Hvad er karakteristisk for Elos hårfjerning, hvad det er, og hvordan denne metode kombinerer fordelene ved andre former for hårfjerning

ELOS epilation er en service, der for nylig har taget plads på kosmetologimarkedet. På trods af nyheden er efterspørgslen efter det vokset aktivt.

En af hovedårsagerne til dette fænomen er at finde ELOS-epilation på listen over de mest effektive procedurer. Effektens intensitet på grund af dets egenskaber, hvilket ikke indebærer andre alternative metoder.

Så hvad er det - ELOS-hårfjerning, hvilke problemer løser denne teknik, hvordan man forbereder sig til proceduren, og hvad der skal gøres efter det, hvad er bedre end ELOS, laser eller fotoepilation, hvad enten det er skadeligt eller værdigt - det vil vi fortælle om alt dette yderligere.

Princippet om drift

ELOS hårfjerning er en metode til at ødelægge overskydende hår. Dens essens er en pegeffekt på hårene ved hjælp af en bipolær strøm og en lyspuls energi.

Enheden til ELOS-hårfjerning styrer lysimpulser og strøm ved hjælp af en flash. Udbruddet påvirker kun aktivt voksende hår. Hun ødelægger ikke hvilende løg.

Intensiteten af ​​virkningen af ​​to kræfter kombineret med det kølesystem, der er til stede i anordningen. Det tillader dig ikke at føle alvorlig smerte under proceduren.

Fordele og ulemper

Relevansen af ​​Elos hårfjerning skyldes flere årsager:

 • Evnen til at fjerne enhver form for hår. Denne procedure er underlagt en række uønskede hår.
 • Session sats Proceduren kræver en relativt kort tid.
 • Minimal risiko for smerte og komplikationer. Takket være evnen til at justere enheden og det innovative kølesystem er det usandsynligt, at der kommer forbrændinger og smerter.
 • Manglende rehabiliteringstid. Efter proceduren må der ikke træffes foranstaltninger, du kan solbade og føre et normalt liv uden tvivl og frygt.
 • Højeste effektivitet. I dag er ELOS-hårfjerning en af ​​de bedste metoder til at fjerne problemet med overskydende hår.
 • Nul risiko for infektion. Dette sikrer manglende kontakt med enheden.

Proceduren har også ulemper:

 • Høj pris Desværre kræver målet i dette tilfælde ganske mange penge.
 • Manglende evne til selv at gennemføre en session. For det første er dyrt apparat obligatorisk, og for det andet er der brug for særlige færdigheder.
 • Behovet for flere sessioner for bedre effekt. I tilfælde hvor hårvæksten er meget aktiv, eller der er et stort antal dvale pærer, kan det endda kræve femten sessioner.
 • Mange kontraindikationer. Da strømstyrken er kombineret med lysintensiteten, anbefales proceduren ikke stærkt til dem, der er mindst en af ​​de kontraindikerede virkninger.

Microdermabrasion - hvad det er for hvem det er nyttigt og hvordan man får den maksimale effekt og fornøjelse af det.

Og hvordan adskiller laserpoleringen sig fra det, og hvilke indikationer og kontraindikationer af denne procedure bør læses her.

Forskelle fra lignende procedurer

Hvis du vil vide, hvordan ELOS-hårfjerning er forskellig fra laser eller fotoepilation, og at vælge mellem disse metoder, skal du være opmærksom på deres forskelle fra hinanden.

Laser hårfjerning er forskellig fra ELOS hårfjerning ved et stort antal komplikationer og ubehagelige fornemmelser, da enheden med en laser ikke giver et kølesystem.

For fuldstændig hårfjerning ved hjælp af en laser kræves der et større antal procedurer. Hvis pærerne er dybe, vil laseren simpelthen ikke nå dem.

Fotoepilation er værre end ELOS-epileringseffekt, fordi kun lysintensiteten uden strøm anvendes. Det skal heller ikke udføres med grå og meget lyse hår, fordi resultatet ikke vil imponere. Komplikationer efter det er ikke udelukket.

I denne video vil kosmetologen vise og fortælle dig mere om forskellene mellem ELOS og laser og fotoepilation:

Effektområder og brug af mænd

På grund af punktet kan denne teknik anvendes til at fjerne vegetation på ethvert område af kroppen. Effekten af ​​strøm og lys reguleres afhængigt af hudens følsomhed på det valgte område.

Ødelæggelsen af ​​hår med ELOS-hårfjerning er også velegnet til mænd, men de skal deltage i flere sessioner. Den mandlige krop er præget af hurtig hårvækst, da det er provokeret af testosteron.

Kontraindikationer og virkninger

Brugen af ​​denne teknik er ikke tilladt med nogle funktioner i kroppen:

 • blodsygdomme
 • enhver form for diabetes;
 • metalimplantater;
 • sygdomme i huden i alle faser
 • allergisk over for lys og strøm;
 • sygdomme i nervesystemet
 • onkologiske sygdomme;
 • hypertension;
 • lupus erythematosus.

Konsekvenserne efter ELOS-hårfjerning lover kun at være positive, hvis der selvfølgelig ikke var kontraindikationer, og proceduren blev udført af en samvittighedsfuld og erfaren kosmetolog.

De vigtigste behagelige effekter er blødhed i huden, dens blødhed og fraværet af "hamp" (skåret hår).

Indikationer og forberedelse

Hovedindikationen for ELOS-hårfjerning er tilstedeværelsen af ​​uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Især hvis væksten af ​​hår på nogen af ​​dem kan kaldes specifik, for eksempel et skæg hos kvinder.

Der er flere trin til at forberede sig på en ELOS epilationssession:

 • Undtagelses solarium. Et par uger før manipulationen af ​​den nuværende og lyse energi fra garvningen er bedre at nægte.
 • Razor behandling af det ønskede område. Denne handling skal ske dagen før sessionen.
 • Høring af læger. Hvis kosmetologen mistænkes for at have kontraindikationer, kan han henvise til nogle læger (gynækolog, endokrinolog osv.).

Nå, hvilke biologisk aktive stoffer der anvendes til ikke-injektion mesoterapi i ansigtet og hvilke resultater det giver dig, kan du finde her.

Magnetoterapi er et af områderne fysioterapi, der har fundet bred anvendelse i kosmetologi, mere detaljeret i en separat artikel.

Hvordan går det?

Den indledende fase tager højde for organismens egenskaber og det område, kunden vælger. Lægen tager hensyn til disse detaljer for at justere apparatet.

Før du bruger enheden, anvender lægen et lag gel på hudoverfladen. Denne manipulation er vigtig for at sikre smertefrihed. Kunden bør bære mørke briller for at undgå stråling.

Desuden leder skønhedseksperten enheden til den valgte zone og skaber med den effekten af ​​en flash. Det er meget nemt at bære, selvom det virker på et bikiniområde.

Der vil kun være en følelse af behagelig prikken og varme. Det gør ikke ondt. Efter afslutningen af ​​sessionen påføres en creme på den del af kroppen, der berøres af enheden.

For eksempel er omkring otte procedurer nødvendige for at fjerne hår i bikiniområdet og på benene. I det første tilfælde vil hver af dem tage omkring en halv time, og i det andet - omkring en og en halv time.

For at eliminere whiskers bør besøge skønheden parlor omkring ti gange, og til behandling af armhuler - kun tre gange.

Anbefalinger efter sessionen

Det eneste, der skal ændres i den sædvanlige livsstil, er at undgå at besøge saunaen og badet i et par dage efter hver session. På den første dag er det bedre ikke at gå til solarium. Solbadning i solen i et par uger er muligt, men kun i kort tid og underlagt brug af beskyttende kosmetik.

Før det næste besøg på kosmetologikontoret skal du barbere den ønskede zone. Barberskrabere og depilatorisk creme er velegnede til dette formål. I intet tilfælde skal du ikke bruge hvad der fjerner hårene sammen med deres rod. Dette vil forværre virkningen af ​​Elos hårfjerning.

Nu tilbyder vi at se på fotoet af resultaterne efter ELOS-epilation:

Priser og anmeldelser

Prisen bestemmes ved at tage hensyn til den del af kroppen, der kræver proceduremæssig indgriben. For dem, der ønsker at vide, hvor meget ELOS-hårfjerning koster, tilbyder vi dig de gennemsnitlige priser for en procedure:

 • dyb bikini - 4000 - 6000 rubler;
 • skinner - 5.000 - 8.000 rubler;
 • armhuler - 2000 - 3000 rubler;
 • "Antenne" - 1000 - 2000 rubler.

Anmeldelser af proceduren kan høres meget forskellige. En person beundrer oprigtigt effekten, og nogen tværtimod mener, at det er ekstremt svært at kalde denne metode til at slippe af med håret godt. I denne sag afhænger meget af objektiviteten og særegenhederne hos hud og hår hos dem, der har oplevet teknikken på sig selv, for eksempel:

"Jeg fjernede ELOS-hårfjerning på hele overfladen af ​​benene. Resultatet skuffede ikke, men prisen er meget høj. Selvfølgelig kunne jeg lide ELOS-hårfjerning, men jeg vil ikke gøre det længere, da jeg anser det for en vej ud af kritiske situationer. "

 • Gulnara, 22 år gammel:

  "Jeg har en udpræget orientalsk type udseende, og tykt hår er hans trofaste følgesvend. Mest af alt plejede jeg at blive forstyrret på grund af øjenbryn. ELOS-epilation har hjulpet mig med at slippe af med komplekserne og få mig til at glemme alt sammen pinceterne. Selvfølgelig tog det mange procedurer, men jeg fortryder det ikke! "

  "Jeg havde en gang brug for hormonbehandling, hvilket negativt påvirker området over læberne. Min overskæg dekorerede mig slet ikke. Hvad jeg netop ikke forsøgte at slippe af med fejlen! Min mor tilbød mig en ELOS-epilation, fordi hendes ven arbejdede i en skønhedssalon og bar det ud. Jeg er meget glad for, at jeg var enig i at tage et så dristigt skridt for mig! Jeg synes, det er den bedste måde at slippe af med de modbydelige "antenner"! "

 • Christina, 30 år gammel:

  "Alt efter sådan fjernelse var stor, men jeg vil ikke tage denne foranstaltning længere. Prisen er meget høj. Hvis du kun sparer penge for en session, skal du overveje, at du brugte det næsten forgæves. Hår vil naturligvis være mindre, men de der forbliver vil vokse, som om der ikke var sket noget. "

 • ELOS-epilation - er det værd at skader en tegnebog? I dag går denne teknik til stedet for en af ​​de dyreste.

  I betragtning af kravene i hele kurset vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at bruge en masse penge. Hvis du har et spørgsmål i dit hoved om, hvorvidt spillet er værd at lyset, tage hensyn til effektiviteten og alle dens positive aspekter.

  Konklusion - denne type hårfjerning retfærdiggør de nødvendige omkostninger, men hvis der ikke er unødvendige materielle ressourcer og behovet for det, skal du finde et alternativ.

  Og til sidst inviterer vi dig til at se en video om historien om oprettelse og teknologi af ELOS-epilation:

  ELOS-Hair Removal Apparatus

  Elos hårfjerning er blevet en opdagelse inden for hårfjerning fra kroppen. Baseret på kliniske undersøgelser anses denne version af hårfjerning for at være perfekt ud fra alle synspunkter. Han modtog straks mange positive vurderinger fra patienterne. Enheden til ELOS-hårfjerning fjerner sådanne manifestationer som:

  • irritation og rødme i huden
  • indgroede hår
  • "Blå skæg" eller gennemskinnelige hårpærer fra under huden.

  I ELOS-teknologier kombineres radiobølg og optisk energi organisk, hvorved hårets struktur ødelægges, og dets liv slutter. I sidste ende - du har en blød, glat hud uden irritation, røde pletter og andre effekter af traditionelle metoder. For at opnå det bedste resultat skal du bruge gennemsnitligt syv procedurer med pauser. Kurset er valgt for hver patient individuelt afhængigt af organismens egenskaber. Varigheden af ​​hver procedure er lidt mere end en halv time. Det er bedre at købe hele kurset på en gang, så det vil være mere rentabelt ud fra et finansielt synspunkt.

  Elos hårfjerning og fotoepilation: Hvad er forskellene?

  • Enheden til ELOS-hårfjernelse fjerner ethvert hår, mens fotoepilation ikke virker for at slippe af med gråt og let hår.
  • Fotoepilation dræber ikke follikelet, men stopper kun væksten, hårene ses så igen. Elos hårfjerning fjerner dem for evigt.
  • Elos hårfjerning sker på mørk og garvet hud, mens fotoepilation er begrænset i valget af hudstruktur.
  • Elos hårfjerningsprocedurer er den bedste kombination af pris og kvalitet.

  Før en behandlingssession med et ELOS-epileringsapparat fjernes håret i behandlingsområderne med en barberkniv. Derefter behandles huden med hurtige lysknapper ved hjælp af en speciel dyse. Fjernelse udføres uden smerte, fordi huden er meget afkølet på forhånd. Patienten kan kun mærke et lille ubehag i form af prikken. Bedøvelse anvendes på følsomme områder af kroppen. Efter proceduren påføres huden på huden for at blødgøre og helbrede. Håret forsvinder gradvist. Hver patient sessioner vælges individuelt. Gennem hele sessionen udført kompetent og klar kontrol. Kompakt og æstetisk udstyr beskytter huden på en forsvarlig måde mod skade. Eksperter anbefaler at købe apparater i skønhedssaloner, kosmetiske og plastikklinikker.

  Fordele ved Elos hårfjerning

  • proceduren påvirker hårsækken i de dybe subkutane lag, behageligt og sikkert for patienten;
  • speciel træning er ikke nødvendig
  • Intet behov for yderligere behandling
  • hårfjerning er lavet uden kontakt - udstyret rører ikke huden;
  • ingen forbrændinger og pigmentering forbliver;
  • yderligere anti-aging effekt;
  • Der er ingen rehabiliteringsperiode.

  Kontraindikationer

  Proceduren er kontraindiceret til gravide kvinder, personer med diabetes, lider af kræft, hypertension og hudsygdomme, kredsløbssygdomme. Du bør ikke gå til solarium og til stranden efter procedurerne, og du skal også nægte at besøge bade, saunaer og begrænse sportsaktiviteter. Vi tilbyder en bred vifte af professionelle enheder til fotoepilation og ELOS-epilation. De kan købes engros og detailhandel. Lad være med at være bange for prisen, omkostningerne betaler sig hurtigt på grund af efterspørgslen efter disse procedurer. Vi leverer straks udstyr og giver garantier fra producenten.

  Enhed Elos epilation og foryngelse E140

  Enhed Elos epilation og foryngelse E140


  Fordelene ved SHR IPL-metoden i forhold til den traditionelle Elos-hårfjerning:

  Afslutning af enheden E140:

  Udskiftelige filtre: 640 nm / 690 nm / 480 nm / 530 nm / 430 nm

  MBT E140-enheden er beregnet til opførsel af følgende procedurer:


  - hårfjerning af alle typer hår
  - foryngelse af ansigt, nakke og hænder
  - fjernelse af pigmentering
  - fjernelse af blodkar og edderkopper

  Specifikationer:


  SHR IPL-filter: Bølgelængde (Spektrum):
  Inkluderede filtre: 530 nm / 560 nm / 640 nm-950 nm
  Energitæthed: 1-50J / cm²
  Spotstørrelse: 15 * 50 mm
  Pulsrepetitionshastighed: 1-10 Hz
  Afkøling: fast krystal
  Kontakt lukket kølesystem (-4 ℃ til 2 ℃) + luftkøling + lukket vandcirkulation
  Driftstid: kontinuerlig i 18 timer
  Display: 10,4-tommers True Color LCD
  Strømforsyning: 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
  IPL-strøm 2000 W
  RF-effekt 50 W
  Nettovægt: 28 kg

  Top 7 bedste hjemmelavede elos epilatorer. Hvilket er bedre at købe

  Elos epilatorer bliver mere og mere populære. Mange piger og kvinder stiller sig selv spørgsmål: Hvad er bedre end andre, og hvad hjem brug elos epilator at købe.

  Hvor effektive er hjemme Elos epilatorer

  Elos-epilator påvirker hårsækkene med to typer stråling på én gang - lys og radiobølge (ELOS - Electro Optical Synergy, dvs. elektro-optisk interaktion).

  Energien fra blitzen af ​​lysstråling reducerer produktionen af ​​hår i pæren, og den termiske energi af elektromagnetiske radiobølger hæmmer deres vækst.

  Hvis før denne slags hårfjerning kun kunne gøres i salonen, kan du nu købe en Elos epilator til hjemmebrug. Det er nemt at bruge og meget effektivt, og på næsten alle hudtyper og i enhver farve og kvalitet af hår.

  Fordelene ved Elos hårfjerning:

  • en mindre fremgangsmåde i forhold til andre former for hårfjerning (for at opnå en varig effekt er der ca. 6-8 ugentlige procedurer)
  • selve sessionen er meget kortere - ca. 30 minutter;
  • fremragende effekt på både hvid og mørk hud;
  • hår kan fjernes overalt på kroppen, herunder fluffen over læben;
  • proceduren er smertefri;
  • kan bruges om sommeren uden frygt for solbadning;
  • sikker metode
  • evnen til at tilpasse enheden til dine behov
  • der er næsten ingen chance for en forbrænding;
  • fjernelse effektivitet af uønsket hår - op til 90% eller mere;
  • besparelser på salonprocedurer.

  10 grunde til at købe en premium Elos epilator

  Før du køber en Elos epilator til hjemmebrug, skal du beslutte dig om, hvilken man foretrækker at tage. På en sådan enhed er det bedre ikke at redde, fordi det er vigtigt for sundhed og velvære.

  ELOS - elektro-optisk interaktion

  Premium-klasse enheder har mange grunde til at stoppe valget på dem:

  1. De testes, og deres sikkerhed er bekræftet af certifikater.
  2. Høj effektivitet at slippe af med uønsket hår.
  3. Smerteløse procedurer.
  4. Sættet indeholder briller for at beskytte dine øjne mod blinklys.
  5. Evnen til at ændre patronen (i nogle modeller medtages straks).
  6. Tilstedeværelsen af ​​en speciel adapter til ansigtet.
  7. High power lamper.
  8. Garanteret lang fejlfri drift.
  9. Praktisk berøringskontrol.
  10. Evnen til at bruge alle familiemedlemmer (undtagen børn).

  Hvem vil ikke bruge Elos epilator

  Trods alle de positive egenskaber og sikkerhed er Elos epilator ikke egnet for alle.

  Før du køber en maskine til hjemmebrug, skal du vide om begrænsningerne.

  Årsagerne til, at det er bedre at ikke bruge Elos epilatoren er:

  • øget hudfølsomhed over for sollys;
  • brugen af ​​visse lægemidler (krævet medicinsk konsultation)
  • alkoholindtagelse
  • hudsygdomme og skader;
  • onkologiske sygdomme;
  • graviditet og amning
  • diabetes mellitus
  • dårlig blodpropper
  • alvorlig hjerte-kar-sygdom
  • tilstedeværelsen af ​​en pacemaker
  • mentale abnormiteter.

  Det er vigtigt at huske! Det er helt forbudt at bruge Elos-epilator til børn under 14 år.

  Top 7 mest populære hjem Elos epilatorer

  At vælge, hvilken Elos-epilator til hjemmebrug at købe, kan du stå over for mange tilbud. For at afgøre, hvilken enhed der skal stoppes, skal du finde ud af, hvad hver producent tilbyder.

  Iluminage Touch 300.000

  Denne enhed, fremstillet i Israel, er godkendt af FDA (Food and Drug Administration - Food and Drug Administration, USA), der anvendes over hele verden.

  Photoepilator Iluminage Touch 300 000

  features:

  • Sættet indeholder briller for at beskytte dine øjne, en dyse til epilering på dit ansigt.
  • En hårtørrer er indbygget i epilatoren for at afkøle huden, hvilket gør processen smertefri.
  • Der kræves ingen yderligere træning.
  • 300.000 lyskilder, nok i lang tid.
  • Nem at håndtere. Det er nok til at passere over huden med en applikator i enhver retning, da seriel flash begynder at fungere.
  • Uanset hudtype fjerner effektivt hår.

  Dette er en fransk epilator. Ikke egnet til alt hår (på rødt, gråt og lys ineffektivt), gælder ikke for sort hud.

  features:

  • Den har mere strøm (12 J) end den foregående prøve samt vinduets størrelse (7,5 cm2).
  • 3 år bestået klinisk forskning, opfylder standarden for medicinsk udstyr IEC 60601-1, der er helt sikkert.
  • Effekten er mærkbar efter den første procedure, for 8-10 sessioner er der en fuldstændig bortskaffelse af uønsket hår.
  • Luftkøling.
  • Høj grad af hårfjerning.
  • Arbejdsjustering: 6 effektniveauer, skifte baseret på hårlængde (4 sorter) og hudfarve (5 typer).
  • Sættet indeholder 2 par beskyttelsesbriller, en kølegel, en rensespray, en mærkepenne og et sæt beskyttelses klistermærker.

  Vær opmærksom! Hvis der er mol i hårfjerningszonen, skal de forsegles.

  Mig min elos kvarts

  Elos-epilator er lavet i Israel, ligesom den første prøve. Velegnet til salon og hjemmebrug, og du kan købe den til en meget lavere pris end den foregående 2.

  Photoepilator Me My Elos Quartz

  features:

  • Antallet af udbrud er lidt beskedent - 100.000, men effektiviteten er ret høj.
  • Lad os anvende på alle hudtyper undtagen meget mørke (6 fototype) og til hår af enhver farve, herunder meget lys og grå.
  • Fungerer på teknologi godkendt af FDA.
  • Høj hastighed hudbehandling.
  • Det er muligt at skifte lampen og bruge forskellige dyser.
  • Flere niveauer af intensitet.
  • Egnet selv for følsom hud.
  • Automatisk afbrydelse i fravær af arbejde inden for et minut.

  RIO IPL PRO

  Denne enhed er oprindeligt fra Storbritannien. Med hensyn til magt er det lidt bag ovenstående modeller, men der lægges stor vægt på sikkerheden.

  Photoepilator RIO IPL PRO

  features:

  • Der er beskyttelse mod børn.
  • UV filter.
  • Gradvis stigning i intensitet for at undgå forbrændinger.
  • Flashen brænder kun, når 4 sensorer kommer i kontakt med huden, hvilket hjælper med at beskytte øjnene.
  • Luftkøling.
  • Sluk automatisk, hvis den ikke bruges i 20 minutter.
  • Stort område af indvirkning.
  • Der er ingen briller i sættet, men der er en disk med trinvise instruktioner på russisk. Derudover er der to kvartslamper.
  • Ikke egnet til mørk og sort hud, såvel som til lys, rødt og gråt hår.

  Remington ipl4000

  Produceret i Kina. Lampens levetid er kun 1500 blink, men i det komplette sæt er der 2 ekstra enheder. Point er ikke inkluderet. For ansigtet er ikke brugt. Men prisen er ret lav, hvilket tiltrækker et stort antal købere.

  features:

  • Der er et UV-filter, som beskytter huden mod forbrændinger.
  • Godkendt af hudlæger.
  • Hårfjerning er smertefri og hurtig.
  • 5 niveauer af intensitet.
  • Der er en hudkontakt sensor.
  • Effekten er mærkbar efter 1 session.
  • Fabrikanten garanterer bortskaffelse af hår i op til 4 måneder.

  Silk'n Glide Infinity

  Epilator lavet i Israel. Han har kun en ulempe - der er ingen mulighed for at skifte lampen, patronen kan ikke fjernes, men dens forsyning varer i flere år.

  Photoepilator Silk'n Glide Infinity

  features:

  • Velegnet til kvinder og mænd med enhver form for hud (undtagen sort) og hår, på enhver del af kroppen (men ansigtspakken er ikke inkluderet i kittet).
  • Lampen har en ressource på 400.000 pulser.
  • Slip modes (egnet til at bruge lav energi og fremskynde proceduren) og pulsering (god ved høje energiniveauer giver dig mulighed for at kontrollere effekterne på forskellige hudområder og undgå gentagelse).
  • Ved hjælp af Bluetooth og programmet installeret på smartphone, kan du se, hvor mange blink, lampen har forladt, læs procedurerne og planlæg dem med påmindelser, og bloker også enheden for uønsket brug.
  • Hudfarvesensor.
  • Op til 92% af uønsket hår fjernes.
  • Eksponeringsområdet på 3 cm2 er praktisk til brug i ansigtet og i bikiniområdet.
  • Fabrikantens erklærede fuld kropshårfjerningshastighed er 20 minutter.
  • Bevist effektivitet og sikkerhed.
  • Lille størrelse og vægt.

  Mig PRO Ultra

  En god israelsk maskine til en rimelig pris.

  Photoepilator Me PRO Ultra

  features:

  • Velegnet til alle hårtyper.
  • Kan bruges på enhver hudtype.
  • Det har et stort forarbejdningsområde - 6 cm2.
  • Lampens levetid - 120.000 blink.
  • Pakken indeholder briller og en dyse til ansigtet.
  • Seriel flash.
  • Proceduren er smertefri og sikker.
  • Effekt efter 4 sessioner.

  Hvordan man laver hjem Elos hårfjerning

  Hvis du allerede har besluttet, hvilken elos epilator til brug i hjemmet for at købe, og det allerede er købt, så skal du først og fremmest læse instruktionerne til brug, og kun derefter fortsætte til proceduren. I hver epilator er der nuancer, som du behøver at vide for ikke at skade dit eget helbred.

  Vær opmærksom! Inden der udføres elosepilation i bikini- og brystkirtlerne, er det nødvendigt at foretage en ultralydsscanning og konsultere en mammolog og en endokrinolog.

  Hvis laserforyngelse af huden eller kemisk peeling er blevet udført, skal de efterfølges af mindst tre måneder, før det kan gøres ved Elos epilation.

  2 uger før proceduren er kosmetiske injektioner forbudt i de områder, der skal udsættes for, og i 4 dage - enhver hudirriterende manipulation (dampning, afskalning osv.).

  En dag eller to før hårfjerning, skal alt hår være barbert.

  Voksne hår på 1-2 mm vil give energi bedre, derfor er effekten maksimal.

  Proceduren selv udføres som følger:

  1. Beskyttelsesbriller er slidt, en kølegel påføres epileringsområdet (med nogle modeller er det ikke nødvendigt).
  2. Enheden vælger den ønskede tilstand (baseret på typen af ​​hud og hår), strømmen til den første session er minimal.
  3. Applikatoren bevæger sig langsomt langs huden, mens de allerede behandlede steder koster to gange i en session, anbefales det ikke at berøre dem.
  4. Hvis der er alvorligt ubehag, skal intensiteten reduceres.
  5. Efter proceduren påføres en beroligende creme på huden.

  Sådan plejer du din hud efter hjemmet hårfjerning

  Uanset hvor smertefri proceduren er, er huden stadig såret, så pas på den efter epilering skal være særlig forsigtig.

  Nøgleanbefalinger:

  • I de første par dage anbefales ikke vand og varme (bad, sauna, bad, pool, gym osv.) Og brug af skrubber.
  • Når du går ud i solen, skal du anvende solcreme til din hud.
  • Kun barbering af hår fremstår mellem behandlinger, ingen voks, pincet eller andre muligheder for at fjerne dem.
  • Brug en sårheling, beroligende og fugtgivende creme.

  Proceduren for at slippe af med uønsket hår derhjemme er ret simpelt og sikkert.

  Det vigtigste er at vælge den rigtige epilator afhængigt af behovene, typen af ​​hud og hår, såvel som på grundlag af økonomiske muligheder.

  Selv relativt billige enheder fra dokumenterede producenter kan hjælpe med at fjerne hår hurtigt og smertefrit. Overholdelse af instruktionerne og reglerne for pleje vil fremskynde processen med at opnå en glat og smuk hud.

  Lær hvordan du bruger Me Quartz home epilator:

  I denne video kan du lære om princippet om drift af elos-epilatorer:

  IIuminage Precise Epilator Review:

  Enhed til Elos epilation

  I dette afsnit af kataloget finder du professionelle fotoepilatorer og dåser

  Køb Elos og E-Light!

  I det 21. århundrede udvikler kerneen af ​​hardware kosmetologi i skønhedsindustrien i et hurtigt tempo. Når man køber skønhedsudstyr til fotoepilation, får ejeren af ​​en skønhedssalon op til at vælge, hvilken enhed der skal købes. Det er jo vanskeligt at vælge det nødvendige professionelle apparat til fotoepilation og fotoforyngelse fra det præsenterede spektrum uden tilstrækkelig information. Hvordan vælger man en professionel Elos epilator? Når du køber E-light udstyr til en skønhedssalon, skal du overveje de tekniske egenskaber ved fotoepilatoren. Du kan købe en elos epilator, der ikke fjerner hår, ikke kan arbejde kontinuerligt i intensiv tilstand eller skade patienter. Hver ejer af en skønhedssalon ønsker at betale en passende pris for det kosmetiske udstyr. I forbindelse med de overprisede apparater til ELOS epilation kan du løbe ind i en ikke-bona fide mellemmand, der ikke er i stand til at opfylde garantibeskyttelsen. Enig, at det er behageligt at arbejde med organisationer, der prioriterer deres kunders mål, hjælper og støtter det solgte udstyr. Når vi henvender os, finder du den rigtige partner i ansigtet AP-COSMETICS.

  Elos epilator IPL + RF Lasertech

  Elos hårfjerning er en af ​​de mest effektive og sikre måder at fjerne uønsket kropshår på. Dens essens ligger i kombinationen af ​​elektriske og optiske virkningsmetoder. Elos epilation adskiller sig fra andre lignende procedurer, idet det giver dig mulighed for at fjerne hår af enhver farve og struktur i næsten alle dele af kroppen. Effekten er lille, hvilket forhindrer forbrændinger, ar og rødme. Vi tilbyder dig at købe Elos Lasertech IPL + RF epilator, som giver dig mulighed for at arbejde 13-15 timer uden afbrydelse.

  • Beskrivelse og specifikationer

  enhed

  Betjeningen af ​​anordningen til Elos-epilering Lasertech IPL + RF udføres ved anvendelse af et bekvemt og informativt panel. Det huser en nøglekontakt til at tænde og slukke for enheden, en nødkontakt - om nødvendigt straks afbryder strømforsyningen, LCD touch screen 8 ", som afspejler epilatorens status, grænsefladen og instruktionerne gives.

  Elos epilation udføres ved hjælp af E-Light håndstykket, der kan producere intens stråling, når du trykker på den røde knap. Stråling leveres til det område, der kræver behandling via et filter i håndstykket. Indvendigt er der indbygget et filterkølesystem, hvilket reducerer temperaturen på hudens overflade på behandlingsområdet: Takket være dette føler patienten mindre ubehag under elosepilation.

  E-Light-programmet indeholder følgende funktioner:

  • justering af de optimale parametre for eksponering individuelt for hver patient
  • overvågning af systemets korrekte funktion
  • verifikation af system energi
  • udvælgelse af typer af procedurer.

  Komplet sæt

  • maniple
  • Punkter af klienten og point af master
  • tragt
  • pedal
  • Netledning
  • Sæt af filtre (350 nm, 480 nm, 640 nm)
  • Håndtag
  • Instruktioner.

  Køb professionelle Elos epilatorer til producentpriser i Moskva

  Lasertech leverer certificerede Elos epilatorer af egen produktion til konkurrencedygtige priser. Gratis levering fra lager i hele Rusland og CIS leveres. Garantiservice leveres. Derudover kan du til enhver tid kontakte vores servicecenter for rådgivning og service under hele levetiden. Om nødvendigt er der gratis uddannelse til at arbejde med enheden.

  Hjem ELOS epilator. Oversigt over teknologi, sammenligning af modeller, kundeanmeldelser.

  Artiklens indhold:

  At slippe af med uønsket hår én gang for alle er drømmen om millioner af kvinder rundt om i verden. Og hvis tidligere skønheder var tilfredse med traditionelle epileringsmetoder - hårfjerning med voks eller pincet, så med udviklingen af ​​den tekniske udvikling vil jeg have en mere perfekt metode.
  Perfekt hårfjerning er:

  • Hårfjerning på enhver hudtype
  • Hårfjerning i enhver farve, inkl. Pushkovye, lys og rød
  • Kort procesforløbet
  • Permanent hårfjerning

  Utroligt, hvis flere år siden halvdelen af ​​disse forhold simpelthen ikke var muligt, er der i dag en perfekt teknik, som fuldt ud opfylder de fastsatte krav. Elos epilator - en nyskabelse i spørgsmålet om fjernelse af uønsket hår.

  Revolutionær hårfjerningsmetode - ELOS

  Electro Optical Synergy-teknologi er en teknik til interaktionen mellem to strålingsspektra-lys (IPL) og radiobølge (RF). Kombinationen af ​​disse to energier fjerner selv lyse og dunke hår på huden i enhver skygge - selv meget mørk. Dybden af ​​den indvirkning, der ikke forårsager skader på huden, er 20-30% højere end ved brug af kun foto- eller laserfjerning. Under proceduren ødelægges hårsækkenet under den samtidige virkning af laser energi og højfrekvent strøm.

  IPL (Intense Pulsed Light) er mere almindeligt kendt som fotoepilation, mens udsættelse for huden får en flash af lysstråling, hvis energi akkumuleres i pæren og stopper hårproduktionsaktiviteten.

  RF (Radio Frequency) er en række elektromagnetiske radiofrekvensstråling, som virker på follikelet med termisk energi, hvilket fører til at stoppe hårvæksten.

  Fordele ved elos epilation
  For at forstå og værdsætte alle fordelene ved den innovative metode til ELOS epilation, lad os simpelthen sammenligne de mest populære metoder til fjernelse af uønsket hår.

  fremgangsmåde

  Forløbet af procedurerne

  Epilering af garvet og mørk hud

  Fjernelse af lys, fluffy, rødt hår

  Smertefornemmelser

  Varigheden af ​​en procedure (ben + armhuler + region. Bikini)

  voks

  Hver 3-4 uger (hele tiden)

  barbering

  Hver 1-2 dag (konstant)

  Nej (der er fare for hudskade og irritation

  Laser hårfjerning

  Hver 3-4 uger i 1 år

  Standard fotoepilation

  Hver 2 uger i 8 måneder - 1 år

  Nej (en let rødme af huden efter proceduren er mulig)

  ELOS hårfjerning

  Hver uge i 6 uger

  Iluminage - fotoepilation derhjemme

  ELOS - hårfjerning - metoden til hårfjerning er ikke kun perfekt, men også ret overkommelig derhjemme.
  Syneron har udviklet og patenteret ELOS teknologi og er producent af professionelt medicinsk og skønhedsudstyr. Og for nylig blev fordelene ved epilering af ELOS blevet tilgængelige til hjemmebrug - virksomheden Syneron Medical skabte ELOS epilatoren til brug i hjemmet Iluminage.

  Hvad er forskellen mellem Iluminage mig og andre epilatorer?

  Ikke flere begrænsninger - slet
  hår i det bredeste udvalg af nuancer:

  • rød
  • pushkovye
  • mørk
  • lyse

  Nu kan du fjerne håret på huden
  enhver skygge:

  • lyse
  • garvet
  • mørk
  • Meget mørkt
  • oliven

  Ikke mere smerte og ubehag

  Helt smertefri procedure. Det maksimale, som du føler, er let varme på huden. Ingen ridser, rødme og revner i huden.

  Resultat efter 6 ugers brug.

  Lange kurser af hårfjerning procedurer er en ting fra fortiden. Huden er glat efter 6 ugers brug.

  Absolut sikkerhed

  Home photoepilator Iluminage Precise har et FDA US certifikat, der bekræfter den fulde sikkerhed for brugen og maksimal effektivitet.

  10 ubestridelige fordele ved ELOS epilator ILUMINAGE

  Fremstillet af en unik ELOS-teknologi!

  Fjernelse af hår af enhver farve på huden af ​​enhver skygge!

  Fjern op til 94% uønsket hår på kun 6 ugers brug!

  Hurtig og bekvem: kun 7 procedurer inden for 6 uger og 1 procedure pr. Måned - absolut nok til at opretholde et stabilt resultat!

  Du kan fjerne ansigtshår!

  Smertefri procedure, ingen restitutionsperiode!

  Absolut sikker metode til at fjerne uønsket hår!

  Det kan endda bruges om sommeren - du kan solbade!

  Lampelevetid - op til 300.000 blink, ikke en enkelt fotoepilator har sådan en ressource!

  Højteknologisk enhed gør alt selv!

  apparat

  anvendelsesområde

  Hår / hudfarve

  Ressource (antal) af blink

  Sikkerhedscertifikat

  Iluminage Touch

  Hele krop + nedre ansigt

  Iluminage Precise Touch

  Armhuler, bikini område, ben + nedre ansigt

  I dag kan du sikkert sige Illuminaj - de bedste Elos epilatorer til hjemmebrug!

  ELOS hårfjerning - det er rentabelt.

  Vælg den bedste Elos epilator - ikke en nem opgave. Mange mennesker begynder at tvivle - er det værd at købe en enhed til hjemmebrug? Måske er det bedre at gå til salonen? Beregn omkostningerne ved et forløb af procedurer ELOS-hårfjerning i salonen og sammenlign med omkostningerne ved enheden. Imponerende? Og ressourcen af ​​ELOS-lampen - Iluminage-epilatoren er sådan, at det vil være nok i næsten et levetid!

  Elos epilator Iluminage - kunde anmeldelser.

  Takket være den unikke teknologi for epilering af ELOS er den meget effektiv og samtidig sikker. Mere end 3.000.000 hårfjerningsprocedurer udført årligt er det bedste bevis på effektiviteten af ​​teknologien.

  Men anmeldelser fra kvinder, købere af Iluminage epilatorer, der allerede har oplevet alle fordelene ved epilation Elos.

  Natusik
  Jeg turde ikke i lang tid - trods alt var det et dyrt køb, men jeg vil gerne sige, at jeg ikke fortryder noget! Jeg bruger den første uge, og mit hår er blevet mærkbart mindre!

  Julia
  Elos epilation er en meget dyr fornøjelse i en skønhedssalon, så uden tøven købte jeg dette apparat til mig selv som en gave!

  ZhenYa
  Vi tror at købe med en kæreste i halvdelen, det vil være meget mere rentabelt end at gøre epilation i en skønhedssalon.

  Stadig i tvivl?

  8 grunde til at købe et hjem Elos-epilator Iluminage

  Epilator Tanda mig - skal jeg købe og hvad er det?

  ELOS-teknologien er patenteret af producenten og anvendes kun i Iluminage-epilatorer. Men i Rusland på internettet kan du finde imitatorer kaldet Tandame touch.
  Tanda me photoepilator er også fremstillet af Syneron og er en meget enklere model af Elos epilator sammenlignet med Iluminage.
  Tanda photoepilators sælges kun i Nordamerika og er placeret der som et økonomi mærke. Tanda me photoepilators leveres ikke til Rusland - alt du kan finde på internettet er enten smugler eller forfalsket.
  Naturligvis Tanda mig røre fotoepilatorer er ikke certificeret ikke tilladt at cirkulere i Rusland. Ved at købe dem kan du ikke være sikker på, at de er fuldt funktionelle og sikre.
  Også relativt billige kinesiske fakes for Elos epilatorer begyndte at dukke op på markedet.
  Fakes blev afsløret af os mange gange under Tanda mærket siden Den kinesiske industri er primært fokuseret på det amerikanske marked.

  Constellation of Beauty Company er eksklusiv distributør af Iluminage-epilatorer i Rusland. Ved at købe Elos epilatorer fra os kan du være sikker på originaliteten, effektiviteten og sikkerheden af ​​det produkt, der købes. Vi har givet kvinder skønhed i over 20 år.

  Elos epilatorer til hjemmebrug: Funktioner ved valg og brug af enheder

  Ikke så længe siden blev Elos hårfjerning på markedet for kosmetiske tjenester, men blev hurtigt populært og populært blandt piger. Brug af dobbelt eksponering - lys og elektrisk strøm giver en signifikant bedre og sikrere effekt end nogen anden hårfjerningsproces.

  I dag erstatter hjemmet Elos epilator selvfølgelig de fleste andre måder at håndtere uønsket vegetation på, fordi den er enkel og nem at bruge.

  For at vælge en god enhed til brug i hjemmet, skal du forstå, hvilke typer Elos epilatorer der findes, hvad er deres funktioner, og hvilke parametre du skal være opmærksom på, når du køber. Når du har detaljerede oplysninger om sådanne enheder, får du en nyttig epilator med maksimalt nyttige funktioner og tilstande. Derefter vil brugen kun give glæde og det forventede resultat.

  Funktioner af enheden Elos epilator og dens fordele

  Epilator-elos funktion er baseret på virkningen af ​​to energier: lysemission og lavfrekvent strøm. En sådan symbiose fremskynder ikke kun proceduren ved at forbrænde follikelen hurtigere, men betragtes også som mere sikker for huden. Selv apparater til hjemmebrug fjerner alt uønsket hår fra et udvalgt område af kroppen komfortabelt og effektivt.

  De vigtigste fordele ved at bruge Elos epilatorer omfatter:

  • ingen ømhed, kun lille ubehag på hudoverfladen er mulig;
  • kan anvendes på alle hudtyper og hår i forskellige farver, selv lys;
  • enkel og nem at bruge, giver dig mulighed for at slippe af med håret, selv i svære at nå steder;
  • absolut sikkerhed, ingen rødme, irritation eller sår på huden;
  • efter 5-6 procedurer vil håret stoppe med at vokse for evigt.

  Det er dette antal fordele kombineret med den bekvemmelighed og brugervenlighed, der gør hjemme Elos epilatorer så populære og efterspurgte.

  Hvordan vælger du den bedste mulighed elos epilator

  For at finde en god Elos epilator til hjemmebrug, som giver dig mulighed for effektivt og sikkert at udføre hårfjerningsprocedurer, er det vigtigt at forstå hvilke egenskaber det skal have. Blandt de vigtigste parametre, som du skal være opmærksom på, når du køber, kan du nævne:

  • antallet af blinker - påvirker epilatorens driftstid;
  • dyser og tilstande - gør det muligt at fjerne hår på alle dele af kroppen, selv fra overfladen af ​​følsom hud;
  • enkelhed og klarhed i ledelse og indstillinger
  • bekvemmelighed og ergonomisk brug;
  • prisen.

  Afhængigt af hvilket resultat du vil have, hvor lang tid elos epilatoren skal bruges, og hvilke økonomiske muligheder kunden har, kan du overveje forskellige modeller af enheder.

  Typer af enheder til fjernelse af hjemmet

  Efter at have forstået de vigtige parametre i enheden til hjemmeprocedurer, kan du sammenligne disse egenskaber med forskellige epilatorer og finde den mulighed, der optimalt og effektivt udfører de funktioner, der er tildelt det. Til dato er valget af enheder til Elos epilation ret stort, så det bliver nemt at købe. Versioner af elos epilatorer er repræsenteret af sådanne modeller:

  1. ILuminage Me Touch er den mest avancerede version, den har det største antal blinker - op til 300.000. Det har flere blitztilstande og er udstyret med en ekstra vedhæftet fil til mild og sikker ansigtshårfjernelse. Stilfuldt design, behagelig krop og intuitiv interface.
  2. Epilator Me Quartz 100.000 blinker - det optimale forhold mellem enhedens pris og kvalitet. Giver effektivitet, lethed og høj hastighed af proceduren. Sikkerheden ved fjernelse af håret er garanteret af epilatorens egenskaber.
  3. Me Soft ILuminage 200.000 blink er en brugervenlig enhed, der er egnet til at fjerne hår af enhver farve. Afhængigt af det valgte niveau af lysintensitet kan du hurtigt og effektivt udføre proceduren. Praktisk i håndtering af vanskelige steder, og også tilpasset ansigtsepilation.
  4. Mig Min Elos Tanda 5.400 flash er en af ​​de første epilatorer, enkel og nem at bruge. Udmærker sig forskelligt i omkostninger fra lignende modeller, men samtidig behandler det også effektivt og omhyggeligt problemet med overskydende hår.

  Nogle gange er det svært at vælge en Elos epilator blandt de mange muligheder, men en sammenligning af deres funktioner og omkostninger gør det muligt at træffe den bedste beslutning.

  Sådan bruges Elos epilator hjemme

  På trods af enkelthed og bekvemmelighed hos hjemmepilatører mig min elos, er du nødt til at forberede deres brug. For det første kan nogle få uger før brugen ikke udsætte huden for solens stråler, anvende kemiske peeling eller gøre injektioner. For det andet, et par dage før proceduren, bør håret blive barbert og lad det vokse lidt. Så epilatorens elosbjælke "fangster" håret og påvirker follikelen nøjagtigt.

  Det tredje vigtige øjeblik for hårfjerning er at oprette elos epilatoren. For at indstille den optimale tilstand og strøm, skal du omhyggeligt læse instruktionerne og forstå enhedens enhed. Kontroller, at hudens reaktion skal udføres i svageste tilstand. Derefter kan du gradvist og forsigtigt håndtere hele huden.

  Efter proceduren bør huden ikke smøres med noget, i de næste 2-3 uger skal du besøge badet, og saunaen er kontraindiceret. Derudover bør du også afstå fra at være i solen og om nødvendigt bruge solcreme. Reglerne for hudpleje er ikke komplicerede, men de vil bidrage til at forhindre forekomsten af ​​negative virkninger.

  Således valg og køb af home elos epilator - proceduren er enkel og tager ikke meget tid, hvis du oprindeligt forbereder og beskytter dig selv med information. Sammenligning af vigtige egenskaber og forskellige modeller vil give mulighed for at foretage det rigtige køb.

  Hvad er Elos epilation

  Elos epilation er en metode til permanent fjernelse af uønsket kropshår ved brug af et epilation elos apparat, der er baseret på en kombination af laser (eller LPG) stråling og radiofrekvensbølger.

  Princippet om drift

  Elos (ELOS) står for Electro Optical Synergy - elektro-optisk kombination. Teknologien tillader brugen af ​​en kombination af lys og elektromagnetisk energi til at påvirke menneskekroppen.

  Brug af radiobølger giver dig mulighed for at få en fremragende 100% effekt ved brug af kun 60% af strømmen af ​​laser eller lysstråling. Det påvirker kun de hår, der er i den aktive vækstfase (anagen), da kun i denne fase er der nok pigment i hårsækkenet, og den vaskulære papilla er mest udviklet.

  Den kombinerede effekt på melaninholdige celler og på den vaskulære komponent i hårfollikelen bidrager til fuldstændig destruktion af follikelen og reducerer sandsynligheden for hårgenvækst i behandlingsområdet til et minimum.

  Da ikke alle hår er i anagen på samme tid, så sker der ikke i en procedure al hårfjerning. Under hver efterfølgende session fjernes hår, som er kommet ind i en fase med aktiv vækst. Derfor er hver ny procedure ordineret, når ny hårvækst bliver synligt synlig.

  Undersøgelser udført af forfatterne af tidsskriftet "Lasers in Surgery and Medicine" i 2004 (i USA begyndte brugen af ​​Elos teknologi længe før det kom til Rusland), at 85% af kunderne, der udførte Elos hårfjerning, var tilfredse med resultaterne. Og 85% er et meget godt resultat.

  Video: Elos teknologi af skønhed

  Skive

  I øjeblikket er den nyeste og sikreste enhed til elos hårfjerning E-max. Dens funktion er, at pulsens varighed er mindre end 1 sekund, hvilket signifikant reducerer smerte og gør hårfjerningsproceduren ikke så lang. Det krævede antal procedurer og de optimale intervaller mellem procedurer.

  Antallet af procedurer, der giver dig mulighed for at opnå det ideelle resultat for hver person individuelt.

  Desuden kan i forskellige dele af kroppen have brug for et andet antal procedurer. Dette skyldes det forskellige antal sovende og i hårsækkets anogen, såvel som varigheden af ​​hårfolliklernes hvilepase i forskellige dele af kroppen.

  Så for eksempel er op til 65% af alle follikler på overlæben i aktiv vækstfase, mens der på benene kun er ca. 20%, kan hårfolliklens hvileplade på ansigtet være omkring 6 uger, men på ben er det op til 2 år. Disse funktioner bør tages i betragtning og vente på resultaterne nøjagtigt i de perioder, der svarer til de biologiske cykluser af hårvækst.

  Det fremgår også af ovenstående funktioner, at det er upraktisk at tage pauser mellem procedurer i mindre end 6 uger, da dvalende follikler kan forblive intakte i dette tilfælde og give hårvækst over tid.

  Godbidder

  1. Teknologien af ​​kombinerede effekter kan effektivt fjerne rød, blond, grå, tynd og ned hår.
  2. På grund af det faktum, at kraften af ​​laser eller LPG-stråling er signifikant mindre, er der derfor mindre risiko for at få forbrændinger, foci for hud hyper- og hypopigmentering.
  3. Solbrun og mørk hud er ikke kontraindikationer for epilering.

  ulemper

  1. Proceduren er smertefuld, fordi det er nødvendigt at forkøle huden med en speciel gel.
  2. Forskellige områder af huden kræver forskellige eksponeringskræfter, og derfor er specialistkvaliteten utilstrækkelig. Risikoen for hudskader er høj.
  3. Gentagne procedurer, der udføres oftere end en gang om måneden, kan føre til tørhed og hæmning af huden, da huden på mindre end en måned ikke har tid til at komme sig.
  4. Den lave effektivitet af proceduren på meget garvet eller mørk hud, da flashenergien i dette tilfælde fordeles over håret og over huden.

  I dag er der mange forskellige metoder til fjernelse af hår, men de fleste er ubrugelige. Elos hårfjerning klare fjernelse af ansigtshår. Lær mere om denne metode i artiklen Elos øvre lip epilation.

  Depilation af bikini zone er den mest populære procedure for kvinder, der forsøger at altid være smukke. Denne eksotiske metode er længe blevet omdannet til en fælles ting, men ikke alt er besluttet på at ændre barbermaskinen til varm voks. Læs videre.

  uddannelse

  • en måned før proceduren skal du stoppe med at plukke eller trække hår ud, du kan kun barbere;
  • to uger før proceduren ikke kan solbades i den åbne sol eller i et solarium, da dette øger risikoen for hyperpigmenteringsfoci;
  • 1-2 dage før proceduren, barber håret fra det behandlede område, så de ikke har tid til at vokse mere end 1 mm;
  • Anvend ikke cremer, kosmetiske olier og smertestillende midler på huden før proceduren;
  • Hvis det er hensigten at udføre hårfjerning på ansigtet, så en måned før Elos, må der ikke udføres laserprocedurer på ansigtet, kemisk peeling er kontraindiceret;
  • hvis der er hyppige gentagelser af herpetic eruptioner, er det nødvendigt to eller tre dage før proceduren at begynde at tage antivirale lægemidler og tage dem to eller tre dage efter det.

  Video: eMax hårfjerning

  Kontraindikationer

  • arteriel hypertension med højt tryk tal og hyppige kriser;
  • tilstedeværelsen af ​​en pacemaker
  • epilepsi;
  • onkologiske sygdomme;
  • bakterielle, svampe eller virale hudsygdomme;
  • eksem, psoriasis, neurodermatitis;
  • brugen af ​​visse antidepressiva og andre lægemidler, der øger følsomheden af ​​huden til sollys;
  • dekompenseret diabetes;
  • graviditeten og amningen
  • Tilstedeværelsen af ​​metalimplantater eller piercinger på stedet for den påtænkte procedure
  • Til epilering af bikini og underarme er kontraindikationer nogen sygdomme i bækkenorganerne og brystkirtler.

  Hvordan er proceduren

  Før proceduren anvender skønhedseksperten en speciel kølegel på huden. Det er obligatorisk for både patienten og lægen at bruge specielle sikkerhedsbriller.

  Det epilerede område behandles med overlappende pulser, med indfangning af tilstødende områder af glat hud. Proceduren tager fra 15 minutter til 2 timer, afhængigt af det område af huden, hvorfra du vil fjerne hår.

  Under proceduren er der næsten ingen smerte, der skal være en lille prikken med hver flash. Hvis der ikke er tinning, men der kun er blinker, er det helt muligt, at den forkerte tilstand er indstillet eller der er udviklet en grænse for nogle dele af maskinen til epilering. I en af ​​disse tilfælde er der en mulighed for, at der ikke vil være nogen virkning fra proceduren.

  Efter afslutning påføres en speciel spray på huden, hvilket bidrager til hurtigere genopretning.

  Begrænsninger efter Elos epilation

  • i 2-4 dage efter proceduren kan du kun tage et køligt eller lidt varmt brusebad for ikke at fremkalde hudirritation;
  • procedurer og aktiviteter, der forårsager overdreven svedtendring, bør undgås, såsom at gå i sauna og solarium, spille sport;
  • to uger er nødvendigt at bruge solcreme;
  • mellem behandlinger kan håret kun blive barbert eller fjernet med en speciel creme.

  effekter

  1. Forbrændinger kan forekomme, hvis en kølemel ikke anvendes, eller der ikke var nok af det, hvis tilstanden blev valgt forkert.
  2. Irritation af huden kan forekomme efter den første procedure, hvis huden er følsom, efter en procedure, hvis huden er over tør eller med forkert pleje, såvel som i de tilfælde, hvor hudtumatiske procedurer blev udført før epilering, og huden havde ikke tid til at komme sig.

  Omkostninger til

  Tabellen viser prisen for elos hårfjerning i Moskva til 1 procedure, når man køber et abonnement, eller når man bestiller hårfjerning fra enheden, kan det være betydeligt mindre.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad afhænger effekten af?

  To faktorer er vigtige for at opnå resultatet - apparaturets egenskaber og oplevelsen hos den person, der arbejder med dette apparat. Elos er en effektiv teknologi til hårfjerning, men det betyder også den korrekte vurdering af tilstanden af ​​hud og hår, bestemmelsen af ​​tilstedeværelsen eller fraværet af kontraindikationer for at udføre proceduren, overholdelse af procedurens teknik.

  Hvad er bedre, laser eller Elos hårfjerning?

  Det hele afhænger af den lyse type hud, hårfarve og tykkelse. Mørkt hår på let hud vil fjerne laseren godt. Rød eller blond, samt fluffhår kan kun fjerne Elos.

  Hvad er mere effektivt, elos hårfjerning eller fotoepilation?

  Elos er mere effektivt på grund af samtidig brug af eksponering for lys og elektromagnetiske bølger. Synergistiske effekter af to typer energi giver en mere udtalt effekt.

  Er det velegnet til mænd?

  Egnede. Desuden er overskydende kropshår ophørt med at blive betragtet som et tegn på en særlig maskulinitet. I stigende grad går mændene til saloner for at udføre hårfjerning af æstetiske og hygiejniske grunde. Velplejede er blevet en nødvendig del af billedet af en vellykket person. Velplejede bliver i stigende grad et af kriterierne for adgang til et prestigefyldt job. Derfor bliver mere og mere ofte elosepilation af bryst, ryg, talje, næse og aurikler udført af atleter og skuespillere, de fjerner håret fra underarme, hænder, fingre i kokens hænder og stickman.

  Hvorfor i nogle butikker er proceduren meget billigere end i andre?

  Faktisk er der i markedet for kosmetologitjenester nu mange tilbud til Elos hårfjerning, enten til lave priser eller på mindre tid end normalt. Her er det vigtigt i hvert tilfælde at finde ud af, hvad salonen kan spare på, så klienten får en komplet procedure, som vil være sikker og effektiv. Hvis en specialist gemmer blinker og udfører dem mindre hyppigt end proceduren skal følge, vil sessionen tage mindre tid, men effekten bliver værre.

  Dyser til Elos hårfjerningsapparater har en begrænset levetid og er dyre, fordi proceduren kan være billigere, men ikke meget, ellers vil salonen arbejde med tab. En times arbejde hos en specialist, der faktisk er professionel i sin virksomhed, er dyrt, det er usandsynligt, at han vil arbejde gratis, så kunden får rabat. Derfor være altid kritisk over for forslag til en seriøs procedure til en latterlig pris.

  Hvor mange procedurer er der brug for?

  Antallet af procedurer, der kræves for at opnå en varig effekt bestemmes individuelt, normalt kræver de fra 5 til 12.

  Hvor ofte gør?

  Ikke mere end en gang om måneden.

  Hvordan tilberedes?

  Elos epilation er god, fordi det ikke behøver at vokse hår, så "hamp" kan ses på hudoverfladen, der er ingen grund til at nægte at tage solbad og anvende topisk anæstetik til huden. Alt du skal gøre er at barbere dine ben før proceduren, helst for en dag, så huden ikke har barber irritation.

  Hvad er bedre, elos hårfjerning eller elektrolyse?

  Elos hårfjerning vil være meget hurtigere og mere effektiv elektrolyse. Og vigtigst af alt, i sammenligning med elektrolyse er Elos næsten smertefri. Er proceduren udført under graviditet? Nej. Graviditet er en kontraindikation for at udføre proceduren.

  Ved du, at det er mest effektivt at fjerne uønsket hår med en laser, hvor mørkt hår vokser. Læs mere om dette i artiklen laser hårfjerning i armhulenes område.

  Ønsker du at blive bekendt med en effektiv metode til hårfjerning, og find ud af, hvor meget laser hårfjerning af antennerne koster? Gå til denne adresse.

  Brasiliansk hårfjerning hjælper med at føle sig sexet og moderigtigt. Find ud af hvilke konsekvenser denne hårfjerningsmetode har på dette link.

  Midler til at bremse hårvækst efter epilering og hudpleje

  Masker hår på kroppen med hydropermit