Epilation iplaser

Fuld bortskaffelse af hår på uønskede steder - dette er et af de mest presserende problemer for kvinder, der overvåger deres udseende og skønhed. I lang tid anses sådanne metoder som barbering for at være en sidste udvej, og procedurer med voks og sukkerpasta bliver populære. Men selv efter sådanne radikale metoder fortsætter håret med at vokse og kan forårsage ubehag.

Heldigvis udvikles nu innovative metoder til at slippe af med hår, som virkelig kan hjælpe med at løse dette problem en gang for alle. En af disse nye produkter var Iplazer-hårfjerningssystemet.

Hvad er det?

IpLazer er en relativt nyudviklet enhed til foto-laser hårfjerning af visse hudområder. For at forstå dets egenskaber skal man skelne mellem begreberne "depilation" og "epilation".

Depilation refererer til kortsigtet fjernelse af den del af håret, der rager ud over hudens overflade. Et klassisk eksempel er barbermaskinen med knive eller brugen af ​​en speciel elektronisk maskindækker. Glatheden af ​​huden opretholdes kun i flere dage, indtil hårene vokser tilbage. Samtidig bliver de mere stive og tætte, og intensiteten af ​​deres vækst efter en så radikal omskæring vil kun stige.

En mere seriøs metode er hårfjerning. Det er baseret på eliminering af hele strukturen af ​​håret, herunder pære og follikel. Effekten varer således meget længere, og håret bliver tyndere, lettere og mindre mærkbart.

Meget ofte, som en epilering, vælges procedurer med sukkerpasta eller varm voks, hvor hår er trukket ud af huden sammen med pæren. Sådanne metoder er imidlertid ikke fuldt effektive og er i mange henseender dårligere end IpLazer laser hårfjerning.

Fordelen ved hårfjerning ved hjælp af IpLazer-systemet er, at den ødelæggende virkning er direkte på hårsækkene selv, uden at det påvirker det tilstødende hudvæv. Som følge heraf er hårvæksten ikke bare langsommere, men stopper for evigt.

Hvordan virker det?

IpLazer-systemet er i det væsentlige i mange henseender ens for de varianter af diode- eller alexandrit-laserapparater, der allerede er kendt for os. Virkningen af ​​hårfjerning opnås ved hjælp af en laserstråle rettet mod hårsækkenet, som har en fotokemisk virkning på en specifik gruppe af stoffer, der er nødvendige for den efterfølgende vækst af væv. På grund af strålebølgens gode densitet og koncentration forbliver de omgivende hudvæv fuldstændig intakte.

Det vigtigste "mål" for sådanne enheder er stoffet melanin. Dette er et vigtigt pigment, som spiller en grundlæggende rolle i dannelsen af ​​hårkernen og findes hovedsageligt i folliklerne. Laseren virker punktvis og hæver temperaturen i hårets rod til de værdier, hvormed melanin ødelægges.

Som følge heraf kan du efter proceduren nyde en helt glat hud uden irritation og rødme. Effekten opretholdes i ca. en måned. Imidlertid fjerner laser hårfjerning ikke bare hår, men reducerer hurtigt intensiteten af ​​deres vækst, indtil den stopper helt, så efter 3-4 procedurer på IpLazer-maskinen vil vegetationen på uønskede steder forsvinde for evigt.

Egenskaber og fordele

Det unikke i IpLazer-systemet er, at enheder baseret på det har en lys bølgelængde fra 755 til 1064 nanometer. Samtidig er de i stand til at kombinere egenskaberne hos en standarddiode eller alexandritlaser, der påvirker melaninpigmentet og en tofaset neodymlaser, der påvirker keratinproteinet. Det er nemt at forstå, at effektiviteten af ​​denne metode er meget højere, og den fulde vækst i håret kan stoppe efter 2-3 procedurer.

I modsætning til lignende systemer gør enhederne baseret på IpLazer, for eksempel den populære 1S Pro-model, i et sekund ikke en, men tre lokale impulser. Gabet mellem blinkerne er tilstrækkeligt nok til, at det omgivende dermisvæv kan slappe lidt af, men effekten på hårfollikelen er kumulativ i naturen på grund af den høje koncentration og nøjagtigheden af ​​strålen.

Også en vigtig innovation af Innivatione, som udviklede IpLazer-systemet, er muligheden for epilering til den sjette hudfototype. Hvis tidligere mørk og garvet hud blev betragtet som en kontraindikation til brug af diode- eller alexritlasere, kan du nu glemme det!

Derudover er der andre fordele:

  • Fuldstændig smertefrihed i proceduren, selv når der behandles tynde og følsomme hudområder
  • Evnen til at fjerne tyndt og bleget hår;
  • Mere ensartet anvendelse af laserstråling og mere præcis eksponering;
  • Proceduren er meget hurtigere;
  • De lave omkostninger ved forbrugsstoffer eliminerer også behovet for forbehandling med gel. På grund af dette er brugen af ​​IpLazer system enheder tilgængelig for alle;
  • Muligheden for at udføre proceduren for alle typer hudfototyper, herunder den sjette;
  • Sikkerhed.

Kontraindikationer

På trods af sin sikkerhed betragtes nyheden stadig som en komplet medicinsk procedure, da laseren har en ret seriøs fototermisk og fotokemisk virkning på kroppen.

Der er en række kontraindikationer, der er grunden til yderligere konsultation med en læge, inden du begynder laser depilation:

  • Et stort antal mol på stedet, som vil blive behandlet af mesteren. Moles anses generelt for at være et meget følsomt sted, så deres skade kan forårsage udseende af tumorer og andre ubehagelige konsekvenser;
  • Forskellige akutte sygdomme, herunder infektiøse, samt forværringer af kroniske tilstande;
  • Diabetes mellitus;
  • Graviditet eller amning
  • Antibakterielle og anæstetiske lægemidler;
  • Individuel intolerance over for laserstråling.

Anbefalinger fra specialister

For at Iplaser hårfjerning skal gå så effektivt som muligt, kræver det ikke kun mesterens omhu og professionalisme, men også kompetent forberedelse fra kunden selv og overholdelse af alle anbefalinger.

  • Vær tålmodig. For at opnå fuldstændig hårfjerning kan det kræve langt mere end en procedure. Til dato vil ingen mester forpligte sig til at sige præcis, hvor mange sessioner, som hudtype er nødvendig for at opnå det maksimale resultat. I gennemsnit kan det som regel tage 4-10 procedurer med et interval på 1 måned;
  • På dagen for proceduren, nægte at barbere. Du kan forkorte håret med en maskine eller trimmer senest 24 timer før laserepilation. Det er nødvendigt, at hårets længde er mindst 1-2 millimeter, hvilket vil reducere risikoen for hudtrauma;
  • Tre dage før proceduren, såvel som inden for tre dage efter, bør du opgive enhver form for peeling og skrubning af huden. Også i løbet af ugen, nægte at besøge solarium og strande;
  • Hvis din hud har en frisk lyserød tan, så er proceduren bedst udskudt i ca. 3-4 dage;
  • Brug ikke hudplejemidler på dagen for epilering. Dette gælder især kosmetik, der fremstilles på oliebasis. Dens tilstedeværelse på overfladen af ​​kroppen kan fremkalde en kemisk forbrænding eller gøre laserproceduren ubrugelig.

Effektivitet og anmeldelser

Hidtil er laser hårfjerning IpLazer betragtes som et af de bedste valg for dem, der vil slippe af med overskydende vegetation. Enheder baseret på dette system garanterer næsten fuldstændig fjernelse af håret og gradvis ophør af deres vækst, smertefri og hurtig procedurer.

Både klienter og masters reagerer positivt på brugen af ​​IpLazer. På grund af dets unikke karakter giver et sådant system mulighed for procedurer i næsten enhver situation og har færre kontraindikationer.

Du vil lære mere om epilering af Iplaser fra følgende video.

Laser hårfjerning - anmeldelse

Enheden 1S PRO lindrer uønsket hår smertefrit!

I går lavede jeg den tredje procedure: Jeg forarbejdede bikini, armhuler, hænder og over overlæben. Og det er kun 3000 rubler! I sammenligning med den konventionelle 1S PRO laser fra fabrikanten arbejder Innovatione vidundere. Prøv det selv - kontroller rigtigheden af ​​mine ord!

For det første den lange procedure - 2-5 minutter. Håndtaget afkøler huden, du føler dig prikkende, men ikke vilde smerte, som når du behandles med en konventionel laser. Og hvad effektivitet! Du skal gøre maksimalt 8 procedurer for at slippe af med uønsket hår permanent. Min "vegetation" blev reduceret til 80%. Hårvæksten har bremset meget.

Denne enhed blev mønter i 2017. Endelig opfandt de noget værdigt. Separat bemærker jeg, at omkostningerne ved proceduren i næsten alle byer ikke er mere end 1.500 tusind for en bikini. Armhuler - kun 500 rubler.

Inden du går til proceduren, overvåger jeg hele internettet. Nogle positive tilbagemeldinger. Og jeg råder dig, piger! Hvorfor bruge samme penge på shugaring, når du kan lave en laser og samtidig bruge en barberkniv, hvilket er umuligt med andre former for hårfjerning. Og vigtigst af alt - vises ikke indgroede hår.

Kosmetisk udstyrsproducent Innovatione - anmeldelser

Innovatione producerer professionelle kosmetologienheder under navnet Innovatione (Innovayshin) og leverer dem i hele Rusland, gennemfører personaletræning

Anmeldelser af virksomheden "Producent af kosmetisk udstyr Innovatione"

Jeg har allerede arbejdet for 1S PRO i et halvt år. Alt passer. Proceduren for klienter er mindre smertefuld (køling er indbygget i håndtaget). Det virker effektivt - med en "gunstig" type hår og hud (mørkt, tykt hår og ret hud), håret falder helt efter et kursus i 4 behandlinger. Sagde at sende til tjenesten All review

vil have efter vi skyder 300 tusinde blink. Under arbejdet. Prisen på enheden og kvaliteten jeg virkelig kan lide Åh, og ja. Den store pol er, at du kan arbejde på enheden uden en særlig medicinsk uddannelse.

Bestemt pris / kvalitet producenter

Nogle gange er det svært at komme igennem til ledere.

Jeg blev også offer for denne misforståelse, at laser hårfjerning fjerner håret permanent. I Nizhny Novgorod er sådanne tjenester stadig dyre, ikke det i Moskva - kun 7.500 rubler til et ben. Og annonceret i overensstemmelse hermed - engang stort affald og resultatet er for evigt! Jeg gik og hele anmeldelsen

Jeg forventede et mirakel, som generelt ikke skete. Efter to sessioner faldt ikke alt håret ud og i nogle separate områder. Da jeg flyttede til Moskva, gik jeg til Iplaser på råd fra mine venner. Det var ikke smertefuldt (på proceduren i det nederste tyndtede det og der var stærk irritation efter). Men håret ville stadig ikke falde helt ud. Nogle faldt ud, nogle af dem faldt efter 2 uger, og nogle blev tilbage. I salonen fortalte de mig, at hårsækkene modner ujævnt, og det er simpelthen umuligt at udrydde dem alle med det samme. Til dette kræves der 4 til 8 sessioner med mellemrum. Og endnu mere er det umuligt at gøre det for evigt - de har evnen til at vokse igen. Dette er selvfølgelig ikke det, jeg oprindeligt forventede, men for mig selv besluttede jeg mig for, at det stadig var mere rationelt end en barbermaskine eller afhugning.

Smertefrit køler maskinen huden. Effektivt med fuld kursusprocedurer.

I 1S PRO, sammenlignet med andre lasere, fandt jeg ikke nogen ulempe

Laser hårfjerning

8 år på stedet
Bruger # 234991

hej alle sammen piger, hvor i Minsk laver de epilering på safirlaser, nemlig 1s pro?

Sapphire? Seriøst? Og hvad er du ikke tilfreds med normale lasere?

Jeg ønsker ikke at opdrætte unødvendig diskussion. Jeg foretrækker specifikke svar på specifikke spørgsmål)

6 år på stedet
Bruger # 575584

hej alle sammen piger, hvor i Minsk laver de epilering på safirlaser, nemlig 1s pro?

Der var allerede en diskussion om ham her, google det, det ligner et hjemmelavet jern og stolt kaldt "Verdens første professionelle hårfjerningsapparat." Og resten betyder, at alle verdens førende producenter af medicinske lasere var uprofessionelle? Og denne enhed handler om størrelsen af ​​en stor bog, hvis produktion det er uforståeligt - professionelt. "Jeg ville have holdt sig væk fra sådanne" fagfolk "efter sådanne udtalelser!

Citat fra producentens hjemmeside:
1S PRO er den eneste professionelle hårfjerningsanordning i Rusland, der har lov til at fungere uden en medicinsk licens.

I overensstemmelse med GOST 55321-2012 Godkendt ved bekendtgørelse fra Forbundsagenturet for Teknisk Forordning og Metrologi dateret 29. november 2012 nr. 1.605-St-epilation refererer til yderligere ydelser i udbud af spa-tjenester (punkt 4.2).

Tidligere, terminologisk (der er ingen strenge regulatoriske definitioner) blev depilation henvist til indenlandske tjenester, og epilering blev klassificeret som medicinsk. Depilation blev karakteriseret som hårfjerning ved hjælp af kosmetiske og andre midler og hårfjerning - som hardware (foto, laser udstyr) hårfjerning med ødelæggelse af hårsækken. GOST 55321-2012 har også henvist til hårfjerning som forbrugertjenester, og da der ikke er nogen præcis definition i reguleringsdokumenterne i dette udtryk, er det umuligt at bevise denne læges karakter. Det eneste kriterium i denne sag er registreringsdokumenter for enheden. Det vil sige, at hvis enheden har et registreringsbevis for Ruslands sundhedsministerium (er medicinsk), er proceduren betinget af licens, hvis enheden har et certifikat som et elektrisk husholdningsapparat til fjernelse af håret, så er tjenesten ikke underlagt licens.

Professionel 1S PRO-enhed til fjernelse af hårfjerning IPLASER, den første i Rusland for at modtage et ikke-medicinsk certifikat, der er registreret som et husholdningsapparat til fjernelse af hårfjerning. "- Slutkvot

Elektrisk HOUSEHOLD ENHED til fjernelse af hår. Og det hele sagde!

1 år på stedet
Bruger # 2227729

hej alle sammen piger, hvor i Minsk laver de epilering på safirlaser, nemlig 1s pro?

Og hvad er han? Hvad er forskellen fra det sædvanlige?

1 år på stedet
Bruger # 2290595

Damn, og så håber det med hjælp af laser hårfjerning, vil jeg slippe af med dette hår

7 år på stedet
Bruger # 410388

Piger som din succes? Jeg gjorde bikini gange 2 Sopran is, samtidig med at håret falder ud (bikini), jeg ikke vse.Kak kastet op igen, sandsynligvis endnu mere, end det var, ja, måske det faktum, at det ikke er i overensstemmelse med reglerne for god opførsel ( afstand), men bare forladt. Nu vil jeg prøve i skinnest (der er også sopranis) for at give, som de siger en anden chance)))

12 år på stedet
Bruger # 68411

Jeg gjorde i et par sanser og shaynest par i Lesante på safir laser, armhuler stort set ikke vokser, bikini, bikini linje - ren, på steder pointimnee lidt mere at spise, men det er svagere end laseren var stadig blødere sektioner. Men vokse meget langsommere. Jeg tror endnu en gang i en bikini at gå, og du kan gøre en pause i seks måneder.

7 år på stedet
Bruger # 410388

Jeg gjorde i et par sanser og shaynest par i Lesante på safir laser, armhuler stort set ikke vokser, bikini, bikini linje - ren, på steder pointimnee lidt mere at spise, men det er svagere end laseren var stadig blødere sektioner. Men vokse meget langsommere. Jeg tror endnu en gang i en bikini at gå, og du kan gøre en pause i seks måneder.

Godt, i princippet er et godt resultat Sapphire Palomar? Jeg kan ikke bestemme alt for ham. Jeg er bange for, at det bliver meget boooool! Mens jeg ligner sopranis!

12 år på stedet
Bruger # 68411

Ja, en palomar synes at være tolerant over for mig))) Ja, og der i øjeblikket et millisekund til sidste

7 år på stedet
Bruger # 410388

I går gik jeg til Shaynest i Independence, jeg kunne godt lide meget centrum, holdningen, den pæne læge, følte meget komfortabel at lave en sopran is (underarms, bikini, lår) på tidspunktet for omkring en time, smertefri (nogle var varmt bikini) er nu zhdems.

6 år på stedet
Bruger # 602154

Jeg lavede en bikini hårfjerning i Lesanta 7 gange med en pause på 4 uger. Derefter forladte hun - jeg troede alting var i orden - det var sådan, at drømmen blev til virkelighed. Men ikke i to måneder er vokset igen, men halvt mindre og ikke så hårdt. Et år er gået - de bliver ikke tykkere. Forblev på samme niveau. Jeg vil gerne genoptage kampen, Medlaz er stærkt anbefalet, de siger, at det ikke gør ondt, og resultatet er godt. På Palomar i Lesant er jeg personligt syg, men prisen med en kupon med fløde er helt sikkert fængslende. I Medlaz er næsten 2 gange dyrere. Kan jeg få friske anmeldelser om den lokale laser?

6 år på stedet
Bruger # 575584

Jeg gjorde det ikke selv i Medlaz, jeg lavede en kæreste, resultatet var mere beskedent, meget mere end jeg gjorde efter Palomar, så jeg tror, ​​det er individuelt, men jeg tror 2 gange bedre, det er usandsynligt at være.

6 år på stedet
Bruger # 512597

Jeg planlægger at gå til hårfjerning i Lesant! Jeg har ikke solbadet i 3 uger, men solbranden er stadig der. Er det bedre at vente, indtil solbrændingen kommer ned, eller vigtigst af alt, at det ikke er frisk?
I centrum sagde de at 2 uger før ikke solbadning! men kan stadig ikke engang frisk tan påvirke kvaliteten af ​​hårfjerning?

8 år på stedet
Bruger # 236939

Jeg planlægger at gå til hårfjerning i Lesant! Jeg har ikke solbadet i 3 uger, men solbranden er stadig der. Er det bedre at vente, indtil solbrændingen kommer ned, eller vigtigst af alt, at det ikke er frisk?
I centrum sagde de at 2 uger før ikke solbadning! men kan stadig ikke engang frisk tan påvirke kvaliteten af ​​hårfjerning?

Kvaliteten af ​​hårfjerning vil ikke påvirke nøjagtigt, kun en frisk solskoldning kan forårsage en forbrænding, så det er bedre at vente i 3-4 uger sikkert.

6 år på stedet
Bruger # 512597

Jeg planlægger at gå til hårfjerning i Lesant! Jeg har ikke solbadet i 3 uger, men solbranden er stadig der. Er det bedre at vente, indtil solbrændingen kommer ned, eller vigtigst af alt, at det ikke er frisk?
I centrum sagde de at 2 uger før ikke solbadning! men kan stadig ikke engang frisk tan påvirke kvaliteten af ​​hårfjerning?

Kvaliteten af ​​hårfjerning vil ikke påvirke nøjagtigt, kun en frisk solskoldning kan forårsage en forbrænding, så det er bedre at vente i 3-4 uger sikkert.

Mange tak. ellers var jeg bekymret over, at det ville påvirke kvaliteten af ​​epilation ((((

7 år på stedet
Bruger # 410388

Jeg er meget glad for min rejse til shaynest! Bikini næsten alt håret faldt af (jeg havde ikke forventet det), og mine armhuler er gode, mine hofter er ikke klare endnu! Jeg er meget tilfreds, jeg vil fortsætte, jeg har allerede tilmeldt mig shins!

5 år på stedet
Bruger # 836984

Jeg vil også tale ud. I dag lavede jeg et klients ansigt (jeg er en mester). Før det gik jeg et år (et helt år) til en laser i Medlaz. Ansigtshår - og du vil ikke engang tænke på laseren - den sædvanlige mandlige børstehår. Af de fordele: der var næsten ingen blod dug (normalt strammer huden og straks pressede en finger for at fartøjer, der ikke dunkende, når behandlet med klorhexidin og pritalkovyvala), i henhold til kundens smerte, samt en laser (kun når det brænder var varmt, og derefter ryk smertefuldt). Blandt de få ulemper: efter indgrebet under øjnene kinder (kind) var virkelig godt lide valmuer, håret over og under læberne og hagen gik for et par gange (pasta mix er tyk og gennemsnit), dvs. en masse ryk og proceduren på grund af dette arbejde.. ret ubehagelige, små, briste hår (op til 1 mm) i ansigtet har ikke travlt fjernet, og derfor er en procedure til at strikke de stærkeste pærer (for at reducere antallet af hår 10-20 gange som normalt sker efter den første shugaring), tror jeg ikke nok. Klienten forblev utilfreds med laseren (hvor hårdmængden ikke var særlig smertefuld i ansigtet, mens laseren forblev den samme, hvor mini-forbrændingerne var arrangeret for ham (hage og overskæg), håret blev mindre almindeligt, men deres stivhed forblev). Nu er håbet om shugaring på grund af barbering af hans hud meget irriteret.
Dette er hvad jeg? Derudover er det, der sker i Medlaz, ikke særlig godt (om skinnende mere positive anmeldelser). Og hvis du har hårdt, hårdt hår (bikini, armhuler, ben), så vil laserens effekt ikke være. Af alle de venner, der er tilfredse med laserresultatet, har næsten alle dem tynde blonde hår, hvoraf der ikke var meget mange. Jeg tror, ​​at du først skal gøre tyndt og blødt hår ud af hårdt hår (hvis det overhovedet i princippet er muligt), og så gå til laseren, som vil afslutte "denne lille ting". Reducer tykkelsen af ​​håret kan shugaring eller voks (nogen der).

ifølge resultaterne mistede jeg pusten ved at bruge 10% lidokainspray, det blev ondt i løbet af proceduren, følelsen var ikke behagelig, i fremtiden vil jeg kun bruge Emla, jeg bestilte det med en margen. Piger, der har brug for at kontakte, dele. viber / tl +375292619972

lidokain-spray giver kun en bedøvelsesvirkning, når den påføres slimhinder. Og læg det på huden - som en død poultice))) Så er det bedre at anvende menthol eller et stykke is.

sig efter laser hårfjerning forbliver forbrændinger er det normalt? stadig en slags bestråling? Er det ikke skadeligt for hyppig brug?

det hele afhænger af hårsækkets dybde (det er som bloddug på voks og shugaring - for nogle er det havet hver gang, og for andre sker det slet ikke). Og laseren for effekten skal brænde hele folliklen, hvis den er dybt opnået, påvirkes dermisniveauet, og der er selvfølgelig forbrændinger, hvis hårets frekvens går af med 1 kvadrat cm hud.

Anmeldelser af Innovatione Russia

Piger, jeg lavede laser hårfjerning ved hjælp af den nye IPLASER teknologi på 1S PRO laser hårfjerning maskine. Huden er allerede skinnende, glat og blank. Gå og prøv! Du vil ikke fortryde. Jeg anbefaler alle!

For nylig kom Internettet på tværs af en ny udvikling, enheden 1S PRO teknologi IPLASER. Helt ved en tilfældighed så jeg kommentarer om ham. Jeg selv læser ofte kommentarerne, jeg har brug for at vide, at klienter kan lide det mere, den eneste måde at opretholde salonens omdømme på. Pigerne skrev om en smertefri procedure. Jeg fandt straks denne enhed på internettet. Produktion i Rusland, som behageligt overraskede mig. Karakteristikaene er virkelig positive, jeg besluttede at vi absolut ville have brug for sådan teknologi. Men jeg forventer ikke en sådan tilstrømning af mennesker. Køer bogstaveligt om to uger. Dette er en meget god indikator. Jeg synes det er på tide at ændre de gamle enheder til denne. Fordi han virkelig retfærdiggør midlerne.

Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Sider 1

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Stillinger [14]

1 Tema fra Anna Grigoryan 07/09/2015 10:06:21

  • nybegynder
  • Rating: 2
  • Registreret: 07/09/2015
  • Indlæg: 1

Tema: Apparatets kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Hvilket mærke af enheder arbejder du med? Hvordan har du det med Silver Fox? Leder du efter en ny salon til æstetikere

2 Svar fra alex liu 07/10/2015 05:01:57

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 07/10/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Hej, Anna Grigoryan! Jeg tilbyder dig det kinesiske mærke Beijing Kiers. førende kinesisk mærke. ikke kun give dig en højkvalitets enhed, men også langsigtet support.
MED HENSYN TIL
ALEX

3 Svar fra alex liu 07/10/2015 06:56:17

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 07/10/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Her er kontakt:
Beijing Kiers Science Technology Co., Ltd

Tilføj. # 41 Nanhuan Rd, Jiugong Town
Daxing District, Beijing, Kina.

Tlf.: + 86-10-87965353 EXT 8701
Fax.: + 86-10-67869445
Mobil / Whatsapp: + 86-17706713871
Hjemmeside: http://en.kiers.com.cn
Email: [email protected]

4 Svar fra Elena Guseva 08-01-2015 10:48:19

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 01/08/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Jeg købte IPLASER 3S-PRO fra Innovatione. Gratis levering, træning, service.
Men den vigtigste procedure er absolut smertefri - kun varmen mærkes, proceduren er behagelig for kunderne, efter den første behandling forlader håret efter en og en halv / to uger. Hun arbejdede på diodlaseren og alexandrit. Dyre forbrugsstoffer og procedurer på bikini / nosogubka er vanskelige at gøre, og klienten trækker undertiden en del af kroppen på grund af den høje temperatur. Så det er godt, at de overtalte at købe IPLASER-teknologi. De er i Moskva, du kan komme til showlokalet og afprøve alle teknologier. Deres telefonnummer er 8 929 900 30 80, ledere kaldes Zakhar.
innovatione.ru

5 Svar fra Glushkov Alexander 08/28/2015 16:15:26

  • nybegynder
  • Rating: 27
  • Registreret: 28.08.2015
  • Beskeder: 5

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Vi foreslår at du bliver bekendt med udstyrets mærke ADSS /
Velkendt producent af højkvalitets og teknologisk udstyr til kosmetologi, som har mange internationale certifikater og licenser, tildelinger.

I fremstillingsprocessen anvendte komponenter komponenter fremstillet i USA, Japan, Tyskland.

Vores firma leverer ADSS-udstyr direkte fra producenten til de laveste priser (vi bærer det officielt). Vi leverer levering, installation, konfiguration af udstyr. Vi udfører personaleuddannelse med den efterfølgende udstedelse af et certifikat.

Vi tilbyder kosmetiske enheder til procedurer:

- laser hårfjerning;
- photoepilation - foto foryngelse;
- RF (radiofrekvens) løft;
- Hudbehandling af huden (PDT-serienheder);
- fraktioneret (partitioneret) CO2-lasere - til behandling af ar, brændemærker, postoperative ar osv.
- fjernelse af tatoveringer, fregner, mol, patologisk hudpigmentering;
- ultralyd fedtsugning (kavitation).

Også i vores sortiment af multifunktionelt kosmetikudstyr:

- Enheder i serie VE - Lys til E-Light (E-Light) hårfjerning (IPL + RF-løft);
- 6S Skønhedssystemet, som omfatter ultralydskavitation, one-bi-tripoly RF (radiobølgesystem) og LPG-vakuummassage.
- Og meget mere.

Du kan gøre dig bekendt med sortimentet af ADSS-enheder på vores hjemmeside: http://delightstore.ru/brands/adss

6 Svar fra Elena Guseva 08/28/2015 16:28:19

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 01/08/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Adss, en normal producent, men diode laserens 5 arme døde om et halvt år.. 5 stk. Hver er værd 300 tusind. Selv om kineserne siger at safir i håndtaget, den tyske emitter.. Det er alt en løgn. Alle kinesere jagter en lav pris og må ikke lægge safir. Det er meget dårligt, når kosmetologen har en dag malet, og derefter håndtaget brød en gang), du skal ringe og annullere alle.. ((1s pro enhed fra Innovatione blev oprettet for at fjerne hår. Teknologien i den er IPLASER. Det er mere bekvemt end debitoren, materialer er meget billigere.

7 Svar fra Glushkov Alexander 08/28/2015 16:51:52

  • nybegynder
  • Rating: 27
  • Registreret: 28.08.2015
  • Beskeder: 5

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Adss, en normal producent, men diode laserens 5 arme døde om et halvt år.. 5 stk. Hver er værd 300 tusind. Selv om kineserne siger at safir i håndtaget, den tyske emitter.. Det er alt en løgn. Alle kinesere jagter en lav pris og må ikke lægge safir. Det er meget dårligt, når kosmetologen har en dag malet, og derefter håndtaget brød en gang), du skal ringe og annullere alle.. ((1s pro enhed fra Innovatione blev oprettet for at fjerne hår. Teknologien i den er IPLASER. Det er mere bekvemt end debitoren, materialer er meget billigere.

Hvilken enhed taler vi om?
Vi har arbejdet sammen med denne producent i flere år, der var en enkelt sag med udstyrsfejl (kavitationsapparat). Problemet blev fastslået af vores specialister den næste dag gratis, og dette på trods af at garantiperioden (12 måneder) er udløbet.

Hvad angår de kinesiske producenter, er der ikke behov for at pulver folks hoved og spille stereotyper. En international virksomhed, der leverer udstyr til de europæiske og amerikanske markeder i mange år, vil ligge? Det er lille, tro mig.

Men om den enhed, du er så flittigt fremme, har jeg på en eller anden måde ikke hørt de rigtige gode anmeldelser. Dette er mig, imellem gange. Under alle omstændigheder ønsker jeg dig succes.

P. S. Forresten, den enhed, du annoncerer, produceres også i Kina. Hvis det)

Redigeret af Glushkov Alexander (08.28.2015 16:57:11)

8 Svar fra Elena Guseva 08/28/2015 17:09:08

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 01/08/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

haha)) en kavitation) så jeg troede på dig)) Er du forhandlerne)) sælger teknologi for hundrede år siden, tænk ikke på produktets kvalitet. hvor mange enheder jeg købte fra ADSS.. Især diode diode lasere anbefaler ikke at tage Kina overhovedet.

Uanset hvor de leverer enhederne, selv i rummet. De kan ikke skelne stål fra kobber, jeg har brugt hele året... 8 måneder brugt på fabrikken og det var ADSS) Så du kan ikke fortælle mig, hvad der er en god kvalitet.

Hvad angår enhederne lærte de mindre, hvordan de skulle samle alle former for IPL E-Light, ND yag laser, men de er meget syge teknologier, og vi skal være meget tålmodige i proceduren (undtagen for ND YAG). Jeg ved ikke, hvordan de gør en dyb bikini for eksempel)) Jeg anbefaler ikke diode lasere at købe fra alle kinesiske, det er ligegyldigt om Adss toplaser eller nogen anden. Selv hvis de sætter en tysk radiator fra Dilas ind i diodehåndtaget, bliver prisen på enheden straks omkring 1,400,000, og jeg ved ikke, hvor meget bedre kvaliteten vil være, da alt andet vil forblive kinesisk.

De arbejder for masserne og overvåger ikke kvaliteten, selv om de ved, at det suger. Det er i rækkefølgen af ​​ting for dem.
Kina har ikke professionelle enheder, hvis du har en stor kundegennemtrængelighed. Apparaterne vil overophedes, og du bliver nødt til at lade dem køle ned i et stykke tid. Under proceduren er håndteringen også meget varm, fordi almindeligt kvartsglas er det værd! Og han har en meget dårlig varmeveksling. Generelt er disse legetøj, ikke enheder.

IPLASER teknologi blev oprettet for en stor strøm af kunder, og således at folk ikke ville tolerere smerten i proceduren

Redigeret Elena Guseva (08.28.2015 17:17:37)

Epilation Iplaser: lasersystem 1S Pro, anmeldelser

Indsendt af: admin i Fashion 04/06/2018 Kommentarer Off på Iplaser Epilation: 1S Pro laser system, anmeldelser er deaktiveret 217 Visninger

Epilation iplaser

Fuld bortskaffelse af hår på uønskede steder - dette er et af de mest presserende problemer for kvinder, der overvåger deres udseende og skønhed. I lang tid anses sådanne metoder som barbering for at være en sidste udvej, og procedurer med voks og sukkerpasta bliver populære. Men selv efter sådanne radikale metoder fortsætter håret med at vokse og kan forårsage ubehag.

Heldigvis udvikles nu innovative metoder til at slippe af med hår, som virkelig kan hjælpe med at løse dette problem en gang for alle. En af disse nye produkter var Iplazer-hårfjerningssystemet.

Hvad er det?

IpLazer er en relativt nyudviklet enhed til foto-laser hårfjerning af visse hudområder. For at forstå dets egenskaber skal man skelne mellem begreberne "depilation" og "epilation".

Depilation refererer til kortsigtet fjernelse af den del af håret, der rager ud over hudens overflade. Et klassisk eksempel er barbermaskinen med knive eller brugen af ​​en speciel elektronisk maskindækker. Glatheden af ​​huden opretholdes kun i flere dage, indtil hårene vokser tilbage. Samtidig bliver de mere stive og tætte, og intensiteten af ​​deres vækst efter en så radikal omskæring vil kun stige.

En mere seriøs metode er hårfjerning. Det er baseret på eliminering af hele strukturen af ​​håret, herunder pære og follikel. Effekten varer således meget længere, og håret bliver tyndere, lettere og mindre mærkbart.

Meget ofte, som en epilering, vælges procedurer med sukkerpasta eller varm voks, hvor hår er trukket ud af huden sammen med pæren. Sådanne metoder er imidlertid ikke fuldt effektive og er i mange henseender dårligere end IpLazer laser hårfjerning.

Fordelen ved hårfjerning ved hjælp af IpLazer-systemet er, at den ødelæggende virkning er direkte på hårsækkene selv, uden at det påvirker det tilstødende hudvæv. Som følge heraf er hårvæksten ikke bare langsommere, men stopper for evigt.

Hvordan virker det?

IpLazer-systemet er i det væsentlige i mange henseender ens for de varianter af diode- eller alexandrit-laserapparater, der allerede er kendt for os. Virkningen af ​​hårfjerning opnås ved hjælp af en laserstråle rettet mod hårsækkenet, som har en fotokemisk virkning på en specifik gruppe af stoffer, der er nødvendige for den efterfølgende vækst af væv. På grund af strålebølgens gode densitet og koncentration forbliver de omgivende hudvæv fuldstændig intakte.

Det vigtigste "mål" for sådanne enheder er stoffet melanin. Dette er et vigtigt pigment, som spiller en grundlæggende rolle i dannelsen af ​​hårkernen og findes hovedsageligt i folliklerne. Laseren virker punktvis og hæver temperaturen i hårets rod til de værdier, hvormed melanin ødelægges.

Som følge heraf kan du efter proceduren nyde en helt glat hud uden irritation og rødme. Effekten opretholdes i ca. en måned. Imidlertid fjerner laser hårfjerning ikke bare hår, men reducerer hurtigt intensiteten af ​​deres vækst, indtil den stopper helt, så efter 3-4 procedurer på IpLazer-maskinen vil vegetationen på uønskede steder forsvinde for evigt.

Egenskaber og fordele

Det unikke i IpLazer-systemet er, at enheder baseret på det har en lys bølgelængde fra 755 til 1064 nanometer. Samtidig er de i stand til at kombinere egenskaberne hos en standarddiode eller alexandritlaser, der påvirker melaninpigmentet og en tofaset neodymlaser, der påvirker keratinproteinet. Det er nemt at forstå, at effektiviteten af ​​denne metode er meget højere, og den fulde vækst i håret kan stoppe efter 2-3 procedurer.

I modsætning til lignende systemer gør enhederne baseret på IpLazer, for eksempel den populære 1S Pro-model, i et sekund ikke en, men tre lokale impulser. Gabet mellem blinkerne er tilstrækkeligt nok til, at det omgivende dermisvæv kan slappe lidt af, men effekten på hårfollikelen er kumulativ i naturen på grund af den høje koncentration og nøjagtigheden af ​​strålen.

Også en vigtig innovation af Innivatione, som udviklede IpLazer-systemet, er muligheden for epilering til den sjette hudfototype. Hvis tidligere mørk og garvet hud blev betragtet som en kontraindikation til brug af diode- eller alexritlasere, kan du nu glemme det!

Derudover er der andre fordele:

  • Fuldstændig smertefrihed i proceduren, selv når der behandles tynde og følsomme hudområder
  • Evnen til at fjerne tyndt og bleget hår;
  • Mere ensartet anvendelse af laserstråling og mere præcis eksponering;
  • Proceduren er meget hurtigere;
  • De lave omkostninger ved forbrugsstoffer eliminerer også behovet for forbehandling med gel. På grund af dette er brugen af ​​IpLazer system enheder tilgængelig for alle;
  • Muligheden for at udføre proceduren for alle typer hudfototyper, herunder den sjette;
  • Sikkerhed.

Kontraindikationer

På trods af sin sikkerhed betragtes nyheden stadig som en komplet medicinsk procedure, da laseren har en ret seriøs fototermisk og fotokemisk virkning på kroppen.

Der er en række kontraindikationer, der er grunden til yderligere konsultation med en læge, inden du begynder laser depilation:

  • Et stort antal mol på stedet, som vil blive behandlet af mesteren. Moles anses generelt for at være et meget følsomt sted, så deres skade kan forårsage udseende af tumorer og andre ubehagelige konsekvenser;
  • Forskellige akutte sygdomme, herunder infektiøse, samt forværringer af kroniske tilstande;
  • Diabetes mellitus;
  • Graviditet eller amning
  • Antibakterielle og anæstetiske lægemidler;
  • Individuel intolerance over for laserstråling.

Anbefalinger fra specialister

For at Iplaser hårfjerning skal gå så effektivt som muligt, kræver det ikke kun mesterens omhu og professionalisme, men også kompetent forberedelse fra kunden selv og overholdelse af alle anbefalinger.

  • Vær tålmodig. For at opnå fuldstændig hårfjerning kan det kræve langt mere end en procedure. Til dato vil ingen mester forpligte sig til at sige præcis, hvor mange sessioner, som hudtype er nødvendig for at opnå det maksimale resultat. I gennemsnit kan det som regel tage 4-10 procedurer med et interval på 1 måned;
  • På dagen for proceduren, nægte at barbere. Du kan forkorte håret med en maskine eller trimmer senest 24 timer før laserepilation. Det er nødvendigt, at hårets længde er mindst 1-2 millimeter, hvilket vil reducere risikoen for hudtrauma;
  • Tre dage før proceduren, såvel som inden for tre dage efter, bør du opgive enhver form for peeling og skrubning af huden. Også i løbet af ugen, nægte at besøge solarium og strande;
  • Hvis din hud har en frisk lyserød tan, så er proceduren bedst udskudt i ca. 3-4 dage;
  • Brug ikke hudplejemidler på dagen for epilering. Dette gælder især kosmetik, der fremstilles på oliebasis. Dens tilstedeværelse på overfladen af ​​kroppen kan fremkalde en kemisk forbrænding eller gøre laserproceduren ubrugelig.

Effektivitet og anmeldelser

Hidtil er laser hårfjerning IpLazer betragtes som et af de bedste valg for dem, der vil slippe af med overskydende vegetation. Enheder baseret på dette system garanterer næsten fuldstændig fjernelse af håret og gradvis ophør af deres vækst, smertefri og hurtig procedurer.

Både klienter og masters reagerer positivt på brugen af ​​IpLazer. På grund af dets unikke karakter giver et sådant system mulighed for procedurer i næsten enhver situation og har færre kontraindikationer.

Du vil lære mere om epilering af Iplaser fra følgende video.

1s pro laser anmeldelser

Netværk af skønhedssaloner "BEAUTY"

Jeg vil gerne sige en stor tak til gutta fra INNOVATIONE. For et halvt år siden besluttede hun at udvide sit sortiment af tjenester i sin skønhedssalon siden Jeg nærede meget om valget af apparater til hårfjerning, begyndte at læse mange artikler og anmeldelser på internettet og kom på tværs af en IPLASER-enhed. Jeg ringede til telefonnummeret og fortalte mig alt i detaljer og populært om denne enhed, en særlig tak til Zakhar! Efter mine overvejelser besluttede jeg at komme til kontoret og prøve denne enhed på mig selv. Før det besøgte jeg den nærmeste skønhedssalon i mit område, hvor diodlaseren var for at sammenligne resultatet.

På INNOVATIONE-kontoret forsøgte jeg IPLASER på mig selv og se og se! DET VAR IKKE HAPPEN HELE. Jeg følte ikke engang flashen. Efter 2 uger, som de sagde, at være mere præcise efter 10 dage, var der næsten ingen hår tilbage på IPLASER-området.

Det blev besluttet at købe deres første laser hårfjerningsenhed IPLASER. I salonen fastsatte jeg de rigtige priser og tilbagebetalingsperioden for enheden gik hurtigt. Jeg har 2 skønhedssaloner og efter 2 måneder så jeg en tilstrømning af nye kunder og en tilstrømning i omløb i den første salon, hvor IPLASER står, så i maj 2016 købte jeg en anden enhed. Og ikke ked af det!

Tak for den gode maskine!

Salon direktør L.A.L.A. stil »

Jeg vil gerne forlade en anmeldelse om virksomheden Innovatione og enheden til laser hårfjerning IPLASER. For nylig havde jeg som leder en opgave at erhverve en hårfjernings laser for evigt. Jeg søgte efter lang tid på information på internettet og sammenlignede forskellige typer lasere i dag, mens jeg havde erfaring med en diodelaser, der vidste om fordele og ulemper, valgte en helt ny og moderne laser epileringsmaskin IPLASER. Virksomheden Innovatione har mødt mig og gennemført en briefing - uddannelse og gav mulighed for at prøve denne enhed på kunder. I tre dage stod enheden i vores salon, og mit personale arbejdede på det, og jeg selvfølgelig også. Hvad kan jeg sige, enheden er ret simpel og ikke lunefuld i arbejde overophedes ikke og virker i lang tid uden at stoppe. Smertefri procedure er fantastisk.

Jeg arbejdede et halvt år på en italiensk diode laser. Enheden til epilation 1S PRO købte 1 år og 3 måneder siden. Virkningen på tyndt hår er bedre med 1S PRO, ellers er resultatet omtrent det samme. I bekvemmelighed har han virkelig ikke lige meget. Ligesom alting. Tak

Før det var der en SHR-enhed til epilering. I princippet var alt fint, nogle gange blev det ondt, der var forbrændinger et par gange. Jeg har arbejdet hos IPLASER i tre måneder nu. Hurtig og effektiv. bikini smertefuldt men tolerabel.

Skønhed Studio "Patricia"

For tre år siden købte vi en 3S ELOS, IPL og RF-enhed fra dig. Vi vil være i Moskva - vi stopper ved at teste den nye! Pas på) Igen vil vi gider :)

Epilation IPLASER

IPLASER-systemet dækker samtidig alle eksisterende typer lasere til hårfjerning, nemlig alexandrit (755 nm), diode (808 nm) og neodym (1064 nm). Bølgelængden af ​​lys IPLASER fra 755 - 1064 nm. Denne rækkevidde tillod systemet at arbejde uden begrænsninger på hudfototype (1-6 fototype) siden Sortimentet omfatter bølgelængden af ​​Neodymium laser, som var den første i verden designet til at arbejde på enhver hudfarve.

Den nyeste 1S PRO laser hårfjerningsmaskine IPLASER fra Innovatione.

De fleste af de eksisterende systemer til hårfjerning arbejder med 1 puls per sekund (1 flash / 1 sekund). Denne flash indeholder meget intens energi med høj effekt, og når de udsættes for hudreceptorer, reagerer de med smertefornemmelser. fordi for ham er det stress og høj belastning, som han ikke er udsat for.

For at gøre proceduren mere komfortabel var det derfor nødvendigt at udarbejde impulsen selv mere kvalitativt, hvilket blev gjort og som følge heraf af Innovatione's ingeniører. De skabte en enhed til laser hårfjerning, hvor der ikke sker en flash på et sekund, men tre i et område på én gang, det vil sige, energien fra en puls blev opdelt i tre blink.

Dette gjorde det muligt at opnå en yderligere periode med afslapning af huden i intervallerne mellem blinkernes pulser. Denne adskillelse af impulsen reducerede smerten i proceduren med 60% sammenlignet med andre systemer.

Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Sider 1

For at forlade beskeder skal du logge ind eller registrere

Stillinger [14]

1 Tema fra Anna Grigoryan 07/09/2015 10:06:21

  • nybegynder
  • Rating: 2
  • Registreret: 07/09/2015
  • Indlæg: 1

Tema: Apparatets kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Hvilket mærke af enheder arbejder du med? Hvordan har du det med Silver Fox? Leder du efter en ny salon til æstetikere

2 Svar fra alex liu 07/10/2015 05:01:57

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 07/10/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Hej, Anna Grigoryan! Jeg tilbyder dig det kinesiske mærke Beijing Kiers. førende kinesisk mærke. ikke kun give dig en højkvalitets enhed, men også langsigtet support.
MED HENSYN TIL
ALEX

3 Svar fra alex liu 07/10/2015 06:56:17

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 07/10/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Her er kontakt:
Beijing Kiers Science Technology Co., Ltd

Tilføj. # 41 Nanhuan Rd, Jiugong Town
Daxing District, Beijing, Kina.

Tlf.: + 86-10-87965353 EXT 8701
Fax.: + 86-10-67869445
Mobil / Whatsapp: + 86-17706713871
Hjemmeside: http://en.kiers.com.cn
Email: [email protected]

4 Svar fra Elena Guseva 08-01-2015 10:48:19

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 01/08/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Jeg købte IPLASER 3S-PRO fra Innovatione. Gratis levering, træning, service.
Men den vigtigste procedure er absolut smertefri - kun varmen mærkes, proceduren er behagelig for kunderne, efter den første behandling forlader håret efter en og en halv / to uger. Hun arbejdede på diodlaseren og alexandrit. Dyre forbrugsstoffer og procedurer på bikini / nosogubka er vanskelige at gøre, og klienten trækker undertiden en del af kroppen på grund af den høje temperatur. Så det er godt, at de overtalte at købe IPLASER-teknologi. De er i Moskva, du kan komme til showlokalet og afprøve alle teknologier. Deres telefonnummer er 8 929 900 30 80, ledere kaldes Zakhar.
innovatione.ru

5 Svar fra Glushkov Alexander 08/28/2015 16:15:26

  • nybegynder
  • Rating: 27
  • Registreret: 28.08.2015
  • Beskeder: 5

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Vi foreslår at du bliver bekendt med udstyrets mærke ADSS /
Velkendt producent af højkvalitets og teknologisk udstyr til kosmetologi, som har mange internationale certifikater og licenser, tildelinger.

I fremstillingsprocessen anvendte komponenter komponenter fremstillet i USA, Japan, Tyskland.

Vores firma leverer ADSS-udstyr direkte fra producenten til de laveste priser (vi bærer det officielt). Vi leverer levering, installation, konfiguration af udstyr. Vi udfører personaleuddannelse med den efterfølgende udstedelse af et certifikat.

Vi tilbyder kosmetiske enheder til procedurer:

- laser hårfjerning;
- photoepilation - foto foryngelse;
- RF (radiofrekvens) løft;
- Hudbehandling af huden (PDT-serienheder);
- fraktioneret (partitioneret) CO2-lasere - til behandling af ar, brændemærker, postoperative ar osv.
- fjernelse af tatoveringer, fregner, mol, patologisk hudpigmentering;
- ultralyd fedtsugning (kavitation).

Også i vores sortiment af multifunktionelt kosmetikudstyr:

- Enheder i serie VE - Lys til E-Light (E-Light) hårfjerning (IPL + RF-løft);
- 6S Skønhedssystemet, som omfatter ultralydskavitation, one-bi-tripoly RF (radiobølgesystem) og LPG-vakuummassage.
- Og meget mere.

Du kan gøre dig bekendt med sortimentet af ADSS-enheder på vores hjemmeside: http://delightstore.ru/brands/adss

6 Svar fra Elena Guseva 08/28/2015 16:28:19

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 01/08/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Adss, en normal producent, men diode laserens 5 arme døde om et halvt år.. 5 stk. Hver er værd 300 tusind. Selv om kineserne siger at safir i håndtaget, den tyske emitter.. Det er alt en løgn. Alle kinesere jagter en lav pris og må ikke lægge safir. Det er meget dårligt, når kosmetologen har en dag malet, og derefter håndtaget brød en gang), du skal ringe og annullere alle.. ((1s pro enhed fra Innovatione blev oprettet for at fjerne hår. Teknologien i den er IPLASER. Det er mere bekvemt end debitoren, materialer er meget billigere.

7 Svar fra Glushkov Alexander 08/28/2015 16:51:52

  • nybegynder
  • Rating: 27
  • Registreret: 28.08.2015
  • Beskeder: 5

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

Adss, en normal producent, men diode laserens 5 arme døde om et halvt år.. 5 stk. Hver er værd 300 tusind. Selv om kineserne siger at safir i håndtaget, den tyske emitter.. Det er alt en løgn. Alle kinesere jagter en lav pris og må ikke lægge safir. Det er meget dårligt, når kosmetologen har en dag malet, og derefter håndtaget brød en gang), du skal ringe og annullere alle.. ((1s pro enhed fra Innovatione blev oprettet for at fjerne hår. Teknologien i den er IPLASER. Det er mere bekvemt end debitoren, materialer er meget billigere.

Hvilken enhed taler vi om?
Vi har arbejdet sammen med denne producent i flere år, der var en enkelt sag med udstyrsfejl (kavitationsapparat). Problemet blev fastslået af vores specialister den næste dag gratis, og dette på trods af at garantiperioden (12 måneder) er udløbet.

Hvad angår de kinesiske producenter, er der ikke behov for at pulver folks hoved og spille stereotyper. En international virksomhed, der leverer udstyr til de europæiske og amerikanske markeder i mange år, vil ligge? Det er lille, tro mig.

Men om den enhed, du er så flittigt fremme, har jeg på en eller anden måde ikke hørt de rigtige gode anmeldelser. Dette er mig, imellem gange. Under alle omstændigheder ønsker jeg dig succes.

P. S. Forresten, den enhed, du annoncerer, produceres også i Kina. Hvis det)

Redigeret af Glushkov Alexander (08.28.2015 16:57:11)

8 Svar fra Elena Guseva 08/28/2015 17:09:08

  • nybegynder
  • Rating: 1
  • Registreret: 01/08/2015
  • Indlæg: 3

Re: Hardware kosmetologi! Hvilket mærke at vælge?

haha)) en kavitation) så jeg troede på dig)) Er du forhandlerne)) sælger teknologi for hundrede år siden, tænk ikke på produktets kvalitet. hvor mange enheder jeg købte fra ADSS.. Især diode diode lasere anbefaler ikke at tage Kina overhovedet.

Uanset hvor de leverer enhederne, selv i rummet. De kan ikke skelne stål fra kobber, jeg har brugt hele året... 8 måneder brugt på fabrikken og det var ADSS) Så du kan ikke fortælle mig, hvad der er en god kvalitet.

Hvad angår enhederne lærte de mindre, hvordan de skulle samle alle former for IPL E-Light, ND yag laser, men de er meget syge teknologier, og vi skal være meget tålmodige i proceduren (undtagen for ND YAG). Jeg ved ikke, hvordan de gør en dyb bikini for eksempel)) Jeg anbefaler ikke diode lasere at købe fra alle kinesiske, det er ligegyldigt om Adss toplaser eller nogen anden. Selv hvis de sætter en tysk radiator fra Dilas ind i diodehåndtaget, bliver prisen på enheden straks omkring 1,400,000, og jeg ved ikke, hvor meget bedre kvaliteten vil være, da alt andet vil forblive kinesisk.

De arbejder for masserne og overvåger ikke kvaliteten, selv om de ved, at det suger. Det er i rækkefølgen af ​​ting for dem.
Kina har ikke professionelle enheder, hvis du har en stor kundegennemtrængelighed. Apparaterne vil overophedes, og du bliver nødt til at lade dem køle ned i et stykke tid. Under proceduren er håndteringen også meget varm, fordi almindeligt kvartsglas er det værd! Og han har en meget dårlig varmeveksling. Generelt er disse legetøj, ikke enheder.

IPLASER teknologi blev oprettet for en stor strøm af kunder, og således at folk ikke ville tolerere smerten i proceduren

Redigeret Elena Guseva (08.28.2015 17:17:37)

Hydrogenperoxid Hårfjerningsmetode

Mand hår: gør hårfjerning på brystet?