Alt om proceduren for epilering med alexandrit laser

Uønsket hår på kroppen er et af de problemer, som moderne kvinder står over for hver dag. Regelmæssig barbering tager meget værdifuld tid. Den overskydende vegetation ser dog meget uæstetisk ud, derfor er det retfærdige køn tvunget til at tilbringe timer på enden med hår over hele kroppen. Heldigvis kan innovative teknologier inden for kosmetologi hjælpe med at klare dette problem. Sikker og sikker løsning - epilering med alexandrit laser. Efter en sådan procedure vil du i mange år kunne glemme, hvad barbering og uønskede hår er.

Princip for drift af alexandrit laser

Laser hårfjerning udføres nu i næsten hver salon. Hvad er dens handling baseret på? Så er laseren en koncentreret lysstråle med et specifikt spektrum og en bølgelængde. Strømmen af ​​sådanne stråler kan være anderledes, men kosmetologer bruger kun sikre muligheder. Laseren påvirker selektivt det ønskede foci, lodning hårsækkene. Det er værd at bemærke, at det for menneskekroppen er helt sikkert, fordi strålen reagerer kun på bestemte celler uden at påvirke huden og andre integrenser.

Af alle typer lasere er alexandrit meget populært. Dette skyldes dets effektivitet. Ved hjælp af en sådan enhed ødelægges ca. 92% hår, der ligger i bjælkens område på tidspunktet for proceduren. Det skal også bemærkes, at alexandrit giver dig mulighed for at gøre hårfjerning med en meget højere hastighed end andre enheder. På grund af den lange bølge kan kosmetologen vælge det ønskede interval, som bestemmes af sådanne individuelle klientfunktioner som hår, hudfarve, tykkelse og type.

Epilation med alexandrit laser er en fantastisk måde at afslutte regelmæssig barbering på

Det er vigtigt! Hvis du beslutter dig for at lave din epilation alexandrit laser, skal du kun kontakte en kvalificeret mester med et tilstrækkeligt antal anmeldelser. Ellers risikerer du at få et ikke-professionelt resultat af proceduren, såvel som negative konsekvenser i form af forbrændinger.

Fordele og ulemper

Som med enhver anden procedure har epilering med alexandrit laser sine fordele og ulemper. Først overveje fordelene i detaljer:

 1. Denne procedure er helt sikker. Bekræftelse af dette kan findes i den allerede ret lange tilstedeværelse i listerne over skønhedstjenester af denne type laserfjerning. I flere års brug af enheden er der ikke fundet nogen negativ indvirkning på huden og håret.
 2. Et andet vigtigt plus: Fraværet af smerte, både ved epilering med alexandritlaseren og efter den. Hvis alle reglerne følges, er proceduren fuldstændig smertefri. Men desværre kan smerten forekomme i et andet tilfælde: Hvis udstyret i kabinen er for gammel eller af ringe kvalitet. Normalt bruges dårlige enheder i institutioner med meget lave priser.
 3. På grund af den høje effekt af alexandritlaseren kan store områder hurtigt behandles. Du behøver ikke at sidde i kabinen i flere timer og bruge din tid. Proceduren varer fra 2 til 60 minutter afhængigt af det behandlede område.
 4. Kosmetologer hævder, at alexandrit laserstrålen har en foryngende virkning på lagene i huden. Det giver det elasticitet, strammer det og hjælper også med at eliminere pigmentering, ar og andre uæstetiske defekter.
 5. Den ubestridelige fordel, der fremkalder størstedelen af ​​det retfærdige køn til at ty til denne procedure, er en varig virkning. Du kan glemme uønskede hår i lang tid. Afhængigt af de individuelle karakteristika af resultatet af sessionen kan det være nok i flere år eller for evigt.

Epilation med alexandrit laser kan gøres selv i ansigtet

Og nu skal vi snakke om ulemperne:

 1. Smuk lang kursus varighed. Lad laseren have en høj effekt, men det kan ikke påvirke pærerne, der er i sovende tilstand, eller dem der er i vækstfasen. Dette betyder, at proceduren skal udføres som nye hår fremstår over huden. Men desværre garanterer selv denne fremgangsmåde ikke fjernelsen af ​​absolut alle pærer. Det skal bemærkes, at de hår, der ligger over overfladen, ikke alle er ødelagt. Overlever en meget lille procentdel. Dette er den mindste mængde, der kan opnås i sammenligning med resultaterne opnået fra andre typer lasere.
 2. Nogle piger og kvinder klager over, at effekten ikke varer nogle få år, men kun 2-3 måneder. Hvad er årsagen? Faktum er, at pærerne kan regenerere, hvis nogle af dem forbliver levedygtige. Som et resultat begynder hårene at vokse igen. Det er også værd at bemærke, at de sovende follikler stadig forbliver. Når som helst kan de vågne op, og i dette tilfælde kommer hårene straks til overfladen af ​​huden.
 3. En vigtig ulempe, at for mange er afgørende, er prisen. Ikke alle har råd til en epilering med en Alexandrite laser, da det koster omkring 8-15 tusind rubler. Den endelige pris afhænger af den valgte salon og mester, såvel som kropsområdet. Hvis du sammenligner epilering af alexandrit laser med andre typer af sådanne procedurer, så er omkostningerne flere gange højere på grund af dyre enheder og vedligeholdelse.
 4. Denne procedure gælder ikke for universelle. Epilation med alexandrit laser er kun egnet til en bestemt type piger, hvis repræsentanter har sort, brunt eller rødt hår. Denne metode til fjernelse af uønsket vegetation er kontraindiceret for blondiner, fordi laseren simpelthen ikke ser det blonde hår: de smelter ind i en med huden, og strålen begynder at påvirke cellerne i epidermis. Dette kan forårsage alvorlige forbrændinger.
 5. Efter epilering kan du ikke solbade ikke kun i solariumet, men også i den sædvanlige sol. Hudpleje skal tages sparsomt: scrubs og peels, selv de blødeste, er forbudt. Også efter proceduren skal du revidere de kosmetiske sammensætninger, som du tidligere brugte: cremer, forskellige skum og emulsioner, olier. De bør ikke indeholde vitamin A og syrer. I nogen tid bliver du nødt til at opgive svømning i vandlegemer og puljer.
 6. I tilfælde af overtrædelse af procedurens teknologi såvel som i tilfælde af manglende overholdelse af de nødvendige plejeforanstaltninger efter epilering kan negative konsekvenser forekomme i form af allergi, ændringer i hudtonen, forbrændinger og ar.

På trods af at minuslisten viste sig at være ret stor, kan mange kvinder fra hele verden ikke forestille sig deres liv uden en sådan procedure. Men kun du kan beslutte.

Tip! Hår efter epilation alexandrit laser falder straks ud, så efter slutningen af ​​sessionen kan du beundre resultatet.

Video: Funktioner af epilationen med alexandrit laser

Hvilke zoner kan behandles under proceduren

Spørgsmålet om, hvilke zoner der kan behandles under epilation med en Alexandrit-laser, vedrører mange piger og kvinder. Før du går til salonen, er det vigtigt at vide, om du vil have proceduren på det ønskede område af legemet eller ansigtet. Det er værd at bemærke, at det område, der er berørt af alexandrit laser, er meget bredt. Næsten hele kroppen kan blive udsat for epilering med denne enhed:

 • ben;
 • bikini område;
 • aksillære huler;
 • hofter;
 • over læber;
 • hage;
 • underben
 • kinder;
 • mave;
 • bryst;
 • hænder.

Epilation med alexandrit laser hjælper med at opnå effekten af ​​perfekt glatte ben

Hvilket er bedre: alexandrit eller diode laser

Den mest almindelige er brugen af ​​en alexandrit laser. Han er i næsten hver salon, hvor der er epilationstjeneste. Han anses for at være den bedste ikke kun af kosmetologer, men også af kunder, der har prøvet enheden på sig selv. Men der er en anden slags laserstråle: diode. Hvad er dens funktioner? Faktum er, at alexandrit laser kun er egnet til piger med skøn hud og mørkt hår. Dioden er universel, så det passer både blondiner og kvinder med solbrun. Det negative punkt, der adskiller bjælken af ​​denne type - mindre smerte under proceduren.

Epilering med en diodelaser kan udføres uanset farve på hud og hår

Kontraindikationer for epilering

Desværre kan epilering med alexandrit laser gøres på ingen måde til alle de fair sex, der ønsker det. Før du tilmelder dig en session, skal du gøre dig bekendt med alle kontraindikationer. Hvis du forsømmer dem, kan du få uforudsigelige resultater. Så overvej alle kontraindikationerne:

 1. Du kan ikke gøre hårfjerning under graviditet og amning. Det er ligegyldigt hvilket område du vælger - denne periode i en kvindes liv forbyder en sådan virkning på kroppen.
 2. Solbrændt eller mørkt skind. På grund af hudens mørke skygge vil laseren forvirre cellerne i epidermis med hårsækkene og derved forlade brændinger. Før du går til salonen, pas på: besøg ikke solariumet. Hvis du lige er kommet fra en ferie - vent et par uger. I løbet af denne tid vil brunbrunet komme ned, hvorefter du vil kunne roligt gå på en epilationssession.
 3. Du kan ikke gøre proceduren for visse sygdomme. Ellers risikerer du at forværre den generelle tilstand. Epilation med alexandrit laser er kontraindiceret i tilfælde af diabetes mellitus, epileptiske anfald, og også hvis der er onkologiske sygdomme.
 4. Inflammationer på huden - en slags stop signal til proceduren. Allergi er en eller anden negativ reaktion i kroppen, så laservirkningen er kontraindiceret.
 5. Epilation bør ikke udføres på hudområder med et stort antal mol eller alderspletter. Også proceduren udføres ikke, hvis der er nedskæringer, slid og andre skader på omslaget.

Hvis ingen af ​​listeposterne gælder for dig, kan du sikkert tilmelde dig proceduren.

Tip! Før du gør en laser hårfjerning, besøg en hudlæge. Det vil ikke være overflødigt: En kvalificeret læge vil hjælpe med at vurdere tilstanden af ​​huden og dens egnethed til proceduren, bestemme tilstedeværelsen eller fraværet af kontraindikationer.

Gå til en hudlæge før hårfjerning vil spare dig for de negative virkninger

Mulige konsekvenser

Hvis det udføres korrekt, vil resultatet af epilering med en Alexandrite laser være en perfekt glat hud. Negative øjeblikke opstår kun i tilfælde af krænkelse af teknologien, såvel som i tilfælde hvor klienten forsømmer de tilgængelige kontraindikationer. Nogle gange ses efter rødme rødmen. Dette er et almindeligt fænomen: i nogle piger er huden følsom, så den reagerer på laser eksponering på denne måde. I nærværelse af rødme foreskriver kosmetologen en salve der har en antiinflammatorisk virkning.

I tilfælde af irritation efter epilering smøres området med antiinflammatorisk creme.

Anmeldelser om epilation alexandrit laser

De indgroede hår på mine ben begyndte at genere mig, så jeg besluttede mig for denne procedure. Sidste år lavede jeg alexandrit laser, som som du ved ikke tager blondt hår. Lægen kiggede på min og besluttede at jeg kunne prøve. Lavet med maksimal effekt. Men desværre er industriens hår i samme mængde, og da jeg kom til anden procedure, fik jeg at vide, at jeg bare ville spilde penge (ærlighed fra lægerne i denne klinik glæder mig).

Soficoshka

https://irecommend.ru/content/aleksandritovskii-lazer-i-diodovyi-lazer-raznitsa-est

Efter den første procedure ventede jeg på et møde med virkeligheden, og ikke med hvad der er skrevet i reklame. Den ønskede glathed varede kun en måned. Jeg var meget skuffet, og jeg besluttede selv, at jeg ikke ville gøre denne procedure længere. Imidlertid besluttede jeg at give laser en chance til at se på "hårets opførsel". Faktum er, at hårets struktur efter forløbet har ændret sig meget - de bliver tynde og bliver meget langsommere at vokse.

Guld doping

https://irecommend.ru/content/eto-prosto-moe-spasenie-ni-razu-ne-pozhalela-chto-obratilas-k-sovremennym-tekhnologiyam

Jeg har altid haft øget hårdhed, testosteron er for højt. Mine ben skulle barbere hver dag om sommeren, for hvis jeg barber om morgenen, var der næste dag torner. Med resten af ​​kroppen er den samme historie! Jeg er syg af det. Jeg ville altid se smuk ud, have glat hud, ikke at løbe frækt ind i badeværelset med maskinen før hvert møde med min elskede osv. Men nu er jeg allerede blevet kvitt 80% af håret efter to procedurer på armhulerne. Og efter den anden procedure voksede de ikke i omkring 1,5 måneder. Jeg har endnu ikke nået den tredje procedure.

gorgeous777

https://irecommend.ru/content/odnoznachno-moi-vybor-kak-mozhno-ostanavlivatsya-pered-minusami-esli-vasha-tsel-gladkaya-koz

Epilation med alexandrit laser er dyrt, men nødvendigt, hvis du er træt af at bruge tid barbering. Forresten bliver den brugt af stjerner, modeller og offentlige figurer, fordi den er praktisk og eliminerer risikoen for at forekomme med uønsket vegetation et eller andet sted hos mennesker. Skal jeg vælge denne måde at håndtere overskydende hår på - det er op til dig. Vær sund og smuk!

Gennemgå oplevelsen af ​​hårfjerning på Alexandrite laser

Om proceduren for laser hårfjerning gå en række legends og myter. Men som de siger - "Hvis du ikke kontrollerer det, vil du ikke tro det"... Derfor besluttede jeg at samle mine tanker og skrive denne anmeldelse.

For det første vil jeg kort fortælle dig om fordele og ulemper:

- Fordelene ved proceduren for laser hårfjerning: giver en synlig effekt.

- Ulemper ved laser hårfjerning procedure: meget smertefuldt; ret dyrt; klare ikke med lyse og grå hår; efter proceduren kan ikke solbade; otte procedurer er meget få.

Nå, nu om alt i orden... Jeg har skrevet om denne metode til at håndtere uønsket hår i lang tid, fordi jeg selv har brugt laser hårfjerning i en temmelig lang periode. Min første bekendtskab med laser hårfjerning begyndte for mere end ti år siden. Det var stadig i de fjerne tidspunkter, hvor området, der derefter blev behandlet med laser, blev omhyggeligt målt med en linjal, og prisen blev beregnet ud fra prisen på en kvadratcentimeter af det kropsområde, der blev behandlet. På det tidspunkt så jeg ikke nogen særlig effekt. Der var en følelse af, at håret simpelthen blev barbert med en laser og ikke mere.

Laser hårfjerning på ansigtet

Umiddelbart bemærker jeg, at den moderne procedure for laserfjerning har gennemgået væsentlige ændringer. De berørte metoden til beregning af omkostningerne. Nu betragtes det enten fra det område, der skal epileres eller fra antallet af laser blink. Der er ingen konsensus, og alt afhænger af salonen, hvor du ansøger. Jeg betaler normalt for det område, der skal behandles. Så vil jeg fortælle dig om, hvordan selve proceduren går, og om de resultater, det hjalp mig med at opnå.

For det første bemærker jeg, at proceduren for laser hårfjerning ikke kan kaldes "let kittende" overhovedet! MEN! Jeg er klar til at lide lidt smerte, så i et par måneder kan jeg helt glemme barbermaskinerne, hvorfra der ikke opstår noget godt på min hud, undtagen forfærdelig irritation.

Forberedelse af proceduren

For nylig er laser hårfjerning udført af min kosmetolog gennem enheden - Alexandrite laser "Triple". Det gør det muligt for mesteren, takket være et stort antal indstillinger, at vælge de nødvendige parametre: type strøm, intensitet, strømstyrke og så videre. I enden af ​​enheden er der et specielt tip, der har en køleeffekt og med hjælp fra hvilken mesteren udfører alle de foranstaltninger, der tager sigte på at bekæmpe uønskede hår.

For ikke at gå glip af noget hår, vil kosmetologen helt sikkert bruge et specielt forstørrelsesglas med en kraftig baggrundsbelysning, som sammen er meget nødvendige enheder.

Derudover er der i specielle tilfælde brugt specielle briller, som pålideligt beskytter øjnene mod laser blink.

Brug af creme

Som jeg sagde ovenfor, er proceduren for laser hårfjerning ret smertefuldt. Og strømmen installeret på enheden bliver, jo mere ubehag vil du føle. Men øget effekt indebærer automatisk en bedre effekt. Derfor er den mest ubehagelige periode for laser hårfjerning både i deres erfaring og i kosmetologers mening den periode, der ligger før menstruationscyklusen, da det er forbundet med et fald i smertegrænsen og kun smertefulde fornemmelser bliver til noget frygtelige. Dette gælder især for det dybe bikiniområde. Men hvis der ikke er noget valg, og jeg stadig har brug for at udføre proceduren, bruger jeg Emla anæstetisk creme.

For at opnå den maksimale virkning af dens virkning, skal cremen påføres en time før proceduren og dække stedet med en film. Du kan også bruge mere radikale metoder. For eksempel spørg en læge om at injicere Lidocoin. Han er meget bedre lindrer smerte. Men alligevel er det bedre at forsøge at fokusere på hvordan kølemundstykket virker. Dette vil bidrage til at lette smerten. Jeg forsøgte at blive distraheret af bøger, blade, musik og andre ting - det hjælper ikke)))

Kontraindikationer

Jeg ønskede også at henlede opmærksomheden på, at laser hårfjerning ikke bør udføres på garvet hud. Samt du kan ikke solbade i de næste par dage efter det. Overtrædelse af denne grundregel kan ikke alene føre til hudens stærkeste pigmentering, men også til dannelsen af ​​forbrændinger på den.

Det er derfor, at hvis man efter proceduren ikke har mulighed for at undgå udseendet i solen, bør man helt sikkert bruge solcreme. Hvis du er ejer af mørk hud, så er det bedst at bede mesteren om at lave et par testflasker på forskellige steder og observere reaktionen. Jeg ved ikke hvor, men så vidt mine herrer fortalte mig, er sådanne testblinker helt gratis og er obligatoriske tests for alle.

Et vigtigt punkt er, at mellem procedurer for laserfjerning ikke i princippet kan anvende andre metoder til at håndtere unødvendige hår, der er baseret på trækker. Hvis det er muligt at rydde op i kropsdelene, er det bedst at bruge en barbermaskine. Og ideelt - en depilatory creme, der "opløser" håret. Hvis denne regel overtrædes, vil hele effekten af ​​laser hårfjerning minimeres.

Hvor lang tid skal vente på effekten?

Du bør ikke forvente, at efter den første procedure vil din hud være perfekt. Faktum er, at hår begynder at falde gradvist ud, og ikke på et øjeblik. Det tager mindst to uger - og det er hvis dine hår er tynde nok. Hvis de er tykke, så tag tålmodighed og vent... Nogle gange kan du "hjælpe" hårene lidt - trække dem ud med fingrene. Men det er ikke værd at gøre. Med tiden vil de forsvinde af sig selv.

Nægter at mødes

Forhåb ikke gentage mine fejl: Planlæg ikke nogen datoer eller vigtige forhold... Du skal være forberedt på, at udsættelse for det område, der behandles med laserfjerning, vil få folk til at chokke... Det ser ud til at sige mildt, ikke æstetisk tiltalende.

Når proceduren er afsluttet, vil det tage lang tid at få absolut alle de røde prikker og ridser. Nå, hvis du stadig ikke tænkte på forhånd, kan du bruge noget creme. Jeg blev stærkt hjulpet af fløde "Elokom". Jeg hørte, at nogle mennesker bruger "Panthenol" eller "Livredder", men min kosmetolog siger, at "Elokom" er mere effektivt. Men det skal bruges straks efter proceduren - så vil der være en effekt.

Før du går til proceduren, skal du forstå princippet om virkningen af ​​laser hårfjerning. Det er baseret på effekten på hårpigmentet, derfor kan denne procedure ikke klare grå eller meget lyse hår; forlader forfærdelige forbrændinger på garvet og mørk hud. Derfor er laser hårfjerning en ideel mulighed for ejere af hvid hud og sort hår.

Hvor mange procedurer skal der gøres?

Fra min egen erfaring var jeg overbevist om, at løftet om at redde dig fra hele håret på kroppen i fem eller seks procedurer er intet andet end... et reklamebevæg! MEN! Regelmæssige besøg hos kosmetologen med henblik på at gennemføre proceduren, overholdelse af lægenes forskrifter og instruktioner vil bidrage til at opnå en hurtig, men positiv og varig virkning. Jeg er selv mørk, så mit hår er mørkt. Og kun om det sjette år (.) Af regelmæssige laser hårfjerningsprocedurer opnåede jeg, at min fluff over min overlæbe helt forsvandt. Og dette er et af de behandlede områder, som jeg er helt tilfreds med. Sandsynligvis fordi hun fik konstant og nøje opmærksomhed.

For at være ærlig, imponerede de første procedurer ikke på mig, og jeg begyndte at tænke på, at laser hårfjerning er spild af tid, penge og indsats. Men det var ikke nødvendigt at stoppe, fordi der ikke var andet valg. B - nedgangen blev gradvist blødere, næppe mærkbar og forsvandt fuldstændigt. Og proceduren for hårfjerning er jeg blevet mindre og mindre. Af den måde vil jeg sige, at jeg i sommeren ikke havde nogen punkter eller forbrændinger fra proceduren på mit ansigt. Sandsynligvis på grund af den type hud og dygtige hænder af mesteren.

Jeg har arbejdet på mine arme, ben, bikini og armhuler i næsten tre år. Jeg bruger procedurerne som regel ifølge denne ordning: om sommeren, før starten af ​​stranden sæson, da jeg endnu ikke havde tid til at brune. Og om vinteren, kort før nytår, da brunbrunet endelig kom.

Selvfølgelig vil jeg gerne gøre mere ofte procedurer, men jeg elsker virkelig det solbrune udseende i min hud og lykkeligt tan i princippet, derfor på nogen måde. Som følge heraf begyndte der efter tre år at være "skaldede" steder på mine ben, der var også mindre hår på mine hænder. Men af ​​en eller anden grund reagerer hænderne værre på proceduren, og resultatet er mindre mærkbart. Mine ben gør mig glad af det faktum, at der er virkelig tomme steder og mange af dem! Men hænderne... Ja, håret er blevet mindre, de er tyndere, men stadig holder hårene helt op og forstyrrer mig igen. Det bedste resultat i bikiniområdet: der er håret blevet ikke bare tyndere, det er blevet meget mindre. De er blødere og lettere modtagelige for laserfjerning.

Forresten vokser de "der" langsommere. Og når de vokser tilbage - næppe mærkbar. Og det skyldes alt, at jeg ofte udfører proceduren i bikiniområdet (jeg brune ikke der). Selvfølgelig vil mange sige, at en almindelig elektrisk epilator eller en barberkniv har samme effekt. Men nej! Tværtimod begynder hårene ikke kun at genvinde, men også for at blive stærkere, hvis man fjerner eller barberer huden. Og efter barbermaskinen er det også ubehageligt at stikke.

Hvornår skal proceduren udføres?

Når det er bedre at udføre laser hårfjerning, er det bedst at starte det, når hårene begynder at vokse. Denne fase kaldes den "aktive vækstfase". Hvis du venter på "recovery fase", så vil effekten af ​​epilering være meget værre.

Ud fra min egen erfaring vil jeg sige, at det er bedst at gå til en mester. Han vil fuldt ud studere din hudtype, funktioner i smertegrænsen, forstå, hvordan proceduren bevæger sig og hvor effektiv hver af dem er.

På trods af at reklame vil gøre sit bedste for at overbevise dig om, at laser hårfjerning er sikker, hurtig og pålidelig... Tro ikke på det))) Min erfaring og praksis tyder på, at laser hårfjerning kun er egnet til patientfolk, der ikke er bange for store omkostninger... Du behøver ikke kun en masse tid, men også en imponerende finansiel investering for at opnå den ønskede effekt. I de første to år troede jeg ikke på noget, jeg havde meget tvivl om selve proceduren og dens effektivitet... Men trods dem gik jeg stædigt til målet og skrev igen og igen til en kosmetolog. For mig er laser hårfjerning ophørt med at være uden for det vanlige. Det er som en tur til frisøren. Eller morgenhygiejne. Eller gå til tandlægen en gang om året. Jeg forstår, at det under alle omstændigheder er nødvendigt, og at virkningen af ​​det eksisterer.

Jeg vil gerne tilføje lidt mere feedback. Et halvandet år er gået siden skrivelsen af ​​det første digt, som du læser ovenfor. I denne periode stoppede jeg ikke med at gå til kosmetologen og regelmæssigt laver laser hårfjerning. Resultatet forbløffer mig. Håret over overlæben er helt væk. Jeg kan ikke se dem, og det er ikke nødvendigt at hele tiden skære dem eller noget. HA NEJ! For mig er det sandt lykke, da der altid har været visse komplekser om dette. Og i andre dele af kroppen er resultatet mere mærkbart. Så der er isolerede hår på benene, som endda kan tælles, hvis det ønskes. Sidste gang jeg gik til proceduren var i begyndelsen af ​​sommeren, det var januar i gården, og jeg var bare glad for, at der ikke var behov for at bruge en barberkniv eller epilatorcreme. Hårene mærkes ikke, de er ikke synlige. Jeg kan bare nyde min glatte hud og ikke være bange for, at et sted vil der være et gennemsnitligt sort hår, der ødelægger hele mit billede. Hvad var benene før og hvad blev - ikke en kamp!

Bikini området er perfekt! Der er selvfølgelig single point hår, men de mærkes ikke. Jeg barberer ikke "der" i uger! Men i første omgang var håret hårdt og sort. Som før er hænderne værre end resten af ​​kroppen. Sandsynligvis fordi der er delvist pigmenterede hår og det tager længere tid. Men jeg tror ikke, det er meget dårligt. Jeg er tilfreds med resultatet.

Sammenfattende historien, jeg vil endnu engang bemærke, at laser hårfjerning er en dyr, smertefuld og lang procedure. Men samtidig er det effektivt! For mig er det bedre at regelmæssigt besøge en kosmetolog i omkring otte år, end at gå en "prikken pindsvin" hele mit liv, når håret vokser.

Hjælp anmeldelser, hvem brugte Alexandrite laser til epilering af benene?

Jeg vil gerne dele med mit hår for evigt. En ven rådgiver Alexandrit laser, siger at det er smertefrit, og du kan hurtigt fjerne al vegetation. Rådgive hvem der udførte sådan fjernelse af hår? Hvor mange forsøg er der påkrævet for at fjerne mit blonde, men lidt tykt hår på benene? Hvad er prisen? Hvor smertefri eller kan du lindre før proceduren? Mit vil jeg være glat og del med min maskine. Og så fortæl en anden information, og hvem skal tro, jeg forstår ikke.

Denne metode til hårfjerning selv anvendes ikke. Forsøgte mine to veninder. En og efter 10 behandlinger vokser håret. Han mener, at dette resultat, fordi laseren allerede er gammel, har udviklet sin ressource. I vores lille by er valget ikke så stort. Proceduren er både smertefuld og dyr. Og resultatet på tykke hår kan næsten ikke mærkes. Stadig nødt til at tage hensyn til hormoner. Du kan få et nulresultat. Jeg besluttede ikke at gøre mens epilering med alexandrit laser.

Piger, min søster personligt er meget tilfreds med denne metode, det eneste hun sætter i minus er den tid, det tager at gøre denne procedure. Men stadig bedre end at stå med en maskine. Jeg har det temmelig mørkt med mørke hår og noterede sig en positiv trend efter to procedurer. Men kosmetologen advarede om, at normalt de næste få procedurer ikke vil have et mærkbart resultat, men i sidste ende, efter 7-8, når de sovende hår ødelægges, vil det være muligt at tale om sejr. Så piger, jeg venter en uge eller to, og også på vejen for glatheden af ​​deres ben!)))

Åh, jeg vil også prøve Alexandritlaseren, fordi den passer til mig ifølge beskrivelsen. Jeg har meget mørkt hår og kropshår på grund af hormonale årsager, så jeg håber at fjerne dem alle til slutningen på denne måde. Barbering og shugaring giver en effekt i et stykke tid, og om sommeren vil du især være smuk.

Olga, hvis du vil slippe af med håret for evigt, er det nok den bedste måde. Den allerførste begyndelse af processen foregår kun ofte ikke i en session og ikke hurtigt, være forberedt på dette.

Og jeg er interesseret i, om der er irritation af huden, når du bruger denne laser, jeg har følsom hud og ikke alle midler er egnede, shugaring viste sig at være helvede generelt. Og hvor ofte skal du gentage kurser? Jeg tror ikke på hårfjerning for evigt.

Epilation med alexandrit laser

indhold

Hvis du ledte efter oplysninger om en alexandrit laser, betyder det, at du er træt af at lide med traditionelle metoder til fjernelse af hår og dem, der forårsager smerte.

Derfor faldt dit valg på en smertefri hårfjerningsmetode ved hjælp af en laser, og du valgte netop alexandrit laser, så beskriver vi mere detaljeret om princippet om dets arbejde, fordele og kontraindikationer.
Denne type laser er næsten den sidste generation, der ikke tæller diodlaseren. En af de nyskabelser, der er til stede i alexandritlaseren, er tilstedeværelsen ved toppen af ​​et specielt kølesystem. På grund af denne innovation oplever huden ikke overdreven opvarmning, så udseendet af forbrændinger og irritationer på epidermis minimeres til det maksimale. Nu forbliver det hele for professionalismen hos den kosmetolog, der udfører denne procedure.
Det vil sige, det forekommer i to faser:

 1. Huden går igennem en køleproces.
 2. Dette efterfølges af en laserpuls.

Denne metode til fjernelse af overskydende hår er laserens virkning på det mørke pigment i huden, et stof kaldet melanin, som absorberer laserstrålen. Det er sådan, at håret bliver ødelagt og ikke længere vokser.

Men der er en lille nuance af denne teknik er meget effektiv til mørkt hår, men blondt hår, som rødt, lysblondt og gråt hår fjernes med lav effektivitet. Antallet af procedurer, der kræves inden fuldstændig hårfjerning, er anderledes, for let hår har du brug for meget mere end for mørke.
Efter den første session kan du mærke effekten. De, der brugte denne procedure, fik efter den første session modtaget glat hud i en hel måned.
Vi vil advare dig om, at du ikke vil kunne fjerne hår fra et bestemt område i en session i en session. For at opnå denne effekt skal du gennemgå en proces med laser hårfjerning, som du individuelt vælger for en klient.

I den allerførste session vil du kun fjerne de hår, der er i fase med aktiv vækst, det vil sige hår der vokser lige nu på din krop. Efter to eller tre dage efter proceduren kan indtrykket måske fremgå, at håret allerede er begyndt at vokse, men det er ikke sådan. Du ser bare hårsækkene, der vil falde ud af din krop alene. Siden håret er ophørt med at leve, vil kroppen opfatte det som et fremmedlegeme, som man skal kæmpe med.
Efter tre til fire uger vil hår, som har været i sovemodus, begynde at vokse. Denne proces vil betyde, at du skal tilmelde dig en laser hårfjerningssession igen. Men ikke alle vil være sådan her, for at besøge proceduren for alle er individuel. Vi kan give dig en omtrentlig gentagelsesperiode for forskellige områder af kroppen:

 • Hvis du fjerner ansigtshår 27-30 dage.
 • Hvis i kroppen på 41-44 dage.
 • Zonen af ​​hofter, ben, skinker, den hvide linje i underlivet og arme er 47-50 dage.

En af de største ulemper ved denne type laser er, at mikroforbrændinger forbliver på kroppen. Men vi vil straks rolige dine forbrændinger så små og ubetydelige, at de om tre eller fire dage vil passere.

For at gøre dette er det vigtigste at følge alle anbefalinger fra den kosmetolog, der har udført din hårfjerningsprocedure. Du skal huske at proceduren kan tage så lang tid som fem minutter eller en hel time. Tiden for proceduren afhænger af det område, hvor hårfjerningen finder sted, og selvfølgelig på tykkelsen af ​​håret.

Kosmetologen vil også advare dig om dette, men vi kan ikke undlade at nævne dette: 1-1.5 uger efter proceduren kan du ikke solbade i solen, ellers vil huden, hvor proceduren fandt sted, dækkes i røde eller hvide pletter.

Epilation zoner af kroppen, som alexandrit laser arbejder
Ved hjælp af en laser kan du slippe af med overskydende vegetation helt på hele kroppen. Hænder, fødder, ansigt, krop - laseren fjerner håret og vil ikke efterlade et spor af dem. Mænd kan være interesseret i epilering af nakke, ryg eller ører, og endda på brystet. Dette er ikke at sige, at denne procedure udelukkende eksisterer for kvinder, selv mænd kan gøre deres kroppe endnu mere attraktive, også i det intime område.

Fordelen ved denne procedure er også i den kendsgerning, at det er helt smertefrit i forhold til andre metoder til fjernelse af hår.

Derfor vælger kvinder ofte laser hårfjerning i zonen af ​​dyb og standard bikini. Mænd behøver ikke at barbere eller trække hår hver gang, du kan lave epilering i den intime zone, for mænd eksisterer det kun i en dyb type, det vil sige fra lyske til hofte.

Epilationsprocedure med alexandrit laser

For at gøre proceduren så komfortabel for dig som muligt, skal du forberede dig på det.
Det er meget nemt at gøre dette, først skal du barbere det område, hvor håret bliver fjernet 2-3 dage før proceduren. For uanset smerte bør det ekstra hår ikke være mere end fem til seks millimeter. Som forberedelse til sessionen, når du barberer det ønskede område, føres bladet langs hårets vækst, så irritation og indgroede hår ikke fremkommer.

Før du starter proceduren, undersøges du af en kosmetiker, bestemmer han, hvor dybt hårsækkene er. Derefter justerer enheden indstillingerne for at fjerne håret så effektivt som muligt.

Alesandrit laser fjerner hår selv på de steder, hvor det ikke altid er muligt at barbere, fordi det virker i bevægelse. Derfor kan du i et hvilket som helst område bruge en komplet hårfjerning.
Håret fjernes på grund af det faktum, at laserstrålen absorberes af melanin. Dette stof absorberer laserstrålen og dermed håret selv og dets pære bliver ødelagt.
Som allerede nævnt er epidermis omkring håret, selvom det også er modtageligt for virkningen, men på grund af kølesystemet næsten ikke beskadiget. Efter epilering behandles hudområdet, hvor proceduren blev udført, med anæstetisk gel.

Dette er den mest smertefri epileringsmetode, fordi du næsten ikke oplever smerte, maksimum er en lille prikken (på følsomme områder).

På grund af det faktum, at laserapparatet ikke har kontakt med din krop, er chancen for at blive inficeret med en hvilken som helst sygdom fra en anden patient nul.

Hudlæsioner som forbrændinger, ar eller alder pletter forekommer ikke. Dette kan kun ske, hvis du ikke blev udført af en erfaren kosmetolog.

Evnen til at dække et stort område af din krop, så proceduren varer kort tid.

Du kan se effekten efter 3 dage, når alt det resterende hår falder ud.

Efter færdiggørelsen af ​​procedurerne vil effekten vare flere år.

 • 1-1,5 uger før og efter sessionen anbefaler vi at du ikke soler i solen og i solariet, ikke gå til saunaen og badet.
 • Husk, hvis du har udpeget et besøg i proceduren for laser hårfjerning, så inden for en måned skal du stoppe med at bruge pincet, voks eller elektrisk epilator.
 • 2-3 uger før sessionen, tag ikke medicin indeholdende antibiotika.
 • Den første uge skal du bruge solcreme i epileringszonen. Dette bør gøres for ikke at forårsage alvorlig irritation på huden.
 • Efter 2-3 dage efter proceduren kan du ikke gøre tung motion og tage et varmt brusebad.
 • Dette er ikke helt nødvendigt, men 2 dage efter sessionen er det bedre at smøre huden efter epilering med en antiinflammatorisk creme.
 • Afstå fra at bruge alkoholbaseret kosmetik en uge efter proceduren.
 • 3 og 4 type hud ifølge Fitzpatrick, det vil sige mørk hud.
 • Lys nuancer af hår, såsom rød, lysebrun eller grå.
 • En nylig solbrænding, som du fik 1-2 uger siden.
 • Til piger, der bærer en baby eller fodrer det.
 • Kvinder i menstruationsperioden. Fordi følsomheden af ​​hele kroppen øges betydeligt.
 • Folk, der lider af diabetes af den første og anden type.
 • Infektioner eller hudsygdomme, der er i aktiv fase.
 • Fremgangsmåden er kontraindiceret hos personer, der lider af epilepsi.
 • Hvis du har en lav smerte tærskel.
 • Et stort antal mol eller pigmentpletter inden for hårfjerning.
 • Hvis der er åbne sår, ridser, slid eller hæmatomer i det område, hvor epilationen finder sted.
 • Dem, der tager hormonelle stoffer.
 • Folk, der har sygdommen åreknuder.
 • Eventuelle neoplasmer på huden, både godartede og ondartede.

Lad os opsummere, laser hårfjerning er den førende metode til hårfjerning, og alexandrit laser er den næstsidste generation af sådanne enheder. Det er ikke perfekt, der kan forekomme mikroforbrændinger på huden, men det sker kun, når kosmetologen ikke fungerer korrekt.

I sammenligning med andre typer hårfjerning fjerner hårfjerning ved hjælp af en laser ikke smerter. Du kan fjerne hår i ethvert område, hvor overskydende vegetation forårsager ubehag eller forlegenhed.
Generelt behøver du ikke at tvinge din krop til at opnå ideel skønhed, du skal bare træffe den rigtige beslutning.

Diode eller Alexandrit?

Laser hårfjerning. Hvad er bedre: diode eller alexandrit laser til ansigt, krop, bikini zone. Kontraindikationer og effekter, resultater, fotos

Fjernelse af uønsket kropshår er en almindelig kosmetisk procedure. Den største efterspørgsel er laser hårfjerning. Det mest almindelige spørgsmål er, hvilken laser der skal vælges - diode eller alexrit?

Hvem har brug for laser hårfjerning

 • Hypertrichose - øget hårvækst på steder, hvor de skal vokse. Behovet for og antallet af sessioner bestemmes individuelt.
 • Hirsutisme - hårdt mørkt hår hos kvinder for den mandlige type (ansigt, bryst, mave).
 • Særlige krav til arbejdstagernes hygiejne inden for visse aktivitetsområder (kokke) samt til sportsfolk (svømmere, vægtløftere, gymnastikere).
 • Overfølsomhed over for andre metoder til at udrydde uønsket vegetation på kroppen, indvækst på håret.

Hvem er forbudt

Laser hårfjerning procedure (diode eller alexrit laser) har nogle uønskede konsekvenser.

Absolut kontraindiceret til personer, der lider af følgende sygdomme:

 • epilepsi;
 • diabetes mellitus i det decopenserede stadium
 • fotodermatitis og somatiske hudpatologier;
 • maligne neoplasmer;
 • pulmonal tuberkulose i aktiv form
 • systemiske blodsygdomme;
 • grå eller dunet hår
 • tage antibiotika af tetracyclingruppen;
 • smitsomme sygdomme.

Det er uønsket at udføre proceduren, hvis:

 • medicin, der forårsager lysfølsomhed i huden bliver taget
 • tilstedeværelsen af ​​herpes i procedurens område
 • sygdomme i det kardiovaskulære system i dekompensationsform;
 • graviditet, laktationsperiode
 • godartede neoplasmer med en progressiv tendens;
 • hyperpigmenteret nevi;
 • diffus giftig goiter;
 • hormonelle lægemidler.

Diode laser

Princippet om drift af diodlaseren er at generere højeffektbjælker, der opvarmer hårsækkene. Bølgelængden er 810 nm. Ødelæggelsen af ​​pæren opstår, processen med naturlig ernæring stopper, og håret selv bliver lysere og tyndere.

På tidspunktet for generering af stråler er huden ikke såret, graden af ​​påvirkning er minimal. Tværtimod bidrager diode-laserproceduren til aktivering af hudregenerationsprocesser, lysning af pigmenterede zoner, udglatning af ar.

Fordele ved diodlaseren:

 • hår i 90% af tilfældene forsvinder for evigt;
 • 4-6 procedurer er nok til at få effekten;
 • interaktion med eventuelle hudtyper, herunder garvet, er tilladt
 • minimum rehabilitering periode
 • lav sandsynlighed for hudskader, forbrændinger, pigmentering og irritation;
 • lige effektivitet i kampen med både mørke og lyse hår.

Ud over de mange fordele ved diodelaser er der flere ulemper:

 • Høje omkostninger ved kurset.
 • Behovet for et stort antal sessioner for ejere af let hår.
 • Der kan være smertefulde fornemmelser på tynd, meget følsom hud.

Alexandrit laser

Hovedelementet i denne type laser er naturlig alexandritsten. Det opvarmer hurtigt op til en høj temperatur, bølgelængden er ikke mere end 755 nm.

Fordelene ved proceduren alexandrit laser:

 • Bevist gennem årene af brug i æstetisk medicin, den høje effektivitet af enheden.
 • Den mindste sandsynlighed for negative konsekvenser efter sessionerne.
 • Høj effektivitet ved fjernelse af mørkt hår på lys hud.
 • Efter sessionen bliver huden strammere, bliver mere elastisk, unaestetisk pigmentering forsvinder.
 • Varigheden af ​​effekten forsvinder i flere år efter nogle fulde forløb og til tider for evigt.

Ulemperne ved alexandrit laser omfatter:

 • Ubehagelige fornemmelser, sårhed i proceduren.
 • Behovet for mindst 8-10 sessioner.
 • De høje omkostninger ved proceduren.
 • Ikke-universalitet, som alexandrit laser er kun egnet til personer med en bestemt type udseende.
 • Et stort antal kontraindikationer og restriktioner, forbud mod kunstig eller naturlig brunbrun.

Forberedelse til laser depilation

Laser hårfjerning, diode eller alexrit metoder, kræver overholdelse af reglerne for foreløbig træning.

Det er vigtigt:

 1. 10 dage før starten af ​​den første session skal du ikke gå på solarium eller solbade i den åbne sol.
 2. Om 2-3 uger er alle former for depilations udelukket, bortset fra barbering. Du behøver ikke at trække, lette hårene i procedurens område. For at opnå et effektivt resultat bør hårene have en tæt mørk stamme og vokse jævnt.
 3. I 10 dage udelukker brugen af ​​tetracyclin antibiotika.
 4. I tre dage må du ikke tørre det epilerede hudområde med en alkoholholdig opløsning.
 5. Inden for et par timer er det epilerede område forsigtigt barberet, huden er ryddet af tidligere anvendte kosmetik (deodorant, cremer, makeup).

Brug ikke laser under menstruation. Det er bedre at udføre det et par dage før eller efter din periode.

Laser fjernelse procedure sekvens

Laser hårfjerning, uanset hvilken metode der vælges - diode eller alexandrit, indeholder flere obligatoriske trin:

 • På forberedelsesstadiet udfører kosmetologen test. Dette vil bidrage til at evaluere hudens reaktion efter kontakt med laseren, samt vælge det optimale niveau af energi. Meget afhænger af individuelle fornemmelser, smerte tærskel, medicinske indikationer.
 • En stråle er rettet mod det epilerede område af huden. Den passerer 4 mm og absorberes af stoffet melanin til stede i kroppen.
 • Lysenergi omdannes til varme, folliklerne og hårvækstcellerne opvarmes for fuldstændigt at ødelægge dem.
 • Der er en systemisk veksel af pulser og køling. Hvis epilationen udføres på ansigtet, bæres patienten beskyttelsesbriller for at beskytte mod skadelig stråling.
 • Trin for trin fortsætter specialisten med at behandle huden. Procedurens varighed afhænger af sted og individuelle karakteristika, kan variere fra 15 minutter til 2 timer.

Hvordan og hvorfor udføres køling?

Laser hårfjerning (diode eller alexrit metoder) har et generelt indflydelsesprincip. Takket være epidermisk afkøling kan en specialist bruge høje fluancer og reducere smertefulde fornemmelser under proceduren.

Der er flere effektive kølesystemer:

 • Kontakt. En transducer indbygget i værktøjets spids gør det muligt at afkøle den høje termiske ledningsevne. Proceduren giver mindre ubehag og udføres så smertefrit som muligt. Køletransduceren beskytter epidermis ved at skabe en kølelegeme på overfladen.

Hudafkøling efter laser hårfjerning med en diode eller alexrit laser udføres med en spraykryogen

 • Spray kryogen. Kølesprayen sprøjtes på det område, der skal depileres før eller efter impulsen påføres.
 • Luftkøling. Retningstrømmen har en temperatur på -34 ° C.
 • Hvilken laser er bedre at vælge for hårfjerning på ansigtet

  Problemet med uønsket ansigtshår kan løses med en laser. Hvilket er bedre at vælge - alexandrit eller diode? Valg af valg afhænger af de individuelle egenskaber, hudtype, farve og tykkelse af hår.

  Diodelaseren giver dig mulighed for at fjerne vegetation på delikate områder med maksimalt smertefri, lige så effektivt arbejde på alle fire fototyper, også på mørk hud. For at fjerne hårene på hagen er antennerne over overlæben, 5-6 procedurer, tilstrækkelige.

  Alexandrit laser til at fjerne ansigtshår er uønsket. Det kan levere smerte, efterlade ar og til tider fremkalde væksten af ​​nyt hår. Alexandrit laser er ineffektivt for grå, lys eller let hår, da det kun virker med melanin.

  Hvilken laser er bedst til hårfjerning på kroppen

  Huden på kroppen er mindre følsom end på ansigtet eller i bikiniområdet. Men når man vælger en laserteknik, skal man tage højde for flere faktorer. Alexandrite laser betragtes som "guldstandarden" i æstetisk kosmetologi, derfor er det det mest optimale valg til kropsepilation.

  Dysens diameter er 18 mm, hvilket gør det muligt for en enkelt stråle at behandle et stort hudområde. Hyppigheden af ​​udbrud - 2 per sekund, dette medfører den mindste tid brugt på proceduren. Smertefulde følelser fjernes med et effektivt kølesystem.

  Hvis patienten ikke tilhører den europæiske fototype, er det bedre at give præference ved valg af en diodelaser. Det er mere effektivt at fjerne blondt hår og på garvet hud. Det skal bemærkes, at håret efter diodefjernelsen ikke falder straks ud, men inden for 2 uger, så proceduren er mere behagelig at udføre i den kolde årstid.

  Hvilken laser er bedre til bikiniområdet epilation

  Bikiniområdet er et særligt følsomt hudområde, så den rigtige tilgang ved valg af teknik er yderst vigtig. Epilering i dette område kan være dyb eller klassisk. Diodelaser anses for at være den mest effektive til fjernelse af vegetation i bikiniområdet.

  På grund af dets egenskaber trænger strålen dybere ind i huden, absorberes til det maksimale af melanin og påføres nogen skygge af hår. En anden fordel ved valget for den følsomme zone er, at antallet af procedurer, der kræves for effekten, er meget mindre i sammenligning med alexandrit-laser. Diode laser eliminerer forekomsten af ​​forbrændinger og ar i særligt følsomme områder. Et let ubehag er muligt, men under forudsætning af et effektivt kølesystem er smertefulde fornemmelser under sessionen praktisk taget udelukket.

  Hudpleje efter epilering

  For at forlænge effekten af ​​proceduren skal du følge anbefalingerne:

  • Umiddelbart efter proceduren og i løbet af de første to dage påføres et beroligende creme på det laserbehandlede område (Panthenol, Bepanten).
  • De første 24 timer kan ikke vådte den behandlede overflade. I løbet af de næste 10 dage begrænser vandbehandlingerne til 5-10 minutter.
  • Hvis epilationen udføres om sommeren, bliver de behandlede dele uden solcreme med en indikator på mindst SPF35 ikke blanke i 1-1,5 måneder.
  • De første 3 dage bør afstå fysisk anstrengelse og alle former for massage, afstå fra ture til bad eller sauna.
  • Under hele kurset anbefales det ikke at trække voksende hår ud.

  Bivirkning ved laser hårfjerning

  Meget effektiv og hurtig måde at fjerne uønsket hår på kan give ubehag, smerte.

  Det har også flere bivirkninger:

  1. Perifollikulært ødem, erytem. Det opstår umiddelbart efter proceduren og passerer inden for et par timer. Behandlingen kræver ikke.
  2. Burns. Da energi omdannes til varme, er der mulighed for forbrændinger. Dette sker på grund af ineffektiv afkøling, krænkelse af procedurens teknologi. Særligt modtagelige for forbrændinger er garvet hud såvel som IV og VI fototyper.
  3. Folliculitis. Patienter der lider af hyperhidrose, er der risiko for betændelse i hårsækkene. En bivirkning kan også observeres hos personer, der besøger poolen mellem behandlinger.
  4. Konjunktivitis, nedsat synsstyrke. Når laser hårfjerning af ansigtsområdet udføres, er det vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne - brug sikkerhedsbriller for at undgå skade på øjnene.
  5. Ardannelse, hyper- eller hypopigmentering. Som et resultat af en termisk forbrænding under niveauet af kælderen membranen, kan en patient danne et ar, udvikle hyper- eller hypopigmentering.

  Effektvarighed

  Antallet af sessioner af laser hårfjerning, samt valg af en diode eller alexander laser til fjernelse af håret, bestemmes individuelt. For at opnå resultatet i gennemsnit mindst 7-10 procedurer. Effekten af ​​laser hårfjerning kan vare i 4-5 år, men det afhænger alt af patientens individuelle egenskaber.

  Det er umuligt at slippe af med uønsket vegetation på dit ansigt, krop eller bikini zone for resten af ​​dit liv, men i tilfælde af rettidige støttesessioner kan effekten af ​​glat hud gøres permanent.

  Video om lasere til fjernelse af hår

  Diode eller Alexandrit:

  Bikini Epilation / Hvilken laser er bedre:

  Udskiftelige blade af Schick Quattro Titanium i Zelenograd

  10 bedste midler mod elektrificerende hår