Ayuna Sukkerpasta

Alle kvinder, uden undtagelse, vil gerne slippe af med overskydende hår for evigt. Men da det er umuligt i dag, er det nødvendigt at søge midler til at hjælpe i kampen mod overdreven vegetation. Der er mange måder, men nogle er for dyre, andre er smertefulde, og andre er ikke egnede. En sådan procedure som shugaring er ved at vinde popularitet. Dette er en måde at fjerne hår med sukker på. Ifølge nogle data blev Cleopatra selv brugt, og for nylig har flere og flere kvinder taget fat på denne metode til at slippe af med hår. Det er muligt at udføre manipulationer i kabinen med en erfaren specialist, derhjemme. Hovedkomponenten, uden hvilken processen er umulig, er en pasta til shugaring. I dag vil vi tale om Ayun shugaringpasta.

Ayuns sukkerpasta er et viskøst, tykt stof, konsistensen af ​​lysebrun creme. Fås i tre retninger:

 • Professionel serie er en sammensætning, der skal opvarmes
 • EXPRESS PREMIUM-serien anvendes uden opvarmning til high-speed shugaring teknikker;
 • phyto formuleringer designet til mennesker med følsom hud.

Ayuns shugaring pasta kommer i flere varianter:

 • Af vægt er der 140, 300, 800, 1500 og 1600 gram containere til salg;
 • På applikationsstedet er der en pasta til bikiniområdet, arme og ben. Pastiner designet til bikini, kan bruges på andre "varme" områder: antenner, armhuler. Der er også universelle formuleringer egnede til alle hudområder.
 • Tætheden af ​​pastaen er opdelt i blød, medium tæthed, tæt og meget tæt. I EXPRESS PREMIUM serien er de betegnet med henholdsvis tallene 2, 3, 4 og 5.

Hvordan man arbejder med pasta

At begynde at vokse hår Shugaring er mere effektiv med en længde på 3-4 mm.

Et par dage før proceduren råder mastrene dig til at skrælle eller skrubbe huden. Død hud fjernes, og hårfjerning bliver mere effektiv.

Umiddelbart inden proceduren anbefales det at tørre huden med en tonic og drys med et lille talkum. Dernæst tager vi pastaen og afhænger af den type, vi enten gør det med vores hænder eller opvarmes i et vandbad eller i en speciel enhed. Vi handler i overensstemmelse med instruktionerne.

Vi anvender massen til huden med de dømte hår og skarpt trækker opmærksomhed på hårets vækst. Hvis det gøres rigtigt, så kan du glemme uønskede hår i et stykke tid.

Normalt forsvinder håret med regelmæssig hårfjerning med Ayuns sukkerpasta i to uger. Det ville være godt at bruge de anbefalede midler før og efter epilering.

Pasta dyder

Fordelene ved denne pasta sæt. Overvej nogle af dem.

 • Pastaen er hypoallergen. Sammensætningen omfatter kun naturlige ingredienser;
 • Produktet har bestået alle nødvendige checks, fuldt ud i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder;
 • En bred vifte af produkter giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning afhængigt af hudtype og sæson;
 • Pasta er plastik, mister ikke dens egenskaber gennem hele epileringprocessen;
 • Egnet til brug for både erfarne håndværkere og begyndere derhjemme;
 • Produktprogrammet gør det muligt at vælge det optimale volumen;
 • Pris behageligt overrasket.

Ayun pasta omkostninger

Afhængig af vægten af ​​prisen på produktet varierer. Så for den mindste pakning (140 gram) bliver du nødt til at betale mindst 190 rubler, og for en krukke på 1600 gram - ca. to tusind.

Måske bliver der billigere pasta. Internettet er nu fyldt med opskrifter, der kan koges hjemme. Men husk, at miser betaler to gange. Og Ayuna er en garanti for kvalitet.

Fjernelse af hår uden irritation, i lang tid, til en god pris - alt dette passer til shyaring Ayun. Det er værd at prøve en gang, og andre værktøjer vil simpelthen ikke være nødvendige.

Pasta til shugaring AYUNA Professional, hypoallergen

Indsæt til shugaring bikini BRAZIL (AYUNA), meget tæt (5), 300 g

Sukkerpasta til intim udsmidning af "varme" steder - bikini, armhuler, antenner. I varme rum med høj luftfugtighed har man i lang tid bevaret sine arbejdskvaliteter. Lavt forbrug, høj viskositet og klæbeevne. Renser selv meget.

BRAZIL (AYUNA) bikini shugaring pasta, meget tæt (5), 800 g.

Sukkerpasta til intim udsmidning af "varme" steder - bikini, armhuler, antenner. I varme rum med høj luftfugtighed har man i lang tid bevaret sine arbejdskvaliteter. Lavt forbrug, høj viskositet og klæbeevne. Renser selv meget.

Indsæt til shugaring bikini BRAZIL (AYUNA), meget tæt (5), 1600

Sukkerpasta til intim udsmidning af "varme" steder - bikini, armhuler, antenner. I rum med høj temperatur og fugtighed bevares det i lang tid sine arbejdskvaliteter. Lavt forbrug, høj viskositet. Fjerner herunder kort.

Sukkerpasta til shugaring ARGENTINA (AYUNA), tæt (4), 300 g

Elastisk, fastholdig, økonomisk pasta til depilation. Universal (både ben og bikini), herunder for rum med høj luftfugtighed og temperatur. Ideel til dem, der bare lærer at gøre shugaring.

Sukkerpasta til shugaring ARGENTINA (AYUNA), tæt (4), 800 g

Elastisk, fastholdig, økonomisk pasta til depilation. Universal (både ben og bikini), herunder for rum med høj luftfugtighed og temperatur. Ideel til dem, der lige begynder at lære shugaring.

Sukkerpasta til shugaring ARGENTINA (AYUNA), tæt (4), 1600 g

Elastisk, fastholdig, økonomisk pasta til depilation. Universal (både ben og bikini), herunder for rum med høj luftfugtighed og temperatur. Ideel til dem, der lige begynder at lære shugaring.

Sukkerpasta til shugaring COSTA RICA (AYUNA), medium densitet (3), 300 g

Universal pasta til shugaring ved hjælp af manuelle teknikker. Arbejde med pasta er praktisk, hurtig og nem, med minimal belastning på håndens samlinger.

Sukkerpasta til shugaring COSTA RICA (AYUNA), medium densitet (3), 800 g

Universal pasta til shugaring ved hjælp af manuelle teknikker. Arbejde med pasta er praktisk, hurtig og nem, med minimal belastning på håndens samlinger.

Sukkerpasta til shugaring COSTA RICA (AYUNA), medium densitet (3), 1600 g

Elastisk pasta til shugaring manuel teknik. Ideel til afpudsning af arme og ben. Depilation finder sted forsigtigt, med minimal belastning på leddene af hænderne. Emballage 1500 g - kan opvarmes i mikrobølgeovn.

Shugaring pasta i kassette uden rulle, YAMAYKA blød (2), 140 g

Delikat pasta - shugaring kassette ved hjælp af bandage teknologi. Til rulleanvendelse. Kassette til standard voksning. Det anbefales til afhugning af glatte store overflader - arme, ben.

Cassette shugaring pasta, med rulle, YAMAYKA blød (2), 140 g

Delikat pasta til shugaring ved hjælp af bandage teknologi. Komplet med en rulle. Kassette til standard voksning. Det anbefales til afhugning af glatte store overflader - arme, ben. Ingredienser: glucose, fructose, vand.

Sukkerpasta til shugaring YAMAYKA (AYUNA), blødt (2), 300 g

Delikat pasta til shugaring med manuel eller banding teknik. Tegning af pallen eller rullen er mulig. Det anbefales til afhugning af glatte store overflader - arme, ben.

Sukkerpasta til shugaring YAMAYKA (AYUNA), blød (2), 800 g

Delikat shugaring pasta ved hjælp af manuelle teknikker. Velegnet til brug med bandage teknologi (applikation med en spatel eller rulle). Den er pakket i standardpakning på 800 g. Det er muligt at varme op i en vokssmeltning eller en mikrobølgeovn til 37-40.

Sukkerpasta til shugaring YAMAYKA (AYUNA), blødt (2), 1600 g

Delikat shugaring pasta ved hjælp af manuelle teknikker. Måske brugen af ​​bandage teknik (applikation med en spatel eller rulle). Bruges også til at justere tætheden af ​​andre pastaer. Anbefales til afhugning af flade, store overflader.

Regulator (tyndere) pasta, tæthed (1), 200 ml

Sukker-dextrin gel for at reducere tætheden af ​​pastaer i processen. Praktisk dispenser, økonomisk forbrug.

Sukkerpasta til male depilation ved shugaring AYUN FOR MAN, 280 g

Vi tilbyder professionelle en særlig sukkerpasta til mænd. Den nye formel med maltodextrin giver dig mulighed for at arbejde på følsom hud, der er tilbøjelig til betændelse og for at fjerne tykt hår med dybe rødder. Den har en høj elasticitet.

Sukkerpasta til mandlig depilation ved shugaring AYUNA TIL MAN, 800 g

Vi tilbyder professionelle en særlig sukkerpasta til mænd. Indsæt for mænd på den nye formel med maltodextrin giver dig mulighed for at arbejde på følsom hud, der er tilbøjelig til betændelse og fjerne tykt hår med dybe rødder. Det har.

Sættet til et hus shugaring UNIVERSAL

Sæt til shugaring derhjemme. Indeholder de mest populære sukkerpasta og hudplejeprodukter. Til ben, arme, underarm og bikini - til 8-10 procedurer. Alle produkter i sæt til en rabat på 12%! Special spatel til shugaring.

Sæt til hjemmelavet shugaring BIKINI

Shugaring bikini - ikke noget problem. Indeholder to typer tæt sukkerpasta til 10-15 procedurer og nødvendige hudplejeprodukter. Alle produkter i sæt med 10% rabat!

Sæt til hjemmelavet shugaring MINI BIKINI

Mini sæt til 4-6 procedurer shugaring bikini med behagelige omsorgs kosmetik. Brasiliansk tyk pasta - perfekt til bikinier. Alle produkter i sæt med 10% rabat!

BANDAGE SHUGARING sæt

Hurtig og nem - shugaring i en kassette. Ben, arme, hjørner af en bikini - ikke noget problem. Det er let at varme i en mikrobølgeovn, vokssmelt eller vandbad. Alle produkter i sæt med 10% rabat

Indstil BANDAGE SHUGARING med en varmelegeme

I sætet er to klassiske bløde pastaer i en kassette og en varmelegeme. Arbejdstemperaturen på shugaringpastaen er 37-45 ° C. Depilation zoner: ansigt, krop, intime zoner. Alle produkter i sæt med 10% rabat

Starter kit "Shugaring PROFI" med et nominelt certifikat

Et godt startsæt til fagfolk. Sættet beregnes i gennemsnit for en måned med arbejde i depilationslokalet. Alle produkter - med 12% rabat! Som gave - en trænings-dvd-film på shugaring og bikini design. Komplet.

Spatel til depilation (shugaring), 5 stk

Professionel trowel til shugaring, 5 stk. Patenteret design. Tre trykstrin ved påføring af pastaen. Tillader dig at arbejde manuel teknik med de korrekte positioneringshænder. Beskytter leddene, jævnt fordeler belastningen når.

Gratis anmeldelse seminar "Shugaring AYUNA: Professional Diversity"

AYUNA selskab inviterer alle til revisionsseminaret om AYUNA sukkeraffaldsprodukter. Vi vil give alle mulighed for at få en ide om proceduren for shugaring, professionelle pastaer og hvordan man bruger dem. På dagen for.

AYUNA Professional - klassisk hypoallergen sukkerpasta

I over 15 år har AYUNA selskabet udviklet opskrifter og produceret sukkerpasta til shugaring. I øjeblikket producerer AYUNA syv komplette linjer af shugaring pastaer. Køb fra os, på producentens officielle hjemmeside, garanterer minimumspriser, kvalitet og metodologisk support.

Besøg vores gratis og betalte seminarer - shugaring træning i Moskva og Skt. Petersborg.

Brugen af ​​AUG shugaring:

 • i en skønhedssalon
 • hjemme
 • til ansigt
 • for krop
 • til øjenbrynskorrektion
 • at skabe et skæg kontur
 • til bikini design

Typer af pasta til shugaring AYUNA Professional:

 • JAMAICA (soft and density regulator),
 • COSTA RICA (medium densitet),
 • ARGENTINA (tæt)
 • BRAZIL (meget tæt)

Bestil i vores online butik sukkerpasta til shugaring og gør depilation let og bekvemt!

Kompleks REVITALISERENDE MESOMATRIX, 3x30 ml

Aktiv kosmetik kompleks til revitalisering ikke-injektion og dyb fugtgivende.

Gelskrubbe før depilering ORGANISK SCRUB, 250 ml

En naturlig skrubbe med den mindste vulkanske pimpsten eksfolierer forsigtigt, forbereder.

Alginat kryo-maske efter aggressive procedurer / MESO-FROST

Masken beroliger, køler, reducerer hævelse, rødme og irritation, bidrager.

Alginat anti-aging anti-rynke maske med boto-effekt / BOTO-EFFECT DMAE COMPLEX, 5 stk x 30 g

Effektivt reducerer sværhedsgraden af ​​rynker. Fremmer efterligning af afslapning.

Lotion til indgroet hår med AHA syrer AYUNA Professional, 100 ml

Tab af indgroet hår med AHA syrer - komplekse alpha-hydroxy syrer og.

LIPO SLIM, anti-cellulite gel med L-carnitin og koffein

Anti-cellulit gel med et kraftigt lipolytisk kompleks: koffein, L-carnitin, centella.

Alginat løftestimulerende maske / LIFTING TONUS

Alginatmaske har en udtalt stramning, toning, stimulerende.

LIFTING ULTRA, hardware løfte gel med elastin og kollagen

Stramningsgelen til hardware kosmetologi med et ionisk kompleks. Indeholder elastin.

ALGO TONUS, tonisk køling gel til kroppen

Toning gel til kroppen, til hardware figur korrektion. Det har en afkøling.

Angiv enheden Dermapen My-M og mezokokteyli, med et personligt certifikat

Apparat til fraktioneret terapi, et kompleks af mesocoteyl for 10-15 procedurer, s.

Online butik
professionel kosmetik
og udstyr

Vi offentliggør løbende nye og interessante oplysninger, kampagner og tilbud. Abonnementstilbud til vores kunder.

Forlad din e-mail og få altid opdateret information fra kosmetologiens verden.

 • 8 800 555-56-04Gratis opkald i Rusland
 • +7 (812) 915-3418St. Petersborg
 • +7 (499) 346-2039Moskva
 • [email protected]

Følg nyhederne, konkurrencerne og konkurrencerne i vores grupper i sociale netværk

© 2003-2018 Ayuna, Alle rettigheder forbeholdes. Alle materialer udgivet på dette websted er underlagt ophavsret ejet af Ayun LLC.
Fortrolighedspolitik
Vær opmærksom! Denne hjemmeside er kun til orienteringsformål, og er under ingen omstændigheder et offentligt tilbud, der er bestemt af bestemmelserne i del 2 i art. 437 i den civile lov om den russiske føderation. For mere information om omkostninger, navn og timing af tjenesterne, kontakt os venligst via telefon. En specifik liste over tjenester, varer og proceduren for deres bestemmelse er fastlagt i den serviceaftale, der er indgået mellem selskabet og kunden.

Shugaring AYUNA, hypoallergen pasta

Shugaring er hårfjerning ved hjælp af sukkerpastaer. Succesen med sukkerfjerning og dens popularitet er baseret på blandingens egenskaber til shugaring.

Køb shugaring professionel kvalitet til en lav pris muligt i vores online butik. Shugaring pasta er præsenteret i et sortiment. I tilstedeværelsen af ​​alle typer pasta-tæthed, samt en bekvem emballage af pasta til shugaring-kassetter til opvarmning i en standard voksmølle.

Line LATINA: Klassisk pasta med glukose, elastisk, fastholdig, økonomisk.

Jamaica (blød), Costa Rica (medium densitet),

Brasilien (meget tæt)

og specielt til MAN pasta til male depilation.

Læs også

Alle har længe været vant til gummitoppen og bunden og deres fremragende udjævningsegenskaber. Og har du hørt om siliciumanaloger af disse materialer? "Jeg tror, ​​at meget få mennesker ved om dem, og der er mere om deres egenskaber og effekten på gelens lakbelægning og negle.

I vinduerne i vores butik kan du se et stort udvalg af skær og svin til hardware manicure og pedicure. Hvordan man ikke bliver forvirret og vælger præcis hvad du har brug for? "Lad os forstå. Valget af cutter afhænger af destinationen under hensyntagen til materialet og omkostningerne.

Den bedste pasta til shugaring anmeldelser. Sådan vælges en pasta

Epilation med sukker, eller shugaring, er næsten den mest populære service i moderne saloner. Hun er endog dårligere end at vokse, som så længe holdt mesterskabet blandt kvinder.

Moderne mærke kosmetik

Proceduren selv skygger - ikke ny, denne metode blev brugt af de oversøiske dronninger af de ældste epoker. Sukkerblandingen blev kogt kort, bragt til den ønskede tæthed, og så blev de med hjælp af at slippe af med unødig vegetation på kroppen.

Shugaring er en populær procedure, der kom til os fra oldtiden.

I dag kan sukkerpasta nemt købes på næsten ethvert internetproduktsted, i specialbutikker eller butikker. Til kendetegnende for kønne af glat hud fremlægges forskellige typer pastaer afhængigt af den zone, der kræver epilation (armhuler, bikini, ben, osv.).

Mange salonmastre og almindelige borgere, der besluttede at beskæftige sig med vegetationen på kroppen alene, hjemme, er interesserede i et sådant produkt som sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser "for" og "imod" hvem er egnet, og hvem skal afstå? Alle disse spørgsmål er relevante for piger og kvinder i forskellige aldre.

Moderne mærker af produkter, der fører i rating vurderinger på sukkerpasta til hårfjerning:

 • Saona Kosmetik;
 • gloria;
 • Ayuna;
 • Aravia Professional;
 • White Line Natura;
 • Kana'an;
 • DERMAEPIL;
 • Skønhed billede.

Funktioner valg af pasta

Først og fremmest er det vigtigt at klart vide, hvilket produkt der skal bruges til fjernelse af hår. For eksempel, hvis du vil fjerne unødvendigt ansigtshår, så er det nødvendigt at anvende en pasta med blød konsistens. At arbejde med steder hvor hårde og stærke hår vokser, vil du have brug for mere tætte formuleringer.

Blød pasta bruges til shugaring til glattere overflader på kroppen.

En vigtig rolle er spillet af rummets mikroklima, hvor epilationen vil blive udført med sukkerpasta til shugaring. Bedst af alt, bedømme af anmeldelserne, at erhverve sammensætningen med denne særlige konto. Da dens egenskaber varierer afhængigt af hvilken grad af luftfugtighed og temperatur i rummet.

Hvis du planlægger at anvende pastaen manuelt, skal du notere de tætte, viskose sammensætninger. Til anvendelse af en speciel spatel anvendes pastaer med en blød, mere flydende konsistens.

Vær opmærksom! Temperaturen i visse områder af kroppen kan afvige med nogle få grader fra den på overfladen af ​​andre zoner. Dette er af afgørende betydning, da fast pasta er egnet til at arbejde med varmere zoner, da blød pasta kan sprede sig, hvilket vil reducere resultatet af proceduren til nul.

Det samme gælder hændernes temperatur (din eller mesteren) - for at arbejde med kolde hænder, vælg en sukkersammensætning af medium densitet, hvis dine hænder er varme og dristigt bruge hård pasta.

Mange er tøvende med at deltage i specialiserede virksomheder, hvor de leverer sukkerepilationstjenester, og de udfører disse procedurer i hjemmemiljøet alene.

Eksperter anbefaler sådanne personer at købe komplette sæt til shugaring, som omfatter pastaer af forskellig densitet og alle de nødvendige anordninger. Dette giver dig mulighed for hurtigt at forstå, hvilken type sammensætning der er mere passende for en bestemt person.

Det er vigtigt at huske! Inden man påbegynder en uafhængig procedure med "søde epilering", er det nødvendigt at grundigt studere alle oplysninger om dette emne, kende i detaljer med sammensætningen af ​​sukkerpasta til shugaring, anmeldelser, der er bedre at vælge og beslutte sig for.

Nogle gange skal forskellige tætheder, pastaer kombineres for at opnå den ønskede konsistens.

Hvad er prisen på produktet?

Mange kvinder, der allerede klart forstår, hvad en sukkerpasta til shugaring er, hvilken en er bedre, er også interesseret i anmeldelser af dette produkt med hensyn til priser for det.

Hårde konsistenspastaer er ret dyre.

Det hele afhænger af flere faktorer, der påvirker priskategorien af ​​værktøjet:

 1. Producent (jo mere berømt mærke, jo dyrere sælges det).
 2. Sammensætning (pastaens kvalitative og naturlige bestanddele øger dets værdi).
 3. Konsistens (meget blød, i tæthed, sammensætningerne er billigere end faste masser).
 4. Volumen (for store containere, være parat til at betale mere end for en lille krukke penge).
 5. Omfanget af sukkerpasta til shugaring (nogle piger, i deres kommentarer om, hvilken slags karamel er bedre, siger, at det er mere rentabelt at erhverve et universalprodukt, der er egnet til behandling af mange zoner).

Priserne på sukkerformuleringer til shugaring er meget tydeligt påvist på siderne i mange onlinebutikker.

For eksempel starter i de mest almindelige netbutikker omkostningerne ved pengeudtag til sukkerfjerning fra 190 rubler (dette er prisen for 140 gram blød pasta "Jamaica"). Den gennemsnitlige tæthed af "Costa Rica" koster omkring 2000 rubler uden rabat, og med rabat - 1550 rubler.

Patronen af ​​den bløde sukkerforbindelse "Step" vil koste dig 180 rubler. Men den faste pasta med mentol "Gloria" koster lidt mere end 600 rubler.

Karamelkompositionen af ​​firmaet "Aravia" er ligeledes ikke billig for alle sælgere, da det er denne sukkerpasta, der kendetegnes af dens professionelle kvalitet og effektivitet. Dens omkostninger starter fra 150 rubler pr. 100 g vægt.
Pastas af canaan mærke omkostninger fra 1000 til 4355 rubler, afhængigt af volumen.

Individualitet i udvælgelsen

En læsning af anmeldelser om hvilken sukkerpasta til shugaring passer bedst til en bestemt pige, er ikke altid nok. I nogle tilfælde er det fornuftigt endda konsultation med læger.

I visse sygdomme, såsom diabetes, er shugaringproceduren uacceptabel

Forsigtig! Hvis din hud er tilbøjelig til manifestationer af diatese, eksem og andre former for allergiske reaktioner, kan spørgsmålet om epilering med karamel være værd at genoverveje.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter en sukkerprocedure er det bedre at rådføre sig med din læge, især en hudlæge.

Som du ved, karamelblandinger til hårfjerning er blød, medium, tæt og meget tæt tekstur. Nogle producenter producerer pastaer med en mellemdensitetsværdi (for eksempel ultra soft).

Bløde formuleringer behandler normalt overflader af lige og store områder af kroppen (zoner af hænder eller fødder). Et sådant produkt anvendes primært til at fjerne lys, ikke meget hårde hår. Velegnet til bandage metode til fjernelse af hår og manuel.

Den gennemsnitlige konsistens af karamelskærmsammensætningen er universel, dette produkt er egnet til eliminering af moderat hårdt hår.
Elastiske, tætte formuleringer fjerner hård vegetation, der med lige stor succes kan anvendes på områder af alle områder af kroppen.

Pastiner med meget høj densitet er uundværlige for særligt følsomme områder. Med sådanne sammensætninger arbejder man i den manuelle og applikationsmetode for shugaring.

Top 8 professionelle shugaring pastaer:

 1. "Riviere Sucre" er en fransk sukker sammensætning med en tæthed, der spænder fra en meget blød konsistens til en super hård masse.
 2. "Gloria" - pasta er repræsenteret af forskellige, i konsistens, arter, nogle pastaer indeholder køling menthol. Den russiske producent har taget sig af produktets kvalitet og gør den tilgængelig til brug ikke kun for professionelle håndværkere, men også til almindelige forbrugere. Af den måde er prisen mere demokratisk end nogle udenlandske analoger, men kvaliteten er ikke ringere end dem.
 3. "Saona" - Franske producenter af disse pastaer erklærer med sikkerhed, at deres produkt overholder alle teknologier for shugaring. Disse forbindelser er baseret på fructose, som pastaens hovedkomponent. Linjen af ​​professionelle pastaer "Saona" er repræsenteret af 7 typer, hvoraf 5 er basale (bandage, is, blød, normal, varm) og 2 typer meget bløde og hurtige pastaer, der ikke behøver opvarmning.
 4. "Cannaan" - israelske produkter. Positiv feedback fra nybegyndere om, hvilken slags sukkerpasta er bedre til arbejde, når du udfører shugaring, tyder på, at dette produkt er i stor efterspørgsel. Dette mærke er repræsenteret af 4 typer af densitetskonsistens, nem at bruge, let fjernet, behov for opvarmning.

Israelsk kvalitet og brugervenlighed - fremragende resultat

 • "Dolce Vita" - har en organisk sammensætning, fri for kemisk påfyldning, indeholder ikke kunstige farver. Dette produkt er en favorit hos mange skønhedssaloner.
 • "JOLIE" - indeholder i rørsukker, citronsaft, vand. Denne pasta har en lys og "velsmagende" nuance af friskkogt karamel, lavet i overensstemmelse med traditionerne fra de gamle persere og egypterne. Egnet til hjemmebrug.
 • "Aravia Professional" - vanillecreme, tropisk, honning, naturlig, blød og lys. Al denne mangfoldighed er repræsenteret af producenter af værktøjer til depilering af firmaet "Aravia". I linjen af ​​disse karamelkompositioner præsenteres varer med forskellig densitet.
 • "Start Epil" - forskellige versioner af konsistens, rimelig pris for et godt volumen dåser (fra 700 rubler til 400 ml). Dette mærke har et stort antal positive anmeldelser blandt fagfolk og amatører i færdighederne i shugaring.
 • Sikkert har enhver pige allerede en favorit sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser tyder på, at karamelkompositionens type og mærke vælges individuelt for hver enkelt person. Det hele afhænger af den naturlige tendens til vækst og struktur af hår.

  Hjemmelavet opskrift

  Traditionelt er sukker involveret i fremstilling af karamel til epilering. Det kan være hvidt eller brunt. Til shugaring-proceduren er både raffineret sukker og et produkt, som ikke er blevet behandlet, fremragende.

  Den anden komponent i sukkerpasta opskrifter er vand (renset eller kogt). Konsistensen af ​​pastaen afhænger af mængden, jo mindre vand, karamelen viser sig at være hårdere og tættere.

  Den tredje komponent er sur. Normalt anvendes naturlig juice af citroner til sukkerblandinger, men "citron" i krystaller eller æbleeddikesyre er også ret egnet.

  I nogle tilfælde kan honning være en af ​​komponenterne i karamelblandingen, men dens tilstedeværelse er ikke en forudsætning.

  Honning er en valgfri ingrediens i pastaen, men huden bliver blødere, hvis du tilføjer det lidt til sammensætningen.

  Mulighed populær opskrift:

  • Sukker - i mængden af ​​20 el. l.;
  • 4 spsk. l. vand;
  • Klemt fra citronsaft.

  Kog blandingen skal ikke være mere end 10 minutter, du kan gøre det i mikrobølgeovnen. Når pastaens konsistens vil være mere flygtig, og farven svarer til rav, fjernes sammensætningen fra varmen.

  i den hjemmelavede pastaopskrift For dem, der er allergiske over for citrus, er det acceptabelt at erstatte brugen af ​​citronsyre med eddike

  Proceduren for epilering med sukker kun ved første øjekast virker upraktisk hjemme. Forudsat at det udføres korrekt, kan du opnå et glimrende resultat, og huden vil længe være tilfreds med glathed og elegante taktile fornemmelser.

  I dag er mange relevante emner som sukkerpasta af høj kvalitet til shugaring, hvilken er bedre? De fleste anmeldelser er meget imponerende, fordi denne blide og effektive måde at fjerne uønsket hår, giver maksimal fordel, kræver ikke fabelagtige omkostninger. Og vigtigst af alt er komponenterne til shugaring-procedurer helt naturlige og sikre for raske mennesker.

  Hvordan laver benene helt glatte, hvis ingen af ​​metoderne giver det ønskede resultat? Du bliver fortalt i denne video:

  Ayuna pasta til shugaring

  Til manuel udstyr, herunder applikationer.

  Økonomisk forbrug, høj viskositet og elasticitet.

  Elastisk, fast og økonomisk pasta.

  Til shugaring ved hjælp af manuelle teknikker.

  Den nye formel med maltodextrin giver dig mulighed for at arbejde på følsom hud, der er tilbøjelig til betændelse og for at fjerne tykt hår med dybe rødder.

  Elastisk, fast og økonomisk pasta.

  Til manuel udstyr, herunder applikationer.

  Til shugaring ved hjælp af manuelle teknikker.

  Gentag shugaring pasta ved hjælp af manuel eller banding teknik.

  Gentag shugaring pasta ved hjælp af manuel eller banding teknik.

  Forpakket i standardemballage 800 g (550 ml pr. 5,5 patroner).

  Med ankomsten af ​​foråret vil vi ikke have tid til at se tilbage, da en overskyet og regnfuld dag vil blive erstattet af en varm og solskinsdag, og jeans, trøjer og vindskærme vil give plads til lyse åbne solbriller og badetøj. Og selvfølgelig bør enhver kvinde være fuldt bevæbnet.

  I dag ved alle om aromaterapi. Det er brugen af ​​æteriske olier, der udvindes fra forskellige plantedele, såsom blomster, bark, stilke, blade, rødder, frugter eller bær. Aromaterapi bruges til at forbedre både fysisk og psykologisk.

  For tør hud skal du være omhyggelig. Ikke mindre forsigtig end fedtet hud. Tør hud er mere sårbar overfor aldring end andre hudtyper. Hvis ejere af tør hud ikke begynder at passe på det i tidlig ungdom, så i en alder af 30 år

  Oversigt over færdige shugaring pastaer

  I dag shugaring - epilering med sukkerpasta - er en af ​​de mest populære, ikke-traumatiske og hurtige måder at slippe af med uønsket hår. Til proceduren derhjemme kan du lave mad pasta, eller du kan købe et specielt sæt til shugaring. Om hvad der er inkluderet i sådanne kits, hvor og for hvor meget du kan købe dem, hvordan du bruger dem, og hvilke firmaer er bedre - læs videre.

  Hvad består shugaring kit af

  Først og fremmest er pastaen selv inkluderet i sættet. Producenter fremstiller forbindelser af forskellig grad af hårdhed - det er vigtigt at være opmærksom på, når de køber.

  Blød pasta passer:

  • Hvis du ikke vil bruge tid på at opvarme sammensætningen.
  • Hvis du udfører procedurer i den kolde årstid / i et koldt rum.
  • At fjerne hår på ben, arme, mave.

  Hård pasta anbefales:

  • I den varme sæson.
  • På områder som armhulerne og bikiniområdet, hvor hudtemperaturen normalt er lidt forhøjet.

  Ud over sukkerpasta kan kittene omfatte rensende lotioner, talkum, en creme til langsom hårvækst, fugtgivende geler, cremer eller mousses, spatler til påføring af sammensætningen på huden og bandagebånd (hvis kittet er beregnet til epilering ved anvendelse af en bandage metode).

  Professionelle shugaring pasta sæt

  Så hvilke pastaer er de mest populære?

  Arabien

  Aravia er en professionel shugaringpasta fra en indenlandsk producent, som er tilgængelig i banker (til manuel epileringsteknik) og i patroner (til bandage-teknologi). Produkter "Arabien" kan være af en hvilken som helst grad af hårdhed, med eller uden dufte. Sammensætningen af ​​enhver pasta Aravia er fuldstændig hypoallergen. Den gennemsnitlige pris for arabia pasta: til en patron - 250 rubler, til en dåse på 750 gram - 1500 rubler.

  Video anmeldelse pasta arabien.

  Canaan

  Canaan er et helt naturligt produkt fra et verdensberømt israelsk selskab. Der er 4 muligheder for canaanpasta - fra ultra blød til hård. Det er værd at pasta Kanaan 1400 rubler. til en krukke på 750 gram.

  Gloria

  Også russisk produktion. Gloria er velegnet til både hjemmebrug og arbejde i kabinen. I linjen er der Gloria til bandage og manuel udstyr - begge sælges i banker til en pris på 600 rubler. Der er både naturlige blandinger af Gloria, og med tilsætning af æteriske olier eller andre komponenter (for eksempel menthol).

  Video anmeldelse af sæt Gloria.

  Pandis

  Pasta Pandis er et højkvalitetsprodukt fra det ungarske kosmetikfirma. Pandis pasta produceres separat til manuelle og banding teknikker samt kit, samt rensende tonic, anti-indgroede hårprodukter, fugtgivende emulsioner og andre produkter, der er designet til at gøre epilering så behageligt som muligt. En krukke Pandis pasta kan findes for 3000 rubler og sæt - fra 5500 og dyrere.

  Maris

  Maris er en russisk producent, der producerer en blanding af shugaring til rimelige priser. Der er bløde, mellemstore og hårde pastaer Maris, såvel som anæstetiske geler, præ- og efterbehandlingskremmer, kits og forbrugsstoffer - spatler, servietter, handsker mv. Maris produktpriser vil glæde dig - en krukke på 750 gram. Det koster ca. 1000 rubler. Bank til 1500 gr. - omkring 1800 rubler.

  Video anmeldelse pasta Maris.

  Også med gode anbefalinger kan Ayuns pasta fra et russisk firma hjælpe dig med at slippe af med overskydende hår hurtigt og billigt. Ud over flere typer blandinger (fra blød til hård) er der en Ayun-pasta til manlig depilation, der er skabt specielt til groft og hårdt mandligt hår. Det koster ca. 1200 rubler. for 800 gr., det samme er bankerne af Ayun af samme mængder "for kvinder".

  Dolce Vita

  Dolce Vita er et spansk firma, der producerer god sukkerpasta naturligt. Du kan købe en 800 grams krukke i online-butikken til 1300 rubler. Dolce Vita er fantastisk til hårfjerning i den varme årstid, den holder sig ikke i hænderne, giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at fjerne hår, selv i bikiniområdet.

  Start epil

  Produkter Start Epil er et varemærke fra det førnævnte Arabia-selskab. Hvis Aravia er mere velegnet til masters med stor erfaring, er Start Epil en linje, der er skabt specielt til epilering derhjemme, og kan bruges af "newbies" i shugaring. På selskabets hjemmeside er der en glimrende video, der vil lære dig at epilere dig selv og hjælpe dig med at undgå fejl. Køb start epil 600 gr. kan være omkring 1000 rubler.

  Alexandria

  Produkter Alexandria kommer til os fra Amerika. Dette er en fremragende professionel kosmetik til både vegetationsfjernelse og hudpleje før og efter depilering. Alexandria er et udelukkende naturligt produkt af høj kvalitet. Du kan købe en bank på 600 gr. I en online butik for 1000 gnid.

  Makea dame

  Makea Lady er en finsk producent, der producerer smagspræget og almindelig (lugtfri) shugaring pasta. Makea dame har gode anmeldelser blandt depilation masters, fordi Hun har fremragende arbejdskvaliteter. Køb en krukke med pasta Makea Lady 900 gr. kan være for 3000 rubler. i onlinebutikker.

  Hvilken pasta er bedre at vælge

  Når du vælger, skal du først bestemme dit mål, dvs. med områder af kroppen, som du har brug for en blanding af. Hvis du arbejder i salonen, vil den bedste løsning være at købe et stort sæt shugaring, der indeholder alle slags pastaer, fra den blødeste til den mest stive.

  Hvis du vil gøre depilationen selv på et bestemt sted (for eksempel på benene), skal du vælge valgmuligheden for benene (normalt en blanding af en gennemsnitlig hårdhed). Vær også opmærksom på årstiden - i varmen vil den bløde pasta straks "flyde", og du vil mislykkes. Omvendt vil en hård pasta i kulden ikke være plastisk nok.

  Hver af de listede pastaer har sine egne fordele, derudover afhænger meget af dine individuelle præferencer. Nogen mere praktisk at arbejde med Arabien, og nogen - med Makea Lady, selvom de begge er omtrent ens, hvad angår deres egenskaber. Derfor er der kun en vej ud - at søge efter din egen variant, med jævne mellemrum ændre producenter, indtil du finder det, du har brug for.

  Tips og tricks

  Uanset hvilken blanding af producent du vælger, skal du sørge for at vælge specielle hudplejeprodukter til det - fugtgivende, beroligende, hæmmer hårvækst / indvækst osv. Det er meget nemt at arbejde med shugaring pasta - du kan lære dette bogstaveligt på et tidspunkt. Hvis noget ikke er klart, søg og se tema videoer på internettet.

  Ayuna pasta til shugaring

  Shugaring gav mulighed for millioner af kvinder at have glat hud uden irritation og kløe. Men det er ikke en salonprocedure, hver kvinde kan give sig professionel shugaring hjemme. Det vigtigste er at gøre det rigtige valg af midler til at fjerne hatede hår. Vi giver pasta til shugaring, som kaldes bedst.

  Sukkerpasta til shugaring Start Epil

  Et populært russisk lavet produkt til shugaring bruges i salonen og til hjemmet hudpleje. Den vegetabilske sammensætning af pastaen: glucose, fructose, vand, har en gavnlig virkning på kroppens hud. Designet til at bekæmpe hår op til 5 ml.

  Fordele: hypoallergenic, egnet til begyndere, klare grove hår, økonomisk i forbrug, lave omkostninger.

  omkostninger:
  Volumen: 200g. - 370 s.
  Volumen 400g. - 690 r.
  Volumen 750g. - 950 s.

  Sukker Gloria Sukkerpasta

  Midler til shugaring lavet kun fra økologiske ingredienser: glucose, fructose, vand og neutraliseret citronsyre. Uden at tilføje kunstige pigmenter, kræftfremkaldende stoffer, parabener og smagsstoffer. Pastaen er hypoallergen. Designet til komplekse hår.

  Fordele: Økonomisk, resultatet varer lang tid, forårsager ikke vanskeligheder i applikationen, i shugaring sfæren bruger de pastaer af mærket "Gloria".
  Ulemper: Hår vokser periodisk, smelter i hænderne, tager ikke hår fra roden, bryder.

  omkostninger:
  Volumen: 330 g - 660 s.
  Volumenet 800 g - 990 p.
  Volumenet 1,8 kg - 1870 s.

  Sukkerpasta "ARAVIA Professional" til depilation

  Top russiske mærke til produktion af produkter til depilation. Lover en smertefri proces af shugaring. Ødelægger hår fra 3 - 6 ml. Ved efterfølgende procedurer reduceres hårets diameter med halvdelen. Beskadiger ikke huden, fjerner døde skalaer og hår. Består af glucose, fructose, vand.

  Fordele: Komfortabel og nem at bruge, kræver et minimum af tid, overkommelig pris.

  omkostninger:
  Volumen: 150 gr. - 260 s.
  Volumen 750 gr. - 1350 r.
  Volumenet 1,8 kg - 1870 s.

  Sukker shugaring pasta "Sugaring PRO"

  Værktøjsmærket "Sugaring PRO" forbedret formel fjerner komplekse sorte hår. Mineralvandsbaseret pasta og naturlige ingredienser forårsager ikke allergi. Producent Rusland - Spanien.

  Fordele: overkommelig pris, allergivenlig.
  Ulemper: Det holder ikke håret godt nok, det klæber til fingrene, og det klare ikke hårfjerning, ikke-plastisk, for hårdt uden opvarmning.

  omkostninger:
  Volumen: 150 gr. - 300 s.
  Volumen 250 gr. - 500 s.
  Volumen 750 gr. - 1300 r.

  Sukkerpasta til shugaring Riviere Sucre

  Fransk pasta forhindrer indvækst af hår, er designet til at fjerne hårdt hår. Indeholder ikke saccharose og konserveringsmidler.

  Fordele: fjerner hår uden rødme i huden, garanterer en næsten smertefri procedure.
  Ulemper: fjerner ikke tynde hår, høj pris.

  omkostninger:
  Volumen: 210 gr. - 690 r.
  Volumen: 1 kg. - 1990 s.
  Volumen: 3 kg - 4390 s.
  Volumen: 5 kg. - 4990 r.

  Cannaan sukker sukker pasta

  Det israelske værktøj til shugaring er en af ​​de tætteste i Rusland. Designet til arbejde ved høje temperaturer. Velegnet til både begyndere og fagfolk. Den består af fructose, glucose og vand.

  Fordele: Det er ikke nødvendigt at skylle med termisk vand, det er nok at bruge almindeligt vand, det giver glat hud i mere end en uge.
  Ulemper: svært at bruge, fra første gang at fjerne hårene er næsten umuligt, du har brug for 2-3 tilgange.

  omkostninger:
  Volumen: 280 gr. - 990 r.
  Volumen: 750 gr. - 1600 s.
  Volumen: 1,5 kg - 2500 s.
  Volumen: 3 kg. - 4400 r.

  Sukker shugaring pasta "Saona"

  Glathed og peeling effekt efter brug af Sauga shugaring er 100% garanteret. Pastaproduktionsteknologien forhindrer saccharificering og giver dig mulighed for at opretholde de oprindelige egenskaber gennem hele holdbarheden. Russisk fremstillet pasta fremstillet af fructose, glucose og vand.

  Fordele: rimelig pris, behagelig aroma, egnet til begyndere.

  omkostninger:
  Volumen: 100 gr. - 300 s.
  Volumen: 300 gr. - 590 r.
  Volumen: 1 kg - 1600 s.

  Sukkerpasta til Ayuga shugaring

  "Ayuna" er et russisk mærke af phytosug. Specialiserer sig i retsmidler med helbredende virkning. Pastaen er designet til at ødelægge hårde hår op til 4 ml. Midler til depilation "Ayuna" let at gøre skæg, overskæg og øjenbryn. Forskelle i naturlig sammensætning: glucose, fructose, vand.

  Fordele: Hårene vokser ikke, langvarig resultat, letter gentagelsesproceduren.
  Ulemper: smertefuldt at bruge, svært at tilpasse.

  omkostninger:
  Volumen: 140 gr. - 190 s.
  Volumen: 300 gr. - 480 s.
  Volumen: 800 gr. - 1250 r.
  Volumen: 1600 gr. - 1850 r.

  Del "TOP-8 bedste pastaer til shugaring"

  Professionel sukkerpasta til depilation "Argentina" fra Ayun

  tilbagekaldelse

  Shugaring er noget nyt for mig. For mange år siden begyndte det hele med maskinen, så epilatoren, så laserhårfjernelsen på nogle steder, så vokset i meget lang tid, men så begyndte hårene at vokse forfærdeligt. Hænder kløe for at få dem, helt brudte ben, den slags ting, der hedder ikke markedsførbar. På råd fra en ven besluttede jeg at gå til en shugaring, da håret vokser mindre fra det og vokser langsommere. Fik to gange, helt ben og dyb bikini. Det viste mig at være meget smertefuldt for mig at gøre bag- og forsiden af ​​benene, over knæet. Når mesteren fordeler sukkermassen over huden, på disse steder. Jeg taber på grund af stress))) fordi jeg besluttede at gøre alt selv.

  Valget faldt på den professionelle sukkerpasta "Argentina" fra Anyuta (Rusland). Derudover købte hun papirstrimler til bandage-teknologi, hvis babypulver ikke trækker ud med manuel materiale.
  Alt viste sig for at være simpelt: Jeg dækker benene og arbejdshandlen med pulveret, river et lille stykke pasta, størrelsen er som en valnød. Pasta får helt enkelt, bogstaveligt om et par sekunder, det bliver blødt og bøjeligt. Jeg søger imod hårvækst med to, tre fingre, der stærkt presser sukkerpastaen til kroppen, fingrene er vinkelret på kniven. Med en skarp bevægelse af armen rive jeg af hårvæksten, retningen langs benet. Ingen smerte. På steder hvor huden ikke er meget tæt, strækker jeg mig med den anden hånd i modsat retning af adskillelse. Når pastaen bliver hvid og fra varmen af ​​hænder og krop er mere viskøs og ikke rigtig vil adlyde, anbringer jeg en papirstribe og rives på samme måde. På steder, der ikke er meget bekvemme for at rive, bruger jeg strimler og et ekstra par hænder (mand). Sæt pastaen, presset båndet stærkere end toppen holdt hendes fingre og kommandoen - RIP OFF! Der er hår der, jeg kan ikke fjerne pastaen, sidste gang jeg tællede om 30 stykker. Det er med to ben, jeg fjernede dem med en epilator. Det kan vokse i den forkerte retning eller noget andet, det betyder ikke noget for mig. Jeg har altid fundet hår, der ikke kom ud som voks eller shugaringo.

  Skønhed passerer fra 15-30 minutter, på trods af at efter voksning i 24 timer havde jeg et rødt pimply punkt, bliver mit hår virkelig mindre, men det vokser stadig, jeg tror jeg har brug for mere tid. Efterhånden lærer jeg at dybe bikini, mens jeg river langs konturen. Her i dette øjeblik skal du bare tage nogle asanas. Dotrester af pasta vaskes af med varmt vand, og det er det. Jeg gør det hver 3-4 uger. Bedste midt i den månedlige cyklus. Alles hår vokser anderledes, alt er individ: gener, hormoner, sindstilstand. Personligt vokser min sommer hurtigere end om vinteren.

  Sukkerpasta "Argentina" helt, passer mig. Fabrikanten har en pastaindstilling til blødere og fastere, jeg har et gennemsnit. Også volumen: mindre (320 g.) Og mere (1500 g.). Når dette er overstået, vil jeg prøve den, der er sværere. Måske opvarmes det langsomt.

  Shugaring klæber

  Depilationsteknologi ved hjælp af karamelsirup får hvert år fart og bliver en af ​​de mest eftertragtede salonprocedurer. Under depilationssessionen anvendes en speciel kosmetisk pasta til shugaring, hvilket er en sukker sirup af forskellig konsistens. Fremgangsmåden med sukkeraflejring er dyr, så kvinder bruger oftere og mere kosmetiske præparater eller forsøger at tilberede en viskøs masse derhjemme.

  Fordelene ved shugaring før andre metoder til depilation

  Sukkerpasta til shugaring har en række væsentlige fordele i forhold til creme eller voks til depilering. Dette er primært:

  • tilgængelig for alle en måde at fjerne uønsket vegetation;
  • manglende kontraindikationer og allergier
  • reduceret risiko for skade på huden;
  • langvarig mangel på hår efter proceduren
  • hårene fjernes fra roden og vokser derefter ikke under huden;
  • mangel på irritation
  • smertefri (når den anvendes korrekt);
  • fjernelse af cornified epidermis;
  • fugtgivende og nærende huden.

  Indikationer og kontraindikationer

  Shugaring pasta anbefales til alle, uden undtagelse, hvem skal slippe af med uønsket hår på ansigt og krop. Tilstedeværelsen af ​​åreknuder og det vaskulære netværk er ikke kontraindikation for brugen af ​​sukkermasse, mens voksning ikke anbefales.

  Shugaring derhjemme

  Forberedelse af en klæbrig sukkermasse er meget simpel hjemme. Der findes flere typer opskrifter til karamel sirup. Afhængigt af følsomhed og hudtype kan du vælge de mest egnede af dem.

  Med citronsaft

  For at lave en sød masse med dine egne hænder, skal du have sukker og vand i forholdet 1: 2, plus en spiseskefuld citronsaft (eller citronsyre). Opløs sukker i vand, læg på komfuret, kog indtil tykt, omrør konstant, tilsæt citronsaft i slutningen. Citron giver pastaen en behagelig sejhed. Efter afkøling af massevalsen i en kugle og æltning til lejestandarden. Derefter kan du starte proceduren.

  Med honning

  Lav en honning-sukkermasse hjemme kan være på samme princip som en pasta med citron. Det er nødvendigt at tage lige dele af honning og sukker, hæld vand i forholdet 1: 2, bring ovnen til en tilstand af tykk karamel. Takket være skat frøs ikke pastaen i lang tid. At behandle varme masse problemområder, rullende søde bolde. Skyl huden med køligt vand og behandl med en fugtighedscreme.

  • Lav en shugaringpasta med dine egne hænder lige hjemme: dette kræver sukker og vand i forholdet 2: 1 og lidt tålmodighed.
  • Før du begynder at bruge sukker "marmelade", er huden bedre at dampe.
  • Hænderne skal fugtes med vand, så massen ikke holder fast.
  • Værktøjet skal anvendes mod hårets vækst, jævnt påfyldning af behandlingsområdet, fjern i retning af vækst med en skarp bevægelse af hånden.
  • Vælg en passende pasta dåse, givet dens egenskaber og egenskaber af huden. Tætheden af ​​pastaen afhænger af hårets hårdhed, jo blødere håret, jo mere blid pasta vælger: Til blødt hår, temmelig blødt og ultra-soft form, til grovere hår skal du bruge en tæt eller universel masse.
  • Når man arbejder under forhold med høj luftfugtighed og høj temperatur, er det bedre at vælge en tyk pasta.
  • Til manuel udstyr er en tyk konsistens også velegnet; til arbejde med en spatel eller papirstrimler er det bedre at vælge eller forberede en tyndere sammensætning.

  Oversigt over færdige shugaring pastaer

  Moderne kosmetologi har udviklet en hel række værktøjer til depilation - fra den professionelle linje til de værktøjer, der anvendes i hjemmemiljøet. Blandt de velkendte mærker af kosmetik, der repræsenterer pastaer til shugaring, er efterspørgselsmærker som Gloria, Aravia, Canaan, Ayoun, Gerbere, Dolce vita, Saona.

  Gloria

  Shugaring pastaer Gloria er præsenteret af et russisk firma for eksperter inden for shugaring. Midlerne i denne linje varierer i volumen og konsistens. I betragtning af forarbejdningsområdet og økonomien kan du vælge en pasta med et volumen på 0,3, 0,5 og 1,5 kg ultrabløde, bløde, mellemstore og tætte former.

  Gloria giver i modsætning til andre producenter en separat serie af mænds hårfjerningsprodukter, Gloria for mænd, som er repræsenteret af forskellige former for sukkerpasta - fra ultra-blød til super tæt. Den mindste mængde af midler er nok til omkring 7-8 procedurer.

  Aravia

  Kosmetiske serier til shugaring russiske firma Aravia Professional er repræsenteret af flere typer produkter. Alle afviger i konsistensens tæthed, hvilket afhænger af behandlingsområdet og hudfølsomheden. For effektiv epilering foreslår Arabia at vælge en blød, ultra-blød, alsidig, tæt eller medium-massefylde. Sammensætningen af ​​disse midler er kun naturlige produkter - saccharose, glucose, vand og citronsyre. Manglen på kemiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler fordobler uden tvivl fordelene ved dette produkt. Aravia kosmetik er velegnet til alle hudtyper, herunder tendens til allergi og irritation. En masse massemasse er nok til ca. 10-15 procedurer (du skal overveje forarbejdningsområdet og pastaens konsistens).

  Den russiske producent af kosmetiske shugaring pastes tog sig af både fagfolk og begyndere i problemer med sukkerepilation, derfor er der, udover Aravia Professional pasta, en linje kaldet Start Epil for begyndere blevet frigivet. Denne serie er repræsenteret af bløde, mellemstore, tætte og universelle former samt hudplejeprodukter før og efter depilering.

  Cannaan

  Det israelske firma Cannaan producerer en serie af shugring pastaer, præsenteret i fire grundlæggende former - ultra soft, blød, medium og hård. Sammensætningen af ​​disse midler skelnes ved tilstedeværelsen af ​​aromatiske olier ud over sukker, vand og citronsyre. Disse masser adskiller sig også i passende mængder (fra 0,33 til 1,5 kg) såvel som i økonomisk forbrug.

  Ayuns russiske firma med professionel kosmetik og udstyr tilbyder også en hel serie produkter til shugaring. Blandt dem - sukker pasta. Sammensætningen af ​​Ayun-mærket er den enkleste: glucose, fructose og vand. Derfor beholder de deres egenskaber selv under forhold med høj temperatur og høj luftfugtighed.

  Blandt den præsenterede linje er en blød pasta "Jamaica", universel "Costa Rica", tæt "Argentina" og shugaring af høj densitet "Brasilien". Der er også en mænds serie og ekspresspasta, som ikke kræver opvarmning. Økonomisk brug, overkommelig pris, høj viskositet og plasticitet af Ayun masse gør det meget populært blandt både professionelle håndværkere og begyndere.

  Dolce Vita

  Oprindeligt blev Dolce Vita pasta opfundet og udviklet i Spanien, nu produceres disse produkter i Rusland. Shugaring Dolche Vita har en udelukkende naturlig sammensætning, hvor der ikke er parabener, silikone, farvestoffer og smagsstoffer. Den er baseret på raffineret rørsukker, som indeholder mange mineraler og gavnlige stoffer, og har også antibakterielle egenskaber, nærer og fugter huden. Derfor bliver depilation med Dolce Vita shugaring også til en omfattende hudpleje. I sukkerpastaen af ​​dette mærke er der en blød form, en masse af optimal og høj densitet, samt en pasta, der nedsætter hårvækst og en pasta med feromoner. Derudover er der en separat serie af værktøjer til male depilation.

  Saona

  Russiske plastmasser til Saona brand shugaring er repræsenteret af en række sukkerpastaer, forskellige i deres egenskaber - bandage (for eksperter), meget blød, naturlig blød (uden opvarmning), normal, normal uden opvarmning, tæt og meget tæt. Sammensætningen af ​​Saona pasta er sikker og fri for duftstoffer og konserveringsmidler. Den indeholder kun glucose, fructose og vand. Alle værktøjer i denne serie er designet til at arbejde på forskellige overflader under forskellige forhold og med forskellige teknikker. For eksempel bruges ofte bløde og normale former, der passer perfekt til huden uden opvarmning og passer til alle zoner. Volumenet på 1 kg er nok til omkring 50 procedurer, hvilket indikerer rentabiliteten af ​​selskabets midler Saona.

  Gerbere

  Sukker "Toffee" mærke Gerbere, produceret i Rusland, består af fructose, renset vand og citronsaft. Det er nemt at påføre, kræver ikke opvarmning og påvirker huden forsigtigt. Dette firma tilbyder tre hovedtyper af sukkerpasta - blødt, medium, hårdt. Forskellige mængder sukkermasse - 280g, 500g, 1,5 kg - gør det muligt at bruge det økonomisk.

  Shugaring er en unik procedure, der i stigende grad vinder popularitet, især blandt den kvindelige befolkning. Dens brugervenlighed, mangel på ømhed og bivirkning gør den til en af ​​de bedste blandt andre metoder til fjernelse af hår. En stor fordel er, at pastaen nemt kan fremstilles hjemme alene. Og for dem, der ikke ønsker at tilbringe deres tid til madlavning karamel sirup, kan du bestille sukkerpasta i online-butikkerne af producenter samt på webstederne for professionel kosmetik.

  Kontakt os

  Hvordan virker depilation creme: en aktiv effekt på hårstrukturen