Kursets varighed er ca. 18 procedurer, og i 1 session kan du slippe af med halvdelen af ​​pærerne.

Det andet sted med hensyn til præstationer i rubin. Effekten af ​​dem er ikke dårlig. De forlader intakt 20-30%, antallet af sessioner i gennemsnit når 10-12.

De ledende alexandrit apparater til hårfjerning, som er i stand til at fjerne 90% af håret. 8-10 sessioner vil være nok til at opnå det ønskede resultat.

I videoen - hvordan man vælger den ønskede enhed:

Sikkerhed er en af ​​de vigtigste egenskaber ved enheden. Og som enhver laserudstyr, der ikke har beskyttelse, frembringer proceduren ubehag som følge af væsentlig opvarmning af vævet. Dette gælder især for rubin og neodym enheder. Læs også, om du kan gøre laser hårfjerning til gravide kvinder.

Anvendelsesområder

Med den samme laserstyrke lider den mørke derma mindre, hvis den behandles med en diodelaser. Det fungerer godt i bredere skala. Denne enhed bruges med succes til patienter med mørk hårfarve 1 - 6 fototype. Et godt resultat i behandlingen af ​​denne enhed kan opnås ved dyb kvalitetskøling.

Årsagen er den højeffektdensitet af den udstrålede energi, som er nødvendig for denne epilering.

Hvis en person med mørkt hår har en lav pære, vil en rubin enhed gøre. Men proceduren vil tage lang tid. Med dybtliggende rødder vil neodym- eller diodlaseren fungere godt.

Uanset hvad enheden blev udført hårfjerning, selv med hensyn til en type hud, kan resultatet være anderledes. Doktors kvalifikation spiller her en yderst vigtig rolle, for det er han, der er ansvarlig for det optimale magtniveau og skal overvåge dermis reaktion. For nylig er laser hårfjerning af underarmszonen stigende. Læs også om laser overskæg hårfjerning hos kvinder.

Apparat til laser hårfjerning - valgfuldhed

Laser hårfjerningsprocedure glæder altid kunder af skønhedssaloner med et langsigtet resultat. Kvaliteten af ​​proceduren afhænger ikke kun af skønhedsekspertens kvalifikationer, men også på apparatet, hvorpå laser hårfjerning udføres. Og der er intet galt med det før sessionen for at præcisere, hvilket udstyr der bruges.

Laserstråle arbejde

På trods af de forskellige lasersystemer forbliver handlingsprincippet for alle de samme. Når den udsættes for en retningsstrålende lysstråle af en vis længde i et område med uønsket vegetation, absorberer og opretholder hårfarvepigmentet (melanin) varme indtil hårfollikelen er ødelagt. I dette tilfælde lider huden ikke på nogen måde.

Effekten af ​​en neodymlaser skal skelnes fra de andre: i dette tilfælde opvarmer lysstrålen det dybe lag af huden, hvor cellerne i hårsækkenet, kapillærerne og blodkarrene, der forsyner håret med næringsstoffer, falder under indflydelse.

Energiske karakteristiske egenskaber ved laserteknikker, som hver især har individuelle egenskaber:

 • strålekraft;
 • strålingsenergi;
 • varmebølgelængde;
 • energi flux tæthed.

Hvad er typer af lasere

Det første udstyr til laser hårfjerning optrådte i 60'erne af XX århundrede. Udviklinger og forbedringer på dette område står ikke stille, og i dag er der allerede flere forskellige typer laser. Funktionsprincippet for udstyret er det samme, men der er stadig karakteristiske træk og forskelle.

rubin

Ruby laser er grundlæggeren af ​​brugen af ​​denne type teknologi til kosmetiske formål. Under hensyntagen til det faktum, at nyere modifikationer allerede er blevet udviklet, falder den overvejede indstilling gradvis ind i baggrunden i skønhedsindustrien.

Ruby laserstråles egenart er, at det viser et højt resultat, når man fjerner mørkt hår udelukkende på hvid hud. Længden af ​​lyspulsen er for kort (694,3 Nm), på grund af denne specificitet er der en effekt på melanin, som ikke kun er indeholdt i hårene, men også i integumentet. Af samme grund er smertefulde fornemmelser og udseendet af pigmentpletter mulige på steder, der er udsat for strålen.

alexandrit

Bølgelængden af ​​denne laser kan variere fra 700 til 820 Nm. Disse indstillinger fastsættes af en kosmetolog under hensyntagen til hudens og hårets fototype umiddelbart inden epileringssessionen. Takket være dette interval ved hjælp af alexandrit laser blev det muligt at fjerne mørkt hår, men allerede med mørk hud.

Teknikken giver mulighed for en kort tid til kvalitativt at behandle et relativt stort område.

diode

Apparatet til hårfjerning baseret på en diodelaser betragtes som universel. En let bølgelængde på 800 Nm gør det muligt at udføre proceduren for hårfjerning med mørk og garvet hud. Denne funktion skelner teknikken fra resten. Med hensyn til vegetationens farve - igen påvirkes kun mørket af laseren.

Neodym

Neodymlaseren er kendetegnet ved kraft og virkningsstyrke, det er også en din-bølge-1064 Nm. Funktionsprincippet for denne teknik adskiller sig fra resten, det blev beskrevet ovenfor. Takket være denne særprægede funktion blev det muligt at fjerne lys og gråt hår, som ikke påvirkes af andet udstyr. Mørkskinnede kunder kan heller ikke bekymre sig om at blive brændt.

Sammenligningsegenskaber ved metoderne

Før du træffer dit valg i retning af at købe en enhed til laserfjerning, skal du være opmærksom på de vigtigste egenskaber. Men det er også vigtigt at overveje, at hver af metoderne har sine fordele og ulemper.

Hvis enheden er købt til en skønhedssalon eller klinik - modeller af samme type er velkomne, og til privat brug vil der være helt forskellige (budget) muligheder.
Hvad er kriterierne for evaluering af lasersystemets funktion

 1. Effekt. Dette refererer til antallet af hår fjernet som en procentdel for en enkelt procedure. Derfor afhænger varigheden af ​​det fulde forløb af fjernelse af denne indikator.
  Alexandrite laser indtager et førende sted i kvaliteten af ​​fjernelse: efter behandling falder 90% af uønsket hår ud. I gennemsnit overstiger kurset ikke ti sessioner.
  Det andet sted med hensyn til effektivitet bag en rubinlaser: den fjerner ca. 70-80% af vegetationen. For den meget "gamle" teknik er dette et godt resultat. Antallet af sessioner varierer typisk fra 10 til 12.
  Diode og neodymlasere udviser den svageste effektivitet: ca. 50% af hårsækkene elimineres i en session, antallet af procedurer i et kursus kan være mere end 15.
 2. Arbejdshastighed Denne indikator påvirkes af sådanne egenskaber som lysdiodens diameter. Jo større denne indikator er, desto mere overflade vil dysen behandle i ét tryk. Alle typer af lasere, eksklusive dioder, har omtrent samme høje driftssats.
  Da diameteren af ​​diodelaserens lysstråle er lavere, er proceduren på den langsommere og mere ubelejlig i store områder. Fordelen ved dioden - fjernelse i fjerntliggende områder, for eksempel dyb bikini. Og fra indgroet hår - det er den rigtige beslutning.
 3. Type installation. I hovedparten af ​​udstyret er stationært og kræver et separat rum og alle tilstødende til proceduren. Sådanne laseranordninger anbefales ikke at blive flyttet for ikke at forstyrre nogen funktioner eller fabriksindstillinger. Lamper i alexandrit og rubinlaser er designet til et bestemt antal blink. Med regelmæssig brug af en kosmetolog vil udskiftningen ske i 3-4 måneder.
 4. Sikkerhed for kunden. Under fjernelse af hår med en laser af enhver type undgår ikke ubehagelige fornemmelser. Nogen føler en lille prikken, og nogen har en stærk brændende fornemmelse. Udviklet specielle metoder til køling af dermis under laser hårfjerning. Af de fire enheder er proceduren mest smertefuld på neodym- og rubinlasere.

Kølesystemet er:

 1. Kontakt. I dette tilfælde afkøles huden af ​​en safirdyse, som har en temperatur på ca. 5 o C. Effekten ses både på toppen og på det dybe niveau af huden. Effektiviteten af ​​metoden er bedre manifesteret ved forarbejdning af store arealer; når man arbejder på en lille overflade, bliver afkøling næsten ikke følt;
 2. Kontaktløs. Sådan køling er af to typer: luft og kryogen. I det første tilfælde blæser epidermis med kold luft. Den anden mulighed indebærer tilførsel af kølevæske før laserflashet. Begge metoder påvirker kun de øverste kugler i dermis.

Den mindste og mest kompakte er diodebaserede hårfjerningsmaskiner. Derfor skal du være opmærksom på denne type udstyr, hvis du vil overføre udstyr i skønhedssalonen eller i hjemmet.

Laser epilering derhjemme

Depilering derhjemme forpligter ikke køb af specielt udstyr. Og her med epilering er situationen anderledes, uanset om det er en laser eller en anden metode.

Der er laserinstallationer, der kombinerer flere teknikker. Deres pakke indeholder som regel ekstra dyser af forskellig form, designet til andre kosmetiske eller medicinske procedurer. Den amerikansk fremstillede teknik - Candela i GentleMAX PRO apparatet kombinerer neodym og alexandrit teknikker.

Universal diode-baserede installationer - MeDioStarXT eller LightSheer ET, er mest efterspurgte i kosmetologiklinikker og saloner på grund af evnen til at arbejde på enhver form for hud og vegetation.

Men disse ændringer tilhører en række professionelle, og er ikke helt egnede til hjemmebrug. At arbejde med dem kræver visse færdigheder. Der er endda kurser, hvorefter kosmetologen udsteder et certifikat, der bekræfter kvalifikationen. De betragtede enheder er dyre (de enkleste modeller koster fra 45 tusind enheder).

Til brug i hjemmet udviklede budgetmodeller af enheder, der ikke kræver visse færdigheder, da alle indstillinger allerede er indstillet i starten. Det er kun vigtigt at læse instruktionerne i sættet. Det er værd at bemærke, at alle enheder i denne serie er ret kompakte, hvilket øger driftens anvendelighed.

Hvilke modeller er mest populære

 1. RIO Laser Salon (UK) har en lys bølgelængde på 808 Nm, med en flash varighed på 4 sekunder, som udløses automatisk. Virkningen sker på hvert hår individuelt, næsten smertefrit takket være det integrerede kølesystem. Derfor er det tilrådeligt at bruge det selv i de mest følsomme områder.
 2. RIO LASH-3000 har 5 driftsformer og indbygget scanningsfunktion. Denne funktion gør det muligt at fjerne en automatisk søgning efter hår. Påvirkningsområdet pr. Tryk er 3,5 cm, hvilket er ret omfattende for ikke-professionelle installationer. Anti-overophedningssystemet forhindrer forbrændinger, kun lysvarme mærkes, når det berøres.
 3. Scanning Laser Hair Remover (UK) - En kompakt enhed med manuel (Single) og scanning (Scan). Brugeren ændrer kun indstillingen afhængigt af behovet. Princippet om indflydelse er en pulserende retningsstråle. I scanningstilstanden er det muligt at fjerne op til tyve hår per flash, mens laserens eksponeringstid på mindst 10 sekunder er mindst 10 sekunder, maksimalt 50 sekunder. Det indbyggede moderne kølesystem gør brug af enheden helt sikker.
 4. Nubway 808 er en desktop model baseret på en diodstråle med en bølgelængde på 808 Nm. Pulser fodres enkelt og dobbelt, afhængigt af indstillingerne. Moderne hudkølesystem eliminerer fuldstændigt ubehag under behandlingen. Derfor er modellen efterspurgt blandt ejere af følsom hud. Enheden styres af berøringsnøgler, har en bred vifte af pulsens varighed og frekvens.
 5. Xemos W-808 (Korea) bruges til hårfjerning på alle dele af kroppen, herunder følsomme områder. På grund af dens kompakthed er det meget bekvemt for epilering på vanskelige steder (ved hånden, en dyb bikinizone). Diodelængden er 808 Nm. Enheden har 3 driftsformer (strøm). Ved forarbejdning forbliver huden intakt, såvel som ved arbejde med ovenstående modeller. Udviklet på baggrund af de nyeste innovative teknologier, sikrer beskyttelsesniveauet en smertefri proces.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Professionelle hårfjerningsprodukter

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Produkt ophørt

Professionelle hårfjerningsprodukter

Professionelle apparater til fjernelse af hårfjerning gør det muligt for ejeren at slippe af med unødvendig vegetation på hendes ben, arme og andre dele af kroppen. Produkterne har kompakte dimensioner, nem at administrere og kræver ikke særlige færdigheder.

model

Der findes flere typer enheder:

 • home photoepilators;
 • traditionelle mekaniske epilatorer;
 • Apparat til fjernelse af hår med varm voks;
 • maskiner til bikini design og haircuts.

Photoepilators påvirker hårsækkenet med kraftige lysimpulser, ødelægger det og gør det ikke muligt at genoprette. Produkterne er udstyret med en udskiftelig kvartspatron og leveres med beskyttelsesbriller.

Mekaniske epilatorer med indbyggede pincet kan arbejde på tør eller våd hud. Mange modeller har flere udskiftelige dyser, takket være hvilke husmødre der ikke kun kan fjerne hår, men også barbere dem og udføre peelingproceduren.

Apparater til voksning er forsynet med patroner med voks og striber. Apparatet opvarmer først patronen og anbringer derefter voks til de ønskede zoner med et tyndt lag. Produkterne er sikre og garanterer ingen forbrændinger.

Clippers med et sæt dyser passer til dem, der foretrækker at ikke fjerne hår, men at justere deres form og barbere vegetationen.

Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Hvordan beroliger huden efter epilering?

De bedste indenlandske elektriske barbermaskiner (2018)