Forberedelser til smerte under epilering

Alle metoder, der kan hjælpe med at overføre hårfjerningsproceduren lettere, kan betinges opdelt i stof og ikke-medicin.

Når det kommer til at plukke eller trække hår ud, er det ofte nok ikke-medicinske måder at reducere smerte på:

 • Vælg en specialist, der har erfaring med voksning, da hastigheden og smerten i hårfjerningen afhænger af sammenhængen og klarheden i bevægelser;
 • brugen af ​​kropscrub vil forenkle hårfjerning, så det vil reducere smerte;
 • du bør ikke bedøve huden med is før proceduren, da dette bidrager til spændingen af ​​muskelen, der løfter håret, bidrager til indsnævring af porerne, fordi fjernelse af håret er meget sværere, og proceduren kan være mere smertefuld; is anvendes bedst umiddelbart efter proceduren;
 • Brug ikke solbrændstoffer - de stoffer, der gør huden mere tyk, for eksempel alkohol og alkoholholdige kosmetiske midler, da dette komplicerer udtrækningen af ​​hår fra hårsækkene og gør proceduren mere smertefuld; det er bedre at bruge alkoholholdig lotion efter proceduren til desinfektion af overfladen;
 • Du kan tjekke, hvordan alkohol og kaffe påvirker din følsomhed over for smerte: nogle af disse drikkevarer bidrager til en bedre tolerance af proceduren, men der er dem, der har ophidselse fra alkohol eller koffein, fører til øget følsomhed overfor smerte;
 • Vælg den "rigtige" dag til hårfjerning med fokus på menstruationscyklusperioder. For de fleste kvinder forekommer den mest smertefri epilation i den første uge efter menstruation, og epilering før eller under dem kan være uudholdeligt smertefuldt;
 • se din vejrtrækning, det hjælper med at flygte fra fornemmelser, når du fjerner hår: du skal trække håret i begyndelsen af ​​et dybt åndedræt;
 • før proceduren er det godt at tage et varmt bad, sidde i en sauna eller et bad, dvs. at dampe huden på nogen måde, til samme formål kan du bruge kompresser fra håndklæder dyppet i varmt vand; men inden påføring af voks skal huden tørres tørt
 • tag kun hårfjerningen ud, når du er bekendt med procedurens regler, da du skal bruge voksene korrekt, og vigtigst af alt skal du rive det med håret med en skarp, skarp bevægelse; hvis du trækker op eller sidelæns og ikke skarpt nok, vil det være meget smertefuldt og risikoen for skade på huden vil stige.

Eventuelle procedurer for hårfjerning i området med dyb bikini samt metoder til radikalt bortskaffelse af uønsket hår, for eksempel når laser hårfjerning, de fleste mennesker brug for smertestillende midler.

Der er tre muligheder:

 • brugen af ​​ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler inde
 • anvendelse af smertestillende midler på huden på stedet for den påtænkte procedure
 • infiltrativ anæstesi - subkutan injektion af smertestillende midler.

Orale tabletter

Smertepiller i tabletter kan simpelthen være ikke-steroide antiinflammatoriske (NSAID'er) såsom indomethacin, diclofenac, ketoprofen, naproxen, ibuprofen og andre. Det er værd at bemærke, at dette er en notering i faldende rækkefølge af sværhedsgrad af bedøvelsesvirkningen fra de stærkeste.

Foto: Tempalgin smertestillende middel

Også nu er der piller, hvor ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler kombineres med moderate beroligende midler, for eksempel Tempalgin.

Disse stoffer sælges i apoteker uden recept, er helt sikre og letter en følelsesmæssig reaktion på smerte. Det er således meget nemmere at overføre proceduren ved hjælp af en mindre mængde NSAID'er, hvis virkning på kroppen ikke er den mest nyttige.

Til lokalbedøvelse anvendes stoffer som lidokain og prilocain.

lidokain

Lidokain anvendes i form af et opløseligt lidokainhydrochloridsalt.

Raster af lidokainhydrochlorid kan påføres topisk, hvilket forårsager det til hud og slimhinder, subkutant, intramuskulært og intravenøst.

Når det indgives intramuskulært og subkutant, begynder lægemidlet at virke efter 5-15 minutter, når det påføres slimhinderne og huden og med akkumulering af en tilstrækkelig mængde af det i området af nerveender.

Akkumuleringstiden er meget individuel og afhænger af mange forhold:

 • hudtemperatur og tilstedeværelse og tykkelse af et lag af hudfedt eller cremer;
 • mængder af lægemidlet på huden og slimhinderne
 • opløsningen har tørret eller er under en fugtighedsbevarende bandage, det kaldes også okklusiv;
 • tid at finde opløsning af lægemidlet på huden.

Kontraindikationer for brug af lidokain

 • idiosyncrasi af stoffet: før du bruger lidokain, skal du huske, om du har behandlet dine tænder under lokalbedøvelse, og om du havde en reaktion på indførelsen af ​​et bedøvelsesmiddel;
 • Tilstedeværelsen af ​​tidligere konvulsioner, herunder indførelse af lidokain;
 • tilstedeværelsen af ​​atrio-ventrikulær blok 2 og 3 spsk., sykt sinus syndrom, Wolff-Parkinson-White syndrom, Adams-Stokes syndrom;
 • med et fald i hjertefrekvensen, en tendens til at sænke blodtrykket
 • med myasthenia gravis, porfyri, markant nedsættelse af lever og nyrer;
 • alder op til 12 år.

Bivirkninger af lidokain

 • svaghed, døsighed eller omvendt eufori;
 • hovedpine;
 • nystagmus, fotofobi, dobbeltsyn;
 • nedsat hørelse
 • følelsesløshed i læber og tunge
 • dystende lemmer, krampeanfald;
 • krænkelse af hjerterytme, blodtryksfald
 • udseendet af åndenød;
 • allergisk over for lægemidlet i form af rhinitis, conjunctivitis, angioødem, kløe, urticaria, anafylaktisk shock;
 • kvalme, opkastning;
 • smerte på injektionsstedet
 • kuldegysninger, følelse af varme, faldende kropstemperatur.

prilocain

Sammenlignet med lidokain udvikles analgesi fra prilocain langsommere, og det har mindre risiko for bivirkninger. Med deres samtidige brug kan du få en længere effekt af lokalbedøvelse. Anvendelse af stoffer på huden.

For at slippe af med håret på overlæben, skal kvinder enten gå i salonen eller fjerne håret derhjemme. Lad os se på hvilke metoder du kan bruge til at fjerne antennerne både hjemme og i kabinen, og som kun kræver kontakt til salonen. Alle detaljer i artiklen Elos hårfjerning over overlæben.

For at undgå infektion, som kan føre til brasiliansk hårfjerning, er det helt umuligt at røre huden straks efter proceduren. Se videoen på dette link.

Lidocaine spray

Til hud og slimhinder skal du bruge en 10% opløsning af lidokainhydrochlorid. Hvis lægemidlet absorberes hurtigt fra slimhinderne, trænger lidokain dårligt gennem huden.

Ofte er anæstesi under epilering af bikiniområdet fra en spray med lidokain baseret på placebo-effekten, når patienten er sikker på, at stoffet vil hjælpe, og denne tillid hjælper ham med at reducere sin følsomhed overfor smerte.

Ikke meget øger virkningen af ​​spray og okklusiv dressing, som du skal bære i mindst en time for at få minimal effekt. Hvis du anvender sprayen på huden i 15-30 minutter før proceduren og lader den tørre, kan du slet ikke få anæstesi.

Emla creme og gips

Emla indeholder lidokain og prilocain, som er specielt designet til brug på huden. Du kan kun smerte huden ved klart at følge instruktionerne, som siger, at det er nødvendigt at holde fløden under okklusiv dressing i 60 minutter til en dybde på 2 mm, 120 minutter til 3 mm.

For at fremskynde absorptionen i huden kan cremen fornyes. Effekten varer i 2 timer efter at dressingen er fjernet.

Ca. forbruget af creme - 1-2 gram pr. 10 cm 2 af hudområdet af kroppen. For området af huden og slimhinderne i kønsorganerne skal du bruge 5-10 gram fløde.

Emla patches kan også bruges til at bedøve huden før hårfjerningsproceduren. Men brugen af ​​patches er begrænset til deres lille størrelse. Og samtidig kan du kun bruge 3 patches. Derfor kan de limes i de mest smertefulde områder for epilering, hvis disse områder er små i størrelse, for eksempel i armhulerne. Når bikini hårfjerning er bedre at bruge fløde "Emla".

Video: Smertelindring under udtørring

Light Dep Cream

Nyheden, som ikke desto mindre formåede at forsøge sig selv og endog sammenlignede effekten af ​​den nye fløde med den allerede kendte "Emla". Cream bruges til hårfjerning, når der er en allergi mod "Emla" eller individuel intolerance over for nogen af ​​dets bestanddele.

Der er to slags Light Dep: til ansigtet med et volumen på 15 ml og til kroppen med et volumen på 30 ml. Det kræver også en okklusiv dressing, for udbrud af den analgetiske virkning.

Occlusive dressing

For at forhindre, at cremen tørrer ud på huden og forøger virkningen af ​​dets bestanddele, er det nødvendigt at anvende et materiale, der lukker stedet tæt med cremen, der påføres det fra vanddampning og luftadgang.

Den nemmeste måde er at bruge en tynd plastfilm. Som regel klæber en tynd film godt på huden med creme påført den og kræver ingen yderligere fiksering under vasken.

Hvis du planlægger at bruge et bandage ikke kun på skridtområdet, kan du desuden fiksere filmen med tape og tæt påklædning.

Ekstern anvendelse af anæstetika som lidokain og prilocain forårsager ekstremt sjældne bivirkninger og allergiske reaktioner og er ikke forbudt til brug hos gravide kvinder, da stofferne ikke akkumuleres i kroppen og ikke kan skabe høje plasmakoncentrationer.

Infiltrering af huden på injektionsstedet

Injektioner af lokalbedøvelse gør i mange lægecentre, og nogle af de mest modige bruger dem i hjemmet. Anæstesi under epilering udføres oftest ved subkutan administration af 2% lidokainhydrochloridopløsning. Du kan kun bruge lidokain derhjemme, hvis du helt sikkert ved, at du ikke har kontraindikationer og intolerance over for stoffet. Men selv i dette tilfælde bør du ikke give dig selv lidokaininjektioner, hvis der på nuværende tidspunkt ikke findes andet end dig selv. Lidocaine injiceres under huden med en insulinsprøjte i pubic regionen, lårets indre overflade, labia majora til en dybde på flere millimeter. 0,1-0,3 mm af lægemidlet injiceres i ét injektionssted før dannelsen af ​​en lille papule (en forsegling der stiger over huden). Injektioner skal foretages i forskudt rækkefølge i en afstand på 2,5-3 cm fra hinanden. Slimhinden i labia minora bør ikke afskæres.

Du kan opleve en let brændende fornemmelse med indførelsen af ​​lægemidlet. Hvis du rører det vaskulære under injektionen, kan små hæmatomer danne sig, som vil passere alene uden behandling.

Efter subkutan administration af lidokainopløsning er det meget vigtigt ikke at overskride den nødvendige dosis: det er bedre at begrænse 1 ampul af lægemidlet til hele perinealområdet. Det er mere rationelt at anvende den kombinerede metode til anæstesi under bikini depilation: Påfør Emla creme under påføring af hud og slimhinder i perineum, og derefter før proceduren, prik lidocaine kun i de mest følsomme områder. Dette giver dig mulighed for sikkert at overføre proceduren for hårfjerning uden risiko for bivirkninger.

Ifølge videnskabelige undersøgelser er diode lasere det mest effektive for epilering. Vi anbefaler at læse artiklen diode laser hårfjerning.

Er der behov for yderligere undersøgelser før Elos hårfjerning? Er der nogen kontraindikationer for Elos hårfjerning? Alt om dette kan findes her.

Regelmæssige procedurer for laser hårfjerning af overlæben vil hjælpe med at slippe af med håret helt. Omkostningerne ved proceduren findes på dette link.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Når du fjerner uønsket vegetation i bikiniområdet, kan du stå over for problemet med stærke smerter, da dette område er udstyret med et stort antal nerveender, og der kan ikke undgås særlige smertestillende midler her.

Til disse formål anvender lokalbedøvelsesmidler i form af sprøjter, salver, geler. Det bedste middel er en bedøvelsesgel til bikini epilation.

Retsmidler til smerte under epilering

Cremen til hårfjerning vælges individuelt, fordi stofferne indeholdt i cremerne kan irritere følsom hud.

Et stort udvalg af eksisterende lægemidler med bedøvelsesvirkning giver dig mulighed for at vælge den, der passer til dig og opfylder alle dine behov.

Lidocaine spray

Sprøjtet på overfladen af ​​stedet for at blive udsat for depilation. Vedhæftet til dyseforberedelsen, hvilket giver jævnt sprøjt på overfladen af ​​zonen. Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Fordele: stoffet har god smertelindring, men kun på overfladen, uden at trænge ind dybt inde.

Spray påføres i 3 timer før depilation. Efter påføring af spray på huden skal du dække dette område med klæbende film og bære undertøj.

Ulemper: Mulig allergisk reaktion på lidokain, som forekommer hos mennesker med individuel intolerance over for lægemidlet.

Før du anvender sprayen, skal du læse annotationen til lægemidlet.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Det er bedst at tjekke med din hudlæge, hvilke stoffer der kan være en del af cremen, du er allergisk.

Emla creme

Anæstesi opnås ved penetration af en creme indeholdende analgetika - lidokain og prilocain, ind i de dybere lag af epidermis.

For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge 2 rør af creme på 5 g hver, et rør er beregnet til behandling af et område på 25 kvadrat cm.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned. Efter 1 time kan du begynde at fjerne hår. Varigheden af ​​anæstesi er 2 timer.

Cremen påføres i et tykt lag på bikiniområdet. Overfladen er dækket af klæbende film, isoleret med linned.

Fordele: god og langsigtet analgesi.

Ulemper: mulig midlertidig blanchering eller rødme i huden, hævelse, svag brænding, kløe. I sjældne tilfælde, en allergisk reaktion og anafylaktisk shock.

Cream "Light Dep"

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla". Anæstetisk epilering gel-creme er vandbaseret, indeholder ricinusolie, som giver god hudhydrering i bikiniområdet.

Denne creme er en god analog til en allergisk reaktion på komponenterne i cremen "Emla".

Hovedkomponenten - anesthoderm, indeholder en lang række bedøvelsesmidler, der giver god bedøvelse.

Effekten af ​​cremen vises efter 1 time og varer i 4 timer, hvilket gør det muligt at udføre aflejringen omhyggeligt. Fremkalder ikke allergier, trænger kun ind på overfladen, trænger ikke ind i blodet.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Denne creme har praktisk talt ingen kontraindikationer. Før første gang udføres en følsomhedstest.

Andre cremer og geler

Brugen af ​​andre cremer og geler giver dig også mulighed for at opnå det ønskede resultat, men det anbefales ikke at stole på billige cremer, såvel som cremer fra kendte producenter.

Det er bedst at konsultere en kosmetolog, medarbejder i salonen, hvor proceduren for epilering. Bare husk på, at der ikke er behov for at købe cremer i saloner, især nyligt åbnede, uanset hvor hårdt specialisten insisterer.

Relativt nyt er Dr. Namb cremen.

Sådanne midler indbefatter for eksempel de følgende geler og salver:

 1. Cream "Doctor Namb", den gennemsnitlige pris: for 10 ml fra 450 rubler.
 2. Gel «Depilflax», gennemsnitspris: fra 700 rubler.
 3. Gel "AneStop", den gennemsnitlige pris: fra 1200 rubler. til 30 gr. rør.
 4. Anæstetisk kolloid opløsning "Golden Rose", gennemsnitlig pris: ca. 1.700 rubler til 20 ml.
 5. Spray "Lidocaine 10%", den gennemsnitlige pris: for 38 g 350 rubler.
 6. Løsning Menovazin, gennemsnitspris: 18 rubler.
 7. Deep Numb creme, gennemsnitlig pris: pakke 10 ml 550 gnid.

Hjemmelavede måder at reducere smerte på

Hvis det ikke er muligt at anvende en bedøvelsesgel til epilering, og bikiniområdet kræver pleje efter fjernelse af håret, kan du bruge nogle af nedenstående metoder.

Bikiniområdet, som enhver anden, kræver en særlig tilgang, når man vælger en metode til barbering eller hårfjerning, samt pleje efter hårfjerning.

Til hjemme metoder omfatter:

 1. Dampning. Når du udfører depilation derhjemme, skal du tage et varmt bad for at grundigt dampe huden. Efter damping vil porerne åbne, og processen bliver lettere.
 2. Komprimer. Du kan også lave en varm komprimering. Det vigtigste - overdriv det ikke, damp ikke ud for meget.
 3. Køling. Brug af is reducerer smertefølsomhed. For at gøre dette gør kold komprimering på bikiniområdet. Før afrullingen skal huden tørres af.
 4. Hudspænding For at reducere smertefulde fornemmelser under epileringsproceduren er det nødvendigt at trykke på zonen med din hånd for at opnå spændingsvirkning.
 5. Lokal massage. At udføre massage bevægelser i depilation området vil hjælpe kedelig smerten og reducere smerte.
 6. Andet muligt. De udfører renseprocedurer ved hjælp af skrubber, der blødgør stratum corneum og frigør hårsækken. Dette reducerer følsomheden af ​​nerveceller.
 7. Også brugt medicin anæstesi.

Husk, at før du fjerner hårfjerning, skal du forudindstille det ønskede resultat.

Enhver selvforeskrevet medicin kan skade dit helbred.

Occlusive dressing

Anvendelse af en bedøvelsesgel til hårfjerning "Cody" i bikiniområdet, skal du skabe et fugtigt miljø på applikationsstedet. Til dette formål anvendes okklusive forbindinger.

Sådanne forbindinger øger aktiviteten af ​​anæstetiske stoffer og sikrer deres ensartede fordeling over huden og derved skaber en god bedøvelsesvirkning.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen.

Som sådan et bandage, kan du bruge en plast eller madpakke, som vil holde godt på kroppen. En okklusiv dressing er indlejret i en kasse med creme, eller du kan købe den separat på et apotek.

Fordele ved epilatorer med dyser

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Epilatorer med dyser er blevet meget populære hos kvinder, da de hjælper med at opnå gode resultater og reducere smerter.

Dyser kommer i forskellige former:

 1. Massage. Dysen er udstyret med massageruller, som muliggør en blød epilering af bikiniområdet.
 2. Køling. Sådanne vedhæftede stoffer reducerer modtagelsen af ​​nerveender til smerte og forhindrer udseende af rødme og irritation på huden.
 3. Til følsomme områder. Dysen med et bredt hak i midten bruges til punkthårfjerning i bikiniområdet.
 4. Barbering. Dyser med flydende barberhoveder og trimmere, der trimmer alle hårene, selv på vanskelige steder.
 5. Vand. For at udføre en epilering under vandprocedurer, er de beskyttet af de specielle gummierede indsatser.

Vær opmærksom! Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden. For at gøre dette skal du bruge en bedøvelsesgel til hårfjerning i armhulen eller mere ømhud i bikiniområdet.

Uanset hvilken vedhæftning du bruger, efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden.

Tips til effektiv fjernelse af håret i bikiniområdet

For at depileringsprocessen skal finde sted smertefrit og den ønskede effekt er opnået, er det nødvendigt at følge visse regler:

 1. Anæstetisk gel påføres først til albuens område i 30 minutter. Hvis der ikke opstår irritation (rødme, brændende kløe) på huden efter denne tidsperiode er gået, kan epilering udføres.
 2. Depilation udføres i den første uge efter menstruationscyklusens afslutning.
 3. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår vil være mindre smertefuldt, hvis det udføres om morgenen.
 4. På dagen for epilationen må du ikke bære bukser for at undgå mekanisk friktion på huden; epilering vil føre til irritation, og i de følgende dage vil smerten øges.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal is påføres til det område, der er blevet depileret - det er en måde at midlertidigt lindre smerte på, fugt og lindre huden.
 6. Inden sessionen må du ikke bruge cremer og kosmetik med alkoholindhold, da den resterende alkohol på huden kan forårsage smerte eller neutralisere effekten af ​​anæstetisk creme.
 7. Med en betydelig hårlængde i bikiniområdet fjernes de foreløbigt med saks, hvorefter proceduren ikke vil være så smertefuld.
 8. Tør hårfjerningsområdet efter depilation med noget antiseptisk eller hydrogenperoxid 3%.
 9. Efter proceduren skal du ikke tage et varmt bad, kun et varmt brusebad inden for 2 dage efter proceduren. Dette vil igen ikke irritere det behandlede hudområde.

Det vigtigste råd: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af det ømme bikiniområde. Den mindst smertefulde shugaring procedure.

De vigtigste råd, som kosmetologer giver, er: Du skal bruge en god bedøvelsesgel til epilering af en sådan delikat bikinizone og ikke at stole på mindre kendte annoncerede mærker og produkter fremstillet i asiatiske lande.

Derudover skal smertestillende midler købe i et apotek, men i hvert fald ikke fra handlende, der distribuerer kosmetik på gaden.

Hvor sikkert er bikini hårfjerning

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Epilation bikini er en helt sikker procedure, underlagt alle anbefalinger.

Glem også at læse omhyggeligt, hvordan du bruger smertestillende midler på etiketterne.

Og hvis noget gik galt, så det frem til hudirritation, er det bedre at straks kontakte en hudlæge, måske er du allergisk over for en del af cremen (det sker meget sjældent, men du skal være klar til noget).

Anæstetisk epileringsgel, især i bikiniområdet, gør proceduren smertefri og hjælper med at få et godt resultat.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Det er bedst at lave hårfjerning i salonerne. Men efter kosmetologers anbefalinger vil proceduren for hårfjerning derhjemme også være fuldstændig smertefri og effektiv.

Denne video vil introducere dig til Esla creme til smertelindring.

Fra denne video vil du lære om de forskellige metoder til smertelindring under depilation.

I denne video for dig mange nyttige tips om smertefri fjernelse af hår.

Valg af den bedste hårfjerning bedøvelse creme

Glat velplejet hud har altid været og forbliver standarden for kvindelig seksualitet. Men det eneste der ikke behøver at gå til det retfærdige køn for at nå dette mål. Trods alt er smerte en integreret del af proceduren for voks, laser, foto og elektrolyse. Selvfølgelig kan du bruge en barbermaskine, men resultatet vil glæde bare en dag eller to, hvorefter spiky hamp vil dukke op.

Særligt påvirket er den ømme bikini område og axillary region. Men hvis epilation i salonen sørger for den tidligere anvendelse af anæstetika på huden, så hvorfor ikke drage fordel af sådan liv hacking derhjemme? Lad os prøve at finde ud af, hvilken anæstetisk creme der passer bedst til smertefri epilering.

Jo bedre at dumme huden?

Valget af anæstesi metode afhænger direkte af epilationsmetoden:

 1. Fysioterapi anæstetika (aftørring hud isterninger, fjernelse af vegetation i en bestemt fase af menstruationscyklus, den indledende massage og andre) er egnede til konventionelle barbering og plukning hår på små områder af pincet.
 2. Brug af medicin kræver voksning, foto og laser hårfjerning, shugaring.

Til gengæld er stofferne opdelt i grupper:

 • lokalbedøvelsescreme, gel, spray, epileringsplaster;
 • subkutane injektioner af anæstetika til en dybde på 3 mm (2% lidocainopløsning);
 • Nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler tages oralt 30-40 minutter før proceduren. (Ibuprofen, Paracetamol, Diclofenac, Nimesil og andre).

Ulempen ved tabletter er ikke en stærk nok virkning. Kvinder med lavt smerte tærskel vil simpelthen ikke mærke forskellen. På samme tid kan ikke hver pige selv knuse huden med et bedøvelsesmiddel.

Derfor er en særlig bedøvelsescreme eller gel, der er kendetegnet ved dets langvarige virkning og brugervenlighed, til hjemme brug bedst egnet.

Hvilken gel er bedre?

Geltekstur absorberer hurtigere og har udtalt køleegenskaber. Før du køber en bedøvelsesgel til fjernelse af håret, er det bedre at konsultere en kosmetolog. Han vælger den bedste mulighed i overensstemmelse med hudtype.

Depilflax

Værktøjet ved værktøjet ligger i ingrediensernes naturlighed. Sammensætningen indeholder kun mentol, vegetabilske olier og urteekstrakter. Gelen afkøles, desinficerer huden perfekt, forhindrer udviklingen af ​​betændelse og indvækst. Han er dog ikke i stand til at bedøve bikiniområdet tilstrækkeligt inden epilering og vil kun passe til piger med en høj smertegrænse.

Sustaine blå gel

Produktet, der fremstilles i USA, indeholder lidokain, tetracain og en lille mængde adrenalin, som indsnævrer beholderne. Dette reducerer hævelse og reducerer risikoen for blødning. Den analgetiske virkning varer op til 2 timer. Men den største fordel er muligheden for at bruge gelen på beskadiget hud. Det er derfor, det bruges ofte i tatovering og permanent makeup saloner. Ved påføring er en okklusiv dressing ikke påkrævet.

Anestop

Spansk gel med ametokain, imprægnering, lignocain er lugtfri og har en langvarig virkning (op til 3 timer). Dexpanthenol, som er en del af det, lindrer desuden væv, regenererer, normaliserer hudens beskyttende egenskaber og forbereder det til proceduren. Hyaluronidase giver en højbedøvende effekt på grund af den ensartede fordeling af gelens komponenter.

Det store plus er, at når du anvender ikke kræver en okklusiv dressing. Og det er muligt at dumme huden på bare en halv time.

Hvilken anæstetisk hårfjerning fløde at vælge?

På grund af sin fede konsistens fugtiger cremen desuden integumentet og forhindrer udseendet af irritation. I dag betragtes flere typer epilation cremer som den mest effektive i saloner.

Pakken indeholder 5 rør på 5 g hver og et sæt 12 okklusale klistermærker. Strukturen af ​​den schweiziske creme omfatter lidokain og prilocain, som har en udpræget bedøvelsesvirkning. Efter påføring under en okklusiv dressing i 60 minutter kan lægemidlet bedøve op til 2 timer. Efter kontakt med slimhinder forårsager cremen ikke irritation, derfor er den velegnet til dyb bikiniepilation. Emla fremkalder sjældent bivirkninger. Den mest almindelige rødme eller blødhed i huden, kløe og svag hævelse. Undgå at få cremen i øjnene og ørerne. Med forsigtighed anvendes stoffet under graviditet og hos kvinder, der tager antiarytmiske lægemidler.

Light Dep

15 ml rør indeholder anesthoderm kompleks (lidokain, prilocain, dikain, epinephrine) og ricinusolie. Sammensætningen af ​​vandbaseret irriterer ikke epidermis og trænger ikke dybere ind end basallaget. Cremen er godkendt til brug på følsomme områder af huden og slimhinderne. Og den gennemsnitlige varighed af handlingen når 4 timer. Denne fordel giver dig mulighed for at anvende cremen ikke kun hjemme, men også før du går til en specialist.

Dr. Numb (Dr. Namb)

De aktive stoffer i anæstetika er lidokain, prilocain og benzocain. Cremen kan dumme op til 1,5-2 timer, så hårfjerning derhjemme bliver en behagelig procedure.

Hvordan man ansøger penge?

Virkningsprincippet af anæstetiske cremer og epileringsgeler er baseret på inhibering af nervepulser overført til hjernen. Jo bedre og dybere agenten absorberes i huden, jo mindre ubehagelige følelser opstår.

Graden af ​​bedøvelse afhænger ikke af tykkelsen af ​​at anvende cremen på overfladen, men på dybden af ​​penetrationen af ​​det aktive stof. Derfor anbefaler kosmetologer, at de fordampede områder er under dampbadet eller ved at tage et varmt bad. En sådan foranstaltning vil også lette frigivelsen af ​​hår fra pærerne, hvilket vil forhindre rodmikrotraumas og udseendet af indgroede hår.

For at anæstetisk creme absorberes godt og ikke fordampes fra overfladen, er det bedre at anvende det under en okklusiv dressing. Du kan købe det på apotek eller i en specialbutik. Ofte sælges det i et sæt med cremen. Mange piger bruger regelmæssig plast- eller plastfolie.

En tilstrækkelig mængde af produktet med en bomuldsstuds eller fingre i engangshandsker påføres hele bikini- eller underarmområdet. Derefter dækkes med film og inkuberes i mindst en time. Hos kvinder med nedsat tærskelværdi er handlingsvarigheden ca. 2 timer. Jo længere substansen absorberes, jo stærkere effekten. Da den absorberes, tilsættes midlet lidt efter lidt. Epilation udføres efter fjernelse af rester af cremen med et væv og skylning af huden med vand.

Kontraindikationer til smertestillende midler

Selvom lokalbedøvende stoffer ikke har en systemisk effekt, trænger de ind i blodbanen i ubetydelige mængder og udskilles af leveren eller nyrerne. I denne forbindelse er hårfjerning med deres anvendelse kontraindiceret:

 • med alvorlige sygdomme i de indre organer
 • folk med epilepsi
 • i strid med det kardiovaskulære system
 • patienter med nyre- og leversygdom
 • med allergi
 • i barneperioden;
 • under amning
 • i nærvær af sår, nedskæringer, betændelse og andre krænkelser af integriteten af ​​integumentet.

Hvor bedst kan du bruge epilatoren til at reducere smerte?

Om smerte bør tænke på, når du køber en enhed. Moderne epilatorer er udstyret med specielle kølemundstykker, der giver mulighed for at bedøve huden og forhindre forekomsten af ​​irritation og rødme. Massage dyser reducerer følsomheden ved at virke på nerveenderne. Til bikiniområdet er prikker lavet med et hak i midten, hvilket gør det muligt at fjerne hvert hår forsigtigt. Der er endda dyser beskyttet af gummierede indsatser for at bruge enheden direkte under vand eller i brusebadet.

Minimer den smertefulde proces vil hjælpe overholdelse af enkle regler for hårfjerning:

 1. Det antages, at smertetærsklen stiger eller falder på et bestemt tidspunkt på dagen. Gunstig tid for proceduren individuelt. I nogle kvinder er det morgentimerne, i andre tværtimod er det aften.
 2. Før sessionen er det ønskeligt at bruge en skrubbe og fjerne døde hudflager. Dette vil lette frigørelsen af ​​hår fra rod og reducere følsomheden af ​​vævene.
 3. At komme af med vegetationen anbefales i anden halvdel af menstruationscyklussen. Denne foranstaltning forhindrer blødning og giver mulighed for lidt smertelindring.
 4. Hvis hårene er længere end 1 cm, så skal de forkortes med saks før proceduren.
 5. I forbindelse med hårfjerning skal du hånden stramme det behandlede område af huden for at lindre smerter.

Hvad kan der bruges hjemme?

Til hjemmebrug kan du vælge en af ​​de ovennævnte smertestillende midler og epileringsgeler. Eller efter at have konsulteret en kosmetolog til at vælge et andet værktøj.

Mere almindeligt omfatter sammensætningen af ​​smertestillende cremer stoffer som lidokain, prilocain og deres analoger. De køler væv og reducerer følsomheden af ​​nerveender. I reglen er omkostningerne ved sådanne midler en smule overvurderet. Bedøv huden i hjemmet, kan lidocaine spray 10%. En flaske med en 50 ml forstøver indeholder 650 doser og koster mellem 200 og 300 rubler. Til bedøvelse af bikiniområdet er 2-3 pshikov nok. Fordelen med aerosolen er, at den perfekt bedøver overfladen uden at trænge ind i de dybere lag af huden og ind i blodbanen.

Et lille område kan bedøves med et gips (for eksempel Emla plus). Det er nok at fjerne beskyttelsesunderlaget og holde det på huden i bikini, underarm eller abdominal område.

Inden du anvender anæstetiske cremer til hårfjerning til huden, er det vigtigt at sørge for, at de ikke er allergiske. For at gøre dette skal ærterne spredes på bøjningen af ​​albuen på indersiden og forlade i 30 minutter. Hvis der efter en halv time på det behandlede område ikke forekom udslæt, rødme, brændende eller kløe, så kan du fortsætte med epilering med indledende bedøvelse.

anmeldelser

Eksperter anbefaler at købe smertestillende midler, der må anvendes både på kroppen og på ansigtet og slimhinderne. "Lys depot" er især populært til behandling af ikke kun arme eller ben, men også dybe bikini zoner blandt piger.

Der er anmeldelser, der efter at have anvendt "Light Dep" cremen, forblev tabet af hudfølsomhed mere end 5 timer.

Emla ifølge mange kvinder er også ideel til anæstesi før epilering af de mest delikate områder. Men i nogle tilfælde forårsager det spasmer af blodkar og lunger i integumentet. Men Dr. Namb er ikke i stand til helt at fjerne smerten, så for anæstesi bikini område er ikke egnet. En alvorlig ulempe er, at mange cremer og geler er vanskelige at finde i apoteker og butikker.

Selv den samme anæstetiske creme i forskellige piger kan forårsage uforudsigelige reaktioner. Derfor bør et effektivt lægemiddel vælges individuelt efter samråd med en specialist. Men kosmetologer anbefaler ikke at blive involveret i analgetiske injektioner af lidokain, selvom de helt fjerner følsomheden af ​​huden i 2-3 timer. Hvis du ikke beregner doseringen, kan stoffet føre til alvorlige konsekvenser, selv døden. Selv i specialklinikker kræver brug af anæstetiske injektioner kun dyb bikiniepilation.

Det er vigtigt at forstå, at smertestillende midler og geler, mens de er beregnet til epilering, er medicin. Alle har deres egne kontraindikationer og bivirkninger.

For at undgå ubehagelige konsekvenser, bør man under ingen omstændigheder overstige den anbefalede dosis, modstå lægemidlet i mere end 2 timer.

Det er bedre at bedøve de mest følsomme områder - bikiniområdet, underarmene, over overlæben. Men under epilering af benene kan du bruge ikke-medicinske metoder og lider lidt.

Epilation uden smerte: Vælg "din" bedøvelse

Epilation er en velkendt procedure for mange kvinder, der bekymrer sig om deres skønhed og hygiejne. Hjem elektriske epilatorer er overkommelige og kan købes hos enhver hardware butik. De betragtes som det mest værdige alternativ til barbermaden, fordi de hjælper med at fjerne uønskede hår sammen med roden og dermed forhindre deres accelererede genopbygning.

Ved brug af hårfjerning bliver vegetationen blødere og lettere end ved normal barbering ved hjælp af en konventionel maskine. Det forekommer ideelt, hvis det ikke er for en "men"...

Proceduren for selvhår fjernelse retfærdigt skræmmer de "nykommere" med deres smerte, og for nogle damer bliver det til naturlig tortur.

Det drejer sig især om behandling af zoner med en delikat og følsom hud - lyske, axillær (aksillær) zone, området over overlæben. Hvad skal man gøre for at lette omdannelsesprocessen og slippe af med hadet hår? Naturligvis dumme huden!

Bedøv de epilerede områder med en bedøvelsesspray

"Skønhed kræver ofre" - denne sætning er mere relevant end nogensinde at blive brugt i en samtale om hårfjerning. Smertehjælp under epilering er, hvad de fleste kvinder søger efter, som er tvunget til at ty til en sådan "blodtørstig" procedure. Specielt ved den måde forekommer anæstetika under behandlingen af ​​bikiniområdet, fordi huden her er den mest blide, sårbare og følsomme.

Det er nemt at finde et egnet middel til lokalbedøvelse, det vigtigste er ikke at overdrive det. I alt skal du kigge efter en mellemgård. Vi foreslår ikke, at du ydmygt udviser svær smerte, men du bør ikke være for båret med smertestillende midler.

Så, de mest populære midler til den midlertidige parese af innervation er en almindelig kendt for os fra tandlægen, Lidocaine. Selvfølgelig behøver du ikke at stikke ham intramuskulært. Nu på apoteker implementeres en særlig bedøvelsesspray baseret på Lidocaine. Vi anbefaler også, at du lægger mærke til det.

Sørg for at dampe huden før proceduren, og gør det omhyggeligt. Ideelt set, tag et varmt bad. Så blott tørre dele af kroppen, der vil blive berørt af hårfjerningsproceduren.

Det anbefales at bruge Lidocaine ikke er russisk og ungarsk produktion. Det er bredt antaget, at det er mere effektivt. Det bruges til anæstesi under laser hårfjerning i skønhedssaloner, voksfjernelse og hjemmeteknisk procedure med et elektrisk apparat, der er kendt for dig.

Uanset de valgte metoder til hårfjerning er det værd at udforske detaljeret vejledningen til den kvalitative smertelindring af det ønskede område. Først skal sprayen ikke kun påføres i et tyndt lag. For det andet er det optimalt at modstå noget tid, før selve proceduren udføres.

For det tredje må vi ikke glemme, at du bruger et lægemiddel, der er foreskrevet til bestemte indikationer og til specifikke formål. Det kan forårsage allergier, så hvis du ikke har oplevet det før, anbefaler vi stærkt at du udfører en allergitest.

Nogle hemmeligheder og tips

Hvis du ikke fandt den færdige bedøvelsesspray i lægemiddelbutikken, køb den opløsning i ampuller. Du har sikkert en lille flaske med en forstøver i dit hus, hvor du kan hælde stoffet fra ampullerne.

Anestesi stadier med lidokain under epilation:

 • Damp dine fødder over damp eller i et varmt bad;
 • Tør området grundigt
 • Applicere sprøjten frit fra flasken, dække området med klæbende film og blød i 2-3 timer;
 • Fjern filmen og fortsæt til proceduren for hårfjerning.

Anæstetisk ophobningstid er meget individuel og afhænger af sådanne faktorer:

 • Temperaturen af ​​huden på tidspunktet for behandling og absorption af væske;
 • Tilstedeværelsen af ​​en okklusiv dressing (den meget madfilm, der bevarer fugt på kroppen);
 • Opholdstiden for opløsningen på kroppen;
 • Mængden af ​​det påførte lægemiddel.

Det er umuligt ikke at tage hensyn til kontraindikationer for brugen af ​​et sådant værktøj:

 • Individuel intolerance over for komponenterne i opløsningen og allergiske reaktioner på dem i historien;
 • Tilstrækkelighed til kramper;
 • Atrioventrikulær blok og lignende patologier;
 • hypotension;
 • Overtrædelse af lever og nyrer (især svigt);
 • Alder mindre end 12 år.

Hvis du er i tvivl om sikkerheden ved brugen af ​​stoffet specifikt i dit tilfælde, er det bedre at spille det sikkert og rådføre dig med din læge. Prilokain blev et overkommeligt alternativ til Lidocaine. Det har samme virkning, men det virker meget blødere og forværres ikke af forskellige komplikationer.

Desuden, hvis Lidocaine er mere effektivt til at blokere indeslugningen af ​​slimhinderne, og absorberes svagt og i lang tid i huden, er Prilokain beregnet til bedøvelse af huden. Ved hjælp af begge midler i kombination vil du kunne opnå en mere udtalt og varig effekt.

Anæstesi Lidocaine bruges til at lindre smerte under epilering af arme, ben og underarm. Til behandling af ansigt og lyske er det bedre at bruge en speciel creme.

Anæstesi "Emlo"

Salve "Emla" Svensk produktion er meget udbredt i moderne kosmetologi. Det er uundværligt ikke kun for proceduren for laser hårfjerning, men også for "beauty shots". Dette lægemiddel til ekstern brug omfatter lidokain og prilocain i optimal balanceret koncentration. Emla kan påføres i ren form ved simpel påføring på huden og kan bruges sammen med en okklusiv dressing, og i det andet tilfælde opnås effekten hurtigere.

Til salg kan du også finde samme navn patches, som er mest relevante til brug i forbindelse med fjernelse af antennerne. Standardeniveauet af forbruget af cremen - 1-2 g pr. 1 cm firkant. For effektiv bedøvelse af bikiniområdet under epilation vil der blive krævet 5-10 g (under hensyntagen til smertelindring i hele inguinsonen og slimhindeorganerne).

Eliminer brugen af ​​smertestillende midler til epilering, hvis huden i områderne af den påtænkte anvendelse er beskadiget eller skadet.

Kontakt af Lidocaine og Prilocain i et åbent sår eller sår fremkalder udviklingen af ​​bivirkninger, især allergiske reaktioner.

Der er særlige tabletter til oral administration, der kan minimere ubehag. Men de bør behandles med den største forsigtighed, og hvis du ikke har brugt sådanne midler før, skal du straks spørge tilladelse fra den tilsynsførende læge.

Et andet godt redskab til smertelindring under epilering er specielle vedhæftninger til enheden. De køler og masserer. Men desværre er denne metode irrelevant til brug under voks eller sukker depilation.

Hårfjerning på kroppen er en standard procedure for de fleste piger og kvinder, som dog har sine egne "undervands" sten. Antag valget af bedøvelsesmiddel til disse formål så ansvarligt som muligt, og husk, det vigtigste er ikke at skade helbredet i stræben efter skønhed og perfektion.

Anæstesi Cream til fjernelse af hår

Det er næppe muligt at finde mindst en kvinde, der vil sige, at epilering ikke giver hende noget ubehag. Hårfjerning med epilator, voks, sukkerpasta og andre "long-playing" metoder er en smertefuld procedure. Og hvis du stadig kan tåle det på dine fødder, så er en bedøvelse creme til bikini epilering en nødvendighed. Tyndt hud i dette område er trods alt meget følsomt. Så meget, så mange vender tilbage til barbering. Heldigvis er der mange værktøjer, der kan gøre hårfjerning, hvis ikke behagelig, så i det mindste tolerabel. Selv i bikiniområdet.

Hvad du kan og ikke kan gøre før hårfjerning

Anæstescreme til hårfjerning - et fremragende værktøj og løsning til ejere af selv den mest følsomme hud. Men for at afhjælpe en langvarig effekt, skal du vide, hvordan du bruger det korrekt, hvad du kan og ikke kan gøre. Til at begynde med, hvad kan og skal gøres ved anæstesi før epilering:

 1. Påfør cremen i et overfladisk tyndt lag, helst under en bandage. For det er egnet materiale, der ikke tillader luft - polyethylen, madfilm, gummieret stof og så videre. Du kan købe en okklusiv dressing på apoteket. Uden det tørrer cremen hurtigt uden at have haft den ønskede virkning.
 2. Den maksimale brugstid for cremen med en bandage på huden er to timer.
 3. Hvis cremen påføres for lidt, absorberes den hurtigt selv under bandagen. I dette tilfælde anbefales det at anvende et andet lag.
 4. Det er nødvendigt at anvende creme i en bikini zone med omhu. Hvis der opstår ubehagelige følelser eller symptomer, skal afhjælpningen fjernes.
 5. Anvend kun produktet på ren, tør hud. Umiddelbart inden hårfjerningen fjernes rester af cremen med en tør klud.

For at forøge virkningen af ​​huden før påføring kan cremen dampes: tag et varmt bad eller en bruser. I intet tilfælde kan du bruge smertestillende midler til afpudsning på huden med slid, ridser, åbne sår, sår, udslæt, papillomer, vorter og andre hudsygdomme.

Det er vigtigt! Når du anvender en anæstetisk creme til depilation, skal du teste for en allergisk reaktion på et lille hudområde samtidig med at kontrollere, om bedøvelsesmiddelkomponenten virker på dig. Hvis der inden for en dag ikke er allergi, kan du bruge værktøjet.

Hvad kan fjerne effekten af ​​smertestillende midler

At forkæle planen er let de forkerte handlinger. Brug ikke isterninger som ekstrabedøvelse før depilation, før eller efter fløden. Is vil forhindre absorption af midler og øge muskelspændingen, med det resultat at hårene bliver fjernet vanskeligere og smertefuldt. Tværtimod er huden bedre at dampe.

Også forbudt alkoholholdige lotioner. De strammer huden, hvilket får hårene til at blive fjernet vanskeligere og som følge heraf mere smertefulde.

Må ikke vokse hår i det behandlede område i hele længden. I dette tilfælde vil det være meget smertefuldt at fjerne dem, og ikke alle lokale anæstetika til hårfjerning vil klare. Hvis hårene er for dyrket, kan de klippes før proceduren.

Efter proceduren kan du føje dig selv smerte og lidelse, hvis du tager et varmt bad. Mens "før" det er nyttigt, "efter" vil øge ubehag på stedet for hårfjerning. Også ikke bære et par dage efter proceduren, bukser og jeans, især stramt. De vil skabe friktion, som følge heraf vil huden skade og irritere længere.

Grundlæggende smertelindring

Dernæst et kort overblik over de populære værktøjer til smertelindring under hårfjerning:

 1. Emla creme. Dette produkt indeholder prilocain og lidokain. Før epilering er 1 times brug tilstrækkelig til en stærk effekt. Cremen har en behagelig tekstur og er populær. Du kan købe det på næsten ethvert apotek, men mange afskrækkes af den høje pris. Vel hjælper med at bedøve benområdet, men i bikiniområdet skal bruges med forsigtighed.
 2. Gips "Emla Plus". Det samme værktøj, men i form af en patch. Det er nemt og bekvemt at anvende, da der ikke skal anvendes bandager. Men på et tidspunkt kan du ikke bruge mere end tre stykker, og deres område er lille. Derfor er værktøjet ikke egnet til bedøvelse af benets hud, men det er ideelt til et bikiniområde.
 3. Gel "Let frost". Sammensætningen af ​​dette værktøj omfatter lidokain, prilocain, tetracain og epinephrin. Lægemidlet spredes ikke, fugtiggør huden. Ansøg om mindst 30 minutter, maksimum i en time. Epinefrin forårsager vasokonstriktion, så brug ikke værktøjet til dem der har problemer med det.
 4. Cream "Dr. Numb. " En anden epilationskrem med lidokain, benzokain, prilokain og epinephrin. Produktet er nemt at anvende, det virker hurtigt, og effekten varer lang tid. Kan forårsage en allergisk reaktion.
 5. Cream "Speed ​​Numb". Den vigtigste aktive komponent i dette værktøj er lidokain. Narkotika virker hurtigt, mens det er billigere end andre lignende midler. Men kan forårsage irritation.
 6. Cream "Light Dep". Indeholder anesthoderm, ricinusolie, carbomer og hjælpekomponenter. Velegnet til bikini område. Påføres på huden i lag, som absorberet, med en bomuldsstynge. Det har ingen systemisk virkning på kroppen, som anæstesi med lidokain under epilation. Afhængig af hudens følsomhed er det nok fra 15 minutter til en time før effektens begyndelse, og det varer lang tid. Risikoen for intolerance er minimal.
 7. Gel "Depilflax". Sammensætningen omfatter naturlige komponenter menthol, kamille ekstrakt, vegetabilske æteriske olier (te træ og rosmarin), hjælpestoffer. Anæstesi opnås primært på grund af køleeffekten. God desinfektion. Kan forårsage allergi.
 8. Gel "Anest". Denne depilatory smertelindring creme indeholder ametokain, lignocaine, imprægnering, dexpanthenol, hyaluronidase. Det påføres uden påklædning. Effekten kommer om 25 minutter. Forårsager ikke allergier.
 9. Anestetisk kolloid opløsning "Golden Rose". Sammensætningen omfatter lidokain og prilocain. Det bruges let - de er fugtet med et serviet og anbragt på huden. Og desuden kan den påføres direkte under epilering.
 10. Spray Lidocaine 10%. Lidocaine spray til hårfjerning - et af de mest enkle og overkommelige værktøjer. Passer til ben, men anbefales ikke til bikiniområdet. Kontraindiceret i sygdomme i leveren, nyrerne, hjertet og blodkarrene.
 11. Løsning "Menovazin". Kølevæske med anæstetisk effekt. Indeholder menthol, benzocain, procaine, ethanol. Velegnet til bikini område, billig.
 12. Spray "VEET". Denne spray - to i ét: et bedøvelsesmiddel til fjernelse af hår. Det lindrer og forsigtigt fjerner håret.

Bliv ikke involveret i lidokain ved depilering. Dette middel har en virkning på hele kroppen, ikke kun på overfladen, der skal behandles, og kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.

Hjem retsmidler

Hvis smertestærsklen er høj nok og hårfjerningsproceduren er acceptabel, men stadig ubehagelig, kan du bruge hjemmemekanismer til smertelindring. Selvfølgelig vil disse anbefalinger ikke have en sådan virkning, som for eksempel lidokain i bikini epilation, men også vil ikke forårsage skade. anbefales:

 • tag et varmt bad eller brusebad, dampet hud er mindre smertefuldt, og hår er lettere at fjerne;
 • lav en varm komprimering, du kan med tilsætning af anti-inflammatoriske urter - for eksempel kamille;
 • brug en skrubbe - på skrællet hudepilation er nemmere, og risikoen for indvækst falder;
 • massage den behandlede hud.

Hvad der ikke kan gøres, er at bruge kosmetiske olier og cremer indeholdende olie.

konklusion

Anæstesi creme til fjernelse af håret - den bedste måde at gøre denne procedure mindre smertefuld. Det vigtigste - i stræben efter skønhed, ikke at handle tankeløst, men for at studere alle kontraindikationerne af det valgte middel, at teste det og endnu bedre at konsultere en specialist før brug.

kocakpaca.ru

Den mest effektive måde at fjerne hår permanent på