Hvad er AFT epilation

AFT-epilering er udviklingen af ​​det israelske firma Alma Lasers, der tog højde for manglerne ved de allerede eksisterende metoder til laserfjerning og fotoepilering, såsom smerte og effekten på resultatet af hudfarve og eliminerede dem.

Nu bruges denne teknologi ikke kun til at slippe af med uønsket hår, men også til foryngelse, behandling af rosacea, eliminering af post-acne ar og pigmentpletter, fjernelse af mol og andre hudtumorer.

For at udføre procedurer ved brug af AFT-teknologi oprettede Alma Lasers Harmony XL-enheden. For enheden anvendes SHR (Super Hair Removal) dyse.

Det skal bemærkes særskilt, at udtrykket "laser AFT epilation" ikke er helt korrekt. Det har intet at gøre med lasere. På internettet, fra artikel til artikel, gentages den samme fejl, at denne procedure udføres på en Sopran XL, baseret på en diodelaser med en bølgelængde på 810 nm.

Her er f.eks. Vedhæftet fil til enheden:

Men dysen til diodehårfjerning:

AFT hårfjerning er en forbedret version af fotoepilation, som det israelske selskab har udviklet og introduceret en række teknologiske innovationer. Nedenfor betragter vi hver af dem i rækkefølge.

Impact mekanisme

Advanced Fluorescence Technology er oversat som "Advanced Fluorescence Technology." Dens essens er i brug af specielle filtre, der afskærer de dele af spektret, der anvendes til fotoepilation, hvilket er ineffektive for hårfjerning. Under fotoepilation forekommer skade på hårfollikelen under påvirkning af lysstråling med en bølgelængde på fra 500 til 1200 nm.

Best af alt absorberer melaninpigmentet korte stråler med en bølgelængde på 450-600 nm, men sådan stråling kan ikke trænge dybt nok ind. Derfor afskærer filtre af apparater til AFT-hårfjerning den venstre del af spektret og efterlader lysstrålingen med bølgelængder fra 755 til 1200 nm.

Dyserne anvender et specielt system med ensartet fordeling af stråling, hvilket tillader brugen af ​​en rektangulær puls og ikke en top.

Den rektangulære impuls tillader en mere intens og langvarig effekt på hårets melanin med mindre energi.

Mindre smertefuldhed i proceduren og større anvendelse af AFT-hårfjerning opnås ved at afkøle huden under proceduren på grund af Peltier-effekten og brugen af ​​In Motion-teknologien. Teknologien giver dig mulighed for at behandle hudoverfladen uden at skære tufts af hår og eliminerer overophedning af huden.

Fordele og ulemper ved teknologi

Fordelene ved sådan fjernelse af håret er, at ved hjælp af filtre konverteres nogle af de ubrugelige dele af spektret (op til 700-755 nm) til stråling fra den nærmeste infrarøde del af spektret. Det betyder at:

 • der er ingen del af spektret, der normalt forårsager skade på huden, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for forbrændinger, sandsynligheden for langvarig rødme;
 • kan bruges på hud med en lys type over III (mørk hud);
 • der er ingen risiko for udseendet af pigmentpletter, der er ingen begrænsninger for solbadning og besøger solariumet efter proceduren;
 • På grund af omfordeling af energi mellem lysbølger af forskellig længde fra ubrugelig til effektiv, giver den en langt mere udtalt effekt fra en kosmetisk procedure.

Video: Instruktioner til fjernelse af hår

fordele

 • Du kan udføre proceduren for hårfjerning på benene med åreknuder i benene;
 • en mindre grad af smerte selv på mørk hud, fordi du endda kan gøre dyb bikini hårfjerning uden bedøvelse;
 • egnet til både mænd og kvinder;
 • fjerner både mørkt hårdt og let tyndt hår, undtagen grå;
 • fjerner indgroet hår.

Kontraindikationer

Kvinder bør afstå fra proceduren under graviditet og amning. Det udføres heller ikke af personer under 18 år.

Fremgangsmåden ved laserhårfjerning i armhuleområdet eliminerer fuldstændig dannelsen af ​​eventuelle negative virkninger. Find ud af, hvad denne metode er, og hvor effektiv denne artikel er i artiklen Laser hårfjerning i armhulen.

Elos epilation over overlæben anerkendes verden over som en af ​​de sikreste metoder til epilering. Alle detaljer i denne artikel.

uddannelse

To uger før proceduren kan hårborttagning ikke solbade. På dette tidspunkt er det tilrådeligt at bruge solcreme og bruge så lidt tid som muligt i solen.

Før proceduren skal håret rages af. At forlade "hamp" er ikke det værd, fordi det vil reducere effektiviteten af ​​proceduren. Hvis du vil forlade en stripet til en brasiliansk bikini, skal du bare forlade dette område ubrudt. Langt hår, sådan hårfjerning fjerner ikke.

Hvordan er proceduren

Før den første procedure kræves der en høring, hvor hudens lystype er visuelt bestemt, graden af ​​pigmentering og hårtykkelse, forholdet mellem hårpigmentering og hudfarve, hudens følsomhed over for smerte. Nogle gange kan det gøres på et lille område af kroppen.

En særlig gel påføres på huden på den påtænkte eksponering, dysen gør hurtige bevægelser over gelen og berører huden let. Klienten føles kun en lille prikken. Derefter vaskes rester af gelen af ​​eller fjernes med en serviet. Det tager lidt tid for proceduren: armhulerne bliver behandlet på 15 minutter, en dyb bikini på 30 minutter.

Video: Leg hårfjerning

Hudpleje efter påføring

Til forebyggelse er det ønskeligt at anvende en mild skrubbe og fugtighedscreme. Hvis der ikke er nogen tendens til at vokse ind, så er der ikke behov for yderligere pleje.

Den optimale mængde i kurset

Normalt har du brug for fra 7 til 10 procedurer, der udføres 1 gang pr. Måned. For hver person fastsættes kursets varighed individuelt baseret på effektiviteten af ​​fjernelse af håret efter hver procedure. Normalt er det nødvendigt at udføre 1 støtteprocedure pr. År.

Laser hårfjerning - en moderne metode til bekæmpelse af hår

7 grunde til at gøre laser hårfjerning med os:

 • Praktisk beliggenhed: mange saloner i hele Moskva og Rusland
 • Seneste generation diode lasere fra Tyskland
 • Kvalificerede kosmetologer med erhvervserfaring fra 1 år
 • Regelmæssige hyggelige tilbud og rabatter til faste kunder i ethvert salonnetværk
 • Ekstra ydelser i saloner: søm service, peeling, øjenvipper forlængelser
 • Acceptering af kort, elektroniske penge, gavekort
 • Altid fri te, kaffe, magasiner og Wi-Fi

Hvorfor laser hårfjerning er gavnlig?

Brug af voks, du bruger:

1 gang / 3 uger x 500 gnid. (voks) =
8700 gnid. pr. år

8700 x 32 år (fra 18 til 50 år) =
278 400 gnid.

30 minutter x 17 gange om året =
8,5 timer om året

8,5 timer x 32 år =
11 dage 3 timer

Brug af barbermaskine:

3 gange / måned x 300 gnid. (værktøjsmaskiner) =
10 800 gnid. pr. år

10 800 gnid. x 32 år =
345 600 gnid.

Mere end 2 uger, du vil bruge
i badeværelset med en barbermaskine

 • Alt dette for dine penge!
 • Du udholde smerten;
 • Dyrk langt hår til voksning
 • Føl dig ubehagelig med barberingirritation;
 • Miste en masse dyrebar tid.

Laser hårfjerning i "Louis D'or"

Hvordan slippe af med follikler i lang tid?

Grundlaget for fjernelsen af ​​hårsækkene med laser er metoden for selektiv fotothermolyse. Kort sagt er det som følger: laseren udsender en lysbølge, der absorberes af melanin, det mørkfarvede pigment indeholdt i håret. Som et resultat opvarmes melaninet og ødelægger dermed hårsækken (follikel) såvel som de skibe, der nærer det. Desuden er dormante follikler som regel også delvist beskadiget. Men samtidig er proceduren sikker for huden, da den har lav mætning med melanin.

Dette er hvordan håret ser ud før laser hårfjerning.

laser eksponering af målområdet hår

virkninger på melanin og øget follikeltemperatur

energi bæres ned i håret ved at virke på folliklen

dette er ødelæggelsen af ​​follikelen

Resultatet af laser hårfjerning på et bestemt område

Laser output

Laser hårfjerning er meget effektiv. Døm for dig selv - allerede i en session er 20% af hårsækkene ødelagt i den aktive vækstfase. Efter gentagne procedurer er 15-20% hårpærer ødelagt. Antallet af sessioner og intervallet, hvor de holdes, afhænger af patientens hårs struktur. Normalt ordinerer eksperter gentagne epileringssessioner om 1-2 måneder. Men i nogle tilfælde er en længere periode mulig (fire måneder). I gennemsnit skal du afslutte et kursus bestående af 5-9 sessioner. Men stadig, vi gentager det, det afhænger af en persons personlige egenskaber (hormoner, mængden af ​​melanin osv.).

Bemærk, at langt de fleste kunder er ret resultatet. Læs deres anmeldelser om laser hårfjerning.

Eksempler før og efter laser hårfjerning

Eksempel nummer 1. Pigen gjorde laser hårfjerning i bikini og axillary region:

Eksempel nummer 2. Laser hårfjerning af armhulen i pigen. Bemærk at efter to sessioner er håret næsten væk:

Udstyrsaloner "Louis Dor"

Fraktionel Toplaser CO2-B1 Galaxy laser

Som en af ​​de mest moderne enheder har den fraktionerede laser en enkel og tilgængelig grænseflade. Dens anvendelse sikrer maksimal patientsikkerhed, så lægen kan ændre arbejdsparametre lige under proceduren. Laseren er god til alle hudtyper og følsomme områder.

Enheden er meget udbredt til:

 • kompleks foryngelse og udjævning af hudstrukturen
 • fjernelse af mol og alder pletter
 • ar og ar fjernelse

Laser MeDioStar Effect

Den multifunktionelle enhed indeholder en diodelaser med et integreret hudkølesystem samt moduler til de mest populære kosmetiske teknologier - radiobølge og stødbølgebehandling. Giver 100% kundes komfort og sikkerhed. Enheden er udstyret med et farvedisplay, på skærmen, hvor alle de oplysninger, som lægen har brug for, vises.

Effektiv for følgende procedurer:

 • hårfjerning af enhver farve og tykkelse
 • bortskaffelse af uønskede fartøjer
 • fotorejuvenation, hudtoneniveauering
 • at slippe af med acne
 • udjævning ar og ar
 • kropsformgivning

Fordele ved laser hårfjerning

 1. smertefrit fjernelse af hår, der dyrkes
 2. Gennemførelseshastighed (afhængig af kroppens del - fra 15 til 60 minutter);
 3. fraværet af smertefulde fornemmelser, selv når epilering følsomme dele af kroppen (bikini område, armhuler, nasolabial trekant område);
 4. harmlessness (der er ingen kemisk virkning på huden, hvilket kan have uønskede konsekvenser i form af hyperæmi i hudens hudhud, allergier);
 5. sikkerhed (udelukker infektion)
 6. ingen bivirkninger;
 7. hudforyngelse;
 8. Langsigtet (over flere år) mangel på hårvækst.

mangler

 1. laseren fjerner ikke grå og lyse hår, da de har et lavt indhold af melanin (med undtagelse af de nyeste diode lasere);
 2. laser hårfjerning er mere velegnet til patienter med lys hud (med undtagelse af den nyeste generation af lasere);
 3. sandsynligheden for forbrændinger i huden.

Forberedelse Tips

For laser hårfjerning for at være effektiv, skal du overholde følgende regler:

 • 14 dage før den planlagte procedure skal du nægte at besøge stranden eller solariumet. Selvudvinding bør ikke bruges.
 • Hårlængden til laserfjerning bør være 1-2 mm (1-2 dage efter barberingen).
 • Huden skal renses før proceduren (hvis du bruger deodorant, skal den fjernes før proceduren, du skal gøre det samme med fundamentet på ansigtet).

Kontraindikationer til laser hårfjerning

Før vi tager fat på laser hårfjerning, anbefaler vi stærkt at konsultere en hudlæge. Tilstedeværelsen af ​​infektiøse hudsygdomme, herpes i det akutte stadium, maligne tumorer, dekompenseret diabetes mellitus, individuel intolerance over for laser hårfjerningsprocedurer, meget mørk eller garvet hud er absolutte kontraindikationer. Læs mere om kontraindikationer af laser hårfjerning.

Hvad man ikke skal gøre efter proceduren

 • Det anbefales ikke at solbade 14 dage efter epilering.
 • Det anbefales ikke at fjerne håret ved roden (shugaring, hårfjerning med en epilator, voks, pincet).
 • Du bør ikke gøre en dyb ansigtsskrælning på dagen for laser hårfjerning.

Effektiviteten af ​​laser hårfjerning er stærkt afhængig af det udstyr, der udfører denne procedure. De eksisterende typer af laser adskiller sig i bølgelængde: rubin (694 nm), alexandrit (755 nm), diode (808 nm). Det bedste anses for at være det sidste, da det fokuserer strålerne på den nødvendige dybde af penetration. Der er ingen, der opvarmer huden, hvilket fører til forbrændinger. Og allerede i 4-6 sessioner er 70-98% hår elimineret. Desuden fjerner diodlaseren hår, selv hos mennesker med mørk hud.

Vi vil også advare dig mod at bruge neodymlaseren til fjernelse af hårfollikler. Dens bølgelængde er 1064 nm. Det bruges til fjernelse af edderkopper, vorter, vorter, behandling af åreknuder. Men for epilation er en neodymbaseret laser, selv om den har længste bølgelængde, ikke effektiv og forårsager hudskade.

I dag fremstilles de mest gode enheder med en diodelaser af det fælles israelsk-amerikanske firma Alma Lasers og det ikke mindre solide tyske selskab MeDioStar. Fremgangsmåden ved fjernelse af håret med disse apparater kaldes AFT-epilering.

Kundeanmeldelser om laser hårfjerning

Natalya Glyvenko er en vidunderlig mester! Jeg har besøgt mange af jer, men Natalia kan lide mest, et niveau over den anden mester. Meget taktfuld, behagelig kommunikation, omhyggeligt og samvittighedsfuldt arbejde gennem alle zoner, er interesseret i komfort, kort sagt, godt færdig! Jeg er meget glad for, at Natalia fandt sig selv på Louis-Dor Laser Hair Removal Clinic)

Allerede 6 gange gik til salonen på Taganka for at mestre Masha. Jeg har ikke mødt en mere professionel mester. Nice, opmærksomme, professionelle, erfarne. Du føler hverken trængsel eller smerte. Og vigtigst af alt skyldes den grundige forarbejdning af alle overflader. Tak for hende!

Den anden dag var Kristinochka, fjernet håret på hænderne på en diode laser. Første gang jeg gjorde denne procedure, og det var vigtigt, hvilken slags skønhed ville være, jeg er glad for at jeg kom til at se Christine ☺️ En meget behagelig pige, gjorde alt pænt og forklarede alt klart og kunne spørge alt, der interesserede sig for procedurerne og gav råd. som jeg lyttede til) takket være din salon og mange tak til Kristinochka!) Nu ved jeg hvor og til hvem jeg vil gå til laserepilation

God dag! Jeg vil gerne takke Tatiana, en fremragende mester og specialist. Jeg går til hende for laser hårfjerning. Tatyana arbejder meget gennem zonerne meget omhyggeligt, håret vokser sig ikke rigtigt i nogle områder, og i andre vokser det ikke meget langsomt. Der var kun 3 besøg, og resultatet kan ikke men glæde sig. Tak for muligheden for at være smuk til en overkommelig pris.

Jeg vil gerne dele med dem, der besluttede at forkæle sig, elskede, besøger salonen, hvor de leverer laser hårfjerning. Piger, jeg har været på salonen Louis D'or i 1,5 år nu, hvor jeg får laserepilation. Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på, at salons masters holdning til kunder betyder meget! Min herres navn er Trifonova Masha. Hun er meget opmærksom, godmodig, pæne, taktfuld. Kan altid give de rigtige råd. Det er bare, at der i vores tid er mange saloner og håndværkere, og det er svært at lave dit rigtige valg! Dette er hvad jeg skriver for dem, der søger deres mester. Prøv det, du vil ikke fortryde! Jeg ville være glad, hvis nogen hjalp i valget af salonen og mesteren!

Hun var allerede på to procedurer for laser hårfjerning af en kosmetolog Natalya Glyvenko. Meget tilfreds med effekten. Natalia er en mester af hendes håndværk, hun behandler omhyggeligt zonerne, er hun altid interesseret i mig komfortabelt, hun er meget opmærksom på kunderne, tak)) Jeg vil fortsætte med at gå til Natalia.

Jeg vil gerne skrive en anmeldelse og takke kosologologen Tatiana, som arbejder på Taganka! Altid venlig, sympatisk, smilende. Vi har været dine kunder i lang tid, alle dine venner har ført til, at du forsøger at gøre laser hårfjerning! Mange tak for den menneskelige holdning til kunderne, for det fremragende arbejde (efter at du lige har glemt hvilket hår er). Med dig, og smerten er ikke følt! Alt det bedste for dig, og selvfølgelig prisen! Dine kunder!

To gange var jeg på laser hårfjerning i Podolsk med en kosmetiker Evgenia. Vidunderlige salon, stor stab. Jeg er meget tilfreds med situationen og udstyret. Jeg fik en laser epilation kupon, gik 2 gange og var meget tilfreds. Håret falder ud, mens andre sænker deres vækst og lyser betydeligt. Og kosmetologen er en meget venlig, organiseret pige. Jeg råder alle, der stadig tvivler - gå og du vil ikke fortryde. Og jeg råder alle til at gå til denne salon i Podolsk, fordi priserne ikke bider og personalet er meget venligt og venligt, de vil rådgive, de vil fortælle og forklare alt. Administrator Catherine er også en meget flot pige. Kontakt, du vil ikke fortryde.

Jeg går på en laser epilation til mesteren Lydia (salon "Neon" på hviderussisk). Resultatet er helt vidunderligt, mesteren er meget tilfreds. En intelligent, behagelig og delikat specialist. Forklarer alt i detaljer, er interesseret i resultatet, jeg anbefaler! I hytten er det rent, hyggeligt, atmosfæren er behagelig og venlig.

God eftermiddag Var i kabinen på Kursk på forslag fra KingKupon. Delight af det første besøg. Laser hårfjerning og vedligeholdelse på højeste niveau, hold opmærksomme venlige. Særlig tak til Mester Svetlana. Meget flot pige, professionelt gør sit job. Tak.

Vil du slippe af med håret for evigt for et par besøg?
Ring derefter til et enkelt Louis Dore-netværk nummer: 8-495-150-08-00. Komfortabel laserfjerning i Louis Dore.
Vi venter på dig!

Kontraindikationer er mulige. Har brug for at rådføre sig med en specialist.

AFT-epilering i Skt. Petersborg

 • vigtigste
 • Skønhed og sundhed
 • Epilation og depilation
 • elektrolyse
 • AFT-epilering i Skt. Petersborg

Vores websted hjælper dig med hurtigt at finde en erfaren mester til at bestille tjenester. Placer en ansøgning, og eksperter vil tilbyde deres tjenester og priser.

Afrejse til hjemmet - St. Petersborg

31. december skal du samle makeup og styling i byen St. Petersburg metro Vyborgskaya til nytår, jo nærmere aftenen jo bedre.

Feedback om opgaven

Alt gjort på højeste niveau! Mere tak!

Afgang til huset - Sofia Kovalevskaya Street, Skt. Petersborg

Aftenfrisure på håret til midten af ​​skulderbladene, skal du på en eller anden måde smukt løfte håret og samle dem. På mit hjem, eller jeg kan komme et sted i metro Akademicheskaya.

Feedback om opgaven

Alt var godt, Anna lavede den ønskede frisyre, var punktlig, høflig, elskværdig. Jeg anbefaler!

Tjek huset - Sofia 20 K4

Frisure, kichka at fastsætte datoen og curling foran. Hår lige under skuldrene. På 1,06 Placering: I

Feedback om opgaven

Alle arrangeret. Ved forbipassering blev frisyren udført og mandlig model haircut. Alt blev gjort hurtigt, effektivt og endnu bedre end det blev sagt)) Jeg råder alle sammen, jeg vil kontakte dig mere

Tjek huset - Vasileostrovsky distriktet, Skt. Petersborg

St. Petersborg. 11.08. nødt til at komme til hotellet og gøre styling og aften makeup.

Feedback om opgaven

Sveta er en stor mester! og en dejlig person) gjorde alt perfekt, jeg er meget tilfreds! tak Jeg anbefaler!

Tjek huset - Svetlanov Avenue, 29, St. Petersborg

Opgaven er at udjævne tone i ansigtet til blanke øjne. Træk håret om muligt.

Feedback om opgaven

Alt er fantastisk. Stor mester, professionelt gjort alt.

Tjek huset - Prospect Prosveshcheniya, 45 St. Petersborg

Enkel makeup og styling til eksamen på universitetet Budget til 5000. 26. 06. (klokken 9:30 skal opgaven allerede være afsluttet). I forslagene angives udgifter til forbrugsstoffer og omkostningerne ved dine tjenester. Venter på dine forslag!

Feedback om opgaven

Pigen er meget flot. Tiden løber længere ud, men hun lykkedes, og resultatet passer mig fuldstændigt (læg på makeup)! Og hjalp mig også meget ud og kastede mig til fejringsstedet! tak

Tjek huset - Ligovsky Ave., 61, St. Petersburg, Rusland, 191040

I St. Petersborg! Den 23. april, søndag kl. 11.30, skal du ankomme til Crowne Plaza Hotel på Ligovsky Prospekt. Det mest foretrukne foto №3, med vævning

AFT-hårfjerning i centrum på Tavricheskaya

Hurra! Vi havde tid til begyndelsen af ​​foråret!

I vores center på Tavricheskaya, 37 er der nu en dyse til epilering på enheden Alma Lasers.

Kunder, der foretrækker at besøge dette særlige center, har længe spurgt os om det. Ja, alle kender til den vidunderlige Formax-enhed i vores centrum på Pisarev, men det er mere praktisk, hvis denne procedure er inden for gåafstand, har du overbevist os.

Selvfølgelig kunne vi ikke nægte dig. Og selvfølgelig valgte en meget god mulighed.

AFT hårfjerning

Proceduren for Alma Lasers kaldes AFT-epilering. Advanced Fluorescence Technology er oversat som "Advanced Fluorescence Technology." Enig, det lyder optimistisk. Og denne dyse har faktisk en række ubestridelige fordele. Vi lægger ikke op med tekniske detaljer.
Lad os sige det bekymrer hver kunde:

✓ AFT-hårfjerning passer til alle hudtyper, herunder mørke. I dette tilfælde er smerten selv på mørk hud minimal. Og endda dyb bikini hårfjerning kan ske uden bedøvelse.
✓ Laser vedhæftning fjerner hår, uanset farve og grad af stivhed og hjælper og eliminerer indgroet hår.
✓ Der er ingen risiko for pigmentpletter.
✓ Behandlingen af ​​hårfjerning på benene er tilladt, selv med åreknuder i benene.

Vi skriver ikke om de andre fordele, fordi alle moderne enheder har dem. Og alt det gode fra tidligere versioner af udviklerne AFT-hårfjerning er naturligvis inkluderet i vedhæftet fil til Alma Lasers.

AFT hårfjerning (AFT hårfjerning)

Advanced Fluorescence Technology (AFT) eller avanceret fluorescerende teknologi til fjernelse af uønsket hår er en moderne epileringsteknik til behandling af hud med lys. Forskere fra det israelske firma Alma Lasers har foreslået at sende en pulserende lysflux gennem det oprindelige filter, som konverterer ultraviolette og kortbølgende dele af spektret til varmestråling. Som følge heraf fremkom en sikker og smertefri apparatprocedure - AFT-epilation, som er sammenlignelig med effektivitet med laserepilation og fotoepilation. AFT hårfjerning er en salon procedure, der bruger en HarmonyXL maskine og en særlig Super Hair Removal (SHR) tip. AFT teknologien er meget udbredt i kosmetologi, ikke kun for hårfjerning, men også til fjernelse af pigmentpletter, post-acne, mol, såvel som til behandling af rosacea.

Fordele ved AFT-hårfjerning:

 • brug af In Motion teknologi, som forhindrer overophedning af huden og hopper over håret;
 • ensartet fordeling af stråling
 • lysstrømmen genereres i form af rektangulære impulser, som virker mere intensivt og kontinuerligt i sammenligning med toppimpulser;
 • køling af huden direkte under epileringssessionen;
 • proceduren forårsager ikke ubehag og smerter, efter at der ikke er nogen forbrændinger og vedvarende rødme i huden;
 • det er muligt at behandle en zone med dyb bikini uden bedøvelse;
 • AFT epilering er velegnet til hud af enhver lystype;
 • reduceret risiko for pigmentering på huden under behandling;
 • kan gøres med åreknuder;
 • egnet til mænd og kvinder;
 • Der er ingen begrænsninger på hårfarve (undtagen for grå hår).

Hvordan fjerner AFT-hårfjerning

Forberedelse. To uger før proceduren skal du stoppe med solbadning i solarium og solbade. Håret i behandlingsområdet skal være barbert, med undtagelse af dem, du vil forlade (for eksempel til design af "stripen", som er karakteristisk for den brasilianske bikini).

Procedure. Først og fremmest undersøger kosmetologen visuelt huden, bestemmer deres fototype og følsomhed overfor smerte. Ved øget følsomhed udføres en forsøgsbehandling af et lille hudområde.

Hvis ingen hudirritation har fulgt, anvender kosmetologen en gel, der letter glidning over hele behandlingsområdet, hvorigennem at røre huden lidt, fører dysen. Normalt tager proceduren til behandling af axillære hulrum 15 minutter, og en dyb bikini tager cirka en halv time. Ved afslutningen af ​​sessionen fjernes rester af gelen med en serviet.

Hudpleje efter proceduren. I denne periode er det vigtigt at forhindre irritation af huden og indvæksten af ​​håret. For at forhindre mulige komplikationer skal huden i epileringszonen rengøres med bløde skrubber og derefter påføre en fugtighedscreme.

AFT hårfjerning: video

Hvor meget er AFT-hårfjerning? Pris AFT-hårfjerning i salonen

Efter AFT vokser hårfjerningen langsomt, desuden fra procedure til procedure, bliver de blødere og tyndere. 4-5 sessioner er nok til helt at forsvinde lys tyndt hår, og for at fjerne hårdt mørkt hår, vil 7-10 procedurer blive påkrævet, udført med intervaller på en session pr. Måned. Efter et helt kursus AFT anbefales hårfjerning at udføre en støtteprocedure pr. År.

Laser AFT-epilering i Moskva - en unik udvikling fra Alma Lasers

Specialisterne fra det israelske selskab har udviklet en ny metode til fjernelse af uønsket kropshår. Det overgår væsentligt fotoepilation og anvendelse af en laser til disse formål, som ikke kan kaldes helt smertefri procedurer.

I dag er ikke kun laser AFT-epilering i Moskva efterspurgt, metoden har vist sig i kampen mod couperose, ar, pigmentpletter, akne, post-acne osv.

Mekanismen for AFT-teknologien

Af princippet kan AFT tilskrives forbedret fotoepilation - på grund af Advanced Fluorescence Technology. En speciel dyse anvendes på Harmony XL fluorescerende udstyr - SHR (Super Hair Removal). Arbejdets essens består i at bruge specielle filtre til at afbryde den unødvendige udledning af spektret (fra 500 til 755 nm) og efterlade den mest effektive effekt på hårfollikelen (755-1200 nm). I dette tilfælde forekommer der en ensartet fordeling af stråler over overfladen - det gør det muligt at anvende ikke en top, men en rektangulær puls. Dens fordel er en længerevarende effekt på melanin.

Takket være In Motion teknologi og afkøling af huden under proceduren (Peltier effekt) er der absolut ingen ubehag. Huden overophedes ikke, der er ingen "hopper", tufts af hår.

De vigtigste fordele ved laser aftørring af hårfjerning

Proceduren kan udføres for både kvinder og mænd.

Der er fjernelse af indgroede hår.

Det klare sig godt med hårfjerning på lys og mørk hud, forskellig stivhed.

Fantastisk til brug i bikiniområdet.

Velegnet til behandling af benene, selv med venøs ekspansion.

Der er ingen rødme på huden, da de dele af spektret, der forårsager en sådan reaktion, elimineres.

Der er ingen begrænsninger for at besøge solariumet, stranden, badet efter proceduren - udseendet af alderspletter er udelukket.

Anvendelsen i kosmetologiske formål er mere effektiv, da der er en omfordeling af energi mellem lysbølgerne.

Hvordan er laser aftørring i Moskva?

Når du først besøger salonspecialisten, bestemmer farvetypen på din hud, undersøger overfladen for tilstedeværelsen af ​​pigmentering, vurderer hårets farve og stivhed. En speciel gel på huden påføres, så bevæges dysen med en let bevægelse over et bestemt område af kroppen. Det eneste, som klienten føler, er en lille prikken. Efter epilationen rengøres rester af gelen med en serviet.

Efter første session vil de første resultater ses i Elos kosmetologicenter.

Særlig pleje efter proceduren er ikke påkrævet - det er kun vigtigt at gennemføre den sædvanlige forebyggelse af hårindvækst (dette er et almindeligt fænomen, når væksten og intensiteten af ​​væksten sænkes). Til denne fremragende skrubbe og kropscreme.

Kontraindikationer til AFT

Det anbefales ikke at udføre AFT-hårfjerning i følgende tilfælde:

Med forværringer af sygdomme.

Under graviditeten.

Ved kroniske sygdomme.

I laktationsperioden.

Med problemer med det endokrine system.

Over den "friske" solbrændte (som ikke er mere end 2 uger).

Med midlertidige problemer med huden.

I smitsomme sygdomme.

For at udelukke disse tilfælde skal du kontakte din læge.

Elos klinik specialister tilbyder luxe AFT epilation service i Moskva til en pris, der anses for at være den mest rentable. Samtidig bruger kosmetologer en enhed af en ny generation, som er blevet testet og ISO 13485: 2003 certificeret.

Vær opmærksom på foto kundeanmeldelser - resultatet er fantastisk. Omkostningerne ved laser AFT-hårfjerning med salons adresse kan findes på hjemmesiden. Bliv afstemt for rabatter og aktuelle tilbud.

AFT epilering i Moskva, studio Epicenter

Aftepilation (agterepilation) - står for avanceret fluorescerende teknologi,

med andre ord er det en modificeret type fotoepilation. Kun i modsætning til billedet har det største fluens og derfor sikkert for huden. Denne type hårfjerning er mellemliggende mellem foto og laser.

Særlige filtre konverterer ultraviolet- og kortbølgespektrene til det nærmeste infrarøde område.

Denne egenskab giver dig mulighed for at øge strømmen uden at øge energien, hvilket bedst påvirker resultatet.

teknologi:

Giver mulighed for at gennemføre fornyelsesproceduren, eliminere virkningerne af post-acne, fjernelse af couperose mesh. Denne teknologi fjerner hår på de mest følsomme og følsomme steder med det mindste ubehag. Hårlængde for proceduren: 1-2 mm.

fornemmelser:

Ingen smerte, bare en lille prikkende fornemmelse. Fordele: åreknuder er ikke kontraindikation for aftørring af håret, et stort slagområde og høj arbejdshastighed, der er næsten ingen bivirkninger. Fremgangsmåden udføres på garvet hud.

Tilmeld dig nu

Salon Adresser Epicenter:

I vores skønhedssaloner kan du få råd om eventuelle spørgsmål, du er interesseret i på AFT-epilering.
Vi er placeret i Moskva. For nemheds skyld er vores skønhedssaloner placeret i nærheden af:

Metrostation Taganskaya (Narodnaya st. 15)

Mayakovskaya metrostation (Tverskaya St. 29 bldg. 2)

Metrostation Kuznetsky Most (ul. Kuznetsky mest 19 c1)

For forudindspilning ring +7 985 419 10 10

Hurtigt uden smerte for evigt

Laser hårfjerning af en ny generation

Hurtigt uden smerte for evigt

Laser hårfjerning
ny generation

Kun i GEN87 - tre typer lasere til enhver form for hud og hår. Laser hårfjerning - den eneste måde at permanent slippe af med uønsket hår overalt på huden. Tilmeld dig et testdrev.

Anbefalet kursus 4-6 procedurer

Særpris for primære kunder:

Omkostninger ved laser hårfjerning (mænd) *

* - med øget vækstfuldhed af hårsækkene

Omkostninger ved laser hårfjerning (kvinder) *

* - med øget vækstfuldhed af hårsækkene

8 Fordele ved en ny generation af laser hårfjerning

Komfortabel og smertefri. Under patientens individuelle egenskaber vælger lægen typen af ​​lasereksponering - dette garanterer et fremragende resultat og fuldstændig fravær af ubehag.

Sikker. Lysstrålen virker synligt - kun på hårsækkenet uden at påvirke hudens øvre lag.

Passer til alle: For første gang i historien giver laserfjerning dig mulighed for at fjerne hår på enhver hudtype af foto, herunder mørk og garvet.

Hurtigt. Laser hårfjerning varer fra 10 sekunder (område over overlæben) til 40 minutter (lår område).

Effektivt. Ca. 20% af uønsket hår fjernes permanent efter den første behandling. I sjældne tilfælde skal laser hårfjerningskurset gentages efter 5-6 år.

Rene arbejde. Den patenterede In-MotionTM-teknologi forhindrer mulige hopper, hvilket garanterer ekstraordinær renhed af epilering.

Fantastisk glathed i huden. Efter proceduren bliver huden mere tender, glat og elastisk, du vil glemme de indgroede hår og røde prikker for evigt.

Ingen begrænsninger. Takket være SHR ™ -teknologien er laser hårfjerning mulig selv om sommeren!

Handlingsmekanisme

Laserstrålen påvirker hårsækkene i den aktive vækstfase. Afhængigt af behandlingsområdet er det 15-30% af håret.

Den hurtige glidning af dysen giver effekten af ​​en gradvis ophobning af varme og undgår ubehagelige fornemmelser.

Hårsækkenet er irreversibelt beskadiget, håret falder ud. Samtidig forbliver de omgivende væv intakte.

Forløbet af proceduren

 1. Forberedelse. 1-2 dage før laser hårfjerning procedure, skal du barbere håret i behandlingsområdet.
 2. Efter rensning påføres en speciel kølemel på huden.
 3. Lægen behandler den valgte zone med en laser og fremsætter anbefalinger om post-proceduren. Procedurens varighed er 10-40 minutter.
 4. En særlig efterbehandlingskrem påføres på slagområdet.
 5. Den anbefalede tid mellem procedurer er 1,5-2 måneder.

Se laser hårfjerningsproceduren video.

Vælg din laser

• Mest innovative AFT epilation

• Hurtig behagelig, ikke skræmmende, selv for mænd.

• Epilation + hudløftning

• Effektiv på lys hud med mørkt hårdt hår (bikini, armhuler, mandlig epilation).

• Epilation med alexandrit laser ved hjælp af SHR In Motiontm

• Procedurens hurtige hastighed: overlæbe 10 sekunder, skægskorrektion 20 sekunder

• Maksimal komfort på grund af superkøling til -4 * C

• Justering af hudtonen, fjernelse af uønsket pigmentering.

• World Aeshetic Award, Oscar i Kosmetologi til den bedste epileringsteknologi i 2015.

• Den mest innovative dynamiske hårfjerningsteknologi SHR In Motiontm

• Bikini epilering 4 min.

• Epilering af ben / ryg 10 minutter, underarms - 20 sekunder.

• Velegnet til alle hår og hudtyper.

• Fungerer selv på garvet hud

• Gør huden perfekt delikat og silkeagtig

• 100% smertefri

Kontraindikationer

 • Graviditet, laktationsperiode
 • Onkologiske sygdomme
 • Accept af fotosensibiliserende stoffer
 • Skader på huden i behandlingsområdet
 • epilepsi
 • fotodermatosis
 • Autoimmune sygdomme
 • Febrile stater
 • pacemaker

Spørgsmål svar

Hvad er AFT-hårfjerning på Harmony XL?

AFT-hårfjerning er en innovation fra det israelske firma Alma Lasers, implementeret i den legendariske Harmony XL. Det er baseret på Advanced Fluorescence Technology ("Advanced Fluorescence Technology"). Særlige filtre udskærer dele af spektret, der anvendes til fotoepilation, hvilket er ineffektivt ved fjernelse af hår. Alt, hvad der er tilbage, er den energi, der påvirker hårsækkenet i et punkt. Således opnås den maksimale effekt med mindre intens eksponering.

Hvordan virker enheden til laser hårfjerning?

Lysbølgens stråle er rettet mod huden og påvirker melaninpigmentet indeholdt i håret. Lysenergi omdannes til varme. Som følge af opvarmning falder hårsækken sammen.

Hvad er forskellen mellem Sopran laser hårfjerning?

Melanin er ikke kun i håret, men også i huden. Patenterede SHR ™ og In-Motion ™ teknologier, der implementeres i Soprano maskinen, tillader lysstrålen at omgå de øverste lag af huden. Således tilvejebringes en punktvirkning på hårfollikelen, og de omgivende væv forbliver intakte.

Hvorfor er håret kun fjernet i den aktive vækstfase?

I løbet af vækstperioden indeholder hårene en tilstrækkelig mængde melanin (det er dette pigment, der er "målet" for laseren). Samtidig er kun 30% af håret i den aktive vækstfase (i anagen). Derfor er laser hårfjerning en kursusprocedure. Ved hver procedure reduceres mængden af ​​hår. De bliver tyndere og blødere. 4-8 sessioner giver dig mulighed for at glemme uønsket hår for evigt!

Hvad er forskellen mellem diode laser og alexandrite?

Alexandrit laser arbejder ved en bølgelængde på 755 nm. Den er ideel til patienter med skøn hud og mørkt hår. Diodelaseren er mere alsidig og har en unik bølgelængde på 810 nm, som i dag er anerkendt som "guldstandarden" til epilering. Det giver dig mulighed for at fjerne hår på enhver hudfototype. Al energi er kun rettet mod hårsækken, så risikoen for forbrændinger er helt udelukket, selv hos patienter med mørk hud.

Hvad gør proceduren smertefri?

Den unikke teknologi giver dig mulighed for at bruge en laser i bevægelse, så energien fordeles jævnt, og huden overophedes ikke. Varme akkumuleres gradvist dybt i vævene, og de aktive follikler ødelægges. For første gang laser hårfjerning er komfortabel og sikker.

Laser hårfjerning - er det sikkert?

Absolut. Laserenergien trænger ikke ind i kroppen dybere subkutant fedt, og har derfor ingen effekt på de indre organer.

Effektiviteten af ​​Aft hårfjerning og dens grundlæggende principper

Ikke så længe siden i det israelske laboratorium viste apparatet AFT-hårfjerning. Epilering med denne enhed var ikke bare en nybegrænset procedure, men en effektiv metode til at håndtere uønsket vegetation på kroppen. Dens fordel er den højeste effektivitet, smertefrihed og langvarig effekt.

Essensen af ​​metoden

Hvad er AFT-hårfjerning - Advanced Fluorescence Technology? Denne teknik er innovativ inden for fluorescerende teknologi. Det giver dig mulighed for at fange et stort område af hud i én bevægelse på grund af lysimpulser på 700-1000hm i længden. Hele proceduren finder sted på enheden Harmony Xl med en dyse SHR (Super Hair Removal).

Sammenlignet med andre enheder kan det bemærkes, at den rektangulære impuls på denne enhed påvirker melanin i et hår meget dybere, men forbruger samtidig mindre energi end for eksempel under fotoepilering.

Teknikken er unik, fordi den bruger et filter, der er i stand til at generere en stor mængde stråling uden at bruge dele af spektret. Imidlertid øges strømmen under sessionen ikke.

Denne epilering er helt sikker i forhold til dens modparter. Dette skyldes egenskaberne af Aft Hair Removal.

Funktioner og fordele ved AFT-hårfjerning

Talrige anmeldelser af Aft-eplation udsender en række fordele ved denne metode over lignende. Disse omfatter følgende funktioner:

 • Aftepilation er ikke præget af sådanne virkninger som skader, tørhed af rødmen i huden, indgroet hår.
 • InMotion-vedhæftningen hjælper med til nemt at træne ud af hvert hudområde og fjerne de mindste hår med høj kvalitet.
 • Denne aftræksprocedure gør det muligt for dig ikke at bruge meget tid på at slippe af med hår.
 • En anden vigtig kendsgerning er dens arbejdskvalitet, som ikke afhænger af hårets og hudens farve.
 • Varicose sygdom er ikke en forbudende faktor for denne metode til hårfjerning.
 • Vær ikke bange for udseendet af alder pletter.
 • På grund af den konstante bevægelse af dysen og afkøling af huden bliver denne procedure absolut smertefri.

Hvis du vil slippe af med håret for evigt, vil kun 11 sessioner af AFT-epilering hjælpe dig med dette.

Forberedende stadium til manipulationen

Hvad er den rigtige forberedelse til denne manipulation? For at opnå maksimal effekt skal du udføre følgende trin:

 1. For at gøre en skrælning af kropsdelen, hvor epilationen udføres, derved rense huden dybt.
 2. At fjerne hår på de måder, der er bekvemme for dig.
 3. Tilstrækkelig hydrering af huden anbefales.
 4. For et stykke tid begrænse virkningerne af ultraviolette stråler på din hud. To uger før epilering, skal du ikke besøge solariumet og ikke solbade på stranden.
 5. Glem ikke at konsultere en kosmetolog, en hudlæge. At få tilladelse fra en specialist er et obligatorisk kriterium for udførelse af denne hårfjerning.

Disse anbefalinger hjælper dig med at undgå ubehagelige og uønskede konsekvenser af proceduren.

Hvordan er proceduren?

Stadier af AFT-hårfjerning:

 1. En speciel sofa med engangsblade leveres til kunden.
 2. Når du sidder på sofaen, skal du sikre beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne.
 3. Dette efterfølges af anvendelsen af ​​en speciel gel på huden, hvorpå proceduren vil blive udført.
 4. Beautician fortsætter med hårfjerning. Udfører denne procedure bruger skønhedseksperten tips Harmony X.

Afhængigt af det område, der bliver depileret, kan tiden for proceduren tage fra 15 minutter til en time.

Som praksis viser, kan den synlige effekt observeres efter 11 dage. Og for at slippe af med mørkt hår er 8 sessioner nok for evigt. Kvinder noterer sig de høje omkostninger ved denne procedure, så hvis du ikke er klar til at lægge et ryddeligt beløb for at slippe af med håret, vil det være bedre at være opmærksom på mere økonomiske muligheder. Anmeldelser af epilog-hårfjerningspasta viser, at værktøjet håndterer opgaven, og det sænker hårvæksten og derved øger perioderne mellem manipulationer. Det er naturligvis ikke en lignende metode til fjernelse af håret, og det er ikke rigtigt at sammenligne det med Aft, men det er acceptabelt som et billigt, men effektivt alternativ.

De mulige konsekvenser efter proceduren er ret ubetydelige, kan udtrykkes i form af lille rødme i huden. I dette tilfælde anbefales panthenol salve.

Kontraindikationer Efter Hårfjerning

Selv i en sådan sikker og smertefri teknik er der stadig kontraindikationer.

Kontraindikationer for ATF-hårfjerning:

 • maligne tumorer
 • endokrine system sygdomme;
 • hud sår, udslæt;
 • identificerede akutte, kroniske infektionssygdomme
 • graviditet, amning
 • diabetes mellitus
 • udsættelse for sollys i 2 uger før proceduren
 • gråt hår.

Hvis du ignorerer kontraindikationer, som f.eks. En solbrændthed før manipulation, er der mulighed for en forbrænding eller signifikant rødme i huden. Forsinkelse af andre kontraindikationer fra listen kan have alvorligere konsekvenser. Forværring eller forværring af eksisterende sygdomme er mulig.

Ved udførelse af alle instruktioner blev der ikke observeret tilfælde med bivirkninger.

Anmeldelser om Aftepilation

ATF-hårfjerning blev hurtigt populær, i forbindelse med hvilken på internettet kan du finde et stort antal anmeldelser, der har testet denne procedure for kvinder. Måske vil de hjælpe dig med at beslutte og gøre dig bekendt med denne type hårfjerning.

Masha Khromova, 23, Moskva

AFT hårfjerning hjalp mig med at slippe af med uønsket hår for evigt. Jeg er meget glad for, at jeg brugte enheden. For at opfylde min drøm og ikke længere se håret under mine arme, tog det mig kun 5 sessioner.

Elena Kozhnikova, 20 år gammel, Voronezh

Jeg testede enheden 4 gange allerede. Den første session var lidt smertefuld. Og i løbet af det næste følte hun en lille prikken. Specialisten sagde straks, at det ville være nødvendigt at gøre 6-7 procedurer på mit sorte hår.

Op til 65% rabat på Soprano ICE hårfjerning! Epilation uden smerte og forbrændinger! AFT hårfjerning fra 1000 r. på Este Clinic

Kampagnevilkår

 • Kupons gyldighed: indtil 01.08.2018

Kuponen giver ret til rabatter på op til 65% på AFT-hårfjerning i klinikken for plastikkirurgi og kosmetologi Este Clinic. Du betaler:

Yderligere betingelser:

Hvordan kupon fungerer:

beskrivelse

Laser hårfjerning er en moderne metode, der fjerner overskydende kropshår uden smerte og i lang tid, forudsat at proceduren udføres af en Profi-klasse enhed. Sopran ICE Platinum er en moderne laser epilator, der åbner nye muligheder for kosmetologer. Skøn dets effektivitet hos Este Clinic med rabat!

Epilation med Sopran ICE Platinum - Nye muligheder i æstetisk medicin

Med Sopran ICE Platinum er epilering blevet mere effektiv, mere komfortabel og mere æstetisk. Desuden giver denne procedure nu et glimrende resultat i alle tilfælde - med følsom hud, blondt hår, om nødvendigt hårfjerning i et følsomt intimt område og på ansigtet.

Epilation med Sopran ICE Platinum - Nye muligheder i æstetisk medicin. Sopran ICE Platinum: Den nyeste generation af laserenheder sikrer perfekt hårfjerning!

Når du bruger Soprano ICE Platinum hår, opvarmes gradvist, så huden kan behandles til større dybde.

 • For første gang anvendes tre typer laserstråling samtidigt i hardwareepilation: Alexandrit laser, der har en bølgelængde på 755 nm, absorberes selv af blondt hår, giver epilering til blonde kvinder med retfærdig hud.
 • Den kraftige Speed ​​™ laser, med en bølgelængde på 810 nm, trænger dybt ind i vævet. Dens brug øger effektiviteten og reducerer behandlingstiden til store områder, såsom fødder.
 • Nd: YAG laser med en bølgelængde på 1064 nm er ideel til svarte mennesker. Før forekomsten af ​​Sopran ICE Platinum-laseren blev hårfjerning fra denne type hud ofte ledsaget af forbrændinger og inflammatoriske reaktioner.

Hvorfor fungerer Sopran ICE Platinum bedre?

Denne enhed er den nyeste generation af laser hårfjerning, som har mange fordele:

 • Smertefrihed - sammenlignet med voks eller sukker, giver proceduren næsten ikke ubehag og smerte. ICE ™ teknologi køler huden under epilation, hvilket gør epilering effektiv og smertefri. Patienter føler kun mild tinning.
 • Ingen komplikationer - efter proceduren forekommer ar, suppurations og allergier ikke på huden.
 • Forarbejdningshastighed - reduktion af eksponeringstid opnås ved hjælp af specielle dyser.
 • Forbedre udseendet af huden. Efter Sopran ICE Platinum er der ingen spor af hårfollikulære brønde, og huden komprimeres og glattes.
 • Manglende indgroet hår - en hyppig komplikation af andre former for hårfjerning.
 • Da enheden kun ødelægger pærerne i den aktive fase, uden at påvirke sove eller overgang, vokser en del af håret tilbage, og proceduren skal gentages. Som et resultat kan du slippe af med uønsket hår for evigt. Det samlede antal sessioner afhænger af eksponeringsstedet og patientens individuelle karakteristika.

  Hvorfor Sopran ICE Platinum? Den ideelle laser mod uønsket hår er ikke så simpelt som et billigt segment.

  Kvinder slap af uønsket hår fra oldtiden. De regelmæssigt "skrabet" ben og armhuler, hvilket giver glat hud i en dag eller to. Men selv efter opfindelsen af ​​barberkniven og skræmmende cremer forblev problemet, fordi de skårne hår voksede tilbage. Dette skyldtes, at depilatorierne kun fjerner den øverste del af håret og forlader pæren indeni. Problemet flyttede fra "dødscentret" kun med fremkomsten af ​​epilatorer - enheder, der fjerner hår med en pære (follikel).

  Af metoderne til hårfjerning er det sikreste og mest produktive det, hvor folliklerne udsættes for en laser. Under proceduren trænger laserstrålen ind i hårets bund og absorberes af melaninpigmentet. Dette fører til ødelæggelsen af ​​hårsækkene og ophør af yderligere hårvækst.

  Denne epilator fjerner håret selektivt og kort, proceduren forlader forbrændinger på følsom hud. Og du skal gå til hårfjerning regelmæssigt. Det er især svært at slippe af med et blondt hår med en laser. Melanin er nødvendig til effektiv behandling, så mørkt hår er lettere at fjerne end lys eller gråt hår. Men alt er ikke glatte og mørkehårede brunetter. Laser anerkender dårligt håret på mørk hud. Problemet kan opstå, når du er kommet tilbage fra ferie, når huden er solbrændt.

  Denne laser hårfjerning kan kun ske i en moderne klinik, der kan købe ekspertudstyr. Prisen på en god laser maskine varierer med flere millioner rubler, men resultatet er det værd. Epilation udføres hurtigt, effektivt og uden komplikationer.

  Hvordan epilation virker med Sopran ICE Platinum - hurtigt, smidigt og uden smerte.

  Proceduren tager mindre end en time. Huden renses og smøres med Alma Speed ​​gel, som virker på melanin og fordobler den hastighed, hvormed hår forsvinder.

  Baseret på patientens hud og hår karakteriserer lægen kraften i Soprano ICE Platinum-laseren. Til vanskelige områder - bikini, ører, næse, overlæbe, tynde spidser bruges, og bikiniområdet behandles med specielle engangspunkter. I slutningen af ​​epilationen bliver huden smurt med en beroligende gel. Efter proceduren kan huden være rødlig eller følsom. Det anbefales at beskytte det mod sol i 24-48 timer. For at gøre dette er behandlingsområdet smurt med fløde efter solskoldning.

  Forberedelse af proceduren er ikke nødvendig. Den eneste betingelse - laser hårfjerning udføres ikke i de kritiske dage. I denne periode føles kvinden fysiologisk og mentalt ubehag, der reagerer mere smerte end normalt på smerten. Klassiske kontraindikationer - onkologiske formationer i behandlingsområdet, blodsygdomme og hudsygdomme, hvor huden ikke kan blive såret eller opvarmet.

  Hvis der ikke er nogen problemer ovenfor, er resultatet af hårfjerning efter Soprano ICE Platinum glat, tonet, smuk hud, som kvinder over hele verden har drømt om hele tiden!

  Tillad dig den nyeste generation af epilation i klinikken for plastikkirurgi og kosmetologi Este Clinic!

 • Epilation for mænd

  Home Shugaring Paste - 7 Opskrifter