TOP 10 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

En elektrisk barbermaskine er absolut nyttig i hverdagen. Barbering med en sådan anordning irriterer huden væsentligt, dets drift og rengøring kræver mindre tid og kræfter, og du kan glemme problemet med manglen på en ny engangsmaskine. Det ser ud til at der ikke er noget her at tænke på - det er på tide at gå i butikken, men det er ikke så nemt at vælge et kvalitetsprodukt med rimelige penge med den nuværende rigdom af sortimentet. Derfor lægges vores læsere i dag en vurdering af de bedste elektriske barbermaskiner i 2018, hvilket vil hjælpe med at orientere verden af ​​tekniske overflod.

10. Berdsk 3114

Pris: 1000 rubler

Produktet af indenlandsk produktion, som i prisklassen op til 1000 rubler gør meget mere kendte mærker. Designet giver tilbage minder om elektriske barbermaskiner, der optrådte i USSRs sene år og begyndelsen af ​​1990'erne, men for den ældre generation er det endda et plus - ingen bekymringer for ukendt ergonomi og funktionalitet.

I hjertet af maskinen slår en stærk motor, men støj og vibrationer under barberingen mærkes næsten ikke. Tre flydende hoveder vil gøre et fremragende arbejde selv med tungt ansigtshår, og en indikator på kroppen vil fortælle dig, hvornår det er på tide at udskifte knive. Dette er forresten ikke nødvendigt - du kan bruge den indbyggede selvskærpningsfunktion, som klare sig godt med sin opgave. Desværre fungerer denne model kun fra netværket, og rengøringen kan være en ret lang proces. Men hvad en pris!

9. Philips S1310

Pris: 2000 rubler

Philips elektriske barbermaskiner til mænd har længe været synonyme med pålidelighed og anvendelighed, og derfor kunne vores top simpelthen ikke undvære enheder, der repræsenterer dette legendariske mærke. Kvaliteten på barberingen forårsager ingen klager, men producenten har fokuseret på brugerkomfort under drift - enheden har selvskærende knive og kræver ikke for meget opmærksomhed, og bevægelige hoveder hjælper ejeren af ​​barbermaskinen med at opnå det ønskede resultat uden tidskrævende og tidskrævende manipulationer.

Barbermaskinen passer perfekt i hånden, og alle betjeningsorganer er placeret på logiske steder og er intuitive, så der er heller ingen spørgsmål til ergonomien. Med hensyn til minuserne, som ved mange andre low-end modeller, holder opladning af batteriet i meget lang tid, så hvis du har glemt at forberede enheden til brug, vil det ikke være let at barbere hurtigt. Desværre er der ingen trimmer, hvilket betyder, at en sådan gadget ikke er egnet til elskere af elegante skæg.

8. Panasonic ES6003

Pris: 2300 rubler

En kompakt enhed med et flot design, som en styrke, som jeg gerne vil kalde en fremragende skæreenhed under drift, hvor der ikke er nogen følelse af, at knivene i et øjeblik vil fange på ansigtet. Enheden er aftagelig, men du behøver næppe ændre det mere end en gang hvert par år. Enheden har en vandtæt taske, hvilket letter betjeningen og rengøringen af ​​enheden væsentligt.

Med hensyn til resultaterne af barbering er de fleste af enhedens ejere enige om, at det viser den største effektivitet under våd barbering, men i andre situationer viser modellen sig godt. Der er en trimmer, som også er et plus. Hvad angår minuserne, er der to ubehagelige træk - en stærk vibration og manglende evne til at arbejde fra netværket, så enheden ikke passer til de spredte kamerater - du bør altid forsigtigt oplade barbermaskinen.

7. Remington PR1230

Pris: 2400 rubler

Der er mange klager over elektriske barbermaskiner af dette mærke, når det kommer til de øvre prissegmenter, men her kan du finde mange diamanter blandt budgetmodeller - denne enhed er en af ​​dem. En ekstremt konservativ og enkel barbermaskine, der har alt hvad du behøver - tre flydende hoveder, en trimmer, et aftageligt hoved.

Hvis du er ejer af en delikat hud, der ikke tåler barberingsprocessen - denne elektriske barbermaskin er perfekt til dig, idet du bedømmer brugerens tilbagemeldinger om irritationsproblemet efter at have købt denne enhed, glemte de en gang for alle. Måske kan Remington PR1230 virke lidt støjende for nogen, men intet overnaturligt - alt er inden for det normale område. Det er opladet i lang tid, men batterilevetiden er også meget solid.

6. Philips PT727

Pris: 3200 rubler

En anden, og ikke den sidste i dette topprodukt fra Philips. Dette er en roterende maskine til en rimelig pris, som vil appellere til dem, der er for dovne for at genere med konstant opladning af batteriet. En sådan procedure er nok til næsten en times batterilevetid, og i så lang tid kan du barbere mere end 10 gange. Hovedet er udstyret med knive med afrundede kanter, hvilket giver en meget mere effektiv betjening af enheden.

Generelt er der kun en minus - du skal oplade enheden for næsten hele dagen, hvilket ikke er meget praktisk for dem, der ofte tager en bil på ture og ikke ønsker at udfylde deres bagage med en oplader. På den anden side kan du hurtigt vænne sig til denne ulempe og stoppe med at føle den negative virkning, men de positive aspekter af enheden vil altid behage dig!

5. Philips S5110

Pris: 4400 rubler

En anden Philips, men allerede mærkbart mere interessant. Motoren er roterende, og dens kraft vil blive misundet af synligt dyrere konkurrenter, så bekymre dig om, hvorvidt det vil tage hårdt og langt hår ikke er nødvendigt. Forresten er enheden udstyret med en funktion at løfte hår og barbere dem til roden, hvilket vil appellere til ejere af mere beskedne enheder, hvorefter de barberer meget overskud.

Det er svært at kalde en maskine et teknologisk mirakel, men det nødvendige sæt elektronik er på plads - der er indikatorer for ladningsniveau, behovet for rengøring eller en komplet ændring af hovedet. Tre flydende hoveder kan barbere sig i forskellige retninger, hvilket vil medvirke til at undgå unødvendige hudpletter, der forårsager irritation. Hovedet kan vaskes under vandhanen, hvilket sparer tid. Men manglen på våde barbering er en alvorlig ulempe.

4. Braun 3020s Series 3

Pris: 4700 rubler

En af de mest populære modeller af elektriske barbermaskiner blandt indenlandske kunder. Måske er denne spænding omkring enheden skyldes, at den er aktivt placeret som en barbermaskine, hvor du ikke kun kan udføre daglige hygiejneprocedurer, men også klare alvorlige børster, der er vokset om nogle få dage - få mennesker kan godt lide at gøre barberritualet til en daglig. Barbermaskinen hurtigt og jævnt, og gitteret forårsager næsten ikke irritation.

Pålideligheden og ergonomien hos enheder fra Braun har længe vist sig fra den bedste side, 3020s serien 3 er ingen undtagelse fra denne regel. Enheden er udstyret med en trimmer, som du altid kan trimme overskæg eller sideburns efter dine ideer om stil. Sandheden er, at denne mirakelmaskine virker utroligt højt, så hvis du ikke tolererer de højt fremmede lyde om morgenen, vil du næppe lide det.

3. Remington XR1340F

Pris: 7800 rubler

Razor med et meget interessant, stilfuldt og aggressivt design, der vil appellere til aktive mænd, der har en passion for lyse ting. Med denne enhed kan du nemt udføre både tør og våd barbering, og barberhovedene med flydende knive følger ansigtskonturen så præcist som muligt, hvilket betydeligt letter processen og bringer mærkbart mindre ubehagelige følelser. Gadgeten barberer utroligt ren, hvis du er vant til at se dit bedste ud i alle detaljer - det passer dig perfekt.

Maskinen er opladet i fire timer, hvilket er en glimrende indikator for denne type enhed, og den kan arbejde offline i en hel time - igen niveauet for den højeste liga. Sagen er vandtæt, nem at rengøre under vand. Maskinen kunne være højere i vores rangordning af de bedste elektriske barbermaskiner, hvis ikke for de to konkurrenter, som ligger længere i teksten.

2. Panasonic ES-LT4N

Pris: 8600 rubler

Panasonics elegante elektriske barbermaskin med et fantastisk knivsystem, der garanterer den højeste effektivitet i barberingsprocessen. Hvis du ikke vil skifte fra den almindelige engangsmaskine til elektriske modeller, fordi du er bange for at forringe kvaliteten af ​​barberingen, fjerner denne enhed alle disse spørgsmål. Flydende 3D-hoved fjerner hurtigt og ekstremt forsigtigt helt den eksisterende vegetation, og i processen vil du ikke opleve ubehag.

Panasonic ES-LT4N tilhører premium segmentet, og derfor er udstyret på denne enhed meget rigere end de tidligere stillinger i vores top-rejse taske, rengøringsbørste, olie til smøring. Modellen er ligesom de andre bedste elektriske barbermaskiner udstyret med en skærm, hvor du kan læse alle vigtige oplysninger om betjeningen af ​​enheden. God barbermaskine, men det koster meget.

1. Philips S9711 / 31

Pris: 18 900 rubler

Den bedste elektriske barbermaskine i begyndelsen af ​​2018 ifølge versionen af ​​vores redaktionelle personale. Omkostningerne, selvfølgelig, plads, men påfyldningen er passende. Antallet af forskellige indstillinger og metoder til barbering er så stor, at du med den mest fantastiske og sjældne hud stadig kan vælge sådanne installationer, som du kan opnå maksimal effektivitet.

Den mest kraftfulde motor og en utrolig skæreblok, der fanger hvert hår i roden og eliminerer det uden spor - hovedargumenterne for køb af denne model har ingen analoger på markedet. Hvis du er vant til at få det bedste ud af alt - Philips S9711 / 31 er lavet til dig.

TehnoProsto | Websted om husholdnings- og edb-udstyr. Nyheder, anmeldelser, råd om valg

Websted om husholdnings- og edb-udstyr, nyheder, anmeldelser

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine. Top 10 bedste elektriske barbermaskiner

Vores artikel i dag vil blive afsat til en så vigtig enhed i en persons liv som en elektrisk barbermaskine, med andre ord en elektrisk barbermaskine. Ingen ved sikkert, hvad der gjorde en person barbering for første gang, men det blev moderigtigt og efterspurgt (tilgive os skægelskere), og producenterne fik et stort potentiale for at udvikle dette område og tjene penge. Uanset om du er ny til barbering eller en professionel, der udfører denne procedure om morgenen og aftenen, skal du måske købe en elektrisk barbermaskine. Og nu er hovedspørgsmålet, der skal konfronteres med, hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine, hvad man skal kigge efter, når man køber, og hvilken elektrisk barbermaskine er bedre. Kvinder, der søger en gave til deres mænd, denne artikel er også for dig :). Vi vil forsøge at reagere på brændende emner.

Den første elektriske barbermaskin blev leveret med visuelle instruktioner om, hvordan man bruger den.

Denne enhed har fået stor popularitet i de fjerne 20'ere af det XX århundrede. Det er ikke overraskende, at ideen om at oprette en sådan enhed tilhører militæret, som hvert minut er vigtigt, og enheden sparer tid. Oberst Jacob Schick modtog et patent for en opfindelse i 1923, så blev ideen hentet af andre producenter, og den nye enheds æra begyndte.

I CIS-landene, siden begyndelsen af ​​60'erne af det 20. århundrede, begyndte udbredt popularitet at fremstå samtidig med, hvordan man barberer og hvordan. Alle bøjede sin linje: frisør, hvor du kunne barbere, ønskede ikke at miste deres klientel og overbevist om, at ingen ville gøre det bedre end en mand. Og producenterne af elektriske barbermaskiner indså, at de havde fundet en "guldmine" og producerede nye apparater. I sovjetiske film lavede de endda en lille "reklame" for elektriske barbermaskiner: "Skæbens ironi eller med lysdamp", "Fortrolighedsherrer" osv.

Men det er hele historien, vi er interesserede i en anden del af dagens emne.

Debatten om, hvilken barbermaskine der er bedre: en maskine, en elektrisk, en farlig kniv eller simpelthen en skarp kniv (nogle blev barberet med en økse) fortsætter og vil vare evigt.

I dag vil vi tale om den elektriske enhed i klassisk forstand, som har mange fordele. Denne barbermaskine er ideel til en nybegynder, fordi eliminerer utilsigtede nedskæringer, beskadiger ikke huden (især hvis huden er tilbøjelig til acne), efter at proceduren ikke nødvendigvis bruger cremer, derudover sparer enheden tid. Levetiden for enhver moderne barbermaskin er meget lang, hvilket betyder, at der ikke er behov for hele tiden at bruge penge på køb af nye maskiner eller køb af nye knive.

Men der er en lille "flyve i salven." Når du rejser, er det ikke altid praktisk at bruge en barbermaskine, hvis den ikke har et indbygget batteri, skal du kigge efter en stikkontakt. Periodisk skal rengøres, og det kan tage lang tid. Knive kan kedeligt med tiden, du bliver nødt til at kigge efter yderligere detaljer.

Desværre kan du ikke klart sige, hvilken barbermaskine der er bedre at bruge. Du bør føle dette, forstå hvad din hud har brug for. Helt enkelt har hver type barbering sine egne fordele, vejer fordele og ulemper, så kun den endelige beslutning træffes.

Først og fremmest bemærkes, at vores artikel er afsat til enheder, der er vant til at barbere kun ansigter, bruge sådanne apparater til hår på andre dele af kroppen uden særlige vedhæftede filer, kan beskadige enheden og skade brugeren.

Hvordan man vælger en elektrisk barbermaskin til mænd

Til at begynde med, lad os se på, hvad shavers er, hvilke funktioner de håndterer, og om du har brug for al denne funktionalitet.

Der er to typer elektriske barbermaskiner: mesh og roterende.

Vi vil ikke gå ind i detaljerne i arbejdet. Det er nok for os at vide, at i nethalsen er skæreenheden dækket med et specielt net, du sender det over huden, hårene falder i hullerne og knivene barberer dem af. Skæring af hår opstår på indersiden af ​​gitteret. Kniven er fastgjort til den i meget begrænset afstand. Som regel har de fra 1 til 5 gitter.

Den roterende elektriske barbermaskin har runde mekanismer, knivene, hvor der ikke arbejdes med frem og tilbage bevægelser som i en razor, men i en cirkel. Indeholder normalt 2 eller 3 ringe, nogle gange mere, men det er ikke nødvendigt.

I øjeblikket har alle typer barbermaskiner nået en sådan perfektion, at hårene i ansigtet ikke klamrer, forårsager smerte, ikke forårsage ubehag og irritation. Undersøgelser har dog vist, at en barberkniv barberer hårene bedre, ansigtet bliver glattere end at bruge et net. Men nu på markedet er hovedsagelig modeller med flydende hoveder, der følger ansigtets konturer, og derfor øges kvaliteten af ​​barberingen markant.

For at forstå, hvilken shaver der er bedre, skal du analysere din hudtype. Rotary barbermaskinen er velegnet til mænd med normal hudtype, som ikke har særlig irritabilitet. Net barbermaskine er ideel til personer med følsom hud, tilbøjelige til udslæt, fordi forlader børster 1-2 mm lang. Det kan have en "våd barbering" funktion, der giver dig mulighed for at anvende en creme eller skum på dit ansigt, som vil blødgøre håret og forbedre barberhugget glid, og resultatet bliver derfor meget bedre. Bemærk også tilstedeværelsen af ​​keramiske knive i maskeret.

Hvilke funktioner skal du ikke betale for meget, når du køber en elektrisk barbermaskine?

Producenter med hver ny model forsøger at tilføje en slags ny parameter, for at gøre enheden bedre end andre. Men ikke altid disse forbedringer retfærdiggør deres pris. For eksempel, selvrensende funktion. Det drejer sig om specielle dockestationer, hvor du kan indsætte en barbermaskine, og det vil blive rengjort af sig selv, du skal bare tilføje vaskemiddel. Men efter vores mening er dette en unødvendig tilføjelse, intet mere end et marketinggreb.

En barbermaskine kan ikke rense sig godt, især på vanskelige steder, hvor der forbliver rester af hud eller hår. Desuden tager den selvrensende enhed meget plads, som stadig skal findes på badeværelset. Vi råder dig til at rense barbermaskinen selv ved brug af børster fra kittet og en antiseptisk opløsning. Normalt giver denne procedure ingen problemer. Alt dette findes i instruktionerne. For at rense den elektriske barbermaskin skal du som regel fjerne gitteret og forsigtigt trykke det på en hård overflade for at fjerne snavs. Knive rengøres med en regelmæssig børste fra sættet. Men du skal være yderst forsigtig, fordi mekanismer er bedre at ikke røre med dine hænder for at undgå brud og for at undgå utilsigtet skade på fingrene. Der er også enheder, der kan vaskes under rindende vand.

Og hvad er bedre at betale for?

Vi har allerede nævnt, at net og roterende barbermaskiner kan have en våd barbering funktion. Dette vil undgå irritation, og det er praktisk at vaske en sådan barberkniv direkte under hanen eller barberingen lige i brusebadet.

Derfor skal du først og fremmest fokusere på enhedens enkelhed og knivernes kvalitet i stedet for et sæt uforståelige innovationer.

Eksperter anbefaler at se separat hos producenten af ​​produktet, og det er bedre, hvis det vil være Tyskland, Holland eller Japan (Braun, Philips, Panasonic).

Hvad kan påvirke omkostningerne ved en elektrisk barbermaskine?

En nyttig tilføjelse til enheden vil være tilstedeværelsen af ​​en trimmer, som vil hjælpe med at passe skæget, hvis du ikke ønsker at barbere dit ansigt fuldstændigt og forlade lidt længde. Det hjælper også med at skære håret på templerne, hvis du ikke har tid til at gå til frisøren.

Tilfører også betydeligt prisen på tilstedeværelsen af ​​alle slags skærme og ekstra tilbehør (dækker, kropsdyser osv.)

Hvad angår reservedele til elektriske barbermaskiner (masker, knive osv.) Anbefaler vi dig at købe dem på forhånd på købsdagen, så du vil beskytte dig selv mod problemerne i forbindelse med opsigelsen af ​​frigivelsen af ​​din enhedsmodel. I gennemsnit gør en barbermaskine et fremragende arbejde med sit ansvar i 2 år, hvorefter du vil bemærke, at resultatet ikke længere er det samme, og udskiftning af dele er nødvendigt.

Elektrisk barbermaskin med eller uden batteri?

Vi anbefaler dig at tage enheden med et indbygget batteri. Fra en opladning vil det fungere i 20-50 minutter og varer i princippet i 1-3 uger afhængigt af batteristrøm og hyppighed af brugen. Det utvivlsomme plus med en sådan beslutning er muligheden for at tage enheden med dig på en rejse, hvor det ikke er muligt at finde en stikkontakt.

For en fuld opladning tager det normalt 1-2 timer. Husk på, at nogle nye Philips-modeller ikke tillader dig at bruge en barberkniv, hvis den er tilsluttet, så hvis batteriet er helt tomt, skal du vente et stykke tid, inden du begynder barberingsproceduren.

Nu ved du lidt mere om, hvordan man vælger en elektrisk barbermaskine. Fremtiden tilhører efter vores mening elektriske barbermaskiner, mange producenter har nægtet at frigive rotationssystemer, eller de producerer et begrænset antal modeller. Lad os finde ud af, hvad er de bedste elektriske barbermaskiner præsenteret i butikkerne i dag.

Den bedste elektriske barbermaskine 2016/2017

PHILIPS S7370 / 12

 • Barbersystem: roterende (roterende)
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 60 min
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: flytbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 140 $

En af de mest moderne til dato, elektriske barbermaskiner. Det har funktionen af ​​en våd barbering, takket være hvilken du kan barbere lige i brusebadet. Ringe består af specielle mikrogranuler, der hjælper med at undgå risikoen for irritation. Denne barbermaskin virker kun fra et batteri, producenten har bevidst fjernet evnen til at bruge enheden, når den drives fra netværket, fordi Hovedfunktionen er våde barbering og barbering i brusebadet. På barbermaskinen er der en særlig skærm, der signalerer batteriladningen og behovet for at udskifte knivene. I nærværelse af en aftagelig trimmer, der kan tilsluttes i stedet for en blok med ringe. Inkluderer en speciel rejse sag. Desværre skubber prisen mest.

BRAUN Series 3 3030

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: netværk / batteri
 • Batteriladningstid: 60 min
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: Indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 85 $

En anden interessant model, men allerede i netversionen. Ifølge producenten er deres specielle udvikling MicroComb. Mikrokuglen indeholder to rækker små kamme jævnt fordelt omkring en uafhængig flydende trimmer. Dette giver dig mulighed for at fange og lede flere hår med hver bevægelse og giver en hurtigere barbering. Systemet håndterer både lange og korte hår. Vi kunne godt lide teknologien, der følger ansigtets konturer. Desværre er der ingen mulighed for våd barbering, men dette påvirker ikke hudirritation. Brugere bemærker, at barbermaskinen helt barberer hårene selv på nakken, hvilket gør rotationssystemerne sværere, og kvaliteten er bedre end værktøjsmaskiner.

PHILIPS S1520 / 04

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladetid: 480 min
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: foldning
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: nej
 • Pris: fra 50 $

En anden stor elektrisk barbermaskin fra Philips til en overkommelig pris og uden unødvendig funktionalitet. Det tillader ikke barbering i bruser, ligesom andre, men det er bemærkelsesværdigt for dets specielle pålidelighed i drift og varigheden af ​​batteriets levetid. Fabrikanten kan prale af et system CloseCut, hvorved knivene selvstændigt skærpes under drift. Men igen, som vi skrev ovenfor, understøtter mange razorer fra denne producent ikke driften af ​​enheden, der er tilsluttet netværket. Plus, mange er bange væk med en lang batteriladningstid, hvilket er cirka 8 timer. Prisen på enheden er imidlertid meget attraktiv, og derfor anbefaler vi, at denne barbermaskine køber.

REMINGTON TF70

 • Barbersystem: net (vibration)
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 2
 • Batteriladningsindikator: ingen
 • Strømforsyning: batterier
 • Batteriets levetid: 60 min
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: nej
 • Pris: fra 15 $

De bedste mænds elektriske barbermaskiner er også repræsenteret af REMINGTON. Virksomheden har eksisteret i lang tid, enhederne er fremstillet pålidelige. Vi anbefaler denne barbermaskine som en trofast assistent til forretningsrejser og hyppige rejser. For en pris ikke højere end $ 20 får du mulighed for at bruge den i 60 minutter, og så skal du bare udskifte strømforsyningselementerne. Flytende net følger tydeligt ansigtets konturer og barberer selv de korteste hår. Et bekvemt on-off-system på enheden hjælper med at skjule barberhovedene sikkert. Vi anbefaler dig straks at købe et ekstra net, fordi find dele vanskelige.

VITEK VT-1377

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladetid: højst 2 timer
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Trimmer: til trimning af skæg og sideburns
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 20 $

Den elektriske barbermaskin fra Vitek har et flot udseende, en flot plastik og evnen til at vaske under rindende vand. Vi bemærker bladernes højkvalitetsarbejde og lang batterilevetid. Hvis du kan lide tilstedeværelsen af ​​et skæg på ansigtet, så er der en speciel trimmer i barbermaden, som hjælper med at trimme et sted, skære det et eller andet sted :). Nogle siger, at en lille irritation kan forekomme i ansigtet, når den bruges først, så det er bedre at bruge en lotion eller aftershave creme. Resten er en god enhed i sit prisklasse.

PANASONIC ES6003S520

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladetid: 8 timer
 • Batteriets levetid: 25-30 minutter
 • Trimmer: indbygget, indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 35 $

Den bedste elektriske barbermaskin fra Panasonic er blevet en rigtig "national" en. Antallet af positive anmeldelser ruller bare over. Brugere er ikke bange for en lang batteriladetid og en kort arbejdstid. Ifølge producenten har barbermaskinen meget skarpe knive lavet af kraftigt japansk stål, der bruges til fremstilling af samurai sverd. Vi kunne ikke være overbevist om dette, fordi der ikke er tilgængelige sverd. Raketøjet er behageligt at holde takket være det nye ergonomiske design af Pro-Curve og glidende elastomerindsatser, og det er meget vigtigt, hvis du har våde hænder. Du vil lide højhastigheden af ​​denne elektriske barbermaskine, så en enkelt opladning kan vare i en uge eller to.

PHILIPS S728 / 17

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 2
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 40 min
 • Trimmer: flytbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 70 $

En anden Philips barbermaskin, men med en interessant bundt og stilfuldt design. Faktum er, at du sammen med el-barbermaskinen får et bekvemt barberhoved til kropshår. Dette er meget nyttigt, især da enheden understøtter evnen til at bruge den i bruseren. Vi kunne også godt lide hurtig opladningsfunktionen, barbermaskinen var klar til at arbejde om en time og arbejdede i lidt over 40 minutter, det er simpelthen et godt resultat. Vær ikke forvirret af det faktum, at der kun er to barberhoveder her, de gentager idealt ansigtets form og barberer meget glat.

BRAUN Series 5 5030 S

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: netværk / batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 45 min
 • Trimmer: Indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: nej
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 190 $

En af de bedste og dermed dyre elektriske barbermaskiner fra firmaet Braun. Dette er flagskibsmodellen, så at sige. Det har et smukt design, hovedet kan bøje i fem positioner for at vælge den mest hensigtsmæssige vinkel til barbering. Desuden fungerer systemet ikke kun fra batteriet, ligesom de fleste modeller, men også fra netværket, så du ikke behøver at vente, indtil batteriet er opladet for at barbere. Nogle siger, at enheden er ret støjende, men vi har ikke bemærket nogen kritiske indikatorer. Rigtig tysk kvalitet

Panasonic ES-LV9N-S820

 • Barbersystem: netto
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 5
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 45 min
 • Trimmer: Indtrækbar
 • Automatisk rengøringssystem: ja
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 350 $

Vi kunne ikke omgå denne barberside, men det er "fyldt" med en række ting. En sådan enhed er derimod egnet til elskere af alle slags gadgets. For dem der ikke kan lide at overbetale for alle mulige funktioner, kan du rulle gennem denne model yderligere :). Så hvad er så godt er den bedste mænds barberkniv fra Panasonic. Udstyret med fem hoveder. Huden efter dette bliver meget glat, måske et af de bedste resultater. Forårsager ikke irritation. Lithium-ionbatteriets kapacitet varer i 45 minutters kontinuerlig drift af enheden. Dets opladning tager ikke mere end en time. Og også komplet med en barbermaskine er der en særlig dockingstation, hvor enheden rengøres med ultralyd. Displayet på barbermaskinen er en rigtig computer, den viser en masse nyttige oplysninger. Men alt dette er efter vores mening "legetøj", fordi du skal købe forsyninger, for eksempel en særlig væske til vask. Hvis du ikke er bange for prisen, samt ekstra omkostninger efter købet, så er det barbermaskinen til dig.

PHILIPS S9521 / 31

 • Barbersystem: roterende
 • Barberingstype: Tør / Våd
 • Antal barberingshoveder: 3
 • Batteriladningsindikator: LED
 • Strøm: batteri
 • Batteriladningstid: 1 time
 • Batteriets levetid: 50 min
 • Styler: inkluderet som en separat dyse
 • Automatisk rengøringssystem: ja
 • Rengøring under rindende vand: ja
 • Pris: fra 400 $

Det skete så, at producenterne Philips og Braun er ledere af vores gennemgang af de bedste elektriske barbermaskiner, den samme tendens er observeret på det globale marked. Men kun Philips giver os et valg blandt rotorsystemer. Derfor fuldender vores gennemgang af præmiemodellen fra ovenstående firma. De patenterede V-Track Precision-knive tager forsigtigt og styrer hår af enhver længde. Nye fleksible hoveder roterer i 8 retninger og gentager konturerne af ansigtet så præcist som muligt og kræver mindre indsats for hver bevægelse. Personlige barberingsindstillinger, samt et system, der løfter hår, hvilket giver mulighed for maksimal kvalitet. Plus leveres med et skæg styler, der giver dig mulighed for at skabe et bredt udvalg af stilarter. Afgifter omkring 1 time, og arbejder mere end 50 minutter. Men prisen på en sådan enhed er passende.

Den bedste elektriske barbermaskine til mænd er efter vores mening den, du kunne lide fra denne liste. Som du forstår, går rotorsystemerne gradvist væk fra markedet, men hidtil er der en efterspørgsel efter dem. Vi håber, at vores anmeldelse har hjulpet med at bestemme, hvad der skal købes, og nu i spørgsmålet om hvordan man vælger en elektrisk barberkniv, kender du meget mere brugbar information end nogensinde. Skriv os kommentarer, vi vil svare alle sammen.

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating

Når el-barbermarkedet er fuld, vælger en model en vanskelig opgave. Derfor rangerede vi de 10 bedste elektriske barbermaskiner i 2017. Nu kan du vælge mellem de bedste og vælge en model udelukkende til din hud og hårtype.

Nogle af de fremlagte muligheder er gode til glat barbering, andre muligheder er mere egnede til følsom hud. Hvilken barbermaskine er bedre at vælge? Vi finder ud af det snart!

Top Electric Shavers 2017

At vælge en barbermaskine er individuel for hver person. Jeg kan ikke anbefale dig en model, der er lige så velegnet til alle.

Hvad der passer til en person kan skade en anden.

Før du køber en sådan vigtig enhed til en mand, er det nødvendigt at tage hensyn til visse faktorer. Her er blot nogle få af dem: Systemet og metoden til barbering, designfunktioner og komfort. Derfor vil beslutningen for os ikke være let. Før jeg køber, anbefaler jeg at du gør dig bekendt med køberens vejledning.

Nedenfor er en tabel over de 10 bedste modeller af elektriske barbermaskiner til mænd i 2017. Hver valgmulighed blev valgt efter en række kriterier, plus kundefeedback påvirket vores rating.

Nu, uden at tabe tid, lad os flytte hurtigt til mini-anmeldelserne af hver model.

Top mænds roterende barbermaskiner

På grund af den lette pasform af bladet til huden, roterer modellerne meget renere net. Men samtidig er der en chance for at skære sig selv, og hvis du har følsom hud, kan der forekomme irritation.

1. Philips PT 727 - den bedste roterende barbermaskin til mænd

Hvis du foretrækker roterende barbermaskiner, og budgettet er begrænset, anbefaler vi at være opmærksom på Philips PT 727.

PT 727 optrådte i vores rangordning af de bedste elektriske barbermaskiner ikke ved en tilfældighed. Dette er en model med 3 flydende hoveder, som en perfekt tæt barbering opnås. Takket være Flex-systemet Float, barberingsblokken gentager hver kontur i dit ansigt, fordi alle hår er fjernet uden undtagelse (dette er især vigtigt for barbering i nakken).

Der er en speciel trimmer til trimning af overskæg, skæg og sideburns. Den er placeret på bagsiden og foldes tilbage, når det er nødvendigt.

Philips PT 727 Rotary Shaver kan fungere i op til 45 minutter uden genopladning. Når enheden stadig er afladet, skal du genoplade den i en imponerende 8 timer. Men som fabrikanten hævder, vil en 3-minuts afgift være nok til en fuld barberingssession om morgenen eller om aftenen.

 • Billig løsning
 • Afgiften holder op til 2 uger uden genopladning
 • Det virker stille
 • Velegnet til følsom hud
 • Fuld opladning 8 timer
 • Ingen dækning

2. Berdsk 3364 - budget model

Vil du ikke bruge mange penge på topmodeller? Så skal du være opmærksom på Berdsk 3364.

Der er ikke noget særligt ved denne enhed. Tre barberhoveder barberer helt hår, selv i vanskelige steder. Flydende hoveder følger konturerne i dit ansigt, så det er ikke svært at skære hårene på nakken.

Berdsk 3364 er kun beregnet til tør barbering, men det er ikke mærkeligt i betragtning af de lave omkostninger ved enheden. Enheden drives af netværket, det indbyggede batteri mangler. Der er en trimmer til trimning af overskæg, sideburns og skæg.

Generelt er dette en meget god enhed, der vil tjene dig i lang tid. Købere noterer sig god barberingskvalitet og brugervenlighed.

 • Ren og forsigtig barbering
 • Rigtig beskeden pris
 • Det virker stille
 • Lad ikke batteriet oplades
 • Ikke fundet

3. Philips S9151

Træt af ringe barbermaskiner af dårlig kvalitet, som ikke barberer alle hårene under nettet? Så skal du være interesseret i Philips S9151-modellen.

Takket være teknologien Super LiftCut Action fjerner knivene hår af enhver længde og tæt på huden. Dette kan forbedre kvaliteten af ​​barberingen væsentligt.

Afhængig af præferencer kan du vælge: tør eller våd barbering. Takket være AquaTec beskyttelsessæt er enheden ikke bange for vand og skum. Nu kan du trimme dit skæg, selv i brusebadet.

SmartClean PLUS selvrensende system vil altid holde maskinen ren. Tryk kun på en knap, og systemet oplader, rengør og vask barbermaskinen.

 • Godt håndværk
 • Ingen irritation
 • Automatisk opladning og rengøring
 • Våd og tør barbering
 • Ikke fundet

4. Remington R95 - den letteste og mest kompakte.

Remington R95 er designet specielt til rejser eller travle mennesker. Den er let, kompakt og praktisk, så du kan tage den med dig, uanset hvor du er.

På trods af sin kompakte størrelse giver R95 den mest komfortable barbering på grund af to separate flydende hoveder. Den dobbelte række af knive på hvert af hovedene øger effektiviteten af ​​hårskæringen.

Batteriet varer i 30 minutters arbejde. Batteriet oplades i næsten 8 timer, hvilket er ret lang. Men der er en spændingsafbryder på 100-240 V. Generelt er dette en god mulighed for hurtig shave, men nogle moderne funktioner i Remington R95 kan ikke prale.

 • Stille løbende
 • Rens barberinger
 • Velegnet til rejser
 • Automatisk spændingsafbryder
 • Afgifter 8 timer
 • Ingen trimmer

5. Philips AT 890

Afslutter bedømmelsen af ​​Philips bedste raffineringsprodukter. Denne model er designet til våde og tørre barbering.

Den moderne Aquatec-segl tillader ikke vand at komme ind i enheden, da du kan bruge Philips AT 890 med skum eller endda i brusebadet. Fornæg dig ikke noget.

Heads DualPrecision giver den mest komfortable barbering på grund af et gennemtænkt design. I et løb skæres både indgroede og lange hår på samme tid.

Det hurtige opladningssystem vil aldrig forlade dig uroste. For en barbersession er kun 3 minutters opladning tilstrækkelig. Brugere snakker generelt positivt om denne model.

 • Hurtig opladning
 • Den mest komfortable barbering
 • Det virker stille
 • Fungerer godt på vanskelige steder.
 • Hårdt at rengøre
 • Svag trimmer

Top mænds elektriske barbermaskiner

I modsætning til roterende apparater adskilles knivene i barbernettet fra huden med et tyndt mesh med små huller. På grund af dette reduceres chancen for at skære dig selv betydeligt, og irritationen er næsten fraværende. På trods af de åbenlyse fordele ved gittermodeller er der mærkbare ulemper. På grund af konstruktionens art er ren barbering måske ikke perfekt.

1. Braun 790CC Series 7 - erobret markedet siden 2010

Det første sted, vi gav til barbermanden i det populære tyske mærke Braun. Serie 7 er en af ​​de mest populære, og 790cc-modellen er den bedst sælgende model i prissegmentet. Men i vores liste tog hun det første sted ikke på grund af hendes popularitet, men på grund af uovertruffen tekniske egenskaber.

Razor giver den mest glatte barbering, dette blev opnået ved at skære hårene så tæt som muligt på huden. Et særligt træk ved Braun Series 7 790CC er tilstedeværelsen af ​​3 barberhoveder. To af dem hedder OptiFoil barberingsnet, og mellem dem er ActiveLift trimmeren.

OptiFoil er designet til at opfange et stort antal hår, mens du skar dem så tæt som muligt på huden, mens ActiveLift løfter og skærer urørlige hår i problemområder. Det bør ikke glemmes, at Sonic-teknologien bærer 10.000 vibrationer pr. Minut, hvilket giver dig mulighed for at fange det maksimale antal hår.

Det flydende hoved er meget fleksibelt og tilpasser hurtigt til dit ansigtets konturer. Shaveren leveres med en rengørings- og opladningsstation. Renew ™, som kan dræbe op til 99% af bakterier med en enkelt knap. Derudover har denne enhed 3 forskellige barberingsformer: grundlæggende, blid og intens. Du kan vælge en tilstand efter din hårtype og hud. Der er også en speciel trimmer til modellering af skæg, overskæg og sideburns.

Den eneste ulempe ved denne elektriske barbermaskin er manglen på en våd barbering funktion. Denne funktion er tilgængelig i en anden version af Braun Series 7, kendt som Braun 799cc, men denne model er meget dyrere.

Alt i alt er Braun Series 7 790CC den bedste elektriske barbermaskine i 2017. Fremragende byggekvalitet, tre barberhoveder, tre barberingsformer, en dockingstation - alt dette får du til en ret beskeden pris sammenlignet med andre muligheder.

Top 10 bedste elektriske barbermaskiner - Vurdering 2018

Interessen for mænds elektriske barbermaskiner har altid været aktiv. Dette skyldes dels, at enheden ikke behøvede at blive renset for ofte, det irriterede ikke huden så meget som engangsbrugere. De bedste elektriske barbermaskiner vil blive præsenteret i vores top. Vi har samlet de mest interessante og bedste modeller, der kan købes i 2018.

Hvad skal du vide, før du køber?

Ratingen indeholder de mest høje og interessante modeller fra sin linje. Dette bekræftes af talrige anmeldelser af brugere, der har købt dem til personlig brug. Vær opmærksom på de kriterier, der er vigtige, når du vælger din elektriske barbermaskin:

 • Kvaliteten på barberingen.
 • Tilstedeværelsen af ​​irritation på huden efter barbering.
 • Pålidelighed og udholdenhed.
 • Omkostninger.
 • Tilstedeværelsen af ​​et batteri eller et udskifteligt batteri.
 • Ergonomisk komponent.
 • Tilgængelighed af ekstra muligheder.

Vi tog højde for alt dette ved at kompilere denne top, så de præsenterede modeller af elektriske barbermaskiner, selv om de har deres plus og minus, har vist sig ved de grundlæggende søgekriterier.

Top 10 bedste elektriske barbermaskiner

I vores top vil blive præsenteret roterende og gitterskærere, både økonomiklasse og højere niveau. Listen over de bedste modeller omfatter:

1. Philips S1310

Denne model er i midten af ​​prisklassen og er meget populær. Dette skyldes til dels mærket, som har bevist sig på markedet og funktionaliteten. Først og fremmest er det en teknologi til selvskærende knive. For det andet hjælper det mobile barberhoved med at gentage konturerne af mands ansigt.

Fordele:

 • Højkvalitets barbering.
 • Tilstedeværelsen af ​​mobile hoveder.
 • Ergonomi.
 • Selvskærende knive.
 • Meget let at rengøre.

ulemper:

 • Opladning af enheden tager meget lang tid.
 • Manglende trimmer.

2. Panasonic ES-6003

Billig udgave af en kompakt og ret højkvalitets maskeret barbermaskin. Bemærk at efter to eller tre års brug skal skæreenheden udskiftes med en ny. En sådan opdatering kan koste en smuk penny, fordi den nye dyse vil koste mange penge. Ifølge brugerne kan man få en af ​​de bedste muligheder med en våd barbering. Det afhænger i vid udstrækning af hårets længde og stivhed på ansigtet. Denne model har en vandtæt sag, så væsken kan ikke skade enheden.

Fordele:

 • Rimelig pris.
 • God barbering.
 • Tilstedeværelsen af ​​en trimmer.

ulemper:

 • Under barberingen skal den være fuldt opladet. Hvis du forsøger at tænde det fra netværket, er enheden helt blokeret.
 • Under drift er der en stærk vibration.

3. Braun MobilShave M-60

Denne barbermaskine kan godt gå med dig på camping eller på en lille tur. Drives af batterier og sikrer batterilevetid op til en time. Den enkelt barbering hovedet er beskyttet af en speciel hætte for at undgå skader. Et særpræg kan kaldes mekanismen i barberhovedet, det gør flydende bevægelser og fanger på det mandlige ansigt, lige hår der stikker ud til siderne.

Fordele:

ulemper:

 • Godt viser sig kun på en kort børstehår.

4. Berdsk 3114

Modellen af ​​indenlandsk produktion af den roterende type fra økonomis markedssegment har også værdige egenskaber. Enkelt og velkendt design rejser ikke spørgsmål om ledelse og konfiguration. På trods af at en kraftig og holdbar motor er installeret her, er støj og vibrationer næsten ikke følte. Der er tre flydende hoveder på barbersiden. Knivens udskiftningsindikator er installeret. Samtidig er der en god funktion til selvskærende knive med en enhed. De er lavet og er blevet af høj kvalitet, så de vil vare lang tid for den nye ejer.

Fordele:

 • Rimelig pris.
 • Fremragende byggekvalitet.
 • Tilstedeværelsen af ​​flere flydende hoveder.
 • Der er en trimmer.

ulemper:

 • Ubelejligt at rengøre.
 • Den kan kun fungere fra netværket.

5. Philips S5110

Denne model er kun beregnet til tør barbering. Rotary barbermaskiner af dette selskab er meget populære over hele verden. Karakteristika ved denne særlige model er funktionen ved at løfte hårene i bunden og barbere dem ved roden. Tre hoveder kan udføre handlinger i forskellige retninger, men stadig opretholde god kontakt med ansigtets hud. Der er flere indikatorer, der angiver niveauet for opladning, behovet for at rense barbermaskinen eller helt udskifte hovedet. En låsfunktion er også tilgængelig.

Fordele:

 • Garanterer højkvalitets barbering.
 • Du kan vaske barberhovedet under rindende vand.
 • Kan arbejde i lang tid uden genopladning.
 • Til salg til en overkommelig pris.
 • Producenten giver en garanti på op til to år.

ulemper:

 • Pakken indeholder ikke en dockingstation til opladning.
 • Kan kun bruges til tør barbering.

6. Philips PT727

Denne model er også en roterende, og for alle funktioner ligner meget det foregående afsnit. Der er dog særpræg, der adskiller det fra andre modeller. For det første er der ingen trimmer, så enheden er kun beregnet til barbering. I standalone mode kan den arbejde i meget lang tid, op til 45 minutter, og hvis et litiumionbatteri kan du bruge en barberkniv i op til 8 timers kontinuerlig brug fra en ladning. Monterede knive med afrundede kanter, som meget bedre glider over huden.

Fordele:

 • Overkommelige.
 • Med et lavt lydniveau sikrer en glat barbering.
 • Opladning kan barbere op til 15 gange.
 • Komfortabel hånd, der ikke glider.

ulemper:

 • Afgifter i meget lang tid.
 • Der er ingen omslag inkluderet.

7. Philips PT860

Komfortabel shaver, der er designet til tør barbering og har et ergonomisk design. Denne model har en lang batterilevetid, og knivene kan let skylles under vandhanen med rindende vand. Designet forudsætter også tilstedeværelsen af ​​en foldet trimmer. Et særligt system installeret på elektrisk barbermaskine tilpasser sig hver naturens bøjning af mands ansigt, løfter hårene og skærer dem af ved bunden. For en engangssession er det kun et par minutter med genopladning, men det tager cirka en time at lade enheden op.

Fordele:

 • Det virker meget roligt.
 • Rigtig hurtig opladning.
 • Det kan fungere både fra elnettet og fra batteriet.
 • God og pålidelig byggeri.

ulemper:

 • Irritation kan forekomme på følsom hud efter en sådan barbering.
 • Forbrugsvarer til en sådan barbermaskine er meget dyre.

8. Braun 760ss Series 7

Denne model refererer til mere avancerede og dyre designs. Den største fordel er fraværet af irritation efter barbering, selv på følsom hud. Rengøringspatroner er ikke små, så mange forsøger at behandle apparatet mere nøje og skylle det under rindende vand efter barberingen. Det kan dog have alvorlig indvirkning på enhedens tilstand og gøre det ubrugeligt efter et par år. Derfor, hvis du købte en elektrisk barbermaskine til 15.000 rubler, skal du ikke holde på forbrugsstoffer. På apparatet, der følger med sættet, vises signalerne, der skal rengøres, udskiftning af knive og andre funktioner, som enheden har brug for.

Fordele:

 • Efter barbering viser ikke irritation.
 • Batteriet varer i lang tid.
 • Kan arbejde fra elnettet.
 • Forbrugsstoffer og dele kan altid findes på salg.

ulemper:

9. Braun 5050cc Serie 5

Det ser ud til, at der for denne model ikke er nogen umulige opgaver. Ved hjælp af et bevægeligt hoved kan selv en tre-dags børste nemt fjernes. Bemærk at på trods af denne aktive fjernelse af stive børster, vil huden ikke vise irritation. Næsten ingen, der købte enheden, klager over det. Desværre er kun tør shave-tilstanden tilgængelig her, selvom hovedet kan vaskes under rindende vand. Der er et eget rengøringssystem, der produceres af brandvæske, men et sådant forbrugsmateriale koster meget. De negative punkter inkluderer en meget upålitelig montering på docking stationen og en blød sag, der kommer i sættet. Sådanne anordninger opbevares bedst i mere stive tilfælde.

Fordele:

 • Godt barberingskvalitet uden hudirritation.
 • Godt rengøringssystem.
 • Fungerer uden støj og vibrationer.
 • Attraktivt design.

ulemper:

 • Meget dyre forbrugsstoffer.
 • Netledningen er ubelejligt at fastgøre til dockingstationen.

10. Braun 3020s Series 3

Populær model af barbermaskinen, som har avanceret funktionalitet. Det klæber godt ikke kun med daglig barbering, men også med tre dage børster med øget stivhed. Et specielt system opfanger hårene og fører dem til skæreelementet, hvilket sikrer en jævn og hurtig barbering. Der er en indbygget trimmer og flere typer af net, der kan ændres. Trimmer vil hjælpe med at rydde whiskers og overskæg. Til salg kan du også finde en lignende model, men komplet med en ladestation. Bemærk, at denne fornøjelse vil koste meget mere.

Fordele:

 • Efter en times arbejde kan den bruges offline i op til 45 minutter.
 • Vandtæt taske.
 • Tilstedeværelsen af ​​mobile hoveder.

ulemper:

 • Ni-MH type batteri.
 • Det virker meget højt.

Valget af elektriske barbermaskiner er et rent individuelt anliggende, og kræver derfor opmærksomhed på et stort antal detaljer. Hvis du har følsom hud, vælg derefter en model, der omhyggeligt barberer håret fra dit ansigt og efterlader ingen irritation eller nedskæringer. Brugerne har lagt stor vægt på dette problem i deres spørgsmål. Et andet vigtigt punkt er arbejdets selvstændighed, da ikke alle bade har strømforsyninger.

Et endnu skridt

Hvordan barberer en pige en intim zone uden irritation derhjemme?