Velkommen til
i skønhedssalonen "A-la Roi"!

Netværk af skønhedssaloner

Moskva, Vorotynskaya st., 10

"En ny salon på adressen Moskva Melnikova 3 metro Volgogradsky Avenue er i mit hus. "

RELATEREDE ORGANISATIONER

Specialisterne

Tjenester og priser

kosmetologi

Ansigtsbehandlinger er nødvendige for at opretholde et sundt udseende af ansigtet, hvilket eliminerer hudfejl. Denne mad, fugtgivende, rensende, anti-aging procedurer - alt hvad der gør en kvinde til at se smuk. Ansigtspleje er et sæt foranstaltninger til forbedring af udseendet. Først og fremmest omfatter ansigtspleje procedurer, der tager sigte på at opretholde huden i en sund tilstand..

Processen med at rense huden ved hjælp af en manuel eller hardware metode kaldes ansigtsrensning. Rengøring vil hjælpe med at slippe af med ikke kun laget af døde celler - keratiniserede partikler, der forhindrer indtrængen af ​​nyttige stoffer, men også talg, der indeholder gødestøv og skadelige toksiner fra atmosfæren, som ikke blot ødelægger huden, men også hele kroppen..

fra 1 500 ₽ til 2 000 ₽

Ultralyd ansigtsrensning

Ultralyd skrælning (ansigtsrensning) er meget blid, så det kan gøres på et hvilket som helst tidspunkt af året, selv om sommeren, uden risiko for pigmentering. Ultralyd teknikker bruges ofte i kosmetologi. En af applikationerne ved ultralyd er at rense ansigtet med det..

Ultralydsrensning af ansigt og hals med en endelig maske

Mekanisk ansigtsrensning

Brasing eller Dropout

Mekanisk rensning af ansigtet renser huden med børster eller svampe, der roterer med forskellige hastigheder i retning med uret eller omvendt. Mekanisk rensning af ansigtet involverer at slippe af med forurening af huden, fjernelse af comedoner ved hjælp af hænder.

Fremgangsmåden udføres uden brug af anordninger, med kun en finger, kun til mekaniske midler - knive, særlige nåle, skeer, pincett mv. Afhængig af forureningsgraden, den aktuelle tilstand og type hud, varierer varigheden af ​​rensning fra 40 minutter til flere timer (vi taler om alle trin i proceduren og ikke kun om rengøring). Under højhastighedseffekten af ​​naturlige børster forekommer fjernelsen af ​​døde hudceller, blodcirkulationen forbedres og epidermis fornyes. Mekanisk ansigtsrensning udføres i kosmetologikontoret. For hudsygdomme udføres proceduren først efter lægeundersøgelse..

Mekanisk rengøring med en endelig maske

Injektionskorrektion, konturering

Injektionskorrektion af aldersrelaterede hudændringer eller konturplaster udføres ved hjælp af materialer baseret på botulinumtoksin (Botox, Dysport) og stabiliseret hyaluronsyre (Restyline, Perline, Uviderm). Konturplastik - et sæt kosmetiske metoder, der bruges til at fjerne sådanne æstetiske defekter som rynker og uregelmæssigheder i huden.
Konturplast er en type injektionsmetode til korrigering af form og lindring af væv.
Ved hjælp af indsprøjtningskorrektion kan du oprette nye konturer af læberne, kindlinjen, indstille en ny hækform og så videre..

Biorevitalisering er en metode til intradermale injektioner af naturlig, kemisk uændret hyaluronsyre, som straks genopretter vandbalancen og genskaber ideelle betingelser for livet for cellerne, hvilket resulterer i, at den ydre effekt forøges over tid ved at genoprette vævets rette egenskaber..

Botulinum toksin præparater

Botulinumtoksinpræparater (Botox, Dysport) bruges til at fjerne facial rynker på grund af midlertidig blokering af en bestemt muskelgruppe. De "slukker" de aktive ansigtsmuskler, og personen ophører med at ufrivilligt skælve, rynke og grimasse. Botox og Dysport er botulinumtoksinbaserede lægemidler. Botulinumtoksin, som i det væsentlige er et toksin, fremstilles af mikrobe Clostridium botulinum..

Botox (BOTOX) er et lægemiddel baseret på gruppe A-neurotoxin (proteintoksin, også kendt som botulinumtoksin). I mange år har kvinder og mænd forsøgt at finde en måde at forlænge deres ungdom og slippe af med rynker for evigt. Rynker - et af manifestationerne om at vise kvindelig ungdom og skønhed. Over tid mister huden sin elasticitet og vanen med at smile bredt og fnugende pande og forbliver i form af udskrifter af efterligne rynker og folder, der fremkommer. For at slippe af med sådanne problemer skabte de Botox..

Fremgangsmåden for fornyelse og foryngelse af ansigtets hud kaldes skrælning. Afhængig af alder, hudtype og tilstedeværelse af problemer, tilbydes flere typer af peeling til kunden. Aldersgruppen fra 25 til 35 år tilbydes den såkaldte overfladiske peeling, som traditionelt klassificeres som meget overfladisk og bare overfladisk. Medianskrælning anbefales til aldersgruppen fra 35 til 50 år. Aldersgruppen 50 og ældre tilbydes en dyb skræl..

fra 1 300 ₽ til 3 600 ₽

Mekanisk ansigtsskrælning er en af ​​de mest aggressive typer af peeling. Det er dog med hans hjælp, at du opnår imponerende resultater. Afhængig af styrken af ​​effekten på de øverste lag af huden er mekaniske ansigtsskræller opdelt i overflade (manuel eller hardwarebørstning (eller kaste)), median (microdermabrasion) og dyb (dermabrasion).

Kosmetisk skrælning er en form for meget overfladisk skrælning. Det er lavet af specielle midler (skrælningskreme med slibende partikler), som fremmer let afskalning og rensning af overfladelaget af huden.

Cream peeling giver dig mulighed for at tynde stratum corneum, fjern overfladeforurening af huden og overfladiske små komedoner. Kosmetisk skrælning letter adgangen til dybere lag af hud, blødgør det, udvider porer og efterlader en forfriskende effekt..

Kemisk peeling er det mest populære middel til fornyelse og foryngelse af huden. Det bruger løsninger af forskellige syrer (i en eller anden koncentration).

En af de største fordele ved laser resurfacing (peeling) er evnen til præcist og præcist at fokusere en laserstråle på en bestemt dybde (1-20 μm), i modsætning til kemiske peeling, hvor det er umuligt at dosere virkningerne af syre i de fleste tilfælde nøjagtigt.

I moderne kosmetologi anvendes to typer laserstråler - erbium og kuldioxid. Den første bruges, når det er nødvendigt at trænge ind i mindste dybde, den anden - når du har brug for en dybere effekt. Laserskrælning kan således tilskrives en række meget overfladiske, overfladiske, mellem- og dybe peeling (afhængig af eksponeringsdybden)..

Apparatets kosmetologi er en moderne tendens i kosmetologi, baseret på brug af forskellige apparater til ansigt og kropspleje. Der er mange af dem, og ofte kan samme procedure med samme apparat kaldes forskelligt.

Photorejuvenation - en metode, der giver dig mulighed for at forbedre tilstanden af ​​overfladen og dybe lag af huden, fjerne pigmentpletter og edderkopper, foreslår en ikke-invasiv ansigtsløftning (løft). lige så velegnet til kvinder og mænd..

Elos-foryngelse er den mest progressive måde at løfte kroppen og ansigtet på. Det er baseret på teknologien for elektro-optisk synergisme. Dette er en unik kombination af to typer energi - lysenergi og højfrekvent elektrisk strøm (RF). Med fremkomsten af ​​ELOS-teknologien blev det muligt at få en dybere og samtidig en mild virkning på huden: produktionen af ​​hudens eget elastinkompleks er stimuleret, syntesen af ​​nyt collagen i de dybe lag..

Kosmetiske masker er centrale for professionelle plejeprogrammer. De er betroet en meget vigtig opgave - udtrykker genopretning af huden og løser specifikke problemer. Professionelle masker har et bredt spektrum af handlinger, de kan hvide, fugtgøre, nære huden, rense og stimulere det, forynge, lindre stress og betændelse, stram porer og have en anti-coperose og immunmodulerende effekt. Det er bemærkelsesværdigt, at en maske kan løse flere problemer på én gang, alt afhænger af sammensætningen af ​​dens ingredienser..

Rensning, fugtgivende, nærende, hvidtning, iltmasker

I kosmetologi anvendes ozonterapi i den komplekse behandling af forskellige problemer. Ozoncocktail har en bred vifte af effekter på menneskekroppen. Det har en bakteriedræbende, antiinflammatorisk immunomodulerende virkning, forbedrer tilførslen af ​​ilt til væv, fremmer fjernelsen af ​​toksiner fra cellen, genopretter beskyttelses- og barrierefunktionerne i huden..

Korrekt kropspleje kan forlænge ungdom og skønhed i mange år. Dårlig økologi, overarbejde, stress, søvnmangel - alt dette har en ødelæggende virkning på skønheden i vores krop. Alle disse faktorer skal kompenseres ved grundig pleje.

Det vigtigste ved at være opmærksom på er korrekt ernæring. Fødevarer bør indeholde de nødvendige proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og vitaminer. Den anden vej til kroppens skønhed er motion. Fitness, gruppe klasser, swimmingpool og endda bare morgen øvelser derhjemme vil give dig mulighed for at slippe af med den sædvanlige smerte i leddene, gøre kroppen mere fleksibel og fleksibel, mindre træthed vil ophobes.
Det tredje gode værktøj er bade og saunaer. Damp, vand, massage har en fantastisk effekt på huden. Tonen stiger, processen med metabolisme er accelereret, stemningen forbedres.
Det er vigtigt for skønheden i kroppen, om hårfjerningen. De områder af kroppen, hvor der er uønsket hår, efter epilering, bliver glat og behageligt at røre ved, ændres det generelle udseende. Beauticians vil være i stand til at tilbyde dig flere muligheder for hårfjerning (sukker, voks, laser eller foto epilation)..

Apparatets kosmetologi er en moderne tendens i kosmetologi, baseret på brug af forskellige apparater til ansigt og kropspleje.

Der er mange af dem, og ofte kan samme procedure med samme apparat kaldes forskelligt. Derfor er det meget vigtigt at forstå grundlaget for princippet om virkningen af ​​en bestemt hardware procedure..

Epilation er fjernelse af overdreven hår, tilgængelig for både kvinder og mænd. I dagens tid er manglen på hår på forskellige dele af kroppen ikke kun en fad, men også en professionel pligt til kokke, læger, atleter osv. Der er to metoder til at slippe af med uønsket kropshår: depilation (den synlige del af håret fjernes) og epilering (påvirker ikke kun håret selv, men også pæren)..

Laser hårfjerning er den mest avancerede teknologi til at fjerne uønsket hår i dag. Denne effektive teknik er baseret på laserens virkning på hårsækken og dens ødelæggelse. Da laser hårfjerning er en medicinsk snarere end kosmetisk procedure, er det mest rimeligt at gennemføre det i gode klinikker under vejledning fra en hudlæge.

Photoepilation er en kontaktfri og derfor smertefri måde at fjerne hår af enhver farve og struktur fra enhver hudtype. Det udføres ved hjælp af en high-energy flash lampe. Enheden, der anvendes til fotoepilation, er i stand til at ødelægge hårsækken, der ligger på enhver dybde..

Formålet med SPA-procedurer er at rense, forynge og forynge alle kroppens systemer med naturlige, naturlige metoder.

I en god SPA-salon er der alt, hvad der er nødvendigt for trivsel og aktiv rekreation, nemlig: rehabiliteringsprogrammer til fysisk og psykologisk velvære, herunder en række fysioterapi ved hjælp af vitamin og fytoterapi. Komplekset af rehabiliteringsvandsprocedurer: en swimmingpool med termisk vand, hydromassage, individuel dampkabine, sauna, massage, kropsindpakning, aromaterapi. Efter spa-sessionen følges der som regel kosmetiske SPA-procedurer: hår, negle, ansigt og kropspleje. De vigtigste faser af genoprettende kosmetologi - eksfoliering af døde celler i stratum corneum, rengøring og fugtgivende..

Der er et stort antal typer og teknikker til massage. Hvis vi deler massage i typer efter indflydelsesmetoder på vores krop, så kan vi skelne mellem:

Den traditionelle metode til massage er manuel (aka manual). Dette er den mest tilgængelige og mest anvendte metode. Hans ubestridelige fordel er den direkte kontakt af massage terapeutens hænder med vores krop, som gør det muligt for os at føle og bestemme hvad, hvor og i hvilket omfang der er brug for hjælp. Det svage punkt på manuel massage er den direkte afhængighed af resultatet på humørets trivsel, trivsel og træthed. De mest populære i nyere tid er honning, thailandsk og anti-cellulite massage..

Generel massage 60 min

Anti-cellulite massage er en specialiseret teknik, der er et effektivt og sikkert middel til at bekæmpe cellulite i de indledende faser (1 og 2 grader).

Massage forbedrer tilstanden af ​​huden og subkutant fedt betydeligt. På grund af stimulering af et stofskifte og forbedring af blodcirkulationen er vægttab nået..

Skønhedssaloner

Ikke kun vores hænder har brug for regelmæssig pleje. Benene skal også gives tid til at se perfekt ud. Fodpleje vil slippe af med hærdede hud på hæle og fødder, skrælning af fødderne, korn.

Vi har en tung belastning på vores fødder, især hvis vi ofte bærer høje hæle. Huden på benene er hård, hvis du er ligeglad med den. Toenails, selv om de vokser langsommere end på hænderne, har brug for regelmæssig pedicure.

Ud over de sædvanlige to metoder (trimmet og ukomplet) kan pedicure gøres ved hjælp af et specielt apparat med dyser.

Kvindernes ben har altid tiltrukket mænds opmærksomhed, så kvinder kan lide at vælge nye sko og male deres tånegle med lyse lakker. Skønheden i dine ben afhænger af, hvordan du tager sig af dem. Fra tid til anden skal du sætte fødderne i orden, fordi det er så vigtigt, at de er rene, ryddelige og behage øjet med deres velplejede.

Klassisk pedicure, hardware

Intet forvirrer en kvindes alder som hendes hænder, derfor er det bare nødvendigt at pleje dem. Ligesom andre procedurer for pleje af dig selv bør håndpleje udføres regelmæssigt, og nogle ting gøres bedre i salonen, for i hjemmet vil du ikke kunne slappe af og ikke blive distraheret af husholdningsarbejdet. Nogle kvinder har svært ved at overvåge deres hud og negle selv, fordi de ikke har tid nok til det..

Et manicure i salonen er ikke kun nødvendigt, men også en behagelig procedure. For det første vil du få det mest præcise manicure, fordi fagfolk vil arbejde med dine hænder. For det andet kan du i løbet af et manicure i salonen slappe af og give dig selv en halv time eller endda en time af roligt og behageligt tidsfordriv..

Manicure hardware, europæisk, kombineret

Parafinbehandling er en meget populær og effektiv procedure for hænder og negle. Efter det vil du føle, at dine hænder har hvilet sig, din hud er blevet usædvanlig blød, som om du havde udført et kursus af plejeprocedurer og ikke kun en. Du vil elske følelsen efter proceduren, og du vil forstå, hvordan nemt og hurtigt at bringe dine hænder til en normal tilstand uden dyre cremer..

Parafinbehandling (skrælning, fløde, varmt paraffinbad)

Shellac (gelbelægning)

Shellac, O.P.I, gel farve

Hypoallergen belægning, mærket med "3 fri" badge, som ikke indeholder toluen, dibutyl phthalat (DBP), formaldehyd og dets harpikser kaldes Shellac. Denne belægning afskrækker ikke og holder på neglene i to uger. Dette er en speciel gel polish, der udfører to funktioner på én gang: beskytter negle mod skader og tjener som neglelak. Takket være shellac vil dine negle være i perfekt stand, længere end du er vant til, så du sparer tid. Til tynde og sprøde negle passer "shellac" perfekt..

Hvis dine hænder ikke skinner med lange negle med en smuk form, så kan du lave søm forlængelser. Der er flere teknologier til bygning: væv, gel og akryl.

Med væveteknologi bygger negle op på de såkaldte tip - limede tip, der udvider neglen. De anvendes til savede negle, finjusteret med specielle nippers og saks. Derefter skæres stoffet (for eksempel silke eller linned) ud af skiverne af negleformen og klæber til sømens overflade, hvorefter pladerne kan lakres..

Akryl / gel søm forlængelse

Permanent makeup (tatovering) er en kosmetisk tatovering. Når det påføres, introduceres et organisk farvestof i det øverste subkutane lag, som vedvarer i 3-5 år. Tatoveringsmaling er mineralbaseret og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Fordelene ved permanent makeup over daglig anvendelse af kosmetik er indlysende. Ved hjælp af en tatovering kan du rette formen på læberne og øjenbrynene, give dem klarhed af linjer, rette en ujævn eller sløret kontur. Du kan øge øjenbrynene, gøre linjens linje glattere og lysere, korrigere de eksisterende ansigtsfejl, for eksempel asymmetri.

Permanent makeup århundrede

Permanent sminke af øjenlågene giver dig mulighed for at justere deres form og form af øjnene for at skabe effekten af ​​tykke øjenvipper. Permanent makeup giver dig også mulighed for at opgive sminke eller reducere mængden væsentligt og dermed nedsætte udseendet af rynker forårsaget af det omkring øjnene.

Permanent makeup isola nippel

Tippe Areola Tattoo

Blandt de forskellige nuancer af formen og størrelsen af ​​de kvindelige repræsentanters bryst kan man bekymre sig om brystvortens grimme udseende, deres fuzzy kontur, uregelmæssig form eller en lys farve. I salonerne begyndte man for nylig at tilbyde en tjeneste til at anvende permanent makeup på brystvorten. Denne procedure kan rette sin form, gøre omrids klarere og farven mættet.

Permanent læbe makeup

Mange piger kan ikke lide at bruge læbestift eller lipglans af forskellige årsager. For eksempel skal du i løbet af dagen sørge for, at læbestiftet ikke falmer og ikke spredes, så håret ikke holder fast i dine læber, når det er blæsende udenfor. Der er også piger, der har læbestift hurtigt absorberet, og de skal ofte tynde læber, hvilket ikke altid er praktisk. Løsningen kan være permanent makeup af læberne, som du ikke behøver at bruge læbestift på i lang tid. Også ved hjælp af tatovering kan du gøre læberne perfekte, fordi permanent lip makeup giver dig mulighed for optisk at forstørre dem, understrege omridset og fylde dem med farve.

Øjenbryn permanent makeup

Smukke øjenbryn - nøglen til ordentlig øjenmakeup. For at understrege ansigtets værdighed bør de overvåges regelmæssigt: pluk hår, male med blyant eller maling, niveau med en speciel børste og om nødvendigt anvende et fixativ. Permanent øjenbryn makeup er særlig populær blandt piger, fordi ved hjælp af denne tatovering kan du i lang tid redde dig selv fra at skulle lægge øjenbryn hver morgen..

Make-up er ikke kun et ansigt dekoration, med hjælp af det kan du forklare fejl og fremhæve meritter. Ikke alle kvinder kan prale med at hun har perfekt hud og ingen fejl. De fleste skal bruge foundation og pulver hver dag for at udjævne ansigtens tone. Blegne læber og farveløse øjenvipper også ikke pynte pigen, så du skal bruge læbestift og mascara, hvilket giver dit udseende manglen på lysstyrke..

En god måde at gøre dit look mere ekspressivt er øjenvippeudvidelser.

Piger tager sig af det, utilfreds med tykkelsen eller længden af ​​deres øjenvipper. Denne procedure er relevant og før en særlig fest, når du skal se perfekt ud: for eksempel inden bryllup og bryllupsrejse, fødselsdag, deltagelse i en skønhedskonkurrence og så videre. Den bedste mascara kan kun understrege de eksisterende vipper, gøre dem lysere og mere visuelt længere, og kapaciteten kan omdanne dine øjne til det maksimale.
Vi beskriver metoden for øjenvippeudvidelser.

Design, farve øjenbryn

Øjenbryn - en vigtig del af udseendet af en kvinde, som kræver regelmæssig pleje. Det er nødvendigt at overvåge øjenbrynens form, trække unødvendige hår, brug særlige midler til fastgørelse, så øjenbrynene ikke mister deres udseende i løbet af dagen.

Det er ikke en hemmelighed for enhver, der med den rigtige øjenbryn design og farve ansigt erhverver speciel udtryksevne. Det er nødvendigt at begynde at vælge en form, der vil understrege skønheden i dine øjne, vælg en tone, der perfekt vil lægge vægt på skyggen af ​​din hud og hårfarve.
Moden til tynde øjenbryn er allerede i fortiden, så du bør fokusere på formen på øjenbryn, som passer perfekt til dit ansigt og skærer øjnene. Vær ikke bange for at eksperimentere med tykkelsen af ​​øjenbrynene: så du kan hele tiden ændre sig. Farven på øjenbryn er også vigtig: den bør ikke være for lys, men ikke for mættet, og matcher farven på dit hår og øjenvipper.

Frisørstjenester er tjenester til befolkningen til hårpleje (hårklipp, perm, hår styling, farvning, fremhævning, straightening, perm, hårforlængelser osv.).

I frisørsalonen kan du få et komplet udvalg af ydelser: fra at trimme enderne af dit hår til at skabe et helt nyt billede. Master vil hjælpe dig med at bestemme hårets længde og farve. Nogle gange kan en pige simpelthen ikke objektivt vurdere hendes udseende og forstå, hvilken slags frisør hun skal bruge. Salonen vil nemt klare denne opgave og vælge den bedste frisure og hårfarve. Efter skæring vil dit hår forblive i form i lang tid, og professionel farvning vil gøre hårets farve så naturlig som muligt.

Ejere af lige hår drømmer ofte, at de i stedet for lige tråde krøller smukke krøller. Dette kan opnås med curlers og curling, men effekten vil vare indtil den første shampooing. I lang tid at give krøllet hår kan perm hår.

De nyeste typer af kosmetiske produkter og perm teknologier vil ikke kun gøre hår til et chok af krøller, men i nogle tilfælde kan endda forbedre deres tilstand, for eksempel reducere fedtindhold. Perm hår tørrer hårdbunden lidt, så pigerne, der har hår hurtigt bliver olieholdige, kan det hjælpe med at slippe af med dette problem.

I hverdagen ser vores hår ikke festligt ud hver dag. Men på tærsklen til enhver fest, vil vi have vores frisure til at matche ferien, så vi smukt stylede håret hjemme eller i salonen. Det er sjældent at møde en pige, der jævnt har lagt hår uden styling, det er normalt nødvendigt at forme dem med en hårtørrer og stylingprodukter.

Frisure med patch tråde, aften frisure, vævning fletninger

Enhver kvinde ønsker at ændre sig fra tid til anden. Det enkleste, du kan gøre med dit udseende, er at ændre din hårfarve. Dette gælder især for piger, der ønsker at ændre noget radikalt. Regelmæssig farvning er nødvendig for dem, der er vant til en bestemt hårfarve og skal holde det konstant.

Fremhævning er en måde at lette eller farve hår på med individuelle tråde.

Ikke alle hår er farvet, men kun en del. Håret er valgt af tynde eller mellemstore tråde og, når den påføres, isoleres med folie eller termisk papir til farvning (hver streng separat). Ordren for afskærmningstrengene varierer og afhænger af mesterens fantasi eller den ønskede virkning. Ved fremhævning af brugte blondiner. En af de fremhævende teknologier indebærer brugen, når gummihætten sammensættes med huller. For at fremskynde processen placeres klienten under klymazon, hvilket reducerer eksponeringstiden med halvdelen..

På folien / på hætten

Hårdekapitation er en frisørs procedure (vask), hvilket resulterer i fjernelse af uønskede farve- og farvepunkter fra håret. Det anvendes normalt, når du flytter fra mørkere til lysere nuancer.

>>
Praktisk taget i enhver salon er der en sådan service som at aftappe hår. Hvis du vil ændre din hårfarve eller vende tilbage til naturen, er denne service kun for dig.

Single tone farvning

Hårfarvning i en tone er anvendelsen af ​​farvestoffet på håret for at opnå en ensartet farve. Farve dit hår til forskellige formål: skjul grå hår, ændre din naturlige farve drastisk eller give dit hår en ny nuance.

Hårfarve styrker tyndt hår, så de ser mere voluminøse ud. I en tone hårfarvede piger, der kan lide naturlige farver. Den nemmeste måde at male falder på naturligt hår, hvis håret allerede er farvet, kan farven vise sig at være ikke det, der er angivet på pakken.
Hvis du farve dit hår en mørk farve, vil du ikke være i stand til nemt at vende tilbage til lysere nuancer. Du skal enten lette håret eller lave en særlig procedure til stripping (vask), eller vokse håret igen og trimme de farvede tråde. Men med let hår kan du let farve dem i enhver mørk eller ingefær tone.
Fremgangsmåden til farvning af hår er følgende: Påfør en farvningssammensætning for at tørre hår og male hver streng godt. Du skal farve dit hår med handsker, så maling ikke kommer på dine hænder. For at beskytte huden mod at få maling på det, kan ører, pande og templer smøres med en fed fløde. Efter påføring af maling kan du dække håret med plastik og pakke det i et varmt håndklæde, så maling er bedre taget. Farvestoffets eksponeringstid skal være mindst 20 minutter, den anbefalede tid er 30-40 minutter. Hvis du tidligere har farvet dit hår med denne farve, og du kun skal farve rødderne, så bliver en del af malingen påført dem i 20 minutter først. Derefter 10 minutter før vask af, skal resten af ​​farvestoffet spredes på håret for at forny farven.
Efter malingen skal håret vaskes godt med shampoo, indtil vandet bliver klart. Vask hår med varmt vand, det skal være lidt højere end kropstemperatur. Så skal du styrke hårhårets balsam. Hvis malingen stadig kommer på huden, kan den skrubbe med tonic eller alkohol. Endelig er farven rettet inden for 6 timer efter malingen.
Hår efter farvning opnår som regel en smuk glans og elastik. Med farvet hår bør behandles omhyggeligt, glem ikke at bruge en balsam, regelmæssigt trimme spidserne og fra tid til anden lave nærende og stramme hårmaskere. Derefter bliver dit farvede hår sundt og mindre sprødt..

Hår toning er farvningen af ​​hår i en farve ved hjælp af lysfarve. Med hensyn til deres virkning på hår er farvestoffer mere blide sammenlignet med traditionel maling, da de indeholder mindre ammoniak.

Hvis en oxidant på 6% er egnet til almindelig maling, anvendes en oxidant fra 2% til 4% til farvning. Dette er velegnet til piger, der har tyndt og svagt hår. For sådan hårfarve kan være for skadeligt, og tonic vil ikke kun ændre deres farve, men også bidrage til at undgå den negative virkning af ammoniak.
Toningmidler påvirker ikke hårets indre struktur, fordi farvestoffet omslutter håret udenfor. Toning lyser ikke håret, så drastisk ændre farven, du ikke kan. Men ved hjælp af toning kan du mætte din naturlige hårfarve eller ændre den til et par toner.

Metoden til farvning af hår med individuelle tråde ved anvendelse af to eller flere farvestoffer kaldes farvning. Ethvert hårklipp er omdannet efter sådan farvning, fordi hårets tråde skinner med forskellige farver. For farvning skal du kun bruge højkvalitetsmaling, der ikke beskadiger håret..

En hårpleje procedure, der giver dem en resistent, åndbar beskyttende film indeholdende nærende og fugtighedsgivende midler kaldes laminering. Som et middel til lamination tjener farveløst hårfarvestof baseret på naturlige ingredienser, der ikke indeholder ammoniak og hydrogenperoxid. Lamination af hår kan gøres både hjemme og i salonen. Dette er en medicinsk procedure, som nærer håret og genopretter dets struktur..

Et besøg på en skønhedssalon til enhver kvinde er nødvendig. Vores hår kræver i det mindste minimal pleje, så fra tid til anden skal du opdatere hårklippet eller trimme håret. Uafhængigt kan du kun klippe panden, og selv da risikerer du at gøre det ujævnt. Føreren i salonen vil gøre dig til en smidig og smuk haircut, efter at du har tøjet hovedet, og i sidste ende, hvis du ønsker det, kan du stil eller blot tørre dit hår med en hårtørrer. Dit hår vil blive sat i orden, i hvilken tilstand de er, de vil gøre volumen, trimme de delte ender, give dit hår et smukt udseende..

Frisurer til kvinder, mænd, børn

Hårbehandling afhænger af specifikke problemer, som kan være meget forskellige: fra seborré til øget tab. I mange enkle tilfælde kan hårproblemet løses i en eller flere sessioner hos frisørens, som vil tilbyde sådanne procedurer som hovedbundens massage eller anvendelse af speciel medicinsk balsam, serum, maske, ampul til svækket hår..

Hår masker

Hair extensions - en metode, der giver dig mulighed for at gøre en kort frisyre til et langt og flydende hår i en tyk.

Mange piger drømmer om at dyrke langt hår. Men det er ikke altid muligt at opnå dette, især på kort tid. Populær er tjenesten for hårforlængelser. Det er muligt at opbygge både lige hår og krøllet.
Hårforlængelser - en metode, der giver dig mulighed for at slå korte krøller i lang og flydende hår i tykt. Dette gælder for piger, der af natur har sparsomt hår og ikke holder i volumen.

Opfindelsen af ​​hårrettingsteknologi gør det muligt for ejere af naturlige krøller at få en glat frisure. Effekten af ​​den fuldstændige retning af krøller i frisør er blevet opnået ret for nylig. Normalt bestod hårretting i det faktum, at håret simpelthen blev trukket af hårtørrer under tørring eller brugt et specielt hårrør..

Kontakt os

A la Roi, anmeldelser 3

Forlad feedback

En ny salon i Moskva, Melnikova 3, metrostationen Volgogradsky Prospect er i mit hus, et behageligt interiør, en behagelig administrator Catherine

Tilmeldt via telefon til Botox-proceduren for hår, rapporterede pigeadministratoren, når de kommunikerede via telefon, at Botox effekt er betydelig, mærkbar, og mesteren giver anbefalinger på stedet.
Som følge heraf blev der ikke diskuteret nogen muligheder, proceduren blev gennemført, effekten er meget svag, lidt skinne, mesteren sagde, at administratoren fortalte hende at gøre den enkleste mulighed for naturlig hår uden en maske (tilsyneladende giver administratoren her anbefalinger om pleje)
MEN, vigtigst af alt, da det blev betalt, viste det sig at ud over omkostningerne ved proceduren var det nødvendigt at betale en anden 2000 til installationen, da jeg naturligvis blev tørret med en hårtørrer. Det er enten 2000, eller gå hjem med et vådt hoved i kulden.
Når der blev skrevet, blev der ikke rapporteret noget om dette, og jeg besøger generelt forskellige saloner og har ikke været kommet over en sådan tilgang i lang tid.
Sammenfattende vil jeg sige, at jeg absolut ikke kunne lide tjenesten, og prisen, under hensyntagen til omkostningerne ved tørring af hovedet, er højere end for eksempel i en person med en 3-fase procedure - serum, opløsning, maske. Her til samme pris fik jeg kun et serum.
Selv på trods af den territoriale bekvemmelighed, vil jeg ikke gå der længere og vil ikke rådgive mine venner.

Kære Anna!
Vi giver vores dybeste undskyldninger for de ulemper og negative følelser, der er modtaget som følge af dit besøg hos os, i "A la Rua". I den første måned i drift blev ikke alle processer fejlet, men vi lærer hurtigt og retter fejl.
Tak fordi du påpegede manglerne i vores arbejde, vi
Vi sætter stor pris på vores gæster, vi forsøger at vokse og forbedre. I øjeblikket omfatter al hårpleje som en separat procedure tørring af håret, administratorer advarer om dette på forhånd.
Vi håber virkelig, at du vil give os en chance for at ændre din mening om salonen. For kunder, der har betroet os i begyndelsen af ​​arbejdet, har vi nu specialtilbud og betingelser for en række tjenester. Og personligt inviterer vi dig til at lægge en gave til en passende tid for dig.
Hilsen og bedste ønsker
Steksova Elena, direktør.

Salon A la Roi i Kurkino

fotografier

Kontakt os

telefon

adresse

GPS koordinater

Officiel hjemmeside

Åbningstider

Salon A la Roi i Kurkino: anmeldelser

Og anden gang kom jeg over en svineindstilling. I to uger skrev jeg til en pedicure kl. 9.1.16, og den blev aflyst, mens jeg (til tre tal)... ikke blev kaldt i hele denne tid. De glemte bare, de bad ham meget ned og admiistratoren har noget slags tull: som jeg ringede til 12/29/15, men den mandlige stemme sagde, at du ikke er hjemme. Normal service? Ja, Lera var ikke mega-venlig i kommunikation, men sådanne ting skete ikke med hende. Det ser ud til, at der er for mange kunder, de er ikke nødvendige fra de første dage.

Smukt roligt sted. Her kan du slappe af og være rolig for dig selv. Alle vil gøre på højeste niveau.

Det blev meget tomt i kabinen uden administrator Valeria. Jeg mistede alt ønske om at gå til salonen fordi helpension er blevet! Der er en fejlagtig adgang til herrerne, boorish attitude, tabt venlighed og komfort i kabinen.

Brugte tjenester af en stylist i denne salon. Lavet et smukt hår og makeup til banketten. I billederne viste alt sig bare super! Jeg kunne godt lide det meget, jeg tror, ​​at jeg kommer her mere end en gang.

Jeg kunne godt lide alt her! Godt færdige herrer, de vil fortælle alt, de vil fortælle alt. De arbejder hurtigt og professionelt og vigtigst ikke dyrt. Jeg går konstant til dem for at få et hårklipp og farve. Alt passer!

Meget lang tid helbredte ikke ét øre efter en punktering i denne salon. Jeg fjernede ikke den medicinske ørering, jeg havde på hatte, jeg kunne ikke lufte det.

Beskrivelse af organisationen

I salonen A la Rois i Kurkino vil hver kunde blive tilbudt en række tjenester, der vil hjælpe med at se smukke og fashionable. For at lave en aftale med en specialist, brug institutionens kontakter: telefon, hjemmeside. Det er beliggende i "Kurkino" området på Vorotynskaya Street, 10, 1 etage (Moskva), det er behageligt at komme til dette sted i bil (angiv koordinaterne 55.8889, 37.3965 i navigatoren). Der er 3 billeder tilgængelige på hjemmesiden, hvor du kan se atmosfæren, det udstyr og de værktøjer, der bruges. Derudover er der ved hjælp af kundefeedback opstillet en rating, der tæller 4,8 svar er involveret i oprettelsen. Hair straightening, perm - professionelle hjælper dig med at se fantastisk ud. Hvis du leder efter en organisation, der tilbyder børnepasning, bedes du kontakte her En smuk udsigt over hænder og fødder vil give en hardware manicure, hardware pedicure, zoneterapi. Også i "Salon A la Roi i Kurkino" oplevede mestere arbejde, er moderne udstyr brugt, ved hjælp af hvilke organ procedurer som vakuum massage og epilation udføres i salonen. Komplekser til rengøring og foryngelse af ansigtet udføres her, blandt hvilke maskinens kosmetologi er meget populær.

På Salon A la Roi i Kurkino adresse og telefonnummer eller firma timer er opført med en fejl? Skriv til os!

Kampagner A la Roy i Moskva: et katalog over rabatter på varer

En bred vifte af personlig pleje er glade for at tilbyde en førsteklasses skønhedssalon à la Roi. Vi er glade for at kunne tilbyde følgende tjenester: Øjenvippeforlængelse, Chokoladepakke, Anti-Cellulite Wrap.

Kampagner skønhedssaloner A la Roy den 6. september 2018

En bred vifte af personlig pleje er glad for at tilbyde en førsteklasses skønhedssalon a la Roi,

Vi er glade for at kunne tilbyde følgende tjenester: Øjenvippeudvidelser,

Chokoladefolie, Anti-cellulite Wrap, Photoepilation, Photorejuvenation, Waxing, Bikini epilering, Anti-cellulite programmer, Ultralyd ansigtsrensning, Facial peeling og mange andre til de bedste priser.

Velkommen til vores skønhedssalon, vi er altid glade for at se dig.

Skønhedssalon
A la Rua (a la Roi)

Skønhedssalon "A la Roi" professionel hjælp til at arbejde på dig selv.

A la Rua (a la Roi)

Det venlige, kompetente personale, den hyggelige atmosfære, de høje standarder for service, kun dokumenterede højteknologiske teknologier, kosmetik af kendte mærker, professionalisme og kreativ tilgang til ethvert arbejde - disse er hovedkomponenterne i det vellykkede samarbejde mellem klienter og salon "A la Roi".

Ønsker at skabe en unik stil, originale frisure, fashionable manicure - velkommen til "A la Rua", i den mest gæstfrie skønhedssalong Kurkino.

Træk op, tab ned, solbrændt, bevare kroppens tone, elasticitet og ungdommelig hud, frisk hudflektion - alt dette er en skønhedssalon "A la Rua".

Skønhedssalon "A la Roi" ("A la Rua") er en adresse på håndværk og teknologiop excellence.

A la roi

Netværk af skønhedssaloner

Moskva, Vorotynskaya st., 10

"En ny salon på adressen Moskva Melnikova 3 metro Volgogradsky Avenue er i mit hus. "

RELATEREDE ORGANISATIONER

Specialisterne

Tjenester og priser

kosmetologi

Ansigtsbehandlinger er nødvendige for at opretholde et sundt udseende af ansigtet, hvilket eliminerer hudfejl. Denne mad, fugtgivende, rensende, anti-aging procedurer - alt hvad der gør en kvinde til at se smuk. Ansigtspleje er et sæt foranstaltninger til forbedring af udseendet. Først og fremmest omfatter ansigtspleje procedurer, der tager sigte på at opretholde huden i en sund tilstand..

Processen med at rense huden ved hjælp af en manuel eller hardware metode kaldes ansigtsrensning. Rengøring vil hjælpe med at slippe af med ikke kun laget af døde celler - keratiniserede partikler, der forhindrer indtrængen af ​​nyttige stoffer, men også talg, der indeholder gødestøv og skadelige toksiner fra atmosfæren, som ikke blot ødelægger huden, men også hele kroppen..

fra 1 500 ₽ til 2 000 ₽

Ultralyd ansigtsrensning

Ultralyd skrælning (ansigtsrensning) er meget blid, så det kan gøres på et hvilket som helst tidspunkt af året, selv om sommeren, uden risiko for pigmentering. Ultralyd teknikker bruges ofte i kosmetologi. En af applikationerne ved ultralyd er at rense ansigtet med det..

Ultralydsrensning af ansigt og hals med en endelig maske

Mekanisk ansigtsrensning

Brasing eller Dropout

Mekanisk rensning af ansigtet renser huden med børster eller svampe, der roterer med forskellige hastigheder i retning med uret eller omvendt. Mekanisk rensning af ansigtet involverer at slippe af med forurening af huden, fjernelse af comedoner ved hjælp af hænder.

Fremgangsmåden udføres uden brug af anordninger, med kun en finger, kun til mekaniske midler - knive, særlige nåle, skeer, pincett mv. Afhængig af forureningsgraden, den aktuelle tilstand og type hud, varierer varigheden af ​​rensning fra 40 minutter til flere timer (vi taler om alle trin i proceduren og ikke kun om rengøring). Under højhastighedseffekten af ​​naturlige børster forekommer fjernelsen af ​​døde hudceller, blodcirkulationen forbedres og epidermis fornyes. Mekanisk ansigtsrensning udføres i kosmetologikontoret. For hudsygdomme udføres proceduren først efter lægeundersøgelse..

Mekanisk rengøring med en endelig maske

Injektionskorrektion, konturering

Injektionskorrektion af aldersrelaterede hudændringer eller konturplaster udføres ved hjælp af materialer baseret på botulinumtoksin (Botox, Dysport) og stabiliseret hyaluronsyre (Restyline, Perline, Uviderm). Konturplastik - et sæt kosmetiske metoder, der bruges til at fjerne sådanne æstetiske defekter som rynker og uregelmæssigheder i huden.
Konturplast er en type injektionsmetode til korrigering af form og lindring af væv.
Ved hjælp af indsprøjtningskorrektion kan du oprette nye konturer af læberne, kindlinjen, indstille en ny hækform og så videre..

Biorevitalisering er en metode til intradermale injektioner af naturlig, kemisk uændret hyaluronsyre, som straks genopretter vandbalancen og genskaber ideelle betingelser for livet for cellerne, hvilket resulterer i, at den ydre effekt forøges over tid ved at genoprette vævets rette egenskaber..

Botulinum toksin præparater

Botulinumtoksinpræparater (Botox, Dysport) bruges til at fjerne facial rynker på grund af midlertidig blokering af en bestemt muskelgruppe. De "slukker" de aktive ansigtsmuskler, og personen ophører med at ufrivilligt skælve, rynke og grimasse. Botox og Dysport er botulinumtoksinbaserede lægemidler. Botulinumtoksin, som i det væsentlige er et toksin, fremstilles af mikrobe Clostridium botulinum..

Botox (BOTOX) er et lægemiddel baseret på gruppe A-neurotoxin (proteintoksin, også kendt som botulinumtoksin). I mange år har kvinder og mænd forsøgt at finde en måde at forlænge deres ungdom og slippe af med rynker for evigt. Rynker - et af manifestationerne om at vise kvindelig ungdom og skønhed. Over tid mister huden sin elasticitet og vanen med at smile bredt og fnugende pande og forbliver i form af udskrifter af efterligne rynker og folder, der fremkommer. For at slippe af med sådanne problemer skabte de Botox..

Fremgangsmåden for fornyelse og foryngelse af ansigtets hud kaldes skrælning. Afhængig af alder, hudtype og tilstedeværelse af problemer, tilbydes flere typer af peeling til kunden. Aldersgruppen fra 25 til 35 år tilbydes den såkaldte overfladiske peeling, som traditionelt klassificeres som meget overfladisk og bare overfladisk. Medianskrælning anbefales til aldersgruppen fra 35 til 50 år. Aldersgruppen 50 og ældre tilbydes en dyb skræl..

fra 1 300 ₽ til 3 600 ₽

Mekanisk ansigtsskrælning er en af ​​de mest aggressive typer af peeling. Det er dog med hans hjælp, at du opnår imponerende resultater. Afhængig af styrken af ​​effekten på de øverste lag af huden er mekaniske ansigtsskræller opdelt i overflade (manuel eller hardwarebørstning (eller kaste)), median (microdermabrasion) og dyb (dermabrasion).

Kosmetisk skrælning er en form for meget overfladisk skrælning. Det er lavet af specielle midler (skrælningskreme med slibende partikler), som fremmer let afskalning og rensning af overfladelaget af huden.

Cream peeling giver dig mulighed for at tynde stratum corneum, fjern overfladeforurening af huden og overfladiske små komedoner. Kosmetisk skrælning letter adgangen til dybere lag af hud, blødgør det, udvider porer og efterlader en forfriskende effekt..

Kemisk peeling er det mest populære middel til fornyelse og foryngelse af huden. Det bruger løsninger af forskellige syrer (i en eller anden koncentration).

En af de største fordele ved laser resurfacing (peeling) er evnen til præcist og præcist at fokusere en laserstråle på en bestemt dybde (1-20 μm), i modsætning til kemiske peeling, hvor det er umuligt at dosere virkningerne af syre i de fleste tilfælde nøjagtigt.

I moderne kosmetologi anvendes to typer laserstråler - erbium og kuldioxid. Den første bruges, når det er nødvendigt at trænge ind i mindste dybde, den anden - når du har brug for en dybere effekt. Laserskrælning kan således tilskrives en række meget overfladiske, overfladiske, mellem- og dybe peeling (afhængig af eksponeringsdybden)..

Apparatets kosmetologi er en moderne tendens i kosmetologi, baseret på brug af forskellige apparater til ansigt og kropspleje. Der er mange af dem, og ofte kan samme procedure med samme apparat kaldes forskelligt.

Photorejuvenation - en metode, der giver dig mulighed for at forbedre tilstanden af ​​overfladen og dybe lag af huden, fjerne pigmentpletter og edderkopper, foreslår en ikke-invasiv ansigtsløftning (løft). lige så velegnet til kvinder og mænd..

Elos-foryngelse er den mest progressive måde at løfte kroppen og ansigtet på. Det er baseret på teknologien for elektro-optisk synergisme. Dette er en unik kombination af to typer energi - lysenergi og højfrekvent elektrisk strøm (RF). Med fremkomsten af ​​ELOS-teknologien blev det muligt at få en dybere og samtidig en mild virkning på huden: produktionen af ​​hudens eget elastinkompleks er stimuleret, syntesen af ​​nyt collagen i de dybe lag..

Kosmetiske masker er centrale for professionelle plejeprogrammer. De er betroet en meget vigtig opgave - udtrykker genopretning af huden og løser specifikke problemer. Professionelle masker har et bredt spektrum af handlinger, de kan hvide, fugtgøre, nære huden, rense og stimulere det, forynge, lindre stress og betændelse, stram porer og have en anti-coperose og immunmodulerende effekt. Det er bemærkelsesværdigt, at en maske kan løse flere problemer på én gang, alt afhænger af sammensætningen af ​​dens ingredienser..

Rensning, fugtgivende, nærende, hvidtning, iltmasker

I kosmetologi anvendes ozonterapi i den komplekse behandling af forskellige problemer. Ozoncocktail har en bred vifte af effekter på menneskekroppen. Det har en bakteriedræbende, antiinflammatorisk immunomodulerende virkning, forbedrer tilførslen af ​​ilt til væv, fremmer fjernelsen af ​​toksiner fra cellen, genopretter beskyttelses- og barrierefunktionerne i huden..

Korrekt kropspleje kan forlænge ungdom og skønhed i mange år. Dårlig økologi, overarbejde, stress, søvnmangel - alt dette har en ødelæggende virkning på skønheden i vores krop. Alle disse faktorer skal kompenseres ved grundig pleje.

Det vigtigste ved at være opmærksom på er korrekt ernæring. Fødevarer bør indeholde de nødvendige proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og vitaminer. Den anden vej til kroppens skønhed er motion. Fitness, gruppe klasser, swimmingpool og endda bare morgen øvelser derhjemme vil give dig mulighed for at slippe af med den sædvanlige smerte i leddene, gøre kroppen mere fleksibel og fleksibel, mindre træthed vil ophobes.
Det tredje gode værktøj er bade og saunaer. Damp, vand, massage har en fantastisk effekt på huden. Tonen stiger, processen med metabolisme er accelereret, stemningen forbedres.
Det er vigtigt for skønheden i kroppen, om hårfjerningen. De områder af kroppen, hvor der er uønsket hår, efter epilering, bliver glat og behageligt at røre ved, ændres det generelle udseende. Beauticians vil være i stand til at tilbyde dig flere muligheder for hårfjerning (sukker, voks, laser eller foto epilation)..

Apparatets kosmetologi er en moderne tendens i kosmetologi, baseret på brug af forskellige apparater til ansigt og kropspleje.

Der er mange af dem, og ofte kan samme procedure med samme apparat kaldes forskelligt. Derfor er det meget vigtigt at forstå grundlaget for princippet om virkningen af ​​en bestemt hardware procedure..

Epilation er fjernelse af overdreven hår, tilgængelig for både kvinder og mænd. I dagens tid er manglen på hår på forskellige dele af kroppen ikke kun en fad, men også en professionel pligt til kokke, læger, atleter osv. Der er to metoder til at slippe af med uønsket kropshår: depilation (den synlige del af håret fjernes) og epilering (påvirker ikke kun håret selv, men også pæren)..

Laser hårfjerning er den mest avancerede teknologi til at fjerne uønsket hår i dag. Denne effektive teknik er baseret på laserens virkning på hårsækken og dens ødelæggelse. Da laser hårfjerning er en medicinsk snarere end kosmetisk procedure, er det mest rimeligt at gennemføre det i gode klinikker under vejledning fra en hudlæge.

Photoepilation er en kontaktfri og derfor smertefri måde at fjerne hår af enhver farve og struktur fra enhver hudtype. Det udføres ved hjælp af en high-energy flash lampe. Enheden, der anvendes til fotoepilation, er i stand til at ødelægge hårsækken, der ligger på enhver dybde..

Formålet med SPA-procedurer er at rense, forynge og forynge alle kroppens systemer med naturlige, naturlige metoder.

I en god SPA-salon er der alt, hvad der er nødvendigt for trivsel og aktiv rekreation, nemlig: rehabiliteringsprogrammer til fysisk og psykologisk velvære, herunder en række fysioterapi ved hjælp af vitamin og fytoterapi. Komplekset af rehabiliteringsvandsprocedurer: en swimmingpool med termisk vand, hydromassage, individuel dampkabine, sauna, massage, kropsindpakning, aromaterapi. Efter spa-sessionen følges der som regel kosmetiske SPA-procedurer: hår, negle, ansigt og kropspleje. De vigtigste faser af genoprettende kosmetologi - eksfoliering af døde celler i stratum corneum, rengøring og fugtgivende..

Der er et stort antal typer og teknikker til massage. Hvis vi deler massage i typer efter indflydelsesmetoder på vores krop, så kan vi skelne mellem:

Den traditionelle metode til massage er manuel (aka manual). Dette er den mest tilgængelige og mest anvendte metode. Hans ubestridelige fordel er den direkte kontakt af massage terapeutens hænder med vores krop, som gør det muligt for os at føle og bestemme hvad, hvor og i hvilket omfang der er brug for hjælp. Det svage punkt på manuel massage er den direkte afhængighed af resultatet på humørets trivsel, trivsel og træthed. De mest populære i nyere tid er honning, thailandsk og anti-cellulite massage..

Generel massage 60 min

Anti-cellulite massage er en specialiseret teknik, der er et effektivt og sikkert middel til at bekæmpe cellulite i de indledende faser (1 og 2 grader).

Massage forbedrer tilstanden af ​​huden og subkutant fedt betydeligt. På grund af stimulering af et stofskifte og forbedring af blodcirkulationen er vægttab nået..

Skønhedssaloner

Ikke kun vores hænder har brug for regelmæssig pleje. Benene skal også gives tid til at se perfekt ud. Fodpleje vil slippe af med hærdede hud på hæle og fødder, skrælning af fødderne, korn.

Vi har en tung belastning på vores fødder, især hvis vi ofte bærer høje hæle. Huden på benene er hård, hvis du er ligeglad med den. Toenails, selv om de vokser langsommere end på hænderne, har brug for regelmæssig pedicure.

Ud over de sædvanlige to metoder (trimmet og ukomplet) kan pedicure gøres ved hjælp af et specielt apparat med dyser.

Kvindernes ben har altid tiltrukket mænds opmærksomhed, så kvinder kan lide at vælge nye sko og male deres tånegle med lyse lakker. Skønheden i dine ben afhænger af, hvordan du tager sig af dem. Fra tid til anden skal du sætte fødderne i orden, fordi det er så vigtigt, at de er rene, ryddelige og behage øjet med deres velplejede.

Klassisk pedicure, hardware

Intet forvirrer en kvindes alder som hendes hænder, derfor er det bare nødvendigt at pleje dem. Ligesom andre procedurer for pleje af dig selv bør håndpleje udføres regelmæssigt, og nogle ting gøres bedre i salonen, for i hjemmet vil du ikke kunne slappe af og ikke blive distraheret af husholdningsarbejdet. Nogle kvinder har svært ved at overvåge deres hud og negle selv, fordi de ikke har tid nok til det..

Et manicure i salonen er ikke kun nødvendigt, men også en behagelig procedure. For det første vil du få det mest præcise manicure, fordi fagfolk vil arbejde med dine hænder. For det andet kan du i løbet af et manicure i salonen slappe af og give dig selv en halv time eller endda en time af roligt og behageligt tidsfordriv..

Manicure hardware, europæisk, kombineret

Parafinbehandling er en meget populær og effektiv procedure for hænder og negle. Efter det vil du føle, at dine hænder har hvilet sig, din hud er blevet usædvanlig blød, som om du havde udført et kursus af plejeprocedurer og ikke kun en. Du vil elske følelsen efter proceduren, og du vil forstå, hvordan nemt og hurtigt at bringe dine hænder til en normal tilstand uden dyre cremer..

Parafinbehandling (skrælning, fløde, varmt paraffinbad)

Shellac (gelbelægning)

Shellac, O.P.I, gel farve

Hypoallergen belægning, mærket med "3 fri" badge, som ikke indeholder toluen, dibutyl phthalat (DBP), formaldehyd og dets harpikser kaldes Shellac. Denne belægning afskrækker ikke og holder på neglene i to uger. Dette er en speciel gel polish, der udfører to funktioner på én gang: beskytter negle mod skader og tjener som neglelak. Takket være shellac vil dine negle være i perfekt stand, længere end du er vant til, så du sparer tid. Til tynde og sprøde negle passer "shellac" perfekt..

Hvis dine hænder ikke skinner med lange negle med en smuk form, så kan du lave søm forlængelser. Der er flere teknologier til bygning: væv, gel og akryl.

Med væveteknologi bygger negle op på de såkaldte tip - limede tip, der udvider neglen. De anvendes til savede negle, finjusteret med specielle nippers og saks. Derefter skæres stoffet (for eksempel silke eller linned) ud af skiverne af negleformen og klæber til sømens overflade, hvorefter pladerne kan lakres..

Akryl / gel søm forlængelse

Permanent makeup (tatovering) er en kosmetisk tatovering. Når det påføres, introduceres et organisk farvestof i det øverste subkutane lag, som vedvarer i 3-5 år. Tatoveringsmaling er mineralbaseret og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Fordelene ved permanent makeup over daglig anvendelse af kosmetik er indlysende. Ved hjælp af en tatovering kan du rette formen på læberne og øjenbrynene, give dem klarhed af linjer, rette en ujævn eller sløret kontur. Du kan øge øjenbrynene, gøre linjens linje glattere og lysere, korrigere de eksisterende ansigtsfejl, for eksempel asymmetri.

Permanent makeup århundrede

Permanent sminke af øjenlågene giver dig mulighed for at justere deres form og form af øjnene for at skabe effekten af ​​tykke øjenvipper. Permanent makeup giver dig også mulighed for at opgive sminke eller reducere mængden væsentligt og dermed nedsætte udseendet af rynker forårsaget af det omkring øjnene.

Permanent makeup isola nippel

Tippe Areola Tattoo

Blandt de forskellige nuancer af formen og størrelsen af ​​de kvindelige repræsentanters bryst kan man bekymre sig om brystvortens grimme udseende, deres fuzzy kontur, uregelmæssig form eller en lys farve. I salonerne begyndte man for nylig at tilbyde en tjeneste til at anvende permanent makeup på brystvorten. Denne procedure kan rette sin form, gøre omrids klarere og farven mættet.

Permanent læbe makeup

Mange piger kan ikke lide at bruge læbestift eller lipglans af forskellige årsager. For eksempel skal du i løbet af dagen sørge for, at læbestiftet ikke falmer og ikke spredes, så håret ikke holder fast i dine læber, når det er blæsende udenfor. Der er også piger, der har læbestift hurtigt absorberet, og de skal ofte tynde læber, hvilket ikke altid er praktisk. Løsningen kan være permanent makeup af læberne, som du ikke behøver at bruge læbestift på i lang tid. Også ved hjælp af tatovering kan du gøre læberne perfekte, fordi permanent lip makeup giver dig mulighed for optisk at forstørre dem, understrege omridset og fylde dem med farve.

Øjenbryn permanent makeup

Smukke øjenbryn - nøglen til ordentlig øjenmakeup. For at understrege ansigtets værdighed bør de overvåges regelmæssigt: pluk hår, male med blyant eller maling, niveau med en speciel børste og om nødvendigt anvende et fixativ. Permanent øjenbryn makeup er særlig populær blandt piger, fordi ved hjælp af denne tatovering kan du i lang tid redde dig selv fra at skulle lægge øjenbryn hver morgen..

Make-up er ikke kun et ansigt dekoration, med hjælp af det kan du forklare fejl og fremhæve meritter. Ikke alle kvinder kan prale med at hun har perfekt hud og ingen fejl. De fleste skal bruge foundation og pulver hver dag for at udjævne ansigtens tone. Blegne læber og farveløse øjenvipper også ikke pynte pigen, så du skal bruge læbestift og mascara, hvilket giver dit udseende manglen på lysstyrke..

En god måde at gøre dit look mere ekspressivt er øjenvippeudvidelser.

Piger tager sig af det, utilfreds med tykkelsen eller længden af ​​deres øjenvipper. Denne procedure er relevant og før en særlig fest, når du skal se perfekt ud: for eksempel inden bryllup og bryllupsrejse, fødselsdag, deltagelse i en skønhedskonkurrence og så videre. Den bedste mascara kan kun understrege de eksisterende vipper, gøre dem lysere og mere visuelt længere, og kapaciteten kan omdanne dine øjne til det maksimale.
Vi beskriver metoden for øjenvippeudvidelser.

Design, farve øjenbryn

Øjenbryn - en vigtig del af udseendet af en kvinde, som kræver regelmæssig pleje. Det er nødvendigt at overvåge øjenbrynens form, trække unødvendige hår, brug særlige midler til fastgørelse, så øjenbrynene ikke mister deres udseende i løbet af dagen.

Det er ikke en hemmelighed for enhver, der med den rigtige øjenbryn design og farve ansigt erhverver speciel udtryksevne. Det er nødvendigt at begynde at vælge en form, der vil understrege skønheden i dine øjne, vælg en tone, der perfekt vil lægge vægt på skyggen af ​​din hud og hårfarve.
Moden til tynde øjenbryn er allerede i fortiden, så du bør fokusere på formen på øjenbryn, som passer perfekt til dit ansigt og skærer øjnene. Vær ikke bange for at eksperimentere med tykkelsen af ​​øjenbrynene: så du kan hele tiden ændre sig. Farven på øjenbryn er også vigtig: den bør ikke være for lys, men ikke for mættet, og matcher farven på dit hår og øjenvipper.

Frisørstjenester er tjenester til befolkningen til hårpleje (hårklipp, perm, hår styling, farvning, fremhævning, straightening, perm, hårforlængelser osv.).

I frisørsalonen kan du få et komplet udvalg af ydelser: fra at trimme enderne af dit hår til at skabe et helt nyt billede. Master vil hjælpe dig med at bestemme hårets længde og farve. Nogle gange kan en pige simpelthen ikke objektivt vurdere hendes udseende og forstå, hvilken slags frisør hun skal bruge. Salonen vil nemt klare denne opgave og vælge den bedste frisure og hårfarve. Efter skæring vil dit hår forblive i form i lang tid, og professionel farvning vil gøre hårets farve så naturlig som muligt.

Ejere af lige hår drømmer ofte, at de i stedet for lige tråde krøller smukke krøller. Dette kan opnås med curlers og curling, men effekten vil vare indtil den første shampooing. I lang tid at give krøllet hår kan perm hår.

De nyeste typer af kosmetiske produkter og perm teknologier vil ikke kun gøre hår til et chok af krøller, men i nogle tilfælde kan endda forbedre deres tilstand, for eksempel reducere fedtindhold. Perm hår tørrer hårdbunden lidt, så pigerne, der har hår hurtigt bliver olieholdige, kan det hjælpe med at slippe af med dette problem.

I hverdagen ser vores hår ikke festligt ud hver dag. Men på tærsklen til enhver fest, vil vi have vores frisure til at matche ferien, så vi smukt stylede håret hjemme eller i salonen. Det er sjældent at møde en pige, der jævnt har lagt hår uden styling, det er normalt nødvendigt at forme dem med en hårtørrer og stylingprodukter.

Frisure med patch tråde, aften frisure, vævning fletninger

Enhver kvinde ønsker at ændre sig fra tid til anden. Det enkleste, du kan gøre med dit udseende, er at ændre din hårfarve. Dette gælder især for piger, der ønsker at ændre noget radikalt. Regelmæssig farvning er nødvendig for dem, der er vant til en bestemt hårfarve og skal holde det konstant.

Fremhævning er en måde at lette eller farve hår på med individuelle tråde.

Ikke alle hår er farvet, men kun en del. Håret er valgt af tynde eller mellemstore tråde og, når den påføres, isoleres med folie eller termisk papir til farvning (hver streng separat). Ordren for afskærmningstrengene varierer og afhænger af mesterens fantasi eller den ønskede virkning. Ved fremhævning af brugte blondiner. En af de fremhævende teknologier indebærer brugen, når gummihætten sammensættes med huller. For at fremskynde processen placeres klienten under klymazon, hvilket reducerer eksponeringstiden med halvdelen..

På folien / på hætten

Hårdekapitation er en frisørs procedure (vask), hvilket resulterer i fjernelse af uønskede farve- og farvepunkter fra håret. Det anvendes normalt, når du flytter fra mørkere til lysere nuancer.

>>
Praktisk taget i enhver salon er der en sådan service som at aftappe hår. Hvis du vil ændre din hårfarve eller vende tilbage til naturen, er denne service kun for dig.

Single tone farvning

Hårfarvning i en tone er anvendelsen af ​​farvestoffet på håret for at opnå en ensartet farve. Farve dit hår til forskellige formål: skjul grå hår, ændre din naturlige farve drastisk eller give dit hår en ny nuance.

Hårfarve styrker tyndt hår, så de ser mere voluminøse ud. I en tone hårfarvede piger, der kan lide naturlige farver. Den nemmeste måde at male falder på naturligt hår, hvis håret allerede er farvet, kan farven vise sig at være ikke det, der er angivet på pakken.
Hvis du farve dit hår en mørk farve, vil du ikke være i stand til nemt at vende tilbage til lysere nuancer. Du skal enten lette håret eller lave en særlig procedure til stripping (vask), eller vokse håret igen og trimme de farvede tråde. Men med let hår kan du let farve dem i enhver mørk eller ingefær tone.
Fremgangsmåden til farvning af hår er følgende: Påfør en farvningssammensætning for at tørre hår og male hver streng godt. Du skal farve dit hår med handsker, så maling ikke kommer på dine hænder. For at beskytte huden mod at få maling på det, kan ører, pande og templer smøres med en fed fløde. Efter påføring af maling kan du dække håret med plastik og pakke det i et varmt håndklæde, så maling er bedre taget. Farvestoffets eksponeringstid skal være mindst 20 minutter, den anbefalede tid er 30-40 minutter. Hvis du tidligere har farvet dit hår med denne farve, og du kun skal farve rødderne, så bliver en del af malingen påført dem i 20 minutter først. Derefter 10 minutter før vask af, skal resten af ​​farvestoffet spredes på håret for at forny farven.
Efter malingen skal håret vaskes godt med shampoo, indtil vandet bliver klart. Vask hår med varmt vand, det skal være lidt højere end kropstemperatur. Så skal du styrke hårhårets balsam. Hvis malingen stadig kommer på huden, kan den skrubbe med tonic eller alkohol. Endelig er farven rettet inden for 6 timer efter malingen.
Hår efter farvning opnår som regel en smuk glans og elastik. Med farvet hår bør behandles omhyggeligt, glem ikke at bruge en balsam, regelmæssigt trimme spidserne og fra tid til anden lave nærende og stramme hårmaskere. Derefter bliver dit farvede hår sundt og mindre sprødt..

Hår toning er farvningen af ​​hår i en farve ved hjælp af lysfarve. Med hensyn til deres virkning på hår er farvestoffer mere blide sammenlignet med traditionel maling, da de indeholder mindre ammoniak.

Hvis en oxidant på 6% er egnet til almindelig maling, anvendes en oxidant fra 2% til 4% til farvning. Dette er velegnet til piger, der har tyndt og svagt hår. For sådan hårfarve kan være for skadeligt, og tonic vil ikke kun ændre deres farve, men også bidrage til at undgå den negative virkning af ammoniak.
Toningmidler påvirker ikke hårets indre struktur, fordi farvestoffet omslutter håret udenfor. Toning lyser ikke håret, så drastisk ændre farven, du ikke kan. Men ved hjælp af toning kan du mætte din naturlige hårfarve eller ændre den til et par toner.

Metoden til farvning af hår med individuelle tråde ved anvendelse af to eller flere farvestoffer kaldes farvning. Ethvert hårklipp er omdannet efter sådan farvning, fordi hårets tråde skinner med forskellige farver. For farvning skal du kun bruge højkvalitetsmaling, der ikke beskadiger håret..

En hårpleje procedure, der giver dem en resistent, åndbar beskyttende film indeholdende nærende og fugtighedsgivende midler kaldes laminering. Som et middel til lamination tjener farveløst hårfarvestof baseret på naturlige ingredienser, der ikke indeholder ammoniak og hydrogenperoxid. Lamination af hår kan gøres både hjemme og i salonen. Dette er en medicinsk procedure, som nærer håret og genopretter dets struktur..

Et besøg på en skønhedssalon til enhver kvinde er nødvendig. Vores hår kræver i det mindste minimal pleje, så fra tid til anden skal du opdatere hårklippet eller trimme håret. Uafhængigt kan du kun klippe panden, og selv da risikerer du at gøre det ujævnt. Føreren i salonen vil gøre dig til en smidig og smuk haircut, efter at du har tøjet hovedet, og i sidste ende, hvis du ønsker det, kan du stil eller blot tørre dit hår med en hårtørrer. Dit hår vil blive sat i orden, i hvilken tilstand de er, de vil gøre volumen, trimme de delte ender, give dit hår et smukt udseende..

Frisurer til kvinder, mænd, børn

Hårbehandling afhænger af specifikke problemer, som kan være meget forskellige: fra seborré til øget tab. I mange enkle tilfælde kan hårproblemet løses i en eller flere sessioner hos frisørens, som vil tilbyde sådanne procedurer som hovedbundens massage eller anvendelse af speciel medicinsk balsam, serum, maske, ampul til svækket hår..

Hår masker

Hair extensions - en metode, der giver dig mulighed for at gøre en kort frisyre til et langt og flydende hår i en tyk.

Mange piger drømmer om at dyrke langt hår. Men det er ikke altid muligt at opnå dette, især på kort tid. Populær er tjenesten for hårforlængelser. Det er muligt at opbygge både lige hår og krøllet.
Hårforlængelser - en metode, der giver dig mulighed for at slå korte krøller i lang og flydende hår i tykt. Dette gælder for piger, der af natur har sparsomt hår og ikke holder i volumen.

Opfindelsen af ​​hårrettingsteknologi gør det muligt for ejere af naturlige krøller at få en glat frisure. Effekten af ​​den fuldstændige retning af krøller i frisør er blevet opnået ret for nylig. Normalt bestod hårretting i det faktum, at håret simpelthen blev trukket af hårtørrer under tørring eller brugt et specielt hårrør..

Kontakt os

A la Roi, anmeldelser 3

Forlad feedback

En ny salon i Moskva, Melnikova 3, metrostationen Volgogradsky Prospect er i mit hus, et behageligt interiør, en behagelig administrator Catherine

Tilmeldt via telefon til Botox-proceduren for hår, rapporterede pigeadministratoren, når de kommunikerede via telefon, at Botox effekt er betydelig, mærkbar, og mesteren giver anbefalinger på stedet.
Som følge heraf blev der ikke diskuteret nogen muligheder, proceduren blev gennemført, effekten er meget svag, lidt skinne, mesteren sagde, at administratoren fortalte hende at gøre den enkleste mulighed for naturlig hår uden en maske (tilsyneladende giver administratoren her anbefalinger om pleje)
MEN, vigtigst af alt, da det blev betalt, viste det sig at ud over omkostningerne ved proceduren var det nødvendigt at betale en anden 2000 til installationen, da jeg naturligvis blev tørret med en hårtørrer. Det er enten 2000, eller gå hjem med et vådt hoved i kulden.
Når der blev skrevet, blev der ikke rapporteret noget om dette, og jeg besøger generelt forskellige saloner og har ikke været kommet over en sådan tilgang i lang tid.
Sammenfattende vil jeg sige, at jeg absolut ikke kunne lide tjenesten, og prisen, under hensyntagen til omkostningerne ved tørring af hovedet, er højere end for eksempel i en person med en 3-fase procedure - serum, opløsning, maske. Her til samme pris fik jeg kun et serum.
Selv på trods af den territoriale bekvemmelighed, vil jeg ikke gå der længere og vil ikke rådgive mine venner.

Kære Anna!
Vi giver vores dybeste undskyldninger for de ulemper og negative følelser, der er modtaget som følge af dit besøg hos os, i "A la Rua". I den første måned i drift blev ikke alle processer fejlet, men vi lærer hurtigt og retter fejl.
Tak fordi du påpegede manglerne i vores arbejde, vi
Vi sætter stor pris på vores gæster, vi forsøger at vokse og forbedre. I øjeblikket omfatter al hårpleje som en separat procedure tørring af håret, administratorer advarer om dette på forhånd.
Vi håber virkelig, at du vil give os en chance for at ændre din mening om salonen. For kunder, der har betroet os i begyndelsen af ​​arbejdet, har vi nu specialtilbud og betingelser for en række tjenester. Og personligt inviterer vi dig til at lægge en gave til en passende tid for dig.
Hilsen og bedste ønsker
Steksova Elena, direktør.

I hvor mange år kan du barbere dine ben, armhuler og intime zone

Er det muligt at smøre perineum med barnets creme, kønsorganerne, hvordan kan det hjælpe?