Hvad er AFT epilation

AFT-epilering er udviklingen af ​​det israelske firma Alma Lasers, der tog højde for manglerne ved de allerede eksisterende metoder til laserfjerning og fotoepilering, såsom smerte og effekten på resultatet af hudfarve og eliminerede dem.

Nu bruges denne teknologi ikke kun til at slippe af med uønsket hår, men også til foryngelse, behandling af rosacea, eliminering af post-acne ar og pigmentpletter, fjernelse af mol og andre hudtumorer.

For at udføre procedurer ved brug af AFT-teknologi oprettede Alma Lasers Harmony XL-enheden. For enheden anvendes SHR (Super Hair Removal) dyse.

Det skal bemærkes særskilt, at udtrykket "laser AFT epilation" ikke er helt korrekt. Det har intet at gøre med lasere. På internettet, fra artikel til artikel, gentages den samme fejl, at denne procedure udføres på en Sopran XL, baseret på en diodelaser med en bølgelængde på 810 nm.

Her er f.eks. Vedhæftet fil til enheden:

Men dysen til diodehårfjerning:

AFT hårfjerning er en forbedret version af fotoepilation, som det israelske selskab har udviklet og introduceret en række teknologiske innovationer. Nedenfor betragter vi hver af dem i rækkefølge.

Impact mekanisme

Advanced Fluorescence Technology er oversat som "Advanced Fluorescence Technology." Dens essens er i brug af specielle filtre, der afskærer de dele af spektret, der anvendes til fotoepilation, hvilket er ineffektive for hårfjerning. Under fotoepilation forekommer skade på hårfollikelen under påvirkning af lysstråling med en bølgelængde på fra 500 til 1200 nm.

Best af alt absorberer melaninpigmentet korte stråler med en bølgelængde på 450-600 nm, men sådan stråling kan ikke trænge dybt nok ind. Derfor afskærer filtre af apparater til AFT-hårfjerning den venstre del af spektret og efterlader lysstrålingen med bølgelængder fra 755 til 1200 nm.

Dyserne anvender et specielt system med ensartet fordeling af stråling, hvilket tillader brugen af ​​en rektangulær puls og ikke en top.

Den rektangulære impuls tillader en mere intens og langvarig effekt på hårets melanin med mindre energi.

Mindre smertefuldhed i proceduren og større anvendelse af AFT-hårfjerning opnås ved at afkøle huden under proceduren på grund af Peltier-effekten og brugen af ​​In Motion-teknologien. Teknologien giver dig mulighed for at behandle hudoverfladen uden at skære tufts af hår og eliminerer overophedning af huden.

Fordele og ulemper ved teknologi

Fordelene ved sådan fjernelse af håret er, at ved hjælp af filtre konverteres nogle af de ubrugelige dele af spektret (op til 700-755 nm) til stråling fra den nærmeste infrarøde del af spektret. Det betyder at:

 • der er ingen del af spektret, der normalt forårsager skade på huden, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for forbrændinger, sandsynligheden for langvarig rødme;
 • kan bruges på hud med en lys type over III (mørk hud);
 • der er ingen risiko for udseendet af pigmentpletter, der er ingen begrænsninger for solbadning og besøger solariumet efter proceduren;
 • På grund af omfordeling af energi mellem lysbølger af forskellig længde fra ubrugelig til effektiv, giver den en langt mere udtalt effekt fra en kosmetisk procedure.

Video: Instruktioner til fjernelse af hår

fordele

 • Du kan udføre proceduren for hårfjerning på benene med åreknuder i benene;
 • en mindre grad af smerte selv på mørk hud, fordi du endda kan gøre dyb bikini hårfjerning uden bedøvelse;
 • egnet til både mænd og kvinder;
 • fjerner både mørkt hårdt og let tyndt hår, undtagen grå;
 • fjerner indgroet hår.

Kontraindikationer

Kvinder bør afstå fra proceduren under graviditet og amning. Det udføres heller ikke af personer under 18 år.

Fremgangsmåden ved laserhårfjerning i armhuleområdet eliminerer fuldstændig dannelsen af ​​eventuelle negative virkninger. Find ud af, hvad denne metode er, og hvor effektiv denne artikel er i artiklen Laser hårfjerning i armhulen.

Elos epilation over overlæben anerkendes verden over som en af ​​de sikreste metoder til epilering. Alle detaljer i denne artikel.

uddannelse

To uger før proceduren kan hårborttagning ikke solbade. På dette tidspunkt er det tilrådeligt at bruge solcreme og bruge så lidt tid som muligt i solen.

Før proceduren skal håret rages af. At forlade "hamp" er ikke det værd, fordi det vil reducere effektiviteten af ​​proceduren. Hvis du vil forlade en stripet til en brasiliansk bikini, skal du bare forlade dette område ubrudt. Langt hår, sådan hårfjerning fjerner ikke.

Hvordan er proceduren

Før den første procedure kræves der en høring, hvor hudens lystype er visuelt bestemt, graden af ​​pigmentering og hårtykkelse, forholdet mellem hårpigmentering og hudfarve, hudens følsomhed over for smerte. Nogle gange kan det gøres på et lille område af kroppen.

En særlig gel påføres på huden på den påtænkte eksponering, dysen gør hurtige bevægelser over gelen og berører huden let. Klienten føles kun en lille prikken. Derefter vaskes rester af gelen af ​​eller fjernes med en serviet. Det tager lidt tid for proceduren: armhulerne bliver behandlet på 15 minutter, en dyb bikini på 30 minutter.

Video: Leg hårfjerning

Hudpleje efter påføring

Til forebyggelse er det ønskeligt at anvende en mild skrubbe og fugtighedscreme. Hvis der ikke er nogen tendens til at vokse ind, så er der ikke behov for yderligere pleje.

Den optimale mængde i kurset

Normalt har du brug for fra 7 til 10 procedurer, der udføres 1 gang pr. Måned. For hver person fastsættes kursets varighed individuelt baseret på effektiviteten af ​​fjernelse af håret efter hver procedure. Normalt er det nødvendigt at udføre 1 støtteprocedure pr. År.

AFT epilation - review

AFT Hårfjerning (AFT). Hvis udført af teknologi, så et effektivt middel!

Jeg vil beskrive min erfaring sidste år. Specielt ventede i lang tid for et objektivt kig på proceduren for AFT-hårfjerning.

I 2016 begyndte hun at forberede sig til sommersæsonen fra januar))). Begyndte at kæmpe med uønsket vegetation i områderne: armhuler og bikini område. Her og kuponen dukkede op på webstedet. Vi kan straks antage, at proceduren for kuponen er svagere end den vigtigste takstplan. Jeg ved det ikke. Måske. Forberedelsen er standard: at barbere 1-2 dage før proceduren (det ville ikke være langt hår, men ikke "under nul"). Det samme som på Elos smøre kontaktgel. Her er kun teknikken i proceduren selv forlod spørgsmål: overalt er det vist, at AFT'en udføres af en lang række kontinuerlige blinker, jeg blev gjort en ad gangen til 5 kvm. som elos. Måske er det årsagen til procedurens fiasko.

Bemærk derfor, at blinkerne er kontinuerlige (flere blinker pr. Sekund.)

Faktisk er AFT en smertefri procedure, intet overhovedet, men en let "letteste!" Jeg følte ikke varme i de behandlede områder. Der er en oplevelse af Elos hårfjerning, og jeg vil sige, at Elos er meget mere følsomt. Så genert væk fra den nuværende og varme, der ikke synes at være nok (mens jeg har en høj smertegrænse). Pigen i salonen advarede om, at AFT på trods af annoncen klarer sig bedre med pigmenteret (mørkt) hår.

Anbefalinger i løbet af procedurer: Gentag ikke mere end 1 gang om 3 uger. Men ikke mindre end 1 gang i 4-5 uger. Kræves for fuldstændig udryddelse fra 3 til 10 sessioner.

Skønhedseksperten advarede om, at håret ikke forsvinder straks under eller efter proceduren, men begynder at falde om 3-5 dage, mens de vil fortsætte med at vokse.
Så viste det sig. Efter den første session gik jeg ud med en følelse af, at jeg blev narret. Hvordan så! Ingen fornemmelser, hår på plads og vil vokse.
De voksede op. Alle lovede 5 dage. Det er, så snart de blev behandlet med AFT, de afbrudt fra pæren, men fortsatte med at klamre sig til deres omgivende hud, som ved inerti forhindrede dem i at falde ud, men da den naturlige vækstproces nåede en vis størrelse, faldt håret virkelig ned. Scraps. Men ikke alle. Nogle forblev, og faldt ikke ud. Måske er det faktum, at på tidspunktet for proceduren, efter barbering, var ikke alle af samme længde. Uanset hvad det var, faldt ikke alle sammen. Dette blev gentaget i den anden procedure.

både den 3. og den 8.. Efter den 8. gang gik jeg ikke mere.

Ifølge resultaterne var det faktisk hver gang håret svagere væk væk og tabt tæthed. Men de planlagde ikke at forsvinde helt. Det blev klart for mig. Den samme samme kosmetolog bekræftede, at for at opretholde resultatet efter hårets ødelæggelse skal du stadig gentage ture til salonen en gang om året en gang om året. Men jeg forstod at der 1-2 gange er der 5-6, og derfor uendelig. Siden da har jeg "hamret" denne sag og har brugt en regelmæssig depilator. Især fordi alt det samme hår tyndes og bliver tyndere.

I betragtning af den temmelig store pris skal du betale fra 5 til 20 k / gnid. til kurset.

Virkning af placebobehandlinger. Håret vokser faktisk langsommere hver gang, men hvis du barberer det flere gange uden opfølgning af Elos eller AFT, vil håret efter flere gange hurtigt vende tilbage til sin tidligere tilstand.

Vigtigst er det allerede i den næstsidste procedure, at kosmetologen ser på, at håret er svært at udrydde, foreslået at kombinere elos og AFT. Jeg kan bare ikke huske hvad der blev gjort i starten, sandsynligvis AFT, så Elos epilation. Det var da, at effekten var mere signifikant end alle de andre. Hvorfor tror jeg, at dette er en konsekvens af fælles præstationer, og ikke en kumulativ effekt? Meget simpelt, vi havde det på den ene armhule, på den anden eneste AFT, her på den ene, hvor procedurerne blev kombineret, faldt næsten hele håret og voksede meget mindre ofte.
Jeg sender billedet.

AFT epilation - review

Dette er det bedste, der nu er til fjernelse af hår!

God dag til alle))!

Jeg vil gerne dele med dig min erfaring med hardware epilation!

Af natur er jeg ikke meget "behåret", og især princip aldrig gider med alle mulige måder at fjerne uønsket vegetation på kroppen. Men jeg var "overtalt" en ven til at gå med hende til den nye procedure, studiet hårfjerning. Proceduren blev kaldt agterud-hårfjerning og hårfjerning online studie [link], blev det skrevet, at proceduren bezboleznannaya og fjerner hår permanent, til at tro, sådan kunne vi ikke)), så vi besluttede at tjekke))). Jeg deler et foto af fødder efter et år med manglende brug barbermaskine !!

Tilmeldt proceduren og på det fastsatte tidspunkt kom til epilationsstudiet. Åh ja, du skal komme til proceduren med en "børste", hårets længde må ikke overstige 3 mm. Og du bør ikke solbade 10 dage før proceduren.

Umiddelbart foretage en reservation, forventede jeg ikke noget overnaturlig effekt fra denne procedure, jeg troede bare ikke på det!

som vi var sikre på, vil hårene begynde at falde fra sig selv omkring 5-10 dage efter proceduren. Jeg lægger mig ned i sofaen, de smed mig med gel (den sædvanlige gel til ultralyd) og begyndte at køre frem og tilbage langs benet med fastgørelsen fra apparatet (jeg begyndte at epilere benene, knæene). Tidligere lavede kosmetologen flere blinker til mig på armen i en testtilstand for at kontrollere følsomheden af ​​huden og bestemme den effekt, der passer mig.

Fremgangsmåden var virkelig smertefri og meget hurtig. mine ben på knæ blev behandlet på omkring en halv time. det føltes som om det føltes som om det var som en varm brise på mine fødder. i princippet kunne jeg lide proceduren, og jeg betalte ud til venstre)). Efter 6 dage kaldte en kæreste mig med hvem vi gik til proceduren. hun gjorde bikini zone proceduren, og med glæde informeret mig om, at hun havde mistet hendes bikini hår. og I. Hvorfor har jeg NEJ? efter at jeg havde talt med en ven, løb jeg på toilettet for at se på mine ben))) mit hår voksede og jeg tog en rytva og begyndte at barbere dem - jeg indrømmer ærligt: ​​Jeg var lidt ked af det (det var synd at bruge penge og tid (jeg tilfældigt tog et hår op og trak Han holdt sig i mine fingre og kom ud uden pine. @ Jeg begyndte at trække mine fingre gennem hårene og indså, at de allerede var døde og simpelthen "sidder" i huden ved inerti))). Kort sagt så jeg resultatet af proceduren))). en måned senere kom hun til 2 behandlinger. Hårene i 1 procedure forsvandt jeg sandsynligvis 30-40 procent, men som jeg fik at vide, at denne procentdel er individuel for hver. Jeg gik til aftepileringsproceduren hver måned i 5 måneder (det vil sige 5 procedurer), jeg vil også sige, at et eller andet sted efter 2 procedurer, håret ikke alle faldt ud og de efterfølgende voksede, men så langsomt og tyndt som børn, derfor det var muligt mellem procedurer for ikke at barbere dem i hele HELE MANDEN. som er meget tilfreds.

efter 5 behandlinger faldt håret ud, og de nye voksede ikke. Jeg barberer ikke mit hår i et år nu !! @ meget glad for det. en ven gør det også godt. Hun gjorde et bikiniområde og hun havde brug for 7 procedurer, men det er også en individuel for hver pige.

Bogstaveligt denne måned begyndte hårene på benene at virke lidt, men de er meget tynde, da børn advarede mig om, at jeg skulle gentage proceduren en gang om året, ikke kurset, men en procedure om året. For mig er dette en meget god procedure og komfortabel, det gør livet til en kvinde i den moderne verden meget nemt))))

AFT epilation - review

Et af de effektive midler til bekæmpelse af vegetation på kroppen

Vi er alle piger, og vi ønsker alle at være glatte, silkefulde og luksuriøse til enhver tid og på ethvert sted.

Nu tilbyder skønhedsbranchen en bred vifte af tjenester til bekæmpelse af uønsket kropshår. Og vi piger er konstante i deres impermanence, og vi vil have håret på hovedet for at være spiky på hælens toppe, og på benene og andre steder skal alting fjernes gudløst.

Sandsynligvis, som mange, gik jeg igennem alle metoderne til hårfjerning og ved en lang forsøgs- og fejlmetode forsøgte jeg at finde den bedste måde for mig selv. Forhistorien ved at komme til AFT-hårfjerning vil være lang, så den, der ønsker at kunne springe over en del.

Jeg er op til 20 år og som alle brugte en barbermaskine. I princippet var det største problem hyppig barbering, næsten hver dag, og jeg vidste ikke noget om det indgroede hår. Men reklame har sin virkning, og jeg købte mig selv en epilator Brown, og i de første seks måneder var jeg bare utrolig glad, da håret på mine ben ikke voksede i ca. 2 uger. På det tidspunkt fjernede jeg kun mine ben med en epilator, og jeg plejede at barbere min armhuler og bikini. Selvfølgelig første gang jeg fjernede hår på mine ben, græd jeg næsten, det var så smertefuldt for mig. Jeg overvandt meget. På billedet vil jeg vise hårene på armene, kun model den samme vegetation på benene til knæene, men når hårene er dobbelt så tykke og helt sorte.

Hårene over knæene voksede bestemt ikke i sådanne tal, og de var alle fluffy og lette, faktisk var de alle mine. tyve år.

Efter et år med at bruge epilatoren, lærte jeg, hvad der er indgroet hår. Benene på mine ben blev til permanente sår og pustler, og epilatoren blev fjernet til mit skabets fjerneste hylde. Kaste al den samme hånd stod ikke op fra mig, ahah. Og igen omkring et år begyndte jeg at bruge maskinen til at bringe mine ben til en normal tilstand.

Endvidere gik voks naturligvis i bevægelse. For 10 år siden har jeg stadig ikke tjent nok til at gå til en professionel og selvfølgelig prøvede jeg hjemme og selvfølgelig var det Veet voks. For første gang gjorde jeg forresten meget godt, og så brugte jeg voks i lang tid. I emnet indgroet hår var jeg allerede meget vidende, fordi Internettet begyndte at sprede sin indflydelse. Hårene voksede også efter voksning, men jeg valgte ikke mine ben på samme måde som før, men så også på fugt og rettidig skrubning.

Så begyndte shugaring at komme i mode, og lige på det tidspunkt lærte min fætters kone at være kosmetolog og en shugaring mester. Bare på det tidspunkt måtte hun træne på nogen, og det var mig. Jeg betalte rent symbolisk omkring 500-1000 rubler til ben i fuld, bikini og armhuler, og derefter betalte jeg rent for materiale igen. Selvfølgelig kunne jeg godt lide at shugaring mere end voks, mine ben var meget glattere, og shugaring fjernede stadig det øverste keratinøse lag af huden og med den manuelle teknik til shugaring var der ingen massage til lymfekroppen. Og så fjernede jeg for første gang helt mit hår i bikini og armhuler (forresten forresten plejede jeg at barbere der hele tiden). Og derefter kom jeg ikke tilbage til maskinen i en bikini, men kun nogle gange kunne jeg tilføje noget til havet. Men hårene blev tyndere, procedurerne er mindre smertefulde selvfølgelig i forhold til første gang.

Og nu om AFT epilitsii:

Selvfølgelig forlod tanken om en meget lang bortskaffelse af hår aldrig mit hoved, men på en eller anden måde havde jeg ingen reel feedback fra venner, kolleger og andre på billedet eller på Elos epilation, anmeldelserne var skræmmende, og alt blev ikke løst.

Men nu i mine 28 år kom det øjeblik, da jeg besluttede at gøre dette, forresten, da flyttede jeg fra min hjemby til hovedstaden i vores store modersmål.

Efter at have læst internettet valgte jeg AFT hårfjerning, fordi De skrev, at det var mindre smertefuldt end Elos, laser eller foto. Hun fandt mesteren og kontoret, og det startede. På den måde i Moskva for shins, dyb bikini og armhuler, gav jeg ikke mere end 4.000 rubler. Så læser i anmeldelser, at piger i Jekaterinburg eller i en anden provinsby giver omkring 7.000 rubler, var jeg lidt chokeret.

I den første procedure, efter at have set min vegetation, sagde mesteren ikke noget om antallet af procedurer, og jeg spurgte ikke, fordi Jeg vidste at mindst 10 stykker skulle gøre, men det er ikke en garanti. Flash-tilstanden blev valgt som "7" fordi ingen kendte reaktionen af ​​min hud og selvfølgelig var de bange for at lave forbrændinger og ting. Jeg blev straks advaret om, at hårene begynder at falde ud tidligst 8-10 dage efter proceduren, du bør ikke bekymre dig og så videre.

Proceduren selv for 3 zoner tog ikke mere end 30 minutter. Ja, hurtigt og godt.

Og ja, omtrent på dag 9, bemærkede jeg håravfall, efter at 1 procedure var omkring 50% af håret faldt ud, og jeg var meget glad for det. Men på samme tid læste jeg meget, og den anden mester fortalte mig, at det efter hver procedure ville tage omkring 20% ​​eller mindre. Ja, først vil ca. 50% falde, men 30% vil vokse der igen og 20%. dvs. med andre ord vil 100 hår falde ud, næste måned vil kun 80 vokse ud af disse 100 på samme sted og så videre. Så søde piger ikke panik.

Sandsynligvis efter den femte procedure bemærkede jeg, at hårene ikke længere var så lette at forlade, talte om dette med mesteren, og vi besluttede at forsøge at øge frekvensen og flash-tilstanden til maksimal "10".

Forresten, på grund af smerte: tilsyneladende nu er jeg i den type mennesker, der har en meget høj smertetærskel. Med "7" -tilstanden følte jeg en behagelig varme og ingen smertefulde fornemmelser, mens det i "10" -tilstanden - ben, armhuler og pubier ikke var smerte, dyb bikini - det havde lidt ondt, men det var meget mere smertefuldt for mig at brænde den varme pande. Ingen forbrændinger forbliver. Med nye lamper, som jeg straks advares om, starter vi i "7 eller 8" -tilstanden, og vi kan prøve "10", hvis der ikke er rødhed på tibia under testen. Det hele afhænger af følsomheden for smerte, og det er desværre individuelt. Jeg har aldrig brugt smertestillende midler.

Til sidst: Jeg har gjort for november 2017, allerede 15 procedurer for shin deep bikini og omkring 10 procedurer for armhuler (på en gang var jeg omkring 4-5 måneder, jeg var lidt tæt i midler og gjorde ikke armhuler, men jeg kunne ikke helt afvise procedurerne). Skindene tog næsten 85-90% hår, nu vokser håret langsomt, det er meget tyndt og fluffy (det er meget svært at forlade), pubis og interyagal zone er helt væk, nogle gange tynde hår gør deres vej, armhuler - 70% er gået. Labia er vokset lidt - ca. 35% tilbage, men dette er det sværeste at fjerne område.

Sidste måned talte jeg til mesteren om de mange procedurer, jeg havde gjort, og mængden af ​​hårfjerning. Selvfølgelig er alt rent rent individuelt, men i løbet af samtalen fandt vi ud af, at piger, der fødte efter 10-12 procedurer, næsten stoppede at gå og gå en gang hver 3-4 måneder, fordi næsten 100% går væk. Jeg fødte ikke og tilsyneladende reagerer hormoner forskelligt på vores hårdhed. Men som sagt, alt er rent INDIVIDUELT!

Procedurerne vil fortsætte yderligere, nu for mig er dette den mest effektive procedure for at slippe af med uønsket hår. Mit hår stoppede med at vokse, der var en glathed og tillid til, at i det vigtigste øjeblik ville en date med en elsket ikke blive forkælet af tanken om, at jeg ikke barberede TAM.

På min egen erfaring: AFT-hårfjerning


Solens første stråler kombineret med en blå himmel og vandløb, der løb langs Moskva fortovene, hedder ankomsten af ​​foråret. Hvor foråret er, er der en grund til at klæde sig i shorts, nederdele, kjoler eller i det mindste åbne toppe og tanktoppe. Så det er tid til at tænke på hårfjerning - og helst for evigt.

Her skal jeg bemærke, at jeg betragter mig selv, hvis ikke en ekspert på dette område, så i det mindste en kyndig person - der er ejer af en ekstremt følsom hud, der reagerer på allergiske reaktioner og irritation over for tredjepartsintervention, uanset om det er en barberkniv, depilatory cream eller salonepilation voksning, jeg prøvede mange måder, har stoppet på en fotoepilation. Huden reagerede med taknemmelighed, og efter nogle få procedurer blev det glat, som i barndommen, selv om det for en sådan virkning skyldte det, at det var svært.

Døm for dig selv: For det første, mens du er i gang med procedurer, kan du absolut ikke solbade - og kurset kan forresten tage næsten et år! Derudover skriver uanset blanke blade og reklamebrochurer, at epileringsprocessen selv er følsom og på nogle steder meget smertefuld. I mit tilfælde blev der tilføjet en allergi (uden det - ingen steder), og i de første par dage efter proceduren skød jeg desperat mig selv og forårsagede forvirrede udseende, især på offentlige steder.

Alligevel var skønheden værd at ofre, og jeg huskede ikke engang de sidste par år om epilering af benene. Hvad der ikke kan siges om armhulerne - når jeg først har prøvet dem fotoepilation, sætter jeg mig et afgørende kors på sådanne eksperimenter.

. Indtil jeg så oplysningerne om AFT-hårfjerning, som lovede fuldstændig smertefri fjernelse af hår. Forsøget var ikke tortur, besluttede jeg og rystede ved tanken om, at jeg i de næste par måneder skulle bruge en barberkniv med misundelsesværdige regelmæssigheder.

Epileringsprocessen selv overskredet alle mine forventninger. Jeg erklærer med fuldt ansvar - virkelig ikke smertefuldt overhovedet. Da den læge, der udførte proceduren på Golden Medical Group-klinikken, forklarede mig, handler det kun om InMotion-teknologien, som huden ikke opvarmer op, hvilket dog ikke forstyrrer den effektive destruktion af folliklerne, det sker bare uden at påvirke smertestillende receptorer.

Det sker på denne måde - den zone du har brug for, behandles med en creme-leder, som med ultralyd og derefter hurtigt hurtigt kørt gennem den med en dyse. Hverken varme eller smerte eller brændende fornemmelse du oplever - medmindre en lille prikken i nogle tilfælde. Alt. Efter proceduren ser huden lidt rødt ud, men denne reaktion forsvinder om en time eller to. Derefter kan du leve et fuldt liv, undtagen at du ikke går til solarium og sauna på samme dag.

Fordelene ved teknologien, som - forresten - kom til os fra Israel, er, at den passer til både lys og garvet hud, og det er lige så effektivt i håndtering af mørkt og blondt hår. Der er næsten ingen kontraindikationer - undtagen måske graviditet og amning (dog under alle omstændigheder før du gør noget, skal du konsultere en specialist). Generelt, bare en slags ferie!

Selv om jeg ikke forstår noget i fysikken, skal jeg sige en dermatolog (en kvinde med fantastisk tålmodighed - jeg spurgte om kontraindikationer og bivirkninger mindst fem gange), forklarede, at AFT-epilation kombinerer fordelene ved foto- og laserepilation, hvorved man opnår maksimal effekt.

Håret forsvinder ikke straks - efter proceduren skal flere dage passere inden de falder ud. Det tog mig fem dage til min armhule at være klar til "højtidelige udgange" på folk. De siger, at nye vil vokse i ikke mindre end en halvanden måned, og for at overvinde dem skal de endelig bruge fire til otte procedurer.

Af den måde fortalte Golden Medical Group mig, at Soprano ICE-diodlaseren, der bruges til epilering, optrådte i Moskva for et par dage siden, så jeg kan siges at være blevet "pioner" i proceduren. Og jeg vil helt sikkert se på det igen.

AFT (AFT) epilation

AFT-epilering er den nyeste metode til at fjerne uønsket hår, udviklet af forskere fra Israel og i sig selv kombinerer to typer epilering: laser- og fotoepilation.

Hårfjerning sker under påvirkning af termisk energi på follikelet, mens patienten ikke føler sig meget ubehag. AFT-proceduren har praktisk talt ingen kontraindikationer, og resultatet af dets gennemførelse afhænger ikke af hårets og hudens farve.

Ud over hårfjerning kan du ved hjælp af AFT-metoden få af med alderspletter, fjerne blodkar og forbedre hudens generelle tilstand.

AFT (AFT) hårfjerning: fordele og ulemper ved fremgangsmåden ^

Essensen af ​​AFT-epilering er en stærkere og mindre traumatisk for hudeffekten på hårsækkenet, snarere end under fotoepilation. Det bruger filtre, der konverterer ubrugt kortvågsenergi til nær-infrarød stråling.

På grund af dette øges effekten af ​​lysstråling, men dens effekt forbliver den samme. Strålingen virker jævnt på hele det behandlede område af huden og giver stærkere energi til det indre lag af dermis end ved laser depilation, mens risikoen for bivirkninger er minimal.

AFT epilation zoner: ansigt, hage, nakke, krop, arme, ben, bikini område, armhuler.

AFT hårfjerning bikini (dyb bikini) - en af ​​de mest effektive og meget effektive måder at slippe af med hår på et så intimt hudområde. Under proceduren er det i dette område, at der næppe kan ses ting. Dette skyldes mere øm hud end på andre dele af kroppen.

Fordelene ved AFT-hårfjerning sammenlignet med foto- og laserproceduren:

 • Sessionen er smertefri;
 • Reduceret risiko for forbrændinger, i modsætning til proceduren for fotoepilation;
 • Takket være en speciel dyse virker strålingen jævnt på hele området af det behandlede hudområde.
 • For at opnå den maksimale effekt (komplet hårfjerning) kræves færre sessioner end med foto- eller laserbehandling.
 • Hår- og hudfarve er ikke vigtigt for AFT-depilering;
 • ITS kan udføres med åreknuder.

Ulemperne ved AFT-hårfjerning kan kun tilskrives voksprisen: kostprisen for en session er lidt højere, end når man laver foto eller laserfortynding. Derudover kan der være let rødme efter proceduren, som hurtigt passerer.

Hvordan er proceduren for AFT-hårfjerning:

 • Dagen før sessionen er det nødvendigt at fjerne alt håret i det område, der skal behandles
 • På dagen for arrangementet kan ingen kosmetiske midler anvendes, da de kan tilstoppe porerne, hvorfor effektiviteten vil falde, eller det vil slet ikke være;
 • Før sessionen skal du beskytte huden med almindelig sæbe eller brusegel;
 • Inden proceduren startes, anvendes en speciel epileringsgel;
 • I løbet af sessionen bruger skønhedseksperten en særlig enhed til AFT-epilering;
 • Efter aftræksproceduren afvaskes gelen.

Aft hårfjerning derhjemme

I hjemmet foregår AFT-sessionen som følger:

 • Forberedelse til proceduren for laser AFT-behandling derhjemme er identisk med præparatet før sessionen i kosmetologisalonen;
 • Før proceduren er det ønskeligt at oplade epilatoren;
 • I løbet af sessionen bør du prøve at ikke holde det over et område af huden i lang tid, ellers kan der opstå ubehag;
 • Epilatoren meddeler om begyndelsen og slutningen af ​​dens indvirkning med et lydsignal;
 • Efter proceduren skal du omhyggeligt rengøre huden fra epileringsgelen.

Indikationer og kontraindikationer for AFT-epilering ^

Laser AFT hårfjerning har et minimum af kontraindikationer og ulemper, men dets fordele er uendelige!

Det hjælper med at løse mange problemer, derfor anbefales det til de mennesker, der:

 • Lider af overdreven hårvækst;
 • De lider af åreknuder, fordi så snart AFT-metoden er acceptabel i dette tilfælde
 • De har ikke en høj smerte tærskel og kan ikke tolerere andre, mere smertefulde former for depilation;
 • De ønsker at dræbe 2 fugle med et slag: proceduren fjerner kun hår, men forbedrer også hudens tilstand og udseende.

Kontraindikationer til proceduren for AFT-hårfjerning:

 • Fødsel og amning
 • Onkologiske neoplasmer;
 • Tilstedeværelsen af ​​åbne sår på huden, der skal behandles;
 • Endokrinologiske sygdomme, inkl. diabetes mellitus
 • Akutte og kroniske sygdomme;
 • Frisk tan. Fra det tidspunkt du får en solbrunning, skal det tage mindst 2 uger.

Komplikationer efter AFT-proceduren kan kun ske, hvis det udføres på friskbrændt hud - der kan forekomme forbrændinger. I andre tilfælde, hvis depilationen udføres i fravær af kontraindikationer, slutter den med held, selv om den fulde virkning ikke vil ses umiddelbart, men efter 7-10 sessioner.

Videoer, anmeldelser, hudpleje efter AFT epilation ^

Hyppigheden af ​​at udføre AFT-hårfjerningsprocedurer afhænger af en kurser, der udarbejdes af en kosmetolog, men normalt udføres den en gang om måneden, og varigheden af ​​kurset varierer fra 7 til 10 procedurer. Efter afslutningen af ​​kurset anbefales det at opretholde effekten og gentage en hårfjerningsperiode pr. År. Hvis disse betingelser er opfyldt, vil effekten vare i 5-7 år.

Huden efter AFT-behandling kræver ingen særlig pleje, fordi du kan bruge kosmetik og besøge forskellige procedurer efter eget valg.

Resultaterne af AFT hårfjerning er vidunderlige:

 • Forbedrer hudfarve;
 • Huden renses fra uønsket hår;
 • Huden bliver glattere.

På internettet kan du finde en masse anmeldelser om proceduren for AFT-hårfjerning, og de er alle varierede. De fleste mennesker, der gennemførte procedurerne, var tilfredse med resultaterne: i mange tilfælde brugte folk andre metoder til hårfjerning tidligere, men kun AFT-metoden hjalp dem med at slippe af med uønskede hår uden alvorlige konsekvenser.

Nogle patienter bemærker, at de under proceduren følte en let prikkende fornemmelse, men det var næppe mærkbart, og effekten var værd at beslutte sig for en så smertefrit fjernelse af overskydende hår.

Hvad er Aft hårfjerning og hvor effektivt er det?

Apparatur AFT-epilation, født i laboratoriet i det israelske firma Alma Lasers, er en ny tjeneste, der har til formål at frigøre huden fra hår.

Hvad er AFT-hårfjerning og hvad er dens fordele

AFT hårfjerning - Advanced Fluorescence Technology - forbedret fluorescens teknologi. Det er en stærk lyspuls med en længde på 700-1000 nm, der har en indvirkning i en ret vinkel og giver mulighed for at behandle et stort område i en dækning. Udført på en Harmony Xl maskine med en SHR (Super Hair Removal) tip.

Den rektangulære impuls påvirker hårdets melanin dybt, men energiforbruget til denne proces er meget mindre sammenlignet med den i øjeblikket populære fotoepilation.

Betydningen af ​​denne hardware teknik er at bruge et innovativt filter, der kan modtage mere stråling ved at behandle den ubrugte del af spektret (dets korte og ultraviolette dele). Strømmen under proceduren vokser ikke.

I modsætning til andre hårfjerningsteknikker er AFT-hårfjerning ikke farlig på grund af dets egenskaber.

Egenskaber og fordele ved AFT-hårfjerning:

 1. Ingen bivirkninger, såsom forbrændinger, skrælning, rødme og indvækst af hår.
 2. Ensartet og høj kvalitet studie af hver zone uden overophedning af huden på grund af inMotion bevægelig dyse. Dysen ren fjerner selv de mindste hår.
 3. Et lille antal sessioner er nok til helt at fjerne overskydende hår.
 4. Du kan epilere enhver farve og type hår på enhver hud.
 5. Karsygdomme (åreknuder, "asterisker") er ikke kontraindikation.
 6. Fremkalder ikke dannelsen af ​​pigmentpletter.

Desuden er proceduren ikke smertefuld, hvilket sikres ved at afkøle huden under hårfjerning, manglen på opvarmning af huden og den konstante bevægelse af dysen. Og det faktum at dette er sådan, bekræft, at anmeldelserne allerede har forsøgt proceduren.

Nymodet AFT-hårfjerning er ideel til kvinder og mænd, der ønsker at slippe af med overdreven "vegetation" i forskellige områder af huden. Husk at ikke alle hardware hårfjerningsteknologi er styrken.

Epilering ifølge denne metode vil effektivt fjerne hår på følgende hudområder:

 1. Alle områder af ansigtet.
 2. Hals.
 3. Hænder.
 4. Ben.
 5. Bikini og dyb bikini område.
 6. Bryst.
 7. Mave.
 8. Spina.
 9. Axillære huler.

Ved hjælp af en teknik kan du således slippe af med overskydende hår i maksimalt 11 sessioner. Bemærk, at skønhedseksperten inden for udseende af AFT-hårfjerning ofte foreskrev sessioner, der kombinerer teknikker til forskellige hudområder.

Hudpræparation

For AFT hårfjerning for at imødekomme forventningerne er det vigtigt at forberede sig ordentligt. For at gøre dette skal du blot opfylde følgende krav:

 1. For dybt rense huden med en skrubbe eller kese mitten (bruges i hammam).
 2. Fjern hår med en maskine (undtagen området over læben).
 3. Pas på tilstrækkelig daglig hudhydratisering.
 4. Undgå solskoldning, både naturlig og salon (det er bedre at udføre proceduren om vinteren) i mindst 2 uger.

Foruden forberedelsen foregår fastholdelse af AFT-hårfjerning efter høring af en specialist - en hudlæge eller en dermato-kosmetolog. Først efter det kan du begynde det eftertragtede hår bortskaffelse.

Gennemførelse af proceduren

Processen med AFT-hårfjerning ser sådan ud:

 1. Patienten lægger sig ned på en speciel stol eller en sofa, det lagt engangsark. Tager en behagelig holdning til at føle sig godt tilpas.
 2. Kosmetologen sætter beskyttelsesoptik til patienten og sig selv.
 3. Lægen anvender en kontaktgel på hele det behandlede område.
 4. Ved at manipulere dysen til Harmony Xl udføres proceduren.

Efter afslutningen af ​​sessionen anvender kosmetologen på klientens anmodning et middel til at hæmme hårvækst.

Varigheden af ​​en sådan procedure varierer fra 15 minutter til 1 time. For eksempel vil AFT-epilering af armhulen tage kun 15 minutter. Og bikinizonen vil tage ca. 30 minutter.

Som regel er 8 procedurer nok til maksimal fjernelse af selv det mørkeste hår. Den mærkbare virkning af proceduren ses efter 11 dage.

Rehabilitering efter proceduren består i, at det med mulig rødme er nødvendigt at anvende Panthenol salve til hurtig genopretning af huden.

Kontraindikationer for

På trods af at AFT-hårfjerning betragtes som den sikreste og mest ikke-traumatiske, er der stadig en række tilfælde, hvor det ikke anbefales.

AFT hårfjerning er kontraindiceret i følgende tilfælde:

 1. Periode med graviditet og amning.
 2. Tumorer af forskellig oprindelse.
 3. Skader på huden, herunder betændelse og udslæt.
 4. Revealed akutte, kroniske infektionssygdomme.
 5. Diabetes og andre sygdomme i det endokrine system.
 6. En friskfarvet tan blev opnået mindre end 2 uger siden før den påtænkte procedure.
 7. Gråt hår.

Overholdelse af disse anbefalinger vil advare om mulige komplikationer og bivirkninger fra proceduren. For eksempel, hvis AFT hårfjerning udføres på frisk solbrændt hud, kan rødme forblive efter sessionen. Hvis anbefalingerne følges, og hvis proceduren udføres korrekt, er der ingen konsekvenser.

Proceduren havde som regel ikke tid til at blive vist, da de, der allerede har haft effekt på dem selv, allerede skriver anmeldelser om det. AFT hårfjerning er ingen undtagelse. På de relevante websteder og i blogosfæren kan du altid gøre sig bekendt med proceduren, som vil medvirke til at træffe en beslutning.

Effektiviteten af ​​Aft hårfjerning og dens grundlæggende principper

Ikke så længe siden i det israelske laboratorium viste apparatet AFT-hårfjerning. Epilering med denne enhed var ikke bare en nybegrænset procedure, men en effektiv metode til at håndtere uønsket vegetation på kroppen. Dens fordel er den højeste effektivitet, smertefrihed og langvarig effekt.

Essensen af ​​metoden

Hvad er AFT-hårfjerning - Advanced Fluorescence Technology? Denne teknik er innovativ inden for fluorescerende teknologi. Det giver dig mulighed for at fange et stort område af hud i én bevægelse på grund af lysimpulser på 700-1000hm i længden. Hele proceduren finder sted på enheden Harmony Xl med en dyse SHR (Super Hair Removal).

Sammenlignet med andre enheder kan det bemærkes, at den rektangulære impuls på denne enhed påvirker melanin i et hår meget dybere, men forbruger samtidig mindre energi end for eksempel under fotoepilering.

Teknikken er unik, fordi den bruger et filter, der er i stand til at generere en stor mængde stråling uden at bruge dele af spektret. Imidlertid øges strømmen under sessionen ikke.

Denne epilering er helt sikker i forhold til dens modparter. Dette skyldes egenskaberne af Aft Hair Removal.

Funktioner og fordele ved AFT-hårfjerning

Talrige anmeldelser af Aft-eplation udsender en række fordele ved denne metode over lignende. Disse omfatter følgende funktioner:

 • Aftepilation er ikke præget af sådanne virkninger som skader, tørhed af rødmen i huden, indgroet hår.
 • InMotion-vedhæftningen hjælper med til nemt at træne ud af hvert hudområde og fjerne de mindste hår med høj kvalitet.
 • Denne aftræksprocedure gør det muligt for dig ikke at bruge meget tid på at slippe af med hår.
 • En anden vigtig kendsgerning er dens arbejdskvalitet, som ikke afhænger af hårets og hudens farve.
 • Varicose sygdom er ikke en forbudende faktor for denne metode til hårfjerning.
 • Vær ikke bange for udseendet af alder pletter.
 • På grund af den konstante bevægelse af dysen og afkøling af huden bliver denne procedure absolut smertefri.

Hvis du vil slippe af med håret for evigt, vil kun 11 sessioner af AFT-epilering hjælpe dig med dette.

Forberedende stadium til manipulationen

Hvad er den rigtige forberedelse til denne manipulation? For at opnå maksimal effekt skal du udføre følgende trin:

 1. For at gøre en skrælning af kropsdelen, hvor epilationen udføres, derved rense huden dybt.
 2. At fjerne hår på de måder, der er bekvemme for dig.
 3. Tilstrækkelig hydrering af huden anbefales.
 4. For et stykke tid begrænse virkningerne af ultraviolette stråler på din hud. To uger før epilering, skal du ikke besøge solariumet og ikke solbade på stranden.
 5. Glem ikke at konsultere en kosmetolog, en hudlæge. At få tilladelse fra en specialist er et obligatorisk kriterium for udførelse af denne hårfjerning.

Disse anbefalinger hjælper dig med at undgå ubehagelige og uønskede konsekvenser af proceduren.

Hvordan er proceduren?

Stadier af AFT-hårfjerning:

 1. En speciel sofa med engangsblade leveres til kunden.
 2. Når du sidder på sofaen, skal du sikre beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne.
 3. Dette efterfølges af anvendelsen af ​​en speciel gel på huden, hvorpå proceduren vil blive udført.
 4. Beautician fortsætter med hårfjerning. Udfører denne procedure bruger skønhedseksperten tips Harmony X.

Afhængigt af det område, der bliver depileret, kan tiden for proceduren tage fra 15 minutter til en time.

Som praksis viser, kan den synlige effekt observeres efter 11 dage. Og for at slippe af med mørkt hår er 8 sessioner nok for evigt. Kvinder noterer sig de høje omkostninger ved denne procedure, så hvis du ikke er klar til at lægge et ryddeligt beløb for at slippe af med håret, vil det være bedre at være opmærksom på mere økonomiske muligheder. Anmeldelser af epilog-hårfjerningspasta viser, at værktøjet håndterer opgaven, og det sænker hårvæksten og derved øger perioderne mellem manipulationer. Det er naturligvis ikke en lignende metode til fjernelse af håret, og det er ikke rigtigt at sammenligne det med Aft, men det er acceptabelt som et billigt, men effektivt alternativ.

De mulige konsekvenser efter proceduren er ret ubetydelige, kan udtrykkes i form af lille rødme i huden. I dette tilfælde anbefales panthenol salve.

Kontraindikationer Efter Hårfjerning

Selv i en sådan sikker og smertefri teknik er der stadig kontraindikationer.

Kontraindikationer for ATF-hårfjerning:

 • maligne tumorer
 • endokrine system sygdomme;
 • hud sår, udslæt;
 • identificerede akutte, kroniske infektionssygdomme
 • graviditet, amning
 • diabetes mellitus
 • udsættelse for sollys i 2 uger før proceduren
 • gråt hår.

Hvis du ignorerer kontraindikationer, som f.eks. En solbrændthed før manipulation, er der mulighed for en forbrænding eller signifikant rødme i huden. Forsinkelse af andre kontraindikationer fra listen kan have alvorligere konsekvenser. Forværring eller forværring af eksisterende sygdomme er mulig.

Ved udførelse af alle instruktioner blev der ikke observeret tilfælde med bivirkninger.

Anmeldelser om Aftepilation

ATF-hårfjerning blev hurtigt populær, i forbindelse med hvilken på internettet kan du finde et stort antal anmeldelser, der har testet denne procedure for kvinder. Måske vil de hjælpe dig med at beslutte og gøre dig bekendt med denne type hårfjerning.

Masha Khromova, 23, Moskva

AFT hårfjerning hjalp mig med at slippe af med uønsket hår for evigt. Jeg er meget glad for, at jeg brugte enheden. For at opfylde min drøm og ikke længere se håret under mine arme, tog det mig kun 5 sessioner.

Elena Kozhnikova, 20 år gammel, Voronezh

Jeg testede enheden 4 gange allerede. Den første session var lidt smertefuld. Og i løbet af det næste følte hun en lille prikken. Specialisten sagde straks, at det ville være nødvendigt at gøre 6-7 procedurer på mit sorte hår.

AFT-epilering: fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Kvinders drømme om at slippe af med kropshår har længe været en realitet. En kvinde forbliver så, når hun tager ordentlig pleje af sig selv og sin krop. Apparat hårfjerningsteknologi Aft gør det muligt ikke kun at slippe af med vegetationen på kroppen, men også at tage sig af huden og undgå dannelse af rødme, irritation og betændelse. Hvad er aftepilation, såvel som de vigtigste træk ved teknikken, lærer vi af dette materiale.

Essensen af ​​metodologien og generel information

Den efterfølgende epileringsteknik kommer fra udtrykket "Adwanced Fluorescence Technology", en oversættelse, hvoraf det fremgår avanceret fluorescerende teknologi.

Metoden er baseret på hårfjerningsprincippet ved hjælp af kombinationen af ​​to effektive metoder: laser og fotoepilation.

Fødestedet for akterteknologi er Israel, eller rettere det israelske firma Alma Lasers. Essensen af ​​teknikken er ikke kun at fjerne kropshår, men også muligheden for at minimere et antal af alle mulige bivirkninger.

Og det blev muligt takket være brugen af ​​ultramoderne pulserende strømning, som har en høj densitet af partikler.

For proceduren anvendes en speciel enhed, der kaldes Aftepilator. I designet af denne enhed har en speciel dyse med et indbygget filter. Dette filter giver dig mulighed for at opdele de sendte pulser i komponenter. Det er kendt, at ethvert lys eller bestråling ud over de positive komponenter har negative egenskaber: ultraviolet og kort bølgelængde. I anordningen til udførelse af en bagerste epilation udelukkes disse negative faktorer ved at omdanne dem til nær-infrarød stråling. Denne form for stråling sendes i den rigtige retning - den bruges til at bekæmpe stærk vegetation på kroppen.

Opnå det endelige resultat på at slippe af med vegetationen på kroppen kan ikke være tidligst seks måneder. Det vil trods alt kræve fra 5 til 10 procedurer, der kan hjælpe med at løse problemet på lang sigt. Teknikken kan udføres ikke mere end 1 gang om måneden, så kontroller dine ture til salonen.

Vigtigt at vide! AFT epilation er et fremragende og moderne middel til at bekæmpe vegetation i følgende områder af kroppen: armhuler, ansigt, bikini område, arme, ben, ryg, bryst og alle andre steder.

Forløbet af proceduren

Enhver metode til hårfjerning på kroppen indbefatter ikke kun hovedfasen af ​​fjernelse af vegetationen, men sikrer også ordentlig hudpleje både før og efter depilering. Derfor skal det bemærkes, at aftensepilationen omfatter tre faser:

 1. Rehabilitering.
 2. de vigtigste;
 3. forberedelse;
 • Forberedende handlinger kræver ikke meget tid, men det er nødvendigt at opgive solbrændingen og besøge solariumet på forhånd. Tilstedeværelsen af ​​selv den mindste solbrændte på kroppen kan føre til hudpigmentering, så det er bedre at vente. Tilberedningsfasen inkluderer også den fuldstændige barbering af vegetationen på legemet, hvor det er planlagt at udføre en aftagende hårfjerning. Barbering hår bør være en dag før den planlagte hårfjerning. Dette er nødvendigt for at sikre effektiv fjernelse af vegetation, da enheden ikke vil være i stand til at fjerne lange hår.

Dagen før proceduren anbefales det at skrælle med skrubber, hvilket vil øge effektiviteten af ​​metoden. Hvis det ikke er muligt at skrælle, kan du tage et bad og gnide huden godt med den hårde del af vaskekluden. Når du er klar til hårfjerning, kan du fortsætte.

 • Den vigtigste. Essensen af ​​metoden er baseret på, at kroppen skal ledes af en speciel anordning med et fotopulserende element, gennem hvilket hårfjerning udføres. Proceduren tager ikke meget tid, da enheden har en tilstrækkelig høj ydeevne. Et vigtigt punkt er manglen på smerte under proceduren. Kvinder, der har oplevet effekten af ​​aftørring af håret på sig selv, rapporterer, at teknikken er ret simpel og endog behagelig. På tærsklen til proceduren gennemfører specialisten eller mesteren en procedure til affedtning af huden. Du kan ikke udføre hårfjerning på denne måde, hvis kroppen er beskidt. Dette kan føre til blokering af porerne, hvilket i fremtiden vil provokere problemet med hårinvækst. Fremgangsmåden består af følgende trin:
 1. Indledningsvis lægges patienten i en speciel stol eller på et bord, hvor et ark eller engangsklud medført dem skal være dækket. Føreren siger, hvilken del af kroppen proceduren vil blive påbegyndt på, på grundlag af hvilken patienten skal tage en passende position;
 2. mesteren giver beskyttelsesbriller til patienten og sætter på sig selv. De er nødvendige for at undgå de negative virkninger af lys på nethinden;
 3. Før apparatet bruges, udfører masteren anvendelsen af ​​kontaktfløde på kroppen. Cremen påføres de dele af kroppen, der har brug for behandling med enheden;
 4. Efter at have taget enheden i hånden er det muligt at begynde at udføre manipulationer på integralstråling.

Processen varer ca. 20-40 minutter, afhængigt af området af integumentet, der skal behandles. Efter færdiggørelsen kan mesteren anvende en særlig creme til at bremse processen med hårvækst. Du skal gentage proceduren ikke tidligere end i en måned, hvor de unge hår vil vokse og kan fjernes. Procedurens egenart skyldes, at hårene ikke falder straks på den første dag, men i 5-10 dage.

 • Rehabiliteringsperioden varer 2-3 dage. Efter aftepileringsproceduren skal du fugt og blødgøre huden. Selvom proceduren er helt sikker og smertefri, skal du sørge for at være opmærksom på hudpleje efter færdiggørelsen.

Kontraindikationer og bivirkninger

Bivirkninger handler ikke om aftabning af hårfjerning. Fremgangsmåden er helt sikker og forårsager ikke negative symptomer. Symptomer kan opstå, hvis proceduren udføres forkert, hvis der er brunfarve på huden, hvis du ikke skaler huden. Alle disse faktorer kan føre til forbrændinger, rødme og betændelse. Men sådanne tilfælde er yderst sjældne, da mesteren aldrig vil udføre hårfjerning på en garvet krop.

På trods af sikkerheden ved aftørring af håret er der nogle kontraindikationer for brugen. Specielt omfatter kontraindikationerne:

 • graviditet, da stråling kan påvirke fostrets udvikling negativt
 • onkologiske sygdomme;
 • amning periode
 • i nærvær af åbne sår, dyrbid eller andre huddefekter;
 • under forværring af kroniske, akutte og virale sygdomme;
 • diabetes;
 • hvis der er tegn på ulempe ved det endokrine system.

Alle disse faktorer tyder på, at udførelsen af ​​proceduren for en efterfølgende hårfjerning kan påvirke dit helbred og trivsel negativt. For ikke at sætte dig i fare, bør du genoverveje andre muligheder for depilation i nærværelse af mindst en af ​​disse faktorer.

Hvad er forskelligt fra anden epilation

Hvert år i kosmetologi er der nye måder at bekæmpe overskydende vegetation på kroppen. Dette gør det muligt at prøve hver metode og vælge den mest optimale, acceptable og effektive. Men på grund af deres uvidenhed, som anmeldelser viser, forvirrer kvinder principperne for metoderne, som som følge heraf koger ned til dannelsen af ​​en forkert og negativ mening.

For ikke at forvirre aftørring af hårfjerning fra andre lignende metoder, såsom fotoepilation eller brug af en laser, skal du overveje de vigtigste fordele og egenskaber ved teknikken:

 1. Det fuldstændige fravær af en negativ effekt i form af smerte.
 2. Reduktion af antallet af uønskede symptomer fra proceduren til minimumsværdien.
 3. Dannelsen af ​​en særlig stråle, der ikke påvirker huden negativt.
 4. Det mindste antal procedurer, der kræves for det generelle forløb af aftørring.
 5. Procedurens universalitet. Metoden er helt anvendelig for enhver hudtype og for enhver vegetation. Undtagelserne er blond og gråt hår, som strålen ikke er i stand til at klare.

Proceduren har en ubetydelig ulempe, hvilket skyldes opnåelsen af ​​en positiv effekt efter 5-10 dage. Det er umuligt at fremskynde processen, da det skyldes at minimere den negative påvirkning af lys på huden.

Der er endnu en vigtig ulempe, hvorigennem ikke alle kvinder har råd til at udføre en aftørring af hårfjerning. Denne ulempe skyldes de betydelige omkostninger, på trods af at det vil tage mindst 5-8 sessioner at få et positivt resultat. Omkostningerne ved en session af denne procedure er ca. 10 rubler til generel hårfjerning.

anmeldelser

Mange kvinder og piger snakker positivt om proceduren for aftørring af håret, herunder kun få klager. Hvad tænker vores læsere på efterfølgende hårfjerning, vi finder ud af det.

Marina, 26 år gammel: "Min mand gav mig en fødselsdagsgave ved at aflevere en flyer til at besøge en skønhedssalon. Jeg besluttede uden tøven at bruge proceduren for hårfjerning, for før brugte jeg en barberkniv. Vegetationsstyringsteknologien er ret rimelig, effektiv og smertefri, men meget dyr og kræver 5 sessioner. Hårtab er fundet i hende allerede 5 dage, mens du tager et varmt brusebad. Princippet er baseret på, at sikker stråling bidrager til langsom ødelæggelse af folliklerne og løgene, hvorefter hårtab observeres. Derudover vil jeg gerne modtage et rabatcertifikat for at besøge salonen i fremtiden. "

Hvordan man laver depilation hjemme?

De vigtigste regler for hudpleje efter shugaring