Aspirinbaseret produkt


Skæl er hudhud i hovedbunden, manifesteret i form af hvide skalaer, synlig på håret og smuldrende på skuldrene. Ud over uæstetiske har skæl alvorligere konsekvenser. Ofte hendes ledsagere kløe, ubehag og forsømte tilfælde kan føre til hårtab.

At hjælpe i kampen mod skæl er en enorm mængde midler: fra selvfremstillede bedstemors opskrifter til dyre, der sælges i apoteker. Men ofte er ingen af ​​dem panacea, og mange handler kun i løbet af deres brug.

Virkningsprincippet for aspirin mod skæl

I mellemtiden er et billigt, men effektivt middel til skæl tilgængelig i en almindelig hjemme medicin kiste. Dette aspirin er en febrifuge og smertestillende.

Skæl, eller seborrheisk dermatitis, forårsager gærlignende svampe, som normalt altid eksisterer på menneskets hud. Men under visse omstændigheder begynder de at formere sig aktivt, hvilket fører til problemer med hovedbunden. Og aspirin eller acetylsalicylsyre hæmmer deres vækst og normaliserer mikrofloraen.

Aspirin Skæl Remedies

Der er forskellige måder at bruge skæl aspirin på.

 1. Det nemmeste er at tilføje det til shampooet. To tabletter med almindelig aspirin skal knuses i en spiseskefuld, og dette pulver lige på håndfladen blandes med en lille smule shampoo. Den resulterende blanding vasker hovedet, lidt gnidende shampoo ind i huden. Der er en advarsel - shampoo har brug for noget tid, op til 5 minutter, for at holde på hovedet. Du behøver ikke længere at tørre hår og hud ud.
 2. Hvis du ikke kan lide denne metode, kan du gøre en medicinsk skylning. En eller to tabletter af aspirin (det er mere praktisk, hvis det er i form af brusende tabletter), opløses i en liter varmt vand og skyll dit hoved efter vask.
  For større effekt kan aspirin fortyndes ikke med almindeligt vand, men med decoctions af urter. Dette kan være en afkogning af serien, nælde, kamille, egebark. Sådanne skylninger undtagen at slippe af med skæl vil give håret skinne, styrke dem og gøre det mindre fedtet.
 3. Der er en anden, mere tidskrævende, men effektiv måde at bekæmpe skæl på - aspirinmasker.

De fremstilles og anvendes på basis af kosmetiske hårmasker, hvortil aspirin tilsættes. Det skal først opløses i vand. For eksempel opløses 3 aspirintabletter i 100 ml varmt vand, tilsæt 2 spsk honning og aloesaft.

Alt er blandet og påført hårrødderne. En plastikkappe og et håndklæde (eller en varm hætte) sættes på hovedet, så maskinkomponenterne fungerer bedre. Efter 25 minutter vaskes masken af ​​med varmt vand eller afkog af urter.

Disse masker er lavet på basis af kosmetisk ler, ricinusolie, hårbalsam. De kan også beriges med et par dråber egnede æteriske olier, for eksempel lavendel, geranium, rosmarin.

Kontraindikationer og forholdsregler

Som et terapeutisk middel er aspirin mod skæl ikke egnet for alle:

 • Med individuel intolerance og allergi skal du finde en anden måde at bekæmpe skæl på.
 • Acetylsalicylsyre er også kontraindiceret til dem, der har meget tørt, skørt, beskadiget hår - det vil tørre dem endnu mere. Men ejerne af fedtet, hurtigt forurenet hår kan det redde fra skæl og samtidig give håret et mere sundt udseende.
 • Normal og olieagtig ved rødderne, men tør på hårets spidser, bør aspirin være egnet. Men til profylakse med sådan behandling er det nødvendigt at kombinere fugtighedscreme: masker, hårbalsamme, påføring af olier i enderne af håret.
 • Og selvfølgelig betyder den gyldne regel for alle kosmetik og medicin: mere betyder ikke bedre.

Vask hår med shampoo med aspirin kan ikke øve hele tiden. Kurset på 14 dage vil være tilstrækkeligt, og om nødvendigt kan det gentages om en til to måneder.

Tidspunktet for udsættelse for hårsmasker med acetylsalicylsyre er 20-25 minutter, ikke mere. I løbet af denne tid vil hun have tid til at handle, og hvis du holder hende længere, vil hun blot tørre håret ud. Hyppigheden af ​​brugen af ​​masken - en gang om ugen.

Det er umuligt at overskride antallet af aspirintabletter pr. Applikation. To tabletter til shampoo og skylle og tre til masken er nok til at klare skæl og ikke skade håret.

Aspirin mod skæl: Opskrifter af forberedelse og anvendelse

Hver person står over for et så ubehageligt problem som skæl. Hvide skalaer vises, når man skiller af hudpartikler. Denne tilstand forkæler udseendet, skaber indtryk af uforsigtighed, forårsager ubehag og kløe. Skæl forekommer som følge af sygdomsforstyrrelser i kroppen, underernæring (utilstrækkelig brug af vitaminer), brug af kosmetiske plejemidler af lav kvalitet, hormonelle lidelser og også på grund af svampeskader. Vægte dannes med nedsat funktion af talgkirtlen.

Ved forekomst af skæl bliver håret meget svagere, tyndere og begynder at falde i store mængder. Dette problem har brug for en hurtig løsning. Ifølge patienternes anmeldelser hjælper aspirin effektivt med at bekæmpe skæl efter nogle få procedurer.

Sygdommen påvirker æstetisk udseende og reducerer selvværd.

Aspirin virkning

Aspirin (acetylsalicylsyre) er et universelt antipyretisk, antiinflammatorisk og anæstetisk lægemiddel. Det bruges til at fjerne acne og rødme i huden, helbrede skæl og styrke hår.

Narkotika virker på hovedbunden udefra, hvilket hjælper med at bevare pærerne og stammen, forhindrer en mulig negativ effekt på folliklerne. Aspirin til behandling af skæl bruges sjældent som et uafhængigt lægemiddel. Oftere, baseret på det, er forskellige masker tilberedt, tilsat til shampoo og urtebalsam.

Værktøjet i en kort periode eliminerer problemet med skæl, øger hårets volumen, har en helbredende effekt på beskadigede og tynde tråde, genopliver og giver skinne af hår af enhver type.

Behandlingsforløbet bør ikke overstige to uger, og den efterfølgende ansøgning bør ikke udføres tidligere end i en måned, ellers bliver håret for tørt. Proceduren udføres en gang hver 3-4 dage.

Kontraindikationer

Aspirin anbefales ikke til brug i sådanne tilfælde:

 • i nærvær af allergiske reaktioner på dette lægemiddel;
 • med for tørt og skørt hår (stoffet tørrer dem endnu mere).

Hvordan slippe af med skæl: de bedste opskrifter

Der er mange forskellige opskrifter baseret på acetylsalicylsyre, hvilket gør det ikke kun muligt at slippe af med skæl, men også for at forbedre hårets tilstand generelt.

Enkel brug af aspirin

For at fjerne det ubehagelige problem på kort tid skal du bruge 4-5 tabletter af medicin. En sådan opskrift er de enkleste - knuste tabletter tilsættes til en portion shampoo til en enkelt shampooing, omrørt til en ensartet konsistens uden klumper. Værktøjet gnides forsigtigt i rødderne i 3-5 minutter og spredes derefter i længden. Efter 8-10 minutter skylles håret med vand- eller urteinfusion.

Tip! Acetylsalicylsyre kan forårsage en allergisk reaktion, hvis den anvendes ukorrekt (for lang kontakt med huden). Derfor anbefales det ikke at overskride tidspunktet for de procedurer, der er angivet i opskrifterne.

Maske med tilsætning af honning og aloe

Til behandlingsmasken skal du:

 • 3 aspirintabletter;
 • 0,5 glas vand
 • 20 g flydende honning;
 • 20 g frisk aloe juice.

Efter blanding af ingredienserne påføres blandingen på hovedbunden. Procedurstiden er 20-30 minutter. Når der vaskes, kræves der ingen shampoo.

Aspirin er meget opløseligt i vand.

Maske med tilsætning af calendula og castorca tinktur

Dette værktøj har en høj effekt og eliminerer skæl efter to eller tre procedurer. Inkluderet i calendula og ricinusolie forstærker virkningen af ​​acetylsalicylsyre, normaliserer talgkirtlen. For at udføre en procedure er det nødvendigt:

 • 3 aspirintabletter
 • 20 gram castorca
 • 10 g calendula tinktur (du kan købe den på et apotek eller forberede det selv, insistere calendula knopper i 10 dage på alkohol).

Den resulterende medicin påføres rødderne og inkuberes i 20-30 minutter, vaskes derefter af med shampoo.

Opskrifter til behandling af skæl og genoprette beskadiget hår

Lægemidlet har i tillæg til bekæmpelse af skæl også genoprettende egenskaber. De mest populære opskrifter med aspirin til skæl:

 • for at fjerne skæl og styrke hår, opløses aspirintabletter i vand (til en procedure kræves 6-7 tabletter); blandingen gnides i hovedet og efterlades i 15 minutter, hvorefter håret vaskes med afkogning af urter;
 • Aspirin (tabel 5-6) blandes med lavendelolie (5 dråber) og mandel (10 dråber); midler anvendes langs hele længden af ​​håret, påføres i 15 - 20 minutter.
Lægemidlet fremmer forbedret hårvækst

Tip! For at opnå en god effekt og slippe af med skæl, anbefales det at bruge acetylsalicylsyrebaserede masker mindst en gang om ugen for enhver tid.

Flassemaske og til accelereret hårvækst

Værktøjets sammensætning omfatter:

 • acetylsalicylsyre (tabel 3),
 • gær (25 g),
 • afkogning af medicinsk kamille (50 ml).

Hver af ingredienserne nærer hovedbunden med gavnlige aminosyrer og mikroelementer, stimulerer blodcirkulationen og normaliserer talgproduktionen. Efter påføring af en sådan maske forsvinder skæl næsten øjeblikkeligt, og håret bliver tykt og skinnende.

Efter påføring af masken på hovedbunden, vent 10 minutter og vask af med en styrket shampoo.

Maske med tilsætning af olivenolie og henna

Henna styrker håret indefra, olivenolie nærer håret og skaber en beskyttende film omkring den. Sammen med aspirin eliminerer disse ingredienser skæl og hjælper med at styrke håret.

Alle ingredienser blandes:

 • 3 spsk. l. farveløs henna,
 • 3 faneblad. stoffer
 • 2 spsk. l. olivenolie.

For den bedste effekt, efter at agenten er påført rødderne og hele længden, er hovedet pakket med cellofan og et varmt håndklæde. Proceduren er 15-20 minutter, hvorefter håret vaskes med shampoo.

Tilsætningsbagepulver

Hvordan man bruger acetylsalicylsyre til skæl for hurtig effekt? Styrk effekten af ​​aspirin kan sodavand. Denne opskrift giver dig mulighed for at slippe af med ubehagelige hvide skalaer og kløe efter første brug. Også sodavand gør krøllerne bløde og fjerner snavs godt.

Acetylsalicylsyre (4 tab.) Og 2 spsk. l. sodavand blandet og hældt med grøn te (eller kamille afkogning). Blandingen gnides i rødderne, efterlades i 5-10 minutter og vaskes af med shampoo.

Smukt og sundt hår uden skæl - nøglen til succes og selvtillid

Flaskebrænde

Masken indeholder aspirin (2 tab.), Hjemmelavet kefir (30 ml), en kyllingegul og orange olie (5-7 dråber). Masken hjælper med at klare hovedproblemet og styrke pærerne. Vitaminer har en nærende virkning på huden, stimulerer talgkirtlen og forbedrer blodcirkulationen.

For at bruge alle ingredienserne blandes, så masseres blandingen på rødderne og spredes over hele længden af ​​håret. Mask hold fra 20 til 40 minutter, vask af med shampoo eller afkog af medicinske urter.

At slippe af med et sådant problem som skæl er svært. Aspirin er et af et ret effektivt og stærkt middel til at eliminere hvide flager, kløe og normalisere talgkirtlen. Det hele afhænger af hyppigheden af ​​brug, fordi kun med systematisk brug kan du helt glemme den ubehagelige sygdom.

Hvordan kan jeg bruge aspirin til skæl: nyanserne i brug, opskrifter, effektivitet

Der er praktisk taget ingen sådan person, der ikke ville have en ubehagelig bekendtskab med små skalaer af hvid farve, som pludselig undrer sig over, hvorfor de forekommer i hovedbunden i hårrøddernes område. Dette er skæl.

Denne lidelse kan og skal bekæmpes, for det er ikke kun grimt ud fra et æstetisk synspunkt, men det kan også være et signal om, at der er sket krænkelser i den alvorlige menneskelige krop!

Skæl kan forekomme hos ejere af absolut enhver form for hår. Til gengæld ledsages dette angreb af tab af hår og reducerer hårvæksten betydeligt.

Simpelt hjem aspirin hjalp hjemsøgere af hjemmepleje med krøller til at slippe af med en sådan lidelse. Behandlingen var tilgængelig, men ekstremt effektiv.

Aspirin mod skæl

Den usædvanlige anvendelse er kampen mod skæl.

Et meget interessant spørgsmål, hvordan sker dette?

Faktum er, at skælets natur er intet andet end seborrheisk dermatitis, men i mild form.

En fundamental mikroskopisk organisme, der er en kilde, er noget andet end gær-lignende svampe.

De bor på kroppen og hovedbunden af ​​en person i mængder, der ikke skader hans mester. For at understøtte deres vitale aktiviteter fodrer disse svampe på særlige fedtsyrer på menneskets hud.

Deres reproduktion opstår, når de påvirkes af eventuelle betingelser (for eksempel en svigt i kroppen). Til gengæld har acetylsalicylsyre evnen til at undertrykke svampens vækst. Det er denne egenskab, at aspirin skylder sin popularitet i kampen mod skæl.

Fordelene ved denne behandling er tilgængeligheden, brugervenlighed og høj effektivitet. Hvis du ikke fandt dette stof i dit førstehjælpskasse, kan du få det på et apotek til en overkommelig pris. Omkostningerne ved en pakke acetylsalicylsyre er ikke mere end 10 rubler.

Som med ethvert lægemiddel har aspirin til skæl sin ulempe.

Vilkår for brug

Næste, lad os tale om hvordan man bruger salicylsyre til skæl? Der findes en række metoder til sådan behandling.

Tilsæt aspirinpulver til shampoo

Måske er denne mulighed den mest populære og bekvemme, fordi det er nok bare at knuse et par piller i din yndlings shampoo.

Skylning efter vask

En anden kendt og nem måde at bruge acetylsalicylsyre på på skæl er en opløsning af aspirin i vand. Opskriften er enkel. En pille tages for en halv liter rent vand. Skub det er ikke nødvendigt. Det skal bruges efter hver vask.

Skæl Masker

En mere tidskrævende metode gør masker.

For at oprette et sådant terapeutisk lægemiddel tages varmt rent vand i en mængde på 100 ml.

Det er nødvendigt at opløse 3 aspirintabletter.

Der skal også tilsættes honning og aloe i lige store mængder, hvilket er to spiseskefulde. Mirakel maske forsigtigt påført krøllens rødder og hovedbunden.

Perioden med at finde et sådant lægemiddel på hovedet og håret er 25 minutter. Derefter skal masken vaskes med urter afkogning.

Behandlingskurs

Sandsynligvis, efter en engangsapplikation af resultaterne vil du ikke bemærke. Denne behandling viser sin effektivitet efter flere applikationer. Den ønskede varighed af dette kursus vil være to uger.

Yderligere ingredienser til masker

For at forbedre effekten og forbedre hårets tilstand, tilsættes forskellige æteriske olier også til aspirinbaserede masker. Masken med tilsætning af burdockolie, citron og æggeblomme har en meget god effekt.

Lav også en maske med kefir, som er favorit af fans af naturlig hårpleje. Til det også tilføje decoctions af urter og følgelig aspirin.

Til acetylsalicylsyre er det også godt at tilføje ricinusolie og kalendula. Castorolien i sig selv er en kraftig forstærker og fremmer vækst af krøller.

Kontraindikationer og mulige bivirkninger

Kontraindikationer behandling af skæl med aspirin er ekstremt lille.

Det er værd at huske på, at denne teknik ikke passer til ejerne af tyndt, beskadiget og meget tørt hår.

Hvis du har en normal hårtype, betyder det ikke, at du ikke kan smitte af bivirkninger, hvis du bruger den forkert.

Hvis du overtræder den angivne dosis, er der en risiko for meget at ødelægge håret og desuden få en kemisk forbrænding. Overhold omhyggeligt koncentrationen af ​​ingrediens og varigheden af ​​masken.

Læs tips om, hvordan du vælger den rigtige shampoo til mænd eller kvinder, samt tør eller fedtet skæl.

Nyttig video

Aspirin anti-skæl video opskrift og ikke kun:

For at opsummere

Det skal huskes, at det er lettere at forhindre skæl end at behandle det. For at undgå en sådan sygdom skal du følge nogle få enkle regler:

 • rigtig ernæring. Undgå at misbruge alkohol og tobaksvarer. Undgå for store mængder mad, der indeholder en masse sukker og fedt. Du må også ikke transporteres med for stegt mad og kulsyreholdige drikkevarer;
 • vandbalance. Overhold en passende balance af rent vand i kroppen. Dette hjælper med at rense hele kroppen og forbedre stofskiftet;
 • overholde hygiejne Nogle mennesker overvåger ikke så godt deres hygiejne, så brug ikke andres hatte, andres hårbørster. Hold styr på deres renhed;
 • individuel pleje. Vælg de rigtige hår- og hovedbundsplejeprodukter baseret på din hårtype. Må ikke misbruge værktøjerne til styling af hår og sørg for at rense håret før du går i seng;
 • mindre nervøs. Stress er kroppens vigtigste fjende på alle områder. Prøv at være mindre nervøs og mere engageret i dine yndlings ting.

Ved at følge disse enkle regler kan du en gang for alle slippe af med skæl. Vær sund og smuk!

Aspirin til skæl derhjemme

Skæl kæmper med aspirin.

Lægemidlet aspirin, der er kendt for alle fra barndommen, indeholder særlige forbindelser - salicylater. Salicylater kan findes i enhver anti-skæl shampoo, hvor salicylsyre er angivet som en aktiv bestanddel. Alle midler med salicylater bør anvendes omhyggeligt, nøje observere doseringen, da overdreven udsættelse for salicylsyre kan føre til tør hud. Efter shampooing med salicylates shampoo skal du bruge balsam eller balsam for at forhindre tør hud. Husk, at du ikke kan bruge skæl aspirin (salicylsyre) samtidigt med en alkoholholdig shampoo, da dette er fyldt med hudirritation.

Aspirin er en kilde til salicylsyre, der anvendes i nogle skælplanter.

Kilden til salicylsyre - aspirin kan være en stor hjælp i kampen mod skæl. Lægemidlet skal bare tilføjes til din shampoo til daglig brug. Den enkleste opskrift er at knuse et par almindelige aspirintabletter i ikke-metalliske redskaber, og tilsæt derefter en spiseskefuld af enhver shampoo uden farvestof. Bland massen grundigt; Denne mængde "aspirin" shampoo er nok til kort hår eller mellemlangt hår. Hvis du er ejer af langt hår, er det nødvendigt at øge mængden af ​​shampoo og aspirin proportionalt.

Skælbehandling med aspirin.

Påfør den resulterende shampoo med aspirin over hele længden af ​​håret og hovedbunden, lad i 5 minutter. I løbet af denne tid er de aktive stoffer bedre trængt ind i epidermis og det kåt hårlag. Efter den angivne tid kan du vaske af shampoo med varmt eller køligt vand. Dette aspirinmiddel kan anvendes 2-3 gange om ugen - for at slippe af med skæl så hurtigt som muligt og forhindre dets genopståelse.

Alternativ til aspirin til vask af hår med skæl.

I mangel af tid vil et specielt alternativ til hjemmelavede skælopskrifter være specielle shampooer, for eksempel Neutrogena T / Sal. Sammensætningen af ​​denne shampoo omfatter også salicylsyre - den aktive ingrediens i aspirin. Produktet er godkendt af dermatologer - Neutrogena T / Sal medicinsk shampoo fremmer regenerering af epidermalceller i hovedbunden og lindrer også hurtigt kløe og irritation af huden. Værktøjet indeholder ikke kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler, og derfor vil det ikke forårsage en allergisk reaktion og effektivt eliminere skæl.

Hvis du, kære læsere, har erfaring med at bruge aspirin derhjemme som et middel til skæl, bedes du give feedback for andre besøgende på webstedet.

Hvordan man kan slippe af med skæl folkemekanismer hurtigt og nemt

Hvordan slippe af med skæl folke retsmidler hjemme. Først og fremmest bør du være opmærksom på skælkens tid. Hvis det så ud, da du begyndte at bruge en ny og meget nyttig shampoo, dømmes ved reklamerne, bør du prøve at stoppe med at bruge shampoo. Men hvis denne besvær forkæler dit humør i lang tid, så prøv en af ​​de folkemægler, som vores bedsteforældre bruger.

Traditionelle metoder til behandling af skæl derhjemme

Hvordan man anbringer salt fra skæl

Denne opskrift vil hjælpe, hvis årsagen til skæl er en svamp. Svampe kan ikke modstå miljøet, som er skabt af salt og dør. Til behandling med salt skal du vaske dit hår med shampoo og tørre dem lidt og lade dem være lidt fugtige. Tag nu saltet, helst stort, du kan og hav og lette massagebevægelser begynder at gnide det i hovedbunden. Vi fortsætter proceduren i ca. 10 minutter. Gentagelse af saltmassagen anbefales ikke mere end to gange om ugen. Efter proceduren skylles håret med varmt vand og tørre tørre.

Flaskeeddike derhjemme

Til en liter kogt vand tilsættes 6 spiseskefulde af 9 procent eddike. Når du har vasget dit hår, skal du skylle dit hår med denne opløsning. I nogen tid beholder håret lugten, men det vil snart fordampe, og håret bliver blødere og mere følsomt.

Skæl soda

For at gøre dette skal du tage et par spiseskefulde sodavand og tilsæt lidt vand for at få konsistensen af ​​cremefløde. Vi anvender denne masse på vådt hår og smider det let i hovedet. Vi holder denne maske på hovedet i 10-15 minutter. For at øge effekten kan du bære en plastikpose på dit hår. Vask derefter af. I første omgang bliver håret lidt tørre, men med tiden normaliseres sebaceøs udskillelse.

Flaskeæg

Slå æggehvide fra to æg. Så fortsæt med at slå, tilsæt æggeblommen til det. Påfør masken på det vaskede hår og gnid det i huden og håret. At absorbere proteinmasken holder håret i en halv time. Derefter vaske håret med varmt vand.

Vaske skæl sæbe

Består af 70 procent af fedtsyrer, vasker sæbe aktivt håret, nærende og fugtgivende det. Det passer til værtinderne af tørt og beskadiget hår. For at opnå effekten er det ønskeligt at bruge en hovedvask med vaskesæbe mindst to gange om ugen. I første omgang kan håret miste sin glans. Men snart bliver de vant og deres skinne vender tilbage.

Aspirin Dandruff Opskrift

Aspirinholdig acetylsalicylsyre anvendes i mange specialiserede skælskampe. For at gøre en sådan shampoo hjemme skal tre aspirintabletter knuses i en ikke-metallisk skål og tilsæt en spiseskefuld shampoo til den. I tilfælde af langt hår bør mængden af ​​aspirin og shampoo øges. Den resulterende shampoo påføres på huden og håret, og lades absorbere i 5 minutter. Derefter vasker håret med varmt vand. Aspirinmidler anbefales at anvende 2-3 gange om ugen.

Hvordan man bruger citronskæl

Klem saften af ​​en hel citron. Vi opløser det i halvt med varmt kogt vand. Den resulterende opløsning sænder hovedbunden og hårrødderne. Vi anvender proceduren efter hver shampooing.

Nettle skæl folke retsmidler

Til hårpleje bruges en nældetinktur til at hælde en spiseskefulde pulverformede nældeblad i en kop kogende vand og lade i en time. Det er nødvendigt at insistere nitter på et mørkt sted. Derefter filtrerer vi infusionen og fukter håret og deres rødder med det. Håret må ikke tørres af og tørres på egen hånd. Når du bruger friske blade, tag to spiseskefulde hakket nælde i et glas kogende vand.

Anti-Dandruff Sennep Mask

Forbered først masken af ​​sennep. For at gøre dette, i en håndfuld tør sennep, tilsæt vand og rør. Masken skal have en tæt tyk fløde. Nu, en halv time før vask, anbringer vi en maske på hovedbunden. Med en stærk brændende fornemmelse skal masken vaskes af. I tilfælde af let tinning vaskes masken efter 20-30 minutter.

Desværre er det næsten umuligt at slippe af med skæl på en dag. Og det er meget vigtigt at huske, at hvis resultaterne af din indsats er forgæves, så skal du konsultere en hudlæge eller en trikolog. Tilstedeværelsen af ​​skæl kan trods alt være et tegn på hudsygdomme som psoriasis og seborrhea.

Fordelene ved aspirin til hår

Acetylsalicylsyre anvendes aktivt i forbindelse med pasning af fede krøller. På grund af dets aktive egenskaber giver den dyb rensning af epidermis i hovedet, fremskynder vækstprocesserne i pærerne. Sørg for at lave kosmetiske præparater med ernæringsmæssige komponenter for ikke at overdrive hårstammer.

Nyttige egenskaber til hår:

 1. Eliminering af elektrificering;
 2. Behandling af skæl og seborrhea;
 3. Øget vækst
 4. Reduceret fedtindhold i rodområdet.

Kontraindikationer til brug:

 • individuel intolerance
 • tørt og skørt hår
 • tilstedeværelsen af ​​sår og revner i hovedbunden;
 • graviditet, laktation.

Forholdsregler - det er obligatorisk at teste tidligere struktur, det er ikke nødvendigt at ansøge om de affarvede, tørre ringlets.

Måder at bruge aspirin til hår

Acetylsalicylsyre anvendes i vid udstrækning til pleje af olieagtige krøller såvel som til fjernelse af selvhår. Øget greasiness af rødderne findes ofte i malede, skøre tråde. For volumen og tykkelse tilsættes pulver til masker og shampooer. Populære opskrifter giver dig mulighed for at slippe af med kede hårfarve, der vender tilbage til den naturlige skygge.

Tilsætninger til shampoo

Til accelereret vækst og volumen kan du bruge tabletter ved at tilføje til shampooet. For kun at forbinde med organiske midler uden aggressive stoffer. Eller lav dit eget hjemmelavede rensende produkt.

Aspirin hår remover

Nogle gange efter farvning matcher resultatet ikke den forventede farve. Eller lidt efter proceduren vaskes pigmentet væk og efterlader yellowness. Du kan ikke kun vaske maling med aspirin helt væk, men også slippe af med den grønne skygge af hår.

Video: Hvordan slippe af med grønt derhjemme

Det tager 3-4 gram (fem / seks tabletter) at omrøre i et glas varmt vand. Spredt på rene våde tråde, skjul under cellofan. Afhængig af tykkelsen af ​​tønde, hold den i ti til tyve minutter, og skyll derefter af på den sædvanlige måde.

Lysere hår med aspirin

Til lette hår, anbefales acetylsalicylsyre kun til ejere af fede krøller. Når du ændrer resultatet, bliver det mere mærkbart. Naturlige tråde kan afklares med højst to toner. Det kræver mindst fem til seks procedurer for at få en mærkbar effekt.

På 300 ml vand, fortynd 6-7 gram aspirin, rør, gælder for individuelle tråde eller hele volumen, masser godt, for bedre fordeling. Efter en halv time afvaskes og påføres en reducerende balsam. Det er muligt at forårsage skade på tynde porøse krøller, der er kontraindikationer for gravide og under naturlig fodring.

Hårspyling

Skyl håret kan være at ændre hårfarven eller fjerne den grønne farvetone, der vises efter butikken vasker pigment. Ved hjælp af proceduren er det let at give hårvolumen, reducere overskydende fedtindhold.

Hjemmelavede opskrifter til aspirin hår masker

Det er nemt at oprette effektive kompositioner derhjemme. Hjælper aspirin til hårvækst takket være genoplivningen af ​​blodcirkulationen og tilførslen af ​​næringsstoffer til pærerne. Renser mod skæl og seboré, fjerner svampeformationer.

Maske til vækst

Som et resultat: at fremskynde væksten af ​​sunde krøller er at bruge en hjemmelavet sammensætning en gang om ugen. Brug ikke efter nylig misfarvning eller farvning, de aktive stoffer kan påvirke pigmentet.

komponenter:

 • 3 aspirintabletter;
 • 25 gr. gær;
 • 50 ml kamilleafkogning.

Produktion og anvendelsesmåde: I den filtrerede bouillon opløses tabletter, tilsættes gærgranulat. Spred sammensætningen på rodzonen, ikke indpakning, lad i syv / ni minutter. Hårpleje fuldføre den traditionelle måde.

Maske falder ud

Resultatet: til behandling af hår, der styrker rodsystemet i lavsæsonen, er det værd at bruge dokumenterede værktøjer.

komponenter:

 • 1 tablet af aspirin;
 • 20 ml olie af burdock;
 • 6 dråber æterisk olie af bergamot.

Fremstilling og anvendelsesmåde: Drej tabletten i pulver, bland med olie opvarmet til 50 grader, indtast citrusether. Påfør med en børste på de tørre tråde, der behandler hele hårets hoveddel. Efter en halv time vaskes med shampoo.

Maske til at gendanne

Resultatet: Det er nemt at genoprette håret, styrke langs hele længden, genopnå det beskyttende neglebånd. Brug den naturlige sammensætning to gange om måneden.

komponenter:

 • 2 aspirintabletter;
 • 30 gr. henna;
 • 25 ml olivenolie.

Fremstilling og anvendelsesmåde: Knus tabletterne i en mørtel, bland dem med tidligere dampet farveløs henna og varm nok nærende olie. Spred gruel efter vask, på våde tråde, der afviger fra begyndelsen af ​​væksten fire / fem centimeter. Efter hvile i 40 minutter kan du fuldføre den medicinske procedure.

Mask til glans

Resultatet: For at give krøllene en sund, blank skinne, gør dem bløde og smuldre, kan du bruge de tilgængelige ingredienser.

komponenter:

 • 2 gr. aspirin;
 • 50 ml lind bouillon;
 • 10 ml grapefrugtsaft
 • 5 ml drueolie.

Produktion og anvendelsesmåde: Indsæt citrusjuice, aspirinpulver og let fugtighedsolie i det filtrerede limefluidum. Masse anvendes til at rengøre våde krøller, pakket med plastfolie, varm med varm luft. Efter femten minutter at fuldføre hjemmeplejen.

Video opskrift: Sådan gør du håret glat og skinnende hjemme

Mask til fedtholdige

Resultatet: det er i stand til at tørre huden, rengøre og regulere talgkirtlerne. Det er værd at bruge en maske op til fire gange om måneden.

komponenter:

 • 2 aspirintabletter;
 • 10 gr. ler;
 • 30 ml sur mælk.

Fremstilling og anvendelsesmåde: Bland knuste tabletter med kaolin og fortynd tørmassen af ​​yoghurt. For at fordele den tykke sammensætning jævnt på basalområdet skal du gemme sig under bruserhætten. Det er nok til at modstå lægemidlet i tolv minutter, og skyll derefter residenset grundigt.

Flassemask

Som et resultat: aspirin er nyttigt til skæl, seborré, normaliserer strømmen af ​​ilt og næringsstoffer til pærerne. På grund af dyb rensning fjerner den ikke blot hvide flager, men stimulerer også forbedret vækst.

komponenter:

 • 5 aspirintabletter;
 • 10 gr. sodavand.

Fremstilling og anvendelsesmåde: Slibning af aspirin i en kaffekværn, blandes med calciumbicarbonat, fortynd den tørre blanding med grøn te, brunhårede kvinder og brunetter kan bruge afkog af nælde. Gnid massen ind i rødderne, lad i otte / ti minutter, vask derefter resterne grundigt. Det er nok at gennemføre tre procedurer for at bemærke et positivt resultat.

Video opskrift: Hvordan slippe af skæl derhjemme?

Maske med aspirin og honning

Brug denne hjemmemaske til løs og beskadiget hår. Fremme genoprettelsen af ​​porøse zoner, mættet med organiske syrer.

komponenter:

 • 3 gr. aspirin;
 • 20 gr. honning;
 • 10 ml hved olie.

Produktion og anvendelsesmåde: I flydende honning til at placere pulveret af acetylsalicylsyre, kom ind i hvedeolien. Spred produktet på våde tråde, pakk med plastfolie og et håndklæde. Efter at have ventet omkring 40 minutter, kan du fuldføre kosmetikprocessen.

Maske med aspirin og kefir

Som et resultat: masken til hår med aspirin hjælper med at fugt og styrke de blegede krøller. Det anbefales at anvende sammensætningen op til tre gange om måneden.

komponenter:

 • 3 gr. aspirin;
 • 30 ml kefir;
 • æggeblomme;
 • 7 dråber orange æterisk olie.

Produktion og anvendelsesmåde: Indsæt aspirinpulver, æggeblomme og citrusvæske i varm surmælk. For at fordele omsorgssammensætningen, træd tilbage fra begyndelsen af ​​væksten fire centimeter, forarbejdningstråde, wrap film. Skyl efter femogtyve minutter.

Acetylsalicylsyre Testimonials

Margarita, 27 år gammel

Træt hver dag for at bekæmpe fedtindholdet i rødderne. For at vaske dit hår tilsættes aspirin til shampoo. En pille er nok til at holde mængden af ​​rene krøller i en uge.

Jeg ønskede at returnere den naturlige farve og købte en berømt mærkevaskemaskine i butikken. Ikke kun var krøllerne ret brændte, og skygge viste sig med urtefarver. Det var muligt at fjerne greens fra håret takket være aspirinmasker.

Relaterede stillinger:

De kom igen til hospitalet med en forværret form for papillomavirus! Sådan redder du dig selv fra IKKE GODE DEFINEREDE GIRLS vil fortælle hovedlægen AN. Mahson.

Hvordan slippe af med skæl med almindelig aspirin hurtigt og effektivt

Det sker, at hovedbunden begynder at skrælle, bliver dækket af skæl og endda kløe. Lignende problemer er forbundet med forkert funktion af talgkirtlen og udviklingen af ​​svampen. Hvordan man hurtigt og billigt eliminerer den dårligt stjernede seboré, fordi du ikke ønsker at købe dyre stoffer til ekstern brug og drikkepiller? Du kan ty til en enkel, men effektiv måde - tilsæt aspirin til shampoo eller hårmaske. Ifølge brugerens tilbagemelding begynder skælv efter 5-6 procedurer at falde i mængde.

Princippet om drift

Aspirin (acetylsalicylsyre) er en ikke-steroide antiinflammatorisk tablet. Traditionelt er de vant til at reducere temperaturen og fjerne smerte. Måske har du allerede forsøgt at anvende disse tabletter lokalt i knust form, for eksempel dækkede du et sår med pulver eller påførte det på en syg tand.

I kosmetologi bruges acetylsalicylsyre primært til at bekæmpe skæl og tørre ansigt. Det fordeles på hovedets hud for at:

 • fjern rødmen og kløe;
 • fjerne gær svampe;
 • Giv krøller skinn og skønhed;
 • gør dit hår levende.

Interessant at vide: Gærsvamp lever på vores krop i den øvre hud, men kun i små mængder. Det føder på fedtsyrer udskilt af endokrine kirtler. Hvis der er fejl i deres arbejde, der er forbundet med ændringer i hormonniveauer, stofskiftesygdomme, stress osv., Begynder svampen aktivt at proliferere.

Acetylsalicylsyre er bedst egnet til fedtet hår og hudtype. For at bestemme typen af ​​seboré, se på skæl og hår: hvis de hornede skalaer har en gullig farve, og krøllerne bliver fedtede allerede på dag 2 efter vask, så har du en fed hudtype.

Således kommer de terapeutiske komponenter af aspirin ind i kampen mod svampen, lindrer betændelse og normaliserer sekretionen af ​​talg fra talgkirtlen. De berørte områder er dekontamineret, de hornede dele af huden blødgøres, og hårfolliklen modtager næring - den svampedræbende effekt på dermis opstår, og hårtabet stopper.

Fordele og ulemper

Aspirin er en frelser for dit hår. han:

 • kæmper svampe og eliminerer betændelse i hovedbunden;
 • hjælper med at genoprette den naturlige farvetone til dine krøller (især vigtigt, når folk ofte besøger poolen);
 • giver volumen og fremskynder hårvæksten;
 • På grund af at præparatet indeholder acetylsalicylsyre forhindrer alopeci (hårtab);
 • giver skinne til dine tråde;
 • koster absolut ikke dyrt (en pakke tabletter koster omkring 10 rubler).

Blandt manglerne kan man bemærke, at apotekværktøjet ikke er egnet til alt hår. I nærværelse af tørre, sprøde og split lås, bør anvendelsen af ​​acetylsalicylsyre opgives. Faktum er, at det kan tørre ud meget og endda ødelægge dit hår.

Kontraindikationer

Til ekstern brug reduceres kontraindikationer til individuel intolerance over for lægemidlet. Bivirkninger kan være hævelse, rødme og kløe på applikationsstedet. Prøv at teste en lille aspirinblanding på dit håndled eller albue ved at holde lægemidlet i 20 minutter. Hvis sådanne manifestationer er fraværende, skal du dristigt fortsætte med behandling af hovedbunden.

Det er bedst at bruge acetylsalicylsyre til normalt og fedtet hår. Pas på med doseringen: En for stor mængde aspirin kan forårsage kemisk forbrænding på hårets dermis. Derudover overholder nøje eksponeringstiden angivet i opskrifterne.

Under graviditet er sådanne midler tilladt.

Før og efter billeder

Sådan bruges

På grund af de unikke egenskaber hos aspirin elimineres mange hårproblemer, især seborrheisk dermatitis, hurtigt og nemt. Nogle kvinder, der har oplevet effekten af ​​acetylsalicylsyre, hævder, at det er meget bedre at bekæmpe skæl end dyre branded eksterne midler.

Tips til brug af:

 1. Sørg for at respektere proportionerne og eksponeringstiden for aspirinbaserede formuleringer.
 2. Hvis du bruger masker, skal du sørge for at pakke dit hoved med en plastikpose, og derefter med et håndklæde. Ved at blokere adgangen til ilt forbedrer du aktiveringen af ​​næringsstoffer.
 3. Massage sammensætningen over hovedbunden. Hvis du hælder blandingen eller anvender en maske kun på håret, vil du ikke slippe af med skæl.
 4. Når du bruger masker, der indeholder olier, er det nødvendigt at udføre en aktiv vask ved brug af shampoo.
 5. Du kan købe salicylalkohol eller lotion (1-2%). De gnider den berørte hud, før de planlægger at vaske dit hår.
 6. Sørg for at vaske kompositionerne ikke med varmt eller koldt vand, men kun med stuetemperaturvand.

Vigtigt punkt! Acetylsalicylsyre, som enhver anden, kan ikke kaldes sikker. I processen med at forberede masker og løsninger, hold proportionerne, ellers kan du få en hovedbund forbrænding.

Tilføjelse shampoo

Måske den nemmeste måde at slippe af med svampen. Det er nødvendigt at knuse 1 pille af aspirin med en pestle til en tilstand af pulver.

Kombiner produktet med en enkelt dosis shampoo (det er ikke tilrådeligt at tilføje medicinen til flasken med din favorit shampooer, ellers vil stoffet miste dets helbredende egenskaber).

Prøv at få shampoo uden laurylsulfat. Selvfølgelig er det ret svært at finde et sådant værktøj, men hvis du prøver det, er det ret realistisk. Du kan også gøre shampoo hjemme fra naturlige ingredienser.

Når du distribuerer produktet over huden, skal du ikke glemme at have en lysmassage i fem minutter. Ved afslutningen af ​​helingsproceduren afvaskes sammensætningen med normalt varmt vand.

Behandlingsforløbet er cirka 3 uger, mens behandlingen skal udføres systematisk - hver 4-5 dag.

For dem, der ikke bryder sig om at skabe værktøj, kan du i apoteker og specialiserede kosmetikbutikker finde færdiglavet shampoo med tilsætning af salicylsyre (en relative af acetylsalicylsyre) kaldet Neutrogena T / Sal. Værktøjet hjælper cellerne med at genvinde hurtigst muligt, samt fjerne kløen.

Skylning efter vask

Klassisk opskrift

Hår aspirin kan bruges som skylning efter hver vaskekurve.

Til forberedelse af værktøjer skal du bruge:

 • 1 liter rent vand
 • 2 tabletter af aspirin.

Fortynd produktet i vand og skyll simpelthen dit hår. En lignende procedure bør udføres regelmæssigt.

Rådet. I vand baseret på aspirin kan du tilføje 4 dråber tea tree olie og samme rosmarin. Sådanne ekstrakter er også designet til at bekæmpe skæl. Deres brug vil kun øge effekten.

Persille skylles

Finhak en lille flok persille og fyld den med 1 liter kogende vand. Drug insisterer 30-40 minutter. Efter afkøling er afkølet opløses 3 aspirintabletter i den. Påfør blandingen på krøllerne.

Afkogning af kamille med tilsætning af aspirin

Alle ved, at kamille passer lette krøller. I sig selv behandler aspirin ikke kun, men lyser også naturligt hår med 3 toner. Derfor, hvis du vil have dine krøller for at få en fin solskygge og lysklaration, skal du lave en speciel skylning.

Tag blomster og stængler af apotek kamille (3 spsk. L.), Hæld 500 ml vand og koge. Kog blandingen på lav varme i yderligere 5-7 minutter. Cool og tilsæt 2 aspirintabletter.

Når lægemidlet er opløst, er du velkommen til at fordele det gennem håret og ikke undgå hovedbunden. Efter 7-10 minutter skylles opløsningen med normalt rindende vand.

Aspirin i kosmetologi bruges til at fjerne den grønne farve tilbage på krøllerne som et resultat af en mislykket vask af farvestoffet. Fortynd 6 tabletter i vand og påfør håret i 10 minutter. Hætten fra et terryhåndklæde anvendes ikke.

Te med saft og aspirin

Når man kombinerer en række forskellige komponenter, der kan desinficere huden og fodre dem med næringsstoffer, er det muligt for flere tilgange at reducere mængden af ​​skæl betydeligt.

For at forberede helbredelsesmasken skal du:

 • 20 g sort te (for blondiner anbefaler vi grønt);
 • ½ liter vand
 • 5 aspirintabletter;
 • 2 spsk. l. frisk druesaft;
 • 1 spsk. l. sukkerroer
 • 5 dråber vitamin A og E (købt i ampuller på apoteket);
 • 1 spsk. l. tomatsaft.

Selvfølgelig, for at forberede en sådan vitamin cocktail, skal du tinker. Men hvis du får det, kan du klare det på 10 minutter.

fremstilling:

 1. Brew te og lad det brygge i ca. 20 minutter.
 2. Mens teen bliver forberedt, få lidt saft. Hvis der er en juicer, kan du bruge den. Ellers bliver du nødt til at gnide grøntsager og druer på en rive og spænde gennem gaze.
 3. Aspirin og alle andre ingredienser tilsættes til varm filtreret te.
 4. Bare det modtagne lægemiddel alle krøller. Sørg for, at blandingen dækker alle områder af hovedbunden.
 5. Oprethold stramt 15 minutter.
 6. Skyl med varmt vand.

Denne skylning udføres en gang om ugen. Efter nogle få procedurer bliver du nødt til at vente på luksuriøst hår uden et skæl med skæl.

Vær opmærksom også decoctions af salvie, eg bark, burdock, nudel med tilsætning af aspirin anbefales til folk med skæl.

Mask Opskrifter

Hvis du har for tør hud og hår, så er en lille mængde helbredende pulver inkluderet i maskerne. I grunden har maskerne i dets sammensætning komponenter, som forbedrer anti-skælterapi, for eksempel te-træekstrakt, kamilleafkogning, sukkerroer, ricinusolie og kokosolie. Nogle af ingredienserne i maskerne har til formål at fodre krøller. Derfor kan du, hvis du med succes kombinerer naturens gaver, forberede ikke blot en effektiv maske i kampen mod skæl, men også forbedre dine krøller og give dem en sund glans, volumen og skønhed.

Aspirin med honning og aloe

Denne maske er velegnet til enhver form for hår. Det eliminerer ikke kun svampen, men forpligter sig også til at fodre håret med nyttige komponenter og svage dem lidt.

Du skal bruge:

 • 100 ml vand
 • 3 tabletter acetylsalicylsyre;
 • 2 spsk. l. honning;
 • saft af et stort blad aloe.

fremstilling:

 1. Opløs aspirin i vand. Du behøver ikke at knuse tabletterne, fordi de selv opløses i væsken.
 2. Et stykke værelse aloe fint hugge op en tilstand af vandløb.
 3. I blandingen indtaste den naturlige honning og fortyndet aspirin. Bland grundigt.
 4. Ansøg i hovedbunden, og fordel derefter de resterende midler til rødderne.
 5. Pak håret med et håndklæde med et håndklæde for bedre indtrængning af næringsstoffer i dermis og krølleens struktur.
 6. Vent 30 minutter.
 7. Vask dit hår med shampoo og kør varmt vand.
 8. Du kan bruge afkog af urter.

Behandlingsforløbet er 2 måneder. En lignende maske skal laves mindst en gang om ugen.

Kefir-ægmaske med aspirin

Denne maske er udelukkende egnet til fedtlåse. Det er designet til at overvinde svampen inden for 3 uger (brug skal være regelmæssig).

ingredienser:

 • 1 æggeblomme
 • 300 ml kefir eller yoghurt
 • 5 tabletter af aspirin.

fremstilling:

 1. Kefir bringes til en varm tilstand, lidt opvarmet over lav varme.
 2. Aspirin opløses i et varmt mælkeprodukt.
 3. Så snart blandingen bliver stuetemperatur, tilsæt æggeblommen og slå med en blender.
 4. Det resulterende produkt efterlades på håret i 10 minutter.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skylles der med varmt vand.

Ekspertråd. Hvis du vil have masken til virkelig at arbejde, skal du forberede yoghurt eller kefir alene på basis af specielle forretter. Opbevar mejeriprodukter, der opbevares i mere end 5 dage, fuld af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Castor og calendula

Alle kender de antiseptiske egenskaber ved calendula tinktur. Castorolie er en anden aktiv anti-skælkfighter, der styrker krøller og forhindrer dem i at falde ud.

For at forberede skal du:

 • 100 ml vand
 • 2 tabletter acetylsalicylsyre;
 • 7 dråber calendula tinktur;
 • 1 spsk. l. ricinusolie.

fremstilling:

 1. Fortynd tabletter i vand. Du kan male dem for bedre opløsning.
 2. Tilsæt ricinusolie og kalendula.
 3. Fugt krøllerne med en lignende blanding, idet der lægges mere vægt på rodzonen.
 4. Sug i 20-30 minutter under et frottéhåndklæde.
 5. For at vaske skal du bruge shampoo.

Med burdock olie og citron

Dette mirakelværktøj er udarbejdet analogt med den tidligere version. Du skal male 2 tabletter af aspirin i 1 glas vand. I blandingen tilsættes 1 el. l. burdock olie og saft af en halv citron. Værktøjet gnides aktivt ind i hovedbunden og spredes over hele overfladen af ​​håret.

Behandlingsforløbet er 1 måned.

Burdock olie er dårligt egnet til fedtet hår. Faktum er, at det er meget svært at trække sig tilbage. Det bemærkes, at krølle efter en cyklus af lignende procedurer bliver endnu federe.

Maske med lavendel

Hvis du ikke kun har dannet de skadede hvide skalaer, men også dit hoved er kløende, så skal du inkludere beroligende ingredienser som lavendel og mandler i aspirinmasken.

ingredienser:

 • 5 dråber lavendel ester;
 • 10 dråber mandelfrøolie;
 • 5 tabletter af aspirin.

forberedelse

 1. Krymp tabletterne med en ske eller pistle.
 2. Tilsæt dråber olie til dem.
 3. Påfør i hovedbunden, og fordel resten på krøllerne.
 4. Hold ikke mere end 20 minutter.
 5. Vask af med varmt sæbevand.

Behandlingsforløbet er 3 uger med en 5 dages pause.

Herbal og kefir phytomask

Værktøjet fjerner perfekt skrælning, gør krøller skinnende og levende.

ingredienser:

 • 2 spsk. l. linden blomster;
 • 2 spsk. l. brændenælde;
 • 2 spsk. l. eg bark;
 • 5 dråber tea tree ekstrakt;
 • 200 ml vand
 • 100 ml kefir;
 • 3 aspirintabletter.

Faser af madlavning og brug

 1. Tilslut linden, nælde- og egebark og dække dem med kogende vand.
 2. Sæt til side i 20 minutter.
 3. Filtrer den resulterende bouillon.
 4. Tilsæt knust aspirin til det.
 5. Kombiner kefir og fortyndet bouillon. Sæt 5 dråber te-træ æterisk olie ind i stoffet.
 6. Påfør blandingen i hovedbunden og spred over hele længden af ​​håret. Wrap håret med en frotté kasket.
 7. Hold sammensætningen i ca. 30 minutter.

Advarsel! Behandlingsforløbet er mindst en måned. Masken påføres krøllerne hver 4. dag.

Det er ikke svært at gætte, at aspirin har en god antimikrobielle effekt. Hvis du regelmæssigt bruger lægemidlet til kosmetiske formål, sætter det på hovedbunden og krøllene, kan du se et betydeligt fald i hvide skalaer efter 3-5 uger.

Ud over behandlingen af ​​skæl, hjælper værktøjet perfekt og lyser krøllerne, såvel som forhindrer deres tab. Men mens du bruger acetylsalicylsyre, pas på - ikke respektere proportionerne, og eksponeringstiden kan forårsage kemiske forbrændinger.

Sådan lyser du din overskæg med peroxid

Lynhår med hydrogenperoxid