Laser hårfjerning med alexandrit laser og dens forskelle

Inden for hardware kosmetologi, var og er de mest eftertragtede procedurer og forbliver driften af ​​fjernelse af uønsket kropshår. Hvert år skabes der mere og mere moderniserede metoder til at udføre en sådan kosmetisk operation, men laser hårfjerning er stadig fast på plads, og er i øjeblikket på bølge af popularitet.

Denne teknologi giver dig mulighed for helt at stoppe hårvækst, ødelægge hårsækken. Denne mulighed er tilvejebragt af hovedelementet - alexandrit, som i dette tilfælde er meget effektivt. I hjertet af epilering alexandrit laser - sten alexandrit, som har fremragende egenskaber til at udføre varme og utrolig hårdhed.

Egenskaber og generel information

Som nævnt ovenfor erhvervede den asiatiske laser sin navn fra perlen med samme navn. I sin naturlige form er det ikke almindeligt og har den unikke evne til at reagere på et bestemt lys og derfor ændre farve. Til fremstilling af et sådant apparat vokser sten i kunstige forhold, men deres niveau for kvalitet forbliver på niveau med naturlige mineraler. Dens udvikling blev gennemført i USA siden slutningen af ​​det tyvende århundrede og var oprindeligt beregnet til brug i militærindustrien. Derefter blev metoden genstand for kosmetologers interesse og blev som følge heraf begyndt at blive brugt til at fjerne overskydende hår på den kvindelige krop. Til dato er den største leverandør af udstyr til udførelse af hårfjerning med Alexandria laser det amerikanske selskab Candela. Dens produkter opfylder alle kvalitetsstandarder, og det giver det bredeste valg til klinikker og saloner i forskellige lande.

Egenskaber af denne laser:

 • udsender 750 nm bølger. De er korte, men kraftige nok og præcise for direkte at påvirke hårene og eliminere fuldikler samt uønskede mærker på huden;
 • kosmetologen kan selvstændigt indstille strømmen af ​​strømmen af ​​bølger, der vælges individuelt for hvert tilfælde og typen af ​​patientens hud;
 • kunne dække huden til to centimeter, hvilket reducerer procedurens tid og forbedrer dens kvalitet
 • Systemet arbejder med en køleeffekt baseret på en kryogen.

Hvad bruges det til?

Epilering med hjælp fra Alexandrins laser kræves stærkt, når du fjerner hår på ansigtet (kindben, øjenbryn, antenner) og krop (armhuler, bikiniområde, ryg, bryst osv.) Samt fjernelse af tatoveringer, pigmentpletter, vaskulære plaques og godartet tumorer. Effektivitetsniveauet for at slippe af med uønsket hår med en Alexandransk laser vil direkte afhænge af deres tykkelse og hudtype. Hvis vi tager hensyn til skemaet af hudfototyper, så kan de bedste resultater af proceduren opnås fra den første til den tredje kategori. Således jo højere det er, jo lavere bliver kvaliteten af ​​operationen, og jo højere er muligheden for komplikationer.

Essence of action

Med sit princip er laser hårfjerning med alexandrit ligner effekten af ​​fotoepilation. For at fjerne uønsket vegetation er strålen rettet mod melanin, der er placeret i hårstangen, og den absorberer den. I dette tilfælde har laseren ingen termisk effekt på nærliggende væv, og det gør det muligt at undgå forbrændinger i huden.

Et andet træk ved laserfjerning med alexandrit er, at det kun ødelægger de umodne follikler og skaber en vis hindring for fremtidig hårvækst.

Udfører en operation

Størrelsen af ​​det område, der skal epileres, vil påvirke sessionstiden for en alexandrit laser hårfjerning, og selve proceduren kommer ned til følgende trin:

 1. Beautician renser huden og udfører desinfektion.
 2. Jævnt fordeler kølegelen på det nødvendige sted, og om nødvendigt andre ekstra midler, som vil fungere som bedøvelsesmiddel.
 3. Herefter kommer laserbehandlingsproceduren.
 4. I sluttrinnet slettes området med den nødvendige beroligende salve.

Tips og tricks

 1. To uger før starten af ​​hårfjerning anbefales ikke at solbade. Din hud vil takke dig for en lille mængde melanin ved at reducere risikoen for forbrændinger og reducere smerte.
 2. Før sessionen (to eller tre dage), barber hårene fra det krævede område. Dette er nødvendigt, så deres længde kun er få millimeter. Ellers vil strålens varme brænde håret, og selve pæren forbliver på plads.
 3. En dag før proceduren, undgå alkohol, brug af kosmetik og peeling.
 1. Påfør ikke olie eller skrubbe på huden.
 2. Udsæt dig ikke for intens fysisk anstrengelse, så der ikke er sved.
 3. Forsøg ikke at vådte området mindst en dag og nægte at svømme i poolen, floden eller andre offentlige steder for et par uger for at undgå infektioner.

Antal nødvendige sessioner

Til dato kan du finde en masse reklamer fra skønhedssaloner, som indeholder oplysninger om, at alexandrit-laseren er så kraftfuld, at kun en gang er nok til at fjerne al overflødig vegetation på kroppen. Et sådant slogan er naturligvis ikke sandt og bør ikke troes. På trods af laserstrålens høje effektivitet og styrke er han ikke i stand til at fjerne alle hårene i en session.

De udføres med mellemrum på 4-8, og kosmetologen vælger individuelt det nøjagtige tal for hver patient individuelt under hensyntagen til forskellige faktorer og særlige forhold i tilstanden af ​​problemområderne, herunder sundhedstilstanden.

Kontraindikationer

På trods af den minimale procentdel af bivirkninger og den komparative sikkerhed for laserhårfjerning med en Alexandria-laser, skal du huske i hvilke tilfælde det er fuldstændigt kontraindiceret:

 • under graviditeten
 • amning;
 • forhøjet blodsukker
 • i nærvær af maligne tumorer;
 • Nærhed af mol eller vorter til det epilerede område;
 • alle hudsygdomme, allergiske udslæt, åbne sår og åreknuder;
 • med en generel stærk indisposition.

Fordele ved fremgangsmåden

Laser hårfjerning med alexandrit har mange fordele:

 • lav sessionsvarighed
 • evnen til at fjerne uønsket hår i lang tid (op til fem år)
 • lav smerte og til tider og fuldstændig smertefrihed;
 • kan bruges til alle hudfototyper;
 • de betydelige omkostninger ved sessionen med den asiatiske laser er fuldt ud berettiget af det fremragende resultat, efter at det er afholdt
 • ingen signifikante bivirkninger.

Selvfølgelig står fremskridt ikke stille, og specialister, der arbejder i skønhedsbranchen, forsøger at give os nye enheder til forskellige kosmetiske procedurer. Men på trods af dette er laserhårfjernelsen med Alexandrins laser stadig i spidsen blandt de andre nye produkter. Dette er ikke overraskende, fordi denne teknologi har mange fordele, brugervenlighed og positive kundeanmeldelser.

Epilation med alexandrit laser

Epilation med alexandrit laser betragtes som den bedste måde at fjerne hår på. Det har længe været brugt inden for kosmetologiområdet, fordi det gentagne gange har vist sig at være i brug og et garanteret resultat. Denne metode vil være uundværlig for ejere af mørkt hår på kroppen, såvel som for dem, der er vant til at føle konstant selvtillid.

Særlige egenskaber

Før vi taler om funktionerne i alexandrit laser, skal du lære at skelne mellem ting som hårfjerning og depilation. I det første tilfælde ødelægges hårsækkene, eller vegetationen fjernes sammen med roden, og den anden fjernelse af hårfjerning giver kun en overfladisk fjernelse af uønskede hår. Depilation påvirker ikke yderligere hårvækst, så efter et par dage kommer hårene igen på kroppen.

Alexandrit laser har den højeste effektivitet. Med det kan du fjerne ca. 90% af al vegetation, der er på huden på procedurens tidspunkt.

Denne enhed har en høj hastighed, og på grund af den lange bølge kan du indstille parametrene, som ligger i området 700-820 Nm. Denne faktor har en særlig betydning, for med det kan lægerne justere individuelt for hver klient.

En sådan anordning anbefales at behandle kun mørke hår, fordi han ikke ser vegetation med svag pigmentering. Det anbefales ikke at bruge denne metode til hårfjerning til kvinder, der regelmæssigt deltager i en garvningslokale. Laseren kan ikke genkende vegetationen på den garvede hud og begynder at angribe de brune epithelceller.

Fordele og ulemper

Når det kommer til ny teknologi, spørger mange mennesker, om denne teknologi er farlig. De kunder, der besluttede at fjerne hår med dette udstyr, kan ikke bekymre sig. Denne type laser er blevet anvendt inden for skønhedssektoren i lang tid, og ifølge den udførte overvågning ledsages ikke negative bivirkninger.

Fordelene er følgende:

 • hvis vi taler om komfort, så hvis du følger alle anbefalingerne, vil sådan fjernelse ikke ledsages af smertefulde fornemmelser. For at proceduren skal være behagelig skal du have den nødvendige hudtype, vegetation. Du skal også kompetent forberede sig på arrangementet;
 • Hvis proceduren ikke udføres af en gammel enhed, kan du ikke være bange. Varemærker, der producerer alexandrit laser, tilbyder deres publikum kun produkter af høj kvalitet. Candela lasersystemet er blandt de mest populære udstyr;
 • Laserudstyr i de seneste udgaver er udstyret med elektroniske komponenter, der giver dig mulighed for at foretage præcise indstillinger for hver klient. I denne teknik er der et kølesystem af huden, som lindrer smerte;
 • Lasere har høj effektivitet samt en tilstrækkelig diameter af lysfladen for at kunne håndtere en stor mængde vegetation på kort tid. I en enkelt flash behandles flere follikler på en gang, hvilket reducerer perioden af ​​ubehagelige fornemmelser i et par sekunder;
 • proceduren varer fra et par minutter til en time baseret på det område af området, der justeres;
 • alexandrit epilation kan bruges til enhver del af kroppen, undtagen øjen og øreområdet;
 • kosmetologer rapporterer, at denne type hårfjerning er præget af en meget interessant bivirkning: foryngelse. Laseren strammer huden, eliminerer pigmentering og andre pigmenter;
 • Effektens varighed refererer til den største fordel. Efter en fjernelse af hårfjerning vil du bemærke, at vegetationen er forsvundet i flere år eller for evigt.

Alexandrit laser hårfjerning

Fra et teknisk synspunkt er alexandritlaseren en kraftfuld optisk kvantegenerator, hvis bølgelængde er fra 700 til 800 nm. Krom-rige kunstigt dyrket alexandrit anvendes som en radiator.

Laser hårfjerning med alexandrit laser

Ved udførelse af epilationer vil alexandritlaseren være så effektiv som muligt kun for personer med 1-3 hudfototyper. Det påvirker praktisk taget ikke 4-6 fototypen, fordi bølgelængden ikke tillader at trænge dybt ind i huden, og de tekniske egenskaber ved enhederne fører til, at proceduren med en lille kontrast mellem hårfarven og huden har en tendens til at være nul.

Brug af en alexandrit laser til epilering er en ret smertefuld procedure og kræver brug af lokalbedøvelse i modsætning til mere moderne diode epilation.

Inden proceduren startes, er det nødvendigt at vurdere hårbeklædningens tilstand: hårfarve, længde og dybde. Den krævede strålingsintensitet afhænger af disse egenskaber. På grund af det faktum, at laseren påvirker direkte melanin, under proceduren, er hårets struktur ødelagt, og hårsækkene er ødelagt. Proceduren varer normalt fra 30 til 60 minutter.

Analyse af anmeldelser om laser hårfjerning. Hvad skal man være opmærksom på? Læs i vores separate artikel: Laser hårfjerning i Moskva. Anmeldelser om proceduren. Analyse af det negative.

I de fleste enheder med alexandrit laserlæsende kontaktløse virkningsprincip - hovedet på enheden (laseremitter) kommer ikke i kontakt med hudoverfladen. Som følge heraf virker laserstrålen, der passerer gennem luften, med samme effekt på hudoverfladen som på håret. Fremgangsmåden er ret smertefuld, og hvis installationsparametrene er forkert valgt, er det muligt at brænde. For at reducere smerten har den nyeste generation af enheder et ekstra modul til køling af huden.

Tak!

Inofrmatsiya sendt til klinikets administratorer!

Bol moderne diodeinstallationer har en kontaktdyser, ofte med et integreret kølesystem.

Indikationer for anvendelse af alexandrit laser

Som enhver anden procedure har hårfjerning med alexandrit laser sine egne indikationer og kontraindikationer.

Indikationer for brug:

 • øget hårvækst på nakke og ansigt
 • høj følsomhed af huden, hvorpå andre metoder til depilering irriterer
 • indvækst af kropshår.

Tilgængelige kontraindikationer:

 • hudbetændelse;
 • herpes;
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​formationer på huden
 • tilstedeværelsen af ​​tan eller mørk hud
 • tilstedeværelsen af ​​infektionssygdomme
 • graviditet eller amning
 • Tilstedeværelse af lys, rødt eller gråt hår i det behandlede område
 • tilstedeværelsen af ​​åreknuder, flere mol, vorter og alder pletter;
 • skader, udskæringer og slid på huden
 • tilstedeværelsen af ​​respiratoriske virussygdomme
 • allergi eksacerbation periode;
 • tilstedeværelsen af ​​hormonelle lidelser.

Mulige konsekvenser ved brug af alexandrit laser

Procedurer for fjernelse af uønsket hår med alexandrit laser sjældent forårsager eventuelle negative virkninger. Sådanne procedurer bør kun udføres i specialiserede autoriserede saloner og klinikker af kvalificerede specialister med specialiseret uddannelse. På trods af dette er der fra tid til anden bivirkninger:

 • en forbrænding forårsaget af dårlig udførelse af kølesystemet eller lav kvalifikation af en specialist
 • folliculitis, der opstår ved overdreven svedtendens i de første dage efter proceduren;
 • allergi i form af dermatitis, kløe eller urticaria, der forekommer som reaktion på en bedøvelsescreme eller kølegas;
 • herpes, der som regel forekommer hos personer, der tidligere har været syge;
 • øget følsomhed overfor lys, konjunktivitis og endda delvis tab af syn er mulige, når laseren rammer øjets slimhinde ubeskyttet af specielle briller;
 • pigmentering, der forekommer på mørk eller garvet hud, samt i strid med reglerne for beskyttelse af huden mod solen.

Med en lille kontrast mellem hårfarve og hud, har effektiviteten af ​​proceduren med denne type laser tendens til nul.

Hvis du har mørk hud og mørkt hår eller let hud og let hår, er den eneste måde at løse problemet med overskydende hår på, at diodehjernen fjernes.

Trin af proceduren for hårfjerning med alexandrit laser

Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår ved hjælp af en alexandrit laser tager fra 30 til 60 minutter. Denne metode til hårfjerning omfatter imidlertid en lang række foranstaltninger, der kan opdeles i flere faser.

Forberedelsesfasen begynder ca. to måneder før proceduren. På nuværende tidspunkt er enhver handling rettet mod hårfjerning udelukket - du kan ikke plukke dem ud, barbere dem osv. En måned før proceduren er det forbudt at solbade og sidde i solen uden at bruge nogen form for beskyttelse mod solens stråler, da laserepilation med alexandrit laser ikke udføres på solede områder hud (i modsætning til diode enheder).

For at reducere smertens tærskel planlægges epilering med en alexandrit laser at udføres en uge før eller efter menstruationscyklussen. På dagen for proceduren udelukker brugen af ​​enhver kosmetik. Hår længere end 5 millimeter er barbert eller forkortet for at forhindre hudforbrændinger.

Ca. en time før proceduren begynder, anbringes en bedøvelse på huden. Under epilering er laservirkningen periodisk, i hvilke intervaller kølemekanismen udløses. Efter afslutningen af ​​sessionen påføres et specialmiddel på det behandlede område af huden for at forhindre forekomst af betændelse og irritation.

Det sidste stadium er ekstremt vigtigt, fordi det giver en streng overholdelse af en række regler og forbud. For eksempel, efter epilering, er alexandrit laser strengt forbudt:

 • solbade eller dukke op i solen uden brug af solcreme;
 • deltage i et bad eller engagere sig i aktiviteter, der forårsager sved;
 • brug medicin, især hormoner og antibiotika;

Laser hårfjerning - anmeldelse

Alexandrit. Resultatet efter 7 år. Billede af enheden og huden umiddelbart efter sessionen


Tanken om at slippe af med vegetationen på kroppen kom til mig, så snart jeg modnede og indså, at denne plage var for evigt. Så, så snart muligheden dukkede op, i en alder af 25, meldte jeg mig straks op. Vi gik på en rekord med en gruppe af veninder for 7 år siden. Så vi lavede en gruppe rabat. Det var en fotoepilation, Alexandrit, da vi ikke havde råd til det.

Jeg vil ikke beskrive de tekniske egenskaber, især da de beskrives på internettet på forskellige måder. Jeg vil fortælle dig de forskelle, jeg oplevede på mig selv.

Så Alexandrite:

 • - egnet til mørkt hår
 • - vi forlader en hårlængde på ca. 0,5 cm. Det er muligt og mere, men i dette tilfælde vil det simpelthen brænde håret på overfladen uden at nå rod eller nå med mindre strøm.
 • - efter proceduren får vi straks glat hud. Det er således muligt at spore kvaliteten af ​​mesterens arbejde straks på stedet.
 • - guiden arbejder med at se alle hårene, hvilket reducerer muligheden for at springe over.

Funktioner photoepilation se her.

Ærligt, efter fotoepilation blev jeg skuffet og mistet håbet om helt at slippe af med hår. Men i løbet af graviditeten har jeg besluttet at tilmelde mig i hvert fald hvor, hvis det kun er et par måneder at glemme hår på min krop.

Og så fødte jeg, og efter et par måneder begyndte jeg at gå på epilation med Alexandrit på råd fra en ven, der blev kvitt næsten alt hår. Det antages, at Alexandrit er den bedste laser, der fjerner hår fra for evigt og straks. Denne procedure er meget dyrere end fotoepilation, så jeg gik for en engangsprocedure hvert par måneder. Forskellen, ærligt, sammenlignet med billedet er umiddelbart synlig. Selv det faktum, at der ikke er nogen forberedende forberedelse, og hårene forsvinder straks under sessionen, er meget værd. Så et år er gået. Men de voksede stadig og voksede. Ikke som før, selvfølgelig, glemte jeg ofte alt om behovet for at fjerne hår, især da sorte var helt forsvundet for længe siden, og de, der vokser tilbage, var tynde og lette. Og så fra mine gamle veninder, med hvem jeg engang gik på billedet, lærte jeg om en vidunderlig salon, som giver mulighed for at købe en pakke til hele kroppen til 10 sessioner til en rimelig pris. Selvfølgelig tilmeldte jeg mig og gik for det meste ikke en gang om måneden som forventet, men en gang hver 2-3 måneder, fordi hårene vokser nu tilbage langsomt. I øjeblikket har jeg allerede gennemgået 10 sessioner, og jeg går meget sjældent, da jeg vokser tilbage. Hvad kan jeg sige? Ja det er super. Intet hår Som om Det samme er der, der vokser der igen. Men dette sammenligner ikke med, hvad det plejede at være. Glat, ja, glat. Men der er en ting. Det ser ud til at der ikke er noget hår, du går stille til stranden, fordi du har glemt at tænke over dem i lang tid og se på solen. og der er overgroet med de tyndere, absolut gennemsigtige hår, som ingen laser vil tage. Så problemet med absolut udfrielse og glathed er ikke fuldstændig løst. Og mere. Du ligner dette fra tid til anden, der er intet, så ser du, undskyld for detaljerne, og 1 reptil gik gennem armhulen og var allerede vokset en kilometer. Men på trods af dette er jeg helt tilfreds med proceduren for at slippe af med håret af Alexandrite. Det er alligevel det værd. Værd at have penge.

Hun skrev ikke om smerte, fordi alle har en anden tærskel for følsomhed og forskellig på forskellige dage. Mange ved sikkert det under menstruationen. Jeg tolererer personligt, selv om du forlader efter en udmattet session, er dette langt fra det, hvis efter den samme shugaring. Et sted om en halv time passerer alt ubehag.

Jeg anbefaler ikke billedet af den grund, at det slet ikke hjalp mig. Et ekstra spild af penge. Bedre at tilføje og gøre Alexandrite.

Jeg besluttede at tilføje en anmeldelse i dag. Lige efter sessionen.

Epilering af Alexandrite Laser

Den nyeste teknologi og forbedrede funktioner. Dette er den perfekte laser til de mest nøjagtige kontaktløse operationer.

Beskyttelse af epidermis. Det er den eneste laser, der fjerner håret med beskyttelse af epidermis på grund af afkøling med kølevæske eller luft.

Kraft og effektivitet. Laseren har den bedste køleteknologi, hvilket betyder, at den kan indstilles til en højere effekt. For et ideelt resultat har du brug for 5-6 procedurer (versus 6-8 på en diode).

Ingen rehabiliteringsperiode. Det er muligt at udføre procedurer til enhver tid på dagen, da rødmen går hurtigt væk uden at kræve nogen rehabiliteringsperiode.

Laseren arbejder langs længden på 0 mm, så du ikke behøver at vokse hår til proceduren, det er nok at barbere området, der skal behandles et par timer før epilering!

Laser hårfjerning. Hvad er bedre: diode eller alexandrit laser til ansigt, krop, bikini zone. Kontraindikationer og effekter, resultater, fotos

Fjernelse af uønsket kropshår er en almindelig kosmetisk procedure. Den største efterspørgsel er laser hårfjerning. Det mest almindelige spørgsmål er, hvilken laser der skal vælges - diode eller alexrit?

Hvem har brug for laser hårfjerning

 • Hypertrichose - øget hårvækst på steder, hvor de skal vokse. Behovet for og antallet af sessioner bestemmes individuelt.
 • Hirsutisme - hårdt mørkt hår hos kvinder for den mandlige type (ansigt, bryst, mave).
 • Særlige krav til arbejdstagernes hygiejne inden for visse aktivitetsområder (kokke) samt til sportsfolk (svømmere, vægtløftere, gymnastikere).
 • Overfølsomhed over for andre metoder til at udrydde uønsket vegetation på kroppen, indvækst på håret.

Hvem er forbudt

Laser hårfjerning procedure (diode eller alexrit laser) har nogle uønskede konsekvenser.

Absolut kontraindiceret til personer, der lider af følgende sygdomme:

 • epilepsi;
 • diabetes mellitus i det decopenserede stadium
 • fotodermatitis og somatiske hudpatologier;
 • maligne neoplasmer;
 • pulmonal tuberkulose i aktiv form
 • systemiske blodsygdomme;
 • grå eller dunet hår
 • tage antibiotika af tetracyclingruppen;
 • smitsomme sygdomme.

Det er uønsket at udføre proceduren, hvis:

 • medicin, der forårsager lysfølsomhed i huden bliver taget
 • tilstedeværelsen af ​​herpes i procedurens område
 • sygdomme i det kardiovaskulære system i dekompensationsform;
 • graviditet, laktationsperiode
 • godartede neoplasmer med en progressiv tendens;
 • hyperpigmenteret nevi;
 • diffus giftig goiter;
 • hormonelle lægemidler.

Diode laser

Princippet om drift af diodlaseren er at generere højeffektbjælker, der opvarmer hårsækkene. Bølgelængden er 810 nm. Ødelæggelsen af ​​pæren opstår, processen med naturlig ernæring stopper, og håret selv bliver lysere og tyndere.

På tidspunktet for generering af stråler er huden ikke såret, graden af ​​påvirkning er minimal. Tværtimod bidrager diode-laserproceduren til aktivering af hudregenerationsprocesser, lysning af pigmenterede zoner, udglatning af ar.

Fordele ved diodlaseren:

 • hår i 90% af tilfældene forsvinder for evigt;
 • 4-6 procedurer er nok til at få effekten;
 • interaktion med eventuelle hudtyper, herunder garvet, er tilladt
 • minimum rehabilitering periode
 • lav sandsynlighed for hudskader, forbrændinger, pigmentering og irritation;
 • lige effektivitet i kampen med både mørke og lyse hår.

Ud over de mange fordele ved diodelaser er der flere ulemper:

 • Høje omkostninger ved kurset.
 • Behovet for et stort antal sessioner for ejere af let hår.
 • Der kan være smertefulde fornemmelser på tynd, meget følsom hud.

Alexandrit laser

Hovedelementet i denne type laser er naturlig alexandritsten. Det opvarmer hurtigt op til en høj temperatur, bølgelængden er ikke mere end 755 nm.

Fordelene ved proceduren alexandrit laser:

 • Bevist gennem årene af brug i æstetisk medicin, den høje effektivitet af enheden.
 • Den mindste sandsynlighed for negative konsekvenser efter sessionerne.
 • Høj effektivitet ved fjernelse af mørkt hår på lys hud.
 • Efter sessionen bliver huden strammere, bliver mere elastisk, unaestetisk pigmentering forsvinder.
 • Varigheden af ​​effekten forsvinder i flere år efter nogle fulde forløb og til tider for evigt.

Ulemperne ved alexandrit laser omfatter:

 • Ubehagelige fornemmelser, sårhed i proceduren.
 • Behovet for mindst 8-10 sessioner.
 • De høje omkostninger ved proceduren.
 • Ikke-universalitet, som alexandrit laser er kun egnet til personer med en bestemt type udseende.
 • Et stort antal kontraindikationer og restriktioner, forbud mod kunstig eller naturlig brunbrun.

Forberedelse til laser depilation

Laser hårfjerning, diode eller alexrit metoder, kræver overholdelse af reglerne for foreløbig træning.

Det er vigtigt:

 1. 10 dage før starten af ​​den første session skal du ikke gå på solarium eller solbade i den åbne sol.
 2. Om 2-3 uger er alle former for depilations udelukket, bortset fra barbering. Du behøver ikke at trække, lette hårene i procedurens område. For at opnå et effektivt resultat bør hårene have en tæt mørk stamme og vokse jævnt.
 3. I 10 dage udelukker brugen af ​​tetracyclin antibiotika.
 4. I tre dage må du ikke tørre det epilerede hudområde med en alkoholholdig opløsning.
 5. Inden for et par timer er det epilerede område forsigtigt barberet, huden er ryddet af tidligere anvendte kosmetik (deodorant, cremer, makeup).

Brug ikke laser under menstruation. Det er bedre at udføre det et par dage før eller efter din periode.

Laser fjernelse procedure sekvens

Laser hårfjerning, uanset hvilken metode der vælges - diode eller alexandrit, indeholder flere obligatoriske trin:

 • På forberedelsesstadiet udfører kosmetologen test. Dette vil bidrage til at evaluere hudens reaktion efter kontakt med laseren, samt vælge det optimale niveau af energi. Meget afhænger af individuelle fornemmelser, smerte tærskel, medicinske indikationer.
 • En stråle er rettet mod det epilerede område af huden. Den passerer 4 mm og absorberes af stoffet melanin til stede i kroppen.
 • Lysenergi omdannes til varme, folliklerne og hårvækstcellerne opvarmes for fuldstændigt at ødelægge dem.
 • Der er en systemisk veksel af pulser og køling. Hvis epilationen udføres på ansigtet, bæres patienten beskyttelsesbriller for at beskytte mod skadelig stråling.
 • Trin for trin fortsætter specialisten med at behandle huden. Procedurens varighed afhænger af sted og individuelle karakteristika, kan variere fra 15 minutter til 2 timer.

Hvordan og hvorfor udføres køling?

Laser hårfjerning (diode eller alexrit metoder) har et generelt indflydelsesprincip. Takket være epidermisk afkøling kan en specialist bruge høje fluancer og reducere smertefulde fornemmelser under proceduren.

Der er flere effektive kølesystemer:

 • Kontakt. En transducer indbygget i værktøjets spids gør det muligt at afkøle den høje termiske ledningsevne. Proceduren giver mindre ubehag og udføres så smertefrit som muligt. Køletransduceren beskytter epidermis ved at skabe en kølelegeme på overfladen.

Hudafkøling efter laser hårfjerning med en diode eller alexrit laser udføres med en spraykryogen

 • Spray kryogen. Kølesprayen sprøjtes på det område, der skal depileres før eller efter impulsen påføres.
 • Luftkøling. Retningstrømmen har en temperatur på -34 ° C.
 • Hvilken laser er bedre at vælge for hårfjerning på ansigtet

  Problemet med uønsket ansigtshår kan løses med en laser. Hvilket er bedre at vælge - alexandrit eller diode? Valg af valg afhænger af de individuelle egenskaber, hudtype, farve og tykkelse af hår.

  Diodelaseren giver dig mulighed for at fjerne vegetation på delikate områder med maksimalt smertefri, lige så effektivt arbejde på alle fire fototyper, også på mørk hud. For at fjerne hårene på hagen er antennerne over overlæben, 5-6 procedurer, tilstrækkelige.

  Alexandrit laser til at fjerne ansigtshår er uønsket. Det kan levere smerte, efterlade ar og til tider fremkalde væksten af ​​nyt hår. Alexandrit laser er ineffektivt for grå, lys eller let hår, da det kun virker med melanin.

  Hvilken laser er bedst til hårfjerning på kroppen

  Huden på kroppen er mindre følsom end på ansigtet eller i bikiniområdet. Men når man vælger en laserteknik, skal man tage højde for flere faktorer. Alexandrite laser betragtes som "guldstandarden" i æstetisk kosmetologi, derfor er det det mest optimale valg til kropsepilation.

  Dysens diameter er 18 mm, hvilket gør det muligt for en enkelt stråle at behandle et stort hudområde. Hyppigheden af ​​udbrud - 2 per sekund, dette medfører den mindste tid brugt på proceduren. Smertefulde følelser fjernes med et effektivt kølesystem.

  Hvis patienten ikke tilhører den europæiske fototype, er det bedre at give præference ved valg af en diodelaser. Det er mere effektivt at fjerne blondt hår og på garvet hud. Det skal bemærkes, at håret efter diodefjernelsen ikke falder straks ud, men inden for 2 uger, så proceduren er mere behagelig at udføre i den kolde årstid.

  Hvilken laser er bedre til bikiniområdet epilation

  Bikiniområdet er et særligt følsomt hudområde, så den rigtige tilgang ved valg af teknik er yderst vigtig. Epilering i dette område kan være dyb eller klassisk. Diodelaser anses for at være den mest effektive til fjernelse af vegetation i bikiniområdet.

  På grund af dets egenskaber trænger strålen dybere ind i huden, absorberes til det maksimale af melanin og påføres nogen skygge af hår. En anden fordel ved valget for den følsomme zone er, at antallet af procedurer, der kræves for effekten, er meget mindre i sammenligning med alexandrit-laser. Diode laser eliminerer forekomsten af ​​forbrændinger og ar i særligt følsomme områder. Et let ubehag er muligt, men under forudsætning af et effektivt kølesystem er smertefulde fornemmelser under sessionen praktisk taget udelukket.

  Hudpleje efter epilering

  For at forlænge effekten af ​​proceduren skal du følge anbefalingerne:

  • Umiddelbart efter proceduren og i løbet af de første to dage påføres et beroligende creme på det laserbehandlede område (Panthenol, Bepanten).
  • De første 24 timer kan ikke vådte den behandlede overflade. I løbet af de næste 10 dage begrænser vandbehandlingerne til 5-10 minutter.
  • Hvis epilationen udføres om sommeren, bliver de behandlede dele uden solcreme med en indikator på mindst SPF35 ikke blanke i 1-1,5 måneder.
  • De første 3 dage bør afstå fysisk anstrengelse og alle former for massage, afstå fra ture til bad eller sauna.
  • Under hele kurset anbefales det ikke at trække voksende hår ud.

  Bivirkning ved laser hårfjerning

  Meget effektiv og hurtig måde at fjerne uønsket hår på kan give ubehag, smerte.

  Det har også flere bivirkninger:

  1. Perifollikulært ødem, erytem. Det opstår umiddelbart efter proceduren og passerer inden for et par timer. Behandlingen kræver ikke.
  2. Burns. Da energi omdannes til varme, er der mulighed for forbrændinger. Dette sker på grund af ineffektiv afkøling, krænkelse af procedurens teknologi. Særligt modtagelige for forbrændinger er garvet hud såvel som IV og VI fototyper.
  3. Folliculitis. Patienter der lider af hyperhidrose, er der risiko for betændelse i hårsækkene. En bivirkning kan også observeres hos personer, der besøger poolen mellem behandlinger.
  4. Konjunktivitis, nedsat synsstyrke. Når laser hårfjerning af ansigtsområdet udføres, er det vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne - brug sikkerhedsbriller for at undgå skade på øjnene.
  5. Ardannelse, hyper- eller hypopigmentering. Som et resultat af en termisk forbrænding under niveauet af kælderen membranen, kan en patient danne et ar, udvikle hyper- eller hypopigmentering.

  Effektvarighed

  Antallet af sessioner af laser hårfjerning, samt valg af en diode eller alexander laser til fjernelse af håret, bestemmes individuelt. For at opnå resultatet i gennemsnit mindst 7-10 procedurer. Effekten af ​​laser hårfjerning kan vare i 4-5 år, men det afhænger alt af patientens individuelle egenskaber.

  Det er umuligt at slippe af med uønsket vegetation på dit ansigt, krop eller bikini zone for resten af ​​dit liv, men i tilfælde af rettidige støttesessioner kan effekten af ​​glat hud gøres permanent.

  Video om lasere til fjernelse af hår

  Diode eller Alexandrit:

  Bikini Epilation / Hvilken laser er bedre:

  Priser - Laser Hair Removal, Alexandrite Laser

  • Fremme sommer hele året 2
  • Klassisk bikini +, zone 14
  • nye 1 900 gnid. 2
  • Bikini dyb +, zoner 16, 25 og 26
  • nye 4 900 gnid. 2
  • armhulerne
  • 5 500 gnid. 1 900 gnid. 2
  • Overlæbe
  • nye 1 500 gnid. 2
  • kinder
  • nye 3 900 gnid. 2

  Lav en aftale

  Om os

  Rednor-kosmetologcentrene i Moskva har specialiseret sig i kosmetologitjenester siden 1994.

  oplysninger

  • Parkering gebyr kompensation for kunder

  Kontakt os

  Skriv til os

  © 1994-2018 Rednor. Alle rettigheder forbeholdes. Ikke et offentligt tilbud, kunst. 437 GK. Alder 16+
  Der er kontraindikationer, du skal få ekspertrådgivning

  Hvilken laser skal du vælge til fjernelse af håret: diode eller alexrit?

  Laser hårfjerning i mere end to årtier er en fælles måde at fjerne hår i lang tid. Alle disse år har udviklingen af ​​den nye metode været på gang, og nu er fjernelsen af ​​uønsket vegetation med en diode og alexrit laser den mest populære.

  Princippet om drift

  Laseremittere til medicinske formål har forskellige tekniske egenskaber. Bølgelængde, strålingstæthed og pulsvarighed er de parametre, som de adskiller sig fra.

  Operationsprincippet for alle emittere er det samme. Alle dem, herunder diode og alexandrit, udsender lys af en bestemt bølgelængde. Lyset absorberes af hårets mørke pigment - melanin. Denne proces ledsages af frigivelse af termisk energi, hvilket er skadeligt for hårsækken.

  Egenskaber ved laserstråling

  En laser er en lyskilde, der udsender en smal stråle af lys. Dens entydighed ligger i den kendsgerning, at en sådan stråle af lys har en strengt defineret bølgelængde og divergerer relativt lidt i kontaktpunktet med overfladen af ​​et faststof. Med andre ord er denne stråling smal og monokromatisk.

  Dette nøgleelement ved laserstråling tillader i mange henseender at overskride fotoepilering. Hårets melanin virker som centrum for lysenergiabsorption. Andre strukturer i huden - hæmoglobin, blodkar, melanin i huden næsten ikke absorberer og er ikke beskadiget af laserstrålingens virkning.

  Med fotoepilation beskæftiger vi os med absorptionen af ​​lys med forskellige bølgelængder. Således er hud, hår og omgivende strukturer under angreb.

  Diode eller alexrit

  Både diode- og alexandrit-radiatorer er anordninger til kontaktfri fjernelse af uønsket vegetation. For at bestemme hvilken af ​​dem der passer bedst til hårfjerning, lad os identificere deres væsentligste forskelle.

  alexandrit

  Det udsender lys med en bølgelængde på 755 nanometer. Det antages, at med sådanne parametre er forholdet mellem energi, der falder ind i de dybe lag - dermis og tilbage på overfladen - optimalt. Risikoen for komplikationer hos patienter 1 - 3 fototype er lille.

  diode

  Genererer lys ved en bølgelængde på 800 nanometer. Dette er et område med medium absorption af melanin. Den bruges til 1-5 Fitzpatrick hudtyper. Det vil sige, det er velegnet til både lette skinnede patienter af den skandinaviske type og mørke svarte martater.

  Det antages, at dets ydeevne ved arbejde med mørke mennesker skyldes den lange bølgelængde og pulsvarighed.

  Både diode- og alexandritlasere kræver den obligatoriske aktive afkøling af huden. Således bliver proceduren ikke kun smertefri, men også mere effektiv. Årsagen er, at når overfladelagene af epidermis afkøles, falder hårets temperatur selv en smule. Derfor er hårsækken ødelagt af høje temperaturer, og huden lider ikke.

  Hvilke resultater skal forventes

  Fjern alt hår for evigt kan ikke en af ​​de eksisterende metoder. I tilfælde af en alexandrit eller diode laser, efter at have gennemført hele processen, kan uønsket vegetation glemmes i flere år.

  For en signifikant reduktion i antallet af hår kræver 5-7 procedurer. Intervallet mellem dem kan være 1 - 3 måneder.

  Antallet af procedurer afhænger af:

  • hår og hudtyper;
  • niveauer af mandlige kønshormoner;
  • hårvækst stadium.

  Da målet for laserstråling er melanin, jo mere mættet hårfarven er, desto mere produktive er laserterapi-sessionen. På samme tid er grå og meget blondt hår, uden pigment, næsten ikke fjernet af laseren.

  I løbet af sin udvikling går hårsækken gennem tre faser - anagen, catagen og telogen. Anagen-scenen varer ca. 2 år. På dette tidspunkt er håret i en tilstand af aktiv vækst. Det er forbundet med dermal papilla ansvarlig for dets ernæring og vækst.

  Kun anagenhår reagerer på laserstråling. Når en anden batch hår kommer ind i denne vækstfase, kommer tiden til de næste sessioner af laserterapi.

  Fremskridt i proceduren

  For at resultaterne af hårfjerning skal tilfredsstille patienten og lægen, er det bedre at forberede sig på proceduren i forvejen.

  uddannelse

  Det er det samme, når det bruges til epilering af enhver type laser og omfatter:

  1. Påfør solcreme, hvis din session er planlagt til den lyse solsæson.
  2. Det anbefales ikke at solbade 6 uger før epilering.
  3. Du kan ikke bruge voksaflejring, elektroepilering og shugaring seks uger før starten.
  4. Dagen før proceduren bør du barbere det hudområde, der skal behandles.
  5. På epilationsdagen bør du ikke deltage i aktivt fysisk arbejde, du skal fjerne tung fysisk anstrengelse, swimmingpool og jacuzzi.

  køling

  Epilation med alexandrit og diode laser er ikke en smertefri procedure. Faktum er, at melaninet indeholdt i huden konkurrerer om absorptionen af ​​laserstråling med hårets melanin. Jo mere intens pigmentering af huden, jo højere er risikoen for skade. Jo stærkere patientens ubehag. Patienter beskriver typisk deres fornemmelser som en let brændende og prikkende fornemmelse.

  Forskellige former for afkøling bruges til at beskytte epidermis:

  1. En kold luftstråle leveres til det behandlede område.
  2. Safirvindue. En speciel safirplade gennem hvilken koldt vand strømmer overlapper det behandlede område. Skud udføres direkte gennem vinduet.
  3. Brug en kølespray. Indbygget system i systemet, hvor sprøjten påføres umiddelbart før skuddet. Køling af huden her er baseret på den hurtige fordampning af freon fra overfladen af ​​epidermis.

  Fremgangsmåden til fjernelse af håret er ens, når du bruger både diode- og alexandrit-lasere. Sekvensen af ​​handlinger er som følger:

  1. Eventuelle kosmetiske produkter skal fjernes fra det behandlede område.
  2. Selv om arme, ben og ryg kan behandles uden anæstesi, bruges den normalt i ansigt og bikini.
  3. Ved hjælp af en speciel gitter bestemmer lægen grænserne for stedet for epilering.
  4. Parametrene for strålingskraften for hver patient vælges individuelt. For nøjagtigt at vurdere graden af ​​strålingseksponering af en bestemt effekt, kan der laves flere testskud. Efter en time kan du evaluere resultatet.
  5. Hvis enheden ikke er udstyret med et aktivt kølesystem, anbringes der et tykt lag af kølegel inden starten af ​​sessionen.

  Ideelt set er det øjeblikkelige respons på behandling fordampningen af ​​hårsakslen uden udseendet af andre synlige virkninger. Efter et par minutter kan der opstå hævelse og rødme i det område, der behandles. Varigheden af ​​disse bivirkninger og deres sværhedsgrad afhænger udelukkende af hårets farve og densitet. Typen af ​​laser dyse påvirker ikke forekomsten af ​​sådanne effekter.

  Hvilken laser at vælge

  Ved deres effektivitet er lasere, der anvendes til fjernelse af hår, næsten de samme. Alle dem - rubin, alexandrit, neodymium, diod viste høj effektivitet, når de arbejdede med mørkt hårdt hår. Deres anvendelsesområder og bivirkninger er forskellige.

  anvendelsesområde

  Bølgelængden udgivet af diode og alexandrit lasere er anderledes. Så, alexandrit-stråling (755nm) absorberes mere af hårets melanin. Lysstrømmen fra diodlaseren (800 nm) absorberes noget mindre af håret. Imidlertid absorberer andre kromoforer - hæmoglobin og oxyhemoglobin også en sådan stråling værre.

  Derfor vil mørk hud med den samme strålingsfluxkraft blive mindre, når den behandles med en diodelaser. Dette medfører også forskelle i brugen af ​​disse emittere afhængigt af hudpigmentering. Så, alexandrit bruges hyppigere til epilering hos patienter med 1-3 Fitzpatrick fototype. En diode laser fungerer godt over et bredere sortiment. Han svinder for mørkt hår hos patienter 1-6 fototype.

  En forudsætning for gode resultater i diode epilation er tilgængeligheden af ​​høj kvalitet dyb køling. Årsagen er den højere energitæthed af energi, der kræves til en sådan procedure.

  Bivirkninger

  Ved epilering trænger laserstråling normalt ind i huden til en dybde på 5 mm. Dette er nok til ødelæggelsen af ​​hårsækkene. Med korrekt indstillede emitterparametre og overholdelse af alle regler for forberedelse til proceduren er der ingen andre komplikationer, bortset fra lille rødme og hævelse.

  Ved epilering med alexandrit på mørk hud (4-5 fototype) er risikoen for forbrændinger højere end ved arbejde med en diode emitter.

  Andre bivirkninger - ardannelse, ændringer i pigmentering, follikler - forekommer kun, når reglerne for forberedelse til proceduren overtrædes.

  Helt klart, hvilken laser er bedst umulig. Farven på hår og hud, apparatets kraft og tilstedeværelsen af ​​et kølesystem vil påvirke valget af en eller anden metode til fjernelse af uønsket vegetation. Men den vigtigste faktor er en erfaren kosmetolog. En god specialist kan få fremragende resultater på både diode og alexandrit laser dyser.

  Hvordan virker laser hårfjerning laser Alexandrite

  I alexandrit laser bruger natursten alexandrit, som fokuserer lysstrålen med en bølgelængde på 755 nm. Lysstrålen kan være op til 18 mm i diameter.

  Effektivt påvirker alexandrit laser på mørkt hår på lys hud. Den lette hudtype skal være 1-3.

  Princippet om drift

  Laserstråleenergien absorberes af celler indeholdende melanin, som overophedes og dør. Og dem der ikke indeholder pigment forbliver intakte.

  Når håret opvarmes i hårsækkenet, overføres varmen til nærliggende væv, hvilket forårsager, at arteriefartøjet fodrer follikelet til at blive forseglet.

  fordele

  Alexandrite laser godt og fjerner hurtigt mørkt hår på let hud. Og også dem, som vækst forstærker ved hormonel patologi. Normalt er håret mørkt, hårdt, svært at fjerne på andre måder.

  mangler

  Video: Alexandrite Laser Sciton

  Hvilken laser er mere effektiv?

  Diode laser

  Svaret afhænger af hårets type og farve, hudfarve. Diode laser kan også bruges til at fjerne hår fra garvet hud. Der er praktisk taget ingen begrænsninger før og efter proceduren, bortset fra et forbud mod at plukke hår eller fjerne dem med voks eller sukker.

  Fordi diodlaseren er velegnet til elskere af garvning eller til hårfjerning om sommeren, når der ikke er noget ønske om at gemme sig fra solen og bruge solcreme. Hvis du ikke kan lide at solbade eller sæsonen ikke passer, og dit hår er mørkt, kan du sikkert vælge en alexandrit laser.

  Neodym laser

  Neodym laser kan bruges i mørke og garvede mennesker med 3-6 lys-type hud ifølge Fitzpatrick. Han klarer sig godt med både mørkt og blondt hår.

  Det adskiller sig fra alexandritet ikke kun i dets virkninger, men også i virkningsmåden: strålingsmålet er ikke melanin, men hæmoglobin og oxyhemoglobin, som er placeret i vaskulærdelen af ​​hårsækken.

  Derfor er den konklusion, at en neodymlaser er bedre egnet til ejere af mørk hud og blondt hår, selvom det også med succes kan bruges af mennesker med let hud og mørkt hår.

  Vidste du at guldtrådene er tynde, mindre end 0,1 mm tykke, tråde af guld af højeste standard, dækket med polyglykolsyre? Læs, hvordan gyldne tråde anvendes i kosmetologi.

  Vi anbefaler, at du gør dig bekendt med den detaljerede procedure for udtørring af en dyb bikini på dette link.

  Epilation med alexandrit laser

  Til dato betragtes epilering med alexandrit laser som den mest effektive metode til at håndtere uønsket vegetation. De fleste kosmetologer foretrækker denne metode, fordi den er så sikker som mulig og giver et garanteret resultat i flere år. Da strålen virker ret forsigtigt, og med korrekt brug ikke beskadiger huden, kan du med hjælp af det fjerne hår ikke bare på benene, men også i det følsomme bikiniområde. Hvad er fordelene ved laser hårfjerning med alexandrit laser og hvordan man korrekt forbereder proceduren for at opnå den bedste effekt?

  Procesprocedure

  Uanset hvilken type laser der er opnået effekten af ​​proceduren på grund af effekten af ​​lysstrålen på melanin i hårene. Talrige kliniske undersøgelser har bekræftet, at strålen ikke påvirker stangen selv, men fungerer kun på pæren, opvarmer og ødelægger den.

  Da laserstrålerne er "fanget" af melanin, vil proceduren være så effektiv som muligt for piger med mørkt hår. Laseren kan simpelthen ikke arbejde på for lys og rødt hår. Også en hindring for proceduren er tilstedeværelsen af ​​en stærk solbrændthed. Ideel til laserbehandling - Tilstedeværelsen af ​​mørkt hår på lys hud.

  Før du registrerer dig for en session, skal piger også tage højde for at de skal bruge mindst 7 sessioner, kun i dette tilfælde vil det være muligt at opnå maksimal glathed i huden.

  Ca. 15% af hårene er i "sovende" tilstand, så bjælken vil ikke kunne påvirke dem, de kan kun fjernes, når de vises over hudoverfladen. Eksperter hævder, at det vigtigste kriterium er også overholdelsen af ​​sekvensen af ​​sessioner. Hvis kurset afbrydes i midten, vil den endelige virkning ikke være så udtalt.

  Hvad er alexandrit laser

  I lasersystemer, der er i stand til at producere sådanne stråler, anvendes ægte natursten alexandrit. Med det kan du producere stråler op til 755 nm. og med en diameter på op til 18 mm. Strålenes energi absorberes af melanin, og gennem stangen når pæren, som følge heraf overophedes og dør. Alexandrit-laser forsegler også beholderne, hvorigennem næringsstoffer leveres til follikelet, hvilket forhindrer genopretning af den berørte pære.

  Hjælp! Epilation med alexandrit er den mest effektive. Med denne behandling kan du dræbe omkring 85% af håret på huden på tidspunktet for proceduren.

  Fordele og ulemper

  Som enhver anden kosmetisk procedure har alexandrit laser til hårfjerning sine fordele og visse ulemper. Før du tilmelder dig en session, skal du vide alt om, hvordan proceduren udføres, og hvilke komplikationer der måtte opstå efter implementeringen.

  De vigtigste fordele ved teknikken er:

  • sessionen er så smertefri som muligt (især hvis korrekt forberedelse blev gjort før det);
  • Moderne laserenheder er udstyret med et kølesystem, der giver dig mulighed for at gøre sessionen så komfortabel som muligt. Desuden kan disse enheder konfigureres individuelt for hver klient (for at styre laserstrålens længde og rækkevidde);
  • På grund af bredden af ​​strålen påvirker et stort vævsområde, hvilket reducerer sessionens varighed. Under en flash behandles flere follikler på en gang;
  • alexandrit laser kan bruges til at fjerne hår på absolut nogen del af kroppen, undtagen øjne og ører;
  • kosmetologer hævder, at alexandrit laser øger hudens elastik på det behandlede område, samt kæmper med pigmentpletter;
  • effektvarighed Hvis hele kurset er afsluttet, vil huden forblive glat i mindst 5-7 år. I 23% af pigerne forsvinder vegetationen for evigt.

  Alle disse "plusser" gør metoden faktisk perfekt, hvorfor pigerne tilmelder sig en session og ikke engang er interesseret i hvilke ulemper proceduren har. Men kosmetologer advarer om, at det også er nødvendigt at studere de svage punkter i en sådan procedure, ellers kan du blive skuffet over metoden.

  • session varighed. Afhængig af det område, der bliver depileret, kan proceduren vare fra 30 minutter til 2 timer;
  • kursusvarighed. Da ingen type laserstråle kan ødelægge follikler, der er i sovende tilstand, for at opnå maksimal glathed i huden, skal man gennemgå flere sessioner;
  • resultatet når ikke 100%. Nogle hår, der er i behandlingsområdet, under alle omstændigheder spirer til overfladen (deres antal overstiger ikke 5%);
  • høje omkostninger;
  • Denne type behandling anbefales ikke til piger med lys eller rødt hår;
  • sandsynligheden for pigmentering og forbrændinger. Hvis udstyret er konfigureret forkert, eller mesteren udfører procedurerne, der ignorerer teknikken, kan der opstå nogle komplikationer efter sessionen.

  Det er vigtigt! For at reducere risikoen for bivirkninger til et minimum, er det nødvendigt at nøje følge anbefalingerne fra kosmetologen og omhyggeligt forberede sig på proceduren.

  Fordele ved andre typer laser

  Hvorfor vælge alexandrit laser, og ikke diode eller neodym? De fleste kosmetologer rådes til at stoppe med denne type behandling, da denne type stråle er karakteriseret ved øget effektivitet. Hertil kommer, at i henhold til observationerne fra hårfjerningsførerne er sådan behandling meget lettere for kunderne at overføre. Og selvfølgelig er den største fordel ved metoden, at det giver dig mulighed for at gemme resultatet i en maksimal periode.

  Ulemperne ved alexandrit laser omfatter det forhold, at det ikke er egnet til alle typer hud og hår. Hvis en kvinde har solbrændt hud eller blondt hår, er det meget mere rimeligt at vælge en neodymlaser, da i så fald vil resultatet blive meget bedre.

  Kontraindikationer

  At afstå laser hårfjerning og erstatte det med en anden metode vil have i følgende tilfælde:

  • forværring af kroniske sygdomme
  • koldt, influenza, feber;
  • for mørk hud
  • åreknuder (især farligt, hvis sygdommen er i 2 eller 3 faser)
  • lys eller gråt hår
  • cancer patologi;
  • diabetes mellitus
  • tilbøjelighed til at danne keloider;
  • fødsel og amning.

  Forberedende fase

  Processen med at forberede laser hårfjerning er den samme i alle tilfælde:

  • Før du optager til en session, bør du konsultere din læge, hvem vil fortælle dig, om det er muligt at udføre proceduren i et bestemt tilfælde;
  • 3 uger før sessionen er det nødvendigt at opgive ture til stranden og til solariumet;
  • en måned før sessionen er det forbudt at gøre hårfjerning (uanset type). Håret kan kun fjernes ved hjælp af barbering. På sessionens dag bør længden af ​​hårene på det epilere område være mellem 2-4 mm;
  • hvis pigen har garvet hud, bør du forsøge at reducere intensiteten af ​​garvning. Dette kræver brug af hårde vaskeklude og skrubbe hver anden dag.

  Hvis klienten har en lavere smertegrænse, og kosmetologen rådes til at bedøvelse, bedøve bedøvelsescreme bedre hjemme, et par timer før proceduren.

  Fremskridt i proceduren

  Hårfjerning med alexandrit laser er meget lig den standard laser hårfjerning. En session består af følgende faser:

  • mesteren inviterer klienten til kontoret, hvorefter kvinden skal klæde sig og ligge på en særlig sofa
  • næste skal klienten bære beskyttelsesbriller mod blusser;
  • en speciel applikator bringes til huden, hvorefter selve apparatet tænder (mellem blinklyset er kølesystemet tændt og dermed sikrer smertefrihed);
  • Når proceduren er afsluttet, anvender masteren en køleeffekt på huden for at hjælpe med at berolige vævene og forhindre udseende af pigmentering.

  Resultater og opfølgende pleje

  Det skal bemærkes, at hårene ikke forsvinder umiddelbart efter sessionen. Huden bliver kun glattere i 5-7 dage, når pærerne helt vil dø ud. I nogle piger begynder hårene efter de første sessioner at vokse med øget aktivitet, hvilket skyldes opvågningen af ​​de sovende follikler efter lasereksponering. Du bør ikke være bange for en sådan reaktion, spire hår vil blive fjernet i løbet af den næste session.

  For at opnå den forventede effekt skal du overholde følgende anbefalinger:

  • De næste 3 dage efter proceduren skal huden behandles med en speciel creme, som kosmetologen vil rådgive
  • I løbet af de næste 15 dage anbefales det at udsætte ture til stranden og til solariumet;
  • hvis proceduren udføres om sommeren, anbefales det at anvende solcreme før du går ud (i mindst 2 uger);
  • i løbet af ugen efter proceduren er det forbudt at besøge bade og saunaer samt damp ud i badeværelset.

  Hvis du ignorerer disse regler, kan effekten af ​​hårfjerning ikke være så lang. Hertil kommer, at manglende overholdelse af reglerne øger risikoen for bivirkninger.

  Kundeanmeldelser

  De fleste kvinder, der har gennemgået denne behandling, taler positivt om laser hårfjerning med alexandrit laser. Kvinder, der var utilfredse med teknikken og resultatet bekræfter, at de forsømte de medicinske anbefalinger før og efter sessionen. Også ulykkelige er de piger, der af natur har meget blondt hår.

  konklusion

  Epilation med alexandrit laser tager meget lidt tid og giver ikke smerter. Som praksis viser, falder hårets intensitet i det behandlede område markant efter 3-4 sessioner. Derfor er piger, der gerne vil permanent slippe af med uønskede hår, det anbefales at være opmærksom på denne behandlingsmetode.

  Depilation og epilering af benene

  Hvor gammel kan en pige have sex?