Skønhed Amaris i Moskva

Novoslobodskaya 532 m
Dostoevskaya 582 m
Mendeleevskaya 815 m

Hurtig login igennem

Om Salon Amaris

Amaris Skønhedssalon på 2. Shchemilovsky Pereulok Street, 6 - partner ERITON.RU. Beliggende i Tverskoy-distriktet i en afstand af 532 meter fra metroen Novoslobodskaya. Anmeldelser, priser og en liste over udførte tjenester kan findes nedenfor.

Salon Services

Hårpleje

Amaris Salon Adresse

532 m Dostoevskaya

582 m Mendeleevskaya

District Tverskoy District District CAO Arbejdsform Mon: fra 11:00 til 22:00 Tu: fra 11:00 til 22:00 ons: fra kl. 11:00 til 22:00 kl: fra kl. 11:00 til 22:00 fre: fra kl. 11:00 til 22:00 lør: fra kl. 11:00 til 22:00 søn: kl. 11:00 til 22:00 kontaktpersoner

Information til partnere

Oversigt over tjenester ved distrikter og metro i Moskva

Alle priser, der er angivet på webstedet, leveres som baggrundsoplysninger og er ikke et offentligt udbud bestemt af bestemmelserne i artikel 437 i Den Russiske Føderations civile lov og kan ændres til enhver tid uden varsel.

Amaris

Moskva, Samotechny 2. lane., 3

RELATEREDE ORGANISATIONER

Specialisterne

Tjenester og priser

kosmetologi

Ansigtsbehandlinger er nødvendige for at opretholde et sundt udseende af ansigtet, hvilket eliminerer hudfejl. Denne mad, fugtgivende, rensende, anti-aging procedurer - alt hvad der gør en kvinde til at se smuk. Ansigtspleje er et sæt foranstaltninger til forbedring af udseendet. Først og fremmest omfatter ansigtspleje procedurer, der tager sigte på at opretholde huden i en sund tilstand..

Pleje (pilling + løft på Danne kosmetik (USA))

Apparatets kosmetologi er en moderne tendens i kosmetologi, baseret på brug af forskellige apparater til ansigt og kropspleje. Der er mange af dem, og ofte kan samme procedure med samme apparat kaldes forskelligt.

Darsonvalisering er baseret på virkningerne af højfrekvente pulserende strømme. Denne metode giver dig mulighed for at behandle og udføre forebyggelse af følgende sygdomme: acne (acne), hårtab, nedsat tone og hud turgor, nedsatte metaboliske processer i huden osv.

En af de mest populære metoder til behandling af hud ved hjælp af strøm er darsonvaliseringsprocessen. Essensen af ​​denne metode er virkningen på menneskets hud ved hjælp af en strøm af pulser, som har nogle egenskaber. Disse egenskaber omfatter højfrekvenser (140 kilohertz) og højspænding (40 kilovolt). Metoden blev opkaldt efter sin udvikler, en fransk fysiolog doktor d'Arsonval. Det er stadig XIX århundrede. lavet et forslag om at begynde at anvende nuværende i medicin. Sandt, justeret for det faktum, at den nuværende vil have en høj frekvens..

Prisen afhænger af driftsområdet

Injektionskorrektion, konturering

Injektionskorrektion af aldersrelaterede hudændringer eller konturplaster udføres ved hjælp af materialer baseret på botulinumtoksin (Botox, Dysport) og stabiliseret hyaluronsyre (Restyline, Perline, Uviderm). Konturplastik - et sæt kosmetiske metoder, der bruges til at fjerne sådanne æstetiske defekter som rynker og uregelmæssigheder i huden.
Konturplast er en type injektionsmetode til korrigering af form og lindring af væv.
Ved hjælp af indsprøjtningskorrektion kan du oprette nye konturer af læberne, kindlinjen, indstille en ny hækform og så videre..

fra 8 000 ₽ til 14 000 ₽

Biorevitalisering er en metode til intradermale injektioner af naturlig, kemisk uændret hyaluronsyre, som straks genopretter vandbalancen og genskaber ideelle betingelser for livet for cellerne, hvilket resulterer i, at den ydre effekt forøges over tid ved at genoprette vævets rette egenskaber..

fra 6 200 ₽ til 6 500 ₽

Ansigtsmassage er en nødvendig bestanddel af kosmetisk hudpleje. Det bidrager til forbedring af blodcirkulationen og normalisering af metabolisme, styrker musklerne og holder huden jævn, ung og elastisk i længere tid.

Ansigtsmassage er en vigtig og grundlæggende kosmetisk behandling af følsom hud. Massage kosmetiske procedure anses for at være en af ​​de vigtigste, fordi massage forbedrer blodcirkulationen i hudvæv og normaliserer også stofskiftet. Ud over det ovenstående er det værd at bemærke, at ansigtsmassage i høj grad letter fordelingen af ​​udvekslingsprodukter. Således giver massageprocedurer følsom hud til at trække vejret, hvilket gør det muligt at undgå blodstasis, samt at styrke væv og muskelvæv væsentligt. Det er også værd at huske, at disse processer, nemlig forbedring af deres kursus, bidrager til en bedre bevarelse af glat, ung og elastisk hud..

Spansk bekræftende massage; Japansk massage bi bi up; Fransk skulpturel massage

Mesoterapi er en injektionsmetode baseret på indførelsen af ​​en terapeutisk cocktail i huden til en dybde på 3 mm. En sådan introduktion har en direkte virkning på patologien.

Sammensætningen af ​​den medicinske cocktail afhænger af det problem, der skal løses.

Terapeutisk cocktail (sæt af forskellige præparater) indføres i det mellemste lag af huden ved hjælp af specielle, meget tynde nåle med mikroskopiske doser. Enten obkalyvanie den ønskede zone eller et separat område eller indførelsen af ​​lægemidlet på visse punkter..

fra 2 000 ₽ til 2 900 ₽

Processen med at rense huden ved hjælp af en manuel eller hardware metode kaldes ansigtsrensning. Rengøring vil hjælpe med at slippe af med ikke kun laget af døde celler - keratiniserede partikler, der forhindrer indtrængen af ​​nyttige stoffer, men også talg, der indeholder gødestøv og skadelige toksiner fra atmosfæren, som ikke blot ødelægger huden, men også hele kroppen..

Ultralyd ansigtsrensning

Ultralyd skrælning (ansigtsrensning) er meget blid, så det kan gøres på et hvilket som helst tidspunkt af året, selv om sommeren, uden risiko for pigmentering. Ultralyd teknikker bruges ofte i kosmetologi. En af applikationerne ved ultralyd er at rense ansigtet med det..

Manuel ansigtsrensning

Manuel ansigtsrensning

Manuel ansigtsrensning er den enkleste, mest almindelige, men samtidig ret traumatiske måde at rengøre ansigtet på, som det gøres manuelt, er dette en mekanisk rengøring af huden. Fremgangsmåden ved manuel hudrensning sørger for øjeblikkelig bortskaffelse af hudforurening, fjernelse af comedoner (de såkaldte "sorte prikker"). Manuel rengøring udføres manuelt ved hjælp af mekaniske midler - skovle, skeer osv..

Kosmetiske masker er centrale for professionelle plejeprogrammer. De er betroet en meget vigtig opgave - udtrykker genopretning af huden og løser specifikke problemer. Professionelle masker har et bredt spektrum af handlinger, de kan hvide, fugtgøre, nære huden, rense og stimulere det, forynge, lindre stress og betændelse, stram porer og have en anti-coperose og immunmodulerende effekt. Det er bemærkelsesværdigt, at en maske kan løse flere problemer på én gang, alt afhænger af sammensætningen af ​​dens ingredienser..

Maske efter hudtype

Kollagen masker - mode nyheder i verden af ​​professionelle masker. De er et tæt stof som et ark papir, hvorfra et stykke af den ønskede størrelse skæres, overlejres på ansigtet og fugtes med vand. Efter et minut bliver det til en gelignende masse, som afhængigt af de aktive additiver har en eller anden virkning. Procollagen indeholdt i kollagenark, træder ind i huden og øger dets elasticitet. Det har en gavnlig virkning på tør, ældning, dehydreret hud..

Korrekt kropspleje kan forlænge ungdom og skønhed i mange år. Dårlig økologi, overarbejde, stress, søvnmangel - alt dette har en ødelæggende virkning på skønheden i vores krop. Alle disse faktorer skal kompenseres ved grundig pleje.

Det vigtigste ved at være opmærksom på er korrekt ernæring. Fødevarer bør indeholde de nødvendige proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og vitaminer. Den anden vej til kroppens skønhed er motion. Fitness, gruppe klasser, swimmingpool og endda bare morgen øvelser derhjemme vil give dig mulighed for at slippe af med den sædvanlige smerte i leddene, gøre kroppen mere fleksibel og fleksibel, mindre træthed vil ophobes.
Det tredje gode værktøj er bade og saunaer. Damp, vand, massage har en fantastisk effekt på huden. Tonen stiger, processen med metabolisme er accelereret, stemningen forbedres.
Det er vigtigt for skønheden i kroppen, om hårfjerningen. De områder af kroppen, hvor der er uønsket hår, efter epilering, bliver glat og behageligt at røre ved, ændres det generelle udseende. Beauticians vil være i stand til at tilbyde dig flere muligheder for hårfjerning (sukker, voks, laser eller foto epilation)..

Modellering silhuet og genopretning af kroppen ved hjælp af enheden Biogenie CB-3000.

Formålet med SPA-procedurer er at rense, forynge og forynge alle kroppens systemer med naturlige, naturlige metoder.

I en god SPA-salon er der alt, hvad der er nødvendigt for trivsel og aktiv rekreation, nemlig: rehabiliteringsprogrammer til fysisk og psykologisk velvære, herunder en række fysioterapi ved hjælp af vitamin og fytoterapi. Komplekset af rehabiliteringsvandsprocedurer: en swimmingpool med termisk vand, hydromassage, individuel dampkabine, sauna, massage, kropsindpakning, aromaterapi. Efter spa-sessionen følges der som regel kosmetiske SPA-procedurer: hår, negle, ansigt og kropspleje. De vigtigste faser af genoprettende kosmetologi - eksfoliering af døde celler i stratum corneum, rengøring og fugtgivende..

Der er et stort antal typer og teknikker til massage. Hvis vi deler massage i typer efter indflydelsesmetoder på vores krop, så kan vi skelne mellem:

Den traditionelle metode til massage er manuel (aka manual). Dette er den mest tilgængelige og mest anvendte metode. Hans ubestridelige fordel er den direkte kontakt af massage terapeutens hænder med vores krop, som gør det muligt for os at føle og bestemme hvad, hvor og i hvilket omfang der er brug for hjælp. Det svage punkt på manuel massage er den direkte afhængighed af resultatet på humørets trivsel, trivsel og træthed. De mest populære i nyere tid er honning, thailandsk og anti-cellulite massage..

Anti-cellulite massage er en specialiseret teknik, der er et effektivt og sikkert middel til at bekæmpe cellulite i de indledende faser (1 og 2 grader).

Massage forbedrer tilstanden af ​​huden og subkutant fedt betydeligt. På grund af stimulering af et stofskifte og forbedring af blodcirkulationen er vægttab nået..

Honning massage kom til os fra gamle Tibet. Det er baseret på interaktion mellem huden og biologisk aktive stoffer indeholdt i honning, i kombination med virkningerne af andre former for massage. Honning, der giver biologisk aktive stoffer, adsorberer toksiner og bidrager til deres hurtige fjernelse fra kroppen. Denne massage udføres for at øge lymfestrømmen og rense huden..

Fugtige eller tørre varmluftsbade har en gavnlig virkning på huden, slapper af musklerne. Overdreven sved letter arbejdet i nyrerne, på grund af en tilstrækkelig høj temperatur bliver blodcirkulationen accelereret. Der er flere hovedtyper af dampværelser: russisk, irsk, tyrkisk, japansk og finsk sauna. Hver af dem har sine egne egenskaber og påvirker på sin egen måde udseendet og trivselet..

Solbadning i solsenge kan sidde, ligge eller stå, da disse indstillinger er lodrette, vandrette og i form af stole. Imidlertid har der for nylig været solariumer - transformatorer, der omdannes fra en type til en anden.

Ved hjælp af helioterapi (behandling med sollys) kan du overvinde den akkumulerede træthed forårsaget af for korte dagslys timer, øge vitaliteten og bare løfte dine ånder..

Vertikale solbriller anses for at være mere hygiejniske end vandrette, da en person ikke rører ved kabinens overflade, og brunbrunet kommer ud meget glattere. Strålingsniveauet i lodrette modeller er kraftfuldt, det er nok at bruge kun 10 minutter.

Smuk gyldenbrun vil have hver kvinde i det retfærdige køn. Piger og kvinder rundt omkring i verden bruger meget tid og energi på kropspleje. Indtil for nylig var det et stort problem at have en solbrændt krop hele året. Men med ankomsten af ​​solbadning var der mulighed for at solbade hele året rundt. I modsætning til sidste århundrede, da hvid hud var på mode, er chokoladehudfarver i dag blevet værdsat. Solbrændte saloner er populære ikke kun blandt piger, men også mænd, der ser sig selv. Efterspørgslen efter garvningsprocedurer vokser konstant, så hver dag vil solsengene blive bedre..

Epilation er fjernelse af overdreven hår, tilgængelig for både kvinder og mænd. I dagens tid er manglen på hår på forskellige dele af kroppen ikke kun en fad, men også en professionel pligt til kokke, læger, atleter osv. Der er to metoder til at slippe af med uønsket kropshår: depilation (den synlige del af håret fjernes) og epilering (påvirker ikke kun håret selv, men også pæren)..

Elektrisk hårfjerning bidrager til ødelæggelsen af ​​hårsækkene gennem en svag udledning af elektrisk strøm, der passerer gennem en tynd nål, som indføres i hårsækken. Dette er en forholdsvis effektiv måde, og også den eneste mulige til meget lys eller gråt hår..

Bioepilation - en af ​​de typer af depilation, giver kun en midlertidig effekt.
Men med regelmæssig brug sænker hårvæksten, nogle af de skadede hårpærer dør. Samtidig bliver håret tyndere, blødere og lettere.

Bioepilation fjerner hår med varm voks, tjære eller sukker sirup. Den smeltede masse påføres på specielle papirstrimler, der påføres hårlinjen i retning af hårvækst, og derefter med en skarp bevægelse i modsat retning bliver den revet af. For at fjerne voks anvendes specielle papir- eller bomuldsstrimler. Efter proceduren forbliver huden glat i op til 14 dage..

Prisen afhænger af hårfjerningsområdet

Indpakningsproceduren udføres i kropspleje komplekset. Wraps løser en lang række problemer, men primært er de vant til at behandle manifestationer af cellulite, reducere ødem og subkutant fedt, forbedre hudtone og elasticitet og mineralisere kroppen.

fra 1 500 ₽ til 2 000 ₽

Bandage, mudder, alger

Skønhedssaloner

Make-up er ikke kun et ansigt dekoration, med hjælp af det kan du forklare fejl og fremhæve meritter. Ikke alle kvinder kan prale med at hun har perfekt hud og ingen fejl. De fleste skal bruge foundation og pulver hver dag for at udjævne ansigtens tone. Blegne læber og farveløse øjenvipper også ikke pynte pigen, så du skal bruge læbestift og mascara, hvilket giver dit udseende manglen på lysstyrke..

fra 1 200 ₽ til 3 000 ₽

Dag, naturlig, aften, bryllup

Design, farve øjenbryn

Øjenbryn - en vigtig del af udseendet af en kvinde, som kræver regelmæssig pleje. Det er nødvendigt at overvåge øjenbrynens form, trække unødvendige hår, brug særlige midler til fastgørelse, så øjenbrynene ikke mister deres udseende i løbet af dagen.

Det er ikke en hemmelighed for enhver, der med den rigtige øjenbryn design og farve ansigt erhverver speciel udtryksevne. Det er nødvendigt at begynde at vælge en form, der vil understrege skønheden i dine øjne, vælg en tone, der perfekt vil lægge vægt på skyggen af ​​din hud og hårfarve.
Moden til tynde øjenbryn er allerede i fortiden, så du bør fokusere på formen på øjenbryn, som passer perfekt til dit ansigt og skærer øjnene. Vær ikke bange for at eksperimentere med tykkelsen af ​​øjenbrynene: så du kan hele tiden ændre sig. Farven på øjenbryn er også vigtig: den bør ikke være for lys, men ikke for mættet, og matcher farven på dit hår og øjenvipper.

En god måde at gøre dit look mere ekspressivt er øjenvippeudvidelser.

Piger tager sig af det, utilfreds med tykkelsen eller længden af ​​deres øjenvipper. Denne procedure er relevant og før en særlig fest, når du skal se perfekt ud: for eksempel inden bryllup og bryllupsrejse, fødselsdag, deltagelse i en skønhedskonkurrence og så videre. Den bedste mascara kan kun understrege de eksisterende vipper, gøre dem lysere og mere visuelt længere, og kapaciteten kan omdanne dine øjne til det maksimale.
Vi beskriver metoden for øjenvippeudvidelser.

Ikke kun vores hænder har brug for regelmæssig pleje. Benene skal også gives tid til at se perfekt ud. Fodpleje vil slippe af med hærdede hud på hæle og fødder, skrælning af fødderne, korn.

Vi har en tung belastning på vores fødder, især hvis vi ofte bærer høje hæle. Huden på benene er hård, hvis du er ligeglad med den. Toenails, selv om de vokser langsommere end på hænderne, har brug for regelmæssig pedicure.

Ud over de sædvanlige to metoder (trimmet og ukomplet) kan pedicure gøres ved hjælp af et specielt apparat med dyser.

Kvindernes ben har altid tiltrukket mænds opmærksomhed, så kvinder kan lide at vælge nye sko og male deres tånegle med lyse lakker. Skønheden i dine ben afhænger af, hvordan du tager sig af dem. Fra tid til anden skal du sætte fødderne i orden, fordi det er så vigtigt, at de er rene, ryddelige og behage øjet med deres velplejede.

fra 1 200 ₽ til 2 100 ₽

Classic, hardware, SPA

Intet forvirrer en kvindes alder som hendes hænder, derfor er det bare nødvendigt at pleje dem. Ligesom andre procedurer for pleje af dig selv bør håndpleje udføres regelmæssigt, og nogle ting gøres bedre i salonen, for i hjemmet vil du ikke kunne slappe af og ikke blive distraheret af husholdningsarbejdet. Nogle kvinder har svært ved at overvåge deres hud og negle selv, fordi de ikke har tid nok til det..

Pilling og håndskrubbe (frugtsyrer)

Parafinbehandling er en meget populær og effektiv procedure for hænder og negle. Efter det vil du føle, at dine hænder har hvilet sig, din hud er blevet usædvanlig blød, som om du havde udført et kursus af plejeprocedurer og ikke kun en. Du vil elske følelsen efter proceduren, og du vil forstå, hvordan nemt og hurtigt at bringe dine hænder til en normal tilstand uden dyre cremer..

Hvis dine hænder ikke skinner med lange negle med en smuk form, så kan du lave søm forlængelser. Der er flere teknologier til bygning: væv, gel og akryl.

Med væveteknologi bygger negle op på de såkaldte tip - limede tip, der udvider neglen. De anvendes til savede negle, finjusteret med specielle nippers og saks. Derefter skæres stoffet (for eksempel silke eller linned) ud af skiverne af negleformen og klæber til sømens overflade, hvorefter pladerne kan lakres..

fra 1 200 ₽ til 2 700 ₽

Gel, akryl, fransk

Et manicure i salonen er ikke kun nødvendigt, men også en behagelig procedure. For det første vil du få det mest præcise manicure, fordi fagfolk vil arbejde med dine hænder. For det andet kan du i løbet af et manicure i salonen slappe af og give dig selv en halv time eller endda en time af roligt og behageligt tidsfordriv..

Express, europæisk, klassisk, hot, brasiliansk

Shellac (gelbelægning)

Shellac, O.P.I, gel farve

Hypoallergen belægning, mærket med "3 fri" badge, som ikke indeholder toluen, dibutyl phthalat (DBP), formaldehyd og dets harpikser kaldes Shellac. Denne belægning afskrækker ikke og holder på neglene i to uger. Dette er en speciel gel polish, der udfører to funktioner på én gang: beskytter negle mod skader og tjener som neglelak. Takket være shellac vil dine negle være i perfekt stand, længere end du er vant til, så du sparer tid. Til tynde og sprøde negle passer "shellac" perfekt..

fra 1 000 til 1 300 ₽

Frisørstjenester er tjenester til befolkningen til hårpleje (hårklipp, perm, hår styling, farvning, fremhævning, straightening, perm, hårforlængelser osv.).

I frisørsalonen kan du få et komplet udvalg af ydelser: fra at trimme enderne af dit hår til at skabe et helt nyt billede. Master vil hjælpe dig med at bestemme hårets længde og farve. Nogle gange kan en pige simpelthen ikke objektivt vurdere hendes udseende og forstå, hvilken slags frisør hun skal bruge. Salonen vil nemt klare denne opgave og vælge den bedste frisure og hårfarve. Efter skæring vil dit hår forblive i form i lang tid, og professionel farvning vil gøre hårets farve så naturlig som muligt.

Ejere af lige hår drømmer ofte, at de i stedet for lige tråde krøller smukke krøller. Dette kan opnås med curlers og curling, men effekten vil vare indtil den første shampooing. I lang tid at give krøllet hår kan perm hår.

De nyeste typer af kosmetiske produkter og perm teknologier vil ikke kun gøre hår til et chok af krøller, men i nogle tilfælde kan endda forbedre deres tilstand, for eksempel reducere fedtindhold. Perm hår tørrer hårdbunden lidt, så pigerne, der har hår hurtigt bliver olieholdige, kan det hjælpe med at slippe af med dette problem.

Biokemisk. Prisen afhænger af hårlængden

Hårbehandling afhænger af specifikke problemer, som kan være meget forskellige: fra seborré til øget tab. I mange enkle tilfælde kan hårproblemet løses i en eller flere sessioner hos frisørens, som vil tilbyde sådanne procedurer som hovedbundens massage eller anvendelse af speciel medicinsk balsam, serum, maske, ampul til svækket hår..

Prisen afhænger af hårlængde og behandlingstype.

Enhver kvinde ønsker at ændre sig fra tid til anden. Det enkleste, du kan gøre med dit udseende, er at ændre din hårfarve. Dette gælder især for piger, der ønsker at ændre noget radikalt. Regelmæssig farvning er nødvendig for dem, der er vant til en bestemt hårfarve og skal holde det konstant.

Metoden til farvning af hår med individuelle tråde ved anvendelse af to eller flere farvestoffer kaldes farvning. Ethvert hårklipp er omdannet efter sådan farvning, fordi hårets tråde skinner med forskellige farver. For farvning skal du kun bruge højkvalitetsmaling, der ikke beskadiger håret..

fra 2 500 til 3 900 ₽

Prisen afhænger af hårlængden

Fremhævning er en måde at lette eller farve hår på med individuelle tråde.

Ikke alle hår er farvet, men kun en del. Håret er valgt af tynde eller mellemstore tråde og, når den påføres, isoleres med folie eller termisk papir til farvning (hver streng separat). Ordren for afskærmningstrengene varierer og afhænger af mesterens fantasi eller den ønskede virkning. Ved fremhævning af brugte blondiner. En af de fremhævende teknologier indebærer brugen, når gummihætten sammensættes med huller. For at fremskynde processen placeres klienten under klymazon, hvilket reducerer eksponeringstiden med halvdelen..

fra 1 300 ₽ til 3 000 ₽

Prisen afhænger af hårlængden

Single tone farvning

Hårfarvning i en tone er anvendelsen af ​​farvestoffet på håret for at opnå en ensartet farve. Farve dit hår til forskellige formål: skjul grå hår, ændre din naturlige farve drastisk eller give dit hår en ny nuance.

Hårfarve styrker tyndt hår, så de ser mere voluminøse ud. I en tone hårfarvede piger, der kan lide naturlige farver. Den nemmeste måde at male falder på naturligt hår, hvis håret allerede er farvet, kan farven vise sig at være ikke det, der er angivet på pakken.
Hvis du farve dit hår en mørk farve, vil du ikke være i stand til nemt at vende tilbage til lysere nuancer. Du skal enten lette håret eller lave en særlig procedure til stripping (vask), eller vokse håret igen og trimme de farvede tråde. Men med let hår kan du let farve dem i enhver mørk eller ingefær tone.
Fremgangsmåden til farvning af hår er følgende: Påfør en farvningssammensætning for at tørre hår og male hver streng godt. Du skal farve dit hår med handsker, så maling ikke kommer på dine hænder. For at beskytte huden mod at få maling på det, kan ører, pande og templer smøres med en fed fløde. Efter påføring af maling kan du dække håret med plastik og pakke det i et varmt håndklæde, så maling er bedre taget. Farvestoffets eksponeringstid skal være mindst 20 minutter, den anbefalede tid er 30-40 minutter. Hvis du tidligere har farvet dit hår med denne farve, og du kun skal farve rødderne, så bliver en del af malingen påført dem i 20 minutter først. Derefter 10 minutter før vask af, skal resten af ​​farvestoffet spredes på håret for at forny farven.
Efter malingen skal håret vaskes godt med shampoo, indtil vandet bliver klart. Vask hår med varmt vand, det skal være lidt højere end kropstemperatur. Så skal du styrke hårhårets balsam. Hvis malingen stadig kommer på huden, kan den skrubbe med tonic eller alkohol. Endelig er farven rettet inden for 6 timer efter malingen.
Hår efter farvning opnår som regel en smuk glans og elastik. Med farvet hår bør behandles omhyggeligt, glem ikke at bruge en balsam, regelmæssigt trimme spidserne og fra tid til anden lave nærende og stramme hårmaskere. Derefter bliver dit farvede hår sundt og mindre sprødt..

fra 1 600 ₽ til 4 000 ₽

Prisen afhænger af længden af ​​håret og mærket kosmetik

I hverdagen ser vores hår ikke festligt ud hver dag. Men på tærsklen til enhver fest, vil vi have vores frisure til at matche ferien, så vi smukt stylede håret hjemme eller i salonen. Det er sjældent at møde en pige, der jævnt har lagt hår uden styling, det er normalt nødvendigt at forme dem med en hårtørrer og stylingprodukter.

Hårtørrer, strygning, aften, bryllup. Prisen afhænger af hårlængden

Skønhed Amaris

oplysninger
 • Telefon: + 7985787-XX-XX
 • Adresse Shhemilovsky
  2. bane, 6
 • Metro Novoslobodskaya
 • Site amariscenter.ru
 • Samlede anmeldelser 17
 • Rating 3.9
 • Samlet bedømmelse 28
 • Planlæg dagligt: ​​11:00 - 22:00

Beskrivelse Salon Rating: 3.9

Beauty Center "Amaris" - er den højeste kvalitet til en rimelig pris. Kvalificerede specialister hjælper gæsterne med at vælge de nødvendige procedurer for at skabe skønhed, fordi de arbejder på princippet: "Din skønhed er vores arbejde!" Hårpleje omfatter skæring, styling, farvning, fremhævning og toning, hårbehandling, laminering og biokemisk krølning. Luksuriøs procedure Bouffant-basal biowave. Primært volumen i 3-4 måneder! Du behøver ikke bruge tid på hår styling! Skønhedssalonen tilbyder en bred vifte af ydelser: ansigts- og kropsbehandling, ultralydsrensning og ansigtsmassage, æstetisk kosmetologi, elektroepilation, bioepilation med voks og sukker og andre ydelser. Hånd- og fodpleje omfatter manicure, pedicure, shellac, brasiliansk manicure, paraffinbehandling, forlængelser. I centrum kan du bruge tjenester fra en professionel massør med 15 års erfaring. Ved bestilling af 10 sessioner af massage - den ellevte session som gave. Før massagen kan du bruge cedertønnen phytosauna. Også i midten er der en mulighed for smerteligt at gennembore ørerne og modtage som gave medicinske øreringe. For at behage dine kære med en luksuriøs gave tilbyder Amaris at købe et gavekort til ethvert beløb.

Amaris

Skønhedscenter

 • +7 (915) 284-15-15
 • +7 (985) 787-11-55

På AMARIS virksomhedssiden kan du se adresse, telefonnummer, åbningstider, anmeldelser og anvisninger.

Hovedaktiviteten af ​​"AMARIS" refererer til professionel massage, skønhedssalon, sømstudier.

"AMARIS" er placeret i Moskva på gaden. Shchemilovsky 2. bane, 6

Leverede ydelser og produkter: Moderigtigt hårklipp, smukke negle, fjernelse af natoptysh, tætnings negle, biogel neglelængde, frisører, hardware rengøring, hårforstærkning, fashionable pedicure, herre frisurer, neglefarve, dame-manicure, hårfarve, akryl nagel styrke.

For mere information og driftstilstand, ring venligst: +7 (915) 284-15-15 eller +7 (985) 787-11-55

Anmeldelser af firmaet "AMARIS"

Nu har AMARIS ingen anmeldelser.
Hvis du brugte tjenesterne i dette firma, så lad din mening om det være for at hjælpe andre mennesker med at lære mere.

Amaris

8-495-688-25-27

8-915-284-15-15

Gravity 2. lane, 3

Tilføj ikke at tabe:

Amaris

Gennem øjnene af Google Street View

Foto i nærheden

QR kontaktoplysninger

beskrivelse

Arbejdsplan

Skriv en anmeldelse om organisationens arbejde (uden registrering)

Lignende organisationer i nærheden

Fortante (Skønhedssalon) - 196 meter

På Tverskaya (Barber) - 255 meter

Naturlig professionel kosmetik

Lamaris købe billige kosmetik til kroppen.

kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik kosmetik

Lamaris

Amar

april

Lav pris - høj kvalitet

Direkte fra producenten

Levering i hele Rusland

100% naturlig økologisk kosmetik

Garanteret produktkvalitet

Kære kolleger og partnere.

Siden 28. maj 2018 venter vi på dig i vores nye kontor

til adressen: St. Petersborg,

Bondebanen d.5

Kontakt telefoner: 468-55-00,932-73-10,

Advarsel!

I forbindelse med udvidelsen af ​​virksomheden har vi ledige stillinger

"Sales Manager" og "Regional Manager

salg. "

Alle oplysninger på telefonen: 8 (812) 941-56-06.

Vi er glade for at byde dig velkommen på vores hjemmeside dedikeret til skønhed og sundhed!

"I dag er at være smuk uden dekorative kosmetik en speciel færdighed, evnen til at bruge naturplejeformuleringer, samt hvad moder naturen gav os. Den naturlige skønhed bliver en sjældenhed! "

Lamaris er et professionelt kosmetikproduktionsselskab for ansigt, krop, arme og ben.

Produkterne indeholder ikke kemiske duftstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer, der er dannet på basis af alger, ler, æteriske olier og planteekstrakter.

Vi er ikke begrænset til udgivelsen af ​​linjerne "Lamaris" og "April", og vi overvejer en af ​​prioriteterne i vores arbejde: udvikling og uddannelse!

Vær original - vær naturligt smuk!

Skønhedssalon Amaris, Moskva

Virksomheden "Skønhedssalon Amaris" er registreret i Moskva på 2. Samotechny Lane., 1 og tilhører kategorien Skønhedssaloner.

Åbningstider: 10: 00-22: 00. Du kan kontakte firmaets repræsentanter på telefon: +7 (495) 688-25-27.

Når du kontakter virksomheden, bedes du venligst oplyse, at du fandt oplysninger om det på webstedet MoreFirm.ru. Tak!

Skønhed Amaris

Moskva, 2. Samotechny pr., 1

Skønhed Amaris

Hvis du forlader din feedback, accepterer du vores regler:

 1. Alle felter er påkrævet.

Angiv den nuværende e-mail-adresse og telefonnummer - dette er nødvendigt for at løse kontroversielle problemer med repræsentanter for organisationen.

Vi vil kun skrive til dig, hvis der er en kontroversiel situation på din anmeldelse.

I tilfælde af angivelse af ugyldige eller ikke-understøttede data kan anmeldelsen blive slettet.

Hvis du har krav på organisationen, skal du sørge for at skrive en kommentar til repræsentanten (f.eks. Kontraktnummeret og detaljerne i situationen) og vedhæfte billeder, der ville vise dig at være tilfældet.

Hvis du vil vedhæfte mere end 3 filer - pakk dem ind i arkivet (den maksimale størrelse på hver fil er 10 MB)

Hvis du kontakter en firmarepræsentant og i mangel af bevis for din anmeldelse, kan den blive slettet.

Bedøm virksomheden på en fempunkts skala: fra 1 til 5.

Hvis scoren er høj, læg et "Ligesom" -mærke.

Vi forbeholder os ret til at overføre dine data til repræsentanter for organisationen på deres anmodning - for at løse konfliktsituationer.

Den endelige beslutning om, hvorvidt der skal indgives eller slettes en anmeldelse, foretages af administrationen.

Tak for din tilbagemelding! Efter at være modereret, vil den blive tilføjet til webstedet.

Vi kontakter dig, hvis repræsentanter for organisationen har spørgsmål til ovenstående tilbagekaldelse.

Frisører og skønhedssaloner

Barber shop, skønhedssalon "AMARIS"

 • Adresse barber shop: Moskva, Shchemilovsky 2. bane, 6
 • Kontakt skønhedssalonen, yderligere oplysninger på telefonnummeret: + 7-915-284-15-15; + 7-985-787-11-55;
 • Frisørsalon åbningstider: Mandag: kl. 11.00-22.00; W: 11: 00-22: 00; Ons: kl. 11.00-22.00; Torsdag kl. 11.00-22.00; Fre: 11: 00-22: 00; Lør: kl. 11.00-22.00; Søn: kl. 11.00-22.00
 • Salonens officielle hjemmeside: http://www.amariscenter.ru
 • Email: [email protected]

Information om frisøren (skønhedssalon) "AMARIS" i Moskva. Oplysninger om tilgængelighed af børnesæder og håndværkere, priser for de tilbudte ydelser samt et link til den officielle hjemmeside for salonen. Oplysninger om yderligere tjenester, et mærke med adresse og placering på kortet, tilgængelige betalingsmetoder og relevante gæstevurderinger.

Frisør Skønhedsservice Neglestudier Massørstjenester Solningsstudier

Frisører: Frisør til kvinder fra 1300 ₽, Frisør fra 1300 ₽, Børnefrisure, Hårforlængelser, Mesterens afrejse, Braidvævning, Bryllups frisurer; Kosmetiske tjenester: Ansigtsrensning fra 1500 ₽, Injektionsprocedurer, Tatovering, Piercing, Epilation; Massage tjenester: Thai massage, russisk massage, japansk massage, apparat massage, sports massage, afslappende massage, anti-cellulite massage, lymfedræning, wellness massage, baby massage, hjem besøg; Nail Studio: Apparat Manicure, Negle Design, Gel Polsk, Gel, Parafin Baths, Pedicure, Mand Manicure; Solarium: Min. 20 ₽, Vertikal solarium, Turbosolarium, Øjeblikkelig solbrænding; Betalingsmetoder: Kontant, Betaling via bank; : Wi-Fi

Venligst log ind eller opret for at tilføje en anmeldelse.

Webstedet "Frisørinfo" hjælper dig, hvis du vil finde den bedste skønhedssalon med gode håndværkere og overkommelige priser. I kataloget kan du nemt vælge den nærmeste børns frisørsalon, kvinders skønhedssalon med en bred vifte af ekstra tjenester eller den bedste mænds frisør. Webstedet indeholder et katalog over frisørsaloner, hvor du kan læse bedømmelsen og kundeanmeldelser, finde ud af telefonnummeret og se på skønheds salons adresse med et mærke på kortet. Tidligere kan du blive bekendt med yderligere frisørservice og tilmelde dig et frisør til en bestemt tid pr. Telefon.

Amaris skønhedssalon

Returner 5% af beløbet for hver investering i sig selv

 • velsmagende tilbud fra partnere
 • kredit system for "deres" *
 • betaling for point

Vedligeholdelse af din succes, fordi succes betyder "nå"

Vi tilbyder de bedste kombinationer af dine yndlingsydelser, så du kan få mere

 • manicure + pedicure
 • styling + manicure
 • Haircut Far og Søn

Abonnementssystem

Vi tilbyder yndlingsservice til engrospriser

 • manicure abonnement
 • haircut abonnement
 • barbering billet

Amaris skønhedssalon

 • massage
 • kosmetolog
 • pedicure
 • manicure
 • kvindelige og mandlige frisørsaloner
 • solarium med dobbeltsone lamper

  Modtagelse af læger af eksperter, eget laboratorium, faglig undersøgelse, sæsonbestemt vaccination.

  Vi arbejder dagligt fra kl. 8.00 til 21.00 uden en pause og weekender.

  ELOS epilation, radioløft, ikke-invasiv fedtsugning, gul peeling, konturkorrektion, foryngelse

  Hver torsdag 10% rabat på service.

  Frisørservice Matrix, negle studio, kosmetologi. Der er et studie, renseri, sko reparation.

 • Hvordan fjerner håret på paven og omkring anus?

  Lus - hvordan man kan slippe hjemme fra nits