Forberedelser til smerte under epilering

Alle metoder, der kan hjælpe med at overføre hårfjerningsproceduren lettere, kan betinges opdelt i stof og ikke-medicin.

Når det kommer til at plukke eller trække hår ud, er det ofte nok ikke-medicinske måder at reducere smerte på:

 • Vælg en specialist, der har erfaring med voksning, da hastigheden og smerten i hårfjerningen afhænger af sammenhængen og klarheden i bevægelser;
 • brugen af ​​kropscrub vil forenkle hårfjerning, så det vil reducere smerte;
 • du bør ikke bedøve huden med is før proceduren, da dette bidrager til spændingen af ​​muskelen, der løfter håret, bidrager til indsnævring af porerne, fordi fjernelse af håret er meget sværere, og proceduren kan være mere smertefuld; is anvendes bedst umiddelbart efter proceduren;
 • Brug ikke solbrændstoffer - de stoffer, der gør huden mere tyk, for eksempel alkohol og alkoholholdige kosmetiske midler, da dette komplicerer udtrækningen af ​​hår fra hårsækkene og gør proceduren mere smertefuld; det er bedre at bruge alkoholholdig lotion efter proceduren til desinfektion af overfladen;
 • Du kan tjekke, hvordan alkohol og kaffe påvirker din følsomhed over for smerte: nogle af disse drikkevarer bidrager til en bedre tolerance af proceduren, men der er dem, der har ophidselse fra alkohol eller koffein, fører til øget følsomhed overfor smerte;
 • Vælg den "rigtige" dag til hårfjerning med fokus på menstruationscyklusperioder. For de fleste kvinder forekommer den mest smertefri epilation i den første uge efter menstruation, og epilering før eller under dem kan være uudholdeligt smertefuldt;
 • se din vejrtrækning, det hjælper med at flygte fra fornemmelser, når du fjerner hår: du skal trække håret i begyndelsen af ​​et dybt åndedræt;
 • før proceduren er det godt at tage et varmt bad, sidde i en sauna eller et bad, dvs. at dampe huden på nogen måde, til samme formål kan du bruge kompresser fra håndklæder dyppet i varmt vand; men inden påføring af voks skal huden tørres tørt
 • tag kun hårfjerningen ud, når du er bekendt med procedurens regler, da du skal bruge voksene korrekt, og vigtigst af alt skal du rive det med håret med en skarp, skarp bevægelse; hvis du trækker op eller sidelæns og ikke skarpt nok, vil det være meget smertefuldt og risikoen for skade på huden vil stige.

Eventuelle procedurer for hårfjerning i området med dyb bikini samt metoder til radikalt bortskaffelse af uønsket hår, for eksempel når laser hårfjerning, de fleste mennesker brug for smertestillende midler.

Der er tre muligheder:

 • brugen af ​​ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler inde
 • anvendelse af smertestillende midler på huden på stedet for den påtænkte procedure
 • infiltrativ anæstesi - subkutan injektion af smertestillende midler.

Orale tabletter

Smertepiller i tabletter kan simpelthen være ikke-steroide antiinflammatoriske (NSAID'er) såsom indomethacin, diclofenac, ketoprofen, naproxen, ibuprofen og andre. Det er værd at bemærke, at dette er en notering i faldende rækkefølge af sværhedsgrad af bedøvelsesvirkningen fra de stærkeste.

Foto: Tempalgin smertestillende middel

Også nu er der piller, hvor ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler kombineres med moderate beroligende midler, for eksempel Tempalgin.

Disse stoffer sælges i apoteker uden recept, er helt sikre og letter en følelsesmæssig reaktion på smerte. Det er således meget nemmere at overføre proceduren ved hjælp af en mindre mængde NSAID'er, hvis virkning på kroppen ikke er den mest nyttige.

Til lokalbedøvelse anvendes stoffer som lidokain og prilocain.

lidokain

Lidokain anvendes i form af et opløseligt lidokainhydrochloridsalt.

Raster af lidokainhydrochlorid kan påføres topisk, hvilket forårsager det til hud og slimhinder, subkutant, intramuskulært og intravenøst.

Når det indgives intramuskulært og subkutant, begynder lægemidlet at virke efter 5-15 minutter, når det påføres slimhinderne og huden og med akkumulering af en tilstrækkelig mængde af det i området af nerveender.

Akkumuleringstiden er meget individuel og afhænger af mange forhold:

 • hudtemperatur og tilstedeværelse og tykkelse af et lag af hudfedt eller cremer;
 • mængder af lægemidlet på huden og slimhinderne
 • opløsningen har tørret eller er under en fugtighedsbevarende bandage, det kaldes også okklusiv;
 • tid at finde opløsning af lægemidlet på huden.

Kontraindikationer for brug af lidokain

 • idiosyncrasi af stoffet: før du bruger lidokain, skal du huske, om du har behandlet dine tænder under lokalbedøvelse, og om du havde en reaktion på indførelsen af ​​et bedøvelsesmiddel;
 • Tilstedeværelsen af ​​tidligere konvulsioner, herunder indførelse af lidokain;
 • tilstedeværelsen af ​​atrio-ventrikulær blok 2 og 3 spsk., sykt sinus syndrom, Wolff-Parkinson-White syndrom, Adams-Stokes syndrom;
 • med et fald i hjertefrekvensen, en tendens til at sænke blodtrykket
 • med myasthenia gravis, porfyri, markant nedsættelse af lever og nyrer;
 • alder op til 12 år.

Bivirkninger af lidokain

 • svaghed, døsighed eller omvendt eufori;
 • hovedpine;
 • nystagmus, fotofobi, dobbeltsyn;
 • nedsat hørelse
 • følelsesløshed i læber og tunge
 • dystende lemmer, krampeanfald;
 • krænkelse af hjerterytme, blodtryksfald
 • udseendet af åndenød;
 • allergisk over for lægemidlet i form af rhinitis, conjunctivitis, angioødem, kløe, urticaria, anafylaktisk shock;
 • kvalme, opkastning;
 • smerte på injektionsstedet
 • kuldegysninger, følelse af varme, faldende kropstemperatur.

prilocain

Sammenlignet med lidokain udvikles analgesi fra prilocain langsommere, og det har mindre risiko for bivirkninger. Med deres samtidige brug kan du få en længere effekt af lokalbedøvelse. Anvendelse af stoffer på huden.

For at slippe af med håret på overlæben, skal kvinder enten gå i salonen eller fjerne håret derhjemme. Lad os se på hvilke metoder du kan bruge til at fjerne antennerne både hjemme og i kabinen, og som kun kræver kontakt til salonen. Alle detaljer i artiklen Elos hårfjerning over overlæben.

For at undgå infektion, som kan føre til brasiliansk hårfjerning, er det helt umuligt at røre huden straks efter proceduren. Se videoen på dette link.

Lidocaine spray

Til hud og slimhinder skal du bruge en 10% opløsning af lidokainhydrochlorid. Hvis lægemidlet absorberes hurtigt fra slimhinderne, trænger lidokain dårligt gennem huden.

Ofte er anæstesi under epilering af bikiniområdet fra en spray med lidokain baseret på placebo-effekten, når patienten er sikker på, at stoffet vil hjælpe, og denne tillid hjælper ham med at reducere sin følsomhed overfor smerte.

Ikke meget øger virkningen af ​​spray og okklusiv dressing, som du skal bære i mindst en time for at få minimal effekt. Hvis du anvender sprayen på huden i 15-30 minutter før proceduren og lader den tørre, kan du slet ikke få anæstesi.

Emla creme og gips

Emla indeholder lidokain og prilocain, som er specielt designet til brug på huden. Du kan kun smerte huden ved klart at følge instruktionerne, som siger, at det er nødvendigt at holde fløden under okklusiv dressing i 60 minutter til en dybde på 2 mm, 120 minutter til 3 mm.

For at fremskynde absorptionen i huden kan cremen fornyes. Effekten varer i 2 timer efter at dressingen er fjernet.

Ca. forbruget af creme - 1-2 gram pr. 10 cm 2 af hudområdet af kroppen. For området af huden og slimhinderne i kønsorganerne skal du bruge 5-10 gram fløde.

Emla patches kan også bruges til at bedøve huden før hårfjerningsproceduren. Men brugen af ​​patches er begrænset til deres lille størrelse. Og samtidig kan du kun bruge 3 patches. Derfor kan de limes i de mest smertefulde områder for epilering, hvis disse områder er små i størrelse, for eksempel i armhulerne. Når bikini hårfjerning er bedre at bruge fløde "Emla".

Video: Smertelindring under udtørring

Light Dep Cream

Nyheden, som ikke desto mindre formåede at forsøge sig selv og endog sammenlignede effekten af ​​den nye fløde med den allerede kendte "Emla". Cream bruges til hårfjerning, når der er en allergi mod "Emla" eller individuel intolerance over for nogen af ​​dets bestanddele.

Der er to slags Light Dep: til ansigtet med et volumen på 15 ml og til kroppen med et volumen på 30 ml. Det kræver også en okklusiv dressing, for udbrud af den analgetiske virkning.

Occlusive dressing

For at forhindre, at cremen tørrer ud på huden og forøger virkningen af ​​dets bestanddele, er det nødvendigt at anvende et materiale, der lukker stedet tæt med cremen, der påføres det fra vanddampning og luftadgang.

Den nemmeste måde er at bruge en tynd plastfilm. Som regel klæber en tynd film godt på huden med creme påført den og kræver ingen yderligere fiksering under vasken.

Hvis du planlægger at bruge et bandage ikke kun på skridtområdet, kan du desuden fiksere filmen med tape og tæt påklædning.

Ekstern anvendelse af anæstetika som lidokain og prilocain forårsager ekstremt sjældne bivirkninger og allergiske reaktioner og er ikke forbudt til brug hos gravide kvinder, da stofferne ikke akkumuleres i kroppen og ikke kan skabe høje plasmakoncentrationer.

Infiltrering af huden på injektionsstedet

Injektioner af lokalbedøvelse gør i mange lægecentre, og nogle af de mest modige bruger dem i hjemmet. Anæstesi under epilering udføres oftest ved subkutan administration af 2% lidokainhydrochloridopløsning. Du kan kun bruge lidokain derhjemme, hvis du helt sikkert ved, at du ikke har kontraindikationer og intolerance over for stoffet. Men selv i dette tilfælde bør du ikke give dig selv lidokaininjektioner, hvis der på nuværende tidspunkt ikke findes andet end dig selv. Lidocaine injiceres under huden med en insulinsprøjte i pubic regionen, lårets indre overflade, labia majora til en dybde på flere millimeter. 0,1-0,3 mm af lægemidlet injiceres i ét injektionssted før dannelsen af ​​en lille papule (en forsegling der stiger over huden). Injektioner skal foretages i forskudt rækkefølge i en afstand på 2,5-3 cm fra hinanden. Slimhinden i labia minora bør ikke afskæres.

Du kan opleve en let brændende fornemmelse med indførelsen af ​​lægemidlet. Hvis du rører det vaskulære under injektionen, kan små hæmatomer danne sig, som vil passere alene uden behandling.

Efter subkutan administration af lidokainopløsning er det meget vigtigt ikke at overskride den nødvendige dosis: det er bedre at begrænse 1 ampul af lægemidlet til hele perinealområdet. Det er mere rationelt at anvende den kombinerede metode til anæstesi under bikini depilation: Påfør Emla creme under påføring af hud og slimhinder i perineum, og derefter før proceduren, prik lidocaine kun i de mest følsomme områder. Dette giver dig mulighed for sikkert at overføre proceduren for hårfjerning uden risiko for bivirkninger.

Ifølge videnskabelige undersøgelser er diode lasere det mest effektive for epilering. Vi anbefaler at læse artiklen diode laser hårfjerning.

Er der behov for yderligere undersøgelser før Elos hårfjerning? Er der nogen kontraindikationer for Elos hårfjerning? Alt om dette kan findes her.

Regelmæssige procedurer for laser hårfjerning af overlæben vil hjælpe med at slippe af med håret helt. Omkostningerne ved proceduren findes på dette link.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

Retsmidler til smerte under epilering

Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

Lidocaine spray

Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Emla creme

Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

Fordele: god og langsigtet analgesi.

Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

Cream "Light Dep"

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Andre cremer og geler

Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

 1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
 2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
 3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
 4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
 5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
 6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
 7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

Hjemmelavede måder at reducere smerte på

Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

Til hjemme metoder omfatter:

 1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
 2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
 3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
 4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
 5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
 6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
 7. Også brugt medicin anæstesi.

Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

Occlusive dressing

Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

Fordele ved epilatorer med dyser

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Dyser kommer i forskellige former:

 1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
 2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
 3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
 4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
 5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

 1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
 2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
 3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
 4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
 6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
 7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
 8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
 9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

Hvor sikkert er bikini hårfjerning

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

Metoder og midler til smertelindring epilation

Jo kortere hårene er, desto mindre smerten får dem til at trække sig ud, men deres længde skal være optimal, så de samtidig bliver komfortabelt indfanget under epilering. For en epilering er kun 3 patches tilladt. Af denne grund er det tilrådeligt kun at bruge dem til hårfjerning i armhulen eller den hvide linje på underlivet. Glem ikke forsigtighedsreglerne. Ved hårfjerning er håret helt fjernet fra hårsækkenet, hvilket fører til uudholdelig smerte. Jeg laver shugaring hjemme, selv for nylig har jeg forsøgt at lave mad meget til ham selv. Nyttige tips. Tak. Jeg ledte efter oplysninger om anæstetiske cremer og Emla creme var den mest almindelige.

Hovedbedøvelsen anvendt i sådanne formuleringer er lidokain. Du kan købe sådanne cremer eller sprayer på ethvert apotek. Normalt er denne spray brugt til bedøvelse af slimhinderne, derfor anbefales det ikke at bruge det før der udføres epilering i bikiniområdet. Sprøjten bruges hovedsageligt til armene, benene og bikiniområdet. Lidokain i ampuller kan bruges som injektioner. Dens smertestillende effekt i dette tilfælde er ikke værre. KPP 230801001 OGRN 1132308009107. Udover det faktum, at lidokain ganske effektivt giver anæstesi under elektrolyse af bikini, har den dog egne kontraindikationer og bivirkninger. Særlig diskplacering er designet, så færre hår kan trækkes ud samtidigt. Endvidere har lidokain også en stor liste over bivirkninger, såsom migræne, opkastning, kvalme og meget mere.

En signifikant ulempe ved sådanne injektioner er deres individuelle intolerance eller allergi over for lidokain. Så proceduren for sukker hårfjerning (shugaring) derhjemme vil du lide. Men før proceduren skal du tørre huden tørt grundigt. 30 minutter efter påføring er rødmen af ​​huden mulig. Ved epilering skal du åbne det behandlede område efter behov. Det kan forårsage allergier, så hvis du ikke har oplevet det før, anbefaler vi stærkt at du udfører en allergitest. I denne artikel vil vi fortælle dig om metoderne til anæstesi før bikini hårfjerning, som virkelig virker. Hvis du har overfølsomhed, så er det ønskeligt at fordøje huden, som kan gøres hjemme, før epilering.

Du kan reducere smerte under epilation uden at gnide ind. Effekten kan opnås under alle omstændigheder, fordi smerten vil blive reduceret betydeligt. Du bestiller, og vi tager hånd om alle spørgsmål om levering af midler både i Moskva og i en hvilken som helst region i Rusland. Ikke dårligt bevist som anæstetiske vedhæftede filer til epilatorer. Der er mange typer af sådanne tips. Og jeg kunne godt lide Elma, for de første to gange gjorde jeg alt uden hende (de fjernede ikke bandet), og med fløden fjernede de det helt. Når du bruger Internet Explorer 6, 7, 8, er det ukorrekt og langsomt arbejde på webstedet mulig, er nogle af funktionaliteten muligvis ikke tilgængelige.

Når du fjerner ansigtshår, bør du foretrække Emla creme, det er mere blidt. Fantastiske fund af bygherrer i reparation af huse. Her er det. Varigheden af ​​den analgetiske effekt afhænger af de enkelte egenskaber og smertens tærskel for kvinden. Men ønsket om perfekt skønhed, glatte ben, manglende pistol over overlæben opvejer altid balancen. Blødgør huden efter proceduren og anvende et middel til at hæmme hårvækst. Hvis du gør elektroepilering af en dyb bikini eller underarms, så kan du sikkert bede mesteren om at injicere dig med et iscoin. Sådan finder du ud af, hvor meget isocoin er nødvendig til 1 kg.

Når du bruger dette middel hjemme, er det nødvendigt at vælge doseringen omhyggeligt og sørg for, at der ikke er kontraindikationer og individuel intolerance over for stoffet. Ulemperne ved lægemidlet er udseendet af bivirkninger i bikiniområdet. De manifesterer sig i form af hyperæmi eller blødhed i huden. For at fjerne voksrester efter hårfjerning skal du have specialværktøjer. Velegnet til lokalbedøvelse ved udførelse: mikropigmentering, piercing, intim piercing. Påfør under dressing i 15-20 minutter. Præstationsprincippet for alle metoder til hårfjerning er generelt ikke meget anderledes. Det være sig bio eller foto epilering, shugaring eller en almindelig elektrisk epilator. Hud udsmidt eller prik. Loading. Vent venligst. Det anvendes topisk og subkutant.

Løsningen i ampuller kan erstattes med lidokain-spray. De gnider huden før proceduren. Lidokain som smertestillende til epilering er egnet til behandling af ben, arme, bikiniområde, underarms. Overfladebedøvelse er usandsynligt at hjælpe, hvis smertegrænsen er lav. Kun hvis du skærer den af ​​med en slags ultracain. Over tid fjernes filmen og proceduren for eliminering af vegetation. Men risikoen for hudirritation vil være lille, fordi den bliver professionelt behandlet. For at undgå dette skal du sørge for, at din mester strammer hudområderne, som den afstår. Forresten vil smerten være meget mindre. I dag i butikkerne kan du se et stort udvalg af barbermaskiner, og reklame på tv bliver ikke træt af at fortælle os fordelene ved en bestemt barbermaskine. Et andet produkt, der indeholder voks, er specielle strimler, der holder fast i kroppen og derefter kommer ud og tager fat i håret. En særlig skrubbe kan reducere smerte.

Anæstesi til epilering og depilering på følsomme områder af kroppen

Mode har sine egne standarder, og de omfatter smuk, fløjlsagtig hud uden ekstra hår på kroppen, så epilering og depilation er relevante og efterspurgte. Nogle metoder til at behandle hatede hår er smertefri, men procedurer i et følsomt område af kroppen (for eksempel et dybt bikiniområde) eller visse typer hårfjerningsprocedurer giver meget smerte.

Muligheden for bedøvelse under proceduren letter hele processen. Det er muligt at opnå fuldstændig eller delvis lokalbedøvelse. Lokalbedøvelse i form af en spray, injektion, fløde eller skum bruges til at undertrykke smerte.

Metoder til fjernelse af uønsket hår

Mange mennesker fejler, når de tror, ​​at epilering og depilation er nøjagtig den samme procedure. Ja, de har nogle ligheder: Begge procedurer tager sigte på at bekæmpe overskydende hår, men kun hårstammen bliver ødelagt under depilation, og hårfollikelen bliver også ødelagt under epilation (derfor er der mulighed for fuldstændig fjernelse af hår i resten af ​​livet).

 • laser, gør det muligt at reducere væksten af ​​nye hår uden at skade huden
 • fotoepilation, ødelægger hårpigmentet, selve kroppen og follikelet, forlader ikke forbrændinger på huden;
 • elektrolyse, hårene fjernes punktvist, hårets krop, såvel som follikelen, er ødelagt af strømmen af ​​strømmen, næsten smertefrit.
 • hårfjerning med en regelmæssig barbermaskine;
 • depilatory cremer;
 • voks og epilator;
 • shugaring.

Shugaring pasta

Den vigtigste og ubestridelige plus epilering er hårfjerning i lang tid. Tiden før udseendet af de første hår kan nå op til seks måneder.

Hårfjerning i forskellige zoner

Der er specielle følsomme områder på vores krop, og deres hårfjerning uden lokalbedøvelse er svært, da ikke alle vil være i stand til at modstå smerten under proceduren. Det mest smertefulde område er zonen af ​​dyb bikini, og anæstesi er nødvendig, når du fjerner uønsket hår. Armhulenes følsomhed efterfølges af et bedøvelsesmiddel. Benene er ikke det mest følsomme område, men nogle selv her er utrætteligt smertefuldt at udføre hårfjerning.

Anæstesiske lægemidler lokal handling:

Gode ​​resultater kan opnås ved hjælp af EMLA. Cremen påføres det ønskede hudområde under en okklusiv dressing. Jo længere effekten på zonen, jo dybere anæstesien trænger ind i lagene af dermis. På en time når anæstetika en dybde på to millimeter, og om to timer - tre millimeter. Bedøvelse effekt varer cirka to timer. Specielt velegnet til at fjerne hår fra det dybe bikiniområde og på ansigtet.

Cream "LIGHTDEP". Dens anvendelse svarer til "EMLO" og kræver også anvendelse af en okklusiv dressing. Designet til dem, der har identificeret allergiske reaktioner over for anæstetika creme "EMLA".

Delvis anæstesi eller for at reducere smerte påføres spray "Lidocaine". Det bruges hovedsagelig til hårfjerning i armhulene, arme og ben, og i bikiniområdet vil det være ubrugeligt på grund af smerteintensiteten. Bedøvelsesmiddel sprøjtes på det ønskede område af huden, pålægger top okklusiv dressing i 2-3 timer.

 • Injektion med lidokainopløsning 2%

Det er en effektiv metode til anæstesi til epilering i bikiniområdet og på andre følsomme hudområder. Anæstetika injiceres subkutant før dannelsen af ​​en papule med en diameter på ca. 1 millimeter. En ampul af narkoseopløsning påføres hele bikiniområdet. Injektionerne foretages på forskudt måde, hver punktering er lavet på hudens trecentimeterareal. Virkningen af ​​frysning finder sted straks og varer op til 50 minutter. Anbefales ikke til brug i ansigtet.

Lidocaine opløsning i ampuller

Bedøvelsesmidler, hvor lidokain er til stede, er kontraindiceret til personer med hjertearytmi, leverfunktion samt for tidligere anførte allergiske reaktioner over for den aktive aktive bestanddel af lægemidlet.

konklusion

Ikke alle mennesker vil være i stand til at udholde smerten under epilering af særligt følsomme områder, især i bikiniområdet. Derfor er anæstesi for denne procedure en nødvendighed, ikke et indfald. Ikke alle stoffer kan klare denne opgave, men der er meget effektive produkter, der kan købes på ethvert apotek.

Bedøvelse cremer som EMLA og LIGHTDEP gør et fremragende arbejde med målet og bedøver helt bikini, ansigt og andre hudområder. Disse cremer anbefales af alle kosmetologer, hvis ikke tidligere noterede allergiske reaktioner over for aktive smertestillende midler, der er til stede i sammensætningen. Virkningen af ​​frysning sker i 2-3 timer.

Til anæstesi under fjernelse af uønsket hår i bikiniområdet anvendes også injektioner med 2% lidokainopløsning. Forringelse af følsomhed i det behandlede område sker umiddelbart efter injektionen.

Epilation uden smerte: Vælg "din" bedøvelse

Epilation er en velkendt procedure for mange kvinder, der bekymrer sig om deres skønhed og hygiejne. Hjem elektriske epilatorer er overkommelige og kan købes hos enhver hardware butik. De betragtes som det mest værdige alternativ til barbermaden, fordi de hjælper med at fjerne uønskede hår sammen med roden og dermed forhindre deres accelererede genopbygning.

Ved brug af hårfjerning bliver vegetationen blødere og lettere end ved normal barbering ved hjælp af en konventionel maskine. Det forekommer ideelt, hvis det ikke er for en "men"...

Proceduren for selvhår fjernelse retfærdigt skræmmer de "nykommere" med deres smerte, og for nogle damer bliver det til naturlig tortur.

Det drejer sig især om behandling af zoner med en delikat og følsom hud - lyske, axillær (aksillær) zone, området over overlæben. Hvad skal man gøre for at lette omdannelsesprocessen og slippe af med hadet hår? Naturligvis dumme huden!

Bedøv de epilerede områder med en bedøvelsesspray

"Skønhed kræver ofre" - denne sætning er mere relevant end nogensinde at blive brugt i en samtale om hårfjerning. Smertehjælp under epilering er, hvad de fleste kvinder søger efter, som er tvunget til at ty til en sådan "blodtørstig" procedure. Specielt ved den måde forekommer anæstetika under behandlingen af ​​bikiniområdet, fordi huden her er den mest blide, sårbare og følsomme.

Det er nemt at finde et egnet middel til lokalbedøvelse, det vigtigste er ikke at overdrive det. I alt skal du kigge efter en mellemgård. Vi foreslår ikke, at du ydmygt udviser svær smerte, men du bør ikke være for båret med smertestillende midler.

Så, de mest populære midler til den midlertidige parese af innervation er en almindelig kendt for os fra tandlægen, Lidocaine. Selvfølgelig behøver du ikke at stikke ham intramuskulært. Nu på apoteker implementeres en særlig bedøvelsesspray baseret på Lidocaine. Vi anbefaler også, at du lægger mærke til det.

Sørg for at dampe huden før proceduren, og gør det omhyggeligt. Ideelt set, tag et varmt bad. Så blott tørre dele af kroppen, der vil blive berørt af hårfjerningsproceduren.

Det anbefales at bruge Lidocaine ikke er russisk og ungarsk produktion. Det er bredt antaget, at det er mere effektivt. Det bruges til anæstesi under laser hårfjerning i skønhedssaloner, voksfjernelse og hjemmeteknisk procedure med et elektrisk apparat, der er kendt for dig.

Uanset de valgte metoder til hårfjerning er det værd at udforske detaljeret vejledningen til den kvalitative smertelindring af det ønskede område. Først skal sprayen ikke kun påføres i et tyndt lag. For det andet er det optimalt at modstå noget tid, før selve proceduren udføres.

For det tredje må vi ikke glemme, at du bruger et lægemiddel, der er foreskrevet til bestemte indikationer og til specifikke formål. Det kan forårsage allergier, så hvis du ikke har oplevet det før, anbefaler vi stærkt at du udfører en allergitest.

Nogle hemmeligheder og tips

Hvis du ikke fandt den færdige bedøvelsesspray i lægemiddelbutikken, køb den opløsning i ampuller. Du har sikkert en lille flaske med en forstøver i dit hus, hvor du kan hælde stoffet fra ampullerne.

Anestesi stadier med lidokain under epilation:

 • Damp dine fødder over damp eller i et varmt bad;
 • Tør området grundigt
 • Applicere sprøjten frit fra flasken, dække området med klæbende film og blød i 2-3 timer;
 • Fjern filmen og fortsæt til proceduren for hårfjerning.

Anæstetisk ophobningstid er meget individuel og afhænger af sådanne faktorer:

 • Temperaturen af ​​huden på tidspunktet for behandling og absorption af væske;
 • Tilstedeværelsen af ​​en okklusiv dressing (den meget madfilm, der bevarer fugt på kroppen);
 • Opholdstiden for opløsningen på kroppen;
 • Mængden af ​​det påførte lægemiddel.

Det er umuligt ikke at tage hensyn til kontraindikationer for brugen af ​​et sådant værktøj:

 • Individuel intolerance over for komponenterne i opløsningen og allergiske reaktioner på dem i historien;
 • Tilstrækkelighed til kramper;
 • Atrioventrikulær blok og lignende patologier;
 • hypotension;
 • Overtrædelse af lever og nyrer (især svigt);
 • Alder mindre end 12 år.

Hvis du er i tvivl om sikkerheden ved brugen af ​​stoffet specifikt i dit tilfælde, er det bedre at spille det sikkert og rådføre dig med din læge. Prilokain blev et overkommeligt alternativ til Lidocaine. Det har samme virkning, men det virker meget blødere og forværres ikke af forskellige komplikationer.

Desuden, hvis Lidocaine er mere effektivt til at blokere indeslugningen af ​​slimhinderne, og absorberes svagt og i lang tid i huden, er Prilokain beregnet til bedøvelse af huden. Ved hjælp af begge midler i kombination vil du kunne opnå en mere udtalt og varig effekt.

Anæstesi Lidocaine bruges til at lindre smerte under epilering af arme, ben og underarm. Til behandling af ansigt og lyske er det bedre at bruge en speciel creme.

Anæstesi "Emlo"

Salve "Emla" Svensk produktion er meget udbredt i moderne kosmetologi. Det er uundværligt ikke kun for proceduren for laser hårfjerning, men også for "beauty shots". Dette lægemiddel til ekstern brug omfatter lidokain og prilocain i optimal balanceret koncentration. Emla kan påføres i ren form ved simpel påføring på huden og kan bruges sammen med en okklusiv dressing, og i det andet tilfælde opnås effekten hurtigere.

Til salg kan du også finde samme navn patches, som er mest relevante til brug i forbindelse med fjernelse af antennerne. Standardeniveauet af forbruget af cremen - 1-2 g pr. 1 cm firkant. For effektiv bedøvelse af bikiniområdet under epilation vil der blive krævet 5-10 g (under hensyntagen til smertelindring i hele inguinsonen og slimhindeorganerne).

Eliminer brugen af ​​smertestillende midler til epilering, hvis huden i områderne af den påtænkte anvendelse er beskadiget eller skadet.

Kontakt af Lidocaine og Prilocain i et åbent sår eller sår fremkalder udviklingen af ​​bivirkninger, især allergiske reaktioner.

Der er særlige tabletter til oral administration, der kan minimere ubehag. Men de bør behandles med den største forsigtighed, og hvis du ikke har brugt sådanne midler før, skal du straks spørge tilladelse fra den tilsynsførende læge.

Et andet godt redskab til smertelindring under epilering er specielle vedhæftninger til enheden. De køler og masserer. Men desværre er denne metode irrelevant til brug under voks eller sukker depilation.

Hårfjerning på kroppen er en standard procedure for de fleste piger og kvinder, som dog har sine egne "undervands" sten. Antag valget af bedøvelsesmiddel til disse formål så ansvarligt som muligt, og husk, det vigtigste er ikke at skade helbredet i stræben efter skønhed og perfektion.

Hvordan dumme huden før bikini hårfjerning?

Overdreven vegetation på kroppen er et emne af konstant bekymring for kvinder, der bruger forskellige metoder til at fjerne det. Blandt kosmetologer menes det, at den bedste måde at slippe af med hår er hårfjerning. Det er ingen hemmelighed, at en sådan procedure medfører alvorlig ubehag. Først og fremmest vedrører behandlingen af ​​overfølsomhedszoner. Derfor er det værd at bekymre sig om brugen af ​​smertestillende midler til bikini depilation. Der er forskellige midler til at hjælpe med at opnå en bedøvelsesvirkning.

 • 1. Orale tabletter
 • 2. Lidocaine spray
 • 3. Infiltrering af huden på injektionsstedet
 • 4. Emla creme og gips
 • 5. Light Dep Cream
 • 6. Hvad er en okklusiv dressing og hvordan man gør det?

Orale tabletter

Den nemmeste måde at befri hårfjerning er at tage de relevante piller. Det kan være anæstetiske lægemidler, der anbefales til smertelindring i muskler, led og andre tilfælde.

Disse omfatter:

 • analgin;
 • tempalgin;
 • ibuprofen;
 • ketoprofen;
 • diclofenac;
 • indomethacin.

Hvis du vil smertefrit gøre epilation i bikinizonen, skal der lægges særlig vægt på de to sidste lægemidler, som er mest effektive. Alle de listede lægemidler kan købes på et apotek uden recept og tages nøjagtigt i overensstemmelse med vejledningen 30 - 40 minutter før proceduren. Denne enkle og overkommelige metode giver dig mulighed for selv at udføre proceduren og giver en relativt smertefri epilering af bikiniområdet derhjemme.

Indtagelsen af ​​tabletter fører imidlertid til virkningen af ​​deres komponenter på de fleste organer og kroppens system. Dette kan medføre bivirkninger. Derudover har disse lægemidler en række kontraindikationer.

Derfor er det bedre at bruge smertestillende midler, som allerede er taget tidligere, under epilering. Hvis lægemidlet tages for første gang, anbefales det at konsultere en læge på forhånd.

Lidocaine spray

Det er sikrere at udføre smertelindring med lokalbedøvelse. For at gøre dette skal du anvende anæstetiske sprøjter eller cremer. Den mest almindelige del af sådanne midler er lidokain. Dette er et populært stof, der længe har været brugt i medicinsk praksis. Lidocaine spray sælges i et apotek. Dens utvivlsomme fordele er den lette anvendelse og den lokale effekt.

Det er bedre at købe en sådan spray af ungarsk produktion, den anæstes effektivt og proceduren for hårfjerning i bikinizonen er praktisk talt smertefri. Hvis du ikke kan finde en speciel spray, kan du bruge lidokain i ampuller og hælde det i en tom beholder med en spray.

Lægemidlet skal påføres huden 3 timer før proceduren. Derefter skal du dække epilationsstedet med klæbende film.

Når man vælger denne bedøvelsesmetode, er det vigtigt at vide, at lidokain har en række kontraindikationer.

For eksempel:

 • individuel intolerance
 • reduceret tryk;
 • problemer med leveren eller nyrerne
 • Tilstedeværelsen af ​​anfald.

Derudover bør du også overveje muligheden for allergiske reaktioner, når du anvender lidokainspray. Det anbefales altid at foretage en foreløbig testtest.

Det skal også bemærkes, at lidokain ikke er særlig effektivt til epilering, da dets virkning strækker sig til slimhinderne, og virkningen på huden er ret ubetydelig. Derfor bør du lære om mere effektive måder at lette fjernelse af hårfjerning i bikiniområdet.

Infiltrering af huden på injektionsstedet

For at øge effekten af ​​lidokain anvendes dets 2% opløsning ofte til subkutan administration. Omfanget af en sådan injektion er ca. 3 cm, så de skal gøres på en forskudt måde i kort afstand fra hinanden.

Til injektioner anvendes en insulinsprøjte med en meget tynd nål. Lægemidlet injiceres til en dybde på 1 - 1,5 mm, da hårfjerning forekommer i de øverste lag af huden. På injektionsstedet dannes der små fremspring, som opløses meget hurtigt. Du kan føle en let brændende fornemmelse.

Når du bruger lidokain til smertelindring før epilering, er det vigtigt at overveje følgende punkter.

 1. Det anbefales ikke at bruge denne metode, når du selv udfører hårfjerning hjemme.
 2. Du må ikke overskride den tilladte dosis: til behandling af bikinizonen kan du ikke bruge mere end en ampul.
 3. Lidokaininjektioner anvendes ikke til at gennembore slimhinden i labia minoraen.

På trods af det eksisterende antal kontraindikationer og bivirkninger anvendes lidokain til hårfjerning meget ofte. Dette skyldes dets tilgængelighed på salg og lav pris.

Emla creme og gips

Et fremragende bedøvelsesresultat opnås ved at kombinere lidokain med prilokain, på grundlag af hvilket Emla creme blev oprettet. Dens anvendelse forårsager færre bivirkninger og har længere eksponeringstid. Dette værktøj blev skabt specielt til brug på huden. Desuden har emla til bikini epilering et minimum af kontraindikationer: idiosyncrasi og methemoglobinæmi.

I overensstemmelse med brugsanvisningen anvendes cremen 1 til 2 timer før epilering. Varigheden af ​​eksponeringen afhænger af den nødvendige penetrationsdybde. For at øge effekten kan du dække huden med en klæbende film efter påføring. Forbrug af fløde er 5 - 10 gr. i en session.

En emla patch kan også bruges til bikini epilation, som har en lignende sammensætning. Til påføring er det nødvendigt at fjerne aluminiumsunderlaget og påføre et gips på huden på stedet. Det anbefales at bruge ikke mere end 3 plaster i en procedure. Deres lille størrelse begrænser slagområdet, så det er bedst at anvende Emla-gipset kun på de mest følsomme steder.

Brug af stoffet "Emla" i nogen form for frigivelse kan i nogle tilfælde føre til allergiske reaktioner. Det er også nødvendigt at overveje, at det kun anvendes til intakt hud.

Light Dep Cream

For nylig er der kommet et nyt værktøj, der giver anæstesi til depilation i bikiniområdet - Light Dep creme.

Det adskiller sig fra lignende præparater i sådanne indikatorer:

 • slaghastighed (25 til 30 minutter);
 • brugervenlighed;
 • lav pris;
 • Mulighed for brug selv på følsom hud.

Den vigtigste aktive ingrediens i cremen er anesthoderm. Dette stof er et kompleks af anæstetiske komponenter. Det grundlæggende princip om anæstesi til epilering af et bikiniområde ved hjælp af Light Dep-cremen er at blokere smertestillende receptorer uden at reducere hudens overordnede følsomhed. Light Dep er lavet af vandbaseret, hvilket gør det muligt at fugte huden før proceduren.

Effekten af ​​cremen begynder at ses allerede inden for 15 - 60 minutter fra ansøgningstidspunktet. Varigheden af ​​denne periode afhænger af hudens individuelle følsomhed og slagområdet. For hårfjerning i bikiniområdet vil det tage lidt længere tid at forberede. Den resulterende anæstetiske effekt vil vare i 4 timer.

Det viser sig, at Light Dep creme ikke forårsager allergi eller irritation på huden. De aktive komponenter i cremen virker kun på overfladen af ​​huden og går ikke ind i blodbanen, derfor har dette middel praktisk taget ingen kontraindikationer at anvende. Men når du først bruger værktøjet som bedøvelsesmiddel til bikini epilation, anbefales det at foretage en testfølsomhedstest.

Hvad er en okklusiv dressing og hvordan man gør det?

Under forberedelse til epilering er det vigtigt at opretholde fugtigheden af ​​det påførte lag ved anvendelse af en bedøvelsesmiddelkrem. Det giver:

 • høj aktivitet af anæstetiske komponenter;
 • deres ensartet strømmer ind i epidermis;
 • god analgetisk effekt.

Men med en simpel anvendelse af produktet på huden tørrer den temmelig hurtigt ud, og der er behov for at fornye laget. Således er der en overdreven udgift af lægemidlet.

For at undgå denne situation, anbefales det at dække applikationsområdet med en okklusiv dressing, når der anvendes cremer, geler eller sprayer som anæstetik til bikiniepilation. Den er lavet af et lufttæt materiale og klæber tæt på huden.

Et sådant bandage kan være fremstillet af:

 • vokspapir;
 • gummieret stof;
 • plastfolie.

En okklusiv dressing kan købes på apotek eller fremstilles af dig selv og fastgør den på kroppen med tape. Opbevar et sådant bandage ikke være mere end 4 timer.

Enhver kan vælge, hvordan de kan bedøve deres hud før bikini epilering, med fokus på kropsegenskaberne og personlig erfaring med at bruge sådanne produkter. Det anbefales at kombinere flere stoffer. Det vigtigste er, at den valgte metode til anæstesi hjælper med at gøre proceduren for hårfjerning mindre smertefuld, behagelig og uden bivirkninger.

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Hvor meget er shugaring pasta: vælg uden overbetaling