En radikal metode til fjernelse af uønsket hår i huden eller hvad er AFT-epilering?

AFT-hårfjerning (Advanced Fluorescence Technology) er en ny metode til at fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen, udviklet af det israelske firma Alma Lasers, der er baseret på en effektiv kombination af lys og laser energi. Virksomhedens specialister analyserede ulemperne ved laser- og fotoepilation, vurderede smerte af metoderne og afhængigheden af ​​resultatet på hudfarven, tog hensyn til manglerne og skabte enheden - Harmony XL med en unik SHR (Super Hair Removal) vedhæftning, der kombinerede de to metoder til hårfjerning i en.

AFT (Advanced Fluorescence Technology) teknologi bruges ikke kun til at fjerne huden af ​​uønsket hår, men også til behandling af rosacea (som led i en kombinationsbehandling), fjern pigmentpletter og fjern godartede hudtumorer.

Handlingsmekanisme og fordele ved teknikken

Metoden hedder AFT-hårfjerning på grund af det faktum, at den er baseret på brug af avanceret fluorescerende teknologi, hvilket indebærer anvendelse af specielle filtre, der kan afskære de dele af lysspektret, der ikke bidrager til hårfjerning. Harmony XL-enheden genererer lysstråler med en bølgelængde på 500 til 1200 nm, hvilket ødelægger hårsækkene, men har ingen skadelig virkning på huden.

Energi leveres til kroppens hud gennem SHR-dysen, hvoraf det virker, at det virker på princippet om ensartet varmefordeling og omdanne en toppimpuls til en rektangulær. Den rektangulære konfiguration af lyspulsen tillader en mere effektiv og langvarig effekt på hårsækkenet for at ødelægge det, men samtidig bruge en minimal mængde energi på den. Under proceduren afkøles huden på grund af indflydelsen af ​​Peltier-effekten (et termoelektrisk fænomen, hvor varmeabsorption forekommer i kontakt med to forskellige ledere) og brugen af ​​i bevægelsesteknologi (i bevægelse), hvilket indebærer konstant bevægelse af dyseapparatet over hudoverfladen, hvilket eliminerer dens overophedning.

Ifølge eksperter har den efterfølgende hårfjerningsteknik følgende fordele i forhold til andre metoder til fjernelse af uønsket hår:

 • smertefri;
 • minimal risiko for bivirkninger;
 • universalitet af teknikken (evnen til at fjerne hår fra huden af ​​enhver fototype);
 • ingen begrænsninger for at besøge solarium og opholder sig i solen efter hårfjerning;
 • muligheden for at anvende teknikken hos patienter, der lider af åreknuder.
"AFT-hårfjerning fjerner alle hår uden undtagelse (som jeg var overbevist om fra personlig erfaring). I løbet af fem sessioner fik jeg evigt at glemme hårene i armhulerne, mens hele processen med deres fjernelse fandt sted for mig i fuldstændig mangel på smerte. "

Hvordan er proceduren?

Aftepilation kræver forudgående forberedelse, der skal forbyde solbrænding to uger før proceduren og forberede håret i korrektionszonen med en barberkniv (tilstedeværelsen af ​​lange hår i hårsækkene reducerer signifikant effektiviteten af ​​teknikken).

Proceduren består af tre faser:

 • rensning af huden mod forurening
 • behandling af korrektionszonen med en særlig transparent gel leder
 • SHR hudbehandling (dysen bevæger sig hurtigt over huden, lidt rørende på overfladen, hvilket minimerer risikoen for forbrændinger, på nuværende tidspunkt føler patienten en lille prikken).

Video: "Demonstration af proceduren for den efterfølgende hårfjerning"

Ved afslutningen af ​​proceduren vaskes rester af gelen med vand eller fjernes med et væv. I tilfælde af rødme af epidermis påføres en gel med panthenol eller et andet beroligende middel på huden. Varigheden af ​​sessionen afhænger af korrektionszonen, i gennemsnit varer en procedure 20-40 minutter.

Kursus og resultat

Antallet af nødvendige procedurer for fuldstændig fjernelse af uønsket hår er afhængig af tykkelsen og farven på håret, området af det behandlede område og det individuelle legemsrespons på strålerne, der frembringes af Harmony XL. Kurset består i gennemsnit af 7-10 sessioner af hårfjerning, som afholdes en gang om måneden.

Resultatet bliver mærkbart efter den første procedure, men i en session kan du ikke fjerne alle hårene. Den endelige virkning evalueres efter fuldførelse af procedurerne. For at opretholde det opnåede resultat anbefaler eksperter, at du tager en støttende epilationssession en gang om året.

"Jeg plejede at fjerne hår på mine hænder ved hjælp af laser hårfjerning, men på grund af det store antal bivirkninger efter det tør jeg ikke bruge det på andre dele af kroppen. Jeg kom ind i AFT-proceduren for epilering ved en tilfældighed (ifølge tilbudet fra en af ​​mine venner) og var glad for, fordi jeg efter den første session indså, at håret på mine ben blev mærkbart mindre, og på samme tid efter sessionen blev huden ikke rød og begyndte ikke at skrælle. Snart fuldfører jeg hele kurset. "

Anslået pris

Prisen på en AFT-epileringssession afhænger af korrigeringsområdet og placeringen af ​​salonen eller klinikken og kvalifikationerne hos den specialist, der vil udføre proceduren. De anslåede omkostninger ved procedurerne fremgår af tabellen.

AFT epilering - skønhed og silkeagtig hud i lang tid

På trods af den høje pris bliver AFT-hårfjerning stadig en populær metode til at fjerne uønsket hår. Blandt de mange foreslåede procedurer i skønhedssaloner tager AFT-epilering først og fremmest det første.

Hvad er AFT-hårfjerning

AFT-metoden for epilering blev udviklet i Israel af et førende selskab inden for produktion af kosmetologisk udstyr, der hedder Alma Lasers. Enheden, som proceduren udføres på, kaldes Harmony XL, mens du bruger Super Hair Removal (SHR) - en dyse, som giver en ensartet lysstråle.

Advanced Fluorescence Technology (AFT) betyder - avanceret fluorescens teknologi. Hvad er grundlaget for forbedring? Teknikken giver mulighed for omdannelse af ultraviolet og kortvågstråler til næsten infrarødt (ikke skadeligt for mennesker), takket være, at strålingen ikke har en skadelig virkning på huden, forårsager ikke forbrændinger eller rødme.

Denne teknik indebærer køling af huden under epilation, og brugen af ​​"In Motion" -teknologi, hvilket gør processen smertefri. Håndstykket er i kontinuerlig bevægelse uden overophedning af huden og jævnt forarbejdning af hele det ønskede område. Opvarmning af væv sker gradvist, på grund af hvilken energi akkumuleres i hårsækkenet, som ødelægger det senere. Det er denne funktion, der forhindrer pludselige udsættelse for høje temperaturer og skade på huden.

Alle stadier af proceduren

Hver hardware kosmetologisk procedure har flere trin, lige fra forberedelse til genopretningsperioden, er AFT-epilering ingen undtagelse.

uddannelse

 • mindst 2 uger senere, er det nødvendigt at afstå fra solbadning i et solarium eller i solen for at undgå forbrændinger eller rødme under proceduren;
 • 2 dage før sessionen, er det nødvendigt at udføre mekanisk depilation (barbering eller fjern hår med en creme), for nemheds skyld og effektivitet.

AFT-epilering

Før du starter processen, bør kosmetologen rengøre og affedt huden for at undgå tilstoppede porer. Derefter påføres en speciel gel (med det formål at komme i kontakt med huden), og proceduren udføres, i slutningen fjernes gelens rester. Processen foregår ofte smertefrit og uden bivirkninger, varer i gennemsnit 30 minutter, varigheden afhænger af hudens område.

rehabilitering

Den eneste betingelse er, at den første dag efter begivenheden er det nødvendigt at beskytte huden mod udsættelse for varme (ikke solbade, gå ikke til saunaen eller badet) og afstå fra at bruge kosmetik.

Hvad er fordelene ved AFT-epilering

AFT-epilering ved hjælp af SHR-vedhæftet fil er en avanceret og ret effektiv metode. Det har mange fordele, hvilket viser, at når man vælger en hårfjerningsmetode, er det nødvendigt at fokusere på AFT:

 • tilladt anvendelse til åreknuder og vaskulært retikulum
 • Fraværet af smerte gør det muligt at udføre bikini-linieproceduren uden brug af en bedøvelsesspray;
 • Den samme virkning på enhver hud i forhold til alle typer hår (undtagen grå);
 • slippe af med indgroede hår;
 • mindste bivirkninger
 • proceduren udføres ikke punkteret, men i bevægelse, takket være, at der er ensartet fjernelse af alle hår;
 • hele kurset består af et lille antal procedurer;

Kontraindikationer

AFT-epilering, som sine forgængere - laser og fotoepilation, har en række begrænsninger at bruge, men mindre omfattende.

Situationer, hvor der er kontraindiceret AFT-Hair Removal:

 1. Onkologiske sygdomme af enhver lokalisering.
 2. Mekanisk skade på fjernelsesstedet.
 3. Catarrhal, virale og smitsomme sygdomme.
 4. Infektiøse læsioner af huden.
 5. Diabetes mellitus.
 6. For godartede tumorer af gynækologi bør afstå fra epilation i bikiniområdet.
 7. Graviditet og amning (forskning på dette område er ikke blevet gennemført, derfor anbefales det kun at afstå fra proceduren).
 8. Frisk brunfarge på det område, der skal behandles (op til 14 dage).

Procedure omkostninger

Det må siges, at denne metode til hårfjerning ikke er overkommelig for alle, det overstiger meget prisen for enhver anden procedure. Men på samme tid berettiger resultatet forventningerne.

Prisen for proceduren påvirkes af flere faktorer:

 • lokalisering område;
 • hudområde;
 • patientens køn
 • hårtype;

Hvad er forskellen mellem AFT og laser photoepilation?

I processen med laser og fotoepilation opstår smertefuldt ubehag. Samtidig viser fotoepilering ikke den rigtige effekt i alle tilfælde: det vil kun fjerne mørk vegetation på den hvide hud, det blonde hår forbliver intakt, og i den mørke hud kan der være bivirkninger - forbrændinger.

Laser epilation forårsager ofte termiske skader på huden, så brugen er upraktisk i følsomme områder.

Et særpræg ved AFT-hårfjerning er dets sikkerhed, fraværet af smerte og bivirkninger. Med minimal potentiale for komplikationer anvendes metoden på enhver form for hud og hår (undtagen grå).

Effektivitet og mulige konsekvenser

For fuldstændig ophør af hårvækst i gennemsnit er det nok at gøre fra 7 til 10 sessioner af epilering. Antallet af behandlinger afhænger af typen af ​​vegetation, området for hårfjerning og indstilles individuelt. Med hver efterfølgende session falder hårene i stigende grad ud, og deres vækst hæmmes. Efter færdiggørelsen af ​​hele kurset anbefaler kosmetologer i fremtiden at gøre 1 procedure om året for at opretholde den opnåede effekt.

Med hensyn til de mulige konsekvenser efter AFT-hårfjerning, med korrekt udførelse af proceduren af ​​en kosmetolog og fravær af kontraindikationer fra klienten, bør der ikke være komplikationer. Hvis epilationen blev udført i en frisk brunbrun, er det muligt lokal hyperæmi i epidermis og endda forbrændinger. Men disse komplikationer observeres i en kort periode og er let helbredt ved hjælp af helbredende salver, som vil blive foreskrevet af en kosmetolog eller en hudlæge.

Takket være denne funktion er hårfjerning mulig så hurtigt som muligt og uden bivirkninger. Hår efter proceduren vokser ikke over 5-7 år. Kun et fuldt kursus, som efter en undersøgelse vil blive ordineret af en kosmetolog, vil sikre en positiv effekt.

Det er vigtigt at vide, at de hormonelle forandringer i kroppen, efter hårfjerning af enhver form for mulig genvækst af uønsket hår inden fristens udløb.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Epilation aft

Moderne kvinder lægger stor vægt på deres udseende. De udnytter forskellige tricks til at se perfekt ud og ikke bruge meget tid og kræfter på det. Det er især vigtigt for dem at have glat hud uden overskydende hår. Og hvis det tidligere var kun barbering, der blev brugt til at slippe af med hår, er der nu mange forskellige måder at fjerne håret på og fjerne. En af de nye teknologier er laser AFT-hårfjerning.

Hvad er det, og hvad er det til?

AFT-teknologi er en innovativ metode til fjernelse af hår. Han samlede de vigtigste fordele ved lasermetoden og fotoepilation. Teknologien giver mulighed for at opnå det ønskede resultat, men udgør slet ingen fare.

Denne teknologi blev først udviklet i Israel og blev straks populær i den medicinske og kosmetologiske verden. AFT-metoden er blevet nødvendig for at epileringsproceduren skal være så sikker som mulig og ikke efterlade nogen mærker på huden. Tross alt beskadiger fotosepilering væv, der efterlader forbrændinger og rødme på dem. AFT bruger derimod stærkt pulserende lys, hvilket ikke forårsager ubehag for kunden.

Et særligt filter, der bruges i denne metode, giver dig mulighed for at styre et lidt brugt område af spektret i den rigtige retning uden at øge effekten. Således bliver huden fri for unødvendig vegetation, men bliver ikke skadet.

Køleeffekten og den hurtige bevægelse af apparatet på huden hjælper med at undgå smertefulde fornemmelser. Det hjælper med at fjerne overskydende vegetation fra enhver person, selv med følsom hud.

Frihed fra hår opstår på grund af ødelæggelsen af ​​follikelet. Således svækker de og efter et stykke ophører helt at vokse.

Det mest interessante er, at AFT-teknologien har en bred vifte af handlinger. Det er nyttigt ikke kun for hårfjerning, men også til andre formål. For eksempel er det aktivt brugt til at fjerne rosacea og pigmentering. Dette er et værktøj, der kan redde en person selv fra mol og vorter.

fordele

AFT teknologi er designet til at fjerne enhver del af kroppen af ​​overskydende hår. Det fjerner tykt og tyndt hår lige så godt, hvilket gør proceduren mulig for enhver klient.

Fordele ved teknologi over andre metoder til hårfjerning:

 • smertefri procedure
 • ingen skader og forbrændinger
 • ensartet behandling af hudområder
 • minimum sessionstid
 • mangel på indgroede hår
 • fuld fangst af alle hår;
 • Mindste antal sessioner
 • Muligheden for at besøge solarium efter mødet
 • mærkbart resultat efter første gang;
 • fraværet af mange kontraindikationer, som andre metoder har.

På baggrund af ovenstående kan vi med sikkerhed sige, at AFT-hårfjerning er den bedste måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen, hvilket også tager et minimum af tid. I gennemsnit tager en procedure en halv time, så patienten behøver ikke at ændre sin tidsplan for meget.

Hvad kan og kan ikke gøres før proceduren?

For at komme til AFT-hårfjerningen skal klienten barbere håret i de områder, der vil blive påvirket af eksponering. På den fastsatte dag er det ikke nødvendigt at behandle de påtænkte områder med forskellige salver og andre midler. Kosmetologer anbefaler at tilbringe mindst tid i solen ti dage før proceduren og ikke solbade.

Hvis der er friske ridser eller bumser på huden, er det værd at udsætte denne epileringsmetode.

Obligatorisk barbering før proceduren skyldes, at AFT-hårfjerning ikke vil kunne fjerne langt hår. Derudover vil glat barberet hud bidrage til at reducere smerte og øge effektiviteten af ​​metoden.

De vigtigste forskelle fra andre metoder

AFT adskiller sig fra andre metoder til hårfjerning i dets sikkerhed og smertefrihed. For eksempel betragtes fotoepilation som en ganske smertefuld procedure, og dens effektivitet opnås gennem en række sessioner. Photoepilation er meningsløs til lysskinnede patienter med lys eller gråt hår. AFT har ingen begrænsninger på farven på hud og hår, derfor er den ideel til enhver person.

Hvis du taler om metoden til laser hårfjerning, så kan vi sige, at det også forårsager ubehag, der eliminerer muligheden for anvendelse på sart og følsom hud. Desuden kan laser hårfjerning forårsage forbrændinger og rødme.

AFT forårsager ingen bivirkninger og forårsager ikke smerte, så det giver dig mulighed for at opnå bedre resultater. Det eneste der umiddelbart efter sessionen er, at huden vil være lidt rød, men dette problem vil forsvinde efter en kort periode.

Hvilke områder af kroppen bruger effektivt?

AFT-teknologi er den mest blide og smertefri metode til fjernelse af håret, så det kan bruges på alle dele af kroppen. Det kan endda være ryg-, maven-, bikini- eller kindområdet - proceduren vil effektivt afhjælpe dem for uønsket hår for evigt og på kort tid.

Før personen går til sessionen, skal han rådføre sig med den specialist, der vil udføre proceduren. Det bestemmer patientens smertetærskel, hudtype og hårstruktur. Dette er nødvendigt for skønhedseksperten at bestemme hvilken metode der er bedst at fjerne håret, og om den kombinerede metode skal bruges.

Hvor mange sessioner er der brug for?

Som enhver anden laserprocedure vil AFT hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation i nogle få procedurer. Deres antal afhænger af tætheden og typen af ​​patientens hår. Derfor undersøger kosmetologen sine funktioner på forhånd. Normalt er 5-6 sessioner nødvendige for helt at slippe af med overskydende hår, men nogle mennesker skal deltage i op til 10 sessioner.

Læger kosmetologer anbefaler at udføre proceduren en gang om måneden indtil fuldstændig eliminering af hårdhed. Og selv efter at effekten er opnået, for at opretholde resultatet, bliver du nødt til at ty til denne metode en gang om året.

Hvem skal ikke bruges?

På trods af at AFT-hårfjerning er sikker og smertefri, kan nogle mennesker ikke udføre denne procedure. De vigtigste kontraindikationer omfatter:

 • graviditet og amning
 • onkologi;
 • hudskade;
 • kolde og andre smitsomme sygdomme;
 • diabetes mellitus
 • alder under 18 år
 • frisk tan;
 • gråt hår.

I alle andre tilfælde har teknologien ingen kontraindikationer og er tilgængelig for næsten alle.

Mulige konsekvenser

Du kan se resultatet af AFT-hårfjerning efter en uge. Og hvis en person overholder alle udnævnelser af en kosmetolog, vil der ikke være nogen ubehagelige konsekvenser. For eksempel, hvis en kunde solbeder på tærsklen til en session, kan der forekomme mindre forbrændinger på eksponeringsstederne, eller huden vil rødme nogle steder. Derfor kan du ikke ignorere anbefalinger fra en kosmetolog og følge reglerne nøje.

Metoden for AFT-epilering er, at hårets struktur bliver tynd over tid, og det kan føre til indvækst. For at undgå disse problemer skal du regelmæssigt bruge skrubbe eller fugtighedsbevarende midler.

Hvordan er proceduren?

Før begyndelsen af ​​sessionen udsætter klienten de steder, hvor han bliver frataget hår og er placeret på en speciel sofa. Det vigtigste er at få så behageligt som muligt, så i løbet af sessionen bør du ikke forstyrre skønhedsekspertens konstante ændring af kropsholdning.

For at beskytte sig selv og patienten lægger kosmetologen specielle beskyttelsesbriller til sig selv og klienten. Og først efter det begynder at behandle huden med kontaktgel og ved hjælp af Harmony XL begynder dysen at bestråle hår.

Efter proceduren anvender lægen en creme til stederne for fjernelse, hvilket vil bremse hårets vækst.

Sessionstid afhænger af hudområdet. Det kan tage mere end en time at fjerne vegetation fra benene og op til 20 minutter fra armhulerne.

Hvis patienten har rødme efter proceduren, behandles disse zoner bedst med en helbredende creme.

anmeldelser

AFT-teknologi er en nyhed i verden af ​​kosmetologi og medicin. Af denne grund kender kun få mennesker om denne metode til fjernelse af hår. Men dem, der allerede har ty til denne metode til hårfjerning, bemærker dens høje effektivitet. Den første procedure, ifølge nogle anmeldelser, forårsager stadig nogle ubehag, men efterfølgende sessioner passerer uden smerte.

Ikke kun kvinder drømmer om en glat hud, men også nogle mænd. For dem er denne mulighed for at slippe af med håret blevet en ideel mulighed. På grund af den smertefri procedure og et lille antal besøg kunne de rent faktisk slippe af med uønsket vegetation på ryggen, brystet og arme.

De roser teknologien for, at den omfatter laserfjerning og fotoepilation. Dette hjælper med at opnå de bedste resultater på kort tid og gøre huden glat til berøring. Enheden savner ikke en enkelt hårzone og bevæger sig så hurtigt, at der ikke dannes pigmentpletter på vævene.

AFT-metoden har tilladt mennesker med åreknuder og ejere af lys og øm hud at slippe af med vegetationen en gang for alle. Ingen anden metode tillader folk med sådanne indikatorer at udføre hårfjerningsprocedurer.

For detaljer om metoden, se følgende video.

AFT epilering - laser hårfjerning på ansigt og krop, bikini område i salonen og hjemme. Enheder, anmeldelser og priser

Den innovative komplekse teknologi for hårfjerning på alle dele af krop og ansigt kaldes AFT-epilering. Anmeldelser fortæller om effektiviteten af ​​metoden, så man permanent eliminerer overskydende vegetation. Før du beslutter dig for proceduren, skal patienterne lære om funktionerne i apparatets virkemekanisme, de eksisterende kontraindikationer og forholdsregler.

Funktioner af proceduren og priserne

AFT hårfjerning (anmeldelser kan ses nedenfor) er en forbedret teknik til stråling af laserbestråling. Den blev udviklet i Israel, teknologien udføres på et specielt apparat Soprano XL, der er udviklet af eksperter fra USA og Israel.

Processens kerne ligger i den lokalt rettede sikre hardware effekt på problemområder, men det er umuligt at kalde en laser teknik, faktisk er det en mere avanceret type fotoepilation. Men i modsætning til den klassiske billedmetode bruger AFT-teknologien en renset pulseffekt.

For at forstå metodenes kompleksitet bør du gøre sig bekendt med dens egenskaber:

 1. AFT-metoden er en syntese af dobbelt eksponering, herunder fotoepilation og laserteknikker, der hver især er mere avancerede.
 2. Under behandlingen behandles hvert enkelt hår, hvilket garanterer fuldstændig fjernelse af uønsket hår i det behandlede område.
 3. Effekten af ​​AFT er kumulativ, de kombinerede foto- og laser-effekter hæmmer løg, som til sidst dør helt.

AFT hårfjerning har ingen analoger, bruges på alle dele af ansigt og krop. Det har en stor fluens, mindre traumatisk end metoderne til epilering af den foregående generation.

Bundlinjen er at bruge et særligt filter, der giver dig mulighed for at konvertere den del af spektret, der ikke bruges til nyttig energi. Strømmen stiger ikke. Hver impuls leveret har samme tæthed, hvilket sikrer høj sikkerhed, hvilket muliggør en mere effektiv fjernelse.

Fremgangsmåden udføres ved hjælp af en speciel dyse Harmony XL, der udfører retningsvirkningen af ​​en pulserende lysstrøm. Et andet træk ved teknologien er muligheden for at anvende den ikke kun inden for epilering, men også i kosmetologi, til behandling af rosacea, i programmer for hardwareforyngelse, fjernelse af hyperpigmentering, muld og ar.

Omkostningerne afhænger af behandlingszonen. Således koster prisen for en fuld AFT-hårfjerning i gennemsnit fra 9.000 rubler. Hvid linje i underlivet - fra 3.000 rubler. Dyb bikini-område - fra 8.500 rubler. Klassisk - fra 4.000 rubler. Epilering af ben og lår helt - fra 15.000 rubler.

Impact mekanisme

Mekanismen for virkningen af ​​teknologi ligger i retningsbestemt brug af specialdesignede hardware vedhæftede filer. Takket være den kombinerede virkning af Soprano ICE dysen, kan lige blondt hår fjernes, såvel som mørkt hårdt og gråt hår.

Teknikken virker effektivt på alle hudtyper, herunder garvet hud. Der er en dobbelt påvirkning og energiomdannelse af impulser, bølgelængden er homogen. Filteret har evnen til at skære fra venstre side af spektret. Således ødelægges folliklen ved virkningen af ​​en lysbølgelængde på 750-1300 nm.

Virkningsmekanismen for aftørring af håret

Stråling trænger til en tilstrækkelig dybde, absorption af melanin opstår, hvilket ødelægger pæren uden mulighed for genopretning. I dysen til AFT-teknologien anvendes filteret, og håndstykket behandler området ikke med topstråling, men rektangulær, hvilket giver en mere intens, langvarig effekt, men med meget lavere energikostnader.

Mekanismen bruger også in-motion-funktionen, behandler overfladen fuldstændigt og efterlader ingen huller og eliminerer epidermisens kraftige overophedning. Efter en dyb, men sikker for stoffer falder de termiske virkninger, hårene ud.

AFT fordele

AFT epilation (patientanmeldelser er præsenteret nedenfor) har en række fordele i forhold til lignende procedurer:

 • Høj effektivitet. En særlig mekanisme til behandling af problemområder involverer maksimal ødelæggelse af hår med ødelæggelsen af ​​folliklerne og efterlader ingen tufter eller åbninger.
 • Mindste liste over kontraindikationer. I modsætning til analoger er AFT-epilering tilladt for åreknuder, hudpatologier.
 • Alsidighed. Teknologien virker på enhver form for epidermis, med nogen tykkelse og hårfarve, der anvendes til mænd og kvinder.
 • Sikkerhed. Takket være teknologien til at afskære den del af spektret, der kan forårsage vævsskade, er der ingen risiko for forbrændinger, ar, forekomsten af ​​langvarig erytem efter proceduren.
 • Smertefri og kort rehabilitering. Brug af afkøling giver dig mulighed for at gennemføre sessioner uden smerte, der er ingen sandsynlighed for efterfølgende pigmentering, der er ingen begrænsninger i at besøge solarium eller solbadning.
 • Den kan anvendes på et hvilket som helst tidspunkt af året, herunder i sommeren.

Teknologien håndterer indgroede hår, bruges til at fjerne hår fra nogen zoner, har en vedvarende udtalt effekt af glathed. Det kan endda bruges til personer med farvetyper over III, der er ingen kontraindikationer i kombination med Botox-procedurer til behandling af hyperhidrose.

mangler

På trods af den store liste over fordele har AFT-epilering flere væsentlige ulemper:

 • Teknikken er ny, så ikke alle klinikker eller saloner kan tilbydes til patienter.
 • Omkostningerne ved fjernelse af håret overstiger betydeligt prisen på lignende metoder til at slippe af med uønsket vegetation.
 • Efter behandling kan en lille erytem udvikle sig på behandlingsstederne.

Kontraindikationer

AFT-epileringssession anbefales ikke:

 • under graviditet under amning
 • under 18 år
 • hvis der er åbne sår i slagområdet, sår;
 • i autoimmune sygdomme;
 • endokrine lidelser, diabetes mellitus i dekompensationsform;
 • ved akutte infektioner på tidspunktet for forværring af kroniske sygdomme;
 • med onkologi.

I modsætning til analoge metoder har denne type epilering en kort liste over kontraindikationer, der kan udføres med åreknuder i et hvilket som helst stadium, tilstedeværelsen af ​​edderkopper på ansigtet, kroppen, men først efter at have konsulteret en læge.

Sikkerhedsforanstaltninger

Teknikken er sikker, risikoen for negative konsekvenser er usandsynlig, men før procedurernes forløb er det nødvendigt at overholde alle forholdsregler:

 • Før du starter AFT-procedurer på ansigtsområdet, er det nødvendigt at beskytte øjnene med specielle briller for ikke at beskadige slimhinden.
 • Udfør ikke sessioner for personer under 18 år.
 • For at udelukke proceduren for hårfjerningssessioner på garvet hud (mindre end 2 uger) kan dette føre til udvikling af en termisk forbrænding i det behandlede område.
 • Brug kun delikate plejemidler, undgå alkoholholdige forbindelser.

Det anbefales at udføre proceduren umiddelbart efter menstruationens afslutning, så alle mulige smertefulde fornemmelser minimeres.

Apparat til AFT-hårfjerningsprocedure

AFT hårfjerning - den nyeste teknologi designet til at fjerne uønsket hår. Anmeldelser viser effektiviteten af ​​den kosmetiske metode.

Producenter tilbyder en række specialiserede apparater til fjernelse af hårfjerning ved hjælp af denne teknik:

 • SOPRANO XL er en innovativ enhed, der giver dig mulighed for at gennemføre omfattende programmer, herunder ikke kun effektiv fjernelse af håret, men også foryngelse, forbedring af hudtonen, aknebehandling. Fordelene ved denne enhed inkluderer høj-performance, multi-modul mekanisme, som omfatter SHR teknik og den oprindelige teknologi for hårfjerning.
 • SOPRANO ICE. Modificeret på basis af en diode laser model til AFT epilation, der giver mulighed for at gennemføre sessioner uanset årstiden. Anvendes til alle hudtyper, hår. Enheden er udstyret med et ekstra kølesystem såvel som in-motion-funktion til fjernelse af hår i bevægelse.
 • Cosmestar kosmetiske systemer. Enheden er fremstillet i Tyskland, udstyret med ekstra dyser til hårfjerning, samt kompleks hudforyngelse, aknebehandling, edderkopper og andre æstetiske problemer. Teknologien er baseret på princippet om Square Motion Technology, der er et indbygget manuelt kølesystem, der giver en smertefri effekt på følsomme områder.
 • Cosmo World Mona One. Den kompakte enhed er færdig med to typer dyser til kompleks behandling af problemområder. Det kan fungere i flere tilstande, herunder IPL-teknologi til fjernelse af hår. Fordelen er den lille størrelse af enheden, samt flere funktionelle tilstande, som giver en bred vifte af applikationer.
 • ELOS SHR IE-62. Kosmetologisk enhed, kompakt, multifunktionel, kan bruges til AFT-epileringskursus. Sikker, lader ikke ar, forbrændinger under eksponering for problemområderne, bidrager ikke til efterfølgende hyperpigmentering.

uddannelse

AFT-epileringsteknologien er ret simpel, men for at undgå negative konsekvenser anbefaler eksperter at tage en række aktiviteter for at forberede områderne af den påtænkte behandling for proceduren.

Forberedelsen omfatter flere obligatoriske aktiviteter:

 • Høring af en specialist. Før sessionen skal skønhedseksperten tage anamnese, identificere kontraindikationer og gøre sig bekendt med procedurens mekanisme.
 • Funktionerne i behandlingsområderne, graden af ​​pigmentering, bestemmelsen af ​​farvetype, tykkelse og farve af hår er vurderet.
 • Før sessionen skal behandlingsområdet depileres ved hjælp af en barbermaskine. AFT hårfjerning fjerner kun korte hår.
 • 2 uger før den første manipulation anbefales ikke at besøge badet, solariumet, en lang solbrænding i den åbne sol.
 • Anvend ikke kosmetiske eller dekorative midler, samt formuleringer, der bidrager til tilstopning af porer, før behandlingssteder begynder. Dette kan reducere effekten.

Hvordan er proceduren

AFT epilation (patientanmeldelser kan læses nedenfor) er en helt sikker metode til fjernelse af hår.

Sessionen er baseret på standardalgoritmen:

 1. Patienten er placeret på kosmetik-sofaen og tager en behagelig position. Huden renses, affedtes.
 2. Særlige sikkerhedsbriller bæres på patientens og beauticianens øjne. Optik er nødvendig for at forhindre termiske forbrændinger, når stråling kommer ind i slimhinden.
 3. En transparent kontaktgel påføres behandlingsområdet jævnt fordelt over epileringsområdet, for bedre interaktion og glidning af håndstykket.
 4. Dysehåndteringen holdes i en hurtig tilstand på huden og rører den lidt. Når dysen kommer i kontakt med huden, kan en let prikkende fornemmelse mærkes.
 5. Efter at sessionen er forbi, fjernes rester af kontaktgelen, zonen behandles med et middel, som nedsætter folliklernes aktivitet.

Eksponeringstid for bestemte områder

For hver enkelt zone, der er genstand for epilering, er der en tidsperiode for effekten af ​​manipulerne på hårsækkene. Generelt kan varigheden af ​​sessionen variere fra 15 minutter. op til 1 time afhængigt af områdets egenskaber. Så for AFT vil den aksillære depilation tage 15 minutter, til bikiniområdet - 30 minutter, fuld ansigtsbehandling - 45 minutter.

Effektivitet og mulige konsekvenser

AFT epilation (feedback videregiver til ydeevne) er en ny, effektiv teknik, da udviklingen tog hensyn til ulemperne ved analoge procedurer. Denne metode giver dig mulighed for helt at fjerne uønsket vegetation i visse områder.

For det maksimale æstetiske resultat kan der kræves et forløb af procedurer, da effektiviteten af ​​teknologien skyldes den naturlige cykliske vækst af hår. I løbet af en session er håndstykket i stand til at udøve en udslettende effekt på gennemsnitligt 70% af hårsækkene. Derfor skal proceduren gentages, indtil området er fuldstændig behandlet.

Kurset beregnes individuelt, det afhænger af:

 • funktioner af farve type udseende;
 • overflod af vegetation;
 • farve, tykkelse af hår;
 • Tilstedeværelsen af ​​hormonelle lidelser, andre kropsegenskaber.

Hår falder ikke ud i løbet af sessionen, men kun efter 1-2 uger. Eksperter anbefaler mindst 7-10 sessioner. Intensiteten af ​​proceduren - 1 procedure pr. Måned. For at opnå en konstant effekt af glat hud, kan støtteprocedurer gentages, men ikke mere end 1 gang om året.

Hudpleje efter proceduren

Teknologien er sikker, anvendes aktivt selv i tilfælde, hvor andre metoder til hårfjerning er kontraindiceret. For at forlænge det æstetiske resultat er det nødvendigt at give huden fuldstændig omhu. Hvis der er tendens til at vokse ind, anbefales det at regelmæssigt skrubbe huden til forebyggende formål.

Når tørhed, skrælning, smør fugtighedscreme. Med udviklingen af ​​en lille erytherma skal zonen behandles med en beroligende salve. Fordelen ved teknologien er fraværet af strenge restriktioner, samt muligheden for at besøge saunaen, badet, poolen eller solariumet umiddelbart efter procedurerne.

Hjem AFT epilation

I salonen udføres procedurer af kvalificerede fagfolk, der har været uddannet og praktisk træning. Men funktionen ved AFT-hårfjerning er evnen til at gennemføre sessioner derhjemme med en professionel enhed.

For at kunne foretage hårfjerning af høj kvalitet derhjemme skal du:

 • tjek enheden for fuld opladning og beredskab til sessionen;
 • Når man holder håndtagene på epilationsstedet, er det forbudt at holde det i lang tid på ét sted;
 • Sørg for at bruge beskyttelsesoptik;
 • dyse bevægelse skal være glat;
 • må ikke påvirke området uden at anvende kontaktgelen;
 • overvåge hudens reaktion med rødme, brændende fornemmelse og prikken for at stoppe sessionen;
 • Efter proceduren skal du fjerne rester af gelen fra huden, anvende en beroligende creme, behandle med et middel til indfødning af hår.

Med streng overholdelse af teknologi, bør der ikke være nogen smerte, såvel som negative konsekvenser. Til hjemmeprocedurer kan du købe en kompakt enhed, men prisen på sådant udstyr er ret højt.

Udviklingen af ​​metoden tager højde for alle mangler ved lignende metoder, så denne fremgangsmåde er en forbedret version af foto- og laserfjerning. AFT-epilering, baseret på patientens tilbagemeldinger, er en garanteret effektiv hårfjerningsteknik. Enheden giver dig mulighed for at arbejde på problemområder på en omfattende måde, mens du løser flere æstetiske problemer.

Artikel Design: Mila Fridan

Hvad er AFT epilation

AFT-epilering er udviklingen af ​​det israelske firma Alma Lasers, der tog højde for manglerne ved de allerede eksisterende metoder til laserfjerning og fotoepilering, såsom smerte og effekten på resultatet af hudfarve og eliminerede dem.

Nu bruges denne teknologi ikke kun til at slippe af med uønsket hår, men også til foryngelse, behandling af rosacea, eliminering af post-acne ar og pigmentpletter, fjernelse af mol og andre hudtumorer.

For at udføre procedurer ved brug af AFT-teknologi oprettede Alma Lasers Harmony XL-enheden. For enheden anvendes SHR (Super Hair Removal) dyse.

Det skal bemærkes særskilt, at udtrykket "laser AFT epilation" ikke er helt korrekt. Det har intet at gøre med lasere. På internettet, fra artikel til artikel, gentages den samme fejl, at denne procedure udføres på en Sopran XL, baseret på en diodelaser med en bølgelængde på 810 nm.

Her er f.eks. Vedhæftet fil til enheden:

Men dysen til diodehårfjerning:

AFT hårfjerning er en forbedret version af fotoepilation, som det israelske selskab har udviklet og introduceret en række teknologiske innovationer. Nedenfor betragter vi hver af dem i rækkefølge.

Impact mekanisme

Advanced Fluorescence Technology er oversat som "Advanced Fluorescence Technology." Dens essens er i brug af specielle filtre, der afskærer de dele af spektret, der anvendes til fotoepilation, hvilket er ineffektive for hårfjerning. Under fotoepilation forekommer skade på hårfollikelen under påvirkning af lysstråling med en bølgelængde på fra 500 til 1200 nm.

Best af alt absorberer melaninpigmentet korte stråler med en bølgelængde på 450-600 nm, men sådan stråling kan ikke trænge dybt nok ind. Derfor afskærer filtre af apparater til AFT-hårfjerning den venstre del af spektret og efterlader lysstrålingen med bølgelængder fra 755 til 1200 nm.

Dyserne anvender et specielt system med ensartet fordeling af stråling, hvilket tillader brugen af ​​en rektangulær puls og ikke en top.

Den rektangulære impuls tillader en mere intens og langvarig effekt på hårets melanin med mindre energi.

Mindre smertefuldhed i proceduren og større anvendelse af AFT-hårfjerning opnås ved at afkøle huden under proceduren på grund af Peltier-effekten og brugen af ​​In Motion-teknologien. Teknologien giver dig mulighed for at behandle hudoverfladen uden at skære tufts af hår og eliminerer overophedning af huden.

Fordele og ulemper ved teknologi

Fordelene ved sådan fjernelse af håret er, at ved hjælp af filtre konverteres nogle af de ubrugelige dele af spektret (op til 700-755 nm) til stråling fra den nærmeste infrarøde del af spektret. Det betyder at:

 • der er ingen del af spektret, der normalt forårsager skade på huden, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for forbrændinger, sandsynligheden for langvarig rødme;
 • kan bruges på hud med en lys type over III (mørk hud);
 • der er ingen risiko for udseendet af pigmentpletter, der er ingen begrænsninger for solbadning og besøger solariumet efter proceduren;
 • På grund af omfordeling af energi mellem lysbølger af forskellig længde fra ubrugelig til effektiv, giver den en langt mere udtalt effekt fra en kosmetisk procedure.

Video: Instruktioner til fjernelse af hår

fordele

 • Du kan udføre proceduren for hårfjerning på benene med åreknuder i benene;
 • en mindre grad af smerte selv på mørk hud, fordi du endda kan gøre dyb bikini hårfjerning uden bedøvelse;
 • egnet til både mænd og kvinder;
 • fjerner både mørkt hårdt og let tyndt hår, undtagen grå;
 • fjerner indgroet hår.

Kontraindikationer

Kvinder bør afstå fra proceduren under graviditet og amning. Det udføres heller ikke af personer under 18 år.

Fremgangsmåden ved laserhårfjerning i armhuleområdet eliminerer fuldstændig dannelsen af ​​eventuelle negative virkninger. Find ud af, hvad denne metode er, og hvor effektiv denne artikel er i artiklen Laser hårfjerning i armhulen.

Elos epilation over overlæben anerkendes verden over som en af ​​de sikreste metoder til epilering. Alle detaljer i denne artikel.

uddannelse

To uger før proceduren kan hårborttagning ikke solbade. På dette tidspunkt er det tilrådeligt at bruge solcreme og bruge så lidt tid som muligt i solen.

Før proceduren skal håret rages af. At forlade "hamp" er ikke det værd, fordi det vil reducere effektiviteten af ​​proceduren. Hvis du vil forlade en stripet til en brasiliansk bikini, skal du bare forlade dette område ubrudt. Langt hår, sådan hårfjerning fjerner ikke.

Hvordan er proceduren

Før den første procedure kræves der en høring, hvor hudens lystype er visuelt bestemt, graden af ​​pigmentering og hårtykkelse, forholdet mellem hårpigmentering og hudfarve, hudens følsomhed over for smerte. Nogle gange kan det gøres på et lille område af kroppen.

En særlig gel påføres på huden på den påtænkte eksponering, dysen gør hurtige bevægelser over gelen og berører huden let. Klienten føles kun en lille prikken. Derefter vaskes rester af gelen af ​​eller fjernes med en serviet. Det tager lidt tid for proceduren: armhulerne bliver behandlet på 15 minutter, en dyb bikini på 30 minutter.

Video: Leg hårfjerning

Hudpleje efter påføring

Til forebyggelse er det ønskeligt at anvende en mild skrubbe og fugtighedscreme. Hvis der ikke er nogen tendens til at vokse ind, så er der ikke behov for yderligere pleje.

Den optimale mængde i kurset

Normalt har du brug for fra 7 til 10 procedurer, der udføres 1 gang pr. Måned. For hver person fastsættes kursets varighed individuelt baseret på effektiviteten af ​​fjernelse af håret efter hver procedure. Normalt er det nødvendigt at udføre 1 støtteprocedure pr. År.

Hvad er AFT epilation: forskellen, typer og pris

Med den hurtige udvikling af modetrends i dag husker kun få mennesker hvor "boom" kom fra på glat hud uden overskydende vegetation. Men alt er ret simpelt - i 60'erne viste de første "unchaste" korte nederdele og åbne badetøj. Den måde gik på at slippe af med håret, fordi vegetationen på huden så vulgær og uæstetisk ud.

I dag er simpel plukning og barbering langt i fortiden, erstattet af mere effektiv teknologi for at slippe af med hår, en af ​​dem er AFT laser hårfjerning.

AFT hårfjerning: hvad er det?

I dag er en af ​​de mest fremtrædende typer AFT-hårfjerning. Mange annoncører lover en permanent smertefri fjernelse af håret ved hjælp af den originale AFT-teknologi, der overgår ikke kun den populære laser, men også fotoepilation. Lad os prøve at forstå de mange nyeste teknologier, der bruges til at fjerne uønsket hår.

AFT-epilering er udviklingen af ​​videnskabsfolk i firmaet Alma Lasers, som er lokaliseret i Israel. AFT-teknologi er en udvikling, der tager hensyn til manglerne ved de allerede eksisterende metoder til fjernelse af håret ved hjælp af fotoepilation og laser, som påvirker resultatet af hudfarve og ømhed og fjernet dem.

Det må siges særskilt, at definitionen af ​​"laser aftørring af håret" ikke er meget sandt. AFT-teknologien har intet at gøre med lasere. AFT-hårfjerning er en forbedret metode til fotoepilation, som det israelske selskab har introduceret og udviklet en række tekniske innovationer til.

AFT epilation er den næste generation af pulserende og intenst lys, med mindre traume for en person, men en større fluens. Metoden betyder at bruge et unikt filter, der konverterer den ubrugte del af spektret til yderligere nær-infrarød stråling. Således giver tilstedeværelsen af ​​et filter dig mulighed for at konvertere det ubrugte spektrum til nyttig energi, hvilket øger uden at øge effekten. Fremgangsmåden foregår på en speciel dyseanordning Harmony XL.

I dag bruges AFT-teknologien ikke kun til at fjerne uønsket vegetation. Det bruges til behandling af couperose, foryngelse, fjernelse af alderspots og post-acne ar, mol og andre neoplasmer.

For procedurer ved brug af AFT-teknologi udviklede et israelsk firma HarmonyXL-enheden. Til AFT er hårfjerning anbragt dyse på enheden SHR.

Let tyndt hår og mørkt hår hår fjernes ved hjælp af en Sopran ICA diode laser. De dobbelt-eksponerede follikler ødelægges, hårdets densitet og struktur ændres, og som følge heraf falder de væk. Huden viser sig at være helt glat, uden sorte pletter fra "poking" hår.

Kombination af laser- og lysenergi AFT-epilering giver mulighed for at anvende metoden uanset farve og type hår eller hud og udføre overalt i kroppen, især i overlæben, dyb bikini, nakke, ansigt, ryg, underarm, på armene, maven, benene, brystet. Epilation i intime områder, på grund af denne metode, er den mest delikate og smertefri.

AFT teknologi: hvad er det?

Forkortelsen AFT bogstaveligt oversættes som "fluorescerende avanceret teknologi", det vil sige AFT-epilering, dette er en mere avanceret type fotoepilation, som gør det muligt at sætte det mellem laser og fotoepilation på sikkerheden og effektiviteten af ​​effekten.

Betydningen af ​​teknologi i brugen af ​​specielle filtre, afskær de dele af spektret, der ikke er effektive for at slippe af med hår. Under fotoepilation sker skade på hårsækkene under virkningen af ​​lysemission med en strålestørrelse på 600-1300 nm. Best af alt absorberer melanin små bølger med en strålestørrelse på 400-650 nm, men denne stråling kan ikke trænge ind ganske dybt. Derfor fjerner filtrene af indretninger til AFT-epilering den venstre del af spektret, hvilket giver lysflowen med en bølgelængde på 750-1300 nm. Med AFT-epilering er pærerne udsat for varme, hvorfor håret falder ud.

Fordele ved AFT-teknologi

Den største fordel ved AFT-hårfjerning er, at ved hjælp af filtre konverteres de ubrugelige dele af spektret til stråling nær den infrarøde del. Og det betyder at:

 • der er ingen sandsynlighed for pigmentering, der er ingen begrænsninger for at besøge solarium og solbadning efter proceduren;
 • der er ikke den del af spektret, som som regel skaber skader på huden, og derfor er der ingen sandsynlighed for forbrændinger, dannelsen af ​​vedvarende og langvarig rødme;
 • Du kan gøre proceduren for at slippe af med hår på benene med åreknuder i benene;
 • På grund af omfordeling af energi mellem lysets bølger af forskellig længde fra ubrugelig til effektiv, opnås en meget udpræget virkning af proceduren;
 • kan forekomme på enhver del af kroppen: ryg, ben, arme, mave, nakke, bryst, ansigt - og Botox, som anvendes til behandling af hyperhidrose, vil ikke være en kontraindikation;
 • egnet til kvinder og mænd, uanset hudfototype;
 • lav grad af smerte sensation selv på meget mørk hud, så selv dyb bikini epilation kan gøres uden anæstesi;
 • AFT hårfjerning fjerner indgroet hår;
 • fjerner både let tyndt hår og mørkt, hårdt, undtagen grå.

Det er muligt at udføre proceduren på ethvert område af kroppen (herunder armhuler), hvor du skal slippe af med eksisterende og voksende hår. Før du udfører procedurerne, skal du først rådføre sig med din læge, han vil bestemme hårets struktur, hudtype og følsomhedstærskel.

Det er sandsynligt, at kosmetologen vil ordinere en kombineret fjernelse af hårfjerning, men AFT-epilering er helt smertefri og bruges meget på følsomme områder af kroppen i kombination med andre epileringsmuligheder.

Fordele og ulemper ved AFT-epilering

Med denne metode til hårfjerning kan du fjerne uønsket hår i ethvert område af kroppen, og tykkelsen af ​​håret og deres farve er ligegyldigt. Fordele ved AFT-epilering:

 • AFT-epilering kan gøres for åreknuder og andre hudproblemer. Åreknuder betragtes ikke som kontraindikation;
 • Maksimal effektivitet. Mere strøm giver dig mulighed for at opnå det ønskede resultat for et meget mindre antal procedurer end med andre muligheder for fjernelse af hårfjerning, og dette henholdsvis sparer på prisen for procedurer;
 • Ingen pigmentpletter, ar, forbrændinger eller andre defekter, som efter fotoepilation;
 • Der er ingen krav til typen og farven på hår og hud. På grund af den kombinerede virkning af lys og laser energi er det muligt at fjerne unødvendige hår af forskellige farvetyper selv fra mørk hud;
 • Hudområder behandles uden huller. På grund af den unikke funktion In Motion (i bevægelse) er muligheden for at hoppe udelukket, det vil sige 100% dækning af forarbejdningsområdet. Dette skelner mellem fjernelse af AFT-hårfjerning fra andre metoder, hvor den alternative blændingstilstand anvendes, hvorfor nogle steder måske ikke behandles fuldt ud.
 • Processen er helt smertefri. Når epilering ikke forekommer ubehagelige fornemmelser, er det en meget blød og blid måde, hvorefter du ikke behøver yderligere pleje. Princippet om epilering består oftest af en række alternative blinker, som giver en kraftig effekt af energi til små områder af huden, og det truer med udseende af forbrændinger på steder med delikat hud og hopper over områder. Takket være In Motion-teknologien til AFT-epilation fremstilles huden forsynet med laserstrålen forsigtigt ved gradvis opvarmning af det behandlede område;
 • For at slippe af håret helt, kræves færre procedurer;
 • En speciel dyse giver huden mulighed for at blive behandlet med distribueret og ensartet stråling.

Ulemper ved AFT-epilering:

 • Efter proceduren, en lille rødme.

AFT epileringsprocedure

uddannelse

Før proceduren kan AFT-hårfjerning 2 uger ikke solbade. Det er tilrådeligt at bruge solcreme og et minimum af tid til at være i solen.

På dagen for proceduren er det ikke tilrådeligt at anvende kosmetiske præparater til det planlagte sted.

Før epilering, håret på det område, der skal behandles, skal du barbere. Må ikke vokse et par millimeter, da dette vil reducere effekten af ​​proceduren. Et omhyggeligt barberet område er en garanti for en smertefri og effektiv procedure. Hvis du beslutter dig for at forlade båndet til den brasilianske bikini, så forlader dette område bare uharen. AFT hårfjerning fjerner ikke langt hår.

Hvordan er hårfjerningsprocessen?

Før den første session udføres en konsultation, hvor hudens lystype er visuelt bestemt, hårets tykkelse og graden af ​​pigmentering, hudens følsomhed og smerte, forholdet mellem hudfarve og hårpigmentering, prisen på epilering.

I løbet af sessionen behandles huden i området med den tilsigtede handling med en speciel gel, dysen udfører hurtige bevægelser på gelen, lidt rørende på huden.

Ofte føles klienten kun en lille tingling under proceduren. Efter at den resterende gel er fjernet med en fugtig klud.

Det tager lidt tid for en session: en dyb bikini behandles om en halv time, de aksillære huler - om 20 minutter.

Pleje efter epilering

Essensen af ​​hudpleje er at forhindre hårintræthed. Efter flere procedurer bliver håret blødere og tyndere, hastigheden og styrken af ​​væksten falder, derfor er der en lille mulighed for indvækst.

Til forebyggelse er det bedst at anvende en fugtighedscreme og en mild skrubbe. Hvis der ikke er nogen tendens til at vokse, er ekstra pleje ikke nødvendig.

AFT-epileringsresultat

Helt sart og glat hud uden et enkelt hår. Ved hjælp af AFT-teknologien kan du slippe af håret på de mest følsomme og følsomme områder, f.eks. Med armhuler eller i dyb bikiniområdet, samtidig med at det er tykt, mørkt hår og pistol, lys, som ikke underkastes fjernelse på anden vis. Desuden er AFT ikke mere kraftfuldt i aktion, og sådan en tidskrævende teknologi, og for effekten af ​​"glansy" hud er der meget mindre sessioner end med foto- eller laserepilation.

Kontraindikationer:

 • Procedurer udføres ikke for personer under 18 år.
 • Du bør afstå fra epilering for kvinder under amning eller graviditet.
 • Overtrædelse af integriteten af ​​hudintegratet.
 • Onkologiske sygdomme.
 • Infektionssygdomme.
 • Kroniske og akutte sygdomme.
 • Frisk tan.
 • Diabetes mellitus.

Resultatet af hårfjerning kommer straks, men kun efter 1-2 uger. Hvis du udfører procedurteknologien og ikke udfører AFT-epilering i tilfælde, hvor der er kontraindikationer, vil der ikke være konsekvenser fra sessionerne. Hvis proceduren udføres på hud, der for nylig har fået en solbrændthed, kan små forbrændinger eller rødme forblive på handlingsstedet. I standard situationer observeres ikke komplikationer.

Hvordan barberer en pige en intim zone uden irritation derhjemme?

Har piger brug for at barbere hår på deres hænder?