Rivanol - medicin og folkemedicin

Lægemidlet Rivanol (ethacridinlactat) er først og fremmest et antiseptisk middel, der ødelægger patogener og især streptokokker. Den anvendes hovedsageligt eksternt og er en del af pulver, salver eller pastaer, der er lavet på basis af det. Men i nogle tilfælde administreres lægemidlet intravenøst.

Rivanol anvendes som et desinfektionsmiddel i behandling og forebyggelse. De anvendes til gynækologi, kirurgi, oftalmologi, dermatologi. I inflammatoriske processer - i ENT praksis.

Indikationer for brug

Drug Rivanol i opløsning:

 • behandle infektiøse pustulære sår;
 • anvendes efter peritonitis, vaske pleurale hulrum;
 • purulent pleurisy behandles;
 • purulent cystitis;
 • psoriasis;
 • kronisk dermatose;
 • carbuncles og koger;
 • arthritis, der er kompliceret ved purulent infektion.

Rivanol har lav toksicitet, det bruges til betændelse i strubehovedet og nasalhulen. Anvendes til behandling af smitsomme sygdomme i øjet, såsom konjunktivitis.

For colitis og betændelse i tyktarmen og tyndtarmen indgives lægemidlet oralt. Rivanol blev for nylig brugt i kosmetologi som et middel til at fjerne uønsket hår.

Behandling af åbne sår og purulente sår

En opløsning af rivanol kan gøre lotioner til et sår. Pus fra et sår vil forlade, og det vil blive ryddet. Derefter skal du anvende Vishnevsky salve. Til behandling og behandling af åbne friske og inficerede sår anvendes vandige opløsninger af Rivanol 0,05% O, 1%, O, 2%.

Til koger anvendes chirias, carbuncles, abscesser, acne, acne, en 0,1-0,2% opløsning i form af en lotion eller en tampon.

I dermatologisk praksis bruges Rivanol 2,5% pulver til at tørre olieagtig hud til behandling af dermatitis, eksem, berøvelse - 1% salve eller 5-10% pasta.

Sår hals, kold, løbende næse

Med angina, og især follikulære, skal du gurgle med en 0,1% opløsning af rivanol. Procedurer vil fjerne den inflammatoriske proces, abscesserne vil blive renset, og sygdommen vil hurtigt gå væk.

I tilfælde af betændelse i slimhinderne i halsen og nasopharynx foreskrives skylning (vask) med en 0,1% opløsning eller smøring af de betændte områder med 1% Rivanol-opløsning.

Til forkølelse, fortynd 1% opløsning af rivanol (1 tsk.) Med varmt vand (200 ml) og lav en gargle. Du kan bruge dette værktøj til at skylle næsehulen i form af forebyggelse af forkølelse.

conjunctivitis

Når konjunktivitis fremkaldt af forskellige kokoser, anvendes 0,1% opløsning af Rivanol i form af øjendråber. 1-2 dråber i hvert øje - 4-6 gange om dagen.

Rivanol til hårfjerning

Lægemidlet 1% opløsning af Rivanol kan købes frit i apoteker. Takket være den ressourcefulde kvinde begyndte de at hjælpe deres skønhed og fjerne uønskede hår i ansigtet uden smertefulde symptomer og konsekvenser. Værktøjet var ikke oprindeligt beregnet til depilation og manifesterer sig i forskellige kvinder forskelligt på grund af individuelle karakteristika. Så under påvirkning af stoffet begynder hårene at tynde og forsvinde efter et par behandlinger. Men for nogle kan denne virkning være fraværende.

Den vigtigste egenskab ved rivanol er dens delikate effekt, hvilket er meget vigtigt. Det kan også bruges på andre dele af kroppen.

For at bruge rivanol til hårfjerning er det nødvendigt at konsultere en hudlæge, selv ved at indse, at stoffet næsten ikke har kontraindikationer, bortset fra at dets individuelle intolerance er i form af en allergisk reaktion. For at sikre en lille mængde af løsningen påføres albuebøjningen. Efter seks timer, hvis der ikke er sket noget, kan du bruge.

Til hårfjerning anvendes produktet i form af en vandig opløsning. Det er lavet af piller eller pulver. Du kan købe færdigløsning på et apotek med en koncentration på 1%. Salver og cremer med rivanol er ikke egnede til dette formål.

Sådan tilberedes en opløsning af Rivanol 1% derhjemme

For at forberede hårfjerner hjemme, skal du tage pulver eller malet tabletter på 10 g og opløses i rent vand på 1 l. Så snart stoffet er opløst, fortsæt til proceduren for hårfjerning.

I en opløsning af rivanol fugtet med en vatpind og sæt værktøjet på problemområdet af huden. Midler vaskes ikke af. Gør proceduren en gang om dagen, når det er praktisk. Bedste om aftenen. Effekten afhænger af hårets tilstand, deres stivhed. I nogle er det mærkbar på den tredje dag, mens andre vil have brug for to uger. At anvende opløsning ikke mere end 14 dage. Hvis resultatet ikke er kommet, prøv et andet værktøj.

Anmeldelser af rivanol (til hårfjerning)

 1. Jeg lærte om rivanol, og nu deler jeg min erfaring i brugen. Jeg smurede to gange om dagen, morgen og aften. Effekten viste sig ikke umiddelbart, men kun efter to uger. Måske lidt tidligere. I løbet af denne tid forsvandt håret næsten. Det afhænger af deres stivhed og tykkelse. I apoteket er stoffet ikke fundet, jeg måtte bestille via internettet. Held og lykke til alle! Tamara Ivanova, 27 år gammel.
 2. Rivanol blev brugt fra antennerne og smurt over læben. En uge senere tyndede og hårede hårene, men faldt ikke ud. Dette skete kun i slutningen af ​​anden uge. Og de, der blev tilbage, blev ubemærket. Irina Vityukova, 40 år gammel.
 3. Rivanol hjalp mig slet ikke! Jeg bruger shugaring. Svetlana Kobylnik, 20 år gammel.

Kontraindikationer

Rivanol kan ikke anvendes, hvis der er nyresygdom, protein er til stede i urinen.

Brug af stoffet kan forårsage udvikling af en allergisk reaktion ved lokalisering. Hvis en usædvanlig reaktion af organismen manifesteres, er yderligere anvendelse af rivanol uacceptabel. Inden du bruger lægemidlet, skal du konsultere din læge.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår

Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde en enkel, billig og vigtigst effektiv måde. Rivanol til fjernelse af hår på ansigt og krop svarer til alle disse parametre.

 • 1. Hvad er Rivanol og virkningsmekanismen
 • 2. Løsningskomponenter
 • 3. Typer af rivanol
 • 4. Hvilke zoner anvendes
 • 5. Forberedelse og anvendelse af opløsningen
 • 5.1. Phased brug af rivanol
 • 6. Fordele og ulemper
 • 7. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 8. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvad koster løsningen?
 • 8.2. Hvilken er bedre at bruge en opløsning på 1% eller 0,1%?
 • 8.3. Bliver huden gul efter anvendelse af løsningen?
 • 8.4. Hvis der er yellowness på huden, hvordan skal man slippe af med det?
 • 8.5. Hvis jeg trækker hårene ud og smeder disse steder med en løsning, vil hårvæksten sænke?
 • 8.6. Hvad skal resultatet være?
 • 8.7. Efter hvilken tid kan jeg gentage kurset?

Hvad er Rivanol og virkningsmekanismen

Rivanol er kendt af forskellige navne såsom Etodin, Acrinol og Acricid. På det medicinske område er stoffet aktivt anvendt til desinfektion og hurtig genopretning af huden, det bruges af kirurger, hudlæger, gynækologer.

Oprindeligt blev Rivanol ikke brugt til epilering. En fantastisk ejendom blev fundet ved en tilfældighed: læger fandt ud af, at den langvarige tilstedeværelse af stoffet på en bestemt del af kroppen nedsætter hårvæksten mærkbart.

En sådan virkning af lægemidlet på hårsækkene er på grund af hjælpegenskaberne af komponenterne, der indgår i dets sammensætning. På et hår begrænser Rivanol dens udvikling, gør folliklerne tyndere og fører til deres tab.

Den direkte udnævnelse af Acrinol er et antimikrobielt lægemiddel til bekæmpelse af stafylokokbakterier.

Komponenter af opløsningen

Der er kun to stoffer i sammensætningen af ​​Rivanol: destilleret vand og ethacridin lactat. I sovjetiske tider blev borsyre tilsat til lægemidlet, men udviklingen af ​​den medicinske industri gjorde det muligt at undvære det.

 1. Ethacridinlaktat ligner et gult pulver. Det er lugtfri, smag ubehageligt og opløses kun i varmt vand. Det fortyndede stof mister hurtigt sine egenskaber, især under påvirkning af lys, mens det bliver brun.
 2. De antiseptiske egenskaber af borsyre har længe været kendt, men for cirka to år siden opdagede forskerne bivirkninger i den, som de begrænsede brugen af ​​og fuldstændig udelukket syre fra Rivanol.

Typer af rivanol

Lægemidlet sælges i et apotek i formularen:

Hår kan kun fjernes med en løsning, de behandler også forskellige hudsygdomme. Men kvindernes anmeldelser bemærkede, at koncentrationen af ​​stoffet i den købte opløsning af Rivanol ikke er nok, så det er mere hensigtsmæssigt at købe pulver og blande selv.

Hvilke zoner gælder

Eksperter anbefaler at bruge Rivanol til at fjerne vegetation på:

Værktøjet klæber godt med tynde og lette hår, men på for hårde og mørke børster bliver resultatet umærkeligt.

Forberedelse og anvendelse af opløsningen

Klar Acrinol opløsning sælges i apoteker, men indholdet af den aktive ingrediens i det er temmelig lav til depilation, så det er bedre at gøre det selv.

Til hårfjerning anvendes en 1% opløsning, som opnås ved at blande 10 g krystallinsk pulver og en liter varmt vand.

Phased brug af rivanol

Inden proceduren startes, kræver huden ikke særlig forberedelse, det er nok at vaske med et velkendt middel og affedt ansigtet med lotion. For at øge effekten kan du dampe ud huden med et kompressor eller dampbad.

Det er obligatorisk at afprøve stoffet, det påføres albuebøjningen. Hvis en dag ikke forekommer allergiske reaktioner, så er fjernelse af lægemidler mulig.

Rivanol påføres huden med rigeligt fugtet bomuldsstynge. Det anbefales at gnide stoffet lidt for bedre penetration af pærerne. Efter 5-6 procedurer vil folliklerne svække og begynde at falde ud.

Brugen af ​​Akrinol i ansigtet sker på samme måde, problemområder tørres med en bomuldsstuds. Værktøjet vaskes ikke om dagen, så det er mere bekvemt at anvende det om natten.

Også i perioden med at slippe af med hår er det bedre at begrænse brugen af ​​dekorative kosmetik, det reducerer effektiviteten af ​​stoffet.

Beauticians anbefaler ikke at bruge Rivanol i mere end to uger: Det er trods alt et lægemiddel, der har en vis virkning på kroppen.

Fordele og ulemper

Før du bruger lægemidlet skal veje fordele og ulemper.

Fordelene ved Rivanol til fjernelse af hår omfatter:

 • sikkerhedsfonde
 • ingen smerte under proceduren
 • langsigtet effekt på grund af ødelæggelsen af ​​hårsækkene;
 • brugervenlighed;
 • lav sandsynlighed for irritation på grund af antiseptika, der udgør
 • Mindste kontraindikationer og bivirkninger;
 • Pris og lokal tilgængelighed, Rivanol sælges på ethvert apotek.

Blandt de mangler, der er værd at bemærke følgende:

 • Ikke egnet til tykke, stive og mørke hår;
 • dyb voksende follikler kan ikke fjernes;
 • resultatet af handlingerne fra rivanol er kun mærkbart efter nogle sessioner;
 • allergiske udslæt er mulige;
 • langvarig brug af stoffet tørrer huden
 • svag farve på huden, men den gule tinge vaskes let af med sæbe og vand.

Kontraindikationer og bivirkninger

Lægemidlet har minimale kontraindikationer til brug, det er bedre at ikke anvende Rivanol til:

 • individuel intolerance over for komponenterne
 • tilstedeværelsen af ​​nyresygdom
 • graviditet og amning.

I de fleste tilfælde bemærker kvinder ikke bivirkningerne, men under visse omstændigheder kan der forekomme en allergisk reaktion eller tør hud på grund af overdreven anvendelse af produktet.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad koster løsningen?

Prisen pr. 100 ml 0,1% opløsning er 100-130 rubler, 1% er 500-700 rubler. Pulveret koster 300-400 rubler.

Hvilken er bedre at bruge en opløsning på 1% eller 0,1%?

Ifølge vurderinger af kvinder, der brugte Rivanol, er 0,1% opløsning mindre effektiv på grund af den lave koncentration af stoffet, som virker på hårsækkene.

Bliver huden gul efter anvendelse af løsningen?

Efter påføring af produktet på huden, især inden for antennerne, mærker kvinder udseendet af en lys, lysegul skygge, så det anbefales at bruge stoffet til natten.

Hvis der er yellowness på huden, hvordan skal man slippe af med det?

Ubehagelig plaque fjernes let med varmt vand og sæbe eller et stykke citron.

Hvis jeg trækker hårene ud og smeder disse steder med en løsning, vil hårvæksten sænke?

Lægemidlet påvirker hårrødderne, så behandlingen med Rivanol bør stoppe hårets vækst, især efter flere procedurer.

Hvad skal resultatet være?

Du bør ikke forvente et øjeblikkeligt resultat, først kan det virke som om Rivanol ikke hjælper, men efter 5 behandlinger bliver folliklerne tyndere og gradvist falder ud.

Efter hvilken tid kan jeg gentage kurset?

Det antages, at Akrinol fjerner hår permanent, men som en forebyggende foranstaltning kan en eller to procedurer udføres hver anden måned.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår. Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde noget enkelt.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår. Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde noget enkelt.

Akrinol

Acrinol (ethacridin lactat, acricid, rivanol, etodin) - Et lægemiddel fra gruppen af ​​antiseptika. Det har en antimikrobielle effekt hovedsageligt i streptokokinfektioner.

ansøgning

 • Anvendes i form af vandige opløsninger, hovedsagelig til behandling og behandling af sår, skylning eller smøring af slimhinden i munden, halsen, næse.
 • I dermatologi anvendes også Etacridin lactat i form af pulvere, pastaer og som en del af en salve til behandling af dermatologiske sygdomme, herunder brændehårets læsioner. Ved forbrændinger af lys og moderat sværhedsgrad anbefales brugen af ​​stoffet i form af pulver. Acrinol kan om nødvendigt anvendes som en injektion eller ved indtagelse ved at blande lægemidlet med mad. Dyrlæger anbefales kraftigt at overholde maksimal dosis - dagligt er 0,15 gram, en gang - 0,05 gram. For store dyr er beregningen i forhold til vægten. Den særlige egenskab af Acrinol-opløsninger er, at det ikke irriterer huden, hvilket ofte findes ved brug af lægemidler af en lignende gruppe.
 • Acrinol anvendes både til forebyggelse af inflammatoriske processer og til behandling i forskellige områder af veterinærmedicin. Til behandling af inficerede sår, koger, sår, carbuncles, phlegmon, anvendes en opløsning af acrinol - vask og lotioner udføres.
 • Lavkoncentrerede opløsninger af acrinol bruges også til at vaske dyrets peritoneale og pleurale hulrum.

Farmakologisk aktivitet

Det har antimikrobielle aktiviteter (primært mod kokker).

Indikationer for brug

 • Indikationer for anvendelse er betændelse i slimhinderne, betændelse i huden, conjunctivitis, postpartumperioden for desinfektion af livets livmoder, purulent blærebetændelse, peritonitis.
 • Som forebyggende og terapeutisk antiseptisk (desinficerende) middel i kirurgi, gynækologi, urologi, otorhinolaryngologi, oftalmologi, dermatologi.

rivanola

For mange kvinder og piger er øget vækst af hår på ansigtet og i halsen, der er forbundet med hormonelle ændringer, et særligt problem. Ofte mørke hår, der pludselig vises på overlæben, er et stort stress for en kvinde.

Desuden kan ansigtshår ikke fjernes på den sædvanlige måde: med en barbermaskine, flydende varm voks, shugaring, depilatory cream. Dette ansigt er trods alt en kvindes stolthed, forskellige metoder til fjernelse kan ødelægge det og forårsage kløe, rødme, øget kropshår, irritation og tør hud.

Hårfjerning rivanol

I en sådan håbløs situation kommer Rivanol til undsætning. Dette er et stof udviklet på det tidspunkt helt til andre formål. Det er et desinfektionsmiddel, der anvendes i forskellige områder af medicin: kirurgi, urologi, dermatologi, gynækologi. Dette præparat bruges til at behandle sår, sår, vaskehuler, behandle psoriasis. Dette værktøj er længe blevet brugt i kosmetologi.

Rivanols effektivitet er tilvejebragt af dets aktive ingredienser. Lægemidlet indeholder 2 stoffer:

De påvirker hårene. Ved langvarig brug lyser håret, svækker og forsvinder. Ethacridin har en destruktiv effekt på hårsækkenet, der suspenderer væksten i lang tid.

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af shampooerne af berømte mærker er stoffer, som forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, på grund af hvilke alle problemerne på etiketterne er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat. Disse kemikalier ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at denne filth kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, ophobes i organerne og kan forårsage kræft. Vi anbefaler at bruge de midler, hvor disse stoffer er placeret. For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midler fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Hvis du arbejder på håret i lang tid, så er der en fuldstændig ødelæggelse - håret stopper væksten og forsvinder. Hvis virkningen er kort, er hårets struktur ødelagt, bliver den umærkelig, men forsvinder ikke fuldstændigt.

En sådan handling blev observeret i processen med at anvende lægemidlet til dets tilsigtede formål. Efterhånden blev Rivanol et kemisk depileringsmiddel.

For håret på hænder og fødder bruges stoffet imidlertid ikke, da hårpærerne er større, håret er stift.

Ansøgnings- og frigivelsesformular

Rivanol selv er et gulligt pulver, opløseligt i både vand og alkohol. I apotekets netværk præsenteres den i forskellige former:

Hver art er ordineret afhængigt af sygdommen.

I kosmetologi bruges en vandig opløsning af lægemidlet til at fjerne facial og decollete hår. Det kan købes i færdig form eller fremstilles uafhængigt af pulver eller tabletter.

Det vigtigste er overholdelse af proportioner, løsningen bør ikke være mindre end 0,1%. For at gøre dette opløses 10 gram pulver eller kede tabletter i 10 liter væske, i dette tilfælde vand. Den maksimale procentdel af opløsningen - 4%. I andre tilfælde vil stoffet ikke hjælpe.

Vi skal huske, at når man starter den første depilation med Rivanol, er det nødvendigt at teste for allergier. Dette gøres på følgende måde: løsning

Anvendes på albuebøjningen med en bomuldspindel eller serviet. Visuel inspektion udføres i 6 timer. Hvis der ikke er udslæt, hævelse, irritation, revner, kan du sikkert fortsætte til yderligere manipulationer ved ansigtshår. Påfør Rivanol i 7-10 dage, regelmæssigt, 1 gang om dagen. Til depilation fugtes med et problem med problemområder hvor uønskede hår vokser.

Det er bedre at gøre dette før sengetid. Det skal bemærkes, at brugen af ​​en opløsning af Rivanol til hårfjerning ikke kan vare lang tid, højst 2 uger. Dette skyldes afhængigheden af ​​kroppen til stoffet. Hvis værktøjet ikke hjælper, skal du bruge andre. Men det sker sjældent. En yderligere positiv kvalitet af Rivanol er, at stoffet ikke kun fjerner hår, det kæmper mod hudbetændelser. Dette er en overkommelig, enkel og billig blid metode til at fjerne uønsket hårplantage.

analoger

Ofte er der spørgsmål om tilgængeligheden af ​​analoger af Rivanol. Der findes faktisk analoger, men ikke for aktive stoffer, men for lægemiddelhandling. Det vil sige, at rivanol som et middel til behandling af forskellige sygdomme har analoger, men ikke for hårfjerning. I kosmetologi er dette stof unikt. Selv ethacridin og ethacridin lactat giver ikke den ønskede virkning på depilation.

Rivanol kan erstattes med andre midler: shugaring, kaliumpermanganat, varm voks, fløde, striber. Der er dyrere procedurer i skønhedssaloner: laser korrektion, kryoterapi.

Men ifølge resultaterne er alle disse midler ikke mere effektive end Rivanol.

Permanent hårfjerning derhjemme

I dag er problemet med overdreven ansigts- og ansigtshår meget relevant for mange moderne kvinder. Der er mange kosmetik og procedurer i specialiserede saloner, der hjælper med at slippe af med overskydende hår.

Men ikke kun professionelle kosmetologer kan hjælpe med sådan en delikat sag. For at fjerne hår permanent hjemme, har du kun brug for praktiske værktøjer og en lille manuel fingerfærdighed.

Hvordan man fjerner hårfjerning for evigt folkemæssige retsmidler

Takket være kendskabet til vores bedstemødre og mødre anvendes mange populære metoder til fjernelse af uønsket hår på kroppen og ansigtet aktivt.

moderne piger. Af den måde er der også mange populære måder at fjerne stregmærker på underlivet. Desværre er den hårdende fjernelse creme ikke blevet opfundet af mennesker for evigt, så vi vil vende mod forfædrenes visdom.

For at gøre et effektivt værktøj til hårfjerning for evigt, skal du bruge en dope plante, der er standard og tilgængelig på ethvert apotek.

 1. 1. Tilberedning tager 150 gram af denne urte og 1 liter rindende vand. Korrekt observere proportionerne i forberedelsen af ​​opskriften er lige så vigtig som den korrekte kombination af farver i tøj.

Du kan også fjerne hår med almindeligt kaliumpermanganat, eller rettere med en opløsning deraf.

 1. 1. Lav en lys opløsning af kaliumpermanganat for at gøre lyserødt vand.
 2. 2. For at fjerne permanent fjernelse af hjemmet fjerner du problemets del af kroppen i opløsningen i 20 minutter. Hvis du udfører en sådan procedure regelmæssigt, så vil en opløsning af kaliumpermanganat brænde hårsækkenet, og håret falder ud af sig selv.
 3. 3. Hvis du er bekymret for vegetationen på hele kroppen, så kan du tage bade med tilsætning af det samme kaliumpermanganat. Men vær forsigtig og undgå at få løsningen på hoved og ansigt.

Men hvad med de piger, der er bekymrede for vegetationen på ansigtet? For dem er der helt forskellige midler.

Permanent ansigtshårfjerning

Permanent hårfjerning hjemme i ansigtet kan gøres med hydrogenperoxid. Dette misfarver hårene, som efterhånden bliver skøre og forsvinder. Men kosmetologer anbefaler ikke at eksperimentere med dit ansigt derhjemme. Den mest effektive måde at fjerne hår i overlæben, hage og så videre er laser epilation.

Denne metode har flere ulemper:

 • laser hårfjerning er meget smertefuldt;
 • i tilfælde af et stort antal løg, vil effekten kun mærkes efter nogle få procedurer, hurtigt at fjerne hår vil ikke virke;
 • høje omkostninger ved fjernelse af hår.

Rivanole Anmeldelser

Jeg vil gerne tale om et værktøj til fjernelse af hår fra huden Rivanol - DEP.

Sikkert mange står over for et sådant problem som antennerne på ansigtet. Og så snart vi opdager dette problem, begynder vi at finde måder at slippe af med dem. Så jeg læser internettet, anmeldelser og reklamer, der lover at slippe af med antennerne og fjerne fluffen på kinderne ikke ved hjælp af dyre procedurer i salonerne (photoepilation, laser hair removal), men løb ind i apoteket for dette vidunderlige værktøj.

Købt og lad os anvende det på dig selv. Reklame lovede at metoden ikke vil forårsage nogen ubehagelige fornemmelser, men det skabte heller ikke behagelige. Jeg brugte den i to uger, men for at mærke nul, forbliver kun gule pletter, hvor du smeder, og det tørrer huden meget. Jeg tøvede derefter med at genoprette huden. Effekten er nul.

Jeg vil også gerne advare dig, når jeg læser anmeldelser og reklamer, mange tilbyder samme revalol, kun emballagen er anderledes, avancerede annoncører bruger det, hvis man ser på aktive stoffer og sammensætning - de er de samme, kun i apoteker koster det tre hundrede rubler og på hjemmesider med reklame med et mirakelværktøj på omkring 2000 rubler.

Piger kan ikke se, spild af penge, det er ikke engang, hvor så vil du ikke anvende.

I instruktionerne selv viste et lægemiddel til apotek, at der vil være en effekt med langvarig brug. Brugt hver dag. Endnu engang gentager jeg effekten af ​​nul. Nogle ulemper

Min opgave var at gøre det mørke hår på mine hænder unnoticeable, jeg løste det ikke under laseren, og det er dyrt. Appelleret til folkemidlet. Fundet i apoteket De tilbød at købe rivanolpulver og forberede løsningen selv, men jeg har ikke virkelig evnen til

Forberedelse af kosmetik, købte en færdiglavet 1% opløsning af en 100 ml flaske, dyrere end pulver til 150 rubler, men derefter med destilleret vand. Forresten blev et godt plus af denne flaske gul fra Rivanol DEP (blå flaske også tilbudt i en søgemaskine). Hvad er der i den gule boks, ingen brændt syre. Alligevel er hun gift og hendes kakerlak forgiftet, ville ikke smøre hendes hud. Især siden jeg var tålmodig med Rivanol. Jeg har glemt at smøre ham et par gange.

Mærkbare ændringer gik et sted på dag 10, hår blev som en blondine. Hvad der sker i en måned vil se, mens du ser, er der ikke noget mørkt hår synligt.

Billig måde at fjerne hår fra huden, især mørk fluff over læben og kinderne. 100 ml hætteglas Rivanolkoncentration på 1% (!) Har kostet 790 rubler købt på apoteket. Løsningen er gul, omhyggeligt, bedre om natten for at smøre. Først blev håret hvidt og tyndt, så forsvandt det helt)) Ingen rødme eller tørhed. Søg kun i en koncentration på 1% og kun på apoteker, mange forfalskninger.

Nogle gange forekommer det mig, at anmeldelserne er betalt reklame ((det er ikke sagt hvor som helst, at det er absolut umuligt at bruge det på ansigtet. Huden bliver øjeblikkeligt tart gul og vasker ikke af, og det er Én gang på ansøgning, og hvis du bruger en måned.

På den første brugsdags, efter 10 minutters påføring blev ansigtet helt gul og kunne ikke vaskes med sæbe eller lotion.

Jeg tog et billede, jeg kunne ikke tilføje det fra telefonen - det er straks klart, at en måned på gaden ikke kommer ud med sådanne gule pletter på ansigtet.

Ethacridin lactat

Ethacridin lactat (rivanol) er et lægemiddel fra gruppen af ​​antiseptika. Det har en antimikrobielle effekt hovedsageligt i streptokokinfektioner. Anvendes i form af vandige opløsninger, hovedsagelig til behandling og behandling af sår, skylning eller smøring af slimhinden i munden, halsen, næse.

Farmakologiske virkninger:
Det har antimikrobielle aktiviteter (primært mod kokker).

Indikationer for brug:
Som forebyggende og terapeutisk antiseptisk (desinficerende) middel i kirurgi, gynækologi, urologi, otorhinolaryngologi, oftalmologi, dermatologi og tandpleje.

Anvendelsesmåde:
Udadtil i form af 0,05%, 0,1% og 0,2% af frisk fremstillede opløsninger; 2,5% pulver, 1% salve, 5-10% pasta anvendes også i dermatologi. Nogle gange er der i kolitis (betændelse i tyktarmen) og enterocolitis (betændelse i små og tyktarmen) ordineret indeni. Den højeste enkeltdosis for voksne inde i 0,05 g, daglig - 0,15 g

Kontraindikationer:
Nyresygdom forbundet med albuminuri (tilstedeværelsen af ​​protein i urinen).

Udgivelsesformular:
pulver; tabletter i en pakke med 20 stk.

Opbevaringsbetingelser:
På et tørt, mørkt sted.

Synonymer:
Ethacridin lactat, acricid, acrinol, etodin.

Ingredienser:
Tabletter indeholder: ethacridin lactat - 0,012 g, borsyre - 0,09 g.

Rivanol 0,1%

Generelle oplysninger

Handelsnavn

Rivanol Himaks Pharma 0,1%

ATH kode

Aktiv ingrediens

Handlingsmekanisme

Ethacridin-lactat er den aktive ingrediens i dette lægemiddel. Ethacridinlaktat udviser antiseptiske, astringerende og antiinflammatoriske virkninger. Den antimikrobielle virkning af ethacridinlactat er særligt udtalt for cocci, især streptokokker og stafylokokker.

Sammenlignet med andre antiseptika irriterer Rivanol Himaks Pharma 0,1% til lokal brug ikke vævet, hvilket er et vigtigt træk ved dette lægemiddel.

Indikationer for brug

Drug Rivanol Himaks Pharma 0,1% er et antiseptisk middel til ekstern anvendelse, som bruges til primær behandling og behandling af inficerede hudlæsioner.

Rivanol Himaks Pharma 0,1% anvendes som et eksternt forebyggende og terapeutisk antiseptisk middel i kirurgisk, gynækologisk og dermatologisk praksis.

Rivanol Himaks Pharma 0,1% er indiceret til brug i overfladiske slidser, hudsår, kirurgiske sår, pyoderma, koger, abscesser, carbuncles. Også Rivanol Himaks Pharma 0,1% anvendes til sekundære infektioner af dermatoser og forbrændinger.

Kontraindikationer

Rivanol Himaks Pharma 0,1% er kontraindiceret hos patienter med overfølsomhed over for lægemidlets komponenter.

Rivanol Himaks Pharma 0,1% anvendes ikke til patienter med nedsat nyrefunktion, såvel som hos patienter med nyresygdomme, der ledsages af albuminuri. Brug ikke Rivanol Himax Pharma 0,1% oralt.

Det anbefales ikke at bruge lægemidlet Rivanol Himaks Pharma 0,1% hos gravide såvel som hos kvinder under amning.

Bivirkninger

Når du bruger lægemidlet Rivanol Himax Pharma 0,1%, er der sandsynlighed for bivirkninger.

Bivirkninger, der kan udvikle sig som følge af brugen af ​​dette lægemiddel, omfatter kontaktdermatitis og fotosensibilisering. Når man bruger lægemidlet Rivanol Himax Pharma 0,1%, kan lokale reaktioner også observeres i form af skarp irritation af huden, der er forbundet med individuel intolerance af dette middel. I sjældne tilfælde kan hovedpine, urticaria, angioødem forekomme.

I tilfælde af udvikling af eventuelle negative fænomener i løbet af behandlingen med Rivanol Himax Pharma 0,1%, er det nødvendigt at stoppe med at bruge dette lægemiddel og kontakte din læge for at finde ud af, om det er muligt at fortsætte med at bruge dette lægemiddel.

overdosis

På grund af den lave toksicitet af det aktive stof Rivanol Himax Pharma 0,1% samt anvendelsesmåden for dette lægemiddel (ekstern) er sandsynligheden for en overdosis ekstremt lille og har ingen praktisk betydning. I meget sjældne tilfælde kan langvarig brug af stoffet Rivanol Himax Pharma 0,1% forekomme hudirritation.

dosering

Lægemidlet Rivanol Himax Pharma 0,1% påføres topisk. Ved hjælp af en bomuldspindel skal præparatet påføres beskadiget hud. Varigheden af ​​brug af stoffet Rivanol Himaks Pharma 0,1% bestemmes af den behandlende læge afhængigt af den specifikke kliniske situation.

Udgivelsesformular

dermal opløsning på 0,10%; 100 ml

producent

Himax Pharma LLC, Bulgarien

Opbevaringsforhold

Store lægemiddel Rivanol Himax Pharma 0,1% er påkrævet i sin originale emballage på et sted, der er beskyttet mod fugt og lys.

Temperaturopbevaring af stoffet Rivanol Himax Pharma 0,1% - ikke højere end + 25 ° C.

For at opbevare stoffet skal Rivanol Himaks Pharma 0,1% være utilgængeligt for børn.

Holdbarheden af ​​lægemidlet Rivanol Himax Pharma 0,1% er 12 måneder. En åben flaske kan opbevares i 1 måned. Brug ikke Rivanol Himaks Pharma 0,1% efter udløbet af denne tidsperiode, samt efter udløbsdatoen angivet på pakningen.

Interaktion med andre stoffer og alkohol

Muligheden for interaktionen af ​​lægemidlet Rivanol Himax Pharma 0,1% med andre lægemidler er endnu ikke blevet fastslået.

Oplysninger om muligheden for interaktion af stoffet Rivanol Himax Pharma 0,1% er ikke forsynet med alkohol.

Salgsbetingelser i et apotek

Drug Rivanol Himaks Pharma 0,1% er tilgængelig på apoteker som et ikke-receptpligtigt lægemiddel.

Læs mere i stoffets officielle instrukser.

Sådan bruges og hvor kan man købe Rivanol?

"Rivanol" til hårfjerning

Hårene vokser på de dele af kroppen, hvor de ikke bør være, bør være et sart og ubehageligt problem. At slippe af med det vil fjerne uønsket hår. Der er mange måder, men nogle er ineffektive, andre er dyre. Nogle gange bruger kvinder usædvanlige midler, der ikke er beregnet til at eliminere et sådant problem. Så mange vælger "Rivanol" til hårfjerning. Er denne løsning virkelig effektiv?

Hvad er dette middel?

Generelt er "Rivanol" ikke beregnet til hårfjerning, dette lægemiddel bruges helt til andre formål. Det tilhører gruppen af ​​antiseptika, der hjælper med at forhindre infektion af væv. Brug af "Rivanol" læger begyndte for længe siden i det sidste århundrede. Lægemidlet er almindeligt anvendt i kirurgiske, gynækologiske, urologiske og oftalmologiske områder. Men som du ved, bruges mange stoffer i kosmetologi, som er forbundet med stoffernes aktivitet i deres sammensætning.

"Rivanol" - antiseptisk

struktur

Løsningen af ​​"Rivanol" indeholder kun to aktive komponenter: ethacridin lactat, såvel som borsyre.

Hvis du vil forbedre tilstanden af ​​dit hår på hovedet, er det første at gøre opmærksom på shampooerne på hylderne på dit badeværelse. Du kunne høre, at som en del af 98% shampoo er der meget skadelige stoffer til hår og hovedbund.

Hvad er værd at frygte? De vigtigste fjender er sulfater, parabener, silikoner. Hovedkomponenterne, der forårsager hår og hovedbund, er mærket som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat, paraben.

Vi råder dig til ikke at bruge shampooer, der indeholder disse stoffer. For nylig har vores redaktører analyseret de sulfatfrie shampooer. Første plads blev taget af midler fra firmaet Mulsan kosmetik.

Dette er den eneste producent, der skiftede til et naturligt grundlag uden at tilføje kemiske komponenter, der er skadelige for kroppen. Selskabets kosmetik har en holdbarhed på 10 måneder, da der ikke er aggressive konserveringsmidler i sammensætningen, i modsætning til sammensætningen af ​​andre producenter, hvis holdbarhed når 3 år. Vi råder dig til at besøge den officielle online butik Mulsan. ru.

effekt

Instruktioner til brug af opløsningen "Rivanol" indeholder bevis for, at dette lægemiddel først og fremmest har en antimikrobiell virkning, det vil sige at bekæmpe infektioner, der er fanget i vævet. Aktiviteten af ​​komponenterne observeres hovedsageligt i forhold til coccal mikroorganismer.

Med hensyn til fjernelse af uønsket hår bliver det muligt på grund af nogle egenskaber af stofferne i sammensætningen. Så at komme på hårsækken, begynder de gradvist at ødelægge det, med det resultat at håret gradvist falder sammen og derefter falder ud.

vidnesbyrd

Anvendes til vævsdesinfektion

Håndbogen indeholder ikke oplysninger om, at det er muligt at bruge stoffet "Rivanol" til hårfjerning. Men som anmeldelserne viser, er det i dette tilfælde ret effektivt.

Hovedindikationen til brug er vævsdesinfektion. Så, værktøjet er meget udbredt i urologi, dermatologi, oftalmologi, gynækologi og otolaryngology. Løsningen kan bruges til at behandle slimhinder, såvel som indre hulrum og berørte områder af kroppen.

Værktøjet er effektivt til konjunktivitis, blærebetændelse, urethritis, furunkulose og andre inflammatoriske sygdomme i munden, slimhinder, næsehul og hud.

Også lægemidlet anvendes til forebyggelse af infektion af forskellige væv, de behandler ofte overfladen efter skade.

Kontraindikationer

Opløsningen "rivanol" kontraindiceret kun i to tilfælde: når individuel intolerance indbefattet i forbindelserne, samt sygdomme i nyrerne ledsaget af tilstedeværelsen af ​​protein i urinen (sådan tilstand omtales som albuminuri).

Bivirkninger

Ofte er stoffet tolereret godt, men det er muligt at udvikle allergiske reaktioner, der kan manifestere sig som udslæt, kløe, brændende, rødme på behandlingsstedet.

Udgivelsesformular

Fås i form af tabletter, pulver eller færdiglavet opløsning. Den sidste mulighed er mest bekvemt, da det er vigtigt at holde proportioner, når du forbereder en blanding ved hjælp af pulver eller tabletter, og det er ret problematisk. Derudover kan den fremstillede opløsning miste dets egenskaber, når den udsættes for lys. Koncentrationen af ​​aktive stoffer kan være 1% eller 0,1%.

Vælg den mest bekvemme formular for dig.

Hvordan bruges værktøjet til at slippe af med uønsket hår?

Så hvis du beslutter dig for at bruge "Rivanol" til hårfjerning og har købt pulver eller tabletter, skal du først forberede en opløsning. For proceduren anbefales det at anvende en ikke-koncentreret 0,1% opløsning, så du skal tage den nødvendige mængde produkt og fortynd den med vand. For eksempel skal 0,1 gram pulver opløses i 100 ml vand. Som anmeldelserne viser, er det meget svært, så det er stadig værd at købe en færdig Rivanol-løsning og bruge den.

Så løsningen er klar til brug. Først skal du foretage en test, der gør det muligt at identificere allergier for stoffets komponenter og for at undgå uønskede konsekvenser. Tag en vatpind, fug det i en opløsning og behandl et lille hudområde. I løbet af dagen skal du se reaktionen. Hvis huden forbliver klar og der ikke er nogen alarmerende symptomer, kan du begynde at anvende.

[youtube width = "600" height = "350"] http://www.youtube.com/watch?v=XD6FpUvhHqA [/ youtube]

At bruge stoffet "Rivanol" til hårfjerning er meget nemt, bekræft dette og anmeldelser. Det er kun nødvendigt at anvende sammensætningen dagligt på problemområderne ved hjælp af en bomuldspindel. En enkelt ansøgning er påkrævet, hvilket er meget praktisk. Prøv at gnide sammensætningen i huden, så den trænger hurtigere ind i hårsækkene og begynder at virke.

Du kan håndtere områder som ben, arme, bryst og ansigt. Særligt effektivt værktøj vil være, hvis hårene er tynde og lette. Hvis de er ret hårde og mørke, så er effekten sandsynligvis, men det kommer snart.

Tilbagemelding fra bruger:

Anmeldelse fra delly2013

Når vi læser anmeldelser af værktøjet, kan vi konkludere, at håret efter ca. en uge med at bruge "Rivanol" bliver mindre mærkbart, da det bliver tyndere og lyser gradvist. Og omkring en måned senere med regelmæssig brug begynder hårene at bryde ned og falde ud.

Husk, at manglende overholdelse af de angivne doser eller indgivelsesregler kan medføre uønskede konsekvenser. Følg derfor instruktionerne ovenfor.

Hvor kan man købe?

Hvis du beslutter dig for at købe dette værktøj, så gå til apoteket. Prisen på en flaske opløsning med et volumen på 100 ml er ca. 400-500 rubler.

udtalelser

Vi foreslår at studere anmeldelser om dette værktøj:

 1. "På grund af uønsket hår over hele kroppen begyndte jeg at komplekse, da dette problem har plaget mig i lang tid. Og så besluttede jeg at begynde at bruge Rivanol. Jeg brugte det regelmæssigt, efter alle reglerne. Efter en uge eller to blev hårene tynde og lette, næsten usynlige. Jeg fortsatte med at bruge produktet og en måned senere bemærkede jeg, at huden på nogle steder var helt glat. Jeg er meget glad! "
 2. "Rivanol" rådede mig til en ven, afhjælpningen hjalp hende. Jeg begyndte at arbejde på min overlæbe. Efter et par dage begyndte håret at lysne, det var mærkbart. En måned gik, blev hårene usynlige, men faldt stadig ikke ud. Jeg vil forsøge at fortsætte ansøgningen for at slippe af med problemet helt. "
 3. "Jeg besluttede at købe produktet efter at have besøgt et af fora. De rådede nøjagtigt "Rivanol". Jeg troede ikke på effekten, men anvendte løsningen regelmæssigt. Og hvor overrasket var jeg, da jeg efter tre uger næsten ikke så de hatede hår! Det er godt, stoffet hjalp mig. "

Tilbagemelding fra bruger:

Brug stoffet korrekt, og du vil glemme et sådant problem som uønsket hår.

Rivanol - et pålideligt middel til fjernelse af hår

Tyndt, sparsomt hår eller mangel på det. Kunne det være en drøm? Måske! Hvis du taler om uønsket hår på kroppen eller ansigtet. Moderne kvinder er ikke tilfredse med overskydende vegetation, og de forsøger at slippe af med det med iver. Der bruges forskellige midler til dette, en af ​​disse kaldes rivanol.

Hvad er rivanol?

Rivanol - et lægemiddel med antiseptisk virkning. Tidligere aktivt anvendt i kirurgi og gynækologi, blev brugt til behandling af hudsygdomme og betændelser. Særligt effektiv er rivanol mod streptokokker, gonokokker og andre elementer af coccal flora. De vigtigste aktive ingredienser er borsyre og ethacridin.

Rivanol - effektiv og sikker hårfjerning

Frigiv lægemidlet i form af tabletter, salver, opløsninger og pulvere. Valget afhænger af anvendelsesformål og sygdommen. Med nogle lidelser tages rivanol oralt, for eksempel i inflammatorisk tarmsygdom. Lægemidlet er kontraindiceret i sygdomme og patologier af nyrerne. Nogle gange forårsager det en allergisk reaktion i form af kløe, rødme i huden og udslæt.

Er Rivanol effektiv til hårfjerning?

Som et antiseptisk middel anvendes lægemidlet mindre og mindre og erstattes af analoger. I dag anvendes rivanol aktivt til at fjerne hår på ansigt og krop. Det har en ødelæggende virkning på hårsækkene og eliminerer overskydende vegetation. Mange kvinder har allerede værdsat sin handling og var tilfredse.

Fordele ved hårfjerning rivanol:

 • Effektivt er resultatet stabilt og langvarigt.
 • Procedurerne er smertefrie, huden forbliver ren, uden irritation, pustler.
 • Udover hårfjerning rydder rivanol pimples fra ansigtet, gør huden glat og fjerner fedtet glans.
 • Der er ikke noget problem med indgroet hår, som er karakteristisk for nogle andre former for hårfjerning.

Ulempen er, at hårfjerning på denne måde er lang. For at få resultatet af hårfjerning, skal du anvende produktet dagligt i lang tid.

Men det frygter ikke mange piger, fordi udsigten til at afskedige med hårede hår er glimt fremad. Den tyndere og lettere vegetation, jo hurtigere kan du slippe af med det. Rivanol fjerner hår på ansigt, ben, arme, underarms. Når du fjerner en bikini i zonen, især dyb, skal du sørge for ikke at få brændt slimhinder ved et uheld.

Hvordan man bruger Rivanol? Anvendelsesmåde

Selv det sikreste middel kan forårsage en allergisk reaktion. Før du fortsætter med proceduren, skal du lave en følsomhedstest. For at gøre dette bøjes en lille mængde penge på indersiden af ​​albuen og forlader i 4-5 timer. Med normal tolerance bør der ikke være hudangivelser.

Madlavning betyder

Rivanol er tilgængelig i forskellige former, men ved depilering er 1% opløsning nødvendig. På apoteker er det svært at finde en sådan koncentration. Derfor er det bedst at tilberede det selv. Det er mere hensigtsmæssigt at bruge et pulver, der skal opløses i rent vand. Ved 10 gram. rivanol skal tage 1 liter vand. Opløsningen kan opbevares ved stuetemperatur.

Hvordan påføres rivanol

 1. Plot med uønsket vegetation ryddet. Det er mere hensigtsmæssigt at anvende løsningen om aftenen efter badprocedurerne.
 1. Påfør en bomuldspude eller svamp.
 1. Et par minutter bliver huden masseret for bedre penetration i hårsækkene.
 1. Spyl opløsningen er ikke nødvendig.

Advarsel! Huden på ansigtet er øm, og det anbefales ikke at bruge produktet i mere end 2 uger. For at undgå tørhed og skrælning skal du tage en pause på 5-7 dage, og fortsæt derefter om nødvendigt.

De første resultater vises i 7-10 dage. Hårene bliver mærkbart tyndere, nogle vil begynde at falde ud. Det er sværere at fjerne vegetation på dine fødder end på dit ansigt. Men i intet tilfælde behøver du ikke stoppe og stoppe kurset. Selvom håret er meget stramt og tykt, vil resultatet stadig være. Men lidt senere. Kun 5% af kvinderne rivanol hjælper ikke helt at slippe af med vegetationen. Men de bemærker stadig, at håret vokser meget langsommere og bliver mindre stift.

Rivanol hjælper ikke hvis:

 1. Hårvækst dramatisk og pludselig øget. Mest sandsynligt er årsagen i den hormonelle baggrund og i første omgang skal du løse dette problem, og derefter håndtere overskydende vegetation.
 1. Lægemidlet blev anvendt uregelmæssigt, eller koncentrationen er utilstrækkelig. For en vedvarende og synlig effekt skal du færdiggøre et kursus.
 1. Under graviditet og amning. Derudover er forsøg på kroppen i denne livsperiode uacceptabel, selv med sådanne eksternt sikre præparater.
 1. Der er en genetisk forudsætning for øget hårdhed. Ofte påvirker dette folket i Asien. For dem er det bedre at vælge andre midler til bekæmpelse af vegetation.

Lægemidlet rivanol har tendens til at ophobes i vævene, så hvis kløe eller rødme udvikler sig over tid, skal du straks holde op med at bruge det. Det kan være en overdosis. Sommetider kan tør hud og skrælning skyldes en høj koncentration af det aktive stof. Det er nødvendigt at fortynde pulveret i henhold til doseringen, ellers kan man i stedet for hår sige farvel til smuk hud.

Rivanol - pris på tværs af Rusland?

De fleste kvinder er bekymrede over prisen på rivanol til hårfjerning. Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. Værktøjet var oprindeligt billigt, men den høje popularitet og effektivitet i kampen mod overskydende vegetation gjorde tricket. Omkostningerne afhænger af, hvor de skal købe, prisen er anderledes. I Moskva kan du købe til 500 p. 10 gr. pulver, og den færdige løsning koster ca. 2000 rubler pr. 100 ml. I Chelyabinsk kan du købe en løsning til 1800 rubler og et pulver til 440. Rivanol anses for at være en mangelfuld medicin, og ikke overalt er den.

Anmeldelser om brugen af ​​rivanol

Talrige anmeldelser bekræfter effektiviteten af ​​rivanol. Hvad siger piger om at bruge det?

Aldrig lidt øget hårdhed. I en alder af 38 fødte jeg et andet barn, og jeg kan ikke engang huske, hvornår der opstod en sort overskæg, så et let skæg. Den første ting jeg gjorde (og det jeg beklagede for i lang tid) var at barbere dem med en maskine. Hår blev tykkere. Huden over læben har fået et grimt udseende. Og proceduren er ret smertefuld. Rivanol reddede mig fra dette problem i 10 dage. Resultatet er super! Jeg anbefaler!

Ved 13 år barberede jeg mine ben for første gang. Hemmeligt fra mor. Alle pigerne barberede godt, jeg besluttede. Siden da skal du gøre det hver 2-3 dage. Om rivanol nabo sagde. Hun bestilte pulver fra Kina, hvor han var en øre værd, men hun måtte bestille meget. Nå, jeg reddet hende og købte en del. Nu blev jeg af med vegetation ikke kun på mine fødder.

Jeg har meget hår på mine arme, ben, generelt overalt. Jeg tror, ​​at dette er arvelighed, da mor har det samme problem som søstre. Brugt rivanol om en måned. En del af håret er væk, resten er nu lidt blødere og tyndere. Helt undladt at slippe af med. Men jeg er glad for det. I det mindste er tynde hår lettere at fjerne med epilatoren og ikke så smertefuldt. Ja, og efter barbering er der ingen sådan prikkling.

Jeg vil ikke sige, at værktøjet er universelt og velegnet til alle. Hun har det fint på benene, hendes hår er allerede blevet mindre efter flere applikationer, men i ansigtet har hun forårsaget tørhed og flak. Min hud er for følsom og tynd. Jeg vil gerne prøve en løsning med lavere koncentration. Måske er mit problem dette. Jeg fortsætter mit eksperiment!

I dag er der et stort antal måder at fjerne uønsket hår på. Men nogle forårsager smerte, andre har en kortsigtet effekt, mens andre ikke alle har råd til på grund af de høje omkostninger. Rivanol er et effektivt og sikkert middel værd at prøve.

rivanola

Beskrivelse pr. 06.06.2016

 • Latin navn: Rivanolum
 • Aktiv bestanddel: Etacridin Lactat (Aethacridini Lactas)
 • Producent: SORBENT (Rusland)

struktur

Rivanol er et pulver og en klar opløsning i en koncentration på 1% og 0,1%, som indeholder det aktive stof ethacridinlactat.

Borsyre er ikke længere en del af, som det var tilfældet med frigivelsen i Sovjetunionen. I løbet af denne tid er medicinalindustrien avanceret, og denne komponent er ikke tilsat i den nye sammensætning.

Udgivelsesformular

Fås i pulverform (1 g. Pakning) og færdiglavet opløsning 100 ml. i to typer koncentrationer på 1% og 0,1%.

Krystallinsk pulver, gul, lugtfri. Det har en bitter smag. Det er dårligt opløst i alkohol, i koldt vand er det lettere opløst i varmt vand.

Den vandige opløsning er ustabil, du skal bruge frisklavet.

Ikke tilgængelig i pilleform.

Farmakologisk aktivitet

Hvad er Rivanol, er beskrevet i detaljer i annotationen til lægemidlet. Dette værktøj har en antiseptisk virkning, så den bruges til at bekæmpe et antal patogener. Lægemidlet er mest aktivt i forhold til coccal mikroorganismer, især streptokokker.

Farmakodynamik og farmakokinetik

Indikationer for brug

Rivanol anvendes både til behandling og med henblik på forebyggelse som et desinfektionsmiddel. Det bruges til kirurgi, urologi, dermatologi, gynækologi, ENT-praksis og oftalmologi.

Det bruges til at behandle sår under infektionstilstand og udvikling af purulente processer indeni. Anvendes også til forebyggende behandling af sår.

Ved behandling af patienter, der har gennemgået peritonitis eller purulent pleurisy, bruges til at vaske pleurale hulrum.

Bruges til at bekæmpe pustulære hudsygdomme, med kroniske dermatoser, med psoriasis.

Det er ordineret til behandling af carbuncles, koger, lindrer betændelse i huden.

Det anvendes til udvikling af inflammation i slimhinderne i strubehovedet, svælg, mund, nasal.

I oftalmologi bruges den til konjunktivitis og andre smitsomme øjensygdomme forårsaget af coccal infektion.

Rivanol anvendes også til behandling af purulent cystitis samt arthritis kompliceret ved purulent infektion.

Inden taget med colitis, betændelse i de store og tynde tarm.

Kontraindikationer

Ikke relevant til behandling af mennesker, der lider af nyresygdom, især i nærværelse af protein i urinen. Du kan ikke tage stoffet i tilfælde af intolerance over for dets komponenter.

Bivirkninger

Ved behandling af Rivanol kan der udvikles lokale allergiske reaktioner.

Hvis patienten bemærker manifestationen af ​​bivirkninger, skal han straks kontakte den læge, der har ordineret behandlingen.

En opløsning på 1% Rivanol bruges til at stoppe væksten af ​​hår og i løbet af et langt kursus kan det helt fjerne hårpærer.

Brugsanvisning Rivanol (metode og dosering)

Instruktion om Rivanol giver mulighed for ekstern, mindre ofte - intern brug. Instruktionen for ekstern brug bestemmer, at det er nødvendigt at udarbejde en opløsning af et middel til ekstern brug umiddelbart inden brug.

Rivanol opløsning påført topisk (rivanola 0,1% (1: 1000) 0,05% (1: 2000), 0,2% (1 :. 500) I praksis en dermatologisk rivanola salve 1%, 2,5% pulver, 5-10% pasta baseret på Rivanol.

Indvendigt foreskrevet i en dosis på højst 0,05 g (enkelt), ikke mere end 0,15 g (daglig).

Rivanol til hårfjerning, som vokser i uønskede steder, kan anvendes, da det indeholder ethacridin, som ødelægger hårsækken. Opløsningen til hårfjerning fremstilles som følger: 10 gram pulver opløses i 10 liter varmt vand. Hver dag anvendes løsningen på vækststederne af uønsket hår med en bomuldssvamp. Løsningen bruges hver dag i mindst to uger. Før du starter dette behandlingsforløb, er det nødvendigt at teste for allergier, hvilket giver en løsning på albuebukken og vente 6 timer. Hvis der ikke er allergiske manifestationer, kan du begynde behandlingen.

overdosis

Tilfælde af overdosering er ikke beskrevet.

interaktion

Rivanol kombinerer ikke farmaceutisk med alkalier (som et resultat dannes et bundfald). Uopløselige forbindelser fremkommer, når de kombineres med salicylater, sulfater, chlorider, benzoater.

Salgsbetingelser

Lægemidlet i apotekskæden frigives uden en læge recept.

Opbevaringsforhold

Opbevar produktet på et mørkt og tørt sted. Opbevares i en mørk beholder.

Holdbarhed

Gem stoffet kan være 5 år.

analoger

På apoteker analoger kan købes forberedelse -. Ethacridin, ethacridinlactat opløsning osv Analogerne har det samme aktive ingrediens, men erstatte lægemidlet skal stadig søgt læge.

Synonymer

Ethacridin lactat, acrinol, acricid, etodin.

Under graviditet og amning

Rivanole Anmeldelser

Udtalelse om Rivanol i særdeleshed, anmeldelser af hårfjerning, indikerer oftest effektiviteten af ​​værktøjet. Brug af Rivanols løsning lykkedes mange kvinder at gøre deres overskydende hår lettere og tyndere, ikke kun på ansigtet, men også på arme og ben. I nogle tilfælde hjælper stoffet ikke med at slippe af med uønsket hår, men det fremkalder ikke bivirkninger.

Pris hvor man kan købe

Prisen på Rivanol til hårfjerning er op til 800 rubler per 100 milliliter. Prisen på 0,1% Rivanol - 100-150 rubler pr. 100 ml. En pose med poser (pulver) leveres i en 1g pakke med en gennemsnitlig pris på 450-550 rubler. Hvor meget er løsningen i apoteker afhængig af koncentrationen. I Ukraine (i Donetsk og andre byer) omkostningerne ved stoffet er i gennemsnit 20-40 UAH.

Hvor kan jeg købe i Moskva? Rivanol præsenteres i apoteker i Moskva og St. Petersborg, det er nok at henvise til apotekets kataloger.

Det er imidlertid problematisk at købe dette lægemiddel i Ufa og i andre byer i Rusland såvel som i Kasakhstan. Faktum er, at du ikke kan købe Rivanol 1% i hvert apotek.

I Belarus (i Minsk og andre byer) kan du kun købe stoffet efter ordre.

I Ukraine (i Donetsk osv.) Er prisen i online-butikken og i et regulært apotek ikke væsentligt anderledes.

Sådan fjerner du håret i hænderne derhjemme?

Sådan barberer du en lyskes lyske