Bedøvelse salver: omfang, sammensætning, lokale midler

Både atleter og almindelige mennesker har nogle gange situationer, hvor det er umuligt at styre smertestillende midler. Dette kan være: forstuvninger af muskler og ledbånd, rygproblemer, blå mærker, brud eller forskydninger. Der er mange smertestillende stoffer, det er kun vigtigt at vide, hvilket middel der skal anvendes i en bestemt situation. Analgetik skal være i hjemmets førstehjælpskasse.

Bedøvelse

Bedøvelse er en mild suspension, som indeholder en lille dosis sur baggrund. Hovedkomponenten, der kommer ind i stoffet, er indeholdt i ioniseret tilstand og påvirker arbejdet i nerveenderne. På grund af denne sammensætning har positivt ladede ioner en dyb penetrerende virkning på nervefibre. Midlertidig smertelindring eller dysfunktion opstår.

Det bedste bedøvelsesmiddel er salve, fordi stoffets ekstra komponenter let opløses i emulsionen. Dette vedrører især mange antibakterielle lægemidler, som anvendes under operationer. En anden fordel ved salver er, at der er olier i deres struktur, der ikke tillader, at bedøvelsen hurtigt absorberes, og anæstesien varer længere.

Hidtil er op til syvogtreds forskellige anæstetika blevet opfundet. Hvert stof har en specifik virkning på et bestemt organ. De mest anvendte stoffer i medicin: lidokain, morfin og alkain. Morfin og lignende midler sælges ikke i apoteker, de anvendes kun på hospitaler, og de anvendes udelukkende til formålet. Mange salver, der ikke udgør en trussel mod patientens liv, kan købes i skranken på ethvert apotek.

anvendelsesområde

Omfanget er stort, her er nogle eksempler:

 1. Oftest anvendes anæstetika på det medicinske område, især i kirurgisk afdeling.

Det er vigtigt at forstå, at ethvert anæstetisk lægemiddel bruges til at lindre smertestød og betændelse, men det fjerner ikke årsagen til smerten. Derfor skal du i løbet af anæstesen komme til hospitalet eller ringe til en ambulance.

Hvad er grundlaget for anæstetika?

Det vigtigste lægemiddel i et bredt spektrum er Novocain. For nylig er dette værktøj dog betragtes som forbudt og usikkert. Novocain er et infiltrationsbedøvende middel, derfor er det blevet anvendt som en ekstra komponent i cremer og smertestillende midler.

På apoteket er den mest populære creme Bupivacaine. Dens højhastighedseffekt blev evalueret i 90'erne af det sidste århundrede. Fordelen med Novocain er, at den opbevares i blodet i op til ti timer. Med svære brud og leddssygdomme er det meget praktisk. Smerten forsvinder 20 minutter efter påføring, ingen af ​​anæstetika kan virke så hurtigt.

Lidocain. Injektionen med dette lægemiddel bruges ofte i tandklinikker. Lægemidlet injiceres i tyggegummiet for smertelindring. Nogle gange er lidokainstof en del af salverne fra majs og mygbetræer. Effektens varighed er lille, cirka to timer. Ulempen er, at personen fortsætter med at føle smerte, som kun er lidt kedelig.

Ethvert anæstetisk lægemiddel, uanset hvilken form det kan frigives, har nogle bivirkninger og kontraindikationer. For at undgå negative reaktioner er det vigtigt at udføre subkutan profylakse. Hvis i løbet af timen med negativ handling ikke forekom, så bedøves bedøvelsen i dit tilfælde.

Allergiske manifestationer ses mest almindeligt:

 • brændende fornemmelse
 • rødmen af ​​huden
 • kløe
 • udslæt (urticaria, blærer)
 • hævelse af huden, hævelse
 • anafylaktisk shock (denne reaktion forekommer kun, hvis doseringen er overdrevet)

Hvis der er pustler på applikationsstedet eller ved siden af ​​salven, betyder det, at patienten ikke tolererer nogle af komponenterne i medicinen. I en sådan situation skal brugen af ​​salven straks standses for at undgå mere alvorlige konsekvenser.

Hvert stof kan forårsage funktionsfejl i centralnervesystemet og forårsage et problem med reproduktiv funktion. Rådfør dig med en læge er et must. Uafhængigt ordinere anæstetika til dig selv eller dit barn er farligt for helbredet og endda livet.

Lokale smertestillende midler

Dette afsnit omhandler anæstetiske stoffer, som kun anvendes på hospitaler eller hospitaler.

Det første stof er dikain. Værktøjet er giftigt og narkotisk, hvis du overdriver det med doseringen, kan det være fatalt. Det er mere sikkert at anvende denne bedøvelsesmiddel i en enkelt sag, som ved gentagen administration er der mulighed for afhængighed.

Det næste lægemiddel er pyromecaine. Det har en langsigtet effekt, den bruges til dybere anæstesi. Stoffet fremstilles i form af en to procent opløsning, mindre giftig.

Under operationen

Anestezin er et meget let bedøvelsesmiddel, der bruges til overfladisk bedøvelse. Det adskiller sig fra andre stoffer, idet det praktisk talt ikke opløses i en væske, er ineffektivt ved udførelse af operationer og frembringer en svag bedøvelsesvirkning. Det er godt at bruge til at lindre smerter i tilfælde af ulcerative sygdomme, i tilfælde af dybe sår, for at lindre hudbetændelse. Fås i form af salver, olieopløsninger og pulvere.

Trimecain er lignende som karakteristisk for lidokain. Det påvirker kroppen meget hurtigt og bruges under alle kirurgiske indgreb. Anæstetika adskiller sig i dets antiarytmiske og membranstabiliserende virkninger. Positiv effekt på hjertemuskulaturens og cellemembranens funktion. Det anvendes meget under anæstesi til ventrikulære arytmier, myokardieinfarkt og venstre ventrikulær fibrillation.

Det er vigtigt at bruge anæstetika med forsigtighed, da disse stoffer har narkotiske bestanddele. Det er muligt med de mindste krænkelser af doseringen at føre kroppen til forgiftning. Tegn på forgiftning er:

Symptomatisk terapi vil hjælpe med at slippe af med sådanne negative manifestationer.

Bedøvelse til forstuvninger og osteochondrose

Ved alvorlige skader og forstuvninger anvendes følgende smertestillende midler:

 • Lioton og heparin salve. Sammensætningen af ​​disse lægemidler er substansen heparin. Heparin genopretter strukturen af ​​kapillære fartøjer, løser purulent og blodpropper.
 • Viprosal og Vitrapox - antiinflammatoriske lægemidler.
 • Ekstra salve er ordineret til resorption af hæmatom og fjernelse af smerte. Det er bedre at have bi honning i salvens sammensætning.
 • For børn er Fastum Gel og Solcoseryl tilgængelige. Disse smertestillende midler må anvendes i svangerskabsperioden. Kun en læge kan indstille en tilladelig enkeltdosis.

Mesoterapi anæstesi: de bedste smertestillende midler og deres sammenligning

Narkosernes rolle i proceduren og gennemgang af de mest effektive anæstetika

Mesoterapi og smertelindring

Med udviklingen af ​​kosmetologi, fra Cleopatra til i dag, opdager folk hurtigt nye former for hudpleje. En simpel vask blev suppleret med plejen ved hjælp af urter, senere krydret urterne i form af cremer og salver. Sakramentet med at lave kosmetik i det gamle Egypten var kun kendt for præsterne.

I den moderne verden er præster kosmetologer! Og hver dag opdager tusindvis af kvinder rundt om i verden skønhedens mysterium.

I det 21. århundrede gik kosmetologer længere end de egyptiske præster, og i stedet for cremer, der kun virker på overfladen af ​​huden, foreslog de at levere de aktive stoffer til de midterste og dybe lag af dermis ved injektion.

Hver kvinde kender til effektiviteten af ​​mesoterapi, men det er også opmærksom på hendes smertefulde adfærd. Mange kvinder nægter proceduren på grund af frygt, en person fra barndommen er bange for injektioner, mens andre har en lav smerte tærskel.

Denne faktor spiller en vigtig rolle i en kosmetologs arbejde!

For ikke at miste klienter og kun øge deres antal er det vigtigt at tage sig af bedøvelse af høj kvalitet under mesoterapi.

Creme med smertestillende virkning - den bedste mulighed for mesoterapi

Invasiv bedøvelse under mesoterapi anbefales ikke, fordi Som et resultat vil der forekomme dobbelt hudtrauma. Derfor er den bedste løsning en anæstetisk creme med lidokain.

De aktive ingredienser i cremen med en analgetisk virkning blokerer de impulser, der kommer fra nerverne til hjernen. Som følge af overfladisk lokalbedøvelse er smerten fra punkteringer ikke følt, klienten føler kun lidt pres og spænding.

 • · Effekten af ​​anæstetika til mesoterapi i form af cremer varer fra 3 til 4 timer.
 • · Tidspunkt for effekt - fra 15 min. op til 1 time.

Hvis klienten har en lav smertetærskel, er det ønskeligt at forlænge eksponeringstiden til 1 time, mens de aktive stoffer giver følelse af følelsesløshed på to millimeter hudtykkelse.

Til ansigt mesoterapi, skal du vælge en stærk bedøvelse creme med et højt indhold af lidokain.

Metoden til anvendelse af alle anæstetiske cremer er identisk:

 1. Fedt og rengør grundigt
 2. Påfør cremen på en bomuldsstuds eller bomuldspindel og et tyndt lag på 1-2 mm. distribuere med hånden på målområdet. (Genbrug af bomuldsstykke eller andet værktøj er forbudt)
 3. Ventetid fra 15 til 1 time.
 4. Fjern cremen og start proceduren.

VIGTIGT: Det er nødvendigt at fjerne cremen forsigtigt fra ansigtet før proceduren for at undgå, at rester kommer ind i huden under nålindsættelse.

Overfladeanæstetika forårsager ikke bivirkninger, med undtagelse af individuel intolerance over for komponenterne.

Hvilken bedøvelsesmiddel er bedre til mesoterapi?

Som tidligere nævnt er anæstetika med et højt indhold af lidocain egnet til mesoterapi.

VIGTIGT: Lidocaine apotekspray er ikke egnet til mesoterapi, fordi spray kan ikke trænge ind i dermis dybe lag. Sprøjten er effektiv på slimhinderne, med de resterende injektioner er det ubrugeligt.

Du kan finde et passende bedøvelsesmiddel fra både indenlandske producenter og importeret.

Anæstetiske cremer fra Sydkorea er særligt effektive.

Lokalbedøvelsen af ​​Light dep proffessional er veletableret på hjemmemarkedet - udviklingen af ​​et nationalt forsknings- og produktionscenter til foryngelsesteknologier. Light Depot indeholder 5% lidokain, men takket være den effektive kombination af aktive ingredienser giver cremen et meget godt resultat! Fås i rør på 30 og 500 ml.

Koreanske anæstetiske cremer indeholder lidocain op til 10,56% og er særligt effektive til invasive procedurer. Mange tillader bedøvelse af huden under fraktioneret mesoterapi over kroppen (dybde fra 2 til 4 mm) og under trådløftning (dybde fra 5 til 8 mm).

Den gennemsnitlige pris på en bedøvelsesmiddelkrem til bulk køb er 4.200 rubler. for 500 gr. En lille mængde på 30 gram. kan købes til 600 rubler.

Sammenligningstabel for anæstetika:

Anæstesi i kosmetologi

"Patienten har ret til smertelindring,

forbundet med sygdommen og / eller medicinsk intervention

tilgængelige metoder og lægemidler "

19 § p.5 i forbundslovgivningen

"På baggrund af folkesundheden i Den Russiske Føderation

I det daglige arbejde med de cranky patienter spørge dig selv ufrivilligt spørgsmålet: "ville have nået os et niveau af komfort medicin, hvis, når bedøvelsen æra ikke kom til at erstatte den ægte" barbariske "æra i historien, når mennesker stående dilemma: at tolerere smerte eller gå til lægen til hjælp og udholde ubehagelige smerter? " Hele paradokset af denne sætning blev pludselig ødelagt i 1846 af den amerikanske læge Green Morton, der for første gang brugte systemisk anæstesi i sin operation.

I dag, hver klinik er klar til at tilbyde dig de mest moderne metoder til anæstesi, kvalitativt forskellige fra dem, der anvendes af Dr. Morton æter af potens, bivirkninger, anvendelsesmetoder og metoder til indflydelse på kroppen.

Anæstesi indtager lovligt et af de førende steder i kosmetologi. Doktors komfort ved udførelse af injektionsprocedurer er direkte dikteret af patientens komfort, hvilket helt sikkert påvirker processen og resultaterne af æstetisk korrektion.

Så vi vil overveje de vigtigste aspekter ved konstruktiv anæstesi hos patienter, når de udfører kosmetiske korrektioner.

Anæstesi i kosmetologi er altid lokalbedøvelse. Virkningsmekanismen for lokale anæstetika er at afbryde transmissionen af ​​en elektrisk impuls gennem nervefibrene ved at blokere natriumkanaler i membranet af nerveceller.

Lokalbedøvelse kan være:

 • applique
 • Injektion (infiltration, ledning, spinal, epidural, kombineret)

Valget af lokalbedøvelse afhænger af følgende faktorer:

 1. individuel tolerance for patienten - oplevelsen af ​​smertelindring for patienten tages i betragtning
 2. allergisk historie;
 3. individuel følsomhed over for lægemidler
 4. tilstedeværelsen af ​​samtidige somatiske sygdomme
 5. tager nogle medicin.
 6. sikkerhed og effekt af lægemidlet - sikkerheden ved lokalbedøvelse er præget af tilstedeværelsen af ​​generelle og lokale reaktioner på indførelsen af ​​anæstetika. Dette bør tage højde for deres koncentration og indgivelsesmåde. Effektivitet forstås at betyde bedøvelseshastigheden, dens sværhedsgrad og varighed. Korrektionsvolumen er den anvendte mængde anæstesi, en stigning, som kan øge risikoen for komplikationer.

Infiltrering, ledning og anæstesi udføres af lægen uafhængigt under forholdene i behandlingsrummet. Andre typer lokalbedøvelse kræver deltagelse af en anæstesiolog.

Overvej funktionerne i hver af disse typer lokalbedøvelse.

Ansøgning anæstesi

For at trænge ind på overfladen af ​​intakt hud og give lokalbedøvelse, skal anæstetika opfylde følgende krav:

1) Har den nødvendige koncentration, der kunne sikre dens indtrængning gennem hudens lipidbarriere

2) Indeholde tilstrækkeligt vand til at fugte huden og forbedre absorptionen af ​​lægemidlet.

Lægemidlet EMLA (EMLA - Eutectic Mixture of Local Anesthetics) var det mest populære på det russiske marked. Det indeholder lidokain og prilocain i lige dele. Efter påføring på huden ændres begge anæstetika, når de opvarmes, fra en krystallinsk struktur til en flydende tilstand, hvilket letter absorptionsprocesserne gennem intakt hud. Cremen påføres i form af en applikation med et tyndt lag på området, der skal påvirkes 60 minutter før proceduren (det kan påføres af patienten med passende instruktioner). Det har været eksperimentelt bevist, at efter 60 min. Eksponering for anæstesi strækker sig fra overfladen af ​​huden til en dybde på 3 mm. Hvis eksponeringen varer længere, øges dybden af ​​anæstesi betydeligt, men overstiger ikke 5 mm efter to timers eksponering. En vigtig betingelse for en vellykket anvendelse af bedøvelsescreme er en okklusiv dressing. Dens fravær fører til fordampning af vand fra cremen og således til utilstrækkelig fugtighed af overfladeepitelet og et fald i adsorptionen af ​​blandingen. Cremen tolereres godt, bivirkninger er yderst sjældne. Anvendt i mesotherapy, korrektion af involutional ændringer i ansigt, hals og krop formning, profilstyring ansigtet af injektionen, botullinoterapii lokal hyperhidrosis, hårfjerning.

Et andet, ikke mindre kendt lægemiddel er "Anestol", som indeholder lidokain, tetrakain, benzocain. Lægemidlet trænger hurtigt ind i huden og giver en langvarig analgetisk effekt (op til 2 timer). Påfør applikationen 15-20 minutter før proceduren. Kræver ikke okklusion Den bruges i sådanne procedurer som kunstnerisk tatovering, permanent sminke, piercing, mesoterapi, elektro- og voksepilation efter laserterapi.

En Stop gel anses for at være et af de mest intense lokale anæstetika. Godt tolereret af patienterne. Anvendes som appliqué. Påfør på det underliggende område af huden med et tyndt lag i 15-20 minutter, og fjern derefter. Anestesiens eksponeringstid - 1 time, dybden af ​​penetration - 5 mm. Intensitet gel bundet balanceret multikomponent forberedelse sammensætning: amekon, lidocain, prilocain, mucopolysaccharider, triterpensaponiner, saponiner, benzylalkohol, dimethicon basis. Den anvendes hovedsagelig ved indføring af konturplastik.

I det tilfælde, hvor hvert minut tæller, anbefaler vi at bruge Xylocaine aerosol. Lægemidlet anvendes til kortvarig overfladebedøvelse. Anæstesi opstår 3-5 minutter efter anbringelse af bedøvelsen på hudens overflade. Måske kombineret med andre anæstetika for at forbedre deres handling.

Forberedelser med en kompleks handling indtager et vigtigt sted i kosmetologi.

Anæstetisk hæmmer "GOLDEN ROSE", der i adrenalinsammensætning har en vasokonstriktor og derfor hæmostatisk virkning. Det påføres huden både før proceduren og under manipulationen direkte på sårfladen for at lokalbedøvelse og stoppe blødningen.

Bedøvelse "ROSE" har en lignende sammensætning, men produceres i form af olie, som gør det muligt at anvende det i områder med hår.

I moderne praksis anvendes hardwareteknikker til levering af lokalbedøvelse også. Især gasleverancen af ​​lidokainopløsning i kombination med antiseptika og forskellige doseringsformer af substitutionsbehandling (barophorese) under højt tryk er et alternativ til lokal anæstesi. Imidlertid øger kompleksiteten og teknologiske omkostninger ved tilgangen til "sundhedsforbedrende" procedurer på huden på ingen måde effektiviteten af ​​anæstesi i det berørte område.

Injektionsanæstesi

Et alternativ til anvendelse er injektionsbedøvelse. Indførelsen af ​​lægemidlet gennem en punktering i blødt væv skaber effekten af ​​anæstesi. Midler fra gruppen af ​​para-aminobenzoesyre (novokain) og aromatiske aminer (lidocain, articain, etc.) anvendes.

Fordelene ved injektionsbedøvelse omfatter en længere analgetisk virkning (op til 3 timer), mere intensiv anæstesi (for personer med lavt følsomhedstærskel).

Ulemperne omfatter udvikling af ødem på injektionsstederne samt injektionskomplikationer, implementeret med den forkerte anæstetiske injektionsmetode og valg af injektionssteder.

Overvej lokal infiltrationsbedøvelse på stoffet Ultracain DS. En afbalanceret kombination af articaine og epinephrin giver på kortest mulig tid mulighed for at opnå en analgetisk virkning (1-3 minutter) i op til 3 timer og for at undgå vævsødem og hyperæmi for klarere og mere præcist arbejde med korrektionsområdet. Ulracaine DS fremstilles i patroner - injektioner udføres ved hjælp af en carpool sprøjte. Dette gælder især for infiltrering af store områder af blødt væv med et minimum antal injektioner til patientkomfort (for eksempel som forberedelse til subkutan installation af filamenterne). Ultrakain DS er også tilgængelig i ampuller til en klassisk injektion. Form Ultracain DS indeholder ikke epinephrin. Det er vant til at forberede ansigtets injektionskontur; til bedøvelse af området inden installation af Aptos og Silhouette Elevator-tråde, forstærkning med guldtråde.

Ledende anæstesi i kosmetologi anvendes hovedsageligt på ansigtet. Kendskab til anatomiske landemærker giver på kortest mulig tid mulighed for at opnå den mest intensive lokalbedøvelse. For at gøre dette skal du indtaste den nødvendige mængde bedøvelse ved udgangen af ​​trigeminusnerven. Således er ledningen af ​​en nerveimpuls blokeret gennem hele banen af ​​den ikke-flade følsomme gren.

Af stor praktisk interesse er blokeringen af ​​følsomme labialgrene, der hidrører fra henholdsvis den maksillære og mandibulære nerve, med intraoral indføring i overgangsfolden af ​​slimhinden for at udføre volumetrisk modellering af læberne.

Det lader til, at den ideelle metode til anæstesi er at blokere store områder gennem en punktering med minimal administration af lægemidlet. Den største ulempe, som gør en til at tænke over valget af denne teknik, øger imidlertid aktivt ødem og hyperæmi i området for innervering af denne fiber og manglende evne til at opnå vasokonstriktion uden yderligere teknikker, som bidrager til kompleksiteten af ​​æstetiske konturkorrigeringer.

En særlig variant af den kombinerede tilgang i lokalbedøvelse er mesoanæstesi, som har fundet sin anvendelse til forberedelse af hardwareteknikker, især til proceduren for radiobølgeløftning. Ifølge protokollen anvendes en bedøvelsescreme (Emla 5%) først på ansigt og hals. Efter 30 minutter fjernes cremen og efter behandling af huden med en antiseptisk, intradermal injektion af Ultracaine-opløsning udføres. Punktindsprøjtninger udføres med en 1 ml sprøjte og en 30 G nål, indtil der kommer hvide papiraver. Indførelsesmetoden til lægemidlet er mesoterapeutisk (afstanden mellem injektionspunkterne er 1 cm, lægemidlet ved indsprøjtningspunktet er 0,05 ml). For anæstesi af hele ansigtet forbruges ca. 12 ml af bedøvelsesopløsningen. Efter injektionerne udføres en temmelig intensiv massage for at udjævne hudfarven. Bedøvelse creme reducerer smerten ved anæstesiske injektioner forbundet med flere punkteringer i huden med en nål. Fremgangsmåden ved radiobølgning udføres i 2-3 minutter efter injektionens afslutning. Det er grundlæggende vigtigt, at patienten bevarer sensationerne på niveauet af subkutant fedtvæv, og hvis han er for stærk, vil han helt sikkert føle smerte. Dette er et meget vigtigt punkt i forebyggelsen af ​​adipose nekrose.

Klinisk eksperiment.

Som en del af programmet for biorevitalisering og vektor biofeed hud blev der gennemført en enkelt-center klinisk undersøgelse for at sammenligne effektiviteten af ​​applikations- og ledningsinjektionsbedøvelse.

24 frivillige (24 kvinder i alderen 32-45 år) blev inviteret til at deltage i undersøgelsen. Inklusionskriteriet er tilstedeværelsen af ​​indikationer for biorevitaliseringsproceduren og vektor bioforstærkning (involutionelle ændringer, moderat ptosis, reduktion af turgor og elasticitet af ansigtets bløde væv).

Undersøgelsen blev udført i form af hæmatestesi af injektionskorrektionsområdet: den venstre halvdel af ansigtet blev bedøvet ved hjælp af ledningsanæstesi - en allergisk test blev først udført - 0,1 ml Ultrakaina D (1% articainopløsning) blev injiceret intradermalt i underarmen, der var ingen ændringer et tilfælde 10 minutter senere infiltrerede den intrakraniale metode af "Ultracain D" regionen af ​​den infrarbitalnerveudgang, udgangsområdet af den mentale nerve og udgangsområderne af supraorbital, supraorbital, skuloseval og skololitsevnogo nerver blev perkutant infiltreret. En bedøvelsesgel "Anne Stop" blev påført under okklusiv dressing i højre halvdel af ansigtet, efter 20 minutter blev huden yderligere behandlet med anæstesispray "Xylokain". Inden manipulationerne blev udført, blev injektionsområderne behandlet med en 2% chlorhexidinopløsning.

Yderligere blev injektionsinjektioner af præparater baseret på hyaluronsyre udført. Vector bioreinforcement blev udført med stabiliseret hyaluronsyre i sammensætningen af ​​præparatet Genyal Polyvalent (fremstillet i Schweiz) under anvendelse af lineær retrograd teknik i overensstemmelse med reglerne for vektoroverfladeforstærkning. Lægemidlet Genyal Polyvalent blev anvendt i et volumen på 1-2 ml pr. Procedure afhængigt af sværhedsgraden af ​​involutionelle forandringer og egenskaber hos patientens ansigt. Biorevitalisering blev udført med ustabiliseret hyaluronsyre som en del af præparatet Genyal Genyalift (fremstillet i Schweiz) ved stimuleringsteknik. Genyal Genyalift blev anvendt i et volumen på 1 ml pr. Procedure.

Resultaterne af undersøgelsen blev udsat for statistisk behandling. Injektions smertefulde undersøgelse blev vurderet af patienterne umiddelbart efter proceduren ved hjælp af en visuel analog skala (smerteværdier fra 1 til 10).

En objektiv undersøgelse blev foretaget af lægen, der vurderede områdets lokale status før og efter korrektionen.

I 75% af tilfældene var smerten fraværende. I 25% blev episoder med lavintensitetspine (værdier fra 1 til 3) noteret, og i en tredjedel af tilfældene under vektorens bioforstærkningsprocedure på begge halvdele af ansigtet i de resterende to tredjedele under begge manipulationer på en række områder med ledningsanæstesi (især buccal frontal og overlæbe). Objektivt blev i 87,5% af tilfældene observeret udseende af hyperæmi og vedvarende ødem af ledende anæstesi, hvilket gjorde det vanskeligt at udføre ansigtsvektor bioforstærkningsproceduren. Ifølge forskningsresultaterne kan det konkluderes, at det er at foretrække at anvende anæstesimetoder til forberedelse til injektionsprocedurer.

Anæstesi skaber komfort og bekvemmelighed i hver specialists arbejde. I den henseende anbefales det kraftigt ikke at miste mulige allergiske reaktioner. Risikoen for udvikling af anafylaktisk shock findes både ved anvendelse af applikationskrem og ved injektion af lokalbedøvelse. Husk, at du kan forsikre en omhyggeligt indsamlet allergologisk historie og tilstedeværelsen på et æstetisk lægemiddelkontor i et anti-chok førstehjælpskasse, der indeholder ampuller af adrenalin og prednisolon.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

Retsmidler til smerte under epilering

Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

Lidocaine spray

Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Emla creme

Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

Fordele: god og langsigtet analgesi.

Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

Cream "Light Dep"

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Andre cremer og geler

Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

 1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
 2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
 3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
 4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
 5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
 6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
 7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

Hjemmelavede måder at reducere smerte på

Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

Til hjemme metoder omfatter:

 1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
 2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
 3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
 4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
 5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
 6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
 7. Også brugt medicin anæstesi.

Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

Occlusive dressing

Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

Fordele ved epilatorer med dyser

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Dyser kommer i forskellige former:

 1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
 2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
 3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
 4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
 5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

 1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
 2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
 3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
 4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
 6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
 7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
 8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
 9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

Hvor sikkert er bikini hårfjerning

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

Valg af den bedste hårfjerning bedøvelse creme

Glat velplejet hud har altid været og forbliver standarden for kvindelig seksualitet. Men det eneste der ikke behøver at gå til det retfærdige køn for at nå dette mål. Trods alt er smerte en integreret del af proceduren for voks, laser, foto og elektrolyse. Selvfølgelig kan du bruge en barbermaskine, men resultatet vil glæde bare en dag eller to, hvorefter spiky hamp vil dukke op.

Særligt påvirket er den ømme bikini område og axillary region. Men hvis epilation i salonen sørger for den tidligere anvendelse af anæstetika på huden, så hvorfor ikke drage fordel af sådan liv hacking derhjemme? Lad os prøve at finde ud af, hvilken anæstetisk creme der passer bedst til smertefri epilering.

Jo bedre at dumme huden?

Valget af anæstesi metode afhænger direkte af epilationsmetoden:

 1. Fysioterapi anæstetika (aftørring hud isterninger, fjernelse af vegetation i en bestemt fase af menstruationscyklus, den indledende massage og andre) er egnede til konventionelle barbering og plukning hår på små områder af pincet.
 2. Brug af medicin kræver voksning, foto og laser hårfjerning, shugaring.

Til gengæld er stofferne opdelt i grupper:

 • lokalbedøvelsescreme, gel, spray, epileringsplaster;
 • subkutane injektioner af anæstetika til en dybde på 3 mm (2% lidocainopløsning);
 • Nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler tages oralt 30-40 minutter før proceduren. (Ibuprofen, Paracetamol, Diclofenac, Nimesil og andre).

Ulempen ved tabletter er ikke en stærk nok virkning. Kvinder med lavt smerte tærskel vil simpelthen ikke mærke forskellen. På samme tid kan ikke hver pige selv knuse huden med et bedøvelsesmiddel.

Derfor er en særlig bedøvelsescreme eller gel, der er kendetegnet ved dets langvarige virkning og brugervenlighed, til hjemme brug bedst egnet.

Hvilken gel er bedre?

Geltekstur absorberer hurtigere og har udtalt køleegenskaber. Før du køber en bedøvelsesgel til fjernelse af håret, er det bedre at konsultere en kosmetolog. Han vælger den bedste mulighed i overensstemmelse med hudtype.

Depilflax

Værktøjet ved værktøjet ligger i ingrediensernes naturlighed. Sammensætningen indeholder kun mentol, vegetabilske olier og urteekstrakter. Gelen afkøles, desinficerer huden perfekt, forhindrer udviklingen af ​​betændelse og indvækst. Han er dog ikke i stand til at bedøve bikiniområdet tilstrækkeligt inden epilering og vil kun passe til piger med en høj smertegrænse.

Sustaine blå gel

Produktet, der fremstilles i USA, indeholder lidokain, tetracain og en lille mængde adrenalin, som indsnævrer beholderne. Dette reducerer hævelse og reducerer risikoen for blødning. Den analgetiske virkning varer op til 2 timer. Men den største fordel er muligheden for at bruge gelen på beskadiget hud. Det er derfor, det bruges ofte i tatovering og permanent makeup saloner. Ved påføring er en okklusiv dressing ikke påkrævet.

Anestop

Spansk gel med ametokain, imprægnering, lignocain er lugtfri og har en langvarig virkning (op til 3 timer). Dexpanthenol, som er en del af det, lindrer desuden væv, regenererer, normaliserer hudens beskyttende egenskaber og forbereder det til proceduren. Hyaluronidase giver en højbedøvende effekt på grund af den ensartede fordeling af gelens komponenter.

Det store plus er, at når du anvender ikke kræver en okklusiv dressing. Og det er muligt at dumme huden på bare en halv time.

Hvilken anæstetisk hårfjerning fløde at vælge?

På grund af sin fede konsistens fugtiger cremen desuden integumentet og forhindrer udseendet af irritation. I dag betragtes flere typer epilation cremer som den mest effektive i saloner.

Pakken indeholder 5 rør på 5 g hver og et sæt 12 okklusale klistermærker. Strukturen af ​​den schweiziske creme omfatter lidokain og prilocain, som har en udpræget bedøvelsesvirkning. Efter påføring under en okklusiv dressing i 60 minutter kan lægemidlet bedøve op til 2 timer. Efter kontakt med slimhinder forårsager cremen ikke irritation, derfor er den velegnet til dyb bikiniepilation. Emla fremkalder sjældent bivirkninger. Den mest almindelige rødme eller blødhed i huden, kløe og svag hævelse. Undgå at få cremen i øjnene og ørerne. Med forsigtighed anvendes stoffet under graviditet og hos kvinder, der tager antiarytmiske lægemidler.

Light Dep

15 ml rør indeholder anesthoderm kompleks (lidokain, prilocain, dikain, epinephrine) og ricinusolie. Sammensætningen af ​​vandbaseret irriterer ikke epidermis og trænger ikke dybere ind end basallaget. Cremen er godkendt til brug på følsomme områder af huden og slimhinderne. Og den gennemsnitlige varighed af handlingen når 4 timer. Denne fordel giver dig mulighed for at anvende cremen ikke kun hjemme, men også før du går til en specialist.

Dr. Numb (Dr. Namb)

De aktive stoffer i anæstetika er lidokain, prilocain og benzocain. Cremen kan dumme op til 1,5-2 timer, så hårfjerning derhjemme bliver en behagelig procedure.

Hvordan man ansøger penge?

Virkningsprincippet af anæstetiske cremer og epileringsgeler er baseret på inhibering af nervepulser overført til hjernen. Jo bedre og dybere agenten absorberes i huden, jo mindre ubehagelige følelser opstår.

Graden af ​​bedøvelse afhænger ikke af tykkelsen af ​​at anvende cremen på overfladen, men på dybden af ​​penetrationen af ​​det aktive stof. Derfor anbefaler kosmetologer, at de fordampede områder er under dampbadet eller ved at tage et varmt bad. En sådan foranstaltning vil også lette frigivelsen af ​​hår fra pærerne, hvilket vil forhindre rodmikrotraumas og udseendet af indgroede hår.

For at anæstetisk creme absorberes godt og ikke fordampes fra overfladen, er det bedre at anvende det under en okklusiv dressing. Du kan købe det på apotek eller i en specialbutik. Ofte sælges det i et sæt med cremen. Mange piger bruger regelmæssig plast- eller plastfolie.

En tilstrækkelig mængde af produktet med en bomuldsstuds eller fingre i engangshandsker påføres hele bikini- eller underarmområdet. Derefter dækkes med film og inkuberes i mindst en time. Hos kvinder med nedsat tærskelværdi er handlingsvarigheden ca. 2 timer. Jo længere substansen absorberes, jo stærkere effekten. Da den absorberes, tilsættes midlet lidt efter lidt. Epilation udføres efter fjernelse af rester af cremen med et væv og skylning af huden med vand.

Kontraindikationer til smertestillende midler

Selvom lokalbedøvende stoffer ikke har en systemisk effekt, trænger de ind i blodbanen i ubetydelige mængder og udskilles af leveren eller nyrerne. I denne forbindelse er hårfjerning med deres anvendelse kontraindiceret:

 • med alvorlige sygdomme i de indre organer
 • folk med epilepsi
 • i strid med det kardiovaskulære system
 • patienter med nyre- og leversygdom
 • med allergi
 • i barneperioden;
 • under amning
 • i nærvær af sår, nedskæringer, betændelse og andre krænkelser af integriteten af ​​integumentet.

Hvor bedst kan du bruge epilatoren til at reducere smerte?

Om smerte bør tænke på, når du køber en enhed. Moderne epilatorer er udstyret med specielle kølemundstykker, der giver mulighed for at bedøve huden og forhindre forekomsten af ​​irritation og rødme. Massage dyser reducerer følsomheden ved at virke på nerveenderne. Til bikiniområdet er prikker lavet med et hak i midten, hvilket gør det muligt at fjerne hvert hår forsigtigt. Der er endda dyser beskyttet af gummierede indsatser for at bruge enheden direkte under vand eller i brusebadet.

Minimer den smertefulde proces vil hjælpe overholdelse af enkle regler for hårfjerning:

 1. Det antages, at smertetærsklen stiger eller falder på et bestemt tidspunkt på dagen. Gunstig tid for proceduren individuelt. I nogle kvinder er det morgentimerne, i andre tværtimod er det aften.
 2. Før sessionen er det ønskeligt at bruge en skrubbe og fjerne døde hudflager. Dette vil lette frigørelsen af ​​hår fra rod og reducere følsomheden af ​​vævene.
 3. At komme af med vegetationen anbefales i anden halvdel af menstruationscyklussen. Denne foranstaltning forhindrer blødning og giver mulighed for lidt smertelindring.
 4. Hvis hårene er længere end 1 cm, så skal de forkortes med saks før proceduren.
 5. I forbindelse med hårfjerning skal du hånden stramme det behandlede område af huden for at lindre smerter.

Hvad kan der bruges hjemme?

Til hjemmebrug kan du vælge en af ​​de ovennævnte smertestillende midler og epileringsgeler. Eller efter at have konsulteret en kosmetolog til at vælge et andet værktøj.

Mere almindeligt omfatter sammensætningen af ​​smertestillende cremer stoffer som lidokain, prilocain og deres analoger. De køler væv og reducerer følsomheden af ​​nerveender. I reglen er omkostningerne ved sådanne midler en smule overvurderet. Bedøv huden i hjemmet, kan lidocaine spray 10%. En flaske med en 50 ml forstøver indeholder 650 doser og koster mellem 200 og 300 rubler. Til bedøvelse af bikiniområdet er 2-3 pshikov nok. Fordelen med aerosolen er, at den perfekt bedøver overfladen uden at trænge ind i de dybere lag af huden og ind i blodbanen.

Et lille område kan bedøves med et gips (for eksempel Emla plus). Det er nok at fjerne beskyttelsesunderlaget og holde det på huden i bikini, underarm eller abdominal område.

Inden du anvender anæstetiske cremer til hårfjerning til huden, er det vigtigt at sørge for, at de ikke er allergiske. For at gøre dette skal ærterne spredes på bøjningen af ​​albuen på indersiden og forlade i 30 minutter. Hvis der efter en halv time på det behandlede område ikke forekom udslæt, rødme, brændende eller kløe, så kan du fortsætte med epilering med indledende bedøvelse.

anmeldelser

Eksperter anbefaler at købe smertestillende midler, der må anvendes både på kroppen og på ansigtet og slimhinderne. "Lys depot" er især populært til behandling af ikke kun arme eller ben, men også dybe bikini zoner blandt piger.

Der er anmeldelser, der efter at have anvendt "Light Dep" cremen, forblev tabet af hudfølsomhed mere end 5 timer.

Emla ifølge mange kvinder er også ideel til anæstesi før epilering af de mest delikate områder. Men i nogle tilfælde forårsager det spasmer af blodkar og lunger i integumentet. Men Dr. Namb er ikke i stand til helt at fjerne smerten, så for anæstesi bikini område er ikke egnet. En alvorlig ulempe er, at mange cremer og geler er vanskelige at finde i apoteker og butikker.

Selv den samme anæstetiske creme i forskellige piger kan forårsage uforudsigelige reaktioner. Derfor bør et effektivt lægemiddel vælges individuelt efter samråd med en specialist. Men kosmetologer anbefaler ikke at blive involveret i analgetiske injektioner af lidokain, selvom de helt fjerner følsomheden af ​​huden i 2-3 timer. Hvis du ikke beregner doseringen, kan stoffet føre til alvorlige konsekvenser, selv døden. Selv i specialklinikker kræver brug af anæstetiske injektioner kun dyb bikiniepilation.

Det er vigtigt at forstå, at smertestillende midler og geler, mens de er beregnet til epilering, er medicin. Alle har deres egne kontraindikationer og bivirkninger.

For at undgå ubehagelige konsekvenser, bør man under ingen omstændigheder overstige den anbefalede dosis, modstå lægemidlet i mere end 2 timer.

Det er bedre at bedøve de mest følsomme områder - bikiniområdet, underarmene, over overlæben. Men under epilering af benene kan du bruge ikke-medicinske metoder og lider lidt.

Hudanæstetika

Overflade smertestillende midler anvendt i mikropigmentering

Kraftfuld dybvirkende bedøvelse på gelbasis. Påfør før proceduren på intakt hud.

Lidocaine 5%, carbonol 940, destilleret vand, isopropylalkohol, polysorbat 80, medicinsk petrolatum.

Lokalbedøvelse under følgende procedurer:

 • peeling;
 • laser terapi;
 • indførelsen af ​​ansigtsimplantater;
 • mesotherapy;
 • mikropigmentering og tatovering;
 • enhver smertefuld dermatologisk behandling
 • kirurgiske manipulationer på huden.
 • tatovering
 • Kropspiercing
 • Laser tatovering og tatovering fjernelse

Påfør gelen med et moderat lag til det ønskede område 2 gange med et interval på 5 minutter. Uden at vaske 1. lag. Lad gelen stå i 20 minutter. Og fjern derefter. Gnid ikke gelen ind i huden.

Sustaine Gel (Sustain)

Et bedøvelsesmiddel specielt designet til tatovering og permanent makeup. Og også bruges i kosmetologi, piercing og tatovering fjernelse med en laser. Sustaine reducerer ikke kun følsomheden, men reducerer også blødning, blå mærker og hævelse under enhver form for procedure, der involverer hudskader. Disse virkninger opnås gennem en unik kombination af ingredienser: lidocain lokalt anæstesi (4%) og tetracain (2%) med adrenalin (0,02%). Det bør anvendes under proceduren, da det ikke er effektivt, når det anvendes på intakt hud, men det er en utrolig stærk bedøvelse til brug efter anvendelse af konturer af tatoveringer eller permanent makeup under proceduren. Sustaine reducerer effektivt blødning, hævelse og blå mærker, og det er særligt velegnet til arbejde i meget følsomme områder, såsom armens og øjets inderside. Vælg Bære for alle procedurer, hvor følelsesløshed er afgørende.

Brug dette produkt under proceduren for at fortsætte den analgetiske virkning af præ-proceduralbedøvelsen eller at bedøve den videre proces. Bedøvelse vil ikke fungere, hvis den anvendes på intakt hud. I modsætning til andre anæstetika indeholder dette produkt adrenalin, hvilket reducerer hævelse, blå mærker og blødninger. Denne gel er lugtfri og forårsager ikke en brændende fornemmelse, der ofte er forbundet med andre anæstetika. Påfør Sustaine tyndt på behandlingsstedet med en vatpind eller anden absorberende applikator. Denne gel er effektiv 2-5 minutter efter påføring. Når du ser en hvid ring omkring applikationsområdet, er dette område fuldstændig bedøvet. Tør forsigtigt overskydende gel ud af området, inden du fortsætter din procedure. Sustaine vil reducere blødning og dumme huden inden for 2 timer efter påføring! Dette betyder, at dette produkt ikke skal genpåføres som de fleste andre anæstetika, der anvendes under applikationen. Faktisk vil overdreven anvendelse af produktet mætte huden og efterlade en sæbebase, der reducerer hudens evne til at absorbere pigmentet fuldstændigt. Brug altid handsker under brug, og vask dine hænder og sted for proceduren før og efter proceduren. Kun til ekstern brug. Pas på med dette produkt, undgå at få Sustaine i øjnene eller i munden. Spørg din klient om mulige allergiske reaktioner fra lokale anæstetika, inden du bruger det.

Test for en allergisk reaktion: Anbring en lille mængde bedøvelsesmiddel på armens indre overflade. Hvis der inden for 24 timer ikke er nogen ændringer, så er gelen sikker.

Super Trio Cream (Super Trio)

Kraftig øjeblikkelig bedøvelse, der anvendes på intakt hud.

• 4% lidokain • 2% tetracain • 12% benzocain

Lokalbedøvelse under følgende procedurer:

 • peeling;
 • laser terapi;
 • indførelsen af ​​ansigtsimplantater;
 • mesotherapy;
 • mikropigmentering og tatovering;
 • enhver smertefuld dermatologisk behandling
 • kirurgiske manipulationer på huden.
 • tatovering
 • Kropspiercing
 • Laser tatovering og tatovering fjernelse

Påfør huden under filmen i 20-30 minutter før proceduren.

Pas på at forhindre, at stoffet kommer i øjnene eller munden.

Prepcaine Cream (Prepkain)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

Det har en udpræget bedøvelsesvirkning.

• 2% lidokain • 1,5% tetracain • 12% benzocain

Lokalbedøvelse under følgende procedurer:

 • peeling;
 • laser terapi;
 • indførelsen af ​​ansigtsimplantater;
 • mesotherapy;
 • mikropigmentering og tatovering;
 • enhver smertefuld dermatologisk behandling
 • kirurgiske manipulationer på huden.
 • tatovering
 • Kropspiercing
 • Laser tatovering og tatovering fjernelse

Påfør huden under filmen i 20-30 minutter før proceduren.

Pas på at forhindre, at stoffet kommer i øjnene eller munden.

Eyz-a-Blue Cream (Isa Blue)

Et bedøvelsesmiddel designet specielt til permanent øjenmakeup. Tykt, kremet tekstur, neutral pH-balance og ingen lugt. Neutral PH hjælper med at undgå at brænde. Det har en hæmatatisk virkning.

• 3% lidokain • 2% tetracain

Anvendes på intakt hud. Brug en engangsapplikator, anæstesi til det nederste og / eller øvre øjenlåg. Vent 20 minutter eller indtil huden taber følsomhed. Før du starter en permanent procedure, skal du fjerne agenset fra huden med en bomuldspindel eller en skive. Undgå anæstetisk kontakt med øjenslimhinde. Hvis produktet kommer i øjnene, skylles det med rigeligt vand. Sørg for at bruge handsker, mens du anvender bedøvelse, og efter at have fuldført proceduren skal du vaske dine hænder grundigt.

EYZ-A-BLUE forbliver på applikationsstedet, smelter ikke og spredes ikke, før mesteren udfører præprocessionspræparation selv efter 20 minutter.

Cream Liquidcaine (Likvidkain)

Anæstesi til tatovering øjenbryn, tatovering, tatovering fjernelse med en laser. Lugtfri. Må ikke anvendes til tatovering af øjne og mund. Højhastighedsbedøvelse.

Påfør før proceduren på intakt hud.

Påfør under proceduren på beskadiget hud. Efter 1,5 minutter bedøvelsen vil virke.

Cream Light Dep (Light Dep)

Designet til lokal ekstern brug.

Vand, anesthoderm, carbomer, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, phenoxyethanol, natriumhydroxid, ethylhexylpropandiol.

Det hjælper med at forebygge og undgå uudholdelig smerte og ubehag på huden under kosmetiske procedurer (depilation, permanent makeup, piercing osv.), Tatoveringsprocedurer mv.

Afhængig af den individuelle tærskel for klientens følsomhed og anvendelsesområde begynder Light Dep-cremen at virke fra 15 til 60 minutter. Effekten af ​​anæstesi varer fra 1,5 til 4 timer.

Takket være anestetisk kompleks anesthoderm, der er en del af LightDep creme, som er en kombination af effektive og sikre bedøvelsesstoffer, som forbedrer hinandens indbyrdes indflydelse, trænger cremen godt ind i huden og sørger for bedøvelse.

Cream Light Dep forberedt vandbaseret. Kremens bestanddele trænger ikke ind i hudens basale lag og følgelig indtræder ikke i blodbanen, hvorfor cremen normalt ikke forårsager irritation på huden og allergiske reaktioner.

Brugen af ​​Light Dep creme har også en psykologisk virkning, der hjælper klienten med at overvinde psykiske og følelsesmæssige barrierer og frygt for smerte, pricks, epilation.

Påfør cremen med en vatpind på et intakt hudområde i 15-60 minutter (afhængigt af den enkelte følsomhed), før proceduren udføres med et relativt tæt lag. Da cremen tørrer, kan du anvende den igen.

Hvis det er muligt, pakk det område, der skal behandles med plastfolie.

Efter en tid, der er tilstrækkelig til dannelsen af ​​bedøvelseseffekten, vaskes rester af cremen.

Du kan anvende fløden både uafhængigt hjemme, før du besøger en specialist - varigheden af ​​cremen giver dig mulighed for at bruge cremen på forhånd, inden du besøger mesteren; så i kabinen med eksponering af den ønskede tid.

Cream Duo-Caine 5% (Duo-Cain)

Lidocaine -2,5%, prilocaine - 2,5%.

Cream Duo-Caine (Duo-Cain) indeholder lidokain og lokalanæstetika af prilocain-amid-type. På grund af penetration af lidokain og prilocain i lagene af epidermis og dermis forekommer hudbedøvelse. Graden af ​​bedøvelse afhænger af tidspunktet for påføring og dosering.

overfladisk anæstesi af huden under overfladeoperationer, konturplastik, mesoterapi, permanent makeup, tatovering, biorevitalisering.

Den bruges både før arbejde (ansøgningstid 15-20 min.) Og i processen. Må ikke anvendes i øjet.

Gel DeepNumb (Deep Namb)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

Lidokain - 5%, tetrakain - 2%, epinephrin (adrenalin) - 0,2%.

Indikationer for brug:

 • permanent makeup;
 • kunstnerisk tatovering;
 • elektro og voks hårfjerning;
 • piercing;
 • laser tatovering og tatovering fjernelse

Affedt huden med en alkoholopløsning.

Påfør gelens 2 mm lag på det ønskede område af huden og pakk den med plastfolie.

Det er nødvendigt at vente 30-60 minutter for at få den bedste effekt fra bedøvelsen.

Pak plastfolien op og tør anæstesen.

Du kan komme til arbejde, anæstesi er gyldig op til 4 timer.

Cream Dr. Numb (Dr. Namb)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

Cream base, lidocaine - 5%, prilocaine - 5%, benzocaine - 3%

Cream Dr. Namb bruges til at bedøve arbejdsområder i huden. Det bruges i kosmetologi, tatovering, tatovering, piercing, såvel som i laser og permanent makeup fjernelse. For bedste resultater skal du omhyggeligt studere metoden for anvendelse.

 1. Affedt huden med en alkoholopløsning.
 2. Påfør gelen i et tykt lag på det ønskede område af huden og luk med plastfolie.
 3. Vent 30 - 60 min. for at opnå 100% effekt.
 4. Udvikl filmen og tør anæstesen.
 5. Du kan komme til arbejde, anæstesi varer op til 4 timer.

Cream Dr. Numb (Dr. Namb)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

Cream base, lidocaine - 6%, prilocaine - 4%, epinephrin - 0,01%

Cream Dr. Namb bruges til at bedøve arbejdsområder i huden. Det bruges i kosmetologi, tatovering, tatovering, piercing, såvel som i laser og permanent makeup fjernelse. For bedste resultater skal du omhyggeligt studere metoden for anvendelse.

 1. Affedt huden med en alkoholopløsning.
 2. Påfør cremen 2 - 3 mm tykt lag på det ønskede område af huden og pakk den med plastfolie.
 3. Fjern resten af ​​fløden.
 4. Vent 20-30 minutter for at opnå 100% effekt.

Super Numb Cream (Super Numb)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

Cream base - 95%;

Super Namb creme bruges til smertelindring af arbejdsområder i huden. Det bruges i kosmetologi, tatovering, tatovering, piercing, såvel som i laser og permanent makeup fjernelse. For bedste resultater skal du omhyggeligt studere metoden for anvendelse.

 1. Affedt huden med en alkoholopløsning.
 2. Påfør gelen i et tykt lag på det ønskede område af huden og luk med plastfolie.
 3. Vent 30 - 60 min. for at opnå 100% effekt.
 4. Udvikl filmen og tør anæstesen.
 5. Du kan komme til arbejde, anæstesi varer op til 4 timer.

Cream Pee Vee Ant-Numb (Pee Weed Numb)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

Cream base, lidocaine - 5%, prilocaine - 2%, benzocaine - 1%

Bedøvelse creme, ideel til bedøvelse af hudområder, til anvendelse af permanent makeup og tatoveringer. Det unikke indhold af cremerens komponenter hjælper med at gøre processen mindre smertefuld. Holder huden nummen i timer.

 1. Rens huden med spiritusopløsning.
 2. Påfør huden i et jævnt tykt lag, efter påføring, pakning med en tæt bandage eller klæbende film, vent 30 til 60 minutter for at opnå 100% effekt.
 3. Efter at du har fjernet den tette dressing, skal du tørre anæstesen tør.
 4. Du kan komme til arbejde, anæstesi varer op til 4 timer.

Smertepleje creme (Painkea)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

Cream base, lidocaine - 5%

prilocaine og epinephrin - 1%

Bedøvelse vil lindre dine kunder fra uønsket smerte. Den har en stærk vasokonstriktor effekt, bruges til permanent makeup og kunstneriske tatoveringer.

 1. Skyd huden med en alkoholopløsning.
 2. Påfør cremen 2 - 3 mm tykt lag på det ønskede område af huden og pakk den med plastfolie.
 3. Fjern resten af ​​fløden.
 4. Vent 50 - 60 minutter for at opnå 100% effekt.
 5. Anæstesi varer 3 til 4 timer.

Proaegis walter ritter creme (proagis)

Ansøgningsbedøvelsen anbringes på intakt hud før proceduren.

5% lidocain, 2% tetracain, 12% benzocain, 0,2% epenifrin

Lokalbedøvelse under følgende procedurer:

 • peeling;
 • laser terapi;
 • indførelsen af ​​ansigtsimplantater;
 • mesotherapy;
 • mikropigmentering og tatovering;
 • enhver smertefuld dermatologisk behandling
 • kirurgiske manipulationer på huden.
 • tatovering
 • Kropspiercing
 • Laser tatovering og tatovering fjernelse

Påfør huden under filmen i 20-30 minutter før proceduren.

Pas på at undgå kontakt med stoffet i øjnene.

Bedøvelse OMY - 02

Flydende anæstesi. Ampuller med praktisk lukkede hætter. Et hætteglas varer i gennemsnit 2 - 3 procedurer. Den mest kraftfulde og hurtigste ampul applikationsbedøvelse. Effekten af ​​smertelindring varer fra 2 til 4 timer. Gælder i 2 minutter I æsken er 6 ampuller på 2 ml.

Bedøvelse anbringes under proceduren til den beskadigede hud.

• benzokain • tetracain • natriumchlorid

 1. Defat hud med alkoholopløsning 3 - 4 gange.
 2. Anbring anæstesi i tatoveringsprocessen på den beskadigede hud i 1 - 2 minutter og kan komme i arbejde (Bedøvelse skal påføres i rigelige mængder på en bomuldsstuds, forbudt af bomuldsstifter).
 3. Undgå øjenkontakt.
 4. Opbevares på et køligt og mørkt sted.

Organisation: Tatoveringsstudio JOKER / Skole - Studie Dmitry Dolgikh

Adresse: Voronezh, Moskva Ave., 10 (fra slutningen af ​​instituttet) stop. Polytechnic Institute

Telefoner: 8 (473) 2-30-40-77 *** 8929-007-44-88

Adresse 2: Voronezh, Revolution Avenue, 52 (indgang fra gårdspladsen) stop. Dukketeater

Telefoner: 8 (473) 2-91-99-63 *** 8920-44-888-30

Laser hårfjerning for mænd: Har erfaring, anmeldelser?

Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder