Laser hårfjerning derhjemme - et smertefrit trin til perfekt glat hud

I dag er laser hårfjerning - en af ​​de mest effektive måder at glemme om uønskede hår, både kvinder og mænd. Dybest set er laser hårfjerning anbefales til kosmetiske formål, selv om der kan være medicinske grunde. Proceduren selv indebærer ødelæggelsen af ​​håret, hårsækkene uden negative virkninger på huden.

Princippet om drift

Den termiske effekt, der opstår, når et mørkt farvestofpigment absorberes af et hår ved at udstråle laserlys, forårsager hårsækkene at dø. Øjeblikkelig opvarmning af hele håret forårsager en yderligere ophør af dens vækst.

Proceduren tid varierer fra 5 til 30-40 minutter. Det afhænger af det område af huden, hvor håret er fjernet. Så for at fjerne hår over læben får brug for et gennemsnit på 2-3 minutter, håret i armhuler og bikini fjernet i 15 minutter, 40 minutter på skinnebenet.

Kontraindikationer

For nylig er laser hårfjerning derhjemme blevet meget populær. Komfortabel procedure til fjernelse af håret hjemme er blevet en realitet takket være udseendet ved salg af kompakte funktionelle modeller af laser epilatorer. Før du køber en enhed til laserfjerning hjemme, skal du være bekendt med kontraindikationerne til proceduren.

 1. Absolutte kontraindikationer, der gør denne procedure umulig eller ubrugelig:
 • onkologiske sygdomme;
 • infektionssygdomme, der påvirker huden (herpes, etc.);
 • diabetes mellitus
 • mørk eller garvet hud;
 • grå eller meget blondt hår
 1. Relative kontraindikationer, hvor proceduren kan udføres i samråd med eksperter:
 • tilstedeværelsen af ​​et stort antal mol;
 • forskellige sygdomme og hudlæsioner
 • solskoldning;
 • åreknuder
 • graviditet;
 • allergiske reaktioner
 • katarralsygdomme

Desuden er en hindring for laser hårfjerning en ung alder.

Apparat til fjernelse af hjemmet laser hårfjerning

Enheder, der giver dig mulighed for at udføre laser hårfjerning derhjemme, er sikre, meget praktiske at bruge. En række bærbare modeller, hvis pris varierer fra 7.200 til 29.000 rubler, afviger i typen af ​​laser, antallet af programmer og strøm. Alle enheder er udstyret med et specielt kølesystem for at minimere smerte. For laser depilation derhjemme er det bedre at købe enheden uden et stort sæt funktioner, som du sandsynligvis ikke vil bruge. Hovedvalgskriteriet er bekvemmelighed. Online-butikker tilbyder højtydende modeller af enheder til hjemmebaseret laserfjerning fra førende producenter i verden.

At udføre laser hårfjerning derhjemme, kan du bruge bærbar laser epilator firma RIO (en mere detaljeret beskrivelse er på linket):

 • Laser epilator RIO Laser Salon - En enhed fremstillet i England, er underlagt garantiservice i et år efter køb. Ideel til følsom hud. Apparatets vægt er kun 850 gram;
 • Laser epilatoren RIO LASH-3000 med en scanningsfunktion fra Det Forenede Kongerige forhindrer hudskade og fjerner uønskede hår i 8-12 sessioner.

Sådan gør du laser hårfjerning hjemme

Problemet med uønsket vegetation bekymrer hver moderne pige, fordi tilstedeværelsen af ​​hår på hendes ben og i bikiniområdet er et helt uacceptabelt fænomen. Og for nogle få år siden var tilgængelige husbaserede metoder til bekæmpelse af vegetation barbering og shugaring, i dag kan du endda udføre laser hårfjerning derhjemme.

I specialforretninger kan du finde laserenheder designet til hjemmebrug. På trods af at sådanne systemer adskiller sig i minimale strøm, er de også veletablerede og vil medvirke til at opnå succes. Den utvivlsomme fordel ved sådanne anordninger er, at de hjælper med at spare betydeligt på salonprocedurer.

Hvordan kan laser hårfjerning gøres hjemme?

Piger, der drømmer om hjemmet laser hårfjerning, er det nødvendigt at forstå, at denne behandling kun delvis ligner en salon procedure. Beauticians advarer om, at en fuldstændig laser hårfjerning ikke kan udføres uafhængigt.

For det første udmærker fagligt udstyr sig med de højeste omkostninger, og til tider er det ikke overkommeligt selv for æstetiske kosmetologicentre.

Desuden er brug af professionelle lasersystemer kun tilladt med lægelig uddannelse og forudgående specialundervisning. I mangel af denne viden er brugen af ​​enheden sundhedsfarlig.

Hvad angår enhederne til laserfjerning hjemme, er de forskellige i handlingsprincippet. Efter tilkobling frigiver en infrarød stråle absorberet af melanin. Herefter omdannes lysenergien til varme, hvorved hårrotten opvarmes og ødelægges.

Efter håret falder ud, vil hullet blive strammet af epidermis. For at pæren skal dø, er det nødvendigt at udføre mindst 5 procedurer. Hjem enheder til laser hårfjerning påvirker kun hårene, der er i vækststadiet. Sovepærer laser "tager ikke." Derfor vil hårene efter de første behandlinger fortsætte med at vokse, men i de efterfølgende procedurer vil de dø.

Det skal bemærkes, at husholdningsapparater har mindre strøm og fanger mindre plads, så behandlingen vil tage mere tid. På trods af at sådanne anordninger er præget af øget sikkerhed, med analfabeter, kan de også fremkalde bivirkninger, og derfor skal de fulde undersøgelser gennemføres fuldt ud, inden de påbegyndes.

Det er vigtigt! Apparater til laserfjerning hjemme er kun beregnet til fjernelse af mørkt hår. Hvis en pige har naturligt blondt hår, vil denne behandling være meningsløs.

Hvordan man vælger en epilator til hjemmebrug

Den største forskel mellem professionelle systemer og enheder til brug i hjemmet ligger i længden af ​​de producerede bjælker, såvel som i kraften i lysfløften.

Eksperter advarer, på trods af at i salg du kan finde enheder, der varierer meget i omkostninger, hvad angår effekt og effekt, er de praktisk taget ikke forskellige fra hinanden.

Prisen afhænger som regel af yderligere automatiske funktioner, der giver punktpåvirkning og giver enheden øget sikkerhed. Til dato er de bedst anbefalede enheder til brug i hjemmet fremstillet af britiske mærker: Philips, TRIA, The Dezac Group Ltd.

Typer af husholdningsapparater

Når du køber en enhed til laserfjerning hjemme, skal du overveje at de er opdelt i 4 kategorier:

 1. Ruby laser. Designet til at fjerne mørkt hår på lette epidermier. Bølgelængde - 694 nm.
 2. Aleksanditovy. Mere egnet til fjernelse af rødt og blondt hår. Sådanne instrumenter frembringer stråler med en længde på 755 nm.
 3. Diode laser. Det betragtes som universelt, fordi det passer til enhver form for hud og hår. Bølgelængde - 810 nm.
 4. Neodym laser. Sådanne indretninger er konstrueret til at behandle den svarte epidermis og udsende bølger med en længde på 1064 nm, den skal udføres med stor forsigtighed.

Du skal forstå, at du kun kan stole på et godt resultat, hvis enheden er købt under hensyntagen til typen af ​​hud og hår. Resultatet og anvendeligheden afhænger også af slagområdet.

 • De fleste budgetmodeller er designet til en punktvirkning, hvor en flash dræber kun ét hår. Brug af sådanne enheder er ikke særlig bekvemt, da behandlingen tager meget tid. Desuden kan det ikke være så nemt at få en laserstråle til hårvækst. Sådanne indretninger er mere egnede til piger, der gerne vil permanent slippe af med hår i en lille del af kroppen;
 • enheder med et stort område af samtidig eksponering. Sådanne indretninger har en indbygget homing-funktion, takket være, at laserstrålerne uafhængigt er rettet mod hårsækken.

Omkostningerne til budgetmodeller varierer fra 8 000 til 13 000 rubler. De mest avancerede modeller til hjemmebrug er dyrere flere gange, deres omtrentlige pris er 75.000 rubler. Eksperter hævder, at når du køber, skal du tage højde for ikke blot prisen på enheden, men også hudens individuelle egenskaber og det formål, som du købte enheden til.

Kontraindikationer til proceduren

Både professionel og laser hårfjerning derhjemme har samme kontraindikationer. At ty til sådan behandling anbefales ikke i følgende tilfælde:

 • fødsel og amning
 • cancer patologi;
 • diabetes mellitus
 • hudsygdomme;
 • krænkelse af epidermis integritet i det behandlede område
 • forværring af infektionssygdomme
 • åreknuder
 • et stort antal mol i det behandlede område.

Hvis en pige for nylig har taget solbadning, skal proceduren udskydes til et senere tidspunkt, da garvning ofte fører til forbrændinger og dannelse af pigmentering.

Instruktioner til brug

Før du tager handling, skal du finde ud af, hvordan du bruger en laser epilator. For at gøre dette skal du læse de vedlagte instruktioner i detaljer.

Uanset hvilket område der skal behandles, skal huden være forberedt på proceduren før epilering, ellers vil effekten være delvis. Dette kræver at overholde følgende anbefalinger:

 • 3 uger før behandling er det forbudt at gå til stranden og til solariumet, brug selvdanning;
 • en måned før proceduren er det påkrævet at opgive alle typer epilering. Du kan kun fjerne hår med en barberkniv;
 • På dagen for proceduren bør hårets længde i bikinizonen eller på benene variere inden for 2-3 mm. Hvis hårene er længere, vil energi kun blive absorberet af stammen, men det vil ikke nå follikelen.

Laser hårfjerning selv er meget enkel. Pigen bliver nødt til at bære specielle sikkerhedsbriller, der følger med sættet, så tag enheden til huden, tænd den og behandle hele epidermis.

Det skal sikre, at strålerne ikke falder på mol. Hvis behandlingen er for smertefuld, kan du bruge anæstetisk creme (Emla bruges oftest).

Apparatets eksponeringstid er direkte afhængig af strøm. Yderligere oplysninger om brug af enheden vil blive skrevet i instruktionerne.

Hjælp! Uanset apparatets kraft vil de første pærer dø af hurtigere end efter 10 dage.

Hudpleje efter sessionen

Efter hjemmet laser hårfjerning, vil huden blive svækket, så hun vil have brug for særlig pleje. For at forhindre forekomsten af ​​komplikationer og for at opnå den ønskede effekt, skal du overholde disse regler:

 • Efter sessionen anbefales det at behandle huden med en creme med regenererende virkning. Dette forhindrer rødme og irritation. De fleste kosmetologer anbefaler at bruge panthenol-baserede cremer;
 • i de næste 3 dage er det forbudt at tage et bad (kun et lidt varmt bad er tilladt), også at besøge bade og saunaer;
 • i 5 dage bør huden ikke behandles med nærende eller fugtgivende cremer, da dette kan fremkalde irritation;
 • Hvis proceduren blev udført om sommeren, skal huden behandles med solcreme, inden den går udenfor.

Intervallet mellem sessioner bør ikke overstige 4 uger, da folliklerne kan have tid til at komme sig, hvorfor kurset skal begynde igen.

konklusion

At foretage laser hårfjerning derhjemme skal du komme med maksimalt ansvar.

Man må huske på, at analfabeter kan forårsage alvorlige komplikationer. Derfor er det i mangel af en bestemt medicinsk uddannelse meget umideligt at ikke risikere, men at stole på en professionel.

Laser hårfjerning: hvordan man gør proceduren derhjemme

Mere for nylig var laser hårfjerning derhjemme noget på grænsen til fantasi. Nu, med fremkomsten af ​​specielt udstyr til husholdningsbrug, er den elskede drøm ganske mulig. Udsigten til permanent at slippe af med uønsket kropshår er meget fristende, men er det værd at udføre proceduren derhjemme?

Hvad er laser hårfjerning og om det skal gøres hjemme

Princippet om laser hårfjerning er, at et smalt spektrum af lysstrålen påvirker kun hårfarvningspigmentet, kaldet melanin, og huden er ikke skadet. Som følge heraf bliver stærk opvarmning af håret ødelagt, efterhånden sænker væksten sin vækst og stopper derefter helt.

Indtil for nylig blev proceduren udelukkende udført i skønhedssaloner, men nu kan alle købe en enhed til dens gennemførelse. Men de fleste mennesker, der er ansvarlige for deres helbred, har et logisk spørgsmål: Hvor sikkert er laser hårfjerning hjemme?

Det antages, at en laser designet til husholdningsfjernelse ikke vil skade kroppen, da dybden af ​​dens påvirkning ikke overstiger et par millimeter. Men de, der beslutter at gøre proceduren i hjemmet, bør være opmærksomme på hele det ansvar, de påtager sig for deres sundhed.

For at hjemmet laser hårfjerning skal tjene kun til gavn for skønhed, er det nødvendigt:

 • rådfør dig med en læge, før du beslutter dig for behovet for en sådan metode til fjernelse af håret;
 • tage hensyn til alle tilgængelige kontraindikationer
 • erhverve kun udstyr af høj kvalitet til gennemførelse heraf, fremstillet af dokumenterede producenter
 • følg strengt alle driftsregler for enheden
 • overhold de nødvendige forholdsregler ved epilering.

Før du køber et forholdsvis dyrt udstyr til laserfjernelse af unødvendigt hår, skal du forstå alle detaljer i proceduren og forstå, om det passer til dig.

Laser hårfjerning: bare fakta

For dem, der ikke gik dybt ind i undersøgelsen af ​​funktionerne ved laser hårfjerning, synes denne procedure som en slags mirakel metode, der hurtigt og permanent kan slippe af med unødvendigt hår.

Men alt er ikke så enkelt som det kan synes ved første øjekast.

 1. På et tidspunkt er det umuligt at slippe af med alle unødvendige hår, normalt er der brug for et kursus på 6-10 procedurer. Hver session kan tage fra 5 til 30-40 minutter (denne gang afhænger af det område i området, som du vil fri for unødvendigt hår).
 2. Selv efter flere procedurer er det umuligt at slippe af med unødig "vegetation" for evigt, ja hårene bliver lysere, tyndere og mere usynlige, deres antal falder, men eksperter anbefaler at bruge laser hårfjerning mindst en gang om året (i nogle tilfælde 6-10 måneder).
 3. På trods af at denne metode anses for at være den mindst smertefri blandt sådanne procedurer, afhænger graden af ​​ubehagelige fornemmelser af smertetærsklen for en bestemt person. Nogen må muligvis ikke føle noget overhovedet, og nogen vil opleve betydeligt ubehag (i dette tilfælde anbefales det at anvende anæstesisk salve med lidokain).

Dem, der tænker på at købe en enhed til laser hårfjerning, bør det forstås, at proceduren har en række kontraindikationer.

Kontraindikationer til laser hårfjerning

Laser hårfjerning anbefales ikke under graviditet og amning samt i nærvær af:

 • onkologiske sygdomme;
 • diabetes;
 • dermatologiske sygdomme (herunder infektiøse sygdomme);
 • hudskade;
 • alvorlige kroniske og akutte sygdomme
 • åreknuder
 • et stort antal mol;
 • allergiske reaktioner.

Det anbefales ikke at gøre proceduren efter solskoldning, da dette kan forårsage forbrændinger og hyperpigmentering.

Er laserhårfjerning egnet til alle?

Indtil for nylig blev proceduren for laser hårfjerning ikke anset for effektiv for alle. Dette skyldes, at lysstrålen "genkender" hårets farvestofpigment, så den væsentlige betingelse for effektiviteten af ​​proceduren var en markant kontrast mellem huden og hårene. Derfor blev laser hårfjerning for få år siden anset for næsten ubrugelig for ejere af mørk / stærkt garvet hud eller lys (rødt) hår.

Men i øjeblikket er dette problem fuldstændigt løst, hvis du vælger den rigtige enhed til hjemmet laser hårfjerning.

Sådan vælger du en enhed til fjernelse af håret hjemme

Den største forskel mellem laserinstallationer designet til fjernelse af hjemmet er længden af ​​de bølger, de producerer. Der er 4 typer enheder til fjernelse af hår:

 1. Ruby laser (bølgelængde - 694 nm). En sådan anordning er egnet til at fjerne mørkt hår på let hud.
 2. Alexandrit laser (bølgelængde overstiger ikke 755 nm) bruges til at fjerne lys og rødt hår, især egnet til følsom hud.
 3. Diode laser (bølgelængde - 810 nm) er egnet til hårfjerning af enhver hudtype (selv mørkhudet), der er effektiv til at slippe af hårdt hår.
 4. Neodymlaser (bølgelængde - 1063 nm) anvendes til epilering af mørk og stærkt garvet hud, men det bemærkes, at proceduren er ret smertefuld.

Hvis du vælger en laser baseret på farven på hud og hår, kan du regne med et godt resultat.

Et andet punkt at overveje, når man køber en installation, er området for påvirkning.

 1. Lavprismodeller er som regel designet til en punktvirkning (en flash fjerner kun et hår). At dømme efter anmeldelser er brugen af ​​sådanne anordninger ret ubelejligt på grund af det faktum, at du skal ramme laserstrålen nøjagtigt til hårvækst. Men sådanne indstillinger kan godt være velegnede til dem, der planlægger at gøre hårfjerning på små områder af kroppen (for eksempel over overlæben eller i bikiniområdet).
 2. For nylig er enheder med et stort område af samtidig påvirkning, udstyret med en homing-funktion, ved at blive populære. Principen for deres arbejde er, at laserpulsen automatisk henføres til hårsækken.

Når du køber en enhed til laserfjerning, bør du tage højde for deres individuelle egenskaber og materialeegenskaber, men glem ikke at du skal købe udstyr fra pålidelige producenter. Ifølge mange anmeldelser er de mest populære modeller af enheder til hjemmet laser hårfjerning fra firmaet RIO.

Når du har købt enheden, skal du omhyggeligt læse de instruktioner, der ledsager den, og begynde at undersøge spørgsmålet om, hvordan du fjerner laser hårfjerning hjemme.

Sådan gør du laser hårfjerning hjemme

Laser hårfjerning derhjemme udføres i 3 faser.

Forberedende fase. For at sikre maksimal effektivitet og sikkerhed før epilering er det nødvendigt med godt forberedelse.

 1. Først og fremmest skal du omhyggeligt læse instruktionerne til brug af enheden.
 2. I mindst 2-3 uger før hårfjerning anbefales ikke at solbade og bruge garvningsprodukter for at undgå forbrændinger.
 3. Du kan ikke ty til andre metoder til udtørring, bortset fra barbering.
 4. 24 timer før hårfjerning anbefales ikke at bruge kosmetik på de dele af kroppen, der vil blive udsat for laserstrålen.
 5. Det er nødvendigt at længden af ​​håret, som du vil fjerne, nåede 1-3 mm. Hvis det er mindre, så bemærk håret vil være ret problematisk, hvis mere - laserenergien vil kun blive absorberet af håret, og follikelet forbliver intakt.

Hovedfasen er en direkte procedure.

 1. Anvend om nødvendigt på hudbedøvelsessalve med lidokain (mest almindeligt anvendte Emla). Normalt føles smerten, når håret fjernes på ansigtet og i de intime områder.
 2. Brug særlige beskyttelsesbriller, og følg instruktionerne, laserbehandle de områder af kroppen, hvorfra det er nødvendigt at fjerne uønsket hår. Samtidig er det umuligt at lede strålen til mol, hår der vokser fra en nevus, du skal bare trimme det.

Det sidste stadium. Efter proceduren er det nødvendigt at overholde visse forholdsregler og sørge for særlig hudpleje.

 1. Umiddelbart efter proceduren er det muligt at anvende en helende creme, for eksempel panthenol, til de laser-ramte områder af kroppen. En sådan foranstaltning skyldes det faktum, at efter epilering kan der være en brændende fornemmelse, og rødme kan forekomme, vedbliver sådanne fænomener normalt i flere timer.
 2. I løbet af 3 dage efter epilering er det nødvendigt at begrænse vandprocedurer og ikke at besøge saunaer, bade og pools.
 3. I 3 dage må du ikke bruge kosmetik på de dele af kroppen, hvorfra håret er fjernet.
 4. Når du går udenfor, bør solcreme med en maksimal grad af SPF anvendes på åbne områder af kroppen.
 5. Inden for 2 uger efter proceduren kan et fænomen kendt som falsk hårvækst forekomme. Dette skyldes det faktum, at det døde hår kommer ud af folliklen, falder de gradvist ud alene.

Normalt udføres laser hårfjerning selvfølgelig i 6-10 måneder, hver session udføres en gang hver 3-4 uger.

Det anbefales ikke at springe over procedurerne, da hårsækken kan genvinde, og kurset skal genstartes.

konklusion

Når du beslutter dig for at udføre laser hårfjerning hjemme, skal du være meget ansvarlig.

Det er tilrådeligt at have en vis medicinsk baggrund og viden om, hvordan man arbejder med en lasermaskine for at sikre din egen sikkerhed.

Og selvom skønhed nogle gange kræver ofre, bør sundhed ikke være ofret.

Vi vælger enheden til laserfjerning hjemme

Problemet med uønsket hår i dag bekymrer hver moderne kvinde, der søger at se velplejede og smukke. Derfor er der mange måder at fjerne dem på. En af dem er laser hårfjerning.

Og hvis det tidligere var nødvendigt at lave en aftale med en kosmetolog for at gennemføre denne procedure, er det i dag ikke nødvendigt at gøre det. Når alt kommer til alt, kan du købe en enhed til laser hårfjerning hjemme og med mindre succes end det er gjort i skønhedssaloner, slippe af med vegetationen.

Nu, for permanent at slippe af med uønsket hår er det ikke nødvendigt at besøge en kosmetolog

Egenskaber ved laser hårfjerning

Med en laser kan du slippe af med hår på nogen del af kroppen.

Laser hårfjerning derhjemme har flere fordele:

 • Spar penge. Hvis du beregner, hvor mange penge du bruger på en række tjenester i en skønhedssalon, hvor prisen på en procedure kan være ret høj og prisen på en laser enhed, viser det sig, at det er meget mere rentabelt at udføre hårfjerning derhjemme.
 • Sikkerhed. Risikoen for skade på huden er udelukket, medmindre selvfølgelig instruktionerne om brug af enheden er blevet grundigt undersøgt.
 • Apparater til hjemmebrug har en tretrinsbeskyttelse fra barnet.
 • De fleste enheder er behagelige at bruge, lette at holde i deres hænder i lang tid, fordi de har en behagelig form og moderat vægt.

Enheden er så behagelig at bruge, at du nemt kan udføre proceduren uden hjælp fra udenforstående.

 • Husholdningsapparatet er praktisk. Du behøver ikke bruge tid på ture til skønhedssaloner. Derudover behøver ikke alle mestere at klare hårfjerning med succes. I hjemmet vil du i enhver fritid kunne udføre procedurer under hensyntagen til alle funktioner i din krop.
 • Det er muligt at vælge enheden, idet der tages hensyn til dine individuelle egenskaber - mængden af ​​uønsket vegetation, zone for påvirkning, hudtype.
 • Effektiviteten af ​​proceduren - resultatet er ikke værre end i skønhedssalonen.
 • Ingen smerte, ubehag under epilering. Alt det du føler er varmt fra strålen.

Imidlertid har laser hårfjerning hjemme, som i skønhedssalonen, en række kontraindikationer:

 • Diabetes mellitus.
 • Tilstedeværelsen på kroppen af ​​hvidt, meget lys eller gråt hår - de er ufølsomme over for laserstrålens effekter.
 • Åreknuder, hvis epilationen udføres på benene.
 • Periode med graviditet og amning.

Graviditet er et af punkterne i kontraindikationer til brugen af ​​et laserapparat.

 • Infektiøse og onkologiske sygdomme.
 • Mørk og garvet hud.
 • Et stort antal mol på kroppen.
 • Allergi.
 • Forkølelse.
 • Forværring af kroniske sygdomme.
 • Alder op til 18 år.

Det er vigtigt!
Hvis du er bekymret for mindst et af de ovennævnte punkter af kontraindikationer, skal du under ingen omstændigheder udføre laserfjerning.
Konsekvenserne kan være uforudsigelige og katastrofale.
Du bør ikke risikere dit helbred, selvom du er i tvivl om sikkerheden ved en sådan procedure.
Det er bedre at søge hjælp fra en specialist.

Typer og principper for drift af laser epilatorer til hjemmebrug

Apparater til hjemmebrug fremstilles ofte af producenter af udstyr til skønhedssaloner.

Laserstrålen med en bølgelængde på 808 nm har evnen til at genkende områder af en stor ophobning af melanin - pigmentet i hud og hår samt påvirke det på en destruktiv måde. Jo større forskellen mellem hud og hårfarve er, desto bedre er effekten.

Af denne grund er strålen ikke tilgængelig for fluffede, lyse, grå hår - de er blottet for melanin, og laseren genkender dem ikke. Også hår på mørk og garvet hud kan ikke fjernes, derfor er du mindre i solen, hvis du har planlagt proceduren.

Hvis du er tiltrukket af laser hårfjerning - produceres hjemmeapparatet ofte af de samme producenter, der gør udstyret til arbejde i salonerne. Men de har stadig en række forskelle. Først og fremmest er dette strålens magt og slagområdet.

Dot laser maskine

Enheder med den laveste pris anvendes punktvist. En flash eliminerer et hår. Lav pris er et plus, men ved hjælp af en sådan enhed er det ubelejligt - det er ikke altid muligt at ramme strålen på hårsækken præcist, og proceduren tager meget tid.

Point-enheden er praktisk at bruge, hvis du skal epilere små områder af kroppen.

Hvis der er mange problemområder, så er det bedre ikke at spare penge og købe en enhed, der behandler et stort område og også har funktionen til homing. Essensen af ​​sidstnævnte ligger i, at den optiske enhed scanner huden og leder laserstrålen præcist til hårsækkene. Så resultatet opnås meget hurtigere.

Individuel brug af epilatoren

Før du begynder at bruge enheden med dine egne hænder, er det yderst vigtigt at bestemme din hudfototype. Det afhænger af graden af ​​pigmentering.

Oversigt over forskellige typer hårfjerningsindretninger

Afskaffelsen af ​​uønsket hår er længe blevet normen for størstedelen af ​​det retfærdige sex.

Skønhedsindustrien har skabt for kvinder en bred vifte af udstyr til fjernelse af hår på ansigt, ben og i intime områder, hvilket ikke kun er et glimrende alternativ til en barberkniv, men også en længerevarende effekt.

epilatorer

Epilator er den mest almindelige enhed til hjemmebrug, hvilket giver langtids bortskaffelse af hår på uønskede steder. Dette er en kompakt maskine, der er udstyret med flere par disketter, som, når de drejes, virker på princippet om pincet, trækker hår ud.

Fordelene ved hårfjerning epilator omfatter følgende faktorer:

 • Langsigtet effekt, da denne enhed ikke kun skærer håret, men fjerner det fra roden;
 • Resultatet af proceduren er på ingen måde dårligere end salonen, men det er betydeligt billigere;
 • Denne enhed kræver ikke yderligere værktøjer og forbrugsstoffer, fungerer på basis af metoden for tør forarbejdning og har en lang levetid for komponenter.

Brug af epilatoren har sine ulemper:

 • Fremgangsmåden er yderst smertefuld, især hvis maskinen bruges til maksimal hastighed. Derfor skal epilatoren arbejde for at fjerne håret i bikinizonen, med mindst mulig hastighed eller slet ikke
 • Behandling af epilatoren tager meget tid, især for begyndere;
 • Enheden fungerer ret støjende.

electrodepilator

Metoden til elektrisk hårfjerning er ideel til at fjerne uønsket ansigtshår. Til denne procedure anvendes en nålepilator. Ved hjælp af en nål leder denne enhed elektriske udladninger direkte ind i hårpærerne og ødelægger dem dermed.

Der er flere former for elektrisk hårfjerning, som hver især har sine egne egenskaber:

 • Termolyse er processen med opvarmning af håret på grund af højfrekvent vekselstrøm. Denne procedure er smertefuld, men den er ret effektiv, da ca. 25-30% af uønsket ansigtshår er fuldstændig ødelagt i en session;
 • Elektrolyse er en mindre smertefuld tilstand af elektrolyse, men samtidig tager det længere tid. Elektrolyseapparatet er udstyret med to elektroder - aktive og neutrale, med den samtidige virkning af hvilken væskealkali formerer på håret, ødelægger det;
 • Blend er en procedure, der kombinerer termolyse og elektrolyse. Det er dog meget effektivt, efter at der er en høj risiko for ardannelse på ansigtet på behandlingsstederne.
 • Flash er en proces, der stort set svarer til termolyse. Det er baseret på brugen af ​​en stærkere vekselstrøm, mens tiden for udsættelse for håret er reduceret. Apparatet til flashhårfjernelse kan derfor betydeligt reducere procedurens tid.

For at undgå udseende af irritation i ansigtet efter elektrisk hårfjerning er det nødvendigt at stoppe med at besøge solariumet i mindst to uger og beskytte huden mod direkte sollys. Derudover kan du i løbet af ugen ikke besøge badet og saunaen.

Der er et ret stort udvalg af modeller af elektriske epilatorer på markedet, som giver dig mulighed for at vælge den enhed, der er ideel til både brug i hjemmet og i salonen.

 • Enheden af ​​den russiske produktion "Hummer 1000", designet til flash hårfjerning. Dens pris varierer fra 30.000 til 40.000 rubler;
 • Det spanske apparat til elektrolyse "Ross" er en ret besværlig indretning, mere egnet til brug af professionelle kosmetologer. Brandets popularitet og gode omdømme bestemmer dets høje pris - ca. 4.000 USD;
 • Den russiske enhed "Galatea" tilhører også kategorien professionel, men på grund af dens kompakteitet kan den bruges hjemme. Her opstår kun spørgsmålet om hensigtsmæssighed, da omkostningerne starter fra 50.000 rubler. Samtidig kombinerer denne enhed muligheden for elektrolyse i termolyses, blanding og flash.

photoepilators

Brug af fotoepilatorer til hårfjerning giver dig mulighed for at få et godt resultat uden smerte. Enheden til proceduren af ​​denne type påvirker hårene ved hjælp af blinklys, der ødelægger hårsækkene.

For at fotoepilation skal lykkes, skal du følge disse regler:

 • Inden for to uger før og efter proceduren er det nødvendigt at beskytte huden mod solen;
 • To dage før fotoepilation skal håret være barberet, så ved længden af ​​sessionen er længden ca. 2 mm, da der ikke vil være nogen virkning på længere hår.
 • Efter proceduren bør panthenol eller en hvilken som helst anden salve af et lignende virkningsområde anvendes på de behandlede områder.

Ud over at udføre smertefrihed har anordningen til fotoepilation andre positive egenskaber ved fjernelse af uønsket hår:

 • Fuldstændig fravær af mikrotraumas på grund af det faktum, at anordningen ikke er i direkte kontakt med huden;
 • Kunne ikke indtaste infektion;
 • Evne til at fjerne hår på nogen del af kroppen
 • Manglende indgroet hår.

Enheden kan kun have en negativ effekt på huden, hvis den bruges af en ikke-professionel og ukorrekt konfigureret. I dette tilfælde kan der forekomme forbrændinger. Desuden er denne enhed ikke effektiv til grå hår og fluff.

Populære producenter af fotoepilatorer omfatter bl.a. mærker som Philips, Remington, Beurer og nogle andre. Når du vælger en enhed til hjemmebrug, skal du være opmærksom på følgende nuancer:

 • Flash-udgangen må ikke overstige 5 J pr. Kvadratcentimeter. En enhed med en højere hastighed kan være ineffektiv, mens overskridelsen af ​​denne værdi er fyldt med forbrændinger;
 • Jo større området lysepotten på fotoepilatoren er, desto mindre tid vil blive brugt på proceduren for at fjerne uønsket vegetation på kroppen.
 • Jo mindre lampens levetid, jo oftere er det nødvendigt at erstatte det;
 • I det komplette sæt skal enheden have beskyttelsesbriller, gel til køling af overfladen af ​​huden og antiinflammatorisk middel.

Laser epilatorer

Laser hårfjerning indebærer udsættelse for hår med stråling, der har en virkning på den melanin, der er til stede i håret. Laseren opvarmer stoffet til en sådan temperatur, at det ødelægger hårpærens interne strømforsyningssystem.

Der er flere typer laser epilatorer, der afviger i nogle tekniske og funktionelle egenskaber:

 • Rubinlaseren er karakteriseret ved en temmelig overfladisk effekt, og er derfor kun effektiv til meget ret hud og mørkt hår. I dag er der mange mere effektive enheder på markedet, så denne laser bruges ekstremt sjældent;
 • Alexandrit laser skabt på basis af natursten, som har fremragende lysbrydningsegenskaber. Området på lysplaceringen af ​​denne enhed er en af ​​de største, hvilket kan reducere tiden for at fjerne uønsket hår. Alexandrite laser bruges kun i kombination med hudkøling;
 • En diode laser har en længere bølgelængde sammenlignet med de to foregående typer af enheder, og derfor kan den effektivt anvendes på mørk og garvet hud. Men for lys og rødt hår vil denne laser ikke være effektiv;
 • Neodym laser har den længste bølge, som gør det muligt at klare hår af enhver farve på huden med pigmentering af enhver intensitet.

Til brug i hjemmet kan du købe enhederne fra det britiske firma RIO, som kendetegnes af et stort udvalg af modeller. Men de er alle kun effektive på mørkt hår:

 • Laser RIO Laser Salon er perfekt til følsom hud og kan bruges i bikiniområdet;
 • RIO Lash 3000 laser har en scanningsfunktion, der giver dig mulighed for at fjerne flere hår ad gangen;
 • Takket være sine kompakte dimensioner kan den bærbare RIO Laser Tweezer tages på en tur for ikke at afbryde den serie af epileringssessioner, der er startet.

Hver af de typer enheder, der præsenteres i denne artikel, har sine egne specifikke fordele og ulemper. Der er ingen ideel mulighed, men alligevel, baseret på egenskaberne ved eksisterende enheder, kan du vælge den mest acceptable mulighed for fjernelse af hår.

Laser Hair Removal Equipment

I forfølgelsen af ​​en glat, silkeagtig krop forsøger mange moderne kvinder en række måder at håndtere overdreven vegetation på. Da menneskekroppen næsten er helt dækket af hår, er spørgsmålet om at slippe af med dem meget akutte. I dag er der mange forskellige måder at håndtere uønsket vegetation på, blandt hvilke de mest populære er: barbering ved hjælp af en maskine, voksning, shugaring, elektroepilation (strøm), ved anvendelse af epilator-type maskiner og laserepilation. Det er den sidste type af vegetation fjernelse, på trods af den høje pris, der tiltrækker et stigende antal kvinder.

Hvordan virker en laser enhed?

Funktionen ved laserstrålen er, at den ikke påvirker håret selv, men ødelægger dets struktur og rod. Denne enhed producerer en stråle af en vis længde, som har en direkte virkning på hårpigmentet (melanin). På grund af dette opvarmes det, og hårsækken er ødelagt. Efter en tid forlader den døde rod sit "sted". For at komme helt af med vegetationen er der behov for at gennemgå en række procedurer (normalt 6-8), fordi ca. 10% af alle hår er i sovemodus. Hvis du kun går gennem en eller to sessioner, er der en risiko igen for at se mange nye "genoplivede" hår.

Fordelene ved laser hårfjerning

I dag skønhedssaloner position laser hårfjerning som den mest effektive og sikre måde at bekæmpe overdreven hår.

Fordelene ved laser hårfjerning

Hvert år øges antallet af fans af denne metode, og størstedelen af ​​svarene er kun positive. Hvad tiltrækker de mest repræsentanter for det svagere køn? For at forstå dette er det værd at udforske fordelene ved at bruge en laserstråle, som omfatter:

 • minimal sandsynlighed for lokal irritation og betændelse. Desuden er det den laser, der er i stand til at håndtere problemet med indgroede hår;
 • bedste værdi for pengene. På trods af at sammenlignet med andre metoder til behandling af vegetation, er prisen på laser hårfjerning noget højere, virkningen varer meget længere. Ufrivillige gentagne sessioner udelukker flere yderligere finansielle investeringer;
 • Denne type hårfjerning passer ikke kun til kvinder, men også til mænd. Den eneste betingelse er tilstedeværelsen af ​​mørk vegetation. Enheden vil ikke se lys eller grå hår, og resultatet vil ikke opfylde dine forventninger;
 • Hvis du gennemfører et fuldt kursus, som indeholder 6-8 procedurer, kan du slippe af med vegetationen for evigt. Men vurderinger af nogle kvinder benægter en sådan permanent virkning. Årsagen til dette kan være en overtrædelse af sekvensen af ​​sessioner, ikke nok mørkt hår, solskoldning eller individuelle karakteristika;
 • denne form for at slippe af med uønsket hår er egnet til absolut nogen del af kroppen;
 • Ved hjælp af en laser er der mulighed for en lille udglatning af mimic rynker. Det giver dig mulighed for at opdatere din hud lidt, hvilket gør den yngre;
 • I dag er der ikke behov for at besøge specialiserede saloner - laser hårfjerning kan gøres hjemme! For nylig er bærbare enheder blevet tilgængelige til brug i hjemmet. Sådan udstyr til laser hårfjerning kan frigøre dig fra periodiske besøg til saloner samt yderligere økonomiske omkostninger.

Mere om enheden til laser hårfjerning derhjemme

Det vigtigste spørgsmål, der interesserer kvinder, er prisen på en sådan enhed. I Rusland varierer prisen fra 300 dollars. Men hvis vi sammenligner omkostningerne ved salonsessioner, kan vi konkludere, at en sådan enhed vil betale for sig selv efter flere husstandsprocedurer.

Princippet om drift af "hjemme" udstyr er det samme som stationært. Forskellen er, at hjemmeapparatet er mindre kraftfuldt. Men han håndterer hovedopgaven perfekt.

Mindre ydeevne giver en kvinde lettere overførsel af epilering. Mindre rødme efter hårfjerning forsvinder meget hurtigere end efter brug af kraftige salongmaskiner. Af samme grund vil det være nødvendigt at gennemføre hårfjerningssessioner oftere. Dette vil dog ikke påvirke det endelige resultat. Brugervenlighed ligger ikke kun i muligheden for selvstændig brug af hjemmet, men også i bærbarhed samt funktionalitet. Moderne teknologimarked tilbyder muligheder med mulighed for at styre lysets hastighed og intensitet. En sådan enhed kan sikkert tage med dig på vejen - det tager meget plads. Før du køber denne maskine, skal du sørge for, at din hårtype er egnet til laserbrug. Hvis der er lyse eller grå hår, vil de simpelthen ikke give efter for nogen indflydelse.

Kontraindikationer til brug af laserudstyr

Det næste skridt, som skal passere, før du køber en sådan epilator, er at sørge for, at der ikke er nogen begrænsninger. Hvis mindst en af ​​følgende kontraindikationer gælder for dig, anbefaler vi at du ikke bruger laserudstyr. Den bedste løsning er at kontakte en læge, der godkender eller forbyder denne form for bortskaffelse af uønsket vegetation.

 • maligne tumorer
 • infektiøse hudsygdomme;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder
 • graviditet og amning
 • et stort antal mol eller fødselsmærker;
 • allergiske reaktioner
 • alder op til 18 år.
Hjem brug laser laser

Sådan fjerner du hår med en laser derhjemme?

Hvor realistisk er det at fjerne hår derhjemme? Ansøgningsvejledning:

 1. For at komme i gang skal du læse instruktionerne omhyggeligt. Dybest set kræver sådanne enheder ikke særlige færdigheder. Men forsøm ikke de generelle anbefalinger fra producenten. Det er nødvendigt at læse alle brugskrav. Derefter - for at teste på et lille område af huden.
 2. Hvis det foregående trin var vellykket, fortsæt til forberedelsen af ​​huden. For at gøre dette, et par timer før hårfjerning, rengør det grundigt med almindelig sæbe. Det er meget vigtigt ikke at bruge cremer eller lotioner før proceduren. Glem ikke at overholde en vigtig betingelse - hårene må ikke være kortere end 1-3 mm.
 3. Start proceduren selv direkte. Flyt enheden med en flash fra et sted til et andet. Bemærk venligst, at hver zone kun kan behandles én gang.
 4. Gentag en session ikke tidligere end et par uger efter den forrige.

Hvordan vælger du en god laser epilator?

På det moderne marked findes forskellige modeller af enheder af berømte mærker. Ifølge anmeldelser fra mange kvinder, der har prøvet dette mirakel af teknologi på sig selv, er den mest værdige mulighed RIO-laser produceret i England.

Princippet om laser hårfjerning

Der findes flere typer af sådanne epilatorer med forskellige softwaresæt, strømjustering og funktionalitet. Alle enheder er udstyret med et specielt kølesystem for at reducere smerte. Til selvbrug i hjemmet skal du være opmærksom på regelmæssige modeller uden ekstra originale funktioner. Mest sandsynligt behøver du slet ikke dem. De vigtigste udvælgelseskriterier - praktisk og komfort.

Rio Salon Laser er en god mulighed for brug på svært tilgængelige steder. En høj grad af beskyttelse giver dig mulighed for sikkert at slippe af med hår på steder med meget følsom hud. Ideel til bikini område.

Rio Lash 3000. Udstyret med en scanningsfunktion, der giver dig mulighed for at genkende og fjerne flere hår på én gang. Det særlige system for sikker forvaltning gør det muligt at minimere forekomsten af ​​forbrændinger. En god mulighed for store områder af kroppen.

Rio Laser Tweezer. Den mest kompakte model af alle enheder fra denne producent. Høj portabilitet giver dig mulighed for nemt at transportere sådant udstyr under rejser eller på forretningsrejser.

Laser epilator Rio Salon Laser Scanning Hair

Laser hårfjerning er blevet tilgængelig ikke kun i salonen, men også hjemme. Du behøver ikke længere bruge tid til at skrive til en specialist, sidde i linjer og betale for meget for specialiserede agenturer. Før du beslutter dig for at købe en sådan enhed, skal du sørge for, at det passer dig rigtig godt. Vær særlig opmærksom på forekomsten af ​​kontraindikationer. Under alle omstændigheder vil du helt sikkert nyde alle fornøjelser ved denne type hårfjerning.

epilator

Uønsket hår er et problem, som mænd og kvinder i forskellige aldre og nationer står overfor. Tidligere blev hårfjerningsproceduren udført i skønhedssaloner og var prærogativ for den økonomisk veludviklede befolkning. I dag, takket være de hurtigt voksende teknologier, er hårfjerning blevet tilgængelig selv hjemme, hvilket betydeligt hjælper kvinder og piger altid at se perfekt ud.

Hvad er det?

Hårfjerningsproceduren har to navne: Hårfjerning og udtørring. Selv om de er konsonante, har de fundamentalt forskellige betydninger.

Depilators er kosmetik og apparater, der fjerner hår uden at påvirke pæren. De mest populære eksempler på depilationsprodukter er cremer og barbermaskiner. Der er en udbredt overbevisning om, at en elektriske depilator kaldes en epilator. Denne erklæring er fejlagtig. Et eksempel på en netværksdrevet depilator er en trimmer, men det skærer kun et hår og efterlader roten intakt.

En epilator er en husholdningsapparat, der er designet til at slippe af med uønsket hår ved at gribe og trække dem ud sammen med pæren. Dens anvendelse er smertefuld selv for kvinder med en høj smerte tærskel. Men for at tage en beslutning til fordel for brugen er der betydelige positive punkter. For eksempel evnen til hurtigt at rydde op i dit eget badeværelse uden at bruge meget tid på det.

Princippet om drift

Virkningen af ​​alle epilatorer er reduceret til princippet om hurtig rotation af diske eller et multi-pincer system, hvorved håret greb og trækkes ud fra roden.

Disc epilatorer har buede buede diske. Håret er i et stort hul, som gradvist indsnævres af diskens rotation, og så trækkes håret ud. Multi-pin-systemet har små pincet på arbejdsfladen, der er anbragt i et tavlermønster. Antallet af diske eller pincetter bestemmer varigheden af ​​epilering. Jo flere af dem, jo ​​mindre tid er påkrævet for at slippe af med hår.

Mange apparater til hårfjerning har flere hastigheder. Den langsommere er designet til at fjerne tynde og korte hår. Ved lave hastigheder bliver de bedre fanget og brydes ikke ofte af og forlader pæren. Ved alle efterfølgende hastigheder er det godt at fjerne hårde hår, hvis hurtige træk reducerer smertefulde fornemmelser.

En epilator er en elektrisk enhed. Det virker fra elnettet eller på grund af genopladelige batterier. Der er modeller, der kombinerer disse to strømindstillinger. Elektriske epilatorer er mest almindelige og koster mindre end batteri- og kombinationsmodeller.

Med hyppige rejser og forretningsrejser er det bedre at give fortrinsret til modeller med indbyggede strømforsyninger eller batterier. De giver dig mulighed for at bruge enheden, hvor der ikke er mulighed for at oprette forbindelse til el. Dette er meget praktisk, fordi det ikke altid er muligt at finde en stikkontakt i badeværelset på hotelværelserne, og ofte er badeværelset fælles for flere værelser.

Når du vælger en epilator på batteriet, skal du være opmærksom på batteritypen. Lithium batterier giver dig mulighed for at oplade enheden uden at vente på fuld afladning. Nikkelbatterier kræver fuld opladning og fuld udladning. Ellers mister batteriet sin kapacitet under den næste procedure, hvilket gradvist reducerer enhedens driftstid.

Fordele og ulemper

 • Den vigtigste fordel ved hårfjerning er, at resultatet opnået ved at fjerne uønsket hår varer i 2-3 uger. Dette skyldes en betydelig afmatning i deres vækst, når pæren er fjernet eller beskadiget.
 • Ved langvarig og regelmæssig brug af epilatoren undgår man endda sjældne anvendelser af barbermaskiner over tid, hårene svækker, bliver tyndere, lettere, mindre mærkbare. Dette skyldes skader på follikelet, som med hyppig fjernelse af pæren gradvis er skadet.
 • Ved brug af epilatoren kan blodkar også blive beskadiget, så epilering kan føre til åreknuder. Det er nødvendigt at omhyggeligt gennemføre proceduren for hårfjerning, idet man forsøger at tillade så lidt som muligt direkte kontakt af enheden med huden.

De utvivlsomme ulemper ved anvendelse af epilatoren er signifikant smerte. Over tid kan du vænne dig til dem, men proceduren for hårfjerning bliver aldrig helt smertefri.

På fordele og ulemper ved epilatoren, se følgende video.

I det moderne marked for epilatorer er der et stort udvalg af produkter, der kan tilfredsstille enhver anmodning. I hjemmet bruges mekaniske epilatorer oftest. Takket være de forskellige dyser er de egnede til at slippe af med hår hele kroppen, selv i områder med meget følsom hud, såsom armhuler og bikinier.

Apparater til hårfjerning, der arbejder fra netværket, er i den laveste priskategori. De udfører deres funktioner perfekt hjemme, men de er ikke altid praktiske når de rejser. Derfor bør de, der rejser meget, overveje muligheden for batteristrøm.

På linjen af ​​epilatorer, der kører på batterier eller genopladelige batterier, er der enheder med en krop beskyttet mod fugt. Denne funktion af hårfjerningsproduktet tillader epilering i vand, for eksempel i brusebadet. Det er ikke kun praktisk, men også praktisk, da huden samtidig kan afkøles med koldstråler, hvilket vil reducere smerten i epileringsprocessen signifikant.

Hvis du vælger en disk epilator, bør du overveje modeller med keramiske diske. Keramisk epileringssystem er hypoallergen, forårsager ikke irritation, har en struktureret overflade tæt på huden, som sikrer pålidelig fange af håret og eliminerer at bryde den.

Når man vælger en enhed til hårfjerning, værdsætter mange kvinder ikke kun funktionaliteten, udseendet og typen af ​​mad, men også niveauet af støj, der produceres af epilatoren under drift. For høj drift af motoren kan forårsage alvorligt ubehag, øge stressniveau og smerte. Absolut lydløs epilator eksisterer ikke. Imidlertid vil producenterne imødekomme kundernes ønsker og producere mere og mere stille modeller.

Epilatoren kan betragtes som lydløs, hvis egenskaber ikke angiver mere end 75 decibel af støjniveau.

For nylig er lysfjernelse ved at blive populære, baseret på metoden for højfrekvent lysstråling. Epilatorer af denne type til brug hjemme har mindre strøm i forhold til saloninstrumenter, hvilket ikke kræver, at brugeren erhverver nogen specielle færdigheder. Enhedsprincippet for enheden er baseret på opvarmning og ødelæggelse af hårsækkene ved højfrekvent lysflux. Markedet tilbyder et stort udvalg af lys epilatorer i forskellige priskategorier. Deres omkostninger starter fra 10 000 rubler. og kommer til 40.000 og derover. Den utvivlsomme fordel ved fotoepilation vil være næsten fuldstændig smertefrihed. Huden efter proceduren ser glat og velplejet uden synlig irritation.

Forskelle fra depilatoren

I hjemmet foretrækker kvinder og mænd stadig hurtigt depilatories at hurtigt slippe af med uønsket hår, selvom deres effektivitet er meget vilkårlig.

For at slippe af med hår på arme, ben og underarm er det mest populære værktøj en barbermaskine. Der er billige engangsmaskiner, de har et lille antal blade og en-delt konfiguration uden bevægelige dele. Dette medfører, at for at opnå optimal glathed er det nødvendigt at behandle overfladen af ​​huden med sådanne barbermaskiner flere gange. Som et resultat begynder huden til sidst at flake off stærkt og kræver mere og mere grundig ernæring med cremer og lotioner.

Manglen på flydende hoveder fører til små nedskæringer i underben og knæ, hvilket også skaber yderligere problemer i behandling og helbredelse af sår. I armhuleområdet er sådanne udskæringer særligt farlige, fordi de har stor forurening: sved, snavs fra miljøet, deodoranter med sammensætninger, der er usikre for beskadiget hud. Alt dette kan føre til alvorlige konsekvenser, herunder infektion og betændelse i lymfeknuderne.

Til komfortabel og sikker depilation er der maskiner med flytbare barberpatroner. Deres fordel er et forbedret design. Flydende hoveder følger perfekt kroppens konturer og hjælper med at undgå selv mindre skader på huden. Kassetter har flere raser razorer - fra 3 til 5, som giver dig mulighed for at fjerne alt håret i ét pas. Desuden omgiver bladene de specielle fugtighedsgivende strimler, der tager sig af huden og gør det glat og ømt efter depileringsproceduren.

For bikiniområdet, hvor huden er særlig følsom, og sandsynligheden for nedskæringer er maksimal, er der et stort udvalg af depilatory cremer, der forsigtigt fjerner håret på hudområdet, hvor sammensætningen blev påført.

I dette lys ser udseende sig attraktivt, men denne medalje har en anden side.

Razors og kassetter til dem er dyre. Og forudsat at det anbefales at skifte kassetter hver 1.5-2 måned, skal de købes ganske ofte, og i løbet af et par år vil der blive brugt et beløb svarende til prisen på en god epilator. Depilatory cremer er heller ikke billige og har et højt forbrug, især hvis de behandles ikke kun bikiniområdet, men også de aksillære huler.

Desuden bliver de hårdere, mørkere med regelmæssig barbering af hårene over tid, og deres vækst accelererer og antallet øges. Som følge heraf vises efter stivning med en barbermaskine efter kun en eller to dage stive børstehår, og proceduren skal gentages, bruge tid på det og øge båndet.

Forskellen mellem procedurerne for depilering og epilering er indlysende. At købe en enhed til fjernelse af hår fra roden er kun nødvendig én gang, det vil være nok til mange års brug. Epilation tynder hår over tid, gør dem sparsomme og letter let strukturen, fjerningsprocessen bliver mere og mere sjælden og mindre smertefuld.

Hvis du optager epilatoren korrekt, kan du øge effektiviteten af ​​proceduren, og i sidste ende slippe af med uønsket hår.

Er shugaring bedre?

Hårfjerning fra roden ved hjælp af sukkerpasta af forskellige tekstur kaldes shugaring. Sukkerpastaer kan have en række forskellige komplementære ingredienser, såsom honning, kamille, fugtgivende og nærende æteriske olier. De tilsættes til hudpleje under proceduren for hårfjerning.

Shugaring adskiller sig fra epilatorer, fordi det for det meste er en salonprocedure. Til fjernelse af uønsket hår fra ben og hænder anvendes bandage teknikker til epilering af armhulerne, ansigter og bikini områder arbejder direkte med sukkerkugler fra en tykkere og blødere pasta.

Derhjemme er shugaring også muligt. Pastes kan købes i specialbutikker eller via internetsider, du kan forberede dig på simple komponenter. Men ikke mange vil være i stand til at shugaring hjemme. Proceduren kræver en høj grad af sterilitet, da pastaen anbringes manuelt, og noget snavs, der er indtastet, kan indføres i små sår dannet efter fjernelse af hårpæren. Derudover er det meget smertefuldt, ikke alle vil være i stand til at gentage processen med den anden nedrivning af bandagebåndet og et stykke pasta, der vil trække et par dusin hår med roten i det andet.

Shugaring udføres bedst i salonen med alle nødvendige procedurer til forberedelse af huden før og efter epilering. Men behovet for regelmæssig shugaring har sine ulemper. Først og fremmest er disse betydelige finansielle omkostninger: for året kommer omkostningerne ved mere end en god epilator sammen. Andet er klokken. Det vil være nødvendigt at oprette en tidsplan hver måned, registrere et eller to besøg på salonen, bruge tid på vejen.

Epilering derhjemme kræver mindre forberedelse, og det kan gøres på et hvilket som helst passende tidspunkt, det være sig tidligt om morgenen eller sen aften.

Hvilken er bedre at vælge?

Epilatorer er universelle, de har ingen seksuel orientering og er en mandlig og kvindelig assistent til at fjerne uønsket hår. Forskellen mellem hjemme og professionelt apparat består primært af deres værdi.

Professionelle apparater til hårfjerning har en høj pris, de er lavet af lette hypoallergenmaterialer, er næsten tavse og opvarmes ikke under arbejdet. Disse epilatorer har gummierede massagestrimler, der forbereder og slapper af i huden, giver meget omhyggelig fjernelse af håret, hvilket næsten undgår huller. Resultatet af hårfjerning med professionelle enheder varer op til 3-4 uger.

Hjemmepilatoren er oftest billig, har en eller to hastigheder, er drevet af el eller batterier og har en kasket og rengøringsbørste til arbejdsfladen. Men når du vælger en enhed til hårfjerning i mange år fremover, bør du være opmærksom på de dyrere modeller, hvilket vil betyde lettere den smertefulde procedure for hårfjerning.

For ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til rødme, bør du vælge epilatorer med specielle dyser, der reducerer antallet af hår fjernet i ét pas. Denne teknik er relevant for bikiniområdet og for ansigtet.

Til benene og til fjernelse af hårene i armhulsområdet bliver en kølehandske og en særlig blok med vand, som er frosne, en praktisk tilsætning til sættet. Der er modeller, der målrettet tjener en strøm af kold luft. Kølet hud er mindre udsat for smerte, og proceduren for at fjerne hår bliver mere behagelig.

Epilatorer med en dyse-trimmer, vil give kvinder mulighed for at skabe en intim frisyre, og for mænd vil det blive en bekvem enhed til justering af overskægs- eller skæglinien.

Skalhovedet vil være meget nyttigt og funktionelt. Efter afslutningen af ​​hårfjerningsproceduren vil det fjerne overfladelaget af døde hudceller og hjælpe med at undgå problemet med indgroet hår.

Dyrere vand-epilatorer, der arbejder på batterier og har et hermetisk design, giver dig mulighed for at fjerne hår lige i brusebadet, hvilket er meget praktisk. Derudover kan køleområdet af den behandlede hud samtidig under en strøm af koldt vand betydeligt lette smerten fra epileringsproceduren.

For mange kvinder kan et ubehageligt øjeblik, der forværrer den stressede procedure for hårfjerning, være for højt arbejde på enheden. På det moderne marked er der modeller, hvoraf producenterne har forsøgt at minimere støj og vibrationer fra driften af ​​enheden. Ifølge brugerens tilbagemeldinger forenkler dette processen med fjernelse af hår. Samtidig fjerner "stille" modeller perfekt hår og passer til følsomme områder.

Takket være onlinebutikker er det nu muligt at nemt købe reservedele, komponenter eller supplere den købte model af epilatoren med de nødvendige vedhæftede filer til mere behagelig og smertefri fjernelse af håret.

Hvordan man bruger?

Skønheden i epilatoren er, at det er ret nemt at bruge derhjemme. Du skal bare følge nogle regler.

 • Ved epileringsproceduren skal huden være ren, fri for fedt og tør. I områder med tykt eller kort hår er det bedre at bruge epilatorens allerførste hastighed. Derefter vil hårene blive trukket ud af roden og ikke brudt i bunden, hvilket vil reducere antallet af hårfjerningsprocedurer til et minimum.
 • I området med bikini og axilla, hvor indfangning af håret med pincet og plader er vanskeligt at implementere, kan du bruge babypulver. Talc vil gøre hårets bund tykkere og fjerne overskydende talg og sved.
 • Du bør ikke lede epilatoren på hårets vækst, det vil øge procedurens tid og kræve et større antal passager gennem håret. Meget bedre hår er fanget, hvis du leder enhedenes arbejdsflade mod vækst i en lille vinkel. Du behøver ikke at trykke på huden under epilation. Dette vil forårsage ridser på diske eller pincet, huden bliver rød og flager af. Enheden skal føres langs huden langsomt og jævnt, let røre den og trække den lidt.
 • For effektiv hårfjerning bør deres længde være mindst fem millimeter. For langt hår skal først forkortes med saks eller trimmer.
 • Det er vigtigt at huske på, at de mest ubehagelige fornemmelser forekommer i de første par minutter af proceduren, så forekommer der afhængighed, og smerten ved epilering aftager en smule.

Sådan rengøres?

Efter epilering skal enheden rengøres. For at gøre dette er der en speciel børste i konfigurationen af ​​selv den mest budgetmæssige epilator, hvilket gør det nemt at rengøre arbejdsfladen fra faste hår.

Aftagelige vedhæftede filer er endnu nemmere. Dyser er: køling, barbering, til peeling, for følsomme områder, dysebegrænser og mange andre. Alle brugte dyser skal fjernes og skylles grundigt under rindende varmt vand og tørres derefter godt på et håndklæde eller papirservietter. Efter at de tørrer ud, er epilatoren igen klar til drift.

Tips

For dem, der gennemfører hårfjerningsproceduren for første gang, anbefales det at tage pincet og trække dem et par hår, for at forstå, hvilke fornemmelser du skal forberede dig på. Tænd ikke apparatet straks ved maksimal hastighed - start med en langsom, så kroppen tilpasser sig. Hvis der er en dyse i sættet, så begrænses antallet af hår, der udtages ad gangen, det bør heller ikke ignoreres.

For piger, kvinder og mænd med lavt smerte tærskel, er der nogle tricks til at gøre epilation proceduren mindre smertefuld. Anvendelsen af ​​en speciel gelmitten vil afkøle huden og øge smertegrænsen. Den samme effekt opnås ved hjælp af isterninger eller isvand. Det er muligt et par minutter før proceduren til at tage smertestillende piller eller anvende en bedøvende creme på huden.

En anden mulighed for at lette hårfjerningsproceduren er at forberede huden ved dampning. Et varmt bad med salt eller varmt brusebad hjælper porerne til at åbne op og frigøre hårets rod fra follikelen så smertefrit som muligt.

Rotary eller elektrisk barbermaskin - hvilken man skal vælge

Hvorfor gravide vokser maven